hits

oktober 2014

ANTREKK 311014

I dag åpnet jeg på Urban, noe som jeg gjør hver eneste fredag. Siden vi hadde prisfest-dager, har det vært mye å gjøre i butikken. Og i dag stod det igjen kun å pakke opp nye varer og rydde litt generelt i butikken. Føler meg nesten gal som sier dette, men jeg elsker å rydde i butikken egentlig. Sånn er jeg hjemme også. Plutselig får jeg et kick av at jeg må rydde, og da er jeg ikke ferdig med å rydde før faktisk alt er ryddig og på plass. Sånn var jeg ikke før skal jeg si dere. Før var det slik at jeg likte helst å ha alle klærne mine på gulvet, så jeg kunne se dem ordentlig godt. Mens nå, nå får jeg nesten hetta av å se ting liggende på gulvet. Tror jeg har fått det fra min far. Vi skylder på han vi!

Ellers gir jeg meg selv en klapp på skulderen som tok antrekksbilder på 5 minutter ute i regnet. Jeg hater regn, så derfor gir jeg meg selv litt skryt der. Første og siste gangen, satser vi på. Antrekket jeg har på meg i dag er så behagelig som det bare går an. Jeg hadde allerede dette antrekket i hodet, så raskt jeg fikk tak i mine Nike Air Force sko som jeg fikk sponset fra Junkyard. Joggebukse på jobb???? HEAVEN ON EARTH! Det går an å få joggebukse til å se bra ut på, så lenge du faktisk styler det opp riktig. Jeg valgte å gå for mange av de samme fargene, men å bare spice det litt opp med tilbehør som min nye Larsson&jennings klokke som er sponset, gullringer og noen enkle sunnies. Det kan fort bli slaskete med en joggebukse, men styler du det opp riktig - blir det riktig♥


 


Genser & skjorte fra GinaTricot // Joggebukse fra Urban // Nike Air Force fra Junkyard // Lommebok fra River Island // Solbriller fra Quay // Klokke fra Larsson&jennings // Ringer fra H&M

Hva synes du?♥

MOVIENIGHT

I dag skulle jeg egentlig være sykt flink til å ha fine bloggbilder av meg selv til bloggen, men i dag var ikke den dagen gitt. I dag var det tid for å se filmer, slappe av, kose seg i sengen og spise gulrotkake, og ikke minst popcorn. Jeg er allerede godt i gang med denne kvelden, og har nettopp vært nede for å poppe litt mer popcorn som jeg skal kose meg videre med i kveld. Jeg har til og med tent lys, for å lage litt romantisk stemning for en. LOVE IT!

Så, hvor har jeg alltid sett filmer hen? Netflix. Men nå vil jeg faktisk komme med en annen anbefaling til dere som er helt gratis. Etter jeg fikk meg den nye pcen min, lastet jeg ned et program som heter Popcorn Time. Her ligger alle de nyeste filmene allerede ute (og så klart gamle filmer, helt siden 1936 med Charlie Chaplin) - bare så dere visste det. Hvis ikke en av de nye filmene du vil se allerede ligger ute, er de nok rett rundt hjørnet skal jeg love deg. De har bedre utvalg her av nye filmer, enn det de har på Netflix synes jeg. Der tar det litt lenger tid, mens her popper det opp med nye filmer nesten hver eneste dag. Glede i hverdagen det si♥


 
Prikken over i'en detta her skal jeg si dere.

Har du noen filmer du vil anbefale meg om å se?♥

OPPSKRIFT PÅ HJEMMELAGET GULROTKAKE

Her om dagen ville jeg være litt spontan og prøve meg på hjemmelaget kake. Først ville jeg prøve meg på sjokoladekake, men så kjørte jeg heller på med noe jeg liker bedre. Nemlig en saftig gulrotkake. Mamma mistet dessverre sin gode oppskrift på hjemmelaget gulrotkake for noen måneder tilbake. Og det var nesten trist for oss alle, siden mamma lagde den beste gulrotkaken. Derfor, etter jeg fant en oppskrift på nettet, endret jeg noen ting for å beholde noe av det mamma pleide å bruke i sin gulrotkake. Da får vi fremdeles en god smak av mamma's gulrotkake, vil nå jeg si! Jeg glemte dessverre å kjøpe nok kremoster, så fikk derfor kun et tynt lag med glasur. Sånt skjer da man spontant finner ut av at man vil lage kake på kvelden.

Oppskriften på denne saftige gulrotkaken:

Ingredienser til kakebunnen:

♥ 6 dl sukker
♥  4,5 dl melange
♥  6 egg
♥  7,5 dl hvetemel
♥  3 ts natron
♥  3 ts bakepulver
♥  3 ts kanel
♥  7 dl skrelt gulrot

Ingredienser til glasuren:

♥  2 dl melange
♥  4 pakker med naturell kremost
♥  7 dl melis 
♥  3 ts vaniljesukker

Fremgangsmåten:

Bland sammen sukker og smøret i en stor elektrisk mikser. Pisk inn eggene til blandingen blir tykk og lys. Sikt sammen hvetemel, natron, bakepulver og kanel. Bland i til en jevn deig. Rasp gulrøttene fint og rør inn i deigen til slutt. Ha deigen i en stor langpanne med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen på 175°C i ca 40 minutter. Avkjøl kaken i 20 minutter før du kan legge på glasuren. Kaken må være nok avkjølt så glasuren ikke smelter.Rør sammen smør og litt melis til smørkrem i en elektrisk mikser. Tilsett kremost, vaniljesukker og resten av melisen og pisk ostekremen jevn. Bre ostekremen i et tykt lag over kaken. Lag gjerne mønster i ostekremen med en gaffel og del kaken i passe store firkanter.

Sist men ikke minst, NYT DEN!♥ 


Åååååååh, den ble så god!♥ 

Har du noen herlige oppskrifter på kaker eller cupcakes som du vil dele med meg?♥ 

99 PROBLEMS

Min kjærlighet for alt for store t-skjorter kom litt tilbake da jeg fant denne godbiten på Junkyard fra merket XX-XY. Minste størrelsen de hadde var denne i xsmall, men siden dette var herrestørrelse så regnet jeg med at den var litt stor. Denne er sykt kul til å style opp med skinny jeans og noen herlige sneakers til. Jeg skulle gjerne vist dere dette i dag, men det var faktisk så ufattelig kaldt ute at jeg bare klarte å ta noen få bilder. Alle ble så utenfor ok, at det kun ble disse bildene å vise dere i dag, Men t-skjorten, den digger jeg. Dette kommer til å bli den nye kose t-skjorten min - som om jeg ikke har nok av det fra før av men, ops.

I dag har jeg jobbet veldig mye med bloggen, alt fra sponsing til diverse avtaler osv. Det er deilig å endelig ha det meste i boks nå! Hvert fall det viktigste har blitt prioritert, så skal jeg fortsette med resten i kveld. Det er som om 10 kg er borte fra skuldrene mine allerede, og den følelsen er fantastisk! Jeg har også fått ordnet i stand en ganske fet konkurranse her på bloggen om litt, hvor premien er ganske syk. Så dette bør dere følge med på! Skulle gjerne delt hva det er med dere, men den overraskelsen er faktisk verdt ventingen. DET kan jeg fortelle dere ♥
T-skjorten finner du her. (Sponset)
 
Likte du t-skjorten & hva ville du stylet opp denne t-skjorten til?

NIKE AIR FORCE & A BIT OF CRIMINAL DAMAGE

For en liten stund tilbake fikk vi inn Nike Air Force 1 Mid på butikken jeg jobber i, nemlig på Urban. Men der og da vettu, da var jeg ikke så veldig fan av sko som var litt høye. Så klart skulle vi ha sendt dem fra oss da jeg ville kjøpe dem, og endelig begynte å like dem vannvittig godt. Det skal jeg fortelle dere at det var veldig surt. Skal ikke fortelle dere hvor mange ganger jeg bannet til meg selv den dagen, haha. Men jeg fikk tak i dem til slutt, og nå, så heldig som jeg er, fikk jeg dem sponset av Junkyard.no. 

Helt hvite sko, det har jeg falt pladask for den siste tiden. Enkle farger som kan kombineres med så mye SYKT! Et godt eksempel er den nye Criminal Damage jakken, som jeg har brukt som bakgrunn på skoene. Det er nesten crazy hvor stilig det blir. Så har jeg blitt litt forelsket i denne jakken også da, så kanskje jeg er litt overgira for øyeblikket. Det har jeg helt klart to gode grunner for; Fått skoene jeg har ønsket meg lenge og fått tidenes råeste jakke!!

Og nå en ekstra god grunn til at dere kan smile litt; Jeg kjører nå en konkurranse på Instagram i samarbeid med Junkyard, der du kan vinne gavekort på 1500 kroner. Eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å følge @junkyardnorge og kommentere på instabildet mitt "gjort". Konkurransen varer i en uke som alltid.

LYKKE TIL!♥

 

Hva synes du om skoene & jakken?♥

WELCOME TO THE FAMILY

Ja, da er vi vel alle ganske sjokkerte over at jeg har fått en ny Daniel Wellington klokke til samlingen min. Nei.. Denne gangen valgte jeg å gå for en klokke som heter Classic Sheffield Lady i sølv. Kun for å ha litt større variasjon i klokkene mine, og det er helt greit. Jeg har begynt å like sølv litt mer, enn hva jeg noensinne har gjort før og er utrolig fornøyd med valget jeg tok. I og med at jeg tok klokken i sølv, ville jeg velge en casual farge til klokken. Det ble da selvfølgelig svart, siden det går til alt. Greit, jeg elsker svart. Det er hovedgrunnen. Jeg er veldig glad i Daniel Wellington klokkene, 

Nå har jeg vært så heldig og fått en rabattkode til dere som vil gi dere 15% på alt på DanielWellington.com. Bruk rabattkoden "DWmadde" for å få benyttet deg av denne rabattkoden. Rabattkoden er gyldig helt til 30.november!♥  Nå er det ikke lenge igjen til jul, så kanskje du ønsker å gi en ekstra spesiell gave til en spesiell person?

 
Trykk her for å komme til klokken. (Sponset)

Hva synes du om klokken & kommer du til å benytte deg av denne rabattkoden?♥

MINE FAVORITT SKO

Det er endelig en ny uke, men den startet ikke så veldig bra. Det gjelder å finne det positivet i det negativet, jeg har egentlig ikke annet valg. SÅÅ! Hva gjør meg vel i bedre humør enn å se på min evig store skovegg? Ikke mye skal jeg fortelle dere. Siden det er ny mandag, betyr det ny dag med mine favoritter. Som dere sikkert da allerede har gjettet, skal jeg vise dere mine favoritt sko. 

Mine favoritt sko for tiden er uten tvil mine Nike Air Max sko. Jeg elsker den herlige kombinasjonen av svart og hvit på disse skoene, og selve modellen må jeg også skryte av. Alt er bare helt knall med disse skoene, både på hvordan de ser ut og hvor gode de er å gå i. Siden dette er farger man lett kan kombinere med absolutt alt annet du ønsker å style deg opp med, er det ekstra stilig å style antrekket opp med disse tøffe skoene, synes jeg. Det løfter antrekket litt mer enn å bare velge noe sikkert som converse sko. Jeg har faktisk brukt converse sko litt mye den siste tiden, så her må jeg bli flinkere på å variere med sko. Hvis ikke, så er det ikke vits at jeg har så mange sko som jeg har nå. 

Disse skoene er desidert et av de beste kjøpene jeg har gjort gjennom tidene♥ Hvilke er dine favoritt sko?♥

TUMBLR O'CLOCK

I går dro jeg inn til Oslo med jentene mine for å drikke hos venninnene våres Elin og Dina, som bor i Oslo. Jeg har aldri vært hos dem i Oslo, så å se at de bodde i en av bakgatene på Karl Johan, det gjorde meg sykt misunnelig. Leiligheten var så fin og så stor! Det hadde ikke gjort meg noe å våkne opp til en slik herlig utsikt i denne leiligheten. Det er nesten så jeg drømmer meg bort nå. Vi hadde det UTROLIG koselig, så koselig at jeg måtte skrike nå. Jeg håper virkelig på at jeg får dratt inn til dem igjen, veldig snart. På grunn av at jeg var i Oslo i går, har jeg sovet så sykt lenge i dag. Og er det en ting jeg gir meg selv en klapp på skulderen for, så er det å ha vært spontan den siste tiden. Dette begynner å gå riktig vei, nemlig oppover! Jeg er så sliten nå, atte jeg lover å komme tilbake sterkere denne uken med bedre bilder og mye mer spennende på bloggen. Nå er det slutt på latskapen på en god stund.

Men akkurat nå, er det tumblrtid.FØLG MEG PÅ TUMBLR HER.

Hva heter du på tumblr?♥

DAGENS + RABATTKODE TIL DERE

I dag åpnet jeg på Urban og var den siste dagen med prisfest dager for i år. Det gikk veldig fort i dag, og spesielt da det kom noen som skulle fotografere noen antrekk til et magasin her i Moss. Det var kjempe gøy å hjelpe til med å style opp modellene, så dette håper jeg gjentar seg i en senere anledning. Jeg krysser fingrene for at bildene blir kjempe kule.

Jeg jobbet også i går, og hadde planer om å trene etter jobben med Ida. Men ettersom hun hadde vært så sykt flink til å glemme treningsskoene sine hjemme, ble det ikke trening. I dag skulle vi også egentlig trene etter jobben, men så fikk vi plutselig planer for kvelden og har ganske dårlig tid. Det er fremdeles litt usikker hva vi ender opp med å gjøre i kveld, men skal love dere at det blir gøy uansett hvor vi skal hen. Det blir dessverre ikke så bra blogging i dag, men skal komme sterkere tilbake til uka!

Jeg har vært så heldig og fått lov til å få en rabattkode til dere som dere kan bruke på Pouvoir.no. Denne rabattkoden "MADELEINE" gir dere 20% rabatt på alle produktene. Koden er tilgjengelig å bruke frem til 1.november ♥


Genser fra Pouvoir // Skjorte fra GinaTricot // Bukse fra TopShop // Sko fra Converse // Smykket fra H&M 

Hva synes dere?♥

IKKE AKKURAT LAGT MEG UNDER KNIVEN MEN

VINNEREN AV JUNKYARD KONKURRANSEN BLE SONJA KIIVERI! Du vil bli kontaktet veldig snart.


Nei, jeg har ikke akkurat lagt meg under kniven, men noe har jeg i hvert fall gjort! I går var jeg som sagt i Oslo med min bestevenn Ida, slik at jeg ikke kom til å rote meg bort (alene). Vi tittet litt på Karl Johan før vi tok trikken til Frydenlund for å gå til salongen BrowRehab som ligger rett ved siden av Hendrixhair. Da vi var innom BikBok, fant jeg to herlige produkter jeg bare måtte kjøpe. Det skal jeg vise dere ganske snart faktisk, dette er noe du bare MÅ ha i garderoben din. Vi fant trygt frem, sjokkerende nok. Og det var på tide å få orden på mine hårete bryn.Flinke makeup og browstylisten Susy, var den som skulle style mine øyenbryn. Hun har faktisk blitt en nordisk mester i år innenfor makeup og tar også oppdrag med sminke på salongen og utenom. Utrolig herlig dame, og ikke minst dyktig i det hun driver med! Det lureste var nok ikke å si at jeg brukte en øyenbrynspenn fra H&M til 29kr på øyenbryna mine blant disse dyktige damene, hehe. Men jeg vet nå, etter denne timen, at jeg faktisk aldri skal bruke det igjen. Susy startet med å farge øyenbrynene mine, bare for å få frem alle hårene. Dette var gjort på bare noe få sekunder. Deretter gikk det over på noe jeg aldri har gjort før, nemlig vokse bryna. FY DET GJORDE VONDT ALTSÅ! Måtte leke litt harding å ikke si at det gjorde skikkelig vondt der og da, men nå skriver jeg det jo på bloggen uansett... Sjokkerende smerte, som heldigvis bare varer i noen sekunder haha. Kan beskrive voksingen med to ord, både deilig og vondt.
*Okei Madeleine, det var ikke så ille, var det vel?*

Etter å ha våknet litt fra den gode stolen med voksingen, var det på tide å starte med å gi øyenbrynene mine et løft. Susy nappet, nappet, nappet og nappet som bare det, før vi plutselig var ferdige. Siden jeg var veldig interessert i å lære meg hvordan man tegner på øyenbrynene sine naturlig med gèl, gjorde hun det like gjerne på meg og underviste meg godt. Hun var så snill at jeg til og med fikk med dette hjem! Føles ut som om jeg holdt i gull, og ikke en øyenbrynspenn fra H&M i det jeg fikk denne gelèn. Nå kan endelig øyenbrynene mine se naturlige ut, MED sminke.Jeg er utrolig fornøyd med resultatet & er nesten forbanna på meg selv etter å ikke ha gjort dette tidligere. Men hva er det man ikke sier til dette? Bedre sent enn aldri♥ For booking av time gå inn på Browrehab.bestille.no eller ring 468 97 483.

Hva synes dere?♥

// Sponset via Instagram 

OSLO

I dag skal jeg og Ida til Oslo en liten tur. Jeg skal endelig få fikset øyenbrynene mine, og denne gangen skal jeg få gjort det hos Hendrixhair som er så utrolig flinke! Susy er den som skal ta seg av mine bryn, så jeg er heldigvis i trygge hender. Jeg har aldri latt noen fikse øyenbrynene mine, etter søsteren min nappet de syltynne for mange år siden. Jeg må si at jeg har en god grunn til å ikke ha latt noen røre dem etter søsteren min gjorde det, haha. Verste brynene jeg noensinne har hatt, uff... Etter jeg har fikset brynene, kommer vi sikkert til å titte litt i Oslo før vi drar hjemover. Håper jeg finner noe fint, jeg har nemlig tittet på noe i en lang stund nå. Men jeg er veldig usikker på om de har det i Oslo, så jeg får sjekke det ut! Spennende blir denne dagen uansett ♥

I dag har prisfestdagene startet på Urban Moss. Vi har masse varer til lave priser. Fra og med i dag, kan du finne masse varer opptil -70%, du kan få kjøpe 2 par sko for 500 kroner, få deg jeans til -50% og utvalgte vinterjakker til 499 kroner!! Om du ikke har kjøpt julegaver enda, så er det lurt å ta seg turen innom i løpet av uka! Masse gode varer på tilbud. I dag er det også åpent til klokken 22:00. Håper vi ses!

HUSK: I dag er siste muligheten for å melde seg på Junkyard konkurransen på bloggen min, hvor du kan vinne gavekort på 1500 kroner. Trykk her for å melde deg på! 
Her er det forresten null sminke på brynene. Det skal bli så godt å få orden på dem!

Hva er planene dine for i dag & har du noen gang fått brynene dine fikset?♥ 

HVA HAR SKJEDD?

Hva i all verden er det som har skjedd med meg i dag? I alle dager... Jeg satt foran pcen, så meg litt rundt og tenkte "Herregud, jeg har ingen planer i dag. Så utrolig kjedelig". Så tenkte jeg meg om, jeg har klaget så mye på rumpa mi den siste tiden (siden alltid). Og visst gjorde jeg noe med det i dag. Jeg tok på med treningstøy. tok på meg regnjakken min og gikk ned til byen for å ta en veldig etterlengtet treningsøkt. Jeg har hatt en sånn liten angst for å trene alene siden jeg startet på Ditt treningssenter, føler meg så liten om jeg er alene, men så fort jeg bare dro ned og trente alene i dag, gikk det bedre enn greit. Jeg trente alene før, for kanskje sånn 1 år siden, men så fort jeg fikk med venner, eller søsteren min, så likte jeg aldri å trene alene. Så i stedet for å dra for å trene, ble jeg hjemme og ikke gjorde en dritt. Jeg følte meg ganske fresh etter treningsøkten, men ville føle meg enda freshere. Tok derfor turen innom Brun og blid, før jeg dro hjem for å lage meg god gryterett. NAM!


Nei, dette bildet er ikke fra i dag. Jeg ville bare ha flere bilder på bloggen enn bare ett, så det var det seneste treningsbildet jeg fant på iPhonen hehe.


Naaaaaam.

 Hvordan har din dag vært?♥

NY GENSER FRA FLATTOP

Jeg skal snart på jobb, så da tok jeg muligheten til å bruke en av de nye genserne mine fra Flat Top. Denne genseren er så god og varm, ikke minst litt oversized som jeg elsker! Gråfargen genseren har på seg, liker jeg utrolig godt. Den siste tiden har jeg begynt å like grått veldig, så da jeg fikk øye på denne nyheten fra Flat Top i butikken våres, tok jeg tak i den med en gang. Siden den er veldig baggy, men ikke så veldig lang, tok jeg den i størrelse large. Jeg kunne gjerne tatt den i small, men jeg bare MÅ dekke til rumpa mi når jeg hater den. Så genseren er perfekt i lengden da jeg tok den i large. Blir å trene stumpen snart, så jeg slutter å klage over den når jeg faktisk kan gjøre noe med det. Er dere ikke enige? Det er så morsomt sånn vi mennesker er, vi klager på ting vi faktisk kan gjøre noe med, men gidder vi å endre på det? Nehh. Likte dere genseren?♥

MY LARSSON&JENNINGS COLLECTION

Nå er det mandag igjen, ukene går så fort nå at jeg nesten vil at det skal si stopp. Jeg følger ikke med, og gjør ikke nok ut av dagene mine. Derfor blir jeg stresset over å se tilbake og tenke på hvor fort dagene går unna. Det kan godt gå litt sakte nå altså, for jeg har ikke dårlig tid.

Siden det nå igjen er mandag, er det på tide å vise flere av mine favoritter. Og denne gangen skal jeg vise min herlige Larsson&jennings samling. Disse klokkene er noen av de fineste klokkene som jeg eier. Klassiske, rene & perfekte. De tre beste ordene som kan beskrive min kjærlighet til disse klokkene. Min favoritt av disse 3 må være den svarte med gull. Den går til absolutt alt jeg bruker, og siden jeg er veldig glad i gull, er det et ekstra poeng til denne klokken. Den blå med sølv, er en god nr 2. Det er fordi det er veldig greit med en liten variasjon i klokkene, og jeg eier nesten ingen med sølv i seg. Så derfor bruker jeg den, når jeg ikke går med gullkjede eller øredobber. Veldig fin og blåfargen er kjempe søt. Den brune med gull, har aldri vært en av mine favoritter, kanskje fordi den faktisk er brun. På grunn av at jeg bruker den så sjeldent som jeg gjør, er denne til salgs på salgsbrukeren min på Instagram @madeleinepsalg. Sjekk den gjerne ut! Jeg selger også andre klokker der, og det vil forresten komme et par nye ting på salgsbrukeren i løpet av dagen. Så følg med! ♥


 Har du en favorittklokke & hva vil du se neste mandag av mine favoritter?♥

LAST NIGHT

I går hadde jeg som sagt jentene over, og det var så utrolig koselig at de kunne komme. Jeg gikk for den hvite kjolen i går, utrolig nok. Ble litt overrasket over meg selv at jeg valgte en kjole med litt utringning i. Men det var jo bare oss jentene, så hvorfor skulle det stoppe meg over å vise litt kløft a?? Jeg har jo så lite uansett, så var nesten ikke til å se noe, hehe. 

Jeg lagde hjemmelagd brownies, med en herlig oppskrift som jeg fikk fra venninnen min Martine, som dessverre ikke kunne komme i går. Tenkte på hun i hver eneste bit jeg tok av den browniesen, for herregud den er så guddommelig god. Så ut til å gå veldig mye av den i går, så det var en klar suksess! Ved siden at ble det jordbær og banan som vi dyppet i nutella. Det ble derfor ikke så mye alkohol på oss i går, med tanke på at vi var nok kvalme etter å ha spist mye, alt for mye. Kvelden sluttet ikke hos meg, den sluttet med en saftig baktpotet i hånden etter en tur på byen med jentene. HELT OK!

 Hadde du det koselig i går?♥

HVILKEN KJOLE?

I kveld skal jeg ha jentene over hos meg, så skal vi få det forbanna morsomt! Jeg har handlet inn snacks, ingredienser til kaken jeg skal bake, kjøpt inn diverse ting som kommer til å bli trengt i kveld osv. Jeg har fremdeles veldig god tid, men jeg elsker å ha god tid så jeg bør egentlig sette i gang med å gjøre alt klart føler jeg. Mamma er så søt og vil hjelpe meg å ordne i stand til i kveld, så det sier jeg ikke nei takk til. Snille Ida og Nadine kommer også litt tidligere for å hjelpe til, så HVA I ALL VERDEN STRESSER JEG FOR?!?!?!?! Ingenting. Sånn blir det når man sjeldent har noe hos seg selv, man stresser alt for mye haha.

Men over til en annen ting jeg stresser veldig med, er hvilken kjole jeg skal ha på i kveld. Den hvite kjolen er fra Ivyrevel og den andre kjolen er fra Miss Selfridge (hvis jeg ikke tar feil nå). Jeg har et like øye til den gul/ grønne, baggy kjolen - men så har jeg et lite øye til Ivyrevel kjolen også... Så det er litt artig å høre deres meninger om hvilken kjole jeg skal ta, så kjør på!Hvilken kjole likte du best?♥ 

BURSDAGSFEIRING

I går var det bursdagen til min kjære mamma, så det ble en fin feiring selv om vi alle var litt travle denne dagen. Søte pappa, sier alltid "du kan ikke ha bursdag uten kake". Så han hadde kjøpt god sjokoladekake til mamma, og favorittblomstene til mamma, liljer. Jeg og Caroline hadde vært noen dager i forveien ute på litt gaveshopping til mamma. Hun fikk litt klær og dilldall til huset, som hun ble veldig fornøyd med. Så fornøyd at jeg i dag måtte enda en tur på Kremmerhuset for å kjøpe enda mer av det vi kjøpte til hun. Jeg tok tidligvakten på Urban i dag, som gikk utrolig raskt - kan ikke huske sist tiden gikk så raskt på jobben. Men jeg klager ikke, hva har jeg å klage på nå? Nettopp ingenting. Hvert fall ikke da kvelden min snart skal fortsette på Moment's med noen fra Varnergruppen på Amfisenteret. Gleder meg veldig til god mat og å tilbringe kvelden med gode mennesker! Eller vent, kom på en ting jeg kan klage på. Meg selv. Jeg klarte ikke å forlate Urban i dag uten å kjøpe 2 nye gensere. Søren heller Madeleine, du som skulle klare å motstå det selv på lønningsdagen. Min unnskyldning er at det er himla vanskelig å ikke handle ting på Urban, når vi får så satans mye flott inn hele tiden! Lover å vise dere mine nye gensere veldig snart ♥

 Hva er dine planer for i kveld?♥

KONKURRANSE: VINN GAVEKORT PÅ JUNKYARD TIL HELE 1500 KRONER

Da er det endelig på tide å kjøre en ny konkurranse her på bloggen i samarbeid med Junkyard. Denne gangen er premien et gavekort på 1500 kroner, som du kan bruke på valgfrie varer på Junkyard.no. Konkurransen vil som alltid vare i 1 uke, og det vil si at den avsluttes neste torsdag. Du kan melde deg på så mange ganger du bare klarer, for å øke din vinnersjanse. 

Eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:
♥Like facebooksiden til Junkyard her
♥Følge @junkyardnorge på Instagram
♥Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren

konkurransen er avsluttet

Likte du denne konkurransen?♥

LITT NYTT FRA NELLY

Da har jeg endelig mottatt pakken min fra Nelly som jeg bestilte forrige uke. Det ble så klart ikke bare buksen, ops... Men jeg bestilte et par sko fra Jeffrey Cambell som jeg har i en annen farge, men nå også ønsket dem i sort. Disse skoene må nok være de beste skoene jeg noensinne har gått med. De sitter perfekt på føttene mine, og jeg klarer å gå med dem en hel kveld uten å få gnagesår og you name it. Før klarte jeg å gå på syltynne hæler som var 15 cm høye, hvordan jeg fikk til det aner jeg ikke. Nå har jeg funnet skoene som er perfekte for meg, og det er høye hæler som er alt fra 10-15 cm høye, MEN de må ha tykk hæl. Det er et must for meg for da slipper jeg å vrikke foten og miste balansen hele tiden. Det er ganske deilig å slippe unna det :-)

Buksen fra Miss Selfridge ble jeg overraskende fornøyd med. Jeg bestiller aldri bukser på nettet lenger, siden jeg er så kort i bena at de alltid blir for lange... Det er utrolig kjipt, siden jeg kan finne drømmebuksen min på nettet, men lengden ødelegger for meg. Det gjorde faktisk ikke denne buksen, og derfor smiler jeg bredt nå. Jeg tok buksen i størrelsen 6, og den sitter som den skal på meg - hvis vi ser bort i fra et par cm i bena. Men det kan jeg bare sy opp, jeg finner en løsning uansett. Viktigste av alt, er at jeg er veldig fornøyd!!! 

I kveld vil det komme en flott konkurranse her på bloggen, så følg med♥♥♥


 


Buksen finner du her & skoene finner du her. (Adlinks)

Likte du noe av det jeg har kjøpt & hvordan er du med høye hæler?♥

ANTREKK 151014

Haha, i dag ville jeg plutselig prøve ut noe litt nytt med stilen min. Gjøre noe som er litt utenfor min komfortsone. Jeg har så og si KUN brukt snapbacks gjennom årene. Men jeg har alltid hatt lyst til å prøve ut hatter, og det fikk jeg for en stund siden. Bare at den var litt for stor for det lille hodet mitt... Finner aldri noen enkle, svarte hatter som passer til hodet mitt. Så hjelp!  Selv om denne hatten var for stor for meg, funket den vel litt bra på bildene. Da så den faktisk ut til å passe meg.

Hele antrekket mitt liker jeg veldig godt, og spesielt skoene mine. Det er mine høst/ vintersko, som jeg også brukte veldig mye i fjor. Jeg elsker at det er en liten hel på dem, så jeg føler meg litt høyere. Det er nesten så jeg vil beskrive den følelsen som å føle seg som en voksen dame. Jeg føler meg alltid som en liten drittunge med den høyden jeg har nå, aldri likt den og tror jeg bare må akseptere at jeg aldri kommer til å like den heller. Da får jeg bare jukse meg høyere med sko! Det ser ut til å fungere veldig med disse Duffy skoene mine. Noe annet som fungerer helt sinnsykt bra, er disse enkle jakkene mine som jeg har i svart og hvit. De kan man bruke til skikkelig pynte-antrekk eller å style de opp med litt mer tøffere stil - som jeg som oftest pleier å gjøre. I dag synes jeg det ble en god blanding av både litt pyntet og litt tøft. 


 


Jakke fra BikBok // T-skjorte fra Bershka // Bukse fra TopShop // Sko fra Duffy // Hatt fra Hoppipolla // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson&jennings (denne selger jeg på salgsbrukeren min på Instagram)

Hva synes du?♥

JUST MY LUCK

Jeg har hatt det litt dritt de 3 siste dagene. Jeg fikk et brev i posten, som jeg kjente igjen den jævlige følelsen på, som jeg fikk forrige gang jeg mottok dette brevet. Det var fra Domstol administrasjonen. Jeg må vitne på nytt i en straffesak jeg for lengst trodde var over for min del. Det var jævlig nok å måtte vitne mens personen jeg vitnet mot satt i samme rom som meg. Og nå må jeg gjennom dette, helt på nytt. Denne personen bor i samme gate som meg, har jeg flaks eller har jeg flaks. Jeg får ikke lov til å si nei mot å vitne i denne straffesaken, da kommer politiet og henter meg på døren. Det sier jeg nei takk til denne gangen også. Saken er ikke før i 2015, men fader meg flott at jeg skal gå rundt og grue meg så lenge, er det ikke? Jeg vil ikke gå inn på detaljer om noe mer innenfor denne saken, tror nok det er det beste for alle egentlig. Men en ting skal være sikkert, denne frokostblandingen gjør dagen min litt bedre. 

Hvordan har du hatt det i det siste?♥

OPPTIL 70% RABATT PÅ NELLY

WIIIIIIIIIIIIII! Hvem er det vel ikke som elsker salg? For å ikke glemme hvor bra salg det er heller. Nå har Nelly opptil 70% rabatt på mange varer, og det er en god blanding av alt på Nelly sitt Mid Season salg. Utrolig typisk at jeg allerede har handlet litt på Nelly før det var masse på salg, men jeg kunne ikke motstå å ta turen innom for å sjekke ut som de hadde noe bra på salg. Kun 52 sider å bla igjennom med gjennomsnittlig 150 varer på hver side. Det måtte bare være noe skjule skatter mellom alle disse produktene, og gjett om jeg fant noen skatter!♥

Trykk her for å komme til salget.


Vila Stilly Coat her // River Island Print Jacket her // Hope Flight Jacket her
 

River Island Snake Dress her // Estradur Ninja Unicorn Dress her // Rut&Circle Price Amy Dress her


Carin Wester Otill Dress her // Vero Moda Hanna Lace Dress her


Only Emily Ankle Peach Dress her // Only Emily Grey Dress her


Ginger Fizz Kinetic Energy Dress her // Rebecca Stella For Nelly Uniqueness Dress her // Lipsy Tropical Shift Dress her


Little Mistress Strap Dress her // Oneness Cross Back Dress her // Club L Chrochet Pannel Skater Dress her // John Zack Sleeve Skater Dress her


Blink B Shoes her // Nlly Shoes Block Heel Sandal her // Nlly Shoes Twistlock Platform Pumps her // Blink B Shoes her


Neil Barret Large Clutch her // River Island Tag Mini Structured Tote Veske her

Likte dere noen av produktene jeg har funnet?♥

// Adlinks

RABATTKODE TIL DERE PÅ JUNKYARD

Stikker en liten tur innom bloggen i kveld for å dele en ganske så grei rabattkode med dere. Når du har samarbeidspartnere som en blogger, får du en god del ting selv, men det beste må nok være å få ting som jeg kan videreføre til dere. Da snakker jeg om å både kunne gi og få. Nå har de vært så snille at de veldig gjerne vil kjøre en liten rabattkode til dere leserne mine. Bruker dere rabattkoden "maddepaddee" gir Junkyard dere 20% avslag på ALLE varer på nettbutikken deres. Legg inn rabattkoden i kampanjekodefeltet i kassen, så har du fått det litt billigere! Koden gjelder fra og med i dag, til og med 15.oktober ♥


Skoene er forresten fra Junkyard, merke er Adidas Zu Flux. Gotta love them!
 
Har du tenkt til å bruke denne rabattkoden?♥ 

RAY-BAN FAVORITTER

Ny uke, betyr nytt innlegg med favorittene mine. Denne mandagen skal jeg vise dere mine favoritt solbriller fra Ray-ban. Dette er solbriller jeg har hatt lenge, noen er kjøpt mens noen også er sponset i løpet av årene jeg har blogget. Jeg har 4 Ray-ban solbriller, men kun et av dem som jeg virkelig elsker. Det er selvfølgelig Clubmaster Classic. Dette må være de som passer ansiktet mitt best, siden jeg har et veldig smalt ansikt til solbriller. Det er faktisk nesten et problem for meg, fordi noen solbriller blir ALT for store på meg - selv om jeg elsker dem. Faktisk så har jeg akkurat det problemet med mine andre Ray-ban solbriller, pilot brillene i grønn. De sitter fint på, men det er ikke lenge. De sklir nedover på nesen min og holder seg ikke godt - så jeg skal ned til byen denne uken for å stramme dem litt inn, igjen. Det er eneste grunnen til at disse ikke er favorittene mine, men de er på en god nr 2. Jeg vil allerede ha et nytt par med Clubmaster solbrillene, enten i brun og svart, eller hvite. For fine begge to, så ender jo opp med at jeg ikke kjøper noen av dem sikkert. 

Hver eneste mandag fremover, skal jeg vise dere mine favoritter som gjelder alt jeg eier. Hvis dere har andre forslag til hva jeg skal skrive mer om her på bloggen - skrik ut ♥ Hva vil dere se neste uke, av mine favoritter?♥

GIRLSNIGHT

På bare 45 minutter i går, rakk jeg å sminke meg, spise middag OG blogge. Mens andre ganger, bruker jeg kanskje 45 minutter på bare sminken. Er det ikke rart? Skulle gjerne rukket masse på så liten tid. Det hadde nesten vært en drøm tror jeg.

Endelig var jeg klar for en veldig etterlengtet kveld med jentene mine, men vi manglet vel nesten halvparten av jentene. Uansett så fikk i hvert fall vi stemningen på plass uansett om vi var mange eller få. Nadine hadde vært så søt og laget jordbær med stivnet sjokolade på til oss. Dette er vel noe hver og eneste person elsker, jordbær og sjokolade i ett. I tillegg hjemmelaget sjokolade-is. Nesten så jeg sikler av å bare skrive dette, for så godt var det faktisk. Vi var hos Nadine hele kvelden, og hadde det kjempe koselig. Tiden gikk så utrolig fort da vi snakket og tullet, plutselig var klokken så mye at det var på tide å komme seg hjem. Jeg er sååå glad for at jeg har disse jentene i livet mitt, også de som ikke fikk kommet i går ♥


Leste på forrige innlegg at noen av dere lurte på hvilken størrelse jeg har tatt i denne cardiganen, den tok jeg i størrelse small.

Hadde du det koselig går?♥

DAGENS ANTREKK 11.OKTOBER.14

På jobben i dag, startet det veldig stille men plutselig sa det POFF og vi slo budsjettet for i dag - veldig. Det er alltid så deilig å gå fra jobben og vite at du har gjort noe sykt bra. Den følelsen hadde jeg da jeg gikk fra jobben i dag. Jeg rakk dessverre ikke å ta antrekksbilder før jobben, men knipset likevel et par på jobben som jeg sa jeg skulle gjøre. Jeg elsker alt ved antrekket mitt i dag, og jeg har pyntet meg litt ekstra siden jeg skal til Nadine i kveld med jentene for å kose oss. Jeg skal være der bare om litt, så jeg må faktisk slutte å blogge akkurat nå, haha... Kos dere masse i kveld!!


Cardigan fra Nelly HER (Adlink) // T-skjorte, bukse, sko & klokke fra Urban // Ringer fra H&M

Hva synes dere?♥

SOMETHING NEW

I går etter jeg var ferdig på jobb ble jeg hentet av Ida og Nadine, siden vi skulle en tur på Mosseporten for å spise, titte litt og sende noen pakker. Det jeg selger går som bare rakker'n om dagen og det er så herlig å se at så mange er interesserte. Det vil jeg bare si tusen takk for. Siden det går så bra, kommer jeg til å fortsette med å legge ut nye ting på Instagram fremover. For dere som ikke følger meg på salgsbrukeren min, følg meg gjerne på @madeleinepsalg.

I den ene butikken vi var innom, som jeg ikke husker navnet på, fant Nadine en utrolig søt kaffe/ kakaokopp som vi begge bare måtte kjøpe. Jeg likte den ekstra godt fordi den hadde gullstriper på seg, og jeg vet ikke om dere har lagt merke til det, men jeg har blitt veldig glad i gull den siste tiden. Så denne koppen passet midt i blinken for meg, den kostet kun 99 kroner, så hvorfor ikke?! Jeg måtte kjøpe meg noen nye neglelakker fra både Essie og Depend, og favoritten har jeg på nå. Den baby/ pastellrosa fra Essie. Den er super fin på! Da vi var ferdige med å sende pakker og titte litt, gikk vi bort på Jordbærpikene for å få i oss litt mat. Det er så koselig der, fargene, omgivelsene og bare alt egentlig. Man føler seg liksom "hjemme" om jeg kan si det. Så blir man innmari trøtt etter å ha sittet der en stund også, haha.

Jeg stenger på Urban i dag, og det er det ikke så alt for lenge til. Jeg bør kanskje komme meg ut av koseklærne, få på meg litt sminke og pakke ned det som trengs til jobben så er jeg klar. Men hvis jeg rekker, tenkte jeg å ta antrekksbilder før jobben siden jeg elsker antrekket jeg skal bruke i dag. Alt er nytt og da er det alltid ekstra stas å vise det frem. Om jeg ikke rekker det, er det alltid en mulighet for å knipse et par bilder på jobben. Antrekket skal dere få se i dag, uansett hva.

Ha en riktig god lørdag ♥Bruker du neglelakker fra Essie & har du noen andre neglelakker du vil anbefale meg?♥

KJØPT MEG NY PC

Dere bør være like sjokkerte som det jeg er nå. Jeg har faktisk kjøpt meg ny pc, JEG som elsket den gamle, treige, dritten jeg hadde som i går ikke funket lenger. Noen mener jeg er dum som ikke kjøpte meg Mac, men jeg liker ikke Mac og synes det rett og slett er litt oppskrytt. Viktigste for meg er bare ha en rask pc som har god lagringsplass, trenger ikke mer enn det. Jeg kjøpte en ny Acer pc til litt over 4000 kroner. Veldig grei pris til denne pcen, jeg er såå fornøyd! Helt sykt å ha en rask pc igjen, for de siste gangene jeg har blogget, har jeg brukt nærmere 2 timer på å få publisert de. Det er nesten vært så irriterende at jeg har gitt opp.

Men endelig, endelig!!!!!!!!!!! Endelig kan jeg blogge godt igjen, og ikke tenke på at det vil bli kjedelig fordi det tar tusen år med pcen min. Hahaha, dette er sikket helt sykt å si, men føles nesten ut som om jeg er et nytt menneske med en ny, rask pc. Ikke ta det der 100% seriøst, men dere skjønner tegningen? Ikke bare har jeg ny pc, men jeg har også handlet inn andre ting, og til uka skal jeg se på nytt objektiv til kameraet mitt så bloggingen min, og bare generelt bloggen vil bli bedre. Høres ut som en ganske bra plan♥


Bildene ble litt uklare på grunn av at det begynte å bli mørkt ute (unnskyldning godkjent).

Og siden jeg endelig har ny pc, skal jeg prøve å få ordnet innkjøpsvideoen og håpe på at det vil gå denne gangen. Krysser fingrene!

Har du kjøpt deg noe nytt i det siste, i så fall hva?♥

IVYREVEL

Jeg har fortalt dere at jeg hadde masse nytt å vise dere, og nå er det endelig på tide å få vist det frem. Jeg beklager på det sterkeste på bloggingen min den siste tiden, jeg har ikke hatt særlig motivasjon og har bare hatt generelt dårlige dager med meg selv. Vi alle har de dagene hvor absolutt alt er galt, og de har jeg hatt nå, men de er over. FINALLY!

Jeg har i over lengre tid vært sponset av IvyRevel her på bloggen, og det er jeg super gira over. De har så utrolig mye fint, og så er det jo Kenza som står for veldig mange av designene. Jeg har fått 2 plagg fra AW14 part 1 kolleksjonen, en t-skjorte & en kjole jeg gleder meg til å vise dere. Det er t-skjorten jeg skal vise dere nå, og grunnen til at jeg valgte ut nettopp denne er fordi denne er litt rocka og passer så perfekt til fester hvor du styler den opp med et fluffy skjørt. Så nå gjenstår det bare for meg å finne meg et fluffy skjørt, så er jeg klar for å ta fester med storm. Neida, joda.. hehe. Kan bare fortelle dere at jeg virkelig digger denne t-skjorten. Til vanlig vil jeg style den med en skjorte, eller eventuelt en casual oversized genser rundt livet. 


Link til t-skjorten her. (Sponset)

Hvordan ville du stylet opp denne t-skjorten? ♥

MISS SELFRIDGE PÅ NELLY

Herreguuuuuuuud. Er det noe jeg har ventet lenge på så er det at Nelly endelig skal få inn Miss Selfridge. Etter jeg var i London, og var innom denne butikken var det så sinnsykt mye fint å se på. Jeg klarte faktisk ikke å bestemme meg for hva jeg skulle ha, så jeg gikk ut av butikken tomhendt.  Det angrer jeg veldig på, men derfor passer det helt perfekt at Nelly endelig har fått inn dette merke i nettbutikken sin. Jeg tok en rask tur innom Nelly i stad for å sjekke ut nyhetene, og wow sier jeg bare. T-skjorter med print, kjoler som passer perfekt til mange anledninger og for å ikke glemme buksene. Jeg fant meg en bukse jeg bestilte for bare noen minutter siden (wopsi). Dette er en svart og hullete bukse. Den passer så bra til så mye av det jeg har hjemme fra før, så 499 kroner for denne buksen var ikke så dårlig. Jeg har forresten noen nyheter fra Nelly som jeg ikke har vist dere enda, kanskje jeg skal vise dere det i kveld eller i morgen??


Crepe Duster Coat her // Wrap Back Top her


Cross Neck Skater Dress her // Bandage Bodycon Dress her.


Ripped Knee Jeans her // Ink Acid Super High Waist Jeans her


Snake Panel Winged Tote Veske her // Red Col B Lck Clutch her


Casino Black Sandal Sko her // Gilly Block Heel Pnt Sko her // Casino Nude Sandal Sko her

Sjekk ut alle nyhetene fra Miss Selfridge her.

Likte dere noen av nyhetene?♥

// Adlinks 

ADDICTED

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å se filmen Sex and the City the movie. Jeg elsker begge filmene, og blir bare så glad av å se denne filmen. Det er så mye latter og glede i disse filmene, som gjør at jeg er lykkelig etter å ha sett ferdig disse filmene. Å få den følelsen, da vet du at du har sett en bra film. Som dere sikkert forstår, har jeg hatt en veldig avslappet dag, og den skal fortsette slik. Men først skal jeg på personalmøtet på Urban hvor sjefen har bestilt pizza (YESSSSS). Thank god for at jeg ikke har spist middag enda, for det hadde virkelig vært deprimerende å sitte å se på at alle de andre spiser pizza.

En annen ting jeg virkelig ville dele med dere, er hvor avhengig jeg er av klokker. Jeg har sagt det før, men jeg må bare si det igjen. Du vet du har mange klokker, når du ikke engang husker hvor mange klokker du har. Det var som å få en splittet ny klokke, da jeg kom på at jeg hadde en Daniel Wellington klokke jeg fremdeles ikke hadde brukt. Siden jeg alltid tar vare på eskene til klokkene jeg bestiller, legger jeg dem bakerst med klokken i og legger derfor ikke så godt merke til dem. DET har jeg forandret på nå, og fått et skikkelig godt system i alle klokkene mine. Jeg tror Daniel Wellington klokkene, er de fineste klokkene jeg eier. Så flotte og enkle, likevel eksklusive. Neste uke, skal jeg vise dere mine andre favoritt klokker, så følg med! Jeg har bestemt meg for å dele litt mer av mine favoritter med dere, blant annet som for eksempel klokker, sko, parfyme, lommebok, bag og så videre, høres det bra ut??Hva vil DU se mer av på bloggen min?? 

SMINKEN JEG BRUKER

Den siste tiden har jeg forandret litt på sminken jeg bruker, men det er ikke en så veldig stor forskjell. Jeg har begynt med litt svak øyenskygge for å få øynene mine til å gløde litt ekstra, samt roe litt ned på leppestift bruken min og heller bruke litt mer leppomade med farge. Det har jeg faktisk blitt helt avhengig av siden jeg var i Tyrkia. Jeg har sikkert syv leppomader, som sikkert 3 av dem er i samme fargen. Liker å hamstre inn når jeg først er ute å handler, vet ikke om det nødvendigvis er en god ting eller en dårlig ting. Jeg liker i hvert fall å samle på det meste jeg får tak i - det kan jeg trygt si.


♥ bareMinerals Original Foundation pudder i fargen Golden Tan. ♥ bareMinerals All-Over pudder i fargen Warmth. ♥ Yves Sant Laurent concealer i farge Nr.3. ♥  Eyebrown Liner i fargen Light Brown. ♥  Max Factor Masterpiece Transform Mascara. ♥  Øyenskygge fra Rapunzel Of Sweden. ♥  Mac leppestift i fargen Retro Matte Ruby Woo. ♥ Leppomade fra Nivea i fargene Acai & Wild Apple og Fruity Shine Strawberry.

Hvilken sminke bruker du & har du noen produkter du vil anbefale?♥  

MIN SØNDAG

I dag startet dagen med å ha en 30 minutters lang telefonsamtale med Ida, det må være rekord tror jeg. Etter vi hadde snakket sammen denne halvtimen, tok det ikke lang tid før jeg ble hentet av Ida og tok frokosten på Go bua. Vi slappet av en god stund hos Ida, siden vi ventet på at Nadine skulle bli ferdig å male på jobben. Da hun endelig var ferdig, plukket vi hun opp på veien og dro hjem til Nadine hvor festen fortsatte (hehe). Vet ikke hvordan jeg skal forklare dette, men vi tre sammen blir så ufattelig tullete og gjør så mye merkelig at jeg er sliten i hele kroppen etter å ha ledd mye. Til slutt endte vi opp med å ta på julesanger og synge for full hals. Kan ikke akkurat klage på hvordan denne søndagen har vært ♥ 

Hvordan har din søndag vært?♥

SELGER TING BILLIG

Siden det er så sinnsykt fint vær ute (nei), tenkte jeg å bruke denne dagen på å finne frem ting jeg ønsker å selge. Jeg har overrasket meg selv stort, med å ha funnet mye som jeg tidligere ikke har villet gi slipp på. Jeg kommer til å selge alt dette billig, siden jeg ikke lenger bruker det. Da ønsker jeg heller ikke at det bare skal ligge og lage mye plass, når det finnes en annen der ute som forhåpentligvis vil ha akkurat denne.

Jeg kommer til å selge litt basic ting, men også fra kjente merker som Obey, Oakley, The Hundreds, Quay, Nixon, Ivyrevel, Komono, LeSpecs, Batoko, Quicksilver osv. Denne gangen kommer jeg til å selge alt på Instagram, med en ny bruker som heter Madeleinepsalg. Du skal kun kontakte meg på direktemelding på Instagram hvis du er interessert og betalingen skal kun gå via nettbank :-) 

Følg meg på Instagram @Madeleinepsalg for å få med deg salget. 

 Så du noe du likte?♥

HÅRET MITT

Nå kan jeg også endelig ta meg helg, selv om jeg trodde jeg jobbet i morgen - noe jeg ikke gjør. Jeg er så surrete for tiden, og gud vet hvorfor. Jeg blir gal av meg selv... Det hadde jo vært så forbanna flott å møte opp på jobben i morgen og få smelt i ansiktet "men du jobber ikke i dag, Madeleine...". Heldigvis slipper jeg å oppleve det, og det er jeg ganske glad for kan man si.

For 2 dager siden, tok mamma månedens klippen på håret mitt. - Det trengtes! Håret mitt var så slitt nå at det kan jeg ikke sette ord på. Det var så tørt og trist. Derfor er det utrolig deilig å endelig ha fått bort de cm som trengtes, for at håret mitt endelig kunne se friskt ut igjen. Nesten så jeg føler meg som et nytt mennesket etter å ha klippet håret mitt. Neida, joda, neida. Det er vel ekstra godt å høre fra andre at de legger merke til hvor sunt og friskt håret ditt er. Da føler man seg litt fantastisk, gjør man ikke?

Jeg klipper håret mitt hver 3 mnd, og da tar jeg kun det som trengs + litt til. For at jeg skal holde håret mitt sunt og friskt så lenge jeg klarer, før det på klippes igjen, har jeg noen tips å dele med dere:

♥  Sov med fletter, men ikke for stramme.

♥ Klipp håret regelmessig og klipp NOK. Det hjelper ikke å bare ta av et par cm, når du ser at det er mer som burde klippes bort.  

♥ Unngå å føne håret så ofte som mulig. La håret lufttørke og la håret være nede til det er helt tørt.

♥ Prøv å hold deg lengst mulig unna rettetang og krølltang, etter du har klippet håret. Nyt dagene hvor det er silkemykt og friskt, uten å måtte stelle det! (Ikke at jeg klarer å holde meg så lenge unna det men, hehe)

♥ Prøv å ikke ha håret så mye i strikk. Det "kveler" håret ditt.  Har du noen tips til hvordan man holder håret friskt og sunt?♥

DAGENS ANTREKK 02.OKTOBER.14

Dagen min startet med at jeg var ganske så tissetrengt da jeg våknet i dag morges, etterfulgt av en ganske deilig frokost på sengen med brødskiver og speilegg. Etter jeg hadde fått i meg frokosten, begynte jeg med en gang å fikse meg siden jeg skulle en rask tur ut med Ida, før jeg skulle videre på en medarbeidersamtale med sjefen på Urban. - Som forresten gikk veldig bra! 

Siden jeg lå godt an med tiden, fikk jeg tid til å ta noen raske antrekksbilder før jeg måtte videre. Eneste problemet var å finne det riktige lyset, som så og si alle bloggere sliter med. Det er så irriterende når du bruker lenger tid på å finne et bra lys å ta bildene på, enn det du faktisk bruker på å posere foran kameraet. Med andre ord, er jeg faktisk litt lei kameraet mitt som er Canon 600D. Kanskje jeg bør vurdere å kjøpe et bedre objektiv, eller et nytt kamera? Hvis dere har noen anbefalinger å komme med, del de gjerne ♥ 
Jakke fra BikBok // Vans sko & Obey genser fra Junkyard (sponset) // Dr.denim bukse fra Urban // Pauls Boutique lommebok fra Asos // River Island veske fra Nelly (Adlink)

Hva synes du?♥

KARI TRAA

Goood kveld mine kjære lesere♥ I dag har jeg bare jobbet litt hjemme med diverse ting innenfor bloggen og fått unnagjort en del ting. Veldig deilig! Jeg har også fått noen kampanjer, dagstilbud å reklamere litt for - som jeg tror dere setter pris på. På Get Inspired får du nå 40% på Kari Traa Trude tightsen. Denne har jeg fått tilsendt noen dager i forveien og må si jeg elsker hvordan den sitter på kroppen min. Så er den bare så ufattelig god å ha på. Tightsen koster egentlig 499 kr, men er nå satt ned til 299kr. Veldig billig, og veldig bra. Jeg som har blitt så glad i å gå rundt i koseklær, er så fornøyd med denne tighsten at nå trenger jeg ikke å kjøpe meg koseklær på en god stund. Nesten like greit så jeg sparer litt penger også!

 
Trykk her for å komme til dagstilbudet.

Jeg som ikke har rumpe til vanlig, så ut til å få litt rumpe i denne til og med. Så det måtte bare jeg dele med dere, men bilder av rumpa kan dere bare glemme haha! Designet på dette Sjølvsagt Settet, digger jeg. Man ser skikkelig fresh ut, for å ikke glemme sporty - og det er noe jeg sjeldent er. Derfor, et stort bonuspoeng for designet på dette settet.


 
Trykk her for å komme til Sjølvsagt Settet. (Alt er sponset via Instagram)

Likte dere det?♥

MIN NYE SVEA JAKKE

Det er utrolig uvant å se meg i så mye svart som jeg hadde på meg denne søndagen, det var faktisk en tilfeldighet at alt ble svart. Men jeg ville pynte meg litt ekstra utenom det vanlige, siden jeg skulle ut å spise med mamma, pappa, søsteren min og farmor den kvelden. Og på kveldene blir det alltid så utrolig kaldt nå, så da fikk jeg endelig brukt min nye Miss Smith jakke fra Svea. Jeg har en grå Svea jakke fra før av, men denne gangen gikk jeg for en svart en. Jeg har kun 2 svarte jakker - som jeg kommer på nå, så det var deilig å få tak i en ordentlig god og varm vinterjakke fra Svea i år.

Junkyard kjører nå en kampanje på alle Miss Smith jakkene, hvor jakkene nå koster 2799,- i stedet for originalprisen som er på 3499,-.  Etter min egen mening, er dette en veldig god investering i en jakke. Spesielt Svea jakkene, de er så godt foret og holder deg god og varm, i tillegg så er de kjempe fine! Det beste av alt, så er det IKKE ekte pels. Hva mer kan man be om? Denne kampanjen varer fra 1.oktober til 6.oktober. Så du har god tid til å kjøpe denne jakken mens den er på tilbud! ♥ Du finner Miss Smith jakkene i fargene svart, blå, burgunderrød og hvit. 

For å komme til kampanjeproduktene, trykk her. 


Jakken min finner du her. (Sponset)

Likte dere den nye jakken min?♥