hits

november 2014

THE CITY THAT NEVER SLEEPS

Klokken er nå 23:47 i NYC tid.

Det var en ting jeg hadde gledet meg til i hele går, og det var selvfølgelig å se utsikten over hele New York på kvelden. Det at det koster 300 kr per person for å bare få sett på denne utsikten, det er verdt det uten tvil. Så til alle dere som har tenkt dere til New York, gjør det. Vi gadd ikke å betale 20 dollar ekstra bare for 10 etasjer opp, da vi uansett fikk sett hele New York fra 86 etasje.  Jeg visste ikke at det gikk an å bli forelsket i utsikten over New York. Man blir målløs da man går ut for å se på utsikten, du finner liksom ingen ord som kan beskrive dette bedre enn SYKT. Sykt var det, og fy søren som jeg er fornøyd med å endelig ha sett hele New York fra Empire State Building. Det som var skummelt der oppe er å faktisk se rett ned, jeg ble svimmel og faktisk livredd selv om jeg visste at jeg ikke kunne falle over. Men bare å faktisk innse hvor høyt oppe i bygningen du er, det innser du ikke før du faktisk ser rett ned. Jeg var veldig redd for å miste både mobilen og kameraet mitt mens jeg knipset bilder, mens andre bare strakk hele armen ut for å ta bilder. Jeg kjøpte med en plakat fra butikken på Empire State Building som viser den supre utsikten. Dette måtte jeg bare ha som et minnet i hånden, selv om det alltid kommer til å bli husket.

Etter å ha opplevn New York 86 etasjer over bakken, var vi klare for middag på Fridays & shopping på Macy's. Vi er så heldige og faktisk har denne butikken rett ved hotellet vårt. Så det tok vi bare på veien hjem igjen. Ikke for å gjøre dere noe særlig sjalue eller noe slikt altså, men Victoria's Secret er forresten rett rundt hjørnet det også.

Har dere noen forslag/ anbefalinger til butikker eller resturanter vi må prøve ut her i NYC?♥

BILDEDRYSS FRA DAG 1 I NEW YORK

Klokken er nå 09:50 i NYC tid.

Det er litt utrolig å tenke på alt jeg og Didrik fikk gjort sammen i går. Allerede etter frokosten, tok det ikke lang tid før vi satte veien videre til Time Square. Jeg hadde veldig store forventninger til akkurat dette, fordi det er dette det blir så mye snakk om når man først nevner New York. Det er så merkelig, for det er akkurat som på filmer. Like fint, like fantastisk å oppleve dette og ikke minst nyte alle de flotte omgivelsene. Etter denne flotte opplevelsen og synet, shoppet vi litt før vi tok lunsjen på selveste Planet Hollywood. Jeg må bare få sagt hvor forbanna kult det er at de faktisk har de ekte produktene som har blitt brukt i kjente filmer. Det må være greit å bli litt gira av sånt, eller hva sier dere? Til lunsj var det frityrstekt krabbe til forrett og klassisk osteburger med bacon på menyen hos meg. Det var Didrik som bestilte denne forretten, og faktisk ville tvinge meg til å smake på dette. Jeg er veldig pingle til å smake på nye ting, men jeg holder løftet mitt under denne turen og har derfor lovt Didrik om å smake på alt han ber meg om å smake på. Sjokkerende nok, for både meg og han, likte jeg frirytstekt blekksprut men jeg liker fremdeles ikke reker.

Etter lunsjen besøkte vi Ripley's believe it or not. Dette synes jeg faktisk var veldig spennende og lærerikt, mens andre ting faktisk var helt sykt "wtf" fakta. En av tingene jeg husker mest (dessverre) fra dette besøket var denne bruen man skulle gå over, mens hele rommet gikk rundt. Dette var tydeligvis en illusjon for øynene, og tror dere ikke jeg begynte å gå skeivt og le drit høyt fordi jeg følte jeg ble stående fast mens hele rommet gikk rundt. Trodde faktisk jeg kom til å ramle, og da kom det en dame bak meg og lo med meg, og sa "det er bare en illusjon, se rett frem så klarer du det". Nei, det klarte jeg ikke. Måtte nesten ha hjelp for å komme meg ut av dette rommet. Det var så flaut, men herlighet så gøy også egentlig.

Det var en veldig morsom opplevelse, og enda bedre skulle denne dagen bli når jeg fikk øye på Cake Boss Bakery. Altså jeg ble starstruck av å bare se butikken. Hjemme har jeg siklet etter alle bakevarene de lager på TLC, og nå kunne jeg endelig få smakt dem på ekte. Dessverre var det alt for lang kø der da vi kom, så vi gikk videre i steden for å bli stående der i tusen år. Men vi skal tilbake dit en av de andre dagene for å smake på dem. Nå skal vi ta frokosten på Dunkin Donuts. NAM!Siden vi fikk gjort så mye i går, må jeg dele opp dette innlegget i 2. Det beste kommer senere i dag/ kveld for dere.

Ser ikke dette helt fantastisk ut?♥

GOD MORGEN FRA NY

Det er første gang i livet mitt at jeg har vært på en "så" lang reise som dette. Takket være den flotte flyturen, gikk det veldig raskt og kjempe bra. Men, jeg er Madeleine og jeg er alltid flink til å være klønete når det minst trengs. Jeg hadde kjøpt meg julebrus før vi skulle inn på flyet, den valgte jeg å åpne i setet mitt, tror dere ikke den bruste over og sølte på både meg, Didrik og karen som satt ved siden av oss? Heldigvis lo mannen, så da ble jeg litt mindre redd for at han skulle bli sur. Jeg derimot, satt i seig julebrus-bukse i over 8 timer dere, FANTASTISK! Men det ble litt glemt da jeg så på evig mange filmer på tven. Dette flyet var så high tech at jeg fikk sjokk og følte meg som en gammel dame som ikke forstod noen ting. Man kunne til og med bestille snacks fra tven og betale ved å dra stripen under tven (??????). Satt der hele tiden og sa "wooooow, shit". Litt av en morsom opplevelse for meg, haha!

Vi var i NY 02:00 i natt i norsk tid. Så vi var veldig slitne og gledet oss bare veldig til å sjekke inn på hotellet for å få en god natt søvn. Taxituren til hotellet vårt var helt utrolig. Akkurat som jeg forestilte meg at den ville være. Høye bygninger med flotte lys, utsikten & bare alle menneskene. Jeg satt og tenkte for meg selv at dette her er ikke virkelig, det kan faktisk ikke være det. I går var jeg hjemme i Norge, men sovnet i NY. Vi er fullbooket med planer i dag og har bestemt oss for å ta en lang gåtur. Vi sto opp klokken 09:00 i dag og spiste god frokost på hotellet, siden dette er inkludert i prisen. Bare for å få sagt det nå med en gang, vi bestilte fly og hotell sammen på Supersaver.com. Anbefales virkelig på det sterkeste å sjekke dette ut, hvis du vil reise billig.

Men nå, for første gang, venter New York på meg. Snakkes!♥Er det ikke fint her?♥

SPONTANTUR TIL NEW YORK

Nå sitter jeg på Gardemoen og blogger herfra, mens jeg og Didrik venter på flyet vårt skal gå klokken 17:30 til New York. Ja, New York dere. Vi satt i går og bare begynte å tenke på New York, sjekket ut litt hoteller, så gikk vi plutselig over på Paris i steden. Det var rett før vi skulle bestille, så sa Didrik "vi skal ikke bare ta New York eller?". SELVFØLGELIG GJØR VI DET! Dette er en drøm som kommer i oppfyllelse, og enda bedre er den når jeg skal oppleve dette med han. Jeg har aldri vært så spontan som dette før. Bare flaks at visumet mitt ble godkjent i går kveld, for hvis ikke hadde det blitt Paris. Ikke at det er så veldig kjedelig akkurat da, men New York er førstevalget mitt. Vi skal være her helt til onsdag, så vi har så god tid til å få opplevd mye her. Jeg gleder meg virkelig til denne kjæresteturen. Jeg kan fremdeles ikke tro at dette her faktisk har skjedd, at jeg om noen få strakser sitter på et fly til New York.

Jeg kommer selvfølgelig til å blogge mens jeg er her i New York, kameraet er godt plassert i vesken min og jeg er klar for å knipse alle øyeblikkene mine her. Dette er et minne for livet.

Hotellet vi skal bo på under dette oppholdet heter Hotel Stanford som ligger rett ved Empire State Building. Dette ligger veldig sentralt til nesten alt vi vil innom, så dette var en veldig enkel beslutning for oss begge. Selv om vi ikke skal være mest på hotellet, så er det veldig herlig å bo på et flott sted, hvert fall når dette er noe vi ikke gjør ofte. Alt i alt så kostet dette oss ca 18 000 kroner, men med mye inkludert pluss forsikring og slikt. Nå skal vi virkelig ta New York med storm!! Gud som jeg gleder meg, tror jeg drømmer.Har du vært i New York før & noe du vil anbefale oss om å ta turen innom?♥

NÅ KAN DESEMBER BARE KOMME

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE KAREN ELISE HAUGEN! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart for å få premien din.

Jeg fortalte dere for bare noen få dager siden at jeg ble så inspirert da jeg gikk inn på Kremmerhuset. De hadde allerede satt opp ALT til jul og advent. Det var så pent satt frem at jeg ble inspirert til å kjøpe litt nytt, slik at jeg kan få ekstra julestemning på rommet mitt i år. Det blir til hva man gjør det til selv, er det ikke det man sier? Jeg kjøpte ikke kun juleting, men også 2 freshe vaser som jeg kan vise dere en annen gang. Jeg kjøpte mye dekor til å ha alle tingene på et hvitt fat. Kjøpte perler, kvist (haha), kongler (mer haha), julekuler, glass-tre med stjerne på toppen, duftlys, adventslys & tall til å feste på stearinlysene. Det ble akkurat som jeg så det for meg, det ble så fint at jeg smiler hver eneste gang jeg ser bort på fatet. MEN prikken over i'en er jo julekalender, der kjøpte jeg to store til meg og Didrik kun fordi de har favorittsjokoladen min i esken. Nemlig Kinder Country. Verdens beste sjokolade uten tvil. Håper det er en sånn i luke nr 1♥♥♥♥♥♥

Nå har det endelig kommet snø også, så nå kan desember bare komme!Er du klar for desember?♥

EN KOSELIG LUNSJ

I går stod jeg opp klokken 09:00 FRIVILLIG for å trene med Malene og Ida. Altså greit jeg har begynt å trene hver eneste uke, men så tidlig?? Aldri i livet har det skjedd før. Vi hadde et skikkelig bra opplegg for hele dagen. Først stod det trening på planen, der var vi vel i nærmere 2 timer. Vi gikk en kjapp tur innom Amfi siden jeg måtte sende noen pakker på Posten før vi kjørte Malene hjem, som skulle jobbe om kun noen få timer. Jeg skulle være med Ida hjem, for der skulle vi nemlig få servert god lunsj av familien til Ida. Utrolig snilt at de ville lage lunsj, det håper jeg gjentas. Jeg fikk skikkelig julefølelse da jeg var hos dem i går, kanskje bare fordi det var en rød duk på bordet? Hvem vet. Koste meg virkelig denne dagen, hadde shoot på badet som dere så i går. Jeg er helt forelsket i huset! Badet, kjøkkenet, alt er bare så flott der. På grunn av at jeg stod opp tidlig i går, så fikk jeg gjort så utrolig mye ut av dagen. Jeg tror jeg skal slutte å sove til 11:00 de dagene jeg har fri, og heller oppleve mer av dagen fremover♥Gjorde du noe koselig i går?♥

READ THAT MAGAZINE GIRL

Da jeg våknet i dag, skulle jeg nesten tro bena mine kollapset i det jeg reiste meg opp fra sengen. Siden jeg har trent to dager på rad, er hele kroppen min støl, men bena mine er de verste noensinne. Når jeg går ned trappen, ser det ut som om jeg har dritet på meg. Det er alltid dag nr 2 etter jeg har trent, som er den verste dagen. Derfor vil bena mine bli mye bedre igjen i morgen, og DET ser jeg frem til. Passer meg helt perfekt at jeg nesten ikke har noen planer i dag. Jeg sov hos kjæresten min i natt og kom hjem for ikke så lenge siden. Måtte bare ha med Costumebladet for å ha noe å lese da jeg stod opp i dag, blitt helt hektet på magasiner. Men jeg er så usikker på hvilke magasiner som er de beste, har dere noen favoritter?

Jeg skal nå straks krype under dynen, poppe litt popcorn og se på filmer på Popcorn Time, så skal jeg fikse meg litt til personalmøtet som er i kveld. Hvis personalmøtet ikke varer alt for lenge, så skal jeg på kino og se The Hunger Games Mockingjay Part 1. Jeg har hørt litt blandet meninger om filmen, men jeg har likt de forrige filmene så jeg er veldig sikker på at jeg vil like denne også da. Denne ser veldig spennende ut i tillegg! Hvis jeg ikke får sett den i dag, krysser jeg fingrene for å få sett den i løpet av uken i hvert fall. Om jeg først skal se de første The Hunger Games filmene, så må man faktisk se de neste også.


Jeg ser det er veldig mange som har spurt hvor denne søte koppen er fra og tenkte nå å svare i dette innlegget, i steden for i kommentarfeltet i håp om at flere ser det. Koppen er fra Dotathea og kostet kun 99 kroner.

Har du hatt en fin start på uken hittil?♥

BESTILL GRATIS PRØVE OG VINN GOODIEBAG TIL EN VERDI AV 2000 KRONER

Nå er det faktisk ikke lenge igjen til vi er i desember, og da begynner julebordsesongen for fullt. Er det en ting som er vitkig å passe på når du skal på julebord, er det å ha glatte, nybarberte legger. Dropp strømpebuksen og vis frem dine glatte legger i år! Hvem sier vel nei takk til glatte legger? Ingen. Med Shai barberhøvelen kan du nå sikre deg glatte ben i hele desember. Jeg har selv brukt Shai barberhøvelen i nærmere 2 år nå, og jeg får fremdeles like glatte legger hver eneste gang jeg barberer meg. Beste av alt, det føles like godt å ta på de glatte leggene hver gang.
Mitt juleantrekk for i år!

Nå kan du bestille en gratis pakke på Shai.no & være med i trekningen av denne herlige goodiebagen til en verdi av 2000 kroner, så er du helt klar for julebordsesongen. Denne goodiebagen er det jeg selv som har valgt ut, og håper derfor dere er utrolig gira på å vinne denne fantastiske goodiebagen! Det er kun èn som vinner denne supre goodiebagen til hele 2000 kroner. Hvis du vil at dette skal bli deg, så bør du følge med nå.

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:

♥ Bestill gratis prøvepakke på Shai.no.
♥ Legge igjen en kommenter med "Gjort" & mailen din, slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

Vinneren trekkes i romjulen, lykke til!!!!

