hits

november 2017

"DU ER MYSTISK"

Jeg har alltid trodd at jeg er som en åpen bok, frem til en venn av meg fortalte at jeg er mystisk. Jeg spurte "hva mener du med at jeg er mystisk?". Svaret jeg fikk forbauset meg litt, men jeg trengte å høre det. Jeg er mystisk fordi jeg lytter så godt til hva andre har på hjertet og fokuserer så mye på dem, istedenfor å åpne meg til dem. På en måte å gi litt tilbake. Det fikk meg til å tenke. Er jeg flink til å snakke om følelser, eller generelt å fortelle dype ting om meg selv? Jeg er flink med familien min, fordi de alltid er der, de ser alt og kjenner meg på en annerledes måte. Det som fikk meg til å tenke og forstå vennen min litt bedre er at jeg sjeldent sier det til venner. Veldig få så dem kanskje ikke helt vet hvor dem har meg.


Jeg er mystisk fordi jeg er redd og usikker. Der sa jeg det. Ikke hemmelighetsfull, men mystisk og det er en stor forskjell. Jeg må bare virkelig vite at du er en lojal venn, en som virkelig bryr seg om meg og ikke bare vil finne ut av ting om meg for å gjøre det om til gossip og et samtaleemne til andre. For jeg har så mye jeg holder skjult for mange, litt fordi jeg lurer på om de rundt meg kan takle det. Klare å holde det for seg selv, og ikke føle en tvang til å måtte si det videre. Det jeg ønsker er respekt av den jeg forteller det til. Og den respekten sliter jeg med å se hos mange. Jeg kan åpne meg, bare ikke nok. Jeg kan fortelle mennesker at jeg er følsom, gråter til filmer og blir emosjonell når jeg ser andre mennesker gråter rundt meg. Men jeg holder veldig mye annet for meg selv. Det som kanskje burde blitt sagt høyt, men som forblir i hodet mitt. Jeg er redd for reaksjonen til andre, hva dem tenker om meg og verste av alt; bryr dem seg? Jeg har opplevd så mange ganger å åpne meg, og bare få overfladiske svar tilbake. Det er hardt, det er det.


Jeg var veldig åpen før, faktisk for åpen og det slo tilbake på meg. Det såret meg enormt, fordi jeg viste følelser og fortalte hvordan jeg hadde det. Inkludert her på bloggen. Jeg er redd for at det skal skje igjen, for jeg spiller sterk, men på så mange måter er jeg veldig svak. Og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Men jeg har lukket meg litt for mye, og sliter med å åpne meg. Jeg vet at jeg vil puste bedre så fort jeg bare åpner meg mer, og jeg vil puste bedre nå.
ONSDAGEN MIN OPPSUMMERT

06:30: Jeg våkner opp i Oslo og er helt SYKT spent på dagen. Jeg hopper i dusjen, ordner meg og sørger for å ha noen minutter der jeg bare kan slappe av før jeg skal gå ut døren. Så tar jeg t-banen til Nydalen for å gjøre meg klar for 2 møter som jeg skal på denne dagen.


08:30: Jeg møter min flotte sjef fra Side2 for kaffe - men for min del varm kakao på Egmont for å gå igjennom dagen og for å roe nervene mine. Jeg har aldri vært så spent, klam, stresset, gal og nysgjerrig på en gang før. Jeg har ikke vært tilstede den siste tiden på grunn av nettopp dette, så den keep calm talken trengte jeg.


09:30: Jeg skal møte noen viktige og ikke minst flotte mennesker som jobber i Egmont, for nå (som noen av dere kanskje har fått med dere) har en del av Side2 teamet seg opp med Egmont for å virkelig sette en ny standard for hva dem driver med. Møtet går bra, jeg sitter der spent og føler meg klar for å snart kjøre på med det siste, viktige møte som jeg har denne dagen.


11:00: Det er lunsjtid!!!! Jeg går ned til kantinen og ansiktet mitt lyser opp i det jeg ser det er varme poteter man kan forsyne seg av. Jeg tenker at denne dagen begynner å bli preeetty good da det til og med serveres min favorittmat over alt på jord. Hvis jeg sier at jeg liker deg like godt som poteter, så er det noe av det beste du kan høre fra meg - for da liker jeg deg sykt godt. En god 10/10.


11:50: En annen blogger og jeg blir fraktet videre til vårt siste møte for dagen, og vi er ikke annet enn megaspente på hva vi har i vente.


12:30: Møte jeg har ventet på er endelig her, og jeg prøver å skjule gliset mitt for å prøve å holde meg profesjonell - men det er bare for vanskelig og jeg klarer ikke å gjøre annet enn å glise under hele møtet. Jeg ble både fascinert og inspirert over å se hva man kan klare, så lenge man har troen på seg selv, er kreativ og har riktige mennesker bak seg.


15:48: Jeg setter meg på toget hjem til Moss og sitter der med nudler med kylling fra Deli De Luca som jeg bare ikke våger å spise. Jeg vet ikke hva det er, men jeg får så fort sosial angst for å spise foran folk når jeg vet at det lukter. Så jeg turte ikke å spise nudlene før jeg hadde sittet på toget en halvtime, og de fleste menneskene hadde gått av. Lenge leve kalde nudler og heia meg <3


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YELLOW MEETS ORANGE

I mange år var jeg jenta som ikke likte å sove borte, ikke fordi jeg savnet foreldrene mine - eller jo det òg. Men jeg følte meg så trygg på rommet mitt, at jeg alltid fant på unnskyldninger til å ikke kunne sove over hos venner. Jeg likte å ha alt det jeg hadde rundt meg hele tiden. Men jo eldre jeg ble, desto lettere var det å gå ut av slike vaner og bli vant til å sove borte. Nå er det noe jeg elsker, og jeg gjør det gjerne hele tiden! Jeg sov hos Martina i natt, vi var alt for lenge oppe og så på Dexter som jeg ikke har sett på flere år og oh my.... Jeg elsker fremdeles den serien, så jeg skal fortsette der vi slapp i går. Denne morgenen stod vi opp og gjorde oss klare til en treningsøkt før jeg måtte komme meg hjem og ordne meg. For om ikke så alt for lenge skal jeg inn til Oslo, og sove over der. Hvor sprøtt - jeg har gått fra å ikke like å sove hos andre, til å elske det.


Grunnen til at jeg skal sove over i Oslo er fordi jeg skal i noen møter i morgen som er veldig tidlig på morgenen. Så jeg ønsker meg en god natts søvn og føle meg opplagt i morgen, og derfor slippe å tenke på pendlingen som ofte stresser meg unødvending mye. I morgen er en viktig dag, og jeg kan faktisk ikke sette ord på det. Jeg har tenkt så mye på den dagen at jeg har ordnet antrekk for flere dager siden - og siden jeg ikke har gjort annet enn å se trøtt og sliten ut i dag får dere se antrekket nå.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne sennepsgule buksen har jeg også i tre andre farger. Kjærligheten jeg har for dem er virkelig stor, og jeg får ikke nok av dem. Jeg bruker x-small i dem, og det er en bukse som sitter amazing på rumpa. Jeg har aldri likt bakdelen min, men for en gangsskyld føler jeg ikke et behov for å måtte dekke den til i disse.


// ADLINKS 


Buksene finner du her ⇓

Sennepsgul her

Hvit her

Svart her

Burgunder her.

ANTREKK: THE PERFECT BALANCE

Hvis jeg skal oppsummere helgen min kort, så har det vært enda en helg med bare festligheter og god stemning. Men jeg kjenner at jeg vil ha en helg uten alkohol nå, for noen ganger bare kjenner du når det har vært for mye alkohol og du faktisk må ta en pause fra det. Jeg er der nå, og jeg ser frem til en rolig helg siden denne uken her kommer det til å være mye som skjer. Jeg velger å ikke fortelle noe denne gangen, for sist jeg gjorde det så snudde flaksen seg veldig fort og jeg mistet en avtale jeg håpet på å få. Noen ganger må man bare bite i det sure eplet og faktisk ta seg sammen. For det er slik denne bransjen fungerer, og man må faktisk være forberedt på alt som kan skje. Det er en av grunnene til at jeg har hatt det litt kjipt i det siste, for mange drømmer forsvant. Jeg er den personen som tenker at all nedgang skjer for en grunn, og derfor prøver jeg å ikke la det påvirke meg for mye men heller jobbe meg oppover til noe annet bra igjen.


Den perfekte balansen mellom feminint og maskulint er stilen jeg valgte å gå for denne gangen. Å blande en klassisk look med en av de mest trendy jakkene om dagen ble en perfect match. Det er helt sykehus at jeg følte meg fresh nok til å ta på meg all white, og dra innover til Oslo på en søndag for å knipse litt bilder der på formiddagen til tross for at jeg drakk kvelden før. Men det handler om balanse her, som jeg nevnte. Jeg har gått litt bort fra trange jeans, og heller fokusert mer på bukser som både ser fine ut og er behagelige på - og da mener jeg behagelige selv etter et stort måltid hvor magen er ti ganger så stor men forstatt får plass i buksa. Noen som føler'n?Jakke HER (sponset) // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Vans

METAL BOX

Jeg har gledet meg så mye til denne lørdagen i flere måneder. Min kjære Martina fyller 25 år i dag, og i den anledning skal vi feire henne bigtime i kveld med 50 andre mennesker. Ho vil så klart ikke ha en helt normal fest, så det har blitt en temafest og temaet er 90-tallet. Så jeg er i en liten krise der, siden jeg enda ikke har funnet ut hva jeg skal ha på. Nødhjelpen er min mor og far, så forhåpentligvis får de ut fingeren og finner frem noe vintage jeg kan bruke på bursdagsfesten. Jeg har funnet buksen og skoene jeg skal bruke, men kommer ikke så langt med det hvis jeg ikke har en overdel haha... Jeg skal kreppe håret mitt og gjøre det ganske stort for så å bare sette en tilfeldig dott på hodet ett eller annet sted. Jeg husker et gammelt bildet av moren min der hun hadde stort hår og dott på hodet, så det er inspirasjonen min i dag.


Noe jeg skrev om ofte på bloggen før var hvor glad jeg var i duftlys - noe jeg fremdeles er. Jeg har en hel skuff som er full av duftlys som lukter helt himmelsk. Men jeg har nylig fått et nytt duftlys som jeg bare elsker, ikke kun for hvor godt det lukter. Jeg digger designet, fordi duftlyset er i en metallboks som er dritrå. Etter å ha fått dette i gave, så ser jeg hvor mye en liten detalj kan forandre en ellers så kjedelig hylle på veggen min. Den boksen er alt for meg nå, og det er sprøtt å si. Den gir meg bare så mye, og det enkle men stilige designet gjør at den glir rett inn i hvilket som helst interiør. Når jeg skal flytte ut skal jeg absolutt hamstre med meg mange metallbokser som ligner på denne, det skal bli min greie.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Duftlyset er fra Kid hvis noen skulle lure.

SLIM SHADY

Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det er å ha fått av seg jobbskoene etter en vill arbeidsdag på Urban. Det er på slike dager som dette, du skjønner at du burde klippet tåneglene... Beklager for denne informasjonen, men nå er det no shame. Selvom jeg startet 13, så ordnet jeg i stand til en post på Instagram for en samarbeidspartner - Makeup Mekka. Og det var så utrolig morsomt den ene delen der jeg fikk leke med ballonger og konfetti, ikke fullt så gøy å måtte rydde opp dette. Men heldige meg kom på riktig dag til Martina, da hun uansett skulle støvsuge.


Etter jeg la ut noen snaps på formiddagen i dag med looken, så var det sjokkerende mange som spurte hvordan jeg hadde fått til sveisen slik. Det gir meg så selvtillit at det er farlig. Det er vel fordi jeg føler meg skikkelig kul når jeg lowkey bare kan fortelle dere hvordan jeg gjorde det, som om det skulle vært vanskelig. Det var stikk motsatt, så derfor følte jeg meg ekstra kul og som en liten luring. Det eneste jeg behøvde var en hårbørste og myyyye hårspray for å få til denne frisyren. Det holder seg ikke i en evighet, så skal du se fab ut på bilder - knips bildene fort.


Jeg vet ikke om hårsprayen har noe å si, men jeg har alltid brukt en hårspray fra Got2Be som heter 2 Sexy Big Volume Push Up. Ganske spenstig navn med andre ord, men den funker som bare pokker so thank me later.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SLIKE BOOTS BØR ALLE HA ET PAR AV

Jeg våknet opp til mye snø, og til å være en jente som ellers ikke liker vinteren så var det koselig å se all snøen. Selv på de mørkeste dagene gjør snøen dagen lysere, og akkurat det liker jeg godt. For en blogger så er dette en litt vinn-situasjon, når det ellers er skikkelig mørkt ute. Snøen blir en så fin kontrast på bilder, så jeg håper på å få knipset noen fine bilder ute snart. Jeg håper også på å få litt mer julestemning i år, så forhåpentligvis kan snøen ligge frem til nyåret. Det hadde ikke gjort meg noen ting.


Nå som det bare snør og snør, og ikke slutter så må jeg begynne å tenke over hvilke sko jeg kan bruke. Jeg er en sneaker jente, som egentlig vil bruke sneakers året rundt. Men den perioden der det er mye snø, så må jeg dessverre la dem bli igjen på hyllen og heller ta frem noen som er mer aktuelle for været. Det er spesielt et par boots jeg synes alle burde ha, og det er fordi de THE BOMB! Slike sko gir meg selvtillit, det krydrer opp et ellers så enkelt antrekk og man blir litt høyere. For meg er det noe av det beste jeg vet om, når jeg føler meg litt høyere. Boots som dette som nesten er like høye bak som foran, er for meg mye lettere å gå i - enn sko som kun er høye bak. Der mister jeg litt av det komfortable jeg ser etter i sko. Derimot er disse alt jeg ser etter når jeg vil handle nye boots, og til tross for at disse er fra den utenlandske nettbutikken Asos, så er ikke tollen så dyr i og med at skoene i seg selv ikke koster så mye.


De har utrolig mange fine boots til en god pris på denne nettbutikken, so go for it!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ØRERINGER PÅ BUDSJETT

Vinneren av Junkyardkonkurransen er Madelen. Gratulerer så mye! Du vil bli kontaktet på mailen din veldig snart.


Jeg vet ikke med dere, men jeg er veldig glad i å bruke øreringer for å bare føle meg litt ekstra stelt. Hvis jeg ikke engang orker å fikse meg med sminke, så føler jeg den lille detaljen i ørene kan ha mye å si. Men det er ikke det eneste, prisen har for min del veldig mye å si - for jeg er ikke interessert eller villig til å bruke mange hundrelapper på noe som bare skal henge i ørene mine. Så klart kan jeg falle for mange i en drøy prisklasse, men det hadde aldri falt meg inn å i det hele tatt vurdere dem. Jeg har funnet så mange fine til en billig penge, og jeg får seriøst en indre ro av å tenke på at jeg så vidt har brukt noe penger på dem men likevel elsker dem. Å bestille dette over nett har jeg bommet på flere ganger fordi de enten er større eller mindre i virkeligheten, og derfor ikke hva jeg så for meg. Så de øreringene jeg bruker i hverdagen nå, alle disse har jeg funnet i butikker og jeg har en liten boks med alle favorittene mine som jeg tenker å vise dere. Jeg er veldig glad i å variere med både sølv og gull, men har nylig funnet noen i stål - og dette er desidert favorittene på grunn av størrelsen og hvordan de ser ut.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


WHERE DID I BUY THESE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjøpte disse for 198 kroner på Bjørklund. Dette er øreringer i stål, og de nyeste i den lille samlingen min. Det her vil jeg si er en størrelse som passer dem som ønsker litt mer synlige øreringer, enn bittesmå som resten over her.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle disse er kjøpt på H&M, til en veldig billig penge. De tynneste i gull, som også er de største OG minste kommer i en pakke med mange flere som er mye større. Men størrelsen på disse er akkurat perfekt for å unngå en Khloe Kardashian look he-he.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse er kjøpt på Glitter for mange, mange år siden. Men jeg har nylig vært innom, og de har veldig fine øreringer til en billig pris - så sjekk gjerne ut den butikken for fine og små øreringer. Alt trenger jo ikke å koste for å se bra ut?

HELGEN SOM HAR VÆRT

Jeg er så glad, takknemlig og fullstendig sjokkert over hvor bra denne helgen har vært. Jeg fylte år på lørdag, og det var en kjip følelse å våkne opp og bare føle man stod opp på feil side av sengen. Ingenting gikk som det skulle 07:45 på morgenen, men kanskje fordi det var så tidlig og jeg hadde fått i meg alt for lite søvn fordi jeg var så gira. Så fort jeg ble hentet av en kollega og vi skulle kjøre innover til Oslo til Varner, da forandret alt seg. Kanskje det var sangene, eller kanskje det bare var solen som fikk meg på riktig side av sengen likevel. Hele dagen var timet og ganske tight med tanke på hvor mange leverandører vi skulle igjennom denne lørdagen. Det startet allerede 10:15 og varte helt frem til klokken 21:00. Det er en lang dag, men det fine er at det hele avsluttes med festligheter på kvelden, noe som motiverer veldig. I tillegg er det leverandører som vet hvordan man skal holde stemningen på topp, så det var både lærerikt og gøy. Etter prisutdelingen som var siste tingen på skjemaet, var det på tide å gå opp i toppetasjen for å feste til vi ikke orket mer. Det å bare være i et rom fylt med kollegaer, venner, nye ansikter og at alle har det så forbanna bra er vanskelig å sette ord på. Men vibbene som var i det rommet var bare så utrolig, og det varte helt frem til alle måtte si natta for å holde ut på søndagen da foredragene skulle fortsette til 15:00.


Dagen derpå merker man at stemningen er dempet, fordi alle er slitne men det gjør det hele litt morsomt da man er så mange som har det like dritt. Uansett så kom vi oss igjennom dagen, og det var ikke lenge etter jeg la meg på sofaen hos min kjære at jeg sovnet. Jeg har hatt en så fin helg, men dessverre tatt lite bilder fordi vi ikke har hatt lange pauser - så jeg skal steppe up gamet denne uken♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan vel si at en av grunnene til at dette er alle bildene jeg deler er fordi det ble en god del alkohol :)))

23

Dette innlegget er forhåndsskrevet.


Jeg befinner jeg nå på Kickoff med Urban som skal vare til 15:00 i morgen, og jeg skal være i Oslo helt frem til mandag for å bare ha det veldig gøy. Dagen startet allerede 07:00, og tidskjemaet i dag er ganske tight, så jeg har ingen tid til å blogge. Derfor måtte jeg forhåndsskrive dette innlegget, slik at dere hører fra meg denne lørdagen. Vi skal høre på de forskjellige leverandørene i Urban holde foredrag om brands, og da kvelden nærmer seg er det duket for prisutdeling og fest. Jeg skal ikke feire bursdagen min, så at kickoffet er på samme dag som da jeg fyller år er egentlig bare helt perfekt. Jeg skal i hvert fall late som om alle er her for å feire meg i kveld, it's gonna be lit.


Jeg vet ikke helt hvordan det føles å fylle år denne gangen, det betyr på en måte bare mindre og mindre for meg. Men jeg skal ikke tenke for dypt på det siden jeg rett og slett bare vil ha det gøy denne helgen. Det er bursdagen min ja, men det er faktisk litt deilig å ha andre ting å fokusere på enn akkurat det. Det å bare kunne tilbringe dagen min blant flotte kollegaer og venner, det skal bli så bra. Det er en så fin gjeng, og jeg er veldig glad for å kunne være her på bursdagen min da jeg ellers ikke gjør stort på bursdagen min. Det er alltid feiring med familien, men jeg har egentlig bare begynt å droppe alt det andre selv om jeg elsker når venner feirer bursdagen sin. Jeg er bare ikke heeelt lik der. Føler bare et sinnsykt press og stress som jeg helst vil slippe å føle på, noen andre som kjenner seg igjen her? Jeg har med meg kamera, så jeg skal prøve å få knipset like mange bilder på kick-offet i år som det jeg gjorde i fjor. Kanskje også satse på å bli like dritings. Haha neida, joda, kanskje.


HA EN RIKTIG GOD HELG♥
Bildene er tatt av flinke @ganeshfoto på Instagram.

SHOOT BY MARKUS

Jeg vet ikke hva som foregår meg meg om dagen, jeg stresser så usedvanlig mye for ingenting. Jeg har ingenting jeg gruer meg ting, heller ikke noe viktig som skal foregå som jeg må bite tennene sammen for så stresskvisene har kommet - og de har kommet over natte. Jeg har søkt på hvordan man blir kvitt kviser over natten, og skal nå teste ut noe som innebærer en hvitløk (???). Det er like rart for meg, som det sikkert er for dere å lese det. Jeg skal ta det på i kveld før jeg legger meg, den lille saften som kommer ut fra hvitløken og så skal jeg ta plaster over slik at det holder seg på riktig sted og dreper kvisene. Det står at det skal virke på normal hud, og jeg har normal hud såå det blir gøy å teste ut dette. Hvis ikke så får dere dele noen andre tips med meg!


Jeg har allerede fått bildene fra Markus som jeg hadde en fotoshoot med på mandag, og jeg elsker viben på bildene. Veldig casual, men en vintage look. Det var så utrolig kaldt at jeg ikke klarte annet enn å posere med en hettegenser, så mååå/ vil på flere shoots med Markus der det også er litt varmere. Vi gikk inn i det jeg trodde var en liten kiosk, før jeg så videre inn i en annen dør. Fikk en sånn hemmelig-dør følelse av det, for inn dit jeg så, der var det fullt av gamle tog som har blitt brukt i fortiden. Jeg ble inspirert, men utrolig skuffet også med tanke på at så fine tog ikke lenger brukes. Jeg må tilbake til Majorstuen veldig snart bare for å knipse flere bilder av hvordan det museet ser ut. For WOW, for et sted. Bare se for dere en sommerlig shoot her, leve seg inn i en verden som ikke lenger eksisterer og bare late som om du er en ung jente fra 1800-1900 tallet, oh my...
Sjekk gjerne ut profilen hans på Instagram; @markussvenberg.

EN TING MAN ALDRI FÅR NOK AV

Det har vært så mye som har skjedd denne helgen, og er grunnen til at jeg ikke har oppdatert sosiale medier så mye. Onsdagen var jeg på en shoot i Oslo som jeg gleder meg til å resultatene av snart. Fredagen var det tid for en langhelg i Oslo, og helgen startet med en kunstutstilling før jeg og flere venner dro videre for å se Thor på kinoen. Lørdagen var vel den dagen jeg hadde gledet meg mest til, for da skulle jeg nemlig feire flotte Lisa som ble 23 år - absolutt hele den dagen var så koselig, og jeg skulle så gjerne opplevd den èn gang til. Søndagen var det bare film, kakao og junkfood på menyen før jeg gjorde meg klar til nok en shoot som var i går. Så jeg venter på bilder fra 2 forskjellige shoots, og jeg gleder meg til å få dem - deilig med litt stilige bilder å dele, annet enn alle bildene jeg knipser selv.


Jeg brukte noen nye sko denne helgen fra Junkyard og det er ingen overraskelse at dem er fra Puma. Jeg har akkurat denne modellen i 2 andre par, men nå var det på tide med nok et par med hvite sneakers. Min personlige mening er at det er en ting man aldri får nok av. Ingenting er som et nytt par med hvite sneakers, og disse bare elsker jeg. Det jeg liker så godt med disse basket platform skoene er at platåsålen er litt høy, så jeg automatisk føler meg høyere - altså kulere. Det er en rar greie jeg har fått for meg, men ahh! Det er bare noe med disse skoene som gjør at jeg ikke klarer å få nok av dem, de er så pene i designet og gjør et antrekk så cleant. Når det gjelder sko har jeg to stiler - en clean look og en crazy look der jeg går for litt villere farger. Nå kjente jeg at det var på tide med nok et par med en clean look.
Skoene er sponset & de finner du her.

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

Denne helgen er jeg i Oslo fordi det er så vannvittig mye som skjer denne helgen, og alt skjer i i den byen der, samt på mandag. Så nå har jeg tatt med meg håndkofferten min, og den er stappa med alt jeg trenger for å overleve denne langhelgen i Oslo. Siden det er mye som skjer denne helgen, og jeg ikke har dratt med meg pcen hit så tenkte jeg å planlegge litt og har derfor ordnet en Junkyardkonkurranse til dere. Det begynner å bli noen uker siden sist, så nå er det på tide med en ny en! De har fått inn så mye fint den siste tiden, spesielt klær til årstiden og kanskje noen av dere trenger noe nytt? Vinneren får gavekort på 1500 kroner, og med det gavekortet kan du finne deg mye fint. Du kan melde deg på så mange ganger du ønsker, for å øke sjansen til å vinne og konkurransen avsluttes om èn uke.F O R    Å    D E L T A:


 → Like facebooksiden til Junkyard her.

→ Like facebooksiden til bloggen min her.

→ Følge @junkyardnorge på Instagram.

→ Følge @madeleinepedersenn på Instagram.

→ Legge igjen mailen din i kommentarfeltet


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


INNSPILLING

På onsdag var jeg som sagt med Anja og Silje i Oslo for å ha litt hygge, før Anja og jeg skulle til Frogner for en liten innspilling der. Jeg takket ja til å være med på noe bare for gøy, og det er jeg veldig glad for at jeg ble med på. Innspillingen er for INSP appen hvor jenter i Norge poster antrekkbilder og vi kan bedømme stilen deres og snakke om den mens vi blir filmet. Jeg har jo ikke gjort sånn her før, så nybegynner var jeg og så er det å snakke til et kamera i tillegg - noe jeg sjeldent gjør. Men siden jeg filmet med flere jenter, så snakket vi til hverandre og det gjorde det mye mer naturlig for meg. Så er jeg veldig glad for at det ikke var et manus vi måtte snakke utifra, men vi brukte kun våre egne meninger og tanker. Og for meg er det veldig viktig, for da blir det mer naturlig. Ønsker dere å se videoene, så last ned INSP appen (helt gratis) og følg Anja Catrine eller Silje Pauline der for å få sett videoene. Vi filmet vel 3 stk, så det ligger en ute allerede og de to andre vil nok bli publisert veldig snart.


Så er det bare en ting jeg irriterer meg sykt over med meg selv. Jeg sliter så sinnsykt med å smile på bilder?? Jeg var ikke sånn for 1 år siden typ, så hva har forandret seg lurer nå jeg på... Det er lettere for meg å bare være mer avslappet i ansiktet, aka å ikke anstrenge hele ansiktet for å få frem et påklistret smil. Det er så merkelig. For jeg gikk fra å kun lage grimaser på bilder, til å smile hele tiden og til nå å være sånn resting bitchface. Noen som har tips angående dette? Haha. Jeg smiler jo hele tiden ellers, men så fort kameraet kommer opp så klarer jeg ikke å smile - jeg kjenner hele trynet mitt blir kleint.Her er mitt resting bitchface.


Her er captured in the moment aka naturlig.


Her er et påklistra smil - hahahaha. Jeg trenger hjelp :)))))

ANTREKK: DENIM ON DENIM

Jeg dro inn til Oslo i går for å spise litt med Silje og Anja før jeg skulle videre klokken 18 til Frogner for en liten innspilling som jeg forteller mer om i morgen.Tid og lys er et must å prioritere, så det første vi jentene gjorde da vi møttes var å knipse bilder asap. Jeg hadde selvfølgelig glemt å lade kameraet mitt på lenge, og hadde ikke strøm nok til å ta bilder. Heldigvis er vi 3 influencers, og Silje reddet meg litt ut av den knipen der så vi fikk tatt bilder med hennes kamera. Meeen så er det et annet problem her, for meg. Jeg har fremdeles ikke klart å hente meg helt inn i den kulden her, så jeg sa at disse bildene knipser vi raskt og stikker videre. Jeg vil ikke fryse, og jeg vil heller ikke at to andre skal stå å fryse på grunn av meg. Det hadde aldri falt meg inn å ta bilder blant mange blader, men av en sprø grunn likte jeg det - for første gang.


Jeg kledde meg opp i denim layers, og jakken er jo i det tynneste laget. Det er grunnen til at jeg kjørte på med en hettegenser under, for å beholde varmen. Dette antrekket skapte jeg i hodet mitt, og har seg slik at det nå har blitt et av mine favoritt antrekker på lenge. Det var bare så chill, oversized og fullstendig ola all over the place. Siden looken var ganske mørk, ville jeg freshe det opp med noen hvite sneakers. En liten fun fact om akkurat disse skoene; Det er dem varmeste skoene jeg eier. Så ja dere, jeg trenger vintersko. Tar imot tips!


Jakke fra NA-KD // Hettegenser fra Urban Classics // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Sekk fra Forever 21 // Ringer fra Calvin Klein

Å GJØRE TING HALVVEIS

Denne dagen har vært en fin dag. Jeg vil ikke si at jeg har gjort så veldig mye, kanskje litt mindre enn forventet også. Men alt i alt, så har jeg fått til mye bra. Blant annet så har jeg fått ordnet 3 esker til Tise, som sendes i morgen eller på onsdag og jeg gleder meg så mye til å komme i gang med dette. By the way: Jeg hadde aldri trodd det skulle være vanskelig å få tak i en stor pappeske her, men det var lettere sagt enn gjort og måtte derfor ta 3 mindre. Ved siden av dette så har jeg feiret bursdagen til søsteren min i dag med resten av familien, så det har vært en god start på uken, det må jeg si.


Men når det er sagt så har jeg lagt merke til en ting ved meg selv, og det er at jeg noen ganger gjør ting halvveis. Planen min i dag var å dusje, sminke meg og ordne meg skikkelig for å ta bilder til bloggen. Dessverre kom jeg meg aldri til det stadiet at jeg orket å "kaste" bort sminken på bare noen bilder, og jeg nektet å ta av meg joggebuksen for denne lille shooten. Jeg hater å kaste bort sminke, for sminke er så dyrt at det er irriterende... Så jeg gjorde det heller halvveis i dag, som alle de andre dager den siste tiden. For hva er det jeg egentlig prøver å skjule med mange lag med sminke? Ingenting. Jeg har ingenting å skjule og det må jeg bli flinkere til å forstå. Fregner er èn ting, men de forsvinner mer på vinteren uansett. Jeg både hater og elsker at jeg har begynt å gi mer blaffen i å sminke meg så mye. Det har sine gode dager, men også kjipe. Alt i alt; I dag var det en god dag.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker den skjorten her fra Zara, selv med en så dyp utringning som jeg ellers ikke liker.

Å GI SLIPP

Til syvende og sist så må du aldri glemme at det bare er ting.Jeg har samlet på klær, sko og diverse i så mange år fordi jeg har vært redd for å èn dag miste alt. Frykten av å ikke ha noe var bare så stor, så stor at jeg tok alt jeg kunne få. Jeg så derfor muligheten til å bli en samler da jeg fikk sponsormailer både med gaver og samarbeid som gjorde at jeg tjente penger. Jeg tenkte at nå kan jeg få alt jeg aldri trodde jeg kunne få. Det ble så mye at jeg til slutt skjønte at jeg måtte begrense meg, tappe ned på samarbeidspartnere og heller prøve å fokusere på de beste og viktigste for meg. Ikke takke ja til alt som dukket opp, men analysere litt mer å tenke over om det virkelig var noe jeg behøvde. Alt dette er bare ting, ting som bare er der. På en sprø måte gjorde alle disse tingene meg trygg, fordi jeg hadde så mye rundt meg. Men det ga meg ingenting, det ga meg bare mangel på plass. Og det var da jeg skjønte at nå må jeg slutte å ta alt jeg kan få, stoppe å kjøpe unødvendige ting kun fordi en stemme inni meg sier at jeg trenger det, når jeg egentlig ikke gjør det. Jeg har hatt så mye liggende rundt uten at det har blitt brukt, og det gjorde meg så forbanna. Her sitter jeg med både klær og sko jeg ikke bruker, likevel vil jeg ikke kvitte meg med det fordi jeg er "glad"  i det. Mens litt lenger unna sitter det andre som trenger dette, mye mer enn hva jeg gjør.


Jeg har over en lenger periode innsett at det bare er ting, noe man må gi slipp på og gi videre. Jeg donerer klær og sko ca èn gang i måneden til mennesker som trenger det, samt at jeg stiller opp og donerer litt diverse når jeg får forespørsler om å bidra litt med noe jeg ikke bruker - som jeg ELSKER å være en del av!! Hva de får, gir dem mer lykke enn det tingene noen gang har gitt meg.


Derfor er jeg også veldig for gjenbruk, og hva det står for. Alt har en verdi, uansett hva det er. Som jeg har sagt før; Har du ikke brukt det på 1 år, kvitt deg med det og selg det videre. Det er så godt å vite at i stedenfor å kaste det som om det skulle vært søppel, sender du det heller til folk som gleder seg til å få det nye plagget sitt. Man sitter igjen med en så god følelse over å ha gjort noe bra - nemlig å ta i bruk gjenbruk.


Jeg har nå i sikkert 2 uker gått igjennom klesskap, hyller, kofferter og bagger for å se hva jeg kan selge videre, og resultatet er vilt. Det er snakk om mange par med sko, kåper, vinterjakker som SVEA og shit loads med hverdagsklær jeg bare ikke bruker mer. Alt det jeg har nevnt vil bli lagt ut på Tise de neste ukene og jeg kan love dere at det er så mye fint som selges. Tise har vært så snille og tilbudt seg å hjelpe meg litt med å bli kvitt dette via deres gjenbruksapp - så følg meg på profilen @madeleinepedersenn♥ Alt jeg selger kommer til å være på deres kontor så jeg slipper å ha hele 4 svarte søppelsekker her hjemme, og for dere som bor i Oslo området kan da dra innom kontoret for å prøve det, før dere eventuelt kjøper noe.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ANTREKK: STRIPES

Mange av dere har lenge spurt meg om når jeg skal flytte ut, og jeg kan ikke annet enn å si at jeg jobber med saken. Det å være 22 år, snart 23 år og fremdeles bo hjemme, det suger litt som dere sikkert forstår. Men hadde det ikke vært for at jeg bor hjemme nå, hadde jeg ikke vært så på god vei til å kjøpe min egen leilighet som det jeg er nå. Jeg prøver å spare til at jeg har nok i egenkapital så jeg kan kjøpe. Det tar sin tid, men den tiden er verdt det. Jeg ønsker å kjøpe en leilighet i Oslo, og det er dyrt. Det er derfor jeg fremdeles bor hjemme, jeg vil ikke kjøpe/ leie noe midlertidig. Da velger jeg heller å bli boende hjemme, noe jeg trives med, og få spart mer enn hva jeg kunne gjort hvis jeg allerede hadde flyttet ut. Jeg kjenner jeg trenger en forandring med hvor jeg bor, nye mennesker, nye steder og en bedre versjon av meg. Ved å bli så selvstendig å eie sin egen leilighet, så tror jeg at jeg kommer til å vokse veldig på den biten der. Og jeg gleder meg så mye til å flytte ut!! Men akkurat når jeg kommer til å flytte ut er litt usikkert, jeg håper innen 2018 - men det er avhengig av at jeg får tilbud om samarbeid osv. Kan ikke annet enn å krysse alt jeg har for at dette kommer til å bli bra.


Disse jakkene av striper, ruter and you name it har det vært mye snakkis om, noen hater dem og noen elsker dem. Jeg tror ikke det finnes en mellomting akkurat her, for enten liker du dem eller så liker du dem ikke. Jeg måtte vokse litt på den trenden her, før jeg bestemte meg for å prøve èn og se hva jeg syntes. Endte opp med at jeg digget dem mer enn jeg forventet, kun på grunn av den store variasjonen du får i jakken hvis du skal sammenligne med de andre jakkene jeg har hjemme. Variasjon er det jeg liker, og spesielt med jakker.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jakke fra Zara // Genser fra Flat Top // Bukse fra BikBok // Sko fra Nike // Veske fra XX-XY

N U D E

Jeg har ikke turt å ta meg tid til å lese ordentlig igjennom kommentarene på forrige innlegget mitt. For som regel er alltid lange kommentarer negative, hvert fall sånn jeg har opplevd det gjennom tidene. Men jeg har bladd raskt forbi kommentarene her på blogsoft, og har fått sett på noen av dem. Jeg har bare blitt litt sjokkert over den fine responsen, selv på et så negativt innlegg der jeg ikke har det så bra. Jeg forventet hat, og ikke forståelse. Det er grunnen til at jeg holder så mye for meg selv, og ikke skriver om følelser eller tanker på bloggen. Men det er kanskje på tide at jeg prøver å åpne meg litt mer for dere?


Jeg vet ikke hvor lenge jeg stod i dusjen i dag, men det var lenge nok til at jeg så på fingrene mine og virkelig skjønte at jeg måtte komme meg ut. Klokken var fremdeles ikke mye, i og med at jeg hadde mareritt i natt og aldri klarte å få sove ordentlig godt. Så da valgte jeg å stå opp tidlig, for å bare få litt mer ut av dagen. Jeg tok sol i går med en venninne, men før det kan jeg ikke huske sist jeg tok sol. Jeg har mistet så mye farge at jeg nå måtte ta frem mine lyseste farger i pudder for å unngå fjortis-skillen. I tillegg så har jeg en nude favoritt leppestift fra Inglot i fargenr 17, som alltid er for lys for meg på sommeren, mens nå passer den mye bedre til hudtonen min og det er faktisk godt å kunne bruke den igjen. Looken blir mye mer nude med denne fargen, og jeg liker det. Jeg er ellers veldig glad i mørke lepper i brune nyanser, men akkurat denne er superfin.


BTW; Jeg har utfordret meg selv til å ikke rette ut håret mer, eller hvert fall på en veeeldig god stund. Så nå får jeg ta i bruk hårføner, børste og krølltang som ikke sliter like mye på håret.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA