hits

november 2015

PINK AND FLUFFY START

Bloggingen min denne helgen ble alt annet enn hva jeg hadde planlagt. Jeg hadde jobbhelg og det har vært litt stressende med Black Friday i tillegg, men brått skulle jeg drikke på lørdagen og dette ble avtalt mens jeg var på jobb da jeg skulle stenge. Tenk, man skal hjem å dusje, sminke seg, få i seg mat - og hvor får man tid til å ta "pause" i 1 time for å ta bilder og blogge? Denne helgen her har gått så innmari fort at jeg sitter i sengen nå og er stresset. Det er nesten så jeg skulle ønske at ett døgn hadde 48 timer, så man fikk gjort alt det man ville. Så derfor; Stor applaus til de store bloggerne som har funnet balansen mellom flere jobber og hygge. Det har fremdeles ikke jeg funnet helt ut av enda, men jeg prøver.

Etter en lang og stressende helg, med fyll og fanteri skulle det nesten eksistert en ekstra søndag. Men heldigvis har jeg fri fra Urban i dag, og tar meg en day off i sengen for å gjøre meg klar for jobb og personalmøtet i morgen. Mange av dere som fulgte meg på snapchat takeoveren for noen helger tilbake, fikk med dere at jeg elsker å gå i tøfler. Til bursdagen min som var 18.november ønsket jeg meg nemlig ett par forskjellige tøfler fra Asos, som jeg forelsket meg helt i. Jeg ble så fornøyd da jeg fikk begge to, og de var superbillige i tillegg. Etter at jeg fikk disse i bursdagsgave, går jeg aldri rundt i sokkene hjemme, tøflene er med meg på bena overalt. De lilla hundetøflene er fra deres eget brand på Asos, mens de brune med diamanter er fra River Island. Jeg elsker dem begge så mye at jeg vet ikke hvilke jeg liker best. Så lenge føttene mine holder seg varme, skal jeg sørge for å ha begge disse som favoritter.

En annen ting jeg bare må få dyttet inn her, er en av mine nye favoritt dufter fra YSL. Det var virkelig et mirakel at jeg kom over denne parfymen. Jeg var på Kicks i Sverige og skulle kjøpe nytt Anastasia Dipbrow Powder da jeg brått kom over hvor fin flasken på YSL parfymen var. Jeg hadde aldri luktet på noen av de duftene fra det merke før, men tenkte bare why not. Ikke lenge etterpå var denne min, og jeg føler meg dritbra så fort jeg har sprayet meg med dette. Hvor rart er ikke det, at man kan føle seg så mye bedre av å lukte så godt?Var ikke tøflene fine & hvordan har din helg vært?

VIDEOBLOGG: TUTORIAL MED MAX FACTOR - THE LIGHT SIDE AND THE DARK SIDE

// I samarbeid med Max Factor.

Denne dagen har jeg gledet meg så utrolig mye til! Det er vel fordi jeg har ventet en liten stund på å få den siste tutorialen jeg gjorde med Max Factor og Linda Wickmann. Tidligere har dere sett tutorialen hvor jeg hadde en dagmakeup og en kveldsmakeup. Etter vi var ferdig med den innspillingen av første tutorialen, skulle vi endelig spille inn den tutorialen jeg hadde gledet meg mest til. Nemlig en tutorial inspirert av The Light Side & The Dark Side, fra Star Wars TM. Det første jeg tenkte da jeg skulle være med på dette var at pappa kom til å synes det var dødskult. Pappa vokste opp med Star Wars TM leker, og det ble nesten en tradisjon å videreføre det til barnebarna til farmor og farfar. Det var fullt av leker og Star Wars TM filmer overalt husker jeg. Jeg hadde ingen anelse om hva slags makeup som skulle bli lagt på meg, annet enn at den ene looken skulle være lys og den andre mørk. Så jeg satt i stolen kjempespent på å få se resultatet! Den første looken som ble lagt var The Light Side, og jeg tror den ble min favoritt. Øyeskyggen og den gull-glitrende leppestiften var bare så nydelig. Men jeg ble veldig svak for looken nr 2, The Dark Side. Måten eyelineren hadde blitt lagt på både under og over øynene mine, og de sterke kontrastene på både leppene og øynene mine gjorde looken veldig unik.

Disse Star Wars TM produktene er Limited Edition, som betyr at de kun er i butikk/ nettbutikk i en begrenset periode. Så her gjelder det å skynde seg hvis du vil få tak i dine favoritter! I den anledningen kan du få sikret deg produktene på tilbud hos Vita.no og i Vita butikkene. De kjører nå Black Friday med -25% på HELE nettbutikken frem til i natt. Alle de 3 produktene, mascaraen og leppestiftene kan også kjøpes hos Lindex og hos H&M fra og med 30.november. Men som sagt, det er Limited Edition så sikre deg din favoritt før den er utsolgt.

 KONKURRANSE:
Du kan nå vinne alle disse produktene og 2 gavekort på kinobilletter (ikke premierebilletter)  til STAR WARS: THE FORCE AWAKENS som har Norgespremiere 16.desember. Eneste du trenger å gjøre er å fortelle hvilken look du likte best; The Light Side eller The DarK Side? Husk å legg igjen mailen din i kommentarfeltet

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

SO FRESH

Et av mine favoritt sko har over en lenger periode vært Nike Air Force All White skoene. Av alle skoene jeg har, er det de jeg har brukt konstant den siste tiden. Disse har funket så bra som hverdagssko, festsko og jobbsko. Jeg trodde ærligtalt det ikke ville være sko som skulle være gode for føttene mine, men jeg har tatt så feil, nok en gang. Det endte opp med å bli ett av mine favoritter. Jeg har vært så fornøyd med de hvite skoene, at jeg nå endelig bestemte meg for å få dem i svarte òg. Det er faktisk skremmende å ha favoritt sko som er helt hvite, man går rundt og bare venter på at de skal skal bli ripet opp, eller få en skikkelig stygg flekk som er nesten umulig å få bort. Derfor kan jeg nesten glise stort over at jeg nå liker dem bedre i svart, for her er det lett å skjule "skader" på skoene, haha. Men jeg skal ikke droppe å impregnere dem uansett hvilken farge det er på dem, det har jeg lært meg på jobben for å si det sånn. Dette er sko jeg kommer til å bruke i vinter, i stedenfor tynne Converse og Vans sko. Disse skoene varmer overraskende mye, og for første gang skal jeg bruke sneakers som faktisk varmer i vinter. Endelig slipper jeg å fryse på tottene mine! Det er litt rart, for jeg har nesten bare sett de hvite Nike skoene på sosiale medier, de svarte er på en måte mye mindre populære. Men jeg skal kanskje ikke si så mye akkurat der, for jeg måtte nesten ha dem foran meg for å innse hvor flotte de virkelig er selv. Jeg gleder meg SÅ mye til å bruke disse til mine hvite hullete jeans fra Dr.Denim.

Black is the new black


Skoene er sponset og de finner du her.

Liker du dem best i hvite eller svarte?

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Nok en gang er det på tide med en ny junkyardkonkurranse her på bloggen. Denne konkurransen vil vare i nøyaktig 1 uke og er for både jenter og gutter, premien er ett gavekort på hele 1500 kroner. Med dette gavekortet garanterer jeg deg at du finner noe du vil kjøpe på Junkyard. De har alt fra A til Å og det er en mine favoritt nettbutikker, det er vel ikke vanskelig å forstå hvorfor. Ikke nok med at dere kan vinne et gavekort på 1500 kroner, men Junkyard har i år ordnet noen helt SUPRE tilbud på Black Friday som er nå til fredagen, den 27. november. Det vil komme nye tilbud hver time denne dagen, så spør du meg bør du virkelig sjekke ut tilbudene. For å få med deg mer informasjon om Black Friday og tilbudene deres, kan du sjekke ut arrangementet deres på Facebook her.

For å delta i denne konkurransen må du:

Like Facebookpagen til Junkyard her.
Like Facebookpagen til meg her.
Følge @junkyardnorge på Instagram.
Følge @madeleinepedersenn på Instagram.
Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETLikte du denne konkurransen & skal du få med deg tilbudene på Black Friday?

MY LATEST OUTFITS

I dag har jeg vært ute av huset siden tidlig i morges. Jeg hadde dobbeltime på trafikkskolen min i dag, hvor jeg følte alt gikk kjempebra frem til bakkestarten i byen som virkelig drepte meg innvendig. Jeg har så lyst til å klare bakkestart uten problemer, men jo mer jeg tenker på det, desto dårligere gjør jeg det haha... Jeg kan alt ellers, det er bare det dumme gripepunktet som ikke sitter enda. Men øvelse gjør mester, snart er det endelig jeg som har lappen si! Rett etter jeg var ferdig med kjøretimene, skulle jeg ned på treningssenteret for å møte på Ida for å ta ukas 2 styrkeøkt. Jeg vet ikke hva det er med verken meg eller kroppen, men jeg vil faktisk trene om dagen og det er helt fantastisk. Jeg får krysse fingrene for at det bare fortsetter slik!

Jeg blir nesten litt lei meg av å se på antrekksbildene jeg har tatt. For jeg kan se den store forskjellen på stil og glød etter de kaldere tidene kom. Jeg har best stil på sommeren, jeg blogger best på sommeren og tar de beste bildene på sommeren. På denne tiden av året mister jeg så innmari mye blogglyst siden jeg ikke får tatt de bildene jeg ønsker, siden det er for kaldt. Man må ta på seg varmere sko, jakker, luer og skjerf og der er ikke jeg egentlig, haha. Det verste humøret jeg kan komme i, er enten hvis jeg er sulten eller om jeg er kald. Og lysten til å gå ut for å ta antrekksbilder da det er minusgrader er veeeeeldig liten. Derfor skulle jeg ønske vi hadde sommer året rundt, bortsett fra på julaften og nyttårsaften, blir ikke det samme uten snø. Men det blir jo egentlig ikke disse vintermånedene heller! Jeg prøver å tenke ut andre spennende måter å blogge på denne vinteren, og jeg kunne trengt litt hjelp av dere, eller veldig mye hjelp. Det er som om vinterdepresjonen har kommet, og den slo til skikkelig i år. Men jeg vil komme meg ut av den depresjonen, og heller få mer lyst!! Så har dere tips, råd eller hva som helst å gi meg - pliiiis si ifra. Jeg kunne trengt det akkurat nå.
Noen av antrekkene dere likte spesielt godt?

SO FLUFFY

På lørdagen ble det som sagt en jentekveld nr 2 med Ida, men planen var egentlig å dra hjem til hun med en gang og se på filmer. Vi endte opp hos moren hennes som hadde lagd kjempegod mat (noe hun alltid gjør). I tillegg fikk jeg ENDELIG hilse på den nye vofsa deres, Diesel som kun er 10 uker gammel. Jeg virkelig elsker hunder over alt på jord, så dette var en følelse av heaven on earth da jeg koste med denne hunden hele kvelden. Den er så liten og fluffy, og såååå glad i kos og oppmerksomhet at jeg smeltet. Så fort jeg kom inn i gangen deres, ble jeg møtt på en fluffy ball som prøvde å hoppe opp til meg. Måten han hopper på er virkelig noe i seg selv, man må faktisk strekke på smilebåndet da. Ikke nok med at jeg allerede hadde smeltet for den, men senere på kvelden sovnet den i fanget mitt. Vanskelig å dra fra noe så søtt som det der altså. Men etter det koselige besøket, tro vi endelig hjem til Ida hvor vi la oss på sofaen, tok frem godteriet og så på tv til klokken ble nærmere 04:00. Det er helt utrolig, for verken jeg eller Ida klarer å være så lenge oppe ellers i helgene. Men vi la oss ikke en eneste natt denne helgen. Så derfor sov jeg utrooolig lenge i går på søndagen og var ganske utslitt av å bare ha slappet av hele helgen. Det er nesten merkelig at man kan bli sliten av å ikke gjøre noe som helst. Man får vel for mye av det gode.

Søndagen ble alt annet enn en rolig dag for meg. Jeg ble vekket av søsteren min som kom inn og fortalte meg at vi skulle dra til mormor om 15 minutter. Jeg lå i sengen kanskje i 5 minutter til for å våkne, og skrudde på turboen for å bli ferdig fikset på 10 minutter. Noe som gikk helt supert! Etter ett koselig besøk hos mommo, som vi alle kaller hun, måtte jeg raskt hjem for å skifte til trening. Jeg og Ida avsluttet helgen med en skikkelig bra styrkeøkt som jeg kjenner stølheten av i dag. Å være støl er ikke deilig, men det er lenge siden jeg har trent nå så det er nesten deilig å ha vondt (?).

 


Hvordan var deres helg & har du hund?

URBAN LAZY MOMENT

// I samarbeid med Urban

I går startet dagen min allerede med massevis av snapchats på urbannorge sin bruker. Jeg har aldri hatt snapchat takeover før, så for meg var det ganske uvanlig å legge ut så mange snaps på èn dag. Men innmari gøy å se responsen jeg fikk av dere! Jeg var så usikker på om jeg gjorde det riktig at jeg måtte sende en melding og høre om det var godkjent hittil, så usikker var jeg faktisk. Men overraskende nok gikk det kjempebra og vi jentene knipset masse forskjellige videoer og bilder. Det er litt gøy å kunne ha med seg følgerne bak pc skjermen hvis dere skjønner? Så jeg begynner å lure på om jeg kanskje skal åpne min private snapchat for at dere kan få et litt bedre innblikk av hva jeg gjør.  En av oppgavene denne fredagskvelden var å snappe mye, men en annen oppgave vi fikk var å kjøpe godteri for 1000 kroner. Først tenkte jeg at det kom til å bli skikkelig enkelt, bare å hamstre alt vi ville ha, men så var det å virkelig gjennomføre det. Jeg tror vi var i butikken kanskje 30-40 minutter, det ble så mye å velge mellom at vi bare tok med for mye av det gode. Jeg klager ikke på det altså, haha. Det var nesten å være i himmelen eller å være 5 år igjen og kunne peke ut hva du ville ha så fikk du det. Vi klarte ikke å nå 1000 lappen, så derfor bestilte vi en stor kebabpizza.

Før kvelden så vidt hadde begynt, ble jeg med Ida hjem for å rydde og ordne i stand til jentekvelden. Jeg ble så overgira at jeg ba om 3 madrasser så vi kunne lage hjemmemekka kinosal. Det kommer ikke til å bli siste gangen jeg lager sånn seng, for det var sinnsykt deilig å bare legge seg ned under dyna og spise godteri til du ble kvalm. Vi klarte ikke å spise opp alt godteriet og jeg skal derfor tilbake til Ida i kveld for å spise opp mer. Can't wait! Snapchaten blir selvfølgelig med på moroa, så følg oss gjerne.

Alle klærne vi har på oss er fra Urban. Du finner direktelink til produktene under bildene!


Linda sitt antrekk finner du her, her & her // Mitt antrekk finner du her, her & her // Ida sitt antrekk finner du her, her & her.
Hvilket antrekk likte du best?♥

- Husk å følg urbannorge på snapchat denne helgen, I'm in charge!

LET IT SNOW

Det er helt utrolig at hver eneste gang snøen legger seg på bakken, tar alle av på sosiale medier. Likevel har vi opplevd dette hvert år, èn dag kommer snøen og denne gangen kom snøen i går. På en side er jeg veldig fornøyd, for det betyr at det er lysere ute hele tiden i steden for grått - derfor bedre lys til å ta bilder. Men det jeg ikke er fornøyd med er slushen som oppstår når det blir varmere ute igjen, og det brått fryser til is. Dere aner ikke hvor klønete jeg er på denne perioden, gruer meg like mye hvert år til denne tiden av året fordi jeg er bambi på isen. Nesten litt skuffene, i og med at jeg var kjent for å ha blitt født med skøyter på bena. Da jeg var 4 år tror jeg, stod jeg på skøyter på ishallen og havnet i Moss Avis. Gode gamle tider! Rart hvordan man forandrer seg gjennom årene. Men over til snøen; Jeg måtte bare gripe sjansen mens snøen fremdeles er her, og få Ida til å komme til meg for å ta noen bilder ute i snøen. Denne gangen var det ikke dagens antrekk som stod på listen, men heller bare ett cozy antrekk. Genseren jeg har på meg, hadde vi faktisk på Urban i fjor. Men vi sendte den fra oss før jeg noensinne rakk å kjøpe den. Derfor ble jeg så utrolig glad da dette var en av bursdagsgavene jeg fikk fra bestevenninnen min, Ida. Mer fluffy genser skal du lete lenge etter!

Denne helgen har jeg nemlig snapchat takeover på urbannorge, og disse bildene er bare en smakebit på ett av mange cozy antrekk dere vil se i løpet av helgen. Jeg har fått i oppgave om å spamme ned snapchaten til urbannorge. Dersom du vil være med på moroa bør du legge oss til.


Jeg bor i disse tøflene om dagen, så det skulle bare mangle at de ble med på shooten.

Er det snø hos dere? 

THROUGH MY IPHONE

Tusen takk for alle fine gratulasjoner jeg fikk i går! Blir så glad


I dag hadde jeg på alarm tidlig på morgenen i dag, siden jeg skulle på ny sjekk på sykehuset angående kulen under halsen min. Den er ikke helt borte, noe som bekymrer både meg og andre. Ifølge legen skulle denne kulen ha forsvunnet, men i steden har den krympet til en litt mindre kul men er nå mye mer følsom og hardere. Da jeg kom på sykehuset fikk jeg vite at de hadde sendt ut et nytt tidspunkt til meg for bare noen dager siden, men jeg hadde enda ikke fått ett nytt brev fra sykehuset. Dette var 4 gangen de endret på timen min, og sånt irriterer meg litt. For det er ikke bare bare og få fri fra jobben, for så å vite at timen er endret nå hele 4 ganger. Grunnen til at de hadde endret på tidspunktet er fordi de ikke har noen lege. Så spør du meg, skjønte jeg ikke helt poenget med å ikke bare sende meg direkte til Kalnes, som de gjorde etter undersøkelsen hos dem sist. Hadde spart oss alle for tid, og jeg hadde endelig fått svar. I stedenfor lurer jeg fryktelig på hva som skal skje med kulen min. Det blir nok en liten operasjon for å fjerne den, og jeg har nå helt skrekk for både narkose og operasjoner etter alt jeg har gått igjennom.

Etter legebesøket har jeg vært frossen i hele dag og bare ligget under dynen i sengen, mens jeg har sett på tv. Det er en typisk dag i min hverdag faktisk. Jeg elsker å se på tv og slappe av. Jeg regner med at det er litt uinteressant å se meg ligge i sengen med en stratos sjokolade ved siden av meg og sovesveis. Har jeg rett? I så fall tenkte jeg å dele litt bilder som har blitt knipset via iPhonen min. Faktisk mye jeg ikke har delt med dere siden jeg har vært litt på farten, og hatt andre ting å måttet blogge om til enhver tid. Så her kommer det liten update på hva jeg har gjort i det siste! Noen av bildene er i tilfeldig rekkefølge, sånn til informasjon..


Behind the scenes på Max Factor innspillingen  Matpause på Joe & The Juice i Oslo  Snapchat antrekk på jobb

Må ta bilder på trening når jeg først er der  Avskjedsfest for min gamle sjef på Urban  Favoritt hoodien min fra Hype.

Dagen da jeg hadde Define hjemme hos meg på innspilling  Cafè date med Tram  Middagsdate på Egon med Linda & Ida  Testet Halloween linser for første gang med søsteren min. Tok meg 40 minutter å få på èn linse.

Her skulle jeg sikkert bare på matbutikken  Hadde helt vilt volume i håret denne dagen  Litt kosetid på jobb  Trøtt selfie 09:00 på morgingen

Favorittgenseren som endelig kom inn i vinter også  Cafekos med Tram  Her har jeg akkurat hatt kjøretime og tok bilde av føttene (?)

Selfie på jobb & følte makeupen var on fleek  Besøkte graven til farmor og farfar  Kinodate med Ida og lillesøsteren Hanne.

På vei til jobb  Fett hår = stram af hestehale på jobb  Bursdagsbarnet med gaver  Tacofredag

Likte dere dette innlegget & vil dere at jeg skal fortsette med å skrive kort på bildene under til neste gang?

BIRTHDAYGIRL

Er det nå jeg egentlig skal si "endelig 21 år"?. Det er faktisk et skummelt tall for meg, da tenker jeg på framtiden bare og jeg føler jeg har dårlig tid. Men jeg har lært meg at jeg må slutte å bekymre meg for ting som ikke er nå, og heller smile over det som faktisk er nå, i dag. Jeg er virkelig endelig 21 år, lille meg. Tenk at for 21 år siden kom jeg til verden, nesten en 5 kilo tung baby - kanskje ikke så liten likevel. Jeg skulle ønske jeg fikk den gode følelsen av å ha bursdag nå, som det jeg hadde da jeg var 6 år. Da vi våknet av at familien stod over sengen din med å synge med kake og lys, og du klarte å se noen gaver i øyekroken din selvom du så vidt hadde klart å våkne. Sannheten er at vi småunger alltid hørte de forberede seg på å liste seg inn på rommet ditt, vi bare latet som vi sov, gjorde vi ikke? Da vi tok med stor kake på skolen, for å dele ut til andre, selvom det var du som hadde bursdag. Vi fant frem det fineste vi hadde, og kledde oss opp klar for skolen. Vi ble synget bursdagssangen til, og det gjorde virkelig dagen enda bedre for oss. Det var pølsefest på kjøkkenet, hvor mange ivrige barn stod i kø. Mens nå, er virkelig mye forandret. Jeg lagde for første gang min egen bursdagsskake, det var ikke fordi jeg ikke skulle få noen kake, men jeg ville faktisk bare lage min egen hjemmelagde gulrotkake i år. Jeg blir så glad av å bake at jeg tenkte med en gang "hvorfor ikke bare bake til meg selv?". Noe annet som er forandret er også det at jeg feirer ikke bursdagen min med mange venner lenger, det sluttet jeg kanskje med da jeg var 15 år? Den største feiringen jeg opplever er på Facebook, alle de koselige gratulasjonene du får av venner og bekjente, til og med personer du ikke kjenner. Selvom det ikke er noe stor feiring her i gården lenger, så er vel det beste gaver og hygge med familien. Mer trengs vel ikke!


Genseren er sponset og den finner du her.Jeg har også en fantastisk bestbuddy som ville dele noen ord med dere her på bloggen, dedikert til meg;

Til min kjære bestevenninne, Madeleine. Det hele startet for noen år tilbake da du var den jeg «hatet» mest, men som jeg egentlig bare var sjalu på. Du hadde så fint hår, bra klesstil og ikke minst så var du pen. Jeg klarte aldri å innrømme for meg selv at jeg faktisk hermet etter stilen din, men det var sannheten. Etter litt bestemte jeg meg for å bli venn med deg, og allerde første gangen vi var sammen så overnattet jeg hos deg. Jeg ville ta bilder med både klær og smykker som var dine for å bevise at jeg hang med deg. Haha, så teit å tenke tilbake på. Vi ble aldri noe spesielt gode venner da, men hang litt sammen innimellom på de festene hvor vi ikke fikk lov til å drikke alkohol. På slutten av videregående begynte vi å få bedre kontakt, noe som jeg ikke husker helt konkret åssen skjedde. Men veldig merkelig at to som ikke var så fan av hverandre, skulle ende opp som bestevenner noen år senere? Kunne ikke vært mer takknemlig for det. Nå har vi bygget opp et veldig sterkt bånd, og du er den første jeg forteller alt til. Finnes ingen jeg stoler på mer enn deg. Det er så mange måter vi er helt ulike på, men samtidig er vi veldig like. Og det er nettopp derfor jeg liker deg så godt. Det er ofte hvor både du og jeg sier ting i kor, eller mener nøyaktig det samme om en ting, og de øyeblikkene elsker jeg. Du er en jente som virkelig stråler til enhver tid, og er sjelden sur. Det som topper det hele er at vi ALDRI krangler, for vi begge sier ifra når det er noe(noe det sjelden er). Helt til slutt: GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN! Måtte du få en koselig dag med familien, så får vi feire deg siden. Du fortjener kun det beste. Love you!Love you too, bestie.

BILDENE SOM ALDRI KOM PÅ BLOGGEN DEL 2

For en veldig god stund tilbake, kjørte jeg et lignende innlegg. Det så ut til at dere likte det litt, så tenkte kanskje å prøve det ut en gang til. Jeg har en egen mappe på skrivebordet mitt, som jeg legger inn de mindre flotte bildene som har latt seg bli knipset. Det er så gøy å faktisk bla igjennom de bildene og se på de merkelige grimasene man lager. Spesielt har jeg sett dette stort i antrekksbildene mine. Jeg snakker så mye at munnen min blir rar, jeg lukker øynene svært ofte og jeg ombestemmer meg i å gjøre andre ting mens bildene blir tatt. Det resulterer til bilder som ikke egner seg på bloggen, annet enn i slike innlegg på dette da. Hvis det er en person jeg kan trekke ut, som bare elsker å ta slike bilder av meg, så er det søsteren min. Hun har det mye morsommere da hun tar mindre pene bilder enn meg, enn da bildene blir bra. Søskenkjærlighet, right? I hvertfall hadde jeg 89 bilder å velge mellom, så da valgte jeg ut de hvor grimasene syntes mest, for å ikke bare ha noen øyne som lukker seg mens alt annet ser bra ut. Jeg lo av dette, og jeg håper dere også kan le! Man må jo ha litt selvironi.


