hits

november 2013

MASKERADE-JULEBORD

I dag skal jeg på maskerade-julebord med de jeg jobber sammen med på Urban og gjett om jeg gleder meg. Første gang jeg får oppleve julebord med jobben, wohoo. Føler jeg endelig begynner å få et liv, sosialt liv med venner, kollegaer, fått meg jobb og har tid til meg selv for å bare slappe av. Vi skal til Martina først for å vorse litt før vi drar videre til julebordet. Jeg var veldig sent ute med å finne en maske til maskerade-julebordet, fant den i går. Bedre å ha en maske enn ingenting. Jeg kjøpte masken min på H&M, synes den var veldig fin.Gleder meg fryktelig mye til å se hva de andre har på seg og hvilke masker de bruker! Dere får ha en superduper bra lørdag ♥

PHOTOSHOOT BY JEANETT HASLIEN PART I

I dag føltes det ut som om jeg har sovet i en evighet, utrolig deilig og bare få sovet ut alt jeg har hvis jeg kan si det. Da jeg logget på Facebook så jeg at de første bildene fra fotoshooten hos >Jeanett Haslien< er blitt ferdige. Jeg synes fremdeles at håret mitt var helt WOW. Aldri i verden trodd at håret mitt kunne bli så stort, men det tok virkelig lang tid å fikse det. Så veldig god innsats av både Jeanett og makeup stylisten Christine.

GRATULERER SÅ UTROLIG MYE MED DAGEN, FLOTTE JEANETT! Håper den blir like god som deg ♥ Sjekk ut bloggen til Jeanett >HER< 

BEAUTY INN SAGENE

Jeg har lagt merke til at behandlinger som vipper og negler er blitt veldig populært nå den siste tiden. En av venninnene mine jobber på en salong i Oslo som heter Beauty Inn Sagene. Den er splitter ny og blir derfor åpningskveld fredag 6.desember klokken 16:00 i Stockfleths gate 51B, 0461 Oslo. På denne dagen vil det bli servert fingermat, cupcakes og champagne. Det vil også bli demontrasjoner av behandlingene. Ta med deg venner og få 50% avslag ved booking denne dagen.

Beauty Inn Sagene har behandlinger som hudpleie, massasje, fotpleie og manikyt og pedikyr. For de som har fått invitasjonen, men ikke fikk mulighet til å komme får 30% avslag ved fremvisning av invitasjonen innen 15.februar 2014, 50% på soltimer fra 09-16.desember og 10% på nesten alle produkter frem til 01.01.2014. De som ikke har fått invitasjon på brosjyre, kan komme innom salongen enten sentrum eller sagene for å få slik at dere kan spare og bruke denne senere ♥

Link til åpningen av Beauty Inn Sagene på facebook trykk >HER<

20% RABATT PÅ HELE SORTIMENTET PÅ STYLEPIT

Nå har det vært mye salg i butikkene har jeg lagt merke til, men er det en ting jeg har ventet på så er det salg på nettbutikker. Vet ikke om dere alle vet om StylePit? Det er hvert fall en stor nettbutikk med utrolig stort utvalg av absolutt alt. Fra og med 28.november - i dag, og til 30-november vil det være 20% rabatt på HELE sortimentet. Dette mener jeg nå er en god mulighet til å eventuelt finne julegaver til sine nærmeste for en litt billigere pris. Har dere begynt med julegave-shopping enda?

Jeg velger å gi dere en liten smakebit på hvor mye flott det er på StylePit ved å legge til varer jeg liker godt. Link til produktene er under bildene tilfelle du vil ta en nøyere titt og se prisen på varen. PS! Dette er både en dame og herre butikk. Noen av varene er til og med på 25% rabatt. Trykker du på produktet du liker står det under prisen hvor mye du sparer.


Sisters Point Cardigan her // Spot on Beanie her // Nike Sweatshirt her // Dry Lake kjole her 

Vans Sneakers i farger her // Vans Sneakers i grå og svart her

Kyboe klokke i svart her // Kyboe klokke i hvit her // Kyboe klokke i blå her

                                                                                                                                                                                      // Reklame

BILDENE FRA JUNKYARD SHOOTEN

Da har jeg endelig fått bildene fra Junkyard shooten jeg hadde med Anniken i Gøteborg. Var en utrolig morsom opplevelse. Både å få møte Anniken og oppleve en Junkyard shoot. Det hadde jeg aldri i livet forventet meg skulle skje. Men jaggu meg fikk jeg ikke oppleve det. Dette er noe jeg er veldig takknemlig for. De 2 dagene jeg var i Gøteborg føltes ut som timer, ikke dager. Tiden gikk så fort og jeg hadde det så koselig. Håper virkelig på å få oppleve noe slikt igjen. Noe av det jeg savner mest fra Gøteborg er sengene på Clarion Hotel Post. Jeg var glad i sengen min før jeg sov i sengen på dette hotellet. 

SJEKK UT LOOKBOOKEN HER! 

VIL DU SKINNE ÅRET RUNDT?

JA! Jeg vil skinne året rundt. Men hvordan? Jeg har nå brukt Dorco Shaihøvelen nå i ca 1 år. Bena mine skinner som aldri før, selv har jeg fått min flotte babyhud tilbake på bena. Dette er ikke tull, dette sant. Beste opplevelsen jeg har med barberingen er at jeg ikke trenger å påføre barberskum på bena mine, barberhøvelen har gelè på seg fra før av som er en av grunnene til at bena dine er myke og flotte etter barberingen. Jeg føler meg så ren og glatt etter jeg har brukt Shai. Hele familien min bruker nemlig dette nå - fordi jeg fikk dem til å prøve den ut. Fornøyde er vi alle sammen, og glatteben kommer vi til å ha for alltid.

Jeg vil gi dere gleden av å fortsatt ha fine og glatte ben selv i kulden med bruk av Shaihøvelen. Derfor ønsker jeg at dere skal gå inn på >Shai.no< og prøve Shai-høvelen gratis. Gjør du dette er du automatisk med i trekningen av en goodiebag og ett års gratis forbruk av Shai barberblader og høvler! Jeg og dere vet at dette er reklameinnlegg, men jeg skal fortelle dere en ærlig ting som jeg håper dere husker på til neste gang. Jeg anbefaler kun ting jeg selv er fornøyd med og bruker selv. 
Gjerne kommenter og fortell meg hva du synes om Shai-barberhøvelen.

                                                                                                                                        // I samarbeid med Side2 og Dorco Shai

CHIHUAHUA PUPPY VISIT AT WORK

Jeg hadde ikke vært på jobb 1 time enda før Tina kom inn med noe jeg syntes så ut som en bamse i armen. Jeg bruker 5 sekunder ekstra for å faktisk innse at hun bærer verdens nydeligste chihuahua bebbi. Jeg ville faktisk gråte over hvor søt den var, den var så søt. Det var nesten uvirkelig hvor liten den var. Chihuahuaen var mindre enn foten min og jeg bruker 37. Hvor perfekt var det ikke å få besøk av en søt valp på jobb? På twitter i går og i dag har jeg fått inn så mange skjønne bilder av hundene deres, dere er virkelig heldige og jeg beundrer dere så mye. Jeg skal slappe av resten av kvelden nå, gå ned og lage meg noe godt så slappe av i sengen til jeg til slutt sovner.

URBAN

I natt sov jeg utrolig godt, kanskje fordi jeg har en gutt som holder rundt meg. Jeg har fått i meg en middag til frokost, så glad i mat som jeg er så er middag det beste jeg vet som. Lager meg faktisk middagsmåltider til frokost selvom det ikke er noe særlig sunt, men godt? Jadda! Ønsker dere alle sammen en riktig god onsdag, så snakkes vi senere nå som jeg tar turen ned til Urban!

ROLIG KVELD

Da har jeg blitt ferdig med å dusje etter god og slitsom treningsøkt med Iselin, liker å dusje hjemme og ikke sammen med andre mennesker. Aldri klart det, det var også et problem på skolen fra 8.klasse til 3.vgs. Jeg var så glad for at gymtimene var i de siste timene så jeg kunne kjappe meg hjem for å dusje. Nå slipper jeg hvert fall å bekymre meg mer for dette. 


I morgen skal jeg jobbe alene igjen, er både gøy og skummelt. Det har faktisk ikke gått opp for meg enda at jeg har fått jobben som ekstrahjelp på Urban, på Urban liksom?! Favorittbutikken min. Fordi jeg skal komme i morgen, skal jeg passe på å kose meg masse i kveld. Akkurat nå sitter jeg og ser på MasterChef Norge, jeg elsker å se på matprogram. Men da er det et must for meg å enten være mett, eller sitte å gomle på noe underveis. At jeg skal være sulten under slike programmer er ikke lov.


Bilde er tatt før treningen.

SYVSOVER

Jeg kan ikke tro det med mine egne øyer at da jeg våknet i dag "tidlig" var klokken 14:31. Jeg som ikke la meg sent i går engang. Helt ærlig så kan jeg ikke huske sist jeg sov så lenge uten å ha vært oppe sent, så nå skal jeg ned og lage meg litt frokost/ middag. Ser ut som et troll på håret gjør jeg også. Sover nesten alltid med fletter slik at både jeg og Didrik skal slippe å legge oss oppe på håret mitt så jeg blir låst fast, haha. Men likevel skjer det at jeg våkner av å være stuck med håret mitt. 


Søte Iselin kom innom på Urban i går mens jeg jobbet alene så avtalte vi at vi skulle ta en tur på Spenst i dag for å trene sammen. Blir veldig moro, så dette ser jeg frem til! Er vel 3 mnd siden vi trente sammen sist. Men nå har jeg ikke all verdens tid til å sitte her og blogge, må nemlig lage meg noe mat så ta på meg treningstøy. Vi snakkes!


Bilde er ikke fra i dag!

NOVEMBER FAVORITES

Nelly pleier alltid å overraske når juletidene nærmer seg, men jeg synes de allerede har fått inn utrolig mye fint som jeg tenkte jeg kunne vise dere. Kan knapt vente med å se hva slags julekjoler og nyttårsaftenkjoler de kommer opp med. Flere av venninnene mine har allerede skaffet seg julekjole og nyttårsaften kjole nå, føler jeg henger litt etter med det nå. Det er en rød kjole jeg enda ikke har brukt, den passer veldig fint inn til julaften synes jeg. Så nå gjenstår det bare å finne den siste kjolen! Har dere tips til noen nettbutikker som har fine og flotte festkjoler? Tusen takk på forhånd, og ha en super dag mine kjære lesere :-)


Jewelled Sweetheart Dress finner du her // Sequin Dress finner du her // Carin Dress finner du her


Ninka Knit finner du her // Royal Tee finner du her // Diamond Jacket finner du her // Wool Denim Coat finner du her 


Royal Sweatpants finner du her // Disco Circle Skirt finner du her // Skinny Low Diego Je finner du her


U Authenthic Snake finner du her // Duffy finner du her // U Old Skool finner du her


Mariani Bag finner du her // Eda Necklace finner du her
 
                                                                                                                                                                                                    // Adlinks 

JEG SELGER BALLKJOLEN MIN

Ja, det tok seg litt over 1 år før jeg klarte å bestemme meg for å endelig selge ballkjolen min. Jeg har kun brukt den èn gang, så nesten trist at en så fin kjole bare har hengt inne i klesskapet mitt så lenge. Jeg betalte litt over 1000 kroner for denne kjolen og bestilte den i størrelse small. Men det fine med denne kjolen er at den passer til medium også, fordi det er knyting bak på ryggen som avgjør hvor stramt du må knyte avhengig av formene dine. Kjolen er kne-kort foran og lang bak. 

Send meg en mail til maddepaddeeblogg@hotmail.no hvis du er interessert i å kjøpe den. Høyeste budet får kjolen, men minsteprisen jeg går for er 600 kroner - det er fordi denne kjolen er så god som ny, pent brukt, uten noe ødeleggelser osv.
- Her har selvfølgelig sløyfen gått opp, så litt uheldig med det men.ROLIG SØNDAG

Jeg, Ida og Anni hadde kosekveld i går med god mat før vi begynte å vorse litt før vi skulle på byen. Jeg var ikke noe spesielt i drikkehumør, men godt humør hadde jeg uansett. Møtte på mange kjente, ukjente og noen søte leserne. Det er så hyggelig at dere faktisk vil komme bort til meg, det gjør meg så glad. Hver eneste gang etter jeg har vært på byen så er det så uendelig godt å kle av seg og legge seg under dynen sin. Jeg husker før så pleide jeg alltid å ha på høyhæler - fordi jeg ville være høyere ute på byen. Men gnagesår, fryste tær og kulde er ikke noe jeg vil oppleve igjen.


Søndagen min skal bli veldig rolig. Jeg vil bare pakke meg under dynen, skru på tven og gomle på masse nam. I løpet av 2-3 dager har det blitt veldig kaldt ute nå, er nok ikke lenge til vi ser snøen legger seg på bakken. Både gleder og gruer meg til snøen. Men er det en ting jeg har nok av nå som snøen er rett rundt hjørnet er luer. Jeg har på meg koseluen min i dag, elsker den! Liker både fargen og hvordan luen er. Jeg pleier alltid å bruke beanies, men denne er så god å ha på. Hva skal dere i dag?


Luen finner du HER!

FRIDAY

Jeg har tatt meg fri fra bloggingen frem til nå fordi jeg har jobbet siden 16:00, før det fikset meg meg og blablabla. Ikke noe interessant. Ville bare slappe av før jeg dro på jobb, snille Ida kunne kjøre meg så jeg slapp å fryse meg ihjel. Jeg skal jobbe alene i morgen for første gang fra 14:00 til 18:00, så om noen av dere vil holde meg med selskap så er dere hjertelig velkommen. Ida kunne kjøre meg hjem, så nå sitter vi faktisk på rommet mitt og ikke vet hva vi skal gjøre i kveld. Men en ting er vi glade for, det er nemlig fredag!


Skjorten min finner du HER og t-skjorten min er dessverre utsolgt, men sjekk ut produktene fra Levis likevel HER.

THE HUNGER GAMES - CATCHING FIRE

Jeg og Didrik dro på kino i går for å se filmen The Hunger Games Catching Fire. Jeg hadde store forventninger til filmen, og den skuffet ikke. Jeg begynner å gråte så lett av filmer at jeg var i en ordentlig slåsskamp med meg selv om å prøve å holde tilbake alle tårene - jeg klarte det. Jeg hater slutten, fordi den var så bra og ikke får sett fortsettelsen før neste Hunger Games filmen kommer. Det synes jeg nesten var slemt gjort, men siden den var så bra går det greit. På slutten fikk jeg gåsehud og satt i mine egne tanker og bare "hell yeah!!!!!!!!!". Dere som ikke har sett den mååååå se den, den er så bra. 


I dag har jeg vært flink og gjort noe ut av dagen. Jeg dro på Spenst sammen med Nathalie for å ta en liten treningsøkt der. Jeg trener nesten kun styrke, så jeg har faste rutiner jeg gjør. Men ettersom Nathalie også gjorde det i dag var det en liten blanding. Det verste jeg vet og faktisk det morsomste jeg vet etter en treningsøkt er hvor vanskelig det er å gå i trapper. Bena mine er som gelè at det er helt vilt. På vei hjem handlet jeg inn ingredienser til grønnsakssuppen som jeg sitter og spiser nå. Sitter i store koseklær som jeg skal gjøre resten av kvelden nå, så se frem til jobben i morgen med sprudlende Martina.

EKSTRA FEIRING

I går dro jeg på Peppes med Ida og Anni for å feire bursdagen min. Veldig koselig når jeg tenker over dette, men jeg har blitt mye flinkere til å være med venner og være mer sosial nå for tiden. Det er en veldig positiv forandring! Vi bestilte hver vår rett, og jeg tok selvsagt samme pizza som jeg gjorde på bursdagen min da jeg var der med familien. En hel medium pizza for meg selv var helt umulig, så kjekt var det å dele med dem. Høydepunktet var vel desserten, de ville prøve ut noe nytt mens jeg alltid holder meg til det gamle og gode. To misfornøyde jenter med en ny dessert, og et bursdagsbarn med stort smil som var fornøyd med sin Oreo dream, haha. Syntes så synd på dem det øyeblikket så deling ble det der også! Veldig koselig var det, og koselig skal det bli i dag også. Skal nemlig på kino med Didrik!

DAGENS ANTREKK 19.NOV.13

Åh, bursdagen min er overstått og det føles som om jeg er 18 fremdeles. - Altså nothing special. MEN, gøy å skryte av at man er 19 når alle andre tror jeg er 16. Aldri noen som tror jeg er så "stor" som jeg sier. Kan vel ha litt godt av det om 10-20 år, hehe. Jeg hadde ingen planer om å gå ut av huset i dag. Jeg har vært veldig trøtt, sliten og slapp i det siste. Men det er fordi jeg selv vet at det har vært litt mye i det siste, så jeg sover godt om natten nå. Men Ida og Anni var så søte, så derfor ble jeg med dem ut for å feire litt på Peppes andre dag på rad. Jeg forteller mer om dette i morgen, så skal dere heller få se dagens antrekk nå.
Jakke fra SheInside // Genser fra Junkyard // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Junkyard // Skjorte fra Asos // Klokke fra Ebay
 

YESTERDAY

I går dro familien vår på La Gondola for å feire bursdagen min, men dessverre var det stengt så da dro vi til Peppes. Maten er kjempe god på Peppes, så ingen sure miner. Jeg spiser alltid favoritt pizzaen min når jeg er der. Den med bearnaise og pommes frites på. Søsteren min har aldri smakt oreo dream før, så hun smakte det for første gang i går. Helt utrolig, jeg vet... Jeg spiste også selvfølgelig oreo dream som de har på Peppes. Jeg synes den er best der og så får man iskuler med ordentlig vaniljesmak. Ååh, fikk lyst på det nå.. Tok noen bilder på Peppes, men det ble så dårlig at jeg heller valgte bilde som ble best og ser ganske deilig ut, hehe.Da vi kom hjem var jeg så trøtt og sliten som jeg har vært litt i det siste, så derfor ble det kos hjemme. Slappet bare av noe som var veldig deilig. Gavene jeg fikk var en skjorte fra Asos + en fet tskjorte fra H&M av min søster, kamerastativ av gutten min og så skal vi se på tv denne uken, snill som han er, skrivebordet jeg har på rommet mitt fikk jeg av mamma og pappa + penger, av farmor fikk jeg en sinnsykt fin plante + penger og mormor kom innom i dag med en gave til meg som var penger. Veldig takknemlig og fornøyd med gavene jeg fikk. Vil bare si tusen hjertelig takk til alle flotte gratulasjonene jeg har fått, dere er fantastiske! IT'S MY BIRTHDAY

JEG ER 19 ÅR I DAG! Føler meg som en liten drittunge forhold til alderen min, haha. Våknet opp som et bursdagsbarn og jeg kan ikke klage noe særlig på det. Jeg skal spise på La Gondola senere i dag med familien min for å feire litt, så frem til da skal jeg bare gomle i meg alt jeg finner. Jeg våknet i et rom som var veldig kaldt, så derfor tok jeg meg en lang og varm dusj. Fønte håret mitt for engangskyld også, ble litt ekstra varm av det gitt. Kunne stått en time og bare fønet håret pga den herlige varmen. Vil bare si tuuuusen takk til alle dere som allerede har gratulert meg med dagen :-)VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN ER.....

MARKUS BERGEM!!! Gratulerer så mye med å ha vunnet et helt antrekk fra Junkyard. Vær tilgjengelig på mail i løpet av morgendagen så får du en mail om hvilken adresse varene skal bli sendt til. Tusen takk til alle som har meldt seg på konkurransen. Gjerne kom med innspill til hvordan konkurransene skal være! Ettersom vi er i gang med å snakke om Junkyard, kan jeg like gjerne vise dere et av de siste bildene jeg har fått av fotografen Emil SolliePRIKKEN OVER I'EN

Hvor ironisk er det ikke at ikke prikken i'en er med i overskriften? Høhø, kødda. Jeg har lagt merke til at det har manglet noe på veggen min der tven står. Derfor dro jeg og pappa ut på en liten handel i dag, for å se om jeg fant det jeg mente manglet. Jeg var sykt bestemt på hva jeg ville ha, så vi dro innom 4 forskjellige butikker tror jeg før jeg fant alt. Hyllen ble virkelig prikken over i'en. Jeg er så fornøyd med fargene og plastik planten og ja. Jeg ville ha det litt tropisk på rommet, men ettersom jeg har så liten plass har jeg ikke så mye tropisk å få inn. MEN! Jeg gleder meg til å tenne stearinlysene i kveld, og endelig prøve ut mitt nye og første duftlys som heter "Forest". 
De grønne og svarte stearinlysene + planten er fra Europris & Stearinlys holderen (?) og duftlyset er fra Bohus 
 

MY NEW OUTFIT

Før vi dro til Gøteborg skulle vi plukke ut 3 antrekk som vi ønsket å ta bilder i. Det ene antrekket jeg valgte måtte jeg dessverre bytte ut på grunn av at det ikke var jentete nok. Men jeg har sikret meg dette antrekket nå og det har kommet hjem til meg. Første gang jeg har valgt ut et antrekk i handlekurven. Faktisk kanskje deilig. Bør prøve å gjøre det litt oftere. Svært fornøyd med skjorten jeg valgte, og som sagt så er jeg trofast mot Vans som jeg har vært i flere år. Det var på tide at jeg skaffet meg skoene i sort, passer til absolutt alt. Dette er mitt 7 par av Vans hvis jeg ikke tar feil nå. - Produktene er sponset.


Jobbet siden 15:00 i dag til 20:00. Jeg kommer ikke over hvor mye jeg har ledd og smilt i dag på jobben, har hatt det så gøy. Det er så deilig å ha en jobb jeg trives i! Det som er så godt å tenke over er at jeg også trives med dem jeg jobber sammen med. Vi har gjort mye effektivt i dag så jeg dro fra jobb med god samvittighet. Jeg kjenner at øynene mine har godt av å få lukket seg litt, men nå skal jeg se 2012 på TV3, så kose meg med litt godteri ved siden av. God helg!Alt er selvfølgelig fra Junkyard! Jeg skal få tatt noen antrekksbilder med dette på for å vise det enda bedre, gleder mejjj. Det er faktisk 30-50 % salg på Junkyard nå frem til 21.november, å trykk HER for å komme til salget!

INSTAGRAM KONKURRANSE

Jeg skal på jobb nå igjen, så det blir derfor ikke mer blogging før etter 20:00 i kveld. Men ettersom jeg er i gang med et nytt blogginnlegg vil jeg gjerne bruke anledningen til å fortelle dere om noe gøy. Jeg har en junkyardkonkurranse på instagram. Du kan vinne en sinnsykt fet Sweet Skateboards hoodie til en verdi av 699 kroner. Eneste du trenger å gjøre for å delta i den konkurransen er å følge @junkyardnorge på instagram, så kommentere under bildet mitt på instagram (@Alohaamad) GJORT/ DONE. - På det bildet jeg har lagt ut av genseren så klart. Lykke til!VAR JEG PÅ KANTEN TIL Å FÅ SPISEFORSTYRRELSER?

Det er en grunn til at jeg ikke pleier å skrive lange innlegg med egne tanker og følelser rundt temaer. Jeg er redd for responsen, jeg bekymrer meg for mye. Men i dette temaet så er det venner og familie som har bekymret seg mest.

Jeg blir fort sur, eller vanskelig å ha med når venner har nevnt mine gamle tider fra 2012. Jeg har kanskje løyet? Jeg vet faktisk ikke. Det er derfor jeg ikke har klart å snakke helt ut om det. Men etter 1 år, føler jeg det er på tide å bare få lettet dette fra kroppen min. At det kanskje er på tide.

I sommeren 2012 begynte venner på skolen og spørre om alt var bra med meg. Jeg svarte "ja, selvfølgelig går det bra med meg" med et smil. Det de svarte tilbake var ikke det jeg forventet, de lurte på om alt var bra med meg fordi jeg hadde blitt veldig tynn. Det jeg svarte tilbake var alltid "jeg har alltid vært så tynn". Men sannheten er at jeg ikke alltid har vært så tynn. Spesielt to venner som jeg er glad i begynte å spørre om det gikk bra med meg, om jeg spiste nok og hvor mye jeg veide. Ja da, jeg veier det jeg alltid har gjort, svarte jeg. I starten syntes jeg det var så godt å få høre at folk syntes jeg var tynn, at jeg var for tynn. Det skal jo ikke være slik, skal det?

Men når det ble til et spørsmål jeg nesten fikk daglig, om det gikk bra med meg fordi jeg hadde blitt så tynn begynte det å gå inn på meg. Jeg forstod ikke hva de mente, jeg syntes selv at jeg alltid hadde vært så tynn. Det var flere dager hvor jeg stod foran speilet, prøvde å finne ut hvor jeg hadde slanket meg og blitt tynnere hen. Jeg så det ikke. Jeg begynte å si til meg selv at de sikkert bare syntes jeg hadde blitt tynnere fordi jeg begynte å gå med litt strammere klær (bukser). Venner mente jeg hadde blitt smalere i ansiktet, jeg mente da at alle ble det når de blir eldre. Jeg ville ikke innse en dritt. Jeg var på besøk hos en venninne, hjemme hos hun. Jeg hadde ikke vært der på lenge, og derfor ikke sett moren hennes på en god stund. Det første jeg hører fra nydelige moren er "så tynn du har blitt". Jeg vet at hun var bekymret, jeg så det på hun. Uker senere la jeg merke til at min helsesøster på ungdomsskolen hadde startet på Malakoff. Verdens søteste helsesøster. Jeg ble kalt inn til helsesøster bare for å snakke. Hun lurte på om jeg hadde det bra, om jeg spiste nok fordi jeg hadde blitt så tynn. Jeg husker så godt at hun sa "du har blitt så tynn som en ballerinadanser". Der innså jeg at noe ikke stemte. Derfor valgte jeg å gå på bade for å veie meg som jeg ikke hadde gjort på lenge. Da jeg så tallet som kom opp på skjermen kjente jeg hjertet dunke mye raskere, jeg fikk sjokk over hva det stod. Jeg veide bare 43 kilo. 

Nå, den siste tiden har jeg tenkt mye på hvorfor leserne av bloggen min, venner og familie, til og med bekjente har sendt meg meldinger og spurt meg om det går bra. Så mange kan ikke ha gjort det i ren tilfeldighet, noe har ikke stemt. Jeg kunne spise mye usunn mat på en dag, men dagen etter droppet jeg helst å spise. Løy til familien min om at jeg hadde spist, bare så jeg slapp unna enkelt. Selv min kjære Didrik var bekymret for meg, han ville flere ganger ta meg med ned på kjøkkenet for at jeg skulle få i meg mat. Jeg ble med ned, men fant ingenting som fristet. Jeg ville ikke ha mat, jeg var sulten, men jeg lot det gå så langt at jeg gikk fra å være sulten til å ikke lenger kjenne det. Jeg ble skuffet over meg selv over hvor mye jeg hadde døttet i meg av mat, godteri og så videre. Derfor hadde jeg ikke matlyst dagen etter. Men det som skuffer meg mest er at jeg ikke har innsett før nå at de bare har vært redde for meg, vært bekymret og bare ville hjelpe meg. Så mange så forskjellen, men ikke jeg? Jeg vet ærligtalt ikke om jeg hadde kommet til det stadiet hvor jeg hadde spiseforstyrrelser, kanskje jeg bare ikke vil innse det. Men er det noe jeg tenker mye på så er det om jeg var på kanten til å få det. Bilde under er det som har skremt meg mye i det siste, dette var på min verste periode i 2012, altså på mitt tynneste før jeg innså at det var greit å spise så mye jeg ville. Jeg føler meg så råtten mot alle som bare har villet hjelpe meg med det problemet jeg hadde, det jeg vil si er egentlig bare unnskyld.JOBBTID

Tenk at jeg skal på jobb nå. Det er så deilig å tenke på at jeg kan senke det fra skuldrene og ikke lenger frykte at jeg ikke får meg en jobb. Jeg skal ta stengevakten sammen med sjefen som er fra 16:00 til 20:00, så hvis du er i nærheten så er det bare å komme en tur innom for å slå av en prat altså. Jeg får ikke skrevet så veldig mye nå, jeg må kjapt ned for å få i meg noe mat før jeg skal på jobb. Forrige gang jeg jobbet min første vakt var jeg dum og brukte nye vans sko jeg ikke hadde gått inn, gnagsår etter 3 timer. Derfor skal det bli gode treningssko på meg i dag! 


Jeg dør av hvor dårlig kvalitet det er på bilde, noen som kanskje vet hva jeg skal gjøre? Beste er vel om jeg drar ned til JapanPhoto for å få ordnet det kanskje..

GØTEBORG DAG 2

Da vi våknet av alarmen klokken 08:30 var det eneste vi begge sa "mmmmhh". Begge hadde sovet så godt at det var tøft å måtte stå opp av sengen for å gjøre oss klare til shooten som skulle være på hotellet klokken 10:00. Da fotografen og de to andre damene kom opp, hadde de med seg en tralle med masse klær fra junkyard. Gjett om jeg siklet etter klærne! Vi fikk rundt på hotellet og fant kule locations til shooten. Hotellet var jo helt perfekt til shooten mener jeg, farger og detaljer - alt bare strålte. Jeg og Anniken hadde plukket ut 3 antrekk selv, mens Josefin valgte ut 2 antrekk hun ønsker vi skulle ta bilder i. Under shooten hadde jeg trodd jeg ville være utrolig nervøs men det gikk veldig bra føler jeg. Anniken var råflink og fikk utrolig bra bilder. Jeg er veldig spent på å se resultatet av shooten og skal selvfølgelig dele dem på bloggen.

Bussen hjem til Oslo gikk ikke før 17:30 og vi var ferdige litt rundt 14:00, så derfor fikk vi tatt en buss som gikk tidligere. Det var veldig deilig for både meg og Anniken. Tok og kjøpte oss god mat før vi skulle sitte på bussen i 4 timer i strekk. Denne gangen tok det mye kortere tid følte jeg ettersom jeg sov mer. Da vi endelig var fremme på Oslo S hadde Anniken flaks som fikk et tog som gikk om bare noen minutter mens jeg ble alene på Oslo S i 25 minutter ca.

Jeg er faktisk stolt over meg selv over å ha taklet det. Aldri før har jeg reist alene, gått alene blant så mange mennesker - jeg er snart 19 by the way. Jeg føler meg ikke trygg, jeg er redd og vil bare bort fra slike situasjoner når de oppstår. Jeg aner ikke hva det er, men jeg blir vettskremt av å være alene blant mange mennesker. Så at dette gikk så bra uten problemer får meg til å smile. Jeg er ikke vandt til å reise alene til steder, så i løpet av snart 19 år tok jeg tog alene for første gang hjem til lille Moss.

HOPPIPOLLA BEANIES AND AWESOME EVENT

Før jeg dro til Gøteborg fikk jeg nye luer fra Hoppipolla på Junkyard. De har fått sinnsykt kule luer til dette merke og jeg har en jeg forelsket meg i med en eneste gang av en grunn. Den har treplate på beanien. Hvor rått er ikke det? Utrolig nytt for meg, og nytt er alltid bra! De 3 andre er utrolig enkle, men likevel så fine. Jeg gleder meg til å bruke disse luene nå som kulden begynner å komme. Disse luene er min stil 100%, så fornøyd - gjett om jeg er. Vil du sjekke ut luene fra Hoppipolle så trykker du her.

EVENT: 
Nå til torsdagen er det Scandalnavianspremiære i Oslo. Det er tid for Skandinavias mest skandaløse snowboardere å okkupere Oslo. Jeg vet ikke hvor mange av dere som står på ski/ brett, men regner med at noen av dere har interesse for dette? Denne premieren vil holde til i Ingensteds og dørene åpnes 21:00. Husk å kom i tide fordi det vil være mye kø. Blir mye fest og moro, en øl eller to? Toppen av det hele er det gratis inngang, aldersgrense 20 år. Dere må huske på å ta med legitimasjon. Trykk HER for å komme til arrangementet.

Alle som kommer inn får et gavekort på 200 kroner hver, så kanskje du vil ta turen innom?!


                                                                                                                                                                          // Sponset produkter

GØTEBORG DAG 1

Det tok ca 4 timer med buss til Gøteborg. Jeg og Anniken var sykt gira på å komme frem og bare få lagt fra oss alle tingene. Det var første gang jeg møtte Anniken, og det føltes ikke slik ut i det hele tatt. En veldig hyggelig og livlig jente, takk og lov for det. Da vi hadde kommet oss opp på hotellrommet, lagt fra oss alle tingene begynte vi med en gang å se på kveldsmenyen. For sultne var vi jo ikke.. Begge bestilte stor hamburger, hele tallerkenen var full med pommes frites - gjorde ikke meg noe, hehe. Begge to sov så utrolig godt i disse sengene, skulle gjerne tatt med meg dynen og puten hjem. Anniken sovnet litt før meg, nydelig som hun var da hun sov. Jeg i mens slo av lyset og la meg ned på puten. Det var så avslappende å høre på regnet pøse ned utenfor og slå i vinduet, tenke på at jeg sov i en god send med mett mage og hadde en morgendag å se frem til. 

GØTEBORG NESTE STOPP

I dag skal jeg og >Anniken< dra sammen til Gøteborg for å ha en shoot i samarbeid med Junkyard. Vi skal til Trollhätten og ha shooten der. Vi skal overnatte på et hotell frem til i morgen som heter Clarion Hotel Post, shooten er klokken 09:00 i morgen og er derfor kjekt å dra dagen før. Jeg aner ikke hva jeg har i vente. Jeg skal ærlig fortelle at jeg er stresset med reisen, reiser aldri så langt alene med noen og lar derfor nervøsiteten ta overhånd. Men for en gang skyld skal jeg prøve å slappe av og bare glede meg. Jeg vet innerst inne at det ikke er noe å grue seg til. Jeg lover å ta bilder til bloggen! 

Jeg har vært en dårlig blogger i det siste, litt fordi jeg har hatt mye å tenke på og bare vært veldig stresset. Så ukene fremover skal jeg love å være flinkere. Snart er også designet på bloggen min i orden, så det skal bli godt. En av endringene jeg er svært fornøyde med er at nederst på forsiden kan du trykke på "Eldre innlegg". Deilig å endelig ha fått det, synes ikke dere?

( Får dessverre ikke gjort bilde større pga designet som ikke er helt i orden enda)

SUNDAY FUNDAY

Klokken 16:00 var jeg fremme hos flinke fotografen Jeanett, som ville ta flere bilder fra forrige shoot. Hun ville bygge på shooten og få tatt flere bilder i trappen med LED-lysene. Vi fikk gjort mye i dag på kort tid så dette gleder jeg meg til å se. Flinke makeup stylisten Christine var til stede for å rette opp småting underveis - veldig kjekt å ha noen som hjelper til. Jeg har tatt bilder fra shooten i dag, før og litt behind the scenes som Charlotte tok for meg. 

Nå sitter jeg og ser på EMA Amsterdam 2013 sammen med Didrik mens jeg døtter i meg litt god grønnsakssuppe. Veldig nysgjerrig på hvem som går av med hvem seier og slikt. Hvem håper dere vinner?! 

KONKURRANSE: VINN ET HELT ANTREKK FRA JUNKYARD FOR 1500 KRONER

I dag er det søndag og da kjører jeg i gang nok en Junkyardkonkurranse! Jeg er veldig takknemlig for at Junkyard lar meg holde disse konkurransene så ofte som jeg gjør, veldig godt å kunne gi noe til dere som jeg vet dere liker. Konkurransen er like enkel som vanlig, men bare en liten vri. Nå er det ikke et produkt eller noen få produkter dere kan vinne. Nå har dere muligheten til å vinne et helt antrekk for 1500 kroner. Denne konkurransen vil vare i 1 uke.

Det eneste dere trenger å gjøre for å delta i konkurransen:

♥     Like fanpagen til Junkyard HER
♥     Like fanpagen til bloggen min HER
♥     Følge @junkyardnorge på Instagram HER
♥     Velge ut et helt antrekk til en verdi av 1500 kroner på Junkyard og legge igjen linkene her.
♥     Sist men ikke minst, husk å legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er vinneren. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETVINNEREN AV STYLEPIT KONKURRANEN BLE BENEDIKTE! Sjekk ut mailen din :-) 

JENTEKVELD

I går hadde jeg 6 herlige jenter på besøk hos meg, jeg vil så gjerne at vi kan ha slike kvelder hver eneste helg fordi jeg blir så godt humør av dem. Jeg satt i går og så på hver av en av dem, tenkte for meg selv om hvor heldig jeg er som faktisk har dem. De er så gode og er der for deg uansett hva. Å få det bekreftet er verdens beste følelse. Vi lagde to retter, jentene stemte for gratinerte poteter med viltsaus og kyllingfilèt og så valgte jeg stroganoff gryte med kylling, ris og grønnsaker. Ettersom vi var så mange ville jeg sikre meg at alle gikk hjem med fulle mager og det klarte jeg håper jeg. 

Jeg hadde ikke tid til å slappe av i går før det var så si hade til jentene og hoppe rett til sengs. Sov utrolig godt i natt og sov veldig lenge, sov til rundt 13:00 men det er lov! Allerede på denne timen har vi fått satt opp det nye, store speilet mitt. Det gjorde helt sinnsykt mye med helheten på rommet mitt. Veggen min har vært så tom de siste ukene og dagene så jeg er veldig fornøyd. Gleder meg til å skaffe litt småting og tilbehør til rommet. Jeg trenger fremdeles litt hjelp med hvilke butikker som har mye tilbehør og slikt til rom, så gjerne skriv ned noen butikker og nettbutikker hvis du har noen på lur. FØRSTE DAG PÅ JOBBEN ER OVERSTÅTT

JEG FIKK JOBBEN! Jeg fikk faktisk jobben på Urban, er ikke det helt utrolig? Jeg har aldri noen positive forventninger ettersom det før alltid bare har gått dårlig. Så for en gang skyld, har det endelig gått min vei. At jeg fikk denne jobben er virkelig prikken over i'en. Første dag på jobben i dag som opplæring og det har vært gøy, stressende og avslappende. Litt mye å lære på en gang så vi tar det derfor veldig sakte så jeg får det med meg. Sjefen er helt konge, ler nesten hele tiden så jeg er veldig heldig. Jeg har jobbet fra 09:00 til 14:30 nå og har nesten akkurat kommet hjem. La meg i sengen i 5 minutter bare for å slappe av.

Jeg har ikke tid til å slappe av noe spesielt, det har jeg tid til senere i dag med 6 fantastiske jenter som skal komme til meg. Det er nemlig på tide med jentekveld! Og for første gang med flere, så det blir såå utrolig koselig. Jeg skal opp på butikken nå for å handle inn noe jeg hadde glemt så finner jeg vel noe annet jeg ikke klarer å gå forbi som vanlig. Tips til dessert eller noe slikt? Vedder på at alle er stappmette etter maten, men alltid godt med litt dessert. Sist men ikke minst, ha en flott helg!

Bilde blir lite pga etter den nye bloggmalen har det blitt oppdaget en bug, så krysser fingrene for at det snart ordner seg :-)


 

NEW IN FROM BIKBOK

Hei dere! Var i Sverige med Ida-Marie og Anni her om dagen. Har helt glemt å skrive om det fordi jeg har hatt litt annet å skrive om. Før vi dro sa både jeg og Anni at vi ikke hadde tenkt til å kjøpe noe spesielt, Ida skulle nemlig handle inn for faren sin. Men det endret seg kjapt da vi gikk inn i matbutikken. Vi fylte opp en hel handlevogn. Verste av alt er at alle disse posene skulle inn i bilen til Ida. I bagasjerommet har hun høytalere så Anni ble most av alle varene i baksetet. Vi hadde så utrolig latterkrampe over hvor mye vi handlet og hvor liten plass vi hadde i bilen.

Da vi tok en tur innom BikBok fikk jeg øye på en supersøt, rød kjole som ikke er tettittende. Det minnet meg litt om en nattkjole, men man forstod at det ikke var en nattkjole raskt. Jeg falt for en enkle kjolen, og fant noen søte øredobber til. Jeg kjøper aldri øredobber, men disse var så fine til kjolen. Har du kjøpt deg noe nytt i det siste?

Jeg må også beklage litt for det lille rotet som er på bloggen min for øyeblikket, men holder på med en liten oppgradering av bloggmalen. - Bilde under er egentlig i 900px, men pga oppgraderingen er ikke alt helt ordnet enda.

Vil også benytte sjansen til å fortelle dere at jeg har lagt ut masse nytt på salgsbloggen, sjekk den ut her

BEACHIT SKJORTENE OG SOLBRILLENE ER NÅ I NETTBUTIKKEN

Da kan vi endelig fortelle dere at skjortene og solbrillene endelig er ute på nettbutikken våres, BeachItClothing. Beklager forsinkelsene men det har vært litt travelt de siste dagene for oss. Ettersom jeg lagde et eget innlegg med solbrillene her om dagen så skriver jeg et eget innlegg om skjortene her. Skjortene koster 349 kr og de finnes i fire forskjellige farger. Som jeg har sagt, og vist dere tidligere så er dette skjorter med hetter, men hetten kan du legge inn i skjorten slik at det blir en vanlig skjorte. Det er to lommer på brystene som dere ser på bildene under. Min favoritt er uten tvil den grå, jeg er forelsket i den. Jeg elsker å bruke denne skjorten til en stor hettegenser. Beste av alt, det er nå gratis frakt i 1 uke så ta deg en tur innom og spar noen ekstra penger.LONDON BBY

I forigårs ble det plutselig spontant gjort at jeg, Ida og Anni skal til London på shoppingtur i januar. Ida har vært i London mange ganger før, så hun kommer til å bli sjefen der nede vet jeg. Tror nok ikke jeg hadde turt å dra til London med noen som ikke hadde vært der før, da hadde jeg ikke klart å slappet av. Vi skal kun sove over èn natt, og vi drar tidlig til London for å få 2 hele dager der nede. Siden vi er 3 stk må en sove på et hotellrom alene, men vi skal prøve å høre med noen andre om de har lyst til å være med så det blir 4 stk. Hotellet vi skal bo på heter Tune Hotel Westminster og spør du meg er det kjempe fint. Og SÅÅÅ billig?! Hvorfor har jeg ikke vært i London tidligere? Det ble litt under 1000 kroner totalt på per person for både flyreisen og hotellet. Så dette ser jeg utrolig frem til, har ikke gått opp for meg at vi skal til London enda. Den følelsen kommer nok i slutten av desember tenker jeg. Så til dere som har vært der før, noen steder/ butikker dere vil anbefale oss om å dra til?DAGENS ANTREKK 05.NOV.13

Det er faktisk skremmende hvor mye jeg tenker på jobbintervjuet i morgen, men jeg håper så inderlig at jeg blir fornøyd selv. Sommerfugler i magen som bare det! Det er litt godt egentlig. Litt spenning i hverdagen har jeg savnet, haha. I dag kommer jeg ikke til å ha noe planer fordi jeg kommer til å stresse meg opp til i morgen. Jeg har en slik vane at jeg ikke klarer å holde på med noe annet dagen før jeg skal noe viktig. Men det er noe jeg må få gjort unna i dag som er viktig for meg, nemlig gaven til søsteren min. Hun har bursdag i morgen så vil jo gi henne noe fint! Jeg har fått en sponset jakke fra SheInside som er blå/ turkis. Klarer ikke helt å finne ut eksakt fargen. Men den er utrolig kul synes jeg, aldri hatt en slik type jakke før så blir gøy å style den opp flere ganger og se hva jeg får til. 


Jakke fra SheInside // Genser fra Carlings // Buke fra Junkyard // Sko fra Junkyard // Skjerf fra BikBok // Solbriller fra Shopzerouv

JOBBINTERVJU

Jeg har en stor gladnyhet til dere - eller egentlig til meg selv. Men er en glede for meg å kunne fortelle dere dette også. Jeg skal på jobbintervju på Urban nå til onsdagen. Jeg gruer meg mer enn det jeg har gjort de gangene jeg har holdt foredrag på skolen, men mest gira og spent. Det blir sååå rått om jeg får jobben på Urban. Jeg elsker den butikken, og så får jeg kanskje mulighet til å jobbe i den butikken?! Jeg har en god kamerat som jobber der, så det ville blitt ganske kult å jobbe med han. Nesten litt skummelt å dele dette tilfelle jeg ikke får jobben, men bare at jeg har kommet inn på mitt første jobbintervju er utrolig gøy. 

Siden jeg allerede nevner Urban, så kan jeg vise dere en ny godsak jeg har funnet på Urban. Det er en helt vanlig skjorte med denim stoff, men så på armene er det genserstoff som er så kult synes jeg. Endelig har den blitt min! Skal så klart vise den på senere, men nå skal jeg begynne på middagen.


Fant dessverre ikke direktelink til produktet, men sjekk gjerne ut nyhetene på Urban her.
 

INFORMASJON OM BEACHIT SOLBRILLENE

God kveld! Har dere hatt en fin søndag hittil? Det har jeg. Slappet av og bare spist masse godteri, er lov det. Jeg kan endelig fortelle dere at BeachIt solbrillene er kommet frem til oss og at de er helt utrolige. Kvaliteten er fantastisk! Disse solbrillene selges for 499 kr, grunnen til denne høye prisen er fordi vi nå har kjørt på med ordentlig bra kvalitet og med laseringravert BeachIt logo på innersiden på høyere brillearm. Disse solbrillene er av høyeste kvalitet og er håndlagd i Italia. Ettersom det er dyr pris på disse solbrillene kjører vi gratis frakt i 1 uke etter de blir lagt ut på nettbutikken.

Litt info om brillene: Sort acetat brilleramme med gylne brillearmer. Brilleglassene har en UV400 beskyttelse og har en sort "fading" farge. 


Følg BeachItClothing på facebook HER!

BEHIND THE SCENES VIDEO BY GILMAKEUP

Hei dere! Jeg har ikke blogget tidligere i dag fordi jeg har sittet spent på resultatet av videoen fra da jeg var i Oslo og var sminkemodell for >Gilmakeup<. Jeg hadde selvsagt forventninger, og jeg ble utrolig overrasket over hvor bra filmen ble. Utrolig spennende å se på hvordan Gilan sminket meg, og hvor flink hennes mann, Dino, er til å filme. Noe jeg også hadde gruet meg litt til var å se meg selv posere, bare på film. Men det var ikke så verst, faktisk veldig gøy. Og Dino har fått til videoen helt utrolig bra må jeg si. VELDIG positivt overrasket over denne filmen. Hvis dere ikke har fått det med dere, om dere ønsker å bli stylet av Gilan og bli fotografert/ eventuelt filmet kan dere kontakte hun på gilan@gilmakeup.com

HUSK HD-KVALITET PÅ VIDEOEN!
 

RACERGIRL

Har ikke så alt for god tid, så tenkte bare å vise dere hva jeg skal være i dag på halloweenfesten. Jeg ville plutselig sminke meg litt mer og ikke være helt normalt sminket så derfor ble det ruter som øyenskygge. Brukte først hvit øyenskygge, så dipliner for å lage rutene. Hva er du i dag/ var på Halloween?LØRDAG OG SØNDAG ER DET 30% HOS MADLADY

God kveld! Jeg liker å dele disse tilbudene med dere, rett og slett forid tilbud er fantastisk! MadLady har fått inn så utrolig mye nytt og stilfult. Jeg venter noen produkter derfra selv nå for øyeblikket. Gleder meg vilt mye til å få pakken. På lørdag og på søndag er det 30% på absolutt alle varer fordi MadLady nå feirer 2 år. Dette tilbudet gjelder kun disse to dagene, så ta en titt og sjekk om det er noe du liker. Eller kanskje det passer perfekt til en julegave? Alltid godt å være tidlig ute med dette. 

Noen produkter fra >MadLady< som jeg har forelsket meg i:


Svart kjole her // Svart skinn-skjørt her // Svart jumpsuit her // Svart kosebukse her

Hvit singlet her // Fly-genser her // Bil-genser her // Coca-Cola t-skjorte her
 

DAGENS ANTREKK 02.NOV.13

I dag sov jeg utrolig lenge og jeg sov så godt i natt. Så er det lørdag i dag også da, som jeg ser veldig frem til. Jeg skal til Anni senere og kose oss der før vi drar til Fredrikstad på halloweenfest. Jeg har ikke et skummelt kostyme, men heller ikke et ganske avslørende antrekk hvis dere forstår. Fant noe som passet helt perfekt for meg, og som kommer til å holde meg varm fra topp til tå. Jeg viser dere senere hva jeg skal være, men nå skal jeg slappe av. Jeg stresser alltid de dagene jeg skal noe, jeg hater det.


Skjorte fra BeachItClothing // Hettegenser fra Junkyard // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Ellos // Solbriller fra BeachItClothing
 

RABATTKODE PÅ JOLLITIME I ÈN MÅNED

God morgen! Noen av mine favoritt klokker er fra JolliTime, grunnen til dette er fordi du kan leke og ha det gøy med dem. Rive dem fra hverandre som et puslespill - bare ti tusen ganger enklere. De har nå hatt en oppdatering på nettbutikken deres og noe jeg er utrolig overrasket over at du nå kan designe din egen klokke hos JolliTime. Du kan velge farger på absolutt alt som er på klokken, leke deg frem til din egen klokke så er det bare å legge den i handlekurven. Så enkelt og ikke minst gøy!

Jeg har vært så heldig og fått en rabattkode på 10%  til dere lesere som dere kan bruke på JolliTime i èn hel måned. Rabattkoden er "maddepaddee" og gir dere 10% avslag på totalsummen.GÅRSDAGEN

I går var det jentekveld hos Anni hvor vi vorset og spiste middag. Koste oss som bare det frem til vi måtte ordne oss til å dra ned til togstasjonen for å ta toget inn til Oslo. Det er første gang jeg skulle være i Oslo på kveldene og jeg tenkte selvfølgelig det verste. Men lokalet vi skulle til var bare ca 10 minutter unna Oslo S, så vi fant frem og var godt å komme seg inn i varmen. Lokalet var utrolig stort, digget lyset og alt på lokalet egentlig. Veldig fint! Hele gårsdagen var helt kaos, men noe som var herlig var nattmat på McDonalds skal jeg si dere. Wow, det var godt.  Vi rakk ikke toget som gikk rundt ca 01:00, så måtte derfor vente til 03:56 for å komme oss hjem. Aldri vært så deilig å legge seg før. Sov hos Anni med Ida i går ettersom jeg ikke orket å stresse med å komme meg hjem.

Akkurat nå har pappa kommet inn døren med hamburger, på slike dager som dette hvor jeg er sliten og bare er gira på å slappe av, da er det perfekt med slik mat. Jeg og Didrik har gjort en avtale med hverandre nå, for å hjelpe og motivere hverandre. Vi skal være flinke til å ikke drikke brus i hverdagene, kun i helgene. Familien min er veldig glad i brus, men nå må hvert fall jeg roe litt ned på brus-drikkingen min. Har dere noen slike avtaler med venner eller foreldre?


GÅRSDAGENS ANTREKK 31.OKT.13

NOVEMBER!!!!!!!!!!! 17 dager igjen til jeg har bursdag, æææh. Nå får jeg plutselig bursdagkicket, elsker det. Men likevel har jeg ikke feiret bursdagen min på år, så tviler på at det blir noe i år egentlig. Får se, det hadde vært veldig koselig. Angående gårsdagen så skriver jeg om det i et eget innlegg så det ikke blir så veldig mye her. Jeg kan si en ting og det er kaos.

I går hadde jeg på meg mitt nye skjørt og min t-skjorte fra IvyRevel. Utrolig enkelt, men søtt antrekk. Jeg elsker at skjørtet er så flyffy og ikke ligger rett ned. Men skaper litt former. Jeg var dum i går og kjørte på med høyheler i Oslo gater, angret på det den siste timen vi var i Oslo. Gnagesår, fryste tær og null følelser - fått meg nok en lærepenge for livet. At jeg ikke bare tok med baggen min som jeg la igjen hos Anni. Akkurat nå sitter jeg i koseklærne mine og er klar for en avslappende fredagskveld før jeg skal til Fredrikstad i morgen på Halloween fest. Gleder meg veldig!
T-skjorte fra IvyRevel // Skjørt fra IvyRevel // Sko fra Nelly // Klokke fra Larsson&jennings