hits

desember 2015

MAT: JEG TIPSER

Det er mye som foregår hjemme her om dagen, med meg og resten av familien. Jeg har vært på farten nesten hele tiden, og senest i går ble min avslappende dag brått snudd på hodet da vi skulle få den nye sofaen i kjelleren. Vi måtte bære gamle stoler opp, bære nye møbler ned og stå i kanskje 30 minutter å ikke skjønne hvordan den monsterdelen skulle komme seg rundt hjørnet før det umulige gikk. Jeg vet enda ikke hvordan den store delen kom seg igjennom, men nå sitter vi med en ny sofa i kjelleren som er så fin! Vi har også hatt gamle tepper i kjelleren, spesielt et av de som er røde med masse mønster på. Det har vært her i 20 år, og ble i dag etter jobben byttet ut med noen nye jeg og pappa valgte ut. Så resten av gjengen har enda ikke sett hvordan det ser ut, og det skal derfor bli gøy å se reaksjonen.

Jeg rakk ikke mer enn å ta bilder av det jeg skulle blogge om i går, før jeg aldri kom lenger. Derfor tenkte jeg å blogge om dette nå, som jeg endelig har fått satt meg ned. Som alle mine nære vet, er jeg kjempeglad i middager uansett hvilken tid på døgnet det er. Jeg har en favorittrett som nemlig passer til frokost, lunsj, middag og kveldsmat (synes jeg da). Dette er en matrett mamma pleide å lage til meg da jeg var liten, og som jeg selv begynte å lage etterhvert da jeg ble stor nok. Så denne retten har jeg elsket hele livet mitt, og tenk at noe så enkelt kan være så elskverdig. Retten jeg snakker om er ingenting annet enn pasta med fløte og kikkomansaus. Det er god mat som er laget på 10 minutter, eller mindre!

How to: Du koker opp pastaen, siler ut vannet og heller pastaen tilbake, deretter tilsetter du 2 dl matfløte før du blander det ut med kikkomansaus til du har fått smaken du ønsker. La det koke opp til fløten blir tykk mens du rører underveis, så krydrer du til med pepper og eventuelt chilipowder hvis du liker litt krydret mat. Et lite tips hvis du elsker grønnsaker som meg, så er det innmari godt med brokkoli, blomkål og gulrøtter i denne retten. Raskt og enkelt, I love it!

Har du noen favorittretter du vil anbefale som er enkle å lage?

NEW FAVORITES FROM MAC

I disse juletidene som er så er det fryktelig vanskelig å finne tid til å blogge. Hvertfall for meg. Det blir derfor litt ubalansert blogging denne perioden, for jeg vet virkelig ikke når jeg har tid til å sette meg ned med pcen når det er så mye annet som foregår. Jeg kan jo ikke gå glipp av det! Men nå som jeg sitter med nydusjet hår, kan jeg blogge litt i mellomtiden til det blir ledig på badet. Mormor, eller mommo som vi kaller hun kommer til oss på julemiddag i dag. Det ser jeg veldig frem til! Vi skal kose oss med julemat, og deretter masse godt. Men jeg får ikke all verdens med tid siden jeg skal videre til Ida på vors der med flere. Det er nemlig dagen hvor alle skal ut, så da må nesten vi sjekke ut det. Jeg sitter i en liten krise nå, og det er selvfølgelig hva jeg skal ha på meg. Det står mellom skjørt og kjole, basic eller crazy. Kan ikke være en discokule alene heller, så jeg får nesten vente å se hva de andre skal ha på hahaha.

Jeg er veldig på farta nå, så jeg har ikke rukket å ta noen særlige bilder. Men kom på noe jeg hadde veldig lyst til å vise dere. Nemlig en av gavene mine fra julaften, som er fra bestevenninnen min Ida. Vi sendte begge hverandre en liste på ting som vi ønsket oss, og jeg er heeeeelt forelska i hva jeg fikk. Jeg fikk lipgloss og leppestifter fra MAC. Og jeg må bare fortelle dere at disse fargene er SÅ mye finere i virkeligheten enn på Kicks sin side. Jeg er forelska i begge fargene. Kinda Sexy er en litt lysere og mykere versjon av min favoritt Velvet Teddy. Jeg er snart tom for den sistnevnte og derfor perfekt med en ny farge! Til å like lyse brune toner, falt jeg veldig hardt for Verve som er ganske mørk. Jeg har ikke fått testet den ut på leppene enda, men den tror jeg kommer til å bli brukt mye. Den siste jeg må rose er lipglossen Cremesheen Deelight. Denne har jeg kjøpt sikkert 3-4 ganger, og den blir fort brukt opp siden det er min store favoritt. Den er veldig nude, men har en veldig pen brunfarge i seg. Den er verken for tykk eller seig på leppene, helt perfekt faktisk.Likte du fargene?

MERRY CHRISTMAS

Selvom det er julaften og den kanskje skal tilbringes med dine nærmeste, måtte jeg bare ta opp pcen min for å stikke en tur innom bloggen. Klokken er ikke 17:00 engang, men jeg og familien min har fått gjort mye allerede. Morgenen min startet med at jeg våknet til julesanger som mamma hadde satt på i stuen, det var faktisk en herlig måte å våkne opp på. Deretter var det god frokost og julestemning som stod for turen. Etter dette, planla jeg å egentlig lage hjemmelaget sjokolademousse men dessverre hadde pappa klart å handle inn feil ingredienser. Siden butikkene enda var åpne, dro vi innom butikken for å kjøpe de riktige ingrediensene og ta en liten tur innom kirkegården for å pynte gravsteinen til min kjære farmor og farfar. Det er 2 år siden farfar gikk bort, og farmoren min gikk bort for bare noen måneder siden. Det er uvirkelig å tenke på at julen aldri blir den samme igjen, men det har likevel knyttet familien våres enda nærmere. Vi savner dem veldig mye og savnet er ekstra stort i dag. Men vi har fremdeles en flott dag å se frem til. Jeg fikk laget min hjemmelagde sjokolademousse som jeg ikke har laget på et halvt år, men den ble helt perfekt så jeg gleder meg til å la de andre smake etter middagen. Jeg har fått høre at å spise kalkun på julaften er unormalt, og at det er noe man spiser på nyttårsaften. Men Pedersen familien vår, spiser kalkun fra og med i dag, og helt frem til nyttårsaften. Det er så farlig godt, og jeg gleder meg kjempemye til å smake på julematen igjen.

Som tradisjoner i denne familien, får vi ikke lov til å åpne noen pakker før alle har spist seg gode og mette. Det kribler derfor mye etter å få åpne pakkene, og i tillegg se reaksjonen til de andre når de ser hva de har fått. Jeg tror jeg aldri har truffet så midt i blinken på julegaver som det jeg har gjort i år. Men kjære lesere, nå skal jeg logge meg ut av sosiale medier og feire julaften med familien min.

Jeg ønsker dere alle sammen en riktig god jul!
IT'S TIME

I går da jeg dro hjem fra jobb, gledet jeg meg bare til å kunne legge fra meg alt ting på gulvet og bare legge meg ned i sengen. Det var så godt å tenke på at jeg endelig har litt ferie nå som det er jul. Jeg er kjempeglad for at stresset ikke tok meg i år, men det var ganske nære på... Etter jeg hadde lagt meg under dynen i går kveld, uansett hvor mye jeg tenkte på at nå må jeg på do, nå er jeg sulten, nå er jeg tørst, klarte jeg ikke å reise meg opp. Jeg ville bare ligge i sengen resten av kvelden og se på julefilmer, for jeg har en del å ta igjen. Det er nøyaktig det som står på timeplanen min i dag òg. Slappe av, spise mye godt, ligge i sengen og se på julefilmer. Jeg prøver så godt jeg kan for å få litt julestemning nå at jeg nesten tvinger meg selv desperat til å se julefilmer i hytt og pine. Jeg tror en av grunnene til at det ikke føles helt som om det er jul enda er fordi vi ikke har satt opp noe juletre. Vi, eller pappa, har holdt på å legge nye trapper i 3.etasje som gjør at det har blitt litt forsinkelser med juletreet i år. Men pappa er heldigvis ferdig med trappene, og i kveld er det endelig på tide å sette opp juletreet og pynte det. Jeg gikk litt bananas på Europris i juleavdelingen der og tok med meg mange kuler, så det skal bli spennende å se hvordan det vil bli seende ut i år. Kribler spesielt mye i magen av å få lagt alle julegavene under treet. Men nå skal jeg se litt julefilmer og finne noe å knaske på, ha en riktig god lille julaften


Hva er planene dine for i dag?

MESSY BUN AT WORK

Nok en dag er oversått på Urban og jeg kjenner det kribler i magen av at det snart er litt juleferie for meg også. Jeg vet ikke hva jeg somlet med i morges, men jeg glemte å bytte til jeans og ta ut soveflettene mine, før jeg brått måtte dra ned til byen. Så ugredd hår ble med en gang til en messy bun på jobb i dag gitt. Disse dagene går som det suser, og spesielt denne dagen her. Det har gått så fort at jeg så vidt husker hva jeg har drevet med på jobben. Men mye å gjøre har det vært, vi har vært tre ansatte på jobb og til vanlig er vi kun èn på jobb, så det sier litt. Det er alltid hyggelig å være flere på jobb, man har noen å snakke med, hjelper hverandre og tiden går automatisk mye fortere da. Selvom vi hadde mye å gjøre, så var det enda godt vi alle fikk tatt oss en pause på 2 minutter for å nyte en god iskaffe fra Norli. Jeg beklager for at jeg nevner den iskaffen så ofte, men den er så god som jeg skal ha det til, jeg lover. Etter jeg kom hjem fra jobben, gikk jeg opp på rommet for å pakke inn i de to siste julegavene og nå kan jeg endelig si at jeg er finito!! Aldri vært så treig med julegaver før, men heldigvis er alt i boks. Eneste som gjenstår nå er å ta den siste vakten på Urban i morgen, så kan jeg også ta meg en liten juleferie før det er på'n igjen. Helt vannvittig at det snart er julaften, igjen. Dessverre ingen julestemning uten snø, men vi får bare gjøre det beste ut av det. Mer får man ikke gjort!

Nok en gang lite tid til å få tatt bilder hjemme, og derfor ble kameraet med meg på jobb igjen:

En av mine flotte kollegaer, Andina!!

Har du julestemning & hvordan har dagene dine vært i det siste?

MERRY CHRISTMAS WITH DANIEL WELLINGTON

// I samarbeid med DanielWellington.

Det er nå 4 dager igjen til den store dagen, nemlig julaften. Jeg som jobber i klesbutikk har ofte opplevd de som dukker opp helt i siste liten for å få tak i de siste julegavene. Men det er ikke alltid like lett å finne gaver til dine nærmeste. Ofte sier de "jeg har alt jeg trenger" eller "jeg vet ikke". Man får virkelig ikke alltid noen tips, og da får man ta saken i egne hender. For 2 år siden, på julaften kjøpte jeg klokke i julegave til noen av mine nærmeste og de fikk seg en fin overraskelse. Selvom de ikke sa de trengte eller ønsket seg en klokke, var det midt i blinken. Så til de som har alt, er ett godt tips å kjøpe noe pent de kan ha rundt håndleddet. Daniel Wellington har ett veldig rent design på sine klokker som faller i smak hos de fleste. Jeg er en stor elsker av disse klokkene og har selv sikret meg mine favoritter hos dem denne julen. Jeg falt for modellene Dapper, som er en av deres nyeste klokker og Classy Sheffield i den minste modellen. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har fått en smak for bittesmå klokker på håndleddet. Men selvom det var disse klokkene jeg falt for, må jeg skryte for den nydelige gaveinnpakningen klokkene kom i. Det er nesten en gave i seg selv. De har i tillegg fått ett nytt design på eskene klokkene kommer i, mer cleant og classy.

Dessverre måtte dere ha bestilt senest i går for å motta klokken før 24.desember, men hvis det er en liten trøst så kan dere bruke rabattkoden min "MADDE" for å få 15% rabatt på alt fra hjemmesiden til Daniel Wellington frem til 15.januar. Så synes du dette er den perfekte julegaven til han eller henne, så er det verdt ventetiden. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves right?


Dapper Bristol klokken finner du her & Classy Sheffield klokken finner du her.

Likte du klokkene?

THE PERFECT BLACK SNEAKERS

I disse dagene som det nærmer seg julaften, føles det ut som om jeg aldri blir helt ferdig med julegavene. Senest i går var jeg og handlet julegaver i Sverige med Ida og Linda. Jeg manglet noen småting som jeg bare var nødt til å fikse der, så tanken på at jeg er veldig nære på å ha alt i boks nå er superdeilig. Noe jeg bare er ekstra fornøyd med er å endeig vite at godteskålen min er stappfull av mye godteri, og ikke minst skuffen min med potetgull. Da jeg kom hjem etter Sverige turen, satt jeg nede i kjelleren med søsteren min til sent på kvelden og pakket inn flere gaver. Nå har jeg og søsteren min fyllt opp hele stuebordet vårt med pakker som bare ligger der og frister alle som går forbi. Jeg elsker å gjøre folk nysgjerrig og vil alltid sette gavene foran ansiktene deres, så de bare lurer mer og mer. Dessverre har det slått tilbake litt, og jeg kjenner på pakker og rister litt på dem for å se om jeg skjønner hva det er inni.

I dag skulle jeg stenge på Urban sammen med en kollega av meg, men siden det var stille nok til å kun være èn på jobb ble jeg hjemme. Så selvom det ikke ble jobb på meg, ble det litt julehandel med mamma og pappa. Derfor har jeg vært i full fart i dag og ikke rukket å ta så mange bilder på farten. Men heldigvis hadde jeg noen andre godbiter å by dere på i dag. Hvis det er èn ting alle jenter bør ha, så er det de perfekte sorte. Da snakker jeg som sneakers. Jeg har ENDELIG funnet de svarte Adidas skoene jeg har lett etter i nærmere 2 år nå. Jeg har dem i grå og har vært så fornøyd med de skoene at de har blitt litt for mye brukt til å kunne brukes så mye nå... Derfor smilte jeg av lykke da jeg endelig fikk tak i de svarte. De er virkelig noen gode sko å gå i, så er de dritfine i tillegg. De er litt store i størrelsen, i forhold til hva de var for noen år siden. Derfor har jeg nå de svarte parene i 36,5 og de grå i 37,5.

Disse skoene er faktisk på salg og du kan nå få de litt billigere her. (Sponset)

Hva synes du om skoene?

ON REPEAT

Disse dagene går nesten i surr for meg om dagen. Julestresset har virkelig truffet meg hardt i år, og med stress på skuldrene har det vært litt vanskelig å kombinere stress og 2 jobber samtidig. Det har vært mye å gjøre på jobb, forberedelser og rett og slett gi 100% av seg selv på jobb nå i desember. Det er nesten så man må skru på turboknappen for ellers klarer man ikke å håndtere alle kundene samtidig og hjelpe dem så godt man bare kan. Man blir derfor veldig sliten etter en jobbdag og legger seg faktisk rett ned på sofaen da man kommer hjem og blir liggende der for å varme opp til nok en jobbdag. Etter gårsdagens åpning som gikk i fyr og flammer (ikke bokstaveligtalt), men tiden gikk nesten for fort. Brått stod jeg med klær i hendene bak kassen og så at jeg sluttet for 5 minutter siden. Jeg var så in the game, at det nesten var kjipt å legge fra seg klærne. Men jeg kunne heldigvis glede meg litt, for jeg skulle nemlig på posten og så ut å handle enda flere julegaver med bestevenninnen min Ida. Endte opp med at jeg kjøpte meg et par kosesokker og en billig partykjole som jeg muligens bruker på nyttårsaften. Så det ble mer enn bare julegaveshopping, men også mye kos. Vi passet på å få i oss litt mat, og et kakestykket før vi startet shoppingen. Kvelden avsluttet med at vi satt inne på McDonalds og skulle gå til bilen våres da jeg sa "Ida?... Stengte ikke den andre siden av Mosseporten 21:00?". Eneste jeg hørte Ida sa var "NEI?!?!". Bommen var stengt, og der stod vi uten å skjønne hvordan tiden kunne løpt fra oss. Ida skjønte ikke hvordan vi skulle komme oss ut, mens jeg bare måtte se om det var noen andre utveier. Vi kom oss heldigvis ut derfra og kunne avslutte kvelden med en god latter.

Selvom jeg hadde mye å gjøre i går, hadde jeg tid til å knipse noen bilder tidlig på morgenen mens det var stille.

Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&Jennings

Hvordan har du taklet dette julestresset & likte du jobbantrekket mitt?

FESTSMINKE - STEP BY STEP

Endelig fikk jeg tatt bildene til dette innlegget i dag, som egentlig skulle blitt gjort i går. Men èn dag forsinkelser er bedre enn å vente enda lenger! Jeg skal nå vise dere hvordan jeg sminker meg og hvilke produkter jeg bruker når jeg skal på fest, julebord, bursdager osv. Jeg bruker mye av denne sminken til vanlig, men det handler om det lille ekstra som bare gir deg mer glød. Er det èn ting jeg har blitt glad i å bruke da jeg skal noe spesielt, så er det min nye highlighter som jeg fikk i gave av Ida til bursdagen min. Ufattelig hvor mye highlighteren kan gjøre med ansiktet ditt. Jeg er ingen jente som kjører på med skikkelig smokey eyes og mye annet, jeg liker å holde det enkelt med nude toner. Derfor skal jeg nå vise dere hvilke produkter som er mine favoritter, og hvilken look jeg skal gå for nå i desember da jeg skal ut.

Step 1:

Første jeg starter med er å legge foundation pudder fra bareMinerals i hele ansiktet mitt. Dette har vært en favoritt i 2 år nå, eller kanskje mer.Step 2:

Nå skal jeg begynne å markere og fremheve kinnbena mine, i tillegg til å ta litt i pannen med pudderet fra bareMinerals òg.Step 3:

Nå starter jeg rolig med å highlighte kinnbena mine, litt på nesen og forsiktig på leppene for å fremheve dem og for å markere dem mer. Her bruker jeg en fra TheBalm.Step 4:

Det neste jeg gjør er å ta frem en pensel og markere øyenbrynene mine med DipBrow Powder fra Anastasia.Step 5:

Etter at jeg har tegnet på øyenbrynene mine, gjør jeg de enda finere og markere med en gjennomsiktig gel fra Anastasia. Deretter starter jeg med å highlighte med en penn fra Anastasia under øyenbrynene mine med først en matt farge, deretter en som har mer shimmer i seg.Step 6:

Jeg er ikke flink til å legge øyenskygge, derfor finner jeg en farge som er veldig nude, bare for å gjøre øynene mine litt mer "våkne". Etter en nude tone, legger jeg en farge med litt mer glitter i og avslutter med min favoritt mascara.Step 7:

For å avslutte looken valgte jeg å gå for favoritten min fra MAC, nemlig Velvet Teddy. Å slå til med røde lepper hadde heller ikke slått feil på julebord.Resultat:

Hva synes dere om looken?

ANTREKK: BLUE COAT

Planene mine denne morgenen var egentlig å stå opp tidlig for å dusje og deretter fikse meg til sminke tutorialen jeg skulle ta bilder av i dag. Men selvfølgelig hadde jeg klart å glemme å lade batteriet til speilreflekskameraet jeg bruker til å ta selvutløser bilder på. Så der gikk den planen i dass, og jeg gikk derfor for å sjekke om mamma eller søsteren min var våken så de kunne ta antrekksbilder av meg istedenfor siden jeg allerede hadde fikset meg. Begge sov, og da stod jeg i toppen av trappen og sa til meg selv høyt "ingen kan ta bilder av meg". Da kommer pappa og sier forsiktig "... jeg kan ta bildene jeg?". Det er en første gang for alt, og denne gangen var det første gang min kjære pappa tok antrekksbilder av meg. Spør dere meg gjorde han en dritgod førstegangs-jobb med å være fotografen. Han fikk til og med skryt av naboene, da han stod ute i gaten med kameraet i hånden. Etter denne dagen, denne fotograferingen så kommer jeg nok dessverre til å ha bruk for fattern oftere om han vil eller ikke.

Etter shooten ute i gaten våres, kjørte pappa meg ned på jobb for å ta kveldsvakten min på Urban. Det var en veldig kort vakt siden jeg startet 14:00 og jobbet til 18:00. Men det er bare deilig å kunne stenge butikken tidligere på en lørdagskveld, det klager jeg ikke på. Nå sitter jeg i pysjbuksen min og venter på at det snart er klart for baktpotet og deretter film. Ha en strålende lørdagskveld!

By the way, denne kåpen har blitt en stor favoritt.Kåpe fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&jennings

Hva synes dere?

MY NEWEST ADIDAS JACKET

Døgnrytmen som jeg egentlig skulle få endret på i løpet av de dagene som gikk, gikk helt ræva. Det endte opp med at jeg ikke sovnet før 02:00 i dag, og skulle opp igjen 07:30, for å bli hentet av Ida 08:15. Likevel, sjokkerende nok, kom jeg meg igjennom arbeidsdagen uten noen problemer. Jeg startet dagen med en god iskaffe med karamelsaus og italiensk salat på rundstykket til frokost. Jeg har fått helt dilla på dette pålegget at det er farlig. Beste måten å spise det på må være på varme rundstykker, bedre blir det ikke! Så mett mage, betyr godt humør for min skyld. Jeg følte meg også ekstra fresh i dag siden jeg brukte min nyeste adidas bomber fra Junkyard. Jeg har vært sinnsykt rastløs etter å få den nye jakken at det var som julaften for meg. Jeg trodde aldri jeg kunne falle for en slik farge, siden jeg ikke eier noe i den fargen. Men av en eller annen grunn ble jeg tiltrukket av fargen. Siden den er knall/ mørk, så ville jeg skape litt kontraster ved å kjøre på med en hvit hullete dr.denim bukse. Jeg liker hvite bukser mer og mer for hver dag som går, spesielt etter jeg klippet hull i den. Det er veldig rent, og derfor kjempelett å style opp. Jeg tror dette (nok en gang) har blitt ett av mine favoritt antrekk de siste tidene. Jakken passet veldig bra til buksen etter min smak, og når du er fornøyd med ett antrekk - så vet du at arbeidsdagen blir bra, og det ble den.

Vinneren av Junkyardkonkurransen som jeg kjørte på Instagram denne uken trekkes i kveld. Så følg med, jeg vil tagge vinneren i konkurransebildet.Jakke fra Junkyard her (sponset) // T-skjorte fra Urban // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

SMINKE TUTORIAL

Nå er det ikke så alt for lenge til det er jul og nyttår, og i den sammenhengen er det alltid julebord med kollegaer og venner. For meg er det nesten krise, for jeg vet hverken hva jeg skal ha på meg eller hvordan jeg skal sminke meg. Derfor har jeg startet litt tidlig med å vurdere forskjellige sminke looks til julebord osv, selvom ingenting er planlagt enda, haha. Man kan aldri være for tidlig ute med å planlegge! Jeg er ingen mester i sminke, og jeg har ingen smarte teknikker. Eneste jeg vet er at jeg har sminke jeg er kjempefornøyd med og som gir det resultatet jeg ønsker av produktene. Så etter å ha lest igjennom kommentarer her på bloggen, er det mange som stiller de samme spørsmålene; Nemlig hva slags sminke jeg bruker i ansiktet. For meg er det fryktelig gøy å høre at noen er interesserte i å vite det, siden jeg knapt vet noe som helst om sminke. Istedenfor å bare skrive ned produktene jeg bruker, tenkte jeg å kanskje lage en liten sminke tutorial her på bloggen hvor jeg viser hvordan jeg legger min festsminke step by step. Dette har jeg gjort før, og det fikk jeg mange gode tilbakemeldinger på. Derfor lurer jeg på om det kanskje er på tide å kjøre på med et nytt innlegg? Legg gjerne igjen en kommentar på om dette er noe du kunne likt å se på bloggen min, så skal jeg få ordne dette i løpet av denne uken hvis mange ønsker det. Etter å ha tatt disse bildene kom jeg på at jeg hadde glemt å tegne på øyenbrynene mine, men shit au.

Ha en riktig god torsdagskveld!

Ønsker du at jeg skal lage ett sminkeinnlegg step by step på bloggen?

HVA HETER DU PÅ TUMBLR?

Nå har jeg akkurat kommet ut av dusjen og fått nappet og farget øyenbrynene mine, og det føles godt å endelig ha fått det oversått. Hvis det er noe jeg synes er drit kjedelig så er det å farge og nappe øyenbrynene, men siden man får så bra resultat gjør jeg det likevel. Noe som topper det hele er at jeg har rent sengetøy jeg skal legge meg i, det er en av de beste følelsene i verden. Jeg er i skikkelig kose-meg-under-dyna-humør nå, mens jeg har drømt meg litt bort på tumblr siden tidligere i dag. Det er så kjekt å ha appen til tumblr, så du ikke går glipp av NOE. Har man nada å gjøre og man kjeder seg, er tumblr alltid der for deg og det byr alltid på ny inspirasjon som alle trenger en gang i blant. Hver eneste gang jeg er på tumblr, følger jeg alltid nye mennesker som dukker opp i feeden min, og derfor følte jeg det var på tide med ett nytt innlegg med inspirasjon fra tumblr. Jeg har så mange fine bilder å vise dere som jeg har på feeden min for øyeblikket. Jeg elsker å bla igjennom min egen tumblr, for det er så mye fint å se på, og jeg får inspirasjon til hva jeg kan ta bilder av til bloggen, og ikke minst stilmessig!

Ta gjerne turen innom min tumblr HER.

Hva heter du på tumblr?

SELFIE DAY

Denne dagen har vært tidenes sløveste dag for meg. Det hele startet i natt da jeg var oppe til rundt 03:00, noe jeg egentlig aldri er lenger. En sen kveld resulterte til en enda senere morgenen for meg, den startet nemlig ikke før 14:00. Det er helt UTROLIG at jeg kan sove så lenge, men jeg virkelig elsker å være sengeliggende som det jeg var i dag. Jeg skal ikke være skikkelig teit nå, men det eksisterer a-mennesker som står opp tidlig og b-mennesker som sover lenger, men jeg burde stå under kategorien c-menneske. Jeg kunne sikkert sovet evig hvis jeg ikke hadde på en alarm eller noe viktig jeg bare må få gjort den dagen. Jeg elsker å drømme, selvom jeg knapt husker noen av drømmene mine. Men hver gang jeg husker èn drøm, sjekker jeg den alltid på drømmetyding. Jeg synes det er så spennende å lese om hva drømmer kan bety! Derfor ganske kjedelig at jeg sjeldent husker drømmene mine. Selvom det er kjempedeilig å sove så lenge og bare slappe av, må jeg få orden på døgnrytmen min før jeg skal ha jobbhelg. Jeg må så sovet ut til vaktene mine, og døgnrymten må derfor endres på i kveld (eller i morgen, hehe). Hvis jeg har en fridag, så er det dette den som regel består av, søvn.

Så..... til å ha vært sengeliggende i nesten hele dag, har jeg fått spilt inn ett lite klipp til Junkyard som de skal bruke nå til helgen på julebordet i Gøteborg. Det er bare en liten julehilsen, men kjempegøy å kunne være èn av mange bloggere som deltar på dette! Etter litt selfies og videoer, måtte jeg rett på pcen for å svare på noen viktige mailer og sjekke ut noe som fremdeles er en hemmelighet som endelig kom i posten. Jeg kan enda ikke fortelle hva jeg holder på med om dagen, men dere skal få vite det i starten av 2016, jeg klarer knapt å vente.

Forresten; Ikke glem at Junkyard har lukekalender med mange flotte tilbud hver eneste dag. I dag har dem 20% på alle vinterjakker og det kan du sjekke ut her.

Vil dere kanskje at jeg skal lage en videoblogg på hvordan jeg får disse krøllene og volumet?

MAN MÅ LIDE FOR SKJØNNHETEN - GJETT HVA JEG HAR TATT

Først vil jeg bare starte med å si at dette ikke er ett sponset innlegg, så uansett hva jeg skriver så er det mine egne personlige meninger. Jeg har lenge følt jeg må gjøre noe med ansiktet mitt, siden jeg har følt det ikke har vært 100% renset hvis dere skjønner. Jeg snakket derfor med mamma om dette, og hun hadde tidligere testet ut krystallsliping i ansiktet. Ikke lenge etterpå bestemte vi oss begge for å sette opp 1 time hos en klinikk som heter Nuvell hvor vi tok denne slipingen i ansiktet. Før vi skulle dit spurte jeg mamma flere ganger om det gjorde vondt, og hun sa det var kjempe behagelig og ikke fantes vondt i det hele tatt. Å høre at det er en maskin som suger opp huden din i ett sugerør og spruter små krystaller ned i huden din hørtes vondt ut spør du meg, men jeg stolte på mamsen der, siden hun hadde tatt det tidligere. Behandlingen tok litt under 1 time på hver av oss, og så fort mamma hadde tatt først spurte jeg igjen om det gjorde vondt og hun sa fremdeles nei, luringen der altså.

Så var det min tur til å legge meg ned for å få denne krystallslipingen. Jeg skvatt, og hadde ikke forventet at man skulle få en slik følelse i ansiktet under behandlingen. For spør du meg var det overhodet ikke deilig selvom det er bra for huden. Så der kom selvfølgelig setningen alle sier en gang i blant "man må lide for skjønnheten". Jeg ville faktisk at det bare skulle være over, og at jeg skulle få på meg masken som skulle fukte huden. Det føltes ut som om ansiktet ditt brant, bare på den kalde måten. Det er vanskelig å beskrive følelsen, haha. Behandlingen gjorde ansiktet mitt friskt, og det kjentes SÅ godt etterpå. Selvom det var litt ubehagelig, er det nok den første gangen som er verst. Jeg kommer nok garantert til å ta det igjen for å rense huden ekstra godt.Jeg hadde disse merkene i ansiktet mitt i ca 2-3 dager som ble mer synlige dagen etter behandligen, og jeg klarte ikke å skjule merkene med sminke engang. Så den perioden var det litt få bilder av meg på bloggen for å si det sånn, heh.

Har du testet ut krystallsliping før?

70% PÅ RIVER ISLAND HOS NELLY

// Innlegget inneholder adlinks

Jeg har ventet SÅ mange dager på dette tilbudet på Nelly. Ettersom jeg er i et samarbeid med dem, får jeg vite litt før andre hva de har på salg osv og det er ekstremt gode tilbud de har de neste dagene. Tro meg! Tenk at i dag, 2. advent så har de hele 70% på alt fra River Island. Mitt kjære favorittmerke er på salg, det er så digg. Den ene vesken jeg eier fra dette merke som sikkert er 2 år gammel som jeg betalte maks 300 kroner for er nå på vei til å bli ødelagt. Jeg trenger derfor en ny hverdagsveske jeg kan putte masse dritt oppi - som jeg ikke vil med mine dyrere vesker. Jeg har de mer fine og dyre veskene jeg bruker til litt mer viktigere anledninger, og den gamle River Island vesken jeg bruker til hverdags. Jeg trenger sårt en ny en som kan erstatte min kjære baby som snart er ødelagt. Den har jeg hatt med på jobb, dumme turer ut på byen osv, den har vært igjennom ganske mye men tålt ufattelig mye også. Jeg er så fornøyd at jeg er nødt til å skaffe meg en ny billig veske fra River Island. Selv om prisene deres er lave, er faktisk kvaliteten på produktene veldig bra - det kan jeg garantere dere. Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilken veske jeg skal gå for enda, men under ser dere hvem det står mellom. Kanskje dere kan hjelpe meg litt!

Trykk her for å komme til luke 6 hos Nelly.


HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER

HER // HER // HER

Har dere funnet noen favoritter fra River Island i dag?

JUST ANOTHER WORK OUTFIT

I dag morges hadde jeg utrolig god tid med faktisk alt. Jeg satt på alarm tidligere enn jeg vanligvis pleier, og gikk rett i dusjen for å våkne litt der. Mens jeg satt med håndkle på hodet, spiste jeg hjemmelagde gratinerte poteter som jeg lagde i går kveld, mens jeg fant frem hva jeg skulle ha på, på jobben i dag. Stengevakten min startet 14:00 i dag, og frem til jeg skulle ned til byen lå jeg i sengen ferdigsminket og bare så på TV til pappa skulle kjøre. Jeg virkelig elsker slike dager hvor jeg har tid til å slappe av før jeg skal videre, istedenfor å stresse frem til jeg faktisk er der. På jobben i dag var det så stille at jeg til og med fikk tatt antrekksbilder på jobb. Det er sjeldent jeg kan ta slike bilder på jobb, siden det vanligvis alltid er kunder som kommer og går. Men i dag hadde jeg kjempemye tid til overs, som gjorde at Ida kunne ta turen innom for å knipse noen raske bilder før hun dro hjem. Genseren jeg har på meg på bildene under har blitt den nye favoritten min. Jeg er litt overrasket selv siden jeg kun har 2 plagg som er i burgunderrød. Det er et eller annet med denne fargen som bare gjør at jeg faller for den. Hvis jeg ikke husker feil, kjøpte jeg den genseren forrige helg og siden da har jeg brukt den flere ganger allerede. Jeg synes det er så kult å style de opp sånn som jeg har gjort i dag, ganske avslappende men litt rocka samtidig. Dette er vel den stilen/ antrekket jeg går i mest. Alltid sneakers, skjorte rundt livet og en tettsittende jeans.

Akkurat nå sitter jeg i stuen hjemme hos Ida med Malene og ser på håndballkampen, sjokkerende nok. Eneste som er gira i denne sofaen er Malene som skriker hvert 10'ende sekund. Mens jeg er usosial og blogger, så nå bør jeg legge fra meg pcen og kanskje leve meg litt inn i kampen selv. Ha en riktig god lørdag, mine kjære lesere!

Genser, skjorte & sko fra Urban // Bukse fra TopShop // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

YOU JUST GOTTA DO IT

De siste månedene med konkurranser i samarbeid med Junkyard, har vi bestemt oss for å lage flere konkurranser enn kun den på bloggen min. Derfor har jeg nå kjørt i gang en ny konkurranse på Instagram på @madeleinepedersenn hvor du kan vinne et gavekort på 1500 kroner der også. Det er litt andre ting du må gjøre for å delta der, men det håper jeg går fint. Det er bare litt greit å informere dere om denne konkurransen, med tanke på at en del av dere meldte dere på her på bloggen. Det kan kun bli en vinner, men du har en litt større vinnersjanse når det kommer en etter-konkurranse på Instagram. Så det var kanskje ikke så kjipt å ikke vinne her likevel? Husk å melde dere på før det er for sent, vinneren trekkes på Instagram om ca 1 uke.

Jeg klarer aldri å bestemme meg for hvilke type t-skjorter jeg liker best. Liker jeg de enkle eller liker jeg de helt insane t-skjortene med masse print på? Ja takk both! I garderoben min har jeg en hylle med enkle t-skjorter og en annen hylle med t-skjortene som har print på seg. Det varierer veldig på hva jeg går i, men i det siste har det vært veldig mye basic. Alle har vel sånne perioder kan jeg tenke meg. Den nyeste t-skjorten jeg mottok fra Junkyard ble denne godbiten fra Nike, en helt enkel hvit t-skjorte med logoen deres i svart. Jeg har allerede lyst på den i svart, men akkurat nå sier jeg meg veldig fornøyd med denne hvite - det var den jeg ønsket meg mest og heldig var jeg som fikk den. Hvis du også likte denne t-skjorten, så anbefaler jeg deg på det sterkeste å melde deg på konkurransen jeg nevnte over her. Da kan du både få plukke ut denne godbiten OG masse mer til 1500 kroner.
T-skjorten er sponset og den finner du her.

Likte dere t-skjorten & hva går dere mest i; Enkle t-skjorter eller t-skjorter med mye print?

ANTREKK: FAUX FUR AND LEATHER

VINNEREN AV JUNKYARDKONKURRANSEN BLE ARIANA! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart for å få gavekortet ditt.


I dag stod jeg opp litt tidligere enn jeg trengte, for å kunne få god tid til å fikse meg og ordne meg til å ta antrekksbilder. På denne perioden av året er det seriøst over og ut hvis jeg ikke planlegger. Noen dager blir det mørkere ute raskere, mens andre dager holder det seg lyst ute lenger. Så før jeg la meg i går kveld, sa jeg til meg selv at i morgen skal jeg ta antrekksbilder. Jeg var fast bestemt, og det føles kjempegodt å ha rukket det før det ble mørkt ute. Med tanke på at jeg ikke har lappen, så hadde jeg veldig flaks for at Ida ikke jobbet i dag. Hun var derfor så snill og kjørte meg ned til byen for å finne et sted vi kunne ta bildene. Jeg trenger alltid noen til å ta antrekksbildene av meg nå med det nye kameraet mitt. Det er helt umulig å få tatt dem selv siden kamerastativet ikke funker på Olympus Pen kameraet. Jeg får ikke vridd skjermen for å se meg selv og det blir da vanskelig for å se hvordan bildene blir. Jeg sparer meg for tid hvis noen andre er snille og tar bildene av meg. Derfor veldig kjekt å ha en venninne som Ida!

Antrekket jeg har på meg sjokkerer meg mer enn hva det kanskje sjokkerer dere. Jeg går aldri i skinnbukser, eller falsk pels jakke og for å ikke glemme støvletter med høy hel. Men i dag følte jeg for å sjokkere litt. Selvom jakken er noe jeg aaaaldri hadde gått i tidligere, er den herved en av mine fineste jakker. Jeg elsker overgangen fra hvit til svart, passformen og størrelsen på jakken. Jeg tror den kommer til å se helt smashing ut i et litt mer hverdagslig antrekk enn hva jeg har på nå i tillegg. Så fremover kan jeg leke og utforske litt med hva som passer til. Som jeg har sagt tidligere; Man må våge for å finne stilen sin. Spør dere meg, har jeg mange forskjellige stiler som er MIN stil, og jeg liker det. Jeg vet aldri selv hva jeg kan finne på å gå i.Jakke fra IvyRevel (sponset) // Genser fra BikBok // Skinnbukse fra IvyRevel (sponset) // Sko fra Nelly // Veske fra River Island // Solbriller fra Triwa // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

6 TIPS SOM GIR DEG LANGT HÅR

For litt siden ble jeg intervjuet til en liten artikkel på Side2 av Ida Klokk angående mitt lange hår og hvordan jeg klarer å beholde denne lengden på håret mitt. Siden dette er noe veldig mange av dere lesere har lurt på, tenkte jeg å dele litt av denne artikkelen på bloggen så dere får lest litt om mine beste råd til å få langt hår. I tillegg har jeg skrevet litt mer utflyllende her med tanke på at intervjuet ikke skulle være langt i selve artikkelen. Jeg hadde perioder hvor jeg ikke tok vare på håret mitt i det hele tatt, jeg brukte ikke børste, jeg ville aldri klippe meg fordi det var om å gjøre å ha lengst hår på skolen (hehe, noen som kjenner seg igjen her?). Til slutt dukket det opp jenter, hvor du bare kunne se at håret strålte og hadde sin egen glød. Da bestemte jeg meg for å ta bedre vare på håret mitt, før jeg kom til å angre. Jeg liker ikke bare å ha langt hår fordi det er langt, men jeg liker det fordi jeg kan gjemme meg litt i det for å være helt ærlig. Jeg har 2 ulike bryster, jeg mangler ett ribbein på magen og håret mitt hjelper meg på en måte til å skjule dette litt. Artikkelen har jeg kopiert fra Side2, men dersom du ønsker å sjekke ut artikkelen fra hjemmesiden deres likevel kan du trykke her.

Her kommer mine beste tips til langt hår:

1. Klipp håret hver tredje måned, så det holder seg sunt og frisk
 Jeg klipper bort 5-10 centimeter for å få bort alt det slitte. Uansett hvor mye du ønsker å beholde lengden på håret, få bort slitte tupper!!! Fjerner du ikke alt, spiser tuppene seg opp til slutt og du ender opp med å ha tatt den fæle veien til kortere hår, enn den sunne som er å klippe det på den naturlige måten. Jeg har heldigvis en mor som var frisør før i tiden, så hun passer alltid på å klippe alle oss hjemme.

2. Sov med løse fletter
 Om du sover med løse fletter unngår du unødvendig slitasje mot puten, og du unngår også at du ruller deg på det og floker det til om natten. Før jeg brydde meg om håret mitt, la jeg meg rett ned på håret mitt - noe som ikke er bra. Alle de gangene du vrir på deg, drar du i håret ditt - og det har ikke håret ditt noe godt av. Derfor er det lurest å samle det i en strikk slik at det holder seg sammen om natten.

3. La håret henge løst og naturlig
Strikk og klemmer/ spenner kan slite på håret, så jeg prøver å unngå å ha håret oppsatt for ofte. Det er viktig å la hodebunnen puste, og ved å gå med hestehale kan kvele håret. Jeg går ofte med håret hengende løst, og lar det lufttørke mesteparten av tiden. Det er viktig å la håret puste, og være naturlig, så mitt beste tips er å ikke styre for mye med det.

4. Gå til innkjøp av en naturbørste
En naturbørste er mer skånsom mot håret, i forhold til børster med kraftigere buster. Jeg trodde folk bare sa dette for å selge varen sin, men etter jeg skaffet meg en naturbørste har det virkelig vært til stor hjelp på håret mitt. Ikke nok med det, men det er rene hodemassajsen i tillegg. It feels so good.

5. Ikke overpreparer håret
Selv om noen produkter gjør hårkvaliteten bedre, kan en ansamling av produkter i hodebunnen gi fett hår. På en annen side kan andre produkter tørke ut håret og dermed slite det ut. Jeg bruker nesten ingen produkter på håret mitt, annet enn vanlig shampoo og balsam som du får kjøpt på matbutikken. Men håret har ikke skade av å ta en hårkur innimellom. Bare ikke overdriv med bruken av produkter.

6. Vær forsiktig med varmebehandling
Forsøk å ikke bruke rettetang, hårføner og krølltang for ofte. Og om du gjør det, bør du alltid bruke et varmebeskyttende produkt. Noen ganger hender det at jeg ikke har tid til at det skal lufttørket, og da tar jeg i bruk hårføneren men husker på å føne på det kaldeste - hender jeg tar varmt noen ganger, men kaldt er det beste for håret. Jeg har vanskeligheter for å unngå å rette håret mitt og krølle det, siden det er det eneste jeg gjør når jeg først fikser håret. Men heldigvis holder håret mitt seg rett i 2 dager om jeg retter det èn gang. Så der er jeg veldig heldig.
Hva gjør du for å ta vare på håret ditt & gjør du noe av det jeg har nevnt over?

HELLO DECEMBER

Denne dagen har vært så effektiv at tiden har nesten gått litt for fort. Jeg startet med å åpne på Urban i dag, noe som gikk veldig bra som alltid! Spiste favoritt frokosten som er karbonadebaguett med potetsalat, salat og agurk. Måtte jo bare sørge for at frokosten ble perfekt, og da ble det også en iskaffe fra Norli med karamellsmak. Dette er noe jeg drikker hver eneste gang jeg er på jobb, det er bare så godt. Med tanke på at jeg slttet 15:30 i dag, tenkte jeg at jeg hadde god tid til å handle gavepapir og titte litt på julegaver før jeg skulle hjem for å spise og deretter pakke inn gaver. Plutselig var klokken 19:30, og jeg forstod ikke hvor tiden hadde gått - for da måtte jeg virkelig skynde meg ned til byen så jeg rakk personalmøtet vi skulle ha i dag. Det er nemlig 1.desember allerede, og det betyr MYE kos, men også mye stressende vakter på jobb. Desember er den måneden man har flest kunder, og det er mest som foregår. Så å starte desember måneden med et personalmøtet tror jeg var veldig passende. Vi er nesten et helt nytt team nå, så det skal bli kjempegøy å se hvordan dette teamet jobber i denne stressende måneden. Jeg har vært med på julestresset 2 ganger før, og jeg er klar for nok en stressende tid på jobb med mye moro.

Med tanke på at vi nå allerede er i desember, så er det første gang jeg er sent ute med å handle ferdig alle julegavene. Eneste jeg mangler resten av julegaven til nå er pappa, så jeg skal til byen med søsteren min i løpet av denne uken for å ordne dette slik at vi er finito. Men å handle gaver er ikke det eneste jeg har vært treg med å kjøpe, jeg har faktisk blitt tom for julegavepapir. Så nabobutikken på Urban, altså BikBok har de fiiiiineste eskene og gavepapirene at jeg handlet alt der. De hadde alt fra gaveesker, gavepapir, til dusker, slør og kort. Jeg fant alt jeg trengte, og det resulterte til kjempefine gaver. Jeg elsker å pakke inn gaver, at jeg faktisk digger når kunder spør om jeg kan pakke det inn på jobb. Kanskje fordi det er en ekstra glede å pakke om noe, som er så pent pakket inn montro?

Jeg skal straks lalle bua siden jeg skal opp tidlig i morgen for å dra på sykehuset. Jeg må ta ny sjekk på den kulen jeg har under halsen min, siden den enda ikke er blitt borte. Jeg gruer meg litt, men jeg prøver å ta det med ro slik at jeg kan få en god natt søvn.Ble det ikke fint & er du godt i gang med julegavene?