hits

november 2011

PAKKE I POSTEN

Halla! Kom hjem fra skolen i går og var veldig nysgjerrig på om pakken hadde kommet eller ikke. Men så dæven, den hadde endelig kommet! Bestilte ett smykket fra pyntdeg.no her om dagen. Det var enda finere i virkeligheten så dette gleder jeg meg til å pakke inn å gi til en god person som heldigvis ikke leser bloggen min at all. Dagen i dag vil gå til referat oppgave, matte innlevering og nynorsk stil. Great!Hva syns du om bildene ?
Likte du smykket jeg bestilte ?

- Vi snakkes ! <3

DOING IT ON MY WAY


Calvin Harris - Feel So Close

Halla! Fikk besøk av Martine tv kjendisen som alle kaller ho nå. Etter en liten stund sovnet ho og jeg ble så gira på å kødde med ho mens ho sov. Klarte ikke å motstå fristelsen. Kjørte på med nøyaktig ingredienser: Pepsodent tannpasta fra Kiwi og Hello Kitty Body Lotion fra H&M.


Hårfrisyre laget av: Madeleine

Ble litt payback, hehe.

Fine sitatet hennes: Had a dream that I got toothpaste and bodylotion in my hair, woke up, still got it.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Digger du å kødde med vennene dine ?

- Vi snakkes ! <3

FAILERS GONNA FAIL


Minnesota - Hold Up (Credz til Didrik)

Halla! I går skjedde det noe helt latterlig teit med meg. Å være meg er enklere sagt enn gjort, haha. Forresten, hater dager hvor jeg har med cash på skolen og de ikke selver baktpotet. FML. Men mekka det hjemme i dag så no biggie. Tenkte jeg kunne fortelle dere hva som har skjedd. Hehe. Jeg var på vei hjem fra skolen hvor jeg plutselig ble tatt av vinden og ble slengt inn i en bil hvor personene ga meg det "wtf". Det må ha sett så latterlig ut ettersom jeg vet det må ha sett teit ut. Haha! Failers gonna fail.


Klokken åtte om morran, trøttetrynet der.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Begynner du å bli dritt lei stormen Berit ?

- Vi snakkes ! <3

MY INSPO THIS WEEK

Halla! Jeg tok meg en powernap som varte i litt over to timer, ahhh. Føltes så godt! Startet på ett referat i norsken som må være ferdig til torsdagen pga vi får dronningbesøk på skolen til fredagen. Skal bli interessant, blir nok veldig gøy.  Forresten, på en gruppeoppgave fikk jeg 5'er i kk (kommunikasjon og kultur). Herregud trodde jeg ble lurt først. Veldig fornøyd! Nu er det tid for nye inspo bilder. Enjoy!

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

GO BLOOD


Dev Feat 50 Cent - In The Dark Remix (Credz til Endre)

Halla! Jeg var med Didrik og Martine i går og bare slappet av hjemme hos meg. Standar... Banket driten ut av Didrik så han begynte å blød neseblod. No biggie, skulle bare vise at han var sjangseløs mot meg. Fikk litt farge i ansiktet der, hehe. De siste dagene har jeg faktisk filmet litt på skolen, keene på å se hva vi driver med og hvordan man fester på skulen? Starter med å lære lyricsen så mekke dans. Forresten, at jeg banket Didrik var så bullshit at ikke engang toalettet ville ha spylt det ned. True story.


Jeg er meget in love i den nye hoodien min.

Her ser dere ritarden som blodet plutselig begynte å strømme ut av.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Keene på å se de korte filmene fra skuulen ?

- Vi snakkes ! <3

BIRTHDAY PARTI

Halla! Kom akkurat på at dæven så mye jeg har begynt å skrive engelsk overskrift i stede for norske. Håper det går greit for dere? Kanskje litt sent å spørre om uansett egentlig. Haha. På lørdagen var jeg jo i bursdagen til Amalie og Susanne og hadde det veldig koselig. Men dessverre så fucka pcen seg opp nok en gang så jeg ikke fikk postet bildene. Tenkte jeg kunne gjøre det nå så er jeg ferdig med det!


Hadde det romantisk med stearinlysene på badet.

Gode Emilie jentami.

Anna, Beate, meg, Emilie og Stine.

Susanne bursdagsbarnet og Emilie. Se så fiiine!

Meg og danserinne proffen Cecilie.

Hva syns du om bildene ?
Så det ikke koselig ut & gratulere dem med dagen som var ?

- Vi snakkes ! <3

COMPETITION


Porter Robinson - Say My Name Original Mix (Credz til Isak)

Halla! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og skal snart sette meg ned med nynorsk stilen som skal innleveres til fredagen. Skal leke med guttenmin senere i dag, møtte han på vei hjem  fra Trysil i går en kjapp tur. Godt å se igjen den tarden der!! Hadde ett teit veddemål på skolen i dag med Iselin. Vi skulle flette håret sammen og ikke løse den opp før skoledagen var over. Kan greit si at den fristelsen til å gi opp var der flere ganger. Haha! Nå skal jeg vise master chef skills @ the kitchen. See ya!
 
Jesper chiller i rettslære.

Fått meg en flette twin ser du vell.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva er planene dine for i dag & hatt teite veddemål før ?
 
- Vi snakkes ! <3

KONKURRANSE: VINN VALGFRITT SMYKKET

Halla! Da har jeg vært så heldig og få holde en konkurranse i samarbeid med pyntdeg.no! Utrolig mange fine diverse smykker her inne. Jeg er sikker på at akkurat du kommer til å finne noe du vil like her. Ønsker alle sammen lykke til i denne konkurransen. Trekker ut vinneren i løpet av uken så stay tuned.

Dette må du gjøre for å delta i konkurransen:

1. Gå inn på pyntdeg.no og finn ett valgfritt smykket\ ring\ armbånd\ øredobber du har lyst på.
2. Legg igjen linken til det smykket du ønsker deg i kommentarfelter.
3. Husk å skrive mailen din slik at at vi får kontaktet deg hvis du vinner.
4. Lik fanpage siden til pyntdeg.no ved å trykke LIKE så er du med.


Hva syns du om bildet ?
Blir du med i denne konkurransen ?!

- KONURRANSEN ER AVSLUTET OG VINNEREN ER KÅRET! TAKK FOR ALLE SOM BLE MED!

DAGENS INNKJØP 27.NOV.11

Halla! Vet ikke hva det er med at jeg og kokende vann kommer så godt overens for tiden men.. Lagde mat i overigår og klarte å helde kokende vann over hånden min. Ble litt solbrent der!! På jobben åpnet jeg vaskemaskinen før den var ferdig så det kom de varme vann strålende i trynet på meg i tilegg til damp. Digg. Har vært i Sverige med familien og endelig fått kjøpt genseren jeg har siklet etter, på tide!


Hettegenser SportShopen 1400kr

Hva syns du om bildet ?
Likte du innkjøpet mitt & brent deg på kokende vann flere gangiiir ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 26.NOV.11

Halla! Da er jeg hjemme fra bursdagen til Amalie og Susanne. Det var veldig koselig og så blide jenter er ikke dårlig. Hihi! Koste oss med musikk og munchis aka kaker osv.  Tusen takk for at jeg fikk komme. Jeg tenkte jeg kunne slenge ut bursdags outfiten siden det er lenge siden jeg har gjort det.


Genser Gina Tricot Smykket Vet Ikke Shorts BikBok Sko Dinsko
Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min og hva har du gjort i dag ?

- Vi snakkes ! <3

WORK AT NIGHT


Skrillex Remix - La Roux In For The Kill

Halla! I går som jeg sa tok jeg av dagen til å være avslappet så jeg var klar for jobben fra 23.00 til 03.00. Kinga kom til meg og ble hos meg til jeg dro på jobben. Og fyttikatta så grelle bilder vi tok, var ikke mulig å få ett vellykket. Elsker slike dager hvor man disser hverandre på bilder, bestevenner heter det! Jeg dro på jobben med Sindre som jeg jobber sammen med. Ble nesten vannkrig på kjøkkenet. Haha!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Hadde du en bra fredag & jobber du ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 25.NOV.11

Halla! Etter skolen var jeg en kjapp tur for å møte Didrik å gi han stavene til twintip skiene han hadde glemt igjen her før han stakk til Trysil i helga. Veien tok videre innom mormor en liten tur for å bare hilse på ho og hente gaven. Stakk egentlig kun for gaven, lol. Neida, er alltid like koselig å være på besøk hos mormor!! Dro en tur til byen med pappa så fant jeg 2011's chilleste skjorte vest. Lett om jeg kjøpte den.


Skjorte Carlings 149.50 kr Strømpebuksiiir H&M 60.50 Mascara H&M 179 kr

Veldig mange som lurer på hvilken mascara jeg bruker. Den heter TeleScopic og er driit bra!

Hva syns du om bildene ?
Likte du innkjøpet mitt & hvilken mascara bruker du ?

- Vi snakkes ! <3

S.T.O.K.E.D


The Glitch Mob - We Can Make The World Stop

Halla! God helg alle sammen, håper dere får en sinnsykt bra helg. Jeg kunne ikke vært mere giret på helg enn det jeg er nå. Denne helga går til powernap, middag, stalking på face, bursdag og jobbing. Jeg skal jobbe i natt så nå skal jeg bare slappe av og bare nyte dagen så lenge den varer. Veldig fornøyd med at jeg gleder meg til å jobbe. Rich bitch!!! Kom nettopp på at herregud, lemurer er så zøte.Hva syns du om sangen & bildet ?
Deilig med helg & hva er planene dine for helga ?

- Vi snakkes ! <3

REMEMBER THIS

Guys remember: While you sit around playing call of duty all day, your girlfriend is finding someone else to do your duty.Hva syns du om bildet ?
Likte du sitatet & har du noen gode sitater ?

- Vi snakkes ! <3

HAIR INSPO

Halla! Jeg har blitt ganske så dilla på hår bildet i det siste. Og dæven steike så inspirerende folk kan være med kun hår. Egentlig veldig sykt. Men jeg eier ikke skills da det gjelder frisyrer, dessverre. Ellers skulle jeg gjerne ha hatt en av disse søte frisyrene. Flettene har blitt en favoritt her hos meg.

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best & hvordan fikser du som oftest håret ditt ?

- Vi snakkes ! <3

NEW PERFUME

Halla! Etter skolen dro jeg ned til byen med gutta og bare loka der til de stakk. Så ble jeg igjen i byen for å vente på Kinga så snill som jeg er. En loner hang seg på, han er en milf magnet. Nemlig Steffen. Vi stakk inn på Cubus fordi jeg var så bestemt på at jeg skulle ha ny parfyme. Endte opp med samme parfyme som gikk tom samme dagen, den rosa Puma parfymen er en av mine favoritt dufter. Elsker den.


Elskir deg<3<3<3<3

Steffen the milf magnet.

Hva syns du om bildene ?
Har du Puma parfymen & noen parfymer du vil anbefale ?

- Vi snakkes ! <3

GREEN IS CLEAN


Hoodie Allen - The Chase Is On (Credz til Didrik)

Halla! Mange har spørt meg om ett spørsmå om tennene mine. Om jeg bleker dem eller ikke, og svaret er så greit som nei. Jeg bleker ikke tennene mine, må påføre at blitsen alltid gjør tenner litt hvitere, redigerer heller ikke tennene mine hvitere. Jeg hadde eksamen i dag, hvis dere ikke får vite hvordan det gikk senere betyr det at det gikk jævlig dårlig. Just sayin. Kjøpte meg ny parfyme i stad. Det var kult.Hva syns du om sangen & bildet ?
Bleker du tennene dine & hva er din favoritt parfyme ?

- Vi snakkes ! <3

NEW SHADEZ


Avicii - Levels

Halla! Kom hjem til en ganske bra pakke i posten.  Selvom sommeren kanskje er over er ikke fetishen min for shadez over. 2hardcore2handle. Jeg har endelig fått nye wayfarer solbriller. Gjennomsiktig og svart farge. Ganske fete. Suprise pakke, hadde ingen anelse om hvordan solbriller det ville bli. Men gjett om jeg er greit fornøyd a! Nå skal jeg straks ete meksikansk gryterett, en god favoritt. Yummi!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du mine nye shadez og handlet på solbrillekongen.no før ?

- Vi snakkes ! <3

WATERPOOL ZOON


ID16 Feat Emilie Shanti - Brackenbury 2012 (Credz til Isak)

Halla! Endelig ferdig med Black Swan foredraget, elsker den følelsen da jeg er ferdig med ett foredrag. Stoked på matte eksamen som snart står for tur. Feel my sarcasm! Ubrukelig og dum i det faget men thank god for at jeg er i bruk på kjøkkenet. Mastachef wadduup! Siden jeg savner sommeren og vil bade i dag stikker jeg til Mossehallen for å leke drittunge igjen i skliene. På med bikinien og frem med skilla.Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva er dine verste fag på skolen & skal du ta noe eksamen i år ?

- Vi snakkes ! <3

SURF INSPO WADUUP


Charlotte Gainsburg - Trick Pony Boys Noise Remix (Credz til Didrik)

Halla! Herregud jeg sitter og blar igjennom bahamas bilder osv. Tror jeg dævver snart, har så lyst til å dra dit med familien og venner. Kan vel vise dere ukens inspirasjon, litt lenge siden jeg har hatt det nuu. Så da kjører vi i gang med det. Favoritt maten min venter på med så, adioz my people. PEACE OUT!Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvilket bildet likte du best & vært i Bahamas før ?

- Vi snakkes ! <3

GIRLS NIGHT


Magnetic Man - I Need Air (Credz til Didrik)

Halla! I går var jeg på jentekveld hos Ida-Marie med andre fine jenter. Det var så koselig og morsomt. Vi startet med å spise nachos så tok vi en pause hvor Ida-Marie krøllet håret mitt. Første gang jeg har sett meg selv med sånt hår, veldig uvant.. Men det var fiint, hihi! Så kjørte vi i gang med de mektige dessertene som is, kake osv. Dj Boiler ble slått på og alle tok helt av. Haha! Takk for en super fin kveld.


Dinner time med fine jentene.

Nadine, Julie, meg og Kinga.

Vakre Nadine med brownies!!

Meg og Ida-Marie, flinke snuppelura som krøllet håret mitt.

Kinga jentami.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Så ikke det veldig koselig ut & hva gjorde du i går ?

- Vi snakkes ! <3

IT'S GONNA BE SWEET

Halla! Jeg har blitt bedt på en veldig fin jentekveld hos Ida-Marie. Det kommer til å bli så koselig. Kommer dit gående, vil dra derfra rullene. Blir masse nachos, cookies, cupcakes og oreo. Gleder meg til å tilbringe denne lørdagskvelden med jentene. Formen er ikke så veldig bra nå, men satser på at den blir bedre utover kvelden. Skal hvertfall ikke bli sittende hjemme denne lørdagen. Not gonna happend!!Hva syns du om bildet ?
Skal du noe koselig i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

THANKS FOR EVERYTHING

Halla! Tuusen takk for alle gratulasjoner jeg har fått overalt, på bloggen, på fanpagen min og av mine venner på facebook. Det betyr utrolig mye og er så koselig. Nå skal kanskje familien min til Sverige, en liten harrytur er ikke dårlig. Kanskje jeg kjøper hoodien jeg har sikla etter i over en mnd. Vi får se! Kanskje fristelsen er foor stor til å bare vende ryggen min til den. Jeg er 17 år jeg. Litt rart egentlig, ett år igjen til jeg er 18. Våkner opp til at gutta har posta en pen video av meg på youtube. Kan vel vise dere filmen, no biggie. Skal slutte å filme meg selv... Jeg er ikke så tard altså. Tusen takk gutta....


Vet at jeg kommer til å angre på at jeg posta den her, blir kult. Jeg.er.normal.

Hva syns dere om videoen ?
Hva er planene dere for i dag & vært i Sverige nå i det siste ?

- Vi snakkes ! <3

COOKIES

Halla! Kinga kom til meg med kake på døren, og tro meg. De var syykt gode! Enda bedre, mamma og pappa hadde gulrotkake og marsipan kake nede til meg. Munch wadduuup. Enda bedre, de kjøpte inn favoritt maten min som er poteter og bearnaise. Hihi! Hele kvelden har vært kjempe koselig, først var jeg med Kinga og storkoste meg mens vi spiste og bare slappet av. Thomas, Christian og Tommy kom på døren og gratulerte meg med dagen. Så kom jo Didrik (what a suprise) og spiste enda mere kagehh.


Gode kaken Kinga kom med, beste jentaa!

Kagehh jentene.

Hva syns du om bildene ?
Har du hatt en fin fredag så langt ?

- Vi snakkes ! <3

IT'S MY BIRTHDAY


The Roots Ft Patrick Stump - Birthday Girl

Endelig 17 år!!! Kjenner ingen forskjell, lmao. Didrik var hos meg til klokka ble 00.00, fikk veldig ett veldig zøtt bursdags kyss. Dermed kom søsteren min inn med veldig søt tallerken som hun hadde pyntet med glasur og muffins. På skolen sang gutta for meg i kantinen, mer sang i klassen, fikk god sjokoladekake og fikk ikke engang lov til å kjøpe min egen mat pga det er bursdagen min. Fikk lov av læreren å ønske meg en ting, da ønsket jeg at vi kunne slutte tidligere. Og fikk derfor stikke tidligere. Var ganske chill!

Hatt en veldig fin bursdag hittil, og bedre skal den bli. Kinga kommer til meg da hun slutter på skolen så skal vi kose oss masse. Hihi! Vet ikke om det blir noe partiiii eller bare en avslappet fering med beste jenta på peppes. Vi får se hva det blir til, blir bra!! Ønsker dere alle sammen en riktig god helg. XOXO


Bursdags nuss.

Søsteren min kom inn med dette til meg, brukte hele 4 min på det. Tusen takk! Du er bezt.

Sjekk ho er spent på gavene a.

Pappa har skjønt hva jeg liker, finally. Sykt digg skjorte.

Bursdagsklem fra gode pappa.

Blitt 17 år lizm.

Hoodie fra Didjik + plakat, hudprodukter fra ziz og penger + klær fra mamma og pappa. Tusen takk!!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Vil du være zøt og gratulere meg med dagen ? Hihi.

- Vi snakkes ! <3

STILIGE EFFEKTER PÅ BILDER

Halla! Tenkte jeg kunne skrive ett innlegg om hvor jeg redigerer bildene mine hen. Først, kan jeg fortelle dere at jeg tror ikke jeg har lagt ut noen bilder på bloggen min som jeg ikke har redigert. Elsker å redigere, det kan endre hele bildet med enda mer utstråling og mere farger. Jeg digger det! Jeg bruker for det meste PhotoScape 2, det er helt gratis og super enkelt å bruke. Jeg redigerer alltid bildene mine i film effekter der. Andre programmet jeg har begynt å redigere bildene mine  i finner du HER.

Begge redigerings-programmene er helt gratis!!! Veldig lett å forstå og utrolig morsomt. Tenkte at jeg kunne vise dere bilder før redigeringen deretter resultatet av bildene fra de to forskjellige redigerings-programmene så dere ser litt hvordan jeg redigerer bildene mine og hvor forskjell det faktisk blir.


PhotoScape2. Her har jeg brukt fargeglød og Velvia fra film effekter. Meg og Stine på bildet!

Pixlr-o-matic. Her har jeg brukt Tony effekten og Kryptonite. Didrik på bildet!

Pixlr-o-matic. Her har jeg brukt effekten Anne og Beep. Meg og iselin på bildet!

Pixlr-o-matic. Her har jeg brukt effekten Fred og Foggy. Meg, Tram og Ida på bildet!

Hva syns du om bildene ?
Bruker du disse redigerings programmene ?

- Vi snakkes ! <3

SUSHI DATE

Halla! Dro på sushi date med kjæresten i går. Det var utrolig interressant da det gjaldt fooden. Gruet meg en del til å smake på sushien, men det var faktisk godt!! Hadde det veldig koselig med Didjik pjusken i går. Fikk også bursdagsgaven min. Den toppet virkelig alt. Nemlig hans Mega Park hoodie og Majesty skis plakat. Lett om det er den nye favoritt genseren min og selfølgelig skal den plakaten henge ved sengen min. Tusen takk for gaven, Didjik. Hadde det veldig koselig, fyttikatta jeg er heldig.


Kjedet meg litt før Didrik kom.

Sæstepajet skal ut og spise sushi.

Glemte buksene sine han, din kylling med derp.

Bilde bevis på at jeg faktisk spiste sushi og var pr00 på de pinnene i max 1 minutt..

Hva syns du om bildene ?
Har du smakt eller liker du sushi ?

- Vi snakkes ! <3

FINITO MY PEOPLE

Halla! I media timen i dag så holdt vi på med bildene jeg fortalte om for litt siden. Jeg har funnet en bra side takket være en annen god blogger så derfor brukte jeg det programmet og redigerte dem der. Ble veldig fornøyd, digger de stilige effektene jeg kan legge til. Håper det blir bra! Tenkte dere kanskje ble litt nysgjerrige så vil derfor vise dere noen av bildene vi skal bruke, check them out dudez.


Ultranært bildet.

Fugleperspektiv.

Total bildet.

Nær bildet. Tram er fotografen og jeg er den som har redigert bildene. 

Hva syns du om bildene ?
Hvem av bildene likte du best ? 

- Vi snakkes ! <3 

RAGE ATTACK IS GOING ON

Halla! Beklager for null blogging i går. Men nettet vårt er nede og jeg aner ikke når det er tilbake. Hvordan har du det nå da Madeleine? Jeg har det helt jævlig. Hvorfor det da? Fordi jeg er avhengig av nett. Hvorfor er du det da? Fordi hele livet mitt er på facebook. Jeg håper nettet vårt er tilbake i løpet av denne dagen. Fordi jeg vil stalke folk på facebook, ahh. Rage attack is going on. Skal på date med sæsten i dag, siden han ikke er hjemme på bursdagen min. Gleder meg veldig, vi skal spise sushi!!Hva syns du om bildet ?
Har du hatt problemer med nettet før ? 

- Vi snakkes ! <3 

RANDOM FACTS ABOUT ME

Jeg hadde en periode hvor jeg digget å ta folk på øyevippene.
Jeg trodde aldri det ville bli meg og Didrik. Men det umulige ble mulig.
Jeg lager flere grimaser enn det jeg selv kan kontrollere, er derfor kalt gummitrynet.
Det er faktisk bare noen få som kaller meg gummitrynet, haha lmao.
Ikke våg å ring meg da jeg sover. Jeg sverger på potetene mine (som forresten er min favoritt mat) at jeg kan forveksles med å være drita hvis jeg snakker. Husker ingenting av samtalen senere.
Eplekake er så mye bedre uten de ekle eplene som er i.
Hvis det er mørkt i huset og jeg skal ned\ opp trappene I run for my life.
Jeg er smart, men anbefaler ikke å spraye parfyme i munnen. Føles ut som om tunga etser opp.
Kjeder jeg meg går jeg enten på badet og pusser tenna eller ned trappa og så opp igjen. Just for fun.
Hvis jeg kunne velge mellom å bli såret av en som betyr mye for meg eller bli påkjørt av en bil hadde jeg gått for bilen. Men d'oh, jeg elsker mat og er ikke random.
Jeg elsker den smerten i magen vennene mine gir meg da jeg ler for mye.Hva syns du om bildet ?
Var det noe som du ikke visste om meg fra før & si en random ting om deg ?

- Vi snakkes ! <3

MEDIA \ AIDEM

Halla! Didrik var hos meg i går og spiste middag å la han seg til å sove. Kjæresten min bare bruker meg han... Haha. Søndagen la jeg merke til hvor utslitt jeg var etter jobbingen. Så dermed sov jeg liiiitt lenger i dag og stakk på skolen senere. I media timen har vi startet på noe jeg interresserer meg litt mer i. Nemlig bilder. Vi holder på å ta bilder i forskjellige typer og skal sette det sammen i en film. Blir fett!


Iselin og Tram.

Jeg er pr000000 i sjakk. Nei, det er jeg ikke. Jeg er helt elendig i det.

Fornøyde jenta som har mangel på søvn, Tram og  Iselin.

Vina the best kiosk ever.

Ikke dårlig lunsj dette her nei.


Hva syns du om bildene ?
Hvilket klasse og linje går du i ?

- Vi snakkes ! <3

ZUNDAY

Halla! På jobben i går ble det helt kaos i garderoben. Folk mistet lappene sine og raget på oss pga vi ikke kunne gi tilbake jakkene uten bevis for da gikk vi imot reglene. Bortsett fra det, fikk vi ros for å ha gjort en veldig bra jobb. På slutten på sjefen med lollipop is. Jeg var ferdig og gikk ut da jeg plutselig så Didrik, Joachim og Steffen. Noe av det søteste, gutten min venta på meg til sent på nattaen. Jeg ble så glad og overrasket. De gikk sammen med meg hjem. Nå blir det deilig å bare slappe av hele dagen!Hva syns du om bildet ?
Har du hatt en bra helg ?

- Vi snakkes ! <3

THE KEEG AND THA GANGSTA

Halla! I dag var jeg oppe overraskende tidlig ettersom jeg la meg sent. Tok meg en lang, deilig og varm dusj før jeg stakk opp til Didrik tha gangstah og slappet av der med kule lillebroren hans og Joachim the keeg. Det var chiiiiiill. Nå døtter jeg i meg litt mat før veien tar videre til nok en natt med jobbing. Drømte at jeg hadde en veldig liten kattunge som lignet på en tiger i dag forresten. Den var skikkelig søt, hihi.


Gutten min klippa håret sitt. Verste var at han faktisk var god til det.

Kaller tunga mi for tjukka. Hehe.

Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe spesielt i dag egentlig ?

- Vi snakkes ! <3

GOOD MORNING

Halla! Kanskje en litt sen god morgen, men bedre sent enn aldri. I går jobbet jeg, og fikk opplæring i hva jeg skulle gjøre. Jeg er så fornøyd med jobben min, syns det var kjempe gøy!! Smilte og lo en god del ganger, det er vel ett bra tegn. Noen av dere har lurt på om det er lovlig innen for jobben min å drive med alkohol. Siden jeg kun er 16 år rydder jeg og vasker. Det er bare koselige mennesker som jobber der så jeg er svært fornøyd. Stod tilogmed bak kassa allerede i går. Blir verre i dag, kommer dobbelt så mange.Hva syns du om bildet ?
Har du hatt en god morgen så langt & hva er planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

LUCKY LUKE SALOON

Halla! Da venter jeg bare på at det er tid for meg til å dra på jobben. Sykt merkelig å si at jeg selv har jobb, hvertfall da jeg må si jeg ikke er ledig siden jeg skal jobbe. Haha, nye greier det ja! Men jeg gleder meg veldig, håper jeg bare ikke får en på trynet av noen der ettersom folk drikker og har det gøy. Da tar jeg igjen, tulla..  Haha. Det skal bli gøy å jobbe på Lucky Luke Saloon, skal jobbe fra 23.00 til 03.00.


Kjeda meg litt i stad.. Har ikke tellinga på hvor mange rynker jeg har på nesa.

Allerede fått jobb tshorta, ganske kuult.

Hva syns du om bildene ?
Vil du ønske meg lykke til på første jobb dagen ?

- Vi snakkes ! <3

IM A FUCKING WINNER BRO

Halla! Martine ringte meg nå nettopp og snakket litt før ho ga telefonen videre til Bjørn Erik bloggeren siden han også er på Studio S. Haha, han var jo drit koselig å snakke med. Plutselig sier han at jeg har vunnet 2 kino billetter til IN TIME!!! Passe digg ja. Ble evig glad for å vinne. Lett om jeg skal spandere en koselig kinodate på bestevennen min Kinga. Tusen takk, Bjørniii!!! Im a fucking winner bro, ayee.

Jeg har vært passe sløv i hele dag, frem til jeg hoppa i dusjen og fikk fikset meg til guttenmin kom en tur på besøk. Kjenner jeg gleder meg masse til å jobbe i kveld. Fått jobb på Lucky Luke puben!! Glæd mæ.


Dere ser vell at han ritarden der digger meg. He-he! Imsdal flaska tok all oppmerkomheten.

Hva syns dere om bildet ?
Vunnet en blogg konkurranse før & skal du se In Time filmen ?

- Vi snakkes ! <3

MY SWEET MODEL

Halla! I går dro jeg for å møte Martine etter ho var ferdig med kjøretimen. Vi dro ned til byen for jeg skulle hjelpe henne med å finne outfit til helga siden ho skal være hår modell for Studio S. Hun fikk også en melding om at hun offisielt hadde fått jobb som modell. Gratulerer så mye, jenta mi. Jeg ble så glad på hennes vegne at det nesten kom gledestårer. Hihihi. Håper denne helgen blir helt utrolig for henne.


Sjekk denne heldige jenta ved siden av meg som har blitt modell!

Klistremerker og øredobber fra Martine. Ho ville kun ha de grønne så jeg fikk resten, haha. Søtt!

Hva syns du om bildene ?
Vil du gratulere Martine, jenta fra Blanke ark som har blitt modell ?

- Vi snakkes ! <3

KARMA IS A BITCH

Halla! Jeg fikk krydder i øyet i går. Det gjorde vondt. Jeg har fått en god lærepenge. Skal slutte å legge meg så sent, da er jeg max fjern om morgningen som jeg var i dag. Kom på skolen klokka 08.00, får vite at jeg ikke starter før 11.00... Sykt fætt! Ble også minnet på at det er kursdag for lærerne i morgen så jeg ikke dukker opp på skolen nok en gang. Haha. Herregud den er så kjip. Tanken på at du kunne sovet lenger og bare chilla hjemme. Karma slår alltid hardt tilbake på meg. Som å få krydder i øyet.
Bildene er fra shooten med Tram. Som var bildene jeg ikke ville legge ut, hehe.

Hva syns du om bildene ?
Følelsen da du dukker opp på skolen og får vite at du ikke har time før om lenge suger right ?

- Vi snakkes ! <3

RAVE

Halla! I går satt jeg inne og gjorde leksene osv som jeg hadde sagt jeg skulle. Men det er enda mere jobbing som skal til. Didrik kom til meg også dro vi opp på butikken fordi han var så i munche humør. Jeg liker det. Hihi. Det er egentlig helt random at vi er sammen hver onsdag nesten, har noen programmer vi alltid ser på. Som er Helt perfekt og I kveld med Ylvis. Digger de programmene! Hahaha.


Redesignet en tshorte og, siden jeg digger gutter i singlett. Klar for rave han der.


Hva syns du om bildene ?
Følger du med på Helt perfekt & I kveld med Ylvis ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 09.NOV.11


Gym Class Heroes Feat Neon Hitch - Ass Back Home

Halla! Halve ansiktet mitt har hovna. Det er drit kult det. Nå skal jeg jobbe litt med en fremføring av Black Swan som jeg og to andre jenter har til neste uke. Gruer meg en god del, men det skal gå fint! Så har jeg vel seks sider med oppgaver jeg må gjøre. For en awesome onsdag dette vil bli. Forresten, fikk en skulder i ansiktet da jeg løp på  en person i gymmen. Derfor er halve trynet mitt hovent. Karma, hahaha!


Caps Junkyard Skjorte H&M Bukse Cubus Sko Laundry Klokke Husker ikkeMaria som har tatt bildene på skolen.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du outfiten min & liker du gym ?

- Vi snakkes ! <3

THANK YOU GUYS

Halla! Jeg vil bare takke dere for alle likes jeg har fått på fanpagen min og hvor mange som følger meg på twitter. Sjukt gøy å se at folk faktisk liker det. Søsteren mi fylte 21 år på søndag, gratulerer så mye med dagen som var!! I går var jeg med Didrik, tok en tur til byen hvor vi bare gikk litt rundt og så spiste. Vi dro en liten tur innen mormoren hans, var veldig koselig og jeg digget ho. Smilte og lo hele tiden ho. Hun var veldig pimp i jakka og capsen hans. Haha! Resten av kvelden var vi hos meg og bare slappet av.


Er så fin i dag så dere får se den kule ryggen min, wadup!

Hva syns du om bildet ?
Følger du meg på Twitter & liker du fanpagen min ?

- Vi snakkes ! <3

UFATTELIG BRA START PÅ DAGEN

Halla! Åh, dere aner ikke hvor lykkelig jeg er akkurat nå. Husker dere for en stund siden da jeg nevnte jeg kanskje fikk meg jobb? Jeg har fått meg jobb!!!! Fikk melding i dag tidlig om at jeg skulle på opplæring nå til fredagen, så sykt stokaaaa. Selveste Madde sløv- som ikke gidder å skrive cv har fått seg jobb. Uvirkelig, jeg er så glad jeg nå. Endelig tjene mine egne penger. Dette skal bli så gøy!Hva syns du om bildet ?
Har du jobb & er du sløv da det gjelder å skrive cv ?

- Vi snakkes ! <3

INSPIRIA SCIENCE CENTER

Halla! Jeg kommer på skolen ustelt og trøtt som et brød, haha brød er så slaskinger azz. Får vite at vi skal til Sarp på Inspiria Science Center. Først ble jeg ufornøyd fordi jeg hadde hørt det sugde og jeg var trøtt, men fyfasan så gøy det var der. Haha, herregud følte meg som en liten drittunge igjen da jeg gikk til de forskjellige apparatene. For en latterik og gøyal dag. Veldig glad for at jeg ikke droppa å bli med.


Malene, Anine og meg. Glade jentene på bussen.

Chillern in the hotspot <3<3<33<33<33

Iselin, Malene og meg. Ser ut som den verste drittungen.

Olaf, meg, Fredrik og Anine. Ser på noe sånn hjerne greier.

Suprise!! Føltes ut som vi var i Avatar syns nå jeg, hehe.

Jeg ble litt revet med, bare litt.

Tallsystem stafett, jeg ga opp så kom de som underviste timen og lærte meg det. Koselig gjort!!

Malene og en trøtt jente bak i der. Powernap på vei hjem da vett.

Hva syns du om bildene ?
Så ikke det gøy ut & har du vært på Inspiria ?

- Vi snakkes ! <3

AW3Z0ME PARTIII

Halla! I går var jeg på bursdags fæsten til Lien. Det var kjempe bra der, noe jeg visste det kom til å være. Musikken var bra og lyden kunne ikke vært noe bedre. Håper for all del han har kost seg like mye som der vi andre har gjort. Bare så kjiiiiipt at jeg måtte dra hjem tidligere. Tusen takk for at jeg fikk komme!!


Meg og Trygve danseløven.

Martine, Ida-Marie og Tram. God jentan!

Meg, Lien og Kristine.

Legg merke til Carsten helt til høyere som spretter champisen i ansiktet. Haha.

Zøteste Martine!

Heeeeey macarena! Beste partylåta everrr.

Hva syns du om bildene ?
Hva gjorde du i går & hatt en fin helg ?

- Vi snakkes ! <3

BIRTHDAY PARTEY

Halla! Lien arrangerer en bursdagsfest siden han fylte 17 år for noen dager siden. Gratulerer med dagen som var! Satser på at denne kvelden blir bra. Kveldene hos Lien slår aldri feil så dette skal bli en bra kveld vet jeg. Gleder meg. Dere får kose dere masse på denne fiine lørdagskvelden. Let's parteeeey!!!


Love you girl.

Hva syns du om bildet ?
Har du noen spesielle planer for kvelden ?

- Vi snakkes ! <3

MY YUMMI BREAKFAST

Halla! Da har jeg dusja eller dusjet. Klarte ikke å bestemme meg for hvem av ordene jeg skulle bruke så det ble dem begge. Herreguuuud, går igjennom så forferdelig vanskelige dilemmaer som det hele tiden. Nå har jeg døtta i meg en kanon god frokost og skal gå igjennom klærne mine for å finne ut hva jeg skal ha på i kveld. Ahhh snart tom for favoritt parfymen min, Ed Hardy.. Krise big time, yessss.Hva syns du om bildet ?
Så det ikke ut som en helt ok frokost ?

- Vi snakkes ! <3

KOSELIG FREDAG

Halla! I går var jeg med Didrik og Anders, keegene. Vi stakk opp på butikken siden gutta ville ha noe der. Ja, de kjøpte seg monter energi drikke, klementin juice og stimorol tyggis hvis dere lurte. Hehe. So hardcore. Anders ditcha oss etter litt så da koste jeg meg masse med guttenmin resten av kvelden.


Dette er Didrik. Han spiller på mobilen og suger i det. Jeg er glad da, hehe.

Anders og Didrik i butikkennnn. Egentlig hjemme hos meg da, har masse varer der. Lol!

Hva syns du om bildene ?
Hatt en bra start på helga du og ?

- Vi snakkes ! <3

N1CE WEEKEND


Ed Sheeran - The A Team

Halla! Formen min er merkelig i dag og det var den faktisk i går også. Kjipt for meg, but fuck that shiiiit. Det er helg!!! Jeg syns ukene begynner å gå fortere og fortere nå. Søsteren min fyller snart 21 år, stor jente nå. Skal så sykt vekke ho med de verste kjele lydene ever. Hva gjør jeg ikke for å vise at jeg er verdens beste lillesøster. Søskenkjærlighet, hihi. Nå skal jeg slappe av og nyte musikken. God hælj!Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva er dine planer for denne helga ?

- Vi snakkes ! <3

MY WISH LIST

Halla! Jeg har bursdag om 15 dager, gira til tusen. Men haha, det mest sugende angående bursdagen min er at da jeg gleder meg over å bli 17 har allerede vennene mine begynt å nevne at de snart er 18 år. Moro for dem... Fant en god del saker og ting jeg fikk lyst på. Så just for fun tenkte jeg å dele det med dere så dere forstår hva jeg sikler for til bursdagen min. Herregud tiden går fort dere! Nå er jeg sulten. Husker en spesiell ting jeg ønsker meg i fjord. En sæste. JACKPOT!! Det har jeg fått i år, hihiihihihi.


Og masse cash så jeg blir rich bitzhhhh, seff.

Hva syns du om bildet ?
Noen av tingene du likte & når har du bursdag ?

- Vi snakkes ! <3

NATURALLY LOOK

Halla! Da har jeg endelig kommet hjem sånn offisielt etter skolen. Var en kjapp tur innom meg for å hente noen saker så dro jeg til Tram fordi ho ville ta noen shoot bilder av meg. Så ville ho sminke meg litt også, kan greit si at jeg husker ikke sist jeg bar på så mye sminke. Forholder meg til kun mascara og øyenbrynstegner jeg. Vet ikke helt om jeg skal legge ut de bildene, var ikke meg at all. HEHE FUN!

Dere har så lenge spørt om hvordan jeg fikser øyevippene mine og brynene mine. Skal jeg være så puz å kanskje lage en video på hvordan jeg gjør det? Bruker TeleScopic i gull på øyevippene mine forresten.Hva syns du om bildet ?
Hva slags sminke bruker du ?

- Vi snakkes ! <3

SO HARDCORE

Halla! Merker at folk reagerer på hvor mye jeg er på pcen. Haha. Så derfor skal jeg gå ut i det frie å skaffe meg ett liv. Stikker for å trene etter jeg har lagd meg middag og deretter blir det lekser som skal sås, haha sås. WTF?!!??!!? So hardcore. Håper dere har et liv uten for pcen, no offense. Lol jk, jeg som trodde jeg kunne stikke ut. Har prøve i morgen, så lite frihet det ble i dag kjære Madeleine. Hehe, moro.Hva syns du om bildet ?
Sitter du for mye på pcen & mye lekser\ prøver på skolen ?

- Vi snakkes ! <3

HAHA LMAO

Herregud jeg sitter og ler for meg selv akkurat nå. Digger å geeke random tumblr's og finne latterlig bra sitater, tekster osv. Hvertfall da jeg kjenner meg igjen som om det skulle vært jeg som skrev dem.


Hva syns du om bildene ?
Hvilken likte du best & kjente du deg igjen ?

- Vi snakkes ! <3