hits

desember 2016

26TH DECEMBER

Feiringen den 2.juledagen var så koselig at jeg gjerne ville opplevd den en gang til. Jeg kom tidlig til Martina for å fikse meg ferdig der før resten av gjestene skulle komme. Det ble mye latter, mye beerpong og mange hylende skrik fra meg da jeg tapte i visse spill. Jeg er så sinnsykt konkurransemenneske, og en passe dårlig taper som bare skal ha omkamp hvis jeg taper. Det var jo som å sjenke meg selv egentlig, men gøy var det uansett haha. Siden det var en spesiell feiring, gikk flere av jentene all inn med kjole og høye heler, inkludert meg selv. Og sist jeg hadde det kan jeg ikke huske, og det var som å lære seg å gå på heler på nytt igjen, hvert fall i Jeffrey Cambell skoene. De er helt latterlig høye, følte meg som 2 meter and it was amazing guys!


Jeg fikk så mange koselige tilbakemeldinger på kjolen jeg hadde på meg, og jeg ble så glad. For jeg har aldri gått med et klesplagg som har vist så mye pupper som denne gjorde, og derfor var jeg veldig usikker siden jeg har komplekser med dem. Heldigvis hadde jeg noen supre venninner som hjalp meg med å sørge for at de så like ut hele kvelden, med tanke på at de er i ulike størrelser. Dere aner ikke hvor mange bilder det ble tatt hvor puppene går i hver sin retning, haha... Jeg overlevde kvelden i kjolen, og det var veldig god følelse for meg siden jeg har hatt mine problemer. Heldigvis kan jeg fikse på dem snart, med hjelp av fett slik at de kan bli like, spørsmålet er bare når.


Direktelink til kjolen jeg har på meg finner du HER. Men kjolen er litt liten i størrelsen, og jeg har på meg x-small. Den røk litt i sømmene da jeg tok den over skuldrene, så jeg kunne egentlig hatt small.

Hadde du det fint på 2.juledag?♥

CELEBRATION

Jeg har storkost meg så sinnsykt mye denne julen og det vet jeg resten av familien min har gjort også. Vi feiret som sagt julaften hos mormor hvor vi ble bedt på stek som jeg ikke har spist på mange år. Det var så godt å spise noe man ikke spiser så ofte, det smaker ekstra godt da! Vi har alltid kalkun på julaften, men i år ble det en liten forandring på det. Etter vi hadde spist middagen, skrudde vi på tven for å se på julefilmer sammen og kose oss gløgg ihjel med alt for mye godt. Til slutt så jeg at alle ble rastløse etter å åpne pakker, så da tok vi en liten pause fra julefilmene for å åpne gaver. Jeg ble såååå glad for alt jeg fikk, og kunne ikke ønsket meg noe mer - kanskje en valp, men satser på at jeg får det til neste jul hehe. Jeg tok egentlig ikke så mange bilder på julaften siden det ble litt glemt da vi koste oss så fælt. Men noen bilder ble det, og de deler jeg selvfølgelig med dere nå.


Dagen etter på 1.juledag var jentene bedt på frokost hos Martina, hvor vi spiste og så satte på julefilm for å kose oss litt. Det ble til at vi fant frem gamle hits for kids sanger og hadde skikkelig rockefot på morgenen. På ettermiddagen skulle jeg hjem for å spise kalkul med familien, før jeg igjen skulle ut for å dra på kino med noen av jentene. Ganske spontant, men vi ble rastløse av å ville gjøre noe. Så vi bestemte oss for å se filmen Passengers, som jeg likte ganske godt. Kanskje ikke en film som faller i smak hos alle siden den kan være litt langkjedelig for noen men.


Det ble forresten den hvite kjolen på meg, den svarte fikk jeg ikke over lårene mine engang haha.

Hadde du en fin feiring på julaften?♥

IT'S CHRISTMAS EVE

GOD JUL ALLE SAMMEN♥


Jeg startet dagen min 10:00 for å ha god tid til å fikse meg og gjøre meg klar, slik at jeg kunne se på julefilmer frem til vi skal videre. Vi skal feire julaften hos mommo (som alle kaller hun) og det kommer til å bli så koselig. Familien våres er ellers veldig splittet, så mens noen har fullt hus denne dagen er det for vår del ganske lite men koselig. Mommo har en så vannvittig fin utsikt hos seg, så jeg gleder meg til å sjekke den ut i kveld hvor tusenvis av lys er tent. For å ikke glemme ALL den gode maten vi kommer til å spise i kveld, oh my god. Denne dagen har jeg ventet så lenge på, og endelig er den her. Jeg kommer til å spise til jeg nesten må kaste opp, for jeg er så glad i julemat at jeg ikke klarer å stoppe å hive innpå.


Jeg har dessverre åpnet 2 gaver allerede...... Jeg klarte ikke å dy meg, jeg blir som en liten drittunge når det er gaver foran meg. Så to julegaver er åpnet, mens flere venter i bilen og under juletreet. Vi drar rundt 15:00 tiden, og frem til da må jeg bestemme meg for hvilken kjole jeg skal gå for. Jeg har 2 pene og enkle kjoler å velge mellom, den ene er fra Nelly i svart som er tettsittende mens den andre er fra Asos i hvit med litt ekstra pynt på. Så det er to helt forskjellige kjoler, som faktisk gjør det vanskeligere - så jeg trenger deres hjelp rett og slett!


Jeg håper dere får en fantastisk feiring i dag med deres nærmeste og spiser all den julematen dere bare måtte orke!


Hvilken kjole stemmer dere for?♥

N E E D

Jeg er endelig ferdig med alle julegavene og det er helt vilt at det er 23.desember. Nå trenger jeg bare å få levert den siste julegaven så kan jeg sette meg ned med masse julegodt og se på filmer. Edward saksehånd står på menyen i kveld, og jeg gleder meg så mye til å se den filmen i år. Det er en av mange julefilmer jeg er nødt til å se. Blant den filmen er Grinchen, Hjemme Alene filmene og Polarekspressen favorittene. Julen er ikke den samme uten de filmene, og i år må jeg bare se mest mulig julefilmer for å få julestemning. Den er ikke med meg i år, og kanskje på grunn av at det er plussgrader og regn ute. Mange sier at snøen bare kan drite i å komme hvis den ikke er her på julaften, men for min del kan den komme anytime - jeg vil ha litt snø i løpet av denne vinteren.


De siste dagene har vært kaos, mye kos og en god del tid med venner. Sånn er det alltid i juletidene! Jeg var i Oslo på onsdag og der fikk jeg heldigvis litt julestemning på grunn av hvor pent de har pyntet med lys i alle gatene. For første gang i historien var jeg innom YME butikken og dit skulle jeg kanskje aldri gått... Nå sitter jeg og tenker på noen sko fra Nike i modellen Air Force jeg bare ikke klarer å glemme. Så siden jeg ikke har kjøpt noe til meg selv i desember bortsett fra alt for mye godteri, skal jeg unne meg selv et nytt par fra Nike i januar om de fremdeles er i butikken. Krysser både fingre og tær for at de venter på meg, for jeg må ha dem.


Atm sliter jeg med valg av julekjole, så mulig dere må hjelpe meg litt i morgen på bloggen!


Hvordan har de siste dagene deres vært & er dere klare for morgendagen?♥

SEE YOU NEXT WEEK

Åååh, det er så fantastisk godt å vite at jeg har fri fra jobben resten av uken. Jeg kan bare gå rundt og glede meg som bare pokker til julaften nå, uten mer stress. Forrige uke, denne mandagen og tirsdagen har det vært fullstendig kaos på Urban, kunder shopper som galinger. Dette kaoset har vært så morsomt å være med på, det er crazy hvor godt man takler dette julestresset på jobben. Det er nesten så jeg skulle ønske jeg kunne jobbe hele denne uken siden det har vært så flotte kunder innom og generelt gode dager i butikken. Selv om jeg har fri resten av uken, er det planer helt frem til julaften nå og det er gøy. Jeg skal inn til Oslo i morgen og forhåpentligvis kan jeg få litt ekstra julestemning, kanskje finne de siste julegavene jeg mangler til mamma. Det skulle visst bli vanskeligere enn man skulle trodd til den dama der. Gikk fra å ville ha alt ellers til å ville ha nada nå i jula. 


Jeg blogget jo om de nye leppestiftene fra Inglot her om dagen, og jeg har fått testet ut begge nå! Jeg er kjempefornøyd, men har ikke helt enda funnet den riktige fargen eller den jeg egentlig er ute etter. Jeg ønsker en uten orangeskjær i seg, og den jeg har på leppene i dag (fargenr 36) er det litt orange i. Av disse to jeg har prøvd nå, så er fargenr 37 favoritten - den er som Stone fra MAC.Overdelen og skjorta er fra Urban.


Er dere ferdige med julegaveshoppingen & har dere noen tips til hva jeg kan kjøpe til en mor som ikke finner noe hun vil ha?♥

UKEN SOM HAR GÅTT

Vinneren av junkyardkonkurransen ble W! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart.


Ukens tanke: Jeg har så mange fantastiske mennesker rundt meg om dagen, jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Å vite at folk bare vil deg godt, det er en følelse det ikke går an å beskrive, man føler seg bare så sykt heldig. Man begynner nesten å fundere på hvordan det kan ha blitt så her bra.


Ukens opptur: Jeg nærmer meg endelig slutten på alle julegavene, and it feels so good. Jeg har aldri vært så sent ute med julegaver, og det kommer ikke som et sjokk hvis jeg har glemt noen nå faktisk. Jeg stresser som bare pokker om dagen med generelt alt, haha.

Ukens nedtur: Da kunder på Urban spør om vi får inn visse produkter i 2017 og vi forteller dem den vonde nyheten om at Urban Moss skal legges ned. Det er så jævlig vondt å vite at arbeidsplassen min i over 3 år skal bli borte, og ikke eksistere i byen min lenger.

Ukens sang: The Weeknd - Party Monster. Jeg føler meg så sykt fet hver eneste gang den spilles av, dunno why.Følg meg gjerne på spotify: Maddepe_94 - Jeg har 4 forskjellige lister med forskjellig type musikk, så tror nok en av listene vil falle i smak♥


Ukens avhengighet: Deodorant. Jeg svetter som en gris på jobben, og takk Gud for at deodoranten hvertfall får meg til å lukte godt.

Ukens person: Ingen andre enn min kjære pappa. I mange måneder har han vært den personen som har hjulpet meg masse med bilder til bloggen. Spesielt den siste tiden hvor det har vært veldig viktig for meg, har han stilt opp hver eneste gang. I tillegg er han typen til å ringe meg for å si "Har du blogget enda? Når legger du ut bildene på bloggen?" kun så han kan være en av de første for å sjekke de ut. Og dere, han er en flink fotograf?!

Ukens mat: Søtpotet fries med aioli fra Moments. Jeg vil så sykt være et sunt forbilde til dere, men sorry ass. Lunsjen min hver eneste gang jeg jobber på Urban består av fries med aioli.


Ukens lættis: Når du er på byen og har blitt sjekket opp av 2 stykker du bare ikke er keen på. Så står du på dansegulvet med jentene dine og trenger ekstra beskyttelse fordi de skviser seg forbi folk på dansegulvet mens de stirrer deg ned for å komme seg bort til deg. Jeg ble dratt i alle kanter for å komme meg unna, et mirakel at jeg ikke har noen blåmerker på armene.

Ukens flause: De sykt irriterende, unødvendige og flaue klippene som blir delt på Facebook som har soundtrack over med orgasmelyder som jeg bare MÅ se i offentligheten blant mange mennesker. Jeg lærer heller aldri da, kanskje begynne å sjekke kommentarene på klippene før jeg trykker.

Ukens throwback: Min crazy fjortisperiode hvor jeg var mer gutt enn jente. Jeg prøvde seriøst så hardt for å bli en av gutta. Eide ikke en eneste g-streng, kun Bjørn Borg boksere og elsket å vise det til alle. Men jeg er faktisk litt stolt over meg selv at selv på den alderen, ga jeg fullstendig faen i hva andre syntes om stilen min. Helt vilt hvor mange som kritiserte den, men hadde det ikke vært for den stilen og de klærne i XXL hadde jeg ikke endt opp her jeg står i dag.
Likte dere dette innlegget?♥

I HAVE A CRUSH ON YOU

// I samarbeid med Kygo Life.


Dette innlegget skulle jeg egentlig vente litt med, men jeg klarte ikke å dy meg med tanke på hva jeg skal vise dere. Da jeg var hos Nettavisen for å hente esken med alle Kygo produktene, trodde jeg at jeg hadde pakket opp alt. Men nederst i bånn, der så jeg den ene tingen jeg var bombesikker på at jeg ikke skulle få. Der lå jakken jeg hadde siklet på, nemlig bikerjakken. Den er så pen og se på, og enda flottere på! Jeg har kun en svart bikerjakke fra før av, men den er dessverre blitt for liten. Så denne var midt i blinken!! Det jeg liker mest ved denne jakken er at den kan brukes på høsten, våren og vinteren siden den er ganske tykk. Så ikke bare er det en dødsfet bikerjakke, men det er en jakke som kan holde meg varm gjennom hele vinteren. Jeg valgte den først i størrelse x-small, men jeg liker å ha plass til hoodies under alle jakkene mine, så jeg endte til slutt opp med medium og det er jeg glad for. Den sitter akkurat som jeg ville at den skulle sitte.


Det var SÅ vanskelig å style denne, siden jeg ville style den opp med alt det kule jeg har i klesskapet. Valget mitt falt på kveldens antrekk jeg skal ha på meg på byen, en hvit baggy kjole, svarte boots og choker. Jakken har mange glidelås detaljer, og da synes jeg skoene matchet godt til med tanke på at detaljene er like. Kan ærlig innrømme at jeg crusher en del på jakken, og det er jeg ikke alene om.


Sjekk gjerne ut hele kolleksjonen til Kygo Life her.


Short Shearling jakken finner du her


Hva synes dere om jakken & hvordan ville dere stylet den?♥

INGLOT MAKEUP

Jeg sov så sinnsykt godt i natt, og våknet opp før alarmen på iPhonen ringte - da vet du at søvnen var bra. Det første jeg gjorde var å ta meg et drops fra den store glasskålen jeg kjøpte i Sverige. Besteforeldrene mine pleide alltid å kjøpe disse, så jeg måtte bare kjøpe den selv siden det minnet meg om dem. Så hver gang jeg ser på fruktdropsene, tenker jeg på dem. Med tanke på at jeg skulle stenge på Urban med sjefen i dag, måtte jeg kjappe meg opp på Posten for å hente noen siste julegaver jeg hadde bestilt i tillegg til en kjole jeg kjøpte på Asos som dere skal få se i morgen. Blant det jeg hentet, hadde bestillingen min fra Inglot kommet i postkassen - som bare gjorde denne starten på dagen amazing.


Jeg har skjønt at ikke så mange er kjent med sminkemerke Inglot. Jeg var det ikke før i sommer, men etter jeg testet ut noen matte lipglosser derfra ble jeg solgt. Dette er farger som sitter på leppene i nærmere et døgn, uten at du trenger å fylle på noe. Heaven on earth, yes!! Disse tester heller ikke på dyr, så det er litt ekstra godt å vite. Jeg mistet dessverre en av favorittene mine, og gud vet hvor den er hen nå... Så derfor var det på tide å bestille opp noen nye farger, og de jeg endte opp med er så pene. Jeg er veldig glad i brune toner på leppene, og disse var spot on. Skal ta på en av dem i morgen, så da får dere sett resultatet da. Det lå en liten overraskelse sammen med lipglossene mine, og der fikk jeg et sparklink dust i gull som jeg gleder meg til å prøve ut.Har du hørt om Inglot?♥

ANTREKK: BLACK BOMBER WITH A TASTE OF ORANGE

For første gang på veldig lenge så er jeg målløs over hvor gode dere har vært mot meg. Aldri i min villeste fantasi så jeg for meg at forrige innlegget ville få en slik respons. Det gjør meg så ufattelig glad at dere tar dere tid til å kommentere noe som betyr mye for meg, og at dere bare er så sykt snille. Det gir meg stor glede å vite at de uperfekte innleggene faller så godt i smak, det gjør at jeg lettere våger å åpne meg til dere. Jeg vil bare si tusen takk til hver og enkelt av dere, det betyr så mye for meg. Dere aner ikke♥


Jeg våknet opp i går og så jeg lå på 28.plass på blogg.no, og i dag ligger jeg på 20.plass (!!!!!!)  - sist jeg lå så høyt oppe husker jeg ikke, men det er en flott følelse. Litt skummelt siden jeg skrev om noe personlig, men det gikk jo fint! Dagen i går startet allerede 07:00 for meg, og jeg skulle gjøre meg klar til nok et møtet i Oslo. Denne gangen for å bli kjent med Astrid Holm som har begynt å jobbe for Side2. Sinnsykt kul dame!!! Vi dro på Kulturhuset for å ta en iskaffe mens jeg ble intervjuet med noen syke spørsmål som dere kanskje så på Snapchat. Både gleder meg og gruer meg til å se videoen siden hun filmet meg, men det er litt sånn "bli kjent med Madeleine" video på noen få minutter. Siden vi hadde så god tid, gikk vi litt rundt i Oslo for å finne et greit location for å knipse noen bilder før jeg litt senere satt på toget hjem igjen til Moss. Jeg hadde litt ekstra energi etter møtet, og dro derfor på trening for å ta en rask styrkeøkt før det ble litt julehandel med bestevenninnen min.


Bomber jakke her (sponset) // T-skjorte her (sponset) // Bukse fra TopShop // Sko fra Duffy // Veske fra Calvin Klein // Solbriller fra Asos // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

UKEN SOM HAR GÅTT

Ukens tanke: Å ha medfødt feil som gjør meg usikker. Jeg skammer meg ikke over kroppen min, hvordan jeg ser ut eller hvem jeg er. Men jeg er redd for at andre ikke vil akseptere kroppen min og utseendet mitt på grunn av mine feil. Hvem blir tiltrukket av en jente som mangler et ribbein på magen, har 2 ulike størrelser på brystene, ble født med kun et øret og har arr som det er umulig å skjule? Jeg er så hard mot meg selv, jeg vet det. Ting kunne vært så mye verre, men siden det ikke er det - klager jeg på det jeg synes er ille nok. Jeg er så drittlei av det.


Ukens opptur: Mitt nye samarbeid med Kygo Life. Jeg er så glad for å ha blitt valgt ut blant en av dem som de ønsker å jobbe med. Det er veldig stort for meg og betyr veldig mye.

Ukens nedtur: Mamma og pappa spiste opp min snacks som bestod av Ritz kjeks og kremost.

Ukens sang: Post Malone - Patient. Jeg får så gode vibes av å høre denne sangen at den er på replay hele tiden.
Ukens avhengighet: Det nye albumet til Post Malone. Det er virkelig akkurat det jeg trengte denne uken.

Ukens person: Min flotte sjef på Side2. Ikke bare er hun en flott sjef, men hun er så mye mer enn det. Jeg kan ikke få takket hun nok. Hun har hjulpet meg til å ta avgjørelser som har forandret meg som person. Hun har hatt troen på meg hele veien, og det har vært en stor støtte for meg.

Ukens mat: Ristorante pizza med mozarella. Jeg blir seriøst aldri lei av den pizzaen, og den er aldri feil å spise uavhengig om det er til frokost, middag eller kveldsmat.


Ukens lættis: Jeg fikk en kunde på Urban som trengte hjelp med å oversette noen forkortelser som datteren hadde skrevet på Facebook. Det var alt fra omfg og af til litt mer avanserte ord som jeg ble paff over at jeg skjønte selv. Verste var at jeg ble usikker på om jeg burde si hva det betydde til moren, haha.

Ukens flause: Jeg var på jobb på Urban, og spilte av en sang jeg er litt dilla på. Da begynte jeg så klart å synge og danse litt rundt i skjul, og selvfølgelig er det en kunde som får med seg dette. Her er det snakk om rumpeshaking, shuffling og sykt innlevelse, ganske flaut.

Ukens throwback: Det vondeste jeg har opplevd. Å bli født med et øret er ikke en big deal, men å gå igjennom 3 operasjoner som var så smertefulle er vanskelig å glemme. Jeg er glad jeg var liten da jeg gikk igjennom dette, for da visste jeg rett og slett ikke hva som skjedde egentlig. Jeg fant faktisk et innlegg jeg har skrevet for flere år siden om denne opplevelsen og det kan dere lese om her: Historien bak øret mitt.
Likte dere dette innlegget?♥

TIME FOR LUNCH

Dagene går helt i surr for meg, jeg sliter med å følge med på hvilke dager det er og ikke minst datoer. Det er ikke helt meg å surre så mye som det jeg gjør nå for tiden, men det er kanskje derfor man kaller det julestress. Det er garantert det jeg har fått nå, for jeg er enda ikke ferdig med julegavene. Jeg er heldigvis noen skritt nærmere, men må få til de siste gavene denne uken - hvis ikke tror jeg at jeg snart blir sprø.


Jeg prøver å kose meg så mye som jeg bare kan nå mens jeg har fri, for fra og med torsdag jobber jeg ut hele helgen og det tror jeg blir kaos. Derfor passet det helt perfekt med å starte mandagen med en lunsjdate med noen av jentene. Vi spiste lunsj på Cafè Riis, der vi stort sett alltid spiser lunsj siden maten er så enkel og god. Mens jeg så på menyen overhørte jeg at de hadde poteter med aioli, så det ble en ekstra rett på meg. Så fort jeg ser poteter på en meny er jeg solgt, da skal jeg ha det. Jeg bestiller nesten alltid gratinert kylling med nachos og dipp, for det er sånn god snacks man aldri går lei. Jeg ville egentlig unne meg en gulerotkake til dessert, men jeg var så mett at jeg forlot cafèen uten dessert. Det er svært sjeldent det ser, for jeg er et dessertmenneske.


Hva spiser som regel du på en cafè hvis du skal ha lunsj?♥

THE PERFECT CHRISTMAS GIFT

// I samarbeid med Kygo Life.


Jeg er SÅ glad for å endelig kunne introdusere dere til mine nye samarbeidspartnere, Kygo Life. Dette er nok et av de kuleste samarbeidene, og ikke minst et av samarbeidene jeg var vært mest gira på. Jeg er kjempefan av Kygo og musikken han lager, så å kunne være med på å fronte det han har skapt er ganske kult. Å kunne teste ut produktene fra Kygo Life har hittil vært over mine forventninger og jeg skal nå fortelle dere hvorfor. Da jeg var på møtet i Oslo fikk jeg prøve produkter, og kjenne ordentlig på stoffet som er blitt brukt. Man kan kjenne at dette er kvalitetsmaterialer av blant annet bambus viskose, økologisk bomull, merino-ull og skinn. Kolleksjonen har en rød tråd i seg, som gjør at alle produktene passer inn fordi det er et stilrent design - som gjorde det enkelt for meg å takke ja til.


Julaften er rett rundt hjørnet, og ikke jeg er ikke halveis med julegavene enda som er ganske krise her i gården. Jeg har forstått at det er mange andre som ikke har kommet godt i gang med handelen enda, og da tenkte jeg å komme med ikke bare ett, men to julegavetips til dere. Jeg har funnet mine favoritter allerede, og disse finnes blant annet i Urban butikker rundt omkring i Norge.

♦Manilla Wool Baseball Cap♦


Denne capsen ga meg så mye følelser, og grunnen er ganske sjarmerende sånn egentlig. Da jeg var liten kledde moren min meg alltid opp i bukser i samme stoff som det er på denne bremmen, og selv om jeg kanskje hatet de buksene så elsker jeg capsen. Det stoffet gjør capsen unik, og får det lille ekstra som jeg falt for. Produktet finner du her.
♦A7/ 800 Bluetooth Headphones♦


Disse får man skyhøye forventninger til når man ser prisen, og fordi man vet hvem som har produsert disse. Jeg har trolig nok skaffet meg tidenes hodetelefoner som gir en fantastisk klar lyd og en helt amazing kvalitet. De sitter kjempegodt på og når man trykker på play så er det som om man kommer inn i sin egen musikkboble. Disse kan du koble til via Bluetooth om du ønsker, hvis ikke kan du velge å bruke aux-kabelen som følger med. Det absolutt beste med disse tror jeg må være varigheten på 23 timer (!!!) Jeg måtte så klart be faren min teste dem siden han er hodetelefon-spesialist, som jeg liker å kalle han siden han alltid har likt hodetelefoner. Han ble vel mer overrasket enn meg på hvor bra lyden var, og med det kan jeg fortelle dere at disse er verdt hver eneste krone. Produktet finner du her.Har du sjekket ut kolleksjonen til Kygo & hva synes du?♥

GOLD SNEAKER HEAVEN

Regnværet gjør meg litt irritert, blandet med litt gode følelser også. Jeg har et hat og elsk forhold til regn. Problemet med dårlig vær er at det ødelegger for meg når jeg vil ut å ta bilder, men da er man nødt til å få andre ideèr til innlegg - som egentlig er litt kjekt. Å sitte inne og se på en film med litt snacks til og bare høre på regnværet ute, gir meg en så god følelse i kroppen som er vanskelig å beskrive. En avslappet og beroligende følelse jeg liker. Men for å toppe det hele, er det digg med regn for da har man en unnskyldning til å være lat. Likevel kom jeg meg ut og deretter inn på treningssenteret, i'm so proud.


Har dere noengang cravet noen sko så mye at du bare ikke har fått dem ut av tankene? Det er vel de personene man kaller for skogal. Jeg har aldri siklet så mye etter et par sneakers som jeg gjorde da jeg først fikk øyet på Basket Platform Metall skoene fra Puma. Jeg måtte ha dem, og det skulle jeg sørge for også. De er så ekstreme, så crazy og så fine at jeg ikke fikk dem ut av tankene. De er ganske ekstreme som jeg sa, men derfor er det så kult når man har et all black antrekk og bare smeller på med disse for å gjøre det lille ekstra med looken. Jeg har testet ut skoene til noen baggy sommerkjoler, og jeg må bare si det - til sommeren vil det komme dødskule antrekk på bloggen. Det er vel litt sykt å ha planlagt sommerantrekk allerede, men jeg kunne ikke dy meg.

Skoene er sponset & de finner du her.


Hva synes du om disse skoene & har du noen favoritt sko?♥

KONKURRANSE: VINN VALGFRI PRODUKTER FRA JUNKYARD TIL EN VERDI AV 1500 KRONER

I samarbeid med Junkyard.no kjører jeg i gang med en ny konkurranse på bloggen. Jeg prøver å få til dette hver måned, og tror jeg har klart det til nå i hvert fall. Begynner jeg å bli glemsk må dere bare rope ut! Jeg digger å holde konkurranser, spesielt når det gjelder Junkyard. Jeg handler der selv, og vet hvor mye fint de har der, i tillegg til at jeg er sponset av dem. Nå er det desember i tillegg, og det hadde vel vært litt passende med en ekstra julegave under treet i år? Konkurransen vil være like enkel som vanlig, vare i 1 uke og du kan melde deg på så mange ganger du bare orker.


For å delta:


♥ Like facebooksiden til Junkyard her.

♥ Like facebooksiden min her.

♥ Følge @junkyardnorge på Instagram.

♥ Følge @madeleinepedersenn på Instagram.

♥ Legge igjen mailen din slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET
Likte dere denne konkurransen?♥

NEW PROJECT UP NEXT

Forrige uke var hektisk, og det er også denne uken. Jeg har vært på noen spennende møter, og et av de var jeg på i dag hos hovedkontoret til Nettavisen. På 2 timer ble det sagt mye og mange tanker dukket opp, så det var veldig interessant. Møtet jeg var på i dag, var et prosjekt som egentlig skulle skje i 2015 - men det ble satt litt på vent og vi begynner derfor nå. Det er så viktig å time dette at jeg allerede skal inn på et nytt møte nå til fredagen for å komme ordentlig i gang med det jeg driver med nå. Det er så vanskelig å ikke avsløre hva jeg holder på med, siden jeg ikke er så flink på å holde ting hemmelig, spesielt når det er noe som girer meg skikkelig opp. Men kanskje jeg kan fortelle dere litt mer etter fredagens møtet, jeg krysser i hvert fall fingrene!


Jeg hadde litt uflaks i dag med været da jeg dro innover til Oslo. Bomberjakke, hullete jeans og boots men ingen paraply. Så innen jeg var fremme så det nesten ut som jeg hadde tatt meg en rask dusj. Da møtet var ferdig spiste jeg lunsj med sjefene mine på Side2, og mottok en stor eske med godbiter som jeg skal vise dere denne uken, hvert fall noe av det. Dette var jeg på møtet med i forrige uke, og jeg kan endelig dele det med dere nå i slutten av uken. Jeg gleder meg så mye til å komme i gang med dette, og se om det faller like mye i smak hos dere som det har gjort hos meg.


Nå skal jeg legge fra meg pcen og fortsette kosekvelden jeg har med Martina♥

Kan dere gjette hva jeg driver med for tiden?♥

ANTREKK: BASIC ON A MONDAY

Planene mine for denne dagen var nada, for å si det rett ut. Men siden det er noen ansatte på jobben som er syke, stilte jeg opp til stenging på Urban i dag. Det er alltid kjekt med litt ekstra penger i lommen, så fikk jeg hvertfall kommet meg litt ut døren også. Jeg bestemte meg derfor å få tatt 2 fluer i en smekk, å ordne meg litt til å ta antrekksbilder før jeg skulle på jobb. Jeg brukte nærmere 1 time for å finne noe basic som jeg kunne ha på meg til en av mine favorittkåper fra Vivikes. Grunnen var faktisk fordi jeg ikke fant bukser uten hull på knærne, så det fikk meg til å forstå at jeg må kjøpe meg nye bukser uten hull. I tillegg ville jeg prøve 3 boyfriend jeans jeg hadde liggende i skapet, men de kom seg ikke over lårene mine dessverre. Så der har jeg enda en unnskyldning til å kjøpe nye bukser.


Joggebuksen jeg har på meg i dag har jeg fått så mange meldinger om på Snapchat, og dessverre må jeg fortelle dere at den er 2 år gammel. Så jeg tviler på at den fremdeles finnes i butikk... Jeg hadde glemt hvor behagelig den er, og hvor fin den er til å bruke til hverdags. Det ble derfor en veldig basic styling av antrekk på meg i dag, siden jeg ikke hadde så mange overdeler som gikk til buksen. Da var det like greit å bare kjøre på med hvit t-skjorte og hvite sneakers - det som aldri slår feil.
Kåpe fra Vivikes // T-skjorte fra Urban // Bukse fra BikBok // Sko fra Nike // Solbriller fra Quay // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?♥

UKEN SOM HAR GÅTT

Takket være en leser som kontaktet meg på facebooksiden min, så fikk jeg veldig lyst til å prøve ut noe nytt. Nemlig å ha et innlegg som dette hver søndag, hvor man bare deler litt av hvert med dere som jeg tror kan bli litt gøy.


Ukens tanke: Å ikke oppfylle forventingene til andre. Det er skummelt, for så mye som jeg ønsker å vise folk at jeg kan, jeg klarer det, så har jeg ikke helt den selvtilliten enda hvor jeg kan slå foten ned og si "jeg skal vise dere". Jeg kommer dit, jeg er på vei men ting tar tid som man sier. Det er sånn jeg føler det er i bloggverden, at man stadig vekk på bevise ting på både godt og vondt.


Ukens opptur: Jeg kan egentlig si mange ting, men skal faktisk fokusere på det som gjør meg ekstra glad nå. Nemlig at vi er i desember, men jeg ser litt lenger fram og tenker på 2017. Jeg gleder meg sånn til å se hvordan det året blir med tanke på hvor bra 2016 har vært.

Ukens nedtur: Jeg ryddet rommet mitt for sånn 4 dager siden (?) og det ser allerede like ille ut igjen. Jeg har blitt så sykt rotehue at jeg blir litt sur når jeg er på soverommet.

Ukens sang: Kent - Den sista sången. Jeg kan ikke tro at Kent skal gi seg etter så mange år. Men heldigvis skal jeg og familien min prøve å få skaffet billetter til siste konserten de skal ha i Norge nå på nyåret. Jeg har vokst opp med Kent, så jeg er nødt til å oppleve dem live.
Ukens avhengighet: Håndkrem - assa HVA SKJER? Hendene mine dør av tørrhet, og de har aldri ropt etter håndkrem så mye som det de gjør nå. Nå er det så ille at jeg ikke kan gå ut døren uten å ha tatt med meg en liten tube med krem.

Ukens person: Det må faktisk bli Martina etter jeg våknet opp til noen fantastiske høydepunkter på Snapchat fra turen hennes på Norefjell denne helgen. Hun klarte å forstue nesen sin, så ukens person - uten tvil.

Ukens mat: Åhhh, jeg har lagd sykt mye macaroni og bearnaise denne uken. Verste er at jeg lager det til frokost noen ganger, men det er så godt så hvorfor ikke.


Ukens lættis: Jeg klarte å rote meg bort i Oslo i går på den teiteste strekningen. Fra Oslo S til Oslo City, og bare ut. Jeg eier ikke stedsans og ble stående inne på Oslo City alene og le, fordi jeg følte meg så dum med tanke på at jeg har gått den veien et par ganger.

Ukens flause: Når du skal møte daten din og ikke vet hvordan du kommer deg ut fra Oslo City rett og slett. Jeg imponerer stadig vekk!

Ukens throwback: Jeg fikk hjertet i halsen da jeg fant dette bildet. Dette var meg for 15 kg siden og det er en jente som jeg aldri vil være igjen. Jeg vil aldri tilbake dit igjen, og det skal jeg aldri gjøre mot meg selv igjen. Jeg innser ikke hvor store forandringer det faktisk har skjedd før jeg ser bilder som dette. Det kjipe er de sjeldne kommentarene jeg får fra ukjente mennesker da de skriver ting som at jeg så lykkeligere ut før og at jeg så bedre ut før. For nei, faktisk ikke. Jeg har aldri vært så lykkelig som det jeg er nå, og det er fordi jeg har 15 kg ekstra på kroppen nå.
Likte dere innlegget & skal jeg fortsette med dette fremover?♥

WORK

Tjaaa, jeg kan vel takke meg selv for at jeg ikke så denne komme i går. Jeg kan ikke telle på fingrene på hvor mange kunder som sa "er vel ikke helt påske enda du?" eller noe i den duren. Så etter så mange bekreftelser på at jeg var kledd opp til påsken, var det bare å komme seg igjennom denne dagen uten å drepe meg selv på grunn av fargevalget haha. Det var heller ikke bare på jobben jeg hørte dette, men jeg må bare le - den hettegenseren er det helt umulig å gjemme seg i. Derfor måtte jeg bare gjøre det beste ut av det, haha. Jeg skulle egentlig ta antrekksbilder på jobben, altså ikke bilder i speilet men det er litt vanskelig å få til med kunder i butikken. Så jeg føler meg nesten som en fjortis som har 2 innlegg på rad med kun speilbilder. Men jeg kunne ikke vente med å vise dere den kule hettegenseren på, så noen bilder er vel bedre enn ingen bilder tenker jeg. Jeg synes kanskje antrekket hadde blitt kulest hvis det var all black med hvit t-skjorte under, men siden den var på vask så måtte jeg endre litt på antrekket. Så det ble veldig lyse og sterke farger, siden den hvite buksen bare gjorde genseren enda knallere.


Etter jeg har stengt på Urban i dag, skal jeg sette meg på toget til Oslo for å tilbringe kvelden min der. Så nå før jobb har jeg virkelig stresset med å ordne meg ferdig, og å få gjort andre ting som å blogge. Jeg får ikke tid til å gjøre dette senere i dag, så det er litt knapt med tid men jeg rakk det heldigvis. Ha en riktig god lørdag!!


Genseren er fra Weekday.


Hva er dine planer for i kveld?♥

MEETINGS AND PLEASURE

Planen min i går var å knipse så mange bilder jeg bare orket mens jeg var i Oslo. Men helt siden jeg kom inn dit, var det fullt kjør og litt annet fokus enn å knipse bilder. Jeg hadde et veldig viktig møtet med sjefen min på Side2 og forhåpentligvis noen fremtidige samarbeidspartnere på Skøyen. Jeg var så spent og nervøs før jeg gikk inn døren for jeg visste ikke hvordan dette skulle gå. Jeg liker å ta ting med åpne armer, uten å ha noen høye forhåpninger til hva som kan skje slik at jeg ikke blir skuffet. Denne gangen ble jeg skikkelig glad og følte jeg bare kunne være meg selv 100%, for det er veldig viktig for min del. Og ekstra koselig når dem føler du passer inn i det de står for og reklamerer for. Så lesere, følg med neste uke - så ser dere et av mine nye samarbeid. Jeg gleder meg så mye til å få startet dette, og jeg krysser både fingre og tær på at dette kan bli et langsiktig samarbeid. Jeg skal inn til Oslo neste uke for et annet spennende møtet, så håper flaksen er på min side nå.


Det er torsdag og jeg er dritskuffa over meg selv for innsatsen jeg har lagt inn for denne dagen. Jeg skulle opp tidlig for å trene som jeg ikke har gjort på uker, eller måneder (?). Jeg droppet det for å sove videre. Jeg har kommet i en sånn dvalemodus som jeg ikke kommer meg ut av like lett som jeg trodde. Det tok meg mange timer før jeg endelig kom meg ned til treningen og fikk ut energien min. Så jeg har kommet ut av dusjen først nå etter styrkeøkten, dere kan derfor se for dere hvor mange timer jeg faktisk har kastet bort på å bare komme meg ut døren.


Denne helgen er det jobbhelgen min på Urban. Det er lenge siden jeg har knipset bilder mens jeg har vært på jobb, så kameraet ligger til lading og skal bli med meg på jobben i morgen!

Denne jakken har jeg forstått at flere av dere elsker, og jeg kan se hvorfor. Dere finner den på Urban i grønn og svart.


Har dere gjort noe mer innholdsrikt enn meg i dag?♥