hits

september 2011

GONNA GET DOWN ON FRIDAY


Flo Rida - Good Feeling

Halla! Nå ligger jeg i senga og slappera med Kinga. Vi har vært i butikken for å hamstre inn det vi trenger for å overleve denne fredagen. På vei hjem kom det en gutt syklende som ikke så forover så han holdt på å sykle rett på meg. Endte opp med at han fikk refleks og svingte unna mens jeg og Kinga brøt sammen i latter. Trodde serr jeg skulle bli sykla ned. Haha, fyttikatta.... Kos dere videre i kveld!


Bolle på Ica Maxi!

<3

En litt trøtt jente.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du fått en bra start på høstferien ?

- Vi snakkes ! <3

ALOHA VACATION


Miike Snow - Silvia Robotberget Remix (Credz til Kasper)

You know what day it is, it's friday!!! Enda bedre, det er endelig høstferie. Husker med en gang sommerferien var over gleda jeg meg allerede til høstferien like a boss, haha. Det er kung det! Jeg er så klar til å bare slappe av, sove lenge og ahhh. Elsker ferie. Har ingen planer, tar det som det kommer. Ps! Kinga kommer en tur senere i dag, glæd mæ. DERE FÅR HA EN HÆFTIG BRA HØSTFERIE!Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du noen planer for hva du skal gjøre i høstferien ?

- Vi snakkes ! <3

LEGENDARISK HÅRFRISYRE

Halla! På skolen i dag hadde jeg ett av mine flotteste øyeblikk. Jeg lagde nemlig en legendarisk hårfrisyre. Helt sant. Fikk så mange fine komplimenter om at jeg kommer til å bli en profosjonell frisør. Ett bildet sier mer enn tusen ord, dette sa ett tusen og ett ord. Bare sjekk ut frisyren selv!!


Modell: Christine Jokkerud

Hva syns du om bildet ?
Hva syns du om min legendariske hårfrisyre ?

- Vi snakkes ! <3

I FEEL HAPPINESS


Jae-R - My X (Credz til Kasper)

Halla! Jeg er så glad og fornøyd for tiden. Alt er så bra, ingen problemer, kun positive tanker som svever rundt omkring. Lol, skal slutte å være poetisk. Haha. Men en liten hake, har dere lagt merke til at så fort alt er perfekt tar det kun noen få øyeblikk før det snur? I'm not gonna let that happend this time, just watch me. Jeg har det for bra til at noe skal skje. Nå skal jeg slappe av med Home And Away! XOXOHva syns du om sangen & bildet ?
Hvordan har du det for tiden & følger du med på noen serier ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 28.SEP.11


LMFAO Feat Natalia Kills - Champagne Showers

Halla! Ahhhhhhhh, fant den digge jakka. Var ingen tvil om at jeg visste jeg kom til å kjøpe den. Jeg tok turen innom Laundry først, men der var det kun tynne snowboard jakker. Derfor anbefalte pappa puzenmin om å stikke en tur innom Anton. Og halla! Der fant jeg jakka mi. En ganske blid og fornøyd jente her nå. Enda bedre, den var på tilbud. Gleder meg veldig til da jeg kan starte å bruke den. Hihi.


Jakke Anton 1249kr (orginal pris 2499kr) Bukse Cubus 199kr

Hva syns du om sangen & bildet ?
Likte du det nye innkjøpet mitt & hva syns du om jakka ?

- Vi snakkes ! <3

VINTERJAKKE


Two Door Cinema Club - Eat That Up , It's Good For You

Halla! Nå har jeg fått snakket med pappa og vi skal snart ut å se på en ny vinterjakke til meg. Mamma har lenge sagt at den gule dc jakka mi er støgg som juling og at ho vil at jeg skal ha en ny. Snille mamma... Men jeg har sagt at jeg ikke trenger det, før nå. Håper jeg finner noen digge jakker. Hvis ikke får jeg vel ta en harry tur til Sverige. Hadde ikke vært gærnt det heller, favoritt butikken min er jo der!Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du begynt letingen etter vinterjakke ?

- Vi snakkes ! <3

POKEMÒN NAILS

Halla! Jeg har vært litt kvalm i dag så har tatt det litt med ro. Kom plutselig på at det er evigheter siden jeg har postet innlegg hvor jeg mekker noe på neglene mine. Derfor satte jeg meg ned i stad og prøvde meg på pokemòn nails. Det ser helt noob ut, kanskje fordi det faktisk er første gangen. Haha!Hva syns du om bildene ?
Likte du pokemòn neglene mine ?

- Vi snakkes ! <3

I WISH MY DREAM CAME TRUE


Frank Ocean - Nature Feels

Halla! Jeg har hatt denne drømmen siden.... lenge i hvertfall. Drømmen min er å få sjangsen til å lære meg å surfe. Surfe på bølgene og bare høret vannet i ørene dine. Ahh! Den dagen jeg lærer meg det eller får sjangsen, det smilet kommer til å sitte stuck der. Faren min var en surfer før, og det er sinnsykt tøft å tenke på! Han måtte gi seg pga han fikk lungebetennelse og andre problemer. Vi skal til syden neste år, og hele familien er greit lei Tyrkia. Nå har jeg endelig sjangsen til å komme med noen forslag, hihi.

Forslagene vil selfølgelig innebære ett sted med mulighet til surfing. Portugal, Hawaii og California er fristende. Men mamma liker ikke å reise langt... Har dere noen forslag så gjerne kom med dem!!!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Noen forslag til hvor vi kan dra neste år & hva er drømmen din ?

- Vi snakkes ! <3

ANBEFALING AV TO FILMER

Halla! For noen dager siden så jeg to filmer jeg likte. Tenkte jeg kunne vise dere trailerne. Den første filmen heter Hanna, er en action film om en jente som har levd i skogen siden ho kan huske det og blitt trent opp til en slags kriger. Sykt spennende film, enda fetere at det er en tenåring som har hovedrollen. Caged heter den andre filmen, det er en skrekk thriller hvor noen voksne venner kjører seg bort i skogen og blir tatt som gisler. Kan ikke avsløre mer, men anbefaler dere å se de to filmene.


Haha, må bare fortelle at dere vil bli hekta på den plystre sangen som er på slutten av filmen.

Filmen er basert på en sann historie, vil bare informere dere om at denne filmen er litt blodig.

Hva syns du om videoene ?
Har du sett filmene & noen filmer å anbefale ?

- Vi snakkes ! <3

SØNDAGSKOS MED BESTE


Jason Derulo - It Girl

Halla! I går dro jeg og Kinga til Kiwi, det er søndags oppe. Heldige som vi er å ha kiwi oppe når vi trenger den mest. Haha! Vi brukte evigheter på å finne ut va vi skulle ha før vi fant ut at vi skulle slå til med melkesjokolade kake. Den var driiit god. Ellers slappet vi av og så på tv, søndags kos det!!


En litt fornøyd jente, hihi.


Hva syns du om sangen & bildene ?
Syns du ikke den kaka så passe god ut ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 25.SEP.11


Lazee Ft Apollo Drive - Calling Out

Halla! Akkurat nå sitter jeg med Kinga som prøver å hjelpe meg med matte leksene. Flaks at i hvertfall en av oss er ett geni i matte. Skulle gjerne vært den personen jeg da men.. Hehe! Tror vi skal sette på en film snart. Men først, en tur til butikken tror jeg for å kjøpe inn litt søndagsgodis!! Blir koselig. Og siden noen av dere ville se dagens outfit så kommer det nu. Dere får ha en fin kveld videre!


Skjorte BikBok Tshorte H&M Shorts Cubus Sko Laundry

Dette her, det er hundre prosent real smile. Just sayin, hahaha.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & hva gjør du i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

THEY'RE BACK WITH PRESENTS

Halla! Nesten litt trist å ha dem tilbake etter jeg har hatt en ganske så smud uke mens foreldrene mine har vært i Tyrkia en hel uke!!! Hadde ikke gjort meg noe hvis de hadde vært borte i flere uker, helt ok. Men det har vært en annen liten mor her i huset, min kjære storesøster. Så har vært litt regler her hjemme. Må se at de har fått skikkelig brunfarge... Lucky bastards. Så har vi fått noen gaver!!


Den mørke og orange skal jeg klippe til singletter. Skal bli gøy å se resultatet!

To chille gensere.

Dere vet garantert hva jeg likte best. Skjell armbåndene!! Tusen takk mamma og pappa.

Hva syns du om bildene ?
Hva likte du best av gavene ?

- Vi snakkes ! <3

I BLOG IT AWAY

Jeg blogger lite for tiden, jeg vet det. Og grunnen er den mest teiteste grunnen evah. Jeg liker ikke å poste innlegg som innebærer kun bilder av meg rett etter hverandre. Jeg liker ikke å bare ta et bildet for så å vise hva jeg har gjort i dag når det eneste jeg har gjort er å være inne alene, eller med venner å bare slappet av. Det blir for mye av det samme. Jeg vil ha litt variasjon på bloggen min. Men en ting, det er jo min blogg... Skal vel innebære meg? Får se om jeg snart skjerper meg. Me don't gusta...Hva syns du om bildet ?
Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge om ?

- Vi snakkes ! <3

I LOVE HER

Halla! Ble stressa mens jeg var hjemme ettersom de to gutta i forrige innlegg var vanskelig å få ut av huset. Hehe. Jeg og Kinga tok buss til Nadine hvor vi slappet av og så på film med andre fine jenter! Ble litt oreokake på noen av oss og grandiosa på resten. JEG.VIL.HA.MER.OREO.KAKE! Takk for meg.


Jeg elsker polakken min.

Hva syns du om bildet ?

Hatt en fin kveld & den beste kaken er ?

- Vi snakkes ! <3

JÆNTEKVELD

Halla! Da stikker jeg på jentekveld hos Nadine med andre fiiiine jenter. Har tatt rommet og vært flink jente i dag. Foreldrene mine kommer nemlig hjem fra Tyrkia i morgen. Det har vært så sykt deilig uten foreldrene denne uka! Ingen som klager over at musikken er for høy. Ingenting.


Hehehe.

Isak og Didrik på besøk....

Isak, the definition of a true creeper....

Hva syns du om bildene ?
Hva er planene dine for i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 23.SEP.11

Halla! Oh dear. Jeg og søstera mi mekka tidenes deiligste middag. Kylling schnitzel, eller hvordan det skriver med ris, bearnaise, gulrøtter og agurk. Schmakte godt. Nå sitter vi nede og viser hæftige skills på el gitarene hennes. Vedder på at naboene snart klager siden vi har forsterkern på full guffe. Awezomeness. Om ikke veldig lenge skal vi se på film. Satser på skrekkfilm denne gangen ettersom det er surround lyd nede i kjellern. Elsker det!! Kommer til å bli en chill kveld. Dere får kose dere videre!


Ring Gina Tricot 99kr

Skinn tights BikBok 349kr (med kupong ble det 175kr)

Hva syns du om bildene ?
Likte du det nye innkjøpet mitt ?

- Vi snakkes ! <3

KLAR FOR HELG

Halla! Ah, endelig er det helg. Det skal bli sååå smudi. Jeg dro ned til byen med Vivian og Christine etter skolen fordi jeg ville se på noen skinntightser. Kjøpte faktisk det, once in a life time at jeg kjøper noe i skinn!!! Gærn da. Vet ikke helt hva som skjer i dag. Tror jeg skal slappe av, sliten og trøtt for tiden. Kan takke meg selv fordi jeg er oppe for lenge. Men når muligheten er der, tar jeg den. GOD HELG!Hva syns du om bildet ?
Hva er planene dine for helga ? (stalkerish)

- Vi snakkes ! <3

STYLISH

Halla! Kunne ikke blitt mere keen på noe partyklær eller litt mer different style enn det jeg har nå. Skal jeg på fæst eller på jentekvelder ellernoe slikt hadde jeg ikke sagt nei til å gå med det under her. Dayum. Typisk at this shit ikke er til å finne her. Men adioz, nå blir det straks middag! I Heart Food.
Alle bildene er fra weheartit!!

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best & nice stuff right ?

- Vi snakkes ! <3

ER DET MULIG

Halla! La meg sent i går, setter på alarmen på mobilen min. Våkner av at Vivian sender meg en melding om hvor jeg er. Alarmen var på 08.30, skolen starter 08.00. Skillsa! Fikk det fæle adrenalinkicket. At jeg forsover meg, skjer max to ganger i året. Kom halvsovende på skolen. Vivian fikk seg jo en god latter da ho så hvor våken og fornøyd jeg var. Hehehehe. Hater å forsove meg, jeg blir så stressa. Hva syns du om bildet ?
Forsover du deg ofte & hvordan er du om morningen ?

- Vi snakkes ! <3 

1NSP1RASJON

Halla! Lenge siden jeg har hatt inspirasjons bilder nå, føler jeg i hvertfall. Da er det ikke verre enn at jeg tar det nå. Skal slappe av litt hjemme før veien tar videre til farmor og farfar, familiemiddag vett. Det er så koselig. Og det beste, de lager helt fantastisk mat!!! Håper det er noe med poteter. Hihihi.Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

GOOD DAYS


Awolnation - Sail (Credz til Bjørn)

Halla! Jeg har slappet greit mye av med Malin, morsomt å henge med ho teite kusina som jeg elsker. Helt særr. Det er nok vi to som muncher mest i hele familien... Haha. Nå må jeg ned å vaske opp, ser virkelig ikke ut på kjøkkenet nå. Så det må jeg få fiksa på, er jo faktisk ett sted jeg liker å være ettersom det er der jeg lager så god mat. Ahh, vurderer å mekke litt mere mat nå jeg. Hehe!! I love food.


Stod på en jern stang, slet med å holde balansen. Hehe...

Love you, teita.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du veldig nært forhold til kusinene dine ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 20.SEP.11


Gym Class Heroes - Stereo Hearts Dillon Francis Remix (Credz til Silje)

Halla! Ah, var så godt med grandiosa. Utrolig at vi to både liker grandiosa pizzaen myk og uten paprika. Kanskje ikke for dere, jeg og Malin er nemlig ganske like når det gjelder ting og tang. At det noen ganger blir litt skummelt. Haha! Om litt tror jeg kanskje Patrick kommer en tur. Blir fætt det!


Genser Carlings Bukse Vet ikke Sko Laundry Klokke Junkyard


Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

BROWNIES KOS

Halla! På skolen i dag hadde Vivian bakt brownies som ho tok med på skolen. Da satt jeg, Christine og Vivian på bordet med brownies, krem og sjokolade saus og koste oss. Tror ikke jeg har vært så kvalm før etter å ha spist kake. Det var ikke noe deilig. Men det må uten tvil være den beste brownies kaka jeg har smakt. Masterchefen Vivian! Har planer om å ha med kake hver tirsdag. Lovely!

Glemte helt at Malin kusina mi skulle være med meg hjem etter skolen i dag. Flinke mej. Så nå sitter vi og slappera med musikk mens vi venter på at grandiosa pizzaen skal bli klar. Glæd mæ.


Christine, Vivian og meg. Nta, det var så godt!

Ahh, brownies med krem og sjokoladesaus.

Vivian tok krem i munnen min, etter det kom kvalmen lett.

Hva syns du om bildene ?
Så det ikke koselig ut & liker du brownies ?

- Vi snakkes ! <3

MY FAVORITE PLACE


LMAO - Sexy And I Know It (Credz til Kinga)

Halla! Har ikke gjort noe annet enn å ha slappa av in my crib med film og deilig lasagne. Hvis det er ett rom her i huset jeg skal velge som favoritt sted og samtidig som det chilleste stedet må det være kjellern. Jeg har vært litt flink jente og ryddet rommet mitt. Det trengtes!! Nå skal jeg snart ta en siste shinings av rommet så ta en varm dusj og forsette med musikken som blæster deg helt til senga mi.Hva syns du om sangen & bildet?
Gjort noe smud i dag & det chilleste stedet i hjemmet ditt er ?

- Vi snakkes ! <3

EPIC MIKE TIME

Halla! Tenkte jeg kunne vise dere en genial video hvor en kompis av meg er med i, Mike. Det er gutter som er fulle av masse crap og på greit norsk er noen talentfulle kjekkaser. Gutta er single, så jenter kjør på. De har mekka flere videoer, jeg digger de. Får meg alltid til å le av å se på hvor mye random shit de gjør. Gjør meg en tjeneste, lik videoene og fanpagen dems HER. Takk på forhånd, dere er supre!Hva syns du om videoene ?
Noe spesielt du likte med videoene ?

- Vi snakkes ! <3

YESTERDAY


Chiddy Bang - Mind Your Manners (Credz til sjefen big D)

Halla! I går dro jeg og noen flere jenter på en fæst. Kan heller si det var mere kose fest. Skjedde ikke noe spesielt der, men det var hvertfall ganske koselig. Var vel en sykt merkelig natt. Men nok om det. I stad var jeg i bursdagen til Rebecca. Kan greit si at alle som var der så ut til å ha hatt en tøtff helg. Alle var sinnsykt slitne og trøtte. Skal bli deilig å legge seg tidlig i kveld. Ahhhh.


Nathalie og Julie.

Beste Martine og meg.

Cw, Martine og Mo. Gode mennesker!

Cw!!!

Meg, Julie, Martine og Ida Marie. Fine jenter dere! Haha, kødda. Dere er gutter.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du hatt en bra helg & gjort no koz i dag ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 17.SEP.11


Pitbull Feat Marx Anthony - Rain Over Me Benny Benassi Remix (Credz til Kinga)

Halla! Dette kommer uten tvil til å bli en av de smudeste og chilleste ukene i år. Forteller dere det når den er over. Så i mellom tiden får dere deale med å være nysgjerrige! Jeg har vært i byen med Kinga i dag, kjøpte endelig en av mine favoritt skjorter of all time. Nok en skjorte med hette. Trist det ikke finnes flere skjorter med hetter på Carlings or something. Nå slapper vi av med musikk på full guffe! Liky liky.


Skjorte BikBok 149kr

Hva syns du om sangen & bildet ?
Likte du innkjøpet mitt & noen digge sanger å komme med ?

- Vi snakkes ! <3

IT'S SATURDAY

When someone says "expect the unexpected" slap them in the face an say "you didn't expect that did you?"Hva syns du om bildet ?
Hva er planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

JEALOUS

Halla! Ah, jeg er så trøtt. Random, hej. Nå får jeg snart besøk av vakreste jenta mi, Kinga. Vi kommer nok bare til å sløve, jeg er overraskende trøtt selvom jeg sov til noe med ni i dag fordi jeg startet senere. Skal nok bare slappe av hele helga og, er ikke så gærnt det. Dere får i hvertfall ha en kjempe bra helg!!

Hva syns du om bildet ?
Enig med sitatet & hva skal du i helga ?

- Vi snakkes ! <3

GÅRSDAGENS OUTFIT 14.SEP.11


Christopher S Feat Max Urban - Star (Credz til Ida Marie)

Halla! Great, skulle endelig få brevet om stipendet mitt som jeg har venta på lenge nå, så var ikke ho dama der. Fikk lite i stipend, men det er noe. Noen av dere ville se outfiten fra i går så da tok jeg å skifta til gårsdagens klær og tok noen bilder. Skjorta og skjerfet er søsteren min sitt. Litt smud å tenke på at vi har litt lik stil så vi kan låne ting av hverandre. Vet ikke hva planene er for i dag, swette mall world.


Skjorte H&M Bukse Cubus Skjerf Vero Moda Sko Laundry Solbriller Tyrkia Klokke Junkyard
Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & hva er planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

SCHOOL CHICKS

Halla! Det ble en ganske kort skoledag på meg i dag, men det hadde jeg ingenting i mot for å være ærlig. Haha. Jeg går studiespesialisering andre året på skolen og med andre fag medie og informasjonskunnskap, kommunikasjon og kultur og rettslære. Stortrives! Nå er jeg passe trøtt og slappera med home and away. Faktisk den eneste serien jeg faktisk følger med på daglig.


Zøteste Nathalie!

Hva syns du om bildet ?
Når slutter du daglig på skolen & hva går du ?

- Vi snakkes ! <3

BROWNIES MED JENTENE

Halla! Jeg og Vivian stakk tidligere fra skolen i dag. Har fritak fra gymmen pga øret, dessverre. Liker gym sykt godt! Vi dro ned til byen hvor vi hang med Kinga, møtte mange andre fine mennesker. Vi dro videre til kirkeparken, skolen Kinga går på, for å vente til ho slutta. Veien tok videre til solariumet og så ned for å handle inn varer til middag og desserten vi spise hos Vivian. Poteter og bearnaise, brownies til dessert. Nå sitter jeg med Vivian, Challa, Donika og Kinga mens vi storkoser oss med maten!!

 
Fornøyd da vettu.

Du er verdens beste!

Hva syns du om bildene ?
Liker du brownies og gjort noe koselig i dag ?

- Vi snakkes ! <3

MONEY ON MY MIND $$$$$


The Lonely Island Feat Michael Bolton - Jack Sparrow

Halla! Slasken selv, sier at jeg skal sette meg ned å skrive cv. Og hvor lenge har jeg ikke sagt det? I ca to år nå. Jeg er så keen på å skaffe meg jobb og tjene mine egne penger. Mye deiligere å bruke penger du selv har tjent. Føler deg som en flink jente. Hihi. Burde snart få i gang den viljen til å skrive cv. I mens kan jeg vise dere godsaker jeg sikler etter. Dette skal jeg kjøpe meg en vakker dag. Katsjing! $$$$


Tingene på bildet er fra junkyard, google og alohahemp.

Tingene på bildene er fra Nelly og BikBok.

Tingene på bildet er fra Nelly og BikBok.

Tingene på bildet er fra Carlings og Junkyard.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Så du noe du likte, hvis ja, hva likte du ?!

- Vi snakkes! <3

ZÅRRI


Gym Class Heroes Feat Adam Levine - Stereo Hearts

Halla! Zårri for dårlig blogging de siste dagene... Jeg er syk, og har ikke gjort noe spesielt annet å vært litt fram og tilbake fra sykehuset for å sjekke øret. Går overraskende bra med øret! Men de vil forsikre seg om at alt går bra, så de vasker det og du vet. Hehe. Ellers ser jeg allerede frem til helga. Da skal jeg bare slappe av. Forhåpentligvis bli frisk. Haha. Slappet av hos Endre i går med Kinga. Hot kebabdate, ikke dårlig på en mandag det nei. Resten av kvelden koste jeg meg med bestejenta. Lovely.


Hej sadface.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Hvordan har du hatt det i de siste dagene ?

- Vi snakkes ! <3

NEW T-SHIRT


Sak Noel - Loca People

Halla! Siden jeg sov lenge i går kom søstera mi hjem med en tshorte til meg etter ho og pappa hadde vært i Sverige. Det er nice det, digga tshorta. Den er xxl, og sykt smud å gå i. Liky! Akkurat nå er jeg med Kinga, stikker straks ned på kjøkkenet for å lage litt mat og mekke noe drikke. Kos!Hva syns du om sangen & bildet ?
Likte du den nye tshorta mi & søtt gjort av ziz right?

- Vi snakkes ! <3

KÅRER VINNERNE AV BRUNOGBLID SOLKORT


Edward Maya Feat Vika Jigulina - Desert Rain

Halla! Genseren jeg har på i forrige innlegg er fra Carlings. Favoritt genseren min, hihi. Nå er det på tide å fortelle hvem de heldige vinnerne av brunogblid solkortene, tatoveringene og neglfilene er. Tusen takk til alle som har meldt seg på, sinnsykt mange. Selv vennene mine ble sjokkert. Setter veldig stor pris på det. Skal ikke si så mye mer for nå er dere vel spendte på hvem som har vunnet.

1.plass med 4 solkort, tatoveringer og neglfil: Karen K Engh
2.plass med 3 solkort, tatoveringer og neglfil: http://miliea.blogg.no/
3.plass med 2 solkort, tatoveringer og neglfil: http://elineandmarte.blogg.no/

GRATULERER SÅ MYE TIL DERE!Hva syns du om sangen & bildet ?
Vil du gratulere vinnerne med solkort osv ?

- Vi snakkes ! <3

FEST HOS MANGE


Mange Makes - Fest Hos Mange

Halla! I går var jeg med Kinga og bare slappet av. Tok turen opp på Leftdal for å se på ny mobil til Kinga. Senere råna vi med Tobias og Haris. Stakk innom mcærn for å kjøpe mcflurry. Veien tok videre til Nora som hadde fest. Var kjempe gøy der, fikk sjokk over hvor mange det faktisk var der. Men det er jo bare gøy! Koselig å se igjen folk jeg ikke hadde sett på en stund. Tusen takk for at jeg fikk komme, Nora!


Haris og meg med mcflurry.

Lien og meg.

Elise, meg, Helle og Åste.

Abdi og Kinga.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva gjorde du i går & noen mobiler å anbefale ?

- Vi snakkes ! <3

AT GIRLS NIGHT


Skrillex - Hey Sexy Lady (Credz til Viktor)

Halla! Da vi ankom bursdagen til fineste Jenny satt vi oss ned og spiste gode pizza ruller med salat osv.  Forsynte meg tre ganger før jeg måtte vente til desserten. For det var nemlig oreokake!! Den var så vilt god, prøvde å beherske meg for å ikke bli kvalm. Men klarer ikke det når det gjelder en så god oreokake. Flink du, Jenny! Etter vi hadde spist var det på tide å shake løs på dansegulvet. Fun fun.

Vi koste oss hele kvelden, masse latter og kos. Musikken var på og da er det nok ingenting som kan stoppe en for å shake løs vel? Tviler sterkt egentlig. Hihi. Tusen takk for en kanon bra kveld, Jenny<3


Kristin, Malene, Jenny & meg. Tre flotte jenter!

Jeanett og Maiken. Mister pusten av dette bildet, rå fint.

Meg og Malene. Koser oss med oreo og muffins.

Vilde og meg. Du er så søt, du!

Vilde, Silje, Jenny, Jeanett, Maiken, Anine og Scarlett. Vakre dere er!

Meg og fineste Jenny bursdagsbarnet.

Jenny, Hanne, meg, Veronica og Martine.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Så det ikke kjempe koselig ut & klarer du å beherske deg når det gjelder godsaker ?

- Vi snakkes ! <3

GÅRSDAGENS OUTFIT 09.SEP.11

Halla! I går var det super koselig og ser ut som alle hadde det veldig bra. Det hadde i hvertfall jeg. Hihi. Kan fortelle mere om gårsdagen senere i dag, nå er jeg sykt sulten og skal mekke noe ordentlig god saker nede på kjøkkenet. Blir sikkert bare rundstykket... Er så lat akkurat nå. Haha!


Jakke BikBok Jumpsuit Kinga sin Sko Økonomisko

Takk gud for at Kinga låner meg klær når jeg er tom for finklær.. Haha.

Glad ja.

Søte Malin som tok bildene, ho likte dette ganske godt så nå ble ho vel små glad. Hihi!

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hva gjorde du i går ?

- Vi snakkes ! <3

STIKKER PÅ JENTEFÆST

Halla! Nå stikker jeg til Larkollen for å feire bursdagen til Jenny som snart er. Skal bli kjempe koselig og bare ha det gøy med alle disse helt ok jentene. Kødda, de er så gode!!! Gleder meg veldig, spesielt til maten. Den jeg gleder meg mest til. Spøkfull jeg er i dag, hehe. Kos dere i helga!!

Hva syns du om bildene ?
Skal du på jentefæst i helga ?

- Vi snakkes ! <3

JENTAMI ER PÅ BLANKEARK


David Guetta Feat Usher - Without You

Halla! Ååh, det er så gøy å se jentami på blankeark. Nemlig Martine Strand, som var med meg til Tyrkia. Denne jenta var rett og slett skolelei. Lysten var der ikke, lærerne var ikke de beste så ho bestemte seg for å jobbe og droppe ut av skolen. Jeg er så stolt av deg og veldig glad i deg, Martine min!! Skal bli så forbaska gøy å se deg på tv fremover. Kjendisen min du, hihi. G som har lært seg brøk.Hva syns du om sangen & bildene ?
Følger du med på Blanke Ark & er ikke Martine fiiiiiin ?

- Vi snakkes ! <3

TØNSBERG GUTTEN

Halla! Jeg var så heldig og fikk besøk av Viktor som har dratt helt fra Tønsberg til Moss for å være med meg og Kinga. Han har flytta i hybel for å gå på høyskole der. Savner å ha han her hjemme i Moss. Men får håpe det ikke blir så lenge til neste gang. For det var drit koselig å se igjen det ansiktet der!! Hihi.


Viktor og Kinga. To gode venner!

Brushan joo.

Viktuuuuur.

It's gonna be a bumpy ride.

Hva syns du om bildene ?
Enig med at det er koselig å se igjen folk etter en god stund?

- Vi snakkes ! <3

HAPPY GIRL


Basement Jaxx - Feeling's Gone Rusko Remix (Credz til Viktor)

Halla! Rafael tok visst bilder da han intervjuet meg her om dagen fikk de i stad. Fikk se vidoen ettersom de filmet intervjuet og. Må le litt av at det slo meg at jeg faktisk smilte under nesten hele filmen. Mamma overtalte meg til å ta sol i dag, satte på musikken på det høyeste og sang med. Er så gøy å ligge i kreftsenga å synge til bass sange Haha! Nå må jeg øve til en prøve som er til i morgen. Totally fun!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva har du gjort i dag & hatt prøver enda ?

- Vi snakkes ! <3

NYE SHADEZ

Halla! Glemte helt å fortelle dere at jeg bestilte noen greit digge shadez fra solbrillekongen. Ettersom de kun koster 77kr nå (salg) var det ingenting å vurdere. De skulle jeg ha!!! De kom i går og jeg er mega fornøyd. Gleder meg til å bruke dem. Solbrillene er enda diggere i virkeligheten. Me gusta.

Hva syns du om bildene ?
Likte du de nye solbrillene mine & handla på solbrillekongen før ?

- Vi snakkes ! <3

BY INTERVJU


Skrillex - Rock N Roll Will Take You To The Mountain (Credz til Bjørn)

Halla! Jeg dro til byen for å møte Rafael og Kristine, to fete mennesker som skulle intervjue meg angående bloggen. Ikke noe stort, det er bare ett slags prøve-prosjekt innenfor lyd\film. Så valgte de temaet blogger, og spørte om de kunne intervjue meg. Gikk bra og var ganske koselig å se igjen rastafari broshan!!! Etter det gikk jeg for å ta sol, og dæven så farge jeg fikk etter 28 minutter!!!!! Hihaha.


Dårlig kvalitet nr1.

Dårlig kvalitet nr2.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du gjort noe morsomt i dag & får du fort farge ?

- Vi snakkes ! <3

INSPIRATION THIS WEEK

Halla! Åh, var så deilig å komme seg på skolen igjen. Satt i hele går kveld og gleda meg til i dag. Haha. Det var kjempe deilig å se igjen alle, selvom det bare har gått en uke føltes det ut som om det har gått mye lengre. La merke til noe litt rip her på bloggen, inspirasjons bildene. Enjoy them like a boss.

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bilde likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

RANDOM FACTS ABOUT KISSING


Sebastian Ingrosso And Alesso - Calling Original Mix (Credz til Bjørn)

Keen på skjønnhetsbehandlinger eller dyre kremer? Skaff deg noen å kysse på, det gjør nemlig at øynene dine skinner og huden får en egen glød. Når vi har nærkontakt med andre frigir kroppen vår lykkehormoner som gjør deg vakrere enn noen krem noensinne klarer.
37 % av menn har alltid øynene lukket når de kysser, mens 97 % av kvinner gjør det samme. Menn har med andre ord lyst til å se på kvinnen han skal lene leppene sine mot..
Kysser du heftig i ett minutt, kan du forbrenne opptil 26 kalorier. Du må med andre ord holde på en stund hvis du skal bruke kyssing som slankemetode...
Undersøkelser har vist at du bruker nesten ALLE musklene i kroppen din når du kysser. En god grunn til å si opp medlemsskapet på SATS og satse på mer kyssing!
Hjernen vår er utstyrt med supersmarte elektriske impulser som gjør at leppene våre kan finne et annet par lepper selv om det er stummende mørkt. Såå, leke mørkegjemsel? Hihi.


Burde vært ett sponsa innlegg for reklamering av mer kyssing<3<3<3<3 Haha, kødda...

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvem av de random facts about kissing likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

SHOES FROM NELLY.COM


Jonas Vincent - Knugen 2012 (Credz til Isak)

Halla! Først og fremst vil jeg bare si wow til alle som har meldt seg på konkurransen min. Skal bli gøy å kåre vinnerne! Jeg tok en liten tur innom nelly.com her om dagen og så litt på noen knall tøffe hverdagssko. Og jeg har kun 890 kr i stipend så da vil jeg heller bruke pengene på noe mer nyttig enn å sløse det bort på maten på skolen. Det er jeg så flink til... Haha. Håper virkelig jeg får bestilt en av dem!!
Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvem av skoene hadde du valgt & handler du på nelly.com ?

- Vi snakkes ! <3

KONKURRANSE: VINN BRUNOGBLID SOLKORT

Halla! Dere vet jo at jeg har blitt sponset av brunogblid med solkort, tatoveringer og neglfiler. Derfor setter jeg i gang nok en konkurranse hvor du kan vinne det!! Jeg liker å ha konkurransene enklest som mulig, og bare be deg om å skrive at du er med. Husk på navnet ditt og mailen din så jeg får kontaktet deg hvis du er så heldig og får vunnet. Du vinner solkort som er på 80kr. Jeg trekker ut vinnerne i løpet av uka så stay tuned for some awezome tancardzz. LYKKE TIL ALLE SAMMEN!!

1. plass: 4 solkort, 4 tatoveringer og 4 neglfiler.
2. plass: 3 solkort, 3 tatoveringer og 3 neglfiler.
3. plass: 2 solkort, 2 tatoveringer og 2 neglfiler.DENNE KONKURRANSEN ER AVSLUTTET OG VINNERNE HAR BLITT KÅRET!

ENDELIG NY HEADER


Sean Paul Feat Alexis Jordan - Got 2 Luv U (Credz til Kinga)

Halla! Nå har jeg endelig fått ny header på bloggen min. Grunnen til at jeg har drøyd det så lenge er fordi jeg lager ikke mine egne headere. Og jeg vil heller ikke tigge til andre om at de skal mekke det til meg. Får dårlig samvittighet da... Hehe, der har du meg. Jeg får ganske fort dårlig samvittighet over ting. Thomas var så snill å lagde min header nr to. Tusen takk god gutten, du er så mæd skillsa!!!


Ah, surfebrettene og palmene. Digger det!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Likte du den nye headern min & enig med at Thomas er skillsa ?

- Vi snakkes ! <3

LAST NIGHT


Sheen's Way 2012 - ID16 Feat Emilie Shanti

Halla! I går var vi på festen i Larkollen og det var så gøyalt. Mange nye ansikter der, var kjempe koselig å hilse på dem. Vi dansa like partyanimals og hadde det bare kanon bra. Noen fikk i seg litt for mye drikke og ramla ned trappa, tryna på dansegulvet og noen spøy. Men men, tenåringslivet det! Hadde en kjempe bra kveld, nå skal jeg bare slappe av litt før jeg turer ned for å mekke noe food. Skrubbsulten!


Lien sangstjerna.

Siri, Kinga, meg, Lien og Carsten. God gjeng, virkelig.

Kine, baben min.

Søteste Malin som kom bort og sa ho leste bloggen min. Herregud, JEG DIGGER DEG!

Jk, Ingvild, meg og Marius.

Jk, Ingvild, Kinga, meg, Sunniva og Malin. Dere er så fine.

Emil, Marius og Ina. Snakk om å skjønne hva stil er!

Meg, Julie og Donika. Dere er såå fine.

Meg, Marius, Emil og Kinga. Trutemunn er å last day, Emil..

Stakkars Sunniva som tråkka på glass.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Så det ikke koselig ut & hva gjorde du i går ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 03.SEP.11


Lloyd Banks Ft Eminem - Where I'm At

Halla! Hehehehe, dere vet... Jeg fikk veldig blogglyst sånn plutselig så stakk ut og tok outfit bilder selvom jeg trodde jeg ikke rakk det. Jentene står og fikser seg hos meg nå. Og høres ut som om de gleder seg passe mye. Over hundre stk som skal dit, kommer til å bli vilt kaos! But that's cool, dude. Spiste fisk i dag faktisk, fisken var overraskende god. Jeg er ikke noe fan av fisk hvis dere lurte. Hehe.


Skjorte H&M Topp BikBok Bukse GinaTricot Sko Usikker Smykket BikBok


Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & er du glad i fisk ?

- Vi snakkes ! <3

REGLER ER TIL FOR Å BRYTES!

Halla! Da stikker jeg på fest i larkollen med Anni, Donika og Kinga. Tre hotte single babes. Gleder meg så vilt mye nå. Skal bli så deilig å bare fyre løs på dansegulvet i robot stillinger ettersom jeg ikke får vrikka så mye på hoftene som før. Haha! Det er ikke så lurt av meg å dra på fæst, som de på sykehuset sa at jeg måtte ta det med ro. Men regler er til for å brytes. Glæd mæ, let's parteeeeeeey!Hva syns du om bildene ?
Hva er planene dine for i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

NEW RING


Example - Midnight Run Radio Rip (Credz til Kinga)

Halla! I går kom min kjære gulli til meg, Kinga. Vi bare snakket og slappet av. Godt å se igjen jentasi og få besøk når man ikke får lov til å gå ut. Selvom jeg har brytet den regelen... Badass. Vi har vært sammen i dag også, dro til butikken og hamstra inn litt sjokoladekake og kjeks. Nammii. Så spiste vi god middag og chilla videre. Ho kom med den nye ringen min i dag og som ho kjøpte for meg. Love it!


Fineste jenta.

Ring JC 69kr

Love it, bortsett fra at jeg satt den fast i stad da. Hehe, flinke mej.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du den nye ringen min & gjort i dag ?

- Vi snakkes ! <3

HOT BOYS


Adele Ft Skrillex - Set Fire To Everybody (Credz til Viktor)

I love boys who wear singlet and smells good. That's totally jackpot! Call me if you're the one. XOXOHva syns du om sangen & bildene ?
Så du noe du likte & hvordan gutter liker du?

- Vi snakkes ! <3

PAKKE I POSTEN


Jonas Vincent - Aviemore 2012 (Credz til Isak)

Halla! Ble ekstra glad for å komme hjem da jeg så det var en stor pakke til meg som pappa gav meg. Det var en pakke fra brun og blid. Jeg har blitt sponset, som vil si at jeg kommer til å ha konkurranser hvor du kan vinne solkort med 80kr, neglfil og tatoveringer. Skal bli gøy, så stay tuned!!!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Er du keen på solkort fra Brunogblid ?

- Vi snakkes ! <3