hits

oktober 2013

OSLO

Hei lesere! Jeg har hatt veldig dårlig tid på å blogge i dag ettersom jeg har brukt flere timer på å fikse meg. Tok ca 30 minutter på å bare få på den dumme eyelineren jeg aldri klarer. Hvorfor orker jeg å prøve... Jeg fikk det til, men herlighet at det tar så lang tid på meg. Jeg har også krøllet håret, vært litt usikker på hva jeg skal ha på men det fant jeg ut av! Jeg blogger bedre i morgen, jeg rekker ikke i dag fordi vi jentene skal til Oslo på russefesten til Divinus2014.

CHRISTMAS SPIRIT

Selv om den kommer 1 mnd tidligere, er det deilig å ha fått julefølelsen. Jenta som ikke har hatt det siden hun var liten. Jeg har fått den uten snøen, men de mørke tidene har kommet og julen nærmer seg. Bare tanken på julen, desember, gjør at jeg gleder meg så innmari mye at jeg bare vil hoppe over november (unntatt bursdagen min) og starte rett på desember. Jeg vil at denne julen skal blir som jeg alltid har forestilt meg. Nærmest perfekt, som på bildene. Jeg mååå begynne med å lage julekaker, og få inspirasjonen til å lage det. Det hjelper ekstra på julefølelsen. Jeg har lovt meg selv at i år, da skal jeg få samlet jentene mine og få hatt en ordentlig julekveld med masse kos. Julestemning, den kommer i år.


300 KRONER AVSLAG PÅ ALLE SNOWBOARDJAKKER

Er det èn ting som har blitt nevnt flere ganger i kommentarfeltet mitt så er det vinterjakker. Om jeg kan tipse dere om nettbutikker med kule vinterjakker. Det passer derfor perfekt å skrive dette innlegget i dag. Junkyard kjører nå 300 kroner avslag på alle snowboardjakker. Det er ganske greit å få en jakke 300 kroner billigere, da er det 300 kr du kan bruke på noe annet. Jeg tok meg derfor litt tid til å sjekke ut alle disse snowboardjakkene og fant 4 stk som jeg likte veldig godt. Link under bildene!

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SNOWBOARDJAKKENE PÅ JUNKYARD 


Analog snowboard jakke her // Oakley snowboardjakke her


Saga snowboardjakke her // Neff snowboardjakke her

MANDAGSKVELD

Før vi dro til Cecilie måtte vi stoppe innom butikken for å handle litt godt der som vi kunne kose oss med. Det tok ikke mange minutter etter vi hadde kommet inn døren som vi satt inn en Ristorante pizza, de er så gode og jeg elsker den tynne bunnen, gjør dere? Jeg er helt forelsket i huset til Cecilie og moren hennes. Det er så moderne både utenifra og innenifra. Hvis jeg skal velge et favorittrom hos Cecilie så er det kjøkkenet uten tvil. Jeg har alltid likt kjøkken veldig godt, kanskje fordi jeg selv synes det er gøy å lage mat. Da er det jo helt fantastisk å kunne lage mat i et så pent, stort og ryddig kjøkken som dette. Dette er nok drømmekjøkkenet mitt faktisk, tenk at den lille røde veggen kan gjøre så mye forskjell.

Jeg kan faktisk ikke tro at jeg var hos Cecilie i litt over 6 timer i går, det gikk så vannvittig fort men herlighet. Så mye vi hadde å snakke om skulle det kanskje blitt flere timer. Men det ble ganske sent så det var greit å komme hjem til sengen sin - og et nytt ferdig montert skrivebord. Jeg er stor fornøyd! 

KOSEKVELD

Hei dere! Dessverre ble shooten i går brått avlyst etter at makeup stylisten hadde hatt et uhell. Så masse god bedring til Christine. Men da får jeg bare glede meg enda mer til neste gang, og det har jeg ingenting i mot. Ettersom jeg er inne på glede, tusen hjertelig takk for alle kommentarene i det siste. Dere har vært så snille mot meg og det vil jeg bare takke så mye for.


18:00 blir jeg hentet av Cecilie og da er vi klare for en jentekveld hos hun. Jeg gleder meg utrolig mye og det er fordi jeg ikke har vært hos hun på flere år faktisk!!! Tenk at det har gått så fort. I kveld skal vi jaggu meg kose oss mye og lage noe godt. Siste gangen jeg var hos hun tror jeg var den gangen jeg hoppet ned fra 2 eller 3 etasje ned i snøen på vinteren, men uheldige meg hoppet akkurat det stedet hvor det så ut til å være ganske mye snø, men landet hardt. Haltet vel i over 1 mnd, og har ødelagt noe i kjeven min  etter at jeg smalt det i snøen så det knaker hvis jeg gjesper og ler høyt. Lærepenge for livet! Har du fått deg en lærepenge for livet? Fortell! 


Bilde er ikke fra i dag.

YESTERDAY

I går var jeg med Ida, det er så deilig at hun har fått lappen for nå kan vi være mye oftere sammen. Vi var hjemme hos Ida og hun lagde utrolig god smoothie. Åh, jeg vil lage den smoothien i dag også. Den var med jordbær, bingebær, banan og yoghurt. Vi så litt på lørdagsfilmen, 50 first dates. Den er så fin og trist på en positiv måte. Vi kjøpte kebabtallerken senere på kvelden og storkoste oss med den. Jeg spiser sjeldent kebab, kanskje bare noen få ganger i året faktisk. Er ikke noe jeg er så veldig glad i, blir fort lei det. Men når jeg først spiser det etter noen mnd, da smaker det kjempe godt.

I dag maler pappa siste strøket på rommet mitt, han liker å gjøre det selv så jeg er ikke til hjelp noe jeg hater. Om bare noen timer skal jeg til Sarpsborg for å ha en shoot hos Jeanett Haslien. Jeg hadde en shoot der for litt siden, men hun ville fortsette på den i dag og det takket jeg ikke nei til. Så dette skal bli en artig søndag! Sjekk ut bloggen til Jeanett >HER<.

Nå som det er søndag regner jeg med at mange ikke har fått sett den nyeste videobloggen,  trykk >her< for å se den. GIRLSNIGHT

I går skulle jeg og Ida til Anni for å kose oss litt hos hun, koste oss mye for å si det sånn. Vi dro ned til byen for å handle inn varene vi trengte og startet med maten med en gang vi kom inn døren. Vi bestemte oss for å lage hjemmelagde gratinerte poteter med grønnsaker, viltsaus og kylling. Utrolig deilig å ha en så mektig middag egentlig. Jeg tror vi hadde pauser fra maten 3-4 ganger før vi satt oss ned ved bordet og spiste nok en gang. Alt ble borte, og det på kun 3 stk. 

Anni bor for seg selv, og de har shinet leiligheten helt sinnsykt de siste to dagene. Resultatet var vilt. Utrolig pent det har blitt og jeg bare elsker leiligheten hennes. Så hjemmekoselig og klassisk! Det er så enkelt, men likevel gjør detaljene det så pent. Hva gjorde dere i går?


SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

I natt satt jeg og redigerte videobloggen, tok en stund før Didrik fant et nedlastningsprogram som faktisk fungerte med å convertere filene. Jeg aner ikke hva det er, men det må være noe med kameraet mitt. Får ta en tur ned på JapanPhoto og spørre om hjelp. Før kunne jeg overføre videoene direkte til pcen og legge dem rett inn i redigeringsprogrammet, men nå må jeg convertere hver eneste fil. Kvaliteten er drit bra mens jeg filmer, men når jeg overfører dem til pcen og spiller dem av blir kvaliteten helt forferdelig dårlig. 

Vil beklage for den utrolig dårlige kvaliteten, den ble jo bare enda verre på youtube og på bloggen. Herregud det er flaut å være blogger nå, klarer ikke engang å lage en film med god kvalitet. Må få hjelp med dette fortest mulig - men tven er heldigvis slått av denne gangen.

 

PHOTOSHOOT PART 2

Da har jeg fått bildene fra del 2 på fotoshooten jeg hadde i Oslo med >Gilan< og hennes mann. Jeg synes stedet vi tok disse bildene på var helt syyykt vakkert og det hjalp bildene mye ser jeg. Dino, mannen til Gilan, holder på med å redigere filmen som er en "behind the scenes" film. Så dette kommer til å bli veldig spennende, jeg har jo ikke sett noen klipp så det blir gøy å se hvordan jeg selv holder på. Jeg har fått noen sneakpeek bilder på det, og jeg er kjempe gira.


Diamant-playsuiten er herfra.
 

DAGENS ANTREKK 24.OKT.13

I dag er nesten alle speilbitene på veggen min borte, gjenstår kun de som er bak skrivebordet mitt nå så får jeg malt veggene hvite. Må selfølgelig fjerne alt fra veggene mine, hvorfor må jeg ha så mye dilldall?! Fikk en glad-melding i dag òg. Møblene mine har kommet, vet ikke om det er snakk om alle sammen men bedre enn null. Fikk beskjed om at det ville ta 3 uker, og nå har det gått mindre enn èn uke så det kan jeg virkelig ikke klage på. 


For første gang jeg har på meg lave converse sko, hvorfor jeg ikke har skaffet meg dette tidligere vet jeg ikke. Det må jo være det deiligste jeg har brukt på bena på kjempe lenge. Jeg tror jeg liker lave converse sko best nå. Mindre å knyte, kjappere å få dem på seg, ankelsokkene glir ikke av og det bare ser ganske bra ut synes jeg. Hva synes dere, lave eller høye converse sko?


Skjorte fra BikBok // Hettegenser fra Junkyard // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Ellos // Klokke fra DanielWellington // Lue fra MadLady // Solbriller fra ShopZerouv
 

VINN GAVEKORT PÅ 500 KRONER PÅ STYLEPIT.NO

Nå er det på tide med nok en konkurransen og i samarbeid med StylePit er jeg nå så heldig som får dele ut et gavekort på 500 kroner. Det blir èn vinner som vinner dette gavekortet. StylePit er kjent for å ha utrolig mye klær og ikke minst tilbehør så det skal bli gøy å se hvor mange som melder seg på denne konkurransen. Konkurransen vil som vanlig vare kun 1 uke. Jeg er daglig innom StylePit selv for å sjekke hva de har fått inn og bare drømme meg litt ekstra bort. Derfor har jeg lagt ved noen produkter jeg liker godt fra StylePit.no med direktelink til.

Alt du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er: 
♥     Like fanpagen til StylePit >HER<
♥     Følge Stylepit på Instagram >HER<
♥     Legge igjen link til produktet/ produktene du ønsker deg, samt mailen din.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Paljett kjole her // Skinn-skjørt her

Røde Vans sko her // Leopard joggesko her

Adidas klokke her // Triwa klokke her

BLITZI

I går farget jeg brynene mine nok en gang med øyenbryns- og øyevipper pakken fra Cubus. Jeg elsker den! Den er så genial, brynene dine blir mørkere på 10-15 minutter avhengig av hvor lenge du vil ha kremen på. Jeg sitter kun 10 minutter fordi jeg bruker fargen askebrun. Den er brun nok for mine bryn. Utrolig deilig å få gjort det unna nå.


I dag dro jeg på Spenst med søsteren min for å ta litt styrketrening. På vei opp var vi ganske raske ettersom det hadde regnet tidligere på dagen. Men heldige med været var vi ikke da vi hadde tatt de første skrittene utenfor Spenst på vei hjem igjen. Det begynte å pøse regne, både jeg og søsteren min var klissvåte nakken på 5 minutter. Litt moro var det, men helt fantastisk å ta en varm dusj etter den regndusjen. Nå har jeg startet på Glee sesongen fra 2011 som har kommet ut på Netflix nå. Åååh, jeg elsker Glee. Blir så rørt og klarer ikke å sitte stille da de synger. Følger du med på Glee, hvis ikke, hvilke serier følger du med på? 


Link til skjorten min her.
 

PHOTOSHOOT FOR JUNKYARD PART 1

For litt siden var jeg i Oslo med Emil Kjos Sollie for å ta noen bilder til Junkyard med det nye merke deres Junkyard XX-XY. Jeg har fått noen av bildene nå og tenkte å dele de med dere ettersom flere av dere ønsket at jeg skulle legge dem ut. Emil tar utrolig bra bilder av veldig mye forskjellig, dere kan derfor sjekke ut nettsiden hans >her< for å få en smakebit av hvor rå han er på bilder og redigering. Hvis dere ønsker å følge han på facebook, så trykk >her< for å komme til fanpagen hans.


FINALLY

Hei dere! Tenkte bare å informere dere om at jeg har spilt inn del 1 av spørsmålsrunden i dag. Del 2 kommer senere, det lover jeg så klart. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta å redigere den, kanskje den kommer ut i dag eller i morgen. Jeg skal fortsette med rommet mitt i dag håper jeg, men kun om pappa har tid. Må få tatt ned speilveggen min nå, DET kommer til å bli uvant det.


Jeg har blitt intervjuet av Dagbladet og intervjuet handlet om Norges hemmelige Instagram-kjendiser. Jeg ble så sjokkert når de lurte på om de kunne intervjue meg. Utrolig moro. Jeg visste faktisk ikke at jeg var en av de fra Norge med flest følgere, så dette gjorde meg greit målløs kan jeg fortelle dere. Dere kan lese intervjuet på Kjendis.no HER


Smakebit av hvem som er Norges hemmelige instagram-kjendiser:


Hvem følger du på Instagram & hva heter du der?

