hits

desember 2017

SHOOT BY GANESH

Hver eneste gang jeg sier til meg selv at jeg skal få mer ut av dagen og stå opp tidlig, da endrer jeg først alarmen èn gang og så skrur jeg den av for å sove til jeg våkner. Jeg skulle ønske jeg var et a-mennesket, for det er kun 24 timer i et døgn, og de timene man er våken går så fort. Spesielt for meg som kan sove til klokken blir 11. Jeg tror dette skal være en av nyttårsforsettene mine, prøve hardt for å bli et a-menneske, klare å stå opp tidlig for å få mer ut av dagen. Nå har jeg sagt det høyt også, så nå er det gjort.


Jeg vet ikke om dere husker dette, men i oktober/ starten av november var jeg på en liten shoot i Oslo med en fotograf jeg har shootet med tidligere. Og jeg fikk resten av bildene nå, så i dag som jeg har så mye å gjøre før jeg skal være ute av huset om bare et par timer, deler jeg heller disse nå. Jeg drar innover til Oslo i dag for å feire nyttårsaften der, og blir til Oslo helt frem til tirsdag. Håndkofferten er stappfull med klær og sko, og det er ikke en sjanse til å få med pcen. Så jeg er tilbake igjen på bloggen på tirsdag, og da har jeg flere ting å oppdatere dere med. Jeg også lurer på om dere ønsker å se mine høydepunkter fra 2017 på bloggen? Jeg har reist litt dette året, og jeg har derfor (endelig) noe å faktisk vise dere som jeg har opplevd. Så her blir det litt annet enn bare selfies he-he.


En siste ting; Jeg håper dere alle får et riktig godt nyttår og får en flott feiring i kveld med deres nærmeste♥Sjekk gjerne ut bildene hans på Instagram @ganeshfoto.

NOE NYTT OG NOE JEG HAR GLEMT Å NEVNE

Det er noe nytt jeg ønsker å vise dere i dag, nemlig noen av julegavene jeg fikk av mine kjære. Altså alt det flotte jeg har fått gir meg bare sykt lyst til å kvitte meg med så mye som mulig for å få god plass til det nye. Det er det jeg jobber med for tiden, få plass til det nye og si farvel med det gamle. Det kommer med andre ord til å komme mye fint på Tise fremover, så ikke glem å følg meg der @madeleinepedersenn. Helt ærlig så har jeg snart alle fargene på disse Nelly buksene i garderoben min, men de er bare så fine og enkle. Disse buksene gjør det vanskelig for meg å ville ta frem et par jeans, når jeg har så komfortable bukser rett foran meg i mange forskjellige farger. Nyeste fargen i samlingen nå er mushroom og den er så perfekt i fargen. Til dette antrekket ville jeg bruke de nye sokkene mine med litt glitter og tekst på, bare for å spice det litt opp.


Nå over til noe jeg har glemt å nevne her på bloggen. Jeg reiser til Budapest 10.januar (!!!!!) og jeg trenger tips til hva man kan gjøre der siden det er første gangen jeg skal dit. Det er en utrolig flott by, og jeg har allerede skrevet ned to ting jeg ønsker å besøke mens jeg er der. Det er blant annet å gå over den kjente Chain bridge og besøke Ethnographic museumet. Det sistnevnte er nok det jeg gleder meg mest til å se, da jeg i flere år har sett på bilder fra dette stedet uten å vite at det faktisk var i Budapest. Jeg reiser om under 2 uker og jeg trenger mer på agendaen, så jeg trenger deres hjelp. Jeg er der 4 hele netter, så jeg vil oppleve mest mulig på disse dagene. Alt fra steder man må besøke, resturanter det er verdt å spise på and so on!
HÆLA I TAKET

Det er nesten sprøtt av meg å si dette her, men jeg har virkelig gledet meg til å drikke alkohol med vennene mine igjen. Jeg har hatt litt avsmak fra alkohol den siste tiden, og har ikke følt for å drikke mens andre har vært gira. Jeg klarer heller ikke å drikke ofte, for jeg må ha pause etter en kveld med alkohol. Så akkurat nå husker jeg ikke helt når forrige gang jeg faktisk var på fest og drakk. Det er kanskje derfor jeg synes det var litt ekstra koselig i går! Vi hadde ribberock vors hos Martina og vors der er alltid bra uansett hvor mange vi er. I går var vi en fin gjeng, mange jeg ikke hadde sett på en stund så det var så koselig å snakke med dem igjen og bare ha det skikkelig gøy. Noe jeg la merke til i går var hvor godt humør jeg var i - og det er ikke på grunn av alkoholen, men jeg kjente at jeg bare var skikkelig glad og det var så behagelig.


