hits

desember 2012

GODT NYTTÅR

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN<3 Jeg håper dere koser dere massevis i dag og feirer med de nærmeste. Hjemme hos oss blir det ikke noe feiring, kun middag så ingenting mer. Søsteren min skal bort og Didrik skal bort så blir kun jeg, mamma og pappa. Kommer nok til å tilbringe hele dagen min i sengen ufikset og lei. Håper at det blir noen bra filmer som vises i kveld, dere andre får kose dere masse med å fyre opp raketter og andre ting!


Genseren er fra junkyard & joggebuksen er fra BikBok.

VINNEREN AV OBEY LONGSLEEVE

Hei dere! Da er det på tide å kåre vinneren av Obey longsleeven fra junkyard, vinneren ble Siri og gratulerer så mye til deg. Vil også bare si at for meg er det kjempe koselig å se at så mange melder seg på, for da vet jeg at dere liker disse konkurransene som gjør jeg super glad. GALAXY

Hei! I går hentet Carsten meg så dro vi til Thomas for å se på film og kose oss der. Men på veien til overtalte Carsten meg til å prøvekjøre litt, jeg har faktisk aldri gjort det før så han ble den første til å se meg gjøre det. Noe av det gøyeste og samtidig skumleste jeg har gjort. Jeg har sovet veldig lenge i dag og vet allerede nå at jeg ikke kommer til å bli trøtt før 04:00 eller etter... Jeg liker ikke at døgnrytmen min blir så snudd på hodet i det hele tatt. Da blir det bare mye verre når skolen starter igjen.


Genseren er fra Sheinside (direktelink her)

HAPPY

Hei dere! Ååååh, jeg er så glad for øyeblikket. Didrik skulle egentlig komme hjem etter nyttårsaften men han ombestemte seg og kommer hjem i morgen. Gleder meg som en liten unge til å få høre stemmen hans og få se han rett foran meg. For å ikke glemme å kysse han og sove med han igjen, det har blitt så kjedelig å sove alene. Jeg er så glad for at vi skal feire sammen til mandag. Nyttårsaften i fjor lovte vi hverandre å feire neste nyttår sammen, og det løftet har vi begge holdt. Du og meg foralltid vennen.SLEEPOVER LAST NIGHT

Hei dere! I går overnattet Malin kusinen min hos meg. Vi spiste godteri og så på verdens dårligste filmer som gikk på tven i går. Tok dessverre ingen bilder bortsett fra det vi sendte ut på snapchat, heh. I går var jeg på posten og hentet en pakke jeg hadde betilt fra Ebay, kaller det for klapp opp deksel. Jeg fikk også de to leppestiftene fra Nelly i dag, tok på meg den ene nå nylig og den var kjempe fin! Nå sitter jeg og ser på Beethoven, elsker de filmene. Har flere på dvd, blir aldri lei.


Genseren er fra Sheinside.com! (direktelink her)

PARTY OUTFIT BY ME

Hei dere! Vært i butikken igjen og kjøpt med Bose høytaler!! Super bra lyd i den og den er så søt. Synes den er skikkelig classy og så er den liten og kan ta den med overalt. Jeg er blitt kvalm og tror jeg begynner å bli syk. Garantert mamma og pappa som har fått smittet meg denne gangen... Typisk! Siden jeg ikke er i "tabildeavmegselv" humør, begynte jeg å mikse litt på et antrekk som kan brukes på fester eventuelt som ikke er super pyntet men forde et skikkelig festantrekk. Noen av disse produktene er noen av julegavene mine som dere skal få sett bedre om ikke så alt for lenge. Jeg er forelsket i skoene, kjennes så vidt ut som om jeg går i høye heler med dem, og genseren som har et ufattelig deilig stoff.


Genseren Sheinside Shorts MadLady Pumps Nelly Smykke Chiquelle

ONE QUESTION

Hei dere! Nettopp vært i butikken med han far og kjøpt sand så vi ikke faller på isen utenfor. Det er farlig glatt ute for tiden og jeg er som sagt bambi på isen. Det er faktisk ikke tull, et av kallenavnene jeg har fått. Jeg bare lurer på noe veldig kjapt. Ettersom flere av dere ønsker at jeg skal vise dere hva jeg fikk i julegaver så lurer jeg derfor på om jeg skal ta det i et bildeinnlegg eller vise gavene på videoblogg?PÅ VEI TIL MEG

Hei dere! Håper dere har hatt det fint så langt i julen, sitter å savner kjæresten min som er i Bergen for øyeblikket. Skal bli godt å få han hjem igjen. På julaften fikk jeg penger og brukte litt av det i både i går og i dag. Treningsskoene jeg har kjøpt trengte jeg VIRKELIG. Jeg får vondt av de treningsskoene jeg bruker nå så jeg gleder meg fryktelig mye til å få mine nye. Leppestifene jeg har kjøpt fra Nelly er super bra, har allerede 3 andre derfra. Og de er super billige også! Har dere kjøpt dere noe nytt i det siste?