NYE MØBLER PÅ VEI HJEM TIL MEG

Tenk at jeg fant absolutt alt jeg trenger på bare 2 timer?! Herlighet, jeg er storfornøyd nå og vil egentlig bare sette på plass alt jeg har kjøpt nå. Dessverre måtte Skeidar bestille inn 3 av møblene jeg skulle ha, så de kommer ikke før om 3 uker. Men dette blir 3 uker med glede-venting hvis jeg kan kalle det for det, haha. Jeg svidde av 4500 kroner totalt, men jeg får 1000 kroner av mamma og pappa til møblene. Så egentlig kun 3500 kroner. Beste av alt så var det 25% på alle møblene kun 21. oktober og 22.oktober, snakk om flaks. Jeg har nå nytt skrivebord som jeg skal hente til torsdagen, samt et nytt speil som jeg fant i akkurat den typen jeg ville ha og må kun få tatt ned speilveggen. Det sitter med god teip, så er litt jobb men dette skal bli bra vet jeg. 

Speilet er fra Møbelringen, det finner du her.  Det er ikke helt likt det jeg har kjøpt, jeg fant dessverre ikke speilet på nettsiden deres men det er veldig likt. Resten av møblene er fra Skeidar. Skrivebordstolen finner du her, skrivebordet finner du her, TV-benken finner du her og nattbordet finner du her.


DAGENS ANTREKK 21.OKT.13

Vi fikk BeachIt skjortene i dag og likte fargen på alle 4 veldig godt. Favoritten min ble uten tvil den grå, har ikke på den i dag - men skal vise dere noen bilder av den på senere. Jeg elsker den. Disse skjortene med hette kan du selv velge om skal ha hetten synlig eller legge den inni. Jeg valgte min inni på disse bildene under. Skjortene koster 399 kr, og den uken de kommer ut på nettbutikken vil frakten være gratis i èn uke fra den dagen. Beklager for kun 2 bilder, men begynte å regne da vi stod ute og tok bildene. Lover på bedre outfitbilder fremover. Jeg er meget trøtt i dag, er en krig om jeg skal sove litt nå eller holde meg våken til i kveld.
Skjorte fra BeachItClothing // Bukse fra Junkyard // Sko fra FootWay 
 

GRÅ VEGG - CHECK!

Helt siden i går begynte jeg og pappa på den grå veggen min, fargen ble helt fantastisk flott da den endelig tørket. Den er helt perfekt! Jeg måtte vente med å ta opp skohyllene over sengen til det hadde tørket 100% i natt så derfor gjorde vi dette i dag. Jeg er super fornøyd, og endelig kan jeg se på alle skoene mine uten å måtte gå ned i kjelleren hver eneste gang jeg vil bruke et par andre. For å finne sko i boden nede, det er vanskelig. 

Nå som den grå veggen er ferdig, begynte mamma og påvirke meg med at det vil se best ut hvis jeg maler veggene mine helt hvite. Jeg har krem-gul på veggene mine nå og hvit i veggen. Jeg har også noen brune lister rundt hele rommet mitt i taket som vi skal få malt hvitt i tillegg til det umalte rundt døren min. Jeg har vært ganske lat i de siste årene til å gidde å gjøre noe med det, så nå skal det virkelig skje. Jeg gleder meg til å få ferdig alt som heter maling så jeg kan starte med å kjøpe mye møbler, DET skal bli godt. Lenge siden dere gjorde noe med rommet deres?
PHOTOSHOOT PART 1

Da har jeg fått de første bildene fra del 1 som er ferdig redigerte. Del 2 vil komme om ikke så alt for lenge, jeg er like spent her. Gilan sa bildene på del 2 var enda bedre enn disse så det gjorde meg veldig glad å høre. Jeg er VELDIG spent på filmen enda, aldri lagd en slik film før så det blir nytt for meg. Sjekk ut bloggen til Gilan >her<.  Jeg ble så rørt av hva hun skrev om meg i hennes siste innlegg nå. Håper dere har en fin lørdagskveld! Nå skal jeg jobbe videre med rommet.
READY, SET, GO

I går ble jeg med Martine hjem etter hun var ferdig på jobben og tok en avslappet fredagskveld der. Jeg hjalp hun med å pakke ned noen antrekk som hun skulle ha med seg i dag til Danskebåten. Det ble spagetti til middag, vi spiste med moren og det var kjempe koselig. Jeg har ikke spist spagetti på flere år, rett og slett siden jeg ble lei siden jeg var bitteliten og alltid skulle spise det i Spania. Det siste som ble gjort denne kvelden var å farge håret til Martine mer lilla, det hadde begynt å gått ut litt så tok en siste finish på håret før hun skulle dra nå i dag.


I dag tok det maks 10 minutter etter at jeg hadde stått opp at jeg og pappa dro for å kjøpe gråmaling. Jeg var utrolig spent på hvilken gråfarge jeg kom til å velge, jeg valgte gråfargen tåkedis. Den er ikke for mørk, ikke for lys, men helt passe. Jeg tror den vil bli helt perfekt på veggen min. Etter malingkjøpet dro vi på Skeidar for å se på litt nattbord, tvbord og skrivebord. Jeg har nå fått mye inspirasjon og håper denne fine inspirasjonen kan bli ordentlig på rommet mitt. Jeg lover å lage en romvideo etter jeg har blitt ferdig. Men det blir nok ikke før om 1-2 uker. Jeg har også en spørsmålsrunde som jeg må lage video til med alle svarene, men jeg har bare hatt litt å gjøre nå. Men, den er ikke glemt. Det lover jeg :-)

Jeg har egentlig aldri vært noe spesielt glad i katter, generelt fordi jeg alltid har vært usikker på dem og fordi de fort sier ifra når de ikke liker noe. Men etter i går har jeg plutselig blitt skikkelig glad i katter, kattene til Martine er så kosete så dette passet meg helt perfekt. - Men hund er fremdeles best. Hva liker du best, hund eller katt og hvorfor?

DAGENS ANTREKK 18.OKT.13

Fått med meg at dere har savnet antrekkene mine litt i det siste, må beklage å bare si at jeg var ikke orket å ta bilder ute i kulden de siste dagene. Men nå var det på tide! Jeg blir hentet av Martine nå straks så skal vi hjem til hun og finne på noe kos. Jeg er litt slapp i dag og i går var jeg overraskende trøtt hele dagen, så skal bli godt å bare slappe av i dag. Hun har fått seg en ny katt så jeg vet hvem jeg skal kose med i dag. På mandag så tok mamma og klippet håret litt mer enn vi pleier, men nå føler jeg og ser at det er så mye tykkere nederst. Ikke minst hvor sunt det har blitt! Kan dere se det & hva skal dere i dag? 
Genser fra Junkyard // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Økonomisko // Klokke fra Larsson&jennings // Solbriller fra ShopZerouv
 

FAMILIEKOS

I dag dro jeg bort til farmor rundt 14:00 med gulrotkake fra i går ettersom min kjære mamma hadde bursdag. Didrik kom litt senere og da satt vi å ventet på Brage. Vi ville overraske han og ettersom han digger Didrik så utrolig mye ble han veldig glad. Vi spiste kake, tok på oss klærne og tok med Brage ut for å leke. Vi bestemte oss for å gå ned til ishallen for å se om det var litt snø der. Brage fikk sjokk og forstod ingenting, hvorfor er det snø og hvor kommer det fra? Han var så nydelig. Neste gang vi er med han blir det nok en middag hos farmor som Brage hadde veldig lyst til. 

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN ER.....

INA ANDREASSEN!!!! Gratulerer så mye med premien på hele 2000 kroner på Junkyard. Du vil bli kontaktet om ikke lenge, så hold deg oppdatert på mailen din. Til dere andre så skal jeg prøve å få til noen konkurranser til i løpet av kort tid, så gi meg gjerne litt tips om hvilke butikker dere vil konkurransen skal være med.


Bilde er tatt av Emil Kjos Sollie. Nettsiden hans finner du her.
 

THROWBACK

Lenge vurdert om jeg ikke skal gjøre dette her med tanke på bildene, haha. Åh, jeg blir litt glad og flau på samme tiden når jeg blar igjennom disse bildene. For hvert eneste bilde ligger det en historie bak det jeg skal vise dere nå. De kan være idiotiske, søte, tåpelige og bare ganske uinteressant å lese om. Det er nemlige året 2010 det er snakk om.

Dette var headerne mine i 2010. Jeg husker jeg digget disse så sinnsykt mye og at det var derfor jeg ofte byttet. Følte det skrek meg og stilen min helt vannvittig mye.  

I 2010 var det også en liten periode hvor jeg elsket å ha håret dekket for pannen min i sinnsykt midtskill stil. Jeg elsket dette bilde av meg, spesielt lyset på bilde, min favoritt DC t-skjorte og mitt favoritt smykket. Det som sjokkerer meg mest av alt på dette bilde er at jeg aldri har lagt merke til bokseren som er i bakgrunn før nå.Jeg farget håret mitt flere ganger brunt, men fikk aldri fargen som jeg var helt fornøyd med. Derfor endte jeg opp med en farge som hadde skjær av rødt og orange. På denne tiden brukte jeg et tonn med ting på armene mine, her har dere mindre enn halvparten som jeg til vanlig brukte. Dette er hva jeg sov med...Jeg prøvde min første kjole i 2010 etter at mamma sluttet å kle meg opp som liten. Jeg husker hvor godt jeg likte denne kjolen, men hvor uvanlig syn dette var for både meg og vennene mine. Jeg var også veldig glad i å ha skille, det var noen tider jeg gikk i solariumet med bikini på meg for å opprettholde bikiniskillen. Jeg tok aldri av meg disse smykkene, jeg dusjet og sov med dem helt til de ble ødelagte og slitte.Dette bilde ble tatt samme dagen jeg senere møtte på Didrik for første gang i virkeligheten på parkeringsplassen på Ica Maxi. Jeg husker jeg ble så betatt av han, men husket ikke hvordan han så ut fordi jeg var i sjokk over hvor kjekk han var. Går det virkelig an? Etter den dagen begynte jeg og Didrik å snakke sammen hver eneste dag på msn, som videre førte til facebook.Dette var mitt førsteklassebilde på videregåendeskole. Som jeg i 3 år måtte bruke, som jeg fremdeles må bruke for å ha med meg studentbevis. Hva er oddsen for at jeg begynte i samme klasse som Didrik? Liten, men vi ble klassekamerater, en flørt, som avsluttet brått da han etter å kun ha gått i klassen 2 uker skulle begynne på skiskole i Oppdal. Da han flyttet opp dit mistet vi senere kontakten i nærmere 1 år, før han fant ut at det var meg han ville ha.NEW IN

For litt over 1 uke siden, rundt der, postet jeg et innlegg om godbiter fra Nelly. Husker dere den røde kjolen jeg snakket om som hadde vært perfekt til julaften? Vel, den er nå min og samme er de hvite skoene. Jeg elsket dem så mye at jeg ikke bare kunne la de bli utsolgt før jeg hadde fått skaffet meg disse produktene. Jeg bestilte kjolen i XS, men fikk S. Den sitter helt greit, satser på å få litt mere former (stump) snart ettersom jeg trener hver uke nå. Så da vil den sitte ganske godt tenker jeg. Skoene mine er 14 cm høy, det er den høyden jeg må forholde meg til for at jeg skal kunne klare å gå med dem. De er utrolig deilige å gå i, men veldig glatte så jeg skal derfor kjøpe sånn man skal ha under skoene så de ikke glir.


Mange av dere har fått med dere den nye kleskolleksjonen til Kenza, Ivyrevel, AW13. Jeg har vært så heldig og har fått sponset 3 produkter derfra. Jeg gleder meg til å vise dere hva jeg valgte ut, jeg har en baktanke på hvordan bildene skal bli så nå håper jeg bare at det går. Da vil de bli kjempe bra! Dere får derfor kun en sneakpeek av produktene nå.


Direktelink til skoene her.


Direktelink til kjolen her.
 

SMINKEMODELL I OSLO

For litt over 1 time siden kom jeg inn døren etter en veldig opplevelsesrik dag i Oslo. Jeg var sminkemodell for flinke sminkøren Gilan. Så helt siden klokken 10:00 har jeg vært på farten i dag, og kjenner jeg er sliten men veldig spent og fornøyd. Mens Gilan sminket meg og fikset håret, filmet mannen hennes, Dino, for å lage en film fra hele dagen i dag. Ut i fra hva han har sagt skal denne filmen bli ganske så bra, dette gjør meg utrolig glad for at folk synes jeg gjør en god jobb. Vi dro på forskjellige steder for å få bildene, og filmen slik de ønsket - jeg har fått sett bildene, ingen filmklipp enda, men jeg er utrolig spent på resultatet så dette ser jeg frem til. Utrolig morsomt at vi har fått til både bilder og film i dag.

De var utrolige hyggelige mot både meg og Didrik, samtalene gikk som det suste og det var helt knall der. Vi tok en liten pause og satt oss alle ned i sofaen for å spise god pizza. Samtalene og bare kommunikasjonen våres føltes ut som om dette ikke var første gangen vi snakket sammen eller møtte hverandre. Men det var bare så enkelt å snakke med dem som gjorde meg ganske avslappet. Vi har allerede en kanskje-plan for en shoot til som Didrik også skal bli fotografert. Dette skal bli gøy!VINNEREN AV STYLEBYSTORIES KONKURRANSEN BLE

... Caroline! Gratulerer så mye til deg med din nye flotte peace klokke fra Style By Stories. Håper du blir fornøyd. For å få premien din må du kontakte Contact@stylebystories.com for i gi ut informasjon om adressen din og slikt :-) Til dere andre: Den samme konkurransen er nettopp startet på Instagram profilen min, så sjekk den ut!
I dag har jeg brukt tiden min på å "forberede" meg litt til i morgen. Jeg skal til Oslo og være sminkemodell for Gilan. Det ble utsatt sist, men i morgen skjer det og jeg gleder meg veldig. Jeg er alltid sånn som må ha en rolig dag før jeg skal til et sted fordi jeg stresser meg selv opp, en vane jeg virkelig vil bli kvitt. Så for å gjøre dagen min bedre ble det Breisand hamburger på meg i dag. Fristet ikke å lage noe å derfor ble det slik mat i dag. Jeg har vasket opp, mamma please skaff oppvaskmaskin når vi skal pusse opp til året. Jeg skal ta komfyren etterpå og så er vel det gjort. Jeg har også snakket litt med mamma angående rommet mitt nå, vi skal starte på rommet mitt allerede nå til helgen. Det kribler i magen min, dette skal bli så gøy!!!GRATULERER MED LEILIGHET

Hei dere! Nå har jeg akkurat kost meg med en god, saftig pepperbiff med resten av familien. Dagen startet med at jeg så filmen Hundehotellet, jeg får tårer i øynene hver eneste gang jeg ser den. Jeg elsker den filmen! Senere skulle mamma klippe håret mitt min kjære kusine som jeg er fadder til, Bertine. Så da dro vi bort dit og lekte litt før vi endelig skulle få se på den nye og første leiligheten til min søster og hennes venninne Helene. Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente, men jeg ble veldig positivt overrasket som resten av familien våres ble. Utrolig fin leilighet, så har dem DEN fine utsikten fra kjøkkenet ut mot vansjø. 

Jeg tok ikke bilde av alle rommene, det er et bad og to soverom men her er i hvert fall noen få bilder så dere kan se litt. De kjøpte leiligheten i dag så nå er det ikke lenge før de får møbler og slikt inn i leiligheten. Det skal bli så koselig å komme på besøk! Håper dere har en suuperfin søndagskveld :-)
RABATTKODE PÅ JUNKYARD - VARER KUN 24 TIMER

Nå er jeg så heldig å få gi dere en rabattkode på hele 20% på alle varer på Junkyard. Rabattkoden er maddepadde og den vil kun være tilgjengelig i dag så unn deg noe godt på en søndag som dette. Rabattkoden legges inn i kassen og da vil du få 20% rabatt på totalsummen. Dette håper jeg dere liker. Trykk her for å komme til >Junkyard<TIRED

I dag dro jeg og søsteren min på Spenst for å trene litt styrke som vi har gjort de siste gangene. Noe som var utrolig søtt var at det kom en dame bort til meg som så vidt forstod seg på norsk og lurte på om jeg visste hvordan man brukte et av apparatene. Jeg hadde aldri brukt det før, så jeg foreslo derfor et annet apparat til hun. Hun virket så glad og takknemlig for at jeg tok tid til å hjelpe hun at jeg ble så glad selv. Måtte forklare med hendene mine som da skulle være føttene hennes for å vise hvordan man gjorde det. En god treningsøkt var dette her og jeg kjenner jeg er utrolig trøtt. 


Etter jeg hadde spist middag og fikset meg ble jeg kjørt ned til byen av pappa for å ta en tur innom Lien som jobbet. Dærsken hvor godt det var å se igjen denne gutten. Jeg var det for å hente skoene jeg hadde ventet på, så jeg kom litt tidligere så jeg ble der til han stengte på Urban. 
Se på alle disse fantastiske klokkene de har på Urban. Jeg blir nesten lei meg fordi jeg vil ha alle sammen.


DAGENS ANTREKK 12.OKT.13

Beklager veldig for sen blogging, men skal blogge mer om hva jeg har gjort i dag selv om det ikke har vært så alt for mye. I går er det  2 år siden jeg og min kjæreste ble sammen. Håper på mange flere år med denne fantastiske gutten min som også er min bestevenn. Tenk at det allerede har gått 2 år, det er helt crazy. En ting er sikkert, jeg er lykkeligere enn noensinne.


Som dere vet gledet jeg meg til å vise dere dagens antrekk. Det er fordi antrekker føler jeg skriker høst! Virkelig, høstfarger og burgunder rød på høsten er utrolig vakkert. Jeg har skaffet meg mine første Adidas sko siden jeg var liten. Jeg har begynt å få sans for disse skoene jeg har på meg i dag, enkle men en trendsetter. Disse skoene vil jeg beskrive som veldig klassiske. Skoene går til absolutt alt av farger ettersom de er grå. Føler og mener dette er høstskoene for meg, jeg kommer til å bruke disse mye fremover. Utrolig komfortabel å gå i, de veier nesten ingenting - det er nettopp slike sko jeg elsker. Mine er fra Urban og her har du direktelink til skoene. Har du funnet frem dine høstsko & hvilke sko er det?
Skjorte fra Junkyard // Bukse fra Junkyard // Snapback fra Urban // Sko fra Urban // Klokke fra Ebay


WE'RE THE MILLERS

Jeg har nettopp kommet hjem fra kinoen hvor jeg så filmen We're the Millers. Jeg så filmen med gode Claudia og Emilie, lenge siden jeg har sett dem nå så det var ekstra koselig. Filmen var helt fantastisk, jeg elsket denne filmen. Herregud, den var bra. Jeg lo flere ganger, noe jeg faktisk ikke gjør så ofte når jeg ser komediefilmer men denne var bare genial.


Jeg skal nå legge meg i sengen, ta frem godteriet mitt og se på resten av SpiderMan filmen. Så mye godteri som jeg handlet inn i Sverige forrige søndag kommer til å vare i flere mnd vet jeg. I morgen har jeg et antrekk jeg bare gleder meg til å vise dere. Må bare finne frem vinterskoene mine nede i kjelleren så blir dette antrekket en favoritt denne høsten/ vinteren. Har dere hatt en bra fredag og hva er planene deres for helgen? 


T-skjorten min har jeg fått sponset og den finner du på Junkyard her.
 

MY B-DAY WISHLIST

Nå er det ikke så veldig lenge igjen til bursdagen min og for hver dag som går gleder jeg meg bare mer og mer. Noe som jeg har gjort hvert år er å gi dere et lite glimt av hva jeg ønsker meg. Det er ikke klær eller slikt, det har jeg nok av og mener at det er bedre å ønske seg noe annet enn det man har mye av. Jeg er veldig interessert i å fikse rommet mitt for tiden. Jeg vil at møbler og alt skal være hvitt, med svart/ grå vegg og stort speil på veggen med svart ramme. Jeg ønsker meg en hvit hylle, som jeg allerede har en av. Den vil jeg ta mange sko på og ha skohyller over sengen som er inntil den svarte veggen. Jeg vil også ha hjørne-bord som kan brukes til både nattbord og til tvbord. Dette skal selvfølgelig være i hvitt. Det vil bli svart og hvitt rom, med mine fargerike ting til. Derfor har jeg veldig lyst til å skifte til svarte gardiner, noe jeg vet vil bli kjempe pent. Hvis det er noe jeg har irritert meg over lenge nå så er det hvor stort skrivebordet mitt er. Jeg bruker ikke halve skrivebordet og det er utrolig stort forhold til hva jeg egentlig trenger. Så nytt, hvitt skrivebord står på ønskelisten min! 

Utenom møbler og interiør, så er det noe annet jeg kunne trengt. Canon kamerastativ. Dette har jeg villet ha kjempe lenge, og det er helt perfekt for meg som tar bilder til bloggen. Jeg pleier ofte å stable skoesker oppe på hverandre for at det skal bli i den høyden jeg ønsker. Dette er så ustabilt at jeg ikke våger å gjøre dette så veldig ofte, haha. Jeg har nå funnet litt bilder slik at dere kan se litt av hva jeg ønsker meg og ikke bare lese om det. Hva ønsker du deg til bursdagen din, og når har du bursdag?

Ikke glem å meld deg på Junkyard konkurransen hvor du kan vinne valgfri produkter for hele 2000 kroner her
Hvis dere har tips om litt interiør til denne inspirasjonen tar jeg i mot alt, trenger litt hjelp til småting og slikt som vil være fint til dette! Gjerne litt neon farger, skriv ned linker til nettbutikker som har mye fint, eller bare vanlige butikker. Takk på forhånd ♥ 

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD FOR HELE 2000 KRONER

Jeg har nå den feteste konkurransen å kjøre i gang allerede nå. Hvem elsker ikke Junkyard? Og ikke minst, hvem elsker ikke å vinne konkurranser? Jeg er nå så heldig å får ha en konkurranse i samarbeid med Junkyard hvor du kan vinne produkter til 2000 kroner. Du kan altså selv velge om du vil ha et produkt til denne prisen, eller å velge mye til denne prisen. Velg som dere ønsker. Velg det eller de produktene du ønsker så lenge det ikke er over 2000 kroner. Konkurransen lar jeg vare ca 1 uke. 


Alt du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:

♥     Like facebooksiden til Junkyard her.
♥     Følge @junkyardnorge på instagram. 
♥     Legge igjen direktelink til produktet/ produktene fra Junkyard du ønsker i kommentarfeltet + mailen din.

VIKTIG! Jeg har en overraskelse til dere til søndag, noe som innebærer en rabattkode på Junkyard. Denne rabattkoden varer kun i 24 timer (veldig viktig at dere får med dere dette), så dere må sjekke bloggen min nå til søndag for å ikke gå glipp av denne rabatten. Dette er en rabattkode på hele nettbutikken til Junkyard!!! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


OSLO SHOOT

Samvittigheten min knekker så innmari mye på grunn av at jeg ikke har fått blogget før nå. Jeg stod opp tidlig i dag og hadde en viktig, men morsom dag å vente på. Jeg måtte fikse meg og pakke til en Junkyard shoot. Jeg synes det er utrolig gøy at jeg har fått lov til å være med på dette. Det er Emil Kjos Sollie som var fotografen i dag, som er teamfotografen for Junkyard. Da jeg så på nettsiden hans hvor mange av bildene hans er lagt ut fikk jeg hakeslep, helt sinnsykt bra bilder. Og alle disse er tatt av Emil. Sjekk gjerne ut nettsiden hans her. Vi hadde det kjempe gøy, kjørte litt rundt og tok bilder på forskjellige steder. Gleder meg til å se resultatet og bildene blir selvfølgelig lagt ut her på bloggen!

Jeg har en til shoot i Oslo som er viktig. Jeg skal være sminkemodell for flinke Gilan. Hun er helt vill på sminke, sjekk ut bloggen hennes her. Det blir både hår og sminke i morgen, så dette gleder meg ganske mye til. Hun ønsker å ha stort volum i håret mitt og ha flørtene, litt sexy makeup. Jeg skal derfor nå pakke ned et par antrekk så vi har litt utvalg i morgen.

TIRSDAG

Det er tirsdag og jeg har ikke gjort annet enn å tilbringe tiden min i sengen med masse snop. Har strukket litt på bena, 2 meter for å komme bort til pcen for å spille Mall World på facebook. Helt utrolig at jeg har spilt dette i 2 år, haha. Det er masse jeg skal se på tv i dag, så dette blir en tirsdagskveld foran tven. Jeg har en sånn dag i dag hvor jeg ikke har lyst til å ta noen bilder så da kan jeg egentlig bare vise et par bilder som ble tatt på søndag med iphonen.


Favorittdekslet mitt er herfra.

BIG HAIR DON'T CARE

Gjetter jeg ikke er den eneste som var sjokkert over mitt store hår i går? Jeg trodde aldri i verden at jeg skulle få så mye volum i håret mitt. Det er helt flatt oppe på hodet, finnes ikke noe spesielt volum der. Så det de gjorde i går var å kreppe håret mitt som tok over 1 time. Det ble derfor hår og sminke på en gang. Jeg nøt hvert eneste minutt, så deilig å bare kunne nyte at noen fikser deg, gjør deg vakker. Da håret var ferdig kreppet, gredde dem håret mitt slik at det ble tusen ganger så mer volum. Jeg hadde hakeslep bare vi var ferdige med å kreppe det, tenk dere ansiktet mitt etter siste finishen.


Det tok meg maks 10 minutter etter jeg hadde kommet hjem i går før jeg fikk smerter i halve ansiktet mitt, kunne ikke puste inn med nesen på grunn av at det gjorde så vondt. Mamma tror jeg har fått bihulebetennelse, men det er litt bedre i dag. Jeg har litt på følelsen av at det blir verre nærmere kvelden. Så nå skal jeg lukke vinduet og ikke sove med det åpent. Jeg kan bare ikke bli syk denne uken, jeg har flere ting jeg må få gjort. Jeg har helt glemt å spørre dere om en ting, hvordan var helgen deres?


Jeg bruker kosetoppen min som er fra Urban, fant direktelink så sjekk den gjerne ut her.
 
VIKTIG: Jeg har nå trukket vinneren av SheInside konkurransen og vinneren ble Line Murkèn. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet om ikke lenge, så vær tilgjengelig på mailen din.
 

AVSLØRINGEN AV DET HEMMELIGE PROSJEKTET

I går dro jeg som sagt til Jeanett Haslien i Sarpsborg for å gjøre et hemmelig prosjekt. Det hemmelige prosjektet var at Jeanett skulle prøve ut mobilkameraet til den nye Nokia Lumia 1020. Jeg ble derfor modell for testing av dette mobilkameraet i studiet hos Haslien. Bildene er ikke tatt med studioblitser, men kun justert i Photoshop. Det er noe Haslien alltid gjør når bildene blir tatt med et speilreflekskamera. Da er det kun lys, kontrast, sharpen, fargejustering og fjerning av eventuelle flekker som blir redigert. Jeanett skal vise fotoprint fra kameraet senere. Men når det er sagt så sier Jeanett Haslien selv at mobilkamera ikke overgår et speilreflekskamera, men det er et godt verktøy til hennes hverdagsbilder. Dere kan besøke bloggen hennes her.

Mens vi tok bilder med mobilkameraet ble det selvfølgelig en ordentlig shoot med hennes speilreflekskamera med studioblister. Jeg hadde det utrolig gøy under makeup-tiden. Det var som om de leste tankene mine på hva jeg ønsket. De ville ha stort hår og sotede øyne. Jeanett stod bak bildene og Christine Sørby Johansen stod bak makeupen. Under fotograferingen spilles det alltid av musikk, dette er noe jeg digger ganger tusen. De fikk litt Beyoncè feeling av håret mitt og det ble derfor satt på musikken hennes. Jeg har ingenting annet enn å si WOW, for en rå kveld! Bildene med hennes eget speilreflekskameraet kommer senere, så gled dere. I mellomtiden kan jeg vise dere hvor bra bildene ble med Nokia Lumia 1020.


Er det noe jeg digget så var det LED lysene Jeanett har i glassbroen og i trappen.

SECRET PROJECT

Nå har jeg ikke så alt for god tid til å blogge. Jeg skal nemlig av gårde til Sarpsborg for å bli med på et hemmelig prosjekt hos Jeanett Haslien. Hun husker dere vel? En utrolig dyktig fotograf. Jeg gleder meg utrolig mye til dette og det er vel omtrent 1 år siden sist jeg var der, tenk at det har gått så fort!!! Jeg føler jeg kan leve drømmen min når jeg er hos Jeanett, føle meg som en modell og faktisk ha en så profosjonell fotograf som tar bilder av meg. Besøk gjerne bloggen hennes her.
Kan dere tro at alt som lå i sengen min fikk plass i denne baggen fra junkyard bortsett fra et par pumps?! Det hadde jeg aldri trodd. Den er dessverre utsolgt på nettbutikken for øyeblikket.

KLARER DU Å SE PÅ DETTE UTEN Å SMILE?

Er det noe jeg virkelig elsker her i verden så er det hunder. Jeg vil nesten gråte over at jeg ikke kan ha hund her i huset, med tanke på at jeg faktisk har råd. Det har lenge vært en regel her i borettslaget at det ikke skal være lov å ha hund. Men nå har det endelig blitt lov, så jeg har et lite håp selv om det er veldig lite. Siden jeg ikke kan ha en hund selv, vil jeg takke youtube, instagram, vine osv for at det finnes mange søte dyr å se på. Jeg har derfor funnet noen utrolig herlige, ikke minst rørende videoer som jeg gjerne vil dele med dere. Klarer du å se på dette uten å smile?Og nå over til den siste som jeg fikk tårer i øynene av:
 

BUY NOW

Hei dere! Våknet akkurat etter en "liten" powernap på 2 timer, aner ikke hvorfor jeg har vært trøtt i dag men det er jeg hvert fall ikke nå lenger. Tenkte jeg bare kunne lage et innlegg og fortelle dere om at dere nå kan kjøpe dekslene i nettbutikken våres BeachItClothing. Det er ikke så alt for mange av hver, så det er best du kjøper det du ønsker deg nå. Ha en flott helg/ høstferie! 

FAMILYFUN

Nå har jeg nesten akkurat kommet inn etter en kjempe koselig, og ikke minst morsom dag. Jeg ble oppringt av onkelen min tidligere i dag og lurte på om vi ville hatt Brage litt. Da vi kom opp til farmor var Brage gira som bare det og Bertine våknet opp, hun ville selvfølgelig til pappaen sin. Men farmor fikk roet hun ned så kjapt det ble snakk om boller. Utrolig søtt. Siden Bertine var våknet, kunne vi så klart ta hun med og på lekeplassen. Der var vi vel omtrent litt over en time og moret oss. Jeg filmet Bertine si noe supersøtt som jeg har lagt ut på vine, heter Madeleine Pedersen der. Sjarmerende er de begge to! 
DAGENS ANTREKK 03.OKT.13

Våknet opp til et veldig kaldt rom, på den ene siden var det deilig å kunne gjemme seg under dynen men på den andre merker man nå at vinteren er rett rundt hjørnet. Det har vært så kaldt i dag at da jeg kom inn etter 5 minutters tid ute for å ta antrekksbilder, hadde jeg nesten ikke følelser i fingrene mine. Men det positivet er at jeg endelig kan bruke mine store, tykke og varme gensere igjen. Kunne bruke skjorter med en varm genser over, det har jeg faktisk savnet skikkelig. Jeg har også tatt frem alle ullsokkene mine igjen, så de er klare til bruk. Hva er det dere har savnet med kulden?


Junkyard har satt ny kampanjeslutt på Svea jakkene Miss Smith frem til 6.oktober. Salget gikk som det suste og jakkene ble solgt ut så fort at de nå har fått fyllt opp med jakkene igjen. Det er fremdeles 500 kr rabatt på Miss Smith jakkene, de koster derfor 2499 kr. De har nå 6 forskjellige farger på disse jakkene, så trykk her for å komme til kampanjen. Jeg er som sagt kjempe fornøyd med min. Jeg har størrelse small i Miss Smith jakken og jeg er 165 cm høy. 


Jakke fra Junkyard // Genser fra Choies // Bukse fra Junkyard // Sko fra Footway

 

NELLY FAVORITTER

Ååååh, som jeg elsker å bare drømme meg bort i flotte produkter på nettbutikkene. Herlighet så mye fint det begynner å komme nå. Nelly overrasker stadig med nye godbiter, og jeg har allerede nå fått nye favoritter der. Jeg prøver å stå imot fristelsen til å kjøpe dette. Det er ikke all verdens penger, men likevel... Alltid litt små skummelt å kjøpe ting over nettet tilfelle det ikke sitter så pent på deg som det disse herlighetene gjør på modellene. Noen som kjenner seg igjen? Jeg fant en helt utrolig nydelig, rød kjole på Nelly som jeg er blitt forelsket i. Den er helt enkel, men den er så pen på hvordan den sitter på kroppen. Jeg er så glad for at den skjuler både ryggen og brystene. Jeg har aldri likt å vise puppene mine, det er bare ikke meg. Kommer puppene mine frem på enkelte bilder tenker jeg meg om sikkert 10 ganger, hvis ikke flere om jeg skal legge det ut, slette det eller ja.. Denne kjolen var derfor perfekt for meg, og den koster kun 299 kr! Tenk hvor fin den vil være på julaften da, det er jo ikke lenge igjen til.


Svart jakke her // Rød kjole her


Orange sko her // Hvite sko her


Gull klokke her // Svart skjerf her - Vurderer å selge Acne skjerfet mitt og heller kjøpe dette skjerfet som er mye billigere.

                                                                                                                                                                                                      // Adlinks

VINN VALGFRITT PRODUKT TIL 200 KRONER HOS STYLEBYSTORIES FRA ACCESSORIES

Hei mine lesere! Jeg mistet nesten blogglysten i dag etter at jeg slet sånn med designet. Til å være blogger må jeg være en av de dårligste på design, jeg forstår nesten ingenting. Det eneste jeg kommer til å forandre på bloggen min fremover er en ny overskrift, og få lagt til flere toppmenyer ettersom jeg ikke lenger har sidebar så er det greit å få med seg hvor man kan kontakte meg og litt mer. Gleder meg til å bli ferdig.


Nå kjører jeg ikke bare èn men hele to konkurranser på bloggen. Og den andre starter nå. Jeg er så heldig å får velge en vinner her på bloggen som får velge ut et produkt fra varene accessories hos StyleByStories til 200 kroner. Jeg vil la denne konkurransen vare i ca 1 uke tenker jeg. Konkurransen er like enkel som de andre gangene! Jeg har lagt merke til at noen av dere synes det er leit å kun ha konkurranser som alltid nesten er slik at man må ha facebook for å kunne delta. Det kommer derfor til å komme en ny konkurranse om 1 uke på Instagram. Så følg med!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:  

♥     Like fanpagen til StyleByStories på Facebook her.
♥     Skrive i kommentarfeltet hva du ønsker å vinne fra StyleByStores - legg til direktelink
♥     Husk å legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANEN ER AVSLUTTET 

NYTT DESIGN

Jeg har nå gått inn i et samarbeid med Side2, noe jeg er utrolig glad og takknemlig for. Trodde aldri jeg kom til å ha denne sjansen, men når det uventet skjer er det fantastisk. Det har dessverre vært utrolig mye problemer med designet, som egentlig er veldig enkelt. Men jeg tror det har noe med mitt gamle design å gjøre. Det gamle designet er fremdeles på bloggen min, det er de kodene jeg har på bloggen som vises. Det nye designet mitt er det ikke jeg som styrer, men Side2. Så hvis det er noen der ute som er veldig gode på design, har dere noen tips eller råd å gi meg? Jeg er desperat. Jeg kan ikke redigere gamle innlegg, eller publisere innlegg uten at det nye designet mitt blir ødelagt.


NATURAL EYEBROWS

Dagen har vært litt opp og ned i dag, den startet ganske dårlig men den har blitt mye bedre utover dagen. Jeg har handlet inn litt godt til i kveld. En dag uten godt, er en dårlig dag for meg. Jeg liker å ha noe å spise nesten hele tiden. Vet ikke hvordan det er med dere? Jeg klarer heller ikke å se på matprogram uten å ha noe å spise på, haha. Jeg har ikke gjort stort i dag, noe som ikke er sjokkerende heller. Men jeg er små irritert på meg selv og på iTunes. Jeg prøver å overføre bilder til iphonen min, men den vil synkronisere alt annet enn bilder. Mens jeg skrev forrige setning fikk jeg det nettopp til å fungere, snakk om perfekt timing. Ååh, lykke! Jeg som snart ga opp. Hva har dere gjort i dag?Jeg har ikke orket, eller giddet å markere brynene mine i dag. Rett og slett ikke vits egentlig. Grunnen til at jeg vanligvis tegner på brynene mine er fordi jeg ikke har så mye hår som er tett i tett. Så jeg farger derfor brynene mine til de ser litt fyldigere ut. Men må si at det er vannvittig deilig å bare bruke 5 minutter på å sminke seg. - Mindre å fjerne når man skal legge seg, wohoo. På bildene under er jo de lyse hårene forsvunnet helt la jeg merke til nå. De er tykkere i virkeligheten både foran og på lengden. Ser ut som om jeg kun har 1 mm med bryn et sted, men shit au! Det jeg hater med brynene mine er at de vokser helt forskjellige helt foran, det ene brynet vokser rett oppover slik jeg ønsker mens det andre vokser som en sirkel eller hvordan jeg skal forklare det. Jeg kommer nok alltid til å hate bryna mine, sånn er det bare.

BikBok kjører en kampanje på instagram nå hvor vi støtter jenter's rett til utdanning. BikBok er sponsor for Plan og kampanjen deres "Because I am a girl". Ønsker du å støtte denne kampanjen poster du et bilde av deg selv med hånden i været og tagger #bikbokforgirls2013 og for hvert bilde vil BikBok donere 1 euro til Plan og kampanjen deres. Bli med nå, det skal nemlig jeg!
BEACHIT IPHONECASES

JEG ER SÅ GLAD NÅ! Det er jo klart vi har ventet på iphonedekslene til BeachIt i spenning, og helt uventet kom DHL på døren i stad for å levere en pakke. Oppe i denne pakken var disse herlighetene, BeachIt dekslene. Jeg tror jeg aldri har hatt bedre iphonedeksler enn dette, både på kvaliteten, fargen og selve mønstret. Jeg har allerede fått min favoritt, det hadde jeg første gangen jeg valgte designet på dette dekslet. Det er selvfølgelig dekslet med palmebladene på. Det er så vakkert og sommerlig! Både jeg og søsteren min har dette dekslet nå. Didrik fikk favoritten med dyreprintet på som er designet av vinneren fra vår BeachIt konkurranse, Sissel Tippsi Eiesar. Nok en gang, gratulerer så mye! 

Disse dekslene finnes i iphone 4/4S og iphone 5, de vil være tilgjengelige på nettbutikken våres BeachItClothing.com nå til torsdag. De koster 99 kr + 15 kr i frakt som de andre. Jeg vil derfor anbefale dere om å sikre dere dekslet dere vil ha før det blir utsolgt. Sist ble det solgt ut utrolig fort og var dessverre veldig mange som ikke fikk kjøpt det. Vi skal derfor lage flere deksler med de gamle printene som ble favorittene litt senere. Til da, gjerne følg oss på instagram @BeachItClothing og på facebook her.Hvilket deksel ble din favoritt? ♥