Det er en god stund siden nå, men jeg bestilte rundt 4-5 kjoler fra Nelly og var bombesikker på at jeg kom til å beholde flere av dem. Men jeg endte opp skuffet over kvaliteten og passformen på flere av kjolene, så jeg satt igjen med kun èn kjole. Derfor dro jeg inn til Oslo i håp om å finne noe der raskt da jeg manglet antrekk til flere anledninger i desember. Jeg kom da på at jeg hadde sett litt på en jumpsuit fra Weekday, men ikke prøvd den. Så jeg dro på Weekday, prøvde den og jeg falt pladask for den. Jeg falt for den fordi det er noe jeg ellers ikke hadde våget å gå med. En jumpsuit som fikk meg til å ville gjøre noe litt ulikt meg, og det er også det som hjelper meg til å stadig forandre stilen min. Den er dristig på grunn av utrigningen som var litt større enn jeg husket - men med litt alkohol i blodet så er det ingenting du tenker over.


THANKFUL

Hello mine kjære lesere! Jeg håper dere koste dere masse i går, fikk alt dere ønsket dere (nesten i hvertfall) og spiste så mye at dere nesten måtte kaste opp. Feiringen min i går var utrolig koselig og jeg kjenner det var godt for sjelen å få i seg litt julemat igjen. Vi feiret hos mormor, samme som vi gjorde i fjor og det er sååå koselig hos hun. Der hadde hun lagd stek med brunsaus og den er så himla god at jeg skulle ønske jeg kunne spise det til kvelds. Etter vi hadde fått i oss desserten, latt maten synke litt mens vi så på julefilmer så var det tid for å pakke opp gaver. Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for hver eneste jul og jo eldre jeg blir - så blir det alltid færre gaver, men for hvert år blir jeg mer og mer fornøyd med gavene jeg får. Jeg legger merke til at jeg setter mer pris på ting desto eldre jeg blir, og sånn synes jeg det skal være. Jeg har aldri vært en utakknemlig dritt, men jeg bare kjenner på hele meg at jeg er mer takknemlig og det er så godt. Jeg har SÅ mye fint jeg ønsker å vise dere, så nå tror jeg det blir litt ekstra bra blogging fremover.


I dag har det vært en avslappende dag uten noen særlige planer, men i morgen derimot skjer det mye. Derfor har jeg tent lys, skrudd på julepynten på rommet og sett julefilmer helt siden jeg stod opp til nå. Jeg elsker julefilmer, og som alle andre har jeg mine favoritter og de kommer her:


CHRISTMAS    FAVORITES   -  WHAT`S YOURS?


Tre nøtter til Askepott - Alene hjemme 1, 2 og 3 - Polarekspressen - Grinchen - The Holiday - Harry Potter filmene - Matilda - Edward saksehånd♥


KVELDEN FØR DEN STORE DAGEN

Nå sitter jeg med alt for lite julestemning, men akkurat nå går det veldig greit. For i morgen vet jeg at jeg kommer til å stå opp med et stort smil, for jeg har en hel dag foran meg som skal feires og gi meg massevis av julestemning. Jeg gleder meg så mye til i morgen! Bare endelig senke skuldrene og tenke at nå er vi ferdig med stresset om julegaver, maten, handelen generelt og kan fokusere på det fine som virkelig er de rundt deg. Dette er en dag som består av glede for noen, men sorg for veldig mange og det ønsker jeg egentlig at vi ikke skal glemme. Det finnes fremdeles mennesker her i Norge som ikke gleder seg til julen, og det for meg er trist å høre. Derfor varmer det hjertet mitt å se alle de som tar intiativ til å gjøre noe med dette og bidrar til at de også fortjener en fin jul. Akkurat nå snakker jeg for Kirkens Bymisjon som gjør en utmerket jobb for å både gi julegaver til de som ikke har så mye, og ikke minst at de også skal få ha en god julemiddag i morgen.


Derfor vil jeg bare nevne at det fremdeles er til stor hjelp om du sender glede til 2490 (hva du gir er 80kr). Gjør du dette får Kirkens Bymisjon servert 2 middager til mennesker i gatemiljøene. Jeg har gjort det, men jeg har også ordnet at jeg fast gir 40 kr hver måned slik at mennesker i rus- og gatemiljøene får middag. Det er så lite, men det betyr så mye folkens!


Jeg har som sagt jobbet de siste dagene og har latt kameraet ligge hjemme. Men når det er sagt knipset jeg noen bilder fra sist jeg var med Nadine i Jul i vinterland, så nå skal dere få litt koselig stemning på bloggen - det kan det aldri bli for mye av. Og i morgen er det en stor dag for oss alle, så man prioriterer ikke akkurat å lese blogger da så derfor ønsker jeg dere en riktig god jul nå ♥

SMÅ GLEDER

« Annonse / pressegave »


Jeg har hatt en fæl hodepine som har vært veldig irriterende som har kommet og gått i snart en uke. Jeg har garantert tatt alt for mye paracet og ibux, men den hodepinen har vært så plagsom. Jeg har ikke kunnet nyte det å se på tv på grunn av strålingene, og det å sitte på mobilen har også vært irriterende. Jeg vet hvor jeg har vondt hen, så jeg søkte dette opp på nettet og fant ut hva dette kommer av. Stedet jeg har verking i er over øyelokkene og langs hele pannen min. Dette tyder på stress, og at du er veldig anspent - og at jeg har vært stresset er midt i blinken. Jeg leker all cool, men det er så mye som foregår oppe i hodet mitt som jeg bare ikke orker å snakke om høyt, så det forblir stressende fordi jeg ikke finner ut av ting. I dag derimot, er en mye bedre dag og dette er eneste fridagen min som er igjen før det er jul på søndag. Det blir jobbing på meg denne helgen, og det tror jeg blir kaos - men bra kaos fordi da går tiden fort.


I desember har det dukket opp gaver i hytt og pine, som jeg ikke har forventet at jeg skal få. Dette er fra kunder og byråer, så den gleden her har vært stor skal jeg fortelle dere. For litt siden mottok jeg en helt RÅ gave fra L'Orèal Paris x Balmain, og jeg trodde seriøst denne var sendt feil helt til det stod navnet mitt på et kort. Jeg er ikke så crazy på sminke generelt, men noe jeg virkelig elsker leppestifter. Så denne gaven gjorde meg så glad, spesielt da jeg så hvor flotte farger det var på alle leppestiftene. Altså 12 (!!!) leppestifter som jeg kan kose meg med og ha en lang tid fremover, it makes me so happy♥


Jeg har fått meldinger angående hvor man får kjøpt denne vakre boksen med alle leppestiftene, men jeg vet dessverre ikke. Hvis noen vet, let me know!
Dette har allerede blitt mine tre favoritter fra settet.

SHOP SHOP

Nå dere, nå kan jeg endelig fortelle dere at jeg er finito med alle julegaver. Eller mangler å pakke inn et par, men nå er alt kjøpt og det føles amazing. Det er så rart hvordan denne julemåneden kan bestå av så mye kjærlighet, sorg og stress. Hvert år minnes jeg på at det er flere familiemedlemmer som ikke lenger er hos oss, som er dypt savnet - det blir liksom ikke helt det samme uten våre kjære. Likevel er det så masse kjærlighet her, og det elsker jeg. I år bestemte jeg meg for å handle flere små gaver, enn kun èn dyr - kun for å gi litt mer til samme pris. Om det har funket finner jeg ut av på julaften, men jeg synes jeg har nailet dette, så det er ikke meningen å være cocky her men selvtilliten er på topp nå altså.


Det har vært mye frem og tilbake i Oslo de siste ukene, og i dag var siste dagen før julen. Det er litt deilig, for nå kan jeg prioritere litt mer ting som foregår her hjemme og det er godt. En annen ting jeg undrer veldig på er om dere er flinke til å kun prioritere gaver til andre, for jeg finner selvfølgelig sååå mye fint som jeg selv vil ha, i tillegg til gaver. Så nå sitter jeg på rommet mitt med 2 nye t-skjorter, en fra Acne og en fra Tom Wood som jeg handlet på søndagen. Tom Wood t-skjorten har jeg på meg på bildene under, og den kjøpte jeg i en stor størrelse for å gå litt i ett med den andre oversized t-skjorten min som er svart. Denne har flere av dere spurt om, og det liker jeg! Gøy å se at dere liker det samme som meg.
Da har man shootet inne på Yme også si, takk for meg.

HOLIDAY FEELS

// Annonse i samarbeid med Daniel Wellington.


Hvis det ikke hadde vært for hvor mye Oslo gjør rundt juletidene, så hadde nok ikke jeg hatt noe særlig julestemning. Så jeg takker fine, fine Oslo for dette - og spesielt en takk til Vinterland som får meg til å føle meg ut som verdens største drittunge. Det føles så godt å vandre rundt der, kjøpe en pepperkake og sitte ved bålet for å slappe av. Det er nesten som om man er i en drøm en liten stund. En drøm jeg gjerne kunne vært i mye lenger. Jeg ønsket å skrive et innlegg for min samarbeidspartner der man faktisk fikk skikkelig julestemning, og man ikke bare kun nevner stemningen men at man også viser den. Så hva bedre kan passe til dette, enn å ta bildene i Vinterland?


Noe jeg virkelig liker i denne juleperioden når du bestiller igjennom Daniel Wellington er den flotte gaveesken som følger med. Denne får du hvis du bestiller gift-set som består av klokke og en ekstra reim, eller en klokke og et armbånd. Dette tilbudet varer kun nå i desember, så hvis du fremdeles er usikker på om du ønsker å slå til med denne gaven så synes jeg virkelig at du burde gjøre det. Hvis du i det hele tatt vurderer, go for it! Dette er en klassisk klokke som det er lett å style, og jeg har stylet disse klokke i flere år til forskjellig looks. Jeg må uansett si at deres nyeste design som jeg har på meg på bildene er en av mine favoritter. Mesh reim er det jeg bruker mest, og det sitter så pent på håndleddet - altså bare se på bildene under. Giftsettet jeg valgte meg er bundle 1 og den finner du her.
Bruk koden "MADDE" og så 15% rabatt på absolutt alt på Daniel Wellington. Ønsker du å utnytte juletilbudet med gift-set som det er 10% på får du til sammen 25% rabatt hvis du bruker min personlige rabatt i tillegg.

FAVORITE PAJAMAS

Denne uken her går virkelig i et høyt tempo, jeg klarer ikke å henge helt med men det er likevel gøy. Det er mye jobbing på Urban siden det er jul neste søndag (!!!) og mange trenger hjelp med gavehandelen. Så vi er fullt opp på jobben, og det er det som gjør det ekstra morsomt. Jeg var på nattåpent i går, og herlighet så sent jeg var hjemme og opp tidlig igjen i dag. Jeg skal på jobb igjen nå, og det at jeg sitter her å blogger er egentlig feil prioritering nå som jeg burde komme meg ut av pysjamasen og inn i arbeidsklærne.


Siden jeg klarte å snike inn pysjamas-setningen over her, er jeg nødt til å fortelle dere om den. Jeg fikk den i posten av BikBok, en fin overraskelse som jeg ikke forventet. Det syke med dette er at jeg har lenge sagt til venner at jeg skal skaffe meg en mann og kone pysjamas, og da har jeg alltid tenkt på slike som dette i striper - er dette rart? Hope not.. Derfor ble jeg bare helt i hundre da jeg pakket opp pysjamasen, og det beste av alt; Den er enda diggere på enn hva dere forventer. Det er silke, så det er helt utrolig hvor behagelig det er. Det er kjempesøtt, oversized i størrelsen og det er enkelt å slenge på seg. Jeg ser helt forvrengt ut på morgenen fordi jeg er så trøtt, men slike søte pysjer som dette får meg til å føle meg fin SELV tidlig på morgenen. Dette pysjsettet har jeg i størrelse x-small, så dere kan se her hvor oversized det er.


EN MINNERIK KVELD

Nobelkonserten er nok noe av det fineste jeg har vært på, for det er en konsert helt utenom det vanlige. Man er der til ære for årets vinner av Nobels fredspris og det er en så sprø atmosfære der at man blir så rørt. En ting er å se sendingen på skjermen, men å være i rommet der det faktisk skjer så er det så spesielt. Man får stadig vekk tårer i øynene mens man smiler, det er rart men det føles så godt. Det var flotte taler som ble holdt, og artistene som opptredde var vannvittig flinke. Jeg har ikke sett noen av disse live før, så jeg skal innrømme at jeg var spent på om de var like dyktige. En jeg gledet meg mest til å se var uten tvil John Legend, for sangene hans er så sterke og det samme er stemmen hans. Det var artisten som opptredde lengst, og avsluttet konserten - det kunne faktisk ikke blitt en bedre avslutning på den kvelden. Hvis det er èn sang man virkelig anstrenger seg for å ikke gråte til, så er det all of me. Noe så vakkert, altså herlighet...


Konserten avsluttet ikke så alt for sent, så da Nora og jeg dro til leiligheten hennes spiste vi resten av lasagnen som vi hadde til middag tidligere. Det var så godt, og bare enda bedre da vi rakk å nyte det litt mer. For vi gikk fra å ha alt for god tid, til å ha alt for dårlig tid da vi skulle dra til Telenor Arena. Det er så rart hvordan det der fort kan snu, haha.A CHRISTMAS GIFT

// I samarbeid med Daniel Wellington.


Jeg håper dere ikke blir lei av julesnakket mitt og hvor bra an jeg ligger med gavene, jeg er rett og slett bare for stolt til å være stille om dette. Selv om jeg nå  bare er dager ifra å være ferdig med alle julegaver, vet jeg fremdeles at det er mange som ikke ligger like bra an som meg. Det er lov til å skryte litt her vel? Jeg bare må, sorry not sorry. Jeg synes det er kjempegøy når både dere og venner av meg spør meg om tips til gaver, som om jeg skulle være fryktelig god på dette - men jeg synes det er kjempegøy, og jeg vet allerede at min kjære venninne har ordnet samme gave til sin kjære, som jeg skal tipse dere om nå.


Daniel Wellington har lenge vært kjent for sine kick-ass fine klokker, og de er utrolig flotte til både damer og til herrer. Alle finner et design på klokken som faller i smak, uansett om det er skinnreim eller mesh-reim (my favorite). På nettbutikken deres kjører dem nå et spesielt juletilbud hvor du kan lage ditt eget gift-set med bare noen enkle steg! Du velger da for eksempel en klokke + et armbånd, eller en klokke + en ekstra reim, stylen velger du helt selv så her kan man bare leke seg til. En liten bonus som følger med er at du får 10% rabatt på dette tilbudet, du får en fin gaveeske og så har dem alltid gratis frakt.


Men for de som ikke ønsker å gi en klokke i julegave eller dette gift-settet, så passer også The Classic Cuff som er litt billigere til de som ønsker noe lite og stilrent som du får i sølv og rosègull. Dette er veldig pent til å bruke alene som jeg gjør noen ganger, men min store favoritt er å style det med andre klokker.
Nok en gang er jeg heldig og får dele ut en rabattkode til dere. Bruk koden "MADDE" og så 15% rabatt på absolutt alt på Daniel Wellington. Ønsker du å utnytte juletilbudet med gift-set som det er 10% på får du til sammen 25% rabatt hvis du bruker min i tillegg.

NOBELKONSERT

Jeg har gledet meg så mye til denne dagen helt siden jeg fikk en melding på Instagram om at jeg hadde vunnet 2 billetter til Nobelkonserten. For meg er det helt sykt å vinne, for jeg vinner seriøst aldri uansett hvor store vinnersjansene er - jeg har aldri den flaksen. Så dette gjorde virkelig dagen min, og ga meg en ny tro på at jeg kanskje har snudd om på flaksen min. Jeg skal på den konserten med Nora, og jeg ser hun så lite så jeg synes det er så viktig at vi får oppleve noe skikkelig gøy sammen når vi først er sammen. Skape noen fine minner som man virkelig kommer til å huske en lang tid fremover. Det er mange artister jeg ikke har sett live før, så jeg er helt starstrucked og spent på hvor bra denne kvelden blir. Jeg har nettopp pakket ferdig baggen, for jeg skal nemlig sove over hos Nora etter konserten for å spare meg for en kjedelig tur hjem etter en bra kveld.


Spør dere meg føles det ut som om jeg bor i kofferten og baggen min men det føles litt godt, samtidig litt rart. Jeg hater å måtte begrense meg med hva jeg kan ta med til steder, for dere skal se den store forskjellen. Overnatter jeg hos venninner her i hjembyen min så har jeg med meg en bag og poser med mye unødvendige greier. Sover jeg over i Oslo har jeg overlevd med den lille svarte sekken min flere ganger, eller en bag - og det burde jo nesten vært omvendt? Meeen nå har jeg dårlig tid, igjen... Så ha en riktig god dag!♥


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BEIGE SNEAKERS

// Sponset produkt.


Det er veldig uvanlig for meg å jobbe på en søndag, og tror ikke jeg har gjort det før på Urban. Jeg gikk inn på senteret, forventet så vidt en levende sjel der og det jeg møtte på var apekatter overalt. Jeg har aldri vært så sikker på at det skulle være lite folk, som det jeg var i dag og jeg fikk meg et megasjokk. Det var gøy, for jeg våknet sånn brått og skjønte at nå får jeg brette opp ermene og skru på turboknappen. Det vil bli veldig mye jobb denne uken, men jeg skal prøve så godt jeg kan for å få knipset noe fra dagene mine likevel.


Hver måned er jeg så heldig (og veldig takknemlig) som får plukke ut noen produkter fra en av nettbutikkene jeg er innom mest. Det er fremdeles sprøtt å tenke på at jeg alltid har vært en kunde hos Junkyard, men det plutselig ble til at jeg ble en samarbeidspartner. Jeg kan vel takke dem for at jeg har den stilen jeg har til en stor grad, da det er produkter derfra som fyller opp klesskapet mitt. Denne måneden ville jeg ha meg noen nye sko, og som dere vet bruker jeg Air Force hver vinter - også noen ganger på sommeren, meeen det kan bli litt for varmt til tider. Jeg har denne modellen i helt svart og helt hvit, men ville kjøre på med en liten forandring her og kjørte på med beige sneakers med gummisåle. Jeg har sett dem på andre jenter, og trodde ikke de skulle se så bra ut på - but damn, de er godteri for øynene mine og jeg måtte bare ha dem. Jeg har kjøpt meg høye sokker fra Stance, så disse kommer jeg til å rocke sammen med mine nye sko.


Bruk rabattkoden "MADELEINEP15" og få 15% rabatt på Junkyard ved kjøp over 500 kroner. Det gjelder ikke salg, deal eller kampanjer! Den er gyldig ut 31.desember.

Skoene finner du her.

18 KJOLER TIL JULEBORD

// Innlegget inneholder adlinks.


I fjor var jeg veldig sent ute med å bestille meg kjoler til julebord og alle de andre fine anledningene man får i desember. Jeg var i sånn last-minute-shopping-mood da jeg fant kjoler sist, og det var faktisk veldig kjipt. Det var kun rester igjen, så og si alle størrelser var utsolgt. Og jeg satt med få valgmuligheter, så DET skal ikke skje i år. Jeg har allerede bestilt meg noen kjoler fra Nelly, men jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg. Så jeg skal bestille noen av de kjolene som er i dette innlegget, for jeg vet ikke hvordan de sitter på kroppen min i forhold til på de smashing modellene. Jeg vil heller bestille for mange kjoler, og finne noen jeg er fornøyd med, enn å sitte med kjoler jeg bare er nødt til å bruke fordi jeg ikke bestilte annet.


Jeg har funnet frem mange flotte kjoler som passer til julebord, julaften, nyttårsaften and you name it. Glitter og basic looks, kombinert med accessories kan bli så sykt pent med disse kjolene.


Skulle dere ikke finne dere noen kjoler på Nelly anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke ut Asos. Der er det mange billige kjoler (også mange sjukt dyre). Men her kan dere få det levert på døren med express levering mot ekstra kostnader selvfølgelig, det er snakk om toppen 3 dager. Jeg bruker denne veldig ofte, spesielt nå. Så er du i siste liten, det er krise og du ikke har en kjole - tenk på dette♥HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

JULEGLEDE

Samme dagen jeg var i Oslo nå sist, handlet det ikke bare om å kjøpe julegaver. Men for min del å bare sette pris på den lille tiden man faktisk får sammen med venner i dette julestresset. Det er helt sinnsykt hvor mye planlegging dette har tatt, for å få en dag i Oslo med Nora. Jeg tror jeg aldri har hatt en så hektisk måned, som jeg har sagt tidligere, men altså wow... Det er ikke meg å ikke ha tid til venner fordi alle dagene går til jobb på Urban og møter med bloggen. Jeg tror at allerede i januar kommer alt til å være så fantastisk bra, og være på en bedre flyt.


Etter vi hadde handlet litt julegaver møtte vi en venninne av Nora og spiste på resturanten på Paleèt. Jeg glemmer stadig vekk at det er mulig å spise der, så det var egentlig en perfekt spot da vi også ville se litt i Vinterland senere. Dessverre var det stengt innen vi var ferdige med middagen, men det stoppet ikke oss fra å ha det litt koselig der selvom. Bare det med lysene som ikke slås av, men forblir på, det gir så julestemning. Jeg håper på å få dratt tilbake dit mens det er åpent for å nyte alt som er der. Inkludert varm drikke og god mat! Jeg må generelt komme oftere til Oslo spesielt på denne tiden, for dette gir meg ekstra julestemning. Nå har også all snøen regnet bort, men den kommer tilbake fortere enn jeg aner - og det gleder jeg meg til.


ANTREKK: T-SHIRT WITH A TURTLENECK

Dagen det var 1.desember satt jeg og bare tenkte over at jeg hadde ingen planer denne måneden bortsett fra de tradisjonelle feiringene. Dette ble fort vendt om på, og kalenderen min i desember er seriøst fullbooket bortsett fra et par dager jeg har skrevet hvile med store bokstaver. Det er julerush straks, og jeg jobber derfor mye på Urban fremover, dette er egentlig bare deilig da jeg allerede har brukt mye penger på gaver. Så det blir en grei lønn i januar, og det er litt av motivasjonen, og også en grunn til at jeg sprenger budsjettet på julegaver. Jeg er så ræva på å holde meg innenfor budsjettet i juletidene, fordi jeg bare elsker å gi folk gaver og glemmer litt at vi har blitt enige om en pris. Men for meg handler det ikke om verdien av gavene, men faktisk bare det å vite at jeg gleder en annen person som setter pris på det. I år har jeg prioritert flere små gaver, så det blir flere presanger enn kun èn stor. Jeg er endelig godt i gang med presanger, og kjenner jeg stresser mindre av det.


Jeg har noe morsomt å fortelle dere, eller en nyhet for min egen del. Det er at jeg har kjøpt meg et nytt kamera, Sony A6000. Jeg har seriøst brukt mange måneder på å bestemme meg for om jeg skal kjøpe det eller ikke, men på black friday slo jeg til. Å få 1500 kroner i rabatt, det skjer ikke ofte! Jeg har sett youtubevideoer for å lære meg mer om kameraet, og jeg er fremdeles amatør men jeg ser allerede flere innstillinger med kameraet som jeg er veldig fornøyd med. På bildene under var klokken 15:00, altså det begynte å bli mørkt ute, likevel med bare kit-linsen så ble det helt greie bilder. Jeg skal kjøpe en ekstra  linse, så det kommer til å ha myyye å si. Dette er jobben min, så å ha et ekstra kamera hjelper meg veldig her. Gleder meg til å teste det ut enda mer!


Hvis noen er kjent med dette kameraet, hit me up with some good tips!


Jakke fra Acne // Turtleneck fra Flat Top // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Nike // Sekk fra Forever 21

SHOOT BY KAROLINE

Jeg må virkelig le av meg selv, jeg planla å nesten få ordnet alle julegavene i dag med moren min i byen. Endte opp med å bare finne èn julegave, altså er det mulig.. Er det jeg som er kresen eller er det utvalget som bare ikke er bra i år?  Jeg velger å si en god blanding her. Heldigvis skal jeg inn til Oslo i morgen for å tilbringe dagen min der sammen med min flotte venninne Nora. Vi begge trenger å få handlet flere julegaver, så jeg kaller denne dagen for julegaveshopping. Hun er også ferdig med eksamen, så dette skal vi selvsagt få feiret litt senere på kvelden. Det er alltid så koselig å være med Nora, og nå er det en stund siden sist så nå gleder jeg meg til å se hun igjen for vi har myyye gøy å snakke om.


Hvis det er èn ting jeg elsker, så er det når jeg får bilder fra en fotoshoot nesten med en gang. Denne gangen kom dem lynraskt, og jeg er faktisk glad for at jeg takket ja til nettopp denne stilen. Denne shooten handlet nok veldig om at jeg bare må bli mer selvsikker uten sminke for min egen del, det å godta fregnene mine og skjønne at rødheter i ansiktet er helt vanlig og greit. Det er sprøtt hvordan jeg ofte ønsker å gjemme meg så fort jeg viser meg i offentligheten uten sminke, og hvorfor skal det være slik? Det er en befriende følelse å gå ut døren uten å føle behovet for å sminke seg. Men likevel gjør jeg det alt for sjeldent, og det er noe jeg vil forandre på. Det tar tid, men jeg tror det viktigste her er å bare gjøre det, og på den måten blir jeg vant til det. For skal jeg være helt ærlig, er jeg lei av å føle at jeg må gå rundt med en maske hele tiden for å kunne føle meg bra. Jeg vil føle meg bra, og jeg vil føle meg bra naturlig.

Sjekk ut profilen til dyktige Karoline på Instagram; karolinebskaug♥

EN ANNERLEDES FOTOSHOOT

Til vanlig er jeg den personen som aldri legger meg før 00:00, rett og slett fordi jeg sjeldent er trøtt tidlig. Men den lørdagen her er noe helt annet. Tenk at det er helg, det er lørdag og jeg sitter i sengen min nå og kjemper for å ikke sovne. Det finnes en grense på hvor tidlig man kan legge seg. Den uken her har det skjedd så mye, så jeg tror at det først er i dag jeg klarer å kjenne hvor sliten jeg er. Jeg var i Oslo i går kveld, og vandret i gatene og beundret julelysene som nå er satt opp. Jeg har ikke ord for hvor koselig jeg synes dette er, i tillegg så hjelper det litt med å få meg til å innse at det snart er jul. Altså hvor blir det av tiden? Jeg ligger så etter med julegaver i år at det ikke er mulig... Dette må jeg få ordnet neste uke, for jeg nekter å være en av de som handler i siste liten - jeg trenger tid.


Jeg var på en fotoshoot klokken 12:00 i dag i Oslo med Karoline som jeg kjenner via Urban og fellesvenner. Kjempetrivelig dame som det er lett å jobbe med, bedre enn det blir det ikke. Vi knipset bildene i et studio med masse stoler rundt meg, og fra andre fotoshooter jeg har vært på, så skiller denne seg mest ut. Den skiller seg ut fordi hun ønsket en mest naturlig look på bildene, og sånn har jeg aldri blitt fotografert før. Eneste jeg fikset på var øyenbrynene så de var bustete og så ufikset ut. Så dette er vel den shooten jeg har vært mest avslappet på, fordi jeg ikke har hatt mye å gå på og jeg da har skjønt at jeg bare må jobbe med det jeg har. Og det er et usminket ansikt.
GLITTERY XMAS DINNER

// Sponset event.


For en uke siden ble jeg invitert til et event i samarbeid med Urban Decay på Våghals i Oslo, der det skulle være en glitrende julemiddag med influencers. Jeg har fått en ny respekt for slike event, for jeg har vært på mange dårlige og overfladiske events men alle de siste jeg har vært på har vært så utrolig koselige. Jeg dro dit sammen med Anja og først fikset vi oss hos hun mens vi koste oss litt med musserende vin. Det villeste var hvor like Anja og jeg var denne kvelden, vi hadde ikke avtalt noe av dette, men begge møtte opp i svart jumpsuit og sleik. Så det var gøy!


Da vi kommer oss inn på resturanten så blir vi møtt på med lilla ballonger, rosa drinker og glitter overalt. Dekorasjonen var helt fantastisk, og man tenkte at her vil jeg være i kveld og ingen andre steder. Det var en god følelse å sitte med hele den kvelden. For stemningen rundt bordet var kjempebra, det var ikke ett sekund man ikke hadde drikke i glassene, og man ble rett og slett skikkelig skjemt bort. Det synes jeg vi fortjener en gang i blant. Som dere sikkert vet, så er ikke jeg så ofte på events, så jeg blir like overrasket hver eneste gang man får en fin goodiebag. Denne bestod av øyenskygge pallette, mange leppestifter, lipglosser og you name it. Hvis det er èn måned jeg skal rocke i år, så er det desember med tanke på all den flotte sminken jeg har fått.


Jeg har forresten en ny challenge til meg selv fremover, og det er å smile mer på bilder. Med det blir det også mer variasjon i bildene, så det er vel en god ting - er det ikke?


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA