hits

oktober 2018

ANTREKK: BACK TO BASICS

I går hadde jeg en skikkelig koselig, og avslappende dag som jeg har planlagt at resten av helgen min skal være. Det begynte å bli en stund siden sist jeg hadde vært med Nora, så vi bestemte oss for å ha en tacofredag hos henne i går sammen med en annen venninne som heter Karoline. Nora har flyttet tilbake til Fredrikstad nå, så det er utrolig gøy å vite at avstanden mellom oss er kortere nå, til tross for at vi sjeldent får sett hverandre siden vi er så opptatte begge to. Vi har begynt å bli flinkere til å planlegge lenger frem i tid, så vi har spikret flere datoer som vi skal være med hverandre nå. Det sier litt om hvor hektiske hverdager vi har! Det er nesten sykt synes jeg. Jeg hadde tid til alt og ingenting før, mens nå må alt planlegges for at det skal bli nok tid til alt. 

Jeg skal prøve å bli flinkere på å variere hva jeg går med, for jeg favoriserer plagg og bruker de gang på gang, mens annet bare ligger i skapet og ikke blir brukt. Denne gangen tok jeg på meg en skinnjakke jeg ikke har brukt på leeeenge, grunnet fordi jeg sliter med å style skinnjakker. Er det bare jeg som synes det er vanskelig? Snakk om et luksusproblem..

Nå skal jeg pakke håndkofferter og gjøre meg klar for noen fine dager i Oslo <3

Skinnjakke fra Bodaskins // Genser fra Flat Top // Bukse fra Riccovero // Sko fra Acne Studios

SYV SMINKEPRODUKTER JEG BRUKER TIL HVERDAGS

Det er sjeldent jeg har så god tid før jeg skal på møter i Oslo, som det jeg hadde i dag. Det var skikkelig deilig, og ikke minst en avslappende morgen. Jeg hadde så god tid at jeg fikk spist to måltider før jeg gikk ut døren, og jeg fikk knipset bilder til i dag. Det er ikke ofte jeg har så god tid, så i dag kjente jeg at det var deilig å for en gangs skyld ikke stresse. Jeg hadde en helt grei dag med sminken min i dag, og tenkte derfor å dele med dere hvordan jeg sminker meg til hverdags. Det er ikke hver dag jeg putter på meg "alt" dette heller, men de dagene jeg har spesielt god tid, da kjører jeg på med litt ekstra for å føle meg fin som det jeg gjorde i dag. 

Produktene jeg skal vise dere nå er også hva jeg bruker til da jeg skal ut på byen, jeg kjører bare på med enda mer av det samme for å få litt mer wow look. Dette synes jeg er veldig fine produkter som både passer til en naturlig glødende look, men ikke minst til en party look også. Det handler bare om hvor mye du påfører, og til hverdags synes jeg det holder med en mer glødende og fresh look som dere skal få se nå. 

Her er mine sminkefavoritter:bareMinerals foundation pudder - Jeg forguder dette pudderet, og det tror jeg virkelig alle i hele verden vet nå. Dette bruker jeg i hele ansiktet mitt for å freshe det opp og for å få litt ekstra glød.theBalm bronzer - Jeg markerer kinnbena og pannen min med denne, men den er såpass mørk til huden min nå at jeg tar veldig lite.theBalm highlighter - Her bruker jeg den helt til venstre for å highlighte kinnene mine. Dette er den eneste highlighteren jeg noensinne har brukt, and i love it. Anastasia Beverly Hills øyenbrynspenn - Jeg fyller inn brynene mine med denne, men kun ytterst for å få dem til å se mer fyldigere ut. Maybelline Brow Mascara - Dette er absolutt en favoritt, og den redder meg hver dag. Den er så bra at jeg noen ganger ikke trenger annet enn den for å føle meg bra.L´Oreal Telescopic Mascara - Dette er den beste mascaraen jeg har prøvd, og det sier litt når jeg har brukt denne siden ungdomsskolen (!!!).Mac leppestift Viva Glam II - Jeg sliter med å ha veldig bleke lepper som nesten gjør at jeg ser dehydrert ut. Derfor bruker jeg alltid denne for å gi leppene litt naturlig farge.Min hverdagslook:Jeg blir litt stresset over å se brynene mine fotografert så nærme, altså... Når vokste de så mye? 

EN SLITEN SJEL

Jeg tok meg selv i å stirre i løse luften på rommet mitt her om dagen, og vet dere hvor lenge? To timer, på to timer var jeg ikke tilstede, jeg husker ikke hva jeg tenkte, eneste jeg vet er at jeg forsvant for et lite øyeblikk som skulle vise seg å være to timer. Jeg vet ikke hva det er engang, så det er nesten håpløst å dele det med dere uten at jeg gir dere noen svar. Det er bare skremmende å ha levd i 23 år og plutselig våkner opp en dag, og føler at du har mistet deg selv på veien uten å vite hvor du er på vei hen. Jeg vet bare at jeg er trist, sliten og ikke meg selv. Jeg savner gløden jeg hadde tidligere i år, for jeg vet ikke helt når den forsvant, det bare skjedde. Jeg klarer heller ikke å oppføre meg som om alt er bra lenger, for hva hjelper det? Jeg har følt meg falsk fordi jeg ikke vil plage andre med mitt, for det er ikke store saker. Det er bare en liten periode i livet mitt der jeg føler at jeg sitter fast. Å skjerme meg fra sosiale medier hjelper meg litt til tider, men så kommer den stressende følelsen av at jeg ikke har gitt fra meg en lyd på noen dager og det ender opp med å få meg til å føle meg enda verre. Det er en ond sirkel som jeg ikke klarer å bryte opp. 

Jeg føler at jeg svikter venner, familie og kjæreste ved å ikke være like glad som jeg pleier å være. Jeg ser det på dem. Jeg kan kjenne på hele atmosfæren at jeg ødelegger stemningen fordi jeg rett og slett ikke orker å ta på meg en maske og late som om alt er bra. Jeg føler meg så sårbar for øyeblikket, og fyfaen det skremmer meg. Jeg har så mye å være glad for, og jeg blir så rasende for at jeg tar meg selv i å synes synd på meg selv uten å vite hva problemet mitt er. Jeg tør så vidt å snakke med noen, tilfelle de skal si at jeg trenger hjelp - for jeg har vel bare en dårlig periode, og det er alt - eller? Det kan hende det allerede er bedre i morgen, hvem vet. Kanskje det tar noen uker, men det kan bare bli bedre fremover og det får meg til å puste roligere.

Processed with VSCO with hb2 preset

JEG MÅ HØRE MER PÅ KROPPEN MIN

Inneholder annonselenker for Louds.

Nå begynner dere å bli veldig kjent med hva slags forhold jeg har til kollektiv trafikk her i Oslo. Jeg ble veldig testet på fredag siden jeg skulle på to møter på nærmere 1 time. Det første som skjer er at toget fra Moss er forsinket nesten 20 minutter, som allerede begynner å stresse meg før jeg har kommet meg innover. Deretter klarer jeg å gå på feil trikk siden jeg bare leser Majorstuen og ikke tenker noe over tallet foran. Det koster meg blant annet tid, og jeg blir så forbanna og skuffet over meg selv når jeg ikke klarer å gjøre slikt riktig. Så der stod jeg alene, stresset og redd fordi jeg måtte prøve på noe jeg ikke liker igjen. Jeg rekker heldigvis første møtet med et PR-byrå, slår av en liten prat før jeg må komme meg videre på neste møte, som er på en annen plass. Jeg klarte å nesten la panikken ta styringen, men jeg kom meg på riktig trikk og rakk det siste møte også. Jeg gikk derfra lettet, sliten og glad for at jeg beseiret noe jeg hater. Det var en uhyggelig hendelse på trikken på vei hjemover, men jeg er veldig glad for at det ikke eskalerte blant de som var involvert. 

Jeg har igjen hatt en stressende periode der jeg overtenker, og lar det gå utover psyken min. Det går utover hverdagen min blant annet, og ødelegger litt for de rundt meg siden jeg ikke er meg selv 100%. Jeg har ofte en intens hodepine rundt øynene mine, eneste måten jeg kan forklare hvordan det føles er at det kjennes ut som om det er luft som prøver å trenge seg igjennom øyet mitt (???). Jeg tror derfor et besøk hos legen kan gi meg noen svar på hva som foregår, og eventuelt hva jeg kan gjøre for å føle meg litt bedre. 

Skjorten er fra Louds og den finner du herHelt utrolig å tenke på at disse bildene nesten ikke er redigerte. Jeg tror jeg kanskje liker høsten likevel.

ANTREKK: LOOSE FIT

Dagene i Paris er over, og de har gått så fort at det nesten ikke føles ut som om jeg har vært der. Til neste gang vet jeg at jeg bør være i Paris hvertfall èn uke og ikke noe mindre for å få tid til å slappe av litt mellom alle slagene. Med tanke på at dette var min første gang i Paris, så har jeg litt blandet følelser om hva jeg synes om byen. Arkitekturen var nydelig, og noe jeg kunne sett på i en evighet, men den romantiske feelingen alle snakker så mye om kjente jeg ikke noe særlig til. Jeg føler derfor at Paris er så hypet opp til å være den mest romantiske byen at jeg nesten forventet å kjenne romantikken i luften. Det var noen fine dager, virkelig, men jeg har lært til neste gang å ikke ha for høye forhåpninger om at denne så kalte kjærlighetsbyen. Men heller å ta det litt som det kommer, og ikke skape meg noen høye forventinger, for da blir alltid skuffelsen større. 

Den siste dagen dro vi på Louis Vuitton Foundation siden været ikke var helt på topp, og det derfor var greit å gjøre noe innendørs. Jeg elsker å dra på art museum og det er noe jeg absolutt aldri skal slutte å dra på. Når det er sagt, gleder jeg meg ekstremt mye til helgen som kommer. Da er det nemlig Collective Oslo Fashion Art Festival og der tror jeg det kommer til å bli vist mye som er inspirerende.


Skjorte fra ByTimo // Bukse fra Riccovero // Sko fra Nike // Veske fra Morris 

HER BØR DU SPISE BRUNCH I PARIS

Før jeg skulle reise så fikk jeg sinnsykt mange tips fra både venner og følgere som kom med supre anbefalinger - og vi har sjekket opp alt på nett, og fant ut visse ting vi virkelig ville dra på. En av stedene vi ønsket å oppleve var å spise brunch på en plass som heter La Recyclerie. Konseptet ble vi fortalt var bra, og at det var et sted man burde oppleve som også blir kalt for en perle. Du blir umiddelbart tatt imot av fargerike omgivelser og haugevis av planter, samt at du får en typ vår-følelse av å gå inn dit. Det er så hipt og kult der at man sitter gjennom hele brunchen og blir nysgjerrig på alt som er rundt deg. Vi satt inne selvom de også har uteservering, og rett uten for vinduene kunne du se en gjengrodd gammel toglinje som er en fryd for øyet. Selve konseptet går ut på resirkulering som ligger veldig i navnet på plassen. Vi søkte litt rundt på Instagram og så kjapt at de har flere dyr (snakk om en god del) i bakgården som får maten som blir "kastet". Her får du altså ikke dårlig samvittighet over å la mat ligge igjen på tallerkenen, siden du vet noe av det blir gitt til dyrene.

Menyen er så enkel som det er mulig å bli; Du velger mellom vegetarisk eller standard tallerken, og dessert + drikke er inkludert. Alt på denne plassen overrasket meg, så dette er absolutt en plass jeg vil dra tilbake til. 


Den mest gøyale desserten jeg noen gang har spist. Den grønne fargen skremte meg, men det var overraskende godt.

ANTREKK: OVERSIZED BLAZER

Dag nummer 2 i Paris bestod av ekstremt mye gåing for å utforske steder vi har fått anbefalt fra både dere, og som vi har funnet på nettet. Jeg tror ikke jeg har tatt metroen så mye som det jeg har gjort her i Paris, men likevel blir jeg ikke særlig tryggere på det. Jeg prøver å beholde roen, selvom det er tydelig at jeg blir stresset blant så mange ukjente mennesker. Heldigvis er reisefølget mitt flink til å berolige meg, og få tankene over på andre steder - det trengs. På fredagen gikk vi i den fine parken, Promenade Plantèe som opprinnelig er en nedlagt toglinje. Den kan minnes veldig om High Line i New York, så det var veldig koselig å gjøre noe lignende på en så fin og varm dag. Vi ønsket også å sjekke ut den kjente og fargerike basketball banen på Pigalle, uheldigvis hadde vi ikke fått med oss at man må søke om lov for å ta bilder der på forhånd. Så dette ble derfor mer for øynene våres, og det gikk helt greit. Banen er bare så fascinerende at jeg gjerne skulle hatt noen bilder å vise de rundt meg. Men da vet vi dette til neste gang, så er vi litt bedre forberedt <3

Jeg er veldig glad for at jeg spurte dere om hjelp til hva jeg trengte å ha med meg til Paris med tanke på været. Dere hjalp meg mer enn dere tror, og jeg er så glad for at jeg fikk brukt en av de nye blazerne mine med en enkel og sort kjole til. Den perfekte kombinasjonen av ikke for varmt og ikke for kaldt, vil jeg si.


Blazer fra Riccovero // Kjole & solbriller fra Nelly // Sko fra Puma // Veske fra Morris 

LEILIGHETEN VI BOR I

Jeg beklager for at det blir så sen blogging om dagen, men vi er ute og utforsker Paris fra vi står opp til vi legger oss typ. Jeg blogger så og si i søvne, så beklager hvis det er noen slurvefeil i innleggene mens jeg er på tur. Jeg har med meg den mest energiske personen jeg kjenner, så det er ikke rart jeg er trøtt og sliten så fort vi kommer inn døren haha. Det kan høres ut som klaging, men det er det overhodet ikke. Han får meg til å le hele tiden, og det tapper en for krefter på en veldig søt måte. Noe jeg fikk gjort til morgenen i dag var å endelig få tatt bildene av leiligheten vi bor i frem til søndag. Jeg får en så god følelse av denne leiligheten, i tillegg til at jeg sover på skyer her. Jeg elsker leiligheter som er i en vintage stil, høyt under taket og at man kan høre at byen er ikke sover. Noe av det første jeg gjorde etter å ha lagt fra meg bagasjen var å sjekke ut alle dører og vinduer her, for så fort du ser ut - så er du omringet av flotte omgivelser. Mens jeg ordnet meg på badet tidligere i dag åpnet jeg vinduet ut til bakgården der jeg stod og hørte på en mann plystre i noe som føltes ut som en evighet. Det var koselig det. 

God helg til dere alle <3 Og så vil jeg takke dere for alle de koselige kommentarene i det siste. Det varmer.Sååå fint!

HEI FRA PARIS

Det kjennes så uvirkelig å være i Paris, byen jeg har sett i filmer, byen jeg har drømt om og byen jeg ville oppleve med en kjæreste. Reisefølget mitt er ingen andre enn Kristoffer, og turen er en gave han fikk av meg til bursdagen sin som var i sommer. Vi begge har hatt så mye å gjøre den siste tiden at vi fikk en litt brå wakeup call om at det nå bare var få dager igjen til vi skulle reise. Jeg har nesten ikke rukket å glede meg, siden tankene har vært et annet sted. Men når det er sagt, så er det fader meg så skjønt å endelig være i Paris. Ikke bare er vi på nok en tur sammen og skaper flere minner, men jeg kan ikke annet enn å nevne hvor fint været her er. Det har gjort noe med humøret til oss begge i dag, og det merker jeg ettersom vi har vært våkne siden 06:00 og konstant vært i bevegelse siden da. Føttene verker, øynene stritter imot og kroppen skriker etter søvn. Det er et godt tegn på at det har vært en effektiv dag, skal jeg si dere. Vi har blitt kjent med området vi bor i, og kartet har vært vår bestevenn i dag og kommer til å være det de neste dagene vi skal være her. 

Vi er så heldige og får bo hos en venninne av broren til Kristoffer, samtidig som at han er her. Leiligheten her er så fin, så den skal jeg vise dere noen bilder av i morgen! Jeg synes noe av sjarmen med Paris er å virkelig oppleve byen ved å bo i en leilighet som dette, og dere kommer til å forstå hva jeg snakker om i morgen. Vi fant en søt sidegate med en bitteliten cafe på andre siden av gaten, og der kjøpte vi hver vår godbit.Damen som jobbet der spurte om jeg ville ha litt sukker på, LITT (???). Jeg skal ikke klage, for det sukkeret der trengte faktisk kroppen.
Her etterlignet vi egentlig bare et annet par for tull, men endte jo opp med at det ble bra så hejdå.

15 TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

1. På nettby for mange år tilbake hadde jeg en åpen mappe som het «Pretty little bitch» hvor det bare var masse selfies av meg selv på. Hvis dere lurer så skammer jeg meg ja.

2. Jeg løy til alle i klassen på barneskolen og sa jeg var allergisk mot syltetøy fordi jeg syntes det så veldig ekkelt ut.

3. Jeg mistet hamsteren min ut av vinduet mitt i 2 etasje da jeg gikk på barneskolen. Jeg ville bare vise noen nabogutter hamsteren min, og det falt (haha) meg aldri inn å gå ned trappene. Så jeg holdt Snippeline i hendene mine, og bøyde de nedover mot guttene helt frem til hun sklei ut av hendene mine, ned på markisen i første etasje og så rett på gresset. Og hva skjedde så? HUN OVERLEVDE<3 ilu masse

4. Hvis jeg likte en gutt da jeg var mindre, men det var en annen jente som også like samme gutt så lot jeg alltid de andre få gutten fordi jeg alltid var redd for å tape uansett.

5. Jeg var naturlig blond før.


FOTO: Truls Qvale (trulsqvale)

6. Jeg var så redd for tannlegen før at jeg måtte ha full narkose for å rotfylle en tann.

7. Jeg tisset på meg ofte når jeg var liten. Jeg ville ikke gå glipp av moroa så jeg trodde jeg alltid klarte å holde meg lenger enn hva jeg gjorde.

8. Jeg bet så mye negler før at jeg ofte begynte å blø og fikk skorper (BLÆÆÆH). Mamma måtte derimot ta over hendene mine og pleie dem i en laaaang tid for at de skulle bli bra igjen. Sorry mamma.

9. Jeg har blitt hekta på peanøtter med sjokolade på - altså det er farlig hvor mye jeg spiser av det.

10. Hvis jeg begynner på en serie, isolerer jeg meg vekk fra alt rundt meg og ser den ferdig på kort tid. Jeg klarer ikke å stoppe før jeg har sett siste episoden.

11. Jeg tenker på alt for mye negativt som kan skje i hverdagen min. Feks når vi sov i telt på lørdag, begynte jeg å forestille meg at det kunne komme en morder å ta oss og hele pakken. Så fort jeg hørte en lyd var jeg på vakt.

12. Jeg vil farge håret mitt litt mørkere.


FOTO: Truls Qvale (trulsqvale)

13. Jeg har et arr under haken min etter at jeg slo meg da jeg var yngre. Jeg lå på magen i stuen, så kom søsteren min løpende bort og satte seg oppå meg så jeg klarte å slå haken min i gulvet.

14. Noe av det verste jeg vet om er å stå foran en gruppe med mennesker å måtte snakke til dem. Jeg kan storme ut derfra og gråte fordi jeg synes det er så fælt. Det skjedde gjentatte ganger på skolen.

15. Jeg elsker ostepop.​