hits

oktober 2012

BESTILT FRA NO.CHIQUELLE.COM

Hei dere! Jeg må nok være en av de som er mest gira på den nye kolleksjonen til Chiquelle. FOR noen party antrekk! Jeg har nå bestilt meg 3 produkter derfra som er her innen 1 uke tror jeg. Disse plaggene kostet heller ikke mye og var til en god pris. Var rett før jeg bestilte en annen kjole derfra som koster 899kr. Men endte opp med 3 andre herlige skjønnheter og jeg er KJEMPE fornøyd. Velger å kalle plagget til høyre for en jumpsuit. Den er langt ifra meg men synes den er så kul at jeg vil prøve å se om jeg føler meg vell i den. Skal selvfølgelig ikke bare gå slik. Fint med en shorts, bukse eller et skjørt til. Hvem vet! Men det blir min første "slik" jumpsuit. Kan eventuelt bruke den på fester å være litt rocka osv, så gleder meg til å få bruke den i en slik anledning.


Link// Link// Link

POSTEN

BOYAA! Da har jeg vært på posten og sendt noen pakker sammen med Didrik. Utrolig gøy å se at dere er så ivrige etter disse produktene. Jeg har også fått skikkelig mye respons på salgsbloggen min og det synes jeg er veldig hyggelig av dere. Blir vel litt nytt på salgsbloggen om ikke så alt for lenge. Jeg lover å oppdatere dere her! Jeg skal bare være med Didrik i dag ettersom han reiser til Bergen i morgen. Så vi skal kosekveld og har derfor handlet inn enda mer godteri. Har dere andre noen spesielle planer i kveld?
Genser Carlings Bukse Junkyard Sko Footway Skjerf BikBok Deksel Ebay

BEACHIT IPHONE CASE

ALOHA! Da har iphone dekslene kommet til hus. Vi har 100 BeachIt iphone deksler som skal selges og håper dere liker dem like godt som oss! Fargene ble helt perfekte og bedre enn vi hadde i tankene. For å feire dette har vi en SHARE konkurranse på facebook. For å komme til konkurransen trykk HER. -Vi trekker ut hele 5 vinnere. Dekslene er av hard plast og de er veldig gode å holde i. De ligger også ute BeachItClothing. Håper dere liker dem!VINTERJAKKER

Hei! Fått spørsmål av flere at dere ønsker at jeg lager et innlegg om vinterjakker. Da kan jeg bare si at eneste stede jeg vil anbefale dere er å ta en titt på junkyard. De må ha det største utvalget av jakker som jeg elsker og treffer midt i blinken på stilen min. De er med typisk regnjakke stoff, men ordentlig gode og varme vinterjakker. Så for å gi dere noen blikk i hva jeg liker kan jeg poste noen jakker som jeg liker svært godt. Har dere noen andre nettbutikker å anbefale så gjerne skriv dem ned.


Link// Link// Link

Link// Link// Link

BYTTE HEADER?

Hei dere! I dag har jeg vært på Campino med Didrik og Sondre. Spiste pommes frites med saus, åååh det er så godt! Etter det dro jeg og Didrik hjem hvor han sovnet. Da bestemte jeg meg for å dra i butikken og heller lage middag til han våkner. Da jeg kom opp så det ikke ut som om han visste at han levde, nydelingen. Lagde chicken curry, kjempe godt! Smaker mye bedre da man lager mat selv synes jeg.

Ellers har min klasse kamerat som heter Sigurd som er ganske flink i redigering osv laget en header til bloggen min. Veldig hyggelig gjort! Jeg liker den kjempe godt og synes headeren passer veldig bra inn på bloggen. Men vil gjerne høre hva dere synes? Det er jo bare deilig å få byttet litt headere oftere. Sier ikke nei takk hvis noen av dere vil lage en header til meg. Det er bare koselig synes jeg :-)

FORHÅNDSBESTILLINGER AV BEACHIT HOODIES

Halla! Da setter vi i gang med forhåndsbestillinger av hoodies. Vi har ikke mange av disse, derfor kan de som virkelig vil ha fatt i en sende oss en melding på fanpagen til beachit eller på beachit@hotmail.no så svarer vi dere med en gang hele dagen i dag og så får dere mer informasjon når det gjelder størrelser. Det vil være fra M til XXL som er det høyeste. Den hoodien med hvitt er uten lomme på magen koster 349kr og den med blå er med lomme på magen, hoodien vil koste 299kr. Grunnen til pris forskjellen er fordi det ene var dyrere enn det andre. Håper dette er forståelig for dere alle. Vil dere ta en titt på hjemmesiden vår sjekk den ut her: BeachItClothing. Ha en fin kveld!!DESIGN

Hei dere! For lenge siden lagde jeg en salgsblogg som jeg nå endelig har oppdatert. Men jeg liker virkelig ikke designet og jeg vet at det er mange av dere som er flinke til å lage fantastiske design. Derfor lurer jeg veldig på om noen av dere kunne laget et design til meg på salgsbloggen? Vil gjerne ha litt større bredde på selve innleggene og bildene noe rundt 700 eller 800 i bredde. Ville satt såååå utrolig stor pris på det! Og gjerne ta en titt innom, kun produkter til billig pris der. Vil oppdateres mye oftere fremover! Link HER.MONDAY

BOYAA! Rett etter jeg kom hjem fra skolen sendte jeg noen pakker på posten, fikk noen bestillinger over helgen så det er bedre å bare få gjort det med en gang. Det har selvfølgelig regnet mye i dag så det var godt å komme i chille klærne etter disse turene. Og jeg begynner endelig å bli bedre, satser på at jeg er nesten helt frisk i morgen. Åh, det skal bli så deilig å bli frisk.

PAPPAN MIN

Hei dere! Kom over en rørende sang/ musikkvideo som handler om en som heter Andy Pett (som er skuespilleren/reggisøren) som har laget denne låten med og til sin kjære datter etter et lengre opphold i utlandet. Fant det på bloggen hans som jeg virkelig synes var helt fantastisk gjort. Jeg synes denne sangen er rørende ettersom hans kjære datter synger i refrenget. Tenk å lage en sang og musikkvideo med sin kjære datter, det er jo super søtt gjort! Datteren hans synger så nydelig på refrenget at jeg bare måtte dele dette med dere :-)

BEACHIT HOODIE PRIZE

ALOHA! Nå har vi endelig funnet ut prisen på beachit hoodiene og de vil koste 299kr per stk. Dette synes vi er ganske billig og håper dere synes det samme. De vil bli lagt ut på nettsiden våres i løpet av denne uken. De er i mange forskjellige størrelser. De vil bli fra small til xxlarge. Det er veldig få av dem så hvis du vil ha fatt i en så må du være rask når vi legger dem ut. Ha en fortsatt fin kveld!
NEW IN FROM SUNGLASSESSHOP.COM

Hallo! Bestilte noen solbriller fra en nettbutikk som heter Sunglassesshop.com for litt over 1 uke siden og de kom her om dagen. Nok en gang bestilte jeg et par Oakley shades, og denne gangen mye billigere. Jeg bestilte Oakley shades med frogskins fordi jeg synes de er så utrolig fete. De forrige Oakley solbrillene jeg kjøpte kostet over 1000kr, og på denne nettsiden får du dem fra 500-800kr. Sykt at jeg ikke har sett denne siden før nå! Vurderer å kjøpe et par Ray Ban solbriller derfra om ikke lenge. Her er direktelink til solbrillene jeg bestilte. De koster kun 607kr!!!


- Genseren er Didrik sin.


//sponset 

MORNING SICKNESS

God morgen kjære lesere<3 Formen begynner endelig å bli bedre og det er jeg veldig glad for. Formen ble helt jævlig i går kveld, dunket i hodet, begynte å svette og alt. Informasjon dere tvilsomt var keen på. Nå skal jeg få i meg litt mat så jeg blir litt kvikkere. Virkelig HATER å være syk.


Luen og skjorten er fra Junkyard (skjorten er dessverre utsolgt for tiden) Klokken er fra Kulklokke

CHRISTMAS DRESSES FROM NELLY

BOYAA! Kun jeg som synes Nelly har fått inn vannvittige fine kjoler i det siste? Venter enda mine to tidlige bursdagsgaver som er kjoler fra Nelly. Bestilte så klart så fort som mulig pga størrelser osv forsvinner fort. Tenkte jeg kunne legge ut bilder og linker til noen kjoler som jeg synes passer perfekt inn til julen. Og som jeg selvfølgelig liker veldig godt!! Jeg er veldig svak for paljettkjoler, de er så stunning.


Link// Link// Link

Link// Link// Link

Link// Link// Link

SICK AND TIRED

Hei dere! Jeg vet jeg har vært dårlig til å blogge de siste dagene. Vil ikke unnskylde mer for mitt fravær til bloggen, men det er pga personlige grunner og fordi jeg har blitt syk igjen. Jeg føler meg rett og slett som en møkkete dass som ikke har blitt rengjort på evigheter. Og ikke mint det fæle trykket jeg har i nesen, irriterende smerter. Håper i hvertfall alt er bra med dere flotte lesere, og tusen hjertelig takk for alt dere skriver til meg både her og på mailen<3 Ønsker dere alle sammen en riktig god helg!CHIQUELLE'S NEW COLLECTION VIDEO AND COMPETITION

Hei! Dere vet vel at jeg liker Chiquelle veldig godt? De har nå lansert nok en ny kolleksjon som straks er ute i nettbutikken. Det er kun et nettbutikk for dere som lurer. Den nye kolleksjonen som vi har fått en smakebit av er helt stunning og gleder meg til de kommer ut i nettbutikken!

Jeg er så heldig og får holde en konkurranse i samarbeid med Chiquelle hvor dere kan vinne en Geraldine Sweather med flotte nagler på skuldrene. Det eneste dere må gjøre er å like fanpagen til Chiquelle HER (De kommer til å sjekke om du har likt siden) og dele videoen som er i dette innlegget på facebook så legger dere igjen mail adressen deres i kommentarfeltet slik at dem får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. Veldig enkelt og håper dere liker denne konkurransen. Lykke til alle sammen! Denne vil avsluttes neste fredag.

Produktet du kan vinne:


SLETEN

Hei! I dag har egentlig vært ganske stressende og kald. Vi måtte til dyreklinikken kjapt med kattepusen til Martine fordi den ikke var frisk. Og så måtte vi finne frem rideklær osv. Plutselig begynte det å snø og hagle, helt ut av det blå. Etter det dro vi utover mot stallen i Larkollen og gjorde oss klare da DEN stormen kom. Hestene ble redde og vi var usikre på om vi ville ta risken ved å ta en ridetur. Derfor skulle vi ut for å prøve, hesten vridde seg rundt slik at vi nesten falt av. Herregud så redd jeg ble... Endte opp med at vi bare stelte hestene i stallen og ga dem kveldsmat. Det var utrolig koselig, og de hestene var så nydelige og ikke minst kosete! Veldig lyst til å dra tilbake til den stallen nå snart ja.

Vi var dem siste som var der, som vil si at vi skulle stenge. Vi hadde kun to lys å skru av. Rett etter vi skrudde av det nest siste var det noe som begynte å skrike. Hørtes ut som et menneske spørr du oss. Begge ble selvfølgelig redde og gira hverandre opp om at det var noe som ikke stemte osv. Helt til vi slokket det siste lyset og løp til bilen. Vi ringte en dame som vanligvis stenger stallen og fant ut av det kun er en uglesensor som vil skremme bort fuglene. Den skremmer visst bort mennesker også, hehe. Fant ut en ny ting om meg selv i dag, jeg er mørkeredd.


DINNERTIME

BOYAA! Sluttet 12:50 i dag, veldig deilig å slutte så tidlig på en torsdag. Jeg har kost meg med poteter og bearnaise så nå er jeg god og mett! Nå kal jeg fortelle dere noe som aldri har blitt skrevet på bloggen min før. Jeg skal faktisk ut å ri, på en ekte hest. Med ridebukser og alt. Gleder meg faktisk veldig mye. Martine har hatt flere hester og nå skal vi i stallen for å fikse hestene og så er det ut på tur med disse søte hestene. RADIOACTIVE

Halla! Unnskyld for så dårlig blogging i dag, men etter skolen gikk jeg rett å la meg. Har fått lite med søvn i det siste. Ellers har jeg spist god middag med familien og nettopp vært på butikken for å kjøpe inn litt snop til meg og Didrik så vi har noe å kose oss med i kveld. Tenkte jeg bare kunne legge inn en sang som jeg liker veldig godt for tiden, fleste av dere kjenner igjen sangen fra en reklame. Spørr du meg var det umulig å ikke like den sangen. Beaten og den skjærende stemmen til denne mannen er så deilig.

DYREHUSET

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Lien som bor i Larkollen. Jeg var der med Martine, Philip, Ask og Carsten. Utrolig koselig! Vi så på en film som var overraskende bra, den het Law Abiding Citizen. Slutten er noe du ikke venter deg og jeg elsker slike filmer! Etter filmen tok gutta fram gitarene og vi begynte å synge. Det er så herlig med slike kosekvelder. Lien har jo 6 dyr hjemme, hvis ikke mer. Han har 4 katter og 2 hunder, jeg elsker dyr så jeg koste jo selvfølgelig med dem under hele kvelden!
Selvfølgelig skal denne søtnosen få sove på puppene mine.
BLACK AND WHITE

BOYAA! Jeg var ikke på skolen i dag, formen har vært ganske dårlig. Men begynner å bli bedre nå, så får håpe den er bra til i morgen. I dag blir det nok bare å være inne på meg. Begynner å bli ganske sulten nå, så må vel få litt fart i hun mor så hun starter med middagen snart. Jeg lagde hjemmelagde gratinerte poteter i går og den ble helt perfekt! Herregud, magen min rumler av bare tanken på mat nå... Jeg har forresten ikke tegnet noe særlig på brynene mine i dag, farget dem jo i går så det gjorde susen. Uvanlig syn for meg selv å se meg med så "usminket" bryn.


 

KEEP IT MAD

Hei dere! Tusen hjertelig takk for alle de positive tilbakemeldingene på forrige innlegg. Vannvittig hyggelig å lese! Flere av dere har jo anbefalt meg MadLady.se en god stund nå, og jeg har bestilt denne party shortsen som kom her om dagen. Den er skikkelig behagelig å ha på og er massevis av stretch, derfor tok jeg den minste størrelsen. Tror faktisk jeg skal kjøpe en i sølv/ bronsje aktig snart også, ble faktisk veldig fornøyd.
Direktelink til shortsen her.


//sponset 

NO MAKEUP AT ALL -NATURAL EYEBROWS

Hei! Dere har LENGE spurt om et innlegg om øyenbrynene mine. Grunnen til at jeg ikke har gjort det før er fordi jeg ikke har hatt baller nok. Jeg er ikke fornøyd med øyenbrynene mine og det er grunnen til at jeg markerer brynene mine. Jeg markerer kun der brynene allerede er og tegner på litt smått. Jeg var som sagt ganske dum første gangen jeg skulle "nappe" brynene mine og tok barberhøvelen. Øyenbrynene mine vokser utrolig tregt og jeg gleder meg til den dagen de har vokst helt ut igjen. Jeg bruker en øyenbrynspenn som er fra H&M til 29/ 39kr hvis jeg ikke husker feil. Jeg er avhengig av å tegne på. Det er trist for å være ærlig, men det er ikke så enkelt å bare kutte ned på det. Jeg har tegnet på brynene mine helt siden 9.klasse etter flere feil jeg gjorde. Jeg farget brynene og øyevippene mine i stad også, bare for å fått informert dere. Så her blir det litt før og etter resultater. Jeg er helt klar over at brynene mine ikke ser ut og bør nappes. Men jeg vil spare til jeg kan nappe dem som jeg ønsker.

GYM

Hallo alle sammen! I dag sluttet jeg 09:15 ettersom vi har gym. Jeg vil egentlig si jeg har 3 dager helg. Det er bare en dag med ekstra trening! Haha. Jeg synes det egentlig er veldig deilig å bare gå opp på skolen, ha gym, så dra hjem igjen og bare slappe av der. Helt til nå har jeg farget brynene mine, endelig begynner de å vokse ut. Tatt flere år etter jeg var så dum og dum høvelen for første gang. Og at søsteren min nappet brynene mine gjorde ikke saken så bedre. Endte opp med to tynne linjestreker til slutt. 


Treningstightsen er fra XXL og tskjorten er fra Spenst etter en gang jeg hadde arbeidsuke der.

PARANORMAL ACTIVITY 4

BOYAA! Da har jeg kommet hjem fra nok en kino tur med kjære Didrik. Vi så selvfølgelig Paranormal Activity 4 og jeg synes ikke den var så bra. Skal selvfølgelig se 5'ern, kan ikke bare ende slik... Jeg har aldri sett Didrik skvette så mye før, så der fikk jeg sett en ny side av han. Haha. Endte jo så godt da vi ble hentet av pappa, jeg gikk fort i forveien og gjemte meg bak den ene hagebusken våres og skremte Didrik. Følelsen av å skremme personer er så god, hvertfall når det blir en suksess! Før vi dro på kino, dro vi ned til byen på Campino for å spise middag der. Klokken begynner å bli mye nå, så skal bare pusse tenna så blir det å legge seg med god gutten sin og bare slappe av med å se litt på tv før vi sovner.
Pusse tenna, puss, pusse tenna, puss, puss, puss.

SHADES SHOP

Hei dere! Jeg har veldig lenge vært super dilla på solbriller, er så og si dilla enda. Men jeg har så utrolig mange solbriller så derfor selger jeg en god del av dem nå. De er i god stand alle sammen og de koster 50kr per stk. Det kan gå via nettbank eller bare sende pengene i posten om dere ønsker. Kontakt meg gjerne på maddepaddeeblogg@hotmail.no hvis du har lyst til å kjøpe et par solbriller! :-)BEACHIT HOODIES

Hei alle sammen! Hatt en fin helg så langt? Det har jeg, kost meg masse og bare slappet av med familien. Vi skal snart bestille beachit hoodies og da vil jeg gjerne høre litt hva dere synes om de vi har tenkt til å bestille, eventuelt hvilke størrelser dere også kunne tenkt dere. Jeg elsker disse hettegenserne og ønsker dem ganske store, hva med dere? Under har vi bilde av to hoodies, vi har planer om å bestille begge to. Men hvilken hoodie ble din favoritt? Jeg liker begge skikkelig godt, og skal bli så deilig å få seg en stor genser!! Ha en flott søndag, kjære lesere :-)CANDY CORNER

Hei dere! I dag har jeg og Didrik vært på nok en familiebursdag. Denne gangen var det hans side av familien. Det var kjempe koselig der, ble servert god middag og dessert. Synes huset var så hjemkoselig og var god stemning rundt hele bordet. Etter feiringen dro jeg og Didrik opp på butikken for å handle inn litt godteri som vi kan kose oss med. Må jo fylle opp godteri hjørnet mitt igjen. Blir å fort tomt, skjønner ikke hvorfor.. Hehehe. Er det noe jeg elsker så er det ostepop og juicy drop pop! Hva er ditt favoritt godteri?
<3<3<3<3<3

BESTILT FRA JUNKYARD.NO

ALOHA! Junkyard er jo en utrolig stor nettbutikk hvor mange handler. Og jeg fant jo noen favoritter som jeg la ut på min wish liste for litt siden, noen som husker den? Jeg har bursdag om litt under 1 mnd, den 18 november fyller jeg år. Jeg har alltid i tankene at det ville blitt utsolgt innen den tid. Derfor bestilte jeg like gjerne noen ting derfra i dag. Sikret meg disse plaggene, blir noen bursdagsgaver i forveien. Men det synes jeg ikke gjør noe som helst. Kommer ikke over hvor mye jeg gleder meg til bursdagen min!!!!!!! Når har du bursdag?


Link// Link// Link// Link

Link// Link// Link

WHAT A GREAT DAY

Hei dere! Jeg har kost meg så innmari mye med familien min i dag. Nesten trist vi ikke har det oftere... Tiden gikk så fort!! Jeg har ikke sett min kjære Bertine som jeg er fadder til etter dåpen, så jeg ble sjokkert over hvor stor hun har blitt og ikke minst hvor nydelig hun er! 

BROWNIES

ALOHA! Jeg og mamma har jo vært ganske stresset nå, gjestene kommer om ikke lenge nå og kaken er enda ikke ferdig og heller ikke maten. Vi får håpe maten er ferdig i tide! Måtte t.o.m opp på butikken fordi vi ikke hadde nok melk og melange.. Litt av en stressende dag, så skal bli deilig å bare kose seg resten av kvelden!DAGENS OUTFIT 19.OKT.12

Hei dere! I dag skal mamma feire bursdagen sin med resten av familien våres her hos oss. Det skal bli kjempe koselig og så god mat. Jeg skal om noen få strakser hjelpe mamma med å lage kake, så får håpe jeg unngår å søle på meg selv. Ha en fin helg alle sammen!
Skjorte BikBok Jumpsuit Tyrkia Klokke Kulklokke.no
 

MY IPHONE CASES

Hei dere! Tror jeg snart tar en spørsmålsrunde siden det kommer veldig mange spørsmål inn hver dag. Kanskje i løpet av denne uken? Tenkte jeg kunne svare på et her nå med en gang. Jeg har som sagt veldig mange iphonedeksler. Og jeg elsker alle sammen. Det er så deilig å kunne bytte iphonedeksler når som helst, ta til noe skikkelig galaxy osv. Dere skjønner meg, hvertfall dere iphonedeksel elskere. Jeg bestiller de fleste dekslene mine fra en ganske billig nettbutikk hvor de får inn nye deksler utrolig ofte. Sjekket nettsiden i stad, og de har allerede fått inn mange iphone deksler til iphone 5!!! Noen av dekslene var så fine at jeg skulle ønske jeg selv hadde iphone 5. Men til dere som er gira på nye deksler i hvertfall, bare ta en tur innom iphonedeksler.no utrolig mange å velge mellom :-) Leveringen tar kun opp til 1-8 dager!!

HALL OF FAME

Hei dere! Jeg fikk feber på skolen men sluttet 12:50 så ble igjen til vi sluttet. Formen ble bedre etter litt frisk luft osv så det er bra! Ellers vil jeg bare poste denne sangen av The Script, synes denne sangen er så fin. Og han har en så avslappende stemme som jeg liker utrolig godt. 
 

SWEET BEANIES

BOYAA! Det er fremdeles mange av dere som ikke vet hvor jeg har kjøpt mine Sweet beanies og derfor legger jeg ut direkte link til mine nå. Jeg elsker disse luene og har planer om å bestille i den siste fargen som er i turkis/ blå. De koster 199kr på junkyard.no!


Link

Link

Link

DAGENS OUTFIT 17.OKT.12

Jeg er utrolig trøtt i dag, sov i kun 10 minutter etter skolen og bare det får meg til å føle som om jeg ikke vet jeg lever en gang.


Skjorte Carlings Genser BikBok Bukse GinaTricot

BEACHIT DELE KONKURRANSE

Hei alle sammen! Da er vi i gang med en DELE konkurranse på facebook. Alt du trenger å gjøre er å dele DETTE bilde og like BeachIt fanpagen så er du med i trekningen av en valgfri BeachIt snapback og tskjorte. Produktene våres kan du få kjøpt på vår nettbutikk BeachItClothing.com :-)NEW IN FROM RIDESTORE.COM

ALOHA! Dere husker jeg kjøpte meg Oakley shades i Bergen? Vel, jeg er forelsket i dette merke og bestilte meg et par fra Ridestore.com og de kom for flere dager siden men jeg har ikke rukket å hente dem før i går. Fargen er matt og det gjør solbrillene enda fetere. Jeg er så fornøyd som jeg kunne blitt. Tror jeg kommer til å bestille fler om ikke så lenge. Direktelinken til Oakley solbrillene her.


//sponset

DAGENS INNKJØP 16.OKT.12

ALOHA! Vil bare si en kjapp ting, tusen takk for linkene til bloggen deres. Gått igjennom veldig mange allerede og herregud dere er så fine! Er så koselig for meg og kunne lese bloggen til mine lesere, hvis dere forstår? Lese om inspirasjonen deres osv. Keep up the good work, sweethearts!
Genser BikBok 99kr Øredobber/ ring GinaTricot 99kr & BikBok (Ta 2 betal for 1) 49kr

IPHONE CASE

Halla! Da er iphonedekslene våre klare for bestilling fra nettbutikken. De er til iphone 4 og 4s, vi har brukt lang tid på å finne ut av hvordan de skulle bli seende ut men til slutt kom vi frem til favoritten! De koster 99kr, noe som sier at de er billigere enn de fleste deksler her i Norge. Håper dere liker dem. Ta en tur innom nettsiden da vel!HVA ER DIN BLOGG?

Hei mine flotte lesere! Jeg har lenge vært fast leser av blogger, men jeg er veldig gira på litt nytt kjøtt og blod. Så gjerne legg igjen link til bloggen deres i kommentarfeltet og skriv litt om hva du blogger om, eventuelt hva som også inspirerer deg. Kanskje du får en ny leser? Much love.


Fotograf: Jeanett Haslien

TEAMKJØRER

BOYAA! Da kan vi annonsere og gratulere vår første teamkjører på skateboard for merke BeachIt!! Gutten vi sponser heter Vegard og han er 12 år. Han er helt crazy god. Er du flink på skateboard, longboard, ski eller noe slikt kontakt oss gjerne og send ved oss en edit og kanskje du blir sponset og blir vår andre teamkjører for BeachIt? Dekslene er på nettbutikken vår om ikke lenge!


Vegard Lund Edit from Alek Grindheim on Vimeo.

WHAT TO WEAR?

Hei dere! Som de fleste andre jenter har jeg alltid problem med å finne ut hva jeg skal ha på. Derfor er det noe jeg alltid gjør som er til stor hjelp. Jeg legger ut to plagg på sengen, starter derfra og fortsetter til jeg har satt sammen en hel outfit. Dette gjør jeg alltid kvelden før jeg skal bruke det slik at jeg ikke stresser med å finne det ut på selve dagen. Så til slutt gjenstår det bare hvem av antrekkene jeg skal bruke. Derfor varierer jeg ofte med størrelsen og lengden på plaggene. Det ene antrekket er større og det andre er mindre. Dette er noe som ofte hjelper meg, har du noen tips angående klær? -Send gjerne link til nettbutikker du liker/ handler på, så tar jeg en titt. Elsker å bare surfe på nettet!!


Hvilken outfit likte du best? (Det er ikke hvit bukse, det er beige. Brunere i virkeligheten)

TAKEN 2

BOYAA! Har du ikke sett Taken 1 og Taken 2, ber jeg deg om å gjøre det med en gang. Elsker slike filmer med spenning hele tiden. Taken 2 var like bra som 1'ern eller faktisk bedre! Handlingen osv er rått i disse filmene. Sitter nesten anspent under hele filmen fordi det er så spennende.

AKKURAT NÅ

Akkurat nå er jeg super stresset. Og hvorfor? Jeg er ikke ferdig fikset, jeg må ned til byen for å hente billetter nå snart  til i kveld fordi jeg skal se Taken 2 og jeg må få spist noe før jeg stikker videre. MY ROOM RESULT

Hei dere! Rommet mitt er endelig ferdig. Det var ikke bare skapet som ble noe nytt, flyttet litt på bilder og kjøpte inn nye. Satt opp hyller og jeg er kjempe fornøyd med resultatet. Jeg og pappa kjøpte for 2 dager siden et skap som TYPISK var kun noen få cm for stort. Derfor måtte vi returnere det tilbake. Heldigvis fant jeg et nytt et på møbelringen. Men det kostet jo trippelt så mye... Likevel kjøpte vi det og vi brukte hele gårkvelden på å sette det sammen. Jeg har endelig litt veldig glad i rommet mitt, hihi. Nå gjelder det bare å få holde det ryddig!

VINNEREN AV CHIQUELLE KONKURRANSEN

Hei dere! Beklager for sen blogging, skal blogge om hva som har skjedd i dag i morgen. Er altfor utslitt og tror jeg har ødelagt ryggen min for å ha bært for mye vekt. Ellers vil jeg takke for alle som ble med på chiquelle konkurransen. Vinneren ble Janne Steinvik og gratulerer så mye til deg med din nye flotte kjole! Du vil bli kontaktet snart av chiquelle :-) Ønsker dere alle sammen en riktig god fredagskveld!1 ÅR

Hallo! Vet dere hva? I dag har jeg og Didrik vært sammen i 1 år. Tenk så fort tiden har gått! Jeg har det helt fantastisk med denne gutten. I dag skal det feires. Jeg er mer forelsket i han en noen gang. Alt han gjør for meg får meg til å føle meg som en prinsesse. Så han er en veldig flott prins. Vi har opplevd så mange gode minner sammen, og flere skal det bli. Det er noe jeg virkelig ser frem til med denne flotte gutten. Det er så deilig at jeg aldri får nok av han, vi er både bestevenner og kjærester. Kan gjøre alt sammen! Du og jeg, gutten min. Jeg elsker deg <3


Vårt første kyssebilde.


MY ROOM IS A MESS AND SO EMPTY

Hei dere! Jeg var hjemme fra skolen i dag, var kvalm og kjentes ut som om det bare ventet på å komme opp... Ellers venter jeg på at pappa skal komme hjem fra jobben så vi kan sette opp mitt nye skap som jeg gleder meg til å vise dere. Har ikke gjort noe med rommet mitt siden jeg var liten kid. Rommet mitt er rotete nå og måtte bære inn en del på rommet til mamma og pappa. Jeg er faktisk sjokkert over hvor mye klær jeg har, det er kun halvparten jeg bar inn til mamma og pappa. Skal bli deilig å få det på plass i hvertfall!


Disse hyllene skal fjernes slik at mitt nye klesskap skal få plass.
KONKURRANSE: VINN SHIRLEY DRESS FRA CHIQUELLE

Hei dere! Chiquelle har nå fått en norsk nettside også som dere kan ta en titt på: http://no.chiquelle.com/. De har masse flott der! De holder faktisk med på enda en ny kolleksjon, gleder meg til å se den. Det beste med Chiquelle er at det er rask levering og norske kunder ikke må betale noe som helst toll.

Jeg er så heldig og får holde en konkurranse i samarbeid med Chiquelle hvor du kan vinne en flott Shirley Dress i grønn. Alt du trenger å gjøre er: Like fanpagen til Chiquelle og legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at dem får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren av denne fine kjolen. Denne konkurransen slutter allerede nå til fredagen! Lykke til :-)THANKFUL

ALOHA! Tusen takk til dere som benytter dere av nettbutikken våres. Det gjør jobben våres mye lettere. For dere som enda er usikre på om det er sikkert å handle, er det noe dere lurer på så bare kontakt meg på maddepaddeeblogg@hotmail.no eller oss begge på beachit@hotmail.no! Don't be shy. Capsene er ute på nettbutikken våres og, håper dere liker det vi gjør! Iphonedeksler er også snart ute til forhåndsbestillinger, gira til tusen på å få dem. Hva med dere? 


Fotograf: Jeanett Haslien

SWEEDEN

BOYAA! I dag har jeg gjort litt av hvert. Dro til Sverige med Iselin, Nathalie og Christine. Kjøpte inn litt godteri, så nå sitter jeg og koser meg med det! Ellers har jeg en ganske gladnyhet, mer for meg da... Jeg dro til byen med pappa og mamma i stad for å titte på nytt klesskap. Endelig kjøpt meg nytt! Skal sette det opp i morgen og jeg gleder meg som en liten drittunge. Det er så fiiiiiiint.

SHEINSIDE.COM

Hei dere! Tenkte jeg kunne vise dere en nettside som jeg bestiller klær fra, Sheinside.com. Fler av dere har spurt spørsmål om denne nettbutikken. Den er sikker å handle på, du får varene ca 5-10 dager. Og produktene er utrolig flotte. Det er masse billige penklær der, street, rocka osv du kan finne der. Jeg har flere ting derfra, og det er to varer jeg er super fornøyd med og det er disse to her:

NEW BEACHIT SNAPBACKS

ALOHA! Vi har akkurat vært på posten og fått hentet alle de nye capsene. Vi er meget fornøyde. Jeg smilte fra øret til øret da jeg så dem. De ble akkurat som jeg ønsket, eller som vi begge ønsket. Favorittene mine er den grå og den svarte med blå skrift. Disse vil snart bli tilgjengelige på nettbutikken vår BeachItClothing, facebookpagen vår eller send oss en mail på BeachIt@hotmail.no!! NEW WEBSITE LAUNCH: BEACHITCLOTHING.COM ER ÅPENT

ALOHA! Da kan vi endelig med stor stolthet lansere vår nettside med nettbutikk. Der vil vi oppdatere med kommende produkter og annet stæsj. Akkurat nå har vi silikonarmbånd til salgs på nettbutikken, de koster 39kr +15kr i frakt. Noe dere får informasjon om på nettbutikken. Det vil komme fler produkter om ikke lenge. Vi vil ta inn skjorter med hette, nye snapbacks og iphonedeksler med det første. Håper dere setter pris på det vi gjør og nå er det bare å bestille silikonarmbånd!! Vi har kun 200stk så det er førstemann til møllen. Vi kommer til å gi bort en god del av inntektene på silikonarmbåndene til veldedighet.

Så nå er det bare å ta en tur innom nettbutikken vår og bestille. Så håper vi at alle sammen blir fornøyde. Hvis dere har spørsmål, kontakt oss på beachit@hotmail.no eller facebookpagen vår her. Her er link til nettsiden våres. Klikk HER!!!!! Betalingen er 100% sikker til dere som tviler. God uke og god høstferie til dere som har det :-)

NEW IN FROM JUNKYARD.NO

// Samarbeid med junkyard.no 

Jeg fikk Ripcurl vinterjakken før jeg dro til Bergen. Men var veldig usikker om jeg skulle sende den tilbake på grunn av lengden. Etter å ha brukt den litt er jeg super fornøyd med lengden. Perfekt til da det blir skikkelig kaldt! Jeg elsker lilla fargen og alt ved den. Uten tvil min nye favoritt jakke, direktelink her. Jeg tok i størrelse L, 84 cm på plaggets lengde!!


//sponset

CHINA RESTURANT

Hei dere! Nok en gang beklager jeg for dårlig blogging i går. Men vi var i byen lenge og pakket til hjemreisen i går siden vi skulle dra gry tidlig i dag. I går jeg i byen med Lise, Emilie, Lars og Didrik. Vi dro på china resturanten og spiste middag der. Veldig godt! Man får en så rar følelse av at man faktisk er i Japan/ Kina. Haha. Ellers kjøpte jeg meg nytt skjerf og skjorte. Kan legge det ut i morgen, ettersom det er på vask nesten alt sammen. Har veldig mye å blogge om, fått noen pakker som dere kommer til å bli superstoka for også!Så kom vi til dagen i dag. Jeg måtte stå opp 06:20 for å rekke å pakke helt ferdig med toalettsaker osv. Ta en siste sjekk om jeg hadde glemt noe, litt stressende egentlig. Følte jeg ikke var våken engang. Alle er jo super gira på å stå opp så tidlig i helgene, ser jo hvor gira jeg var kvelden før.
Smakebit av mitt nye skjerf og min nye skjorte! Og trøttingene selv på toget da.

BYEN

ALOHA! I går kveld hadde jeg jentekveld med Lise og venninnen hennes Emilie. Vi så på Click som jeg syns er bra! Koste oss meg godteri og alt dere kan tenke dere egentlig. Det var veldig koselig. I dag skal alle sammen til byen for å spise og kose oss med litt shopping. Gjett om jeg gleder meg kjempe mye! Tenkte også at jeg kan vise dere BeachIt dekslene ettersom de er bestilt. Håper dere liker dem.

PHOTO DAY WITH MY OTHER HALF

ALOHA! Jeg fant endelig buksen jeg ønsket meg. Lykke! Kan legge ut bilde senere i kveld eller i morgen. Jeg og Didrik tok en lang tur med Kissy hunden i stad og hadde konkurranse om å ta de beste bildene via iphone. Han har Iphone 4 S og jeg har Iphone 4. Ble utrolig bra bilder så tenkte jeg derfor kunne dele dem her på bloggen min. Ble faktisk litt stolt over at de ble såppas bra!

GOD FORMIDDAG

BOYAA! Beklager for dårlig blogging i går, men vi var ganske opptatte. Vi dro som sagt på kampen til Lise hvor det ble 1-1. Lise spiller på lag med folk som er eldre enn hun, det synes jeg er så utrolig stilig! Jeg, Didrik og Lars skal ta enda en tur på Lagunen nå. Satser på at jeg finner buksen jeg ønsker meg i dag, og har funnet en parfyme som lukter helt himmelsk og. Kos dere i dag!Slik ser vi ut nuu. Kø på badet og vi skal rekke en buss som ikke går om så alt for lenge. Fort at stresset øker da ja! - Må beklage for alle disse iphone bildene, men jeg har ikke andre kameraer enn det. Det jeg vanligvis tar bilder med er søsteren min sitt og det tørr jeg ikke å ta med til Bergen. Men det er bedre med iphone bilder enn ingenting!CAR

ALOHA! I dag sov vi skikkelig lenge, ganske deilig. Jeg, Didrik og Lars dro ut med farfaren for å øvelseskjøre litt. Synes gutta var drit flinke, jeg syns alt som innebærer trafikk er skummelt så jeg ville ikke kjøre. Nå venter vi på at middagen skal bli klar så skal vi dra for å se Lise spille kamp!!

DINNER

BOYAA! Ble ikke noe ny bukse på meg i dag, tar det en annen gang. Kjøpte godteri som sagt og spiste flott middag på Lagunen med Lars, Didrik, farmoren og farfaren til Didrik. Veldig god mat! Jeg er smålig kvalm nå, må nok være fordi jeg har døttet i meg så mye godteri. 

IPHONE TIL SALGS

Hallo mine kjære lesere! Jeg har to iphone som jeg selger, de begge er i god stand og er 16 GB på dem begge. Gjerne kontakt meg på maddepaddeeblogg@hotmail.no hvis du vil kjøpe dem. Prisen kan diskuteres! :-)

SOLGT
SOLGT
LAGUNEN

Hei dere! Vi har planer om å stikke bort på Lagunen senere i dag. Fått med oss at det er veldig billig godteri der som man kan få for 1kg. Selvfølgelig er det ikke noe spørsmål om at vi skal dit da, hehe. Skal se etter en ny joggebukse og olabukse forresten. Jeg er så flink til å få hull i mine.... Får håpe jeg finner det. Kanskje jeg ser noen av dere på Lagunen? Det er så kult navn syns jeg!!

YUMMI IN MY TUMMY

ALOHA! Vi har ikke gjort noe spesielt i dag. Bare slappet av ettersom det har regnet. Man kan jo ikke forvente annet enn det her i Bergen. Vi har vært i butikken og gått tur med kjære Kissy hunden så nå venter vi på at noen spennende program starter på tv så vi kan kose oss med godteri. Tror jeg også er på vei til å bli forskjølet nå, så må huske på å kle på meg mer her. Ha en fin kveld, kjære lesere.
GOOD MORNING

God morgen! Jeg sov kjempe godt i natt. Kissy som denne hunden heter sovnet ved benene mine i natt, og jeg våknet opp av at hun snorket og hadde dratt ut den ene hettegensern min ut fra baggen og lagt den ut på gulvet hvor hun sov på den. Det var så søtt! Nå skal jeg og Didrik lage litt frokost før vi finner ut hva planene er for i dag. Tror nok vi bare kommer til å slappe av i dag. Men vi får se!!NEW OAKLEY SHADES

ALOHA! Mens jeg og Didrik var  på Gardemoen fant jeg noen utrolig stilige Oakley shades som jeg bare måtte kjøpe. De var mye billigere der enn det jeg trodde. Utrolig fornøyd! Jeg har flyskrekk og vi tok fly, typisk at det var turbulens under flyturen... Nå sitter vi samlet i stuen og bare koser oss. Hadde også med noen små gaver til kjære Lise, som det så ut som om hun likte, så da ble jeg veldig glad. 

DA REISER VI TIL BERGEN

ALOHA! Var hos tannlegen i stad og borret, herregud som både tannlegen og jeg lo på grunn av at jeg lesbet så mye. Haha. Vi ferdigpakket og venter på at flybussen skal komme. Didrik gleder seg som en unge, og jeg selv gjør det. Denne ferien skal bli så fin den! Hadebra!!!


Bedøvelsen har enda ikke gått ut, jeg jeg har bitet meg i tungen så forferdelig mange ganger, lesbingen er heller ikke over..
VINNERNE AV GIVE AWAY

Hei dere! Da er det på tide å kåre vinnerne av denne give away som jeg holdte i samarbeid med Sheinside. Det er så gøy å se at så mange vil være med på disse konkurransene! Vinnerne av konkurransen er Amanda og Kine. Så følg med på mailen deres, dere vil bli kontaktet snart :-)