hits

desember 2014

MY NEW YEAR'S EVE DRESS

Da er endelig denne dagen kommet igjen, eller endelig og endelig... Det er faktisk litt skummelt å se tilbake på hvor fort dette året har gått. Men det har både vært gode opplevelser og vonde opplevelser dette året. Men jeg har lært mye dette året, og det skal jeg ta med meg videre inn i det nye året 2015. Jeg er HELT klar for å få en ende på dette året, og starte det nye året med et smil. Vi jentene har blitt bedt til Tjuvholmen i Oslo for å feire nyttårsaften der og det ser jeg virkelig frem til. Først er alle jentene bedt på kalkun hos Nadine, så drar vi innover til Oslo senere på kvelden for å rekke fyrverkeriet osv. Siden det er nyttårsaften er det ikke bare bare å komme seg hjem, derfor har jeg og noen av de andre jentene bestilt et hotellrom som vi skal overnatte på så vi har et sted å sove i natt. Alt er faktisk nesten i boks. Nå gjenstår det bare om jeg våger å bruke denne nye flotte kjolen min til denne feiringen. De fleste jenter har nok kjent på den følelsen av å være overpyntet? Det føler jeg litt med denne kjolen. Men så er det faktisk nyttårsaften i dag, og da føler jeg at jeg kan være så pyntet som jeg bare vil!

Det blir ikke mer blogging fra meg i dag, med tanke på hvor mye som skal foregå denne dagen. Derfor vil jeg ønske alle mine kjære lesere et riktig godt nyttår & håper dere får en helt fantastisk feiring!♥Synes du jeg skal bruke denne kjolen & hva er dine planer for i dag?♥

ANTREKK 301214

Jeg jobbet en liten mellomvakt i dag, som ble fra å jobbe fra 12:00-18:00 til å kun jobbe til 15:00. Overraskende nok var det ikke like mye å gjøre på jobben i dag, som det var i går. Litt deilig at den stressende perioden begynner å gå over nå. Og når det er sagt, jeg hadde så god tid i dag "tidlig" at jeg også rakk å ta et par bilder av antrekket mitt. Jeg hadde egentlig tenkt til å droppe jakken, men med tanke på kulden klarte jeg ikke å ta den av meg.  Antrekket mitt i dag består av verdens varmeste sko (NOT), nemlig converse siden disse er ganske ålreite å gå med på jobben. Jeg vil virkelig legge disse på hyllen snart, møkkete er de og varmer ingenting. Men jeg kan faktisk ikke bruke ordentlig varme sko på jobben, det blir rett og slett for varmt. Jeg følte for å være litt jentete i dag, og slo derfor til med et ufattelig søtt skjørt fra Asos som var en gave fra søsteren min på bursdagen min. Jeg er glad i svart, men jeg synes det ble litt mye svart med tanke på at både skjørtet og strømpebuksen min var i svart. Derfor shinet jeg det virkelig opp med en fargerik genser fra Urban som gjorde antrekket litt freshere. Toppen på kransekaka, jeg gadd faktisk å krølle håret mitt i dag, DET skjer ikke ofte.

Så må jeg dele noe sykt irriterende med dere; Jeg har hatt leamus under høyret øyet mitt i nå 4 dager. Jeg føler det ser helt forbanna sykt ut når jeg snakker med mennesker, som om de liksom ser det på samme måten som jeg kjenner at jeg får leamus (altså veldig lett å se). Med andre ord, ikke så kult. Tviler på at jeg kan gjøre noe så det kan forsvinne, men vet noen av dere om noen tips til hvordan det kan forsvinne fortere eller om dere eventuelt vet årsaken til hvorfor vi får det?
Jakke & genser fra Urban // Skjørt fra Asos // Sko fra Converse

Hva synes dere?♥

7/11

I dag var det på'n igjen, og da snakker jeg om jobben. Ble en mellomvakt på Urban i dag fra 11:00-18:00, og skal si at den vakten gikk sinnsykt fort. Ganske deilig, for det er egentlig veldig mange timer og man blir fort sliten da det er så mye å gjøre på jobben som det er disse dagene. Med tanke på jobben, som vi er veldig heldige og kan spille av egen musikk i butikken, så er jeg på utkikk etter ny musikk hele tiden. Fant en ny sang jeg har blitt helt dilla på her om dagen, nemlig 7/11 av Beyoncè. Prøver å oppdatere spotifylistene mine så ofte som jeg kan, men er ikke så lett når man ikke finner sanger - og dette blir et stort problem på jobb. Man blir så utrolig fort lei listene sine, at man til slutt spør om de andre på jobben heller vil spille av. Derfor, hvis noen av dere har noen supre sanger å dele med meg - GI MEG! Hører mest på R&B og pop, men ofte rolige sanger også siden jeg har en soveliste. Utrolig deilig å starte dagen på jobben med rolig musikk, og deretter ta av med litt festsanger utover dagen.

Trykk her for å komme til partylisten min & trykk her for å komme til sovelisten min ♥

Hvilke sanger er du dilla på for tiden & har du en spotifyliste du vil dele med meg?♥

ANTREKK 281214

I dag som jeg har fri fra så og si alt, bestemte jeg meg likevel for å stå opp tidlig for å ta litt bilder til bloggen. Sånt er litt stressende for oss bloggere siden det ikke er lyst ute så lenge, og for at mine bilder skal bli fine og klare, må jeg ta dem ute rundt 12:00-14:00 tiden. Med andre ord ikke alltid like lett å få til. Heldigvis gikk det veldig greit i dag, hvis jeg ser bort i fra at jeg holdt på å fryse ihjel på hendene i 10 minus mens jeg hadde shoot. Jeg pleier å si til meg selv at så lenge det er for bloggen, er det verdt det. Men helt ærlig, det kan godt bli litt varmere ute liksom.

Jeg rakk å teste ut MAST Vol.2 fra Makestyle på håret før jeg skulle gå ut å ta antrekksbilder i dag. Jeg tror dette har blitt den nye favoritt krøllstaven min. Den lager så utrolig fine, store og naturlige bølger på håret ditt. Det er akkurat sånne bølger jeg elsker. Det blir ikke for mye, men likevel noe ekstra så du ser litt mer "fikset" ut, hvis jeg kan bruke det ordet. Disse bølgene passer veldig bra til hverdags, og eventuelt partylook hvis du vil gå for noe litt mer nedtonet på håret. Denne looken vil nok passe perfekt for meg fremover, både på fester og til hverdags. Jeg velger å tro at det tar så lang tid å krølle håret i forhold til å rette det, men det er faktisk helt motsatt. Jeg kommer nok til å spare veldig mye tid fremover med denne krøllstaven og DET ser jeg veldig frem til ♥


Bomberjacket fra Junkyard // T-skjorte fra Adidas // Bukse fra Ginatricot // Sko fra Nike

Hva synes dere?♥

saTURNUPday

I dag våknet jeg 08:08 av at Didrik satt i sengen og drakk cola. Han bare plutselig hadde våknet og fått lyst på cola, og det skulle han faen meg ha også haha. Tror dette er noe av det rareste jeg har våknet opp til før. Men det var også godt å kunne våkne tidlig, og deretter innse at du kan sove til 10:30. Jeg skulle heldigvis stenge på Urban i dag og fikk sovet ordentlig ut etter dette julestresset som har vært. Men, stresset ble jeg ikke kvitt så raskt. Romjulsalget har nemlig startet på Urban og omtrent halve butikken er på salg, som betyr stressende tider. Spesielt i dag, som faktisk var den store returdagen etter julen. Selv om denne dagen var kaos, slo vi budsjettet og fikk en god avslutning på dagen.

Jeg brukte endelig mine nye Nike Air Max Thea sko på jobben, og tror faktisk dette er et av de mest behagelige skoene jeg har gått i på jobben. Et av mine beste kjøp gjennom tidene! En annen ting jeg bare dytter inn i dette innlegget, er håret mitt. det er så sinnsykt statisk for tiden og jeg lurer på om noen av dere har tips mot statisk hår? Trenger det ASAP♥Hva er et av dine beste kjøp gjennom tidene?♥

NYE VINTERSKO FRA HENRY KOLE

Jeg er like dum hvert eneste år når vinteren nærmer seg. Jeg velger å gå i alt som ikke har varme i seg, fordi det faktisk er de jeg liker best. Jeg har støvletter, men jeg er så kresen på hva det passer til at jeg heller velger det enkleste som oftest er converse i stedet. I går gikk jeg hakeslep over å se hvor mange grader det var ute, det var faktisk 15 minus da klokken nærmet seg 01:00, tenk hvor kaldt det kan ha vært her på morningen da. Jeg tror dette var en liten tankevekker for meg, for jeg HATER å fryse. Hvis jeg fryser, blir jeg i så dårlig humør at jeg klager på alt og ingenting. Ingenting får meg i mer klagehumør enn da jeg faktisk fryser. Så nå fikk dere vite en ting som meg trolignok ingen visste fra før. Derfor fikk jeg fingeren ut og pakket opp noen av mine nyeste vintersko, for jeg nekter å fryse denne vinteren.

Mine nyeste vintersko er fra Henry Kole som jeg fikk sponset via Instagram og er hva jeg kaller perffffffff. Jeg elsker slike støvletter til vanlig, som har en tykk hel og er litt høye. Derfor var dette de rette skoene for meg, når de i tillegg var foret. Skoene har en liten detalj foran, nemlig en fake glidelås. Denne glidelåsen gjør sinnsykt mye med skoene synes jeg og er vel en av hovedgrunnene til at valget mitt gikk på disse. Endelig har jeg perfekte vintersko!♥

Likte du skoene & hvor kaldt er det hos deg?♥

FEIRINGEN AV DEN STORE DAGEN

Noen ganger er det så utrolig deilig å kunne legge alt på hylla for en stund, og kun fokusere på det viktigste - familien. I går feiret vi juleaften med en ny vri av tradisjonmaten. Typisk, fikk ikke jeg resten av familien til å smake på pinnekjøtt men de ble sjokkerte over at det ikke stinket så mye som de alltid har trodd og opplevd tidligere. Lukten av pinnekjøtt hjelper litt på den julefølelsen som jeg manglet i går. Manglet også litt snø her i gården, men bare den kommer snart er jeg fornøyd. Det er ikke ordentlig vinter eller jul uten snø mener nå jeg. Det føltes egentlig veldig rart ut å feire jul i går, selv om denne dagen feires samme dag hvert eneste år. For første gang i løpet av mine 20 år, har det ikke vært snø på julaften og det er veldig trist. Selv om jeg HATER snø, kan jeg også elske den litt. Kanskje jeg får litt julefølelse snart, bedre sent enn aldri!

Gårsdagen ble akkurat som forventet, god mat og supre gaver. For hvert eneste år som går, blir det vanskeligere og vanskeligere å kjøpe gaver til meg. Så det at jeg heller får penger i stedet for gaver, gjør meg ingenting. Da kan jeg bruke det på noe ekstra viktig, eller noe jeg virkelig ønsker meg. Og vet dere hva som er så fantastisk? Jeg ønsker meg ingenting nå, så disse pengene går rett til sparing - noe jeg trenger etter desember, hehe.

GOOOOOOD JUL♥

Hadde du det koselig i går & ble du fornøyd med gavene dine?♥

JULAFTEN

Hvis jeg kunne bestemme selv, så ville jeg gått i koseklærne mine i hele dag. Men som alle sikkert vet, er det på tide å pynte seg for en fantastisk feiring med våre nærmeste. Frem til da, skal jeg ligge i sengen og se på julefilmer til mamma skriker "nå må dere ordne dere!!!!!". Julestresset for mamma har begynt, og det er vel litt av julefølelsen jeg får hvert eneste år på denne dagen. Nå gleder jeg meg fryktelig mye til lukten av kalkun, pinnekjøtt, viltsaus, kålrabistappe og ALL julematen vi skal ha her i huset. For første gang skal vi ha pinnekjøtt og kålrabistappe på Didrik sine vegner. Han elsker dette, og må jo slå til med litt ekstra julemat da. Jeg smakte på det for første gang i fjor, sjokkerende nok, og jeg likte det kjempe godt. Så det var på nippet til at jeg kjeftet på mamma og pappa for at vi ikke hadde spist dette i huset tidligere. Tradisjon er tradisjon, men denne gangen med en smak av pinnekjøtt. Dette skal bli så bra det!

Jeg har ventet så utrolig lenge på denne dagen, og endelig er den her! Det var litt trist å se ut av vinduet i dag morges å ikke se noe snø, men kanskje det kommer litt utover dagen. Jeg gleder meg super mye til å åpne alle gavene, og spesielt se ansiktssutrykkene på de andre mens de åpner sine. Uansett hvor stor jeg blir, kommer jeg alltid til å være et lite barn når det kommer til gaver.

Men, nå må jeg faktisk legge fra meg pcen. Det er julaften og den skal tilbringes med familien! Ha en riktig god jul mine kjære lesere♥Hva spiser dere på julaften & hva gleder du deg mest til i dag?♥

MY NEW BABIES - NIKE AIR MAX THEA

Åh, i dag var den siste dagen jeg jobbet før jeg er på'n igjen allerede den 27.desember. Men gud så fort disse dagene har gått, med tanke på at jeg har jobbet så mye. Nesten så det skal bli rart å våkne opp i morgen å ikke jobbe. Jeg er faktisk veldig glad for at jeg ikke jobber på julaften i år, da får jeg nemlig tid til ALLE julefilmene som går, mens jeg koser meg med masse godteri.

Mens jeg jobbet i dag, fikk vi inn nye freshe sko fra Nike. Denne modellen er en av de jeg alltid har ønsket meg, og nå vil jeg nesten hoppe, skrike og grine av lykke for at de endelig er mine. Modellen heter Nike Air Max Thea og koster 1099 kroner. De sitter som et skudd på føttene mine, og har perfekt demping for meg i hvert fall. Jeg bruker sjeldent sko med god demping, så jaggu meg på tide at jeg fikk meg et par med gode sko. Bort med converse nå, og inn med mine nye favoritter (for alltid). I virkeligheten har de en svak mintfarge på seg, kanskje hvis du studerer bildet skikkelig klarer du å se det. Men du må nesten dra på en Urban butikk og faktisk se hvor nydelige de er for å forstå min kjærlighet for disse skoene. Jeg er skoaholic, og har nesten kjent på hele meg at det var på tide med noen nye sko lenge nå. Dette blir nok min lille gave til meg selv i år ++ min nye Givenchy t-skjorte som jeg skal vise dere senere ♥Ikke sant de er SUPER fine?!♥

IT'S CHRISTMAS TIME

Det er nå 22.desember igjen, bare dette året er julestemningen enda dårligere enn i fjor. Jeg tror faktisk ikke det har noe med alderen å gjøre, men heller hva man gjør det til selv. Jeg har faktisk aldri vært noe særlig flink til det, og det er jeg nesten sur over. Julen er en så fin og spesiell tid, tiden der man feirer sammen med sine nærmeste. Dette året kommer nok til å bli det beste noensinne, jeg får endelig feiret julen med min kjære sammen med resten av familien som bor her i huset. Det blir første gangen vi kun er 5 stk. Men jeg tror det skal bli utrolig bra, og jeg gleder meg sånn. Hvis det er en ting som virkelig kunne gjort julestemningen litt bedre, så hadde det vært litt snø. Dessverre var kun snøen her i 1 dag, men kanskje det er litt "christmas spirit" at snøen kommer i morgen eller på selveste dagen vi skal feire. Siden det er 22.desember i dag, var det endelig vår tur til å sette opp juletreet og legge gavene under. Jeg synes juletreet i år ble ekstra fint fordi jeg har handlet mine egne julekuler (lol) som jeg ville ha på treet i år.

Nå kommer sistemann med de siste julegavene som skal bli lagt under juletreet, og etter dette skal jeg åpne julekalenderen som jeg kjøpte til meg selv. Må jo være lov til å glede seg selv en gang i blant! Hvert fall når det er snakk om Kinder Maxi Mix kalenderen. Beste av dem alle!

Ha en super fin mandag♥Har du julestemning i år?♥

NICK CABANA - ELIXIR SILVER

I hele dag har jeg vært sammen med kjæresten min Didrik og sett på Star Wars filmer som går på Viasat 4. Håper ikke at jeg blir hatet nå, men jeg har faktisk aldri sett disse filmene selv om min onkel alltid har vært superfan av disse filmene, og egentlig resten av familien. Skylder på at jeg bare likte barbie og bratz da jeg var liten. Men nå, nå synes jeg det er på tide å endelig få sagt at jeg har sett filmene. De er faktisk ikke så ille eller dårlige som jeg alltid har trodd at de skulle være, så jeg har blitt positivt overrasket. Star Wars maratonet fortsetter i kveld, så da har jeg god tid på å blogge litt i mellomtiden.

For ca 1 uke siden, hentet jeg en pakke på Posten som var fra Nick Cabana. Dette er et veldig kjent svenskt merke på klokker, som nå begynner å slå an i veldig mange andre land også. Derfor er det så utrolig gøy å kunne ta en del av utviklingen til disse klokkene. Etter lang ventetid, har Nick Cabana endelig kommet med en ny kolleksjon med 4 forskjellige klokker. Da jeg skulle velge ut en ny klokke, var det nesten helt umulig siden jeg likte de alle så godt. Men jeg har lovt meg selv om å ikke velge klokker som jeg nesten allerede har lik, men heller å velge litt mer variert. Det har jeg gjort, og derfor falt valget mitt på Elixir Silver klokken. Jeg har faktisk ingen klokker i sølv, men er kjempe glad for at min første sølvklokke ble denne flotte klokken her. Det var nesten så valget falt på den i Rosè gull, den er jo også superfin! Dere kan se hele den nye kolleksjonen på forsiden til Nick Cabana her.


Direktelink til klokken finner du her. (Sponset via Instagram)

Hvem av de 4 klokkene likte DU best og hvorfor?♥

THE ONE AND ONLY

Jeg har fått en ny favorittduft her i gården. Dette er en jeg allerede visste kom til å bli favoritten, før jeg hadde kjøpt den. Det er rart å si, men jeg gleder meg hver eneste gang jeg skal bruke den siden jeg føler meg fantastisk. Duften får meg til å føle meg skikkelig bra, og det er vel en syk ting å si. Men hvem føler seg vel ikke fantastisk hvis man lukter godt? Nemlig, så hvorfor ikke lukte godt hele tiden... Min nye favorittduft er selvfølgelig fra Victoria's Secret og heter Scandalous. Den lukter bringebær likør, svart peon og pralin. Merkelig blanding, men den gir en så god og søt duft. Jeg er den personen som kun bruker søte, godteri dufter. Denne har nok hevet listen. Selv om den lukter ganske søtt, har den tonet den litt ned så det ikke blir alt for søtt. Med andre ord, den passer meg helt perfekt♥

Hva er din favoritt parfyme & hva slags dufter foretrekker du?♥

ROCKA OG HULLETE JEANS

Altså wow... Dere er så utrolig snille og gode mot meg her på bloggen at jeg faktisk blir rørt. Det er ikke rart jeg liker å blogge, når dere alltid er så snille med tilbakemeldingene. Blir jo ekstra glad om dagen når jeg sjekker kommentarene.

Jeg håper dere har hatt en fin dag, kanskje like fin som min? Jeg startet dagen med å bruke alt for lang tid på øynebrynene mine i dag. Deretter fikk jeg så dårlig tid at jeg måtte bestille taxi for å rekke jobben i tide. Tror dere ikke jeg fikk en Maxi taxi utenfor? Men det var faktisk så gode seter i den at jeg nesten sovnet på vei ned til byen. Med tanke på at jeg la meg 23:45 i natt og sov helt til 07:45, skulle man tro jeg ikke var trøtt. Der tok jeg feil. Måtte kjøre på med iskaffe denne morgenen for å holde meg våken på jobb, men etter den iskaffen gikk det glimrende. Jeg brukte en av mine nyeste bukser på jobben i dag, fikk dessverre ikke tatt ordentlige bilder av den.. Det får bli på mitt neste antrekk tenker jeg. Jeg fikk også gå litt tidligere fra jobben i dag, siden det var litt lite å gjøre. Så da handlet jeg inn den siste julegaven for i år, og nå kan jeg endelig senke skuldrene og bare nyte den siste tiden av 2014. Jeg er ganske klar for 2015 nå!!

Forresten, så har jo instagram gått igjennom alle sånne spambrukere og kan bare meddele at jeg mistet hele 8000 følgere på instagram. Det er litt surt, men jaggu meg deilig å bli kvitt dem! En opptur er de nye filterne de har fått på instagram. Allerede brukt dette på mine 2 siste instabilder. Gjerne følg meg på instagram: Madeleinepedersenn ♥


Sko, skjorte, klokke og magegenser (?) fra Urban & buksen er fra TopShop.

Er dere ferdige med julegavene i år og er du klar for 2015?♥

DAGENS ANTREKK 181214

I dag har det vært fullt kjør siden 10:00. Jeg rakk overraskende nok å ta antrekksbilder før jobben i dag, siden jeg tenkte det ville bli veldig stress å gjøre dette på jobb... Før dere leser mer, vil jeg bare fortelle dere at jeg farget brynene mine her om dagen, og de ble alt for mørke. Så jeg føler de er helt svarte, med andre ord, ikke kler meg i det hele tatt. Men er man så dårlig på å farge bryn, så får man tåle streken. Er lov til å ha dårlige dager med brynene også, sier vi haha. Det hadde snødd litt i natt, så det ble endelig litt vinterstemning på bildene og det liker vi! Flaks som jeg hadde, skulle Ida på jobb samtidig som meg, derfor satt jeg på ned til byen i stedet for å måtte ta buss som jeg hater. På jobben har det gått så fort siden det har vært så mye å gjøre siden det har vært salg. Jeg har faktisk ikke lagt merke til at jeg har jobbet mye lenger enn det jeg har gjort til vanlig i dag, og det er vel en god ting? Kost meg på jobb, det har jeg gjort.

På antrekket mitt i dag ville jeg freshe det opp med noen av mine nyeste solbriller fra SunglassesShop, som er sponset via Instagram. Det er vel her jeg har de fleste solbrillene mine fra, tror jeg. Denne gangen ble det nok et par Ray-Ban Clubmaster i modellen Tortoise. Jeg har disse i svart, men har alltid hatt en liten sans for de brune og endelig har jeg fått dem! Dette er den modellen som kler ansiktsformen min best, siden jeg har så smalt men langt (?) ansikt. Føler meg automatisk så mye freshere med nye solbriller.
Jakke & topp fra Urban / Bukse fra TopShop / Skjorte fra GinaTricot / Converse fra Junkyard  (Sponset) / Solbriller fra SunglassesShop / Veske fra River Island

Likte du antrekket og de nye solbrillene mine?♥

EAT, SLEEP, WORK, REPEAT

Slik går dagene mine om dagen. Rekker liksom ikke å gjøre stort annet, når det meste går i jobben både på Urban og her hjemme. Men akkurat denne uken, må jeg fokusere ekstra mye på Urban jobben min, og heller ta igjen den gode bloggingen min til neste uke. Allerede i morgen starter jeg 12:00 og jobber til 20:00, i morgen skjønner dere, da skjer det morsomme (slitsomme) igjen! I morgen kjører nemlig Urban Moss på med kjempe gode tilbud, nesten hele butikken er på -30%!! Det er også en del sko som kommer til å være på -50%, samt ALLE Nudie-jeans på -50%. Selv om det kun er en uke igjen til julaften, er det mange som henger litt etter når det kommer til julegaver. Dette er jo derfor perfekt anledning til å gjøre seg ferdig og virkelig få mye for pengene. Synes ikke dere? Håper vi ses!!♥

Hvis jeg rekker, skal jeg prøve å få tatt antrekksbilder på jobben - long time no see. Ha en fortsatt fin kveld!(Hehe mengder*, liten ordlek på kvelden slår vel aldri feil hehe).

Hvordan går dagene dine om dagen & ses vi på Urban Moss i morgen?♥

MY NEWEST LIPSTICKS FROM MAC

Da jeg var i New York shoppet jeg inn litt nye leppestifter fra Mac. Rett og slett fordi fargene på leppestiftene er så fine, og hvordan de legger seg på leppene er helt fantastisk. For å ikke snakke om hvor lenge leppestiften sitter, det er jo nesten magisk for jenter. Jeg viste alle disse leppestiftene på videobloggen, men for at dere skal få tatt en nøyere titt på alle sammen, tenkte jeg å lage et eget innlegg med alle de jeg kjøpte i New York. Da får jeg også fortalt dere navnene på alle, i riktig rekkefølge. Fargene på lepestiftene er helt like i virkeligheten, som de er på bildene under. Rart jeg kjøpte disse montro??♥

Er det en ting jeg vil anbefale til dere som liker nude lipstick så er det at dere bør kjøpe enten Satin Viva Glam II eller Satin Twig og lipglossen som heter Deelight. Etter du har påført en av disse leppestiftene, gjør et lite trøkk på leppene ved å påføre litt lipgloss for et superfint resultat av nude lipstick på leppene. Resultatet blir så pent!


Fargene på leppestiftene er: Satin Viva Glam II, Satin Twig, Matte Taupe, Cremesheen Speak Louder, Satin Captive, Matte Diva (denne hadde jeg på meg på videobloggen) & lipglossen heter Deelight.

Hvilken leppestift likte du best?♥

WHAT A LOVELY SURPRISE

På lørdag feiret vi som sagt bursdagen min, og alle jentene hadde vært så søte og spurt hva jeg ønsket meg. Da sa jeg bare det samme til dem alle, at bare det at de kommer, det holder massevis. Men likevel overrasket alle meg med flotte gaver, så jeg ble veldig rørt og veldig glad for alle de fine gavene jeg fikk. Var mer enn jeg kunne ønsket meg faktisk. Det var alt fra alkohol, favoritt godteriet mitt, sexy undertøy, duftlys til Marc by Marc Jacobs tilbehør. Jeg elsker også roser veldig mye, så jeg var ekstra heldig som fikk fine roser i tillegg.

Kvelden var veldig koselig, vi spiste taco og masse godteri til vi startet med drikkingen. Jeg forstår faktisk ikke hvordan noen klarer å drikke alkohol til mat, blir så kvalm da jeg.. Men drikkingen startet ganske raskt med drikkeleker, og favoritten min - beerpong. Ikke at jeg var en proff på dette spillet, men gud så moro det er med slike leker! Alt i alt, veldig glad for at alle jentene kunne komme og at de ville feire meg. Det gjorde kvelden helt super ♥


Haha, dette må opp på veggen ganske snart!

Var det ikke fine gaver & har du hatt en fin helg?♥

TONI&GUY - STEP BY STEP

I går var det endelig på tide å feire bursdagen min som egentlig var den 18.november. En av grunnene til at det ble så sen feiring var at det var først da vi hadde et hus for oss selv, og det var verdt ventingen. I den anledningen ville jeg teste ut noen nye produkter fra TONI&GUY på håret mitt for å se hvor bra resultatet ble. Jeg fikk mye å velge mellom, men fant raskt frem hvilke produkter som ville passe best til min festlook i går. Derfor har jeg tenkt til å vise dere step by step, om hvordan jeg fikk denne festlooken på håret mitt med mine nye produkter.STEP 1 - VASK OG PLEIE:Det første jeg startet med var selvfølgelig å vaske håret. Her brukte jeg en shampoo og balsam for Fine Hair fra Cleanse-serien til Toni & Guy. Til vanlig har jeg ikke så mye volum i håret, grunnet til at jeg har litt tykt og langt hår. Men med denne serien fikk jeg overraskende mer volum i håret.

STEP 2 - BESKYTT:Etter jeg hadde dusjet håret, påførte jeg Heat Protection Mist Spray i håndkletørt hår. Dette produktet beskytter håret mitt mot slitasje eller skader fra eventuelt hårhører, krølltang, rettetang og you name it. Jeg har faktisk aldri brukt produkter som skal beskytte mot dette, så det var kanskje på tide å prøve ut dette nå. Etter jeg påførte denne sprayen i håret mitt, fønet jeg håret.

STEP 3 - STYLE:

Her hadde jeg det litt gøy med volume kan man si! Var så mye å velge mellom, men det jeg endte opp med å style håret mitt med var Volume Plumping Mousse. Denne tok jeg i etter jeg hadde fønet hår. Men du kan selv velge om du vil påføre det i håndkletørt hår, eller i tørt hår som jeg gjorde. Det er veldig viktig at du masserer dette inn i hoderøttene for best mulig resultat. Et godt tips er å ALLTID bruke varmebeskyttelse før du bruker Plumping Mousse for å beskytte håret mot varmen fra føner eller lignende. Etter jeg hadde latt det gå litt tid, begynte jeg deretter å krølle håret mitt og bruke Firm Hold Hairspray for lengst mulig hold i krøllene. Denne funket faktisk så bra at jeg fremdeles har fine krøller i dag. Helt utrolig!

Slik så jeg ut i går:Nå er jeg også så heldig og får gi ut en rabattkode "maddepaddee" som vil gi dere 20% rabatt på alle TONI&GUY produkter i VITA sin nettbutikk. Denne rabattkoden er gyldig fra i dag søndag 14.desember og helt frem til neste søndag.

Hva synes dere?♥

// I samarbeid med Toni & Guy.

MY NEW BAG

Mens jeg var i New York hadde det kommet noen pakker til meg, som jeg hadde ventet på. En av godsakene som hadde kommet mens jeg var borte var en av mine nyeste vesker fra Chiquelle. Jeg har vært så heldig å fått 2 dødsfine, men 2 helt forskjellige vesker som jeg gleder meg til å vise dere. I dag skal jeg vise dere vesken som heter Need This Leather Bag, bokstaveligtalt. Jeg trengte en veske som denne, den er klassy samtidig som den er tøff. Dere har vel sikkert skjønt at jeg har blitt veeeeldig glad i svart og hvitt en siste tiden, og det jeg trengte nå, det var en veske i disse fargene. Man kan bruke denne over skulderen, eller holde den i hånden. Akkurat denne vesken syntes jeg ble finest i hånden, men det kan godt hende jeg endrer mening om litt. Men nå, nå skal vi nyte hvor fin den er synes jeg.

Det er så rart. For med tiden endrer stilen min seg så sjokkerende eller drastisk fra min side. Ting jeg aldri ville gått med tidligere, er det jeg går med mest, ting jeg ikke engang likte, elsker jeg nå. Det er så gøy å se at jeg fremdeles forandrer meg med stilen, for det viser bare at jeg er åpen for å prøve ut nye ting. Jeg tør å ta valg, jeg driter i hva andre synes, jeg går med det jeg selv liker - og sånn skal det være. For vet dere hva? Det er så sykt deilig å faktisk bare drite i andres meninger, og bare fokusere på det du selv liker uten å måtte ha en bekreftelse fra andre.


Sponset via Instagram.

Likte dere vesken?♥

VIDEOBLOGG: INNKJØPSVIDEO FRA NEW YORK

Åh, JEG ER SÅ GLAD NÅ! Endelig gikk alt som det skulle med videobloggen. Jeg hadde ingen problemer med filmingen, redigeringen eller publiseringen. Så dere? Det kommer flere videoblogger fremover, uten tvil. Dessverre er lyset på videoen litt dårlig spør du meg, jeg hater dette vinterlyset som skinner inn på rommet mitt. Men jeg håper dere liker den, og at dere selv er litt sjokkerte og stolte over at jeg har fått gjort dette så raskt. Føler meg som en god blogger, finally!


Likte dere videoen & innkjøpene mine - hva likte du best?♥

GORGEOUS BRONZE SELVBRUNING - PRØV GRATIS OG VINN GOODIEBAG TIL 1200 KRONER

Hei dere! I dag har jeg noe utrolig spennende å fortelle dere. For noen dager siden mottok jeg en pakke fra Zenito som jeg skulle teste ut hjemme. Dette var nemlig et spraytan produkt. Jeg var litt redd, siden jeg aldri har prøvd selvbruning før og nesten kun har hørt om andres dårlige opplevelser med dette. Men en gang må jo bli den første? Noe som virkelig tok min oppmerksomhet var at dette er salongkvalitet som du får gjort hjemme, i tillegg får du et raskt resultat og patentert sprayhode som gir en jevn og gyllen tan uten skjolder - dette stemmer 100%! Jeg var så innmari redd for å få skjolder og se flekkete ut, men det var så lett å tilføre dette på kroppen ved hjelp av hanskene som følger med i pakken. Spraytanen har en unik formula som hjelper til med å redusere synlige cellulitter, som igjen gir huden et yngre utseende. Denne spraytanen er nok til hele 10 kroppsapplikasjoner og enda bedre, den er IKKE testet på dyr.

Jeg føler meg absolutt mye freshere med litt brunfarge på kroppen, og denne er tilgjengelig for både lys og mørk hud. Så det finnes en spraytan for dere alle! Det er så mye bra å skrive om denne spraytanen, og igjen vil jeg gjerne informere dere om at den heller ikke har noen farlige gasser takker være dette smarte sprayhodet som det har tatt hele 2 år å utvikle. Så her er det mye ros å komme med synes jeg. Bak på pakken står det steg for steg om hvordan du skal ta i bruk dette produktet, men bare så du kan få en liten anelse om hvor lett det er, forklarer jeg det nå.

♥ Viktigste før behandlingen er å skrubbe hele kroppen og ansiktet for å unngå flekker. Fjern lokket som sitter på sprayboksen og bytt det ut med Salon Spray Hodet. Trykk den nedover så den sitter godt på, deretter vri den til venstre for å låse den - dette står på flasken så du ikke kan ta feil.

♥ Spray jevnlig på kroppen din i en sidelengs bevegelse mens du holder den 30-40 cm unna. Bruk deretter en plastisk hanske for å jevne ut fargen.

♥ Spray hver arm og ben separat for bedre resultat.

♥ Hvis du skal spraye ansiktet ditt, lukk øynene og spray minst 30 cm unna før du jevner det ut.

♥ For best resultat, ikke dusj før det har gått 2-8 timer.

Dette produktet kan du teste ut helt gratis ved å bestille det på http://spraytan.zentio.no/.

RESULTAT:


Lyset her er annerledes på bildene, hvorfor aner jeg ikke ettersom jeg hadde på det sterkeste på begge...Nå over til det beste: Du kan nå vinne en flott goodiebag med produkter til hele 1200 kroner på bloggen min hvis du kun bestiller en gratis prøvepakke av Gorgeous Bronze selvbruningen HER og legger igjen en kommentar på bloggen. Vinneren trekkes om akkurat 1 uke. Lykke til!Vil du vinne denne herlige goodiebagen?♥

// I samarbeid med Zenito

FÅ FLOTTE KRØLLER MED MAST VOL.1 CURLER

Wiiii, er det noe jeg elsker å teste ut så er det hårstylingsprodukter. I og med at jeg har så langt hår, gidder jeg som regel aldri å gjøre noe med håret mitt. Det går for det meste til bare enkel retting av hår eller å ha håret i strikk. Derfor synes jeg det er ekstra moro å teste ut krøllstaver, for dette er noe jeg vanligvis ikke pleier å gjøre ofte. Denne gangen var jeg så utrolig heldig og fikk teste ut MAST Vol.1 Curler fra Malestyle. Denne har jeg hørt så utrolig mye bra om fra blant annet fotballfrue og diverse andre bloggere. Da gjenstå det vel kun èn ting, og det var å prøve den ut selv.

Denne krøllstaven er veldig lett å ta i bruk, du skrur den på, deretter velger du grader du vil ha på krøllstaven. Jeg velger som oftest 190 eller 195 grader. Det holder massevis for meg, og behøver derfor ikke å ta helt opp til 200 grader eller mer. Spør du meg, trenger du ikke å dra til frisøren for å krølle håret ditt så det blir perfekte bølger i det, når du faktisk kan få like bra - hvis ikke bedre resultat hjemme. Jeg elsker strukturen den gir deg i håret, det ser så flott ut med de bølgene denne krøllstaven gir deg. Du trenger kun å rulle håret rundt staven, så holder du det der i 5-10 sekunder. Fort gjort, og du får et utrolig pent resultat på bare 10-15 minutter!!

Neste gang skal jeg teste ut MAST Vol.2 Curler, og det gleder jeg meg veldig til etter dette gode resultatet ♥RESULTAT:
Du finner krøllstaven her.

Hva synes du om resultatet?♥

// Sponset via Instagram

VIDEOBLOGGING

I dag gikk jeg rett i dusjen, spiste frokost og startet med å gjøre meg klar til videobloggen jeg har lovet dere. Eneste som er så frustrerende er at nå har jeg kun bra lys inn i rommet mitt 1 time om dagen, og derfor ble det ikke så veldig bra lys på videobloggen som jeg håpet på da jeg filmet den rundt 14:00 tiden. Det viktigste er jo å få sett produktene jeg har kjøpt, og det kom godt frem i videoen. En annet ting jeg ble paff over er hvor nervøs jeg var denne gangen??????? Tok meg nesten 2 minutter etter å ha startet videoen å faktisk slappe av. Jeg lurer faktisk på hva greia er, men jo lenger jeg snakker, desto lenger inn i filmen vi kommer, blir det bedre - håper jeg. Jeg skal starte med å redigere videobloggen enten i dag eller i morgen, så den vil være ute på bloggen i løpet av uken som planlagt ♥
Adidas t-skjorten er fra Junkyard.no (Sponset)

Spent på hva jeg har kjøpt?♥

MINE NYE STØVLER

Jeg har helt glemt å vise dere en av de flotte gavene jeg fikk av Ida på bursdagen min. Dette er noe jeg har trengt siden barneskolen, nemlig støvler. Dette sluttet jeg med å bruke på barneskolen på grunn av noe jeg ikke husker... Etter det har jeg hverken hatt lyst eller giddet å kjøpe meg støvler, selv om dette faktisk er et must å ha. Jeg fant derfor noen overraskende billige og fine støvler på Nelly, som Ida var så søt og hadde bestilt til meg. Jeg hadde virkelig ingen anelse om hva hun hadde kjøpt til meg, så å åpne den store esken med støvler, det var faktisk veldig moro. Endelig har jeg vanntette sko som faktisk skal brukes i regnvær fremover. Adios sneakers!!

Det ble litt sen blogging i dag på grunn av at jeg åpnet på Urban i dag. Jeg byttet vakt med Ingvild, så jeg fikk fri på fredag og det er litt deilig. Jeg jobber jo tidlig på lørdag når jeg skal feire bursdagen min, men så herlige jenter som jeg har stiller de alltid opp for å hjelpe til. For å ikke gå for langt frem med planene mine, så skal jeg på kino med kjæresten enten i kveld eller i morgen for å endelig se filmen The Hunger Games Mockingjay Part 1. Gleder meg så forbanna mye til å endelig få sett filmen. Er vel litt fan av Jennifer Lawrence, så gira er det lov til å være.


Direktelink til de her. (Adlink)

Var de ikke fine?♥

MANDAG

I dag har jeg satt litt planer om hva jeg skal få gjort denne uken. Spesielt planer for hva jeg skal dele på bloggen med dere, og fremover. Nå som jeg endelig kan bruke et stort kamerastativ til å ta bilder ute, blir nok dette raskt mye bedre. Da jeg kom hjem fra New York var skrivebordet mitt fullt med pakker, og dette gleder jeg meg til å vise dere fremover. For noe av dette er faktisk HELT rått! Det som står som nr 1 å få gjort denne uken er å lage innkjøpsvideo fra NYC. Jeg er sånn som ikke klarer å bruke de nye tingene mine, før jeg faktisk har vist det til dere på videoblogg. Versace vesken klarte jeg ikke å vente med, men har så mye annet fint å vise dere. Og det er første prioriteten denne uken. Neste som står for tur er favoritter for tiden, dette skulle egentlig vært i dag, men siden jeg har fått nye favoritter fra NYC må dette vente til neste uke.

En annen ting jeg lurte på om dere ville vært interessert i er om jeg eventuelt lagde en videoblogg hver eneste måned med "månedens nyheter" (hvis jeg har kjøpt noe nytt disse månedene da, hehe). Hva synes dere om denne ideèn? Da kan dere følge med på hva jeg liker for tiden og kanskje bli litt bedre kjent med meg på denne måten. Hvis dere har noen andre forslag til ting dere ønsker skal bli vist på bloggen, så skriv gjerne alt dere kommer på.Gleder du deg til innkjøpsvideoen fra NYC?♥

TIPS TIL JULEKJOLER

Jeg selv har vært veldig frem og tilbake med hvilken kjole jeg skal bruke på julaften. Men jeg har endelig funnet ut hvem jeg skal bruke, for godt. Det er selvfølgelig den hvite kjolen jeg brukte i innlegget for Shai. Den er så behagelig og enkel, men likevel så klassisk og flott. Jeg har lest litt i kommentarene på bloggen og fått med meg at flere av dere gjerne kunne tenkt dere noen tips til julekjoler/ juleantrekk. Da vil jeg faktisk anbefale dere om å ta turen innom Nelly, stort utvalg og rask levering uten problemer. Siden det er desember kan det gå litt tregere med levering av pakker, så i stedet for å bestille fra utenlandske nettbutikker foretrekker jeg Nelly for å være på den sikre siden. Det er veldig greit å få kjolen sin i tide!

Det er faktisk en liten stund siden sist jeg besøkte Nelly, eller i det hele tatt har tittet litt på forskjellige nettbutikker siden jeg har vært så opptatt. Blant annet med å nyte kjæresteturen i New York. Så litt surt er det å se så mye fint og nytt på Nelly, når jeg absolutt må spare penger fremover...


Nly Eve Floral Decor Long Dress her // Little Mistress Embellish Maxi Dress her // Ax Paris Backless Strapless Dress her


Nly Eve Long Sleeve Lace Dress her // River Island Hi Lov Top Dress her


Nly Trend High Necj Scuba Dress her // Ax Paris Doogtooth Print Dress her // Ax Paris Ripped Bodycon Dress her


Aq/Aq Tiara Mini Dress her // Club L V Neck Heavy Sequins Dress her


New Look Perfect Shoes her // Nly Shoes Rhinestone Cuff Pump her // Jeffrey Cambell Foxy Shoes her // Nly Shoes Satin Cross Toe Sandal her

Likte dere det jeg valgte ut & har du funnet ut av hva du skal ha på deg på julaften?♥

// Adlinks

2.ADVENT

Stengingen i går gikk kjempe bra, selv om jeg hadde det veldig travelt med tanke på alt jeg skulle rekke å gjøre. Først komme meg hjem fra jobben, deretter spise middag med familien og feire bursdagen til pappa, så ordne meg til å drikke med jentene. Overraskende nok, gikk alt kjempe bra og jeg hadde god tid til absolutt alt. Vi spiste kalkun til middag, som vi spiser hver eneste jul. Det er tradisjonen i vår familie. Men i år skal jeg og Didrik, i tillegg til kalkun, lage pinnekjøtt og kålrabistappe. Så jeg tror dette kommer til å bli en deilig og feit jul dere. Resten av kvelden stortrivdes jeg med jentene mine og hadde det faktisk helt supert. Vi bestemte oss senere for å dra ut på byen, og der var det kaos men moro. Nå er det heldigvis ikke lenge igjen til neste gang alle jentene samles, det er nemlig nå til helgen at jeg endelig kan få feire bursdagen min og det gleder jeg meg fryktelig mye til. År og dager siden sist jeg feiret den med gode venner, så kribler i magen av å tenke på hvor bra denne kvelden skal bli.

I dag sov jeg til nesten 15:00 etter å ha sittet nede i kjelleren i natt med søsteren min, kjæresten og mamma. Vi snakket så lenge at jeg til slutt sovnet, og da var det på tide å gå opp å legge seg godt under dynen etter en super bra helg med herlige mennesker. Det er rart å våkne opp på denne søndagen og tenke at det kun er 2 søndager igjen før det er jul igjen. Jeg har allerede massevis av julestemning så jeg gleder meg så UTROLIG mye. Tror jeg skal ned til byen i morgen for å handle inn juleesker så jeg får pakket inn gavene fint. Det er alltid litt ekstra stas å pakke opp noe som er pakket inn fint, synes ikke dere det?Gleder du deg til jul & har du hatt en fin helg?♥

DAGENS ANTREKK 061214

I dag fikk jeg endelig sovet ut, men likevel satt jeg på alarm klokken 11:00 for å ikke sove for lenge. Begynte raskt å finne frem antrekk, deretter å fikse meg for å få tatt antrekksbilder før jobb. For første gang, bruker jeg kamerastativet jeg fikk av Didrik til å ta egne antrekksbilder ute. Så jeg vet ikke helt hva jeg synes om bildene, om de ble bra eller helt ok. Men er det noe som er HELT ok med dette bildet, så er det den nye Versace vesken min. Jeg har aldri forstått greia med å kjøpe dyre designervesker, til jeg kjøpte min første. Jeg er helt forelsket i vesken, kunne jeg sovet med den i sengen hadde jeg sikkert gjort det. Men det er ganske unormalt, så det dropper jeg. Jeg ville pynte meg litt om, siden dette er første gangen jeg bruker den nye vesken. Da ble det det nyeste jeg har handlet på Urban. Hvitt og flott!

Pappa har bursdag i dag, så det blir litt feiring etter jobb med kalkun og god dessert. Dette gleder jeg meg skikkelig til, ordentlig julemat! Litt senere utover kvelden skal jeg drikke sammen med jentene mine, så denne helgen tror jeg blir helt perfekt ♥


Genser, skjørt & sko fra Urban // Veske fra Versace

Hva synes dere?♥

DETTE GJØR MEG GLAD

Jeg fikk skikkelig jetlag i går etter flyturen hjem. Aner ikke hva som skjedde, men plutselig fikk jeg litt feber, holdt på å kaste opp, vondt i magen (skal folk skrive om mensen skal jeg få lov til å skrive om dette, hehe)  og bare syket meg selv opp til å tro jeg hadde blitt matforgiftet. Men vi kom frem til at alt dette var en reaksjon fra den lange flyturen hjem. Det som stresset meg mest var at jeg skulle jobbe i dag, så jeg måtte faktisk bli frisk. Heldigvis våknet jeg i dag tidlig og følte meg mye bedre, og var klar for å åpne på Urban. Siden jeg ikke fikk sovet så mye i natt, var det litt slitsomt på jobben men jeg holdt ut. Rett etter jobb var det tid for litt julegaveshopping med mamma og søsteren min. Så nå er faktisk nesten ALLE julegavene til familien ordnet, og det føles veldig godt. Nå ser jet veldig frem til å få sovet ut, før jeg er klar for nok en dag på jobben.

Siden jeg har vært så opptatt og sliten i dag, har jeg ikke fått tatt noen bilder til bloggen. Så hvorfor ikke vise noen av de flotte tegningene av meg som jeg har funnet på Instagram? Det er faktisk en helt utrolig følelse å tenke på at noen finner det så inspirerende at de ønsker å tegne meg. Det er jeg veldig takknemlig for og FOR noen flotte tegninger. Dette gjør jeg så glad♥Var de ikke fine?♥

SISTE BILDEDRYSS FRA NEW YORK

I dag startet vi dagen med litt shopping på Soho, hvor jeg var innom Adidas butikken for å handle litt treningstøy og stilige t-skjorter. Ved kassen fant jeg et ganske kult deksel, som damen i kassen glemte å slå inn etter jeg hadde betalt. Da så hun bare lurt bort på sjefen og la dekslet opp i posen min. Så dagen startet ganske bra ved å få dette gratis. Dessverre var det ganske kaldt i dag og regnet som bare søren. I stedet for å gå i hundre år, gjorde jeg meg ferdig på Victoria's Secret på Soho før vi dro videre til Macy's en siste tur. Kjøpte blant annet en gave, av 3, til Didrik fra Louis Vuitton som han ble veldig fornøyd med. Han ville bruke kortholderen med en gang, så da inngikk vi en deal med at på juleaften skal dette pakkes inn igjen, for så å få åpnet pakker fra meg. Må jo ha noe å pakke opp fra kjæresten sin!

På flyplassen i New York så visste jeg allerede før jeg sendte kofferten min av gårde, at jeg hadde overvekt. Men med min flaks, tenkte jeg at jeg sikkert var akkurat under. Der tok jeg jammen meg feil. Damen i kassen sa bare "Oh wow, you have overweight... A lot". Kofferten min veide nesten 28 kg, og det betydde 8 kg i overvekt. Det kostetr 15 dollar per kg, men for sikkerhetsskyld skulle hun ringe sjefen for å høre om hvor mye jeg måtte betale. Endte opp med at hun la på røret etter å ha snakket med sjefen å sa " It's okay, you guys can go". FLAKS ELLER HVA?! Der sparte jeg 800 kr som jeg brukte på en parfyme på Victoria's Secret på flyplassen. Shoppingen tok virkelig aldri slutt den.. Flyturen hjem gikk kjempe fort, og ganske bra selv om vi måtte mellomlande i Stockholm. Vi begge sov nesten hele veien og vips var vi hjemme i kalde, kalde Norge. Mye kaldere her i Norge enn det var i New York. Der hadde vi til og med 15 grader den ene dagen. Så til dere som har lurt på om dere bør pakke med dere ekstra varme klær, gjør det i tilfelle, plutselig er det 3 grader og så går det over til å være hele 15 grader. Det er ikke godt å gå rundt å fryse i denne byen.

Siden vi har vært så opptatte i hele dag, har jeg ikke rukket å tatt noen bilder med kameraet mitt. Derfor tenkte jeg å vise dere noen av bildene jeg har tatt med iphonen min slik at dere får sett litt mer av hvor herlig denne turen har vært ♥


Regn i ansiktet er kjempe digg.

Har du planer om å dra til New York?♥

HVOR BLE TIDEN AV?

Klokken er 11:08 i NYC tid.

På mandag startet vi dagen med en sykt god frokost på Wendy's. Jeg bestilte hamburger med egg og bacon som smakte så utrolig godt. Denne dagen var temperaturen helt perfekt, 13 grader og nesten ikke vind. Derfor synes vi det var perfekt dag til å dra til Saks Fifth Avenue for å se på utvalget de hadde. Det var helt sykt mye rått der, men jeg klarte ikke å bruke så mye penger der faktisk. En ting holdt for meg, og det var tidenes feteste t-skjorte som jeg skal vise dere senere. Jeg lette etter Givenchy sko til dame i fjorårets print, men det var bare å finne på herreavdelingen, det gjorde meg litt sur innerst inne. Typisk at når jeg først finner skoene mine, skal det være kun de til herre. Etter litt shopping på Saks Fifth Avenue, ble det enda mer shopping på Macy's. Tror vi har vært innom her mer enn 8 ganger. Minst 2 ganger hver eneste dag siden vi kom. Her kjøpte jeg noen flere Mac leppestifter og gave til pappa, som nå er i boks.

Det ble så klart en tur til Time Square igjen for å sjekke ut alle stedene vi kunne spise lunsj. Lunsjen ble på Bubba Gump, hvor de hadde sykeste kyllinghamburgeren jeg har smakt. Ja, hamburger til frokost og hamburger til lunsj! Dagen ble plutselig enda bedre da vi endelig fant alle butikkene vi hadde lett etter. En av disse var Versace butikken. Her hadde jeg null planer om å handle noe som helst, men endte opp med å svi av 11 000 kroner på en veske jeg er helt forelsket i. Denne er min juvel frem til jeg dør. Det føles helt ærlig ganske jævlig ut å ha brukt så mye penger på en veske, men om noen dager er jeg ganske fornøyd og synes det er verdt det. Kjenner meg selv så godt at dette var en godt kjøp skal jeg si dere. Tenk at en veske har blitt til det dyreste jeg eier.

I går hadde jeg tenkt helt siden mandagskvelden på at jeg ville ha Dunkin Donuts til frokost. Didrik kjøpte derfor et halvt dusin til oss, og det var alt for mye for oss begge. Godt men så utrolig kvalmende. Jeg blir faktisk neste kvalm av å tenke på donuts nå, at nå skal jeg få videre i skrivingen min. Etter en god, men kvalmende lunsj tok vi taxi til Barneys som vi har hørt mye bra om. Man blir nesten forvirret av alle etasjene og hvor store avdelingene er. Du klarer ikke å gå igjennom alle avdelingene og etasjene på en dag, så stort er det. Siden vi ikke var langt unna resturanten TAO, tok vi lunsjen i går der. Dessverre prøvde jeg ut noe nytt jeg overhodet ikke likte, så ble til at Didrik i smug spiste litt av min tallerken, mens jeg spiste hans pommes frites (hehe).

Det neste som stod for tur var endelig Victoria's Secret som jeg hadde ventet på. Siden dag 1 hadde jeg sagt at NÅ skal jeg rekke det, men det skjedde ikke før i går. Jeg gikk vel helt bananas der inne med bodyspray, bodylotion og det du kan tenke deg. Når man har med en gutt, så føler jeg at jeg må gjøre ting mye kjappere for å ikke kjede han. Så jeg plukket med meg mange uten å lukte ordentlig godt på dem, så ender opp med at jeg må ta en tur innom Victoria's Secret i dag også. I dag er nemlig dagen for hjemreisen vår. Jeg vil ikke hjem helt enda, skulle gjerne vært her et par dager til. Utsjekkingen våres er 12:00, og da er det fullt kjør frem til 19:00 som er da vi må dra til flyplassen. Denne dagen er siste innspurt for alt vi vil innom, det blir nok en veldig stressende, men morsom dag!

Og jeg har sett mye til at dere vil se bilder av både meg og Didrik. Men det har seg sånn at han vil være litt mer privat enn det jeg er. Så det synes jeg vi alle bare skal akseptere.

Synes du også at tiden går fort for tiden?♥

MITT FØRSTE NEW YORK ANTREKK

Klokken er nå 10:47 i NYC tid.

Jeg har tatt bilder fra dagen i går som jeg tenkte å vise dere i et eget innlegg. For nå har jeg fått klart i fra av både mamma og venninnene mine at trynet mitt må ut på bloggen. Derfor stod jeg opp litt tidlig for å dusje og ordne meg litt ekstra til antrekksbilder i New York. Det høres så ufattelig merkelig ut å si det, men da har jeg fått gjort det også. Det er liksom ikke så veldig kult å ta bilder av seg selv, når du synes alle bildene blir grisestygge uansett. Antrekksbilder i New York blir ikke annet enn bra uansett hvor du står. Med på bildene hadde jeg allerede fått handlet en alt for fet t-skjorte fra Saks Fifth Avenue, som jeg gleder meg til å vise dere på innkjøpsvideoen når jeg kommer hjem. Synes dere fortjener det, ettersom dere var så snille og søte etter sist jeg lagde dette.
Jakke, skjerf, t-skjorte, bukse & sko fra Urban // Cardigan fra Vila // Solbriller fra Frank Walton // Veske fra River Island

Hva synes dere om antrekket & vil dere ha en innkjøpsvideo når jeg kommer hjem?♥

BILDEDRYSS FRA DAG 2 I NEW YORK

Klokken er nå 09:36 i NYC tid.

Vi hadde tidenes diggeste frokost på Dunkin Donuts, det vil jeg faktisk ha til frokost i dag også. Det er faktisk ikke mulig å få tak i vanlig pålegg her nede, så får late som om det er god nok grunn til å spise donuts til frokost. Vi hadde egentlig planer om å dra til Central Park, noe vi gjorde, men da vi endelig hadde kommet oss frem var vi slitne i bena og ville finne en cafè for å hvile oss litt. På veien til Central Park er jeg glad for at vi tok en kjapp tur innom fine Grand Central Station. Altså fy flate for en fin togstasjon dette er, blir egentlig for godt til å være sant. Det ble aldri gåtur i Central Park, i stedet ble det enda mer Macy's på oss siden det var nærme hotellet vårt. Med tanke på at det var søndag, stengte ting litt tidligere, så da ble det en tidligere tur tilbake til hotellet for å slappe litt av, før vi dro på et Steak House for å spise god middag. Jeg har spist biff to dager på rad nå, så i dag er jeg klar for å prøve ut noe annet.

På veien hjem tenkte vi at vi like gjerne kunne stoppe innom TopShop og Victoria's Secret for å shoppe litt. Men på TopShop ble det stengt fordi det tydligvis var noen kjendiser som skulle handle i fred og ro, pokker ta dem altså. Derfor var det en liten nedtur (selv om vi har helt til onsdag å gjøre dette), men enda kjipere var det da Victoria's Secret stengte i sekundet vi nærmet oss. Vi tok derfor kvelden tidlig i går, for å sove litt ut. Begge har vært veldig slitne de første dagene her nede. Hvem er vel vant til å gå fra klokken 09:00 på morningen til 23:00 på kvelden hver dag? Langt ifra oss to. Det blir liksom ingen særlige pauser når man er her, for det er faktisk New York det er snakk om. Her har man ikke tid til å ta pauser når det er så mye fint og spennende å se på!

Det er visst mega salg i dag, så nå er jeg klar for å svi av litt penger. Sjokkerende nok er det faktisk ikke jeg som har shoppet mest, kanskje få en liten vri på dette i dag montro?♥


En av grunnene til at det ikke har blitt lagt ut noen bilder av meg før nå, er fordi heldige meg fikk 4 giga kviser i ansiktet som det holdt med å vise til hele New York sin befolkning. Trengte ikke å vise det til de hjemme i Norge følte jeg da, hehe.Hadde du en fin dag i går & hva er planene dine for i dag?♥