hits

oktober 2015

INSTA TAKEOVER

Det føles ut som om jeg har gjort 100 forskjellige ting, fordi kroppen min er seriøst utslitt og verker i både rygg og føtter. Men jeg har faktisk kun gjort et par ting i dag, så nesten flaut å ha smerter i kroppen av å ha gjort så lite. Dagen min startet nok en gang med åpningsvakt på Urban, jeg vet ikke hva det er men alle vaktene går så fort for tiden - love it. Rett etter jobb måtte jeg kjøpe meg litt undertøy, noe jeg sikkert ikke har gjort på over 1 halvt år. Jeg hater å prøve bher, fordi jeg finner sjeldent noe som passer og da gir jeg ganske lett opp. MEN i dag hadde jeg en superopptur! Jeg fant hele 4-5 bher som satt bra på de ulike brystene mine og kan knapt vente med å få brukt dem. Aldri har det gått så bra i prøverommet før, så jeg gikk ut av butikken i lykkerus med kjøp av både bher og truser. Handelen var ikke ferdig der, for jeg måtte skaffe gavepapir for å pakke inn alle gavene til storesøsteren min som fyller 25 år nå 6.november. Etter hun har pakket opp gavene, kommer hun til å digge meg fremover (can't wait for that to happen). Jeg er en sånn jente som bare elsker å pakke inn gaver og julegaver, og gjøre de skikkelig søte. Denne gangen ble det gullpapir og lilla hyssing eller hva det heter for noe. Synes resultatet ble så fint at det egnet seg for en liten shoot på badet. Så etter jeg var ferdig med maddes juleverksted, tok jeg meg et glass med juice, og nå sitter jeg her.

Denne helgen tar jeg over instagramen til @definehaircaire. Så hvis dere ønsker å følge meg der, så er det bare å følge i vei. Det vil komme noen hverdagsbilder, hårtips, selfies og rutiner denne helgen. Tenkte å kanskje kjøre en liten spørsmålsrunde på denne instagramen angående håret mitt i morgen. Så hvis noen av dere lurer på noe med håret mitt, hva slags produkter jeg bruker, til hvor ofte jeg klipper det - still meg spørsmålene i morgen så lover jeg å svare alle som spør

Forresten, disse skoene skal jeg ha innen 2016.
Har fredagen din vært bra så langt & hva har du gjort i dag?

OH MY ADIDAS

VINNEREN AV MAKESTYLE KONKURRANSEN BLE EMMA HASLE. Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart :-)


Jeg beklager for null blogging i går, dette innlegget skulle egentlig blitt publisert i går kveld. Men på grunn av noen småting, holdt jeg det tilbake litt så alt kunne komme samlet i ett innlegg i stedet for 2 korte innlegg. Derfor kan jeg bare begynne å fortelle dere at jeg har vært så heldig og fått flere Adidas produkter fra Junkyard, som er Limited Edition. Det høres så ekslusivt ut, eller er det bare meg? Haha. Denne kolleksjonen har Adidas fokusert på fargen svart og blå med blomstrete print. Dette er sånt print som jeg virkelig elsker, spesielt når det ikke blir gjort på en veldig girly måte. Jeg har allerede en bomberjacket i dette printet, men nå har jeg også en hoodie, tights og t-skjorte. Det er jeg veldig fornøyd med, må jeg si! Plagget jeg liker best av alle jeg har fra denne LTD kolleksjonen, er faktisk hettegenseren. Jeg vet ikke hva det er med meg og hettegensere, men jeg har en stor kjærlighet for dem. Gleder meg til å bo i varme og gode hettegensere denne vinteren.

Over til en liten gladnyhet til mine kjære lesere: Jeg har fått en ekslusiv rabattkode som gir dere 15% på ALLE produkter på Junkyard.no. Rabattkoden "maddepaddee" er gyldig frem til 4 november klokken 23:59. Hvis du ikke er på utkikk etter noe selv, kanskje du kan begynne å tenke litt på julegaver? Aldri for tidlig å starte med å handle julegaver.

Direktelink til genseren finner du her.

Likte du genseren & har du begynt å tenke litt på julegaver enda?

VIDEOBLOGG: DEFINE REFRESHNING STYLING SPRAY + KONKURRANSE

// I samarbeid med Define.

Dere husker kanskje for en liten stund siden da jeg hadde Define på besøk hjemme hos meg? Da holdt vi på hele dagen siden tidlig på morgenen med å filme på forskjellige locations. Første stedet vi filmet, var hjemme hos meg så det var litt skummelt men gøy i og med at det er 2 gang det foregår hjemme hos meg. Define var med meg hele dagen for å se hvordan jeg holdt håret mitt like fresht og fremdeles hadde volum etter en lang dag, og nå får dere se hvordan denne dagen gikk på kortfilmen under her!

 


Så her ser dere hvordan jeg har brukt denne nyheten fra Define, Refreshning Styling Spray gjennom en hel dag. Denne hårsprayen er en Styling Spray som gir deg real volumboost sammen med litt hold. Den har en liten tørrshampoo effekt i tillegg til at det er en hårspray, så for meg som ofte har lange dager både med jobb og er ute med venner, er dette et must for meg å ha. Med tanke på at jeg har så langt hår, kan håret ofte bare "falle" fremfor å gi meg litt naturlig volum, så da må andre produkter til for å hjelpe meg. Den er rett og slett perfekt for å gi frisyren din ekstra hold og løft, med andre ord; Perfekt for meg. Noe annet jeg også bare elsker med denne hårsprayen er at den er liten. Størrelsen på flasken er 100ml, noe som gjør det er kjempelett å kunne ha den med overalt uten at den skal ta for mye plass i vesken. Det er som regel vanlig at hårsprayer kommer i 300 ml, eller mer, og det tar for mine vesker alt for mye plass. Så denne 100 ml størrelsen gjør at jeg kan bruke den hvor som helst, når som helst og gjør at den passer like godt til å gi frisyren nytt liv på ettermiddagen, som en god start på morgenen.
KONKURRANSE:

For å gjøre lanseringen av denne nyheten enda bedre, har Define valgt å kjøre en liten konkurranse hvor du kan vinne denne Refreshning Styling Sprayen. Den lille tanken bak konkurransen er å få frem hvor godt egnet denne hårsprayen er på reiser. For å delta må du reposte deres bildet på instagram av hårsprayen (@definehaircare) og svare på dette spørsmålet: Hvor går din neste reise?

Vinneren trekkes av Define 31. oktober, masse lykke til!!

NEW DRESSES FROM NLY ONE BY ANNETTE HAGA

De fleste har vel fått med seg at fine Annette Haga har fått designe sin egen kolleksjon for NLY ONE? Hvis ikke, må du inn på Nelly for å se på de flotte produktene. Hun ville designe en kolleksjon som gjorde det lille ekstra, det å føle seg sexy og feminin, uten at det blir for mye. Jeg synes det er helt spot on!!!! Du får både paljetter, splitter, snøring og åpen rygg. Alt dette i en begrenset kolleksjon. Hun var så snill og ville la meg velge ut mine 2 favoritter, noe som ble litt vanskelig etter å ha sett hele kolleksjonen. Men jeg klarte til slutt å bestemme meg for 2 produkter fra kolleksjonen og endte opp med den blå flotte playsuiten med masse paljetter og åpen rygg, i tillegg til den søte beige kjolen med gullpaljetter og åpen rygg med knyting. Jeg valgte å være litt vågal denne gangen med valgene mine. Dere har nemlig aldri sett meg med åpen rygg før. Det er fordi jeg aldri har følt meg "trygg" på ryggen min eller hvordan jeg skal si det. I tillegg har jeg veldig ulike bryster som gjør det vanskelig for meg å kunne bruke bh'er uten push. Men for første gang i historien, kjørte jeg på med noe helt nytt og bestilte meg sånn freebra som de har mange av på Nelly. Jeg kan ikke nekte meg selv å gå med åpen rygg, før jeg har testet det ut. Det blir for dumt å gå glipp av noe som fint.

Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente meg da jeg prøvde de nydelige produktene, for fokuset mitt var virkelig kun på brystene mine. Men jeg ble veldig overrasket og glad, for kjolen og playsuiten er ikke tettsittende hele veien, som gjorde mitt problem problemfritt. Etter at jeg fikk gått litt rundt, tatt litt bilder i de to forskjellige antrekkene, ble jeg virkelig forelsket. Jeg skjønner nå hvorfor alle jenter har minst èn kjole med åpen rygg, og jeg kan fortelle dere en ting; Dette blir ikke min siste.

Hvis dere lurer så har jeg begge i XS! Hvis du ønsker å sjekke ut kolleksjonen hennes, trykk gjerne her.
Playsuiten finner du her & kjolen finner du her. - Adlinks.

Hva synes dere?

TACOLØRDAG

Stengingen i går gikk såååå mye bedre enn forventet. Vi har hatt prisfestdager siden torsdag, og da har det vært masse tilbud i butikken. Jeg var derfor forberedt på en del mennesker, men altså WOW! Vannvittig gøy å se at så mange kom innom siste dagen med tilbud, og noen var så hyggelige og sa jeg gjorde en god jobb med alle kundene med tanke på hvor kaos det var ett kvarterstid. Veldig lenge siden jeg har opplevd så mye fart og effektiv jobbing som det jeg gjorde i går. Og etter å ha tatt dagen, og klart uken, tok jeg meg en velfortjent helg!!

Rett etter jobb hentet Ida meg, så kjørte vi bort på matbutikken for å handle inn litt mat osv til tacolørdagen vi skulle ha hos Linda. Brått har jeg begynt å elske taco, før da jeg var sånn 5 til jeg var rundt 10 år, likte jeg overhodet ikke taco (hvordan er det mulig?????). Ganske fornøyd med at jeg har kommet over den teite perioden der, haha. Det er jo bare sååå godt! Mens Ida og Linda lagde maten, ble jeg brått veldig opptatt med noe annet som jeg ikke klarte å ta øynene bort fra. Nemlig hennes søte chihuahua. Jeg synes egentlig ikke de hundene er så søte, men de med langt hår - de er skjønne. Den var bare så tam og la seg rett i fanget mitt bare minutter etter vi hadde kommet inn. Der ble jeg sittende omtrent til maten var klar til å bli servert. Det var utrolig godt å få mat i magen siden det eneste jeg rakk å spise på jobb var en banan. Linda var også så snill og lagde god strawberry daiquiri til oss. Dette er noe jeg uten tvil må lage neste gang jeg skal drikke, for det er så godt! Senere den kvelden hadde vi et par drikkeleker og bare kose oss med litt drikke og snacks ved siden av, før det var på tide å komme seg hjem til sengen sin.

Jentekvelder er gullverdt.


Hvordan har din helg vært?

ALL BLACK

Dette innlegget skulle egentlig blitt publisert før jeg dro på jobb, men det glemte jeg helt. Så nå har jeg en rask pause mens jeg stenger på Urban og tok meg derfor tid til å få publisert det nå i stedenfor. Jeg får nemlig ikke tid til å blogge senere i dag, siden rett etter stenging skal jeg videre til Linda med Ida for å ha en kosekveld. Så i stedet for å ta med blogg-jobben til Linda, er det litt greit å la den ligge igjen hjemme. Da kan jeg nemlig kun fokusere på å kose meg, og la jobben ligge igjen hjemme og heller ta igjen det på søndag. Alltid kjekt å planlegge litt, og i den anledningen har jeg pakket med en bag med forskjellige klær jeg skal ta bilder av i kveld, så får jeg ordnet forhåpentligvis bilder til 3 innlegg på èn dag. Da sier jeg meg veldig fornøyd.

Veldig mange av dere vet om min store kjærlighet for sko. Det startet for omtrent 4 år siden, da jeg allerede fikk min lille sko-samling. Men på 4 år har den jaggu meg vokst, selvom jeg har solgt og donert flere par med sko. Går noen sko ut, kommer noen nye inn! Jeg er klar over at jeg har overdrevent mange sko, og sko jeg bruker mye mindre enn andre. Blant alle disse skoene, finner man noen favoritter og mine topp favoritt merker innenfor sko er uten tvil Nike og Reebok. Converse er de dårligste skoene jeg kan bruke, siden de har en helt flat såle og overhodet ikke gjør noe for føttene mine, imotsetning til hva Nike og Reebok gjør. Før var det bare viktig for meg å ha sko som så bra ut, mens nå er det mye viktigere for meg å ha sko som er gode å gå i. Siden jeg har blogget såååå mye om Nike sko, tenkte jeg å vise frem ett par av mine Reebok sko. Dette er selvfølgelig de klassiske Reebok skoene, bare i all black. Jeg har hatt sans for helt hvite sko en veldig god stund, men jeg begynner å bli møkklei av å måtte rengjøre dem nesten hele tiden, at jeg har fått en stor kjærlighet for helt sorte. De svarte Reebok skoene er nok de beste skoene jeg noensinne har gått med. Det er som å ha puter på føttene mine, no joke.


Skoene er fra Urban hvis noen skulle lure.

Har du noen favoritt sko?

FREDAGSKOS

I dag har jeg jobbet og faktisk fått gjort sinnsykt mye på mitt lille rom. Det har vært veldig mange viktige mail å svare på, samt handle gaver til min storesøster som snart har bursdag, så det er deilig å kunne krysse av mye av dette fra To Do listen min. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten notatene mine. Dere skulle bare sett den lange listen min over blogg-relaterte ting som jeg skal gjøre. Nesten så jeg vurderer å vise den til dere! Uten notater, hadde jeg ikke hatt styr på en eneste ting for å være helt ærlig. Litt kontrollfreak er jeg, men jeg er faktisk veldig fornøyd med å være det.

Etter at jeg fikk ordnet opp i mye hjemme, gikk turen videre til byen for å møte Ida og Julie over en iskaffe. Hahaha, ville føle meg litt voksen i den forrige setningen her, did it work? Vi satt nede på bryggen og pratet i flere timer, og spesielt mye om jobb fordi det er noe vi alle 3 fokuserer veldig på om dagen. Julie bor nemlig i Oslo, så vi får ikke sett henne like ofte som før, og det ble derfor myyyyyye snakk å ta igjen siden sist vi møttes. Hun måtte dessverre rekke et tog som gikk bare et par timer etter vi møttes, så vi får heller ta en weekend sammen om ikke alt for lenge. Kanskje en dag etter lønningen har kommet inn så får vi ta en koselig shoppingtur i Oslo med en god middag. Det slår aldri feil! Litt senere etter vi kjørte Julie til togstasjonen, fikk jeg bare helt sinnsykt lyst på Bredsand hamburger med den deiligste dressingen, og da endte jeg og Ida opp på en romantisk middag der.

Nå ligger Ida i sengen bak meg og er vel drittlei av å høre fingrene slå på tastaturet, så nå er det av med pcen & frem med snacks. Ha en super helg!


Har du hatt en fin fredag?

KJOLER TIL UNDER 400 KRONER

// Innlegget inneholder adlinks.

Rett før salget på Nelly startet, eller det kanskje allerede hadde startet men jeg var for blind til å se det, kjøpte jeg meg en ny veske. Jeg har tenkt til å vise dere den veldig snart, men jeg vil bare få tak i en lenger skulderreim ettersom jeg trodde den var lengre på vesken. Så hvis noen av dere vet om steder de selger skulderreimer, please let me know! Den må være i enten gull eller svart, ellers passer den ikke til vesken.

Så siden Nelly har deres største Mid Season Sale ever, måtte jeg jo bare sjekke ut alle varene de hadde. Det er altså hele 53 sider med produkter som er satt ned, og dere kan bare se for dere hvor lang tid det tar å gå igjennom alle de sidene. Det ga jeg opp. Derfor var jeg mer nysgjerrig på å sjekke ut hva som var på tilbud til under 500 lappen. Det var nesten så jeg lo, for da var det hele 47 sider hahaha. Jeg blir for utålmodig til å sjekke ut så mange sider at jeg sa meg ganske fornøyd med de skattene jeg fant! Det er nesten så jeg er litt gira på å slå til med å shoppe noe av det jeg legger ut her på bloggen. For jeg vet aldri når det ellers blir utsolgt, eller vil komme på tilbud igjen. Det har dessverre hendt før at jeg har ventet for lenge til å kjøpe produkter der før, at de har blitt usolgt og aldri kommet inn igjen. Da blir man litt furt, men samtidig tenker man innerst inne at da sparte man jaggu meg litt penger likevel! Heldigvis fikk jeg kjøpt den skuldervesken jeg skrev om lenger oppe her før den ble solgt ut, og thank god for det. Perfekt på alle måter! Men nå skal jeg vise dere noen herlige godbiter jeg forelsket meg i på dette store salget.


Hvit kjole her // Mørk rosa kjole her // Lys rosa kjole her


Rosa kjole her // Hvit kjole her // Mønstret kjole her


Mønstret kjole her // Grå kjole her // Gull kjole her


Burgunderrød kjole her // Svart kjole her // Lilla kjole her


Hvit kjole her // Rosa kjole her // Hvit kjole her


Hvit kjole her // Beige kjole her // Hvit kjole her

Ønsker du å sjekke ut hele salget så kan du trykke her.

Likte du noen av kjolene & har du shoppet på salget enda?

KONKURRANSE: VINN PRODUKTER FRA MAKESTYLE TIL EN VERDI AV 2000 KRONER

I samarbeid med Makestyle er jeg så heldig og får holde en stor giveaway på bloggen min. Jeg kjørte en Instagram giveaway for bare noen dager siden med Makestyle, og siden det var så mange som meldte seg på, tenkte vi å kjøre en veldig lik en på bloggen! Så selvom du kanskje ikke vant på Instagram, kan du nå få en ny mulighet. Og en enda bedre en! Premien er større, du kan nå vinne en krølltang fra MAST Vol.2, Ricci Grande Hair Brush fra MAST & tidenes julekalender fra MakeUp Revolution til en verdi av over 2000 kroner. Denne julekalenderen er så populær at man må forhåndsbestille for å få tak i den, og nå holdes èn av til en av dere heldigere vinnere. Konkurransen vil vare i ca 1 uke, og du kan melde deg på så mange ganger du vil.

For å delta i konkurransen må du:

Like Makestyle på Facebook her.
Like min fanpage på Facebook her.
Følge @Makestyle på Instagram.
Følge @Madeleinepedersenn på Instagram.
Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETHer ser dere hvordan håret mitt ser ut etter bruk av MAST Vol.2:


Likte dere denne konkurransen?

JUST ANOTHER DAY AT WORK

Jeg har jobbet snart 2 år på Urban, og det er vannvittig hvor fort det har gått. Jeg har blitt kjent med helt supre mennesker som har blitt mine kollegaer, og vi har liksom blitt en liten god gjeng. Så siden jeg har jobbet her så lenge, har jeg fått visse vaner på jobben som jeg tenkte å fortelle dere litt om. Hver morgen som jeg åpner, har jeg en liten To Do List som vi selv skriver på morgenen. Dette er alt fra å vaske gulv, til å ringe kunder angående varer. Men i tillegg til dette, så er det noe jeg bare DIGGER at vi kan gjøre på Urban. Det er nemlig at vi kan spille av egen musikk fra mobilen. Hver eneste morgen spiller jeg av sovelisten min Close Your Eyes, og ingenting slår Coldplay på en stille morgen dere. Coldplay fikk jeg sansen for i en veldig ung alder i og med at min pappa hørte mye på dem før. Da klokken nærmer seg 12:00, endrer jeg litt på den rolige stemningen og kjører på med Good Vibes listen min som består av veldig mye hiphop. Men i mellomtiden, er jeg nødt til å ha noe på morgenkvisten og det er iskaffe med karamellsirup fra Norli. Jeg har blitt så hekta på denne iskaffen at det ikke er bra. I tillegg til iskaffe, kjøper jeg enten karbonadebaguett fra Finbakeriet eller boller, banan & yoghurt på matbutikken. Ender alltid opp med noe godteri i tillegg til maten, men det er jo bare bra å holde blodsukkeret oppe på jobb (hehe, god unnskyldning).

7 timer på jobb kan fort høres veldig mye ut, spesielt siden man står oppreist hele dagen. Men overraskende nok går tiden innmari fort når det er kunder innom, og man faktisk har en del å gjøre på jobb. Jeg kan ikke akkurat klage på jobben jeg har, jeg stirrer på fine varer hele dagen.
Hele antrekket bortsett fra klokken og buksen er fra Urban, mens buksen er fra Topshop og klokken er fra Triwa.

Har du noen vaner på jobben din & liker dere at jeg tar litt bilder på jobben?

GIVEAWAY - TRIWA CHAMPAGNE SKALA

Mine kjære faste lesere vet at jeg er en skikkelig klokkejente! Jeg går ikke ut døren med mindre jeg har husket på å ta på meg en klokke. Jeg liker bare ikke å føle meg "naken" på venstre arm, og hvorfor skal man føle seg naken, hvis man kan pynte håndleddet sitt med en nydelig klokke a dere? For meg er en klokke en veldig viktig detalj, det er med på å bygge antrekket og det ser bare skikkelig bra ut. Beste av alt, føler man at antrekket sitt er kjedelig, kan noe så lite som en klokke være med på å gjøre antrekket mer spennende og classy. Jeg har kommet til det punktet at jeg føler antrekket mitt ikke er helt gjennomført, med mindre jeg har på meg en klokke.

Jeg holder nå en konkurranse på instagram i samarbeid med TRIWA som jeg er ambassadør for i 2015. Veldig spennende for min del, men nå er den litt spennende for dere også. Jeg har snakket litt med dem om konkurranser osv, og de var så snille som ville la meg holde en super konkurranse på instagram. Jeg har valgt ut klokken dere kan vinne, og det er også en klokke jeg selv eier. Den er fantastisk! Modellen er Champagne Skala, og størrelsen på uret er 36 mm, som da er perfekt for oss med lite håndledd. Verdien på denne klokken er 1 995 kroner, så spør du meg er dette en super premie å vinne. Stikk innom instagramen min @madeleinepedersenn for å sjekke ut hvordan DU kan vinne denne klokken.  Så siden dette er en konkurranse som foregår på instagram, lurer jeg på om dere kanskje ville vært interesserte i en slik konkurranse på bloggen min? Hvis dere har lyst til dette, så skal jeg se hva jeg kan få til med TRIWA i og med at jeg nå er ambassadør for dem. Jeg kan ikke love noe, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg bare virkelig elsker å holde konkurranser for dere, haha dere aner ikke. Jeg er så takknemlig for at jeg har dere, så at jeg kan være med på å gi ut slike premier til dere, det er en ubeskrivelig god følelse å sitte med. Det handler om å gi og ta, gjør det ikke?

Er den ikke fin? Husk at du kan vinne den på instagramen min!

RENE TENNER RUNDT & MELLOM

// I samarbeid med Solidox.

Jeg kommer fra en familie som har hatt utallige problemer med tennene sine. Jeg selv har hatt store problemer med tennene mine siden jeg var liten. Jeg synes det var SÅ kjedelig å pusse tennene, at både jeg og søsteren min bare skrudde på vannet på badet, våtet til tannbørsten våres for å lure mamma og pappa. Etterhvert ble det til at jeg bare pusset tennene på morningen, fordi jeg hatet å gjøre det på kveldene. Det førte dessverre til at jeg fikk skikkelig tanntrøbbel, og måtte rotfylle hele 2 tenner innen jeg var 12 år, hvis jeg ikke husker feil. Det er skummelt å tenke på, for det koster så mye å fikse tennene. Så siden den gangen, har jeg sagt til meg selv at jeg aldri igjen skal måtte rotfylle, og eneste du trenger å gjøre for å ta vare på tenne dine er jo å være flink til å pusse dem godt. Mat og drikke kommer så klart i tillegg til dette, men å pusse tennene forebygger tannproblemene.

Det kanskje ikke mange vet, er at faktisk hele 30% av alle hull oppstår mellom tennene. Dette skjer fordi vi ikke er flinke nok til å pusse tennene godt nok. Puss tennene dine 2 minutter hver morgen og hver kveld, så får du fine, rene tenner rundt og mellom - og i tillegg sparer deg for ett par ekstra besøk hos tannlegen i året. Det er lett å glemme å ta vare på tennene sine, men det er like lett å ikke glemme det. Alle drømmer om å ha ekstra sunne og rene tenner, med frisk pust. Nyheten Solidox Rene Tenner Rundt & Mellom er en tannkrem for voksne, med Clean Between formulering og mikrogranuler, som fjerner bakterier og plakk effektivt. Den kommer i en superfresh farge, nemlig blå - og for meg er det bare enda gøyere å pusse tennene, haha. Noen vokser aldri helt opp, si. Beste av alt med denne tannkremen; Den smaker nesten akkurat som min favoritt tyggis!

Ønsker du å lese mer om denne nyheten, trykk gjerne her.

Er du flink på å pusse tennene dine hver morgen & kveld? Jeg skal være ærlig, det hender jeg er sløv på kveldene.....

JOGGIS PÅ JOBB

Haha, jeg vet ikke om mange av dere vet dette, men jeg virkelig elsker å gå i joggebukse. Jeg har flere joggebukser enn vanlig jeans i klesskapet mitt. Så fort jeg har kommet hjem, slenger jeg på meg en av mine mest behagelige joggebukser og kosegensere. Dette er faktisk hver dag. Jeg bruker til vanlig kun høytlivsbukser, ala plenty modellen fra Dr.Denim hvis dere forstår litt mer. Så det er ganske udigg å gå en hel dag med at noe strammer inn magen din, men det blir derfor enda diggere å ta av seg denne stramme buksen og hoppe inn i noe så behagelig som en joggebukse. Jeg kunne sikkert skrevet ned 100 punkter om hvorfor joggebukse er best, men det skal jeg spare meg for nå. Jeg prøver å gå i joggebukse så ofte som mulig, og det ender derfor opp med at jeg går med joggebukse på jobb noen ganger. Derfor er det så deilig at det finnes den litt mer penbuksen, i joggebukse modell, som man faktisk kan style opp sykt enkelt og pent, enn å se slaskete ut på jobb. Det er selvfølgelig visse regler i klesbutikker, og det har egentlig alltid vært det at man ikke kan gå med joggebukse på jobb fordi man skal se fin og fresh ut. But not now anymore!!!! Takket være designere, kan man nå gå i de mest behagelige buksene selv på jobb, men likevel se velkledd ut. Man kan mikse og matche så mye med joggebukser, blant annet å få det til å se ut som en jumpsuit eller litt mer den stilen jeg kjørte for i dag - som er en av favoritt lookene mine på jobb; supercozy.

Nå skal jeg legge meg godt til rette og se på 21 Jump Street. God lørdag!!!Cardigan & genseren er fra Urban, mens joggebuksen er fra BikBok.

Hva synes dere?

GÅRSDAGEN I BILDER

Vinneren av Junkyardkonkurransen ble: Elida. Gratulerer så mye! Du vil bli kontaktet veldig snart.


Det er veldig rart å tenke på hvordan vennskap har utviklet seg siden da man gikk på barneskolen. Hvor mange venner man egentlig har hatt gjennom alle årene som har gått, og hvor mange venner man står igjen med i dag. En av mine gode venninner fra barneskolen, Tram, har jeg fremdeles kontakt med den dag i dag. Hun er en av få, som jeg fremdeles har igjen fra barneskolen, ungdomsskolen og videregående. Det er rart å tenke på at vi har kjent hverandre helt siden det var kult å ha klistremerkebok, med de mest sjeldne klistremerkene som kunne lyse i mørket, til at vi hadde en felles dagbok som vi hadde 1 uke hver, før vi leverte den for å lese om uken som hadde gått til hverandre. Jeg kan ikke telle på fingrene på hvor mange vi var hemmelige forelsket i, i løpet av barneskolen. Men det forblir en hemmelighet mellom oss, haha. Nesten trist at jeg ikke husker hvor den dagboken ble av, det hadde vært så gøy å lese den sånn 13 år senere. Selvom vi ikke ser hverandre så ofte, så er det liksom et sånt vennskap du bare vet kommer til å eksistere lenge.

Så i går fant vi ut at vi skulle utnytte det fine høstværet og være aktive ungdommer (jeg ser fremdeles ikke på meg selv som voksen dere). Vi dro derfor ut på Alby for å ta en liten spasertur der, og på veien møtte vi på 2 rådyr som løp over veien, 1 ponni, 3 hester og 1 veldig, veldig søt hund. Etter å ha møtt på alle disse dyrene, så var jeg godt fornøyd med dagen. Måtte jo kose litt med den søte ponnien som bare stod og tittet bort på oss. Jeg har ridd på hester før, sikkert en ponni òg, men altså så store tenner som de har er jeg alltid litt redd i starten før jeg våger å kose med dem. Denne ponnien var bare helt nydelig, hadde ingenting imot å bli hilst på. Uff, vinner jeg i lotto en dag, skal jeg ha en egen gård der man kan kose med så mange dyr man bare måtte ønske. Lov å drømme! Vi avsluttet denne dagen med å se film hjemme hos Tram. Jeg har overraskende nok ikke sett den nye Cinderella filmen, så da ble det den, iskaffe og pizza på menyen for kvelden. Dessverre slår den ikke Maleficent, langt ifra.

I dag har jeg hatt kjøretimer på trafikkskolen jeg kjører på, og det er vel det jeg har gjort i dag. Jeg har hatt en del kjøretimer der nå, men har fremdeles en lang vei å gå før jeg har lappen. Men jeg vil si jeg er godt i gang! Eneste jeg fremdeles sliter litt med er gripepunktet i rundkjøringer. Jeg får fortsatt ikke den til å sitte, men jeg kan ikke gjøre annet enn å øve mer. I familien har vi kun automat, så eneste stedet jeg får kjørt på er på trafikkskolen - som fort blir mye penger skal jeg si dere... Jeg tar kun dobbeltimer og det koster jo 1200 kroner, så om dagen prøver jeg å spare mest mulig og bruke minst mulig. Jeg holder på å spare til egen bil for øyeblikket, men jeg har veldig lyst til å kunne ta en ordentlig testtur med en bil før jeg kjøper den, og der er jeg ikke helt enda siden jeg ikke føler meg så trygg bak rattet. Usikkerheten min ødelegger litt, jeg må bare komme meg ut av den komfortsonen, så blir dette bra.

Hva synes du om bildene?

