hits

september 2015

INNSPILLING MED MAX FACTOR

I går hadde jeg klokken på ringing 07:00, jeg måtte fort opp for å pusse tennene, få på meg klær og rekke toget som gikk 08:02 til Oslo S. Innspillingen startet nemlig 09:00, så jeg hadde ca 10 minutter på meg å komme meg til stedet vi skulle jobbe denne dagen. Heldigvis kunne Tone, som jobber for Side2 hente meg på Oslo S - noe vi begge trodde vi kanskje sparte litt tid på, men endte opp med at vi kjørte feil flere ganger i denne forvirrende trafikken, haha. Så fort jeg fikk hilst på alle på settet, startet vi å filme introen med meg ute. Vi var utrolig heldige med været i går, sååå fint vær - dagen kunne ikke bli bedre da. Da introen var i boks, var det på tide å starte med det morsomme, nemlig tutorialen med Linda Wickmann. Det ble 4 forskjellige looker totalt, men som blir til 2 tutorials da de er ferdig redigerte. Første vi spilte inn, likte jeg veldig godt. For der skulle nemlig profosjonelle Linda fra Max Factor sminke den ene siden av ansiktet mitt, mens jeg skulle herme på andre siden - hvem tror dere vant? Ganske åpenbart, hahaha. Vi snakker sammen og ler mye under denne tutorialen, så det blir dritgøy å se seg selv drive med sminke hun ikke aner hvordan legges. Jeg lærte meg masse nytt, jeg stilte sikkert 50 spørsmål underveis - og 80% av dem, hadde jeg sminket meg feil. På den siste tutorialen, fikk jeg være med på noe veldig spennende, og ikke minst kult. Star Wars har snart premiere på den nye filmen sin, og i samarbeid med Max Factor har dem laget en egen sminkekolleksjon som er limited edition hvor det er en light side, og en dark side. Derfor sminket Linda meg først med the light side hvor vi brukte flotte gullfarger, mens på the dark side gikk vi for svart eyeliner og mørkblå øyenskygge med ekstra mye mascara for mer volum. I denne tutorialen, er det kun Linda som sminket meg.

Det var utrolig gøy å kunne være med på denne morsomme tutorialen med Star Wars, med tanke på at pappa og onklene mine er superfan av disse filmene. Jeg ble oppdratt med leker fra Star Wars, som vi barna alltid lekte med på barnerommet til farmor og farfar. Der kjedet vi oss aldri for å si det sånn! Dere skulle bare sett smilet til pappa da jeg fortalte hva vi gjorde i går og viste han bildene. Jeg kommer selvfølgelig til å dele disse tutorialene med dere + det følger med en liten konkurranse hvor dere kan vinne noen av produktene som har blitt brukt under innspillingene. Jeg gleder meg supermye!

Jeg var ikke hjemme før rundt 23:00 tiden i går, så da var jeg helt ferdig etter en lang dag og la meg rett til å sove i stedet for å blogge. Men de jeg jobbet med var så snille og tok mange behind the scenes bilder, så takket være dem har jeg mange flotte bilder å vise dere nå:


Hahahahahhaa åååh, gled dere sier jeg bare!

Hva synes dere om bildene?

EFFEKTIV START PÅ UKEN

Hele denne uken kommer til å være super effektiv for meg. Allerede i dag var det opp og hopp, for å gjøre seg klar til kjøretimer på trafikkskolen, og stoppe innom noen steder for å hente pakker. Det er så skummelt å kjøre i rushtrafikken, men samtidig elsker jeg å bare bli kastet ut i det. Da må jeg rett og slett bare ta meg sammen, for hvis ikke er jeg fucked. Enkelt og greit! Jeg har fremdeles en lang vei å gå, før jeg har lappen, men jeg har heldigvis kommer i gang. Det som gjenstår å gjøre i dag, er å pakke til jeg skal bort i morgen. Jeg skal nemlig til Oslo for å spille inn flere tutorials med MaxFactor som jeg gleder meg innmari mye til. Jeg vet faktisk ikke helt hvordan filmingen skal foregå annet enn at de vil teste ut noe nytt, så jeg er veldig spent. Kameraet skal selvfølgelig være med, så jeg skal sørge for at det blir litt behind the scenes bilder senere på bloggen. Jeg må stå opp 07:00, kanskje litt før også, så jeg legger meg derfor tidlig i dag og sørger for å ha fått i meg nok søvn til dagen i morgen. Jeg er sjeldent morgengretten, men jeg tar ingen sjanser der haha. Resten av uken jobber jeg på Urban, så jeg har fullt opp med planer hele denne uken, første gang på evigheter. Det er egentlig bare dritdigg! Men jeg skal selvfølgelig ikke glemme bloggen, nå som jeg har mitt kjære Olympus Pen kamera, er det med meg overalt

Jeg har ikke gjort noe spennende i dag, så eneste jeg har å by på i dag er noen selfies.


Hvordan ser din uke ut?

GÅRSDAGEN

Ikke lenge etter at jeg våknet i går, fikk jeg en melding av Ida der hun lurte på om jeg ville bli med ned til byen med Malene siden det var salg. Jeg takker aldri nei til en tur ned til byen, hvertfall ikke når det er snakk om salg! Det var å bare slenge på seg sminke og finne noen klær som passet til det nydelige været vi hadde i går, så var jeg klar. I det vi kom til byen, var det bare noen minutter igjen til Crazy Shopping skulle starte på jobben, og selvom jeg hadde fri denne helgen, kunne jeg ikke gå glipp av det. Helt vilt hvor stappet det var med mennesker der inne, men kjempegøy å se at så mange kom! Etter vi hadde fått med oss dette tilbudet, gikk vi bort til Cafè Riis for å ta lunsjen der i sola. Det begynte brått å regne mens vi tok desserten ute, så da ble det å ta med alle tingene våres inn og nyte kaken der. Jeg har nevnt det tidligere på bloggen, men jeg er bare nødt til å nevne det igjen; gulrotkaken de har på Cafè Riis er så god. Favorittkaken min som aldri slår feil!

Etter en super dag i byen med jentene var det på tide å komme seg hjem for å finne ut av antrekket for kvelden. Vi skulle nemlig drikke hos Ida i går kveld, og deretter dra ut på byen som planlagt. Kvelden ble mye bedre enn forventet, mer kan jeg faktisk ikke si. Det er så innmari hyggelig å møte på kjente folk på byen, folk du har gått i klassen med osv, og bare høre hva de driver med i dag og hvordan det går med dem. Man har alltid så mye å se tilbake til og le av når man mimrer over gamledager. Jeg koste meg stortsett hele kvelden, unntatt de 4 gangene jeg brakk neglene mine. Sånn går det når man er klønete på fylla og ender opp med en kul i bakhodet i tillegg. Enda godt man ikke kjenner mye av smertene når man er full, for det gjør jeg i dag. Å være fyllesyk er i seg selv helt forferdelig, men når du i tillegg har skallet hodet i en hylle 2 ganger på samme sted, da kjenner du det litt ekstra i hodet dagen etter.

Jeg overnattet hos Ida i natt, og helt frem til nærmere 20:00 har vi bare ligget i sofaen med dynene over oss og sett på Sinnasnekker'n som Ida elsker. En ganske ålreit slutt på denne helgenHvordan har din helg vært?

ANTREKK: DENIM AND WHITE

Akkurat nå ligger Ida i sengen min og bare venter på at jeg skal gjøre meg ferdig på pcen, så jeg har derfor ikke all verdens med tid til å skrive dette innlegget. Jeg har tatt masse bilder fra i dag allerede, men enda mer bilder skal det bli tatt i kveld. Derfor venter jeg med å vise disse bildene til i morgen, og smeller derfor til med 2 antrekksinnlegg på rad. Håper ikke det gjør noe! Det var endelig litt sol å se i dag samt litt varmere ute, så da fikk jeg den perfekte muligheten til å bruke den hvite cardiganen min fra Urban, den har jeg faktisk i alle fargene vi har inne - så fine synes jeg dem er. Jeg elsker lengden på cardiganen, og overraskende nok liker jeg den meget godt i hvit. Det synes jeg ser så bra ut til denim bukser. Dette er favoritt fargen min fra Dr.Denim, nemlig light sky i Plenty modellen. Veldig mange har lurt på hvilke bukser jeg bruker, og det er kun Dr.Denim Plenty og TopShop buksene fra Joni Petite. Jeg er 1.65 så lengden jeg bruker i bena varierer alt fra 28 til 32! Håper dere fikk svar på det dere lurte på nå i hvertfall, hvis ikke er det bare å si ifra om det skulle være noe annet.

Dere får ha en super lørdag
Flat Top Cardigan & genser fra Urban // Bukse fra Dr.Denim HER (sponset) // Sko fra Nike // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson&Jennings // Solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere om antrekket?

ANTREKK: COAT YOUR STYLE

Jeg vet ikke om veldig mange av dere vet dette, men i tillegg til at jeg jobber i Urban er jeg også ambassadør for selveste Urban. Dette startet vel før jeg begynte å jobbe i denne butikken, hvor jeg fikk mer og mer peiling på dette merke. Så for meg, er det utrolig gøy å være en ansatt men også ha den som jobb på bloggen. Det er faktisk 2 fluer i èn smekk! Hadde dere blitt med meg inn i klesskapet mitt, hadde dere sett at nærmere 70% av alt jeg eier er fra Urban. Men under halvparten er spons, du handler faktisk så sykt mye mer i en butikk hvis du jobber i den. Det er hvertfall sånn med oss ansatte der jeg jobber, haha. Dere skulle bare sett permen våres med alle kvitteringene. Gjennom årene har Urban fått mer og mer fashion style, og mer kjente merker inn i butikken - noe jeg digger BIGTIME. Så å kunne samarbeide med Urban gjennom bloggen, det synes jeg er kjempeknall. For som dere sikkert vet, elsker jeg Urban.

Urban har et eget merke som heter Flat Top, som produserer utrolig mye pent til jente. Den siste tiden har Flat Top fått inn mange nye kåper til jente, og i den anledningen har de satt igang en konkurranse "Coat Your Style" hvor DU kan vinne den kåpen du ønsker. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å dra innom en Urban butikk, finne den kåpen du liker godt og ta et bildet av deg selv med kåpen på, legge bildet ut på instagram og tagge #UCYS så er du med i trekningen om en ny kåpe. Lykke til alle sammen!!!

Under ser dere min favoritt kåpe fra Flat Top som jeg har i xs, kanskje du finner en annen favoritt?Skjorte & Flat Top jakke fra Urban HER (sponset) // Genser fra Adidas // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Solbriller fra Quay

Hva synes du om antrekket?

--> CRAZY SHOPPING <--

Nok en dag har det regnet ned her i Moss, og jeg begynner å bli greit lei alt regnet nå. Kan det snart komme litt bedre vær? Man blir nesten deprimert av å sitte i sengen og se ut av vinduet når det holder på slik. Det er så lett å bli usosial med dette været, og det hater jeg. Men jeg har heldigvis hatt litt planer og ting jeg har måttet ordne i dag likevel. Derfor var det opp og hopp, spise litt Nesquick til frokost og så komme seg ned til byen for å møte Ida. Det er litt travle dager i vente, fra og med i morgen av. Det er selvfølgelig snakk om Crazy Shopping på Amfi. Utrolig hvor fort tiden går og at det jammen meg er på tide med Crazy Shopping igjen, allerede. Jeg jobber på som sagt på Urban og vi har det siste året hatt helt syke tilbud å bidra med. Men denne gangen har vi de beste tilbudene ever å by på, så med tanke på hvor mye kule klær og sko vi har på Urban, anbefaler jeg deg å komme innom enten i morgen, men HVERTFALL på lørdag. Tilbudene vi har i butikken er nemlig jakker til 299 kr, kåper til 500 kr og en mengde med klær til kun 150 kr! På lørdag har vi helt Crazy tilbud, og grunnen til at det heter akkurat dette er fordi det KUN varer i 2 minutter og 23 sekunder. Da har vi syyyyyyke priser, noe dere absolutt ikke vil gå glipp av. Dette store tilbudet starter på lørdag rundt klokken 14:00, so be there!

Knipset litt bilder så dere kan se hva slags tilbud og hva dere allerede nå kan se kommer på tilbud fra og med i morgen. Det store bordet som er dekket til er massevis av varer som skal være med på lørdagen, hvis ikke du blir nysgjerrig så vet ikke jeg altså. Ses vi?

Forresten så kommer det antrekksbilder fra i dag på bloggen i morgen, vi snakkes!

OSLOTUR MED JENTENE

I går avtalte jeg og resten av kollegaene mine om å ta oss en liten tur over til Oslo. Sjefen våres på Urban skal nemlig slutte som sjef den 10.oktober, så vi måtte bare kjøpe en avskjedsgave til hun da. Passet derfor perfekt å ta en koselig tur i Oslo hvor vi tittet på gaver til sjefen og litt selv ikke minst, haha. Overraskende nok dro jeg hjem fra Oslo tomhendt, tomhendt dere!!! Nesten litt deilig at jeg ikke fant noe spesielt, da får det bli til en annen gang. Vi ville gjerne treffe Ingvild, som fremdeles er ekstrahjelp hos oss på Urban, men har flyttet til Oslo for å studere, så da ble det litt ekstra kos å se henne igjen også. Vi gikk gjennom hele Karl Johan, mens vi delte paraply og bare hadde det jæskla gøy rett og slett. Med tanke på at jeg hadde jobbet siden 09:00 tidligere den dagen, kjente jeg at det var på tide å få i seg ordentlig middag, før sulten gikk over til kvalme av sult. Verste følelsen ever dere! Vi bestemte oss derfor å gå mot Aker Brygge og spise på Olivia der. Siden det var varmelamper ute, slo vi til og satte oss ute. Det var kjempekoselig å sitte ute og spise god mat med jentene. Jeg er veldig glad i pasta carbonara, så igjen spiste jeg det samme på Olivia. Kanskje på tide å prøve ut noe nytt der snart. Jeg er alltid så pingle når det gjelder å teste ut ny mat, det hater jeg. Etter vi hadde spist, tok vi en siste tur innom Oslo City før vi tok veien videre hjem. Jeg har faktisk aldri vært på Oslo City, det er litt sykt med tanke på at jeg kun bor 40 min unna Oslo. Sjeldent jeg drar til Oslo for å kose meg og slappe av, er som regel jobb da - så å tilbringe en hel dag i Oslo og bare ta det med ro, det trengte jeg nå. Jeg var helt utslitt etter i går med tanke på at jeg hadde vært på farten siden 07:30 at jeg la meg så fort jeg kom hjem.

Knipset litt bilder mens vi var i Oslo, så her kommer det et lite bildedryss til dereGjorde du noe koselig i går?

ANTREKK: SVEA FUSKEPELS

Jeg er helt dø etter helgen, og det kjenner jeg på en mandag dere. Skal fortelle litt mer om helgen min i et annet innlegg, akkurat nå skal jeg vise frem min nye jakke fra Svea. Sjokkerende nok vurderte jeg å ta antrekksbilder i går, altså dagen etter fylla. Men det var ikke snakk om engang, alle ville bare hjem og sove inkludert meg selv. Etter jeg og de andre søte bloggjentene var i Oslo i samarbeid med Junkyard og Svea, var de så utrolig snille at de ville gi oss en Svea jakke fra deres nyeste kolleksjon. Hvor snilt er ikke det? Åååh, jeg er så fornøyd med samarbeidet jeg har med Junkyard. Mitt lengste og beste samarbeid, som har vart i nå snart 5 år. Jeg ville egentlig ha en svart Svea jakke, men jeg begynte å tenke litt for meg selv at jeg skulle være litt yolo (hehe) og kjøre på med en farge jeg aldri bruker. Jeg falt derfor overraskende nok på den burgunderrøde jakken. Jeg synes det har en litt mørk romantisk farge, så hvorfor ikke? Jeg har stått modell i speilet med denne jakken på, i en veldig god stund nå for å se om jeg liker fargen eller ikke, og jeg liker den, veldig! Det er så deilig å ha litt variasjon i alle jakkene mine, og burgunderrød? Første plagget jeg har i den fargen tror jeg. Men det blir overhodet ikke det siste plagget. Det har allerede begynt å bli 15 grader her, så denne jakken varmer utrolig godt i disse tidene! I tillegg til jakken, har jeg endelig fått meg nye hvite converse sko, det var jammen på tide.

Noe jeg ønsker å informere dere om er at disse nye høstjakkene til Svea er med fuskepels. Veldig mange har veldig ofte lett for å tro det er ekte pels uten å ha lest et eneste ord, derfor var det likegreit å ha det med i overskriften så ingen misforstår. Jeg har størrelse x-small i jakken hvis noen lurer.


Sponset Svea jakke fra Junkyard HER // Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Converse fra Junkyard HER // Solbriller fra Rayban

Så over til et magisk øyeblikk for meg. Her fikk jeg nettopp øye på noe, og får et lurt glis:Så kom det enda nærmere, og jeg fikk forelska-masken på mens jeg spurte om jeg kunne klappe den:
Jeg blir seriøst som en liten drittunge så fort jeg ser en hund, bokstaveligtalt.

Hva synes dere om antrekket?

VINNEREN AV MISS VEET 2015

// I samarbeid med Veet.

Nå som sommeren er over, kan det bety sjeldnere fjerning av hår på leggene - eller hva mener dere? Jeg derimot MÅ fjerne hårene på leggene mine så fort jeg dusjer. Jeg bare elsker følelsen av nybarberte ben og silkemyk hud. Det er kjempedeilig på sommeren, men også om vinteren. Nå som vinteren nærmer seg, blir det stadig vekk kaldere og da synes jeg det er veldig avslappende og koselig å sitte i sofaen eller i sengen, nydusjet og nybarbert med en god kakao mens du drukner i en av de oversized genserne dine. Det er sånne typiske ting jeg gjør for å kose meg i eget selvskap. Noe som kan toppe det hele, det er å ta en ordentlig ansiktspleie og manikyr + pedikyr på deg selv, eller eventuelt med venninner også. Det er min måte å føle meg flott på! Da er det om å gjøre å ha de glatteste leggene, og for å få de glatteste leggene må du selvfølgelig bruke de riktige produktene for å få et slikt resultat.

