hits

september 2016

ANTREKK: HEELS AND HOODIE

Kvelden i går var en veldig trist en, jeg kan ikke huske sist jeg var så lei meg. Jeg hadde faktisk glemt hvordan det var å ha så mange følelser som bestod av frustrasjon, sinne og skuffelse. Jeg kjøpte derfor mye godteri og gratinerte poteter for å få humøret opp - typisk trøstespising. Men etter mange tårer, sover man alltid godt - og den søvnen var så god. Jeg kommer til å fortelle hva det er når tiden er inne, mens nå skal jeg bare gi bånn gass fremover. Nothing can stop me i'm all the way up.


Jeg dør av hva jeg skal fortelle dere nå, men siden jeg er litt sur følte jeg for å være litt dark i dag med sminken (haha lol). Derfor kjørte jeg på med mørke lepper og mørk øyenskygge som jeg aldri har brukt sammen før. Jeg bare følte antrekket kledde denne sminken. Antrekket er egentlig enkelt, men på grunn av små detaljer gjorde det antrekket mer spesielt, hvert fall hva jeg synes. Denne genseren har vi nettopp fått inn i Urban, og den minner meg litt om Yeezy kolleksjonen på grunn av fargen og passformen. Den har splitter på siden av bena, som jeg bare digger! Det begynner å bli kaldt ute, så da passet det ganske bra med å bruke den ene bomberen som har blitt en favoritt hos meg. Overraskende nok ville jeg bruke heels i dag, noe jeg aldri gjør ellers. Og jeg skjønner nå hvorfor jeg ikke gjør det, på grunn av de fantastiske vannblemmene man får. Gotta love it! Men jeg følte virkelig for heels, og da ble det sånn haha.


Håper dere får en kjempebra helg!♥

Bomber fra Urban her (sponset)  // Hettegenser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nelly


Hva synes dere?♥

JUNKYARD FAVS

Vinneren av Junkyard konkurransen ble: Milli!!! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart♥


// Innlegget inneholder adlinks


Når det er blitt sagt, så tenkte jeg en ting; Hvorfor ikke lage et innlegg med Junkyard favs, når jeg gjør det stadig vekk med Nelly? Det ser ut til at Nelly innleggene mine blir tatt godt imot av dere, og med tanke på så mange av dere som deltat i Junkyard konkurransene som arrangeres på bloggen kan forhåpentligvis dette falle i smak også. De har absolutt alt fra A-Å når det gjelder streetwear, basics og sneakers. Faktisk så mye mer enn det jeg skriver her nå, så mye at dere bør sjekke det ut. Og siden jeg sjekker ut nettbutikken så ofte som jeg gjør, har jeg allerede favorisert en god del produkter derfra som jeg kan dele med dere nå. Dere vant kanskje ikke denne konkurransen, men tenk at dere har en sjanse neste måned og dere eventuelt da kan bruke gavekortet på noen av produktene jeg har delt med dere under her.


Jeg har hatt fri fra Urban i dag, men likevel svettet som en gris kan man si. Man skulle trodd jeg har vært på trening når jeg sier det, men jeg har faktisk bare rydder i klesskapet mitt. Jeg har funnet så mye jeg ikke bruker, og har derfor lagt det ut på Instagram for å selge det. Hvis du er nysgjerrig kan du gjerne ta en titt på @madeleinepsale.


EDIT: Linkene skal fungere nå!1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER


Hva sier dere til Nelly & Junkyard innlegg som dette 1 gang i måneden? - Og likte dere noen av produktene over?♥

URBAN KICK-OFF 2016 BILDEDRYSS

Det eneste jeg kan si egentlig er wow. For årets siste Kick-Off gikk over alle forventinger, til tross for at jeg allerede hadde forventinger siden sist jeg var på Kick-Off med Urban gjengen. Opp i alt var vi nærmere 130 mennesker som var påmeldte til dette, men dessverre var noen syke og ikke fikk blitt med - men next time sier bare jeg. Klokken 10:00 var vi fremme i Varner-palasset og jeg sverger at det er så stort, så stort at jeg gikk meg vill et par ganger. Det var ikke mye tid til å mingles før det var i gang med alle foredragene. Siden vi var så mange var vi delt opp i 3 grupper, som byttet på runden med forskjellige foredrag. Jeg skulle nesten lagt ut planen for denne dagen her på bloggen så dere faktisk får sett hvor mye vi alle gjorde. Men det vi alle hadde ventet på var selvfølgelig middag, awards og Urban festen. Vi gikk av med en pris med hele Regjeringen som består av Urban butikkene fra Hamar, Jessheim, Strømmen, Ski, Lillehammer og oss fra Moss. Prisen vi vant som et supert team var Beste region på salg & service. Veldig god pris å vinne! Det var så mange velfortjente priser som ble delt ut, og det alle gledet seg til resten av kvelden var å feire dette til langt ute på natten.


Det var dancebattles, free drinks som gikk hardt utover fleste av oss og et tøft skjema på søndagen som ikke stoppet oss. Vi dro til hotellrommet i 03:00 tiden, og hadde nach på flere forskjellige rom med blant annet karaoke på menyen. Jeg var ikke i seng før etter fem-tiden, og det sykeste med dette er at jeg skulle opp igjen klokken 08:00 for å pakke, sjekke ut av hotellet og spise frokost før resten av foredragene skulle fortsette frem til 15:30, da det hele var over.


Jeg kunne skrevet i en evighet, for så mye gøy var det under denne helgen. Men nå skal dere få litt bilder å se på fra denne supre lørdagen!

Min nye favoritt kjole er fra Junkyard og den finner du her (sponset).


Så det ikke gøy ut og hvordan har deres helg vært?♥

LONG TIME NO SEE

Det er lenge siden sist jeg publiserte et innlegg så her tidlig, men grunnen min kunne ikke vært noe bedre. Hele denne uken og forrige uke har jeg sett så frem til denne dagen, og hvorfor? Det er nemlig tid for høstens Kick-off med Urban i Oslo. Jeg var med på mitt første Kick-Off i mars og det gikk over alle forventninger. Man følte seg virkelig som en stor gjeng, siden alle er så utadvendte og alle er der for samme grunn som er å ha det gøy, ikke minst å lære og få inspirasjon. Hele denne lørdagen er planlagt fra 10:00 og helt frem til 03:00 i natt. Det skal være forelesninger helt frem til 22:00 ish, som sist og det er så viktig å være opplagt under disse foredragene. Dette er foredrag om alle brands vi har i Urban, så det er derfor veldig til nytte for oss ansatte å få litt mer kunnskap om de forskjellige merkene. I tillegg får vi en liten smak på hva som kommer inn i butikkene, og det er alltid like spennende. Jeg venter fremdeles på et par sko som skal komme inn i butikken, helt siden jeg så de på Kick-Offet i mars.


Baggen er med meg på turen (kanskje litt mer overpakket enn på bildene under, som alltid) og jeg sitter for øyeblikket i bilen med resten av gjengen fra Fredrikstad og Moss, som er ganske trøtte - men veldig klare for en minnerik helg. Det eneste jeg gruer meg til nå er å feste langt ut på natten med Urbanesere, men å være oppegående igjen 10:00 dagen derpå for enda flere foredrag. Vi klarte det forrige gang, og vi skal klare det igjen!


Ha en strålende lørdag♥


Uansett om jeg skal på en lang eller kort tur, må jeg alltid ha en slik liste - klarer meg ikke uten.


Hva er planene deres for i dag?♥

MY LATEST OUTFITS PART 4

Dette innlegget har vært savnet fra bloggen har jeg forstått. Derfor setter jeg stor pris på når dere sier ifra om innlegg dere savner på bloggen, for da får jeg ordnet opp i det! Det som stod for tur denne gangen er et innlegg om alle mine siste antrekk og selv jeg synes det er litt gøy å se på alle antrekkene. Gir meg litt ekstra inspirasjon til hva jeg kan bruke neste gang og ikke minst å prøve å få til litt mer variasjon i både bilder og antrekkene jeg har på meg. Jeg har muligens fri fra jobben i morgen, så da skal jeg sette av litt tid til å sette sammen kule antrekk osv fremover. Å kanskje legge bort noen plagg jeg har brukt litt for ofte, slik at jeg kan vise dere hva annet fint jeg har! I tillegg til det må jeg bli kvitt litt klær, for jeg legger merke til at det er mye som ikke blir brukt så da er det kanskje på tide å gi dem til en ny eier.


Dette innlegget var som sagt veldig ønsket på bloggen, men hvis det er noe annet dere skulle ønske å se - rop ut!Hvilke antrekk like dere best?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Nå er det på tide med en ny runde her på bloggen med en konkurranse i samarbeid med mine lengste samarbeidspartnere, nemlig Junkyard. Jeg har faktisk glemt å kjøre denne konkurransen forrige måned, så det må jeg nesten beklage. For jeg elsker å kunne arrangere konkurranser til dere, slik at jeg kan gi noe tilbake. Premien èn av dere vinner er et gavekort på hele 1500 kroner, som tilsvarer mye fint på hos Junkyard. Nå har de fått inn så sinnsykt mange kule sneakers og nå som høsten er rett rundt hjørnet hadde det kanskje vært greit med noen nye? Denne konkurransen er for både jenter og gutter, med tanke på at denne nettbutikken selger mye stuff til begge kjønn. Konkurransen vil være i nøyaktig 1 uke, hvis ikke det skjer noen endringer underveis. Dere kan også melde dere på så mange ganger dere bare måtte orke som øker sjansene deres til å vinne.


For å delta:

♥ Like facebooksiden til Junkyard her.

♥ Like facebooksiden min her.

♥ Følge @junkyardnorge på Instagram.

♥ Følge @madeleinepedersenn på Instagram.

♥ Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET
Likte du denne konkurransen & hva ville du brukt gavekortet på?♥

ANTREKK: BONITA BOMBER

Jeg kan aldri på forhånd vite hvilke dager jeg blogger og hvilke dager jeg tar meg fri, før det bare skjer. Dere vet at de dagene jeg blogger minst på er i helgene siden det er da jeg har mest å gjøre, blant annet å tilbringe tid med venner. Ukedagene er da jeg blogger best, siden jeg har best tid til å prioritere og planlegge innlegg til bloggen bedre. Jeg så for meg at jeg muligens rakk å blogge tidligere i dag, men siden jeg hadde venninner over på frokost og planer i byen før jeg skulle på jobb ble det for liten tid. Noen ganger ønsker jeg at et døgn varte i 48 timer mens andre ganger kunne dagene like gjerne bare vart i 12 timer. Jeg bøyer meg virkelig i støvet til de bloggerne som klarer å gjøre så sinnsykt mye på bare èn dag, bare leit jeg ikke er hun. Men til tross for liten tid i dag, fikk jeg knipset noen bilder av antrekket mitt før jeg måtte komme meg på jobb. Det eneste jeg ikke ble fornøyd med på bildene var lyset, de periodene kommer ganske sjeldent men når lyset er så dårlig blir det automatisk mange tanker om at jeg burde slette alt. Alt kan ikke alltids være på topp, så jeg får trøste meg med det haha.


Jakken jeg har på meg er en tynn bomber som jeg har beundret veldig lenge i butikken jeg jobber i, og jeg ble derfor så glad da jeg fikk denne sponset forrige uke. Den kommer i 3 forskjellige farger, og jeg lover dere at jeg skal vise dem alle. Jeg skal bare ta ganske nøye research rundt i byen og finne områder med pent lys før jeg knipser mer.Bomber fra Urban her // T-skjorte fra Sixth June // Bukse fra TopShop // Sko fra Junkyard her (Sponset) // Veske fra River Island // Solbriller fra Junkyard


Hva synes dere?♥

MAKEUP ROUTINE - STEP BY STEP

Dere aner ikke hvor GIRA jeg blir når dere spør om jeg kan dele mine sminkerutiner med dere osv. Grunnen er fordi jeg alltid har vært hun som ikke har klart å sminke seg noe spesielt, så da er det ekstra gøy når noen jenter der ute spør om jeg kan blogge mer om sminke. Det er alltid jentene mine som har vært de flinkeste, og fremdeles er. Siden sist jeg hadde et slikt blogginnlegg har ikke mye forandret seg, men jeg har fått noen små teknikker og anbefalinger fra venninner som har hjulpet meg mye. Jeg har brukt hele dagen min på dette i tillegg til hundre pauser sikkert, men jeg håper dere liker dette innlegget♥
Step 1:Jeg bruker bareMinerals Original Foundation pudder i farge medium tan i hele ansiktet mitt. Denne dekker ikke like mye som det ser ut til på bildene, just so you know. Man ser fregnene mine in real fremdeles, hehe.


Step 2:Jeg bruker denne blushen fra theBalm på kinnbena, samt litt i pannen for å markere ansiktet litt mer og fader ut det med en sminkekost.


Step 3:Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne highlighteren.... Denne bruker jeg på kinnbena, nesen, haken og litt i pannen for en ekstra glød.


Step 4:En nude øyenskygge for å friske opp øynene litt fra Max Factor. Den glitterfargen som er markert av bruker jeg på hele øyelokket mens den mørkeste fargen bruker jeg i globallinjen.


Step 5:Jeg bytter veldig på hvilke mascaraer jeg bruker, men nå for øyeblikket har jeg brukt Telescopic fra Lorèal.


Step 6:Once you go Anastasia you never go back, bokstaveligtalt. Denne favoritten som er Dipbrow Pomade i fargen blonde har jeg brukt i flere år nå! Her fyller jeg kun på der jeg allerede har hår, hvis ikke blir fargen fort grå på visse steder.


Step 7:Altså girls; Har dere ikke denne gjennomsiktige gelèn fra Anastasia må dere kjøpe den nå. Bare se den store forskjellen fra steg 6 til steg 7. Den får brynene til å se fyldigere og lengre ut.


Step 8:Dette lyset gjorde favoritt leppestiften min nesten rosa, men det er min kjære Velvet Teddy som er brunere i virkeligheten jeg har brukt her.


Step 9:Mac Prep + Prime pudder bruker jeg på stedene jeg oftest blir svett eller klam, slik at sminken holder seg lenger på plass. Og ja, den FUNKER!


Resultat:


Hva synes dere og likte dere dette innlegget?♥

ANTREKK: CHILL BUT READY TO PARTY

Lørdagen ble mye bedre enn jeg kunne forventet på innflyttningsfesten til Martina. Det var mange nye ansiktet å se, men også veldig mange gamle - som det var veldig hyggelig å se igjen. Hun hadde stått skikkelig på for å gjøre denne kvelden gull, hun lagde sangria til gjestene og selvfølgelig jellyshots som er the bomb. Litt tidligere på dagen mens vi jentene fikset oss ferdige til gjestene kom, rakk jeg å knipse noen bilder av antrekket mitt for kvelden selv om det ikke var noe spesielt ved det. Men dette antrekket er så typisk meg! Jeg kjørte på med favoritt kjolen fra Nelly og en skjorte rundt livet som alltid. Men nå som jeg blar igjennom disse bildene, vil jeg nesten felle en tåre. I går kveld skjedde det et lite uhell i vaskemaskinen når søsteren min skulle henge opp klærne. Alt som hadde vært hvitt, beige og grått hadde nå blitt blått på grunn av en knall blå shorts som hadde skjult seg mellom alle klærne. Dette inkludert den fine kjolen jeg har på meg på bildene under. Gjort er gjort, og man får ikke fikset noe på det så da kan jeg kanskje med god samvittighet bestille denne kjolen på nytt og i samme slengen ta med den i en annen farge bare for å gjøre meg selv litt ekstra glad.


Fra og med i går etter jeg gikk fra jobben har jeg fri frem til jeg skal åpne nå til lørdagen, og tror dere det nytes eller? Denne dagen har vært så avslappet at jeg faktisk sovnet på sengen i stad mens jeg så på en film. Så nå skal jeg straks sette på en ny film og kose meg med lasagnen som straks er ferdig!Kjole fra Nelly // Skjorte fra Urban // Sko fra Noodles // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson & Jennings


Hva synes dere & kunne du gått slik på en fest?♥

U R B A N

Helgen er over, og det er kanskje kjedelig i og med at det gikk så fort! Men det er veldig deilig å starte uken med cafèbesøk og en herlig vakt på Urban. Jeg dro ned til byen tidligere for å møte en venninne og ta en iskaffe før jeg skulle på jobb. Det var overraskende behagelig å slappe av sånn før man gjorde det klar for stenging, kanskje jeg skal prøve å gjøre dette litt oftere. Da jeg gikk inn på Urban var det allerede mange mennesker der, og fra det øyeblikket tenkte jeg at dette ville bli en crazy start på uka. Det finnes ikke noe bedre enn de kundene du bare kan slappe skikkelig av med, og snakke om alt mulig. Jeg elsker da kunder går derfra med et smil, og selvfølgelig en Urbanpose i hånden. Det var virkelig DE flotte kundene innom i dag, og jeg gikk fra jobben med et smil - the best feeling in the world.


Det som ikke er like kult er å stå flere timer oppreist, og se på alt det fine vi har i butikken for tiden. Nå kommer det bare bedre og bedre varer inn nå som høsten nærmer seg. Det betyr fattige ansatte men en fornøyd garderobe. Vi fikk inn en strikkegenser fra Adidas forrige uke, og den er amazing på alle måter. Jeg har lagt den av til meg selv, og gleder meg til jeg får lønning så jeg kan kjøpe den. Det er en sånn sjelden genser man ikke klarer å si nei til, og når det er Adidas i tillegg blir det hvert fall umulig.


Jeg håper dere har hatt en strålende start på uken♥
Jeg måtte selvfølgelig teste ut den nye Dr.denim buksa vi fikk inn, hva synes dere om den?♥

I WANT IT ALL

// Innlegget inneholder adlinks.


Fredagen gikk til å gjøre så sykt mye, at når jeg endelig fikk litt ro som var på kvelden endte jeg opp med å bare se på filmer på tven. Jeg tror kroppen min trengte en liten hviledag, før jeg i kveld skal på innflyttningsfesten til Martina. Tror det kommer til å bli så morsomt!!! Jeg har frem til nå pakket med meg en bag jeg må ta med på Urban, siden jeg skal stenge der i kveld. Etter det blir jeg kjørt rett til festen, og må fikse meg ganske raskt før alle andre kommer. Det er ikke første gangen jeg har hatt dårlig tid på å fikse meg til slike ting som dette, men har man dårlig tid klarer man alltid å få det til på kort tid. Det er en litt sånn ond sirkel, for hvis du har god tid bruker du forbanna lang tid på badet... Hva som gjenstår nå før jeg skal på jobb er å lage meg noe mat og pakke ned noen siste ting så er jeg ready to go.


Men først tenkte jeg å dele noen goodies med dere! Jeg la ut et bildet på Instagram i går, hvor mange jenter kontaktet meg og lurte på hvor den var fra. Siden den kjolen er sååå fantastisk, tenkte jeg å dele noen av disse kjolene på bloggen men også legge til noe annet fint jeg fant på Nelly. Kjolen finnes i mange fine farger, og er en kjempefin passform på dem. De er litt sånn baggy i størrelsen, så selv om jeg har XS er den ikke akkurat tettsittende men akkurat slik jeg elsker den.


Håper dere har en kjempefin lørdag!♥1 HER // 2 HER // 3 HER4 HER // 5 HER // 6 HER7 HER // 8 HER // 9 HER10 HER // 11 HER // 12 HER


Likte dere noen av kjolene & hva er deres planer for kvelden?♥

EASY PEASY - NOT AT ALL

Såååå.... I dag bestemte jeg meg for å teste ut noe jeg burde ha gjort for over et halvt år siden. Det er mange innstillinger kameraet mitt har, som heter Olympus Pen E-PL7. Blant annet har den Wifi som kan koble seg til iPhonen din ved hjelp av Olympus appen og gjøre mye du ikke hadde trodd. Det første jeg lærte meg var å importere bilder direkte fra kameraet og over til mobilen, dette er en funksjon jeg bruker mest på jobb siden vi trenger bilder til å legge ut asap. Mens bildene jeg legger ut på Instagram er som regel de jeg allerede har postet her, pluss litt ekstra redigering så de passer bedre inn i feeden. Uten å snakke meg bort fra hovedfokuset, kan jeg fortelle dere en genial ting jeg lærte meg i dag etter 30 minutters opplæring av meg selv. Kameraet er så fancy at du kan koble iPhonen til appen, så kan du styre iPhonen som om det skulle vært en fjernkontroll, altså fjernutløser. Man kjøper til vanlig en fjernkontroll slik at man kan ta selfies, bilder på avstand osv - men dette kameraet trenger du bare en app til slik at det fungerer. Det koster null penger, og jeg visste ikke om dette før jeg kjøpte en fjernkontroll til Olympus til nesten tusen-lappen. Ganske dumt jeg ikke gjorde mer research før jeg kastet bort penger på dette, når jeg bare trengte en app.


Men det er så sinnsykt uvant at man ser seg selv på iPhonen, for det blir så vanskelig å ta blikket bort fra skjermen og se inn i kameraet. Jeg har så mange teite bilder på mappen min etter i dag. Til tross for at jeg brukte lang tid på å lære meg det, fikk jeg knipset noen bilder av meg selv på avstand med 45mm linsen. Tror mamma ble litt fornøyd med at jeg ikke vekket hun før jobb for å si det sånn!Jeg tenkte egentlig å ikke dele disse bildene, men klarte ikke å dy meg til slutt:
Hva slags kamera har du & hva liker du best med det?♥

MY WEAKNESS

Dette har overhodet ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg har fliret av dette flere ganger etter hendelsen som skjedde i går. Jeg våknet av at jeg hadde slått til meg selv med knyttneven i nesa. Jeg lå i 20 minutter og ikke skjønte hva som hadde skjedd, jeg husket ingenting av drømmen heller. Lurer på hva som fikk meg til å slå til meg selv, for det var fader meg ikke et løst slag heller, haha. I dag kjenner jeg at nesen min har blitt slått, men thank god for at det ikke er noen blåmerker å se.


I dag våknet jeg tidlig av meg selv, femte dagen på rad - noe stort har skjedd, jeg er ikke lenger et sovemonster?? Det elsker jeg, for nå føler jeg virkelig at jeg får gjort mer ut av dagen, selv om dagene mine med fri fra jobben går til å se på filmer og serier, og ikke minst lage god mat. Jeg har en sminkefri dag, og i den anledningen tenkte jeg å droppe selfies i dag og heller vise dere noe annet. Det har vært en stor forespørsel om jeg kan vise frem alle Adidas jakkene mine, og skrive hvor dem er fra, siden jeg vet jeg har mange Adidas lovers her på bloggen inkludert meg selv. Gjennom årene har det blitt en liten samling av disse jakkene, og man kan godt forstå hvorfor! Det er aldri et feil valg av jakke og jeg personlig synes jeg har fått tak i de fiiiineste. Jeg lurer på om jeg kommer til å skaffe meg flere, men det kommer nok til å bli en stund til. For den jeg lette etter i måneder, kunne jeg endelig krysse av på listen da jeg var på shoppingtur i London og fant den der.

Fra Junkyard - Den svarte finner du her & den hvite er dessverre utsolgt.Fra Junkyard - Den blå er dessverre utsolgt mens den røde finner du her.Fra Adidas butikken i London.Fra Urban.


Jeg sjekket for sikkerhetsskyld ut hjemmesiden til Junkyard, og de har disse jakkene inne i noen andre freshe farger. Trykk her for å komme til den i gul & trykk her for å komme til den i svart med militærarmer. Thank me later!!


Hva synes dere om jakkene & hvilken likte dere best?♥

PERFECT PARTY DRESS

Hvis det er èn ting jeg er dårlig på, så er det å vise dere innkjøpene mine. Jeg viste det på bloggen hele tiden før, men da skulle jeg til og med vise at jeg hadde kjøpt sminkefjerner - dette er sånn ca 4/ 5 år siden haha. Grunnen til at jeg nevner dette er fordi det er sprøtt å tenke tilbake på... Og rart hvordan det har utviklet seg til å fokusere mer på helheten og bildene, i forhold til da. Jeg klager overhodet ikke, og er ganske fornøyd med at det har skjedd en utvikling her. Mens jeg var i Spania med jentene mine, var vi på det store kjøpesenteret Habaneras to ganger. Første gangen fant jeg ingenting, men andre gangen klarte jeg ikke å slutte å tenke på en kjole jeg så på Zara. Kjolen er overhodet ikke noe jeg kunne valgt ut til vanlig å gå med, men noe ved den likte jeg så godt. Så godt at jeg til slutt bestemte meg for å kjøpe den, og det var det eneste jeg kjøpte under denne ferien.


Kjolen har en ganske vill utringning, og det er plagg jeg aldri går med siden jeg ikke er komfortabel med å vise brystene mine. Derfor kom jeg på en annen løsning, slik at jeg faktisk kunne bruke kjolen og føle meg vel i den. Det har blitt inn å bruke hvite t-skjorter under kjoler med stropper, og dette er noe jeg har fulgt med på. Det kan gjøre en festkjole over til et hverdagsantrekk og det liker jeg! Kjolen jeg kjøpte på Zara er full av paljetter og glitter, så denne kjolen er kun til en fest anledning. Den blir litt too much til hverdags hvis du spør meg. Men jeg gleder meg til å feste i denne rålekre kjolen, kanskje anledningen dukker opp nå til helgen.

Likte du kjolen & er det noe du kunne gått i selv?♥

TWO DIFFERENT BOOTS & TWO DIFFERENT OUTFITS

// I samarbeid med Skoringen.


Uken som har gått har vært både opp og ned. Jeg har prøvd så hardt for å bli frisk, og jeg kan endelig så jeg føler meg bedre!! Det var derfor perfekt å kunne komme meg ut, knipse noen bilder i de noe bootsa jeg har fått nylig. Som dere sikkert husker fra i fjor, bruker jeg sneakers som vintersko - og det er fordi jeg ikke har noen andre sko jeg kan bruke mot de kaldere tidene. Forrige uke mottok jeg 2 par i en semsket look som jeg skulle lage ett litt annerledes innlegg med, og for meg selv var dette faktisk en liten utfordring, men en utfordring jeg bare måtte takke ja til. Skoene jeg mottok er noe av det samme, men også så forskjellige i hver sin stil. Et sort par som alle jenter burde ha i hjemmet sitt og et blått par som er litt mer vågale på grunn av fargen. Jeg synes personlig at begge er stilrene og passer til hver anledning. Derfor bestemte jeg meg for å style opp disse skoene til hvert sitt antrekk, et hverdagsantrekk & et festantrekk for å vise dere hvordan jeg bytter ut mine sneakers med stilfulle boots.


Til hverdags liker jeg ikke å være for pyntet, så jeg synes det aldri slår feil med hullete jeans og en god hettegenser. Det kan ofte bli kjedelig, men da kan man gjøre det mer stilig med en lang kåpe og noen sunnies. Når det gjelder festantrekk føler jeg noen ganger for å dra den helt ut men også noen ganger å være litt dempet. Det beste jeg vet om er en baggy kjole og en kul bomber til - det er så enkelt men slår aldri feil!


De har nylig kommet med høst & vinter kolleksjonen så trykk gjerne HER for å ta en titt♥


Antrekk nr 1:Kåpe fra Vila // Hettegenser & bukse fra TopShop // Solbriller fra Junkyard // Sko fra Skoringen


Antrekk nr 2:Bomber fra BikBok // Kjole fra Nelly // Klokke fra Triwa // Solbriller fra Quay // Sko fra Skoringen


Hvilket antrekk likte dere best & hvorfor?♥

SUNDAY

I løpet av helgen så har jeg fått tidenes godnyhet som jeg enda ikke kan avsløre, men jeg kan avsløre at det har noe med en innspilling å gjøre. Nå krysser jeg bare fingrene for at det går min vei, etter intervjuet - mer kan jeg ikke håpe på. Så det er faktisk det eneste kule som har skjedd denne helgen. Jeg har vært på jobb, men bortsett fra det har jeg ligget i sengen og sett på filmer fra morgen til kveld siden jeg har vært ganske slapp. Det er lenge siden jeg har hatt så mye tid til meg selv, og bare se på filmer som jeg elsker. Selv om jeg har det best når jeg er sosial, er det virkelig godt å ha disse dagene hvor du rett og slett ikke gjør noe som helst. Denne søndagen er første dagen jeg har sminket meg ordentlig på en god stund, og det har jeg hatt mine grunner til. Jeg har vært ute å knipset bilder i dag, som jeg kommer til å vise dere på bloggen i morgen og det håper jeg dere vil like!


Søndagen min har ellers bestått av litt rydding, mer film og få litt system i skoene mine jeg har på rommet. Jeg har variert mye mer med skoene den siste uken, så det ser ut som vi har tusen mennesker på besøk i gangen på grunn av èn person her i huset. Det var på tide å få dem opp på rommet igjen, haha. Jeg har sett flere lure på hvordan jeg orker å ha en stinkbombe over meg mens jeg sover, men så skogal som jeg er, har jeg en egen skodeodorant jeg bruker i skoene mine slik at de lukter godt♥ Den er virkelig genial.


Hvordan har din helg vært?♥

MAX FACTOR BEAUTY BREAKFAST

// I samarbeid med Max Factor.


Wii, jeg gledet meg sånn til i dag tidlig da jeg skulle inn til Oslo å være med på et event for Max Factor klokken 09:00. De skulle feire den nye lanseringen av deres False Lash Epic Mascara og i den anledningen lurte dem på om jeg ville stille opp som modell. Så nye meg sier ikke nei til ting, og som sagt var dette mitt første event og det gikk kjempebra! Jeg kom dit usminket og det første som traff meg var alle de vakre jentene som kom for å se på. Beauty frokosten var veldig koselig, og tror det var en av de beste startene jeg har hatt på morgenen. Vi fikk servert en sinnsykt god smoothie, og det minnet meg på at jeg virkelig må bli flinkere til å lage smoothier hjemme som jeg gjorde før. Det er jo så godt, og ikke minst sunt! Da alle hadde fått i seg frokosten sin, var det på tide å komme i gang med sminken. Flinke Linda Wickmann var hun som skulle legge sminken på meg. Hun har lagt sminke på meg flere ganger, og jeg synes hun er en så dyktig makeup-artist. Noe av det beste jeg vet om er å dra sminkefri til et sted, og bare bli sminket av noen andre - det gode liv kaller jeg det, haha. De la en ganske nude sminke på meg, men spicet det opp med en glamorøs farge på leppene mine.


Alle var så heldige og fikk med seg en fantastisk goodiebag fra Max Factor, og blant annet et crazy selfielys som vi lærte litt om i dag. Det var en fotograf der som heter Kristoffer Myhre og han ga oss mange tips om hvordan vi kan få til bedre selfies, og med det selfielyset vi jentene fikk med oss hjem så tror jeg mange instagramprofiler vil se smashing ut snart. Gleder meg til å teste det ut!!!Så noen før & etter bilder av makeupen Linda la på meg:

Bildene er tatt av dyktige Kristoffer Myhre.


Likte dere resultatet?♥