Denne goodiebagen inneholder følgende produkter:

♥ Lolita Lempicka - Si Lolita Gavesett ♥ Durance Bath Salts Cotton Flower 600g ♥ Guerande Salt Exfoliating Body Balm 330ml ♥ Md Formuelations - Face And Body Scrub 250ml ♥ Declèor Aroma Cleanse - Toning Shower And Bath Gel 250ml ♥ Hempz Age Defying Herbal Body Moisturizer 500ml ♥ Sex And The City - Deodorant And Body Spray 150ml ♥ Victoria's Secret - Secret Garden - Love Spell Body Mist 250ml ♥ Victoria's Secret - Secret Charm Body Mist 250ml ♥ Victoria's Secret Midnight Exotics - Forbidden Vanilla Hydrating Body Lotion 250ml ♥ Victoria's Secret - Strawberries And Champagne Hydrating Body Lotion 250ml ♥ Victoria's Secret Forever Pink Hydrating Body Lotion 250ml ♥Victoria's Secret - Sheer Love Hydrating Body Lotion 250ml

Deltar du i denne konkurransen & hva synes du om goodiebagen?♥

// I samarbeid med Zenito Shai

ESSIE FAVORITTER

I dag har jeg vært opptatt helt siden klokken 11:00 i dag morges. Skiftet på sengen, derretter lagde jeg meg frokost og hoppet inn i treningsklærne. Jeg hadde virkelig bestemt meg for å starte dagen med en styrkeøkt, og jaggu meg ble det en drit bra økt også. Trente rumpe og lår, så nå er jeg helt gelè i bena. Da jeg var ferdig med å trene, ville jeg ta meg en liten runde i byen bare for å se på litt ting og tang. Da jeg kom til Kremmerhuset, ble jeg så utrolig inspirert at jeg gikk ut med en pose som sikkert veide 10 kg. Dette skal jeg vise dere i løpet av de neste dagene, jeg kjøpte så utrolig mye fint og jeg er så fornøyd!

Siden jeg visste jeg kom til å være opptatt så lenge i dag, og ikke være hjemme før det var mørkt ute, tok jeg bloggbilder før jeg gikk ut døren. I dag ville jeg nemlig vise dere mine favoritter fra Essie denne uken. Jeg har sikkert 30, hvis ikke 40 Essie neglelakker og holdt på å kjøpe 3 nye i H&M i stad men jeg klarte å motså en liten stund, og så måtte jeg ta dem i siste liten likevel. Neglelakkene jeg skal vise dere i dag, er først en rosa neglforsterker som gjør at neglene dine vokser fortere og sterkere. Denne har funket drit bra på mine negler, de har aldri vært så sterke og fine som de er nå. De to andre jeg skal vise er bare de vanlige neglelakkene jeg mikset sammen, derretter top coat som er helt genialt. En gang Essie, alltid Essie.


Prøvde ut en ny vinterlook i dag, tror jeg ble litt forelsket.

Ble det ikke fint & har du noen favoritter?♥

TANNBLEKING FRA SWISS CLINIC

Jeg kan nesten ikke tro at det allerede er søndag igjen. Men det passer meg helt perfekt, siden jeg virkelig elsker søndager. Da får jeg tid til å bare late meg som bare det, eller faktisk gjøre noe veldig gøy. Denne søndagen bestemte jeg meg for å teste ut en ny tannbleking fra Swiss Clinic som heter Swiss Whitening Gel. Det er en profosjonell tannbleking som utføres hjemme og er super enkel å ta i bruk, det liker jeg. På bare 3-7 dager får du raskt og enkelt hvite tenner. Det følger også med resultatgaranti - hvis det skulle være noe, og dette synes jeg er kjempe bra. Den ordninære prisen på denne tannblekingen er 1495 kroner, men er nå satt ned til kun 595 kroner. Du får med andre ord hele 60% rabatt på denne tannblekingen nå. I denne pakken så følger det med 3 formbare munnskuffer, 10 ml Swiss Whitening tannblekingsgel samt 1 oppbevaringsboks til munnskuffene. Dette rekker til ca 36 behandlinger, 18 behandlinger for øvre tenner og 18 behandlinger for nedre tenner.

Så har jeg noen raske tips jeg vil dele med dere, for å få best mulig resultat. Begynn med å bleke dine øvre tenner til du er fornøyd med resultatet. Da er det mye lettere å sammenligne resultatet med dine nedre tenner etter hver eneste behandling. Da ser du mye enklere hvor fort du får hvite tenner, og forskjellen. Unngå å overbleke dine tenner. De kan fort bli overbleket hvis du bleker de for lenge om gangen. Siste tipset jeg har å komme med er selvfølgelig å unngå fargerik mat og drikke når du har begynt å bleke tennene dine. Da får du best resultat!

Hvis du ønsker, kan du lese om produktet her.


Steg for steg for hvordan du skal gjøre munnskuffen klar for tannbleking:


♥ Ta varmt vann i et glass og derretter lar du munnskuffen ligge i vann i ca 5-10 sekunder, så det mykner seg opp.


♥ Ta derretter munnskuffen i munnen og press rolig tenne sammen, slik at munn skuffen skal forme seg etter tennene dine. Gjør dette i ca 30 sekunder til 1 minutt.


♥ Så skal du ta munnskuffen i iskaldt vann helt til den blir ordentlig hard og klar til bruk.

Steg for steg for hvordan tannblekingen foregår:


♥ Viktigste du må gjøre før du starter tannblekningen er å pusse tennene. Nå kan du påføre Swiss Clinic Whitening Gel på munnskuffen. Du trenger ikke å ta mye (hehe, det gjorde jeg). Det skal bare være nok til å dekke innsiden på munnskuffen, hvis ikke tyter det bare ut når du tar munnskuffen i munnen.


♥ La munnskuffen være på i ca 30-50 minutter. Jeg tok 30 minutter, bare for å se hvor hvite tenner jeg fikk etter første bruk. Neste gang kan jeg nok ta enten 40-45 minutter på mine tenner.


♥ I mellomtiden, for at tiden skulle gå fortere, satt jeg på pcen og jobbet litt i disse 30 minuttene. Det går så mye fortere når du har noe å gjøre, i steden for å se på klokken hele tiden.

Resultat:


Sååå fornøyd!

Hva synes dere & bruker du tannbleking?♥

// I samarbeid med Swiss Clinic

HØY HALS & NUDE SMOKEY EYES

I dag rakk jeg kun å ta bildene, men ikke å blogge før jobb i dag. Så derfor ble det litt senere innlegg enn det jeg egentlig håpet på i dag, men bedre sent enn aldri. I dag valgte jeg å gå for en veldig rolig stil men med litt flørtene sminke på øynene. Jeg brukte en høy hals genser fra Urban, som er blitt min vinterfavoritt. Den er helt fantastisk! Jeg har endelig funnet en god og varm genser med høy hals, som ikke klør på huden min. Valgte å style denne genseren opp med gull-tilbehør og nude smokey eyes. Jeg trengte også noe på leppende, så da ble det nude der også. Siden jeg brukte høy hals i dag, hadde det vært krise hvis jeg fikk rød leppestift på genserne. Derfor gikk jeg for litt roligere look i dag.

Jeg har faktisk utrolig dårlig tid nå, så det blir dessverre ikke så mye mer jeg kan få skrevet selv om jeg vil skrive mye mer. Jeg skal nemlig drikke vin med jentene mine i kveld og bare kose oss. Ha en super lørdag ♥


Jeg brukte fargene Stubborn & Sultry fra The Balm fra Bangerhead.no (Sponset via Instagram).

Brukte verdens fineste gullring fra Jane Kønig med 18 karat gull i dag.

Hva synes dere om genseren?♥

SMÅ GLEDER I HVERDAGEN

I går kveld spiste jeg med Ida på Peppes før jeg skulle jobbe på kundekvelden. Fikk tidenes fineste gave fra Ida, støvler og en Vila jakke jeg har ønsket meg lenge. Jeg klarte selvfølgelig å glemme igjen kortet mitt hjemme, det fant jeg selvfølgelig ikke ut av før jeg faktisk stod for å betale. Det var virkelig stas dere! Ble til å måtte kjøre hjem for å hente kortet mitt, for så å dra ned igjen på Peppes. På denne tiden, begynte vi å få dårlig tid. Og jeg dere, jeg pleier alltid å ha god tid. Så når jeg får dårlig tid, DA stresser jeg som bare søren. Jeg rakk heldigvis jobben på minuttet, og var klar for å sette i gang med kundekvelden som forresten gikk veldig bra. Jeg åpnet på Urban i dag, og det gikk super bra, gikk derfra veldig fornøyd og det elsker jeg.

Dette er faktisk små gleder i hverdagen, når ting går som det skal, og det går enda bedre enn forventet. Men det er også andre små gleder i hverdagen som har dukket opp hos meg denne uken. Jeg har endelig fått den ene Escada parfymen som jeg aldri har hatt. Jeg har vel egentlig kun hatt 2 av dem. Men denne er det nesten sjokk at jeg ikke har kjøpt tidligere. Endelig er Escada Taj Sunset min. Den er så søt og frisk i lukten! ♥ Jeg var så heldig å fikk med noen andre herlige produkter i tillegg fra Vita Exclusive, som er sponset via Instagram. Nå er jeg virkelig fornøyd, endelig en ny parfyme i samlingen min - og fler skal det bli!

Har du noen favoritter fra Escada?♥

KONKURRANSE: VINN MINE FAVORITTER FRA JUNKYARD XX-XY TIL EN VERDI AV 2000 KRONER

Jepp, i samarbeid med Junkyard skal vi nå ta en liten vri på konkurransen og endre litt på premien. Denne gangen kan du vinne alle mine favoritter fra Junkyard XX-XY til en verdi av hele 2000 kroner. Junkyard XX-XY har fått inn så sykt mye kult den siste tiden, og jeg blir stadig overrasket over hvor bra de kommer seg. Derfor tenkte vi å prøve ut dette, for å se om dette slår an også. Konkurransen vil vare i 1 uke, det vil si at den avsluttes neste torsdag.

Eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:
♥ Like facebooksiden til Junkyard her
♥ Følge @junkyardnorge på Instagram
♥ Legge igjen mailen din, slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


Likte du denne konkurransen?♥

NYHETER FRA MAKESTYLE - MAST PRODUKTER

Hei mine kjære lesere♥ Jeg har ikke testet ut produkter her på bloggen på en ufattelig god stund, så dette var utrolig morsomt å få testet. Makestyle sendte meg mange flotte produkter fra deres nyheter fra MAST. Da fikk jeg alt fra klyper til rettetang, og jeg har aldri hatt en så dyr eller så fancy rettetang før. Så jeg hadde store forventninger til disse produktene. Gizmo Straightener fra MAST er helt spesiell. Den har en digital vamreregulering slik som krøllstavene. Dette betyr at det ikke sliter like mye, som en helt vanlig rettetang ville gjort. Men, det som gjør denne rettetangen helt spesiell er at den har en ny vibrasjonsteknologi og har titanium plater som gjør mindre skade på håret. Vibreringen en stor fordel for håret siden den gjør at pleie produkter kommer bedre inn i håret og den retter ut bedre og raskere. Jeg har så langt hår, at å finne en rettetang som retter ut håret mitt raskere, har vært et problem jeg aldri har løst - til nå. Jeg sliter også med statisk hår, og hvert fall på vinteren. Denne rettetangen fjerner frizz og gjør håret anti-statisk - passer meg midt i blinken.

Jeg har endelig fått meg en naturbørste, Ricci Grande, som selvfølgelig også er fra MAST. Naturhårene beskyter håret mot skafe og gjør også håret anti-statisk og glatt. Dette er altså 2 fluer i en smekk, fantatisk! Børsten gir deg en lett hodebunnsmassage som føret til ork blogsirkulasjon som sikrer en god grobunn. Dette vil jeg virkelig si er et must for alle som vil ta vare på håret sitt. Du kan børste håret ditt så mye du bare ønsker med denne børsten.

Makestyle har også vært så snille og gitt meg en rabattkode som gir dere 10% rabatt ut hele november. Rabattkoden er "madde10".
Clipsene fra MAST kommer nok jeg til å bruke mest når jeg krøller håret. Dette vil gjøre det lettere for meg å ikke gjøre en slurvete jobb neste gang. Straight Spray by GB er perfekt til utglatting av krusete/ krøllete og permanent hår. den sprayes i håndketørt hår, deretter glattes håret ved hjelp av føn og første for å oppnå den optimale glatte frisyren. Så har vi den jeg allerede elsker, Terre d'OC Argan Sublime Dry Oil. Dette er en økologisk tørrolje med argan og duft av appelsinblomst. Denne er for både kropp og hud. Den trekker seg raskt inn uten å etterlate huden fet. Denne har også fikenkaktus i seg, som omkranser huden med en herlig mykhet. Den lukter helt nydelig!

Resultat:Hva synes dere?♥

// Sponset via Instagram

 

GÅRSDAGEN

I går ble det feiring av 20-årsdagen min. Det høres fremdeles helt teit ut å kalle meg selv for 20 år. Rett og slett fordi jeg verken ser, eller oppfører meg som en 20-åring. Vi spiste biffstroganoff til middag, etter mitt ønske siden mamma lager den så sykt god. Pappa hadde vært så søt og kjøpt inn sjokoladekake, som ingen orket å spise etter middagen. Men den smaker helt himmelsk i dag, for å si det sånn. Vi satt nede i kjelleren mens jeg åpnet gavene jeg hadde fått, og jeg er så fornøyd med alt jeg fikk. Jeg fikk alt jeg ønsket meg, og mer. Av kjæresten min fikk jeg et gigantisk kamerastativ, så nå kan jeg endelig ta egne antrekksbilder - generelt bedre bilder. Farmor ga meg et super genialt tacobrett, som jeg gleder meg til å bruke. Av mamma, pappa og søsteren min, fikk jeg penger, klær og støvletter. Disse støvlettene er helt fantastiske! Aldri hatt støvletter før, så at dette ble mitt første par, det klager jeg ikke på. Jeg ser så frem til å bruke alt dette. Smiler stort for øyeblikket, og det har jeg all grunn til å gjøre.

Etter jeg hadde feiret bursdagen min med familien, dro jeg videre på kino med kjæresten for å se filmen Dum og dummere to. Vi er begge greit fan av Jim Carrey, så vi kunne ikke ha valgt en annen film enn denne. Filmen var selvfølgelig bra, lo nesten under hele filmen og man blir sliten av å se på den. Det er fordi de gjør så dumme ting at du blir sliten av å henge med nesten. Men nettopp dette gjør filmen perfekt til hva tittelen heter. Jeg kommer garantert til å se denne filmen igjen. Liker du slike filmer, eller bare Jim Carrey, så må du se denne!VIKTIG:

I morgen arrangerer Amfi Moss kundekveld eksklusivt for sine medlemmer av kundeklubben - og vi i Urban er stolte av å annonsere at vi har -30 % på hele butikken fra 20:00-22:00. (Gjelder ikke SVEA, Nixon og Penny). Tidligere da vi har hatt salg har det kun vært utvalgte varer som har vært nedpriset, men nå kan du skaffe deg det nyeste og fresheste til en utrolig god pris - så dette er virkelig verdt å få med seg! Håper vi sees♥

Er du ikke medlem av kundeklubben? Meld deg inn HER.

Hva synes du om gavene mine & hadde du en fin dag i går?♥

20 ÅR

Jeg kan ikke fatte og begripe at jeg, lille jenta, nå er blitt 20 år. For å sjokkere meg selv enda mer, jeg har levd i 20 år. Men hva jeg har opplevd? Ikke stort. Men med år og venner, har jeg opplevd mye og fått vite mye om livet som jeg skal ta med meg videre som en erfaring. Er det en annen ting, som gjør meg flau med tanke på at jeg er 20 år, det er at det er 2 år siden jeg kunne hatt lappen. Ja, jeg vil slå meg selv hardt i hodet akkurat nå. Det som har stoppet meg disse årene, med å begynne på lappen er at jeg ikke har troa på meg selv, jeg tror faktisk ikke at jeg klarer å bestå. Men dette er noe jeg må gi slipp på, ikke lenger la det ødelegge mine sjanser og muligheter for å få lappen. Det verste er at du ikke bare at du stryker, hvis du ikke består, men det er også penger du har tapt. Det er kjipt. Men jeg er 20 år nå, og jeg skal ikke la det gå 2 år til før jeg har lappen. Et løfte til meg selv, som skal bli holdt.

I dag skal jeg feire med familien og selvfølgelig min kjære. Det blir god mat og kaker her i gården, samt åpning av gaver som jeg gleder meg innmari mye til. Man blir jo en liten unge igjen for en dag. I tillegg så får man viljen sin, kan si "men jeg har bursdaaaaag" - denne utnytter jeg helt sykt. JEG ELSKER DET!


Bomberjakken er herfra. (Sponset)

Likte dere jakken & når har du bursdag?♥

LILY ALDRIDGE - NLY ICONS

Ååååååh, jeg har ventet så spent på denne uken at det har vært helt crazy. Nelly har over lengre tid sagt at det vil være en modell fra Victoria's Secret som skal fronte den nye glamorøse kolleksjonen NLY Icons. Da jeg fikk med meg hvem dette skulle være, da ble jeg super gira. Utrolig stilig at Lily Aldridge samarbeider med Nelly på dette nivået. Jeg synes denne supermodellen er helt rå, og ikke minst veldig pen å se på. Spennnende å se hvilke produkter hun har frontet på bildene, og fant selv noen favoritter jeg likte veldig godt. Men nå, nå skal jeg sette av penger til julegaver i steden for shopping til meg selv. Jeg får nøye meg med at det er masse fint å se på, så får det holde for denne gangen ♥
Trykk HER for å se hele kolleksjonen.

Mine favoritter fra den nye kolleksjonen:


Stars Of Heaven Dress her // Platform Lacing Pumps her // Entourage Twin Set her

Hva synes dere om den nye kolleksjonen?♥

// Adlinks

VIL DU BLI ÅRETS DESIGNER AV MAGNUSGENSEREN?

Jeg håper dere alle har hatt en super fin start på denne søndagen. Jeg har sovet som en stein etter vareopptellingen vi hadde på Urban i går. Det gikk kjempebra, og er så utrolig deilig å endelig ha fått det overstått. Koste oss litt med pizza før vi startet tellingen, og ble fortere ferdig enn forventet. DET liker vi.

Jeg skal nå fortelle dere om en stilig konkurransens som foregår nå. Du kan nå få muligheten til å bli årets designer av Magnusgenseren som vil støtte Magnus Carlsen under sjakk-VM. Dere har sikkert allerede har fått med dere denne konkurransen på reklamen og på nettet. Hvordan dette foregår er via dommerpanelet, som består av Charlotte Thorstvedt, Hans Olav Lahlum, Simen Staalnacke og Sonia Haunca Vol. Disse dommerne vil gjennom VG velge hver sin favoritt blant alle de innsendte bidragene til Magnusgenseren. I tillegg vil publikum få være med å plukke ut èn favoritt. Av alle disse 5 bidragene som er plukket ut av dommerpanelet og publikum, vil Magnus Carlsen selv velge bidraget som blir den offisielle Magnusgenseren, og som da vil bli produsert av Moods of Norway! Det er vel kanskje rått?


Dere kan designe deres egen på Magnusgenseren.vg.no.

Jeg er ikke den mest kreative personen for å si det sånn, men her kan dere se mitt bidrag:Kan jeg få se ditt bidrag?♥

// I samarbeid med VG 

LAST NIGHT

I går kom Julie og Ida til meg for å fikse oss sammen før vi dro videre til innflyttningsfesten til Anni og Amanda. Det ble kjole på alle oss jentene, så det var deilig å pynte seg litt ekstra igjen. Leiligheten til jentene er så utrolig fin og har en så fantastisk utsikt! Så denne kvelden skulle bli bra, og hvert fall med tanke på hvem som skulle være der. Det var god stemning hele kvelden, og jeg var så glad for at nesten alle jentene var samlet igjen. Jeg håper virkelig ikke det blir så lenge til neste gang vi får samlet jentene igjen. Det er en så herlig gjeng å være sammen med.

Jeg skal nå bli kjørt til byen om ikke lenge for å være med på varetellingen. Jeg har en liten tro på at vi rekker å være ferdig innen 22:00, så jeg får med meg The Voice UK. Jeg vet egentlig at jeg ikke rekker det, men det er viktig å ha troa!

Håper dere får en kjempe fin lørdag♥


Fine jentene mine!

Hvordan var kvelden din i går & hva skal du i dag?♥

GOD HELG!

I dag åpnet jeg på Urban, og har startet smått med varetellingen - selv om vi skal ha den etter stenging i morgen. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg allerede har vært med på 3-4 varetellinger dette året, det har alltid vært noe som ikke har stemt så vi må ha telt alt helt på nytt. Denne gangen håper jeg vi teller så det stemmer mer. Alltid litt kjipe nyheter å få høre at man må telle om igjen, men sånn er det bare - og man får bare ta det med et smil. For den følelsen etter man er ferdig, etter å ha tilbringt kvelden sin i butikken, den er god.

Akkurat nå er jeg små-stresset selv om jeg har god tid, sånn er det alltid haha. Jeg skal på innflyttningsfest i dag med jentene mine og er allerede i gang med å ordne meg til i kveld. Siden jeg skal på varetelling i morgen blir det ikke så mye alkohol på meg i kveld, men skal da unne meg litt. Jeg sitter fremdeles å funderer om hva jeg skal ha på i kveld. Skal jeg kjøre på med kjole eller ta skjørt? Skal jeg ta lave sko eller høye heler? Og ikke minst, hvordan skal jeg ha håret? Det skal alltid være noe, men jeg får bare prøve litt forskjellig og se hva jeg liker best. Noe blir det hvert fall ♥

Hva er dine planer for denne helgen?♥   

MØTE I OSLO

Jeg er stolt av meg selv. Jeg har aldri turt å dra inn til Oslo helt alene før, fordi jeg ikke har hatt med meg en trygghet. Jeg skal ikke nekte for at jeg gruet meg til denne dagen i flere dager, hvor jeg følte alt kunne gå galt. Men alt som kunne gått riktig, gikk riktig. Og endelig er jeg over denne frykten. Jeg er helt enig med dere, som dere sikkert tenker er det teit å være redd for å dra inn til Oslo alene i en alder av snart 20 år. Men jeg synes det er skummelt å dra steder jeg ikke er kjent helt alene, møte på mennesker jeg ikke aner hvem er og ikke ha noen jeg kan snakke med. 

Uansett, tøff eller pingle, så kom jeg meg til Oslo. Jeg hadde et viktig møte med noen supre mennesker fra Side2 i dag. Vi snakket litt om bloggen, avtaler, samarbeid og noe som fortsatt er mega hemmelig. Det er så morsomt, men også kjipt at jeg ikke kan dele det med dere helt enda. Jeg vil bare skrike det ut! Lars Erik og Anne Victoria var de to jeg var så heldige og fikk hilse på i dag. Vi koste oss med god stemning og ikke minst nydelig mat på SüdØst Asian Crossover. Da jeg kom inn dit ble jeg målløs over hvor fint det var der, så koselig omgivelser og interiør der at dit vil jeg virkelig tilbake igjen senere.


 Hva har du gjort i dag?♥

VIDEOBLOGG - INNKJØPSVIDEO FRA LONDON

ENDELIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nå har jeg endelig fått fikset videoen og konvertert den til riktig filtype. Alt jeg trengte var denne nye pcen, og jeg er så fornøyd nå atte nei vettu hva.. Helt frem til i dag har jeg følt meg som tidenes verste blogger siden jeg ikke klarte å fikse videoen i sommer. Jeg kontaktet folk som selv synes det var rart at videoen ikke ville konvertere, så det var et hint - jeg trengte ny pc. Jeg har vært så utrolig ivrig etter å få vist dere alle innkjøpene mine, og endelig kan jeg få vist dere dem. 

Jeg hadde så klart noen små problemer under publiseringen av videoen. Den varte FOR lenge. Så jeg håper dere ikke synes videoen ble så dårlig, selv om jeg måtte klippe mye mer enn det jeg hadde planer om. Det var langt ifra meningen at den skulle vare så lenge som den gjør også, men når jeg er nervøs snakker jeg alt for mye. Jeg må også beklage for all støyen i bakgrunn, jeg er så vant til å alltid ha lyder rundt meg, så jeg ikke føler den stillheten av å være alene - så jeg glemte selvfølgelig å skru av tv'en. Sånn går det når man sjeldent lager en videoblogg. Men nå som jeg faktisk har funnet ut av hva jeg må gjøre for å få konvertert denne filtypen, skal jeg prøve å lage en avtale med meg selv og videoblogge mer. 

Håper dere liker den♥ 


Likte dere videobloggen & hva vil du at jeg skal videoblogge om til neste gang?♥

NESTEA - VINN REISEGAVEKORT PÅ 5000 KRONER

Jeg håper dere alle har hatt en flott start på uken, det har iallefall jeg hatt! Den kan jo umulig starte dårlig da jeg mottok istè fra NESTEA i går. Jeg er en skikkelig stordrikker av NESTEA, og det at de har gjort et par endringer i denne drikken - det gjør jeg veldig glad. NESTEA har introdusert stevia-ekstrakt som søtning på drikkene sine i år. Visste dere det? Man skulle tro smaken ville blitt annerledes, men den er fortsatt like god selv med noen små endringer. NESTEA blir bare bedre og bedre, både med smak og hva som er tilsatt i drikken. Min favorittsmak er uten tvil Peach. Denne har vært min favoritt siden første gangen jeg smakte på den. En gang favoritt, alltid favoritt!

Nå skal jeg ikke kun snakke om hvor godt jeg liker NESTEA. Jeg skal nemlig fortelle dere om en helt rå konkurranse NESTEA kjører for øyeblikket. Du kan nå vinne et reisegavekort på hele 5000 kroner dersom du kjøper en valgfri NESTEA til 20 kroner i Narvesen appen. Det vil bli 3 stykker som vinner et gavekort på 5000 kroner hver og konkurransen avsluttes i uke 49, så husk å meld deg på før det er for sent ♥ NESTEA vil være dem som trekker vinnerne og kontakter dem.

Gjerne følg NESTEA på Facebook her for å få med deg flere konkurranser og annet moro. Også for å få med deg mer informasjon om kampanjen!!

 Hva er din favorittsmak & skal du delta i konkurransen?♥

// I samarbeid med NESTEA

MINE FAVORITT DUFTER

I dag må jeg på Posten for å få hentet noen viktige pakker. Så jeg burde snart hoppe inn i noe annet jeg kan vise meg ute i offentligheten med. I hele dag har jeg bare ligget hjemme i sengen, så spist frokost nede i kjelleren mens jeg og søsteren min har lekt litt med kaninen. Været ute er så trist og grått, at det nesten er så humøret mitt blir slik. Men jeg kan love dere at humøret mitt blir i hundre etter å ha fått hentet pakkene på Posten. Jeg gleder meg hakket for mye til å vise dere dette!

Hver mandag er satt av til å dele mine favoritter med dere. Denne mandagen ble det å vise mine kjære favoritt dufter. Det er nesten så jeg vil felle en tåre for min herlige Victoria's Secret parfyme. Den er nemlig snart tom, og det er trist. Dette er den beste parfymen jeg noensinne har hatt, jeg elsker duften og det er akkurat den duften som passer meg best. Jeg elsker søte lukter, men ikke alt for søte. Min andre parfyme som er fra Abercrombie & Fitch, lukter litt mer kvinnelig, men fremdeles søtt. Denne har jeg spart frem til min Victoria's Secret parfyme er tom. Jeg har nevnt det for dere før, men jeg sier det igjen. Jeg har en greie for å bruke flere parfymer samtidig, jeg klarer det ikke. Jeg MÅ bruke opp en parfyme før jeg kan gå over til den andre, noe som jeg egentlig vil si til meg selv er sykt teit.

Neste uke tenkte jeg å vise dere mine favoritt kjoler eller favoritt bag, det er helt opp til hva dere ønsker. Kanskje dere vil se noe annet enn det jeg har nevnt?♥ 

Hvilke er dine favoritt dufter?♥

WHITE T-SHIRT

Jeg elsker denne søndagen. Ikke nok med at den startet med å ligge i sengen til 13:00, men det blir kalkun til middag. Jeg elsker kalkun. Det er nemlig farsdag i dag, så vi skal lage god middag og bare kose oss med familien. Derfor passer det perfekt at farsdagen er på en søndag, bare gå rundt i koseklærne våres og spise oss mette på kalkun. Pappa har også åpnet gaven sin, og virket veldig fornøyd med hva vi kjøpte. Vi bestemte oss for å bare gå etter noe veldig enkelt, som en joggebukse og en enkel kosegenser. Jeg ser aldri pappa vandre rundt i en joggebukse etter han er ferdig på jobb. Det har jeg faktisk veldig vansker for å forstå hvordan han klarer. Noe av det beste jeg vet om etter å ha jobbet, eller bare vært borte, er å ta på meg kosebukse. Det er jo så deilig!

Jeg har pakket meg inn i en av mine favoritt t-skjorter fra Urban. Tenk at en av mine favoritter er en helt enkel, hvit t-skjorte. Jeg elsker stoffet, fargen og lengden, ikke minst at den er fra Urban (hehe). Føler meg automatisk så avslappet når jeg tar på meg en hvit t-skjorte. Det er rart å si, men det er sånn jeg føler det. Og i dag, føler jeg virkelig for å være avslappet. 

Det er søndag, og den skal nytes♥ Hva er dine planer for i dag?♥

LARSSON AND JENNINGS WATCH

I går kveld ville jeg lage noe kjempe godt til meg selv, så det endte opp med at jeg kjøpte alt jeg trengte til å lage min favoritt. Nemlig hjemmelagd gratinerte poteter. Det er flere måneder siden sist jeg gadd å lage dette, så det smakte ekstra godt i går. Siden jeg lagde en evig stor posjon, spiste jeg dette til frokost i dag også. Det blir nok middagen min ganske snart, vil jeg tro. Det lages for å spises! Jeg hadde tenkt til å ta med litt på jobben, men jeg var så mett at jeg ble kvalm av tanken på mat. Stengingen på Urban i dag gikk veldig greit selv om jeg var litt unna målet, men med tanke på hvordan dagen startet - endte det veldig bra ♥

For en kort stund tilbake, fikk jeg vist dere en av mine nye klokker som var sponset fra Larsson & jennings. Men jeg viste dere ikke klokken noe særlig godt, og siden jeg er så forelsket i den, måtte jeg bare dedikere et helt eget innlegg til denne klokken. Klokken jeg valgte heter The Liten Gold. Jeg spekulerte utrolig lenge rundt hvilken klokke jeg skulle ha, og jeg endte opp med å faktisk kjøre på med en liten forandring i hele klokkesamlingen min. Jeg har aldri hatt en så flott klokke som denne før, og jeg tror en av grunnene til at jeg liker den ekstra godt er fordi den ikke er som alle de andre jeg eier. Det er så godt med en liten forandring som dette. 


 


Trykk her for å komme til klokken.

Er den ikke fin?♥

BOYFRIEND JEANS & MINT CARDIGAN

God dag mine kjære lesere! I dag lå jeg sengen til langt over hva jeg egentlig hadde planer om. Men jeg hadde all verdens med tid, så hvorfor ikke? Til slutt ble jeg rastløs av å bare ligge i sengen, så derfor var det på tide å ordne seg til jobb. Jeg skal stenge på Urban i dag, så det er vel stort sett det som kommer til å skje i dag. Jeg har ingen planer for resten av kvelden, og har en følelse av at det kun blir å tilbringe kvelden i sengen med filmer. Man har litt godt av det i blant - for meg, mange ganger hehe.

Jeg valgte å style mine nye boyfriend jeans fra Junkyard.no med en av mine favoritt cardiganer fra Urban og med en enkel t-skjorte som også er fra Urban. Alt i alt, så synes jeg dette funker. Jeg har aldri hatt boyfriend jeans før, så å gå fra sykt stramme bukser med stretch, til disse store buksene var litt av en forandring. Det er faktisk utrolig behagelig å gå med denne buksen, den bare henger og slenger - hvis det ikke blir for teit å si. Jeg er veldig fan av fargen på denne buksen og at den er litt hullete. Litt greit å ha bukser som ikke er prikk like som resten av de man eier. 

Ønsker dere alle sammen en riktig god helg♥

 
Boyfriend jeansen finner dere her. (Sponset)

Hva synes dere?♥

BURSDAGSFEIRING FOR MIN KJÆRE SØSTER

I dag har jeg vært på farten helt siden klokken 12:00 i dag, og godt er det å endelig være hjemme igjen. Søsteren min Caroline har bursdag i dag, og har nå blitt 24 år. Pappa lagde en av favoritt middagene til søsteren min, nemlig taco-kjøttdeig og potetstappe i form. Så har han også vært snill og kjøpt inn gode kaker, som vi skal kose oss med straks. Nå er vi faktisk ganske mette alle sammen, og må derfor vente litt før vi kan hive i oss alle disse gode kakene. Søsteren min har åpnet alle gavene sine som hun har fått, og virker ganske fornøyd med andre ord. Det er veldig godt å se! Jeg kjøpte litt klær til hun fra både Urban og Asos. Så hun fikk en god blanding av alt hun ønsket seg. Gjennom årene, har jeg og søsteren min sendt linker til det vi ønsker oss på nettet til hverandre. Vi slipper derfor å kjøpe noe den andre ikke liker, og det er ganske greit å slippe. Jeg hørte forresten at de allerede har kjøpt alle gavene til meg, så nå er jeg veldig nysgjerrig her. Pokker heller.

Det er så rart å tenke på at storesøsteren min har blitt så "gammel", 24 år liksom. Jeg føler meg fremdeles som en liten drittunge, og snart er til og med jeg 20 år. Det er rart hvor fort tiden går, eller egentlig hvor fort årene går. Derfor synes jeg at det er veldig viktig å sette pris på de du har mens du kan ♥ Og det er jeg veldig takknemlig.

Greit at Caroline har bursdag, men det er alltid en som får mer oppmerksomhet: 
Hun er noe av det søteste, ååh. Hun synes det er gøy å gå opp trappene, men så fort hun nesten er i det øverste trappetrinnet, setter hun seg ned og begynner å gråte fordi hun ikke liker å gå ned.

Hvordan har din dag vært?♥

EYEBROW MAKEUP - STEP BY STEP

Siden jeg var hos BrowRehab, så har jeg måttet lære meg å tegne på brynene mine med gelè i steden for øyenbrynspenn fra H&M. For meg, var det helt jævlig i starten. Jeg ga opp hundre ganger, og den siste gangen bare lot jeg det se stygt ut fordi jeg ikke tenkte at jeg klarte bedre. Men damer og herrer, øvelse gjør mester! Jeg har endelig begynt å få det til, etter å tidligere ha brukt nærmere 40 minutter på bare bryna. Nå brukte jeg kun 15 minutter MENS jeg tok bilder steg for steg. Siden noen av dere var veldig interesserte i å se hvordan jeg tegner på brynene mine nå, tenkte jeg hvorfor ikke? Interesserer det dere, interesserer det meg. Forsett gjerne å tipse meg om slike ting, som dere ønsker at jeg enten skal vise frem eller vise dere. Det er bare gøy at dere kommer med ideèr ♥


Denne gelèn er fra BrowRehab og er i fargen Julia. ♥ Step 1. Før du begynner å tegne på brynene dine, tørk alltid bort litt av gelèn på for eksempel dopapir som jeg gjør. Siden jeg har litt lyse øyenbryn forhold til denne fargen, er det litt viktig at det ikke blir for mye. Deretter kan du begynne å påføre gelèn forsiktig under øyenbrynet ditt midt på. Start i midten, og dra penselen ut til enden av øyenbrynet ditt.

♥ Step 2. Nå som du er ferdig med å fylle midten av øyenbrynet og ut mot kanten, skal du nå fylle resten av øyenbrynet innover. Gjerne dytt penselen litt oppover for å fylle foran på øyenbrynet og pass på å gre øyenbrynene regelmessig mens du påfører gelèn.

♥ Step 3. Du har nå fylt alt under øyenbrynet, og skal nå gå over til å forme brynene ved å dra penselen over kanten på øyenbrynet for å få mest naturlig look. Dette vil få frem formen på øyenbrynene dine, så pass på å ikke ha for mye gelè på kosten. Da blir det alt for hardt. Husk å fyll litt farge med gelèn inne i øyenbrynene, så drar du fargen ut med børsten.

Resultat:

Så gjorde jeg ferdig sminken på øynene mine, som kun består av dipliner og mascara:

Adidas t-skjorten er fra Junkyard. (Sponset)


Jeg har også et annet eyebrow-kit for øyenbrynene mine, som er fra Bangerhead.no (Sponset via Instagram). Dette gir litt mer highlight rundt dem, og hvis dere vil, viser jeg dere gjerne hvordan resultatet blir med denne senere.

Hva synes dere?♥

SPREK TIRSDAG

Oh yes da, dette har vært en ganske så sprek tirsdag på meg. Dagen startet med at alarmen på iphonen gikk av 09:00, men jeg stod ikke opp av sengen før 09:08. Sykt badass, er jeg ikke? Jeg skulle nemlig være med Ida på EU-kontroll med bilen sin, 10:00. Så da spurte hun meg søtt om jeg bare ville være med for å ha litt ekstra selskap mens hun skulle vente. Kunne jo ikke si nei til det. Dessverre ble bilen ikke godkjent siden den er såpass gammel osv, og vi måtte da finne en måte på å komme oss hjem. De som jobbet der var så snille som kjørte oss hjem, så da kom vi oss hjem til slutt. Er det en ting både jeg og Ida fant ut av, er faktisk hvor avhengig man blir av en bil. Men at man ikke innser det før man ikke har bil lenger. Eller på noen dager i hvert fall!

Da jeg kom hjem etter EU-kontrollen, lagde jeg god frokost med kjæresten min - ja, vi er fortsatt sammen. Jeg har bare ikke rett og slett giddet å skrive om det på bloggen. Hører man sammen, så finner man alltid tilbake til hverandre. Enkelt og greit! Etter jeg hadde spist og slappet av litt hjemme, samt blogget, ville jeg plutselig trene. Altså hæ? Jeg VILLE trene? Et mirakel har skjedd, og det har skjedd 2 ganger denne uken. Jeg er stolt av meg selv som har trent både i går og i dag. Begynner å gå fremover her, så nå gjelder det bare å holde motivasjonen oppe. Jeg og Ida fikk faktisk begge ny rekord i knebøy i dag, så dette motiverte oss veldig. Hvordan har din dag vært?♥

JANE KØNIG

Nå har endelig det jeg har ventet på lenge, kommet. Jeg har fått en stor smak for ringer og smykker, så det jeg skal vise dere nå er så klart akkurat dette. Jeg har mottatt en herlig ring i 18 karat gull med 0,10 brilliant slipt diamant, et ankerkjede i sterlingsølv & et ankerkjede i forgylt sølv fra Jane Køning. Jeg er helt forelsket i denne ringen, det er det vel ingen tvil om. En så søt og liten ring, passet meg helt perfekt å få nå. Denne ringen kommer til å bli brukt så mye fremover og det smiler jeg stort over bare nå. Jeg elsker gull, og endelig har jeg fått meg en gullring. Smykkene kan jeg bruke til vanlig og når jeg skal noe spesielt, de er så enkle og vakre. Blir ikke vanskelig å få brukt disse tre tingene, hvert fall ikke når de er så fine som de er.

Denne uken har startet ganske så bra allerede. Jeg var flink og trente ALENE i går, og så mottok jeg pakken jeg har ventet på så lenge i dag. Hallelujah! Eneste jeg har å klage på er hvor støl jeg er.
Ååååh, se så fin den er♥ (Sponset via Instagram)

Hva synes dere?♥

MINE FAVORITT LEPPESTIFTER

God mandag mine kjære lesere! Håper alle har hatt en flott helg? Det har i hvert fall jeg hatt. En avslappende, men veldig herlig helg. Nå som det er mandag, har jeg mulighet til å få gjort denne uken mye bedre enn den forrige. Da snakker jeg om å gjøre det bedre på bloggfronten, gjøre det bedre på treningen, tenke mer positivt og alt!! Jeg er klar for å gjøre ting bedre, og det starter allerede i dag.

Jeg har funnet frem mine topp 4 favoritt leppestifter for tiden, og noen har allerede vært mine favoritter i flere mnd. Mens noen som er nyere, har brått kommet opp på førsteplassen. Førsteplassen går til Isadora leppestiften i fargen Nude Bare Bohemian. Jeg har brukt brune leppestifter før, men denne leppestiften her, den er mye mer naturlig på leppene. Den er ikke så lys, men heller ikke for mørk. Midt på treet og den fargen synes jeg er perfekt for meg og mine lepper. Jeg, som sikkert alle vet, er utrolig glad i rød leppestift. Det gjør leppene dine så mye større, markerte og mer sexy hvis jeg får lov til å si det. Derfor er Mac leppestiften i fargen Retro Matte Ruby Woo på en god andreplass. Tredjeplassen går til en av leppestiftene jeg blogget om her om dagen, nemlig Clarins leppestiften i fargen Nude Rouge Eclat Woodrose. Denne er en nude farge som er litt lysere enn leppestiften på andreplassen og glinser mer på leppene. Eneste jeg har å klage litt på er at den fort blir tørr. Men da er det så flott at man har leppomader man kan fukte leppene med! Sisteplassen er en rosa leppestift jeg er helt forelsket i, selv om den er knall - er det noe som er litt dempende med fargen. Leppestiften er fra GloMinerals og den har jeg i den flørtete fargen Rasberry♥


Her er alle mine mest brukte leppestifter samlet på et sted.


Clarins & Isadora leppestiften er fra Bangerhead.no, GloMinerals leppestiften er fra BliVakker og Mac leppestiften er fra butikken Mac i London.

Likte du noen av mine topp 4 favoritter & hvilken leppestift er din favoritt?♥

SØNDAG BETYR HARRYTUR

I går etter steningen, ble det dessverre ikke noe La Gondola på oss siden det selvfølgelig var stengt den ene dagen vi skulle ut å spise. Snakk om flaks! I steden dro jeg til Nadine og ble der med Ida og Julie. Hvem hadde vel trodd at vi endte opp med å spille Mario? Ikke vi. Men fy så lenge siden jeg har spilt, og så gøy det var å spille igjen. Ble jo som et lite barn igjen, for noen minutter og det måtte nytes. Alle fire storkoste seg med Mario på tven og rattet i hånden, på en lørdagskveld. Senere ble vi alle rastløse etter å komme oss ut av huset, så da tok vi like gjerne en liten kjøretur før det ble natta på oss alle.

Jeg tuller ikke når jeg forteller dere at jeg lå i sengen til 13:00 i dag, og jeg elsket det. Jeg sov ikke så lenge, men bare det å ikke ha en dritt å gjøre i dag var en herlig følelse. Men det ble brått noe å gjøre på denne kjedelige søndagen, da Ida lurte på om jeg ville være med til Sverige. Jeg sa ja med en gang, godteskålen min begynner å bli veldig tom så den måtte fylles opp igjen. Med hånden på hjertet, den er alt for full nå. Men det som er litt greit med meg er at når jeg først handler mye godteri, er det ikke noe jeg spiser opp med en gang. Jeg kan plutselig ikke ville ha godteri på noen dager, og da blir ingenting spist før jeg får godtekick - og da vettu, da har jeg masse♥

Ha en super fin søndagskveld! Hva har du gjort i dag?♥

NUDE LIPSTICK

Hei dere og god formiddag til dere alle! I dag hadde jeg tenkt å sove til klokken 11, men det ble fort til en time til... Jeg ville ha litt god tid til å fikse meg, spise mat, ta bilder til bloggen og ja, det meste egentlig! Men når du sover bort den ekstra timen, får du ikke så himla god tid da dessverre. Jeg er egentlig den personen som alltid har god tid, men nå har jeg ikke det. Jeg får blogget raskt nå, før jeg må ned å ta meg noe frokost og deretter bli hentet av Ida som er så snill og kjører meg til jobb. Jeg skal nemlig stenge på Urban i dag, så etter jeg er ferdig på Urban blir det middag på La Gondola. Det gleder jeg meg til♥ Dere får ha en super fin lørdag!


 


Fått meg en ny favoritt leppestift fra Clarins som er fra Bangerhead.no i fargen Nude. Dette produktet er sponset via Instagram.

Likte du fargen på leppestiften & har du noen favoritter?♥