hits

september 2013

LITT NYTT

Jeg har ikke gjort stort annet enn å trene og faktisk bare spise middag samt slappet av egentlig. Sitter og venter på at Top Model skal starte om litt under 1 time, mens jeg døtter i meg en god saft-is for øyeblikket. Jeg har blitt skikkelig is-dilla nå i det siste, det er så godt og så kaldt! Alltid godt å ha noe nam å spise på når du ser på programmene du liker. Da kom jeg på at jeg nettopp har sett ferdig 5 sesonger med Dexter på Netflix. Det er ikke flere sesonger ute på Netflix, så jeg lurer derfor på om det er hele sesongen på ViaPlay?Jeg har fått litt nytt de siste dagene som jeg ikke har rukket å vise enda. Da kan jeg like godt ta noen bilder av hva som er nytt, og så vise dere produktene på senere. Jeg har fått alt på disse bildene sponset. Så jeg kan dessverre ikke svare på hvor mye det blir på toll osv ettersom dette er fra utlandet. Men en ting jeg kan si om disse produktene er at det er en veldig god kvalitet på disse produktene. Og de er ikke dyre heller, lang ifra. Jeg har lagt til direktelink på absolutt alle produktene, så gå inn og sjekk prisen selv :-) 


Dope t-skjorte her // Denim shorts her // Grønn lue her // Hvit klokke her
 

DAGENS ANTREKK 30.SEP.13

Litt før klokken 14:00 i dag, dro jeg og søsteren min på Spenst for å ta en treningsøkt. Vi fokuserer veldig på styrke begge to, så det er derfor veldig godt å ha med en som vil trene det samme som meg. Jeg kjenner at jeg klarer å pushe meg mer enn jeg noensinne har gjort før, og der kommer gleden i å trene for meg. Jeg overbeviser meg selv om at jeg klarer det, og jeg gjennomfører det. 
Skjorte fra BikBok // Bukse fra Junkyard // Sko fra Junkyard // Lue fra MadLady // Klokke fra JolliTime
 

DAGENS ANTREKK 29.SEP.13

Nå har virkelig høsten kommet og alle har funnet fram sine gode, varme og store klær. Hver dag er en dag nærmere julaften, dette gleder jeg meg spesielt mye til. Men før dette har jeg bursdag som er den 18.november. Dette er snart kun èn måned til. Tenk at jeg, lille meg snart blir 19 år? Jeg føler meg fremdeles som den jenta som satte sine første steg inn på videregående skole. Den jenta som var usikker. Jeg føler jeg skulle vært mindre, jeg føler meg ikke stor og jeg klarer ikke å passe på meg selv. Jeg tør ikke. Men det er det skrittet man trenger å ta, men jeg er ikke klar enda. Å flytte hjemmefra? Å nei, det vil bli så tomt uten de hjemme her at jeg ville savnet det for mye. Tiden er ikke inne for det enda. Nå er det tid for høsten og en avslappende tid med meg og mine.


Jakke fra Junkyard // Skjorte fra Junkyard // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Footway
 

TUMBLR TIME

Jeg har ikke noe stort å skrive om nå. De siste dagene har jeg følt en merkelig slapphet som at jeg er tilstede, men likevel føler jeg ikke er der. Didrik har feber og er slapp, så vi begge har tilbringet dagene hjemme. Jeg føler meg allerede mye bedre, så nå gjenstår det kun at Didrik skal bli frisk igjen også. Det er søndag, og det er på tide for å drømme seg bort på tumblr. For å vise dere min inspirasjon har jeg laget collage i PhotoScape2 som er helst gratis. Det kan lastes ned på nett og det blir gjort på bare noen minutter! Følg meg på tumblr her.

BEACHIT SKJORTENE

God formiddag kjære lesere! Nå skal jeg endelig fortelle om de nye BeachIt skjortene vi har produsert. Vi har en Instagram account, @beachitclothing, som dere har fått en smakebit av skjortene - men ikke så mye informasjon. Derfor skal jeg gi dere denne informasjonen nå. Disse skjortene som er laget av bomull med hette får du kjøpt i enten grå, lilla, grønn eller blå. Hetten kan altså legges inn slik at du kan bruke den som en helt vanlig skjorte som også har to brystlommer. Størrelsene du kan velge mellom er medium, large og x-large. Prisen på skjortene er lik som de andre prisene vi har hatt på skjortene, nemlig 399 + frakt. Som vanlig er dette skjorter til både jente og gutt. Siste gode nyheten: De er på vei! De er hos oss om litt over 2 uker, gled dere masse og ha en fin helg. Følg oss på facebook her.SPØRSMÅLSRUNDE - SVARER PÅ VIDEOBLOGG

Da kjører jeg i gang en spørsmålsrunde som for første gang skal besvares på videoblogg. Det er det minste jeg kan gjøre for dere - oppfylle ønsket dere har spurt etter lenge. Jeg vil la denne spørsmålsrunden vare helt til jeg ser det er nok spørsmål. Så er det noe du lurer på? Spør nå!


Bilde er tatt av Jeanett Haslien.
 

WELCOME TO THE FAMILY

Ikke nok med at jeg har kjørt i gang en konkurranse denne uken. Men nå har Junkyard en kampanje jeg ikke tror dere vil gå glipp av. Fra 26.september til 3.oktober kjører Junkyard en super kampanje på Svea jakkene "Miss Smith" som jeg vet haugevis av dere elsker. Dere får nå 500 kr rabatt på Svea jakkene som til vanlig koster 2 999 kr. Så hvorfor ikke investere penger til en ny vinterjakke til en lavere pris allerede nå før de blir utsolgt? Svea jakkene er i dag allerede blitt best selgeren, så jeg vil anbefale dere å kjøpe jakken nå mens den er på tilbud og spare 500 kr før den blir utsolgt. Størrelsene blir fort utsolgt så sikre deg din vinterjakke nå. Trykk HER for å komme til Miss Smith kampanjen!

PS! DET ER IKKE EKTE PELS
For første gang i livet mitt har jeg fått meg en varm vinterjakke fra Svea. Jeg har alltid vært fan av å bruke tynne jakker - jeg aner ikke hvorfor egentlig. Jeg har vel bare vært så glad i høstjakkene mine at jeg ikke har ville brukt noe penger på vinterjakker. Så at denne Miss Smith vinterjakken er blitt min, er litt utrolig egentlig. Den er så fin og varm, og perfekt i størrelsen. Jeg valgte min i fargen grå fordi jeg elsket denne fargen. Størrelsene er store i størrelsen så jeg tok derfor størrelse small som er 79 cm lang - den er perfekt lang på meg som er 1.65 cm høy. Jeg som hater vinteren ble plutselig veldig gira på at den skal komme nå. Trykk HER for å komme direkte til jakken jeg har valgt.

                                                                                                                                                                                                            // Sponset jakke
 

RYDDEKAOS

I dag var jeg noen kjappe ærender på Ica, Stables og på Kiwi. Carsten var så snill og kunne kjøre meg, så jeg slapp å bære på flere poser med tomflasker og poser fra andre butikkene. Hadde garantert mistet dem og flasker hadde fallt ut. Jeg har utrolig vondt i bena etter styrketreningen i går. Jeg går ned trappa som om det ser ut som jeg har en rakett i rumpa. Kneet svikter flere ganger og er faktisk utrolig morsomt egentlig. Så ettersom bena mine har brent i hele dag tenkte jeg å ta en liten ryddings på rommet mitt. Jeg har så vannvittig mange sko i gangen at det tar over halvparten av plassen med tanke på at det er 4 andre som også bor her, haha. Så jeg har derfor ryddet litt plass i den ene hyllen min på garderobeskapet mitt så nå er 10 par flyttet opp hit og fler skal det bli. Jeg har lagt ut nye varer på salgsbloggen min, så ta en titt her.


VINN GAVEKORT HOS SHEINSIDE PÅ 900 KRONER

Nå er det på tide med en ny, herlig konkurranse! I samarbeid med SheInside som jeg vet utrolig mange av dere har fått smaken for får jeg nå lov til å dele ut et gavekort på 900 kroner til en heldig vinner. På noen sider er ikke dette mye penger, men på SheInside kan du få utrolig mange produkter for denne summen ettersom dette er en veldig billig nettbutikk. Så dette er en konkurranse dere ikke bør stå over. Denne konkurransen vil vare i ca 15 dager, så gjerne få vennene dine til å melde seg på også.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen:

♥     Registrere deg på SheInside her.
♥     Legge igjen en kommentar med mailen din som du registrerte deg med.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


Hvit kjole her // Grå genser her // Svart skjørt her // Svart playsuit her


Shorts her // Skjørt her // Bikini her // Topp her


Smykke nr 1 her // Smykke nr 2 her // Smykke nr 3 her // Smykke nr 4 her

GELÈ

I går ble Didrik syk, så han sov derfor litt på fanget mitt og fikk slappe av så lenge han trengte før Martine kom senere. Vi dro for å kjøpe Breisand hamburger med verdens beste dressing før vi gikk på desserten som var sjokoladekake og jordbær smoothie. Fantastisk middag spør du meg. Jeg elsker Top Model som har startet på Tv3 nå, misunner dem så inderlig mye og det ser så kult ut! Herregud jeg er så nysgjerrig på hva dem hadde gjort med håret mitt. Jentene ble jo super pene etter forandringen! Følger dere også med på det, i så fall, har du fått en favoritt enda?


Jeg og Caroline bestemte oss for å trene rundt to-tiden i dag for å bli ferdig med det. Det er så mye lettere for meg å trene når jeg trener med andre. Jeg trente rumpa og bena i dag, samme gjorde søsteren min. Vi tok squats på forskjellige måter - jeg er så treningsnarkoman at jeg vet hva det heter ser dere, vi tok markløft og leggpress så fortsetter det. Jeg var utrolig bestemt på å overbevise meg selv i dag om at jeg klarer mer enn hva jeg vanligvis klarer. Jeg klarte det, og jeg ble like overrasket som søsteren min ble. Både mine og bena til søsteren min var som gelè da vi var ferdige for i dag. Verste av alt så måtte vi ned en trapp hvor vi begge så ut til å etterligne mennesker etter et kappgang løp ved målstreken. Vi bestemte oss for å handle inn middagen i dag og ta en tur innom farmor for å bare hilse. Utrolig koselig å være hos farmor og så behagelig å vite at hun bor i samme gate som oss. Vi har avtalt at vi skal spise middag sammen på torsdag, så jeg gleder meg innmari mye til dette.
DAGENS ANTREKK 23.SEP.13

I dag våknet jeg til en skikkelig pent vær ute, solen strålte inn i rommet mitt og det var ufattelig varmt. Så jeg måtte da utnytte denne tiden for å bruke et av mine siste sommerantrekk denne dagen. Jeg kjenner likevel at det er litt kjølig i luften, men hei! Vi er i september, hva annet kan vi forvente? Tiden går litt for fort nå om dagen synes jeg. Mamma og pappa kommer hjem nå til fredag, det har allerede snart gått 2 uker siden de reiste fra oss. Skal jammen meg bli godt å få dem hjem igjen, er jo så stille i huset nå.
Sponset topp & shorts fra Batoko // Sko fra Dna // Klokke fra JolliTime // Sponset smykke fra SheInside // Solbriller fra MadLady
 

PICTURES FROM THE PHOTOSHOOT

Jeg har nå fått alle bildene fra fotoshooten jeg hadde for litt siden. Jeg synes det er kult og litt skremmende, det er så uvant å se meg slik. Men Silvija har gjort en utrolig bra jobb med fotograferingen og stedene bildene er blitt tatt. Jeg har valgt ut mine favoritter av alle bildene og tenkte å vise dere dem nå. Silvija har en egen facebookside hvor man kan følge med på bildene hun tar, så gjerne lik siden hennes her.


Kjolen er fra GinaTricot & div smykker er fra både Ginatricot og H&M.


Blusen, shortsen, strømpebuksene og øredobbene/ ring er fra H&M.


Kjolen, armbåndet og hanskene er fra H&M.


Disse nydelige hælene er fra StylePit og du finner dem her.

VICTORIA'S SECRET

Da jeg hadde den utrolig koselige jentekvelden på fredag hadde Ida-Marie tatt med seg to body spray fra Victoria's Secret til meg som jeg var veldig interessert i å kjøpe. Men jeg har aldri luktet på dem før, så jeg ble skikkelig overrasket over hvor godt de luktet. Det var ingen tvil om at jeg ville ha disse to. Hvor herlig hadde det ikke vært hvis det kom en Victoria's Secret avdeling på parfymebutikkene? Jeg tør ikke å bestille fra nettet ettersom jeg ikke aner hvordan de lukter, så heldigvis fikk jeg en liten smakebit med det jeg nå har. Jeg har hørt dem har en liten avdeling med Victoria's Secret parfymer og slikt på Gardemoen, men jeg må enten ha vært veldig blind eller bare ikke tenkt noe over det da jeg har gått forbi denne avdelingen. Jeg er utrolig glad i parfymer, jeg har ikke peiling på hvor mange jeg har men jeg kommer hvert fall ikke til å bli tom for parfymer på et par år. Har dere noen favoritt lukter fra Victoria's Secret?


GIRLSNIGHT

Anni og Ida-marie kom perfekt til den ferdige lagde maten som vi spiste i går. Det var en lettelse å se at de koste seg med maten og likte den såppas godt at en viss person tok saus på gaffelen og kun spiste det. Da vi var ferdig med maten ryddet vi av bordet, og satte oss bort i sofaen. Der satt vi frem masse godt og drikke som vi skulle kose oss med. Litt utover kvelden ringte Martine meg og hun var ledig så derfor var det selvfølgelig ingen tvil om at hun skulle komme hit å vorse med oss før vi dro ut på byen. Det er første gangen jeg har hatt vors hos meg, og nå som jeg vet hvordan det er vil jeg bare ha enda flere. Det gikk så utrolig bra, ingen ting ble sølt eller farget på, heldigvis ble ingenting knust heller. Alt gikk bra! Etter å ha lagt fra oss jakkene i garderoben på TigerTiger tok vi en tur over til Voodoo ettersom det var gratis inngang bare for å ta en rask titt. En av venninnene mine fikk dessverre i seg litt for mye drikke så vi passet på hun på doen før vi bestemte oss for å få hun ut. Jeg satte meg ned sammen med hun og lot hun sove på fanget mitt til hun ble hentet. Jeg vet ikke om jeg hadde tilgitt meg selv om jeg bare hadde forlatt henne der helt alene. Etter hun kom seg trygt inn i bilen kunne jeg endelig slappe av og være glad for at hun kom seg trygt hjem. Da koste jeg meg resten av kvelden med de andre jentene som var igjen. Det var så utrolig mange som var på TigerTiger at jeg ikke fikk med meg halvparten av hvem som var der. Men koselig var det uansett. Hadde dere en bra kveld i går? 

GÅRSDAGENS ANTREKK 20.SEP.13

Jeg tok ikke så veldig mange antrekksbilder i går ettersom jeg var opptatt av å hygge meg sammen med jentene som var hos meg. Noen bilder med kjolen ble tatt, og jeg synes den faktisk var ganske fin på. Enkel og behagelig. Veldig mange av kjolene med lange armer viser jo alltid rumpa hvis du strekker armene opp, men denne kjolen var perfekt lang så rumpen ble dekket hele tiden. - Et lite pluss!


Kjole fra SheInside // Sko fra Ebay // Smykke fra Chiquelle // Klokke fra Larsson&jennings
 

THIS DRESS

I dag kommer Ida-Marie og Anni til meg for å spise middag og vorse litt før vi drar videre inn til Fredrikstad. Det er jo kjempe mange fra Moss som skal dit i kveld, så jeg tror det blir litt ekstra bra i dag. Jeg har allerede begynt å dekke litt på nede i stuen og ryddet litt så jeg har god tid på meg. Didrik og jeg skal opp på butikken for å handle inn litt drikke til i kveld. Sondre som er bestekompisen til Didrik fyller 19 år i dag, så Didrik skal på vors hos han mens jeg får jentene hit. Dette blir koselig vet jeg! Jeg hadde en helt perfekt kjole til denne anledningen så gleder meg til å få brukt den i dag, har ikke prøvd den engang så dette blir moro. Ha en flott helg!!


Denne nydeligheten er fra SheInside og du finner den her.
 

DAGENS ANTREKK 19.SEP.13

I dag startet jeg og Caroline dagen med å trene på Spenst. Det var kun 5 andre mennesker der mens vi trente, noe som var utrolig deilig. Jeg brukte mine nye Nike sko fra Footway, og jeg har aldri hatt bedre treningssko enn dette. De var så behagelige å ha på og var perfekt til min form. Etter Spent dro jeg og søsteren min innom Kiwi for å handle inn litt mat som vi trengte. Jeg er i himmelen hver eneste gang jeg er i butikken, så mye godt på et sted - LOVE IT! Veldig deilig å få fyllt på litt mat nå.

Middagen i dag bestod av hjemmelagd pizza med halve pepperoni og den andre halvdelen med pommes frites og bearnaise - selvfølgelig pizzasaus også. Det er litt mye igjen, så det holder seg godt til å bli en fantastisk god kveldsmat også. Godt med to forskjellige smaker på en pizza! Nå sitter vi og ser på Million Dollar Listing. Det er så kult synes jeg, og wooow for så mange fine hus og leiligheter. Planene for senere i kveld er filmkos med smoothie som jeg kjøpte inn i stad og litt godt ved siden av da. Ønsker dere alle sammen en riktig god torsdagskveld!


Genser fra Junkyard // Bukse fra Junkyard // Sko fra StylePit // Klokke fra Ebay

VIDEOBLOGG - UKENS SPØRSMÅL

Nå i 2 dager har jeg ikke visst hvor jeg skal gjøre av meg fordi jeg har hatt problemer med å få redigert filmen. Men så heldig jente som jeg er og har en kjæreste som kan det meste fant han det ut med en gang, han er vår hjelpene hånd her i huset. Jeg er nesten litt gira selv, husker ikke sist jeg spilte inn egen videoblogg faktisk så det var på tide. Så nå må dere bare hjelpe meg litt og skrive ønsker om hva jeg skal lage videoblogg om. Nå lover jeg dere at jeg skal bli flinkere, virkelig. Det er jo litt mer personlig å dele slike videoblogger med dere, for da kommuniserer jeg sterkere med dere som dere forhåpentligvis liker? I så fall, legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes om filmen.

PS! Jeg beklager så uendelig mye for tvlydene i bakgrunn. Smarta meg som ikke har lagd videoblogg på lenge har jo helt glemt at man ikke må la lyden være på mens innspillingen foregår. Det er første gang jeg filmer med det nye kameraet mitt, og legger selv merke til hvor dårlig fokus det er på det. Så hvis noen av dere er kjent med Canon 600D med filming og slikt, gjerne gi meg noen råd! Så en siste beklagelse for lyset. Jeg spilte inn dette litt sent og var uheldig med lyset, men håper det går greit likevel. Husk å ta på bedre kvalitet!

LOVABLE

Ja, hvor skal jeg begynne? Det er helt utrolig å se tilbake 2 år, og tenke på hvor mange merker Junkyard hadde da og se hvor mange merker de har på nettbutikken sin nå. Helt utrolig. Og siden første gang jeg fant denne nettbutikken har jeg aldri surfet innom der uten å finne noe jeg liker. Du skal virkelig være kresen om du ikke finner noe der for alle disse merkene fra A-Z de har der. At de fikk XX-XY og Obey er virkelig prikken over i'en for meg. De overrasker stadig med mye produkter og jeg er innom der hver eneste dag for å sjekke ut nyhetene. Endelig er det en nettbutikk som har alt jeg trenger til den stilen jeg har, endelig en NORSK butikk som har dette. Jeg vet mange av dere liker fanpagen til Junkyard på facebook, men gjerne følg @junkyardnorge på instagram også for fete konkurranser.

Jeg og søsteren min har hatt kosedag i kjelleren. Vi lagde middag og satte på en kjærlighetsfilm som kunne vært bedre og kunne vært dårligere. Didrik har hatt andre planer i dag, så nå har det kun vært oss jentene. Jeg skal ned til hun rett etter jeg har publisert dette for å se om vi finner noen andre filmer vi kan se. Det er trossalt kun disse 2 ukene vi har kjelleren for oss selv før foreldrene våre tar den. Men først skal jeg vise dere mine nye elskbare produkter fra Junkyard, love them! Det var virkelig på tide med en ny bag.
Rocawear bagen er dessverre utsolgt, Obey genseren finner du her & Nike skoene finner du her.
 

GREEN

Jeg spiste tomatsuppe med makaroni til frokost i dag. Halsen min er ikke blitt helt bra enda så det hjalp med litt varm suppe. Etter jeg hadde spist og slappet av litt på rommet, ble været bedre og solen kom frem. Jeg hadde noen pakker jeg måtte hente på Posten og på Ica, så jeg tok en sjanse og droppet regnjakken. Flaks for meg at det ikke begynte å regne. Jeg er veldig glad for at den siste pakken jeg har ventet på kom i dag. Jeg er nå endelig (lol) blitt ferdig med julegavene til mamma, pappa, Caroline og Didrik. Jeg har aldri vært så tidlig ute med julegaver før, men det er faktisk en fantastisk følelse. Nå kan jeg fokusere på bursdagene i stedet. Det er veldig merkelig å tenke på, men mamma, pappa, Caroline og jeg har bursdag sent på året. Mamma har i oktober, Caroline og jeg har i november, så pappa i desember. Så lommeboka blir tynnere disse månedene fort. Den siste pakken jeg hentet er en sponset pakke jeg har fått av Junkyard. Gleder meg til å vise dere godbitene jeg har valgt ut!
VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN ER.....

.... MIA!!! Gratulerer så mye med din nye Svea genser. Håper du blir fornøyd! Til dere andre, tusen takk nok en gang for en mengde påmeldelser. Følg med på bloggen videre for flere morsomme konkurranser, og ha en fortsatt fin kveld!TIRSDAGSKOS

Da Ingvild kom regnet det og har utrolig stygt vær ute. Så hva er vel bedre enn å lage nachos?! Vi begge var super sultne, jeg hadde ikke rukket å spise frokost mens Ingvild droppet lunsjen for dette. Perfekt mat som blir ferdig raskt. Vi satte oss i stuen og nøt denne gode frokosten og lunsjen. Det var ikke lenge etter før vi bestemte oss for å lage brownies cupcakes. Jeg har aldri prøvd dette før, men en gang måtte bli den første. Resultatet ble kjempe bra, de smakte super godt men så mett som vi begge var orket vi bare èn hver. Haha, hvor typisk er ikke det? Vi tok med masse godt ned i kjelleren og satte oss ned for å se på Ekstrem oppussing USA. Både jeg og Ingvild satt der med tårer i øynene etter den triste historien de fortalte om. Det er så rørende slike program som dette her. Man sitter i sin egen stue og sier "skulle ønske de kom til meg", men å ha kjedelige møbler er en annen ting enn dette her. Det er nesten for godt til å være sant at mennesker endelig kan leve igjen etter fæle opplevelser. Det var kjempe koselig at Ingvild kunne komme til meg i dag, for ingen er ledige til jentekvelden denne uken bortsett fra ensomme meg. Så vi krysser fingrene for at vi får ordnet noe neste uke!DAGENS ANTREKK 17.SEP.13

I går ble det spontant avtalt at Ingvild skulle komme til meg etter hun var ferdig på skolen som var rundt ett tiden. Men plutselig våknet jeg av en melding om at hun var ferdig tidligere, altså rundt klokken 10:00. Så derfor hoppet jeg inn i dusjen og ble raskt ferdig til Ingvild kom, i stedet for at hun stakkarslig måtte vente på meg mens jeg fikset meg. Jeg har tatt litt bilder fra dagen i dag, som jeg velger å ta i et eget innlegg og kjører nå på med kun antrekksbildene her. Håper det går greit! En ting jeg hater med disse bildene er at Acne merke synes på noen av bildene, jeg er så lei av at det absolutt alltid må være på bilder så folk skal se at det er fra Acne. Det er et helt vanlig skjerf bare dyrere, no big deal. Helt sinnsykt at en liten merkelapp skal gjøre en så stor forskjell på et helt vanlig skjerf. Og ja, jeg angrer litt på at jeg brukte så mye penger på dette skjerfet men både jeg, søsteren min og mamma vil få brukt for dette skjerfet så var ikke helt bortkastet.


Sponset jakke fra Urban // Genser fra Junkyard // Bukse fra Junkyard // Sponset sko fra Footway // Skjerf fra Acne // Klokke fra StylePit

GÅRSDAGENS ANTREKK 15.SEP.13

I stad da jeg bladde nedover bloggen min fant jeg ut at jeg hadde glemt å poste antrekket fra i går. Så derfor kommer det endelige innlegget nå. I går fikk jeg brukt den nye jakken min fra Urban. Jeg elsker at selv om den er i small får jeg plass til store klær under som jeg brukte i går. Jakken ble igjen hjemme da vi dro til sverige, det er lite vits å ta den med da vi bare skulle være på Nordby. Ser virkelig frem til å få brukt denne jakken mye denne høsten! Ellers har jeg faktisk enda en ny jakke fra Urban som jeg skal vise dere snart også.


Jakke fra Urban // Skjorte fra BikBok // Hettegenser fra Junkyard // Bukse fra Junkyard // Sko fra Footway // Snapback fra Urban // Klokke fra Swatch
 

THE AUTUMN IS HERE

I dag våknet jeg til en ordentlig høstfølelse. Utrolig deilig å bare ligge i sengen i et kaldt rom mens man hører det regner ute. Jeg synes det er helt utrolig hvor fort endringene er blitt i temperaturen. Men at det er blitt høst gjør meg ingenting. Jeg føler det er den tiden man tilbringer ekstra mye tid inne med gode venner og slapper av. Man får endelig brukt klærne som var for varme til å bruke om sommeren. Jeg gleder meg innmari mye til å bruke mine store gensere igjen, og ikke minst luene. Dette skal bli en herlig høst. Jeg har egentlig aldri vært noe spesielt glad i høsten, men den er jo så fin? Bladene skifter farge, bakken får endelig litt farger og man tilbringer mye tid sammen.


Det er først nå jeg begynner å kjenne at mamma og pappa er på ferie, en flott følelse men selvfølgelig er det tomt uten dem. Nå er det min tur til å være moren i huset, og den følelsen er fantastisk! Jeg ser frem til hver eneste dag for å planlegge middagen. Jeg har allerede en plan for hva som står på menyen i dag. Meksikansk gryterett! Så grå og trist som denne dagen er, vet jeg at jeg kommer til å tilbringe denne dagen inne i en stor kosegenser. Nesten så jeg ser frem til å bare vandre rundt i huset, vettu. Hva er deres planer for i dag?


Bildet er fra tumblr.

THIS SUNDAY

Denne søndagen har vært så bra!!!! Jeg hadde alarm på i dag fordi jeg skulle bort til farmor for å passe litt på Bertine. Det var dårlig vær i dag, så det var derfor på med mammas gamle regnjakke fra 80-tallet sikkert. Didrik var med så vi gikk rundt og trillet hun mens hun sov. Hun er så nydelig når hun sover, litt av en engel med de lengste øyevippene jeg har sett. Det er alle jenters drøm å ha disse vippene, så lange og bøyde.Nathalie lurte på om jeg ville være med til Sverige i dag. Og på en søndag som dette passet det meg helt perfekt for en slik godtur. Iselin skulle egentlig også være med, men hun måtte dessverre jobbe og det ble derfor meg og Nathalie. Vi hadde kommet frem til Sverige rundt 3 tiden, og var der faktisk frem til klokken seks. Tiden gikk så utrolig fort der. Vi fant oss masse fint og spiste god mat. Det var super lenge siden jeg hadde spist kebab, så det smakte ekstra godt denne gangen. På New Yorker hadde dem plutselig drit mye fint undertøy så jeg fant jo mye jeg likte. Det er så sjeldent jeg finner undertøy som jeg liker, så det var lykke å finne noe denne gangen. Vi hadde det utrolig morsomt! Vi følte oss som to studentet som skulle handle inn masse varer da vi plutselig la merke til hvor full vognen vår var. Men det mest sjokkerende er at alt har vært billig, så dette var vært en kjempe god deal. Utrolig fornøyd med både klærne jeg har kjøpt, maten og drikken.

 

OBEY

Til nå har jeg ikke gjort annet enn å slappe av. Etter fotoshooten gikk jeg rett i dusjen og fjernet all sminken jeg hadde på. Jeg så meg selv nærme i speilet og så det var på tide å farge brynene. Jeg gjør dette en gang hver måned fordi jeg har så lyse bryn så brynene mine ser mye tynnere ut enn det dem egentlig er. Så etter jeg hadde farget dem med en øyenbrynsfarger fra Cubus, var det på tide å nappe dem. Nå får jeg bare la det gro mer der jeg ønsker for at jeg skal bli fornøyd en vakker dag. Det sies at øyenbryn ikke er tvillinger, men søstre. Det hadde ikke gjort noe om de var tvillinger for å si det sånn. En annen ting jeg har gjort etter jeg ble ferdig med dette var å lakkere neglene mine neon orange. Den fargen er virkelig en favoritt! Merke på neglelakken er Ruby Kisses og anbefales virkelig på det sterkeste.

For 2 dager siden fikk jeg sår hals som gjorde at jeg ikke klarte å svelge hver eneste gang, jeg fikk derfor hetta nok ganger. Den har dessverre ikke helt gått bort enda, men jeg kjenner halsen allerede er bedre. Jeg har spist varm suppe og tatt halspastiller så nå skal den bli bra igjen. Fant nå ut at jeg ikke har flere pastiller igjen, pokker heller. NOK OM DET! Har dere hatt en bra lørdag hittil?


Min utrolig deilige genser er fra Junkyard som dessverre er utsolgt. Men ta en titt på utvalget av Obey produktene her likevel!
 

SNEEKPEAK

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en siste fotoshoot med venninnen til søsteren min. Temaet for disse fotoshootene var klasisk mørk, veldig elegant. Jeg synes det er så gøy å stå modell. Elsker å bli sminket, det tar 2 timer men for meg føles det ut som om 30 minutter. Grunnen til at vi måtte vente med denne siste fotoshooten var fordi vi ventet en kjole som var bestilt fra nettet, men kjolen var visst på Mosseporten, så vi fikk derfor tatt den i dag. Vi var veldig heldig med været, det så ut til å begynne å regne flere ganger men vi hadde flaksen med oss i dag. Når bildene er ferdig redigerte skal jeg med glede vise dere bildene! Ha en fiiiin lørdag videre, kjære lesere.

YOU CAN NEVER HAVE TOO MANY SHOES

For en fargerik måte denne dagen startet på. Jeg og Didrik dro opp på posten for å sende unna noen pakker i tillegg til at jeg skulle hente en sponset pakke fra Footway. Denne pakken har jeg gledet meg skikkelig til å hente. Jeg elsker denne nettbutikken. Det er kun sko på denne siden og de har hundrevis av merker. Jeg valgte ut 2 par Lo Pro Authentic Vans i neon farger, jeg har aldri sett de skoene før så jeg ble forelsket i dem ved første øyeblikk. Jeg har alltid elsket Lo Pro skoene til Vans, det er noe litt spesielt med dem. For å få treningsmotivasjonen tilbake er det alltid kjekt med nye treningsprodukter. Jeg fant derfor et par Nike sko som hadde en kjempe fin farge på seg. Jeg gleder meg til å prøve dem ut. Dette er slike sko jeg kan bruke til vanlig og, bare mikse det opp med et rått antrekk så er det ikke lenger kun treningssko. Jeg er fast bestemt på å skaffe meg en ny hvit hylle til sko på rommet mitt for å få plass til alle skoene mine som tar så mye plass i gangen og i kjelleren. 


Hvite vans her // Nike sko her // Grå vans her

HOME ALONE

I dag dro mamma og pappa til Tyrkia for å slappe av å stranden i hele 2 uker. Jeg, søsteren min og Didrik har huset for oss selv disse ukene så blir gøy å se hva som skjer. Det skal hvert fall bli veldig gøy og ikke minst herlig å få kjelleren nå som de er på ferie! Jeg står for middagen i dag, og det om står på menyen i dag er grønnsakssuppe som jeg er kjempe glad i. Så vi får la hver og en av oss være teenage boss på tur disse ukene. Noe som er vannvittig deilig er at jeg endelig kan høre på høy musikk utenatt de skal banke på døren min og si at jeg må dempe musikken. Musikk er jo ti tusen ganger bedre når det er høyt. Vi har fått penger vi skal leve på disse ukene, vi gikk i minus forrige gang - det var så vidt, så nå blir det bedre prioritering. Mamma og pappa kommer til å være så brune når de kommer hjem, de er naturlige brune fra før av så jeg blir alltid like sjokkert hver eneste gang de kommer hjem fra ferien. Jeg har fått beskjed av søsteren min til å skrive ønskeliste til bursdagen min og jeg kommer faktisk ikke på hva jeg ønsker meg bortsett fra svart maling for øyeblikket. HAHA. Blir nok noe til slutt skal vi se!
JUNKYARD XX-XY

Didrik har fått seg en ny jakke som han har lett kjempe lenger etter. Vi tittet på slike jakker på Asos for en stund siden, men prisen på de han likte best var litt mer enn hva han ønsket. Da jeg så på alle de jakkene til det nye merke XX-XY var det en jakke Didrik likte veldig godt. Så han har fått jakken sin og han er kjempe fornøyd med den. Jeg elsker slike type jakker selv, gjerne at de skal være litt store - what a suprise. Jeg elsker hvor godt Didrik kler den nye jakken sin, hvorfor har han ikke skaffet seg en slik en tidligere?! Sekken som er på bildene er faktisk også fra det nye merke XX-XY som jeg har fått sponset. Skulle likt å hatt en slik sekk da jeg gikk på vgs, stoffet er kjempe mykt og glatt. Gleder meg til å se hva mer XX-XY får inn, de har hvertfall overrasket meg positivt til nå.
Sekken finner du her.
Jakken finner du her.
 

KONKURRANSE: VINN VALGFRITT PRODUKT FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1000 KRONER

Ny måned betyr nye konkurranser, som jeg vet er dette noe dere digger. Det jeg digger enda mer er at jeg får lov til å holde Junkyard konkurranser fordi det alltid er mange som melder seg på. Nå er jeg så heldig og får holde en konkurranse hvor premien er et valgfritt produkt fra Junkyard til en verdi av 1000kr. Hvor fantastisk er ikke det?! Det passer jo helt perfekt å holde en så bra konkurranse nå som det har kommet så masse nytt på Junkyard. Noe jeg er ganske glad for er at de har fått nye varer fra Obey i nettbutikken. Konkurransen vil vare i ca 1 uke som vanlig, meld deg på!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:

♥    Like fanpagen til Junkyard her
♥    Legge igjen link til det produktet du ønsker deg samt mailen din. 

MASSE LYKKE TIL!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET                                                                                                                                                                                // I samarbeid med Junkyard 

LENOVO YOGA 11S COMPETITION

Nå skal jeg fortelle dere om en utrolig morsom konkurranse som også er veldig enkel! Nå holder Lenovo en artig konkurranse på facebooksiden sin som går ut på å få flest stemmer (likes) på ditt bilde. Premien er en Lenovo YOGA 11S til 10.000 kr som du ser på bildene under som er fra eventet de hadde. De 10 bildene som får flest stemmer er de som vinner denne flotte premien. Så husk å dele dette med dine venner så du kan få så mange stemmer som mulig. Den unike Lenovo YOGA 11S fungerer som både en bærbar PC og en tablet på samme tid, ganske kjekt å ha! Noe som er veldig tommel opp er det nye designet, orange og syltynn PC. Jeg elsker den, endelig litt farger å se! Hvis du ønsker å lese litt mer om denne kjente Lenovo YOGA 11S så trykker du her for å komme til nettsiden. 

Konkurransen er slik:

Prøv å plasser din bærbare i èn av de 4 YOGA stillingene (tent, laptop, stand, tablet) ta et bilde og last opp med maks 4MB på facebook siden HER & bruker du mobil så kan du trykke HER. Masse lykke til med konkurransen!
 

                                                                                                                                                                      // I samarbeid med Side2 & Lenovo

NEW IN FROM URBAN

Som sagt kjøpte jeg ikke bare DEN men DE godbitene fra UrbanShop på Oslo S i går. Jeg satt og drømte meg bort i hvordan jeg kunne kledd meg opp med dette & hvor bra det ville sett ut. Men da jeg så prisen ble jeg litt stille. Men likevel så er det lenge siden jeg har kjøpt meg høst/ vinterjakke så hvorfor ikke? Det var Didrik som overtalte meg til å kjøpe den. Det var som om vi hadde byttet roller. Hver enese gang han ser noe fint, prøver jeg å overtale han, bare at han er himla vanskelig å ha med i slike situasjoner. Han kjøper aldri noe til seg selv. Mens jeg trengte kun en god forklaring og så var det rett i kassen for å betale, men i sekundet fikk jeg øye på en utrolig fet snapback fra Carhartt. To nye godbiter ble med meg hjem den dagen, og jeg klarer knapt å vente til jeg kan bruke dette. 

 

OSLO WITH MY BOYFRIEND

Som sagt hadde jeg en avtale i Oslo i går angående bloggen min som jeg ikke kunne stå over, da hadde jeg nok aldri tilgitt meg selv. Ettersom Oslo er ufattelig stort, og jeg ikke er kjent der ble Didrik med. Møtet gikk kjempe bra og jeg har noe å glede meg til fremover. Da møtet var over dro jeg og Didrik til Karl Johan for å gå litt rundt å titte der. Jeg fant utrolig mye jeg ville kjøpe, men jeg er alltid i tvil om å bruke pengene mine på ting til meg selv, det er jo en enda bedre følelse av å bruke pengene på de du er glad i. Det ble Ben&Jerry's is på oss, selvfølgelig så kunne vi ikke gå forbi den butikken. Vi skulle egentlig spise på Friday's, men så fristet det så veldig å heller spise på Egon og da ble det baktpotet til middag der. Didrik er ikke så veldig glad i poteter ettersom han spiste det hele tiden før da han var yngre, så jeg fikk sjokk da jeg så han hadde bestilt det. Planene var ikke så stort mer enn det vi allerede hadde gjort i Oslo, så vi valgte derfor å gå tilbake mot Oslo S. På veien så vi verdens søteste pug som enda var en valp, jeg gikk bak den hele veien fordi jeg ble så forelsket i den. Ååååh, jeg vil så gjerne ha en pug!!! Typisk så gikk toget akkurat da vi kom tilbake, men da tok vi oss en smoothie og tittet litt rundt på senteret. Jeg fikk plutselig øye på noe ufattelig fint på UrbanShop og jeg handlet derfor denne godbiten. Jeg bare vet jeg hadde angret resten av dagen hvis jeg ikke hadde kjøpt denne godbiten. Jeg skal vise dere hva jeg handlet i et innlegg senere i dag, for så fin som den er fortjener den det - hehe.

DE FEM VINNERNE AV MAXFACTOR MAKEUPKIT KONKURRANSEN BLE: @Marthehstensby @Cecilieterkel @Biebswithswag @Solveiighansen & @Vanjagulliksen♥  Kontakt meg på maddepaddeeblogg@hotmail.no for å gi meg adresse & navn.

DAGENS ANTREKK 09.SEP.13

Osloturen i dag var utrolig bra, og jeg er storfornøyd. Jeg skal fortelle dere mer om det senere i kveld eller i morgen ettersom det ble litt sen blogging i dag. Men bedre med sen blogging, enn ingenting? Merker jeg kommer til å sove kjempe godt i natt etter denne Osloturen. Håper dere har hatt en like bra dag som det jeg har hatt. 
Cardigan fra Lookbookstore // Jumpsuit fra Bubbleroom // Sko fra Footway // Solbriller fra RayBan // Klokke fra Larsson&jennings

 

GIRLS1ST

Jeg vet jeg har veldig mange unge jenter som leser bloggen min - noe som er veldig morsomt å se. Jeg har stadig vekk fått mail fra jenter som har spurt meg om forskjellige ting som handler om akkurat det du selv kan få svar på. På Girls1st finner du de svarene du trenger, du kan stille spørsmål HELT anonymt så ikke vær redd. Still spørsmål om akkurat det du ønsker, og gjerne del dine historier der. Dette er en jenteside som hjelper deg med det du er usikker på, nysgjerrig på og det du bare ønsker å få svar på. Jeg skulle så inderlig ønske teknologien var slik som den er i dag som da jeg var liten og opplevde mitt første kyss, første menstruasjon, første forholdet osv. Det hadde hjulpet meg så mye siden jeg aldri var komfortabel med å spørre vennene mine om dette. Så bruk denne siden godt hvis det er noe du lurer på, her får du svarene du har ventet på. Det er over 10.000 brukere på denne siden og du kan bare gjette hvor mange svar det er kommet på denne siden. Hele 47614 svar på spørsmål fra både anonyme og ikke anonyme. Bli medlem og spør om alt du lurer på innenfor Girls1st nå!!                                                                                                                                                                                                                 // Reklame

DAGENS ANTREKK 08.SEP.13

Søndag betyr kosedag, selv om nesten hver eneste dag er en kose dag. Men søndag er den typiske kosedagen, ikke sant? Det er allerede 1 uke siden Didrik hadde bursdag, denne uken har gått så fort. Jeg er kjempe, kjempe klar for smoothie og godteri nå, mens vi skal se på søndagsfilmen. Jeg er veldig utslitt i dag, gud vet hvorfor. I morgen skal jeg og Didrik til Oslo på et viktig møte, så jeg er veldig spent på hvordan det går. Ingen hemmelighet at jeg er litt nervøs, men mest spent! Etter vi har vært på møte, skal jeg og Didrik bare kose oss litt i Oslo når vi først er der sammen og så dra hjem igjen. Dere får ha en god kveld, så snakkes vi i morgen 
Topp fra SheInside // Sponset skjørt fra Chicy // Sko fra StylePit // Klokke fra Larsson&jennings // Solbriller fra RayBan

 

DAGEN I GÅR

Jeg gjorde flere ting som jeg ikke fant et tidspunkt å blogge om i går, men siden jeg ikke gjør noe spesielt i dag kan jeg jo gi dere en liten oppdatering. Jeg startet dagen med å trene med min søster, som betyr at jeg får beholde pengene mine denne uken. Wohoo! Vi varmer alltid opp med 15 minutter på tredemøllen, de 2 siste minuttene ble et helvete for meg. Jeg fikk hold som jeg aldri har hatt eller opplevd før, jeg kunne så vidt puste inn fordi det gjorde forferdelig vondt, så der stod jeg og slet med å få puste samtidig som å ikke ha vondt. Der lærte jeg meg at jeg aldri skal trene på tom mage igjen. Det tok meg rundt 10 minutter for å få bort smerten og få igjen pusten. Jeg var glovarm som bare det etter hvor nervøs jeg var. Men følelsen etter å ha gjennomført en treningsøkt, den er super. 


Skoene mine er fra G-Sport!

Da det gjaldt å dra ut på byen eller ikke sa jeg til Christoffer at jeg ikke ble med. Men etter å ha brukt en halvtime på å revurdere det, ombestemte jeg meg og fikk med meg Malin kusinen min som holdt på å dø av en vannvittig kjedelig lørdagskveld. Følte meg litt helt der kan man si. Hun kom til meg for å fikse seg og låne litt klær, alltid morsomt å se Malin i mine klær selv om hun gjør det om til litt mer hennes stil. Vi var vel i Fredrikstad omtrent 00:00 tror jeg. Det var dessverre ikke så veldig mange der i går, men likevel kom det mennesker bort som kjente både meg og Malin igjen. Det var utrolig gøy, og sååå snille de var. Selv om det ikke var toppstemning der er jeg utrolig glad for at jeg ikke bare ble hjemme.
DAGENS ANTREKK 07.SEP.13

Jeg satt på rommet mitt hvor lille Brage, fetteren min kom inn døren. Han så at Didrik ikke var på rommet og ville da at jeg skulle ringe han for å få han hjem. Så da gikk vi ut og lekte med Sondre og Didrik. Aldri sett Brage så gira før, er jo veldig stas for han å leke med så store gutter. Jeg har akkurat blitt ferdig med å spise middag, nå er jeg såå stappmett at det ikke er behagelig. Jeg spiser så fort fordi det er så godt. Ble spurt om å bli med en tur på byen i kveld, men vet ikke helt om jeg skal eller ikke. 
Sponset cardigan fra LookBookStore  // Sponset kjole fra SheInside  // Sko fra FootWay // Klokke fra DanielWellington
 

COME TO MAMA

Jeg og Didrik tok en kosekvel i går med jordbær smoothie og popcorn - og mye mer nam. Jeg sov utrolig godt i natt og sovnet så lett på grunn av at det begynner å bli kaldere ute. Det er èn ting jeg liker ved høsten, at det blir kaldere men fremdeles ikke snør. Da jeg stod opp i dag, tok jeg med glassene fra i går ned på kjøkkenet hvor jeg fikk øye på to pakker. Jeg skjønte med en gang at sjokoladen jeg bestilte på Ebay for litt siden hadde kommet. Jeg skulle bestille 40 stk kinder country, ettersom pcen min var så treig klikket jeg en gang til og uten å selv merke det hadde jeg visst kjøpt 80 stk. De vil nok holde en stund, eller ikke. Dette er favoritt sjokoladen min, den er så god herregud! Han jeg kjøpte det av må le så sykt av meg. Jeg måtte sende han en melding fordi jeg ikke fikk det jeg ønsker svar på fra siden hans på Ebay. Jeg skrev at jeg var sååå glad i sjokoladen og at jeg håpet på at han kunne sende det til Norge, snill som han var ordnet det seg.  

SHOOT

Beklager for sen blogging i dag. Jeg stod opp rundt 11 i dag for å gjøre meg klar til en fotografering. Søsteren min har en venninne som driver med foto og hun lurte derfor på om jeg ville stille opp på en shoot. Jeg synes det er kjempe gøy, så jeg sa derfor ja. Men disse jentene hadde noe nytt på gang. Jeg er jo blid, elsker farger og smiler så og si hele tiden. De ønsket å ha en shoot hvor var veldig mørk, men klassisk så dette var ganske nytt for meg. Men morsomt var det likevel! Gleder meg skikkelig til å se resultatet, men vi mangler en shoot til så det blir i løpet av neste uke. Hun har bestilt en sort kjole som dessverre ikke har kommet enda. Jeg er såååååå trøtt nå, vil legge meg men jeg vet jeg vil sove kjempe godt i natt hvis jeg ikke legger meg og sover litt nå. Har dere gjort noe artig i dag? 

OPPDATERINGER PÅ SALGSBLOGGEN

Hei dere! Jeg har ikke følt meg så veldig bra i dag, jeg har en merkelig feber som kommer og går. Plutselig må jeg nesten kle av meg alt fordi jeg er glovarm, i neste sekund fryser jeg som bare det. Heller kun en av delene enn begge to, hehe. MEN! Jeg har en annen artig nyhet til dere. Jeg har ryddet i klesskapet mitt nok en gang, noe som burde gjøres oftene fant jeg ut. Jeg vil selge mer enn hva jeg selv trodde, så jeg selger det så klart for under original prisen, ellers er det ikke riktig. De vil bli lagt ut senere i kveld, men jeg vil bare handle inn pakker til å sende det i så jeg for pakket ned bestillingene med en eneste gang. Jeg godtar alle mulige kjøp, som nettbank, postoppkrav og penger sendt i konvolutt. Dette er 100% sikkert og ikke noe svindel for noen av dere som sikkert lurer på det. Jeg har tatt et sneekpeak bilde, fant du noe du likte? 

Følg meg på facebook HER for å få med deg når tingene er blitt lagt ut på salgsbloggen. 

DAGENS ANTREKK 05.SEP.13

Jeg hadde planer om å trene med søsteren min Caroline i dag, men våknet med en forferdelig smerte i både ribbeina og ryggen så dropper treningen i dag. Jeg våknet rundt 13:00 i dag, herregud så sur jeg ble på meg selv. Jeg våkner jo alltid rundt 09:00 -10:00?! Jeg er skrubbsulten, tillegg til at jeg sitter og ser på matprogram på tven nå. Herregud jeg har så lyst på den maten de lager. Skulle ønske jeg var så flink til å lage mat, at jeg kunne lage ting uten å følge oppskrifter. Det hadde vært gøy! Jeg skal være litt med Martine i dag som jeg ikke har sett siden hun dro til Tyrkia for 1-2 uker siden. Det skal bli herlig å se hun igjen.


Genser fra Junkyard // Bukse fra Junkyard // Sko fra StylePit // Lue fra Urban // Klokke fra StylePit

IT'S A DEAL DADDY

I dag har jeg vært å trent. Jeg skulle egentlig trene i kveld med søsteren min, men liker å få det overstått tidlig. Jeg har gjort en deal med pappa som jeg faktisk må le av. Hvis jeg ikke trener minimum 2 ganger hver uke, må jeg betale pappa 100 kroner. Så nå må jeg trene hver uke fremover for å ikke tape penger. Litt grei avtale også egentlig, jeg får beholde pengene mine så lenge jeg trener. Haha, uff. Jeg vet jeg kommer til å miste noen hundrelapper, men det blir ikke mange. Jeg trente faktisk alene i dag, likte det ikke så veldig men da har jeg hvert fall trent. Jeg hater å være alene bort sett fra da jeg kan ha kosekvelder med meg selv og sånt. Men når det gjelder å dra til steder kommer det ikke til å tale om at jeg skal være alene. Føler meg ikke så veldig trygg alene heller blant andre mennesker, så å ha en med seg er mye bedre.


Bildene er selvfølgelig tatt før og ikke etter treningen.
 

KONKURRANSE: VINN MAKEUP KIT FRA MAX FACTOR

I samarbeid med Max Factor er jeg så heldig og får gi ut hele FEM Makeup kit fra Mac Factor. Det dere kan vinne er alt dere trenger for å legge looken Nude Black fra Max Factor. Da jeg var hos Max Factor for å bli filmen til en makeup tutorial var det Nude Black looken de la på meg, og det er den dere har sjans til å vinne nå. Denne konkurransen er litt anerledes enn de andre konkurransene jeg har kjørt, men jeg virkelig elsker hvordan denne går ut på. PS! Til dere som lurer så er ikke denne sminken dyretestet som er på bildene under.

Konkurransen foregår slik:

Legg ut et bilde av dine øyne på Instagram og hashtagge dem med #lookatme #maxfactor og #alohaamad slik at jeg får sett hvem som er med i min konkurranse. De fem beste bidragene jeg får er de som vinner makeupkit til Nude Black. Masse lykke til!
 Her er en video som viser hvordan dere skal legge denne Nude Black looken fra Max Factor:

DREAM HOUSE

Jeg tilbringer mye av tiden min på tumblr for tiden, jeg har funnet så mye inspirasjon derfra nå. I går kveld ble jeg helt forelsket i hus-interiør og drømte meg langt, langt borte i himmelen. Det som er det sykeste er at disse hus-interiørene finnes på ekte, at de virkelig eksisterer. WOW! Det er jo helt vannvittig, og at de har hatt denne inspirasjonen til å designe disse tingene som de har gjort. Jeg er helt målløs. Jeg vil også si en stor takk til dere alle, jeg har fulgt så mange nye tumblrsider nå at jeg er så fornøyd med gårsdagens fangst - haha. Jeg tror jeg fulgte rundt 40 nye tumblrsider i går, og flere skal det bli. Følg meg gjerne på tumblr HER. Mesteparten av inspirasjonen jeg får kommer herfra.


Noen som drømte seg bort litt akkurat nå? 

PINK

Møte i Oslo i dag ble dessverre utsatt, men det blir nok i slutten av denne uken jeg drar på dette møte da. Før jeg og Didrik la oss i går natt så vi på en film på Netflix som het Unknown, den var faktisk sinnsykt bra. Jeg ble skikkelig irritert under filmen pga litt av handlingen og damen hans. Rart jeg ikke har sett denne filmen tidligere. Planen i dag er nå ingen som helst ting, kanskje dra ned tl byen for å ta sol senere men jeg er alltid lat så det skjer vel ikke. Jeg er i det humøret i dag hvor jeg ikke vet om jeg skal gidde å fikse meg eller bare drite i det. Ellers begynner det å bli veldig trangt i klesskapet mitt, så jeg tror jeg kommer til å legge ut klær på salgsbloggen min innen denne uken er over. Jeg oppdaterer selvfølgelig her på bloggen om dere ønsker, vil bli et par kjoler, gensere, capser osv. Hva skal dere i dag? 
Sminkekoster finner du her & concealersett finner du her.

                                                                                                                                                                                                  // Sponset produkter 
 

HELP ME

Hei dere! Jeg satt nå akkurat og skulle poste et nytt innlegg da jeg begynte å tenke på noe annet. Jeg har lagt merke til alle disse spørsmålene dere har stilt, om jeg kan lage innlegg og dette osv. Så jeg lurer derfor på om dere kan skrive ned alt dere ønsker at jeg skal blogge om her så jeg kan ta en ordentlig nøye titt igjennom. Litt kjekt å kunne få viljen sin som leser også i blant, så dette blir bare gøy. Jeg har også vurdert videoblogg tusen ganger, men jeg er tom for ideèr til hvordan videoene skal være. Det er ikke vits at jeg lager sminkevideo ettersom jeg allerede har lagd det før og bruker akkurat de samme produktene fremdeles. Dere har også lurt på om jeg kan lage hårvideo av krøllene mine og hvordan jeg lager donuten, det har jeg også allerede laget videoblogg om før. Så skriv ned både ønsker til innlegg og videoblogger så skal jeg få sett hva som gir meg inspirasjon, motivasjon og ideèr til å poste her på bloggen!!
WISH I HAD ALL THIS - NELLY

Jeg finner ALLTID ting jeg liker på Nelly, men jeg bestiller ikke så veldig ofte der egentlig. Det er faktisk ganske kjekt at det er en norsk nettside så det ikke blir toll, det elsker jeg ved denne nettbutikken. De har et så utrolig stort utvalg av produkter på Nelly, så jeg har blitt sittende i omtrent 2 timer nå og drømt meg bort i ting jeg gjerne ville hatt. Det er jo en positiv måte å bruke tiden sin på, hihi. Jeg hadde ikke noe planer i dag heller, så å titte på ting over nettet gjør jo at tiden går så utrolig fort. Jeg må snart få kjøpt meg et nytt skrivebord og nattbord + tvbord. Jeg ser etter et bord som går i ett med nattbordet og tvbordet i hvitt så det blir litt pengene farger på rommet mitt. Jeg har hyllene mine i hvite, skapet mitt i hvitt & veggene mine er kremhvite. Derfor hadde det vært perfekt å få gjort det ferdig med å få kjøpt dette.

 
Cardigan her // Kosebukse her // Kjole her 


Pumps her // Vans sko nr.1 her // Vans sko nr.2 her // Vans sko nr.3 her


TRIWA klokke her // Iphonedeksel her // PILGRIM klokke her


GHD rettetang her // Leppestift her // Sovemaske her // Makeupboks her

                                                                                                                                                                                                               // Adlinks

CELEBRATED THE BIRTHDAY OF MY BETTER HALF YESTERDAY

Mamma, pappa og Caroline hadde fremdeles ikke gitt han gaven på morningen da jeg gjorde det. Men før vi dro ut for å spise fikk han gaven sin. De hadde kjøpt inn 3 produkter fra Versace. Det ble jeg ganske glad for til og med ettersom jeg elsker de parfymene! Fornøyd ble han selv, og det er kjempe herlig å se. Det var så søtt da pappa sa til Didrik at det var velfortjent gave. Vi hadde store forhåpninger til den nye italienske resuranten som vi egentlig skulle spise på i går. Dessverre var det helt stappfullt der og vi gikk derfor til La Gondola som er et sikkert valg med god italiensk mat der og. Hver gang vi er der velger jeg enten pizza eller pasta carbonara, jeg prøver aldri ut nye ting egentlig - jeg er veldig pingle for å prøve ut nye ting, dårlig uvane. Det er nettopp der jeg og Didrik er ganske forskjellige, han elsker å prøve ut nye ting og han elsker sjømat. 


Vi gikk innom søndagsbutikken på Kiwi for å handle inn litt godt til kvelden, det er helt himmelsk at de er åpent på søndager også!! Vi kjøpte muffins som vi skulle lage med sjokoladeglasur på og selvfølgelig kakestrøssel. Men så mette som vi var etter La Gondola måtte vi slappe av litt i sengen med Ocean's Eleven på TV3, før vi startet med å lage muffins. Jeg var utrolig usikker på hvordan de kom til å se ut ettersom jeg syntes det så ut til at vi hadde tatt for mye vann, men de ble jo flotte og fine. Sist jeg lagde muffins var for akkurat 1 år siden hvor jeg lagde muffins til Didrik på bursdagen hans. Vi så vel på 2 filmer på Netflix etter Ocean's Eleven, men jeg sovner alltid etter hvert og gikk derfor glipp av den siste filmen vi så på. Hadde dere en fin søndag? 

DAGENS ANTREKK 01.SEP.13

Det er september i dag, WOW! Tiden går så fort, jeg elsker og hater det på samme tid. Jeg får ikke blogget noe spesielt nå ettersom Didrik fremdeles har bursdag. Vi skal fort bare la den gode middagen synke inn, før vi skal ned for å lage sjokolademuffins. Jeg kjøpte søte muffinspapir eller hva det heter på en søt hobbybutikk i Bergen, endelig får jeg brukt dem! Lenge siden sist jeg spiste muffins eller lagde, så dette skal bli gøy. Ha en god kveld videre, og til dere som skal på skolen i morgen: ha en super dag.


Jakke fra SheInside // Sponset kjole fra Choies // Sko fra StylePit // Klokke fra Larsson&jennings // Smykke fra Chiquelle

HAPPY BIRTHDAY MY LOVE

Kjæresten min har bursdag i dag og han er endelig blitt 19 år. Vi skulle egentlig til Oslo i dag, men ettersom jeg skal til Oslo på tirsdag på grunn av et viktig møte så tar vi det heller da. Jeg får lov til å ta med Didrik og etter møte tar vi en skikkelig kosedag i Oslo. Så sparer vi heller litt penger i dag. Men vi skal likevel ut å spise, vi skal prøve ut den nye italienske resturanten som jeg ikke fikk prøvd ut sist gang med jentene. Jeg har gjort han så uendelig nysgjerrig på hva gaven hans er i nesten 1 uke nå og endelig fikk jeg gitt han den. Han ble så sjokkert at han nesten fikk tårer, det sjokkerte meg. Da jeg var i Oslo med Ingvild for toppen 1 uke siden, skulle jeg dit for å kjøpe gaven til Didrik fordi det var det eneste stedet jeg hadde mulighet til å få tak i det. Gaven jeg kjøpte til han var et par nye LV sko. For meg selv var dette litt stort, jeg har aldri hatt råd til å kjøpe så dyre ting til mine nærmeste så det var en god følelse av å få kjøpt det han virkelig ønsket seg. Han liker Louis Vuitton veldig godt, så det var ikke vanskelig for meg å finne ut hva jeg skulle kjøpe til han når han trengte nye sko. Han sitter nå og prøver disse skoene, heldigvis passet de helt perfekt! Han kaller meg gal nå, og det digger jeg. Gratulerer så mye med dagen din, elskede