En barberhøvel kan ofte gjøre at jeg er litt slurvete i dusjen, mens med VEET's Hair Removal Cream gjør at jeg ikke kan overse en eneste flekk. Det er rett og slett fordi kremen fjerner hårene dine, den gjør all jobben. Eneste du må gjøre er bare å fjerne kremen på en litt spesiell måte. Denne kommer i 2 forskjellige farger, som også betyr 2 forskjellige dufter (woho). Den rosa har Lotusmelk og Jasmine duft, mens den grønne har sheasmør og lilje duft. Hvordan du bruker dette produktet er veldig enkelt. Men uansett, alltid les bruksveiledningen før bruk! Det første du gjør er å la kremen være på huden i 3 minutter. Ta tiden nøyaktig, og så bruker du forsiktig den bredeste delen av spatelen for å teste på et lite område. Fjernes håret lett, kan du fortsette med å fjerne resten av kremen. Hvis ikke, lar du kremen være på litt lenger men IKKE lenger enn 6 minutter. Etter å ha fjernet all kremen skyller du grundig huden med vann etter bruk og deretter tørker den - så har du silkemyke legger. Denne kremen kan du bruke til å fjerne hår på legger, på armer og i armhulen.

Ønsker du å lese mer om Veet og produktene deres - følg dem gjerne på facebook HER.

VINNEREN:
Etter mange måneder med konkurranse i samarbeid med Veet, er vinneren nå endelig trukket. Vinneren av Miss Veet konkurransen 2015 ble; @TINSSA på instagram, gratulerer så mye! Du vil få supre produkter fra Veet. Til alle dere andre, tusen takk for alle som meldte seg på denne konkurransen♥

WERK MODE

Denne helgen har jeg nok en jobbhelg, og åpningen i dag er allerede unnagjort. Da jeg kom på jobb i dag, stod det flere store esker ute i butikken som jeg ble veldig nysgjerrig på. Jeg spurte derfor hvor disse eskene skulle til og da fikk jeg høre at disse klærne skal til de millioner av flyktninger fra Midtøsten og Nord-Afrika. Hjertet mitt smeltet. I disse store eskene får man plass til vannvittig mye klær, og det er fantastisk godt å tenke på at flyktningene skal få noen gaver som er deres. Varner gruppen har vist et stort engasjement for denne katastrofen som foregår ved å samarbeide med Redd Barna og UNICEF. Det er derfor så deilig, ikke minst et stolt øyeblikk å være en del av denne gruppen siden jeg jobber på Urban.

Jeg ødela BIGTIME for meg selv i går, da jeg sov til over nesten 12:00. Jeg tenkte ikke før jeg våknet "pokker". Det er ikke bare bare å bli trøtt innen klokken er 00:00, når du vet du skal opp 07:30 for å gjøre deg klar til jobb dagen etter. Kjente virkelig på hele meg at jeg kunne trengt noen ekstra timer søvn i dag, men heldigvis gikk det kjempebra på jobb. Regnet har roet seg veldig siden i dag morges, som betyr flere mennesker på senteret som igjen betyr mer liv! Tiden går absolutt fortere når man har mer å gjøre, og denne dagen gikk for meg superraskt. For at tiden skulle gå litt fortere på jobb, tok jeg med Olympus Pen for å knipse et par bilder på jobben. Det var flere på jobben som ble fascinert over dette lille kameraet. Jeg kommer fortsatt ikke over hvordan det er mulig for et så lite kamera å ta så gode bilder. Jeg er så forelsket i kameraet, jeg får ikke sagt det nok. Noe annet jeg har forelsket meg helt i, er den nye genseren min fra Nike. Jeg har holdt meg litt unna print den siste tiden, men så fort jeg tok på meg denne hoodien så var jeg tilbake til print. Jeg tok genseren i small, men den er likevel baggy - akkurat som jeg liker det.
Nike genseren er sponset og den finner du her.
Har din dag vært bra?♥

ANTREKK: LEATHER AND TURTLENECK

I hele dag har jeg vært med Ida og vi har tatt livet med ro rett og slett, haha. Vi har somlet som bare det i hele dag, brukt 2 timer ekstra i byen i stedet for bare 1. Jeg kjøpte meg noen nye ting til rommet mitt, blant annet duftepinner og en ananas til pynt. Jeg var egentlig ganske klar for å gjøre om mye på hyllene mine, med tanke på at de har stått urørt i sikkert et halvt år nå. Men det var bare ikke helt den dagen for å handle inn masse nytt. Jeg må faktisk tenke litt om før jeg bare kjøper noe. Jeg har så mye dilldall til rommet mitt som bare aldri kom seg opp på verken hyllene eller veggene mine - fordi jeg ikke hadde nok plass. Den glippen vil jeg ikke gå på igjen. Derfor er det greit å ta ting litt med ro, planlegge hva jeg vil gjøre om og hva jeg vil kjøpe. Jeg venter nå på 8 plakater i forskjellige størrelser som skal opp på veggen min ganske snart. Jeg kan knapt vente til å få dem opp på veggen, og ikke minst bare få dem. Håper det blir like fint i virkeligheten, som det det ble i hodet mitt.

Jeg var veldig usikker på om jeg skulle være litt risky å ta antrekksbilder i dag selvom det regnet. Etter litt tenking kjørte jeg på! Det er ikke bare bare å stå ute i regnet og vinden, men antrekksbilder ble det jaggu meg likevel. Det begynner å gå mot kaldere tider, og det passet da perfekt å bruke den nye oversized turtleneck genseren min. Jeg ville ha den litt lang fordi jeg synes slike gensere er så stilig til tighte jeans og boots. Jeg vet ikke helt om jeg liker genseren eller ikke, fordi det er uvant å gå med en strikket turtleneck. Kanskje jeg blir mer vant til det snart, det håper jeg. For genseren er virkelig flott å se på! Det sies at man ikke skal bruke skinnjakke når det regner, men for antrekket sitt skyld måtte jeg bare ta på meg favoritt skinnjakken.Skinnjakke fra Zara // Genser fra BikBok // Bukse fra TopShop // Boots fra Duffy // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

DAYS LIKE THIS

I dag er det nok en regnfull dag der jeg bor, og det er så irriterende nå som jeg vil ut og ta antrekksbilder hver dag. Er det ikke typisk? Så fort jeg kjøpte meg det nye kameraet, har været blitt snudd helt på hodet. Men på disse dagene, får jeg gjort unna andre viktige ting. Som for eksempel bloggjobbing bak kameraet som består av å sjekke fakturaer, skatt, mailer, produkter, avtaler, møter, planlegging osv. Det som jeg elsker spesielt ved denne jobben, er at jeg kan jobbe fra sengen min. Man må ikke alltid stå opp klokken 07:00, for å dra ned til byen for så å komme seg på kontoret sitt, jeg har mitt eget lille kontorhjørnet, nemlig i sengen min. Jeg har null planer i dag, selvom det føles kjempegodt vil jeg utnytte det mens jeg kan. Derfor passer det bra til å planlegge innlegg fremover her på bloggen. Jeg vil legge mye mer fokus på antrekksbilder, for dette er noe både jeg og dere har savnet. Så da kan jeg jo bare starte med å planlegge litt antrekk, det høres enkelt ut, men fyttikatta å vanskelig det er egentlig, haha. Det er så rart, men jeg legger så merke til at etter jeg kjøpte meg nytt kamera, vil jeg seriøst knipse bilder hele tiden. Det er rart å si, men for første gang på veldig, veldig lenge motiverer jeg meg selv. Det føles så godt å si det.

Jeg har kjøpt meg litt nytt på sminkefronten, rett og slett fordi jeg har gått tom. Men jeg har også hatt lyst til å prøve ut noe nytt, som for eksempel lipliner. Tydeligvis er dette noe alle jenter skriker etter, men er det virkelig så bra som alle skal ha det til? Det skal jeg finne ut av. Jeg kjøpte derfor en lipliner fra MAC i en nude tone som heter Subculture, starter rolig og så kanskje jeg går over til litt sterkere farger etter hvert. Så noe annet jeg synes virker så enkelt, men likevel vanskelig er highlighter under øyenbryn. Jeg kjøpte i går da jeg var i Sverige en highlighter fra Anastasia i fargen Camille/ Sand som jeg skal prøve ut, kanskje det er noe for meg, kanskje ikke. Det ser bare så pent ut å ha rene linjer rundt øyenbrynene og ikke skygger etter Dipbrow Powder. Det kan vel ikke være så vanskelig å gjøre det riktig tenker jeg. Practice makes peerfect, right? Ellers har jeg kjøpt meg gamle favorittene mine; Clear Brow Gel fra Anastasia og Mac Chremesheen Gloss i fargen Deelight. Verdens peneste nudefarge på leppene! Bruker denne svært ofte, nesten litt for ofte.


Hva ønsker dere å se mer av på bloggen min & har du kjøpt deg noe nytt den siste tiden?♥

TUESDAY

I dag hadde jeg alarm på til klokken 07:15. Jeg hadde nemlig tannlegetime klokken 08:00, så det var da bare å kle på seg, pusse tennene og drite i hvordan man så ut eller hva man gikk i. Jeg hadde en annen tannlege før, som jeg var på sjekk hos for kanskje 3-4 mnd siden. Og hos dem måtte jeg tydeligvis gjøre ting som kom på over 5800 kroner til sammen, jeg fikk drit sjokk og fortalte dette derfor til familien min. Ikke lenge etter ble jeg anbefalt å sjekke meg hos en annen tannlege for å se om det var noen prisforskjell. Etter sjekken i dag, fikk jeg beskjed om at det jeg trenger å gjøre med tennene mine kommer på 2500 kroner. Altså 3300 kroner billigere. Jeg hadde færre hull på denne sjekken, så jeg sitter og er veldig frustrert akkurat nå. Jeg ble fortalt at det var mye som måtte gjøres i munnen min, og prisen sjokkerte meg så mye at jeg selv ikke kunne tro det, både prisen og at jeg hadde så mye feil med tennene. Jeg er derfor så glad for at jeg sjekket meg hos en annen tannlege og fikk bekreftet at jeg kun har et par hull som må fylles + bedøvelse som koster litt. Selvom jeg har hull, har jeg tydeligvis kun 3 hull og ikke 6-7, men jeg er like frustrert.

Etter tannlegesjekken dro jeg hjem og sov til klokken ble 12:00, så var det opp og hopp og gjøre seg klar til en harrytur til Sverige med Ida. Ingen av oss skulle egentlig ha noe spesielt, men det er så koselig å bare ta en tur over dit, i stedet for å drukne i sengen - ikke alltid, men i dag ville jeg ikke drukne i sengen. Da vi var ferdige i Sverige og skulle trille vognen ut, begynte det brått og hølje ned med regn. Jeg hater regn, hvis jeg ikke har på regnjakke eller har paraply, i dag hater både jeg og Ida regnet. I tillegg til å måtte gå til bilen og sette inn varene, måtte vi i tillegg fylle olje på bilen siden den lyste rødt - typisk. Både jeg og Ida stod lenge og fiklet med hvordan vi fikk opp denne giga kartongen med olje som hun kjøpte på Nordby, til slutt stod vi der søkk våte begge to og ble så irriterte at vi til slutt bare måtte le av alt. Hvor mange nordmenn trengs det til å skifte på oljen? Svar; 2 jenter og nesten 1 gutt. Hahaha, er det mulig.
Mine første selfies med Olympus Pen, hehe =)

Hvordan har din dag vært?♥ 

HELGEN MIN

Denne helgen var både foreldrene mine og søsteren min borte, det var med andre ord første gangen jeg sov i huset helt alene. Jeg trodde jeg kom til å elske det, men på fredag var det helt forferdelig. Jeg fant ut av jeg var mørkeredd, redd for bare den minste lyd som jeg hørte. Jeg hadde det forbanna gøy på dagtid, da spilte jeg musikk på full guffe og did my thang. Men så fort kvelden kom, og jeg skulle legge meg - jeg turte så vidt å se ned trappen, for der var det helt svart. Så jeg trodde jeg kjente meg selv veldig godt, men det har seg slik at jeg ble litt bedre kjent med pinglete meg denne helgen.

Heldigvis ba jeg jentene over på lørdagen, så jeg slapp å være helt alene heheh. Vi dro på butikken for å handle inn masse snacks og selvfølgelig ingrediensene til å lage hamburger og pommes frites. Vi var alle så sultne at vi ikke orket å lage noe som tok veldig lang tid, så da ble det hamburger for alle penga. Kvelden gikk til å se filmer, sitte i joggebuksen og se på gamle bilder på harddisken min. Før hadde jeg med speilrefleks kameraet mitt OVERALT. Alt fra til fester og så fort jeg bare skulle ut døren. Jeg skjønner virkelig ikke at jeg turte å ha med kameraet rundt på fester, da jeg selv var sørpe dritings. Men den dag i dag, er jeg så glad for at jeg aldri lot det ligge igjen hjemme. For det er så mange morsomme øyeblikk som har blitt fanget på kameraet som man ler av i dag. Kanskje ikke på selve dagen, men en god latter noen år etter. Det fikk meg til å innse at jeg må bli flinkere til å ta flere bilder av meg og venninner, og rett og slett alt vi opplever sammen. Det er så koselig å mimre over disse tidene.

Noe annet som er sinnsykt rart å tenke på er at jeg og Nadine ble kjent med hverandre for ca 3-4 år siden, gjennom resten av jentegjengen. Brått finner vi ut at vi er i slekt da hun fant et gammelt bildet av oss to som bittesmå. Verden er liten, er den ikke?

Sjokkerende nok prioriterte vi andre ting enn å ta bilder av hverandre hjemme hos meg, men her er det eneste bildet som ble tatt denne kvelden:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Hvordan var din helg?♥ 

TA VARE PÅ HUDEN DIN

// I samarbeid med Dr. Hauschka

I en alder av 20 år har jeg brått fått en liten wakeup call når det gjelder huden min. Jeg har helt siden jeg begynte å smøre ansiktet mitt, smørt det med BODYLOTION! Jeg har faktisk ikke brydd meg om hva jeg smører meg med i ansiktet så lenge jeg alltid bare har fuktig hud. Det kom til en dag hvor jeg så meg i speilet, stirret lenge på huden min og bare tenkte at jeg kan virkelig ikke fortsette å smøre ansiktet mitt med bodylotion fra Nivea. Det er på tide at jeg tar vare på huden min før det blir for sent. For noen ganger kan det være for sent, men ikke alltid heldigvis. Dere aner ikke hvor mange rare blikk jeg har fått av venninner og damer som har jobbet i hud-butikker da jeg har sagt at jeg bruker bodylotion i ansiktet. But not now anymore!

Jeg vet ikke hvor mange av dere som har prøvd/ testet ut produktene fra Dr.Hauschka, men de har et utrolig stort utvalg. Beste av alt er at disse produktene går til alle hudtyper! Jeg fikk for 2 uker siden en pakke fra dem, hvor jeg blant annet fikk hudpleie produkter som rens-styrk-beskytt og nattpleie. For meg passet det helt perfekt, siden jeg først nå har blitt interessert i å ta mye bedre vare på huden min. I tillegg elsker jeg å teste ut nye produkter, så gjett om jeg har hatt det gøy de 2 siste ukene. Siden dette er hudpleie produkter, tenkte jeg å skrive litt kort om produktene, hva de gjør og hvordan man bruker dem. For sånne som meg så er det ganske hjelpsomt, som faktisk ikke har peiling på hvordan man pleier huden sin.

Dr.Hauschka Rensemelk:

♥ Rensemelken kan du bruke hver morgen og kveld. Denne fjerner smuss og sminke, i tillegg til at den gir huden skånsom pleie for både de med sensitiv og normal hud. Fordel rensemelken godt i hele ansiktet, og fjern deretter rensemelken med vann med enten en sminkesvamp eller en varm, fuktig klut. Bruk gjerne litt ekstra rensemelk på en bomullspad for å fjerne sminken rundt øynene dine.

Dr.Hauschka Ansiktsvann:

♥ Ansiktsvann kan du bruke hver morgen og kveld. Denne stimulerer huden, gir den en frisk glød og en naturlig utstråling. Ansiktsvann er en styrkende basispleie for normal, tørr og sensitiv hud, samt hud som trenger en re-freshning som jeg vil kalle det. Spray ansiktsvannet på huden og klapp det forsiktig inn med hendene.

Dr.Hauschka Rosenkrem Light:

♥ Dette er en dagkrem som du kan bruke hver dag. Den beskytter mot ytre påvirkninger og gir huden en frisk og balansert farge. Denne dagkremen passer til sensitiv, normal, tørr og irritert hud. Dagkrem er virkelig et must som får deg igjennom dagen med rikelig med fukt i ansiktet. 

Dr.Hausckha Nattpleie Serum:

♥ Nattpleie serum bruker du hver kveld før du skal legge deg. Den hjelper hudens rytmer om natten, huden absorberer serumet raskt så du får en glatt hud før du legger deg til å sove, den er fuktighetsgivende og styrker huden. Med andre ord; Natt Serum er fantastisk.


Du får kjøpt disse produktene HER og resten av produktene fra Dr.Hauschka på disse nettbutikkene; Life.no, Sunkost.no, BodyGlow.no, Vita.no og Arnika.no.

Er du flink til å ta vare på huden din & hva slags renseprodukter bruker du?♥

ANTREKK: WHITE AND BLUE

I dag har jeg bedt jentene over på filmkveld og kos hos meg. Veldig lenge siden sist, så nå som jeg er hjemme alene med søsteren min, måtte jeg bare slå til! Før jeg begynte å ordne med til kvelden, vasket jeg og støvsugde hele huset og det blir man søren meg svett av altså. En treningsøkt i seg selv, haha. Da jeg ble ferdig med dette, gjenstod det å finne ut av hva jeg skulle ha på meg - girlsproblem. Det er aldri lett! Men så kom jeg på at jeg kanskje burde pynte meg litt siden jeg skulle ut å ta antrekksbilder med Nadine og Ida før resten av jentene skulle komme. Så det ble noe veldig nytt på meg denne gangen. Vi kjørte ned til byen, brukte alle 6 øynene og lette etter locations som kunne sett bra ut. Brått skrek jeg "DER!!!", så var valget gjort.

For litt siden kjøpte jeg meg en blå kåpe på 60 eller 70% fra butikken jeg selv jobber på. Jeg hadde siklet etter den en god stund, men pga prisen tenkte jeg "jeg trenger den jo egentlig ikke..." Men da den var på salg så måtte jeg bare slå til, det var på tide at jeg sluttet å sikle. Siden jeg kjøpte den i sommer, har det vært for varmt å bruke den før i dag. Det var den perfekte anledningen! Jeg ville gå for en veldig girly og classy look i dag, og kjørte på med white errthang fra topp til tå. Jeg har aldri hatt en hvit bukse før og det er virkelig skummelt å gå med noe hvitt. Helt utrolig at den enda ikke har fått noen flekker på seg, men nå som jeg har sagt det kommer de nok ganske snart. Jeg har også fått skaffet meg noen flotte nye høstsko til den herlige kåpen. De hvite bootsa er fra Nelly og de er superfine, og ikke minst gode å gå i. Eneste negative med skoene er at de er svært glatte under, så går du med dem inne på et senter eller i butikken, pass på. Jeg har holdt på å gå på trynet et par ganger bare i dag.

Forresten, jentene tror det er et blad jeg har på bildet med skoene - jeg tror det er en bebifrosk - hva mener dere?

Kåpe & t-skjorte fra Urban // Dr.Denim bukse fra Junkyard (sponset) // Boots fra Nelly // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva syns dere om antrekket?♥

ANTREKK: COMFY JUMPSUIT

Jeg vil bare starte dette innlegget med å si tusen takk til alle de flotte kommentarne jeg fikk på svar på spørsmålsrunden min. Dere er fantastiske♥ I dag føler jeg meg fremdeles ikke helt frisk, men noen ganger hjelper det litt på formen og føle at man ser bra ut - er dere enige? Jeg startet derfor med å sminke meg, ordne meg litt på håret for sovesveisen min er ikke et syn dere ønsker å se, grave litt i klesskapet for å se om jeg hadde noe jeg ikke hadde vist dere og voilà!! Før jeg visste ordet av det var jeg endelig gira på å ta nye antrekksbilder med mitt nye kamera. Det er så rart hvordan et nytt kamera kan gi deg en ny gnist på bloggfronten. Det føltes så herlig, det må jeg få sagt. Eneste problemet for meg som gjenstår nå er å bruke hodet for å finne steder som er kjempeflotte til å ta bilder på. Jeg bor der det ikke er noe bygninger å se, bare grønn plen, lekeplass over og barnehage ved siden av liksom. Derfor så kjekt at man da har 2 spreke ben å gå på, så får jeg ta meg en liten gårunde en av de neste dagene og lete etter noen fine steder. Til da får dere nøye dere med der jeg tok antrekksbildene i dag. Appropo steder å ta antrekksbilder, dere har vel ingen tips til locations der det ser bra ut? Er nå man føler på det å skulle hatt billappen, huff. Godt jeg er i gang med det, for å si det sånn!

Antrekket jeg har på i dag er et av mine favorittantrekk. Jeg trenger virkelig ikke å si mer;
Jumpsuit fra Asos // Skjorte fra Urban // Sko fra Noodles // Veske fra NLY Trend // Klokke fra Larsson&Jennings // Solbriller fra Quay

Hva synes dere om antrekket?♥

'BOUT TIME

IIIIIIIIIIIIIIIH! Så fornøyd og gira er jeg akkurat nå. Og hvorfor jeg er det akkurat nå er fordi jeg endelig har kjøpt meg ett nytt kamera og objektiv. Jeg stusset veldig over om jeg skulle kjøpe meg ett ekstra objektiv til kameraet mitt Canon 600D eller om jeg skulle være litt yolo (ikke drep meg nå dere, hehe) og bare kjøre på med Olympus Pen og ett objektiv til. Etter timesvis med research på bloggfronten og på anbefalinger på nettet, var svaret ganske åpenbart. Visst pokker skal jeg dra ned til byen for å kjøpe meg Olympus Pen E- PL7 og objektivet 45mm f1.8. Med tanke på at jeg er blogger, så tror jeg dette kameraet vil passe meg perfekt og spesielt til antrekksbilder. Kameraet har alt jeg trenger og ser etter. Det er så lite og praktisk å ha med seg når man skal ut. Det kan fort bli litt tungt å drasse rundt på et speilreflekskamera - i tillegg til at det kan ta mye plass i vesken. Det kom totalt på nærmere 8000 kroner, for både kameraet og objektivet. Jeg ser på dette som en veldig god investering ettersom dette faktisk er jobben min, da må slikt til noen ganger. Det føles knallbra selvom jeg ikke har fått testet ut kameraet så veldig enda. Jeg har vært forkjølet helt siden søndag hvor jeg nyser hvert 10. minutt, øya renner som om jeg skal ha skrelt 100 løk, hodet mitt dunker som en ræva bass i en bil og nesen min renner som en foss. Simple as that! Jeg føler meg mye bedre i dag, men det er fortsatt litt som skal til for å bli helt frisk igjen. Så fort jeg er det, blir det å komme seg ut for å leke med det nye kameraet. Jeg kan derfor love dere mange flere antrekksbilder på bloggen fremover, for nå skal bildene bli bra og fokuset på topp. Gjelder bare å skaffe meg en paparazzi blant familien og venna så er dette i boks, hehe.

Ha en super torsdag!♥Hva slags kamera har du?♥

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN

Jeg lurer på om du skal begynne på skolen denne høsten, eller om du skal jobbe ett år til? Og hva er tankene dine rundt det? Kommer du til og begynne på noe? :) Jeg skal fortsette å jobbe som det jeg har gjort til nå. Jeg er livredd fordi jeg ikke aner hva jeg vil videre i livet. Det er tøft å se andre bekjente og venner komme seg ut i verden og vite hva de vil studere, mens jeg fremdeles er bosatt der jeg har levd i 20 år. Jeg er 20 år og vet ikke hva jeg vil. På grunn av dette, stresser jeg hver eneste dag og gruer meg til når andre spør meg om hva jeg skal videre i livet. Jeg føler dem ser ned på meg, fordi jeg ikke vet hva jeg vil, liksom sånn "stakkars deg, hva skal det bli av deg, du er lat" osv. Det er kjipt.

Jeg har alltid hatt guttekort hår men har latt håret vokse fritt de to siste årene. Det har blitt kjempelangt, men har du noen tips til bra shampoo/balsam? Opplever at det blir veldig fort tørt og livløst, liker ha håret ned men det blir liksom helt paddeflatt, hvis du skjønner, haha. Lest bloggen din utrooolig lenge, du gjør dagene mine bra :-) For det første, tusen takk! For det andre så har jeg ingen særlige anbefalinger å komme med når det gjelder hår. Jeg har alltid hatt hår som vokser fort, helt siden jeg var bitteliten. Men da jeg ble eldre, ble det mye viktigere å ta vare på håret og ikke slite det ut. Jeg er veldig opptatt av å rette håret mitt, eller krølle det - for å bare gjøre et eller annet med håret mitt. Derfor blir det fort ganske slitt, og pga det klipper jeg håret mitt hver 3 mnd. Ellers anbefaler jeg å sove med 2 fletter som ikke er for stramme, bare så du ikke ruller deg rundt i håret ditt om natten. La også håret ditt lufttørket, og hvis du først skal føne det, ikke føn det på sterk varme. Siden jeg har langt hår, blir håret mitt ganske tungt, så jeg sliter selv med at håret mitt blir ganske paddeflatt som du selv har problemer med. Det suger!

Hvordan får du sånne fine "naturlige" løse krøller? Sykt fint hår! Tusen, tusen takk for det. Det kommer veldig an på hva slags krølltang man bruker. Jeg bruker en krølltang som er ganske tykk, og derfor får de sånn naturlig fall i seg. Helt ærlig; Det spiller ingen rolle om du kjøper en til 300 kroner eller en til 1500 kroner, så lenge krølltangen er tykk. Jeg har en til under 500 lappen fra Rapunzel Of Sweden, og den har jeg brukt i over 1 år. Veldig, veldig fornøyd! Det trenger ikke alltid å være det dyreste som er det beste.

Kan du fortelle et av dine flaueste øyeblikk?? Synes d er morsomt å lese sånt. Får bedre selvtillit haha. Hahahaha, oh wow... Nå må jeg tenke litt du. Okei, nå har jeg èn! Da vi skulle få utdelt vitnemålet vårt på videregående, var jo alle familiene og lærerne samlet for å se oss få vitnemålet - med andre ord veldig mange mennesker. Så første klassen som ble ropt opp var alle som hadde den læreren, deretter ble de som hadde Bjørg som lærer ropt opp. Jeg stilte meg selvfølgelig opp med resten av B-klassen. Alle i klassen ble ropt opp unntatt meg, og da sa jeg mens alle kunne høre meg "Jeg ble ikke ropt opp?" mens jeg ble litt nervøs/ sjenert fordi jeg har ganske sceneskrekk - altså å bare bli sett på av mange personer. Da så jeg til høyre siden av meg og hørte en annen elev hviske til meg  "Madeleine, du går ikke i den klassen". Da tenkte jeg bare åneeeeei.... Jeg ble så flau at jeg måtte le for å ikke gjøre noe annet, og med meg hadde jeg vel så og si alle i rommene som også lo av hvordan jeg kunne være så tilstede men samtidig så borte. Det var siste gangen alle var samlet, så koselig måte å avslutte det på. Er det mulig.

Lurer på hvor toppen din på dette bildet er fra? :) utrolig fin og inspirerende blogg!! ikke mange som er som deg. Tusen takk for det! T-skjorten kjøpte jeg i New York på Saks Fifth Avenue. Merke på t-skjorten er Eleven Paris.Bruker du å ha klokken på høyre hånd? Nei, bildet over er kun speilvendt. Har alltid klokkene på venstre!

