hits

november 2012

NEW IN FROM JUNKYARD.NO

BOYAA! Tenkte å vise dere produktene jeg fikk i samarbeid med junkyard. Dere burde glede dere til desember, da skal nemlig jeg legge ut noe hver dag i samarbeid med junkyard. Og jeg veeet dere kommer til å digge det. Jeg er kjempe fornøyd med produktene. Får aldri sagt nok om hvor mye jeg digger junkyard. Hva er deres favoritt nettbutikk og er dere stoka på desember?
Jakke link - Genser link
Skjorte link - Tanktop link


Genser link


Skjorte link


Hoodie link - Shades link


//sponset 

IT'S SUN OUTSIDE BABY

Hei dere! Terminprøven gikk helt greit, så får håpe den går mye bedre enn matte. Ellers er jeg veldig glad fordi det er sol ute, sol gjør meg så glad. Men solen gjør det ikke akkurat noe varmere ute nå... Det er kjempe deilig med helg, hatt en kjempe stressende uke så denne helgen skal jeg kose meg masse med venner. Vinneren av junkyard konkurransen er kåret og gratulerer så mye til Pati! Håper du blir fornøyd med din nye Sweet Skateboards t-skjorte som snart er på vei. Du vil bli kontaktet om ikke lenge.

TERMINPRØVE

Hei! I morgen har jeg terminprøve i kommunikasjon og kulturkunnskap. Ja, prøvene tar aldri slutt for meg eller hva? Heldige meg. Men herregud så deilig det skal bli å ta helg etter dette. Kvelden vil gå til forberedelser til terminprøven i morgen. Jeg gruer meg ikke enda, men gjett om det kommer i morgen. Akkurat nå sitter jeg i sengen min og spiser lion sjokolade for å være helt direkte. Jeg er i skikkelig shoppehumør nå, men jeg er ganske bestemt når det kommer til pengebruk. Jeg har en viss sum jeg aldri skal gå under. Og det er enda godt jeg har holdt meg til den summen. Hvordan er det med dere og pengebruk? 

Flere av dere har har spurt om jeg kan legge ut spotifybrukeren min så trykk her for å komme til den. Kan legge ut noen av sangene jeg er ekstra dilla på for tiden. SNEAKPEEK

BOYAA! Som dere sikkert husker fortalte jeg at en junkyard pakke hadde ankommet posten i dag. Hentet den i stad og gleder meg til å vise fram litt nytt. Tror jeg skal kjøpe en Obey longsleeve fra nettbutikken om ikke lenge, så at de hadde fått dem inn igjen i går. Elsker slike gensere! Jakken jeg har bestilt og synes jeg er litt liten i størrelsen. Så vurderer å sende den tilbake og ta en størrelse større. Men det er usikkert enda!! Dere vet godt at jeg elsker junkyard. Jeg er så sur for at butikken kun finnes i Sverige, det burde kommet junkyard butikk her også synes nå jeg.
++ en jibberish hoodie, men typen stakk av med den i stad.

BEACHIT HOODIES

ALOHA! Nå kan vi endelig si at hoodiene er i hus. Det har tatt lang tid, men all ventingen er verdt det. Genserne er akkurat som vi ønsket og de er perfekte. Vi vil ta bilde av størrelsene på beachit hoodiene senere i kveld så dere får et bedre syn på hvordan størrelsene er. Men jeg kan fortelle dere at størrelsene er i normal størrelse og det er enda godt! Jeg har min i XXL og den er ikke for stor, heller ikke for liten. Den sitter perfekt på meg som er 164/ 165 cm høy. Hoodien med blå koster 299kr og hoodien med hvitt koster 349kr. Bestillingene av hoodiene er allerede i gang, kontakt oss på beachit fanpagen eller på beachit@hotmail.no! Hettegenserne og luene vil være ute på nettbutikken BeachItClothing.com innen ca 1 uke. So stay tuned!DONE

Ahhh, kjenner jeg bare kan senke skuldrene med tanke på at jeg ikke har mer matte eksamen. Frem til jeg vet om jeg har strøket eller ikke. Jeg er 99,9% sikker på at jeg strøk. Jeg satt 4 timer i strekk i går og øvde. Jeg kunne kjempe mye og ble sjokkert over hvordan det var mulig å stryke. Men når jeg fikk eksamensprøven i dag skjønte jeg hvorfor jeg hadde strøket. Jeg ble glovarm fordi jeg ikke kunne oppgavene. Man trengte kun å få 12 poeng så har man bestått. Sånne som meg er ikke noe særlig flinke på slikt. Før hvis jeg var heldig fikk jeg 2 poeng, ellers var det 0,5 poeng. Ja, det er flaut å innrømme dette og skrive det her på bloggen. Men det er sant. Noe inni meg sier det er en mulighet for at jeg har bestått. Men jeg vet virkelig ikke, den sjangsen er liten. Så liten at jeg ikke gidder å forvente noe.KONKURRANSE: VINN VALGFRI SWEET SKATEBOARDS T-SKJORTE FRA JUNKYARD.NO

Halla og god kveld mine kjære lesere! Jeg vet at utrolig mange av dere digger junkyard like mye som meg. Jeg er så heldig og får holde en konkurranse i samarbeid med junkyard hvor dere kan vinne en valgfri SWEET tskjorte. Det dere må gjøre for å være med i denne konkurransen:

-  Like fanpagen til junkyard HER
-  Linke til din favoritt Sweet Skateboards tskjorte og legge igjen link til den her i innlegget. For å komme til siden trykk HER.
-  Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

Lykke til alle sammen! Håper dere liker denne konkurransen. Denne konkurransen avsluttes allerede nå til helgen :-)

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!
Du må heller ikke glemme at junkyard har 20% på alt fra Sabotage frem til 30.november!!! Trykk HER for å komme til siden.


CHRISTMAS

Hei dere! Her i kjedelige Moss kommer snøen men blir regnet bort fort. Jeg leter så mye etter julestemningen min. Jeg savner den julestemningen man fikk da man var liten, hvis jeg bare kunne fått den tilbake ville det betydd mye. Men siden jeg ikke får noe julestemningen av været ute må jeg jo lete etter julestemningen på bilder i stedet. Så her kommer det et flott drypp med masse julebilder!! Har du julestemning?IT WAS A PIECE OF HELL

Hei! Deilig å endelig bli ferdig med matte eksamen i 1p, matte 2p gjenstår enda og er til onsdag. Det gikk helt greit i starten med prøven helt til jeg kom til del 2. Jeg skjønte ikke en dritt og jeg hadde alle hjelpemidler som jeg trengte men likevel fant jeg ikke reglene i boken. Jeg ble så stresset og sur, ja, egentlig alt på en gang så jeg begynte å gråte. Lol, tøffa. Det blir bare for mye noen ganger. I år ble jeg fortalt at de har forminsket vanskelighetsgraden på matte eksamen, men jeg har ikke lagt merke til noe forskjell på det. Denne eksamen gikk til helvete for å være helt ærlig. Jeg vil bare takke alle som har støttet meg og hadde tro på meg, setter så stor pris på det! Dere aner ikke..