Likte dere dette innlegget?

BLI KLAR FOR JULEBORD MED VEET

// I samarbeid med Veet.

Det er skremmende hvor fort tiden går om dagen, vi er allerede halveis inn i november og det er bare noen uker igjen til det er desember. Desember er en veldig stressende måned, blant annet på grunn av julegaveshopping og bare de superstressende øyeblikkene hvor du ikke vet hva du skal kjøpe. Men er det en annen ting som kan være litt vanskelig, er julebord med gode venninner. Det er vanskelig å finne ut av hva man skal ha på, kanskje man ikke orker å gå for en kort kjole fordi man ikke gidder å barbere leggene, siden det trossalt er girlsnight. Det er slitsomt og skremmende å barbere leggene. Det er litt kjedelig å ha valgt en kort kjole, med tanke på at du uheldigvis stresset deg igjennom barberingen og fikk et par kutt som viser seg å være ganske synlige. Det har skjedd meg mangevis av ganger, og det er virkelig dritt, for å si det rett ut. Så jeg skjønner hvorfor de fleste ikke gidder å barbere leggene sine når det blir kaldere ute, da er det ikke like viktig som det er på sommeren.

Men hva hvis jeg forteller deg at du slipper unødvendige kutt og skorper på leggene dine?


For eksempel glemte du å barbere leggene i dusjen fordi du er litt stresset selvom du fremdeles har god tid (meg), og du har allerede begynt å fikse deg. Heldigvis finnes det en annen løsning, hvor du slipper å måtte sette deg oppe på kanten av vasken for å barbere leggene. Veet Hair Removal Cream fjerner hårene dine på bare 5 minutter, med hjelp av èn krem, som etterlater huden din silkemyk. Du påfører kremen på leggene dine, og lar det virke i 3 minutter. For å være på den sikre siden tar du plast-skiven du skal fjerne håret med på et lite område for å se om håret løsner. Hvis det ikke løsner, lar du det virke i maks 6 minutter - ikke mer. Deretter fjerner du alt håret med hjelp av denne plast-skiven og skyller bena dine godt med vann etter du er ferdig. Jeg tar en klut med vann på og går igjennom benene for å ikke etterlate noe krem.
Vips så har du ikke bare silkemyke legger, men heller ingen tegn på kutt og du er klar for å skifte til den ultimate julebord-looken:
Jeg har nå vært ambassadør for Veet i 1 år, og det har virkelig vært ett morsomt år! Produktene har levd opp til mine forventninger & jeg håper på det samme hos dere. Ønsker dere å lese mer om Veet sine produkter, trykk gjerne her.

Hva synes dere om julebord-antrekket mitt?

ANTREKK: TURTLENECK AND RIPPED UP JEANS

Hahahaha jeg klarer faktisk ikke å holde meg da jeg tenker på hvordan dagen min startet. I dag var det nemlig åpning på den nye butikken Rusta, som vi har i Sverige, bare at det nå kom til senteret her vi bor. De første 100 kundene som kom, fikk ett gavekort på 1000 kroner hver. Dette måtte jo derfor jeg og Ida være med på!!!! Jeg satte da klokken på ringing 09:00 i dag, Ida stod utenfor 09:07 og hadde allerede sjekket tilstandene på senteret før det hadde åpnet. Jeg hadde knapt vært våken i 15 minutter før vi stod i kø da klokken var 09:20. Vi stod der omtrent 15 minutter før vi fikk vite at de første 100 allerede hadde fått nummeret sitt og at vi bare kunne glemme å være en av dem 100. For å være ærlig, var vi sikkert noe med nr 200. Det var fullt kaos og vi hørte noen hadde sovet ute for å være først i køen. Vi får heller tenke at det da var noen som kanskje trengte dette gavekortet mer enn oss! Vi dro hjem til meg og spiste frokost, før Ida var så snill og kjørte meg til trafikkskolen hvor jeg hadde dobbeltime 11:45. Jeg vet virkelig ikke hva som foregikk oppe i hodet mitt under disse kjøretimene, men jeg har aldri vært så klønete som det jeg var i trafikken i dag. Fikk angst av å være meg selv nesten... Ikke fullt så vellykket denne gangen, men humøret ble litt bedre da jeg skulle på Norli for å treffe Tram. Hun skulle tilbake til Oslo, så vi slo av en prat med iskaffe, makroner og muffins før vi begge måtte dra.

Jeg hadde ingen planer om å ta antrekksbilder i dag, men det var fremdeles lyst ute innen jeg var hjemme så da var det å tvinge søsteren min ut for å ta bilder. Til å ha vært på farten i hele dag, var det veldig bra valg av genser og bukse. Jeg har vært helt frossen i det siste, så det var ikke ett spørsmål om hvilken genser jeg ville gå for. Hvitt og sort slår aldri feil sammen, det gjorde det heller ikke i dag med min favoritt bukse fra TopShop.
Jakke fra Selected Femme // Genser fra BikBok // Bukse fra TopShop // Sko fra Converse // Veske fra River Island // Solbriller & klokke fra Triwa

Hva synes dere?

ANTREKK: BLACK AND BLUE EXPLOSION

For meg har det vært litt tøft å gjøre meg vant til de nye tidene som er i vente. Det blir nemlig mørkere ute tidligere, og jeg som er helt vannvittig B-menneske sliter litt med å få teken på lyset om dagen. Men jeg begynner å få litt mer peiling nå, alt før klokken 15:00 er innafor, ellers blir lyset for dårlig til å ta bilder ute. Så det er det jeg sliter med om dagen, ellers er alt helt tipp topp! Det er i tillegg litt vanskelig å få tatt disse antrekksbildene alene, uten noen andre, så heldige meg har hatt litt flaks på hvilke dager jeg jobber, nå som jeg hadde fri måtte jeg bare gripe sjansen og spørre om Ida kunne være med å ta et par bilder som brått ble 199 bilder. Hun vet akkurat hvordan bilder jeg ønsker, selvom hun aldri sier "jeg vet ikke om dette ble bra, du må se". Hun er også ganske perfeksjonist når det gjelder hvordan håret skal ligge på bildene, og vi bloggere blir litt sure hvis vi finner et bilde som faktisk ble dødsbra - men håret lå feil. Altså WHYYYYY! Thank god for at Ida er tilstede.

Antrekket jeg bestemte meg for å bruke i dag, kom litt ut av det blå. Jeg elsket genseren som bare lå liggende i bunken med sponsede klær. Jeg synes den var så fin, men likevel litt vanskelig å style opp. Derfor stylet jeg den opp med noe annet jeg også synes er vanskelig, nemlig hvite bukser. Dette er 2 gangen jeg går med hvite bukser, og det er igjen et mirakel at det ikke er en eneste flekk på den enda. Jeg liker kontraster, derfor ble det en svart jakke til de lyse plaggene og sølvfarger i detaljer. Jeg tror jeg har funnet meg en ny favoritt genser, dere.Jakke fra Urban // Genser fra IvyRevel (sponset) // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

MY LATEST RIVER ISLAND BUYS

En liten stund tilbake fortalte jeg dere om noen vesker jeg hadde sett på hos Nelly. Men den jeg valgte å bestille hadde en anerledes skulderreim enn jeg trodde. Jeg ville ha skulderveske, men skulderreimen var for kort og da kom jeg opp med en annen teit idè. Nemlig å kjøpe en annen River Island veske med lenger skulderreim, så jeg kunne bruke den på den egentlige vesken. Jeg sitter derfor nå med 2 vesker, som trenger samme skulderreimen. Men det er ikke akkurat slik at jeg kommer til å bruke begge veskene på en gang, den har klyper på seg så den er lett og ta av og på. Den beige vesken stod det ikke størrelser på, den som jeg ønsket meg mest. Jeg kontaktet derfor kundeservicen som fortalte meg at de ikke hadde størrelse på vesken. Jeg sendte derfor en ny melding og spurte om de hadde mulighet til å finne ut av størrelsen, og da sa dem nei. Enkelt og greit. Da bestemte jeg meg for å bare bestille vesken og finne ut av størrelsen på egenhånd. Størrelsen på vesken er jeg fornøyd med, den har i tillegg 3 rom som gir plass til mye. Jeg kan ha mitt kjære Olympus Pen kamera i vesken, og det var målet mitt med den handelen. Å ha en veske som er liten nok til kameraet, slik at jeg ikke trenger en stor veske å drasse med meg rundt overalt.

Den andre vesken jeg bestemte meg for å kjøpe, er den perfekte lille sorte. Perfekt ltien størelse som får plass til både mobil og diverse saker. Har et par små rom inni seg som gjør at man kan skille mellom kort, nøkler og iphone - altså unngå unødvendige riper. Jeg sitter nå med 2 nye vesker, og er ganske spent på hvem jeg kommer til å bruke mest. Jeg trodde det kom til å bli den beige med slangeskinn, men man klarer aldri å si nei til den lille sorte. Jeg elsker virkelig River Island for deres priser på vesker, man får så flotte vesker til en billig krone og med god kvalitet. Jeg har hatt en annen veske i nærmere 2-3 år nå som jeg betalte 249 kroner for. Den begynner først nå i dag å bli ødelagt. Det er vel en av grunnene til at jeg liker veskene fra River Island så godt.

Den beige finner du her og den sorte finner du her. - Adlinks.

Hvilken veske likte du best?

PINK MONDAY

Det er ett svært sjeldent syn å se meg i noe rosa, rett og slett fordi jeg aldri har følt noe spesielt for denne fargen. Den er bare sykt jentete, og jeg føler den er litt i overkant av hva jeg passer til. Det tar meg egentlig helt tilbake til ungdomstiden min da jeg var 14 år ca, da ville jeg være en av gutta. Da var det ikke snakk om å bruke rosa klær, bortsett fra fargerike bukser hvor det da var godkjent å bruke knall rosa. Men etter at jeg utviklet meg ble det ikke lenger fargerike bukser på meg, og heller ikke sååå fargerike klær. Jeg tonet veldig ned på bruk av farger, fordi jeg ville se mer voksen ut. Jeg klarte ikke å gå i masse fargerike klær og føle meg voksen, føltes ut som jeg var en levende slikkepinne. Så egentlig tror jeg rosafargen skremmer meg. Det er en veldig pen farge på alle andre synes jeg, men meg og rosa har aldri vært en fin match. Jeg har maks 3 truser, 2 treningssko, 1 genser & 1 cardigan som er rosa. Alle andre farger digger jeg, men rosa er bare så rosa?? Hahaha...

Det var frem til jeg så det store salget på Nelly, at jeg kom over en super sjarmerende kjole jeg bare ble helt paff over. Jeg likte en rosa kjole, og den var knallrosa. Det var et eller annet som bare gjorde at jeg ikke klarte å la være å tenke på den. Jeg sendte den til og med til bestevennen min Ida, for å spørre om den var fin eller om jeg hadde slått meg hardt i hodet. Selv hun ble litt sjokkert over valget mitt, blant annet på grunn av fargen. Det var jo ikke meg i det hele tatt. Men den var så fin i mine øyne at jeg bestemte meg for å bestille den, og heller bare prøve den ut hjemme for å se om jeg likte den like godt da. Jeg likte den bedre. Etter å ha hatt den på meg i dag under shooten til bloggen, elsker jeg den. Og jeg elsker faktisk rosafargen. Kjolen har hyssing overalt, den faller pent på kroppen din og jeg som er ganske spinkel uten former klarer å få litt mer former rundt hoftene takket være knytingen. I love it!!!!!

Forresten, en liten skryt til meg selv; Jeg har gått flere dager uten å tegne på øyenbrynene mine og begynner endelig å godta hvordan de ser ut, usminket.Kjolen er fremdeles på salg og den finner dere her. - Adlink

Likte dere kjolen?

DO YOU BELIEVE IN LOVE AT FIRST SIGHT?

Cause I do...

Dette året fikk jeg min store kjærlighet for hvite sko. De første helt hvite skoene jeg noensinne kjøpte var mine første par med Nike Air Max Thea. Alt ved disse skoene er perfeksjon, alt fra fargene og de små limegrønne hintene du får, til hvordan skoen er designet. Helt siden jeg kjøpte dem der jeg jobber, brukte jeg dem hver dag, dag inn og dag ut. De tok seg virkelig bra ut på føttene mine, og det var det ikke bare jeg som syntes. Før man visste ordet av det, var dem utsolgt overalt. Og der begynte jeg å få problemer. Det er rart hvordan man er flinke til å gi råd til andre, men å aldri klare å følge dem selv. Jeg selger mye sko, og jeg anbefaler kundene om å alltid kjøpe med impregnering for å beskytte skoene. Dette er spesielt viktig for hvite sko. Tror dere ikke jeg ga faen i å impregnere mine hvite, før jeg begynte å bruke dem? Før jeg visste ordet av det, kom det møkk og flekker som ble vanskeligere og vanskeligere å få av, på grunn av at det kom på stoffet i skoen. Jeg prøvde alt for å få bort flekkene, men ingenting så ut til å fungere. X antall med Vanish, vaskemaskinen, pussing av skoene med hendene og ja... Det verste ble borte, men så fort noen flekker kom, dukket bare flere opp. De ble til slutt så flekkete at det ikke var pent å bruke dem lenger, for hvite sko skal være hvite.

Jeg har ventet i en all evighet på at det skulle komme påfyll av Nike Air Max Thea skoene. Jeg hoppet av glede da jeg endelig fikk mine nye og ferske sko fra Junkyard, sponset. Men denne gangen skal jeg være mer forsiktig enn noensinne med dem. Jeg har fremdeles ikke tatt dem på føttene mine, for det FØRSTE jeg skal gjøre nå er å impregnere dem med SneakerLab, og det minst 3 ganger. Da går ikke bare impregneringen inn i skoen, men den får flere lag med beskyttelse også utenpå skoen. Jeg har virkelig aldri vært så glad i noen sko, som jeg er i disse. Så glad, at jeg trengte dem 2 ganger.

Mine favoritt sko finner du her. - Sponset sko.

Hva synes du om skoene & har du noen favoritt sko?

JUST DID IT

Treningssenteret, long time no see. Det er vel 2-3 uker siden sist jeg trente, og der har jeg skuffet meg selv ganske mye. Jeg har lovet meg selv å trene minst 2 ganger hver uke, men det er så sinnsykt vanskelig når man er utålmodig og rastløs etter å få resultater. Jeg gir opp før jeg i det hele tatt har fått treningene inn i rutinene mine. Men når jeg tenker meg om, trening 2 ganger i uken - det er jo ingenting? Det er så lett å bare få rumpa ned på treningssenteret, men jeg er bare lat. Det er så kjedelig å trene synes jeg, og bare å forberede seg på at man skal trene. Men den følelsen du har etter å ha trent, den er jo bare så fantastisk! Den fikk jeg kjenne på i dag, selvom vi ikke hadde tid til å trene like lenge som vi alltid gjør. Men noe trening er bedre enn null trening.

Over til noe annet jeg er veldig fornøyd med; Jeg har gått opp nesten 5 kilo på litt over 2 mnd (!!!!!!). Jeg vet at jeg har vært undervektig, men ikke sykelig undervektig liksom. Men jeg selv vil veie mer, så jeg kan føle meg litt mer "normal" og sunnere hvis dere forstår. Jeg har kommet meg opp i vekt kun fordi jeg har blitt flinkere til å variere med mat, og spise mer mellommåltider. Klarer jeg det, klarer jeg hvertfall trening 2 ganger i uken. Jeg vil opp i vekt, så jeg bør trene oftere styrketrening fremover. Styrketrening er det eneste jeg trener uansett, så det er ingen problem for meg. Jeg trenger bare litt ny motivasjon, så har jeg vel snart gått opp 5 kilo til. Åh, jeg er så lykkelig og stolt over å ha kommet meg opp i vekt. Det er en kamp mot meg selv, fordi jeg har en unormalt høy forbrenning. Men spis mye, spis oftere og spis variert - så ser man resultatene. Jeg kan virkelig ikke sette ord på hvor godt det er å se et høyere tall på vekten.Når sist trente du & har du noen mål innenfor treningen?

OCTOBER FAVORITES

Nå er oktober over, og det føles ut som om jeg gikk inn i denne mnd i går. Det er helt utrolig hvor fort denne måneden gikk, det er nesten rekordfart. Skummelt, gøy og spennende på en gang. Jeg ville prøve å teste ut noe litt nytt her på bloggen, nemlig blogge om produktene jeg har brukt mye i den forrige måneden, som nå da blir oktober. Slår det an, skriver jeg gjerne et lignende innlegg i desember om november. Det er visse ting man legger merke til at man bruker ekstra mye, for eksempel en farge på leppene du bruker mye oftere enn en annen, eller kanskje bare en duft du liker litt bedre denne måneden enn ellers. Det er litt gøy å bare sette seg ned, stirre på produktene du har og stille deg spørsmålet "hva har jeg brukt mye av denne måneden?". Jeg skal derfor legge skrive litt kort fortalt om produktene og kanskje skrive litt om hvorfor akkurat det produktet ble månedens favoritt. Håper dere liker det!Define Refreshning Styling Spray. Denne nyheten har nesten akkurat kommet på markedet, men allerede blitt en stor favoritt hos meg. Jeg får endelig volumet jeg ønsker på håret mitt og det er ikke lenger flatt - it's like heaven on earth.


Victoria's Secret, Secret Charm. Jeg er en storbruker av bodylotion. Jeg kan virkelig ikke leve uten fuktighet på kroppen, og må smøre meg hver eneste dag før jeg kan gjøre noe som helst annet. Duften i seg selv er bare en bonus!!


Victoria's Secret, Sheer Love. Huff, denne er snart tom ser jeg.... Altså bodyspray er noe super genialt, føler du at du ikke lukter så mye, men ikke vil lukte for sterkt? Min største frykt. Derfor veldig kjekt å kunne spraye seg med noe uten at det fort kan bli for mye!


Nok en ting jeg er en storbruker av. Jeg har med meg Antibac overalt, så lenge jeg får plass til det. Denne er også med en godlukt, og det gjør den bare enda bedre.


Victoria's Secret Noir Tease. Denne parfymen har jeg hatt veldig lenge, og brukt en gooood del som dere ser. Den har en så beroligende, men forførende duft at det nesten er vilt. Definitivt en av de beste duftene fra VS, spør du meg.


Clarins Cleansing Milk & Toning Lotion. Jeg vet faktisk ikke så veldig mye om hvordan man skal ta vare på huden sin, men er det en som har gitt meg gode resultater i ansiktet så er det denne. Jeg prøver å rense hver morgen og kveld, men hender at jeg hopper over det noen ganger fordi det er SÅ KJEDELIG...


Clarins Cream-Gel. I alle år har jeg dessverre brukt vanlig bodylotion fra Nivea i ansiktet, noe som ikke er lurt. Jeg har derfor prøvd ansiktskremer som har blitt for tykke for min hud, og som aldri har trukket seg ordentlig inn. Så denne ansiktskremen er spot-on for meg og min hud, den er tynn og gir huden min massevis av fuktighet.


♥ Clarins Natt Serum. Noe som er veldig bra med natt serum er at selvom du ligger og sover, så jobber dette serumet fremdeles med huden din for å gjøre den fin. Denne bruker jeg kun om jeg husker på å rense ansiktet mitt, ellers sparer jeg litt på den.


♥ Mac, Velvet Teddy. Denne leppestiften er det SÅÅÅ mange som lurer om hva heter. Dette er favoritten min fra alle fargene fra Mac. Den fremhever leppene dine, gjør dem så de ser større ut og er bare en helt fantastisk brunfarge på leppene. Den går til absolutt alt!


Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-IN-1 Volumising Mascara. My one and only!! Dette er den eneste mascaraen jeg bruker. Tidligere hadde de Masterpiece Transform, som jeg brukte hele tiden, men dette er da en forbedret versjon - så jeg klager ikke!


Triwa Gold Chrono. Jeg elsker virkelig alt ved denne klokken, fargen, uret og ja virkelig alt. Jeg som har et veldig lite håndledd, må bruke maks størrelse 38 mm for at det ikke skal bli for stort.


Ray-Ban. Disse pilotbrillene er vel en av de som passer ansiktsformen min best, og er vel derfor jeg liker dem så godt som det jeg gjør. Pilotbriller kan fort bli for stort for meg, men disse er en helt grei størrelse synes jeg!

Likte dere dette innlegget & hva er dine topp 5-10 produkter i hverdagen?

VIDEOBLOGG: TUTORIAL MED MAX FACTOR

// I samarbeid med Max Factor.

Åh, dere aner virkelig ikke hvor deilig det er å kunne poste andre ting enn kun bilder på bloggen. Jeg bør virkelig motivere meg selv til å starte oftere med videoblogger! Nå skal jeg endelig få vise dere den første makeup tutorialen jeg hadde med Max Factor for litt over 1 måned siden. I videoen jeg skal vise dere i dag, får dere se hvordan man lett kan gå fra å legge enkel dag-makeup, til å gå over til kvelds-makeup. Det er veldig ofte at jeg stikker rett fra jobben og så videre for å møte venner, og da har jeg knapt med tid til å legge helt ny sminke på huden. Derfor er det veldig kjekt gjennom bare et par trinn, å kunne gå over til kvelds-makeup. Det var veldig gøy å se hvor lett Linda Wickmann la denne dag-makeupen på meg, for så å bare forvandle det over til en kjempe rå kveldslook!

Litt kort fortalt om tutorialen før dere trykker play; Linda Wickmann sminker kun halve ansiktet mitt, mens jeg sminker den andre siden for å kunne lære meg det lettere. Jeg er overhodet ingen god sminkør, og var derfor bare artig å skulle herme etter den profosjonelle makeup-artisten. Under innspillingen mens jeg sitter i sminkestolen, stiller jeg litt spørsmål underveis for å ikke bomme helt på sminken, som jeg personlig lurer på, kanskje det er noe du har lurt på også? Noe jeg fikk bekreftet denne dagen, er i hvertfall at jeg har sminket kinnbena mine feil hele tiden, at det ikke er så vanskelig å legge øyenskygge så lenge man duser den ut og at jeg virkelig bør skaffe meg den berømte highlighteren alle jenter bruker nå.

Håper dere liker tutorialen! Legg gjerne igjen en kommentar på hva dere synes om videoen

 


KONKURRANSE:
Jeg er så heldig og får dele ut noen av produktene vi brukte under disse lookene. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å kommentere dette innlegget, og huske å legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. Vinneren annonseres på bloggen om ikke alt for lenge. Lykke til! Ønsker du å ta en nøyere titt på produktene du kan vinne, eller du vil se utvalget av Max Factor produktene på Vita, kan du trykke her.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

ANTREKK: STRIPES AND MORE STRIPES

Denne helgen har det faktisk vært så mye å gjøre at jeg har ikke hatt så god tid til å blogge dessverre. Heldigvis er det en mer avslappende uke i vente, og jeg får derfor fokusert bedre på bloggen. I helgen som var hadde jeg jobbhelg og rett etter jeg var ferdig på jobb, dro jeg til Ida for å slappe litt av der. Det ble ikke noe halloween feiring på meg i år, men håper på å få feiret det neste år! Har allerede så mange idèer om hva jeg vil være, at Halloween nesten skulle vært flere ganger i året, haha. Søndag var en ordentlig hviledag for meg, og bare varme opp til en ny uke. Notere litt ned i boka om hva jeg må få gjort denne uken, og hva jeg vil gjøre denne uken hvis jeg får tid. Alt blir planlagt til punkt og prikke, er det ikke det man ofte sier? Med tanke på at jeg nesten har vært ute av huset hele helgen, fikk jeg kun knipset et par bilder på jobb. Ellers har kameraet ligget trygt hjemme til lading. Jeg elsker prøverommene våres på Urban Moss, bildene som er i prøverommene er det en fotograf som har tatt av naturen rundt i Moss sentrum. Prøverommet jeg tok bildene i denne gangen, jobbet faren min på før det ble lagt ned. Jeg har så mange fine minner fra dette stedet, at det er rart å se at det står tomt.

Uansett, enten liker jenter striper, eller så digger de ruter. Mens jeg? Jeg liker begge deler, så godt at jeg faktisk ikke klarte å velge mellom hva jeg skulle ha på denne lørdagen. Derfor ble det en av favorittgenserne mine og en enkel skjorte rundt livet for å få litt mer "liv" i antrekket. Angrer fryktelig på at jeg tok på meg converse sko på denne stengevakten, for fyttikatta og vondt bena mine hadde det senere på kvelden. Utrolig viktig å ha på seg gode sko når man står oppreist i så mange timer uten pauser, så heretter blir det enten Nike eller Reebok. I morgen skal jeg åpne på Urban, men kan hende at jeg skal stenge også - litt usikkert. Men det blir en lang dag i hvertfall, så derfor har jeg allerede skrevet et annet innlegg som skal postes i morgen tilfelle det blir veldig sent. Det er nemlig en ny videoblogg på vei, og den lover jeg å publisere i morgen. Så hååååper dere vil ta turen innom bloggen for å se sminkevideoen i morgen kveld.
Genser & skjorte fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Converse // Klokke fra Triwa.

Hvordan har din helg vært & likte du antrekket?