Har du brukt eller bruker tannblekning? I så fall hvilken? Og hvordan gjør du det? :) Jeg brukte SmileLab før, som er strips du bare setter på tennene og lar dem sitte på i 30 minutter før du tar dem av. Men jeg har blitt veldig lat på å bleke tennene mine fordi det er så kjedelig å vente, hahaha. Jeg synes SmileLab er veldig bra, det funket på meg og det ble alltid fint resultat.

Hvilken kameralinse bruker du? :-)  Jeg bruker efs 18-55mm til Canon 600D.

Må du ta opp fag? Jepp, matte.... Samme faget jeg har stryket i hele tiden, selvom jeg har fått ekstrahjelp etter skolen. Jeg vet ikke hva det er, men i undervisningene fikk jeg det til og hadde det drit gøy siden jeg fikk det til liksom, men så fort det kom til prøver, tentamen og eksamen så husket jeg ingenting.

Hvilken stilling har du på urban? Akkurat nå har jeg ekstrahjelp stilling, selvom jeg jobber opp til 3 ganger i uken som er litt mer enn en ekstrahjelp som regel blir satt opp.

Verste du har opplevd? Beste? Verste jeg har opplevd kan jeg ikke engang nevne her på bloggen, det er noe så alvorlig og trist at det er greit kun de nærmeste vet om det. Det beste jeg har opplevd er nok å være forelsket. Jeg tror ingenting topper det.

Har du det bra for tiden? Du er nydelig. Det er så utrolig snilt at noen spør om dette. Jeg har det overraskende bra for tiden selvom jeg har gode grunner til å ha det kjipt. Det slo meg bare en dag at jeg ikke ville gråte mer, ikke sperre meg inne på rommet mitt mer, og da endret jeg på det. Jeg var så lei meg en periode at jeg var inne på rommet mitt i nesten 2 mnd uten å være med venner eller noen som helst. Jeg ville bare være alene. Men det var det verste jeg kunne gjort mot meg selv. Jeg fikk nesten angst for å møte andre mennesker når jeg brått valgte å gå ut igjen. Sånn skal det ikke måtte være.

Hvor lenge har du hatt blogg? Jeg har blogget i 5 år.

  Hvilken størrelse har du på LV veska? :) Jeg har Louis Vuitton vesken min i størrelse 35. Siden den er såppass stor bruker jeg den mer som en reisebag enn veske. Den blir litt for stor til å bruke bare til hverdags.Ser du ned på mennesker med strekkmerker/celluitter? De er like menneskelige som meg, så hvorfor skulle jeg sett ned på dem? Det er noe helt normalt å ha, akkurat som at jeg har 4 arr på kroppen min som jeg har fått etter operasjoner. Det er overhodet ingen grunn til å bli sett ned på, så nei.

Hvordan får du så lange vipper med mascaraen? For i den sminkevideoen med Max Factor fikk du ikke så lange, slev om det var samme mascaraen som ble brukt. Selv Max Factor lurte på hvordan jeg fikk vippene mine så lange med denne mascaraen. Greia er at jeg bruker motsatt teknikk som det står at man skal gjøre med denne mascaraen. I stedet for å starte med børsten som har den tykke siden, starter jeg med den tynne siden med små tagger for å dra ut vippene før jeg gjør dem fyldige.

Hvorfor er det aldri bilder av deg og Didrik mere, for det var det mere av før? Jeg er en offentlig person, mens han ikke er det. Derfor må jeg godta at han ikke ønsker å bli vist like ofte på sosiale medier, så kan jeg ikke tvinge han heller.

Har du godt forhold til familien din? Ja. Hvis jeg har problemer, er lei meg, noe fælt har skjedd eller jeg for eksempel trenger en annens mening eller syn på ting kan jeg alltid regne med dem. De vet mer om meg enn det noen andre her i verden gjør. De vet alt.

Er du mamma eller pappadalt? Jeg er en pappadalt.

Er du og Caroline (storesøstra di) like på oppførsel? Hm, vi er ganske like i måten vi oppfører oss på. Men samtidig ikke. Vi liker mye av det samme, gjør mye av det samme, har ofte like meninger men igjen ikke.

Er du virkelig så perfekt som du skal ha det til på bloggen, eller oppfører du deg annerledes i virkeligheten? For om du er så perfekt er du veldig braa! Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal svare på dette. Men på bloggen får dere sikkert kun se 50% av meg, jeg vet ikke om det er bra eller ikke. Men jeg trenger privatlivet mitt, og derfor bruker jeg bloggen som en hverdagsblogg og moteblogg, ikke som en personligblogg som veldig mange andre bloggere bruker den som.

Hvilke sokker bruker du i lave sko så de ikke synes? Har spurt før, men forstår fortsatt ikke hvilke du mener :) ÅÅÅÅÅÅH, sokkene mine<3 Jeg elsker dem over alt på jord. Jeg har alltid kjøpt disse sokkene på Cubus siden de fikk dem inn, men vi på Urban har også fått dem inn nå så de finnes flere steder. De finnes i hvit, svart og grå. Sokkene har sånn klister under hælen slik at de ikke sklir av foten din mens du har på deg sko. Og det beste av alt - sokkene synes ikke i skoene.

Hvor mange kjærester har du hatt? Jeg har hatt èn ordentlig kjæreste.

Ditt første kyss? Mitt første kyss SOM jeg kan huske var i 10 eller 9.klasse. Det var med en kompis av meg, som jeg alltid hadde hatt litt følelser for som også var gjensidig fra hans side. Vi hadde filmkveld med kompisen hans og min daværende bestevenn. Brått gikk strømmen og før jeg visste ordet av det kysset han meg i mørket. SÅ SYYYYKT klisjè, jeg dør.

Favoritt sminkemerke? Det er nok bareMinerals. Jeg har brukt hudproduktene deres i nærmere 3 år nå og det tror jeg sier sitt.

Hva er du opptatt av/brenner for utenom ting? Virker som om ting, klær, sko,klokker, parfyme er greia liksom. Bare fordi man har mye av noe, betyr det ikke at man brenner for det. Jeg mener, brenner jeg for parfymer? Brenner jeg for sko? Nei, det er noe jeg bare liker. Jeg hadde klart meg med kun et par sko og parfymer. Nesten alle klokkene, skoene, klærne og parfymene mine har jeg fått sponset. Det er jobben min å reklamere for produkter jeg liker, så ja jeg brenner for jobben min but still. Dere skjønner vel hva jeg mener..  Jeg brenner for å kunne tjene/ spare nok penger så jeg har godt råd når jeg bestemmer meg for å kjøpe min første leilighet. Jeg sparer mer penger enn hva jeg bruker, og det er fordi det er den eneste måten til å nå målet mitt. Jeg er veldig glad i å reise selvom jeg ikke har vært i så mange land, men siden jeg sparer så mye jeg kan - er det ett av målene mine. Jeg vil oppleve verden, og derfor er det så verdt å spare av så mye jeg kan for å komme ett skritt nærmere den drømmen. Det er kanskje rart å si, men kan man si at man brenner for å være snill? Jeg er veldig opptatt av det. Det betyr så mye når andre er snille mot meg, så å kunne glede noen andre med å være snill - det er helt fantastisk. Noe så enkelt og likevel sliter så mange med det. Det er trist.

Favoritt filmer/serier for øyeblikket? Favoritt filmene mine for øyeblikket er Maleficent, Safe Haven, American Sniper, John Wick, Hachi - kunne sikkert skrevet 20 filmer til, men disse filmene er de jeg kom på nå i hvertfall. Favoritt serier er derimot mye lettere; Dexter, Chosen, The Carrie Diaries og Pretty Little Liars.

Fineste by du har vært i? New York City. Jeg trodde det var tull når mennesker sier at man forelsker seg i den byen, men om jeg ble forelsket a. Alle menneskene der er så snille mot deg, de er så åpne og ærlige og det elsker jeg. Det var som å leve en drøm, virkelig. Jeg har veldig, veldig lyst til å dra tilbake til New York om ikke så veldig lenge.

Er du å Didrik sammen? Nei, vi er ikke sammen.

Liker du dyr? I såfall, hvilket dyr liker du best?? :) Jeg elsker dyr, jeg virkelig elsker dem. Men dyret jeg liker best må være hund, så kommer kanin. Jeg har aldri hatt en hund, men når jeg flytter for meg selv skal jeg ha hund. Kanin har jeg hatt hele livet. Noen forstår det sikkert ikke, men du vil bli overrasket over hvor mye personlighet en kanin har, og hvor smarte de faktisk er. Kaninen vi har nå er den søteste, snilleste og rareste vi har hatt.

Striper eller ruter? BOTH!!!

Hvis du skulle flyttet et sted i utlandet hvor ville det ha vært? Og hvorfor? Åh, det var et vanskelig spørsmål. For jeg kan faktisk ikke si et sted der jeg ikke har vært, for det kan sikkert være ufattelig pent og herlig der, men likevel er det viktig for meg at det føles ut som hjemmet mitt, hvis du skjønner. Jeg må oppleve mer av verden før jeg kan besvare det spørsmålet der.

Hvor høy er du? Jeg er 165, og jeg hater det fordi jeg vil føler folk ikke tar meg seriøst siden de kan dytte og kaste meg overalt anytime (haha, you know what I mean). Hadde jeg vært litt høyere hadde jeg følt meg litt mer som en voksen kvinne? Hah..

Har du noen gang hatt shoppestopp? Synes du virker som en hyggelig jente, men forstår meg ikke på samlemanien din. Du virker over grensa obsessed med TING. Hvem trenger så mange klokker? En ting er sko, det "bruker" man i hvert fall. Og alle de parfymene, hjelpe meg. Kanskje det er en modningsting; at du blir opptatt av mer givende tema enn materialistiske gleder når du blir litt eldre. Eller kanskje du har noen hobbyer eller interesser utenom kjøpe-kjøpe-kjøpe som du ikke forteller om? Okei, for det første; 80% av alt jeg eier er sponset, så jeg er ikke obsessed kun fordi jeg får TING gratis. Hvem takker ikke ja til gratis ting, sånn helt seriøst? Jeg tjener penger på å få sponset produkter jeg i tillegg liker, blir jo ikke bedre enn det. Men man kan ikke få alt her i verden gratis, så hvis jeg finner en parfyme jeg liker - hvorfor skal det være galt av meg å bruke litt penger på meg selv, selvom jeg kanskje har fått andre parfymer gratis? Jeg kjøper ikke så ofte som du tydeligvis får det til å høres ut som. Kanskje du blander sponsede innlegg med mine kjøp? Venner og familie spør meg stadig vekk hvorfor jeg ikke bruker mer penger på meg selv, når jeg faktisk kan og har muligheten til det. Jeg kjøper ikke bare for å kjøpe. Jeg har hobbyer som å danse, synge, lage mat, trene, se på tv, kjøre rundt i bil, musikk, filmer, serier, jeg donerer bort klær, og skal nå bli donor slik at leger kan bruke deler av kroppen min til å redde andre hvis jeg noensinne skal dø i en ulykke eller slikt - jeg interesserer meg i å hjelpe andre. Bare fordi jeg ikke skriver om det hver dag, hver uke eller hver mnd må folk forstå at vi bloggere lever et liv vi også - og for noen av oss er det litt greit å ikke dele alt med dere. Jeg vil ikke være en åpen bok for noen. Jeg vil være en gåte.

Gjør du noe sært som ingen forstår seg på? Hmmm, det vet jeg faktisk ikke. Jeg elsker å ta på neglene mine (ikke på tærne altså, haha). Jeg bare liker å kjenne at de er stelt og at de ser pene ut. Hender at jeg tar de og stryker de på leppene mine sometimes. Herregud, nå innser jeg at dette er litt sært ja. En annen ting andre ikke forstår seg på er at jeg ALLTID må ha med meg parfyme overalt. Jeg har en frykt for å ikke lukte godt, derfor passer jeg alltid på å lukte godt men ikke så det stinker parfyme av meg liksom.

Hvilke klesbutikker har du brukt mest penger på gjennom tidene? Urban, Asos og Nelly.

Bare lurte på om du kunne nevne kort hvilken sminke du bruker å farge, er ute etter litt nytt og du ser jo alltid smashing ut!! Åh, tusen takk! Jeg bruker bareMinerals original foundation powder i fargen Medium Beige og Warmth for å fremheve kinnbena mine. På øyenbrynene mine bruker jeg Anastasia Dipbrow Powder i fargen Blonde. Ellers varierer jeg veeeeldig på hva jeg bruker på leppene mine, men det jeg har nevnt over er det jeg bruker hver eneste gang jeg sminker meg.Hva skjedde med BeachIt? Både jeg og Didrik hadde veldig mye annet å fokusere på at vi til slutt bestemte oss for å legge ned BeachIt. Det fungerer ikke å drive et klesmerke hvis du ikke kan gi 100%, og det følte vi at ingen av oss gjorde etterhvert fordi vi fikk nye jobber som trengte mye mer fokus.

Har du en spiseforstyrrelse? har du hatt? Jeg har ikke spiseforstyrrelse og har heller aldri hatt det. Veldig mange er naturlig tynne, og jeg er ikke sykelig tynn heller. Jeg har en unormalt høy forbrenning som egentlig skulle vært borte nå i 20-årene, men nå har jeg fått bekreftet at den vil bli borte innen jeg er 25 år, og det gleder jeg meg veldig til.

Er det din naturlige hårfarge? Ja, jeg har ikke farget håret mitt siden jeg gikk i 10.klasse tror jeg, og da var det mørkere striper.

Jeg lurer på hva favortitt klesbutikken(ene) din er? Mine favoritt klesbutikker er Asos, Nelly, Urban, Junkyard, Versace, Louis Vuitton, Adidas, Nike osv osv. Jeg husker hvor bananas jeg gikk i disse butikkene i New York. For en amazing følelse, alt jeg fant var ting jeg ikke hadde sett før og det elsket jeg, men kanskje ikke lommeboka.

Når begynte du å sminke deg, og hva er det beste godteriet du vet om?❤️ Digger stilen din! Husker jeg rett så tullesminket jeg meg veldig med mammas sminke da jeg var liten, men da jeg begynte å sminke meg sånn ordentlig tror jeg ikke var før 8. eller 9.klasse. Beste godteriet jeg vet om er ostepop, popcorn, crispo, kinder country, hubba bubba i alle smaker og alt som er surt.

Hvilke renseprodukter bruker du? Jeg har nylig startet med renseprodukter fra Clarins, og er veldig spent på å se om jeg legger merke til noen forskjell.

Tar du av sminken med sminkeservietter? Ja, jeg fjerner først sminken med serviett og deretter renser jeg ansiktet med produkter fra Clarins.

Sliter du med kviser? Nei, men jeg har perioder hvor jeg brått får mange på haken, eller mange i pannen. Nå har jeg mange sånne små "nupper" i pannen. Tror det kommer av at jeg spiser for mye dritt, hehehe.

Har du fregner? Ja, men de forsvinner litt mot de kaldere tidene. På sommeren har jeg helt VILT mye fregner, mens på vinteren kan de nesten forsvinne helt. Veldig rart, men jeg er naturlig fregnetrynet.Får du rabatter på Urban siden du jobber der? Ja. Alle som jobber innenfor Varnergruppen får prosenter i 13 forskjellige butikker.

Hvorfor er det aldri bilder av venner lenger? Helt ærlig fordi jeg har hatt en kjip periode i snart 3 mnd hvor jeg bare skjermet meg fra alle unntatt storesøsteren min. Jeg var bare så deprimert og utslitt at jeg følte jeg var i veien for alle fordi jeg ikke klarte å være glad. Så fort jeg prøvde å gå ut, kjente jeg en krig mellom å holde tårene inne og jeg tapte så og si hver kamp. Derfor ble jeg inne i huset frem til jeg klarte å kontrollere tårene.

Hvordan går det med den kulen du hadde for en liten stund siden? Så snilt av deg å spørre! For 1 uke siden kom den litt tilbake, og jeg ble dritredd fordi jeg fikk beskjed om å ringe sykehuset hvis den kom tilbake for da måtte jeg operere den bort. Jeg ringte aldri, meeeen den er heldigvis borte den dag i dag. Jeg skjønner virkelig ikke hva den kulen driver med, den lever sitt eget liv. Popper opp når det minst passer meg liksom, haha. Hvis den blir større nå igjen, så må jeg virkelig ringe for jeg tror ikke det er normalt at den vokser og så forsvinner gang på gang. Jeg er bare litt redd fordi jeg er ikke vil operere igjen.

Fikk dere svar på det dere lurte på? Om dere lurer på noe annet, kan jeg gjerne svare dere i dette kommentarfeltet♥

MY IPHONE COVERS

Da jeg hadde iPhone 4 hadde jeg nærmere 20-30 deksler som jeg seriøst byttet på hver uke, eller kanskje oftere enn det. Så dere kan bare gjette hvor trist det var å si farvel til alle dekslene mine da jeg fikk iPhone 5 i julegave. Både godt og vondt på en gang. Jeg var en av de få som hadde iPhone 4 igjen, etter at 5'ern hadde kommet ut. Jeg har så vanskelig for å si farvel til noe jeg har blitt glad i, haha. Men med ny mobil, betydde det nye deksler. Jeg tør ikke å gå uten deksel på mobilen min, for jeg er så redd for å knuse iPhonen min. Jeg har kun knust skjermen på en av Iphoneene mine èn gang. Vet ikke om det bare er snakk om flaks eller om det er fordi jeg har brukt deksel hele tiden. Men hvis jeg først skal ha et deksel, vil jeg selvfølgelig ha noen fine, og det synes jeg virkelig at jeg har fått tak i. Favorittdekslene mine er utent tvil det fra Adidas og det sorte fra By Malene Birger, leather case er desidert det beste dekslet of all times. Jeg elsker å stryke på det, håper ikke det er ganske sært? Haha, huff... Jeg er stadig på utkikk etter nye deksler, så vet dere om noen nettbutikker som selger mange fine eller eventuelt butikker?

Jeg er også litt stolt over meg selv. Kjøpte marmor posters på Ebay for 2 uker siden, ett i lyse gråtoner og et i mørke gråtoner. Tenkte at jeg måtte oppgradere bakgrunnen på mange av bildene mine her på bloggen fra teppet til noe litt annet, og måtte derfor teste det ut i dag. Marmor er sååå fint, og det ser alltid bra ut uansett hva du legger på over dette printet. En god og billig investering fra Ebay.
Fra Ebay.


Fra Asos.


Fra Adidas - kjøpt i Adidas butikken i Soho i New York.


Fra Michael Kors.


Fra By Malene Birger. Etter at jeg fikk lange negler har jeg fått en uvane med å skrape av logoen bak på dekslet til høyre, sykt irriterende...

Likte du noen av dekslene mine?♥

LATELY

Jeg har ikke åpen snapchat, men kan si jeg har perioder hvor jeg legger ut en god del der. Jeg er den personen som egentlig ikke har så mye liv, eller hvordan man skal si det. Så når jeg først er på farten, da skal jeg jaggu meg vise det òg. De siste ukene har det skjedd litt av hvert, og en av grunnene til at bloggen har vært litt på vent frem til ting har blitt bedre. Endelig begynner ting å falle på plass, og det betyr bedre og oftere blogging. Med tanke på at jeg ikke har blogget så mye om hverdagen min i bilder den siste tiden, er det litt greit å samle flere minner i ett og kanskje fortelle litt om hva jeg har gjort siden sist.

Torsdag 27.august var det på tide å ta et siste farvel med vår kjære farmor som sovnet inn den 22.august. Er det noe man aldri kan bli vant til, så er det begravelser. Det er forferdelig å se alle du er glad i gråte fordi vi alle har mistet en person som betydde mye for oss alle sammen. Selvom det var en trist begravelse, var den også veldig fin. Det var første gangen jeg hjalp til å bære kisten, og å gå ut av Jeløy kapell med kisten i hånden din, da slo det meg at jeg aldri vil få se farmor igjen. Du kjemper imot å holde tårene inne, men det går ikke. Etter at begravelsen var over, dro alle i familien til Refnes Gods for å samle oss og avslutte en trist dag som en fin dag. Fredag 28.august dro jeg til Gøteborg med Junkyardnorge for å snakke om et samarbeid jeg veldig snart skal fortelle dere om. Møtet gikk veldig bra, og det kribler i hele meg å få satt i gang, it's really happening!! Enda en drøm går i oppfyllelse, og jeg kan knapt vente med å se hva jeg har vært med på å skape. Lørdag 29.august var det på tide å feire bursdagen til min kjære svenske kollega Linnea som fylte 20 år. Så gøy som jeg hadde det denne kvelden har jeg ikke hatt det på lenge. Alltid så koselig å møte på nye mennesker, spesielt svensker, haha! Etter mye beerpong, limbo og dansing, tok veien videre ut på byen hvor dansingen fortsatte hele natten. Jeg var nesten like støl i kroppen etter dansingen, som det jeg blir etter styrketrening. Det sier vel sitt. Søndag 30.august dro hele familien bort til farmor for å rydde i leiligheten hennes på formiddagen. Det føltes veldig rart å være i hennes hus, uten hun. Vi gikk igjennom klær, smykker, møbler osv for å finne ut av hva som skulle hives, gis bort, og hva vi ønsket å ta selv. Mandag 31. august hadde jeg PT-time for å få satt i gang en kostplan så jeg kan komme meg raskere opp i vekt. Det hjelper ikke bare å trene, for du trenger også fett for å bygge muskler. Timen gikk kjempebra og jeg er spent på å se hvordan kostplanen min vil se ut, og om jeg vil bli flink til å følge den. Jeg begynner å få litt styr på treningen, og få det i rutinene mine - så jeg tror dette skal gå fint. På torsdagen, fredagen og lørdagen som var nå har jeg jobbet og trent ved siden av noen av dagene. Så denne helgen har jeg vært helt dø etter jobben og treningen at jeg har ligget flat som en pannekake. Jeg er veldig klar for en ny uke, og skal love dere at det blir bedre blogging fremover, for jeg har noe på lur.

Hva har du gjort den siste tiden & hva ønsker du å se mer av på bloggen min?♥

JOBBHELG

Fra og med i dag er det jobbhelg for meg, men det passer meg faktisk veldig bra. Noen ganger er det deilig med fri, mens andre ganger er det heeeerlig å ha en jobb å måtte dra til. Ikke misforstå, bloggen er en jobb for meg det også, men der er jeg litt mer fri til å skrive når som helst imotsetning til jobben som jeg MÅ være på til det og det klokkeslettet. Det er deilig å fremdeles ha noen rutiner i hverdagen, som blant annet jobben min på Urban. Hvis ikke hadde nok døgnrytmen min vært så fucked up for å si det rett ut, haha. Er det noe jeg er mester i, så er det i å sove. Jeg reiser meg virkelig ikke opp fra sengen før alarmen ringer, selvom jeg har våknet før. Her skal jeg ligge til siste sekund! Så nå vet dere det, hah.. Jeg har vært opptatt helt siden 11:00 i dag morges, stod opp og hoppet rett inn i klærne mine så var jeg på vei ut for å handle noe jeg har gledet meg fryktelig mye til. Gleder meg super mye til å vise dere det på bloggen om et par dager. Etter denne lille handelen, var det rett hjem for å få i seg både frokost og lunsj før veien tok videre til stengevakt på Urban. Hver eneste gang er det like vanskelig å komme frem til hva man skal ha på, men som alltid - jeg finner alltid noe. Knipset noen raske bilder før jeg måtte dra på jobben, lover litt bedre bilder til neste gang.

Nå har jeg hoppet rett inn i joggedressen og er klar for å se Bridesmaids som går på TV3. Ha en riktig fin torsdag!
Bomberjakken husker jeg ikke hvor er fra, t-skjorten og dr.denim buksen er fra Urban, skjorten er fra Asos & klokken er fra Larsson&jennings.


Ukens høydepunkt! Dette skal jeg selvsagt vise dere senere på bloggen. Jeg har dette plagget allerede, bare i en annen farge.

Hvordan har din dag vært?♥

SVEA ♥ XX-XY

// I samarbeid med Junkyard.

Tidligere i sommer var jeg, Aurora, Lea og Åshild på en shoot med Junkyard i Oslo hvor vi virkelig koste oss både foran og bak kameraet. Junkyard XX-XY & SVEA har inngått et samarbeid med ny høstkolleksjon som består av så mange flotte plagg. Det er en god blanding av en sporty og veldig urban stil, med en liten dose av the cozy-look. Første dagen vi fotograferte, startet vi med en rolig frokost på hotellet vi overnattet på, Comfort Hotel Grand Central, og deretter snakket vi med designerne som hadde vært med på å lage denne kolleksjonen og for å bare bli litt mer kjent. Etter det møtet, var det med en gang opp i suiten hvor vi skulle bli stylet og sminket. Mens noen ble sminket, fikk andre prøve ut antrekkene vi skulle ha på. Klokken 11:00-12:00 var vi endelig klare til å dra av sted til første location vi skulle fotograferes i, som var på et fitnessgym. Gud hvor gøy vi hadde det der, mye latter å huske derfra for å si det sånn. Siden vi var veldig opptatte med å være foran kameraet, var det vanskelig å se for seg hvordan bildene ble. Det er derfor så deilig å endelig ha mottatt de første bildene fra treningsshooten. Tror vi alle har ventet i spenning på å få bildene, og jaggu meg var det verdt ventingen.

Treningskolleksjonen til Junkyard XX-XY & SVEA er nå tilgjengelig på Junkyard og ønsker du å se flere bilder fra første fotoshooten vår kan du trykke HER. Trykk på bildene for å komme direkte til produktene, ellers er det bare å bla helt ned på siden så er alle produktene lagt til der. Gotta love them!


Fotograf: Emil Sollie - Makeup: Tatjana Weddegjerde.

Likte du bildene?♥

SEPTEMBER

Wow..... Det er sprøtt å tenke på at det i dag er 1. september. Det har gått så fort, alt sammen og det er en skummel tanke. Noen ganger føles 24 timer ut som 48 timer, mens andre dager føles 24 timer ut som 12 timer. Å se hvilken måned vi er kommet til, og se på gradene ute får meg til å innse en ting, sommeren er virkelig over nå. I fjor lå jeg på stranden i Tyrkia og hadde sand mellom tærne mine, men i dag sitter jeg i sengen med joggebukse og krøller meg inn i dynen min, mens det høljer ned med regn. Det er kanskje like greit at det er så dårlig vær i dag, med tanke på hvor støl jeg er i rumpe og lår etter gårsdagens styrketrening. Jeg hadde en time med en personligtrener i går for å få litt veiledning på matfronten, altså kostplan for å kunne gå fortere opp i vekt. Jeg gleder meg til å få denne planen og kunne få litt bedre rutiner på hvor ofte jeg må spise og ikke minst mer variert mat. Men jeg er kanskje litt heldigere enn de som skal ned i vekt, for jeg skal så og si bare spise mer av det jeg allerede spiser, og oftere. No problemo!!! Jeg har bare lett for å glemme hvor mye klokken er, og derfor tenker jeg ikke på at jeg skal ta meg noe å spise før jeg er sulten. Så fremover vil det bli å sette på alarm hver 3. time og da spise et eller annet godt. Jeg har vært så misfornøyd med kroppen min i en alt for lang stund nå, at jeg har forstått at eneste som kan gjøre noe med det, er meg selv. Jeg føler meg klar, og det er virkelig på tide.

Det er forresten siste sjanse til å melde seg på junkyardkonkurransen jeg har på instaen min. Du kan vinne gavekort på hele 1500 kroner! Gå inn på @madeleinepedersenn og bla nedover til du kommer til konkurransebildet med Nike genserne på, så ser du hva du må gjøre for å delta. Lykke til!♥Synes du tiden har gått fort?♥