Kjole utsolgt - Sko link - Leppestift link - Leppestift link

Treningssko link

SNAPBACKS

BOYAA! Mange av dere har ønsket et innlegg om alle capsene mine og at jeg skal skrive litt om hvor de er fra. Ettersom jeg ikke vil ta bilder av ansiktet mitt nå kan jeg like godt starte med dette. Om dere ønsker kan jeg også lage et innlegg om alle luene mine? Er en del mer enn capser faktisk... Gjerne kom med noen ønsker om hva dere vil at jeg skal blogge om!
Beachit Snapbacks fra BeachItClothing.com & nederst i midten fra Carlings.

Fresh & Cray Didrik sine. Obey & Lakers fra junkyard.no. Militær Obey caps fra Ebay. Philadelphia Didrik sin.

KONKURRANSE: VINN OBEY LONGSLEEVE FRA JUNKYARD

Hei dere! Ønsker dere en fortsatt riktig god jul, akkurat nå sitter jeg og ser på Charlie og sjokoladefabrikken. Jeg elsker den filmen! Ingen blir vel lei av  få ting vel? Tenkte dette var en perfekt dag å starte en ny konkurranse på. Jeg er så heldig å få holde denne konkurransen i samarbeid med junkyard hvor du kan finne en Obey longsleeve. Dette må du gjøre for å bli med i konkurransen:

- Like fanpagen til junkyard HER.
- Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETJULAFTEN

Hei dere og god morgen! Håper dere hadde en dødsfin feiring og spiste masse god mat. Her i huset kom snille farmor med litt kalkun til oss så det ble litt julefeiring likevel. Jeg og Caroline satt nede med mamma og pappa mens vi spiste. Pappa kunne ikke spise fordi han var for kvalm, han tror han har fått influensa dessverre. Ikke så gøy å svette og ha feber, tillegg til kaste opp på selveste julaften... Men vi koste oss, det gjorde vi. Alle ble glade for presangene og etter vi var ferdige stakk jeg og Caroline opp på rommet mitt for å se på julefilmer. Kjolen min er fra Chiquelle, du finner den også på Chicy.se! Nå gjenstår det eneste spørsmålet mitt: Hva fikk dere til jul?!
Gode og varme tanker til min kjære pappa som har blitt veldig syk <3

GOD JUL

GOD JUL! Ha en super fin dag og døtt i dere så mye mat som dere klarer. Julen er dessverre avlyst hjemme hos oss på grunn av at mamma og pappa har blitt veldig syke. Vil nesten gråte av å se hvor dårlige de er. Men jeg og Caroline søsteren min er heldigvis friske, enda. Så vi skal prøve å få til noe koselig, få laget noe julemat ut av det vi har i huset. Det skal nok bli en fin dag likevel! 
Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


I LOVE YOU

Hei dere! Jeg vil bare ønske dere alle sammen en riktig god jul med masse god mat og flotte pakker. Ikke minst å ha en superfin aften med deres nærmeste. PS! Det er lov til å legge på seg noen ekstra kilo i julen, maten er så verdt det. Må dere også ha et riktig godt nyttår og enda en flott feiring denne dagen. Jeg håper dere får akkurat det dere ønsker dere for det er noe dere har gjort dere fortjent til. Det betyr så masse for meg at dere leser bloggen min samtidig som at dere tar dere tid til å legge igjen kommentarer. Jeg leser hver og en av dem, og setter like stor pris på absolutt alle. Dere er så gode mot andre og det er noe som kommer til å slå tilbake på dere. Ha en superfin jul, jeg digger dere!


Fotograf: Jeanett Haslien

BEHIND THE SCENES

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra photoshoot hos Jeanett Haslien. Alltid gøy hver eneste gang jeg er der. Hun er så morsom, flink og ikke minst hyggelig og pen dame at jeg er aldri nervøs når jeg er hos henne lenger. Nå er det mer naturlig og jeg er mer avslappet. Studioet hennes er det fullt av forskjellige farger og tilbehør som gjør det ekstra morsomt. Hun er også veldig enkel å jobbe og snakke med. Sist men ikke minst, hun tar super flotte bilder. Gleder meg til å se hvordan bildene blir. Dere får allerede en liten smakebit i kveld på et av bildene! Håper dere har det kjempe fint i dag og ser på masse fine julefilmer <3
Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


VIDEOBLOGG: HÅRVIDEO

Hei dere! Nå er endelig videobloggen ferdig og klar til å se på. Jeg har brukt flere timer selvom dette er amatør redigering fordi jeg er idiot nok til å bruke moviemaker som redigeringsprogram. Det er enda noen små feil inne i videoen men er rett og slett dritt lei av å se ansiktet mitt etter flere timers redigering så den får bli som den ble. Ønsker dere alle sammen en riktig god juleferie!<3


Hahahahaha brenner meg på 5:46.

VIXEN BLOG AWARDS 2012

Hallo søtinger! Videobloggen holder på å opplastes for øyeblikket og vil derfor gjerne dele noe annet med dere. Jeanett Haslien som jeg har fotografert meg hos noen ganger er 1 av dem 10 som er nominert til årets fotoblogg. Hun trenger stemmer for å nå frem til finalen og det går kun an å stemme en gang. Stemmingen gjør du her. Vi begge hadde satt STOR pris på om du kunne tatt deg noen sekunder til å bare stemme på denne dama. Hun er en fantastisk fotograf med mye inspirasjon og tar varierende bilder. Bilde under er en liten smakebit av bilder hun har tatt. CHRISTMAS TREE

Hei dere! Jeg var kjempe lenge oppe i natt og sovnet da selvfølgelig med tv på. Planene for i dag er å bli ferdig med videobloggen, eventuelt også bli ferdig med redigeringen. Etter dette skal jeg ut med godgutta Thomas og Carsten. Lurer på hva vi skal, men det blir gøy i hvertfall. I går kveld satt vi opp juletreet og pyntet det, eneste som mangler nå er den ultimate julestemningen så er alt perfekt her i huset. Har dere julestemning?