ANTREKK: BEIGE COAT

Jeg har vært opptatt hele denne dagen, og det føles fantastisk godt å kunne gjøre noe ut av dagene jeg har fri fra jobben. Litt rart å si med tanke på at bloggen er en jobb i seg selv, but you get it dont'ya. Jeg har vært med Tram hele dagen, har vært flink å tatt litt bilder som jeg skal dele med dere i morgen. Akkurat nå skal jeg vise dere antrekket for dagen. Flinke Tram vet nøyaktig hvordan bilder jeg vil ha, i og med at hun blogget selv før. Til å være i midten av oktober, hvor kulden sniker seg innpå en, var det overraskende godt vær til å tilbringe dagen ute. Sol og nydelig vær, og da surrer jo kun en ting opp i hodet mitt - nemlig antrekksbilder. Det er alltid så himla vanskelig å finne steder man kan ta bilder på, men i dag var det gjort på et blunk. Jeg tror dette faktisk er ett av mine favorittantrekk denne høsten.

Jeg ville gå for veldig lyse toner i dag, men også kjøre en laidback stil med caps på hodet. Long time no see! Rett og slett helt herlig å ha noe på hodet så håret ikke går i ansiktet hele tiden. Den flotte kåpen jeg hadde på meg i dag, er en av de fineste jeg eier. Den kjøpte jeg i fjor vinter, og jeg er like forelsket i den fremdeles. Jeg vurderte sorte bukser, men denne lysebeige fargen passet så godt til min grå petite bukse at det måtte bare bli den. Så for at dette antrekket skulle bli ordentlig gjennomført med lyse toner, endte jeg opp med en hvit skulderveske & hvite sneakers til. Hvordan skal jeg klare å bytte ut mine kjære sneakers med vintersko, det spørs haha...

Kåpe fra Vivikes // Genser & caps fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra Nelly // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

INNSPILLING MED SIDE2 & DEFINE

I dag har jeg noe kjempegøy å dele med dere. Jeg hadde litt av en spennende start på uken i dag morges. Jeg stod opp litt over klokken 08:00, for å gjøre meg klar til dagen. Jeg skulle nemlig få besøk av Side2 & Define. Jeg var både nervøs og ganske spent i og med at de skulle hjem til meg. Det er 2 gang jeg har en innspilling hjemme hos meg selv, så fremdeles litt nytt men likevel spennende. I samarbeid med Define, skulle vi spille inn en liten kortfilm med deres nyeste hårspray Refreshning Spray, som nettopp har kommet på markedet. Jeg fikk testet ut denne hårsprayen lenge før innspillingen, og jeg er blitt stor fan av det produktet. Så fort alle hadde funnet frem og kommet trygt hjem til meg, var det bare å vise dem litt rundt i huset. Jeg fikk litt sånn "welcome to my crib" feeling, så det nøt jeg godt hahaha. Vi satte oss ned i stuen, snakket litt om dagens agenda og så var det bare å kjøre på! Jeg vil ikke avsløre for mye av hva vi har filmet, for det er litt spennende å se det i stedet for å lese om det. Har jeg rett? Jeg er i hvertfall veldig spent på resultatet. Jeg føler ikke at jeg er naturlig foran kamera når jeg snakker, men for hver eneste gang blir det vel bedre. Jeg hadde hyggelige mennesker med meg i dag, som fikk meg til å slappe av så jeg tror resultatet blir ganske bra uten å si for mye! Så fort kortfilmen er ferdig redigert, skal jeg selvfølgelig dele den med dere her på bloggen. Det er jo så sjeldent jeg har videoblogger selv, og det er fordi jeg suger på å redigere. Så det å ha ett kamerateam som gjør dette daglig, da kan det ikke bli annet enn bra.

Det var en kjempe effektiv dag, så jeg glemte faktisk å ta litt behind the scenes bilder. Men jeg knipset ett par jeg kan dele med dere.
Har du hatt en god start på uken?

ANTREKK: BOMBER

Jeg må starte med å fortelle om noe som skjedde for bare to dager siden. Jeg er en jente som virkelig aldri blør neseblod, om det så har vært at jeg har fått et kne, basketball, albue, skulder osv i trynet. Aldri har jeg blødd neseblod av den grunn, men brått satt jeg på do hos Ida og nesa mi begynte å renne. Jeg tenkte det bare var snørr siden jeg var forkjølet, men så fort jeg tok hånden min borti nesa - da fosset det ut. Jeg blør svært sjeldent, så jeg fikk helt panikk. Da jeg er hjemme senere samme dagen, sitter jeg igjen på do og brått fosser det med blod, igjen. Det stanser etter noen minutter og jeg begynner å tenke at dette er litt rart. Så dere, senere denne kvelden sitter jeg ved skrivebordet mitt på pcen, og nesen begynner å renne igjen, denne gangen var jeg bombesikker på at det var snørr, men jaggu meg tok jeg ikke feil. Denne gangen blødde jeg mest, det stanset ikke før 10 minutter hadde gått. Og jeg sitter igjen med et spørsmål, hvorfor bare helt ut av det blå blødde jeg neseblod 3 ganger på èn dag, helt uten videre? Er dette normalt, skjer dette stadig vekk med andre også? Jeg kan telle på fingrene på hvor få ganger jeg har blødd neseblod siden jeg kom til verden, og så skjer det 3 ganger på samme dag?...

De siste dagene har jeg fundert veldig på det, og det kan tydeligvis komme av lite søvn og mye stress - noe som passer meg perfekt, spesielt det sistnevnte. Jeg er ikke flink til å slappe av om dagen. Jeg stresser veldig mye siden det er mye som foregår akkurat nå. September og oktober har vært 2 stressende måneder for meg, og det var vært så mye at jeg nesten har villet sette meg ned og bare bryte ut i tårer, for så sliten har jeg vært. Å ha 2 jobber er veldig slitsomt, hvertfall når du har en ekstrajobb som du jobber på opptil 5 ganger i uken og en fulltidsjobb som er bloggen - noe som er i bakhodet ditt 24/7, og i tillegg jobber med deg selv. Det har vært så mye den siste tiden at jeg faktisk har lagt fra meg alt arbeid og bare stirret i veggen, fordi det har blitt for mye. Etter denne måneden er over, kan jeg senke skuldrene og bare se frem til bursdagen min som er i midten av november, håper jeg.
Bomberjacket fra Junkyard HER (sponset) // Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Skjorte fra Gina Tricot // Sko fra Nike

Hva synes dere?

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD XX-XY & SVEA

Den siste uken har jeg sittet og snakket med litt samarbeidapartnere for litt ideèr fremover på bloggen. Det har vært litt stille med konkurranser den siste perioden, men nå skal det endres på! Jeg har fått ordnet noen supre konkurranser til dere, og lignende konkurranser vil også kjøres på instagram. Så hvis du ikke vinner her på bloggen, så har du instagrammen min - og omvendt. Det blir flotte premier som skal deles ut, tro meg. Jeg elsker virkelig jobben min, spesielt når samarbeidspartnerne mine er så greie og vil gi ut premier til mine følgere.

Nå er det nok en gang på tide å kjøre en konkurranse i samarbeid med Junkyard. Denne gangen kan dere vinne valgfri produkter fra deres XX-XY & SVEA kolleksjon. Det er den kolleksjonen jeg var med på shoot i Oslo sammen med 3 andre bloggere. Produktene er superflotte, og jeg tok raskt fatt i mine favoritter som ligger trygt i klesskapet mitt nå. Så nå er det en heldig vinner som får gjøre det samme, nemlig velge ut sine favoritter fra denne kolleksjonen og få det sendt hjem til seg. Denne konkurransen vil vare i ca 1 uke, avsluttes enten på torsdag eller på fredag neste uke.

For å delta i denne konkurransen må du:

Like Junkyard på Facebook her.
Følge @junkyardnorge & @madeleinepedersenn på Instagram.
Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

LYKKE TIL!!!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


Enda flere produkter der de kommer fra, sjekk ut XX-XY her.

Likte du denne konkurransen? 

ADIDAS X LIMITED EDITION

Jeg har for en veldig god stund vært bitt av denne Adidas basillen. Det startet vel uten at jeg selv visste det da jeg var bitteliten og fikk mine kule Adidas og Nike sneakers, av mamma og pappa. Finner jeg dem, så skal jeg med glede vise dere dem for fysøren for en stil altså. Etter mange år med lite lyd fra Adidas, slo dem tilbake, ganske hardt. Og helt siden da, har Adidas bare overrasket gang på gang med ubeskrivelige print og varer. Det er dødskult å tenke på at Adidas har eksistert i over 60 år, og fremdeles går som det suser. Jeg gikk fra å kun elske de basic t-skjortene, til å elske alt med print på. Adidas har virkelig ingen grenser for fantasien, og jeg digger at de tar sjanser. Mens de tar sjanser med å produsere crazy produkter med print på, tar vi sjansene på å gå med dem. Der har jeg virkelig overgått meg selv. Jeg blir bare mer og mer fristet til å kjøpe produktene med masse print på, i stedet for å ta noe helt basic. Men en god blanding av basic og crazy, der har du meg. Noen ganger føler jeg for å være basic, mens andre dager vil jeg være crazy, men med stil.

På Junkyard har de nå fått en Limited Edition kolleksjon fra Adidas, og jeg må fortelle dere at den kolleksjonen elsker jeg. De har gått all-in med zebraprint og blått blomsterprint i både sko, underdeler og overdeler, også tilbehør. Heldige meg, fikk tak i mine favoritter fra denne LTD kolleksjonen før den er utsolgt. For meg å høre at noe er limited edition, da sikler jeg litt ekstra siden det kun er ett fåtall med mennesker som du da kommer til å se med disse produktene. Jeg er kjempefornøyd med det jeg fikk fra Adidas. Jeg bestemte meg for å kjøre på med enkel strandveske, stilfull genser og matchende sneakers. Jeg har allerede testet ut disse skoene som heter ZX Flux Smooth, og for å være litt teit nå skal jeg virkelig si at de er smoothe å gå i. De veier bokstaveligtalt ingenting, og har god demping som passer veldig for meg som står mye oppreist når jeg er på jobb.Genseren finner du her & skoene finner du her. Produktene er sponset.

Liker du den nye Limited Edition kolleksjonen fra Adidas?

ANTREKK: RED AND BLACK

Med tanke på at jeg sover ufattelig dårlig om dagen, gikk det dritbra på jobben i dag. Jeg var virkelig i nuet eller hva man sier! Tror denne dagen er den raskeste vakten jeg har hatt på lenge, selvom jeg ikke hadde så veldig mye å gjøre på jobben i dag. Før jeg visste ordet av det, var vakten min over og jeg var på vei til Ida hvor vi skulle sitte barnevakt for lillesøsteren og lillebrorer hennes i noen timer. Jeg tror vi er tidenes barnevakter som lagde eggedosis fordi alle fikk sukkerkick, hahahaha jeg må le. Alle satt og bare lagde smattelyder fordi vi alle ville ha noe godteri, og brått nevnte jeg eggedosis, fordi jeg kunne ikke huske hva det smaker. Brått stod vi med hvert vårt glass fyllt med eggedosis. Men tror det vil bli en evighet til jeg smaker på eggedosis igjen, fyfader så kvalmende. Vi gikk rett fra eggedosis til salt popcorn, og sa oss da veldig fornøyde med gomlingen vår.

Siden jeg hadde kledd meg opp og sminket meg til ett mennesket i dag, bestemte jeg meg for å ta antrekksbilder. Men det var lettere sagt enn gjort med den irriterende vinden. Det er sånne type problemer jenter med langt hår har, og hvertfall bloggere med hår i alle kanter. Jeg ville egentlig stå ute i gaten, men der var vinden på sitt verste så jeg må beklage litt for at det ikke ble de beste bildene. Men antrekket får dere sett så får jeg heller komme tilbake litt sterkere i neste antrekksinnlegg på bloggen. Jeg har skjønt at det beste lyset er før 17:00, så det må jeg også jobbe litt med heretter.
Jakke fra Mistressrocks // Genser, skjerf og sko fra Urban // Veske fra Versace // Skjorte fra Asos // Bukse fra TopShop // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

NELLY FAVORITES

// Innlegget inneholder adlinks.

Søndagen i går trengte jeg virkelig for en liten avkobling. Sånn forkjølet som jeg er nå, gjør at jeg nesten kun er sengeliggende, reiser meg kun opp for å gå på do eller når jeg skal spise noe mat. Heldigvis hjalp avkoblingen i går, og jeg føler meg friskere i dag men fremdeles ikke helt frisk. Så denne mandagen skal jeg gjøre akkurat det samme som jeg gjorde i går, nemlig å være lat og heller bruke all energien på jobben i morgen. Eneste grunnen til at jeg skal ut av huset i dag, er for å fylle opp kjøleskapet med masse digg, og ikke minst snacks-skålen som er på rommet mitt. Første gangen på sikkert 1 år at den er tom, fordi jeg vasket den i forigårs. Da er det på tide å fylle den opp igjen!

Jeg er ikke modell nok for bloggen i dag, tro meg. Derfor tenkte jeg å poste et innlegg med mine favoritter fra Nelly som jeg ikke har gjort på en veldig god stund. Ser at Nelly har fått masse nytt, og veldig mye som jeg liker! Nå som det går mot kaldere tider, er det jo bare rått å kle seg godt og varmt med stil. Jeg falt helt sinnsykt for en poncho folkens, en poncho dere. Jeg eier ingen, aldri hatt en og det er fordi jeg aldri har likt det. Men den fra Only så bare så innmari fin og god ut, med den søte hetten. Kanskje jeg skal kjøpe den? Må tenke litt på det, før jeg brått handler uten å tenke. En annen ting jeg aldri blir lei er vesker. Det kommer stadig vekk inn nye flotte vesker på nettbutikken deres, og jeg er alltid på utkikk etter en liten skulderveske. Jeg ble så fornøyd med den skuldervesken fra River Island, at jeg er veldig interessert i en lignende. Jeg synes en veske kan gjøre så mye med et antrekk, og for meg er det virkelig et must med tanke på hvor mye dilldall jeg tar med meg rundt. Selvom jeg kun har nevnt et par få ting over, er det likevel mye fint jeg fant, bare sjekk her;


1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER

11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER

15. HER // 16. HER

17. HER // 18. HER

Noe dere likte?

MIN LØRDAG

I dag var det den siste stengingen for denne uken på Urban. Jeg ble brått forkjølet på onsdagkveld, så jeg har bodd i skjerf og piller de siste dagene nå. Det er nesten så jeg ikke vil svelge fordi det gjør så vondt, men heldigvis kjøpte jeg Zyx på apoteket som skal lindre smertene. Det har jo vært sykt mye snakk om at halspastiller bare er noe tull i media og at det kun er 1 av 10 som faktisk fungerer. Jeg hadde med mye flaks kjøpt den riktige som faktisk sies å fungere mot forkjølelse. Men det sies at denne skal lindre smertene i hele 2-3 timer, det stemmer overhodet ikke. Den lindrer smertene de få minuttene du sutter på pastillen, og that's it. Kanskje den funker bedre på andre, men på meg gjorde den ikke noe særlig. Jeg vet ikke om kakao egentlig hjelper, men det er godt for halsen min der og da så jeg klager ikke, haha. Jeg kan heller ikke klage på at jeg har jobbet hele denne uken både på Urban og med innspillingen med Max Factor. Første gangen jeg kjenner kroppen min virkelig trenger litt helg nå for å slappe av etter mye jobbing. Det skal jeg gjøre i dag! Jeg har nesten akkurat laget den beste tacoen noensinne, som jeg har spist meg mett på og nå skal jeg hoppe inn i joggisen så skal jeg se på Dusinet Fullt 2 på TV3 mens jeg knasker på noe godt. NÅ skal jeg endelig slappe av resten av helgen.

Ha en strålende lørdagDen siste tiden har jeg faktisk hørt at mange ikke er så fornøyde med Malene Birger dekslene sine, men ett jeg vil skryte av fra samme merket er dette skinn-dekslet. Tror det er det beste dekslet jeg har hatt.

Når sist var du syk & har du hatt mye å gjøre denne uken?

ANTREKK: UNBLOGGED

Dessverre fikk jeg lite tid til å få blogget etter jobben i går, jeg måtte nemlig få i meg litt søvn rett etter jobben og deretter komme meg ned igjen på Urban. Vi skulle på salgskurs på Strømmen, som er litt unna Moss her jeg bor. Det tar litt over 1 time inn med bil, så med tanke på at kurset startet rundt 21:00, fikk vi litt hastverk med å komme oss av gårde i og med at vi stenger 20:00. Da vi endelig kom frem på Strømmen Storsenter, var det nesten til å gå seg vill, for det var virkelig et stort senter vi skulle på. Helt vilt hvor mange bra butikker, resturanter og smoothiebarer de har der. Nesten så man vil ta seg en tur dit kun for det, i en senere anledning haha. Salgskurset var sammen med alle fra regionen, og noe av det vi gjorde som faktisk er sykt lærerikt er å bli delt opp i lag og ha rollespill hvor noen er selgere og andre er kunder. Resten av gjengen skal da følge godt med på hva som var bra og hva som var dårlig - og sjokkerende nok, ga det sykt bra resultat. Ellers var det litt snakkis og pizza underveis mens vi pratet om hva det innebærer å være en god selger osv. Det er første gangen jeg er med på et salgskurs med forskjellige Urban butikker, så for meg var det veldig nyttig og lærerikt. Eneste jeg gruet meg vilt til var turen hjem. Kurset var ikke ferdig før 23:55-ish (?). Og med tanke på at vi skulle kjøre hjem til Moss igjen, så hadde vi en liten roadtrip å "glede" oss til. Spesielt jeg som skulle ÅPNE i dag klokken 09:00. Jeg fikk ikke lagt meg før klokken var nærmere 02:00, siden vi kjørte litt feil på veien hjem og det var omkjøring på E6 så vi måtte ta en annen vei og blablabla. Tre trøtte jenter i en bil, som bare ville komme seg hjem til lille Moss, var brått på vei til Kristiansand, hahahaha jeg dør. Overraskende nok gikk det supert å åpne i dag, men måtte slå til med en liten powernap etter jobben i dag også.

Jeg har jobbet hver eneste dag denne uken, og det var vært veldig mye som har måttet gjøres. Derfor har kameraet blitt liggende hjemme... Første gangen siden jeg skaffet meg kameraet. Men heldigvis kom jeg på at jeg har et antrekk jeg aldri fikk postet for litt over 1 uke siden. Endte opp med å publisere et annet antrekk jeg ble mer fornøyd med dagen etter disse ble tatt. Men blant alle antrekk man bruker, så får man jo noen favoritter og ikke-favoritter. Jeg tror kanskje jeg ikke likte antrekket pga frisyren ødela? Jeg vet faktisk ikke.Jakke fra Selected Femme // Genser fra Ivyrevel HER (sponset) // Bukse fra Dr.Denim // Veske fra River Island // Sko fra Nike

Hva synes dere?