hits

august 2018

ASIAN FOOD MARKET

Døgnrytmen jeg har for tiden skal jeg verdsette hver eneste dag frem til jeg mister den, noe jeg er redd skal skje. Jeg våkner av meg selv mellom 09-10 på dager jeg har fri og det er så sykt deilig! Jeg kan ikke forstå hvordan jeg klarte å sove til 12 før, for jeg mistet så mye av dagen til tross for at det bare var snakk om timer. I dag våknet jeg til sol, og trynet til kjæresten min som fyller 25 år i dag. Det tok ikke lang tid før vi begge var ute av leiligheten og ville få mye ut av dagen. Vi begynte med litt shopping, noe som er litt farlig når vi to er sammen. Vi liker det samme, og sier alltid ja til et plagg når den andre spør om hjelp. Jeg vet ikke med dere, men jeg går så fort tom for energi når jeg går rundt i Karl Johan for å titte. Så vi kjøpte oss noe drikke på veien, før vi kom oss videre for å spise en kjapp lunsj. Planen var nemlig å dra innom Botaniske for å ta en god drink, og feire Kristoffer selvom den store feiringen er i kveld og i morgen. Jeg kjenner ikke mange som får en hel bursdagshelg, men det fikk han fader meg til i år.

Det ble spontan shopping av planter til leiligheten til Kristoffer og Alf, og på veien ville jeg endelig sjekke ut et asiatisk supermarked som ligger i gaten. Jeg går alltid ut av de butikkene med nudler og kjærlighetsfrukt gelè - veldig vanskelig å forklare hva det er... Men lychee er frukten og det smaker helt himmelsk. Det er nesten så jeg må ta bilder for å vise dere det, for godt er det virkelig.

I kveld skal jeg spise ute på Sud Øst med en veldig fin gjeng, så det gleder jeg meg masse til!

 

ANTREKK: KNITWEAR

Annonse for LOUDS

Dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive, og vise dere siden jeg er SÅ glad i den nye genseren min. Igjen opplevde jeg nok en gang at jeg måtte ha et plagg etter å ha posert i plagget på shoot med Louds. Det er sprøtt hvordan man føler at et plagg bare snakker til deg, som om det forteller deg at meg skal du ha. Jeg føler det med visse plagg, og spesielt med min nye knitwear fra Samsøe. Når jeg går med den, kjenner jeg bare at jeg er så klar for høsten - noe jeg aldri har vært tidligere. Jeg har verken likt høsten, eller gledet meg til høsten, mens nå er det annerledes. Jeg klarer ikke å finne ord på hvordan det er forandret, det bare skjedde. Jeg gleder meg til de kaldere tidene der jeg kan ta frem en oversized genser som denne og bare bo i den. Den er fin, enkel å style og beste av alt; den klør ikke. Jeg reagerer fort på klær som kan stikke eller klø litt, så jeg følte meg litt heldig med denne <3

Nå skal jeg straks komme meg innover til Oslo og nyte hvert eneste sekund av denne helgen. Det gjenstår bare å finne ut av et siste antrekk for helgen, og jeg kjenner at det er litt krise i heima - det er så typisk meg å sette sammen antrekk i siste liten...

Og folkens; sorry! Jeg skjønner ikke hvorfor jeg alltid føler at jeg er nødt til å se til siden så fort jeg har håret i en dott. 

Genser fra Samsøe HER // Bukse fra Zara // Sko fra Puma HER // Totebag fra Santai HER

MORGENDAGENS PLANER

Nok en uke der jeg trodde jeg hadde massevis av alenetid, som viser seg å være liten sjanse nå. Det er helt greit, for denne uken har det allerede skjedd mye gøy og det skal skje så mye mer som jeg gleder meg til å fortelle dere mer om. Til nå i denne uken, har jeg vært på møter og gjort oppdrag for kunder sammen med andre influencers. Det har vært kjempegøy, og jeg håper på at flere av mine uker kan se slik ut fremover. Men at jeg kanskje klarer å sette av èn dag i uken der jeg er for meg selv. Jeg trenger det, ikke fordi jeg trenger pause fra folk, men jeg trenger å være litt alene. Å gjøre ting for meg selv, og samle opp ny energi. Det er viktig, og det er viktig å lytte til kroppen - som jeg har blitt flinkere til nå vil jeg si.

Det er spesielt èn ting jeg gleder meg fælt til, og det er allerede hvor jeg er på vei hen i morgen. Jeg drar inn til Oslo (for et sjokk), men jeg skal være med kjæresten hele helgen og feire han siden han blir 25 år på fredag. Det er lagt så mange planer for helgen, og det blir bare så bra. Det verste av alt er at jeg ikke vet hvem av oss som gleder oss mest, han eller jeg? Til tross for en bursdagshelg - skal jeg oppdatere dere masse! 

Jeg har vært en del on the run i det siste, så slenger inn et par iPhone bilder. I morgen blogger jeg om mitt nyeste favoritt plagg til høsten, jeg gleder meg til å vise dere det <3 

ANTREKK: HØSTJAKKEN ER TILBAKE

Reklame - Inneholder annonselenker fra Louds.

Det var ingen sjokk at noe at det første jeg ville gjøre i går var å dra innom den nye Zara butikken som har åpnet i Oslo. Den er enorm, men så sykt oversiktlig i forhold til hva den gamle var. Det er så god plass, og stilen de har gått for i den nye butikken er så luksuriøs og ren. Jeg fant ingenting annet enn en jakke jeg allerede har sett på tidligere, så den skal jeg vise dere i løpet av kort tid. Etter litt shopping på både meg og Kristoffer, tok vi oss en pause på Stockfleths cafèen som jeg føler er vår greie. Iskaffen og deres ismocha er kjempegod - men jeg er alltid på utkikk etter andre steder med god iskaffe (helst med karamellsmak) så hit me up hvis du vet om en god cafè her i Oslo. Vi skulle feire Thea på kvelden, min gamle sjef på Urban, men også en god venninne av min kjæreste. Det var kjempekoselig da jeg ikke hadde sett igjen flere gamle kollegaer på en god stund. Det er ikke alltid alkoholen smaker like godt, og i går gjorde den ikke det. Men jeg hadde det likevel gøy til tross for lav promille. Hvis man er med riktig folk, trenger man liksom ikke så mye mer enn det for å ha det gøy.

Det går mot de kaldere tidene, og derfor passet det bra å finne frem en av mine høstjakker som er perfekt til temperaturen som er ute nå. Jeg ville ha en balanse i antrekket, for jeg ønsket ikke å bli for varm siden jakken varmer litt ekstra. Jeg liker looken med shorts og lange jakker, så siden jeg aldri har testet den selv - gjorde jeg det i går og jeg elsket det. 


Jakke & solbriller fra Nelly // Genser fra LOUDS (utsolgt) // Shorts fra Weekday // Sko fra Puma // Totebag fra Tom Wood 
 

PÅ REGNFULLE DAGER

...elsker jeg å gjøre absolutt ingenting.

På torsdag regnet det, noe jeg egentlig ikke likte. Men du får ikke dårlig samvittighet over å bli i sengen, noe du ellers ville fått på en fin fin dag. Istedenfor å bli hjemme hos meg selv, tok jeg toget inn til Fredrikstad for å ha en rolig jentekveld med min kjære Emilia med filmer og godis. Hun sjokkerte meg vanvittig med en ting den dagen, og det skal jeg fortelle dere nå. Absolutt alle vet at jeg elsker poteter, og spesielt bakt potet. Så Emilia bestemte seg for å sende en melding til Potetbakeren på Facebook for å få de nøyaktige ingrediensene så vi kunne ha det på torsdagen - altså hvor bra dame er ikke det folkens? Jeg kunne ikke annet enn å le da hun fortalte meg det, for ikke engang jeg hadde kommet på å gjøre noe sånt. Det skal sies at det smakte helt nydelig, og at Emilia scoret 10/10 på maten. Etter vi hadde spist, la vi oss i sengen for å se filmen Like Father og da fikk jeg plutselig besøk av en kompis som skulle ligge inntil meg en god stund.

Emilia og Ryan har de skjønneste kattene, og skaffet seg nylig Milo som er bitteliten selvom han har vokst siden jeg så han sist. Men forrige gang hatet den katten meg, men denne gangen elsket han meg. WIN!

LA OSS SPOLE LITT TILBAKE

Det kan ikke finnes noe kjedeligere enn å være forkjølet og gå rundt med feber de dagene du faktisk har fri, og kan gjøre mye gøy med venner. Denne formen har vært her alt for lenge nå, og jeg er lei av å gå glipp av ting. Spesielt etter Findings ble formen min bare verre, og det kan jeg nesten takke meg selv for - til tross for at jeg pakket meg inn i hettegenser og jakke på festivalen. Men det var èn dag for sent tydeligvis... Jeg har avlyst mange planer som jeg gjerne skulle møtt opp på, spesielt events. Det var et møte jeg ikke avlyste som var viktig, og tenkte at siden jeg allerede var i Oslo så kunne jeg ta turen innom en pressevisning på veien hjem. Så fort jeg gikk inn døren slo feberen til, og alle jeg hilste på må ha sett hvor bleik og dårlig jeg så ut. Jeg ble der ikke lenge, for jeg følte folk trodde jeg var en helt annen person enn hva jeg er til vanlig når jeg er frisk. Sånt er bare ikke kult når man ikke føler seg bra.

Kameraet mitt er nesten støvete etter å ha ligget urørt i mange dager, men det blir med meg til Oslo i dag - og jeg skal få tatt igjen for uken som har vært! Til jeg har fått knipset mer, får det gå med noen bilder fra forrige helg. Jeg kjøpte meg en ny hettegenser fra Weekday, siden min gamle fra et annet merke var passe ferdig kan man si.Tar meg selv i å angre HVER eneste gang jeg velger røde lepper ovenfor min andre nude favoritt fra Inglot.

#34 UKEN SOM HAR GÅTT

Ukens tanke: Jeg vil gi meg selv en klapp på skulderen for å endelig ha klart å komme ordentlig inn i jobben min. Det tok tid. I starten av min fulltidsblogger-karriere, så hadde jeg mental breakdown ofte og jeg gråt uten å vite hvorfor. Det var helt jævlig, for jeg kunne stå og kjenne at hele kroppen min begynte å riste og jeg ble stresset da jeg ikke forstod hva det kom av. Det kom av stress, at jeg fryktet at jeg skulle gjøre en dårlig jobb, og derfor sa ja til å stille opp på alt til tross for at det stresset meg enda mer. Det måtte venner og familie til for at jeg skulle roe ned noen hakk, og prøve å finne en balanse som jeg har gjort nå. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en mental breakdown nå og det er deilig.

Ukens opptur: At så mange følgere ville komme bort til meg for å slå av en prat og ta bilder i helgen. Det er så forbanna koselig at dere aner ikke! Aldri slutt med det, vær så snill.

Ukens nedtur: På Findings var samarbeidet utrolig uprofesjonelt. Alt jeg skal fortelle nå er en prinsippsak, og noe som var lovet i samarbeidet men som ikke leverte. Jeg skulle ned på Bislet Stadion for å hente billettene mine før alt startet på fredagen, og da var jeg ikke på listen, til tross for at jeg hadde inngått en avtale med dem. Telefoner ble tatt, og det ordnet seg etter mye tull, men da manglet det cashless-kort som også var en del av avtalen. Det kom til et punkt der sjefen på Findings svarte en venninne av meg utrolig frekt på meldinger, som om hun skulle vært en eskorte som likte å få penger, kun fordi hun heller ikke hadde fått det hun var lovet. Han skrev til meg at vi hadde fått det vi var lovet, noe som bare var tull. Det hele endte med at jeg sendte han en melding der han kunne screene meg samtalen mellom oss der det stod vi skulle ha mindre betalt enn på Idyll og Stavern - og hva skjedde så? Han leste meldingene, men sluttet å svare. En ting er hvis vi bare skulle få noen gratis billetter, men her var det lovet mer. Han kunne håndtert situasjonen annerledes, men valgte å oppføre seg svært uprofesjonelt mot meg og mange andre.

MEN utenom det tullet der, så hadde vi det gøy <3Ukens sang: Rihanna - Umbrella. Jeg digget å høre den på vorset i helgen.

Ukens guilty pleasure: Love Island. Nå er det snart finale og jeg er så spent på å se hvem som vinner. Jeg har blitt så glad i å følge med på Camilla og Jamie, så det må nok bli mine favoritter nå selvom det har vært et annet par tidligere.

Ukens mat: Gratinerte poteter og lunsjkake fra Meny <3 Det finnes ingenting bedre enn dette dagen derpå.

Ukens flause: For første gang kan jeg ikke huske å ha opplevd noen flauser, hvor sykt?? Men stay tuned, hender vel noe denne uken her.

Ukens lættis: Da du er på vei hjem etter Findings i en grønn jumpsuit og en gutt begynner å følge etter deg for å ta den teiteste sjekkereplikken. Han: Liker du grønnsaker? Meg: Uhm hæ? Han: Siden du er grønn...............

Ukens must have: Denne godbiten fra Acne Studios. Den er SÅ fin.

MIN REDNING DENNE SOMMEREN

Annonse for New Nordic Norge

Nå er det en liten stund siden sist jeg skrev om et produkt jeg har gått på over en lenger periode, så nå kunne det kanskje vært kjekt med en liten oppdatering tenkte jeg. Det er ikke alltid vi bloggere er flinke til å oppdatere dere med hvordan vår opplevelse med produkter har vært, så jeg vil derfor prøve å bli litt flinkere her - for produktene jeg har testet og er fornøyde med er det bare gøy å anbefale videre. Jeg har takket ja til å jobbe med kunden ut året nå nylig, grunnet fordi jeg har vært så fornøyd med produktet. Jeg vet ikke om dere helt kan forstå denne gleden, men å kunne jobbe videre med noe du virkelig liker - det er gøy! 

I april begynte jeg på tyggbare gummies fra Hair Volume, og jeg regner med at dere kan forstå hva dette gir deg. Du får mer volum til håret, og dette er ikke tull. De inneholder riktige mengder med ingredienser som gir deg viktige vitaminer til både hud, negler og hår - av den grunn øker det også volumet i håret ditt, som jeg har fått resultater på. Jeg har mange ganger tenkt tanken på å klippe av meg alt håret og spare det ut igjen, i håp om at det skal være mer volume der. Det er litt fælt å vite at det lange håret ditt har et stort potensiale til å se så fint og friskt ut, men at det bare ser flatt ut på grunn av mangel på en fyldig look. Etter å ha gått på dette i mange måneder, og det har vært min redning denne varme sommeren, vil jeg bare nå ut til dere som sliter med det samme jeg slet med tidligere.

Det er bare hår, men fy fader for en selvtillit det kan gi deg med litt ekstra volume.

De har en god smak av eple som gjør den daglige dosen på 2 gummies litt ekstra godt. Dessuten så lukter inneholder i boksen så himla godt at jeg til og med har bedt venner om å lukte - rart? Kanskje.

LUNSJ PÅ DELIKATESSEN

Jeg har lenge gledet meg til denne helgen på grunnen av at det er en skikkelig jentehelg. Vi sover sammen, sminker oss sammen og vorser sammen - et jentevors er ikke som andre vors, og det har jeg ikke hatt på lenge. Synger til High School Musical og gamle Rihanna på vorset, da ser du meg smile herfra til månen. Grunnen til at vi er samlet i helgen er siden vi skal er på Findings denne helgen, og derfor har fått låne leiligheten til Silje som hun har i Oslo, som jeg møtte for første gang i går. Kjempenydelig jente med herlig humor og personlighet, så jeg visste at denne helgen kom til å bli bra. I går manglet vi vår kjære Nora på vorset, men hun er på vei til oss i skrivende stund og DA er vi klare for å starte vorset, og gjøre oss klare for en enda bedre kveld.

På formiddagen i går var jeg, Emilia og Silje på Delikatessen for første gang her, og sååå mye god mat man fikk der! Det er nesten helt utrolig at jeg som er så glad i mat ikke har vært der før nå, men det minnet meg skikkelig om Barcelona som nesten ga meg sommerfugler i magen. Tapas er så godt, og spesielt når man har så mye godt å velge mellom. 

Nå skal jeg klappe igjen macen og blande meg litt passoa og tropisk nektar som jeg elsker å drikke på vors. 


Hvor digg så ikke dette ut?!
 

PUROBEACH PALMA

I går stod jeg opp klokken 06:00, for fikse meg til en shoot som skulle være i Oslo klokken 09:00 for Louds. Jeg våknet, så meg i speilet og tenkte "not today Satan". Jeg så helt forferdelig ut, når jeg står opp umenneskelig tidlig hovner ansiktet mitt opp og jeg forstår ikke hvorfor. Så jeg stresset litt med at hovenheten skulle forsvinne innen jeg var i Oslo, noe det heldigvis gjorde. Jeg var ikke hjemme i Moss igjen før 20:00 i går kveld, så det var en veldig lang dag. Jeg har hatt feber og litt forkjølelse som traff hardt inn i går, så jeg måtte bare komme meg til sengs og heller ta igjen bloggingen i dag. Kroppen var helt ferdig, men jeg er veldig fornøyd med gårsdagens shoot. Det blir gøy å se bildene når de er klare!

Siste dagen våres i Palma (ja, jeg blir aldri ferdig med å blogge om reisen) booket vi solsenger på Purobeach for å skjemme oss litt ekstra bort. Det kostet litt for bare èn solseng, men å ha de omgivelsene rundt deg en hel dag på stranden var nydelig. Vi fikk fruktfat, vann og de ansatte kom stadig vekk bort for å sørge for at vi hadde det bra som jeg synes er viktig når man betaler så mye for å være et sted. Vi lunsjet rett fra solsengene, men måtte ta en rask pause da jeg svettet ihjel i stekende sol, som må ha vært over 40 grader den dagen. Det skadet derfor ikke med å ha et hav foran oss som var krystallblått. Etter noen så fine dager, tror jeg alle hjemme her har fått høre om hvor mye jeg vil tilbake dit neste år, for det skal jeg.

Hva synes dere om min nye header forresten? Utrolig deilig med noe nytt spør dere meg, haha. Den er laget av flinke Lise Duun. Jeg vil nesten ansette hun som min headermaking siden hun jobber så raskt og gir meg gode resultater i løpet av èn dag. 
Takk for en fin tur, Nora <3 

KLÆR TIL SKOLESTART

Annonse for Louds

Litt ironisk at jeg ikke går på skole, eller studerer noe som helst - men likevel alltid har likt bloggere som slenger inn tips til nye klær før skolestart. Det har alltid hendt meg at jeg har funnet godbiter jeg selv vil ha, spesielt når man får sett klærne på offentlige profiler. Det er noe med å bare få se ting på, og få et litt annet syn på det enn hva man gjør ellers. Denne gangen ville jeg gjøre noe lignende for dere, og har derfor fått tilsendt en pakke fra Louds med noen herlige varer jeg tror dere vil like! Jeg vil begynne mer med å vise dere hva jeg kjøper/ får på bloggen, for det tror jeg faktisk er min favoritt selv når jeg sjekker andre blogger. Det er gøy å se utviklingen deres innenfor moten, og spesielt gøy når det er noe man selv kan ta seg råd til.

Høsten nærmer seg med stormskritt, jeg vil derfor være klar med litt varmere og mer høst-vennlige plagg enn hva jeg sitter med nå. I mitt hodet varer sommeren evig selvom det bare er snakk om måneder. Høsten derimot føles så mye lenger ut, og derfor har jeg skaffet meg en ny jakke som jeg gleder meg til å bruke nå snart samt et nytt par med sneakers (!!!). Dere vet hvor stor kjærligheten min er for sko, så det kan umulig sjokkere at disse kom med på denne visningen. Det er faktisk Converse sko det er snakk om, men disse er ikke helt som noen vanlige Converse.Cheap Monday t-skjorte HER. Denne har en loose fit som jeg digger, og stoffet er såååå mykt. Jeg kommer nok til å bo i denne hver søndag fremover.Puma joggebukse HER. Jeg burde nesten fått forbud mot å skaffe meg flere kosebukser nå, men det er så vanskelig når de er så fine.Levis hettegenser HER. Superfin lavendel farge sant?! Denne har også en loose fit som jeg elsker på hettegensere.The North Face jakke HER. Min første North Face jakke, men ikke siste - elsk elsk elsk! Endelig fått meg en jakke som er vind- og vanntett, det var på tide.Converse sko HER. Disse er så kule, og har en god såle som de er kjent for. Veldig fornøyd med at jeg endelig har fått meg et par sneakers i beige.

♥  R A B A T T K O D E      T I L      D E R E  ♥

Jeg er så heldig og har fått en rabattkode "madde" som gir dere 20% på hele LOUDS unntatt salgsvarer, Calvin Klein, nyheter fra Holzweiler, Tommy Hilfiger, Samsøe Samsøe og Peak Performance. Det kommer nyheter i nettbutikken hele tiden nå, så sjekk ut de nye varene HER. Koden er gyldig ut søndag 19.08.18. Happy shopping!!

WELLIES

De siste dagene vet jeg ikke hvor ble av. Plutselig sitter jeg godt plantet ned i sengen min i Moss, og prøver å tenke tilbake på hva som har skjedd de siste dagene. Jeg spiste hotellfrokost klokken 11:00 på lørdagen, og noen timer senere var jeg i Oslo på et vors. Hodet mitt var overalt, men kroppen lengtet etter sengen. Likevel klarte jeg å hente meg inn, og kom i godt humør som resten av gjengen jeg dro på byen med. Det er lenge siden jeg har vært på et skikkelig vors, så er det lov å si at det var much needed? Jeg trengte å være så sosial, trengte å ha dansefot og jeg trengte å synge surt.

 

Jeg har fremdeles to innlegg fra Palma de Mallorca som jeg vil dele med dere her på bloggen, og dette er fordi det er to gode anbefalinger som jeg ikke kan la gå i glemmeboken. På torsdag bestemte vi oss for å teste ut Wellies restauranten nede ved havnen, som har fått mange gode anmeldelser og som vi fikk tips av fra bekjente. Vi bestemte oss for å sette oss på et bord så man kunne få lyden av trafikken i nakken, synet av havnen over gaten og stemningen til plassen rundt oss. Det var en så god kombinasjon av alle tre, og det gjorde nesten maten og vinen enda bedre. Det er ingenting som finnes bedre enn å kjenne på at man er omringet av en avslappende og koselig stemning mens man spiser. Maten var helt nydelig, så stedet er notert ned for min egen del så det surrete hodet mitt ikke skal glemme den fine plassen. Hukommelsen min er så dårlig for tiden at jeg nesten begynner å lure på om noe er galt..

 

 

W  I  N  E      A  N  D      D  I  N  E

 

ANTREKK: ALL BLACK EVERYTHING

Gårsdagen var så fin, dere aner ikke (før i morgen). Jeg har tatt litt bilder, så dere får sett hvor mye vi har kost oss den dagen, bare vent. Uansett om vi sier at vi skal være ute av hotellrommet før klokken 20:00 sharp går det seriøst ikke. Det har skjedd hver dag nå og jeg er sikker på at det samme skjer i morgen. Men er man på ferie så er man på ferie si! Det ble derfor knipsing av bilder i rekordfart og vi var for sent ute til the golden hour så vi måtte nøye oss med mørkere toner. Overraskende nok var lyset sykt bra, som jeg ikke forventet og bildene ble derfor i fine farger sånn som jeg liker de.
 

Jeg fikk en kommentar av en søt jente på Instagram, som lurte på om jeg kunne vise hvordan man styler Vagabond skoene med annet enn kjoler og skjørt. Og overraskende nok elsker jeg skoene med shorts, jeg har bare ikke fått vist dere det før nå! Så enkle sko som passer til hva som helst - og det mener jeg virkelig. 
 

T-skjorte fra Balenciaga // Shorts fra Weekday // Sko fra Vagabond // Totebag fra Santai // Smykket fra Asos

OD PORT PORTALS HOTEL

Vi trodde vi hadde veldig uflaks i dag med været siden det begynte å regne litt rett etter vi hadde spist frokost. Men regnet sluttet, og vi tenkte at vi kan heller dra på stranden og gi det et forsøk enn å bare ligge ved bassenget hele dagen. Det tok ikke lang tid etter vi hadde kommet oss på stranden at solen endelig begynte å dukke frem. Jeg tror det faktisk endte med at det ble den varmeste dagen for oss på stranden så langt, og vi som trodde det kom til å være regn resten av ferien. Jeg husker ikke sist jeg svettet så mye, og jeg skal ikke klage heller akkurat, men fy søren så grell men føler seg på stranden egentlig haha.

Hotellet vi bor på heter OD Port Portals Hotel som ligger veldig nærme havnen. Det betyr også at vi er nærme fine restauranter og i tillegg har en fin utsikt å våkne opp til hver morgen. Det er et stilig og mer moderne hotell enn hva jeg har bodd på tidligere, så det var ingen tvil om at her ville jeg bo de neste dagene. De har superfine solsenger som er doble og det er noe jeg elsker såååå mye på ferier. Det passer derfor enda bedre at vi skal på en Beach Club i morgen og har booket oss sånne solsenger som vi skal ligge på hele dagen.

Vi misset solnedgangen i går pga vi var så sent hjemme etter stranden, men i kveld rekker vi det og da det blir litt antrekksbilder på bloggen (endelig). 

HELLO FROM PALMA

Endelig er jeg og Nora fremme i Palma de Mallorca, som vi skal være i frem til lørdag. Det var en veldig spontan avgjørelse, og dager før så vi på Ibiza billetter, men datoene passet ikke oss begge. Så plutselig dukker det opp en ny melding fra Nora, der hun har sett på en ny reise og datoene passet. Jeg sa bokstavelig talt "jeg er med!", og plutselig hastet det med å pakke siden vi skulle dra bare få dager etter flybillettene og hotellet var bestilt. Flyturen hit som var på 3,5 timer føltes ut som en evighet og jeg tvang meg selv til å sovne flere ganger for å få tiden til å fly (haha tørr humor). Heldigvis lå ikke hotellet langt unna flyplassen, så vi var raskt til sengs og klare for vår første dag her i Palma de Mallorca. Jeg har aldri vært her før, og etter èn dag her vet jeg allerede at jeg kunne vært her i flere uker. Jeg kommer til å dra tilbake hit på grunn av omgivelsene, rensligheten og hvor pent det er her. Det er mange mennesker her ja, men likevel er det et rolig sted som passer meg bra.

Vi lå på stranden til klokken ble over 17 i dag, dro hjem og dusjet så var vi på vei ut igjen for å få i oss litt middag. Vi spiste på Diablito, en meksikansk restaurant ved havnen og koste oss veldig før vi bestemte oss for å legge oss tidligere i dag, for å stå opp tidlig i morgen og få mer ut av dagen.

Det tar meg en til to dager for å klare å legge bloggingen inn i feriedagene, men lover at det blir bedre straks <3
 

 

ANTREKK: DETAILS

Inneholder sponsede produkter.

Nå befinner jeg meg i Oslo og er godt plantet i sofaen etter en avslappende dag med Kristoffer. Jeg på formiddagen for å få mer ut av dagen, og tiden før jeg satte meg på toget var mer stressende enn nødvendig. Jeg vet ikke med dere, men jeg kan bli så forbanna hvis jeg har planlagt et antrekk, og plutselig ser at værmeldingen melder regn. Sta som jeg var nektet jeg å ta på meg genser, gikk ut døren og kjente raskt at jeg måtte snu for å slenge på meg en genser. Da jeg kom til Oslo var det ikke noe regn å se, så her hadde jeg vært umulig å ha med å gjøre for ingenting basically. Dette beskriver hverdagen min kort oppsummert, og det er nesten flaut å se hvor mye en værmelding kan påvirke meg til tider. MEN jeg er glad og fornøyd nå, for jeg fikk gått rundt i antrekket mitt. Grunnen til at jeg liker looken her så godt, er fordi jeg elsker alle de små detaljene som har noe å si for hele antrekket og jeg har fått luftet den nye vesken min.

Jeg skal forresten på en spontantur med Nora i morgen og kommer hjem på lørdag, kan dere gjette hvor vi skal?
 

T-skjorte fra XX-XY // Shorts fra Weekday // Sko fra Puma // Totebag fra Acne Studios // Solbriller fra Louds (sponset) // Klokke fra Daniel Wellington

UNBOXING - LOUDS

Annonse for Louds.

 

Denne gangen har jeg fått velge ut alt av varer fra Louds selv, samt funnet meg noen nyheter som jeg har vært gira på å få i posten nå. Jeg bestemte meg for å plukke ut et helt antrekk, og noe som kan passe litt mer mot høsten som snart kommer. Det kan brukes til sene sommerkvelder også, og jeg vil derfor si jeg har plukket ut noen flotte skatter jeg kan bruke over lengre perioder. Problemet med meg er at jeg går inn i en sommer-boble, og selger alt av varme klær så jeg ikke har noe når de kaldere tidene kommer. Men denne gangen har jeg lært, og har nå bestilt litt varmere klær, så jeg fortjener en klapp på skulderen. Jeg bestilte varene for 3 dager siden, og jeg sitter hjemme i Moss med varene allerede. Jeg vet ikke om de jobber med en rakett i rumpa eller hvordan de får ut varene så raskt, men en ting er sikkert - jeg ELSKER å få ting tilsendt raskt. Det var litt viktig at det kom tidlig nå, siden jeg skal pakke til en reise jeg skal på nå til tirsdag og skal innover til Oslo allerede på mandag. Til en annen gang vet jeg at jeg kan stole på leveringstiden til Louds, og at det ikke blir noen forsinkelser og det er et stort pluss for meg som stadig vekk er på reisefot.

Jeg vil sjekke om dere kanskje liker en liten unboxing haul, som jeg aldri har gjort på denne måten før - så gi meg tilbakemeldinger på hva dere synes. Faller det i smak, så gjør jeg dette oftere!
 

 

U N B O X I N G     -     N E W     O U T F I T 

 

 

T-skjorte fra Cheap Monday HER - En basic t-skjorte med en enkel logo på er den perfekte detalj hos meg.

Totebag fra Santai HER - Jeg har seriøst snart alle totebags fra Santai, can´t help it. De er så fine!!

Bukse fra Holzweiler HER - Har dere sett noe så snadder? Denne er lekker til en hvit t-skjorte.

Jakke fra Holzweiler HER - Jeg er utrolig glad i å kjøre på med sett, så jakken ble det også på meg. Elsker fargene!

Solbriller fra LeSpecs HER - Vet ikke hvordan man som regel rocker disse, men jeg rocker de mest når de er lenger nede på nesen. Det gir en attitude som jeg liker.

Sko fra Vans HER - Skoene som passer til alt, et stort must å ha.

BILDEDRYSS FRA BRYLLUPET

Som jeg fortalte dere i går, var det så herlig å se noen gifte seg på bakgrunn av deres store kjærlighet for hverandre. Det var så mye kjærlighet i luften i går, og vi alle stod spent og ventet på at brudeparet skulle gå mot paviljongen sammen, for å bli viet. Jeg hadde fått en forespørsel om å hjelpe til med å knipse bilder, noe jeg med glede gjorde for familien min. Derfor gikk jeg opp til dem, før vielsen, og på veien da jeg så dem fikk jeg gåsehud, for det øyeblikket var så vakkert. Jeg så brudekjolen hennes for første gang der og da, og den var så fin. Et pent snitt foran med enda mer fyll og lengde bak, den var unik - og det var det man kunne forvente av tante. Vielsen startet med et pent dikt, før det gikk dypere og de ga hverandre ringene. Tenk at et ja betyr for alltid, hvor pent er ikke det? Det er så sterkt, og at to personer har den kjærligheten for hverandre er bare enda sterkere. Jeg har alltid hatt lyst til å gifte meg, men aldri vært den jenta som har planlagt bryllupet sitt siden hun var ung. Jeg kunne enkelt latt mannen planlegge bryllupet, for jeg er ikke en perfeksjonist og synes det er gøy å gi slipp på kontrollen en gang i blant, og stole litt på sin kjære. Til syvende og sist så har jeg fått mannen i mitt liv, og det skal jeg si meg godt fornøyd med.

Etter vielsen kjørte vi videre til et lokalet der den store dagen skulle fortsette med mingling, champagne, tapas og kaker. Det var så koselig, og spesielt koselig å se igjen familiemedlemmer som jeg ikke hadde sett på en god stund.

Gratulerer så mye tante Siv og Fred ♥ 
 

Min fetter Marius.

Min storesøster og kjæresten Alexander.

Kusinen min Malin.

♥♥♥

ANTREKK - BRYLLUP

Sist jeg var i et bryllup så var jeg en liten søt brudepike, og det er så mange år siden at jeg ikke husker mye av bryllupet. Det var derfor så herlig å få oppleve å se noen gifte seg en gang til, og bare få kjenne på hvor ekte og hvor mye kjærlighet det er i luften. Jeg tok en del bilder for tanten min i dag som giftet seg, og det har jeg valgt å dele i morgen i et stort bildedryss så dere kan se hvor flott det var. Før det hele startet rakk jeg å komme meg nedover til byen og ta bilder av meg selv, for denne gangen er det et sjeldent syn dere får se av meg. Jeg kler meg sjeldent opp i kjoler som jeg føler meg skikkelig sofistikert og kvinne i, men den sjeldne gangen jeg gjør det føler jeg meg bra. Rosafargen er det eneste jeg sliter med å vende meg til, siden jeg ikke liker rosa ellers men på denne flotte kjolen passet fargen helt perfekt.

Jeg har litt hodepine, og skriver derfor et lenger innlegg i morgen <3 Føler så raskt synd på meg selv når jeg ikke er helt i form, så nå skal jeg trøste meg med potetgull og dipp.

 

⇓  B E A U T I F U L     O P E N     B A C K  ⇓

 

Kjole fra Asos // Sko fra Vagabond 

NEW IN - ACNE STUDIOS

Jeg gjorde det jeg ikke burde gjort mens jeg ventet på lønningen, og det var å planlegge hva jeg ville kjøpe forrige måneden. Det kan være farlig til tider, men måneden som var tjente jeg godt, og da ville jeg unne meg en ny designerveske da jeg har solgt min Louis Vuitton og Versace veske. Det var ikke planlagt å finne en veske på 1,2,3 men mens jeg scrollet nedover  new arrivals  på Acne Studios ble øynene mine store som klinkekuler. Det var sprøtt, for den vesken jeg så på skjermen var akkurat en slik veske jeg hadde skapt oppe i hodet mitt. Jeg pustet dypt ut mens jeg forstod at denne kom jeg til å bestille så fort lønningen kom.

Jeg hentet pakken i dag og altså hot damn (!!!). Denne går rett opp på listen min over favoritter, og glir inn på en god andreplass under Givenchy t-skjorten min. Fargekombinasjonen gjør den leken og stilfull, samt at størrelsen passer meg midti blinken. Den er verken for stor eller for liten, så jeg kommer til å fylle den opp akkurat perfekt med dilldall jeg trenger å ha med meg rundt i hverdagen. Det kule med bagen i sin helhet er at den er inspirert av utseendet til en papir-shoppingbag, bare de har dratt den så mye lenger med denne. At jeg har skrevet et helt innlegg om denne skjønnheten beskriver kjærligheten min for bagen. Kan dere forstå hvorfor?
 

 

T H E    P E R F E C T   O N    T H E   R U N    B A G

 

elsk elsk elsk.