hits

oktober 2011

SUMMER FEELING AT THE WRONG TIME

Halla! Denne sangen får meg til å få så sommerfølelse at jeg blir irritert siden snøen enda ikke har truffet bakken. Kan den ikke bare falle ned og forsvinne kjapt som f. Please, jeg hater snø med mindre jeg dynker mine kjære gode snille venner. Hater payback time med mindre det er jeg som gir payback. Hihi!



Hva syns du om sangen ?
Fikk du sommerfølelse & gleder du deg til snøen kommer ?

- Vi snakkes ! <3

HAIR INSPIRATION


Surf And Turf - Damo

Halla! Sangen over (Surf and Turf) kommer til å bli årets rappe låt. Just sayin! I de siste ukene har jeg blitt mer og mer inspirert av hår farger og frisyrer. Herregud så fristende det er å gjøre noe sprøtt med håret mitt noen ganger. Synd jeg ikke har baller nok til det, jeg er så pingle og kresen da det gjelder hår.













Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvilket bildet likte du best & gjør du en god del med håret ditt ?

- Vi snakkes ! <3

TRUE STORY BRO

If they can't do their part, they don't deserve your heart.
♥ Life is like a roller coaster. You can either scream every time there is a bump or you can throw your hands up and enjoy the ride.
The naked truth is always better than the best-dressed lie.
If plan A doesn't work. Just remember there are 25 more letters in the alphabet.
Rumors are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots.
Don't cheat. If you're unhappy. Just leave!
♥Smiling doesn't always mean you're happy. It simply means that you are a strong person.



Hva syns du om bildet ?
Hvem av sitatene likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

DAMN


Rihanna Ft Calvin Harris- We Found Love

Halla! Nå har jeg akkurat kommet hjem og er nydusjet. Nå gjelder det kun å få frem outfiten og sminke meg så stikker jeg til Sarp med Kinga. Får håpe pappa finner fram ellers er jeg litt ferdig kan man si... Oj, magen min rumler igjen. Wopsiiii, brb kjøkkenet kaller! Ha en fiiin søndag alle sammen.



Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du noen planer for denne søndagen ?

- Vi snakkes ! <3

MY BOYFRIEND'S CRIB

Halla! Det er egentlig sykt deilig å være slask i helgene når jeg tenker meg om. Du bruker så mye energi i hverdagen at da helga kommer blir du kanskje veldig stoka på å gjøre noe, men samtidig sykt sløv fordi du heller bare vil loke hjemme. Kjenner du deg igjen? Det gjør nemlig jeg, æddabædda.Om ikke så lenge skal jeg opp til gutten min og bare slappe av. Digger den gutten der! Og han er zøt, hihi.



Hva syns du om bildet ?
Er du som regel stoka eller slask da det gjelder helger ?

- Vi snakkes ! <3

BACK ON TRACK


Cir.Cuz - Diva (Credz til Håkon)

Halla! Veldig stolt over meg selv nå faktisk. Jeg dro på Spenst med Caroline og trente i dag tidlig. Det er flere mnd siden sist jeg gjorde det pga øret mitt osv. Men fy søren så deilig det er å være tilbake!!! Jeg dropper Halloween party i dag, kjører heller loner party siden jeg er så i chill out mood i dag. Skulle mekke en gresskar kjole, men dere vet... Jeg har ikke the designer spirit. Hihaho. Tar en lang og varm dusj så tar turen videre ned på kjøkkenet for å lage god middag. Kjenner at det er world war III i magen.



Hva syns du om sangen & bildet ?
Planene dine for i dag & er du flink til å trene ?

- Vi snakkes ! <3

I LOVE GIRLS NIGHT

Halla! I går var jeg sammen med Karoline som jeg fortalte dere, fikk smålig hjelp av ho til å finne antrekk til senere. For da stakk jeg nemlig til Anine med andre fine jenter. Deilig å komme til taco som middag, desserten var jo greit digg. Sjokoladekake, sjokolade mousse med vanilje saus og muffins. Elsker den dårlige samvittigheten man får etter å ha vært så mæd usunn. Ironisk ment. Takk for en fin fin kveld!!!


Meg og Anine bursdagsbarnet.

Anine og Jenny, gode jenter det er det ingen tvil om.

Jentene gjør seg klare til å hive innpå desserten.

Malin, meg og Martine.

Hva syns du om bildene ?
Hva gjorde du i går & er du glad i sjokolade ?

- Vi snakkes ! <3

TGI FRIDAY


Travie McCoy - After Midnight

Halla! Dagen min startet greit bra da jeg startet halv elleve som jeg sjekket i går kveld men glemte det totalt og var på skolen tidligere. Jeg skal ut med Karoline senere i dag, lenge siden jeg har vært med ho hvis vi ser bort ifra skoletiden. I kveld er bursdagen til Anine, gleder meg kjempe masse og blir nok veldig koselig. Ser ekstra godt frem til maten, og selfølgelig å tilbringe tid med jentene. GOD HELG!!!



Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du noen bra planer for helga ?

- Vi snakkes ! <3

IT'S FINALLY OVER

Halla! Endelig er jeg ferdig med OD-dagen. Har vært hjemme med sis og vasket alle etasjer. I tilegg tok vi en tur inn til helvete. Nemlig klesskapet til ho mor. Tror vi til sammen med mamma har kastet over tre svære sekker med klær som vi skal levere inn til fretex ellernoe. Makan til tull å hive så mye klær da man tenker på barn som fryser i andre land. Da gjorde vi en dobbel god gjerning i dag, ikke dårlig!!!


Ida Marie, Kinga, Isak og Didrik. Bra folk!

Liten jakke, yeah.. Totally.

Hva syns du om bildene ?
Jobbet du på OD-dagen & med hva ?

- Vi snakkes ! <3

TWEET IS SWEET

WADDUUUP! Har tydeligvis hatt twitter i en evighet. Nice at jeg ikke husker passordet ellernoe som helst på den andre. Så derfor lagde jeg meg en ny twitter bruker i stad. Lmao. Meg på twitter, herregud jeg stalker folk over alt for tiden. Elsker sitatet mitt på twitter "Im a stalker okay.. So you better watch out. I should name myself for stalkeleine instead of madeleine." Følg meg på twitter, alohamad.



Hva syns du om bildet ?
Vil du følge meg på twitter & hva er din twitter ?

- Vi snakkes ! <3

HOPEFULLY


Dillon Francis - I.D.G.A.F.O.S (Credz til Carsten)

Halla! Håper dere har ikke forsvinner nå som jeg forhåpentligvis er tilbake igjen. Hehe. Ser ut til at dere har kost dere mens Kinga har gjesteblogget for meg. Det er gøy å få se!! Føler meg drit rar da jeg leser min egen blogg fordi jeg er nysgjerrig på hva Kinga skriver om. Haha. Breaking news: Skrev dette innlegget tidlig i dag. MEN JEG HAR NETT IGJEN HERREGUD JEG ER SÅ GLAD!!! I GOT A LIFE.

Jeg og god gutten Didrik var på kinodæit i går kveld. Var koos! Flaut å tenke over hvor mange ganger jeg skvatt og hvor mange ganger Didrik lo av meg. Sparket til en som satt foran meg i hodet ved ett uhell...



Hva syns du om sangen & bildet ?
Syns du Kinga skal skaffe sin egen blogg ?

- Vi snakkes ! <3

JEG SAVNER

å leke ute dagen lang

Cartoon Network

å ha null ansvar

å være ute døgnet rundt uansett vær


å gifte meg med nye gutter hver dag

å ikke være avhengig av pc, mobil, internett

matkrig

synge Britney Spears, Backstreet Boys og Spice girls sanger



mumle og finne på tusen nye ord istedenfor den egentlige sangteksten

å ha 345678 bestevenner

å rulle meg i gjørmet 

barbie og ken


barnehagen 

drømmen om å bli superstjerne 

å sitte på andre sine skuldre 

pokemón

de orginale barnetv seriene

å være uviten 

Powerpuff jentene 

å telte med bestefar 



Jeg savner barndommen min.

Madde er back on track i morgen. Det vil si at det er det siste innlegget mitt. Håper ikke dere kjeda dere ihjel mens hun var borte. På gjensyn søte lesere!

Savner du barndommen din? 
Hva savner du aller aller mest?

Kiiiinga
 

 

 

I'M GLAD YOU CAME


The Wanted- I'm glad you came

Først og fremst vil jeg skryte av dere. Må virkelig si at Madde har noen søte lesere♥ Ellers trenger jeg litt hjelp. Til helgen som kommer er det Halloween, og jeg har ikke inn i granskæven peiling på hva jeg skal være. Jeg vil være noe kult. Sjeldent. Morsomt. DØDSfett. Håper at dere kan komme med noen superfete forslag! Som belønning skal de beste forslagene få comments på bloggen!! Nu kjør vi

Hva kan jeg kle meg ut som?
Hva skal du på Halloween i år, og hva skal du være? 

Kiiiinga

PARANORMAL ACTIVITY 3

Halla! Nå har jeg endelig litt nett. Takk gud for at vi har åpent nettverk på skolen. Haha. Ettersom jeg har funnet opp ett nytt ord så kan jeg dele det med dere i en trist setning. Å ikke ha nett på en uke er rene torturasjonen. Håper så sykt på at det er tilbake igjen i morgen. I kveld skal jeg ut å spise middag med Didrik og så stikker vi videre for å se Paranormal Activity 3 på kino. Kjenner at jeg gruer meg litt akkurat nå. Ettersom det er høy lyd, og siden jeg faktisk egentlig vet jeg kommer til å skvette som f.


Gangster sæstene.

Hva syns du om bildet ?
Har du sett Paranormal Activity 3 ?
 
- Vi snakkes ! <3 

AUTUMN


Rihanna ft Calvin Harris- We found love


Goood kveld lesere! Dessverre så er ikke Madde tilbake enda. Hun får ikke fikset nettverket før på onsdag. Dere får holde ut med meg litt til. Dagen min har bestått av å.....sove og gå tur. Spennende liv. Nå sitter jeg innplanta i senga med dyne, julebrus og bøker. Øvings på g! Nesten hverfall. Først skal jeg gjennomføre min daglige "spam Justin Bieber" dose. Hehe. Har forresten funnet ut en ting. Det er 61 dager til jul!! Åh, som jeg gleder meg. 


Uuuuut på tur!

Har du twitter? Følg meg! @kinszc
Gleder du deg til jul? 

Kiiinga

WADDUP


Calvin Harris- Feel so close

I dag er jeg glad! Fikk en 5er i historie. Happyyytime! Lykkerusen kommer nok til å gå over når jeg åpner rettslære boka for å øve til morgendagens prøve. Vurderer å trøstespise den deilige sjokoladen som ligger hele to meter unna meg, men jeg er for lat til å reise meg opp. Jeg må faktisk innrømme at jeg tok noen outfit bilder i dag, men de ble veldig dårlig. Amatør vettø. Derfor får dere se noen bilder jeg tok her om dagen istedenfor . Jeg elsker å drive med bilder. Det er en fin måte å få ut følelsene sine på. Nå skal jeg forresten ta meg en liten powernap så er det øvings! 

Har du fått noen bra karakterer i det siste?
Hva synes du om bildene? 

Kiiiiiinga

ANSWERS


Coldplay- Every teardrop is a waterfall (Avicii Tour Mix)

Minner alle om at det er Kinga som blogger for øyeblikket. Svarene under er altså også besvart av meg. 

Hvor gammel er du? 16, blir 17 i desember

Bor dere langt unna hverandre?  Vi bor ikke så veldig langt unna hverandre nå. Det tar 10 minutter å gå, men nå skal jeg flytte litt lenger unna. Litt dumt, men vi skal gjøre det beste ut av det. 

Har du noen dyr? En katt

Har du stått modell for noen andre enn moren din? Nei

Beskriv deg selv med 3 ord. Energisk, hjelpsom og positiv 

Beskriv Madde med 3 ord. Litt vanskelig med bare tre ord men: fantastisk personlighet, snill og alltid glad

Hvor høy er du? 1.64

Hva liker du best med personligheten din? At jeg blir så lett kjent med nye folk. Jeg er ikke redd for å snakke og drite meg ut.

Fester du ofte? Det varierer 



Liker du pai?
Ja

Beste minne med madde? Altfor mange! 



Hvilken linje går du og hva vil du bli? Jeg går studiespesialisering,2vg. Jeg aner ikke hva jeg vil bli. Det må være noe jeg liker å gjøre. Kanskje noe med markedsføring.

Røyker eller snuser du? Nei

Kjekkeste superstjerne? Det er så mange! Kommer ikke på noen spesielle som tar meg med storm, men kan vel innrømme at Zac Efron har alltid vært blant de kjekkeste. 

Hvilke karakterer får du? Det varierer. Jeg mener at alle kan være flinke på skolen hvis de bare gidder. Jeg får som oftest 4ere.

Er videregående vanskeligere enn ungdomsskolen?  Det er ikke så vanskelig som alle skal ha det til. Jeg kjenner mange som gruer seg til å starte på videregående, men det blir bare for dumt. Hvis du virkelig vil noe, så klarer du det. Det er min mening

Søsken? Niks

Har du kjæreste? Riding solo

Hva er det du er redd for? Å miste noen av de nærmeste

Hvilken musikk hører du på? Det som faller meg inn. Det må vel bli rap og hiphip for det meste. Det avhenger litt av humøret også

Om du leser blogger, hva er dine favoritter? Livingdoll, kenzas, tyras og ellenwestin

Er det sant at Madde har kjæreste? Det er helt sant! 

Hvor lenge har dere vært bestevenner? Utrolig vanskelig å gi dere et nøyaktig antall år. Kanskje 3 år?



Hvor høy er Madde? 1.64

Er du fullt norsk? Jeg er polsk

Hvor kjøper du vanligvis klærne dine? Madde: carlings, bikbok, junkyard, sportshopen, cubus.

Hvilken skole går du på? Kirkeparken

Hva har du på deg? Akkurat nå ligger jeg i pysj. Hurra for sløv dag

Snittet ditt i fjor? 4

Kunne du noen gang laget egen blogg? Tror ikke det

Hva heter Madde egentlig? Madeleine 

Har Madde et godt forhold til familien sin? Ja, det har hun.

Er Madde flink på skolen? Hun er flink hvis hun vil. Hun sliter med konsentrasjonen og det med å prioritere lekser/prøver før alt annet :-(

Hva gjør dere på fritiden? Tar det lungt! Det vanlige

Kjører dere twintip/snowboard? Nei

Beste tv-serie? Det går så mye dritt på tven for tiden at jeg nesten blir lei meg. Maddes favoritt er Home&Away, min er One Tree Hill, CSI og Glee.

Forbilder? Bestefaren min. The one and only man in my life

Beste årstiden? Sommer så klart!

Hvordan ble dere kjent? Haha, litt morsomt at noen spurte om det. Jeg skulle starte på samme skole som Madde og kjente ikke en sjel. På den tiden var det jo dødsfett med nettby så jeg søkte litt info. Jeg fant ut av Madde gikk på denne skolen så jeg sendte hun brev. Etter første dag ble jeg med hun hjem og etter det hang vi sammen veldig ofte. Konklusjon: God bless nettby

Hvor lenge har du blogget? (Madde) Snart to år, hvis jeg husker riktig.

Hvilken sminke bruker Madde til hverdags? Merkerer øyenbryna og tar på maskara. That's it

Når er du født og hvor? 22.12.1994, Zabrze



Går dere på samme skole? Det gjør vi ikke. Vi går på forskjellige skoler. Det positive i det er at de ikke ligger så langt unna hverandre så vi pleier å møtes i friminuttene. 

Hva vil du bli når du er voksen? Ingen aning

Har du scooter lappen? Ingen av oss har det

Hvor lenge har Madde og Didrik vært sammen? Ikke så altfor lenge. Tipper det er noen uker! Men så har de holdt på en god stund da

Klarte jeg å svare på det du lurte på?
Er det noen spesielle ønsker om hva innleggene skal handle om?
Over og ut, Kingz 

 

GOOD FEELING

Sasha Lopez ft Broono & Ale Blake- Weekend

Jeg vet ikke hva med dere men jeg hadde en SUPER kveld! Det var bra stemning og mye bra folk! Skjedde ikke noe spesielt bortsett fra massemasse dansing. Jeg sitter igjen med en utslitt kropp og flere blemmer på føttene. Om noen få strakser skal jeg ut med to søte. Deretter blir det øving til presentasjon i historie. Flinke skolepia. Jeg skal også svare på spørsmålene deres til i kveld. Dere har fortsatt muligheten til å spørre om ting dere lurer på. Kanskje det er noe dere vil vite om Madde som hun ikke har svart på enda?

Outfiiiiiit. Jeg skifta nesten med en gang. Kjolen datt av når jeg dansa :-(

Søteste Nadine! Sjekk ut bloggen hennes her

Feeeeete gutter!

Humøret var på plass! Håret mitt er fucka pga voks..just sayin

På do da vettø

K-k-koooonge

Lol
Hva synes du om bildene?
Hadde du en fet lørdag? Fortell hva du gjorde!
Kingz
 

PARTY HARD VOL.1


The Playbook 2012-Hallvard Vaaland

I kveld skal jeg, Madde og ti andre jenter på fest i Sarpsborg. Håper på en kooonge kveld! Nå sitter jeg ufikset og stressa til tusen. Har altfor mye å gjøre på altfor kort tid. Om noen få strakser skal jeg ture til Maddebesta. Har forresten fått en super idé om å ha en liten spørsmålsrunde. Spørr om alt fra a til å! Ellers håper jeg at dere får en knall lørdag!


Satser på at besta tar med speilrefleksen så jeg kan spamme dere med masse bilder!

Still spørsmål så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!
Lurer du på noe?
Hva skal du ikveld? 
Kingz

WOOOPSI


Coldplay ft Rihanna- Princess of China

God morgon kära läsara! Jeg har en dårlig nyhet til dere. Det har skjedd et eller annet med nettverket til Madde, så hun får ikke blogget. Derfor ba hun meg om å blogge litt mens hun er borte. Dette er da KINGA. Dere trodde sikkert at det var en super awesome jente, men så var det bare meg. Ja. Trist. Oppturen med det hele er at nettverket (antageligvis) er på plass på mandag. Pluss at vår kjære blogger får litt pause fra pcen. Hun er altfor avhengig. Jeg er garantert ikke like flink til å skrive som Madde, derfor gir jeg dere muligheten til å komme med forslag. Shoot!!


Det er tidlig på dagen og jeg har ikke orket å ta noen bilder. Shame on me. Bildet er tatt for over et år siden.

Hva vil DU at jeg skal blogge om? 
Kingz

 

HAPPINESS

Shocking news: I got a boyfriend. Herregud jeg er så lykkelig og forelsket. Dette er noe jeg kan leve med. Han heter Bjørn Didrik forresten men foretrekker kun Didrik. Litt av en sjarmør og er sykt pjusk.





Hva syns du om bildene ?
Er jeg ikke heldig & er du lykkelig ?

- Vi snakkes ! <3

PIZZA DATE

Halla! Jeg og Malin hadde ikke sett mormor på evig lenge så derfor tok vi en liten telefon og så var det planen for i dag. Vi bestilte pizza hos mormor og hadde det kjempe koselig. Det var så godt å se at mormor ble glad da ho så oss. Hihi. Men nå er jeg tom for energi, så tar en powernap!! Natta da.



Hva syns du om bildet ?
Er du også greit trøtt og sliten i dag ?

- Vi snakkes ! <3

DEFINISJONEN PÅ AT DU IKKE HAR NOE LIV


Beal And Ras - Where The F**K Are You From (Credz til Ida-Marie)

Halla! Definisjonen på at du ikke har noe liv er da du selv sitter og drar ut hårstrå og måler det i 5 cm  med linjal for å være nøyaktig og klipper det opp helt til det ikke lenger er mer. Ja, jeg drar ut alle hårstrående mine så jeg snart blir skalla og ligner på en munk. Min fine måte å bli skalla på enn å bare ta en barbermaskin. Lolololollol. Dette gjør jeg for å unngå å måtte gjøre matte og rettslære lekser.


Ellers har jeg det bra.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva gjør du for å unngå å gjøre leksene dine ?

- Vi snakkes ! <3

HANGING OUT PARADISE

Halla! Jeg vet ikke helt hva det er med formen min, men i det siste har jeg hatt hodepine og vært utrolig sliten etter ingenting. Men nå er det slutt på klagingen og over til noe ordentlig deiligheter her. Ja, deg!


Tenk deg, det huset ser så laydback og kun avslappende ut...

... så BAAAM! Huset var kanskje ikke bare laydback? Men også sykt paradise.

Å ha sitt eget avkoblings sted og slappe av med sine venner i denne søte hytta.

Får jeg muligheten til å oppusse rommet mitt blir det seende slik ut. Sjekk surfebrettet på veggen!

Stuen var heller ikke så verst. Likte utsikten svært godt.

Syns treverk er ganske fint i hjem, en dag skal jeg få (kjøpe) dette kjøkkenet.

Okej, sjeeef å ha tv på badet og bare chille i badekaret.

Og for guttas skyld, må vi vel ha litt morsomheter i huset. He-he!

Hva syns du om bildene ?
Likte du noe & hva likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

YOUR DREAMS CAME TRUE

Halla! Det er en sang jeg virkelig ikke blir lei av for tiden, og det er someone like you av Adele. Men ikke av henne. Det er andre personer der ute som synger den sangen så utrolig bra at jeg får gåsehud. Later som jeg er like god og synger med, hehehe. Burde egentlig holde munnen lukket før det blir en skam for at jeg synger en så fin sang med en så fin tekst. Disse personene er født til å synge. Bare hør selv!!!







Hva syns du om videoene ?
Hvem av dem likte du best & enig med at de er syke ?!

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 17.OKT.11


Promoe - Colgate White

Halla! Jeg, Seb, Jenny og Andreas gjorde en morsom ting i media timen i dag. Fikk en oppgave hvor vi skulle intervjue folk angående facebook, så intervjuet jeg disse god jentene som står bak denne bloggen HER. Kommer til å bli så mye klipp og redigering ettersom jeg faila hardcore flere ganger med spørsmålene og fordi jeg døde av latter. People say smile to the camera, I laughed. Hardcore, totally.

Jeg har blitt veldig dilla på vester etter jeg forelsket meg i en vestejakke på junkyard. Skal så sykt kjøpe den etter jeg har hatt bursdag. Bare vent, det skjer. I mens koser jeg meg med å låne av Kinguzen min.


Vest Kinga sin Skjorte BikBok Bukse Gina Tricot Sko Laundry Skateboard sis sitt




Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & hva slags klær er du dilla på for tiden ?

- Vi snakkes ! <3

LONGBOARD

Halla! Jeg hadde det helt suverent i klassen frem til Andreas kommer inn med noe under armen. Ja, mener armhår. Han kom inn med ett av de deiligste longboardene jeg har sett. Irriterer meg over at moren min ikke tillater meg å kjøpe det, ho mener jeg vil skade meg. Aner ikke hva ho snakker om, jeg skader meg vel ikke. Kan gjerne gratulere meg med 4-5 nye blåmerker på armen. Er helt øm der. Mener det, jeg skader meg virkelig aldri. Elise Marie er kul, ho liker eplekake uten epler i. Akkurat som meg.


Slappera med Vivian i rettslæren. Fyttikatta for en kjedelig time.

SMUD BRETT JA!

Hva syns du om bildene ?
Har du longboard eller har lyst på det ?

- Vi snakkes ! <3

BRA HELG


Andreas Schuller - Bomb Diggity 2012

Halla! Kjipt å tenke på at helga er over. Selvom jeg har hatt fire dagers fri pga syken. Kan ikke klage der nei! Fredag klokka 2 om nattaen ble jeg henta på lettsykkel av Lien, Mikke og Herman for vi ville stikke på Campino og munche. Etter vi hadde spist ferdig dro vi til Malakoff siden flere av elevene på trinnet vårt skulle til Barcelona og Tyskland. Morsomt å få sagt hade til dem! Ellers har jeg hatt en bra helg med sleepover og nå sitter jeg her med Martine. Bare slappera med blanke ark kjendisen, fin slutt på helga!



Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du hatt en bra helg & kjører du lettsykkel ?

- Vi snakkes ! <3

IM A GEEK

Halla! Tror aldri rommet mitt har vært så clean som det er nå. Ett mirakel, eller bare latskap... Det blir snart junkfood som står for tur. Jeg er møkk lei mcflurry så nå blir det kun hamburger. Interessant, jeg vet. Noe jeg sjokkerer meg over negativt er hvor mange timer jeg kaster bort på å geeke facebook. Jeg regnet sammen timene en dag, og da satt jeg foran pcen over ni timer. Sykt! Det er nesten trist. Faktisk veldig trist at jeg waster tiden på det. Jeg innrømmer at jeg er avhengig av facebook. Like for real.


Skulle nesten trodd det var meg på bildet.

Facebook<3<3<3

Hva syns du om bildene ?
Er du avhengig av Facebook ?

- Vi snakkes ! <3

FREDAGS KOS

Halla! Nå slapper jeg av hos Malin kusinen min. Jeg var så søt og tok med mat og snadder til henne. Masterchefen!! Må si jeg er en snill syking når jeg lager maten. Slasken Malin.. Jeg elsker å lage mat så det var bare gøy. Hihi! Browniesen står for tur. Vi er greit mette nå, så tror ikke det blir noe kake akkurat. Haha. Men blir nok kos med alt snadderet. Hihi. Men brbrb, chille masse nå. Hehe.
 
Misunnelig? Hehehe.

Kjekk han der. CALL ME!

Verdens beste kusine, kanskje bare fordi jeg har en. Okei, to da. Men ho andre er liten XD

Hva syns du om bildene ?
Har du hatt det koselig i dag ?

- Vi snakkes ! <3 

Hey fans!!!

Hola!!! Nå sitter jeg her og leker super blogger.. ( trenger egetlig ikke leke, for jeg vet at jeg er og kommer til og bli den nye tcmn <3) hehe, jeg er en slik en skøyer. næt. 
Men joooo, siden jeg har  fått sjangsen til og bloggrape padde, tar jeg jo seffern sjangsen, og jeg vet dere har ventet lenge på dette. eller ikke.

Men jeg er altså Malin ( haha, det er så stygt det, når liksom noen sier '' hvem er du?'' så svarer man bare navnet, jeg mener, man vet ikke så veldig mye mer om personen av og vite navnet, man er ikke blind så man ser vell hvem man snakker med.) care.  Jeg er madde sin super awesome kusine da, liksom, den kuleste i familien ogsånt! kødda, det er mommo - YOU ROCK.  Men siden jeg sitter her og er drit fornøyd med livet ( grunnen er mat<3) så vil jeg øsnke alle en SUPER DRIT FANTASTISK ULTRA AWESOME HELG !! 
 

this is me :PpPpPpPpPpP hello, call me

PEACE OUT.
 

 

GOD HELG

Halla! Ble ikke noe skole på meg i dag heller. Kanskje like greit, da satser jeg hvertfall på å bli frisk igjen i løpet av helga. Mange starter helga med å lage kaos nå som folk skal på smoke som weed konserten til Snoop Dogg. Jeg er en av de som ikke skal dit så jeg skal til Malin i kveld og bare slappe av der. Jeg har muligens fått meg jobb, men vil ikke utdype meg noe mer tilfelle jeg ikke får den. Heh, pinlig.



Hva syns du om bildet ?
Skal du på Snoop Dogg konserten ?

- Vi snakkes ! <3

BOJAAA


Vega 4 - Life Is Beautiful

Halla! Det er så gøy å buste min kjære mor hver gang ho kommer inn på rommet mitt mens jeg sover for å stjele tyggis av meg. Griskus, haha! I dag skal jeg bare ta det rolig, satse på å bli bedre til i morgen for det er virkelig noe av det kjedeligste jeg vet om å være hjemme fra skolen pga formen er dårlig.



Hva syns du om sangen & bildet ?
Er du som meg, avhengig av tyggis ?

- Vi snakkes ! <3

SICK AND TIERD

Halla! Unnskyld for sent innlegg. Vi har nettopp fått en ny router ettersom vår gamle router til nettverket var det kun trøbbel med. Jeg har blitt syk. Ser rett og slett ut som en dass, kan beskrive det bedre. Føler meg utbrukt, sliten, varm som fff (sitter du på doskålen blir den vel varm fordi rumpa di er deil) og ikke minst hvit i ansiktet fordi doen vår er hvit. Kult at jeg skrev ett innlegg om dassen vår. Føler meg som en toppblogger, hehe. Tror ikke jeg er i form til å gå på skolen i morgen. Elsker å være en dass.


Thumbs up for being a dass today.

Hva syns du om bildet ?
Hvordan har formen din vært nå i det siste ?

- Vi snakkes ! <3

INSPO THIS WEEK

Halla! For å være ærlig, det er merkelig hvor mye jeg blir inspirert av egentlig. Noen mennesker sier de blir inspirert av alt. Jeg er ikke en av dem. Blir lite inspirert å se på en ledning, eller kanskje hva med en body lotion? Jeg blir inspirert av ting som gir meg en følelse inni meg, tekster hvor jeg føler de er rettet mot meg og mennesker jeg ser opp til og går dager hvor jeg ikke klarer å tenke på noe annet enn dem.















Hva syns du om bildene ?
Hva er det som inspirerer deg ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 11.OKT.11


Chase And Status Feat Mali - Let You Go

Halla! Selv lærerne i dag sa jeg så trøtt ut, tok det som ett ikke så fint kompliment. Men er så enig uansett, haha. Jeg satt i det nest siste trinnet i trappa, skulle reise meg så stupte jeg rett forover og tryna. Tviler ikke på at det så passe loka ut. Haha. La merke til at jeg ikke har lagt ut outfit på en stund, føler jeg i hvertfall. Jeg får ikke sagt hvor mye jeg liker den nye jakka mi, deilig og stor er den!!!


Jakke AntonSport Bukse Cubus Sko Laundry Caps Junkyard Skjerf Vero Moda Genser Ikke min






Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & har du tatt frem vinterjakken din enda ?

- Vi snakkes ! <3

I LOST IT


Jah Cure Feat Rick Ross And Mavado - Like I See It (Credz til Didrik)

Halla! I dag har jeg ikke gjort noe særlig unntatt å bare slappet av. Kinga og pjusken har vært en tur hos meg. Flinke jenta som klarte å miste mobilen ut av tredje etasje og traff en stein. Utrolig at den overlevde og ikke knuste. Madeleine vet hvordan ting gjøres. Haha. Men nå maser mamma og pappa på at jeg skal legge meg siden det ble alt for sent i går. Så dere får sove godt og drømme søtt. Natta, hihi.



Hva syns du om sangen & bildet ?
Legger du deg alt for sent i hverdagen ?

- Vi snakkes ! <3

NEW ARRIVALS

Halla! Dette på være den mest sløveste skoledagen evah. Gjorde max fire matteoppgaver før resten av dagen gikk til munching og geeking på face. Iselin er hjemme fra Florida, dæven steike så brun ho har blitt. Farget håret har ho også gjort, ble kjempe fiiiiint. Så hadde ho kjøpt noen små gaver til meg som ho virkelig traff rett i blinken på. Jeg elsker skjell, armbånd osv. Tusen takk for dem!


Armbåndet helt til venstre, awiii.

Blir ikke lei av slike armbånd og smykker, gotta love them all.

Hva syns du om bildene ?
Likte du de nye tingene mine & hva likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

FROZEN


Calvin Harris - Feel So Close (Credz til Endre)

Halla! Familiemiddagen ble på Afrodite, kjempe god mat. Og desserten, yummi. Vet om noe annet godt og. Gradene har overraskende synket de få siste dagene nå. Redd snøen snart kommer, vil ha sommer året rundt. Er jeg den eneste som holder på å fryse ihjel nå?! Tviler, sitter her med diger joggebukse, hettegenser og skjerf. Vinteren kommer nok tidlig i år, fyttikatta. Men nå skal jeg varme meg!! BRB.



Hva syns du om sangen & bildet ?
Gleder du deg til vinteren eller skulle du ønske det var sommer året rundt ?

- Vi snakkes ! <3

SLEEPYHEAD

Halla! I går var det kjempe koselig hos Nathalie, og gud som jeg fikk hakeslepp. Denne jenta har fått seg et kjempe fint hus. Det var så koselig å se igjen Camilla og Nathalie. Vi drar til Tyrkia sammen nesten hvert år. Koste oss med snadder, drikke og musikk. Så dro jeg, Martine og Kinga til Martin. Hva skulle vi gjort uten gps kart.... Hahaha! Fikk hakeslepp da jeg så det var 0 grader ute. Jeg vil ha sommer!!

Nå holder jeg på å fikse meg til familiemiddagen som jeg helt hadde glemt vi skulle på i dag, flinke meg. Jeg er veldig trøtt nå så dette skal jo bli artig. Får håpe maten på resturanten er meget god da, hehe.


Martine og Kinga godjentene mine.

Love you.

Beste jenta du.

Smell leggah. På vei til Martin!

Hva syns du om bildene ?
Har du vært på familiemiddag i ferien ?

- Vi snakkes ! <3

DILEMMA MAKER


David Guetta Feat Sia - Titanium

Halla! I går kom jeg brått på at jeg hadde sagt ja til to ting på en kveld. Det var innflytningsfest hos Nathalie, jenta har flyttet for seg selv nå. Og fest hos Martin. Noen ganger tenker jeg ikke langt og det gjorde jeg ikke i dag. Men kom til en veldig god løsning. Jeg stikker først på innflyttningsfesten så tar veien videre til Martin. Gleder meg til å se huset til Nathalie!! Kommer nok til å få hakeslepp.


Så har jeg Martine på besøk, spesielle jenta.

TUNGE ER KULT DA.

Godjenta mi dette!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hatt noen dilemmaer i det siste & planer for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

TRUE STORY

Sometimes it's easier to pretend you don't care, than to admit it's killing you.



Hva syns du om bildet ?
Enig med sitatet & har du noen sitater på lur ?

- Vi snakkes ! <3

IM EXHAUSTED


SimenA Feat Freddy Genius - Stureplan 2012

Halla! Jeg er så utslitt akkurat nå, har ikke orket å gjøre en eneste ting i dag. Så det blir en veldig rolig kveld på meg. Kjenner øya mine er klare for å lukke seg... Jeg var på Øya sammen med Martine og flere andre koselige mennesker. Det var en ordentlig kosekveld. Enda morsommere, da klokka ble 00.00 hadde Anne-Berit bursdag så vi fikk Kristoffer til å gi ho en skikkelig lapdance. Ett nydelig syn, haha!


Meg, Jaswe og Kjell.

Hilde og meg.

Kristoffer, Martine, Erle, Nie, Stine, Hilde, meg og Silje.

Stine og meg.

Zeyneb, Amanda, Ingrid og Martine. Martine er litt klåfingrete ;);););););)

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hadde du en bra kveld i går & er energien din like dårlig som min ?

- Vi snakkes ! <3

TUMBLRRRR

Halla! En leser av meg linket meg til en side hvor ho var ganske så sikker på at dette var meg. Litt morsomt at det faktisk var meg på det bildet, haha. Syns teksten var litt søt og.



Hva syns du om bildet ?
Er du enig med sitatet som står på bildet ?

- Vi snakkes ! <3

IT'S GONNA BE A GOOD NIGHT

Halla! Nå er jeg ferdig fikset og venter på at en av foreldrene til Martine kommer å henter meg så jeg kommer meg til ho før vi drar videre til en fæst på Øya! Kommer til å bli kjempe koselig. Jeg skal overnatte hos Martine i natt så, gleder meg veldig. Veldig nysgjerrig på hva denne kvelden vil bringe.


Toppen er egentlig en kjole (mamma sin, som jeg vedder er flere år gammel)


Hva syns du om bildene ?
Skal du noe koselig i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

THE PROJECT - TEASE EDIT

Halla! Tenkte jeg kunne poste en video som noen kompiser har mekka. Disse gutta er helt vannvittig syke på ski!!! Majesty teamkjører Didrik Ø ga meg denne! Sjekk den ut! Se hva disse gutta skal gjøre i vinter, månedlige filmer kommer. Stay tuned.



Hva syns du om videoen ?
Står du på noe & enig med at disse gutta er syke på ski ?

- Vi snakkes ! <3

I'M IN LOVE

Halla! Det er virkelig ikke bra for meg å geeke rundt på nettet og finne så jizze saker som jeg har funnet nå. Furteleppa er på plass, og lommeboka er tom. What to doo?! Får krysse fingrene for at disse sakene fortsatt er ute da jeg fyller 17år, nemlig den 18 november. Det er serr for lenge til. And just my luck, det er sikkert tomt da jeg har muligheten til å kjøpe dette. Ammagad, jeg er så forelsket nå.


Først var jeg bare betatt, så besatt og nå kan jeg ikke tenke på noe annet. Ammagad...

Forestill deg beige sæggebukse, vans sko, dc caps og hetta på. DAYUM!

Hva syns du om bildene ?
Hvem av god sakene likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

CHILL OUT DAY


Miike Snow - Animal

Halla! Jeg har vært en ordentlig slask de to siste dagene nå, vel da regner vi på som i går og i dag. Haha! Jeg hadde en så sykt digg drøm i går, drømte om den deiligste hoodien. Synd den ikke finnes i virkeligheten, for den var så deilig. Hater at fantasien min er så bra i slike tilfeller. Jeg våknet og trodde i noen få sekunder at jeg hadde den hoodien. For godt til å være sant. Denne dagen blir en chill out day!



Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva er dine planer for i dag & vært slask i det siste ?

- Vi snakkes ! <3

I LOVE DAYS LIKE THIS

Halla! Våkner til at mamma og Caroline er veldig gira på å lage kake. Ender opp med at de til slutt sitter med en super fin kake, den smakte helt himmelsk skal jeg si dere. Mens vi venter på at kaken skal stå og størkne litt i kjøleskapet kommer pappa med hamburger. Elsker dager som dette, hvor du bare koser deg med familien og spiser så mye godt. Jeg er veldig glad i familien min. Men... de er en smule anderledes, egentlig veldig spesielle. De er rene dyrehagen, men miiin gode dyrehage. Hihihi.


Kaken består av kun vaniljekrem (og en annen krem, husker ikke) , og pikekyss greier med frukt!!

Den var super god.

Hva syns du om bildene ?
Så ikke den kaka mega god ut ?

- Vi snakkes ! <3

KANON BRA KVELD


Mac Miller - Don't Mind If I Do (Credz til Maria)

Halla! Kvelden i går tror jeg toppet alle de andre festene Lien har hatt. Det var så bra den. Stemningen tror jeg ikke kunne vært noe bedre, ikke musikken heller. Rosahelikopter tok virkelig mer enn kaka, haha. Ble kjent med nye gode mennesker. Kunne ikke vært noe bedre den kvelden der. Tror jeg danset ca 90% av kvelden. Ikke gærnt det. Tusen takk for at jeg fikk komme, Lien. Men nå skal jeg bake!


Tommy, Julie, Lien, Ida Marie, Nathalie og Michael.

Party chick du!

Her følger man med ja, hehe. Godinger dere!

Kristoffer, meg og Kinga. Hihi.

Ingvild, Martine, meg og Martine. Dere er så kanon bra.

Dance like a freak!

Lien, sangstjernen min.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Så ikke den kvelden helt kanon bra ut & koste du deg i går ?

- Vi snakkes ! <3

READY TO TAKE OFF

Halla! Da tar pappa sjangsen og kjører oss til Larkollen. Jeg dør av evig lættis hvis han blir oppringt av jobben mens han kjører oss. Da er denne dagen bare ment to be at jeg skal faile. Men jeg har lovt Lien å komme og jeg holder det jeg lover så dette blir gøy. Kos dere videre i dag, det skal jeg!


Red lipzz.

Hva syns du om bildet ?
Er du MacGyver som meg og får fikset opp i siste liten ?

- Vi snakkes ! <3

CONFUSED

Halla! Akkurat nå sitter jeg nydusja med vått hår og er passe forvirret. Jeg skal til Lien i kveld men har problemer med å skaffe meg ride dit. Pappa har vakt, dvs at jobben kan ringe han når som helst i døgnet og han må dra på jobb. Så det er fifty fifty om han kan kjøre eller ikke. Ah, stress.... Hater sånne dager.



Hva syns du om bildet ?
Hva er dine planer for i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

CUPCAKES


Mikkel Christiansen Ft Freddy Genius - Navy Seals 2012

Halla! Endring i planene, både jeg og Malin kjeda oss på hver vår plass. Endte opp med at ho ble kjørt hit og så mekka vi muffins. De ble drit gode! Fant på en enda bedre plan, ikke gærnt at kusina mi kommer på sleepover!! Siden ho har vært slem og lagt ut super fine bilder av meg på facebook skal ho slemma der sove på bakken i natt. Hehe. Blir nok veldig kos det. Nå tror jeg vi skal se på film snart.


Masterchefene!!

Slappe av med kusina si på en søndagskveld er ikke verst.

Schmiiiil da.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Gjort noe kozi i dag & blir det stadig vekk endring i planene hos deg ?

- Vi snakkes ! <3

SWAG AND FOOD


Sunrider - Sax It Up Club Radio

Halla! I dag har jeg satt av dagen til å bare slappe av. Har funnet ut at jeg har en blødning i hånda mi ettersom den er blå\ lilla og hoven. Fikk det i går. Jeg har ingen anelse om hvordan det har skjedd, fyttikatta. Nå har jeg lagd meg favoritt maten min, poteter og bearnaise med fiskepinner ved siden av som jeg skal nyte mens jeg ser på en film. Først må jeg bare finne en film da. Ps! Jeg er så hæppiii.


I love fooood!

Lipzzz.

Bamsen bak i der får meg til å ha ekstra swag.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva er favoritt maten din & noen bra filmer på lager ?

- Vi snakkes ! <3

FEST I HELA HUSET


Basshunter - Fest I Hela Huset

Halla! I går var jeg hos Nathalie og feiret bursdagen hennes. Jeg satt og koste med bikkja hennes til jeg syns den så ganske tard ut, jeg så på bikkja og kalte han retard. Da bjeffa den som f til meg, døde av latter mens jeg ble veldig nervøs. Haha! Vi koste oss med kebab pizza, aldri smakt den med pommes frites. Det var så godt, fyttikatta. Etter pizzaen var det god sjokolade kake som ble servert.

Etter vi hadde latt maten synke stakk vi ned og prøvde ut de helsikes høytalerne til Nathalie som blæsta deg helt til himmelen. De var så sykt deilige. Var en veldig koselig kveld i går!


Gul jakke, fyttikatta.

Meg, Nathalie og Christine. Gode jenter!

Vivian, meg og Nathalie.

Ida Sofie, meg og Amanda. Fiine dere er!

Godjenta Christine og meg. Tok dessverre ikke så mange bilder i går, hehe...

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hadde du det bra i går & hvilken pizza er best ?

- Vi snakkes ! <3

WHATEVAH

Halla! Nå er jeg ferdig fiksa og klar til å dra. Hehe, Madeleine da... Det er enda tre timer igjen til det starter! Jeg er den som skal ordne meg kjappest mulig så jeg har god til til å bare slappe av til jeg drar. Men i dag var jeg for drøyt kjapp. Whatevah man... Dagdrømmer om kebabpizzaen som skal bli servert hos Nathalie. Dagdrømmer generelt kun om mat nå, jeg er skrubbsulten. Dere får ha en fin lørdagskveld!



Hva syns du om  bildet ?
Hvilket pizza er best & er du treig da det gjelder å ordne seg ?

- Vi snakkes ! <3

GOOD MORNING


Wax & DFD Are Clockwise - Medicine (Credz til Kasper)

Halla! Da våkna jeg meget tidlig syns jeg, tidligere enn det jeg hadde planer om å våkne etter å få en telefon av noen venner. Thakk for deet... Selv pappa kom inn å spørte om jeg skulle noe spesielt siden jeg stod opp så tidlig. Haha. Denne dagen går til å slappe av en god del, så stelle meg siden jeg skal i en koselig jentebursdag med noen ordentlige søte jenter. Det blir bra. Hej du der, god morgen!!!



Hva syns du om sangen & bildet ?
Sover du lenge & hva er planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3