Trykk på bilde for å komme til dagens luke: 

SOMMER ANTREKK

Hei dere! Som faktisk alle nesten er enige i blir alltid de beste bildene tatt om sommeren, det er i hvertfall da jeg er mest fornøyd med klærne jeg går i rett og slett fordi jeg elsker surfestil osv. Tenkte bare å slenge inn noen sommer antrekk som jeg gjerne skulle hatt på meg nå. Bare gi meg julaften og nyttårsaften så hopper vi rett inn i sommerdagene. Det hadde ikke gjort meg noe som helst, savner den tiden av året. Grillkos med venner, sene kvelder med bad, telting, soling og såå mye mer.AKKURAT NÅ

ALOHA! Akkurat nå har Didrik dratt og skal feire jul i Bergen. Jeg skal feire jul hjemme fordi det er en tradisjon egentlig og det sier seg jo selv... Og i tillegg til at Didrik akkurat har dratt holder jeg på å lage videoblogg til dere kjære lesere. Må si jeg alltid ser så snasen ut på videoblogger osv. Ufattelig mange ganger jeg lager grimaser jeg overhode ikke legger merke til før jeg selv ser det på film, noen som kjenner seg igjen?
Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


CHRISTMAS NAILART

Hei dere! Beklager for sen blogging men har vært opptatt i hele dag, måtte være med mamma på julegave shopping og tok sol etter det. Veldig deilig, hater at jeg alltid får flere fregner etter hver gang jeg har vært i solariumet. Haha.. Ellers hadde jeg tid til å slappe litt av og da lakket jeg neglene mine i en julestemning.


NYE GODBITER OG NYTT DESIGN

Hei dere! Da har jeg fikset nytt design på salgsbloggen min og jeg digger det faktisk. Hva synes dere? Jeg har også lagt ut noen godbiter der så ta en titt, kanskje du finner deg noe nytt? Klær til billigpris og frakten er inkludert i prisen. Trykk her for å komme til salgsbloggen min. 
Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


5 DAGER IGJEN

Hallo! Vinneren av Sheinside konkurransen ble Christina, håper du blir fornøyd med din nye kåpe. Jeg kommer ikke over hvor mye jeg gleder meg til julaften. Tenk all den gode maten som skal serveres, ååååh. En julemiddag i denne familien er kalkun, poteter, grønnsaker og viltsaus. Kunne gjerne hatt pinnekjøtt og kålrabistappe også, det smaker helt fantastisk godt! Ikke minst ribbe, nam. Jeg er alt for glad i mat, men det er enda godt. Gleder meg til å sette opp juletreet og pynte det med mange flotte kuler, se masse fine julegaver under treet som bare venter på å bli åpnet. Kjære Gud, gi meg jul. Hva er julemat-tradisjonen i din familie?


Fotograf: Jeanett Haslien

DETTE VAR NEGLENE MINE

Hei! Sitter å blar igjennom gamle bilder og fant bilder av mine gamle negler. Ja, de er helt ekte og derfor er jeg super stolt over dem. De var så fine og lange, jeg hadde så mye inspirasjon fra weheartit og tumblr til hvordan jeg fikset neglene mine. Jeg savner det virkelig, og denne gangen skal jeg klare å spare til lange flotte negler igjen. Tenkte å vise dere noen av mine favoritter og perioden hvor jeg hadde de lengste neglene.Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


NEW HAIRDONUT STYLE

Hei dere! Jeg kjøpte jo en anderledes donut dott på CMYK for litt siden og prøvde den ut i dag. Det så kjempe fint ut, men jeg brukte 15 minutter på å faktisk få det til mens andre bruker 2 minutter. Øvelse gjør mester, dette skal jeg få til kjapt til slutt. Det passet meg helt perfekt å ta denne frisyren i dag fordi håret mitt var så umulig i dag. Kanskje lage en videoblogg om både hvordan jeg krøller håret mitt og hvordan jeg setter det opp i denne donuten hvis dere er interesserte? :-) 

Jeg fikset også neglene mine litt i går, de er ikke så lange men gjett om jeg skal spare til lange nå. Har endelig blitt kvitt denne vanen om å bite neglene. Det var virkelig på tide, jeg hadde så uvirkelig lange negler før.

Skjorten er fra Carlings & dekslet er fra Ebay.

TUESDAY

Hei dere! Herregud som dagene går unna nå føler jeg, jeg har enda ikke kjøpt julegave til pappa og allerede pakken inn en del gaver så må få gjort det i dag! Mangler også den ene gaven til Didrik så må få kjøpt den ganske snart. Ellers hadde jeg egentlig tysk muntlig og historieprøve, slapp unna begge og skal kun ha tysk muntlig i morgen. En kjempe lettelse! Nå skal jeg snart opp på posten for å sende luer og gensere, håper det går bedre denne gangen og jeg får en mindre gretten dame som har stått opp med feil ben. 
Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


CHRISTMAS PRESENTS

Hei dere! Nå er det bare 7 dager igjen til julaften, åååh som jeg gleder meg. I dag har hele dagen gått til å pakke julegaver. Har dere kommet langt med julegavene? Jeg skulle på posten i stad for å sende noen beachit luer og gensere, hadde ventet i 15 minutter til det var min tur, da jeg først kommer til disken sier damen at jeg må sette på frimerker selv og skrive på avsender, og gå bakerst i køen igjen. Dette er noe av det teiteste som har skjedd meg på posten, jeg har sendt mye før også akkurat det samme og det har aldri vært slik. Posten har ufattelig dårlig service, vi kommer jo der for at de skal sende pakker, ikke for at vi selv skal stå der å gjøre jobben og sette på frimerker selv? Uansett, nå er jeg kjempe stresset fordi jeg aner ikke om jeg har terminprøver i morgen eller om det er på onsdag. Ja, det har vært så mye som har skjedd de siste ukene at jeg ikke lenger henger med. Tror jeg kommer til å gråte av glede når jeg er ferdig med alle prøvene. Ha en fin kveld dere!

Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


BEACHIT SHIRT RESULTS

ALOHA! Vi har endelig fått bilde av alle skjortene og ordnet slik at hettene er ensfarget. Nå elsker jeg dem, herregud så fete. Vet det er få butikker som selger skjorte med hetter om dagen så dette er jeg skikkelig gira på, hva med dere? Skjortene koster 399 og 50 kr i frakt. Dette er billig til å være skjorter med hette. Husk at det er litt dyrt å produsere disse og. Jeg håper dere liker skjortene og gjerne fortell meg hvem dere liker best av alle 4 fargene. Vi vet dessverre enda ikke når skjortene er hos oss, vi håper selvfølgelig at de er hos oss før jul. Vi oppdaterer selvfølgelig alle på fanpagen om når de er ankommet oss. Skjortene vil da bli lagt ut på nettbutikken med en gang vi har fått dem slik at folk kan bestille med en gang, det blir fremdeles ingen forhåndsbestillinger denne gangen derfor er det første mann til mølla.
SHEINSIDE GIVE AWAY COMPETITION

Hei dere! Nå er det på tide med nok en konkurranse. I samarbeid med Sheinside.com får jeg lov til å holde en kjempe flott konkurranse hvor du kan vinne en en de seks fine kåpene under. Denne konkurransen avsluttes allerede nå til onsdag. Så nå gjelder det å melde seg på før tiden er over. Om dere ønsker en bedre titt på jakkene trykk her, her, her, her, her og her. For å være med i konkurransen:

- Registrere deg som medlem på Sheinside, trykk her.
- Legge igjen link på hvilken kåpe du ønsker.
- Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

LYKKE TIL ALLE SAMMEN! 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETPROMNIGHT

Hei dereI I går var jeg på russeball og sjekket inn på hotellet klokken 16:00, altså fra den tiden hadde jeg 3 timer på meg, så jeg satt i nesten 2 timer og så på tv, til tiden nærmet seg. Etter både jeg og Didrik var klare var gangen og lobbyen full av fine mennesker. Tror jeg aldri har sett så mange fine kjoler på en gang før. Vi hadde show under middagen, noe som var skikkelig koselig. Det var ufattelig mange folk der, men det gjorde stemningen bare bra. Utover kvelden ble folk stadig bedre i humør. Jeg hadde ikke lysten til å drikke i går dessverre så jeg hold meg edru hele kvelden, noe som jeg ikke har noe i mot. Jeg drikker ikke så mye og synes det egentlig er greit. Koser meg mye uansett! Det var en koselig kveld, jeg og Didrik hadde som sagt hotellrom så det var dødsdeilig å bare ta av seg kjolen å legge seg. Tror nok veldig mange var utslitte etter i går. Mange som tok kvelden litt tidlig. Nå sitter jeg i sengen med Didrik og vi skal bare slappe av i hele dag. Har dere hatt en fin helg?


Kjolen min er fra JennyJoseph.com!

METHOD MAN AND REDMAN

Hei dere! Mange av dere som skal på Method Man & Redman konserten 19. desember? Jeg hadde tenkt til å dra, men jeg har en hørselskade som jeg ikke kan sette på prøve på grunn av at jeg kun hører på et øret og må derfor passe på å ikke høre på for høy musikk. Derfor ga jeg disse billettene til noen andre venner, så får håpe de får det knall på denne konserten. Method Man & Redman er også snart aktuelle med sitt nye album Blackout III. Utrolig rått at disse kommer tilbake til Norge for å holde nok en konsert for fans. Gutta som er kjent for å gi alt på scenen. Gutta sine siste utgivelse som var Blackout II fikk dem en femmer i Aftenposten, noen som tror de klarer å slå til med en sekser denne gangen?Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


BEACHIT SHIRTS

Hei dere! Vi har fått bildene av to av skjortene med hette nå, fargene er kjempe fine og favoritten min hittil er den røde. Eneste jeg er litt skeptisk til er hetta fordi den ikke er helt ensfarget, hva synes dere? Jeg er veldig stresset akkurat nå på grunn av at vi må sjekke inn på hotellet før klokken 16:00 og jeg har enda ikke begynt å fikse meg litt engang, så ha en fin dag!Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


NEW IN AND THE WINNER OF THE COMPETITION

Hei dere og god kveld! Jeg har nettopp kommet hjem fra en Sverige tur med pappa og Didrik. Handlet inn litt godteri og julegaver. Her om dagen kjøpte jeg meg en skjorte og et par neglelakker på Mosseporten fordi det var masse salg der! Ellers er det på tide å trekke vinneren av Larsson and Jennings klokken, og gratulerer så mye til Synne Fink. Vær så snill sjekk mailen din så fort du har sett dette så jeg kan få adressen din så klokken blir sendt. Håper du blir fornøyd!


Skjorte GinaTricot

Donut CMYK Neglakker GinaTricot


SWEET SKATEBAORDS GODBITER FRA JUNKYARD

Hei dere! Ønsker dere alle sammen en riktig god helg, snart juleferie og greier. Det går så fort nå men jeg klager ikke. Jeg tar en rolig kveld denne fredagen, det er jo nemlig russeball i morgen. Jeg kommer til å være så stresset. Men litt beroligende av vi har hotellrom så vi kan dra inn tidligere å fikse oss ferdig der. Ellers håper jeg alt står bra til med junkyard julekalenderen her på bloggen og tenkte å slenge inn noen godbiter fra Sweet SkateBoards, et av favoritt merkene mine. Hva er favoritt merke ditt?


Lommebok link - Sekk link - Jakke link - Iphonecase link - Tshirt link 

CURLS

ALOHA! Jeg og pappa dro til byen for å se etter en krølltang, jeg har veldig lyst til å ha krøllete hår på russeballet som er i morgen. Jeg fant en som het Remington Pearl men dessverre ikke Remington Sand som jentene i klassen anbefalte. Jeg kjøpte den på Elkjøp. Den koster 399kr og jeg prøvde den ut i går. Jeg elsket den! Det gikk skikkelig fort å krølle håret og krøllene holder seg der lenge. Eneste jeg sliter med er å få krøllene fine nærmest ved ansiktet, hahaha. Veldig fornøyd i hvertfall selvom håret ikke ble så alt for fint første gangen jeg prøvde den ut.


Trykk på bilde for å komme til dagens luke:

KONKURRANSE: VINN LARSSON AND JENNINGS KLOKKE

Hei dere! Da setter jeg i gang en konkurranse i samarbeid med Larssonandjennings hvor dere kan vinne en suuuuper flott klokke, dette er som sagt både en herre og dame klokke så den som vinner denne klokken kan eventuelt da den selv eller gi den bort som en super fin julegave. Det du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen:

- Følge Larssonandjennings på facebook her.

- Følge Larssonandjennings på instagram (Larssonjennings).

- Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTETSTAY TUNED

Hei dere! Jeg skulle ta meg en liten powernap i går klokken 19:30, endte opp med at jeg våknet 00:30. Kjempe kult, satt på mobilen langt utover natten. Tror dere ikke jeg klarte å forsove meg i dag også? Det er første gang jeg forsover meg i 3 vgs. Det måtte jo skje en gang... Jeg hadde foredrag i dag sammen med Daniel og Eirik. Følte at jeg ødela for oss alle ettersom de var mye bedre forberedt enn meg, så får dem eller vi dårligere enn 4, vet jeg at det skyldes meg. Får håpe det bare var godt nok til at vi får en 4.

Ellers vil jeg bare informere dere om at det kommer en konkurranse i kveld som avsluttes allerede i morgen fordi jeg skal holde nok en konkurranse til søndag. Dere kommer til å elske begge disse konkurransene, vet at veldig mange av dere elsker dette dere kan vinne i kveldens konkurranse. Så hold dere oppdaterte og gled dere virkelig! Dette er en perfekt julegave til både dame og herre.Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


NYTT DESIGN

Hei kjære lesere! Jeg er nok ganske sikker på at dere er like lei av designet mitt som jeg selv er nå for tiden, haha. Jeg har virkelig lyst på et nytt design og lurte derfor på om det er noen søte lesere der ute som vil lage et design til meg? Som blogger kan jeg ingenting om bra koder til design osv, det vet jeg en del av dere er. Hvis det i så fall er en eller fler som vil lage design til meg tenkte jeg bare å informere at jeg vil ha det ganske rent og ryddig, helst bildestørrelse 800 som gjør bloggen litt "større" og gjerne ha bloggen i midten. Så om dere kan eller vil lage et design send gjerne designet til meg på maddepaddeeblogg@hotmail.no. Den som gjør det får selvfølgelig en stor takk osv på bloggen min :-)


Fotograf: Jeanett Haslien

WHAT'S IN MY PURSE ISH

Hei dere! Grunnen til at jeg la på ish på slutten er fordi jeg ikke driver å går rundt med en veske. Klarer det bare ikke, men jakkelommene mine er som oftest fulle av ting jeg ikke klarer meg uten så derfor tenkte jeg å vise dere det jeg ikke klarer meg en dag uten. Dekslet jeg har på iphonen min er helt nytt og jeg elsker deeet! Jeg er så avhengig av deksler, men det beste er tredeksler. Hva er det du ikke klarer deg en dag uten?
Tyggis - Eos Cubus - Nivea Lepomade Cubus - Neglelakk Vita & BikBok - Speil H&M - Ralph Lauren Parfyme Kicks - Antibakk - Iphone Iconemensis

Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


CHRISTMAS WISHLIST

Hei dere! Julen nærmer seg og jeg har selvfølgelig ønsker om hva jeg vil ha til julen. Vet selvfølgelig at det ikke er mulig å få alt dette, men det er vel derfor vi har ønsker? Tenkte å slenge inn litt godbiter fra forskjellige nettbutikker om hva jeg ønsker meg til jul. Jeg har også høyt på ønskelisten at jeg vil ha en krølltang, så hvis noen av dere vet om noen bra gjerne skriv dem ned i kommentarfeltet! Hva ønsker du deg til jul?

ASOS:

Kjole link - Sekk link - Genser link

TOPSHOP:
 
Kjole link - Kjole link - Kjole link

NELLY


Sko link - Sko link - Sko link


Kjole link - Kjole link - Kjole link


Bukse link - Bukse link - Bukse link


Bukse link - Bukse link - Bukse link
 

INFORMASJON OM BEACHIT SKJORTENE

Hei dere! Da kan jeg endelig fortelle dere at vi har bestilt skjorter med hetter og kan fortelle dere nøyaktig hvilke farger vi har valgt dem i. Fargene ser dere under på bildene. Skjortene med hetter vil koste 399 kr og frakten vil komme på rundt 50 kr. Denne gangen vil vi droppe forhåndsbestillinger av skjortene pga hettegenserne gikk bort på forhåndsbestillingene. Derfor vil skjortene bli lagt ut på nettbutikken vår når vi får dem. Det er ca 13 av hver farge så det er første mann til mølla. Fargen på hettene vil være grå, mørkeblå og svart. Husk at overføringen går via nettbank, Paypal, noe som er veldig enkelt og sikkert. For å holde dere oppdaterte så følg oss på facebook. Håper dere gleder dere like mye som oss til å få dem. Ha en fin kveld videre, supre lesere! Hvilken farge likte dere best?

CHIQUELLE'S NEW COLLECTION VIDEO

Hei! Siden jeg ikke gjør så stort annet i dag tenkte jeg å fortelle dere at Chiquelle's nye kleskolleksjon snart er ute. Jeg gleder meg skikkelig mye og den er ute om ikke lenge. Vet at søsteren min er ufattelig stor fan av militærstil så det passer perfekt. Hva med dere, liker dere militærstilen?

WORK OUT AND NEW NAILPOLISH

Hei dere! I går lakket jeg neglene mine med en neglelakk fra BikBok så påførte jeg en annen glitter neglelakk fra Vita over så det ble skikkelig glitteraktig! Jeg hadde fri i dag fordi andre elever hadde terminprøve i dag. Utrolig deilig å ha fri og jeg har selvfølgelig utnyttet den. Jeg sov til klokken 12:00, sendte melding til jentene om at jeg ble med på trening så var det rett opp på Spenst å trene! Utrolig deilig økt i dag, etter treningsøkten spiste vi også god lunsj. Nå sitter jeg nydusjet og skal slappe av resten av dagen. Har skole dra 08:00 til 16:25 i morgen og har fulle timer helt frem til da, buhu... Ha en fin mandag!
Bilde ble tatt før jeg fjernet alt det jeg hadde bommet på...


Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


INFORMASJON OM BEACHIT BEANIES

Hei dere! Som dere vet har luene kommet frem og folk har allerede bestilt. Noen av dere har enda ikke fått med dere at luene ligger ute på nettbutikken vår enda, så trykk her for å komme direkte til luene. Betalingen fungerer over paypal, rett og slett fordi det er super enkelt og sikkert. En lue koster 149 kr, med frakt blir det 169 kr. Håper dere liker luene og at dere fikk litt mer informasjon nå. Ha en fin kveld!

TO KJAPPE SPØRSMÅL

Hei dere! La merke til at noen av dere kommenterte det samme i går og tenkte jeg bare kunne svare kort og enkelt på det. Jeg er 164/ 165 cm høy, jeg hater den høyden og skulle ønske jeg var 170. Ellers har en del av dere reagert på at jeg ikke skriver like mye om Didrik på bloggen lenger. Eneste grunnen er fordi vi for det meste gjør det samme hele tiden, han bor hos meg og da har vi samme rutine hele tiden. Middag, tv, pcpause osv. Vi er kjærester og er like forelsket enda.

I går var jeg som sagt hos Haakon, det var vors der før vi dro videre ut på byen for å feire. Jeg er nok den jenta som er best på å gjøre første inntrykk. Haakon ville ha meg med ut for å poppe en champagne, jeg hadde på høyhæler og når jeg skulle inn igjen sier Nathalie "Madde pass på, det er glatt" Og vips er jeg verre enn å se bambi på isen, jeg hadde vinglass i hånden all drikken ble tømt utover kjøkkenet og jeg fikk virkelig aldri fotfeste pga snøen under skoene mine. Hele kvelden ble jeg da kalt for bambi, utrolig flaut men herregud, hadde det vært en annen hadde jeg ledd like mye som dem gjorde da jeg falt. Hahaha. Som sagt er jeg ikke noe fan av byen så det var ingen opptur for meg, hadde det morsommere hjemme hos Haakon. Man kan nesten sammenligne byen som en dyrehage på kveldene, sykt hvordan mennesker oppfører seg.Trykk på bilde for å komme til dagens luke:

DAGENS OUTFIT 08.DES.12

Hei fininger! Nå er Nathalie hos meg og vi er snart klare til å dra til Fredrikstad for å feire Haakon som er blitt 18 år. Det skal bli kjempe koselig, det er så lenge siden jeg har sett Haakon så en kveld sammen skal bli kjempe koselig! Dere får ha en kjempe fin lørdag.
Body Chiquelle Bukse BikBok Sko Footway Smykke Chiquelle Armbånd (?)

KVELDSKOS

Hei dere! Som sagt var jeg hos Thomas i går. Det var skikkelig koselig. Vi lagde først mat, poteter og bearnaise mens resten av familien satt ved siden av og koste seg med å se på film. Den familien der er så god, og er alltid i så godt humør. Digger dem. Jeg og Thomas var i garasjen hvor de har prosjektor på stor skjerm og så Sinister. Filmen var ganske anderledes enn filmer jeg har sett før, den var ikke skummel men man skvatt en god del. Både jeg og Thomas holde på å sovne et par ganger, rett og slett fordi vi begge var slitne. Men det var kjempe koselig og må ikke bli så lenge igjen til neste gang håper jeg. Nå har jeg akkurat vært å tatt sol med Nathalie, lenge siden sist nå så det var ufattelig deilig.
Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


 

DAGENS OUTFIT 07.DES.12

Hallo! Hadde en kjempe bra skoledag faktisk, startet skoledagen med 4 timer film så i norsken hadde vi gruppearbeid som faktisk endte opp til å bli noe kjempe gøy. Dagen gikk kjempe fort og jeg er så glad for å endelig si at det er helg. Jeg skal til Thomas i dag og lage middag, kose oss med skrekkfilmer i kinogarasjen som han har. Det er så koselig hos han, foreldrene er ufattelig hyggelige å snakke med og jeg føler meg alltid så velkommen der. Vinneren av sweet luen av junkyard konkurransen ble Marie Louise og gratulerer så mye til deg, håper du blir fornøyd :-)

Ellers så vet dere alle at jeg er fryktelig glad i klokker, vet faktisk ikke hvor mange klokker jeg har nå. Kan med glede lage et innlegg senere og fortelle hvor dem alle er fra. Jeg har ny klokke nå igjen og jeg elsker den. Begynt å få smak for litt med classy klokker, kanskje fordi jeg kun har to av dem. Nye klokken jeg har på meg ser dere på bildene under. Vet mange av dere er aktive på både facebook, instagram (@larssonjennings) og twitter. Hjemmesiden er larssonandjennings. Trykk på de forrige lenkene for å komme til accounter dere kan følge for å se på fler av klokkene derfra. Sist men ikke minst: Ha en fin helg alle sammen!


Skjorte Junkyard Tank Junkyard Bukse Junkyard Snapback Junkyard Sko DinSko Klokke Larssonandjennings

 
Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


 

ENOUGH

BOYAAA! Dritt lei pc nå, virkelig. Tror jeg tar resten av kvelden til å bare slappe av som å lakke neglene, spise god kake med familien, se på tv i min gode varme vinterdyne. Appropo vinterdyne, jeg vil ha nytt sengetøy, noe kult. Dere får ha en flott dag på skolen i morgen alle sammen og glede dere til at det snart er helg. Sov godt mine gode lesere! - Kårer vinneren av junkyard konkurransen i morgen, stay tuned.GRATULERER MED DAGEN PAPPA

Hallo! I dag har pappa bursdag og vi har planer om å dra ut får å spise om ikke så lenge. Det blir kjempe koselig! Jeg var i byen i stad som sagt så jeg kjøpte gave til han og kake. Jeg sikler så etter disse kakene at jeg gleder meg til da vi får spise dem. Gratulerer så mye med dagen, pappa <3

DAGENS OUTFIT 06.DES.12

ALOHA! Da har jeg sovet godt og våknet for litt siden, det er så deilig med å ha fri denne dagen. Endelig er det noen andre enn meg som har terminprøver, det var virkelig på tide. Jeg får slappet av i dag også siden jeg ikke har noen prøver i morgen. Særemne som jeg hadde i går var det en lettelse å bli ferdig med, kan endelig senke skuldrene fordi det var det jeg nesten har gruet meg til mest. Om noen få strakser kommer Nathalie å henter meg så skal vi en tur ned til byen, jeg er utrolig sulten så blir nok å ta en liten lunsj der.
Skjorte Carlings T-skjorte Junkyard Bukse BikBok Klokke Tyrkia
 

Trykk på bilde for å komme til dagens luke:

MY BEAUTIFUL PROMDRESS

Hei søte lesere! Som sagt har jeg fått ballkjolen min og den er perfekt. Jeg tok ikke spesial sydd fordi jeg er sikker på at størrelse 32 ville passe meg selvom det var litt for stort. Den satt som et skudd og er like fin på bildene som i virkeligheten. Jeg er så fornøyd at jeg ikke har sett makan til bedre humør på lenge. Jeg har aldri hatt en slik kjole før så da jeg prøvde den for første gang følte jeg meg som en tannfè. Fargen på kjolen er helt nydelig og alt i alt, jeg elsker den. Leveringstiden tok nærmere 1-2 uker, husker ærligtalt ikke hvor lang tid det tok. Var i andre tanker mens jeg ventet på den, haha. Men jeg bestilte med Express tid så den kom fortere enn den vanligvis gjør. Den er myyyyyye finere på!


Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


NEW IN

Hei dere! Hadde terminprøve i dag så sluttet tidlig og tok meg en tur til byen med Nathalie for å titte litt. Ellers kommer det et bedre innlegg etterpå. Jeg har nemlig fått ballkjolen min og den er såååå perfekt, gleder meg til å vise dere den!!!!! Den ble sendt med DHL altså at den leveres på døren og jeg var dessverre ikke hjemme da så han ringte og sa han hadde gjemt den under syklene utenfor, haha.
Diverse toalettsaker H&M Leppestift Kicks Mascara Lindex Bukse BikBok


Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


KONKURRANSE: VINN SWEET BEANIE FRA JUNKYARD.NO

Hei dere! Da setter jeg i gang nok en ny konkurranse med junkyard ettersom det gikk så bra sist. Denne gangen er premien en turkis Sweet beanie fra junkyard som vinneren stikker av med. Disse luene er svært populære for tiden og blir fort utsolgt, og de er dødsfete så forstår godt hvorfor. Som sagt håper jeg dette er noe dere setter pris på. Det du må gjøre for å være med i konkurransen:

- Like fanpagen til junkyard HER.
- Dele dette konkurranse innlegget på facebook.
- Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. 

Lykke til alle sammen og håper dere liker denne konkurransen. Denne konkurransen avsluttes nå til fredag :-)

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!STYRKETRENING

Hei dere! Det var utrolig kaldt da jeg gikk til skolen i dag, kjente det stakk i lårene mine da jeg hadde gått over halveis. I gymmen hadde kunne vi velge mellom styrketrening eller slåball, valgte selvfølgelig styrketrening. Nå er jeg ferdig med å spise tomatsuppe med macaroni og er klar for nok en styrketrening sammen med Nathalie på Spenst klokken 12:00. Jeg kommer til å bruke en del tid i dag på å øve på særemne mitt som jeg skal ha nå til onsdagen, gruer meg en del men det skal bli sinnsykt deilig å bare bli ferdig med det og få det overstått. 

 
Trykk på bilde for å komme til dagens luke:


1. ADVENT

Hallo! I dag er det 1. advent og første lyset er tent. Allerede nå kjenner jeg at julestemningen kommer smått. I julekalenderen min i dag fra Kicks var det en hudkrem som er kjempe bra, den gjør huden renere og du ser resultater etter 8 uker. Litt lenge men vi liker å få resultater! Jeg bruker egentlig ingen spesielle kremer på huden min utenom body lotion og vanlig ansiktskrem bare. Baktepoteter står inne i ovnen og er snart klare til å spises, jeg gleder meg kjempe masse. Skal drukne den i smør og mais, det er så godt sammen!! Jeg har også veldig lyst til å kjøpe inn litt godteri til i kveld fordi det selvfølgelig er søndagsfilm i kveld. Jeg elsker at det er filmer på søndager, det er den dagen i uken hvor man kan slappe av og egentlig ikke har noen spesielle planer. Jeg har 3 favoritt dager i uken, det er mandag, torsdag og søndag. Mandag fordi jeg slutter 09:15, torsdag fordi jeg slutter 12:50 og søndag fordi det er den offisielle slappe av dagen. Hva er dine favoritt dager?GIRLS NIGHT

Hei dere! I går rakk jeg ikke å blogge noe spesielt fordi jeg hadde det kjempe travelt hele dagen. Jeg måtte på butikken for å få tatt ut penger og så hjem for å dusje osv. Jeg er den personen som er tregest på å fikse seg. Jeg må ha hvertfall 2-3 timer. Fordi jeg somler og er lat rett og slett. Jeg ble hentet 17:00 for å dra videre til Anni med andre jenter hvor vi skulle kose oss med mat og mer før vi skulle ut på byen. Jeg har aldri vært ute på byen før og fikk en liten smak på det i går. Vi dro på Voodoo i Fredrikstad og jeg har aldri vært på et sted med mer kaos enn det. Festlivet ute på byen er nok ikke noe for meg fant jeg raskt ut. Det var koselig i starten, men etter hvert ble det bare helt kaos og jeg ville bare hjem. Kan kort og enkelt si at jentekvelden og bilturen til Voodoo var mye morsommere enn å være på Voodoo.


Kjolen min er fra Chiquelle!Trykk på bilde for å komme til dagens luke: 


1.DESEMBER

Hei dere! Nå er det den 1. desember og på tide å åpne første luken! Åh, kjenner jeg allerede begynner å glede meg til jul. All den gode julematen som skal bli servert og ikke minst stemningen som vil være der. I går hadde jeg og Didrik kjellerstuen for oss selv og så på filmen The Dark Knight Rises. Den er så forbanna bra. Nå skal jeg snart ned for å lage meg litt mat og åpne første luken i julekalenderen. Hva fikk dere i første luken?


Ikke glem junkyard julekalenderen, trykk på bilde for å komme direkte til julekalenderen: