hits

desember 2011

LONGBOARD

Waduup! I går kom gutten min hjem og endte opp med at han nattet her. Så jeg stakk i butikken for å handle inn litt snop og diverse ting som mamma trengte før han kom. Kan greit si at longboardet er ganske brukelig i butikken og ja. Hehe. Nyttårsaften i dag, blir nok veldig kos får jeg no tro!!Hva syns du om bildet ?
Hva er planene dine for nyttårsaften ?

- Vi snakkes ! <3

GOOD BYE 2011

Tenkte jeg kunne lage ett innlegg om hva jeg har opplevd av gode minner med venner og familie dette året som snart er over. Vil bare takke for alle jeg har blitt kjent med i dette året, dere er alle sammen noen helt fantastiske mennesker. Og ikke minst dere lesere for å ha fulgt bloggen min så lenge.

Jeg dro på en utrolig deilig hyttetur til Branâs med Karoline og stod på snowboard for andre gang i livet mitt og endte ikke opp på sykehuset. Må gjentas!
Alle disse herlige kveldene med klassekamerater og venninner. Så morsomt tror jeg ikke at jeg har hatt det på lenge, håper virkelig det blir fler av disse fremover.


Jeg var så heldig og fikk med Martine til Tyrkia i 3 uker. Solte oss, tjillan en del, shoppet mye og bare koste oss utrolig mye. Så var vi så heldige og fikk møtt på Haakon som jeg ble kjent med i fjord. Og Caroline, søsteren min, tok sin tredje tatovering. SoulShine. Nathalie tok sin første. Tøffinger!!


Alle bursdagene jeg har vært i, like koselig alle gangene. Hippie bursdagen til Madelen og Emilie. Smoka masse fred og kjærlighet.


Denne godjenta, Karoline, dro på utvekslingsår i Colorado. Savner den jenta en del nå kjenner jeg, håper tiden snart begynner å gå fortere så jeg får se henne igjen snart.


Alle disse konge festene som alltid endte opp med noe vilt lættis, kaos og blåmerker inkludert blod. Haha, dette måå det bli flere av. Alle fantastiske menneskene man koser seg med, ganske bra!!


Ett av de beste minnene fra 2011 må være da jeg ble forelsket i denne gutten. Endelig en jul jeg ikke trengte å ønske meg en kjæreste til julaften siden jeg allerede hadde fått den gaven. Aldri følt noe så sterkt for en person før. Skremmende hvor fort hjertet mitt dunker hver gang jeg ser han.


Jeg var på min første fotoshoot i Sarpsborg, hvor Jeanett tok meg godt imot og fikk meg til å føle meg veldig komfortabel.


Jeg fikk det jeg hadde ønsket meg i snart to år til jul, nemlig longboard som min mor sa klart ifra om at jeg ikke ville få lov til å kjøpe pga hun var meget redd for at jeg ville skade meg.


Hva syns du om bildene ?
Har du opplevd noe hæftig i 2011 som du ikke kommer til å glemme ?

- Tusen takk for nok ett kjempe bra år ! <3

VINN EN SUNMOVER FRA SUNBOUNCE

Halla! Til dere som har fulgt med på fotoshootene jeg har vært med på holder nå denne fotografen, Jeanett, en konkurranse hvor du kan vinne en sunmover fra sunbounce. Det er bra å ha hvis du skal få fine bilder med naturlig lys! Det eneste du trenger å gjøre for å være med i denne konkurransen er å skrive hva du liker å fotografere best. Det kan være hva som helst!!! Trykk HER for å delta. Lykke til :)


Bildet er tatt fra - haslien.no/blogg!!

Hva syns du om bildet ?
Vil du være med i konkurransen hennes ?

- Vi snakkes ! <3

LILLE NYTTÅRSAFTEN


Magnetic Man - I Need Air

Halla! Jeg så Zombieland med sis i går kveld. Haha, herregud som jeg lo. Jeg stod opp først nå av at Caroline kom inn og fortalte meg at Lille Prinsessen går på tv norge. Da spratt jeg opp med en gang. Det er en av mine favoritt barndomsfilmer. Den er så fin og trist! Det er lille nyttårsaften i dag, merkelig at det snart er 2012. Gutten min kommer hæim i dag. Gleder meg som en unge. Det som er så deilig med å savne en person er at det blir ekstra godt å se igjen den personen. Jeg er veldig glad i den gutten.Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva er planene dine for i dag & ser du på Lille Prinsessen ?

- Vi snakkes ! <3

CRUISE CHICKSA

Alohaa! Nettopp vært ute og cruiset med sis på longboard ettersom hun bestilte sitt eget for kun ett par dager siden. Jeg er helt forelska nå. Det var så syyykt tjill. Til å være amatør og stå ned bakker uten å tryne er jeg mektig imponert. Men lite imponert over Didrik som nå tror jeg er på legevakten ettersom jeg tok en liten payback på han og sa jeg hadde havnet på sykehuset. Jeg er en liten luring, hehe.
Disse bildene er ikke fra i dag, cruiser ikke rundt med ett speilrefleks kamera vett. #idiots...

Hva syns du om bildene ?
Står du på noe & gjort noe fett i dag ?

- Vi snakkes ! <3

PAKKE I POSTEN


Mange Makers - Mange Bjuder

Twittertwitter og mer twitter!! Jeg har blitt så avhengig av twitter nå at selv da jeg gjør en lille minste ting må jeg løpe til pcen for å oppdatere statuser. Våknet opp til en super deilig melding om at capsen min hadde kommet. Dro og hentet den med en gang. Så nå sitter jeg lykkelig og gliser for meg selv. #Livet.Hva syns du om sangen & bildene ?
Likte du den nye L.A Lakers capsen min ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 28.DES.11

Tigerblood wadduup! Jeg og Martine fikk jo den gode frokosten servert presist 17:15 som var taco i form. Smaker helt himmelsk. Så fikset vi oss litt på badet før vi dro ned til byen for å ta en liten runde. Typisk at da jeg ikke finner noe stikker jeg å kjøper undertøy i steden. Hahaha. Etter vi var ferdig med den så kalte shoppingen stakk vi turen innom brunogblid. Elsker da man stinker solarium. # Den følelsen.


Tshorte Carlings 199 kr Undertøy H&M

Hva syns du om bildet ?
Likte du det nye innkjøpet mitt ?

- Vi snakkes ! <3

DEN ER GREIT KJIP TIL TIDER


Chiddy Bang - Mind Your Manners

Halla! Martine nattet hos meg i natt og det vil si at vi satt oppe til rundt fem til i dag. Var nede i kjellern og snakket i evigheter om alt egentlig. Det var deilig å få snakket ut med noen. Kommer ikke på hvor mange ganger jeg lo, haha. Vi mekka grændis og så på filmen Accepted. Digger den filmen. Vi mekka is først så hadde vi ikke plass i fryseren til pizzaen så jeg la den ute på dørmatta jeg. Flaks ingen tok den, da hadde de vært ferdig hvis noen prøvde å ta maten jeg så frem til å spise. Vi stod opp akkurat nå.


Digger den kjerringa der.

En helt normal tur til butikken med Martine.

Grandiosa<333333

Martine er litt glad i bringebær. Oversvømmelse.


Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva gjorde du i går kveld & er døgnrytmen din snudd ?

- Vi snakkes ! <3

JUST ANOTHER FOTOSHOOT BY JEANETT HASLIEN

I take you to the candy shop!! Dere husker for litt siden at jeg fortalte jeg dro på fotoshoot i Sarpsborg? Vel, uansett. Noen av bildene har blitt lagt ut så tenkte jeg kunne vise dem til dere ettersom dere var veldig nysgjerrig på å se dem sist jeg spurte dere. Bildene er da selvfølgelig tatt av en veldig flink fotograf som heter Jeanett Haslien. Ble veldig mye grønt denne gangen, men det er jo bare skjønt. Hihi.


Fotograf: Jeanett Haslien (Var dessverre ett bildet som ikke ville opplaste..)

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

# WIN WIN

# Happiness skjer ja!! Jeg har sikla etter en L.A Lakers caps en stund nå etter den kom ut på junkyard. Nå er den bestilt og den gleder seg veldig til å komme hjem til eiern vet jeg. Jeg bryr meg ikke så mye om sånn basketball aka baseball. Jeg likte capsen spesielt mye pga fargene som er satt sammen. Lilla og gult er alltid deilig sammen. Haha, seriøst tredje gang jeg bestiller i løpet av desember. Haha, win!!!


Caps Junkyard 299 kr

Hva syns du om bildet ?
Likte du den nye capsen jeg har bestilt ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 27.DES.11

Halla! Pappa, Caroline og jeg stakk en tur til Sverige i dag. Harry tur til Sverige er så sykt ikke harry da du kjører gangsta style. Vi stoppet opp på en cafè og spiste hamburger, så skal pappa bokstavelig talt drite meg ut med å rape den evig høye rapen og skylde på meg minst tre ganger. Så fristet det å gå amok på søstera mi inne på InterSport så folk stirret mens jeg slang poser på henne. That was fun, hihi.


Hoodie SportShopen 699 kr (50%) aka 350 kr Headsett InterSport 250 kr

Vet ikke helt om jeg liker det headsettet, lyden var litt ritard. Eller så er det bare musikken min, hehe!!

Hva syns du om bildene ?
Likte du innkjøpet mitt & når var sist du tok en tur til Sverige ?

- Vi snakkes ! <3

IN LOVE WITH INSPIRATION

Boyaa!! Akkurat nå ser jeg på The Grinchen og råtner i senga mi. Var på familimiddag, spise meg mett og stakk hjem fordi jeg ble dårligere. Jeg har blitt mer gira på twitter i det siste så følg meg gjerne på twitter ved å kun trykke på dette navnet, #alohamad. På forhånd, thanks!! Håper jeg er frisk i morgen.

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

NEW RECORD!!!!!!!


Flo Rida Feat Sia - Wild Ones (Credz til Maria)

FGYUHIK!!! Ny rekord på bloggen angående unike lesere per dag, i går hadde jeg nøyaktig 1391 unike innom bloggen min. Det syns jeg er ganske sykt egentlig, at så mange leser denne bloggen. På forsiden av blogg.no ligger jeg i dag på 49.plass!! Nok en gang vil jeg takke dere fantastiske lesere for at dere leser denne ritarde bloggen om jenta som elsker mat og facebook. Jeg digger dere en god del!Hva syns du om sangen & bildet ?
Aner dere hvor mye jeg digger dere ?

- Vi snakkes ! <3

I GOT THE CHRISTMAS DELIVERED IN MY BED

Waduuup! En syk Madeleine tilbringer resten av julen i senga. Eller hvertfall til jeg blir frisk. Nyser så irriterende ofte at jeg rekker så vidt å tørke bort tårene før det kommer ett nytt. Jeg skal jo ikke klage, det går jo mange fine jule filmer på tven nå. Koooos! Party looken er selfølgelig på plass ser dere.

Hva syns du om de lekre bildene ?
Har du blitt syk i juletiden & følger du med på julefilmene ?

- Vi snakkes ! <3

STOKA STOKA STOKA

Alohaa! I går var vi hos mormor og feiret jul. Det var veldig koselig, men julestemningen manglet dessverre. Spiste god mat og koste oss med kromkaker om jeg er veldig glad i. Så var det på tide med å åpne gavene. Det lå en stor sekk på bakken, trodde den var til Caroline men den var visst til meg. Den var dekket med puter og alt, til jeg kjente noe hardt og at det slo meg først da at jeg fikk ett fuckings longboard!!! Jeg er så stoka på sommer jeg nå, cruise rundt å kjenne vinden i håret. Ahh, stoked.


Min ritardo søster.

Min kjære pappa og mamma.

Søte mormor dekket på.

En som ble litt glad for gaven sin vet jeg.

Mormor blæster deg til nye leveler!

Måtte selvfølgelig ut å prøve det med en gang vi gikk ut.

Ayee, gleder meg til sommeren ja.

Bebbin min.

Tingene jeg fikkkkkkkk.

Hva syns du om bildene ?
Hadde du en bra julaften & hva fikk du ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 24.DES.11

Halla! Herregud jeg er så lykkelig!!! Jeg blogger mer om det senere i kveld eller i morgen. Kan hvertfall si at jeg fikk det jeg ønsket meg mest av alle ting. Lykkerus. Jeg har hatt det utrolig bra i dag, veldig koselig. Nå skal jeg kose meg videre med julefilmer og julestrømpa mi som jeg ikke har rørt enda.


Kjole H&M Veske Vet ikke Sko Økonomisko (tror jeg)

En ferdig redesignet kjole, flaks sikkerhetsnålen ikke stakk i rumpa mi. Fjohh.

Ikke glem å hils på den fine hånden som tjiller på skulderen min da.

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hatt det bra i dag ?

- Ha en god jul videre ! <3

JULAFTEN

GOD JUL!<3  Åh, endelig er det julaften. Jeg var jo så smart for noen få dager siden at jeg fikk en gave levert på døra som var til meg. Da tenkte jeg bare haha nice, en sen bursdagsgave. Den åpner jeg! Så slo det meg at det snart var jul. Jaja, lov å ta litt feil. Jeg har funnet ut hvilken kjole jeg skal ha på, men jeg må redesigne den fordi den er litt for lang osv. Blir gøy å se resultatet, ikke noe stort men jeg ser jo ut som rene dvergen i den pga lengden er litt for lang. Håper dere koser dere veldig med julefilmer!


Litt juleglede i hjemme må man jo ha.

Bildet fra i fjord. Denne kjolen har jeg også redesignet, det var en jævla gardin før. Hahaha!

Hva syns du om bildene ?
Er du i gang med å se på julefilmene ?

- God jul ! <3

GREAT TIME, IT REALLY IS!


One Night Only - Chemistry (Credz til sis)

No it's not. Jeg wasted bort tiden min på å sitte inne å geeke på pcen i stede for å komme meg ut å gjøre noe sprell. Digger at jeg ikke har viljen til å gjøre noe med det heller. Kinga har flyttet til Larkollen, det suger helt jævlig. Uvant å ikke bare kunne be ho om å pelle seg hit for å slappe av. Men skal kanskje leke med hun i dag, hvis jeg får kommet meg til hun. Nå sitter jeg og farger bryna mine siden de begynner å bli lyse. Og jeg unngår å møte på han far fordi han vil at jeg skal hjelpe til med julepynten.Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du gjort noe sprell i ferien enda?

- Vi snakkes ! <3

I HEART INSPO

Jeg får ikke nok av inspoen som finnes over nettet. Jeg elsker å se bilder som får meg til å drømme meg langt bort fra virkeligheten. Jeg digger da jeg leser sitater som det føles ut som om skrevet til meg, eller egentlig av meg. Nå skal jeg døtte i meg litt paracet, kjenner hodet mitt snart veier mer enn resten av kroppen min. I kveld skal jeg låse meg inne på rommet mitt, slappe av med filmer og ete candy.

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best & planene for i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

LYKKERUS


Manafest - No Plan B (Credz til sis)

Det er juleferie!!!!!!! Ah, det er så deilig herregud. Ventet så lenge på denne ferien nå. Jeg kan offisielt si at jeg er ferdig med julegave shoppingen og at jeg faktisk har fått litt julestemning! Jeg var med Martine i går og spiste en del mat. Desserten ble en vanvittig god sjokolade kake. Didrik reiste til Bergen i dag for å feire jul der så vi var på en siste date på sushi resturanten. Jeg kommer til å savne den gutten veldig.


Haha, her legger dere faktisk merke til hvor lyse tuppene mine begynner å bli.

Jeg er ikke glad i sjokolade kake, men jeg virkelig elsker denne.

Ps! Fikk vite at kaken var til en spesiell anledning. Vi tok den anledningen der vi. He-he.

Godjentami.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Enig med at det er kjempe deilig med ferie ?!

- Vi snakkes ! <3

FAILERS GON' FAIL


Group 1 Crew - Lean On Me

Halla! Kommer til å bli rik på credz for det jeg skal si nu. Jeg forsov meg til juleavslutningen på skolen og da jeg kommer på skolen har alle sluttet. Haha.... Jaja, ønsker i hvertfall alle sammen en fantastisk bra jul og riktig godt nyttår!! Nå kal jeg sikle litt over ting på junkyard og så stikke ned på kjøkkenet for å se om det er noe spiselig å finne. Forresten, hull i vans skoene mine. My favorite pair of shoes.Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du juleferie nå & hva skal du i jula ?

- Vi snakkes ! <3

MY FAVORITE BLOGS

Wadduuup! Dette har jeg faktisk ikke gjort før og vil derfor gjøre litt nytt på blogge min innenfor innlegg osv. Jeg fortalte om selvtilliten min for litt siden, takk for alle støttende comments jeg fikk! Dere er så gode. Nå vil jeg anbefale dere andre blogger. Dette er mine favoritt bloggere som jeg leser hver eneste dag. Kanskje dere blir fast leser på en ny blogg? Disse bloggene er veldig mye om mote, sminke og hverdagen. Alle disse bloggerne har en ganske så fin aka fet stil syns jeg. Disse jentene skiller seg ut.


Ulrikkelund.com

Haslien.no/blogg

Livingdoll.modette.no

Bareiselin.femelle.no

Haawt.blogg.no

Hva syns du om bildene ?
Leser du disse bloggene & hvilke blogger leser du ?

- Vi snakkes ! <3

GOOD LIFE

Booyaa! Noen av dere lurte på hva jeg kjøpte til Didrik, kan godt ramse det opp. Ripcurl tshorte, to boksere, pjuskebrev, favoritt sjokoladen hans, smykke og armbånd. Vi dro til byen hvor han kjøpte julegaver til resten av familien hans. Så tok vi en kjapp tur innom mormoren hans og leverte gaven. Digger at mormoren hans disser han så jævlig. Dro heim til mæ og spiste taco så tok vi oss en slags powernap. Det var ganske godt, hihi. Skal en siste tur i byen for å handle julegaver med ho mor i dag!!Hva syns du om bildene ?
Noe spesielt du ønsker deg til jul ?

- Vi snakkes ! <3

GANSKE KEEN NÅ JA


Chris Brown Ft Lil Wayne And Busta Rhymes - Look At Me Now

Halla! Det ble kino på meg og gutta i går, vi så på Armeriddere eller hva den het. Haha. Litt spesiell film, men den var bra. Henrik la merke til at han hadde mistet mobilen så vi gikk tilbake på alle fire og så under setene til jeg ringte mobilen hans og det lysta fra setet. Teamwork! Jeg, Joachim og Didrik stakk til Campino for å munche så stakk vi hæim. Ettersom gutten min drar til Bergen nå fikk han ikke med seg gaven sin så han åpnet den i går. Digget utrykket hans da han så hva han fikk. Så passe målløs ut!

Juleferien nærmer seg og jeg kunne ikke vært mere keen på det akkurat nå. Kødda, gleder meg kun til jeg får gaver så er jeg fornøyd. Ironisk ment, haha. Stikker til byen med sæsten nu så prækaz senere.Hva syns du om sangen & bildet ?
Er du også ganske så keen på juleferie nå ?

- Vi snakkes ! <3

JULESTEMNINGEN ER FORSVUNNET

Halla! Jeg koste meg veldig mye med gutten min i går, kjøpte inn favoritt snopet hans så han skulle bli glad. Jackpot, slo godt ann det der. Jeg skal kanskje på kino med Henrik, Joachim og Didrik nå. Men fortsatt usikkert om det blir noe, forhåpentligvis blir det kinodæit med gutta. Det er seks dager igjen til julaften, og julestemningen min er sporløst forsvunnet. Savner gamle dager hvor jeg allerede hadde julestemning i november. Savner egentlig bare å være en liten drittunge da jeg tenker meg om.
Har en fordømt matteprøve i morgen, kjenner magefølelsen sier den går rett i dass.

Hva syns du om bildene ?
Har du noe julestemning i år ?

- Vi snakkes ! <3

SUPER ARTIG DAG

Halla! Nå sitter jeg med gutten min som skal overnatte her i natt. Det er så koselig å være med den gutten der. Men skal ikke si noe mer om han. Kan kort si at jeg er stup forelsket i den gutten. Jeg var på fotoshoot i dag som Jeanett Haslien tok. Prøvde ut mange forskjellige type temaer og lys, var veldig gøy. Hun er forresten blitt kåret til årets fotograf to år på rad!!! Dere får ha en kjempe bra lørdagskveld.


En spesiell takk til vakre Malene som jeg fikk låne klær og div stæsh av. Tusen takk!!!

Fotograf: Jeanett Haslien

Fotograf: Jeanett Haslien

Dette er noe jeg også har gjort i dag, største pakken er til den ritarde gutten min.

Hva syns du om bildene ?
Keen på å se bildene fra shooten ?

- Vi snakkes ! <3

DA STIKKER JEG PÅ ENDA EN SHOOT

Utrolig dårlig tid nå, veldig stresset. I går fikk jeg melding av Jeanett Haslien som er fotograf og lurte på om jeg ville stå modell for henne i dag. Kunne ikke takke nei til det!! Temaet for denne shooten er eksklusivt pyntete. Derfor hadde jeg kun ett problem. Jeg har ikke pynteklær! Heldigvis har jeg flotte jenter som kunne låne meg klær og div stuff. Så jeg gleder meg veldig til å bli fotografert nok en gang av denne supre fotografen. Sjekk gjerne ut bloggen hennes her for å se hvor flink denne damen er. Adioz!!
 
Dette er ikke alt. Tok en liten tur i klesskapet til ho søster og tok litt av mitt. Hihi!
Hva syns du om bildene ?
Hva skal du i dag & ønske meg lykke til på denne shooten ?

- Vi snakkes ! <3

DENNE HELGEN SKAL NYTES


The Naked And Famous - Punching In A Dream

Halla! Ååh, så godt det er at det endelig er helg. Min startet i går for alle som går på min skole fordi lærerne hadde kursdag eller noe slikt. Ganske deilig. Jeg har nesten sovet i ett helt døgn, nærmere 18 timer. Og jeg er allerede trøtt?! Wtf skjer. Dro til byen for å ta sol med Malin i stad, lenge siden jeg har gjort det. Så dro vi på butikken for å munche krokanrull, the one and only. Nå skal jeg snart lage meg noe digg mat siden jeg kjeder meg, kjedespise. Etterfulgt av film maraton. For denne helga skal nytes!Hva syns du om sangen & bildet ?
Hva er planene dine denne helgen & noen filmer å anbefale ?

- Vi snakkes ! <3

I FEEL HIGH ON SOMETHING


Foster The People - Pumped Up Kicks

Tror jeg er høy på søvn. På vei hjem fra skolen i går var det en liten jente som prøvde å ta meg igjen, endte opp med kappgang. Forresten, jeg vant. I går dro jeg på Spenst med sis og trente. Evigheter siden jeg har gjort det. Dro hjem og tok en lang dusj før jeg gikk å la meg klokken seks. Helt siden da har jeg sovet og våknet halv ti nå i dag. Jeg vant kinobiletter for litt siden og de har endelig kommet frem!


Fikk junkyard pakken i går. Er en julepresang, så stickers er det eneste dere får sett!!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Trener du & vunnet en konkurranse før ?

- Vi snakkes ! <3

A CHILL OUT DAY


Gym Class Heroes Feat Neon Hitch - Ass Back Home

Halla! Som jeg fortalte i går kom Didrik til meg for å lage nachos. Ble fort over til noe annet godt, brownies. Selvfølgelig skulle det egotripet der gjøre alt. Eneste jeg fikk lov til var omtrent å fjerne all melisen han tok i trynet på meg. Jaja, kanke klage no spesielt. Den gutten der er noe for seg selv. Hehe, ilu. Bestilte en pakke på junkyard som har kommet i posten. Stoked! Gleder meg til å hente den.


Bobletrynet. Forresten, det smykket der er ett av favoritt smykkene mine.

Drittungen min med sjokolade rundt munn, zøt da.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva gjorde du i går & handler du på junkyard.no ?

- Vi snakkes ! <3

EN LEVENDE LEGENDE


Foster The People - Pumped Up Kicks

Halla! På mandagen gjorde jeg ferdig en innlevering og kk filmen. Etter jeg var ferdig kom Steffen, Patrick og Didrik og bare slappet av en god del i kjellern. Vi så på Roast Charlie Sheen. Herregud Charlie Sheen er en levende legende, for en fet jævel. Haha! Roastingen var drøy, lo flere ganger. Jeg var slækk i går så tilbringte tiden nede i kjellern med sis. Var møkka vær ute til tusen. Jeg skal til byen med sis i dag for å handle inn det siste jeg mangler på julegavene. Så kommer gutten min og skal vise litt master chef skills. Dere vet hva som har skjedd hvis jeg ikke blogger etter denne dagen... He-he.Hva syns du om sangen & bildet ?
Liker du Charlie Sheen & ferdig med juleshoppingen ?

- Vi snakkes ! <3

INSPO


Argyros - Indomitus 2012

Halla! Skal ned på kjøkkenet og lage meg brownies så skal jeg se filmen One Day som søstera mi sier er skikkelig trist. Så jeg skal hvertfall låse døra og la tårene renne. Da det kommer til film, blir jeg så følsom og emosjonell at det er flaut. Derfor foretrekker jeg å se på andre filmer enn triste da jeg er med fler. Fordi jeg later som jeg ikke syns det er no særlig trist selvom jeg har lyst til å grine. Hahaha.Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvilket bildet likte du best & sett filmen One Day ?

- Vi snakkes ! <3

HEADERE

Halla! Jeg vil bare takke dere for alt dere gjør, leser bloggen min, kommenterer, sender meg fine mailer, redigerer bilder, lager headere osv. Det er så sinnsykt koselig gjort av dere! Fikk tilsendt noen fine headere for noen dager siden, tusen takk til Fatmeh. Veldig snilt gjort av deg. Hihi!

Hva syns du om bildene ?
Burde jeg skifte & hvem av dem likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

MY XMAS WISH LIST

Partykjole, longboard, høytaler med ordentlig bass, nixon klokke, strikker, diverse skjell smykker, en tur til bahamas, speilrefleks kamera, obey caps, philadelphia flyers caps, nomis caps, starter 2 tone caps, masse stickers, skjorte med hoodie, mobil, palme aka surfe tapet på rommet, bruno banani parfyme, ed hardy parfyme, vans sko, sokker fordi noen spiser dem opp, undertøy, høytlivsbukse, baggie bukse, skjerf, ring, singlett, stor hoodie, laydback tshorte, cash, ola shorts med nagler og ola vest.Hva syns du om bildene ?
Hva er det du ønsker deg til jul ?

- Vi snakkes ! <3

RANDOM AWKWARDNESS


One Night Only - Say You Don't Want It (Credz til ziz)

That awkward moment, when your friends are in a circle and you can't get into it. When google tries to finish your sentence and i'm like "you think you know me, but you don't" That awkward moment when you think about the person who discovered milk. That awesome moment when food can cure everything. That awkward moment when I pretend to die in front of my pet to see how they would react. That awkward moment when you can't express yourself with words, so you just use hand motions. That awkward moment when you're prepard for something scary but when it happens you still jump. That like a boss moment when you have eaten two potatoes.Hva syns du om sangen & bildet ?
Hvem av sitatene over likte du best eller følte deg mest truffet av ?

- Vi snakkes ! <3

GANSKE BRA DAG

Halla! Jobben i går var utrolig slitsomt. Det var helt stappa med mennesker og jeg var veldig stressa. Joachim, Patrick og Didrik hadde ventet på meg i noen timer til jeg sluttet på jobben aka 03.00. Gode gutter detta her. Patrick og Didrik har vært og spist middag hos meg i dag og nå slapper jeg av med gutten min. Forresten, vi må være det mest bølle paret jeg vet om. Men jeg digger det, og digger han.Hva syns du om bildene ?
Har du hatt en ganske bra helg ?

- Vi snakkes ! <3

FOTOSHOOT BY JEANETT HASLIEN

Halla! Tviler på om dere husker dette, men jeg nevnte at jeg skulle til Sarpsborg den ene søndagen. Det var pga jeg ble med på en testfotografering helt gratis. Jeanett Haslien har en egen blogg\ hjemmeside hvor du eventuelt kan se på andre flotte bilder hun tar. Det var utrolig gøy og hun fikk meg til å være avslappet noe som er bra. Håper på at dette ikke blir siste gangen. Klikk her for å se resten av bildene!

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best & vært på en slik fotografering før ?

- Vi snakkes ! <3

EYELASHES AND EYEBROWS

Halla! Ett ganske populært spm blandt leserne mine er øyevippene mine. Fake or real? De er så real som det er mulig å bli. Denne "hemmeligheten" min bak disse øyevippene er at jeg dæsher på lag med mascara for  få dem så lange. Wasted egentlig. Måten jeg former dem på er at etter jeg har tatt på mascara normalt innerst til ytterst. Ser jeg at det fremdeles ikke er noe spesielt forskjell på lengden med eller uten. Derfor gjør jeg det omvendt. Starter ytterst hvor øyevippene er super lyse. Legger på nok lag slik at det laget former seg til resten av øyevippende og "styrkner". Fav mascara: TeleScopic i gull!!

Angående øyenbrynene mine. Jeg tegner på ytterst og innerst pga for noen år siden nappet min kjære søster brynene mine og helt siden da har de ikke villet vokse ut igjen nesten. Ganske kjipt egentlig!  Jeg former dem slik jeg vil ha dem. Brynene mine syns jeg er forferdelige stygge uten øyenbryns tegner.


Her har jeg Mascara og dipliner på.


På denne perioden var øyevippene mine lenger enn jeg noensinne hadde hatt.

Sånn er øyevippene og øyenbrynene mine uten mascara og øyenbrynstegner:

Her har jeg 100% naturlig ansikt, uten øyenbryns tegner og mascara.

Sånn ser øyevippene og øyenbrynene mine ut med mascara og øyenbryns tegner:

Her er det påført TeleScopic mascara og øyenbryns tegner.

Hva syns du om bildene ?
Fikk du svar på det du lurte på & hvilken mascara bruker du ?

- Vi snakkes ! <3

CHRISTMAS SHOPPING


Coldplay - Paradise Fredde Le Gran Remix (Credz til Didrik)

Halla! Jeg dro ned på jobben og skulle til å sette i gang da sjefen kommer til meg og sier jeg ikke trenger å jobbe i dag siden det allerede var tre andre der. For en deilig nyhet, jeg var så trøtt i går så det var ganske deilig å få høre at jeg slapp å jobbe til tre om nattaen. Derfor ble det endring i planene og gutten min overnattet her. Det er så godt å sovne i armkroken hans. Kan hende han skal spise her med familien min i dag. Hadde vært kos. Nå skal jeg på julegave shopping med Martine!!! Æ glæd mæ.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hadde du en bra kveld i går & begynt med juleshopping enda ?

- Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 09.DES.11

Halla! Herreguuud jeg har så gode lesere. Takk for alle kommentarene jeg fikk på de forrige innleggene. Jeg er godt i gang med redigeringen av filmen. Veldig fornøyd men mangler litt. Jeg drar til guttenmin nå for å kose meg de siste timene før veien tar videre til jobben. Jeg sliter veldig, har ingen til å kjøre eller hente meg og jeg får ikke lov til å gå ned dit på kveldene. Får se hva jeg får til, stressa som f!!

Forresten: Vinneren av pyntdeg.no konkurransen er kåret og gratulerer så masse til du som vant!!!! Vinneren er kontaktet og får gaven tilsendt så kjapt som mulig. Tusen takk for alle som var med.


Skjorte Carlings Genser Carlings Bukse BikBok Sko mamma sine Klokke Tyrkia
Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hva skal du i kveld ?

- Vi snakkes ! <3

LAGER FILM

Halla! Vi har fått ett prosjekt å jobbe med i kultur og kommunikasjon timene på skolen. Skulle fordype oss mer i ungdoms samfunnet her i Moss. Og da valgte jeg, Christine og Michelle at vi skulle ta blogging. Problemstillingen med dette prosjektet innenfor blogging er når går grensen på hvor mye identitet du skal tilpasse deg med å dele med resten av verden. Derfor lager vi en film angående manipulering osv av bilder. Skal bli veldig gøy å se hvordan resultatet av filmen blir til slutt!!


Fiine Michelle som er på gruppen jeg jobber med.

Meg og Nathalie på munchis nivå.

Fox is boss.

Skoleglade jenter.

Og dette er denne spesielle Chrstine som også er på denne gruppen.

Hva syns du om bildene ?
Små keen på å se hvordan filmen blir ?

- Vi snakkes ! <3

SELVTILLIT

Halla! Ettersom noen av dere nevnte at dere ville jeg skulle ta opp noe personlig tenkte jeg at jeg kunne ta selvtillit. Det er nok noe dere alle tror jeg har tonnevis av. Men det er faktisk feil. Noen ganger er den på topp men mesteparten er den på bånn.  Blant venner har jeg god selvtillit, det er pga jeg er trygg på dem og de får meg til å føle meg avslappet. Den følelsen er så god den. Da det kommer til nye folk, later jeg som at jeg er rolig. Men tankene mine som går i hodet mitt er at jeg er redd og kroppen min spenner seg fast pga jeg er nervøs. Å møte nye folk gjør meg nervøs. Men det er ikke der selvtilliten min er verst.

På skolen føler jeg meg ubrukelig i nesten alle fag. Jeg kan ikke huske sist jeg rakte opp hånden for å gi ett svar, for det eneste jeg rekker opp for er da jeg trenger hjelp. Kan gi dere ett mer åpent svar. Jeg tørr ikke å rekke opp hånden lenger. Det er skummelt, og jeg blir nervøs da jeg får ordet. For jeg vet svaret mitt ikke vil være like bra som de andre sine. Jeg vet jeg svarer feil, jeg har så lite tro på meg selv noen ganger at det er dager jeg lurer på hvorfor jeg skal stikke på skolen. -Jo, for å lære. D'oh. Men for meg så lærer jeg mye tregere enn de andre. Ting går ikke så kjapt inn i hodet mitt. Jeg kaller meg selv dum, ubrukelig og sjangseløs på skolen om dagen. Det sies at hvis man har tro på seg selv vil man oppnå det man ønsker. Men hvor vil jeg ende opp da jeg ikke har troen på meg selv lenger. Det suger hardt.

Jeg blir husket som den glade jenta man alltid møter på med ett smil i ansiktet. Bak det smilet finnes det masse frykt. Det er tøft, men alikevel føler jeg ingen nytte for å måtte dele dette med dere eller noen egentlig. Fordi det er folk som har det enormt mye vanskeligere enn det jeg har. Jeg mener ikke at jeg har det vanskelig. Jeg sliter bare med å ha tro på meg selv. Skremmende at jeg deler dette med dere, personer jeg ikke kjenner. Og kanskje venner som faktisk ikke hadde en anelse om dette. Jeg har det vannvittig bra om dagen selvom det er slikt. Veldig lykkelig for at jeg har så mange gode venner. ilu all.Hva syns du om bildet ?
Visste du egentlig dette om meg ?

- Vi snakkes ! <3

TOUGH LIFE MAN

Halla! Jeg merker at kommentarene har synket voldsomt de siste dagene. Litt kjipt egentlig, det er det som øker blogglysten min da jeg får tilbakemeldinger på det jeg gjør. Men allikevel er statistikken like høy som før. Er det bare jeg som suger til å blogge for tiden? Jeg kan greit suge mer. Nei da, dere skal vite at jeg setter pris på dere lesere og at denne bloggen faktisk fortsatt eksisterer pga dere!! Jeg kårer vinneren av pyntdeg.no konkurransen enten i dag eller i morgen. Så stay tuned. Vil også takke dere for alle kommentarer jeg har fått på bloggen. Setter veldig stor pris på det og håper dere forstår det, hihi.Hva syns du om bildet ?
Noe spesielt du ønsker jeg skal blogge om ?

- Vi snakkes ! <3

MY INSP0 THIS WEEK

Halla! Forbered dere på klage innlegg. Here it goes. Jeg hater snø, kulden og at man tryner så fort. Didrik og patti var hos meg i går. Jeg har aldri i mine 17 år sett en være så gira på snø enn det gutten min var. Han dro meg bokstavelig talt ut av huset og dynket meg i snø. Aner ikke hvor mange paybacker det ble. Men det nok av dem. Haha. Skulle vise litt skills da en brus flaske trilla nedover veien, jeg tok sats og stod på den. Endte opp med å falle rett på ryggen. Snø, for ett grusomt ord å si. Not good!!!

Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best & fornøyd med snøen ?

- Vi snakkes ! <3

EXTREME MAKEOVER

Halla! Lien viste meg denne gamle nettsiden taaz.com hvor du kan redigere øyenfarge, hårfarge osv. Hadde helt glemt den siden der frem til i går. Det som er creepy er at det kan faktisk se helt ekte ut. Så derfor bare redigerte jeg hårfargen min i litt forskjellige farger siden jeg er kanskje biiiittelitt lei av hårfargen min. Den er så blæh og til tider bare helt bløh. Dere forstår, hehehehe. Jeg er så mett.


Mørk blond og blå øyne (hehe, liker ikke øyenfargen min) Hele blir facka siden fargen drar seg ut.

Litt mørkere hår enn det jeg har nu og grønne øyne. Elsker grønne øyne.

Svart hår og blå øyne. Dramatisk redigering. Tok av, haha!

Hva syns du om bildene ?
Just for fun, hvilken farge kledde jeg best ?

- Vi snakkes ! <3

I LAUGHED LIKE A RITARDED SEAL

Halla! Herregud jeg elsker å se filmer på youtube om folk som skvetter eller skader seg så hysterisk dumt. Som feks klassikeren da tauet på huska ryker, eller når hjulene på sykkelen din faller av mens du er i lufta. Dette koser jeg meg sånn greit mye med. Joachim og Elise sendte meg tre helt sinnsykt morsomme videoer jeg bare må dele med dere. Jeg lo serr så mye at ansiktet mitt var smertefullt.
Disse minuttene gikk virkelig fort. Takker for en latterbra avsluttning på kvelden. Haha, herregud.

Hva syns du om vidoene ?
Fant du noen favoritter & klarte du å ikke le ?

- Vi snakkes ! <3

LAST NIGHT WAS GREAT

Halla! Som dere vet ba vi Didrik komme på familiekos med resten av familien vår. Jeg er bombe sikker på at Didrik har fått ett fullstendig klart syn på hvor spesiell familien min er da pappa sitter og dytter farmor, stopper der. Lar det forbli lite detaljert. Haha! Det var veldig koselig, slappet av med kakiir og masse latter. Godt å ha den sæsten der til stede. Han er forresten en vilt dissepøbel da det gjelder meg.

Hva syns du om bildene ?
Hadde du en like vellyket helg som meg ?

- Vi snakkes ! <3

PRETTY AWESOME


Chase & Status, Sub Focus Ft Takura - Flashing Lights

Halla! Dette må ha vært tidenes lameste lørdag. Eller høydepunktet var hamburgen lett da. Herregud som jeg er glad i mat. Kun sett på filmer og kjedet meg. Skulle ønske jeg kunne sagt jeg koste meg, men noe manglet. Men det varte ikke lenge for kjæresten min og Joachim tok seg ett lite nattbesøk hos meg. Jævla fyllesviner. Men nå må jeg fikse meg til familiekos med sæsten min!! Det skal bli kos, hihi.Hva syns du om sangen & bildet ?
Hvordan var lørdagen din & hva er planene dine for i dag ?

- Vi snakkes ! <3

BITCH MODUS ON

Halla! Jeg stod opp til å få en melding av en jente jeg ikke kjenner på facebook om en som hadde mekka fake profil av meg på en engelsk nettside. Morsomt å få høre info om meg selv at jeg tydeligvis bodde i Australia. Tok meg kun noen få min før jeg sendte den personen ett brev hvor bitch modusen min kom frem. Og sekunder etter det brevet, fikk jeg enda en varsel om en annen som hadde mekka en fake facebook profil av meg. Det finnes ikke visse ting som gjør meg mer provosert og oppgitt enn det.

Det er så latterlig. Trist at de må lage bruker med fake identitet for å få mer oppmerksomhet og kunne være mere wild blandt gutta. Begge har slettet brukerne nå, og jeg sitter igjen med en boss feeling.


Beklager, men irritasjonen bare sprakk fullstendig. Ikke at jeg angrer heller, hihihihi.
Hva syns du om bildene ?
Har det blitt lagt ut fake profil av deg før ?

- Vi snakkes ! <3

SLEEPOVER OF THE WOLFGANG DUDES

Halla! Didrik og Patrick kom til meg så bare chilla vi og stakk ned i kjellern hvor gangster moren min slappet av. Patrick lå smeltet inn i sofaen mens Didrik brifet med hva han drev med til mamma. Tror mamma digger de gutta der ganske mye. Vi fikk Malin kusinen min til å komme å leke med oss, stakk opp på kiwi for å kjøpe pizza og sminkefjerner for å være helt ærlig. Gutta overnattet hos meg mens Malin dro hjem senere på nattaen. Våknet flere ganger av den stygge stormen Berit, ble småredd jeg...


Verdens beste og feteste kusine ved siden av meg, Malin.

Ringte på, åpner døren og får se dette synet av Patrick og Didrik.

Hva syns du om bildene ?
Hva gjorde du i går kveld ?

- Vi snakkes ! <3

STOKED ON FRIDAY


Nero - Me And You (Credz til Didrik)

I wanna wright "i miss you" on a rock and throw it at you so you know how much it hurts to miss you.
When I die, I want someone to keep updating my facebook status to freak people out.
You make me wish I had more middle fingers.
All I want to do is sit down for ten minutes and not worry about a single.damn.thing.
A relationship without trust is like a phone without service, all you can do is play games.
Use your smile to change the world. Don't let this world change your smile.
You can't see your next if you're too busy looking at your ex.
You know what's beautiful? Read the first word again.Hva syns du om sangen & bildet ?
Hvilket sitat likte du best & planer for i kveld ?

- Vi snakkes  ! <3

DRESSES

Halla! Følte meg utrolig snill i går som gjorde en god gjerning. Jeg og søsteren min skulle opp på butikken da jeg så nabojenta hadde sovnet utenfor døra si med sekken og alt. Først tenkte jeg bare "wuuut" så gikk vi opp på butikken. Da vi kom ned, lå hun fortsatt og sov. Jeg gikk bort og spurte om ho ville bli med inn så ho fikk varmet seg og fått litt kakao. Stakkars, ho var knall rød i ansiktet. Endte opp med at ho ble med oss inn og ventet til faren hennes kom hjem fra jobb. Elsker å være snill mot andre.

Som alle andre jenter sikler vi etter ting på nelly.com. Prisene på varene sjokkerer oss men vi slutter ikke å drømme oss bort i dem. Fant to fine party kjoler til en grei pris som jeg har veeeeldig lyst på!!
Hva syns du om bildene ?
Hvilken kjole likte du best ?

- Vi snakkes ! <3

QUEEN VISIT


5 & A Dime - Bassmob

Halla! I dag hadde vi besøk av dronning Sonja på skolen som delte ut prisen vi hadde vunnet. For å være ærlig, forventet jeg ikke at jeg skulle se på det som noe veldig stort. Men da hun ankom ble jeg gira til tusen. Nervøsiteten kom da klassen min skulle være alene med henne på biblioteket for å vise henne hva vi jobbet med. Min kongelige hånd, hilste på dronning Sonja og Kristin Halvorsen! Ganske feeeett! Skal aldri vaske hånden min, never. Brifer, aye! Talk to my hand, because it's famous now.Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du møtt eller hilst på dronning Sonja før ?

- Vi snakkes ! <3