Fotograf: Jeanett Haslien

BEACHIT BEANIES I HUS

ALOHA! Vi er så glade og kan fortelle dere at vi nå har en SHARE konkurranse nok en gang hvor du kan vinne en valgfri BeachIt beanie. Eneste du trenger å gjøre er å dele faceook bilde, link her. Verdiene av luene er på 169kr (med frakt) og denne konkurransen avsluttes allerede nå i kveld. Så masse lykke til! :-)

MATTE EKSAMEN

ALOHA! Dagen min har bestått av ingenting. Jeg har brukt langt tid på å faktisk bare åpne matteboken. Trist at jeg måtte se igjen denne boken. Men jeg har selv gjort det til det. Det er skremmende hvor mye jeg ikke husker og ikke minst hvor lite jeg kan. Dere tenker vel sikkert "Skal jo ikke så mye til for å bare få en 2'er." For meg er det faktisk mye, jeg sliter. Jeg har alltid slitet med matte. Jeg skulle så gjerne ønske matte var et av mine favorittfag, fordi da vet jeg at jeg aldri noensinne måtte ha tatt det opp. Eller noe som helst annet. Matte er det eneste faget jeg alltid har slitet i og fått stryk i. I morgen skal jeg på skolen å ha eksamen i 1p, ja, 1p som er det letteste. Tenk at jeg strøk i det. Det er helt utrolig. Men likevel, jeg sliter enda. Jeg håper så inderlig jeg bare får bestått, da kommer jeg til å få gledestårer. Jeg kommer nok til å gråte uansett. Stryker jeg vil det komme tårer da og. Den lyse siden er at denne eksamen er rett rundt hjørnet og jeg har en mindre ting å være urolig for. Det skal bli så deilig å bli ferdig med denne og fokusere på resten. Nå skal jeg pugge videre så jeg ønsker dere alle sammen en fortsatt fin kveld!NELLY WANTIES

Hallo! I dag kal jeg kun øve til matte, men så kjenner jeg meg selv så godt at med min konsentrasjon vet jeg at det ikke kommer til å gå så bra. Ellers titter jeg hver eneste dag på nelly, de har så mye flott der for tiden. Jeg er så nysgjerrig på hvor mange flotte kjoler de vil ta inn til nyttår! Jeg er for tiden enda veldig glad i paljetter og har vurdert å bestille flere kjoler derfra. Skal bare fikse meg et nytt visa kort så skal jeg bestille noen kjoler! Trenger nye treningsklær nå også kjenner jeg. Så mye fint, så lite penger man kan bruke.


Link// Link// Link

Link// Link// Link

NEW IN FROM SHEINSIDE.COM

Hei dere! Hadde det kjempe koselig på bowlingen i går. Jeg var flink i starten men plutelig endte det opp med at jeg bommet hele tiden... Jeg sov kjempe lenge i dag og var veldig godt. Har nsten akkurat kommet ut av dusjen også. Gratinertepoteter ble frokosten min i dag, det passet meg helt perfekt. I dag skal jeg sette av dagen til å øve til matte eksamen som er til mandag, jeg gruer meg så mye at jeg ikke klarer å slappe av denne helgen. Jeg synes matte er så forvirrende, enten forstår du det ellers gjør du det ikke. Ellers vil jeg bare vise frem 3 nye klesplagg som jeg bestilte for en stund siden fra Sheinside. Jeg elsker warriors genseren! Men kjolen er jeg litt usikker på, synes den er litt kort så vurderer å selge den. Så hold dere oppdaterte og kanskje det kommer noe nytt på salgsbloggen min snart. Ønsker dere en riktig fin lørdag! :-)
LinkLinkLink


//sponset 

STOKED

BOYAAA! Mens jeg var å tok oppvasken etter skolen kom det plutselig en mann på døren med en gedigen stor eske. Skjønte selvfølgelig at det var luene. Luene er super fine, den grå er min favoritt. Den elsker jeg. Luene koster 149kr + 20kr i frakt. Hvis du ønsker deg en lue er det bare å kontakte oss på fanpagen eller på beachit@hotmail.no! De vil bli lagt ut på nettsiden våres om ikke så alt for lenge så hold dere oppdaterte. Ellers i dag har jeg spist middag med Nathalie, lagde hjemmelagde gratinerte poterer. Jeg var redd hun ikke ville like dem, men så ut til at hun likte dem ganske godt så det var koselig. Vi drar på bowlingen rundt 21:30 så jeg gleder meg masse. Ha en fin kveld!GOD HELG

Hei herligheter! Ønsker dere alle sammen en riktig god helg. I dag sluttet jeg tidligere fordi elever har særemne i norsk, og da er norsktimene satt av det til det så vi andre som skal ha det senere eller har hatt det får fri. I dag skal jeg på bowling med en flott gjeng og ha det kjempe gøy. Det er sjeldent jeg bowler og det er jo en grunn til det. Hehe. Kan hvertfall sikre meg en morsom kveld ettersom disse menneskene har nok av godt humør og humor! Har dere noen planer for helgen?MY PROMDRESS

Ååååååååh! Jeg har bestilt meg ballkjole nå, gjorde det nettopp og jeg er kjempe fornøyd! Det ble ingen av de kjolene jeg først bestemte meg for. Selvom det er et russeball, er ikke tema festkjoler som jeg først var gira på å kjøpe. Det gikk opp for meg at det faktisk er et skikkelig ball hvor jentene går med lange kjoler. Jeg valgte til slutt en lang en, i en uvirkelig nydelig farge. Den er mer ballaktig og de fleste andre jeg har hørt med skal også ha lang kjole. Gleder meg til å få denne kjolen hjem, betalte med express så den vil komme i løpet av neste uke tror jeg. Gjett om jeg gleder meg nå! Jeg og Didrik har forresten bestilt hotellrom på hotellet ballet blir holdt. Russeballet skal bli holdt på Quality Hotellet i Sarpsborg med tre retters middag og show etter maten. Det er så deilig å tenke på at jeg ikke trenger å stresse med at jeg må hjem den kvelden og heller bare legge meg til å sove på det helt fantastiske hotellet. NÅ er jeg klar for russeball.
Kjolen kostet 925 kr. Link til kjolen her.

OPPDATERT

Hei! Da har jeg endelig oppdatert litt på salgsbloggen min igjen. Jeg har noen kjoler jeg aldri har brukt så derfor er det bedre å selge dem enn å la dem bare bli liggende i skapet. Skal se å ta en skikkelig ryddings i skapet så kanskje det blir en del oppdateringer gjennom de 2 neste ukene.MIRACLE

BOYAA! Jeg satt hjemme og bare surfet på nettet da Nathalie ringer meg og trygler nesten om at jeg skal bli med på Spenst. Jeg er jo ikke medlem der engang tenkte jeg først. Men så tenkte jeg at jeg burde virkelig trene og få bedre kondinasjon så hvorfor ikke? Derfor ble jeg med Nathalie på Spenst og ble medlem. Herregud trodde det aldri kom til å skje, 1 år siden jeg sa opp som medlem. Kommer ikke over hvor DEILIG det endelig var å trene igjen. Det negative er at jeg kommer til å kjenne stølheten i hele kroppen da jeg våkner opp i morgen. Det skal bli gøy! Ellers har jeg nå holdt på med særemne, jobbet skikkelig! Jeg fikk mulighet til å framsette foredraget til denne fredagen så jeg har litt mindre å tenke på til neste uke. Så jeg håper det duger, selvom jeg ikke har fått øvd så mye.SO STRESSED

Hei dere! Jeg er så stresset for tiden, det er mye som skjer for tiden og skolen er så forvirrende nå. Neste uke har jeg nynorsk terminprøve på mandag, tirsdag har jeg særemne i norsk, onsdag har jeg matte eksamen, i både 1p og 2p, og på fredag har jeg terminprøve i faget kommunikasjon og kulturkunnskap. Jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte, det er så mye å gjøre. Kjenner jeg egentlig bare vil gråte fordi jeg er et svakt mennesket som ikke har tro på meg selv. Eneste jeg vil er å gi opp. Jeg har prøvd i flere år på å gjøre det bra med ekstra undervisninger etter skolen, men ingenting har hjulpet og jeg er enda ikke noe bedre. På skolebenken prøver jeg å konsentrere meg, men jeg klarer ikke å styre tankene mine og jeg mister fokuset. Jeg er ikke god nok til å ta ansvar, jeg er ikke god nok til å gjøre lekser, jeg er ikke god nok til å konsentrere meg, jeg er ikke god nok. Jeg er ingen skolelys, jeg er bare meg. Jenta som kommer på skolen og egentlig ikke vet hva hun gjør der. TWO PROMDRESSES ONE CHOICE

Hei dere! Jeg er jo russ neste år, 2013. Den 15 desember har vi russeball og jeg har enda ikke bestilt kjole!! Krise til tusen, jeg er den personen som alltid må ha god tid. Men denne gangen stresser jeg. Jeg har funnet to nydelige kjoler som jeg gjerne vil ha. Men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvem av dem og trenger da deres hjelp. Gjerne begrunn hvorfor du vil at jeg skal velge den kjolen. Kjole nr 1 koster nærmere 2000kr og kjolen nr 2 koster under 1000kr. Dilemma, fordi jeg eeelsker den til første OG den andre...

SUMMER COME BACK

ALOHA! Jeg elsker sommeren og vinteren gjør meg egentlig bare trist. Hvis vi ser bort i fra julen og bursdagen min da, hehe. Jeg skulle så gjerne bodd et sted der det er sommer året rundt. Det hadde passet perfekt for meg, å se igjennom sommerbilder gjør meg så desperat etter at sommeren skal komme tilbake. Hva med dere, er du et vintermenneske eller sommermenneske?BEACHIT HOODIES OG PLANER

ALOHA! Da kan vi endelig fortelle dere at BeachIt hoodiene er på god vei og de er knall fete. Når vi er ferdig med alle hoodiene så er vi enda ikke sikre på hva det neste vi skal bestille vil være. Men ser flere av dere er fryktelig gira på skjorte med hetter, så hvis dere kan hjelpe oss litt så gjerne skriv i kommentarfeltet under hva du ønsker vi skal produsere etter hoodiene. Luene ankommer oss til onsdagen og de koster 149kr og det blir 20kr i frakt. Siden luene er så lette og tar liten plass kan vi sende disse i konvolutter som tilsier at vi kan sende dem gjennom postkasser i stedet for alt surret i skranken på posten osv. Leveringstiden vil bli meget kort og vi kan sikre oss at alle luer vil komme fram. Send oss en melding hvis du er interessert på enten fanpagen eller beachit@hotmail.no!! NEW IN FROM NO.CHIQUELLE.COM

Hei! Jeg har som sagt bestilt fra Chiquelle som jeg postet et innlegg om tidligere. Mange spurte hvor den røde skjorten min var fra, og det er en av produktene som er fra Chiquelle. Liker den skikkelig godt og søsteren min liker den alt for mye. Bestilte min første bodysuit, det ser så bra ut når du har det ned i shorts, skjørt og eventuelt bukser. Kjolen jeg valgte er superfin, men den sitter ikke så bra på figuren min dessverre. Fornøyd med det jeg har bestilt og har sett at de har fått inn flere nye ting etter jeg bestilte så har veldig lyst til å kjøpe noe annet derfra!

Nå har jeg og Didrik kost oss masse med gulrotkake som han var så søt å kjøpte med hjem etter skolen. Den var kjempegod! Elsket de små sprø bitene med masse sukker, hihi. Ellers har jeg nettopp blitt ferdig med en innlevering i egentreningsprosjekt i zumba som jeg driver med på skolen. Gikk på Spenst før som medlem og da danset jeg zumba flere ganger i uken. Men mistet dessverre motivasjonen og lysten så den har vært borte i over 1 år nå dessverre. Vurderer å begynne igjen, men da må noen virkelig presse meg til å ville trene.
Link

Link

Link


//sponset 

MY LIPSTICK COLLECTION

ALOHA! Hvis det er en ting dere ikke vet om meg så er det at jeg samler på leppestift. Jeg har et helt glass fullt av leppestifter. Jeg elsker det selvom jeg ikke bruker det så ofte. Nå for tiden elsker jeg mørk leppestift, det ser kjempe bra ut og tennene ser ekstra hvite ut. Hvilken leppestift er din favoritt & er det noen du vil anbefale meg?Jeg har selvfølgelig favoritter og disse 5 leppestiftene er mine favoritter:Disse leppestiftene får du kjøpt omtrent overalt!

SUN

Hei og god morgen! Jeg vil bare takke for alle flotte gratulasjoner som jeg fikk i går. Det ble visst ikke noe spesielt feiring i går likevel, det er vel en del av å bli 18 år. Spiste middag og det var det. Det er så uvant at jeg ikke fikk noe kake, så jeg og Didrik skal kjøpe kake i dag og late som om det enda er bursdagen min. Ellers skal jeg snart lage meg litt frokost, blir nok macaroni i fløtesaus denne gangen. Det er kjempe godt! Jeg bestilte en topp fra KanDeeShop for litt siden, både jeg og søsteren min likte den godt så da ble det den! Synes den er så fin selvom jeg sjeldent går med slike topper. Men om sommeren da man skal på stranden i bikinien osv er den flott å ha. Direktelink til toppen her.


//sponset

JEG HAR BURSDAG!

ENDELIG ER JEG 18 ÅR! Ååh, stor jente nå. Nei da, er ikke så stor.... Men herregud så gøy det er. Og tusen hjertelig takk for alle gratulasjonene som bare strømmer inn, det er så koselig<3 I går kveld spiste vi buffee og det var så mye å velge mellom! Så mye mat og så liten mage. Spiste kjempe mye, men Didrik spiste ufattelig mye. Jeg var så mett at jeg sovnet da vi gikk inn på rommet igjen. Så jeg sloknet da klokken var 23:30....... Med klær og alt, hahahaha.

Bursdagsbarnet som sovnet alt for tidlig:Jeg og Didrik sjekket ut av hotellet 11:45 og dro hjemover da. De vi satt med hadde 2 søte hunder som vi koste med hele veien hjem. Utrolig hyggelige mennesker! Jeg kom hjem til enda ett søtt brev fra en leser, jeg må bare legge det ut det var så nydelig skrevet av hun. Tusen takk!  Nå skal jeg ned for å feire bursdagen min med god mat og familien. Ha en flott kveld!


Tusen takk kjære Marie Antonsen<3 Jeg tenkte å bare svare på spørsmålene her under. Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg kom meg på topplisten, etter et invervju i Moss Avis eksploderte det bare. Inspirasjonen får jeg fra alt rundt meg, men best sommeren siden jeg elsker den tiden av året. Jeg er også veldig inspirert av mine venner! Bildene mine blir kun redigert i PhotoScape2 som er 100% gratis og veldig bra. På vinteren står jeg for det meste på snowboard, heller det enn twintip. Men ikke ta det feil, for jeg hater vinteren og står sjeldent på noe som helst. Headeren min er laget av en bloggleser og vet dessverre ikke hvor det er laget i. Håper dette ga deg nok svar! 

PERS HOTELL

Hei mine flotte lesere! Da er vi endelig satt oss til rette på Pers Hotell. Det er såååå koselig her at det ikke er mulig engang. Vi har vært på badeland og hatt det kjempe gøy. Jeg glemte å ta med shampoo og balsam så derfor måtte vi i butikken. Men i Gol er ingen av oss kjent så jeg sa bare at jeg visste hvor det var butikk men så klart tok jeg feil... Vi har nå fikset oss og er klar for julebordet, gleder meg til å spise kålrabistappe og pinnekjøtt. Didrik er til og med mer stoka enn meg på det. Jeg blogger fra Didrik sin pc og har dessverre ingen redigeringsprogram her så dere for nøye dere med uredigerte bilder denne gangen og ha en super flott kveld!!DONUT HAIRSTYLE

BOYAA! Da jeg jeg ferdig med å pakke til Gol i morgen, venter med å pakke ned toalettsakene til jeg er ferdig med det i morgen. Vi drar rundt 09:00, deilig at det ikke var tidligere vi måtte dra innover til Oslo. Toget til Gol tar kun 3 timer med tog så det skal bli bra. Ellers har jeg kjedet meg i dag så jeg har egentlig ikke gjort noe annet enn å pakke. Men jeg satte opp håret mitt i en donut. Jeg sliter med å få det til bra fremdeles. Blir alltid noe feil, men øvelse gjør mester. En siste ting!! Hvis dere har noen bra musikktips, gjerne fest sanger så gjerne skriv dem ned.


Baggen er fra junkyard men er dessverre utsolgt for øyeblikket.
SMILE

Hei dere! Jeg og Didrik skulle egentlig dra på Spa i dag etter skolen, men siden vi hadde fått så liten tid og det ville blitt stressende drar vi innover i morgen i stedet. Like greit ettersom jeg har blitt smittet av Didrik som er ganske syk. Satser på å være i bedre form i morgen, skal i hvertfall starte litt med pakkingen i dag. Blir ikke så mye å pakke ned så det skal bli deilig. Det er julebord på Pers Hotell på lørdag, da blir vi servert kålrabistappe og pinnekjøtt. Gleder meg så mye!!! Har dere noen spesielle planer for denne helgen?


Vesten er ikke min & skjorten er fra BikBok.

MAKEUP BY MY SISTER

Hei! Nå nettopp sminket søsteren min meg. Hun går en skjønnhet/ hudpleielinje i Sarpsborg og hun stortrives der. Det er enda godt å vite! Hun hadde derfor i oppgave om å prøve ut mer vågal festsminke på noen til i morgen og da øvde hun seg litt på meg. Jeg har aldri hatt på meg foundation så jeg var selvfølgelig ganske skeptisk og lagde grimaser mens hun påførte det. Sjeldent jeg blir sminket av venner, men det er jo egentlig bare kjempe gøy! Resultatet synes jeg ble sjokkerende. Aldri gått med så mye sminke før. Jeg ble overrasket over hvor flink søsteren min var, så tror faktisk hun blir min nye stylist hvis jeg skal på fester. Så nå gjenstår det bare et spørsmål, naturlig eller sminke?

En flott venninne av meg ved navn Ingvild har hatt en oppgave om å skrive en reportasje som skal ha blitt publisert i Moss Avis. Ingvild har nemlig min kontaktlærer Gudrun som lærer i Mediafaget i VGS2. Hun valgte å intervjue meg litt angående blogging osv. Så vi begge hadde satt stor pris på hvis dere hadde lest innlegget på Moss Avis HER og kanskje likt/ kommentert det? MINE NYDELIGE LESERE <3

Hei dere! Åååååh, dere har vel så og si skjønt hvor mye jeg setter pris på at dere leser bloggen min og kommenterer? Jeg forventer ikke at noen skal kommentere, det er deres valg. Men til de som faktisk gjør det synes jeg er så vannvittig koselig gjort. Dere gir meg tilbakemeldinger på det jeg gjør og jeg tar det virkelig til meg! Det er på en måte som om jeg kjenner dere, men likevel ikke. Men en ting kan jeg si, og jeg har noen ufattelig gode lesere. Jeg håper dere forstår hvor mye dere faktisk betyr for meg. Det hørtes utrolig rart ut, men det er faktisk sant. Det blir en kommunikasjon mellom bloggeren og leserne som man bare ikke kan forstå med mindre man er en blogger selv. Til alle dere som leser bloggen min, tusen hjertelig takk. Dere gjør dagen min så bra. Er ikke dere flotte så vet ikke jeg. Ikke vær sjenerte for å sende meg noe, jeg setter pris på absolutt alt fra mine kjære lesere.

Jeg fikk post i går og pappa ga meg den i hånden. Jeg visste ikke hva det var eller hvem det var fra før jeg snudde brevet og det stod fra Sadie. Da begynte jeg å smile, fordi jeg vet hun er en leser av bloggen min! Da jeg åpnet brevet begynte jeg å smile fra øret til øret. Hun gratulerte meg med dagen som er til søndag den 18. november. Og dette er noe som aldri har hendt meg før så dette var veldig stort for meg og så betydningsfullt. Jeg kan ikke tro at jeg faktisk har så gode lesere. Vil bare si en gigantisk stor takk til kjære Sadie som sendte dette nydelige brevet til meg <3 Du er virkelig en skjønn jente! NEW IN FROM FOOTWAY.COM

Hei! Dere husker jeg lagde innlegg om at jeg hadde bestilt noen sko fra Footway.com? De kom i dag og jeg ELSKER skoene, herregud de er helt perfekte. Jeg elsker fargen, stoffet og ja alt. Denne nettsiden er faktisk en av de beste skobutikkene jeg vet om. Det er bra sko til så billig pris. Vurderer å bestille et annet par derfra. Man får nemlig med et ark når man har bestilt, så hvis du skal bestille sko for over 500kr får du 100kr rabatt hvis du skriver inn koden! Jeg har 7 sånne rabattkoder liggende. En god grunn til at jeg liker denne butikken!


Link

Link

Link//sponset

LYKKE!!!!!!!!!!!!!!

Ååååååh jeg er så glad nå! Didrik måtte fortelle meg hva bursdagsgaven min er fordi vi nemlig blir borte hele helgen. Vi skal på Pers Hotellet i Gol og kose oss bare oss to. Jeg gleder meg så fryktelig mye. Det skal bli så koselig å kunne endelig ha HELT alene tid med hverandre og bare slappe av. Veldig nysgjerrig på hvordan det kommer til å bli! Satser på den beste helgen på lenge med min kjæreste, Didrik.DAGENS INNKJØP 13.NOV.12

Halla! Det var kjempegøy i Sverige med jentene. Kjøpte kanskje litt for mye godteri denne gangen, er ikke plass nok på godishyllen.... Men det er egentlig bare en bra ting! Etter Sverigeturen dro vi på russemøte for å finne litt ut av ting osv. Må lete etter sponsorer så hvis dere eventuelt vet om noen sponsorer som sponser russebiler osv så gjerne si ifra. Hadde satt utrolig stor pris på det :-)


Kjole H&M 249kr


Genser BikBok 399kr

OFF TO SWEEDEN WITH MY DEAR FRIENDS

Hei dere! Kjempe deilig med å ha fri denne tirsdagen, åh lykke!! Nå er det ikke lenge igjen til jeg blir hentet av jentene og skal en tur til Sverige. Blir kjempe koselig. Disse jentene er helt fantastiske så dette blir en kjempe fin dag. Ja, jeg har vært en god del i Sverige i løpet av denne mnd allerede. Men får ikke nok av godteri for tiden... Må fylle opp godishyllen med litt mer! Har dere noen spesielle planer for i dag?


Genseren & skjorten er fra BikBok. Klokken er fra DanielWellington.com. 

HVA ER DITT ØNSKE?

Hei dere og god mandagskveld! Jeg blogger jo hver eneste dag. Men ser at flere av dere lesere har forskjellige ønsker om hva jeg skal blogge om. Det er bare kjempe gøy å se. Derfor tenkte jeg at dere bare kan skrive ned her i kommentarfeltet hva akkurat DU ønsker at jeg skal blogge om. Da får jeg flere forslag og ideer om hva jeg kan blogge om, det er til stor hjelp. Vil jo selvfølgelig at dere lesere skal være fornøyde :-)BREAKFAST

Hei & god morgen! I går kveld tok jeg på alarmen 07:31 som aldri ringte i dag tidlig så jeg forsov meg til 08:30. Utrolig irriterende fordi jeg kun har time frem til 09:15 på mandager og det er gym. TYPISK at jeg skulle forsove meg på den korteste skoledagen. Irriterer meg enda. Mamma klipte tuppene mine i stad, gjør det hver tredje mnd så det holder seg friskt. Veldig deilig å ha sunt hår igjen! Jeg har nettopp spist frokost og skal fikse meg litt fordi jeg ikke har noe annet å gjøre. Hvilken dag i uken liker du best?

SLEEP TIGHT SWEETHEARTS

God natt og sov godt! Jeg har fått feber og døttet i meg et par paracet og ibux i håp om å bli frisk igjen. I kveld har tiden min gått til spising av min gode hjemmelagde gratinerte poteter samt å bare ligge i sengen og kose meg med å se på tv. Heldigvis har jeg en gutt som er ved siden av meg og passer på meg. Selvfølgelig er gutten han jeg elsker, min fantastiske Didrik.BESTILT FRA FOOTWAY.NO

Hei! Jeg er nesten like sjokkert som dere at jeg allerede nå har kjøpt hele TO nye vintersko. Jeg har alltid brukt sommersko på vinteren. Derfor har jeg valgt et par vintersko til fra en nettside som heter Footway.no! De var faktisk ganske billig og jeg likte de kjempe godt. Ettersom jeg allerede nå har vintersko i brune og vinrøde valgte jeg derfor svarte. De ser så bra ut! Og jeg har solgt et av mine festpumps og så nå står det kun et par festpumps på hyllen min. Da fant jeg like godt noen billige festsko i samme slengen, de kostet jo under 200-500 lappen. Ufattelig billig. Har allerede et par festsko derfra fra før av, har i beige. Og de som er under her er i blå er prikk like! Håper så inderlig at de tar inn flere farger av de skoene snart! Jeg elsker dem og de er så gode å gå med. De er i perfekt høyde for meg. Klarer knapt å vente til jeg får mine nye sko!

Link// Link// Link
 

BEDROOM PICTURES

ALOHA! Rommet mitt er så og si lite forhold til veeeldig mange andre. Men jeg har det jeg trenger på det og utnytter den plassen jeg har. Jeg har alltid ønsker meg større rom. Så stort at jeg kunne hatt en sofakrok med bord og nok plass til å kunne gå litt rundt på rommet. På rommet mitt må kan jo nesten gå i kø for å komme frem. Jeg har øvet på en fremføring som jeg har til onsdagen, vært flink jente og ryddet hele rommet så det er kjempe fint der nå. Jeg lagde også hjemmelagde gratinerte poteter med peppersaus til som ble ferdig akkurat nå. Tillegg til at jeg tok oppvasken mens maten stod i ovnen. Jeg har også hjulpet pappa med å sette opp lampe, og som takk har jeg fått feber og var rett før jeg besvimte i stad så jeg kjappet meg opp på badet for å avkjøle ansiktet. Jeg ble så redd, haha.... Men nå skal jeg kose meg masse med god mat!

HAIR INSPIRATION

Jeg elsker mennesker som tørr å ta noen vågale valg med håret sitt. Vakkert & ikke minst inspirerende! Jeg er ikke like flink til å være vågal med mitt hår. Jeg har kun blondt dipdye, men hvis jeg skulle valgt en annen farge ville det enten vært blått med gråskjær i eller knall orange om sommeren. Knall orange er så lekkert til brunfargen som man får om sommeren. Hvis du skulle tatt dipdye, hvilken farge ville du tatt da & hvorfor?NEW WHITE AND BLACK WATCHES

Hei dere og god kveld! Jeg har alltid elsket klokker, vet ikke hvor mange jeg har akkurat nå. Kan lage et innlegg om det senere? Jeg bestilte to klokker fra Klokker.no for kun et par dager siden. De er veldig clean og er veldig fine. De kostet kun 99kr og fikk dem selvfølgelig i dag er veldig fornøyd. Har faktisk en Nixon klokke fra denne nettsiden som jeg bestilte før sommerferien. De har kjempe mange fine klokker der til veldig bra priser der. Tror jeg skal bestille en klokke til om ikke lenge, vet at pappa er veldig glad i litt store klokker og han har bursdag den 6. desember så det blir nok en ny klokke på han om ikke lenge! Det er veldig rask levering, så det synes jeg er skikkelig bra med denne nettsiden.
LinkLink


//sponset 

RYKTER

Hei dere! Beklager for drit dårlig blogging de siste dagene, men humøret mitt har vært litt opp og ned, så har jeg bare vært for opptatt. Håper det er forståelig. Jeg har lagt merke til noen veldig rare kommentarer her på bloggen i det siste om at jeg og Didrik ikke er kjærester lenger? Hahaha. Utrolig teit. Selvom jeg kanskje ikke blogger om han HELE tiden betyr det ikke at vi har slått opp. Han bor hjemme hos meg og det gjør han fordi det rett og slett er deilig og koselig. Jeg elsker han ufattelig mye og han er den eneste gutten for meg. Vi er både bestevenner og kjærester, kan gjøre alt sammen. Han har forresten planlagt noe spesielt neste helg siden jeg har bursdag på søndag. Jeg er så nysgjerrig at det ikke er mulig! Fikk litt av overraskelsen i går og da fikk jeg velge et par varer fra junkyard til en spesiell sum. Jeg er så gira jeg nå! PHOTOSCAPE 2

GOD HELG! Mange av dere har lurt på hvilken redigeringsprogram jeg bruker for å redigere bildene mine i. Jeg bruker PhotoScape2 som er HELT gratis og kjempe enkelt å bruke. Jeg har det på norsk og liker det best egentlig. Der kan du egentlig redigere alt du ønsker, forstår meg så lite på Photoshop. Men PhotoScape er som sagt 100% gratis bare vært obs på å laste ned riktig program. Jeg har brukt det i snart 3-4 år og er like fornøyd med det enda! Hvilket redigeringsprogram bruker du & hva anbefaler du?FLETTER

Hei dere! Hver eneste dag sover jeg med fletter i håret. Ikke for å få krøller, men så det ikke skal bli stort/ flokete. Vil jeg ha krøller/ bølger dagen etter fletter jeg hardt så det krøller seg gjennom natten. Ellers fletter jeg løst så håret enten blir rett eller får noen bølger i seg. Våknet forresten noe med 04:00 i natt også, aner ikke hvorfor jeg stadig vekk gjør det for tiden. Det irriterer meg så utrolig mye.


Tskjorten er fra junkyard.

BEACHIT BEANIE

ALOHA! Da er BeachIt luene ferdig produsert og er på vei hit om ikke så alt for lenge. Gleder oss veldig til å få dem alle, det er 100stk så vi dropper forhåndsbestillinger. Luene vil koste 149kr, og frakten koster 20kr. Håper det er en grei pris! Det vil selvfølgelig bli nok en konkurranse, det kommer vi tilbake til senere. De vil bli lagt ut på BeachItClothing når vi får dem. So stay tuned! Hvilken lue ble din favoritt?PERFECT TIMING

Hei dere! Sov SKIKKELIG dårlig i natt... Våknet klokken 04:37 nøyaktig. Har slitet med å sove de siste dagene, våkner opp og bare ligger der å tenker. På skolen i dag hadde jeg 3 timer pause så derfor dro jeg, Christine, Nathalie og Tram på McDonalds og spiste lunsj der. Jeg har blitt så sunn at det ikke er mulig. Etter en så god lunsj fikk jeg plutselig melding av tysklæreren om at vi ikke har tysk til 16:25 i dag, det var lykke. Hater så lange skoledager, har det to ganger i uken. Tirsdag er den verste dagen. Hvilken dag hater du & hvorfor?NEW IN

Hei dere! Dro ut med pappa i dag og så på vinterstøvletter/ sko fordi jeg er dum nok til å bruke vanlige sommersko på vinteren. Ikke rart jeg får neglstopp ofte. Jeg er kjempe fornøyd med de nye skoene mine, de lave er foret mens de høye ikke er foret. Litt trist, siden jeg digget dem mest. Men de andre var så god og varme så det holder masse. Gleder meg til å bruke dem! Kjøpte meg endelig en ny parfyme også, jeg elsker sånn godteri søt lukt, det er så meg. Ellers har jeg vært veldig tidlig ute med julekalender i år. Kjøpte en kalender på Kicks hvor man får en parfyme i hver eneste luke. Det er både herre og dame parfymer. Så denne er til oss alle 5 her i huset. Gleder meg allerede til å starte på denne julekalenderen, synes den var så søt også! Noen andre som har kjøpt julekalender enda?


Julekalender 299kr Kicks

Parfyme 430kr Kicks

Sko 599kr (venstre) 499kr (høyre) DinSko

GRATULERER MED DAGEN KJÆRE SØSTER

Gratulerer så mye med dagen, Caroline Elize!<3 Søsteren min fyller 22 år i dag, gammel og grå snart. I dag skal det feires med kaker og gaver. Håper hun liker dem i hvertfall. Jeg og hun har en veldig godt bånd, vi kommer veldig godt overens og har mye til felles. Veldig koselig å ha en søster som Caroline. Vanskelig å beskrive henne så dere skal forstå det, men alle har et spesielt bånd til sin kjære søster. Vi låner klær av hverandre og det digger jeg. Hun har så mye fint, så jeg ofte sniker meg inn for å låne noen av plaggene hennes. Hun gjør jo det samme tilbake, så det er jo egentlig bare morsomt! Håper du får en veldig fin dag, Caroline. Jeg er glad i deg!RED LIPS

BOYAA! Snoket litt på rommet til søsteren min i stad fordi jeg snart er tom for mascara. Fant en Max Factor mascara som jeg ville prøve og den var jo helt sjuuukt. Den fikk øyevippene veldig lange og delte dem kjempe fint opp. Tror jaggu meg at jeg kjøper den selv snart! Må til byen uansett, søsteren min har nemlig bursdag i morgen. Lepestiften jeg har på bildene under aner jeg ikke hvor er fra.MY INSPIRATION

ALOHA! Mange av dere som ønsker inspirasjonsinnlegg og da synes jeg det er enkelt å greit bare å kjøre på med masse inspirasjonsbilder! Alle bildene er fra tumblr sider som jeg følger. Jeg heter Alohamad på tumblr <3 Hva er din tumblr & hva inspirerer deg?

YESTERDAY WAS A FUN NIGHT

BOYAA! I går kveld dro jeg på McDonalds med Christine og Nathalie for å spise der før veien tok videre til meg igjen hvor Carsten hentet meg siden vi skulle på filmkveld hos Thomas. Jeg og Carsten skulle hente noen i Moss som skulle på fest/ hjem fra fest men endte opp med at det var mange flere som skulle bli hentet enn det vi forventet. Da vi endelig var ferdige var klokken noe med 02:00 og jeg hadde alle tingene mine hos Thomas som selvfølgelig hadde sovnet. Prøvde å få tak i han på alle mulige måter men var redd foreldrene ville våkne. Derfor dro vi hjem til Carsten for å prøve der i stedet for å fryse ute. Etter at det hadde gått rundt 10 minutter ringte kjære Thomas og jeg fikk hentet sakene mine! Ble kjørt hjem og sovnet veldig fort i min kjære seng. Har hatt det kjempe morsomt og det er så koselig sitte på med folk som kjører.SVERIGE TUR OG EVENTYR FABRIKKEN

ALOHA! Da har jeg kommet hjem fra en sinnsykt morsom dag med de andre. Vi dro til Sverige og kjøpte masse godteri. Jeg kjøpte mer enn alle de andre og det var bare ikke litt heller... Vi spiste middag der og hadde det hysterisk morsomt. Etter Sverige skulle vi på Eventyr fabrikken. Ja, vi var dem eldste der og lekte med andre små unger. Men det var så uendelig morsomt. Fant en liten jente som stod i et hjørnet og gråt, klarte ikke å bare gå forbi så fulgte hun ned til faren. Hun var så nydelig! Ellers klarte jeg å skade kneet mitt mens vi lekte eventyr fabrikken. Til å være så stor har vi virkelig dårlig kondis forhold til de små barna. Hahaha, kan ikke skjønne at vi ikke har dratt dit tidligere. Alle hadde latterkrampe!

GOOOOOOD MORGEN!

Hei dere og god morgen! Ååh, hadde det så koselig i går dere aner ikke. Kun 10 minutter etter Martine dro ringte Lien meg og lurte på om jeg ville bli med ut å kjøre med han og Carsten. Han nevnte også at han var sikker på at jeg kjedet meg, og det var jo ikke feil. Så derfor stakk jeg ut med dem og kjørte litt rundt. Kjørte hjem folk fra fester som trengte skyss og det var bare kjempe koselig. I dag skal jeg til Sverige med Thomas, Lien, Carsten og Veronica. Det skal bli enda koseligere! Hva skal dere i dag?

Jeg hadde krøller i går som dere sikkert har fått med dere. Det var ufattelig stort da jeg våknet i dag at jeg bare måtte ta bilde av det. Tror ikke jeg har hatt så stort før faktisk. Det så endelig ut som om jeg hadde skikkelig volum i håret. Skulle ønske jeg hadde mye tykkere hår.. 

I dag:

STOOOOORT!

OMBRE HAIR

Hei dere! I dag har jeg vært med Martine, med en gang hun kom hit begynte vi å krølle håret mitt. Dere har nok aldri sett meg med slikt hår før, veldig uvanlig hårfrisyre på meg. Men det er jo kjempe fint synes jeg, klarer det bare ikke like bra selv... Ellers dro vi på Campino hvor det ble litt flauheter av en mann som grynta ved bordet og jeg ikke klarte å holde meg. Som gjorde at vi begge var to tomater som lagde pipelyder. Verste er når man faktisk prøver å holde igjen en latterkrampe.JULEGAVE TIPS

God fredag! Jeg tenkte å lage dette julegave tips innlegget nå med en gang. Fikk bare veldig lyst, og så er det jo mange som sliter med å finne noe til kjæresten, søsken, gode venner, foreldre og besteforeldre. I år skal jeg sikre meg at alle jeg gir gave til blir super fornøyde! Et smil er det beste man kan se. Har du noen gavetips? Skriv dem ned her!

KJOLER: Ingen jenter takker nei til flotte party/ cocktail kjoler. Mye bedre å ha for mange enn for få. Vi jenter elsker å pynte oss når vi skal noe, da er det alltid godt å kunne åpne skapet å se flotte festkjoler. Er det et sted man kan anbefale å shoppe kjoler på så må det være Nelly! 


Link// Link// Link// Link// Link// Link

 

SKO: Godt tips til de som sliter med å finne noe til jenter. Jenter får ALDRI nok av sko, og da gjelder det festsko. Vil du ta en litt risky sjangse kan du gå for andre knalle farger. Men farger som dette skårer alltid høyt. Slike farger på sko passer til nesten absolutt alle kjoler/ festklær uavhengig av fargen.

Link// Link// Link// Link

DAME JAKKER: Tro det eller ei, men jakker er jenter svært glade i. Vi får aldri nok av klær. Det er noe som vises i offentligheten veldig mye og jenter ønsker at det skal passe til antrekket. Derfor er jakker som dette veldig kjekt å ha. Du kan variere med kombinasjonen og se stunning ut i disse jakkene! Som oftest er mødre mest glad i lange jakker som dekker litt mer.Link// Link// Link// Link// Link// Link

HERRE JAKKER: Gutter er det litt vanskeligere å kjøpe gave til (akkurat som de synes det er om oss), og grunnen er fordi de alltid skal si "Nei, jeg trenger ikke ditt og datt" Eller "Nei, jeg har nok" Men de blir faktisk like glad for å få ting som oss jenter. De bare vet ikke helt hva dem skal si. Flesteparten av gutter liker mer laidback jakker som er av kun få farger. Da er det perfekt å ta en tur innom junkyard.


Link// Link// Link// Link// Link// Link
 
HERRE GENSERE: Ja, gutter har en del gensere. Men er det noe som ser bra ut på gutter og som ofte faller i smak på gutta så er det baggy gensere som har få farger. Og jeg må legge til at det ser ganske bra ut på gutter. Genseren som er i midten er til de guttene som liger litt flere farger og er mer fan av hoodie enn vanlig gensere. Genserne som er ensfarget er ofte likt hos fedre, det er faktisk helt sant. De liker slike gensere i beige, mørkeblå og ofte brun. Men husk, STOR størrelse.


Link// Link// Link

HERRE TSKJORTER/ TANKTOPS: Er det noe gutter har mye av så er det tskjorter. Det er noe gutter bruker mest og er derfor ganske deilig å ha litt variasjon av tskjorter/ tanks enn å kun ha dem i noen få farger. Et sted for å se på mange stilige tskjorter/ tanks er også på junkyard. Helst ta i stor størrelse for å unngå at blikket slenger seg ned på bokseren i stedet. Det er ikke noe spesielt pent. En god del gutter liker å gå med store tskjorter så nok en gang, husk stor størrelse. Pass på at de ikke er alt for tettsittende.


Link// Link// Link// Link// Link// Link
 
KJØKKEN UTSTYR: Noe som alltid treffer midt i blinken til foreldre er utstyr som man trenger på kjøkkenet. Ofte er det kjeler som blir slitt, koster, øser osv! Gjerne kjøp et flott fat til foreldrene dine. Spesielt mødre setter pris på slikt. Er som oftest dem som dekorerer mens fedre gir blaffen. Ofte er det noe man mangler innen for baking, kanskje former? Hvem vet!  


Link (hjemmesiden)
 
TIL BESTEFORELDRE: Er det noe besteforeldre setter stor pris på er det album. Bilder av familien med masse flotte bilder. Ellers er de veldig glad i koseklær, gode tepper, kanskje nye kakao/ kaffe kopper osv! 

DIVERSE: Hvis du vet vennene dine er glade i klokker eventuelt så er det utrolig mye flotte klokker på klokker.no og kulklokke.no (Det er en ekstrem pris forskjell, mye billigere på siste siden) Der er forresten min klokke fra som er på bilde under. Smykker er vi glad i, det kan du få kjøpt nesten hvor som helst i en smykke forretning. Over halvparten foretrekker sølv fremfor gull.  Håper dere satt pris på dette innlegget!! 


Skjorten min er fra H&M.

GOD HELG

Hei dere! Åh, det er så deilig å tenke på at det endelig er helg! Blir så glad av helger, noe som er en selvfølge for de fleste. Jeg hadde historieprøve i dag, gikk vel helt greit. Tørr ikke å forvente noe som helst. Etter historieprøven var de andre jentene og Endre også ferdige, derfor dro vi på McDonalds og spiste lunsj der. I norsktimenhadde Bjørg laget sjokoladekake til oss, utrolig deilig å starte helgen slik og den var så god! I dag har jeg faktisk ingen planer, men aldri i verden om jeg bare skal sitte hjemme i dag. Det takler jeg virkelig ikke, så får se om jeg finner ut av noe. Har et lite spørsmål til dere, vil dere at jeg skal legge ut et innlegg om julegave tips? Bare si ifra så kan jeg gjøre det i løpet av helgen. Ganske greit siden julen er rett rundt hjørnet. Ellers ønsker jeg dere alle sammen riktig god helg!

Min kjære venn Carsten har fått lappen nå, gratulerer såå mye<3 Han kjørte meg hjem i dag og må si han er veldig flink, så er ganske stolt!NEW IN FROM JUNKYARD.NO

Hei! Jeg bestilte varer fra junkyard for 1 uke siden og den kom i dag! Er det noe jeg elsker så er det lukten av nye klær. Jeg er som alltid like fornøyd med det jeg bestiller fra junkyard. Didrik likte den ene varen jeg bestilte godt så han bruker den akkurat nå og kler han helt vannvittig bra. Jeg er også en jente som elsker stickers, jeg har faktisk en halvfull pose med stickers. Bestilte derfor noen nye stickers fra junkyard som jeg også er veldig fornøyd med. Tror jeg skal bestille meg en av de jakkene jeg også la ut i går fra junkyard, har falt pladask for den!


Link

Link

Link

Link

Link

Link// Link

17 DAYS UNTIL

Æææææh, herregud det er bare 17 dager igjen til jeg fyller 18 år. Jeg har bursdag 18. november som er på en søndag. Like greit egentlig! Tiden går så fort for tiden. Vet enda ikke hva jeg skal gjøre på bursdagen min, feirer den sjeldent. Men å bli 18 år er vel litt spesielt, så noe må jeg prøve å få til synes jeg. Vil i hvertfall tilbringe denne dagen med gode venner og kjæresten. Kommer virkelig ikke over at jeg snart er 18, det er så rart å tenke på synes jeg. Det er som oftest morsomst å gjøre det man ikke får lov til. Men nå som jeg snart blir 18 år får jeg jo lov til mye mer. Skal bli ganske rart men så deilig også. Stor jente snart! Når har dere bursdag & pleier dere å feire den?