hits

september 2014

DAGENS ANTREKK 30.SEPTEMBER.14

Av en eller annen rar grunn, ville jeg ha FLETTER på jobben i dag. Det har jeg ikke gått ute i offentligheten med på sikkert 14 år. Jeg vet faktisk ikke om jeg likte det eller ikke, veldig uvant så det er kanskje derfor jeg ikke heeeelt er sikker på om jeg synes jeg passet til det eller ikke. Men det finner jeg fort ut av, spørs bare når neste gang vil komme til at jeg bruker fletter igjen. Det var i hvert fall bare sinnsykt digg å kunne gjøre noe litt annet med håret enn å bare ha det rett ned. Del gjerne noen enkle/ fine frisyrer med meg her på bloggen, så jeg kan gjøre litt mer med det lange og ikke minst kjedelige håret mitt haha. Når jeg faktisk har langt hår, burde jeg jo leke med det, synes ikke dere?

Sist men ikke minst; Sorry for så alt for mange speilbilder den siste tiden, hater det egentlig så mye at det er kvalmt å bla igjennom min egen blogg. Men allerede i morgen er det over, for da har jeg noe ganske rått å dele med dere. Så følg med på bloggen i morgen!♥ 

 


Jakke fra BikBok // Genser & sko fra Urban // Skjorte fra Obey // Bukse fra TopShop

Hva synes dere?♥

DAGENS ANTREKK 29.SEPTEMBER.14

Jeg vet helt ærlig ikke hva som skjer med søvnen min for tiden. Nå har den faktisk tatt helt av og jeg sover ikke godt i det hele tatt. Jeg våkner nesten hver eneste time, fra 04:00, frem til jeg faktisk står opp. Våkner opp av at hjertet mitt dunker som bare rakker'n og jeg har en merkelig "grue-meg følelse". Er det noe galt eller er dette helt normalt, spør jeg meg selv. Men dette er noe jeg ikke har opplevd tidligere, og jeg vil mer enn gjerne kunne sove godt igjen.

Jeg har nettopp fikset meg til jobben, og starter heldigvis ikke før 15:00. Derfor jeg har veldig god tid til å gjøre hva enn jeg vil her hjemme, før jeg går ned til byen. Lurer på om jeg skal ta meg en matbit, eller vente til jeg er i byen for så å kjøpe meg noe der. Et evig dilemma hver eneste gang, haha. Dessverre så er ikke dette antrekket fra i går, som vil si det jeg egentlig skulle dele med dere i dag, som er ganske kult, må bli utsatt litt til. Men det gjelder bare et par dager, så får jeg endelig delt det med dere. Dere vil virkelig ikke gå glipp av dette! 
T-skjorte fra Urban // Skjorte fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes du?♥

ROLIG LØRDAG MED JENTENE

VINNERNE AV THE ORIGINALS KONKURRANSEN BLE KATJA, MAIKEN & MARTHINE.Gratulerer så mye! Dere vil bli kontaktet veldig snart.


I går kveld dro jeg og jentene til Fredrikstad og hadde en super herlig kveld der, med god middag og herlig dessert. Jeg tok indrefilet med sesongens grønnsaker og gratinerte poteter med peppersaus, og hjemmelaget brownies med bringebærsorbet. Det var så mettende, friskt og godt! Nesten så man skulle tro at de som jobbet der trodde vi var fulle, med tanke på så mye vi lo og tullet i går. Etter gårsdagen sovnet jeg på et blunk, litt sliten etter jobben og i tillegg til når jeg blir så mett, blir jeg alltid så trøtt. Sånn er det faktisk alltid. Det beste jeg gjør etter å ha spist middag, er å legge meg ned i sengen for jeg er så mett at jeg ikke orker noen som helst ting. Haha!

I dag har jeg hatt så god tid, at jeg har fikset meg litt ekstra siden jeg har planer for kvelden. Men det får dere ikke se før i morgen, for da har jeg nemlig noe ekstra kult å dele med dere♥ 


Hehe, er så fornøyd med desserten at jeg sitter å gliser for meg selv.

Gjorde du noe koselig i går?♥ 

TRAVEL HELG

Denne helgen har så vidt begynt, men den har allerede vært veldig travel og jeg ELSKER det. I går etter jobben, ble jeg kjørt rett hjem til Ida for å sminke lillesøsteren Hanne til "Bad taste party". Så pyntet vi muffins og ordnet litt i stand til lillesøsteren skulle ha bursdagsfeiringen sin. Og jeg er ingen god sminkør, så det passet vel egentlig midt i blinken at jeg skulle sminke Hanne da. 


Søteste Hanne!

Etter dette var gjort, ble jeg hentet av Martine siden vi skulle ha middagsdate. Vi har ikke fått vært sammen siden før jeg dro til Tyrkia, og det er faktisk nærmere 3 uker siden nå. Vi spiste på Moments (bombe), og hadde det utrolig koselig. Det er så gøy når man ikke har møtt noen venner på en god stund, så har man alltid så mye å snakke om. Men siden Martine har en hund som ventet på hun hjemme alene, kunne hun ikke være ute så alt for lenge. Så etter middagsdaten var over, ble jeg igjen kjørt til Ida for å fortsette moroa der. 
Og nå har jeg endelig fått litt tid til å slappe av etter jobben i dag. Så skal jeg straks ordne meg litt ekstra, for jeg skal nemlig kose meg med jentene i kveld!

Hvordan har din helg vært så langt?♥ 

CRAZY SHOPPING

Nå skal jeg fortelle dere noe som jeg har gledet meg veldig til å dele med dere. Fra torsdag til lørdag har vi noe som heter "Helt Crazy" dager på Amfisenteret. Dette innebærer mange gode tilbud og også noe som heter "Crazy shopping". Dette er helt syke tilbud som varer i kun 2 minutter 23 sekunder. Til lørdag er vi på Urban Moss med på dette og skal ha helt crazy bra tilbud til både gutt og jente. Møt opp i butikken litt før kl 13:30 om du ønsker å få med deg dette! Jeg er også på jobb denne dagen og kan ordne i stand god stemning med mine kjære kolleger + gode tilbud. Ses vi?!♥ 
 
Kommer du?♥

MYE NYTT

Jeg har endelig fått hentet pakkene mine på Posten, som jeg har ventet en liten stund på nå. Det har faktisk kriblet i magen etter å få hentet disse pakkene, nemlig fordi det jeg har fått/ bestilt er så utrolig fint. Jeg hentet en pakke fra Junkyard, Hoppipolla & fra Nelly. Gjett om jeg har mye å vise dere fremover! Jeg har allerede mange stilige antrekk på lager, så nå gjelder det bare å få vist de fram på bloggen. Det er så merkelig, nesten litt skummelt hvor mye shopping kan gjøre med et humør. Jeg smiler så stort nå at man nesten skulle tro smilet mitt sprekker opp snart. Får jo håpe på at det ikke skjer, haha! Men for all del, jeg skjønner jo hvorfor hvis det faktisk skjer. 
Så mye fint! ♥♥♥

Men det er ikke bare bare å handle nye ting, og å få. Det blir ofte et (luksus) problem i garderobeskapene. Og det har dessverre blitt et problem hos meg nå. Jeg skal ta en liten runde i alle skapene mine, for å finne frem ting å selge, ting som jeg ikke bruker noe spesielt. Så jeg kan få plass til det jeg virkelig bruker. Eneste problemet med å finne hva jeg skal selge er at jeg blir så glad i klærne mine, at jeg tenker for meg selv "denne kan jeg bruke til denne.. en gang". Men det skjer ALDRI. Her må jeg derfor skjerpe meg veldig, og faktisk heller tenke positivt på at det bare kommer noe godt ut av det. Klærne mine får endelig plass. Jeg vurderer også å selge noen klokker og solbriller, men jeg får se hvor langt jeg kommer.


Favoritt skapet mitt med alle mine favoritter.
 
Har du handlet noe nytt i det siste?♥ 

20 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

♥ Eneste måten jeg klarer å la være å bite på neglene mine, er om jeg bruker neglelakk.

♥ Jeg er følsom, men bestemt.

♥ Jeg seriøst elsker smør. Gjort det siden jeg var liten, da jeg ble tatt på fersken av å sitte på på kjøkkenet med en hel smørboks og dyttet hele hånden min nede i smøret.

♥ Jeg har aldri flyttet i hele mitt liv. Noe jeg er veldig glad for!

♥ Jeg er en empatisk og omsorgsfull person. Uavhengig av om du er en god venn av meg, eller en jeg nesten ikke kjenner, om du forteller meg noe dypt - treffer det meg midt i hjertet.♥ Jeg velger å tro det beste om personer, før det motsatte er bevist. Dette kan både være en positiv ting og en negativ ting.

♥ Jeg er en spirituell person og har et nokså åpent sinn.

♥ Jeg er ikke flink til å rose meg selv.

♥ Jeg har alltid hatt et ønske om å kunne hjelpe andre, og gjøre noe godt for andre. Med andre ord, å se andre være glad, gjør meg glad.

♥ Jeg våkner nesten hver eneste dag av at jeg må tisse, SELV når jeg går på do rett før jeg legger meg.

♥ Jeg har en tendens til å holde problemer for meg selv. Jeg ønske rett og slett ikke å belaste andre med mine problemer. Fordi jeg selv vet at hver og enkelt av oss har våre egne problemer å forholde oss til.

♥ Jeg har jævlig bra humor, men kan også ha drit dårlig humor. Jeg kan le av de dummeste tingene.♥ Jeg lar meg ikke bli påvirket av andre, jeg har mine egne meninger og er ikke redd for å si ifra.

♥ Hvis jeg spiller noe, så lever jeg meg veldig inn i spillet og plutselig kjører selv om det ikke er noe ratt jeg holder i. Men kun en konsoller som jeg da tror er et ratt.

♥ Jeg elsker bebigriser, hunder og ugler.

♥ Jeg skriver kun med pekefingrene mine på pcen og på iPhonen. Rart jeg bruker lang tid på å skrive eller????

♥ Jeg har sikkert 20 parfymer, men av en rar grunn føler jeg at jeg bare kan bruke èn frem til den er tom, for så å gå videre til neste parfyme.

♥ Jeg må ha på undertøy som matcher.

♥ Jeg må ALLTID ha samme fargen på neglelakken på både hendene og tærne mine.

♥  Jeg overtenker veldig mye, dessverre.


Genseren finner du her. (Sponset)

Noe du ikke visste om meg & noe du kjenner deg igjen i?♥ 

DAGENS ANTREKK 23.SEPTEMBER.14

VINNERNE AV BASIDERM KONKURRANSEN BLE MARTINE, ELISABETH, AURORA, JULIE & SANNE! Sjekk mailen deres raskest mulig for å få premien deres :-)


Så, et spørsmål jeg har lest ofte i det siste er hvilken jakke jeg skal begynne å bruke nå, siden det begynner å bli kaldere ute. Jeg har visst svaret såååå lenge, men jeg ville bare vente til jeg kunne vise dere favoritt jakken min. Denne jakken kan brukes på både høsten og på vinteren. Den er lang og akkurat sånn en god jakke skal være etter min smak. Du kan bære jakken ved å være girly, eller du kan bruke den ved å være litt mer guttete. Og det digger jeg! Jakken kler alt, og for meg, er det den perfekte høst/ vinterjakken. Jeg har pakket meg godt inn i denne jakken og ikke minst favoritt skjerfet mitt i det siste. Det er så deilig å bare krype inn i det du føler deg bra i, være varm og ikke måtte gå med skuldrene oppe i haken fordi du fryser sånn. Dette er jeg så glad for at jeg slipper, takket være jakken og skjerfet mitt som er fra Urban. Dette var favoritt jakken min i fjor, og jaggu meg er det favoritt jakken min i år også. Hvorfor skaffe meg en ny favoritt, når jeg allerede har en?♥


 
Jakke, skjerf & sko fra Urban // Bukse fra TopShop // Veske fra River Island // Lommebok fra Pauls Boutique // Solbriller fra RayBan

Hva synes dere?♥

THE ORIGINALS MANDAG

Denne mandagen har jeg hatt fri fra jobben, og har derfor planlagt nøye om hva planene mine skulle være for i dag. Jeg håper og tror mange av dere har fått med dere serien The Originals? Det er en ny serie som jeg skal følge med på, som nå har kommet ut på Blu-ray og DVD. Jeg har allerede startet smått på sesong 1 og jeg skal se videre på sesongen i kveld. Allerede fått meg en ny serie å følge med på, dette skal bli spennende vet jeg!

Jeg vet godt at mange av dere følger med på serien Vampires Diaries, og da vil dere uten tvil like denne serien som er en spin-off fra de populære Vampire Diaries. Denne sexy og trollbindede serien kretser rundt den originale vampyrfamilien og vampyr/ varulvhybriden Niklas "Klaus" Mikaelson. Når en heksesabbat lokker Mikaelsons tilbake til sitt barndomshjem i New Orleans som familien var med på å bygge opp. Der bryter det ut en krig som lenge har ligget og ulmet. Blodsbåndene er sterke, men maktbegjæret og behovet for hevn er kanskje enda sterkere. For over tusen år tilbake, ga den opprinnelige vampyrfamilien løfte om å holde sammen i en evighet. Men etter mange århundrer er dessverre familiebåndet brutt. Hva er grunnen til at dette har skjedd?

Høres ikke dette spennende ut, da vet jaggu meg ikke jeg altså! Jeg sitter nesten klistret foran tven og er helt oppslukt i denne serien allerede. Og for dere som ikke har fått tak i serien på Blu-ray eller DVD enda, ikke sukk. Jeg har nå muligheten til å gi bort 3 stk The Originals sesong 1 på Blu-ray til 3 heldige vinnere. 

Eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å legge igjen en kommentar med "jeg er med" + mailen din. Vinnerne trekkes på bloggen min 28.september. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

 // I samarbeid med Side2 & Warner

GÅRSDAGEN I BILDER

I går dro som sagt alle vi jentene på Moments for å kose oss litt med god mat og god drikke. Siden jeg ikke er noe fan av verken øl eller vin, trodde jeg ikke at jeg kom til å drikke. Jeg er veldig kresen når det kommer til vin, så jeg regnet med at jeg ikke ville like den. MEN! Jeg tok feil, jeg, for engangsskyld fant en vin jeg likte og som jeg kunne nyte. Jeg ble så i lykkerus der og da. Stemningen rundt bordet var helt super, og alle var i godt humør. Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ta meg dessert, før jeg leste om selveste kladdkaken med fruktshot og vaniljeis. Jeg er svak for alt dette, så jeg tok meg derfor en dessert. Jeg tror det er den beste desserten jeg har smakt. Alt var så godt og friskt! Jeg vet allerede nå hva jeg skal bestille til dessert neste gang jeg er der, uten tvil. Etter vi hadde sittet på Moments og kost oss veldig, tok vi turen ut på byen. Og etter vi gjorde det, var det veldig kaos haha. Men en ting er sikkert, jentene mine er seriøst best og jeg kan knapt vente til neste gang vi alle er samlet igjen ♥Hadde du det koselig i går?♥

DAGENS ANTREKK 20.SEPTEMBER.14

I dag åpnet jeg på Urban, og jeg våknet av meg selv 06:00 i dag. Jeg vet ikke hva som foregår for tiden, men når jeg våkner har jeg en grue-meg følelse. Jeg hater det, men jeg blir ikke kvitt den så jeg kan egentlig ikke gjøre stort. Sov èn time til, etter jeg våknet og da følte jeg meg som en dass. Da var det på tide å føle meg litt bedre ved å bruke den nye cardiganen min fra Urban, som er tidenes fineste cardigan! Kjørte også på med caps i dag, siden jeg ikke orket å fikse på den ødelagte midtskillen min.. Og siden jeg er inne på Urban; Vi søker etter en ny ekstrahjelp på Urban Moss, du MÅ være 18 for å søke!!

Jeg får dessverre ikke blogget mer i dag, siden jeg skal drikke med de gale jentene mine i kveld. Det er så lenge siden nå, så jeg gleder meg stort til å endelig kunne være med dem. Endelig er alle samlet igjen, og Anne-Berit som studerer i Ålesund har kommet hjem en tur. Blir bare bedre og bedre dette her. Håper dere kommer til å kose dere like mye som meg ♥ 
Cardigan, t-skjorte & caps fra Urban // Bukse fra Ginatricot // Klokke fra Nixon // Armbånd er en gave // Ringer fra H&M

Hva synes du?♥

DAGENS ANTREKK 19.SEP.14

Dagen min startet med å stå opp 07:30, jeg våknet faktisk av meg selv denne gangen og ikke alarmen. Det er ganske sykt til å være meg.. Selv om jeg ikke startet på jobben før 09:00, elsker jeg å ha god tid om morgenen. På jobben i dag, gikk tiden så utrolig sakte at det nesten var på nippet til jeg skrek. Men det gikk fortere utover dagen, så det er jeg veldig fornøyd med haha. Siden jeg brukte den nye genseren min fra Urban i dag, valgte jeg derfor å ta med kameraet mitt for å knipse noen antrekksbilder til bloggen. Den er så deilig og fin synes jeg! Nå har jeg ikke rukket å gjøre så mye etter jeg kom hjem fra jobben, så jeg skal lage meg litt middag nå og kanskje ta meg en liten lur. 


Genser og sko fra Urban // Skjorte fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Klokke fra Nixon // Armbånd og smykket er en gave // Ringer fra H&M

Hva synes du?♥

KLAR FOR HØSTEN MED NYHETER FRA NELLY

Jeg har lenge ventet på at Nelly skal begynne å få inn SKIKKELIG høstvarer nå. Og jeg tok heldigvis turen innom i stad, hvor jeg fant meg 3 nye ting som jeg bestilte med en eneste gang. Jeg nølte ikke, for jeg føler selv at jeg gjorde et kupp og jeg vet dette er noe jeg kommer til å bruke mye fremover. Lover å vise dere det jeg kjøpte på, når jeg endelig får det om ca 1 uke. Gleder meg veldig, så det skal bli deilig med litt nytt! Som jente får man aldri nok, og det får lommeboken svi for. Selv om jeg kun kjøpte 3 ting fra Nelly, fant jeg likevel mye annet fint - som jeg gjerne skulle ønske jeg kunne kjøpt. Men jeg har mine grenser, og etter mine 3 favoritter - sa det stopp. (THANK GOD)

 
Alexander Wang Coat her // Vila Cardigan her // French Connection Coat her 


River Island Dress her // Wood Wood Dress her


Vila Black Roll Neck her // River Island Jogger her // Vila Grey Roll Neck her


Nly Faux Leather Cap her // River Island Camel Satchel Bag her // New Era Cap her


Bianco Long Boot her // Nly Shoes Zip Boot her // Nly Shoes High Heels her // Miista Ankle Boot her


Vans U Old Skool Floral shoes her // Vans Classic Slip On shoes her

Hva synes dere?♥

// Adlinks 

NYTT FRA GET INSPIRED - ADIDAS

Som jeg smiler fra øret til øret nå. Formen min er blitt mye bedre bare på denne dagen, så jeg skal straks ned til byen for å trene litt rumpe med Ida. Jeg har ikke trent siden jeg var i Tyrkia, så nå skal det bli godt å komme tilbake til det. Både å trene bedre og spise bedre. Det passet meg derfor midt i blinken å få nytt treningstøy fra Get Inspired. Jeg har fått en ny sporsbh og en ny treningstights fra Adidas. Disse produktene er bare helt RÅ! Men, jeg vil spare denne tightsen til jeg har noe rumpe å vise frem, så jeg har et lite mål, eller hva jeg kan si.. Haha. Spare det beste til slutt! Tightsen sitter bra, men om jeg bare får litt mer rumpe så vil den sitte som et skudd. Så jeg kommer til å trene mye rumpe og lår fremover, litt mage også. Siden jeg kun har ribbein på den ene siden, må jeg trene magen ekstra for at ribbeinet ikke skal bli så synlig på magen - men at det heller vises litt mer muskler. Da, håper jeg at jeg blir kvitt et problem til. Og at jeg endelig kan se muskler, men ikke bare ribbein når jeg ser meg i speilet.

 
Sportsbh her. (Sponset)


Treningstights her. (Sponset)

Hva synes dere?♥

FIN START PÅ DAGEN

Håper frokosten min er innenfor, selv om jeg ikke har et sykt kult glass med et fancy sugerør i, og har en tallerken som eksploderer av frukt. Jeg har blitt veldig glad i brød med fullkorn i det siste, og det har jeg aldri taklet å spise før faktisk. Noe oppe i hodet mitt stemte ikke på den tiden, men stemmer heldigvis nå for det er jo så godt. Favoritt pålegget mitt er uten tvil servelat med agurk på - og en liten dæsh med smør under da. Alltid vært en smør-jente! For å ikke glemme hvor glad jeg var i agurk da jeg var liten, snacksen min da jeg var mindre var alltid en stor bit med agurk som jeg gikk rundt med på lekeplassen. Noen ganger fikk jeg honeykorn på plastglass også, men da var jeg veldig heldig. Jeg kunne sittet og fortalt i en evighet om hva jeg spiste da jeg var liten, men for å fortelle det kort og kjapt, spiste jeg alt jeg fikk.


Det ser ut som jeg har sykt mye smør på, MEN DET ER IKKE SANT! Neida, joda.. Kanskje.

Så skal jeg rose meg selv litt her på bloggen. Vi jenter vet hvor vanskelig det er å spare til lange negler, når vi først har korte og stygge negler. Jeg har faktisk et tips, som har funket for meg og for noen av jentene mine også. Når jeg har korte og stygge negler, lakker jeg dem alltid med en av favoritt neglelakkene mine, som alltid er  en hvite Essie neglelakken. Da ser neglene litt finere ut, og du vil derfor ikke bite dem ned når de først ser bedre ut. Men det andre tipset som er ganske greit å få med seg, er å alltid bruke neglforsterker under selve neglelakken du skal bruke. Der har jeg en kjempe bra neglforsterker fra Essie. Etter jeg er ferdig med å lakke neglene mine, avslutter jeg med Top Coat på neglene mine. Da sitter neglelakken bedre, og neglene dine glinser så flott! På bildene under, ser dere på rekke og rad hvordan jeg har brukt neglelakken for å få til fransk manikyr ved hjelp av neglforsterker, vanlig hvit neglelakk, en litt gjennomsiktig neglelakk på hele neglen - med en svak hvit/ rosa farge og Top Coat. Det er rart å si det, men jeg føler meg mye finere med lange negler. Er dere enige?♥
 
 
Siden jeg bruker en hvit/ rosa, gjennomsiktig neglelakk over den franske manikyren, får det neglene til å se enda renere ut, enn å bare bruke en helt gjennomsiktig neglelakk. - Hvert fall det jeg synes.

Har du noen gode råd til hvordan man skal styrke og spare neglene sine?♥

LITT TIRSDAGS SNAKK

Jeg beklager for utrolig kjedelige og tomme innlegg de siste dagene, men det har seg slik at jeg ikke har gjort en dritt. For å si det rett ut. Jeg har ikke villet sitte noe særlig på pcen, men jeg har i det minste publisert noe på bloggen - som jeg håper blir satt litt pris på. Jeg leste en kommentar i går, om at mine personlige innlegg er veldig savnet her på bloggen. Men etter mye fram og tilbake, vil jeg nok ikke dele noe særlig personlig på en stund. Jeg har opplevd mye den siste tiden, og før det også. Men etter jeg kom hjem fra Tyrkia, var det en ting jeg gruet meg til å gjøre, veie meg. I Tyrkia, spiste ingen av oss like normalt som vi gjør hjemme, sikkert på grunn av varmen og at man faktisk ble fortere mett. Og jeg som har en så unormal høy forbrenning, skjønte så klart at jeg ville gå ned i vekt i løpet av denne ferien. Jeg prøvde å få i meg nok med kjøtt og grønnsaker, men resultatet på vekten, det var ikke som jeg håpet på. Jeg har dessverre gått ned, og jeg vil ikke ned, jeg vil opp. Så jeg har i dag bestemt meg for å fokusere veldig på hva jeg spiser fremover, spise nok om dagen, få i meg NOK av det jeg trenger, så jeg kommer meg opp i vekt igjen. For å si det rett ut, føler jeg meg som dritt på grunn av et tall, og jeg vil ikke føle meg mer dritt nå på en stund. Nå kan det derfor bare gå en vei, og det er heldigvis oppover for meg. Og jeg beklager til dere som mener det er litt klaging fra meg på bloggen, men jeg må søren meg få lov til å ha det kjipt jeg også. 

Utenom akkurat det, har jeg det bedre enn bra for tiden. Så nå gjelder det bare å holde fokuset på den riktige veien fremover, så skal alt bli bra♥ Er det ikke rart, hvor fort du endelig blir kvitt et problem, så skal det plutselig dukke opp et nytt?


Slenger ved et bilde av dagens halve look.

Har du noe litt personlig du vil dele? - Skriv gjerne anonymt om det er det du vil♥

DENNE MANDAGEN ER MIN SØNDAG

VINNEREN AV JUNKYARD KONKURRANSEN BLE AMINA! Du vil bli kontaktet veldig snart :-)Jepp, denne mandagen er min søndag. Uten tvil. Jeg trodde jeg ville være helt frisk i dag, men det er fortsatt litt som sitter igjen som gjør at formen kommer og går, den er litt verre i dag enn i går. Jeg tror jeg bare trenger å slappe mye av i dag, holde meg inne og få i meg kakao eller te, så halsen min blir bedre. Det var kjempe gøy å være hes i starten, følte meg som en kvinne i stemmen, men nå er det bare fælt haha. Jeg begynner å bli skikkelig rastløs etter å bli frisk, har jo vært aktiv i 14 dager i strekk, så det er ganske uvant å gå fra å være så aktiv, til å nesten bare være sengeliggende. Bare èn dag til, så er jeg frisk - forhåpentligvis! Passer meg egentlig ganske perfekt, så jeg får sett ferdig sesong 3 med White Collar i dag. Men først må jeg pakke ut av kofferten min, for der har jeg vært lat....
 Hvordan er formen din for tiden & følger du med på White Collar?♥

SØNDAG

I natt koste jeg meg med White Collar, som jeg ikke har fått sett på, på over 2 uker. Jeg er så hekta på det, at det er trist at jeg snart er ferdig med sesong 3.. Ser det på Netflix, så der er det bare 3 sesonger - ikke at jeg egentlig aner hvor mange sesonger det er da men, haha. Jeg la meg forsåvidt veldig tidlig, siden jeg var sliten og veldig trøtt. Det var derfor veldig godt å kunne sove ordentlig ut i dag, på denne fine og rolige søndagen. Jeg startet dagen med å dusje, og så gå RETT ned for å varme opp biffstroganoff-gryten som mamma lagde i går. Allerede der, var dagen min sykt bra.

Siden jeg ikke har hatt noen planer for i dag, og fremdeles ikke har noen. Tenkte jeg å jobbe litt og få gjort ting unna. Jeg skal derfor svare på viktige mail, skatte og betale regninger. Alltid deilig å ha dette på plass! Selv om det er kjipt å betale skatt og regninger, det å se at kontoen din bare synker og synker, er det fremdeles deilig å tenke på at da har man èn mindre bekymring. Den følelsen er så innmari god. Apropos en annen følelse, formen min begynner sakte men sikkert å bli bedre - så jeg er ganske happy i dag ♥

 Hva synes du & hva er dine planer for i dag?♥

DAGENS ANTREKK 13.SEPTEMBER.14

I dag har jeg vært helt opptatt siden 07:45. Startet dagen med å ta tidligvakten på Urban, det gikk overraskende bra med tanke på at jeg ikke er helt frisk. Det er faktisk veldig godt å komme seg tilbake til gamle rutiner. Tiden går så fort, og nå for tiden vil jeg bare at alt skal gå fort. Jeg takler ikke langsomme dager lenger, ikke akkurat nå. Så, etter jobb spurte Ida om jeg ville være med til Sverige sammen med Anni og Julie. Jeg ville ikke at dagen min skulle være over etter 15:00, da jeg ble ferdig på jobb. Jeg ble derfor med til Sverige, uten å kjøpe en eneste ting. Ja, JEG kjøpte ingenting denne gangen. Men ok, skal innrømme at jeg kjøpte noe på Carlings og Urban før vi dro til Sverige... Gleder meg til å vise dere det i to nye antrekk jeg har på lur. Akkurat nå skal jeg dele mitt super deilige antrekk jeg hadde på meg i dag, på jobben. Jeg ble så inspirert da jeg så regionsjefen våres, Karoline, for litt siden brukte joggebukse og en genser sammen, som fikk det til å se ut som en jumpsuit. Måtte bare herme der, og det er jeg ganske fornøyd med!

 


Absolutt ALT er fra Urban.

Hva synes du?♥

ENDELIG HJEMME

Vi hadde dessverre litt uflaks på hjemmeveien. Først holdt bussen på å krasje i en lastebil, så tok innsjekkingen tusen år, så ble selvfølgelig flyet vårt 1 time forsinket, jeg ble syk under hjemreisen og er dessverre fremdeles litt syk. MEN jeg føler meg bra, og er klar for å nyte resten av denne fredagen videre med Ida. Ufattelig deilig å se henne igjen, smilte ganske stort - det kjente jeg godt. Vi spiste middag på Moments, og skal nå sitte barnevakt for søsteren og broren hennes. Vi må jo være litt søte og snille, så vi skal derfor bake hjemmelagd brownies og muffins. Gjett om jeg gleder meg!! 

Hvordan har din dag vært så langt?♥

KLARE FOR HJEMREISE

I dag er det den siste dagen våres, og ting har gått overraskende bra. Vi har ikke rotet til med noe, mistet noe, eller blitt sure på hverandre - enda. Vi har ikke ligget ved et basseng på år og dager, så vi kokte som bare søren i dag. Kan ikke huske hvor mange ganger jeg badet, men det var mange ganger! Sjokkerende nok, var det kaldere i bassenget enn på stranden. Det var ganske deilig. Vi har planlagt så og si alt frem til i kveld, så nå gjelder det å krysse fingrene for at alt går som det skal. Jeg orker virkelig ikke noe problemer nå, nå holder det for en god stund.

Siden vi må sjekke ut av rommet våres klokken 18:00, blir det spennende å se hva vi finner på i 4 timer før vi blir hentet. Det ble dessverre forsinket 1 time, men det gjør ingenting - så lenge tiden forhåpentligvis går fort. Jeg både gleder meg og gruer meg til å dra hjem til Norge. Håper jeg bare ikke blir syk av å gå fra den store temperaturforskjellen, det har hendt mange ganger før.


Takk for 14 herlige dager♥

Har du vært på noen reiser i det siste?♥

DAGENS ANTREKK 10.SEPTEMBER.14

I dag var det den siste dagen våres på stranden, ettersom vi reiser hjem i morgen. Vi vil ikke stresse i morgen, så vi ligger derfor ved bassenget da i steden. Jeg kjenner at huden min har fått nok sol på en stund nå, så passer meg ganske perfekt å dra hjem i morgen. Jeg har jo jentene mine som jeg savner veldig mye, kribler i magen å få se igjen besteveninnen min Ida i hvert fall. Men som dere sikkert forstår, siste natten våres i Tyrkia, vil også si siste dagens antrekk her nede. Ville jo da pynte meg litt ekstra, igjen, hehe. Jeg er så forelsket i denne toppen jeg har på meg i dag, og kanskje den faller i smak hos dere også?♥
Topp fra TopShop // Skjørt fra GinaTricot // Sko fra Converse // Klokke fra Lasson&jennings (sponset)

Hva synes du?♥

ADIDAS ERRRRRRYTHING

I dag hadde jeg hatt en ganske så chill antrekk på lager lenge, som jeg gledet meg til å vise dere. Men dessverre er shortsen litt for stor, og t-skjorten blir for lang over shortsen så det ser ut som om jeg kun har på meg t-skjorte. Det klarer jeg ikke å gå med med tanke på at jeg, mamma og pappa skal inn til byen i dag. Dessverre er Caroline fremdeles syk, hun måtte på sykehuset for å ta røngten for et par dager siden. Og siden den gang, har hun fått vilt mye med piller å ta... Hun må tydeligvis ta 12 piller hver eneste dag, og for alle oss virker det helt sinnsykt. Det har hun fått av 2 forskjellige leger, og de har til og med nesten gitt akkurat samme piller. Så vi må derfor ned til en annen tyrkisk dame, som mamma har snakket litt med og høre med hun. For noen av pillene, får vi ikke søkt opp på google engang. Det for oss, er litt skremmende.


T-skjorten kjøpte jeg på Adidas butikken i London & shortsen kan du finne HER. (Sponset) - Her har jeg dratt shortsen ned så dere faktisk får sett den, haha.

Hva synes du?♥

DAGENS ANTREKK 08.SEPTEMBER.14

På stranden i dag, ble jeg faktisk lei meg. Det ødela starten på dagen min, som jeg håpet på skulle bli fin. Vi skulle til å spise lunsj, da en tyrker (ikke noe rasistisk ment, jeg bare forteller som det er), kom bort til oss og spurte om jeg var en toppmodell. Jeg svarte selvfølgelig nei, og han sa da til meg at det er jo ikke rart fordi jeg er for tynn og må få i meg mer mat, mye mer. Han mente det kanskje ikke så frekt som det kom ut der og da. Bare måten han fortalte det til meg, måten han lo på, det fornærmet meg. Spør du meg, er det akkurat det samme som å si til en feit person at den personen må ned i vekt. Jeg vil opp i vekt, så å høre det er ikke noe som gjør meg glad. Hvert fall ikke på den måten. Men hey, humøret er bedre nå så!!

Siden jeg egentlig følte meg litt ræva i dag, ville jeg derfor fikse meg litt ekstra for å føle meg bedre. Hvor mange er det ikke som kjenner seg igjen der? Om jeg føler meg ræva, ønsker jeg hvert fall ikke å se ut som en dass. Så jeg fikk derfor en flott anledning til å bruke den nye playsuiten min. Den er så fin!!! Og nei, dere trenger ikke å spørre, for ja, jeg er solbrent i ansiktet haha.


Playsuit fra Hunted Dreams (sponset via Instagram) // Sko fra Converse // Lommebok fra Asos

Hva synes dere?♥

BASIDERM

Jeg får veldig ofte spørsmål om hvordan jeg får så ren og fin hud. Jeg sitter for meg selv og kan føle meg ganske skyldig i å ikke vise dere den ekle sannheten. De gangene jeg har kviser, er det så rask redigering av kvisene jeg har i ansiktet at de er borte på et blunk. Men likevel, er det verst å vise seg i offentligheten - hvert fall for meg som alltid får kviser MIDT i ansiktet. Det kan være midt på nesen, i pannen, på haken, men det er ikke snakk om at de kan flytte seg litt til siden nei. Gjør de det, så har jeg superflaks. Som hver og en kjenner seg enig i, kan faktisk uren hud ødelegge dagen.

Og nå har jeg endelig funnet løsningen på hvordan jeg kan få kvisene mine til å forsvinne fort, og ikke komme like ofte som det de gjør. Basiderm har nå kommet med et helt nytt produkt på markedet, som er skapt av Galderma i samarbeid med dermotologer, som vil si spesialist innen hud, venerologiske irritasjoner/ sykdommer. Det er så mange som sliter med uren hud, og nå kan man endelig bare gå rett på Apoteket, reseptfritt og kjøpe det med en gang. Det fåes kun på Apoteket. Dette produktet er skapt for å forhindre fet og kviseplaget hud. Tror alle vi nå roper ut i kor og sier YES!

 Jeg har prøvd ut denne nyheten til Basiderm mens jeg har vært i Tyrkia og uten at jeg innbiller meg noe som helt, har jeg fått en mye mer fuktig hud og kvisene mine har blitt borte super raskt. Kvisene jeg får, varer som regel en liten stund, så når til og med jeg selv legger merke til at kvisene mine forsvinner fort, da stemmer det. Jeg har aldri prøvd ut noen som helst form for produkter mot kviser før. Det er rett og slett fordi jeg ikke har trodd på det. Jeg har derimot hørt mye positivt om Basiderm, så hvorfor skulle jeg ikke prøve det ut da? Etter å ha prøvd ut nyheten til Basiderm i snart 2 uker, kan jeg trygt si at dette skal jeg fortsette med, hver eneste morgen og kveld♥
Du starter med å vaske ansiktet ditt med Oil Control Foam Wash, som du ser på bildet over.


Deretter bruker du fuktighetskremen Oil Control Daily Moisturizer for å opprettholde fuktigheten i ansiktet.


Her har jeg ingenting i ansiktet mitt, helt naturlig og kan selv se hvor ren og fuktig huden min har blitt etter bruken av Basiderm i kun 2 uker. Pluss at jeg kan se at jeg er blitt litt solbrent på nesa :-)))))

Så, ser dette ut til å være noe du vil prøve ut? Da kan du lese mer om denne nyheten på hjemmesiden til Basiderm HER. Jeg er også så heldig og kåre ut 5 heldige vinnere, som får en Basiderm Oil Control Foam Wash og en Basiderm Oil Control Daily Moisturizer. Eneste du trenger å svare på er dette spørsmålet:

Hva er din verste opplevelse med kviser?
- Ikke glem å legge igjen navn og mail i kommentarfeltet!

// I samarbeid med Side2 & Basiderm

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD FOR HELE 2000 KRONER

Selv om jeg er i Tyrkia for øyeblikket, har jeg ikke glemt hvor mye dere elsker konkurransene på bloggen min. Siden jeg i dag bare har sovet etter stranden og ikke løftet på en finger, passer det perfekt å slå til med en konkurranse. I samarbeid med Junkyard kan du nå vinne valgfrie produkter til hele 2000kr. Konkurransen vil være som alltid, at den varer i kun èn uke og du kan melde deg på så mange ganger som du vil selv - slik at det øker sjansen din til å vinne.

Alt du må gjøre for å delta i denne konkurransen er:

♥ Følge @junkyardnorge på Instagram
♥ Like facebooksiden til Junkyard HER
♥Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!Hva synes du om denne konkurransen?♥

SUNSET

I stad begynte det PLUTSELIG å pøsregne som bare søren. Jeg kan ikke huske at jeg har opplevd at det har regnet så mye i Tyrkia før. Så det var faktisk en fin opplevelse å se hvor fort himmelen åpnet seg, høre det pøsregner, se at solen skinner igjennom dråpene og bare se hvor fin solnedgangen var etter det hadde regnet. Det ble derfor ikke antrekksbilder selv om jeg skulle ønske det. Men dere kan likevel se kjolen jeg brukte i dag og hvilket tilbehør jeg matchet det med. Heller det enn ingenting vel? Det er nesten morsomt å se på bildene under, for på bare 10-15 minutter var solen nede. Skulle ønske jeg fikk bedre tid til å ta bilder som på de to første, elsker hvordan solen bare skinner igjennom.

Etter vi hadde spist på hotellet, gikk vi opp på Sunset Loungen for å slappe av litt der. Det er en helt nydelig utsikt derfra. Så gjett om jeg skal opp dit for å ta flotte bilder i løpet av denne uken.

Kjolen, ringene og øredobbene er fra H&M.

Hva synes dere?♥

LIFE IS GOOD

Caroline ble dessverre igjen på hotellet i dag, siden hun ikke følte seg så bra. Formen har heldigvis snudd og blitt bedre, men kan ikke være deilig å ha feber i denne varmen her. Så jeg forstår hun godt at hun ikke orker stranden da. Vi andre derimot, var på stranden i mange timer i dag. Mamma er den som klarer å ligge lengst før hun må ut å bade, eller bare bevege på seg. Mens jeg og pappa er ganske like der. Vi elsker å spille pingpong, og jeg må si at jeg er en mester i dette. JA, dette skryter jeg faktisk av. Dette er noe jeg synes er sååå morsomt. Jeg gikk jo på badmington før da jeg var yngre, så å spille pingpong nå er bare kjempe moro. En sport som jeg alltid har likt, kan man si!


Det var litt overskyet i dag, men det var bare deilig å få en liten pause fra solen.

Hvordan har deres dag vært så langt & hva skal dere i kveld?♥

DAGENS ANTREKK 05.SEPTEMBER.14

De siste dagene har jeg vært litt dårlig på å oppdatere bloggen med antrekksbilder. Men det er så enkelt som at jeg har hatt litt andre ting å gjøre, og ikke hatt all verdens med tid fordi jeg faktisk er her for å slappe av. Jeg tar antrekksbilder når det passer for meg og når jeg har tid. Hadde det ikke bare vært for den satans solnedgangen som starter så tidlig, ville det garantert allerede vært lagt ut flere antrekk. Men jeg har mange antrekk igjen å vise dere, som faktisk er et MUST å vise. Jeg har bare spart noen av de beste til slutt, fordi det blir ekstra fint når jeg er brun (haha herregud).

Det var kun jeg og pappa som orket å forlate hotellet i dag, og ta en liten gåtur på 15 minutter bort på en resturant og spise der. Det er alltid koselig å ha litt alenetid med pappa, det er jo ikke så ofte det skjer. Så det setter jeg stor pris på. God mat, og hadde godt selskap! Håper dere har hatt en like bra dag som det jeg har hatt i dag, hvis ikke enda bedre♥


Kjole fra Hype // Adidas sko fra Urban // Lommebok fra River Island // Klokke fra Nixon // Armbånd er en gave

Hva synes du?♥

EN LITEN UPDATE PÅ FERIEN SÅ LANGT

Denne ferien har ikke bare vært som en dans på roser. Allerede en av de første dagene på hotellet, var mamma dårlig. Men vi visste bare ikke hvor dårlig hun egentlig var.. Hun klarte ikke å spise, fordi det var så smertefullt i halsen hennes sa hun. Vi syntes at hun burde dra for å undersøke dette, men hun sa det sikkert gikk over snart. Det gjorde det ikke. Hun klarte til slutt ikke å drikke, og da ble hun lagt inn på sykehuset etter å ha blitt sjekket for hva som var galt med hun. Hun måtte ta flere prøver og måtte gå på piller for at hun skulle bli bedre. Hun hadde fått infeksjon i både halsen og i magen, så legen sa selv at det var super viktig at hun kom da hun kom. Nå i dag, er hun mye bedre og orker mer. Det ser vi alle på hun. Derfor ble vi kvitt et problem.

Søsteren min ble dessverre syk hun også, men heldigvis ikke så syk at hun ble lagt inn på sykehuset. Hun føler seg allerede bedre igjen, så nå er det vel bare å vente å se på hvem som blir nestemann ut til å bli dårlig av meg og pappa.

I går kveld lå jeg og Caroline i sengen, og var klare for å legge oss. Plutselig begynner hele sengen å riste, og jeg sier til Caroline "hva faen er det du driver med?", hun svarte "jeg gjør ikke en dritt" og virket til å spille så sykt bra. Jeg trodde hun lurte meg da hun sa det var jordskjelv. Men jeg nektet å la meg bli lurt av hun, så jeg trodde ikke på det. Men jeg fikk bekreftet at det faktisk var et kraftig jordskjelv her i går, da pappa på stranden i dag helt tilfeldig spurte oss om vi kjente jordskjelvet i går. Da følte jeg meg dum og blåst som bare pokker. Hele sengen vugget, og det så ut til av søsteren min var den som fikk den til å vugge. Men jammen var det ikke det gitt!

Men, nå over til en god ting! Jeg av alle mennesker, har vært flink til å trene. Jeg har trent mer denne uken, enn det jeg har gjort hjemme på 1 mnd.

Er alt bra med deg og din familie hjemme, og har du opplevd jordskjelv før?♥

DAYDREAMING

Jeg liker meg veldig godt her. Det får jeg ikke sagt nok av. Da jeg er på stranden, dagdrømmer jeg som aldri før. Alt det negativet i livet mitt forsvinner for en liten stund, og jeg tenker bare på det positive i livet mitt. For engangs skyld, tar jeg det helt med ro og senker skuldrene mine. For jeg er på ferie, og den skal være fin. Jeg kjemper vel en egen kamp mot meg selv, om å ikke overtenke så mye. Men jeg taper ofte, for ofte. Derfor er denne ferien som en liten rømningsvei for meg. Og jeg kjenner at jeg både trenger det fysisk og psykisk.

På stranden i dag var jeg i min egen lille verden, den var både vond og god. Men hva er vel et innlegg uten bilder? Ikke et bra innlegg etter min mening. Derfor mine damer og herrer, har min kjære søster super flotte strandbilder som hun har tatt med sin mobil her nede. De vil jeg veldig gjerne dele med dere nå, før jeg lukker øynene mine for å sove litt. Øynene mine er slitne, og det er på tide å ta seg en lur ♥Hva synes du om bildene?♥

ONSDAG

Jeg sov dårlig i natt, så endte med at jeg lå 1 time lenger enn det jeg egentlig skulle i dag. Men det ble fremdeles mange timer på stranden, og kjente at jeg burde dra litt tidligere hjem fra stranden i dag. For i dag var det utrolig varmt, så varmt at til og med JEG ble rastløs. Nesten like greit, for da får jeg og Caroline mye bedre tid til å trene og slappe av etterpå, før vi skal ut å spise på Safran. Siden vi trente 2 dager på rad nå sist, var begge så støl i både ben og armer, at vi tok oss en fridag med god samvittighet. Blir å trene ekstra bra i dag! Vet tross alt ikke hvor flink jeg vil være hjemme med treningen...Hva er dine planer for i dag?♥

DAGENS ANTREKK 02.SEPTEMBER.14

I dag var jeg på stranden rundt 10:30 hvis jeg ikke husker feil, og bestemte meg før jeg gikk ut fra hotellrommet, at i dag, da skulle jeg få farge. Det fikk jeg, og ikke bare det, men jeg ble selvfølgelig litt solbrent rett over brystet. Jeg blir alltid solbrent der, og det er så irriterende. Men det er deilig å endelig kunne se selv at man har fått litt farge på seg, og jeg koser meg gløgg ihjel med tanken på at jeg fremdeles har over 1 uke på meg til å få mer farge. Og hvis noen eventuelt skal spørre, jeg smører meg med høy faktor :-) Jeg våger ikke å gå lavere før en av de siste dagene vi er her. Siste innspurten med brunfargen, synes jeg alltid er like gøy.


T-skjorte fra Urban // Shorts fra Junkyard // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&jennings // Solbriller fra FrankWalton

Hva synes du?♥

THE BEACH

Jeg håper ikke dere vil bli lei dette, for jeg kommer IKKE til å slutte å ta strandbilder mens jeg er her i Tyrkia. Det er så fantastisk pent her, og for å ikke glemme hvor fredfullt det er her. Det er forbanna deilig å kunne ta seg en time-out fra alt, og bare nyte disse late dagene på stranden. Jeg har 11 dager igjen til å nyte dette, så det skal nytes med understrek ja. Noe av det beste med å sole seg på stranden, må være musikken i ørene dine mens du ser på bølgene og kjenner sanden mellom tærene dine. Jeg brekker meg nesten av at jeg er så klisjè nå, men jeg elsker det. Jeg elsker meg her, hvis jeg kan si det?

Det er veldig lenge siden jeg har delt musikken min med dere, så her kommer en liste med sanger som går på repeat om dagene:


Chris Brown - New Flame


Steve Angello - Wasted Love


Imagine Dragons - Bleeding Out


Bakermat - One Day (Vandaag) Radio Edit


Schoolboy Q - Man Of The Year


Pusha T - Sweet Serande


Wis Khalifa - The Sleaze


Wiz Khalifa - You And Your Friends


Backstreet Boys - Madeleine (hehe)

Ha du noen bra sanger du vil dele med meg?♥

DAGENS ANTREKK 01.SEPTEMBER.14

Jeg fikk det til!!!! Jeg fikk nok med tid, da jeg dro tidligere hjem fra stranden i dag. Det er nesten så jeg har litt for god tid. Men det er så deilig å kunne blogge uten å måtte kjappe seg med å bli ferdig. Så jeg smiler, ganske stort. Jeg rakk heldigvis å ta antrekksbilder før solen gikk ned også. Den går ned rundt 19:00 her, altså 18:00 hjemme. Det er sykt deilig å ligge 1 time foran dere, da har jeg alltid 1 time mer å gå på hvis dere skjønner hva jeg mener.

I dag bruker jeg en av mine nye favoritt kjoler fra Hype, som er et av mine favoritt merker. Jeg får ikke sagt nok om hvor høyt jeg elsker disse kjolene som har så mye print på seg. Det er veldig mye for noen, men for meg er det som en helt normal, laidback kjole siden jeg er vant til å gå med de. Jeg husker selv en av de første gangene jeg brukte en skikkelig mønstrete kjole, jeg følte meg drit bra fordi jeg gikk i noe jeg følte meg 100% meg i. Den følelsen der, den er så verdifull den.

Håper dere har fått en knallstart på uken, det har jeg!♥
Kjole fra Hype // Sko fra Urban // Lommebok fra River Island // Ringer fra H&M // Smykke er en gave

Hva synes du?♥

AUQUA SWIMWEAR

I dag hadde jeg alarmen på klokken 10:00, altså 09:00 hjemme hos dere hvis dere ikke har fått det med dere. Jeg ville ha god tid til å blogge, siden jeg bare blogget èn gang i går. Det ble så fort mørkt ute at jeg ikke rakk å fikse meg til å ta bilder ute engang. Kanskje fordi vi ble på standen til 17:00, i tillegg til da jeg og sis kom tilbake på hotellet, gikk vi ned for å trene. Men i dag blir det IKKE trening på oss for å si det sånn.  I dag skal jeg derfor planlegge mye bedre, så jeg rekker å ta antrekksbilder mens det er lyst ute. Derfor drar jeg tidligere på stranden, for så å dra litt tidligere tilbake på hotellet igjen.

Jeg har på meg den nye bikinien min i dag, som er fra Auqua Swimwear. Jeg har blogget om den litt tidligere, men ikke vist hvordan den er på. Bikinitrusen er dessverre litt for stor rundt hoftene mine, så ble til at jeg skiftet til en annen bikinitruse etter at bildene ble tatt.
Fin skille ;PP

Likte dere bikinien?♥