hits

august 2017

EN DAG I TORREVIEJA

Det ble dag nr to med litt dårlig vær (og i dag haha), men som sagt så stopper ikke det oss fra å gjøre ting uansett. Så vi bestemte oss for å dra ned til promenaden i Torrevieja. Jeg dro alltid dit med familien min før, også med farmor og farfar. Det var skikkelig rart å være tilbake der og bare mimre tilbake. Det var flere minner jeg hadde glemt, som dukket opp da vi satt der og det gjorde meg veldig glad. Det får meg til å savne besteforeldrene mine litt ekstra mye, i og med at de har gått bort. Men å få tilbake minner jeg hadde glemt, det betydde mye for meg. Jeg husker ikke mye fra barndommen min, så de jeg fikk tilbake nå skal jeg holde godt fast på. Det er kjemperart, for jeg husker bildene fra disse feriene, men minnene kom ikke tilbake igjen før nå. Det er noe jeg uansett er veldig takknemlig for.


Vi tilbragte mange timer på promenaden, og solen begynte å titte frem så da tenkte vi med en gang at nå går vi for å kjøpe is. Jeg føler meg alltid som et barn i slike kiosker, for jeg ser på alle smakene de har så velger jeg en jeg VET er god men så prøver jeg også ut en ny smak. For da kan det hende du blir skuffet, men så har du uansett en kuleis som du bare elsker. I dette tilfelle gjaldt dette oreo, mens jeg prøvde en ny smak som het Chewing gum. Den var god, men kunne bli litt mye etterhvert. Så thank god for den oreo-isen, haha.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: DARK SHADES

Vi lengter fremdeles etter finere vær her nede, men å klage hjelper ikke så mye på humøret så da finner vi heller på andre ting å gjøre. Like skuffet nok en gang å dra vekk gardinene og se at det småregner, men regn i Spania er ikke like møkk som hjemme i Norge. Så vi slang på oss litt klær, og gjorde oss klare for en dag i Torrevieja - der har jeg ikke vært siden jeg var en drittunge, såååå mange minner!


Vi knipset litt bilder fra gårsdagen, og for å ikke skrive for mye om dette tenker jeg å heller fokusere på antrekket mitt. Det hender ofte at jeg bare forsvinner inn i en boble, og skriver mer om noe annet enn der fokuset egentlig skal være. Det skjedde nettopp for å være ærlig, så den delen måtte jeg slette. Jeg prøver å steppe up gamet akkurat her og bli flinkere til å poste antrekk - jeg håper dere liker det? For jeg er jo en moteblogger så den biten der burde jeg klare å holde på topp, samt så liker jeg veldig godt å vise frem det jeg går i. Men jeg er ikke like flink til å få knipset bilder av det, men nå har jeg jo Martina og det er faktisk helt knall. Ho minner meg på at jeg må ta bilder, og sånt er skikkelig deilig når det ofte kan gå litt i glemmeboksen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjorte fra BikBok // T-skjorte fra Levis // Shorts fra Dr.Denim // Sko fra Puma // Klokke fra DanielWellington // Solbriller fra Michael Kors

ANTREKK: BLACK AND BURGUNDY LOOK

Akkurat nå sitter jeg på hotellrommet med Martina, etter at vi endelig kom frem til Spania i går kveld. Vi var ganske sent fremme på hotellet, og det eneste vi gjorde da var å pakke ut og så legge oss. Dessverre våknet vi til dårlig vær og ikke så mye sol å se på himmelen, så da fant vi på noe annet sprell enn stranden. Vi dro til La Zenia og tok en liten shoppingtur der i det dårlige været, så vi hvert fall fikk noe ut av dagen enn å sitte på rumpa og bare stirre ut av hotellrommet. Det er jo veldig typisk at det skulle være litt dårlig vær her akkurat nå, for alt annet har gått kjempebra hittil. Vi håper på bedre vær i morgen, vi har enda 10 dager som vi skal være her, og solen må dukke opp på noen av dem. Hvis ikke blir jeg rett og slett gal.


Jeg er ganske fornøyd med at jeg pakket med meg litt chille klær å bare gå rundt i, for det er ingen vits i å freshe seg opp på grå dager. Så da kjørte jeg nok en gang på med favoritt t-skjorten og stylet den opp med skjørtet mitt som jeg bare har brukt èn gang siden jeg kjøpte det. Det er faktisk superfint, og det ble enda finere da jeg stylet det opp med ett belte til. Antrekket mitt har litt rosè farger i seg på grunn av knappene som er på skjørtet, så da bestemte jeg meg for de rosa/ orange solbrillene mine fra RayBan. Litt fin match, og gir antrekket litt mer farger som jeg likte her.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorte fra XX-XY // Skjørt & sekk fra Forever21 // Sko fra Puma // Belte fra H&M // Solbriller fra RayBan

PRODUKTENE JEG BRUKER

Hvis det er noe jeg setter pris på, så er det når dere spør hva jeg bruker i ansiktet. For skal jeg være helt ærlig, så vet jeg liksom ikke helt hva jeg driver med i ansiktet mitt haha. Jeg prøver sjeldent ut nye produkter, fordi når jeg først finner et bra produkt, så holder jeg meg til det i mange år. De gangene jeg har prøvd ut nye ting, så har jeg alltid vendt tilbake til de samme gamle gang på gang. Så nå har jeg sluttet å lete, og får heller bare si meg fornøyd med det jeg bruker. For noe riktig gjør jeg, siden det er mange andre som også liker dem. Så helt på bærtur er jeg ikke, haha. Jeg liker ikke å bruke sminke som dekker hele ansiktet mitt, og bruker derfor heller kun pudder for å gi ansiktet ekstra glød - slik at huden også puster bra. Jeg har aldri likt flytende sminke, sååå nå skal dere få se min liste over "tørre" produkter.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


S K I N  P R O D U C T S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Aqua Derma sminkefjerner - Bare hvilken sminkefjerner du bruker kan avgjøre veldig mye, og denne har kommet best ut i test pga ingrediensene.


Clarins Multi-Active Jour  - Denne begynte jeg med for omtrent 2 år siden, og jeg elsker den.


JorgObe Peel Off Mask - Denne funker faktisk, jeg lover! Den er ikke helt for jævlig å få av heller, thank god.


S K I N  M A K E - U P

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


bareMinerals Original Foundation Powder - Dette har jeg brukt helt siden jeg oppdaget sminke omtrent. Varierer veldig mellom fargene medium beige & golden tan, hender at jeg blander litt av og til.


theBalm CabanaBoy Blush - Den er ganske rød/ rosa i fargen, så her slipper jeg å ta på så mye før det er markert nok.


theBalm The Luminizer - Elsker denne highlighten, og det er også den første jeg noensinne har eid. Enda ikke godt tom, SCORE.


L I P SInglot HD Lip Tint Matte Nr.36 - Dette er vel den leppestiften jeg har skrevet mest om, men jeg bare sier det; Kjøp den, og du vil ikke angre.


E Y E S  A N D  B R O W S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


L'Oreal Paris Telescopic Mascara - Brukt den siden ungdomsskolen, trenger ikke å si mer enn det girls.


Anastasia Beverly Hills Brow Pencil - Jeg har i den lyseste fargen blonde og den er lett å påføre på brynene for å få en naturlig look på dem!


Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel - Jeg vet ikke hvordan jeg klarte å leve med brynene mine før jeg kjøpte meg denne. Endelig noe som holder dem på plass.


SANGENE JEG HAR PÅ HJERNEN

Nå er jeg godt plantet hjemme i sengen min etter en hektisk gårsdag med jobb, og en utrolig koselig middag på Aker Brygge. Jeg testet ut en ny resturant i går, og jeg tror dette er en av de beste plassene jeg har vært på. Resturanten heter Albert Bistro, og den type mat som er på deres meny er bare helt spot on for meg. Jeg tok ingen bilder i går, så da har jeg en veldig god grunn til å måtte dra tilbake dit igjen veldig snart.


Med hektiske dager, så er det veldig viktig for meg å ha god musikk i ørene. Bare så jeg kan forsvinne litt fra verden, bare for noen få minutter. Hvis man er stresset, så er det så beroligende å ta på musikken du elsker for tiden bare så fokuset ditt kun er på et sted. Det å nyte den. Jeg prøver å oppdatere listene mine på Spotify så ofte som mulig, men det må bra musikk til for at det skal skje. Jeg har fått noen nye sanger på hjernen for øyeblikket, og tenkte å dele det med dere bare for gøy! Gjerne tips meg om noen sanger, hvis dere kanskje tror det kan falle i smak hos meg.


L E T' S     G O


Cezinando - Usynlig


Lana Del Rey - Heroin


Lana Del Rey  - Love


Ambivalensen - För någån annan


Post Malone - Too young


New Kid - Kate Moss


Travis Scott - Butterfly effect


Shaboozey - Winning streak

Larsiveli - Peng & punan


Martin Jensen - Wait
Captured by @Chrisabolade

OUTFIT @ WORK

Jeg kan ikke fatte og begripe hvor fort den uka her går. I morgen er det torsdag, og jeg har bare for mye jeg burde ha gjort, men som jeg ikke har gjort enda. Blant annet å pakke til ferien min som starter neste uke. Jeg er ikke ho som til vanlig pakker noen dager før, men gjerne ho som planlegger i flere uker. Men det passer bare ikke akkurat nå, og jeg får derfor prøve å få tid til det på fredag, lørdag eller søndag.


I dag og i morgen befinner jeg meg på jobb, og det er stort sett det dagene går i. Jeg husker den tiden jeg alltid knipset bilder på jobben da jeg jobbet i Moss, men i Ski er det noe helt annet. Det er noe å gjøre hele tiden, så akkurat der er det litt vanskelig å få til noe. Heldigvis var det litt stille i dag, og jeg fikk derfor knipset noen bilder på jobben som jeg skal vise dere nå. Jeg har aldri vært for slike bukser som jeg har på meg under her, før jeg faktisk prøvde dem selv. De er vannvittig gode å gå i, og enda diggere å bruke på jobben. Sååå første dag med den buksa på, og jeg stylet den like gjerne opp med en oversized t-skjorte. Det er nok favoritt overdelen min, for den brukes til så mye forskjellig. For å ikke gjøre antrekket for dagen for svart, tok jeg frem de crazy Nike skoene som bare lyser opp hele gulvet der jeg går. Jeg absolutt elsker dem!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Klokke fra Daniel Wellington

TING Å GJØRE PÅ EN DAG UTEN PLANER

Jeg var i et raskt møte i Oslo i dag, bare for å snakke litt om bloggen osv, for nå må jeg virkelig steppe up gamet og bygge profilen min. Så utenom det har jeg endelig fått med meg et kunstbilde hjem som jeg kjøpte for noen uker tilbake, da jeg var på en kunstutstilling. Jeg trodde aldri jeg var en sånn kunstperson, men jeg har vært på 3 kunstutstillinger nå og jeg bare elsker det. Så det skal jeg fortsette med, spesielt da jeg også liker kunsten så mye at jeg kjøper noe!


Jeg elsker disse dagene hvor man ikke har noen planer, ikke at den dagen var i dag, men den kommer igjen i morgen. En tirsdag uten planer, så her skal det prioriteres om å organisere ting, bli kvitt ting og gjøre ting mer tilgjengelig. Grunnen til at jeg elsker sånne dager er fordi en slik dag alltid ender med at jeg rydder mye, og gjør ting skikkelig ordentlig i motsetning til andre late dager hvor du bare skjuler det du ikke vil skal være fremme. Det er alltid noe som trengs å gjøres etter en liten stund, og her er mine rutiner:


C H E C K    L I S T


Gå igjennom klesskapet ditt og brett alt på nytt, så du lettere har oversikt over hva du eier og har.


Bli kvitt vræl som bare ligger og støver, som du gang på gang sier du kommer til å bruke, men som du aldri bruker.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Ta en skikkelig rengjøring av alle skoene du har. Vask dem med sneakercleaner, bruk spray til skoene for at de skal lukte godt igjen og knyt lissene så det ikke er en lissefest.


Gå igjennom alle skoene du har, og tenk deg om: Bruker du virkelig alle disse skoene eller kan du kvitte deg med et par? Og dere; Tenk på gjenbruk her! Her kvittet jeg meg med så sykt mange sneakers, hjerte mitt blør litt men guri så fine sko jeg sitter igjen med nå. Bare sjekk den store forskjellen:
TIL DETTE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Organiser alle skuffene dine, og gjør de oversiktelige så det er lettere å finne ting i stedenfor at alt bare er slengt ned.
Skift ut gamle bilder med noen nye. Dette er det nye bildet jeg kjøpte på en kunstutstilling, og jeg bare eeelsker alt ved det.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Så over til mitt beste punkt; Lag favorittmiddagen din fra bunn av & storkos deg etter å ha vært megaflink i heima!♥

DANIEL WELLINGTON PREPARTY & THE AMAZING ELLE-PARTY

// Annonse


Denne kvelden her var jeg faktisk livredd for, og jeg skal fortelle dere hvorfor. Jeg skulle dra helt alene, blant mange andre kjente ansikter, jeg visste ikke hvem som skulle dit heller så jeg gruet meg. Jeg var en veldig usikker person før om jeg ikke hadde mennesker rundt meg som gjorde at jeg følte meg trygg, og derfor gikk jeg sjeldent ut av komfortsonen. Men jeg har lovet meg selv helt siden 2016 at jeg skulle kjempe på videre, være et ja-menneske and go for it. Takke ja til alle muligheter, enn å gå glipp av noen. Så denne kvelden fryktet jeg at jeg kom til å vandre rundt alene, og bare glede meg til klokken ble mye nok til jeg kunne dra hjem. Kvelden endte overhodet ikke slik, og dette er en kveld jeg aldri kommer til å glemme.


Jeg skulle først på preparty hos Daniel Wellington butikken som ligger i Karl Johan. Der skulle vi få litt bobler i glasset, samt få en siste touch-up for den store festen. Jeg ble derfor skjemt bort med en helt ny klokke og et kjempefint armbånd, før vi skulle gå bort til Grand Hotell hvor selveste Elle-festen ble arrangert. I tillegg, på under 1 time båndet jeg med 3 herlige jenter som jeg holdt sammen med hele kvelden. Hadde det ikke vært for disse jentene, så tror jeg ikke den kvelden hadde blitt så bra som den ble. Da vi nærmet oss den røde løperen innså jeg at fyttikatta og det er kjendiser overalt. Jeg prøvde alt for å ikke vise at jeg var starstrucked af, men noen ganger var det ekstra vanskelig. Vi kom opp til festrommet og jeg har aldri sett makan til slikt før. Musikken, lyset, underholdningen og menneskene var bare helt utrolig. Jeg så opp i taket flere ganger og sa til meg selv "jeg er så glad for at jeg dro". Jeg ville ikke at kvelden skulle ende, men jeg takket spontant ja til å passe den nusseligste hunden samtidig som jeg var på vei til Oslo. Så dere kan se for dere hvor godt det var å komme hjem til sengen sin og møte på søteste Chili som jeg har passet hele helgen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: COLORFUL

I går var den store kvelden jeg både hadde gledet meg til og gruet meg til. Jeg skulle på preparty med Daniel Wellington, før festen dro videre til selveste årets fest - ELLE. Det er helt sinnsykt at jeg ble bedt med på dette i og med at jeg aldri ellers viser meg på slike events osv. Men jeg er kjempeglad for at jeg dro, og overraskende nok veldig fornøyd med antrekket jeg gikk for. Jeg har knipset litt bilder fra festen, så de får dere sett i morgen.


Jeg googlet ELLE, jeg sendte meldinger til folk og jeg prøvde å se for meg hva folk gikk med på en slik fest. Men jeg fant ingen fasitsvar, før Kristine Ullebø til slutt fortalte meg at man går i akkurat det man vil. Man kan være stivpyntet, eller chill så da kunne jeg endelig puste ut og være mindre nervøs for å ikke passe inn. Jeg hadde ikke mange dager på meg å finne antrekk så gjett om jeg har stresset. Jeg sjekket ut nettsiden til Zara, og plutselig satte jeg sammen et antrekk i hodet og jeg bare måtte inn til Oslo og få tak i det. Dette er noe jeg aaaldri har gått med før, så det var uvant. Men hvor ofte er man på en ELLE-fest dere? Derfor mikset jeg mange farger, og kjørte på med noen ville øredobber som bare gjorde hele looken vill. Jeg har i det siste hørt at jeg ser indianer og ser eksotisk ut, så jeg tror jeg ærligtalt spøkte litt med dette og lagde et antrekk ut av det haha.


Btw; Hvis du skal på en ELLE-fest, så lær deg å prøv antrekket et par dager i forveien så du ikke ender opp med å måtte klippe opp kjolen 1 time før du skal på festen :))))


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole & øredobber fra Zara // Sko fra Nelly // Veske fra Calvin Klein

ADIDAS LOOK

Møtet med modellbyrået i dag gikk kjempefint, jeg forstår ikke hvorfor jeg gruer meg sånn. Jeg tror jeg bare har drømt meg borti sånn man ser det på filmer og andre ting. Jeg så for meg at jeg måtte kle av meg alt unntatt undertøyet mitt, bare stå foran dem og være klein. Men sånn ble det ikke, vi satt på kontoret deres og bare snakker om hva mine ambisjoner er, og hva jeg ville blitt brukt til om de ønsket å signe meg. Så nå gjelder det bare for meg å tenke litt frem og tilbake før jeg tar et valg, men uansett hva jeg velger så tror jeg det blir bra. Og tusen takk for støtten deres, dere er så gode å ha.


Å være våken fra 07:00 og vandre rundt i Oslo's gater før klokken er slått 12:00 er faktisk helt sykt til å være meg. Men det merkelige er at man alltid føler seg så bra når man får mye ut av dagen, så kanskje jeg skal bli litt flinkere og stå opp tidligere. Likevel måtte jeg få meg en time på øynene da jeg kom hjem, for jeg var så trøtt og sliten etter å ha gruet meg sånn, så det er ingen bilder fra i dag selvom dagen har vært veldig spennende. Heldigvis knipset jeg noen bilder i et Adidas antrekk for noen dager siden for Junkyard, det er fra deres nye kolleksjon derfra og da er det hvert fall noen bilder på bloggen enn null. Noen ganger blir jeg imponert over at jeg knipser flere bilder i løpet av en dag, s/o til de bloggerne som gjør det hver dag.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cropped hoodie her (sponset) & panties her (sponset) 

K V E R N E R I E T

Før jeg skriver noe som helst annet så må jeg bare takke dere. Spesielt den siste tiden (ikke vet jeg hvorfor), men så har dere bare vært så utrolig gode mot meg. Jeg vil at dere skal forstå at jeg tar det skikkelig til meg, selv om jeg kanskje noen ganger bruker litt tid på å svare. Men vit at jeg leser alle kommentarer, og de betyr alle mye for meg. Jeg kan ha en shitty dag, og likevel kan en kommentar fra dere endre på dette fort som fy. Så tusen takk. Jeg kommer aldri til å slutte å takke dere, soo get use to it.


Akkurat nå er det mye som foregår rundt meg, og det er ganske vilt. Dette er snakk om både gjennom bloggen/ sosiale medier og på privaten. Jeg har det skikkelig bra nå, og det har dukket opp muligheter som bekrefter at jeg gjør noe bra. Noen ganger trenger man bare noen andre til å si det, så man selv skal forstå det. Denne uken her, fra og med i dag har bestått av møter. Dagens møte var på Kverneriet på Solli, og det var skikkelig innafor skal jeg si dere. De har nylig åpnet her, typ 3 uker siden så det var gøy å spise på denne når den er såppass ny. Jeg har spist på den andre på Majorstuen èn gang tidligere, og det var ganske godt det også. En burger slår seriøst aldri feil! Det er enda et møte i morgen men da med et modellbyrå. Dette er helt nytt for meg, og derfor litt skummelt men uansett hva som skjer så er det en spennende mulighet! Jeg må opp veldig tidlig i morgen for å komme meg inn til Oslo, så etter en lang dag tror jeg det er viktig å ta kvelden litt tidlig som jeg skal i dag for å være opplagt i morgen. Ønsk meg lykke til!!!ANTREKK: DENIM LOOK

Denne kvelden her har seriøst ikke gått til noe annet enn redigering på Lightroom. Jeg har endelig skaffet meg det, og det er jo helt sinnsykt bra - men bra for de som faktisk skjønner seg på det. Jeg har brukt snart 3 timer på å prøve å skjønne meg på dette, selv om jeg allerede har fått litt hjelp. Men jeg trenger et kurs på dette her, for det her nailer jeg bare ikke på egenhånd. Jeg kan vel støtte meg med at ingen var proffe den første perioden de hadde det her. Kjenner jeg meg selv rett, så kommer jeg til å bruke en evighet på å bli flink på det her. For jeg er så rastløs, og en som gir opp veldig fort når jeg aldri får til ting på pcen. Men nå har jeg betalt 1500 kroner, så nå har jeg ikke noe valg haha. Jeg ber derfor om litt støtte på disse bildene, for jeg har brukt 3 timer og jeg aner ikke hva jeg har gjort?? Så nå orker jeg ikke å redigere mer, og legger derfor ut bildene nå enn å gjøre dem verre.


Bortsett fra å ha brukt 3 timer på noe man kunne brukt 5 minutter på, har jeg grillet og kost meg skikkelig i dag. Det har vært litt sommervær og det må man selvfølgelig utnytte. Det ble litt kjølig utover kvelden, så veldig fornøyd med at jeg slang med meg denim jakken min!


Jakke & t-skjorte fra Flat Top // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Adidas // Belte fra H&M

ANTREKK: VINTAGE LOOK

Jeg vet ikke hva som foregår med meg for tiden. Men jeg føler bare at jeg er mer selvsikker stilmessig, og at jeg har mer makt over hva jeg vil gå i. Det er sprøtt å prøve å finne ord til å beskrive hvordan jeg har det, for det er litt vanskelig. Det viktigste av alt er at jeg føler meg bra, bedre. Sånn vil jeg at det skal fortsette. Jeg har i sååå mange år alltid trodd man må gjøre så mye ut av hva man går med, men det er det man ikke behøver å gjøre. Jeg har tatt noen steg tilbake, og forstått at jeg må ta det rolig og la det style seg selv. For noe så basic, kan være noe av det fineste jeg går i. Og ikke bare det, men også det mest behagelige. Denne gamle buksen jeg har på meg i dette antrekket er 2 eller 3 år gammel, og jeg elsker den mer enn noen gang. Dere har kanskje lagt merke til det, at jeg elsker joggebukser som kan brukes til hverdags også. Hva er mer behagelig enn det egentlig? Å gå uten, ja. Meeeen det er ikke helt greit i offentligheten, så derfor styler jeg meg opp i mer behagelige klær og det er kjempedeilig. Jeg lekte litt i hodet med hva jeg ville style opp den buksen med, og jeg ville umiddelbart få en mer vintage look og valgte derfor å gå for Levi's med striper. En liten prikk over i'en er å kjøre på den vesken jeg kjøpte av en merkelig grunn. Den var stygg, og derfor ville jeg ha den. Fra stygg til unik forvandlet den seg til å bli en fet veske jeg nå er glad for at jeg kjøpte.


T-skjorte fra Junkyard (sponset) // Bukse fra BikBok // Sko fra Puma // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Quay

BEAUTIFUL SUMMER DRESS

I går var jeg på en sleepover hos Martina, og der er det alltid like koselig å være. Hun rigget opp med god middag og rødvin dere!! Ja, dere hørte riktig. Jeg begynte å like hvitvin for en liten stund siden, og nå går det kjempebra på den fronten. Men når det gjelder rødvin, så er det litt vanskeligere å like. Men jeg kommer meg der også, for hver eneste sipp blir det lettere og sånn må jeg bare fortsette haha. Dagen i dag har vært litt annerledes derimot. Jeg har ikke gjort annet enn å være redd for torden og lyn i dag, så jeg har knipet sammen alt jeg har klart fordi det har vært så scary. Det å kjenne at det er så nærme og at det rister rundt deg, sånt skremmer meg haha. På grunn av det kraftige uværet som har kommet, er det ikke snakk om at jeg går ut døren så jeg har ikke gjort noen verdens ting i dag.


Derfor kom jeg på at jeg ikke har blogget om den nydelige kjolen jeg kjøpte inn, for å være kledelig nok i en tropisk/ hawaii temafest hos Emilie. Vi feiret bursdagen hennes, og det var så klart temafest og sånt digger jeg. Da vi kom inn dit var det så gjennomført med planter og farger overalt. Men jeg stresset så mye den dagen at jeg klarte å glemme å ta med kameraet mitt. Det sugde skikkelig med tanke på hvor pent det var der og ikke minst hvor bra folk hadde kledd seg. Derfor blir det noen iPhonebilder av antrekket mitt som dere går nøye dere med denne gang. Men jeg må si; Denne kjolen er helt amazing!

Kjolen er fra BikBok for dere som lurer.

ANTREKK: BURGUNDY PANTS

For å være helt ærlig så er nok ikke Nelly så glad i meg som en kunde. Og jeg skal fortelle dere hvorfor. Jeg bestiller nemlig mye fra Nelly, og blant den bestillingen er det mye forskjellig som kjoler, bukser, bikinier og t-skjorter. Men det er sjeldent jeg finner akkurat det jeg er ute etter når jeg bestiller, og når det gjelder bukser er dette ekstremt vanskelig for meg. Jeg har ikke så mye former, og ikke akkurat de lengste bena, så de buksene sitter helt smashing på noen av modellene på nettbutikken deres og sitter som en søppelsekk på meg. Så jeg bestilte 5 bukser derfra, som ble ganske dyrt kan man si, men på utsatt betaling slik at jeg ikke får fakturaen før sent i september. Det jeg digger da er at jeg får prøvd, og så tatt vare på det jeg vil ha mens jeg returnerer resten. Beste av alt? Jeg venter ikke på å få penger tilbake, for jeg betaler ikke før neste mnd for det jeg da valgte å beholde. Da slipper jeg med å stresse med at jeg egentlig hadde trengt de pengene jeg nå venter på. Dette er kanskje en litt slu måte, men for meg så er dette sykt digg - spesielt når det gjelder å handle bukser på nett.


SÅ dere; Jeg har fått meg en ny favorittbukse fra Nly Trend og den er så behagelig å ha på. Beste av alt den gir deg ikke hengerumpe selv om den er litt baggy. Det er sjeldent jeg synes jeg får grei rumpe i bukser, men denne her funka - og funka for meg er store saker, haha. Den brukes vel kanskje helst til pene anledninger, men jeg valgte å style den opp med nye, freshe slip on sko fra Vans. Det er SÅ gøy å ha dem på nytt, med tanke på hvor ofte jeg bruke disse skoene da jeg var liten drittunge.
T-skjorten fra XX-XY // Bukse fra Nelly her (adlink) // Sekk fra Forever 21 // Sko fra Junkyard (sponset) // Solbriller fra Ray-Ban

MY HAPPY PLACE

Hvis det er noe jeg aldri takker nei til, og alltid vil finne tid til så er det å ta en liten pause på en cafè for å slappe av. Jeg vet ikke helt hva det er, men det er kinda my happy place. Jeg elsker små cafèbesøk og den atmosfæren man får av å være der. Det å bare sitte der, se på folk som går forbi mens du sitter med en god islatte i hånden og et godt selskap ved siden av deg. For noen hørtes dette kanskje deprimerende ut, fordi dere kanskje heller forventet en varm kaffe. Men jeg har aldri likt kaffe, men jeg jobber litt med saken. Det går litt sakte fremover, for jeg synes bare kaffesmaken er så utrolig sterk i forhold til hva jeg drikker til vanlig. Jeg er den som elsker å drikke ting som er søtt, og ikke er helt på den sterke siden enda. Forhåpentligvis kan jeg kanskje èn gang stå opp grytidlig, og nyte en sterk kaffe for å våkne til før jeg starter dagen. Jeg har alltid misunnet de som klarer å nyte en sterk kaffe, haha. Men frem til da så skal jeg fortsette å nyte en islatte, kanskje også være litt badass å be om dobbel for å bare vende meg til en sterkere smak.


Forresten så har flere av dere spurt hvor disse ringene mine er fra, og det gjør meg SÅ glad fordi jeg virkelig elsker dem. De er fra Calvin Klein, og de er bare helt amazing.


6 BEAUTY FAVORITES

// Annonse.


Denne helgen her har virkelig gått i ett kjør og jeg er så takknemlig for å ha denne søndagen hvor jeg bare kan være hjemme og gjøre absolutt ingenting. Meeen ingenting blir fort til å bli rastløs og ville gjøre noe likevel, så derfor tenkte jeg siden dere har lenge spurt om jeg kan dele noen favoritt produkter med dere - hvorfor ikke gjøre det nå? Jeg har derfor valgt ut 6 forskjellige beauty favorites som jeg skal skrive litt om, og også fortelle hvorfor jeg virkelig liker akkurat dette med åpne og egne meninger. Jeg forstår ikke hvorfor jeg egentlig gjør dette oftere, for jeg synes det faktisk er overraskende gøy å dele slikt med dere så dere kinda kan bli litt mer kjent med meg. Eller i det minste få et lite innblikk av hva jeg bruker i hverdagen min.
H E R E   W E   G OBeauty favorite number one: Neglelakk er et stort must for meg, nesten så jeg ikke klarer meg uten det. Jeg føler meg så ufin uten lakkerte negler, og jeg går faktisk aldri ut døren før jeg har tatt meg noen minutter til å ta på neglelakk.Beauty favorite number two: Victoria's Secret parfymen som aldri har fått meg til å lukte så himmelsk før. Jeg føler jeg går VS catwalk så fort jeg har på den her, for den gir deg selvtillit bare ved å lukte godt.Beauty favorites number three and four: Disse har jeg blogget om et par ganger nå, og nevnt litt på bloggen av egen vilje. Det er fordi jeg virkelig er fornøyd med hva det har gitt meg allerede etter å ha gått på disse tablettene en kort stund. Friskt hår og sommerbrun glød i huden er to av de tingene som er det viktigste for meg, for at jeg skal føle meg fresh. Da trenger jeg ikke sminke eller noen som helst ting, så lenge disse to tingene er i boks. Det er jeg på god vei til å ordne takket være hårtablettene fra Hair Luxious & Betakaroten Gold.
Ønsker dere å bestille disse tablettene fra Good For Me så bruk rabattkoden "madde20" for å få 20% rabatt♥ Enjoy!Beauty favorite number five: Clear Gel fra Anastasia. Dette har reddet meg så mange ganger fra øyenbryn som står til alle kanter. Med denne gjennomsiktige gelèn så får du flotte bryn på 1,2,3 uavhengig om det er med eller uten sminke.Beauty favorite number six: Okei girls, dette er leppestiften dere ALLE spør meg om. Denne bruker jeg så og si hver eneste dag, og jeg virkelig forguder den. Jeg bruker denne i fargenr 36.

JEG SKAL TIL SPANIA

En siste tur dette året er bestilt og det er så godt å tenke på at jeg skal tilbake til Spania. Reisen blir i slutten av august og jeg reiser dit sammen med råeste dama, Martina. Det er så sprøtt, for det er nettopp i fjor, på Spaniaturen vi bare båndet som pokker og kom mye bedre overens enn hva jeg hadde trodd. Og helt siden da har vennskapet våres bare vokst og blitt sterkere. Vi begge hadde litt over 1 uke igjen av feriedager, og ho spurte meg litt spontant om jeg kanskje kunne tenkt meg en siste tur dette året, og da til Spania. Jeg sier jo seriøst ikke annet enn regn med meg på sånne ting!! Det tok heller ikke lang tid å få ordnet fri fa jobben, så nå kan jeg ikke annet enn å glede meg til 10 avslappende dager i varmen. Det er jo ikke mange uker siden jeg kom hjem fra en 3 ukers ferie, men det er sykt hvor fort man blir rastløs og vil reise mer. Og med tanke på at reiser er noe jeg vil prioritere mer, rett og slett for min egen del, så er det greit å bruke opp de feriedagene før året er over. Vi er allerede i august og jeg vil ikke engang tenke på hvor fort de siste månedene i 2017 vil gå.


Vi skal reise til samme byen som sist, Guardamar, og det er en veldig rolig plass - som passer perfekt for oss begge. Jeg har ikke andre planer enn å ligge på stranden hver eneste dag i de 10 dagene vi er der. Så at vi er på en veldig rolig plass gjør meg ingenting. Akkurat hva jeg trenger! I tillegg så har jeg jo startet på betakaroten, men ikke fått brukt det i syden enda. Så det blir gøy å teste ut dette på ferie, og se om jeg legger merke til noen store forandringer med brunfargen der.

TROPICAL VIBES BY GANESHFOTO

Åhhh, endelig har jeg fått de siste bildene fra shooten jeg var på sammen med Ganesh. Han er en rå portrett og reklamefotograf fra Bergen, som er bosatt i Oslo. Jeg var så sikker på at denne delen av shooten ville være den beste, og det hadde jeg absolutt rett i. Den tropiske viben man får av disse bildene bare digger jeg, mye på grunn av hans kreativitet når det kommer til lys. Vi hadde shooten på lyse dagen, men likevel klarte han å få det til å se ut som en solnedgang midt på dagen. Vi testet så mye forskjellig lys, og tok i bruk forskjellig kamerautstyr for å finne ut av hva som ble best. Da jeg så testbildene så jeg kunne forstå hva dette utstyret gjorde, fikk jeg helt sjokk. Det var en så stor forskjell, og det gjorde oss begge bare enda mer gira på å få til noe bra. Han forklarte meg hele tiden hva han ville få frem på bildene, og siden han forstår lys så godt nailet han det hele tiden. Det finnes ikke noe bedre enn da modellen og fotogafen er like fornøyde, for da vet man at resultatet blir tipptopp.

 

Hvis dere vil se flere bilder som han har tatt kan dere besøke instagrammen hans @ganeshfoto og ta gjerne kontakt med han dersom du trenger noen nye bilder enten til privat bruk eller markedsføring/reklame ♥

Å HA FEIL DU IKKE KLARER Å AKSEPTERE

Jeg husker den tiden jeg gikk på barneskolen, og jentene begynte å komme i puberteten. Man kunne se hvem som kom til å få de enorme melonene, og jeg sa hele tiden til meg selv "jeg kommer dit jeg også, da jeg er 18 år." Fra barneskolen og helt frem til jeg ble 18 år var tallet 18 favorittallet mitt. Hvorfor? Fordi jeg alltid gledet meg til å se hvordan jeg så ut da. Helt siden 6.klasse kunne jeg ikke glede meg mer til å se hvilke former jeg ville få, og hvor fine puppene mine kom til å bli og ikke minst hva gutta kom til å syntes om dem. Jeg husker jeg gikk med en crossover bag på barneskolen, sikkert i 7.klasse, og jeg så ned på puppene mine og tenkte "er den ene puppen min større enn den andre?" Jeg brukte flere uker på å fordøye det og manne meg opp til å spørre mamma om dette var normalt. Og som alle flotte mødre gjør, så gjør de alt for å berolige deg ved å si "dette er helt vanlig, bare vent til du blir eldre så blir de like store jentami". Jeg husker jeg ble så glad over det svaret, og sa til meg selv at når jeg blir 18 år da er de like store. Og jeg gikk alle år og gledet meg til å se at de skulle vokse videre og bli like store. Men etterhvert som årene gikk, og puppene vokste, så var det alltid et bryst som vokste mer. Jeg forstod ikke hvorfor det ikke bare stoppet opp, tok en liten pause, og lot det andre brystet få vokse ut i fred. I så mange år sa jeg til meg selv at de èn dag ville være like. Jeg ble helt stuck i den tankegangen at det aldri slo meg at dette kunne være normalt, at man kunne ha ulike størrelser på brystene.


Jeg ble eldre og selvfølgelig - gutter ser på puppene dine, og utseendet spiller en større rolle for deg enn hva man skulle trodd. Jeg ble så frustrert og lei meg fordi jeg så alle jentene rundt meg hadde fine, store og like pupper. Guttene på ungdomsskolen hadde klart på en eller annen måte å skjønne at jeg hadde innlegg i bhene mine, og i en god stund så ble dette snakket høyt om og jeg skammet meg sånn. Fyfaen og det var jævlig husker jeg. Jeg klarte ikke å si at jeg brukte det fordi puppene mine var ulike, så derfor lot jeg alle tro jeg bare ville ha mye større pupper enn hva jeg hadde. Sannheten var at jeg bare ville ha like, store eller små, størrelsen på dem kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Så i det ene brystet mitt var det ett innlegg, mens i det andre la jeg inn to innlegg, noen ganger tre. Det verste av alt var at jeg brukte de sykeste pushup-bhene fra H&M for å prøve å få dem mer like i formen, og jeg klarte det. Men det gjorde det tøft å vise meg lettkledd eller naken for andre da jeg så for meg at de kom til å tenke "hvor faen ble det av puppene?". Det var så grusomt, så grusomt at jeg tenkte at jeg aldri ville ha en kjæreste, for da slapp jeg å måtte vise frem kroppen.


Usikkerheten min ble så stor, selvtilliten og selvbildet min forsvant bare mer og mer med årene. Det som var mest vondt å tenke på var og er fremdeles det at jeg allerede har andre medfødte feil, så hvorfor måtte jeg få enda flere feil? Jeg er den jenta som ble født med bare ett øret, og bare med det førte det til flere feil som at jeg nå mangler ett ribbein på magen og har 3 synlige arr på kroppen som det er umulig å skjule. Men det var ikke nok, jeg skulle også få to ulike bryster som er så forskjellige at jeg kan få silikon dekket. Men vet dere hva? Jeg takket nei til gratis silikon, GRATIS silikon dere. For jeg er ikke ute etter større pupper, jeg vil bare ha like, store eller ei. Og akkurat der har dere grunnen til hvorfor jeg gikk opp i vekt, for å kanskje èn dag kunne gjennomføre en operasjon hvor de tar fett fra et sted på kroppen min og sprøyter det inn i brystet som er lite. I håp om at jeg èn dag kanskje kan slenge armene opp i været og bare gi faen, istedenfor å alltid prøve å gjemme dem.


Den vondeste tanken som har slått meg tusen ganger er om noen vil elske kroppen min for sånn den ser ut. At de vil velge meg fremfor jenta uten noen feil. For hvorfor skulle de ville gå for en med disse feilene? Ikke engang jeg klarer å elske kroppen min, ikke i nærheten engang, så hvordan skal noen andre klare å elske den? Det er en ærlig sak, ganske hardt å skrive ned og dele men jeg må bare få det ut. Jeg er livredd for at de medfødte feilene jeg ikke kan gjøre noe med, kan være grunnen til at noen ikke vil ha meg. Det er en frykt jeg har gått med helt siden jeg kan huske, og den forsvinner ikke heller. Det er vanskelig for meg å tro på det andre sier om kroppen min, på grunn av hva jeg selv synes om den. Men jeg prøver, og mer kan jeg ikke gjøre. Jeg prøver å ta små babysteps, og jeg er stolt av meg selv. Jeg har endelig våget å legge fra meg de villeste pushup bhene og heller bytte dem ut mot bher som faktisk viser forskjellen. And guess what! Det føles så godt å ikke jukse meg til større bryst, men heller prøve å embrace dem. Det tok meg fra barneskolen og til dit jeg er nå, for å tørre å bare gjøre dette og det føles godt.