hits

september 2017

ANTREKK: TEDDY JACKET

Det var noe jeg unngikk å fortelle dere dagen jeg var i Oslo sammen med Monica. For jeg hadde selvfølgelig fått øye på en jakke fra Weekday som bare virket så utrolig fin. Men så er det alltid slik at mange jakker som regel er mindre fine på, ulempen jeg har hatt med mine 3 (!!!) nye jakker er at alle har vært perfeksjon. Jeg har gått litt bananas med budsjettet mitt på jakker den siste måneden, men vet dere hva? Det føles faktisk helt greit. For jakker er noe du alltid har bruk for, og de jakkene jeg har kjøpt meg er så forskjellige at jeg er helt frelst nå. Jeg måtte innom Weekday for å prøve den spesielle teddy jakken, bare for å få det gjort. Jeg var usikker på fargen, siden det er en farge jeg aldri har sett meg selv i før - og der kommer usikkerheten. Jeg brukte kanskje noen minutter på å bare føle litt hvordan det var å ha på jakken, og så sa jeg til Monica "Nei, vet du hva. Jeg må ha den". Jeg har brukt den èn dag, og det er sååå mange som har kommentert den allerede. Det er kjempekoselig synes jeg, og samtidig så skjønner jeg hvorfor så mange er gale etter å få vite hvor den er fra. For dere; Den er helt sinnsyk. Dette er en farge jeg tror jeg vil elske for alltid, spesielt når det gjelder dette plagget. Bruker du denne jakken, så er det aldri et kjedelig antrekk du går i.


Kan dere forstå at jeg er forelska?


Jakke fra Weekday // T-skjorte fra Tiger Of Sweden // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Puma // Bag fra Louis Vuitton // Belte fra H&M

ALBERT BISTRO

Som sagt møtte jeg nye Side2 bloggeren, Monica i går. Det var hun som faktisk kom bort til meg på Daniel Wellington eventet for litt siden. Jeg stod helt alene, og var livredd for å ikke ha noen jeg kunne være med den kvelden. Så jeg må si at ho var litt av en redning, og litt av en jente. Ho er så sjarmerende, og bare skikkelig jordnær. Det er litt vanskelig å finne de i denne overfladiske bloggverden hvis jeg får lov til å si det. Litt sånn at jeg har gitt opp, og droppet å dra på events. Men en sjelden gang klikker man skikkelig med de andre jentene, og sånn følte jeg det her. Så dere - jeg dro inn til Oslo for å tilbringe dagen der med hun, og tiden gikk nesten fra oss! Plutselig var det mørkt, og det var på tide å komme seg hjemover. Jeg kjenner denne dagen har vært skikkelig god for sjelen min, sånn skikkelig avslappende men så vannvittig koselig.


Dere har garantert allerede hørt om denne resturanten Albert Bistro på Aker Brygge, men jeg MÅ bare tipse dere om den. Dette er andre gangen jeg er her, forrige gang på date (sniker inn en liten show-off her) men denne gangen for en liten lunsjdate. Dette stedet har en veldig god atmosfære, og ser kjempeflott ut. Servicen der vil jeg også skryte av faktisk. Jeg har spist på mange steder der servicen er til å spy av, bokstaveligtalt. Men her føler du deg skikkelig tatt vare på og det synes jeg er viktig.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: COMFY IN BEIGE

Åh, denne dagen har bare vært så koselig at jeg skulle ønske jeg kunne oppleve den èn gang til. Jeg sliter litt med å holde igjen på det jeg skal skrive, siden jeg også knipset bilder til et innlegg jeg vil publisere i morgen. Sååå i hvert fall kan jeg fortelle at jeg dro inn til Oslo i dag for å ha litt hyggetid med Monica. Hun har nylig blitt en Side2 blogger, så det er kjempegøy! Før vi kom oss nedover til Aker brygge så stoppet vi opp i Prinsens gate for å ta litt bilder der. Uansett hvor jeg snur meg hen der, så er det fine bygninger overalt og det digger jeg. Litt av grunnen til at jeg også liker Oslo mer og mer, for man får en spesiell blogglyst der når det er fine steder overalt.


Jeg har ett sånn hat og elsk forhold til antrekket jeg hadde på meg i dag. Jeg fant frem en gammel bukse jeg ikke har brukt før, men som jeg alltid har likt (?). Så jeg ville style den opp med en oversized t-skjorte i dag og med en clean kåpe til. Men jo mer jeg gikk rundt i buksen, jo mer usikker ble jeg på buksa. Den passer kanskje best hjemme i sengen med litt snacks. Det var bare så vanskelig å avslå den på grunn av det myke stoffet. Det var en sånn dag i dag, der jeg bare ikke klarte å ta på meg jeans.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe fra Zara // T-skjorte HER (sponset) // Bukse fra River Island // Sko fra Puma // Klokke fra Larsson&Jennings

FELT LIKE A CHEEZ DOODLE TODAY

Hvis det er èn ting jeg skal innrømme, så er det at jeg har vært litt dårlig på å invitere venner med på ting. Altså bare å ta en kaffe, henge på soverommet, dra ut osv. Det er ikke kult å ferske seg selv i å være så dårlig på ting som dette. Derfor har jeg endret raskt på dette, og føler meg allerede som en bedre venn igjen (haha). Men det er så viktig å spørre tilbake, og ikke bare det å bli spurt. For jeg ELSKER å bli spurt med på ting, så hvorfor ikke gi den samme gleden tilbake? Fine tanker på en tirsdagskveld, det må jeg si. Det er så lite som skal til for å ta en kopp kaffe med venner, og i dag var en av dagene jeg gjorde det - again. Det er en liten stund siden sist jeg hadde en skikkelig girltalk med en venninne, så jeg sendte en melding i går og avtalte en liten kosestund med hun i dag. Vi dro på resturanten Ro og tok en caffe mocha der mens jeg prøvde meg på en panna cotta. For å være ærlig så må jeg si den så bedre ut enn den smakte, så ble litt skuffa. Det er sjeldent jeg ikke spiser opp en dessert, men det skjedde denne gangen. Prøver igjen neste gang!! Det er et veldig pent sted å dra til, og et av de finere resturantene her i Moss.


Jeg har vært varm og kald om hverandre i dag, så jeg dro på meg en gammel favoritt i klesskapet før kaffe-daten. Jeg skal innrømme at jeg føler meg litt som en cheez doodle i den, men jeg elsker cheez doodles så jeg digger det. I morgen skal jeg forresten jobbe på Urban på Oslo City for første gang, så ta gjerne turen innom!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genseren er fra Weekday!

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN DEL 6

Vinneren av junkyardkonkurransen er Anniken!! Gratulerer så mye til deg. Følg med på mailen din, for du vil bli kontaktet veldig snart for å motta gavekortet.


Denne helgen har vært så utrolig morsom, og det sitter jeg igjen med mange beviser på. Jeg har så vondt i ribbeina og ansiktet mitt etter å ha ledd så mye på lørdagen. Dere som har meg på Snapchat skjønte kanskje litt hvor gøy vi hadde det. Men likevel - det er SÅ mye som skjedde den natten i Oslo, og jeg bare digget det. På søndagen føltes det ut som om vi stod opp fra de døde, og klarte å komme oss ut for å spise en typisk amerikansk frokost på en Diner på Grunerløkka. Jeg følte meg raskt som et menneske igjen etter den gode frokosten! Men jeg er ho som ikke får hangoveren før klokken nærmer seg 16, og believe me - den kom som et slag i ansiktet. Jeg sa til meg selv at jeg aldri skal drikke igjen, fordi jeg syntes så synd på meg selv i går. Så synd at jeg lagde meg hjemmelagde gratinerte poteter nok en gang.. Det hjalp på formen, jeg lover.


Jeg hadde trengt en ekstra søndag kjenner jeg. For å unngå å vise hvor sleten jeg er, kan jeg heller dele noen av mine uheldige bilder med dere! Jeg har en egen mappe på pcen som heter stygga, og der lagrer jeg alle de mindre fine bildene av meg. Og nå har det fyllt seg opp igjen for å si det sånn.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle har den ene trusa som bare ikke blir der den skal være. Den kastet jeg rett etter vi kom tilbake på hotellet vårt i Spania :-)))))

N A K D

Åh gårsdagen var så koselig, og akkurat sånn jeg ønsker å tilbringe en fredag på. Ida og jeg dro til familien hennes for å først lage taco - og jeg må bare si det; Jeg elsker folk som lager taco på fredager, haha. Sånn jeg er på det, så er det nesten en tradisjon sånn at man ikke spiser taco andre dager enn på fredager. En av grunnene til at vi skulle til familien til Ida var fordi vi skulle hjelpe til å lage oreokake til lillesøsteren som fyller år i morgen. Så dere skulle bare sett hvor proffe vi var på kjøkkenet, i vårt rette element si! Det var ikke bare bare å stå imot fristelsene da vi lagde kaken fra bunnen av. For fy flate og godt alt smaker. Vi spiste så mye av dette underveis at vi på kvelden, da vi skulle spise ute med venner, ikke orket annet enn drikke. Men det var uansett koselig! Jeg har fått meg en ny favoritt drink ute på byen, nemlig cosmopolitan. Det kan jeg vel takke forrige helgen for! Prøvde ut så mye nytt, og drinker var en av dem. I går så satt vi og koste oss med drinker ute på byen og hadde skikkelig deeptalk om absolutt alt. Jeg elsker slike samtaler, for jeg blir såå gira på sånt da man kan snakke litt dypere og ikke bare overfladisk hvis dere forstår.


Jeg skal straks inn til Oslo for å tilbringe lørdagen der med venner. Vi skal først ut å kose oss på Munchies før vi skal ut på byen, så dette gleder jeg meg fryktelig til! Men først ville jeg bare dele NAKD rabattkoden med dere før jeg glemmer det. Den varer til midnatt, så ikke glem det. Bruker dere rabattkoden Madde20, så får dere 20% rabatt på alle produkter der. Don't forget♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

00:00

Det er noe rart som foregår med hodet mitt og generelt kroppen min om dagen. Jeg er søvnig og sliten hele tiden, det har vært sånn i nå 3-4 dager nå og jeg vil at det skal slutte. Jeg kan ha sovet nok på natten, men likevel bli søvnig igjen bare timer etterpå. Jeg spiser som jeg skal, så jeg tror det bare er en periode jeg har nå I guess? Det kan godt skyldes meg selv og min overtenking. Jeg tenker veldig mye om dagen, på alt rundt meg og hva som skal skje, og ikke minst ting jeg er redd for at skal skje. I dag har jeg ikke klart å gjøre noe som helst, jeg har ligget med hodet på puten min helt siden jeg stod opp. Misunnet alle andre som har hatt et liv i dag, og bare ligget inne og fundert over hva det feiler meg. Jeg er evig glad for at jeg har planer for morgendagen, for hadde det ikke vært for de planene så hadde jeg sikkert ikke stått opp. Det er så sprøtt at man kan bli sliten av å ikke gjøre noen ting, jeg ville heller håpet på at det ville ladet opp energien min.


Jeg var en rask tur i Sverige med Martina i går, og vi begge gikk rundt sjokkerte over hvor trøtte og stille vi begge var. Vi gjespet og bare lo, for det var rett og slett deilig at begge var like trøtte selv da det var midt på lyse dagen. Jeg var så trøtt og sliten at jeg ikke engang orket å gå ut av bilen for å knipse bilder. Takk gud for at en av oss klarte det, haha.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: MY NEW COAT

På lørdagen etter å ha startet dagen med en god iskaffe, var det duket for en dag med mye kos og inkludert mye vandring. Karl Johan kan virke kort, men når man går der for å shoppe da er det en helt annen verden. Det skal sies at jeg rotet meg bort inne på Høyer. Jeg fant seriøst ikke utveien og fikk nesten panikk fordi jeg ikke så en utvei. Da jeg endelig kom meg ut derfra, gikk jeg innom Filippa K og møtte på en kompis av meg som jobbet der. Jeg har sagt både til dere, og til meg selv at jeg trenger en ny kåpe. Men jeg trodde aldri at jeg skulle finne en så flott kåpe så fort! Jeg falt umiddelbart for kåpen på grunn av den mørkebrune/ burgunder fargen. Det er ellers en slik type passform jeg elsker på kåper, ikke for tynn og ikke for tight. Jeg har forstått at jeg bør begynne å investere litt mer penger i jakkene jeg kjøper. For senest i forigårs måtte jeg kvitte meg med flere jakker som ser ut til å ha blitt påkjørt - no joke. Og det føles litt ut som et tap, for jeg trodde jeg gjorde et kupp, men så veide produktet opp til den lave prisen. Så dere, jeg skal bli flinkere til å bruke pengene mine på ting som varer lenger enn bare gjennom èn vinter.


Som sagt er fargen på kåpen helt amazing, og løfter derfor mitt simple antrekk til et helt annet nivå.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kåpe fra Filippa K // T-skjorte fra Flat Top // Bukse fra Bershka // Sekk fra Forever21 // Sko fra Vans // Klokke fra Triwa

ALENE PÅ CAFÈ

Klokken 07:30 startet dagen min og det etter en natt med alt for lite søvn. Grunnen er vel så godt som fordi jeg var veldig spent og gira på hva denne dagen skulle bringe. Jeg hadde et møte i Oslo med Side2 som jeg blogger for i sammenheng med en viktig kunde. Vi diskuterte litt planer fremover, og hva vi ser for oss skal skje videre i samarbeidet og dere - bare vent til jeg kan fortelle dere det mer detaljert. Jeg gikk fra møtet med en skikkelig what the actual fuck følelse fordi nå innser jeg at det skjer, og det er SÅ GODT! Fordi jeg var så glad, gikk jeg for å unne meg et lite cafèbesøk for å feire litt. Og jeg hadde aldri trodd at det å sitte på en cafè alene kunne være så behagelig. Det er selvfølgelig best med selskap. Men akkurat i dag var det deilig å ta en kanelsnurr og iskaffe, for å bare tenke stille for meg selv. Det varte jo ikke så lenge da en mann kom og spurte om han kunne sette seg ned ved siden av meg, men shit au.


Etter møtet så tok jeg nok en iskaffe med Anja, som jeg møtte på DW-eventet. Kjempeålreit jente! Men vi begge hadde planer videre for dagen, så derfor måtte jeg komme meg hjemover for å besøke mormor en tur. Det har vært en skikkelig produktiv dag, men jeg kjenner det er ganske godt å komme hjem etter en lang dag.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: BLACK LEATHER JACKET

Jeg tilbringte helgen min i Oslo, og jeg har kost meg så utrolig mye med herlige mennesker. I tillegg til dette så har jeg innsett at jeg ikke er så kresen på matfronten som det jeg trodde. Jeg trengte bare et ekstra push i ryggen for å våge å smake på så mye nytt. Jeg tror magen min har fått seg et matsjokk, men for all del - jeg har hatt en vill matopplevelse. Kunne jeg tatt denne helgen på replay, så hadde jeg gjort det med en gang. Altså gud bedre å så mye god mat jeg har fått i meg. Det er nesten så jeg angrer på at jeg ikke knipset bilder av alle rettene, men jeg var for opptatt med å nyte det så jeg vil nok si det er en god grunn.


Jeg har fått veldig mye ros for buksene jeg går med, og blant annet disse som er litt cozy i looken. Jeg kjøpte den samme buksen i svart nå også, rett og slett fordi det er en enklere farge som jeg kan gå med oftere enn den i burgunder/ lilla som folk husker bedre. Svart er det lettere å lure seg unna med, enn farger som skiller seg ut. Til den buksen valgte jeg å kjøre all black med mine nye Puma platform sko. Jeg har dem også i suede, men et par holder ikke, så derfor trengte jeg et par i skinn også. 


Bruker dere rabattkoden MADELEINEP15 får dere 15% rabatt på kjøp over 500 kroner på Junkyard. Det gjelder ikke for salgsvarer eller Limited Edition produkter. Koden er gyldig ut 30.september - happy shopping♥Jakke fra Zara // T-skjorte fra Never Denim // Bukse fra Nelly (adlink) // Sko fra Junkyard (sponset) // Veske fra Louis Vuitton // Solbriller fra Triwa // Armbånd & klokke fra Daniel Wellington

BLUE

Jeg må bare fortelle dere noe litt morsomt. For noen dager siden stresset jeg skikkelig med å komme meg ut for å ta bilder, før regnet skulle komme. Jeg lå ganske bra an i det jeg ankom der jeg skulle knipse bilder, men så hadde vi et annet problem. Den forbanna vinden som ikke kunne la håret mitt ligge rolig i bare noen minutter. Det er en av mange grunner til at jeg ofte vurderer å klippe av meg halve håret, bare for å få en indre ro så jeg slipper å styre med håret hele tiden. Så fort vinden roet seg ned, begynte det selvfølgelig å regne og da klarte jeg ikke å skjule det lenger. På alle bildene ansiktet mitt er med, så ser man hvor misfornøyd jeg er fordi jeg bare ikke får det til. Det hele ble bare så gøy da jeg gikk igjennom bildene og måtte slette alle, det eneste jeg satt igjen med var dette bilde av min flotte Calvin Klein veske. Derfor får dere nyte dette synet, til jeg har bedre bilder å dele med dere.


Alle disse innleggene jeg skriver denne helgen er forhåndskrevet fordi jeg ikke tok med pcen til Oslo. Prioriterer noe annet denne helgen, noe som betyr veldig mye for meg så det skal nytes!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1000 KRONER

Jeg vet ikke med dere, men nå synes jeg det er på tide å kjøre i gang en ny konkurranse på bloggen. Jeg prøver å få holdt dette hver eneste måned, men det hender at det noen ganger blir litt senere enn jeg planlegger. Derfor kom jeg på det nå, og da tenkte jeg bare å publisere det før det går enda lenger tid. Konkurransen er for både gutter og jenter, dere kan melde dere på så mange ganger dere måtte ønske. Konkurransen avsluttes om ca 1 uke, med mindre jeg lar den vare litt lenger.


For å delta:


 → Like facebooksiden til Junkyard her.

→ Like facebooksiden til bloggen min her.

→ Følge @junkyardnorge på Instagram.

→ Følge @madeleinepedersenn på Instagram.

→ Legge igjen mailen din i kommentarfeltet


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


ANTREKK: DENIM

Jeg kjenner at jeg har den dårlige perioden min med meg selv nå. Den der at uansett hva du gjør, uansett hvordan du sminker deg så bare føler du det ikke. Jeg har ikke den gode viben min, som jeg ellers har og den er veldig savnet nå. Jeg har det ellers veldig gøy med å ta bilder til bloggen osv, men mens jeg gjorde det i dag synes jeg bare alt var dritt. Så dritt at jeg til slutt bare sa "vi har det nå". Fordi jeg ser ikke poenget med å ta flere bilder når jeg uansett vet jeg ikke vil bli fornøyd fordi det er psykisk. Heldigvis er det vanlig, og jeg vet mine bedre dager er rett rundt hjørnet - så forhåpentligvis er jeg sprudlende Madde igjen. Jeg beklager for dette, men jeg vil bare ikke late som om alt er helt fab hele tiden når det ikke er det.


Jeg har innsett at jeg snart må legge vekk min favoritt jakke, og derfor prøver jeg å bruke den så mye jeg kan nå før det blir for kaldt. Når det blir kaldt må jeg rett og slett ordne meg noen nye jakker, for etter jeg har lett litt i hva jeg eier - så er det litt for gammelt og slitt nå. Da slo tanken meg at jeg kan ikke huske sist jeg kjøpte meg en jakke med litt varme i. Jeg skal derfor sjekke litt på nett, og se om jeg finner noe som jeg kan bo i resten av året. Jeg shopper alltid med så god samvittighet når det virkelig er noe jeg trenger, haha.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke fra Flat Top // Hettegenser HER (sponset) // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nelly // Solbriller fra Michael Kors

MOODY

Jeg har brukt hele dagen på å klare å åpne pcen for å blogge, gjøre jobben min. Det er en litt stor skuffelse må jeg ærligtalt innrømme. Etter jeg kom hjem fra en så flott ferie, har jeg bare blitt helt blank for hva jeg kan blogge om når det er så møkkavær ute. Det er ikke meningen å slenge over negativ energi på bloggen, men jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Så jeg behøver deres hjelp ganske raskt, gi meg noen tips til hva jeg kan finne på når det er så dårlig vær. Et eller annet slik at jeg kan holde bloggen gående på mørke dager som dette. De to siste dagene har været påvirket meg så mye at det er sinnsykt, det er ikke likt meg. Men jeg vet hvorfor. Det er ganske dritt å gå fra å være så flink til å oppdatere bloggen på ferie hver eneste dag med nye bilder, til å bare sitte med ingenting. Jeg har virkelig hatt så lite å gjøre at jeg har bestilt meg treningstøy - jeg som ikke engang trener!!! Nå har jeg en grunn til å faktisk trene da, så jeg bør kanskje slutte å klage nå.


I går var jeg tilbake på jobben igjen, og jeg kommer ikke over hvor heldig jeg var med alle kundene. De var så hyggelige, noe som gjorde arbeidsdagen min enda bedre. Jeg bare elsker de kundene som faktisk blir værende i butikken for å føre en samtale med meg, for jeg vet de kan gå når som helst men likevel blir for å snakke litt. Sånt gjør meg så glad!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har seriøst brukt 3 timer på dette innlegget her, er det mulig å være så distrahert...

PÅ REGNFULLE DAGER SOM DETTE

... liker jeg å gjøre absolutt ingenting.


Jeg har noen grunner til å forstå hvorfor mennesker elsker høsten, men samtidig så kan jeg ikke forstå det. Jeg er et skikkelig sommermennesket. Jeg elsker våren, for eneste jeg kan tenke på er at sommeren nærmer seg. Med høsten får det meg bare til å forstå at vinteren er på vei, og den kommer til å bli så kald. Bare nå synes jeg det er kjempekaldt ute, og i tillegg regner det - altså brrrrr. Jeg må bare si takk Gud for at jeg har så mye varme klær i klesskapet mitt som jeg gleder meg til å ta frem nå, siden varmen nå er borte og kommer ikke tilbake igjen før til neste år. Det slo meg at jeg har en koffert nede med masse høst/ vinter jakker, og når du ikke engang husker hva du har nede i kjelleren - da er det på tide å gå igjennom det som ikke har blitt brukt på en god stund. Jeg har en regel på at hvis noe ikke er blitt brukt på 1 år ca, da er det på tide å si farvel. Ikke nødvendigvis kaste det, men ha gjenbruk i tankene.


Jeg fikk luftet hodet mitt litt i dag, men det varte ikke lenge da det begynte å pøsregne. Jeg har derfor vært på butikken og handlet inn ingrediensene til min favoritt middag for å holde humøret mitt oppe selvom været er så ræva om dagen. Det stresser meg at jeg ikke får tatt bilder ute, og det stresset er der 24/7. Så for å gjøre meg mer avslappet lagde jeg hjemmelagde gratinerte poteter med kylling og bearnaise. Gleder meg til runde nr 2 som starter 21:30. Der har du meg. Jeg er ho som planlegger når jeg skal kose meg med maten, og nå til Ungkaren Australia. SÅ KLISJÈ!!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CANDY FOR THE EYES

// Innlegget inneholder adlinks.


Jeg vet ikke helt hva som har skjedd med meg, men jeg våknet opp i morges uten noe hangover og ble brått rastløs. Jeg beveget meg derfor ned på kjøkkenet for å lage meg en god frokost, og så på den "nye" filmen Annie. Ganske skuffet over den filmen for å være ærlig, originalen er sååå mye bedre selvom jeg er veldig glad i Cameron Diaz. Heldigvis var maten kjempegod, og jeg følte meg veldig fort fresh etter frokosten. Men likevel fikk jeg ikke roet meg ned, jeg var fremdeles rastløs etter å ha surret mye rundt her hjemme. Klokken var ikke mer enn 13, og jeg visste jeg ikke klarte å være inne i hele dag. Sååå jeg åpnet klesskapet mitt, tok ut treningsklærne mine som nesten burde vært støvete nå etter lang pause fra treningen, og kom meg på treningssenteret. Det var ganske tidlig, så svært lite mennesker der og jeg kunne bare trene hvor som helst uten noe venting. Jeg er veldig overrasket over at det var så lite som skulle til, for at jeg skulle komme meg på treningen igjen. Det har vært 2-3 måneder uten trening, og jeg savner den ekstra energien i hverdagen. Det skal jeg snu på nå, forhåpentligvis.


Lønningen er rett rundt hjørnet, og jeg er klar for å få tatt frem høstklærne selvom jeg ikke liker høsten. I den anledningen har jeg også funnet litt candy for the eyes på Nelly, som alltid. Kanskje jeg skal unne meg noe nytt der, i og med at jeg skal legge ut mye flott på TISE denne uken. Jeg vet det er spesielt noen ting som folk kommer til å kjøpe med en gang. Så derfor følg meg allerede i dag @madeleinepedersenn, for å ikke gå glipp av den sjansen til å kjøpe et produkt før det er solgt. HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER

S A T U R D A Y

Det er skikkelig merkelig å være hjemme i Norge igjen, for jeg kjenner hvor mye sløvere og tregere jeg blir i hodet av dette været. Det er litt sprøtt, men jeg får allerede lyst til å reise etter å ha vært hjemme i kun 2 dager. Jeg liker det litt, for jeg kjenner at jeg har blitt et skikkelig reisemenneske og det kan jeg ikke klage noe over. Denne helgen har jeg lånt bort kameraet mitt til Martina, siden ho skulle i en bursdag hvor det kunne passet seg å få tatt litt ordentlige bilder. Så ja, føler meg kanskje litt naken etter å ha hatt det tilgjengelig hele tiden frem til nå. Men det er også litt deilig å ikke måtte ha i baktankene hele tiden at nå må jeg knipse bilder, det er liksom godtatt at det ikke blir noe bilder uten kamera. Heldigvis fant jeg et bilde fra Spania som jeg ikke har lagt ut, og siden jeg ikke vil publisere iPhonebilder fordi jeg synes kvaliteten er så dårlig, kan dere nyte dette bitch face bilde av meg istedenfor haha.


Jeg skal begynne å ta på meg finstasen og ordne meg til en kveld ute på byen med venninnene mine nå. Det skal bli så koselig å se dem igjen! Pussig hvor fort jeg kan savne venner så fort jeg er langt unna dem, men da er det bare ekstra godt å se dem igjen♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BYE SPAIN

Vår nest siste dag prioriterte vi å gå en siste gang ned til stranden for å bare ta litt bilder, nyte solnedgangen og bare kose oss før middag. Det er en befriende følelse å bare gå på stranden på kvelden, se på havet og kjenne sanden mellom tærne dine. Vite at du reiser til stedene du ønsker, og får det til. Dette året her har jeg reist mer enn jeg trodde jeg skulle få til, og det er fremdeles èn reise som gjenstår i oktober men det er ikke langt. Jeg har kost meg uendelig mye på denne turen, mye på grunn av reisepartneren uten tvil. Å ha en så avslappende ferie får en til å tenke mer på hvor takknemlig man burde være. Det at man jobber for å kunne reise rundt, det er så money well spent - jeg kan ikke si det noe bedre enn det. Jeg har satt meg noen mål for hvor jeg ønsker å reise til neste år, så nå gjelder det bare å være like flink med sparingen slik at det går i oppfyllelse. Spørsmålet jeg funderer på er om neste år kan bli et enda bedre reiseår, det tror jeg kan bli ganske vanskelig med tanke på den uforglemmelige USA turen med jentene mine.


Akkurat nå sitter jeg hjemme på rommet mitt, og har endelig fått pakket ut av begge koffertene mine fra turen. Nå skal jeg straks pakke sekken min og komme meg innover til Oslo for en koselig kveld der. Ha en riktig god helg, lesere!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjolen er fra NAKD, og den er såååå god å ha på seg.

"HVA ER DET DERE SER SOM IKKE JEG SER?"

Nå nærmer det seg slutten mot den helt fantastiske ferien jeg har hatt her i Spania. Det har vært utrolig kjekt, men litt ekstra kjekt på grunn av reisevennen. Vi er begge jenter som liker å ta bilder, og vi planlegger liksom alt i hodet for å få gjennomført det. Så jeg vet ikke hvor mange bilder vi har tatt på denne turen, men det er helt sjukt mange - mange flere enn vi kanskje hadde trengt? En tanke slo meg da jeg hadde knipset et sykt pent bilde av Martina på balkongen på hotellet, jeg synes det var sååå fint men ho klarte liksom ikke helt å se det. Sånt blir jeg helt gæren av! Jeg sa rett ut "dette får du mange likes på, jeg lover deg". Og hadde jeg riktig? Oh yes da. Samme tidspunkt spurte jeg hun om hun ikke bare gadd å knipse noen få av meg slik at jeg kunne ha ett til instagram. Jeg har prøvd å bli litt flinkere der i det siste. Og jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har et system i feeden min. Det er slik at annenhvert bilde er av meg, og så av noe annet - bare ikke meg. På den måten vet jeg at jeg aldri legger ut for mye av bare meg, for det har jeg noia for. Sååå den dagen trengte jeg et nytt til feeden, og jeg hadde ikke sminket meg ferdig eller ordnet håret, men jeg tenkte bare at lyset var så bra der at jeg måtte kjøre på.


Jeg legger ut bildet, regner med å få litt under gjennomsnittet med likes jeg ellers får siden jeg var litt trøtt og sliten. Men det slår helt feil, det er det bilde jeg har fått mest likes på under oppholdet i Spania. Og da slo tanken meg; Hva er det dere ser som ikke jeg ser?. Jeg blir bare så sinnsykt nysgjerrig. Helt ærlig, så er det ekstremt godt å se at folk kan like bilder der man ikke har tatt helt av med sminken. Det ga meg litt ro å se at folk også likte det litt mer naturlig, når ting ikke er helt 10/10 hvis dere skjønner. Så takk egentlig, det gjør at jeg kan gi litt mer faen i å måtte fikse meg 100% hver eneste gang jeg skal stå foran kameraet.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: SILKY DRESS

Da vi var med guttegjengen for noen dager siden så tipset de oss om en strand som kalles for Laguna Rosa. Stranden har altså rosa vann, men "sanden" er faktisk kun salt. Jeg synes det hørtes helt sykt ut, og det samme gjorde Martina. Derfor ville vi få til en kveld der, hvor vi så solnedgangen og faktisk bare sjekket den ut for gøy. Selvfølgelig shoote litt, som var en del av planen. Det rareste jeg la merke til på denne stranden er hvor rart det føles ut da jeg gikk på bare salt. Det lagde så mye lyd, og det var helt hvitt. Jeg har ikke vært på annet enn vanlige turiststrender, så jeg ble litt målløs av dette. På grunn av solnedgangen som var ganske skarp, så var det vanskelig å se hvor rosa vannet egentlig er. Men det kan bli veldig rosa innimellom, og det var litt av det vi håpet vi kom til, men som vi ikke kom til i går. Det gikk fint for oss begge, for stranden var i seg selv utrolig pen og litt gjemt. Vannet der er så salt at man kan ligge å flyte der evig, så vi skulle nesten hatt en til dag der hvor vi kunne få sjekket det ut. Vi prøvde oss på en shoot underveis mens solnedgangen gikk ned, men jeg tror jeg aldri har sett et mer orange bilde av meg før, så vi kjørte heller på etter solen hadde gått ned.


Jeg kunne ikke annet enn å ta frem den fineste kjolen jeg pakket med meg på turen, for å gjøre shooten litt fin i og med at vi stod rett over en nydelig solnedgang. Så less is more, det var det jeg gikk for til denne anledningen. Jeg kan ikke annet enn å elske fargen på denne kjolen, den er så unik.


Forresten; Hva synes dere om at jeg har begynt å publisere mer antrekk på bloggen?


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole fra H&M // Sko fra River Island // Smykke fra Nelly

ANTREKK: HELLO THERE BAMBI

Jeg har SÅÅÅÅÅ lenge gledet meg til å vise dere denne t-skjorten helt siden jeg kjøpte den i Miami Design District. Det er så rart å tenke tilbake til da jeg gikk inn i butikken, sjekket alle hjørner og hyller for den t-skjorten, men ikke fant den. Jeg ville gi det et siste forsøk å spørre de ansatte om de hadde den kjente bambi t-skjorten inne. Jeg ble stående i 2.etasjen og var helt ærlig ganske sikker på at den var utsolgt for lengst. Men så sier Martina "Madde, se", jeg snur meg og ser ned i trappen, jeg ser noen t-skjorter henger over armen til han ene og jeg tenker bare "fyyyyfaen". Der var t-skjorten, etter flere år med leting, så var den foran øynene på meg. Det er helt vilt å tenke over at jeg reagerte sånn bare pga en t-skjorte, men helt siden jeg så den på svenske motebloggeren Kenza for mange år siden har jeg crushet som fader på den. Det er en dyr t-skjorte, absolutt. Men for meg betyr den mye mer enn dere kan forstå, jeg fortjente den, virkelig.


Jeg føler meg fierce i denne, og derfor må jeg style opp resten av antrekket like fet som overdelen. Grunnen til at jeg pakket med meg høye støvletter til Spania var for dette antrekket, så dere kan bare forestille dere planleggingen her haha.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorte fra Givenchy // Shorts fra Dr.Denim // Sko fra Nelly // Sekk fra Forever21 // Solbriller fra RayBan // Belte fra H&M // Klokke fra Larsson&jennings

EL BOCAITO

Det jeg liker veldig godt med å være tilbake i Guardamar er å spise på samme resturantene som i fjor, og kjenne igjen de som jobber der. Det synes jeg er så koselig, spesielt når du ser på blikket deres at de også kjenner deg igjen. Det skjedde på El Bocaito, da vi bestemte oss for å spise der. Jeg spiste kylling i currysaus der i fjor, og jeg husker jeg likte det veldig godt så jeg ville gjennoppleve det igjen. Det synes jeg var et ganske bra valg med tanke på at jeg ble god og mett. En annen ting som er vanskelig å unngå på denne ferien her er sangria. For ho dama jeg er her med, selveste Martina, er sangria-dronningen. Det er ikke tull. Det er ikke et glass som bestilles her, det er en krukke med en god del i skal jeg fortelle dere. Men det er litt kjekt, for jo mer jeg drikker det jo bedre liker jeg det. Så jeg føler meg litt stolt som bare liker mer og mer vin, i forhold til hvordan jeg var med vin før.


Jeg har litt dårlig tid nå, sitter med håndkle på hodet og skal straks ut å spise, deretter vorse før vi skal på byen. Så jeg må øke tempoet på å bli ferdig nå, derfor smeller jeg igjen pcen så får dere ha en riktig god kveld♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: MY VACATION DRESS

Etter å ha reist litt mer de siste 2 årene, så har jeg bare lagt mer og mer merke til hva jeg virkelig er glad i hjemme i klesskapet mitt. Det er mye av det samme som alltid blir med meg på tur, spesielt visse shortser, men også en utrolig behagelig kjole. Denne er flere år gammel, og jeg hadde aldri anledning til å bruke den hjemme i Norge følte jeg. Så slo det meg at det kunne være den perfekte feriekjolen. Den er hvit, så det er ekstra fint å bruke den når man er sommerbrun. Samtidig så er den veldig baggy, men med knyting i livet slik at du kan style den litt som du selv ønsker. Jeg liker å stramme den litt i livet, bare så man ser litt mer "formfull" ut. Nå har ikke jeg mye former, men dere skjønner hva jeg skal frem til haha.


I fjor da jeg var i Spania stylet jeg den opp med en strandhatt og noen fine sandaler fra River Island. Så hadde jeg den også med til USA turen hvor jeg brukte den som en chillekjole når vi gikk rundt og tittet. I går derimot valgte jeg en litt mer naturlig look, og stylet den opp med noen nye øredobber jeg fant her om dagen. Det er så deilig når man finner den ene kjolen man bare forguder på ferie!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjole fra Nelly // Sko fra Roberto Rosso // Solbriller fra RayBan // Øredobber fra H&M

PLAIN T-SHIRT WITH FLOWERS

Etter vi hadde vært en lang dag på stranden med den andre gjengen, dro vi tilbake til leiligheten deres for å spise ute en siste gang før de skulle hjem til Norge. Men så kom jo Martina og jeg på at vi kun hadde med oss fest outfiten så vi dro en rask tur gjennom La Zenia kjøpesenteret, for å se om vi muligens fant noe annet der. Jeg fant en skikkelig fin t-skjorte på hm, og tenkte bare "den er basic, den er billig, jeg kjøper den". Jeg har flere av de t-skjortene her hjemme, og jeg er kjempeglad i dem. De gjør liksom det lille ekstra med antrekket ved å bare sette på to print over brystene! Så den jeg kjøpte nå var litt annerledes, for det var ikke laget ut av print, den var laget gjennom mye stoff og tråder. De blomstene går derfor ut av t-skjorten og ser derfor litt mer "ekte" ut på en måte.


Ikke at jeg følte meg så veldig fyllesyk den dagen, men ansiktet mitt sa noe annet. Så da droppet jeg å ta bilder av ansiket mitt, og fokuserte heller litt mer på antrekket. Dere kan gjette hvor gira jeg var på å ha på meg høye støvletter på en sleten dag folkens :)))


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorten kjøpte jeg i størrelse small.

BREKKIE LYFE

Det er veldig sjeldent man møter på andre kjentfolk når man er ute og reiser, i hvert fall for min del. Men av en sprø grunn så var noen kompiser i Torrevieja de 3 første dagene vi var her også, så da måtte vi selvfølgelig catche up og finne på noe gøy. Første kvelden hadde vi bare en hangout i leiligheten til en av de her nede og tok vel kvelden ikke så alt for sent. Men vi avtalte å dra ut sammen på byen på torsdagen som var, på det samme utestedet vi var på i fjor som heter Velice. Derfor tok vi et ganske så morsomt vors hos gutta før vi kom oss til uteplassen og kjørte på med litt rockefot. Jeg synes Velice utestedet er skikkelig bra, men det er litt avhengig av hvem som er dj. Jeg kan bli veldig fort lei av spansk musikk, når det føles ut som en sang varer i all evighet selvom det allerede har blitt spilt av 5 forskjellige hvis dere skjønner. Men hvis det først er bra musikk der, aka litt mer pop og hiphop, DA er det dødsbra der.


Dagen derpå følte vi oss litt som prinsesser som våknet opp til en skikkelig frokost. Ikke ofte man opplever at gutta fikser sånt, så det her fikk dem all skryt for. Mens vi satt ute og spiste forstod vi raskt at vi alle måtte komme oss til stranden fordi det var bra vær. Og den dagen ble vi liggende på stranden lenge! Jeg tror faktisk jeg aldri har fått så mye skille på èn dag før og likevel har vært flink med solfaktoren på kremen. Så man forstår litt at man ikke trenger å gå ned mye i solfaktor for å få farge. Kanskje litt raskere resultater på grunn av at jeg går på betakaroten i syden for første gang?


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

F R E S H

Vi ga stranden et forsøk i går, men det var svært lite sol å se så vi gikk langs promenaden i Guardamar hvor vi bor og fant et sted vi spiste lunsj. Jeg er ikke så glad i spagetti bolognese lenger, og det er fordi jeg alltid skulle ha det da jeg var med familien min her før. Jeg ville ha det til frokost, lunsj, middag og kvelds. Det var ikke måte på, jeg måtte bare ha det - og jeg ville kun ha det i Spania. Sånn var det litt nå også, jeg fikk bare et skikkelig sug etter denne retten, og det var så godt å spise spagetti igjen på en spansk resturant. Solen begynte å skinne da klokken nærmet seg 17 går, og det har aldri vært så magisk å få sett sola før. Altså i tre dager har vi håpet på sol og fint vær, og å bare endelig få se at den kom for å bli - det gjør at jeg gleder meg sykt til å dra på stranden i dag. Jeg har seriøst ingenting annet på planen i dag, vi skal kun sole oss og endelig få nyte det vi kom hit for. Varmen og grille oss i solen!!


Håper dere koser dere hjemme i sommerværet som er på vei tilbake!♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA