hits

Mote

NEW IN - DR DENIM

Jeg er en av mange som sliter med å finne bukser som er perfekte i bena siden jeg er lav. Å være 1,65m har sine fordeler, men det følger også med en del ulemper.  Ett av mine største problemer er å finne bukser som er fine i lengden på meg. De kan sitte dødsbra på de riktige stedene, men lengden ødelegger. Jeg orker rett og slett ikke å måtte legge opp alle bukser jeg kjøper, så det ender opp med at jeg sjeldent har nye bukser. Det ironiske er at jeg sjeldent bestiller jeans over nett,  siden alle modellene er minst 1,75m høye så det nesten er en selvfølge at buksene er flotte på dem. Noe skjedde med meg her om dagen da jeg nettshoppet spontant, og valgte å gå for en jeans - det hender aldri (!!!!). Da jeg fikk den i posten var jeg allerede sikker på at jeg måtte returnere den, og hvert fall da jeg pakket den opp og hadde buksen rett foran meg. Så fort jeg lukket igjen glidelåsen ble jeg ikke annet enn sjokkert. Buksen satt kanonbra på, lengden var knall og viktigste av alt så følte jeg meg fin. Jeg følte meg ordentlig bra i buksen, og det er ikke mange bukser som gir meg en sånn følelse.

Buksen er fra Dr.Denim og modellen heter Jam. Jeg har størrelse 25/32 i buksen og den passer meg helt perfekt. Lengden på buksen går akkurat ikke i bakken noe jeg virkelig takker gud for at den ikke gjør. Dette er en bukse jeg kjenner at jeg trenger i flere farger, spesielt off-white eller bare helt hvite. Altså bare se så fin!

ASIAN FOOD MARKET

Døgnrytmen jeg har for tiden skal jeg verdsette hver eneste dag frem til jeg mister den, noe jeg er redd skal skje. Jeg våkner av meg selv mellom 09-10 på dager jeg har fri og det er så sykt deilig! Jeg kan ikke forstå hvordan jeg klarte å sove til 12 før, for jeg mistet så mye av dagen til tross for at det bare var snakk om timer. I dag våknet jeg til sol, og trynet til kjæresten min som fyller 25 år i dag. Det tok ikke lang tid før vi begge var ute av leiligheten og ville få mye ut av dagen. Vi begynte med litt shopping, noe som er litt farlig når vi to er sammen. Vi liker det samme, og sier alltid ja til et plagg når den andre spør om hjelp. Jeg vet ikke med dere, men jeg går så fort tom for energi når jeg går rundt i Karl Johan for å titte. Så vi kjøpte oss noe drikke på veien, før vi kom oss videre for å spise en kjapp lunsj. Planen var nemlig å dra innom Botaniske for å ta en god drink, og feire Kristoffer selvom den store feiringen er i kveld og i morgen. Jeg kjenner ikke mange som får en hel bursdagshelg, men det fikk han fader meg til i år.

Det ble spontan shopping av planter til leiligheten til Kristoffer og Alf, og på veien ville jeg endelig sjekke ut et asiatisk supermarked som ligger i gaten. Jeg går alltid ut av de butikkene med nudler og kjærlighetsfrukt gelè - veldig vanskelig å forklare hva det er... Men lychee er frukten og det smaker helt himmelsk. Det er nesten så jeg må ta bilder for å vise dere det, for godt er det virkelig.

I kveld skal jeg spise ute på Sud Øst med en veldig fin gjeng, så det gleder jeg meg masse til!

 

LA OSS SPOLE LITT TILBAKE

Det kan ikke finnes noe kjedeligere enn å være forkjølet og gå rundt med feber de dagene du faktisk har fri, og kan gjøre mye gøy med venner. Denne formen har vært her alt for lenge nå, og jeg er lei av å gå glipp av ting. Spesielt etter Findings ble formen min bare verre, og det kan jeg nesten takke meg selv for - til tross for at jeg pakket meg inn i hettegenser og jakke på festivalen. Men det var èn dag for sent tydeligvis... Jeg har avlyst mange planer som jeg gjerne skulle møtt opp på, spesielt events. Det var et møte jeg ikke avlyste som var viktig, og tenkte at siden jeg allerede var i Oslo så kunne jeg ta turen innom en pressevisning på veien hjem. Så fort jeg gikk inn døren slo feberen til, og alle jeg hilste på må ha sett hvor bleik og dårlig jeg så ut. Jeg ble der ikke lenge, for jeg følte folk trodde jeg var en helt annen person enn hva jeg er til vanlig når jeg er frisk. Sånt er bare ikke kult når man ikke føler seg bra.

Kameraet mitt er nesten støvete etter å ha ligget urørt i mange dager, men det blir med meg til Oslo i dag - og jeg skal få tatt igjen for uken som har vært! Til jeg har fått knipset mer, får det gå med noen bilder fra forrige helg. Jeg kjøpte meg en ny hettegenser fra Weekday, siden min gamle fra et annet merke var passe ferdig kan man si.Tar meg selv i å angre HVER eneste gang jeg velger røde lepper ovenfor min andre nude favoritt fra Inglot.

UNBOXING - LOUDS

Annonse for Louds.

 

Denne gangen har jeg fått velge ut alt av varer fra Louds selv, samt funnet meg noen nyheter som jeg har vært gira på å få i posten nå. Jeg bestemte meg for å plukke ut et helt antrekk, og noe som kan passe litt mer mot høsten som snart kommer. Det kan brukes til sene sommerkvelder også, og jeg vil derfor si jeg har plukket ut noen flotte skatter jeg kan bruke over lengre perioder. Problemet med meg er at jeg går inn i en sommer-boble, og selger alt av varme klær så jeg ikke har noe når de kaldere tidene kommer. Men denne gangen har jeg lært, og har nå bestilt litt varmere klær, så jeg fortjener en klapp på skulderen. Jeg bestilte varene for 3 dager siden, og jeg sitter hjemme i Moss med varene allerede. Jeg vet ikke om de jobber med en rakett i rumpa eller hvordan de får ut varene så raskt, men en ting er sikkert - jeg ELSKER å få ting tilsendt raskt. Det var litt viktig at det kom tidlig nå, siden jeg skal pakke til en reise jeg skal på nå til tirsdag og skal innover til Oslo allerede på mandag. Til en annen gang vet jeg at jeg kan stole på leveringstiden til Louds, og at det ikke blir noen forsinkelser og det er et stort pluss for meg som stadig vekk er på reisefot.

Jeg vil sjekke om dere kanskje liker en liten unboxing haul, som jeg aldri har gjort på denne måten før - så gi meg tilbakemeldinger på hva dere synes. Faller det i smak, så gjør jeg dette oftere!
 

 

U N B O X I N G     -     N E W     O U T F I T 

 

 

T-skjorte fra Cheap Monday HER - En basic t-skjorte med en enkel logo på er den perfekte detalj hos meg.

Totebag fra Santai HER - Jeg har seriøst snart alle totebags fra Santai, can´t help it. De er så fine!!

Bukse fra Holzweiler HER - Har dere sett noe så snadder? Denne er lekker til en hvit t-skjorte.

Jakke fra Holzweiler HER - Jeg er utrolig glad i å kjøre på med sett, så jakken ble det også på meg. Elsker fargene!

Solbriller fra LeSpecs HER - Vet ikke hvordan man som regel rocker disse, men jeg rocker de mest når de er lenger nede på nesen. Det gir en attitude som jeg liker.

Sko fra Vans HER - Skoene som passer til alt, et stort must å ha.

NEW IN - ACNE STUDIOS

Jeg gjorde det jeg ikke burde gjort mens jeg ventet på lønningen, og det var å planlegge hva jeg ville kjøpe forrige måneden. Det kan være farlig til tider, men måneden som var tjente jeg godt, og da ville jeg unne meg en ny designerveske da jeg har solgt min Louis Vuitton og Versace veske. Det var ikke planlagt å finne en veske på 1,2,3 men mens jeg scrollet nedover  new arrivals  på Acne Studios ble øynene mine store som klinkekuler. Det var sprøtt, for den vesken jeg så på skjermen var akkurat en slik veske jeg hadde skapt oppe i hodet mitt. Jeg pustet dypt ut mens jeg forstod at denne kom jeg til å bestille så fort lønningen kom.

Jeg hentet pakken i dag og altså hot damn (!!!). Denne går rett opp på listen min over favoritter, og glir inn på en god andreplass under Givenchy t-skjorten min. Fargekombinasjonen gjør den leken og stilfull, samt at størrelsen passer meg midti blinken. Den er verken for stor eller for liten, så jeg kommer til å fylle den opp akkurat perfekt med dilldall jeg trenger å ha med meg rundt i hverdagen. Det kule med bagen i sin helhet er at den er inspirert av utseendet til en papir-shoppingbag, bare de har dratt den så mye lenger med denne. At jeg har skrevet et helt innlegg om denne skjønnheten beskriver kjærligheten min for bagen. Kan dere forstå hvorfor?
 

 

T H E    P E R F E C T   O N    T H E   R U N    B A G

 

elsk elsk elsk.

INSTAGRAM FAVORITTER

Det føles ut som om jeg først nå har kommet tilbake fra ferien min i Spania, siden jeg hoppet rett fra et hotell til et annet, og denne gangen Farris Bad. Det har vært en lang og fin ferie som jeg aldri kommer til å glemme. Det jeg vil glemme nå er alkoholen og fyllesyken som er å kjenne på denne mandagen her. Dette er første dagen på flere uker jeg har fått sovet ut, uten å ha på en alarm og det er helt amazing. Jeg kjenner at jeg trengte å starte denne mandagen litt sent, bare for å kunne samle på krefter og gjøre meg klar for nok en hektisk uke som er rett rundt hjørnet. Planen i dag er å gå igjennom klesskapet for å kvitte meg med ting, for å kunne ha litt bedre samvittighet over shoppingen min i Barcelona. Skal noe nytt inn, har jeg avtale med meg selv om at da må noe gammelt ut.


Mens jeg har ligget i sengen alt for lenge denne morgenen med en hodepine som helst skulle vært borte, har jeg samlet noen av mine Instagram favoritter som jeg vil dele med dere. Dette er profilene som gir meg mye inspirasjon, motivasjon og mer lyst. Måten de tar bilder på, måten de kler seg på og måten de oppfører seg på er noe jeg blir dratt mot. De er spesielle og derfor personer som skiller seg ekstra ut i feeden min, nettopp fordi de kjører sin egen stil. Det elsker jeg!


D E T T E    E R   M I N E    F A V O R I T T E R

Har du noen favoritter du vil dele med meg? Og ønsker dere at jeg skal ha en runde nummer 2 med dette, men da med norske profiler som det er verdt å følge?

NIKE AIR VAPORMAX PLUS

Jeg nevnte i går at jeg har kjøpt meg noen nye sko her nede, og kan allerede si at det ble enda et par i dag - som betyr at jeg må selge litt ting når jeg kommer hjem. Det er den eneste måten jeg klarer å bruke skoene med god samvittighet. Jeg har ikke kjøpt noe vilt dyrt, men likevel så er to par med sko mye synes jeg. Jeg har lenge hatt lyst til å skifte litt av skoene jeg har hjemme, og få litt mer unike styles på hyllen min. Jeg er på god vei til det nå kjenner jeg, og er derfor så gira på å dele noen bilder av de nye skoene mine med dere.


Gårsdagens innkjøp av sko ble et par fra Nike, i modellen Vapormax som jeg allerede har et annet par i. Men dette er en Plus modell, så den er litt annerledes og litt mer ekstra i stilen. Jeg lette etter disse i New York da jeg var der med Martina tidligere i år, og da var det kun herrestørrelse som var tilgjengelig. Jeg sjekket sååå mange skobutikker at jeg hele tiden hadde et håp på å finne dem, men uten hell. Så i går gikk vi innom butikken 24 Kilates bare for gøy, og tror dere ikke jeg fant dem der?! Kristoffer kunne se på ansiktsuttrykket mitt at disse skoene skulle bli med meg hjem, og det gjorde dem. Modellen er helt super og jeg gikk med dem i dag, sååå fornøyd!


BARE SE HVOR FINE SNEAKERS


 

FØRSTE DAG I LONDON STRAKS OVERSTÅTT

Annonse - inneholder sponset produkt fra LOUDS


Det at jeg prøvde å holde meg våken frem til klokken 03 kan jeg bare angre på nå som jeg føler meg som en zombie, og ser ut som en. Jeg har aldri hatt ringer under øynene før, hvertfall ikke som jeg kan huske, så det at jeg har det i dag sier litt om mangelen på søvn. Selvom det har vært lite søvn siden vi kom til London, har vi holdt ut ganske så lenge og ingen har klaget - det er et mirakel hvis du spør meg. Det viser kanskje litt om hvor mye vi har gledet oss til å bare komme oss litt vekk og kunne være sammen, som ikke alltid er like lett å få til når alle jobber og er i forskjellige byer hele tiden. 


Vi bor på Park Grand Paddington Court de tre dagene vi er her, og Ida skal ha skryt for å ha funnet et så fint hotell på kort tid. Servicen her er kjempebra, og du legger merke til at det er veldig renslig på hotellet. Vi fikk ikke sjekket inn da vi først kom, siden vi var fremme veldig tidlig. Så vi satte fra oss bagasjen, før vi gikk nedover langs Hyde Park for å komme oss til Oxford Street. Det er 2 år siden sist jeg var der, og følelsen av å gå igjennom der er helt annerledes nå. Jeg føler jeg bare prioriterer ting på en helt annet måte nå, en sunnere måte og at turen ikke nødvendigvis blir bedre bare av å shoppe som gamle meg trodde. 


Nå sitter vi i sengen og stusser veldig over hva vi skal ha til middag. Det frister veldig å bare kjøpe med noe tilbake til hotellrommet, sette på en skikkelig jentefilm og få en ordentlig god natt søvn etter filmen.
Føler seriøst ikke at dere ser meg med annet enn denne totebagen, men jeg elsker den så mye og den er så fin. Den gjør alle antrekk flotte! Sjekk den gjerne ut her♥ Et lite tips; Skal dere på Topshop, bestill Fruit Tea med Passionfruit smak og med lyche popping boba (eller en annen smak du foretrekker). Du finner det i første etasjen ved kassen. Det er heeeeeelt nydelig. 

SCRUNCHIE DILLA

I perioder, spesielt om sommeren, er det slitsomt å ha håret nede for oss som har langt hår. Jeg blir sliten av å hele tiden måtte prøve å få styr på håret mitt når det går til alle kanter. Det var vel i desember jeg begynte å leke litt med håret mitt og se hva jeg kledde, for til tross for at jeg har langt hår, er jeg verdens lateste på å gjøre noe med det. Jeg føner det, og that´s it. Jeg krøller det en sjelden gang, men det er for sjeldent til å nevnes faktisk. Det er et slit å ha langt hår for min del da det er så mykt at det er vanskelig å bare få det opp i en dott på hodet. Så mitt løsning var å lage en hestehale, og så rulle håret rundt hestehalen for å få lage en lignende dott som andre. Bare en mye lavere dott som du kjenner kiler deg i nakken hele tiden. MEN ikke nok med det, så har jeg begynt å gå med lav hestehale. Det er litt befriende å kunne ha oppsatt hår siden jeg aldri egentlig trodde jeg kunne rocke det. Disse frisyrene kan lett bli ganske kjedelige, så jeg har blitt helt dilla på scrunchies nå av en rar grunn. De har eksistert i alle år, men nå har jeg fått øynene opp for dem. Jeg har fem favoritter som jeg rullerer på å bruke, og tenkte nå å vise dere mine favoritter samt skrive hvor dem er fra. 


Det skal så lite til for å lage en fin og sommerlig frisyre♥Fra Nelly.


Fra Nelly.


Fra Nelly.


Fra Glitter.


Fra Glitter.

DEN PERFEKTE HVERDAGSKJOLEN

Jeg har sett ferdig sesong 2 av 13 Reasons Why og det er farlig hvor avhengighetsskapende det er. Jeg er ikke personen som klarer å se en episode hver dag, for jeg er heller den jenta som setter av flere dager til å KUN se på serier. Jeg må vite alt, og jeg vil vite alt nå. Folk hører nesten ikke fra meg på dager de periodene jeg ser på serier. Men nå heldigvis, nå er det ingen serier jeg ikke har rundet for å si det sånn. Det føles kjipt, så hvis noen har noen serier å tipse meg om så kjør på! Jeg liker serier som Mindhunter, Dark, Dexter, Stranger Things, 13 Reasons Why, Riverdale, The End of The Fucking World, Pretty Little Liars og Gossip Girl. Jeg har begynt på The Rain, men jeg sliter litt med å bli hekta - noen andre som sliter med det samme? Jeg blir lett distrahert i denne serien, og det irriterer meg litt siden jeg virkelig få med meg hva som skjer, haha.


Over til en nytt emne; Jeg har funnet meg den perfekte hverdagskjolen som passer til absolutt alt. Enten om det er en helt vanlig dag, fest og/ eller antrekk til stranden. Det er altså en kjole som kan brukes til forskjellige anledninger og for meg er det alltid en investering når det er noe du kan bruke om og om igjen. Kjolen jeg snakker om er fra Weekday, som er en av mine favoritt butikker jeg handler mye i. De har alt du ønsker deg på et sted, og jeg har aldri opplevd å gå ut av den butikken der uten å ha funnet meg noe fint. Nå som sommeren kom før våren, basically, har jeg ikke rukket å skaffe meg sommerklær siden jeg solgte så mye av det på Tise. Så til alle som må hastekjøpe sommerklær, dra innom Weekday♥


Noen som kunne tenkt seg et innlegg med mine kjole-favoritter?


Processed with VSCO with al5 preset

Processed with VSCO with al5 preset

Processed with VSCO with al5 presetJeg drømmer om en slik bakgård, altså wow.

PUMA DEFY - 3 ANTREKK

Annonse for LOUDS


Er det noe jeg liker med å være ambassadør, så er det på grunn av alt jeg gjør som er utenfor min komfortsone. Jeg har ikke troen på meg selv, men det at andre har det og sier til meg at dette klarer du, det motiverer meg og gir meg lyst til å klare det. Bare det å lage video for meg er seriøse saker, noe jeg ikke er bekvem med og noe jeg innerst inne egentlig hater. Men de gangene jeg får det til, da er det gøy - og jeg vil kjenne på de følelsene om og om igjen. 


Jeg fikk en challenge (som jeg vil kalle det) og fikk beskjed om å prøve å lage en videoblogg der jeg styler ett plagg til 3 forskjellige looks. Jeg så for meg mye arbeid, overtenking og bare masse slit. Men vet dere hva? Da jeg satt og redigerte alle klippene gikk det opp for meg at dette fikser jeg. Til å være første gang så gikk det bedre enn jeg så for meg og det var derfor gøy for meg å se. Så gøy at jeg nå vil gjøre mer video! Fokuset skulle være på den nye skoen til PUMA, Defy, som har lansering 31.mai - den kommer i forskjellige farger, og jeg fikk velge fritt hvilken jeg ville fronte - og det var ingen tvil om hvilken sko som snakket til meg her. Noen så fete sko, og bare enda bedre å gå med.


Link til alle plaggene står under filmen♥

Antrekk 1: Jakke HER - T-skjorte HER - Skjørt HER - Solbriller HER


Antrekk 2: Genser HER - Skjørt HER - Totebag HER


Antrekk 3: Genser HER - Bukse HER 

EN NY GODBIT I KLESSKAPETTiden flyr, og det gjør at jeg glemmer så mye jeg har gjort - det er irriterende for jeg vil fortelle dere alt jeg gjør. For noen uker tilbake fant jeg en t-skjorte fra Acne Studios som jeg ble obsessed av. Jeg tenkte på den flere dager i strekk, frem til jeg bestemte meg for å kjøpe den og bli en fornøyd drittunge som jeg visste at jeg kom til å bli. Det verste med å like noe som dette er at det er Limited Edition produkter, da har du ikke så god tid på å bestemme deg. Med slike ting kjenner jeg alltid på en spesiell følelse inne i meg, og da vet jeg at jeg skal kjøpe denne fordi jeg elsker den. Dette er en basic but not that basic t-skjorte, og den gjør et kjedelig antrekk ti ganger bedre. Jeg klarte ikke å vente med å bruke den, derfor ble den med meg på Stratos festen som var 11.mai, og jeg følte meg rå så i den.


Disse bildene er redigert i appen UNFOLD - den vil jeg tipse dere om, for den er så enkel og fin å bruke hvis du vil gjøre noe litt ekstra med bildene og/ eller videoene dine♥

KJOLEN TIL DEN STORE DAGEN

Jeg skulle egentlig publisere ett innlegg i går, men det ble for sent og det får derfor vente til litt senere. 


Nå er den store dagen her, jeg sitter med vått hår, rumpa bar og blogger i en oversized t-skjorte. Men kan med all hast si at jeg ligger litt bak med alt som skal gjøres, men det er 3 flinke gutter bak meg som allerede jobber hardt på kjøkkenet for å gjøre alt klart til en stor frokost hos oss. Gjestene kommer klokken 09, da er det nonstop hele dagen. Jeg vet ikke om dere vet det, men jeg har aldri feiret 17.mai i Oslo før og jeg kjenner jeg gleder meg sånn. Stemningen, været, menneskene og maten - det er så mye jeg ser frem til og alt begynner snart. Heldigvis mangler jeg kun å føne håret, ta på leppestift og selvfølgelig ta på meg min flotte kjole. Det er så kjipt å ikke ha en bunad på denne flotte dagen, men det er noe jeg skal spare til og eventuelt få kjøpt neste år. Det er noe så vakkert, noe jeg gjerne ønsker å kunne gi i arv senere.


Jeg bestilte en nydelig kjole fra Asos, som alltid har kjoler til alle anledninger. Fargen var ikke vanskelig å velge da jeg ønsket en sofistikert kjole men med farger som passer til dagen. Det ble en mørkblå kjole, som har skikkelig puff på underskjørtet - noe jeg aldri har hatt før, men noe jeg uten tvil skal ha igjen.


Gratulerer med dagen alle sammen! Må dere kose dere gløgg ihjel i dag♥
NOE NYTT I KLESSKAPET

Plassen i klesskapet mitt blir bare større og større siden jeg selger unna ting på Tise om dagen. Jeg så noen av dere hadde kommentert og spurt om det er lov å selge produkter vi har fått sponset. Og jeg forstår absolutt hvorfor dette spørsmålet kommer, fordi det kan virke ganske shady som jeg er enig i. Men siden jeg som influencer får produkter som jeg skatter av, og så velger å selge det videre, må jeg igjen skatte 25% av varen. Så sånn sett synes jeg det er rettferdig måten dette blir gjort på, og håper dere kanskje ble litt klokere på dette også? Mye av varene jeg har solgt er gamle, noe jeg ikke har rørt på år og ting jeg føler jeg har "brukt opp". Jeg kjenner jeg trenger litt nye ting for å bare føle meg litt bedre, og føle meg mer motivert. Det er ikke mye å velge i om dagen, så derfor selger jeg unna en del så jeg bare kan handle litt nytt. Det tror jeg blir kjempebra! Jeg ser selv at stilen min forandres, og da må man ta farvel til gamle godbiter.


Jeg viser egentlig sjeldent mine siste innkjøp på bloggen, for jeg bare er verdens fjerneste på å komme på innspill til min egen blogg. Men jeg må bare vise dere mine to siste innkjøp fra Weekday, for jeg er så fornøyd. Jeg fant en loose fit bukse som var helt nydelig i fargen, og den klarte jeg ikke å glemme, så det kaller jeg for kjærlighet ved første blikk. Den ble med meg hjem, sammen med en helt hvit og enkel genser som er litt oversized. Jeg kjenner at jeg trenger litt enklere valg i hverdagen når det kommer til klær, og disse to var midt i blinken.

STARTER UKEN MED EN FOTOSHOOT

Jeg valgte å ta en bloggfri helg da kjæresten min kom for å tilbringe tid med meg og familien min. Det å koble ut en helg for å prioritere det, det synes jeg er veldig greit. Spesielt når han ikke har møtt familien min så mange ganger enda. Det var veldig hyggelig i helgen, og spesielt da man ser at alle har det gøy - det betyr veldig mye for meg. Lørdagen tilbringte vi hele kvelden på bowlingen der vi bokstaveligtalt ble til det stengte. Jeg har ikke sett foreldrene mine ha det så gøy på lenge, så den helgen her kommer jeg til å huske i en lang tid fremover.


Så nå som jeg er tilbake etter en liten frihelg, har jeg allerede noe nytt å fortelle dere. Jeg skulle egentlig ikke innover til Oslo før på i dag, men siden jeg ble spurt om jeg ville stille opp på en shoot i Oslo i går så kunne jeg ikke takke nei. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg synes det er kjempegøy å stille opp på slikt. Så derfor dro jeg innover på søndagen for å få en god natt søvn før det var opp tidlig i går for å gjøre meg klar til en shoot. Typen min og kameraten hans Christian er de som knipset bildene for en ny kolleksjon som har kommet i butikk på Svean. Det er så mye fint at det er farlig å ha shoppestopp og gå inn i den butikken å vite at du ikke kan kjøpe noe. Jeg er stolt og sjokkert over at jeg klarte å motstå fristelsene, for der er det alltid mange fristelser. Hvis jeg ikke kjøper noe i New York, så vet jeg hvor jeg kommer til å brenne alle pengene mine for å si det sånn.


Dette skulle blitt publisert i går, men med trøblete nett var det lettere sagt enn gjort.

DEN LILLE RØDE

Denne helgen her har jeg gledet meg til helt siden den ble spikret. Jeg har skiftet på sengen, støvsugd huset og tørket støv for at det skal være klart til kjærestebesøk i morgen med familien min. Men før det skal jeg på sleepover i Oslo hos min kjære Nora i kveld, som også ga meg den flotte røde sekken i julegave. Hvor flott er den ikke?! Rødfargen gjorde meg forelsket, og jeg vil begynne å gå med mer rødt kjenner jeg. Det er så tøft, pent og majestetisk synes jeg. Jeg har allerede blitt dilla på å lakke neglene mine røde, og OM jeg har fått ros for den fargen. Kanskje rød er fargen min uten at jeg egentlig har visst det? Den går jeg i hvertfall med på å teste ut. Men først skal jeg kvitte meg mer litt mer godbiter jeg har i klesskapet mitt, så følg med på Tise - @madeleinepedersenn. Jeg har blitt avhengig av å selge klær, men det er en avhengighet jeg elsker.


Forresten, denne morgenen har vært et rent kaos. Satt og kom inn på Ticketmaster 09:05 for å kjøpe Eminem billetter men "kom ingen treff" what so ever. Så leste jeg på nettet at en ny rekord er satt på at billettene ble utsolgt 09:06. Altså hvor uheldig kan man være? Men jeg hadde flaks i uflaks når jeg har så fine følgere på SnapChat, så jeg har fått ordnet billetter likevel så nå kan jeg ta meg helg! Til dere andre som var uheldige; Følg med på facebooksiden til Ticketmaster, for der er det konkurranser hvor de deler ut billetter. I tillegg har jeg hørt og lest at det ikke er umulig for at det blir lagt ut flere billetter for salg nærmere konserten. Så følg med♥

Sekken er fra Zara.

FAVORITTER FRA NELLY

// Innlegget inneholder adlinks.


Nå begynner det å bli et par uker siden jeg startet shoppestoppet, og det som er sprøtt er at det går veldig bra hittil. Jeg føler ikke behovet for å trenge å kjøpe noe, men det er klart det dukker opp flotte ting i ny og ne. Den største forskjellen er vel å se brukskontoen min stå så stille som den gjør. Det er kanskje den beste delen med shoppestoppet! Jeg kjenner allerede at det begynner å bli mye som er godt brukt i klesskapet mitt, men så langt er det snakk om kreativiteten og det går greit haha. Jeg gjør kanskje ikke en så lur ting, men jeg driver å finner ting jeg ønsker meg som jeg lagrer i en egen mappe. Bare for å kunne unne meg noe når shoppestoppet mitt er over. Jeg er ikke halvveis engang, men jeg kan rett og slett ikke bruke penger på klær nå. Budsjettet er ganske tight, så jeg må prioritere riktig.


Når jeg forteller om mappen min som heter "wishlist" så er det flere produkter jeg har sett på som er fra Nelly. Det er litt ironisk at når du ikke kan bruke penger på shopping, så er det selvfølgelig da du finner mye du vil ha. Nok en gang får det bli candy for the eye, men noen ganger holder det også!


Er det noen andre som også har shoppestopp nå - hvordan går det i så fall?♥1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER

KØBENHAVN

// Annonse i samarbeid med Egmont Publishing.


Vel jeg tror ikke mange kan si at de bare har hatt en dagstur til København fashionweek, men jeg er èn av dem som slår til med den der. Jeg har visst det lenge, men hele tiden vært usikker på når jeg skulle si det at jeg nesten unngikk det. Derfor kan jeg kanskje starte med å fortelle at denne reisen dro jeg på sammen med den nye, hemmelige kunden min. Og om vi har fått gjort mye på under 24 timer!!!! Jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte, så jeg kan kanskje starte med at vi tok et tidlig fly klokken 09:00 til København, der vi raskt måtte komme oss inn på hotellet for å føne håret etter en ganske våt gåtur. Jeg dro til København med krøller, men i det jeg satte foten min på bakken var det vått og rett. Litt av en start på fashionweek, men det er bare gøy - for hvor typisk er ikke det? Min første gang ever i København, og i tillegg på fashionweek så skal det bli en wet look jeg går for. Etter å ha fått igjen varmen, og blitt tørre så dro vi på Mother for å spise en rask lunsj før dagen virkelig skulle begynne. Revolver var første stopp der vi dro for å få inspirasjon, snakke med mennesker og slå til med et møte. Jeg er overrasket over hvor mye gratis alkohol folk serverer deg her, så jeg var bestemt på å takke nei etter glass nummer to. Hvis ikke hadde det gått en dizzy Madeleine gjennom hele messen.


Neste location for dagen var CIFF - og altså jeg har hørt så mye om dette at jeg bare måtte komme meg dit for å se. Jeg ble helt satt ut med en gang man kom inn, for alt er gjennomført og det er bare så spot on. Så mye inspirasjon man kan få på et sted er ganske nytt for meg, men det var så godt. Vi var der lenge, men det føltes så kort før vi skulle ta taxi til visningen Holzweiler hadde den kvelden. Eneste jeg kan si er wow. Jeg fikk gåsehud av visningen for det var så mye kraft i arbeidet deres og det så man på resultatene av kvelden. Min første visning ever, og den var vill - det er alt jeg kan si.HØYHÆLTE SKO ALLE KAN GÅ I

Jeg satt her kanskje i omtrent 10 minutte og funderte over om jeg skulle ha denne overskriften eller "Ukens tips". Men da slo det med at jeg ikke har hatt uka som har gått på veldig lenge, så jeg skal nok begynne med det igjen - for det slo så bra an sist. Det er også en enkel måte hvor dere kan bli bedre kjent med meg, gjennom de minste ting! Er dere enige?


Så selvom dette innlegget ikke heter ukens tips, ønsker jeg likevel å tipse dere om noe. Da jeg var yngre, fra 16 til 19 klarte jeg å gå på pumps som var opptil 15 cm høye og med tynn hæl. Hvordan jeg klarte å gå med dette uten at det så ut som om jeg hadde fått en rakett opp i rumpa er et stort spørsmål. Jeg husker at det ikke var så behagelig etter flere timer, og akkurat der mister jeg litt den verdien av sko som sa koster flere lapper - men som ikke er komfortable å gå i. Jeg gikk rett fra hæler til sneakers, og der har jeg stått stille i flere år. Men jeg fant nylig et par lakksko fra Zara som er stilrene i designet, og hadde hæler på 6 cm. Dette er pumps man gjerne kan bruke til hverdags, for de er så enkle men likevel så fine å se på. Grunnen til at jeg mener de kan brukes til hverdags er fordi de er behagelige å gå med, du får støtten du trenger i skoen og du mister ikke balansen på en så lav hæl som dette. I disse skoene føler jeg meg som en kvinne, og ikke lenger en ungdom som skal tøffe seg med å ha på seg de høyeste skoene på en fest - not anymore.


Så hvorfor er disse skoene så spot on som jeg får dem til å være? De har utseendet, kvaliteten og høyden jeg er på utkikk etter. Men det beste av alt er prisen på disse. Lakkskoene ligger på 199 kroner (sjekket nettbutikken og de er nå nedsatt til 139 kroner) og for slike sko som dette kunne jeg med glede betalt mye mer fordi de har reddet meg fra å tro jeg aldri kunne gå med hæler igjen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SHOP SHOP

Nå dere, nå kan jeg endelig fortelle dere at jeg er finito med alle julegaver. Eller mangler å pakke inn et par, men nå er alt kjøpt og det føles amazing. Det er så rart hvordan denne julemåneden kan bestå av så mye kjærlighet, sorg og stress. Hvert år minnes jeg på at det er flere familiemedlemmer som ikke lenger er hos oss, som er dypt savnet - det blir liksom ikke helt det samme uten våre kjære. Likevel er det så masse kjærlighet her, og det elsker jeg. I år bestemte jeg meg for å handle flere små gaver, enn kun èn dyr - kun for å gi litt mer til samme pris. Om det har funket finner jeg ut av på julaften, men jeg synes jeg har nailet dette, så det er ikke meningen å være cocky her men selvtilliten er på topp nå altså.


Det har vært mye frem og tilbake i Oslo de siste ukene, og i dag var siste dagen før julen. Det er litt deilig, for nå kan jeg prioritere litt mer ting som foregår her hjemme og det er godt. En annen ting jeg undrer veldig på er om dere er flinke til å kun prioritere gaver til andre, for jeg finner selvfølgelig sååå mye fint som jeg selv vil ha, i tillegg til gaver. Så nå sitter jeg på rommet mitt med 2 nye t-skjorter, en fra Acne og en fra Tom Wood som jeg handlet på søndagen. Tom Wood t-skjorten har jeg på meg på bildene under, og den kjøpte jeg i en stor størrelse for å gå litt i ett med den andre oversized t-skjorten min som er svart. Denne har flere av dere spurt om, og det liker jeg! Gøy å se at dere liker det samme som meg.
Da har man shootet inne på Yme også si, takk for meg.

FAVORITE PAJAMAS

Denne uken her går virkelig i et høyt tempo, jeg klarer ikke å henge helt med men det er likevel gøy. Det er mye jobbing på Urban siden det er jul neste søndag (!!!) og mange trenger hjelp med gavehandelen. Så vi er fullt opp på jobben, og det er det som gjør det ekstra morsomt. Jeg var på nattåpent i går, og herlighet så sent jeg var hjemme og opp tidlig igjen i dag. Jeg skal på jobb igjen nå, og det at jeg sitter her å blogger er egentlig feil prioritering nå som jeg burde komme meg ut av pysjamasen og inn i arbeidsklærne.


Siden jeg klarte å snike inn pysjamas-setningen over her, er jeg nødt til å fortelle dere om den. Jeg fikk den i posten av BikBok, en fin overraskelse som jeg ikke forventet. Det syke med dette er at jeg har lenge sagt til venner at jeg skal skaffe meg en mann og kone pysjamas, og da har jeg alltid tenkt på slike som dette i striper - er dette rart? Hope not.. Derfor ble jeg bare helt i hundre da jeg pakket opp pysjamasen, og det beste av alt; Den er enda diggere på enn hva dere forventer. Det er silke, så det er helt utrolig hvor behagelig det er. Det er kjempesøtt, oversized i størrelsen og det er enkelt å slenge på seg. Jeg ser helt forvrengt ut på morgenen fordi jeg er så trøtt, men slike søte pysjer som dette får meg til å føle meg fin SELV tidlig på morgenen. Dette pysjsettet har jeg i størrelse x-small, så dere kan se her hvor oversized det er.


BEIGE SNEAKERS

// Sponset produkt.


Det er veldig uvanlig for meg å jobbe på en søndag, og tror ikke jeg har gjort det før på Urban. Jeg gikk inn på senteret, forventet så vidt en levende sjel der og det jeg møtte på var apekatter overalt. Jeg har aldri vært så sikker på at det skulle være lite folk, som det jeg var i dag og jeg fikk meg et megasjokk. Det var gøy, for jeg våknet sånn brått og skjønte at nå får jeg brette opp ermene og skru på turboknappen. Det vil bli veldig mye jobb denne uken, men jeg skal prøve så godt jeg kan for å få knipset noe fra dagene mine likevel.


Hver måned er jeg så heldig (og veldig takknemlig) som får plukke ut noen produkter fra en av nettbutikkene jeg er innom mest. Det er fremdeles sprøtt å tenke på at jeg alltid har vært en kunde hos Junkyard, men det plutselig ble til at jeg ble en samarbeidspartner. Jeg kan vel takke dem for at jeg har den stilen jeg har til en stor grad, da det er produkter derfra som fyller opp klesskapet mitt. Denne måneden ville jeg ha meg noen nye sko, og som dere vet bruker jeg Air Force hver vinter - også noen ganger på sommeren, meeen det kan bli litt for varmt til tider. Jeg har denne modellen i helt svart og helt hvit, men ville kjøre på med en liten forandring her og kjørte på med beige sneakers med gummisåle. Jeg har sett dem på andre jenter, og trodde ikke de skulle se så bra ut på - but damn, de er godteri for øynene mine og jeg måtte bare ha dem. Jeg har kjøpt meg høye sokker fra Stance, så disse kommer jeg til å rocke sammen med mine nye sko.


Bruk rabattkoden "MADELEINEP15" og få 15% rabatt på Junkyard ved kjøp over 500 kroner. Det gjelder ikke salg, deal eller kampanjer! Den er gyldig ut 31.desember.

Skoene finner du her.

18 KJOLER TIL JULEBORD

// Innlegget inneholder adlinks.


I fjor var jeg veldig sent ute med å bestille meg kjoler til julebord og alle de andre fine anledningene man får i desember. Jeg var i sånn last-minute-shopping-mood da jeg fant kjoler sist, og det var faktisk veldig kjipt. Det var kun rester igjen, så og si alle størrelser var utsolgt. Og jeg satt med få valgmuligheter, så DET skal ikke skje i år. Jeg har allerede bestilt meg noen kjoler fra Nelly, men jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg. Så jeg skal bestille noen av de kjolene som er i dette innlegget, for jeg vet ikke hvordan de sitter på kroppen min i forhold til på de smashing modellene. Jeg vil heller bestille for mange kjoler, og finne noen jeg er fornøyd med, enn å sitte med kjoler jeg bare er nødt til å bruke fordi jeg ikke bestilte annet.


Jeg har funnet frem mange flotte kjoler som passer til julebord, julaften, nyttårsaften and you name it. Glitter og basic looks, kombinert med accessories kan bli så sykt pent med disse kjolene.


Skulle dere ikke finne dere noen kjoler på Nelly anbefaler jeg på det sterkeste å sjekke ut Asos. Der er det mange billige kjoler (også mange sjukt dyre). Men her kan dere få det levert på døren med express levering mot ekstra kostnader selvfølgelig, det er snakk om toppen 3 dager. Jeg bruker denne veldig ofte, spesielt nå. Så er du i siste liten, det er krise og du ikke har en kjole - tenk på dette♥HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

ONSDAGEN MIN OPPSUMMERT

06:30: Jeg våkner opp i Oslo og er helt SYKT spent på dagen. Jeg hopper i dusjen, ordner meg og sørger for å ha noen minutter der jeg bare kan slappe av før jeg skal gå ut døren. Så tar jeg t-banen til Nydalen for å gjøre meg klar for 2 møter som jeg skal på denne dagen.


08:30: Jeg møter min flotte sjef fra Side2 for kaffe - men for min del varm kakao på Egmont for å gå igjennom dagen og for å roe nervene mine. Jeg har aldri vært så spent, klam, stresset, gal og nysgjerrig på en gang før. Jeg har ikke vært tilstede den siste tiden på grunn av nettopp dette, så den keep calm talken trengte jeg.


09:30: Jeg skal møte noen viktige og ikke minst flotte mennesker som jobber i Egmont, for nå (som noen av dere kanskje har fått med dere) har en del av Side2 teamet seg opp med Egmont for å virkelig sette en ny standard for hva dem driver med. Møtet går bra, jeg sitter der spent og føler meg klar for å snart kjøre på med det siste, viktige møte som jeg har denne dagen.


11:00: Det er lunsjtid!!!! Jeg går ned til kantinen og ansiktet mitt lyser opp i det jeg ser det er varme poteter man kan forsyne seg av. Jeg tenker at denne dagen begynner å bli preeetty good da det til og med serveres min favorittmat over alt på jord. Hvis jeg sier at jeg liker deg like godt som poteter, så er det noe av det beste du kan høre fra meg - for da liker jeg deg sykt godt. En god 10/10.


11:50: En annen blogger og jeg blir fraktet videre til vårt siste møte for dagen, og vi er ikke annet enn megaspente på hva vi har i vente.


12:30: Møte jeg har ventet på er endelig her, og jeg prøver å skjule gliset mitt for å prøve å holde meg profesjonell - men det er bare for vanskelig og jeg klarer ikke å gjøre annet enn å glise under hele møtet. Jeg ble både fascinert og inspirert over å se hva man kan klare, så lenge man har troen på seg selv, er kreativ og har riktige mennesker bak seg.


15:48: Jeg setter meg på toget hjem til Moss og sitter der med nudler med kylling fra Deli De Luca som jeg bare ikke våger å spise. Jeg vet ikke hva det er, men jeg får så fort sosial angst for å spise foran folk når jeg vet at det lukter. Så jeg turte ikke å spise nudlene før jeg hadde sittet på toget en halvtime, og de fleste menneskene hadde gått av. Lenge leve kalde nudler og heia meg <3


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YELLOW MEETS ORANGE

I mange år var jeg jenta som ikke likte å sove borte, ikke fordi jeg savnet foreldrene mine - eller jo det òg. Men jeg følte meg så trygg på rommet mitt, at jeg alltid fant på unnskyldninger til å ikke kunne sove over hos venner. Jeg likte å ha alt det jeg hadde rundt meg hele tiden. Men jo eldre jeg ble, desto lettere var det å gå ut av slike vaner og bli vant til å sove borte. Nå er det noe jeg elsker, og jeg gjør det gjerne hele tiden! Jeg sov hos Martina i natt, vi var alt for lenge oppe og så på Dexter som jeg ikke har sett på flere år og oh my.... Jeg elsker fremdeles den serien, så jeg skal fortsette der vi slapp i går. Denne morgenen stod vi opp og gjorde oss klare til en treningsøkt før jeg måtte komme meg hjem og ordne meg. For om ikke så alt for lenge skal jeg inn til Oslo, og sove over der. Hvor sprøtt - jeg har gått fra å ikke like å sove hos andre, til å elske det.


Grunnen til at jeg skal sove over i Oslo er fordi jeg skal i noen møter i morgen som er veldig tidlig på morgenen. Så jeg ønsker meg en god natts søvn og føle meg opplagt i morgen, og derfor slippe å tenke på pendlingen som ofte stresser meg unødvending mye. I morgen er en viktig dag, og jeg kan faktisk ikke sette ord på det. Jeg har tenkt så mye på den dagen at jeg har ordnet antrekk for flere dager siden - og siden jeg ikke har gjort annet enn å se trøtt og sliten ut i dag får dere se antrekket nå.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne sennepsgule buksen har jeg også i tre andre farger. Kjærligheten jeg har for dem er virkelig stor, og jeg får ikke nok av dem. Jeg bruker x-small i dem, og det er en bukse som sitter amazing på rumpa. Jeg har aldri likt bakdelen min, men for en gangsskyld føler jeg ikke et behov for å måtte dekke den til i disse.


// ADLINKS 


Buksene finner du her ⇓

Sennepsgul her

Hvit her

Svart her

Burgunder her.

SLIKE BOOTS BØR ALLE HA ET PAR AV

Jeg våknet opp til mye snø, og til å være en jente som ellers ikke liker vinteren så var det koselig å se all snøen. Selv på de mørkeste dagene gjør snøen dagen lysere, og akkurat det liker jeg godt. For en blogger så er dette en litt vinn-situasjon, når det ellers er skikkelig mørkt ute. Snøen blir en så fin kontrast på bilder, så jeg håper på å få knipset noen fine bilder ute snart. Jeg håper også på å få litt mer julestemning i år, så forhåpentligvis kan snøen ligge frem til nyåret. Det hadde ikke gjort meg noen ting.


Nå som det bare snør og snør, og ikke slutter så må jeg begynne å tenke over hvilke sko jeg kan bruke. Jeg er en sneaker jente, som egentlig vil bruke sneakers året rundt. Men den perioden der det er mye snø, så må jeg dessverre la dem bli igjen på hyllen og heller ta frem noen som er mer aktuelle for været. Det er spesielt et par boots jeg synes alle burde ha, og det er fordi de THE BOMB! Slike sko gir meg selvtillit, det krydrer opp et ellers så enkelt antrekk og man blir litt høyere. For meg er det noe av det beste jeg vet om, når jeg føler meg litt høyere. Boots som dette som nesten er like høye bak som foran, er for meg mye lettere å gå i - enn sko som kun er høye bak. Der mister jeg litt av det komfortable jeg ser etter i sko. Derimot er disse alt jeg ser etter når jeg vil handle nye boots, og til tross for at disse er fra den utenlandske nettbutikken Asos, så er ikke tollen så dyr i og med at skoene i seg selv ikke koster så mye.


De har utrolig mange fine boots til en god pris på denne nettbutikken, so go for it!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ØRERINGER PÅ BUDSJETT

Vinneren av Junkyardkonkurransen er Madelen. Gratulerer så mye! Du vil bli kontaktet på mailen din veldig snart.


Jeg vet ikke med dere, men jeg er veldig glad i å bruke øreringer for å bare føle meg litt ekstra stelt. Hvis jeg ikke engang orker å fikse meg med sminke, så føler jeg den lille detaljen i ørene kan ha mye å si. Men det er ikke det eneste, prisen har for min del veldig mye å si - for jeg er ikke interessert eller villig til å bruke mange hundrelapper på noe som bare skal henge i ørene mine. Så klart kan jeg falle for mange i en drøy prisklasse, men det hadde aldri falt meg inn å i det hele tatt vurdere dem. Jeg har funnet så mange fine til en billig penge, og jeg får seriøst en indre ro av å tenke på at jeg så vidt har brukt noe penger på dem men likevel elsker dem. Å bestille dette over nett har jeg bommet på flere ganger fordi de enten er større eller mindre i virkeligheten, og derfor ikke hva jeg så for meg. Så de øreringene jeg bruker i hverdagen nå, alle disse har jeg funnet i butikker og jeg har en liten boks med alle favorittene mine som jeg tenker å vise dere. Jeg er veldig glad i å variere med både sølv og gull, men har nylig funnet noen i stål - og dette er desidert favorittene på grunn av størrelsen og hvordan de ser ut.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


WHERE DID I BUY THESE


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjøpte disse for 198 kroner på Bjørklund. Dette er øreringer i stål, og de nyeste i den lille samlingen min. Det her vil jeg si er en størrelse som passer dem som ønsker litt mer synlige øreringer, enn bittesmå som resten over her.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle disse er kjøpt på H&M, til en veldig billig penge. De tynneste i gull, som også er de største OG minste kommer i en pakke med mange flere som er mye større. Men størrelsen på disse er akkurat perfekt for å unngå en Khloe Kardashian look he-he.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse er kjøpt på Glitter for mange, mange år siden. Men jeg har nylig vært innom, og de har veldig fine øreringer til en billig pris - så sjekk gjerne ut den butikken for fine og små øreringer. Alt trenger jo ikke å koste for å se bra ut?

SHOOT BY MARKUS

Jeg vet ikke hva som foregår meg meg om dagen, jeg stresser så usedvanlig mye for ingenting. Jeg har ingenting jeg gruer meg ting, heller ikke noe viktig som skal foregå som jeg må bite tennene sammen for så stresskvisene har kommet - og de har kommet over natte. Jeg har søkt på hvordan man blir kvitt kviser over natten, og skal nå teste ut noe som innebærer en hvitløk (???). Det er like rart for meg, som det sikkert er for dere å lese det. Jeg skal ta det på i kveld før jeg legger meg, den lille saften som kommer ut fra hvitløken og så skal jeg ta plaster over slik at det holder seg på riktig sted og dreper kvisene. Det står at det skal virke på normal hud, og jeg har normal hud såå det blir gøy å teste ut dette. Hvis ikke så får dere dele noen andre tips med meg!


Jeg har allerede fått bildene fra Markus som jeg hadde en fotoshoot med på mandag, og jeg elsker viben på bildene. Veldig casual, men en vintage look. Det var så utrolig kaldt at jeg ikke klarte annet enn å posere med en hettegenser, så mååå/ vil på flere shoots med Markus der det også er litt varmere. Vi gikk inn i det jeg trodde var en liten kiosk, før jeg så videre inn i en annen dør. Fikk en sånn hemmelig-dør følelse av det, for inn dit jeg så, der var det fullt av gamle tog som har blitt brukt i fortiden. Jeg ble inspirert, men utrolig skuffet også med tanke på at så fine tog ikke lenger brukes. Jeg må tilbake til Majorstuen veldig snart bare for å knipse flere bilder av hvordan det museet ser ut. For WOW, for et sted. Bare se for dere en sommerlig shoot her, leve seg inn i en verden som ikke lenger eksisterer og bare late som om du er en ung jente fra 1800-1900 tallet, oh my...
Sjekk gjerne ut profilen hans på Instagram; @markussvenberg.

EN TING MAN ALDRI FÅR NOK AV

Det har vært så mye som har skjedd denne helgen, og er grunnen til at jeg ikke har oppdatert sosiale medier så mye. Onsdagen var jeg på en shoot i Oslo som jeg gleder meg til å resultatene av snart. Fredagen var det tid for en langhelg i Oslo, og helgen startet med en kunstutstilling før jeg og flere venner dro videre for å se Thor på kinoen. Lørdagen var vel den dagen jeg hadde gledet meg mest til, for da skulle jeg nemlig feire flotte Lisa som ble 23 år - absolutt hele den dagen var så koselig, og jeg skulle så gjerne opplevd den èn gang til. Søndagen var det bare film, kakao og junkfood på menyen før jeg gjorde meg klar til nok en shoot som var i går. Så jeg venter på bilder fra 2 forskjellige shoots, og jeg gleder meg til å få dem - deilig med litt stilige bilder å dele, annet enn alle bildene jeg knipser selv.


Jeg brukte noen nye sko denne helgen fra Junkyard og det er ingen overraskelse at dem er fra Puma. Jeg har akkurat denne modellen i 2 andre par, men nå var det på tide med nok et par med hvite sneakers. Min personlige mening er at det er en ting man aldri får nok av. Ingenting er som et nytt par med hvite sneakers, og disse bare elsker jeg. Det jeg liker så godt med disse basket platform skoene er at platåsålen er litt høy, så jeg automatisk føler meg høyere - altså kulere. Det er en rar greie jeg har fått for meg, men ahh! Det er bare noe med disse skoene som gjør at jeg ikke klarer å få nok av dem, de er så pene i designet og gjør et antrekk så cleant. Når det gjelder sko har jeg to stiler - en clean look og en crazy look der jeg går for litt villere farger. Nå kjente jeg at det var på tide med nok et par med en clean look.
Skoene er sponset & de finner du her.

THINGS I WANT BUT CAN NOT BUY

// Innlegget inneholder adlinks.


FOLKENS! Jeg hater å skryte av meg selv, men dette er store greier så here we go; Jeg har trent to ganger denne uken. Fra null til to er ganske bra. Jeg trente armer i går, og ben i dag - så dere kan bare tippe hvor ille hele kroppen min vil føle seg i morgen. Sliter allerede med å få på meg overdeler, så dette blir en morsom helg dere. Det blir ikke noe raving her, men heller en rockefot som kan beveges på. Jeg har enda ikke ordnet kostymet til lørdagen, så har dere noen råd om hvor jeg eventuelt kan få tak i noe som er morsomt/ eller kanskje noe hjemmemekka? Trenger hjelp asap.


Budsjettet mitt er ganske lavt denne måneden og det er kort fortalt pga lite inntekter på bloggen. Man har følgere, ja, men kunder er en annen sak. Derfor er det null shopping som er godtatt for tiden. Likevel klarer jeg ikke å motstå fristelsene til å ta en titt innom Nelly for å sjekke ut nyhetene der. Jeg har trossalt bursdag i november, så det er alltid kjekt å være tidlig ute med hva man ønsker seg slik at de nærmeste har en mulighet til å skaffe det i tide. Jeg fant veldig mye fint, og kjenner at jeg gjerne skulle hatt noe av dette allerede nå. Hjertet mitt blør de gangene produkter er utsolgt før jeg rekker å få tak i det. Med min flaks for tiden, så kommer det ikke som en bombe hvis de er utsolgt innen jeg har fått lønn.HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


Dette er buksene jeg forguder og som jeg har 3 par av: HER // HER // HER


HER // HER // HER

REISEFEBER

Jeg begynner endelig å få reisefeber, og jeg begynte å lure på om den i det hele tatt ville komme denne gangen. Men den kom, og jeg er så glad for det. Jeg elsker følelsen av å ha reisefeber, det lille stresset som bare er teit å få. Jeg skulle gjerne hatt en stor koffert med meg på tur, for jeg kjenner at 1 uke i en håndbagasje er greit umulig å få pakket ned. Jeg er den personen som da vil prøve å overbevise folk om at det likevel går, så jeg gir ikke helt opp enda. Jeg har med meg noen høye støvletter som jeg har fyllt opp med både undertøy og sokker, inkludert litt diverse. Jeg må le av måten jeg pakker på, for jeg finner alltid små overraskelser jeg hadde glemt jeg hadde pakket på lure steder. Neste gang dere hører fra meg så er jeg i Stockholm, så følg med på bloggen - er mye morsomt som skjer denne uken.


Selv om pakkingen har vært prioriteringen i dag, så har jeg likevel vært ute og feiret min kjære mamma som fyller år i dag. Før vi gikk inn på Ro, måtte jeg bare få knipset noen raske bilder av en jakke jeg vant på ELLE-festen. Eller vant og vant.... Det var et lykkehjul, og det var spesielle tall du måtte lande på for å vinne, jeg tapte egentlig - men han som stod der ville gi meg en jakke uansett, så THANK YOU! Jeg elsker jakken. Jeg har en lignende, men denne er hakket finere må jeg si.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

STROLLING AROUND

Da jeg sa at oktober kom til å bli en stressende måned så tullet jeg virkelig ikke. Jeg kan takke meg selv for at jeg er overalt, men jeg ELSKER det. Jeg er så glad for at jeg sier ja til å være med på alt, selvom det så vidt går opp i opp. Jeg må lide av frykten av å gå glipp av noe, for jeg har aldri vært så aktiv som jeg er nå. Jeg vil heller sitte igjen med mange gode minner om hva jeg har opplevd, enn å bare fortsette å drømme meg bort i det jeg skulle ønske at jeg gjorde. Jeg er full av gode følelser nå, jeg er så glad og jeg er så spent på resten av oktober.


Jeg dro inn for å ha en sleepover hos Nora sammen med Emilia, og tenk at 3 jenter kan ha det så koselig sammen. Blir ikke mer moro enn man gjør det til selv! Vi gikk veldig mye rundt bare for å titte, og jeg fant blant annet et skjørt til Stockholm (finally). Så nå kan jeg endelig si at jeg begynner å bli klar for å reise. Da vi dro hjem til Nora så var vi klare for snacks og vin, men det ble et rent helvete da vi ikke klarte å åpne rødvinen. Det hele var bare ekstremt morsomt, og det ble vin på oss til slutt♥ Sånne kvelder som det der er gullverdt. Det kommer et innlegg til fra denne dagen her i morgen, så stay tuned.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE PERFECT PARTY BAG

// Annonse i samarbeid med Junkyard.


Ingenting er som å ha god tid på morgenen, akkurat som det jeg har nå. Den siste uken, eller kanskje uken før der igjen også har jeg og to andre venninner avtalt en liten sleepover. Og det er så sprøtt hvor vanskelig det er noen ganger for å sørge for at alle kan samtidig, så her var det snakk om bytting av vakter for at vi skulle få det til. Emilia og jeg skal inn til Nora i Oslo for å tilbringe hele dagen der med mye moro og vin, før jeg må rett fra Oslo til Ski i morgen for å jobbe. Så det er grunnen til at jeg stod opp litt ekstra tidlig slik at jeg får tid til å blogge før jeg drar inn om få timer. Jeg vet ikke med dere, men hvis jeg starter dagen med dårlig tid og unødvendig stress så klarer jeg ikke å legge vekk det stresset når jeg egentlig kan slappe av. Derfor; Denne dagen blir så fin, atte.


Jeg hentet en pakke på posten i går fra Junkyard, og jeg fikk nylig med meg at de hadde kommet med en skulderveske fra deres eget merke, XX-XY. Den var svart (win) men den ble bare enda fetere med skulderbåndet. Den gikk fra å være en enkel veske, til å bli den perfekte party-vesken. Den har god plass til alt det unødvendige jeg alltid tar med meg på fester, så denne var som skapt for meg.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vesken er sponset & den finner du her.

ACNE STUDIOS

Denne helgen har vært så hektisk at jeg har prioritert festlighetene foran å sitte hjemme foran pcen.. Men selvom jeg ikke akkurat har jobbet foran pcen, har jeg likevel sørget for å få tatt bilder mens jeg har vært ute. Dette gjorde jeg senest på fredag da jeg var i Oslo. For noen uker siden så gjorde jeg et litt crazy kjøp som jeg skal innrømme. Men jeg bestemte meg for å unne meg selv dette kjøpet på grunn av en avtale jeg nå har i boks. Det er noe jeg forresten gleder meg til å dele med dere straks! Det er bare litt finpussing, og signeringen som mangler så kan jeg endelig utdype meg mer. Men nå skal jeg vise dere noe pent, noe av det fineste jeg har sett. Jeg hadde ikke klart å glemme en jakke jeg så på Acne Studios, men på grunn av prisen gadd jeg ikke å prøve den. Jeg tenkte på jakken hver dag, og bestemte meg for å dra tilbake for å prøve den etter møtet som gikk kjempebra. Jeg håpet helt ærlig på at den skulle være stygg på, bare så jeg kunne tenke tanken av money saved. Men i det jeg tok den på meg, så meg i speilet så bare følte jeg at den var min. Jeg følte meg bra i den, og den gjorde så mye. Jeg stod med jakken på i 20 minutter, og sa til meg selv at jeg vet jeg kommer til å kjøpe den senere hvis jeg uansett ikke gjør det nå.


Og da var det gjort. Det jeg synes er verdens fineste kåpe er nå min. En oversized kåpe med alle mine favorittfarger og med et symmetrisk design, kan det bli bedre?

DEN PERFEKTE DETALJ

// Annonse i samarbeid med Daniel Wellington.


Som mange av dere vet, så er jeg en jente som føler meg naken uten en klokke på armen. Hvorfor jeg gjør det, er vel fordi jeg er så vant til den følelsen av å ha noe ekstra på meg. Noe jeg kan fikle med hvis jeg kjeder meg, enten er usikker eller rødmer og noe som alltid tar seg bra ut på bilder. Det er ingen grunner til hvorfor man ikke skulle likt en slik detalj, for dette er den perfekte detaljen for alle anledninger. Daniel Wellington lanserte nylig sin helt nye klokke Classic Petite Ashfield som kan fås i både rosègull og sølv. Reimen er helt sort, med et matt design som bare gjør at jeg elsker alt ved denne klokken. Jeg har alltid ønsket meg en sort klokke, men som ikke skriker feminin. Jeg liker å style med feminine og maskuline trekk, så dere kan kanskje forstå hvorfor jeg digger den nye klokken. Det er sjeldent jeg føler meg så bosslady i en klokke, men den klokken får virkelig frem den følelsen i meg.


Jeg har selvfølgelig en flott rabattkode til dere som gir dere 15% rabatt på alt hos Daniel Wellington. Koden "MADDE" er gyldig helt frem til 15.oktober, og dere kan bruke den HER
Direktelink til klokken HER.

FELT LIKE A CHEEZ DOODLE TODAY

Hvis det er èn ting jeg skal innrømme, så er det at jeg har vært litt dårlig på å invitere venner med på ting. Altså bare å ta en kaffe, henge på soverommet, dra ut osv. Det er ikke kult å ferske seg selv i å være så dårlig på ting som dette. Derfor har jeg endret raskt på dette, og føler meg allerede som en bedre venn igjen (haha). Men det er så viktig å spørre tilbake, og ikke bare det å bli spurt. For jeg ELSKER å bli spurt med på ting, så hvorfor ikke gi den samme gleden tilbake? Fine tanker på en tirsdagskveld, det må jeg si. Det er så lite som skal til for å ta en kopp kaffe med venner, og i dag var en av dagene jeg gjorde det - again. Det er en liten stund siden sist jeg hadde en skikkelig girltalk med en venninne, så jeg sendte en melding i går og avtalte en liten kosestund med hun i dag. Vi dro på resturanten Ro og tok en caffe mocha der mens jeg prøvde meg på en panna cotta. For å være ærlig så må jeg si den så bedre ut enn den smakte, så ble litt skuffa. Det er sjeldent jeg ikke spiser opp en dessert, men det skjedde denne gangen. Prøver igjen neste gang!! Det er et veldig pent sted å dra til, og et av de finere resturantene her i Moss.


Jeg har vært varm og kald om hverandre i dag, så jeg dro på meg en gammel favoritt i klesskapet før kaffe-daten. Jeg skal innrømme at jeg føler meg litt som en cheez doodle i den, men jeg elsker cheez doodles så jeg digger det. I morgen skal jeg forresten jobbe på Urban på Oslo City for første gang, så ta gjerne turen innom!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genseren er fra Weekday!

BLUE

Jeg må bare fortelle dere noe litt morsomt. For noen dager siden stresset jeg skikkelig med å komme meg ut for å ta bilder, før regnet skulle komme. Jeg lå ganske bra an i det jeg ankom der jeg skulle knipse bilder, men så hadde vi et annet problem. Den forbanna vinden som ikke kunne la håret mitt ligge rolig i bare noen minutter. Det er en av mange grunner til at jeg ofte vurderer å klippe av meg halve håret, bare for å få en indre ro så jeg slipper å styre med håret hele tiden. Så fort vinden roet seg ned, begynte det selvfølgelig å regne og da klarte jeg ikke å skjule det lenger. På alle bildene ansiktet mitt er med, så ser man hvor misfornøyd jeg er fordi jeg bare ikke får det til. Det hele ble bare så gøy da jeg gikk igjennom bildene og måtte slette alle, det eneste jeg satt igjen med var dette bilde av min flotte Calvin Klein veske. Derfor får dere nyte dette synet, til jeg har bedre bilder å dele med dere.


Alle disse innleggene jeg skriver denne helgen er forhåndskrevet fordi jeg ikke tok med pcen til Oslo. Prioriterer noe annet denne helgen, noe som betyr veldig mye for meg så det skal nytes!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MOODY

Jeg har brukt hele dagen på å klare å åpne pcen for å blogge, gjøre jobben min. Det er en litt stor skuffelse må jeg ærligtalt innrømme. Etter jeg kom hjem fra en så flott ferie, har jeg bare blitt helt blank for hva jeg kan blogge om når det er så møkkavær ute. Det er ikke meningen å slenge over negativ energi på bloggen, men jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Så jeg behøver deres hjelp ganske raskt, gi meg noen tips til hva jeg kan finne på når det er så dårlig vær. Et eller annet slik at jeg kan holde bloggen gående på mørke dager som dette. De to siste dagene har været påvirket meg så mye at det er sinnsykt, det er ikke likt meg. Men jeg vet hvorfor. Det er ganske dritt å gå fra å være så flink til å oppdatere bloggen på ferie hver eneste dag med nye bilder, til å bare sitte med ingenting. Jeg har virkelig hatt så lite å gjøre at jeg har bestilt meg treningstøy - jeg som ikke engang trener!!! Nå har jeg en grunn til å faktisk trene da, så jeg bør kanskje slutte å klage nå.


I går var jeg tilbake på jobben igjen, og jeg kommer ikke over hvor heldig jeg var med alle kundene. De var så hyggelige, noe som gjorde arbeidsdagen min enda bedre. Jeg bare elsker de kundene som faktisk blir værende i butikken for å føre en samtale med meg, for jeg vet de kan gå når som helst men likevel blir for å snakke litt. Sånt gjør meg så glad!


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har seriøst brukt 3 timer på dette innlegget her, er det mulig å være så distrahert...

CANDY FOR THE EYES

// Innlegget inneholder adlinks.


Jeg vet ikke helt hva som har skjedd med meg, men jeg våknet opp i morges uten noe hangover og ble brått rastløs. Jeg beveget meg derfor ned på kjøkkenet for å lage meg en god frokost, og så på den "nye" filmen Annie. Ganske skuffet over den filmen for å være ærlig, originalen er sååå mye bedre selvom jeg er veldig glad i Cameron Diaz. Heldigvis var maten kjempegod, og jeg følte meg veldig fort fresh etter frokosten. Men likevel fikk jeg ikke roet meg ned, jeg var fremdeles rastløs etter å ha surret mye rundt her hjemme. Klokken var ikke mer enn 13, og jeg visste jeg ikke klarte å være inne i hele dag. Sååå jeg åpnet klesskapet mitt, tok ut treningsklærne mine som nesten burde vært støvete nå etter lang pause fra treningen, og kom meg på treningssenteret. Det var ganske tidlig, så svært lite mennesker der og jeg kunne bare trene hvor som helst uten noe venting. Jeg er veldig overrasket over at det var så lite som skulle til, for at jeg skulle komme meg på treningen igjen. Det har vært 2-3 måneder uten trening, og jeg savner den ekstra energien i hverdagen. Det skal jeg snu på nå, forhåpentligvis.


Lønningen er rett rundt hjørnet, og jeg er klar for å få tatt frem høstklærne selvom jeg ikke liker høsten. I den anledningen har jeg også funnet litt candy for the eyes på Nelly, som alltid. Kanskje jeg skal unne meg noe nytt der, i og med at jeg skal legge ut mye flott på TISE denne uken. Jeg vet det er spesielt noen ting som folk kommer til å kjøpe med en gang. Så derfor følg meg allerede i dag @madeleinepedersenn, for å ikke gå glipp av den sjansen til å kjøpe et produkt før det er solgt. HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER

PLAIN T-SHIRT WITH FLOWERS

Etter vi hadde vært en lang dag på stranden med den andre gjengen, dro vi tilbake til leiligheten deres for å spise ute en siste gang før de skulle hjem til Norge. Men så kom jo Martina og jeg på at vi kun hadde med oss fest outfiten så vi dro en rask tur gjennom La Zenia kjøpesenteret, for å se om vi muligens fant noe annet der. Jeg fant en skikkelig fin t-skjorte på hm, og tenkte bare "den er basic, den er billig, jeg kjøper den". Jeg har flere av de t-skjortene her hjemme, og jeg er kjempeglad i dem. De gjør liksom det lille ekstra med antrekket ved å bare sette på to print over brystene! Så den jeg kjøpte nå var litt annerledes, for det var ikke laget ut av print, den var laget gjennom mye stoff og tråder. De blomstene går derfor ut av t-skjorten og ser derfor litt mer "ekte" ut på en måte.


Ikke at jeg følte meg så veldig fyllesyk den dagen, men ansiktet mitt sa noe annet. Så da droppet jeg å ta bilder av ansiket mitt, og fokuserte heller litt mer på antrekket. Dere kan gjette hvor gira jeg var på å ha på meg høye støvletter på en sleten dag folkens :)))


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

T-skjorten kjøpte jeg i størrelse small.

DANIEL WELLINGTON PREPARTY & THE AMAZING ELLE-PARTY

// Annonse


Denne kvelden her var jeg faktisk livredd for, og jeg skal fortelle dere hvorfor. Jeg skulle dra helt alene, blant mange andre kjente ansikter, jeg visste ikke hvem som skulle dit heller så jeg gruet meg. Jeg var en veldig usikker person før om jeg ikke hadde mennesker rundt meg som gjorde at jeg følte meg trygg, og derfor gikk jeg sjeldent ut av komfortsonen. Men jeg har lovet meg selv helt siden 2016 at jeg skulle kjempe på videre, være et ja-menneske and go for it. Takke ja til alle muligheter, enn å gå glipp av noen. Så denne kvelden fryktet jeg at jeg kom til å vandre rundt alene, og bare glede meg til klokken ble mye nok til jeg kunne dra hjem. Kvelden endte overhodet ikke slik, og dette er en kveld jeg aldri kommer til å glemme.


Jeg skulle først på preparty hos Daniel Wellington butikken som ligger i Karl Johan. Der skulle vi få litt bobler i glasset, samt få en siste touch-up for den store festen. Jeg ble derfor skjemt bort med en helt ny klokke og et kjempefint armbånd, før vi skulle gå bort til Grand Hotell hvor selveste Elle-festen ble arrangert. I tillegg, på under 1 time båndet jeg med 3 herlige jenter som jeg holdt sammen med hele kvelden. Hadde det ikke vært for disse jentene, så tror jeg ikke den kvelden hadde blitt så bra som den ble. Da vi nærmet oss den røde løperen innså jeg at fyttikatta og det er kjendiser overalt. Jeg prøvde alt for å ikke vise at jeg var starstrucked af, men noen ganger var det ekstra vanskelig. Vi kom opp til festrommet og jeg har aldri sett makan til slikt før. Musikken, lyset, underholdningen og menneskene var bare helt utrolig. Jeg så opp i taket flere ganger og sa til meg selv "jeg er så glad for at jeg dro". Jeg ville ikke at kvelden skulle ende, men jeg takket spontant ja til å passe den nusseligste hunden samtidig som jeg var på vei til Oslo. Så dere kan se for dere hvor godt det var å komme hjem til sengen sin og møte på søteste Chili som jeg har passet hele helgen.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ADIDAS LOOK

Møtet med modellbyrået i dag gikk kjempefint, jeg forstår ikke hvorfor jeg gruer meg sånn. Jeg tror jeg bare har drømt meg borti sånn man ser det på filmer og andre ting. Jeg så for meg at jeg måtte kle av meg alt unntatt undertøyet mitt, bare stå foran dem og være klein. Men sånn ble det ikke, vi satt på kontoret deres og bare snakker om hva mine ambisjoner er, og hva jeg ville blitt brukt til om de ønsket å signe meg. Så nå gjelder det bare for meg å tenke litt frem og tilbake før jeg tar et valg, men uansett hva jeg velger så tror jeg det blir bra. Og tusen takk for støtten deres, dere er så gode å ha.


Å være våken fra 07:00 og vandre rundt i Oslo's gater før klokken er slått 12:00 er faktisk helt sykt til å være meg. Men det merkelige er at man alltid føler seg så bra når man får mye ut av dagen, så kanskje jeg skal bli litt flinkere og stå opp tidligere. Likevel måtte jeg få meg en time på øynene da jeg kom hjem, for jeg var så trøtt og sliten etter å ha gruet meg sånn, så det er ingen bilder fra i dag selvom dagen har vært veldig spennende. Heldigvis knipset jeg noen bilder i et Adidas antrekk for noen dager siden for Junkyard, det er fra deres nye kolleksjon derfra og da er det hvert fall noen bilder på bloggen enn null. Noen ganger blir jeg imponert over at jeg knipser flere bilder i løpet av en dag, s/o til de bloggerne som gjør det hver dag.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cropped hoodie her (sponset) & panties her (sponset) 

BEAUTIFUL SUMMER DRESS

I går var jeg på en sleepover hos Martina, og der er det alltid like koselig å være. Hun rigget opp med god middag og rødvin dere!! Ja, dere hørte riktig. Jeg begynte å like hvitvin for en liten stund siden, og nå går det kjempebra på den fronten. Men når det gjelder rødvin, så er det litt vanskeligere å like. Men jeg kommer meg der også, for hver eneste sipp blir det lettere og sånn må jeg bare fortsette haha. Dagen i dag har vært litt annerledes derimot. Jeg har ikke gjort annet enn å være redd for torden og lyn i dag, så jeg har knipet sammen alt jeg har klart fordi det har vært så scary. Det å kjenne at det er så nærme og at det rister rundt deg, sånt skremmer meg haha. På grunn av det kraftige uværet som har kommet, er det ikke snakk om at jeg går ut døren så jeg har ikke gjort noen verdens ting i dag.


Derfor kom jeg på at jeg ikke har blogget om den nydelige kjolen jeg kjøpte inn, for å være kledelig nok i en tropisk/ hawaii temafest hos Emilie. Vi feiret bursdagen hennes, og det var så klart temafest og sånt digger jeg. Da vi kom inn dit var det så gjennomført med planter og farger overalt. Men jeg stresset så mye den dagen at jeg klarte å glemme å ta med kameraet mitt. Det sugde skikkelig med tanke på hvor pent det var der og ikke minst hvor bra folk hadde kledd seg. Derfor blir det noen iPhonebilder av antrekket mitt som dere går nøye dere med denne gang. Men jeg må si; Denne kjolen er helt amazing!

Kjolen er fra BikBok for dere som lurer.

CANDY FOR THE EYE

// Innlegget inneholder adlinks.


Det er så typisk at de dagene jeg endelig har fri på, og håper på at det skal bli sol og skikkelig varmt så slår det helt motsatt. Det er så typisk! Det har seriøst skjedd hver eneste dag jeg har hatt mye fri nå. Jeg skal jobbe denne helgen, så det er jo virkelig typisk om finværet kommer i morgen, det kan jeg nesten love dere at det gjør. Jeg har nettopp gitt fra meg kameraet mitt over helgen, og det lånes nå bort til en veldig spesiell anledning - nemlig bryllup. Så jeg klarer meg uten kamera èn helg, det gjelder bare å finne andre spennende ting å blogge om nå da. Eventuelt ta i bruk litt kamerabilder, nå har jeg jo faktisk iPhone 7 så det kan ikke akkurat bli dårlig kvalitet på disse bildene heller.


Vi har hatt familiemiddag i dag, og bare kost oss hjemme i heima så derfor tenker jeg å dele noen goodies med dere fra Nelly. Det er veldig lenge siden sist jeg delte et sånt innlegg, og også lenge siden sist jeg har drømt meg bort på denne nettbutikken. Men som alltid; Man finner alltid noe man vil ha derfra. Det er ikke så vanskelig å unngå det akkurat, og nå som jeg sitter på en liten gladnyhet som jeg skal fortelle dere straks så kunne det kanskje vært greit med noe nytt. Jeg får vente å se litt til, kaaanskje jeg bestemmer meg for å unne meg noe litt ekstra eller holder igjen til slutten av august hihi.HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER


HER // HER // HER

LEMONS

Denne mandagen har vært så sykt deilig samtidig som at jeg har gått rundt og følt meg skikkelig ekkel. Jeg startet dagen med å ta sol rett ved meg, og den stanken man får av å ligge i et solarium er så fæl. Så heiv jeg på meg klærne, og gjorde meg klar for å gå hjemover. I det jeg nærmer meg heima, så ringer Martina og spør om jeg snart er klar for å dra en tur til byen for å titte litt. Og for å spare mest mulig tid, droppet jeg å dra hjemmom og så ut som en slabbedask i sentrum. Håret var fettete, satt opp i verdens styggeste dott, joggisen var på, jeg stinket solarium og jeg føle meg bare alt annet enn flott. Til slutt så måtte jeg bare heller prøve å rocke det, og blåse i hvordan jeg så ut og hva jeg luktet. Og for meg å klare det er ganske sykt, for jeg er avhengig av å lukte godt 24/7 og det er ikke kødd engang. Jeg kan til og med bare finne på å spraye meg med godlukt rett før jeg skal legge meg, kun for å lukte godt. Så ja, ble ikke akkurat noe shopping i dag men litt candy for the eye var det absolutt.


Det er en t-skjorte mange av dere har sendt meg meldinger om og spurt hvor er fra. Det er den kule sitron t-skjorten som er fra NAKD. Denne nettbutikken er litt små i størrelsen når det gjelder alt, som jeg har opplevd til nå og derfor bestiller jeg alt i èn størrelse større enn hva jeg ellers hadde gjort. Så i denne har jeg på meg størrelse medium. Elsker slike tullete t-skjorter som dette, og spesielt denne kun fordi det er sitroner og ikke noe annet.
STREET VIBES BY GANESHFOTO

Halleluja så deilig det er å endelig ha helg!!! Endelig startet den for meg også, litt sent kanskje men likevel - nå kan jeg senke skuldrene og bare nyte resten av kvelden. Det ene jeg la merke til, og som jeg kinda ikke har savnet er at når jeg jobber så mye som jeg har gjort nå, da er det lett å finne godbiter i butikken. Du får øyet for et spesielt produkt, og du får det ikke ut av hodet helt frem til du prøver det og bare tenker "fuck, jeg må kjøpe de". Det opplevde jeg i stad, men er så fornøyd over at jeg faktisk kjøpe de skoene jeg prøvde. De er så unike både i modellen og i fargene, så er nok et av de fineste parene jeg eier nå.


Det passer helt perfekt å endelig ha mottatt de første bildene fra shooten jeg hadde med Øyvind Ganesh i Oslo. Vi gjorde som sagt 2 forskjellige looks, og første looken vi shootet var street. Det er litt sprøtt å si, men jeg trodde kanskje at dette ville bli den beste shooten med Øyvind. Men etter vi også fullførte den siste looken så tror jeg nesten jeg må si at den kanskje ble best? Jeg har ikke sett resultatene av siste shooten enda, men jeg gleder meg veldig til det. Man fikk bare så avslappende vibber i den shooten, og det tror jeg kom frem på bildene.


Ha en riktig god lørdag♥

Sjekk gjerne ut Instagramkontoen hans @Ganeshfoto.

F L O W E R S.

Alt jeg gjør nå er å jobbe på Urban, men jeg har mye mer fri neste uke og det vil derfor bli bedre blogging da. Siden jeg har 2 jobber, kan jeg ikke blogge like bra hver eneste dag - og jeg bare håper dere forstår det. For akkurat sånn som det er på Urban nå, trenger de alle de kan få. Dere har garantert hørt om skyteepisoden som skjedde på Blå i Oslo denne lørdagen. Veldig mange fra Urban dro dit for å kose seg, jeg skulle egentlig blitt med men jeg var allerede bedt bort. I det skyteepisoden skjedde, så var det mange av våre som fortsatt var der. Noen så mer enn de skulle ønsket, andre tok det helt fint der og da, fram til nå. En reaksjon kan komme opptil 2-3 dager etter en slik hendelse, og nå trenger mange fri for å komme seg til rette igjen. Heldigvis ble ingen truffet av gjerningsmannen, og det er jeg så glad for♥


Jeg skal straks på jobb, og har derfor ikke all verdens med tid til å sitte på rumpa. Jeg fikser meg ikke en shiiit til jobben om dagen, så det er vel hovedgrunnen til hvorfor ansiktet mitt ikke er med på bildene under. Det er supersalg i butikken, så å svette med sminke i tillegg er ekkelt og da lar jeg sminken bli igjen i heima. Buksen jeg har på meg er den jeg kjøpte på Topshop, som jeg måtte opp 3 størrelser i. Den sitter kjempebra på bena, men i livet er den litt stor. Så da er det kjekt å bare style det litt opp med beltet, en liten ekstra detalj som spiller stor rolle. Jeg har forresten kjøpt meg to nye belter, og fargen på det ene er såå pent. Gleder meg til å vise dere det!

Btw; Hvis noen vet om en helt plain boyfriend jeans i svart eller grå så si ifra til meg asap!!

OH THAT DRESS THOUGH

Sent i går kveld, egentlig da jeg hadde tenkt til å legge meg innså jeg at jeg har jo ikke sett ferdig siste sesongen av Skam. Så istedenfor å legge seg ved midtnatt, var jeg derfor våken til nærmere 03:00 for å få med meg siste episodene. Jeg holdt dessverre ikke ut, og så ferdig den siste episoden i dag så nå kan jeg endelig slappe av. Jeg er sånn som ikke klarer å legge fra meg en serie, for jeg bare MÅ se hva som skjer videre helt frem til øya mine ikke klarer mer. Det er litt kjipt faktisk, for tiden går så sinnsykt fort da og døgnrytmen min fucker seg opp veldig fort. Jeg har nå ingen serier jeg følger meg på siden PLL er ferdig, Skam er ferdig og jeg trenger en ny en. Så hvis dere har noen tips til noen serier jeg kunne likt, pliiiiiis gi meg noen tips. Må ha noe å se på den tiden jeg har null ting å gjøre.


Jeg hadde et samarbeid med NA-KD på Instagram i dag, og igjen er jeg nødt til å vise dere noe av det fine jeg fikk her på bloggen. Jeg får ikke betalt for å vise der her eller noenting, så dette gjør jeg kun fordi jeg vil og ikke fordi jeg må. Jeg skjønner ikke hvordan jeg endte opp med denne kjolen, for den er egentlig ikke meg i det hele tatt, men så bare ble den meg på et eller annet vis. Den er skikkelig rar, spesiell og fin - en bra match for meg med andre ord. Det er noe veeldig unikt med den kjolen her som bare gjør at jeg digger den, selv om jeg veldig fort kan ha blandede følelser om den.


Jeg har forresten fått en fantastisk rabattkode som gir dere 20% rabatt på alt derfra i 48 timer, så sjekk ut instastoryen min♥
INNKJØPENE FRA FERIEN

Jetlaggen har slått meg hardt for å si det sånn. Allerede første dagen jeg kom hjem, var jeg hjemme maks 2 timer før jeg satte meg i bilen sammen med Martina og var på vei mot Oslo for å tilbringe natten der. Det er først i dag, etter stengevakt på Urban at jeg har følt at jeg virkelig er hjemme og kan slappe av. Så ja, så mye som folk ville ha meg med ut på byen så måtte jeg lytte til kroppen og si nei. Det svir litt fordi jeg savner disse ansiktene, men det får jeg muligheten til å ta igjen senere. Nå er det tid for at kroppen min kan slappe av, og komme seg inn i gamle rutiner. Denne lørdagen har kun gått til å tilbringe tid med familien min og nyte en ordentlig grillmat måltid som jeg har savnet så mye. Plutselig mens jeg satt med rosèvinen i hånden, slo det meg at jeg ikke hadde blogget på 2 dager og da satt jeg hjertet mitt i halsen. De dagene jeg har vært hjemme har gått så fort og jeg har følt meg skikkelig fjern, så jeg har ikke helt fulgt med på tiden kan man si.


Jeg nærmer meg ferdig med å pakke ut av koffertene, og har derfor funnet frem alt det fine jeg har kjøpt som jeg skal vise dere nå. Jeg shoppet ikke akkurat så veldig mye på denne turen, men jeg brukte litt mer penger enn jeg forventet. Jeg sprakk shoppingbudsjettet, men jeg er likevel fornøyd med tanke på det fine jeg fant. De beste innkjøpene mine fra turen er helt klart t-skjortene med tanke på hvor lang tid det tok å finne dem, det er snakk om år. Jeg skulle kun kjøpe den med bambi og gudinnen, men selgeren klarte å overbevise meg med nok en t-skjorte og da var jeg solgt. Klarer en selger å få meg til å kjøpe mer enn det jeg kom for, da er du en god selger for å si det sånn.Michael Kors solbriller kjøpt i New York. Jeg er faktisk ikke noe glad i dette merke, men jeg falt for utseendet så da ble det dem. Jeg seriøst bare elsker solbriller med speilglass.TopShop boyfriend jeans kjøpt i New York. Jeg tror dette er en av de fineste buksene jeg eier atm, den er full av roser bak på bena og stumpen også.Calvin Klein veske kjøpt i Miami. Så fort jeg så denne så måtte jeg ha den. Kjærlighet ved første blikk. Bare sjekk den fete fargen på vesken, so in love!Forever 21 skinnsekk kjøpt i Miami. Jeg følte meg som en drittunge med skolesekk den første dagen jeg brukte den her, men nå bare eeelsker jeg den. Endelig en sekk som ikke er for stor, men som jeg får plass til alt jeg trenger i.Forever 21 kjole kjøpt i Miami. Tenk at jeg allerede har klart å få flekker på den som er vanskelig å få av, tyyyypisk!Givenchy t-skjorte kjøpt i Miami. Dette er den populære t-skjorten jeg har snakket om, og lett etter i 3 år. Jeg ville egentlig ha den i hvit eller i en fersken farge, men jeg er så glad for at jeg tok den i svart egentlig.Givenchy t-skjorte kjøpt i Miami. Det som er veldig spesielt med den her er at hullene på t-skjorten er laget med syre, og gjør den derfor veldig unik. Stoffet er mer glatt også, og helt sjukt fet på.Calvin Klein veske kjøpt i Orlando. Folk synes jeg er veldig rar akkurat her, men samma!! Jeg kjøpte denne fordi jeg synes den er stygg, men fordi den er stygg så synes jeg den blir insane kul. Noen som skjønner greia???Calvin Klein veske kjøpt i Orlando. Den er ikke så fin akkurat nå, men jeg skal redesigne den så det blir en crossover veske. Akkurat nå er den bare til å tvinne rundt hånden, og sånt bruker jeg overhodet ikke.Forever 21 skjørt kjøpt i Orlando. Denne fargen stemmer ikke overens med sin virkelige farge. Den er mye mer vasket ut, og såå unik i fargen. Det var nærmest umulig å få frem fargen på bildene, så må ta noen ute slik at dere kan se hvor fint det virkelig er.Forever 21 skjørt kjøpt i Orlando. Igjen så stemmer ikke fargen på bildene, men denne er mer mørk og matt. Jeg kaller dette for det ultimate slutty-skjørtet, men så fort du prøver skjørtet på er det noe helt annet.

 

SWIMWEAR X UNDR

Tid på Bahamas: Mandag 17:42


Det skjedde dessverre noe veldig fært i går med de norske vi inviterte over på middag. Natt til 18, så ble de utsatt for tyveri mens dem sov på hotellrommet. De ble frastjålet alt av verdisaker og stod der seriøst uten noe penger, og de er på Bahamas. Dette er sånt man ser på filmer, men aldri tror man skal oppleve. Det første de tenkte på var at de måtte få kontakt med de andre norske på hotellet, altså oss. Så fra og med siden da har vi vært med dem nesten hele tiden. Det var også en av grunnene til at vi inviterte dem over på middag i går slik at vi hvert fall kunne prøve å få det litt koselig. De skal være her helt til torsdag, så vi har gjort en avtale med dem om å låne dem så mye penger de måtte trenge under oppholdet slik at de kan fortsette å nyte denne ferien. Vi har med andre ord fått noen nye venner her, og det er kjempekoselig. Veldig hyggelige, så det er bare koselig å kunne hjelpe.


Før stranden i dag hadde jeg SÅ lyst til å få knipset noen bilder av min nye badedrakt (!!!!). Sist jeg hadde badedrakt på meg var vel i Tyrkia i 2006 ellernoe. Men den nye badedrakten vi har fått inn på Urban er faktisk dritrå og den kommer i en skikkelig fin rød farge også. Jeg valgte svart for å være helt safe, og fordi jeg ville ha en badedrakt som er litt basic. Ryggen derimot er ikke basic, og det er ryggen jeg elsker mest ved den. Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn at den faktisk er sjukt fet. Man kan stramme den på ryggen slik at den sitter så tight som du ønsker.


Badedrakten er sponset & den finnner du her.

 

G I V E N C H Y

Tid i Miami: Fredag 23:03


Åhh, jeg har nettopp kommet hjem fra en kinokveld med jentene og herregud så gøy det er å oppleve dette i utlandet. Jeg har aldri vært på kino i et annet land før, så selvfølgelig oppførte jeg meg som en unge så fort vi gikk inn dørene. Tidligere i dag så var planen stranden for å bli litt brune før vi skulle inn til Miami sentrum for å titte litt en siste gang. Det begynte å lyne og tordne på sekunder. Så da ble det fort til at vi dro opp til hotellrommet og kastet på oss noen klær for å heller dra inn tidligere. Vi spiste lunsj på Hard Rock Cafè før vi dro videre inn til Miami Designer District.


Det er spesielt èn ting jeg har gledet meg til på denne turen når det gjelder shoppingen, og det er å dra på Versace og Givenchy. Dette er to av mine favorittmerker, og jeg hadde derfor holdt igjen litt på shoppingen fordi jeg var sikker på at jeg kom til å svi av noen lapper her. Da jeg kom inn på Givenchy butikken så hadde jeg et siste håp om å finne en spesiell t-skjorte. De har byttet designer nå, så det er mye endringer som ventes og derfor vil ikke gamle kolleksjoner nødvendigvis komme tilbake igjen. Jeg har lett etter en av disse i 3 år, og jeg spurte en utrolig koselig mann der om han hadde denne t-skjorten selv om den ikke hang ute. I det han kom opp trappene med riktig t-skjorte i hånden, da dunket hjertet mitt så fort og jeg visste øyeblikkelig at jeg skulle ha den. Meeeen det ble ikke det eneste, så jeg endte opp med 2 sinnsykt fete t-skjorter som jeg gleder meg til å vise dere litt senere!


Akkurat nå skal jeg bare blogge ferdig før jeg skal få meg et par timer med søvn, før vi skal dra til Bahamas. Så vi snakkes der♥
Yup, jeg har sprengt shoppingbudsjettet.

NEW SNEAKERS

Du vet når du har satt av en dag til å shoote ute, og få knipset nok bilder til bloggen - men så fucker været opp alt? Det skjedde selvfølgelig i dag. Men med tanke på at det bare har regnet og vært overskyet, så fikk jeg tid til å gjøre andre ærender. Jeg fikk handlet inn noen siste ting til rommet mitt, og det er nå mye bedre. Sprøtt hvordan små detaljer kan gjøre så mye, men jeg elsker det! Dere skal få se det veldig snart, jeg må bare analysere alt og se om det er noe mer jeg behøver å gjøre, eller om jeg skal si meg fornøyd. Et par andre ting jeg har gjort i dag er å hente noen siste pakker på Posten før jeg reiser avgårde. Det er nøyaktig en uke til jeg drar, og jeg har nå fått nye sommerklær fra Junkyard som jeg gleder meg til å bruke i et varmere strøk.


På reisen skal vi gå ganske mye siden vi har bestemt oss for noen aktiviteter som består av mye tid på bena. Det er da viktig med gode sko som jeg kan gå mye i, uten å bli den personen som klager over å ha vondt i føttene. Det er alltid dritt å være den personen som klager, nå nå har jeg sikret meg tidenes sneakers som redder meg. Jeg har hørt mye om dem, spesielt fra visse personer, men aldri virkelig fått opplevd hvor gode de er å gå i før i dag. Adidas Ultra Boost er desidert de beste og mest behagelige skoene jeg har hatt på meg. Det sier litt når jeg har brukt dem inne, helt siden jeg pakket de opp. Jeg skal ikke skryte for mye uten å ha testet dem ut en hel dag, men jeg har aldri følt en så god demping i sko som i disse.

De er sponset & de finner du HER.

RUSTIC DRESS

Jeg føler jeg aldri kommer meg lenger ut enn til døra, spesielt denne uken her. Det er bare så mye som foregår i bloggverden akkurat nå, at jeg føler meg litt låst til pcen - og det er ikke behagelig selv om jeg ikke kunne vært mer takknemlig. Starten av 2017 var ikke en god start for meg og bloggen, og jeg begynte å tro at dette kanskje var slutten på den lange bloggingen min faktisk. Den frykten ble så stor at den tok over meg og jeg stresset mer enn jeg burde. Men hvordan jeg taklet det var helt feil. Istedenfor å pushe meg fremover, stoppet jeg opp og der startet ubalansen. Jeg har kommet meg ut av den, endelig. Det har gitt resultater, muligheter og motivasjon som jeg trodde var borte. På kort tid har det skjedd mye bra, og det er mye mer i vente som jeg gleder meg til å dele.


Nå vil jeg dele en av mine nye samarbeidspartnere med dere; Na-kd!! Det er litt sprøtt, for jeg har lenge sett på klærne deres og misunnet andre kjente personer som har hatt collabs med dem. Endelig var det min tur til å bli kontaktet av dem, og nå sitter jeg med 8 nye sponsede produkter som jeg ikke kunne digget mer. Jeg har lagt ut absolutt alle plaggene på instastoryen min, mens min absolutt favoritt viser jeg dere her. Denne fargen er bare helt nydelig, samt den bohemske følelsen jeg får av den. Den skal uten tvil være med meg på reisen nå i juni!


Sjekker dere ut instagrammen min @madeleinepedersenn så ligger det en kode ute som vil gi dere 20%. Denne er gyldig i 48 timer, happy shopping!

F I L A.

Noe jeg digger ganske mye er å være ansatt i Urban fordi man faktisk automatisk følger med på hva som er trendy. En ting jeg husket godt noen år tilbake er da Junkyard fikk inn Fila og prøvde å få det populært på markedet. Det var vanskelig på den tiden, fordi folk ikke var like street-inspirert som hva vi er nå. Jeg brukte noen t-skjorter og sko fra det merke, men det ble aldri noe folk bare måtte ha. Nå derimot har dette merke tatt seg inn sinnsykt godt, og er nå et merke folk vil ha. Det selger som bare pokker på Urban og er alltid et av merkene vi er utsolgt for. Det er gøy å se hvordan moten forandrer seg, hva folk vil ha og hva som bare ikke fungerer. For meg har FILA vært et ganske basic merke hele veien men jeg ser nå at det har forandret seg bigtime. Ja, en svart t-skjorte er must have i garderoben. Men en Fila t-skjorte synes jeg absolutt er en god nummer 2. De er så enkle, men det er bare noe eget med dette som gjør antrekket kulere enn hva det ville vært med en plain t-skjorte. Det er en t-skjorte som fresher opp antrekket mer enn hva en basic tee gjør, og på lørdag følte jeg ikke for å være basic.


Jeg vil også takke for at dere har vært så snille med kommentarer på bloggen den siste tiden. Det betyr ganske mye, og hvert fall nå som jeg prøver å legge mer jobb i bloggingen min. Dere motiverer meg ganske mye, så tusen takk.T-skjorten er sponset og for øyeblikket utsolgt, men sjekk ut resten av godbitene fra FILA her.

SHOOT BY SIRI

Jeg har endelig fått bildene som jeg var og shootet i starten av april da jeg var i Oslo. Begge har vært så opptatte med sitt at det har gått litt i glemmeboksen. Men nå som jeg ellers ikke har god tid til å blogge da dagene består at jobbing på Urban, kan det vel være litt greit å vise hvordan resultatet av noen bildene ble! Vi vandret litt rundt på forskjellige locations for å bare se hva som kunne passe til bildene hun hadde i tankene. Vi startet ved undergrunnen og jobbet oss oppover etterhvert haha. Vi gikk for en litt naturlig look på sminken, og lot heller fokuset være litt mer på klærne - i don't mind that. Jeg ble så stoka på kameraet hennes at jeg har begynt å vurderte det sterkt selv nå. Bare tanken på hvor god kvalitet det blir på bildene og den automatiske blurringen som skjer i bildet er akkurat det jeg leter etter. Likevel har jeg et budsjett jeg må følge i sommer så nytt kamera blir det ikke, men det er lov til å drømme litt! En annen ting også; Er det bare jeg som synes uansett hvilke bilder man tar i Oslo, så blir dem automatisk fine på grunn av alle de flotte bakgrunnene som finnes her? Hvis jeg bare vandrer rundt i Oslo's gater får jeg så mange ideèr om steder det kunne blitt bra å ta bilder, nesten farlig. Det er absolutt en by jeg håper at jeg kommer til å se mer til fremover.


Nå er dessverre matpausen min over, så nå må jeg tilbake på jobb - ha en fin dag♥

Hva synes dere om bildene?♥

DW - CLASSIC PETITE

For litt over 1 uke siden var jeg på et Daniel Wellington event i Oslo, noe som ble til en av de koseligste kveldene jeg har hatt på lenge. Mens vi var på dette eventet, så ble jeg overrasket med at jeg fikk lov til å velge meg ut en klokke blant alle de hadde i flagship butikken. Jeg måtte faktisk dobbeltsjekke med de som jobbet der og bare forsikre meg om at det ikke hadde skjedd en feil, for jeg forventet ikke en slik overraskelse. Det ble ikke akkurat lettere når jeg hadde så mange flotte klokker å velge mellom, men jeg må si at den nyeste kolleksjonen deres gjorde det litt enklere. Jeg begynte å tenke over hvilke klokker og modeller jeg har hjemme, samt detaljene på klokkene. Alt for å ikke velge en lik klokke som jeg allerede har. Jeg spurte derfor min kjære Ingvild om hvilket hun likte best, og hun pekte på den jeg hadde et ekstra øye til - og da visste jeg hvilken jeg skulle velge.


Jeg gikk for Classic Petite klokken Sterling i fargen sølv og med sort ur. Den modellen er så utrolig pen på grunn av lenken. Det løftet klokken, og generelt Daniel Wellington sitt merke bare enda høyere. Så stor applaus til Kendall Jenner for å ha designet en fantastisk kolleksjon. Denne stilen er midt i blinken for meg, og jeg bruker seriøst denne klokken alt for mye. Dette innlegget er ikke sponset, jeg vil bare vise dere hvor fin den faktisk er♥
Hva synes du om den nye kolleksjonen til Daniel Wellington?♥

KJOLER TIL 17.MAI

// Innlegget inneholder adlinks.


Mai er rett rundt hjørnet og jeg kjenner at jeg overhodet ikke er klar for det enda, jeg håper ikke jeg er alene om det. Det er på denne tiden av året ting begynner å skje, man har mer å gjøre og ting begynner å bli mer stressende. Jeg er ikke klar for det, men kan man egentlig noengang bli helt klar? Det er mye som skjer i mai, men det er heldigvis mye som jeg kan glede meg til. Denne måneden skal jeg slappe mye av, tilbringe mye tid med venner for å ikke savne dem for mye når jeg skal ut på reisen i nesten hele juni. Men det er enda 1 måned til, så det jeg bør fokusere på nå er hva jeg skal ha på meg på 17.mai. Jeg er litt i tvil om jeg skal kjøpe meg en ny kjole, eller bare gå for den jeg brukte i fjor. Å ha bunad hadde vært så sykt mye lettere... Det er noe av det fineste jeg vet om, og jeg misunner absolutt alle andre som eier en slik flott kjole. Jeg tror jeg skal begynne å sette av penger til å kjøpe meg en bunad til neste år (forhåpentligvis). Men til da, skal jeg holde øynene oppe for andre nydelige kjoler som kan passe bra til å gå med under den flotte feiringen.


Det er bedre å være tidlig ute, enn å være for sent ute og derfor ikke få kjøpt kjolen du vil ha siden størrelsen er utsolgt. Derfor jeg har samlet inn mine favoritter fra Nelly som jeg synes passer kjempebra til 17.mai. Kanskje hvis jeg er litt heldig med budsjettet mitt, så kjøper jeg en av disse kjolene.1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


Har du bunad eller må du skaffe deg en kjole til 17.mai du også?♥

NEW IN

Nok et mirakel har skjedd i livet mitt den siste tiden og det var at jeg stod opp klokken 07:00 VALGFRITT for å trene i dag. Jeg skjønner ikke hva som skjer noen ganger, men jeg går fra å være verdens lateste mennesket til å ville være den mest sporty dama på 1,2,3. Jeg trente styrke med Ida i dag og vi fikk virkelig kjørt oss på de nye maskinene som har kommet inn. Det er de med trapper, og de har jeg et hat/ elsk forhold til. Mens vi gikk bortover mot dem sa jeg til Ida at det føltes ut som om jeg skulle møte fienden min nå. Jeg klarte kun 10 minutter forrige gang jeg gikk på den, mens i dag hadde vi et mål om å klare 30 minutter. Så det er store forskjeller, og det resulterte til masse svette. De siste minuttene ble jeg nesten sur fordi jeg var så sliten, men jeg nektet å gi opp og det var så sykt deilig å gjennomføre det. Vi har lovet hverandre om å trene 3 ganger i uka frem til vi drar på ferie i sommer og det løftet der kan bli hardt.


Jeg har en kjapp tur innom BikBok i går og plutselig fikk jeg øyet på noen enkle vesker som bare skrek "kjøp meg". Det endte opp med at jeg dro tilbake i dag og kjøpte en av veskene. Jeg har jo en Calvin Klein veske som er favoritten, men stoffet på den er så ræva at det er slitt som fy og ikke går ann å få bort. Derfor måtte jeg skaffe meg en ny en som går til alle farger, og da ble det denne. Kjempebillig og det tror jeg lommeboken min ble glad for.


Hva synes dere om vesken?♥

ELLESSE

Den siste tiden har så sykt mange merker blitt mer kjente fordi folk fronter forskjellige logoer som andre tar til seg. Jeg synes det er kjempegøy å følge med på dette, selv om ikke alt faller i smak hos meg. Men jeg synes det er fett fordi folk går mer ut av komfortsonen sin nå i dag, enn det man noensinne har gjort. Det er hvertfall hva jeg har sett, og fremdeles legger merke til. Thrasher og Fila er vel det som har vekket min interesse, men den siste tiden har jeg også begynt å like Ellesse - og jeg visste ganske lite om det, så jeg begynte derfor å lese litt om merke. Leser jeg historiens bakgrunn på de forskjellige merkene, gjør det at det blir mer interessant for meg å faktisk bruke plaggene òg. Dette startet som skitøy, men utvidet seg senere til mer mote og sportselig look. Det jeg alltid synes er kjekt å finne ut, er hvorfor de valgte akkurat den logoen - hvorfor ikke en annen. Logoen skal ha slått sammen ski og sport, og derfor laget logoen utifra tuppen av et par ski og en tennisball for å vise hva de står for. Kjekt å vite folkens? Det synes i hvert fall jeg.


Bortsett fra å bruke den nye t-skjorten min fra Ellesse i dag, har jeg jobbet på Urban Byporten for første gang. Det var kjempegøy, og jeg koste meg veldig mye der - kanskje mer enn hva jeg forventet. Jeg fikk også møtt på en som følger meg og det at dere deler det med meg er SÅÅ koselig. Dere må vite at jeg seriøst elsker det.

T-skjorten er sponset og den finner du her. Jeg har den i størrelse medium.


Hva synes du & er det noen merker du har fått sansen for i den siste tiden?♥

WANTIES FROM NELLY

// Innlegget inneholder adlinks.


Dagen min startet nøyaktig 08:00 i dag, og det tok ikke lang tid før noen av vennene mine sendte meg snap og spurte hvorfor jeg var oppe så tidlig. Det sier litt om hvor lenge jeg pleier å sove til ellers, haha. Jeg bare elsker å ligge lenge i sengen, våkne, sovne og slappe av helt til jeg virkelig må stå opp. Grunnen til at jeg stod opp tidlig var fordi jeg skulle ha et Skypemøte, men det var litt tekniske feil som gjorde at det ble flyttet til fredag. Så jeg er veldig spent, og gleder meg til å fortelle om dette litt senere i april.


Jeg var hos Martina, sammen med Camilla og Ida i går for å sette opp en budsjett på den lange turen vi skal på nå i sommer. Å dra til New York, Miami, Bahamas og Orlando vet vi ikke blir billig - så det er viktig å sette av nok, og det tror jeg vi har klart å planlegge nå. Det er derfor shoppestopp frem til jeg reiser i juni, men likevel må jeg bare kunne kose meg med å se litt goodies fra Nelly. Det skader jo ikke, men om man blir fristet til å kjøpe? Heh, gjett om. Gruer meg til da alle sommernyhetene kommer inn, da blir det vanskelig å holde fingrene fra fatet tror jeg.1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


Hva synes dere?♥

ADIDAS NMD FEAT FISHNET SOCKS

Helgen som har vært har faktisk vært så bra at jeg skulle ønske jeg kunne oppleve den bare èn gang til. Det har gått i litt dating, deretter sett igjen gode venner som har vært på reise, vært opptatt med sitt og tilbringet tid med jentene mine som alltid er lættis. Men det var et eller annet med denne helgen som bare gjorde den så sykt bra, og det tror jeg var at alle ga litt faen og bare slapp seg løs. Jeg kjente på litt av den "gi litt mer faen" følelsen på lørdag. Man baber seg opp til en bra kveld, klar for å hitte dansegulvet på byen med en drink i hånden og vil se bra ut. Men denne gangen var jeg ikke i det humøret, jeg ville bare se tåpelig ut og gjøre teite ting, drite i hva folk ser og tenker - og det resulterte til en kveld som ikke sluttet før nesten klokken 08:00 på morgenen.


Jeg har gledet meg SÅ mye til å vise dere disse skoene som jeg har ventet på lenge. Jeg bestilte de i 37,5 som jeg gjorde med mine andre NMD fra Adidas, men måtte returnere de og bytte da de var for små. Jeg satt og bare tenkte "skal jeg virkelig opp til 38 som jeg aldri har hatt noen sko i før?". Endte med at den størrelsen var perfekt og at jeg burde sjekket cm på skoen fra starten av så jeg hadde bestilt riktig størrelse med en gang haha (23,5cm it izzz!). Dette er noen av de diggeste skoene jeg vet om, og jeg er så glad for at jeg endelig skaffet meg noen mer basic som i fargen svart. Skoene har detaljer som gjør den litt mindre basic likevel, but I love it so much. Jeg bestilte noen fishnet socks som kan brukes til sånne type sneakers som dette, og jeg synes resultatet ble amazing.
Skoene er sponset & de finner du her.


Hva synes du?♥

PURPLE HOODIE

I dag har jeg fri fra Urban, men likevel må jeg ikke glemme at jeg skal jobbe på Urban Storo i morgen. Derfor slår jeg to fluer i en smekk og overnatter i Oslo i kveld, så det ikke blir den lange veien inn for meg i morgen. Da kan jeg også sove litt lenger, jeg som er så sinnsykt glad i å sove og strekke meg på morgenen. Det var så gøy forrige gang jeg jobbet der, at jeg gleder meg skikkelig til i morgen! Jeg drar innover til Oslo rundt kl16, og får da god tid til å rusle rundt og bare kose meg før det er bedtime. Jeg jobber litt denne uken, men skal prøve å knipse bilder osv slik at det ikke blir noen bloggfrie dager siden det ble det forrige uke. Jeg ser at jeg har litt å ta igjen nå, haha.


Jeg hentet en pakke på Posten fra Junkyard i går, og jeg har så mye fint jeg gleder meg til å vise dere fremover. Nå har jeg også ryddet mer plass til noe hoodies i klesskapet mitt, så jeg er veldig fornøyd med den godbiten jeg har fått tak i fra XX-XY. Lillafargen er så unik, og sånne farger er noe jeg blir helt obsessed med når jeg først har funnet dem. Jeg har denne hoodien i 3 andre farger, så det sier litt om hvor fornøyd jeg er med hettegenserne. De er litt oversized og da synes jeg det er enda kulere med bomber til og lange plaine kåper. Jeg har tatt min i størrelse small, og likevel er de ganske lange og baggy.
Genseren er sponset og den finner du her. Den er på 30% nå - samme med resten fra XX-XY!


Var den ikke fin?♥

GOODIES

// Innlegget inneholder adlinks.


En day-off var akkurat det jeg trengte i går, og jeg setter pris på at denne mandagen har vært så rolig. Jeg våknet opp med hodepine og en ganske sår hals, så jeg har da knasket på smertestillende i dag for å føle meg litt bedre. Forhåpentligvis er formen bedre i morgen, og det burde den være også siden jeg skal på en shoot på onsdag. Da er det litt kjekt å føle seg fresh og frisk! Ellers så har jeg gått på en liten smell, siden jeg har hatt mer å gjøre enn det jeg trodde. Jeg våknet opp til alt for mange mailer, meldinger og telefoner. Da skjønte jeg med en gang at det var noe jeg hadde glemt. Heldigvis var jeg hjemme, og kunne prioritere dette med en gang før jeg gjorde noe som helst annet. Verste jeg vet er å skuffe folk, og at jeg glemmer viktige datoer som dette, det er ikke meg.


Så for å få tankene på et annet sted har jeg sett film og sjekket litt på nettet etter litt inspirasjon til nye antrekk. Selv om jeg ikke kjøper nye klær for tiden, så hjelper det å se på nyheter i nettbutikker bare for å få ny inspirasjon. Jeg finner alltid noe nytt, så nå tenkte jeg å dele nye godbiter med dere. Jeg har skjønt dere vil ha et slikt innlegg med produkter fra Junkyard også, så skal jeg kanskje ta det èn gang i måneden?1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER


Hva synes dere?♥

DEN PERFEKTE DETALJ

Klokken var nøyaktig 13:49 og jeg forstod at jeg hadde kastet bort en god del av dagen min til ingenting allerede. Det fortsatte i en god tid før jeg 4 timer senere endelig bestemte meg for å komme meg ned på treningsenteret for å gjøre NOE ut av dagen. Jeg har en tendens til å bare bli liggende i sengen hvis jeg har null planer, og overraskende nok går de timene i sengen så fort at det brått er kveld. Så at jeg la ut snapchat av at jeg vurderte trening, det var den motivasjonen jeg trengte - igjen. Mange mente det var helg og at det var bare tull å trene, mens fitnessfolka selvfølgelig prøvde så godt de kunne for å motivere meg. De vant jo egentlig?? Det er ikke ofte jeg trener på en fredda, men i dag overrasket jeg meg selv med en økt.


Det er sånne dager her det bare er heaven on earth. Når du ser ut som en spøkelse med fett hår og kviser på de verste stedene og du plutselig finner upubliserte bilder. Der ga jeg meg selv en klapp på skulderen og sa takk madde. Jeg tok disse bildene på mandagen før jeg aldri kom så langt som å blogge, og da er det jo kjekt å vise de nå! Nyeste klokken min selv om den ikke er sååå ny, men gaaaad - de detaljene som er på denne klokken går igjen i flere av de andre jeg eier. Men er det rart sier bare jeg. Jeg elsker denne klokken, og dette er ikke første klokken fra Triwa heller.


Hvis dere finner noe fint på hjemmesiden deres, fikk jeg en rabattkode i sammenheng med instagramen min. Så bruk Madeleine15 og få 15% rabatt på alt fra Triwa frem til 15.mars♥


Hva synes dere om klokken & hva har dere gjort i dag?♥

THINGS I WANT BUT CAN NOT BUY

// Innlegget inneholder adlinks.


Jeg blir litt møkklei meg selv nå, for jeg må lære meg å prioritere riktig med tiden. For å ikke snakke om å kanskje bytte ut vesken min med en håndkoffert slik at jeg kan ha med meg pcen hvor enn jeg drar. Jeg blogger faktisk bare når jeg er hjemme, siden jeg aldri har noen vesker/ bagger som er store nok til å få plass til den håpløse pcen min. På mandag tenkte jeg å ha god til hele dagen til å knipse bilder og gjøre meg klar til Oslo som jeg skulle til senere på kvelden, men så ble jeg spurt om jeg ville være med til Sverige en tur, og jeg vil liksom ikke gå glipp av noe så da ble det endringer i planene. Da jeg kom hjem fra Sverige hadde jeg knapt med tid til å fikse meg, og den gode tiden var looong gone. Jeg ble litt senere enn jeg hadde forventet i går, sånn går det da man har det alt for gøy. Heldigvis er hele morgendagen booket til å knipse bilder ute så lenge det ikke er dårlig vær, og noen kan stille opp som fotograf (heh). Jeg har en jakke jeg gjerne vil vise dere, som jeg har brukt flere ganger - men den er så fin at jeg må vise den igjen.


Jeg har prøvd meg på litt shoppestopp den siste tiden siden jeg må spare til USA turen jeg skal på i juni. Så å ta turen innom nettbutikker er det dummeste jeg kunne gjort nå som det passer dårlig å få lyst på mye fint. Jeg fant faktisk alt for mye fint denne gangen...1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


Hva synes dere om produktene & har du hatt shoppestopp noen gang - hvordan gikk det?♥

MIRROR MIRROR ON MY SHOEZ

Jeg har begynt å gå tilbake til å være det dovendyret jeg en gang var. Jeg vil sove dritlenge og bare aldri stå opp fordi det er så kaldt. I dag hadde jeg på alarmen klokken 10:00, men kom meg ikke ut av sengen før klokken var 12:00. Jeg ville bare ikke i dag, haha... Jeg hoppet i dusjen for å våkne litt, og så fikk jeg melding av Ida som skulle trene - da begynte jeg å tenke om jeg skal bli med på treningen siden jeg uansett skulle trene senere i dag. Da ble jeg litt sur på meg selv fordi jeg måtte dusje TO ganger i dag - det verste er at vi ikke har varmtvann igjen, og jeg sitter her og stinker svette uten å komme noen vei. Jeg må få dusjet i kveld, siden jeg skal opp tidlig i morgen for å gjøre meg klar til en shoot i Oslo som jeg tror kan bli ganske kul. Forhåpentligvis legger jeg meg nydusjet i kveld :-)))))


Før jeg skulle på treningen med Ida, måtte jeg bare knipse noen bilder av de nyeste skoene mine. Jeg har vist dem flere ganger på SnapChat, men de er så fine at jeg bare må vise de her. Jeg har dem allerede i gull, men måtte få dem i sølv også siden de er så syke. Det er de kule skoene fra Puma jeg snakker om, the one and only. Man kan faktisk se seg selv i skoene, og det synes jeg er pretty cool. Jeg liker bare Puma mer og mer om dagen, men vet at jeg uten tvil har fått tak i de råeste skoene. Det kule er at jeg har drømt om sånne sko i flere år, og endelig har jeg dem! De er litt små i størrelsen, så hadde jeg vært deg ville jeg gått opp en halv størrelse.


Skoene er sponset & de er fra Junkyard men er dessverre utsolgt for øyeblikket.


Hva synes du om disse skoene?♥

SNAPBACK CRAVINGS

Tusen hjertelig takk for alle kommentarene jeg har fått på forrige innlegget mitt. Jeg hadde aldri trodd det ville komme en så god og varm respons av dere alle. Ganske nytt for meg å være såppass ærlig på bloggen, uten å vite hvem som leser det. Men jeg tror jeg faktisk har litt godt av det, og kommentarene dere legger igjen gjør seriøst dagen min. Dere skulle bare visst hvor mye jeg har smilt etter jeg publiserte innlegget♥


Det ble en bloggfri helg på meg, og med GODE grunner. Dere skulle bare sett de syke tilstandene det er på Urban Moss om dagen. Hele butikken er på 70% siden vi skal legge ned, og kunder strømmer inn som om det skulle vært en lansering av noe sjukt liksom. Jeg har rett og slett vært tom for krefter etter jobben, og ble syk over natten i helgen. Heldigvis bare vært forkjølelse, men det har gått utover hodet mitt også. Jeg er på bedringenes vei nå, takk gud for det. Før jeg skulle stenge i dag, så rakk jeg å knipse bilder av alle capsene jeg eier - og tenkte å vise dere dem! Jeg er ganske fornøyd med de jeg eier, og kom på at jeg aldri har vist dere alle, så hvorfor ikke nå. Jeg hadde en periode jeg bare elsket Adidas capsene, men det har blitt litt borte nå og jeg har heller fått en skikkelig smak for Puma og The Hundreds capsen. Passformen på dem er kjempefin, i hvertfall til hodeformen min haha. Hvis dere skulle lure på hvor noen av dem er fra - spør i kommentarfeltet så svarer jeg dere med glede.


Forresten; Alle er ikke snapbacks, visste bare ikke hva annet jeg skulle kalle innlegget for hehe.
Likte du noen av capsene?♥

GIVE ME EVERYTHING

// Innlegget inneholder adlinks.


I dag spiste jeg en sunn frokost, og da tenkte jeg like gjerne at jeg kunne stikke å trene hvis jeg først skulle leke sunn for en dag. Men det jeg ikke hadde tenkt på, er at jeg tok sprøyte nr 2 med HPV (livmorshalskreft) i går. Så venstre armen min var umulig å trene med i dag siden den er øm og litt ubehagelig til tider, da trente jeg like gjerne bare bena for å ikke gjøre det noe verre. Jeg svettet som en gris, og det er sikkert fordi det er uker siden sist jeg trente. Det var digg å være ferdig, for da følte jeg meg såpass fortjent til å ta på meg superman trusa mi etter dusjen. Den tar jeg KUN på meg de gangene jeg føler meg fortjent til det, og i dag fortjente jeg det.


Etter desember måneden så er det lite penger på kontoen, og det passer ganske dårlig at jeg drømmer meg bort i produkter fra Nelly. Men etter lønningen kommer, og jeg har overført det som skal til sparekontoene - skal jeg unne meg noe av det som jeg har lagt ut under her. Det gjenstår bare å finne ut av hva jeg vil ha mest, fordi jeg vil seriøst ha absolutt alt. Det kommer ikke som noe sjokk.. Tenker å først kvitte meg med litt klær, for å så ønske noen nye velkomne. På den måten kan det aldri bli for mye klær i skapet. (Nå lyver jeg).1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER


Likte dere noen av produktene over?♥

V FOR VAGINA

Til mine kjære samarbeidspartnere så må jeg bare beklage for humoren min på forhånd. Jeg har vel vært i samarbeid med IvyRevel i nærmere 2 år nå, uten faste avtaler hvert år. Det har vært litt mer fritt akkurat her, og det har fungert for begge parter. Siste nytt fra sponssiden så har jeg fått plukket ut noen favoritter fra hjemmesiden deres, og det er så vanskelig å velge ut topp 3 blant så mange fine produkter. Men for min del er det viktig å se etter de tingene jeg kan sette et eget preg på, som for eksempel denne bomberen. Den "V" står for Victory, men for min del kunne det like gjerne stått for vagina, og sånt finner jeg artig. Jakken tok jeg i størrelse small og jeg kunne faktisk kanskje tatt den i medium. Jeg elsker å bruke hettegensere under bomberjakken, så heldigvis funket det bra med en størrelse mindre i denne. Fargen på jakken er så unik at med tanke på alle bomberjakkene jeg har i skapet, er det denne som skiller seg mest ut.


Dette innlegget skulle egentlig være fullt av antrekksbilder, men det er en helt vannvittig storm ute at jeg ikke klarte å knipse bilder. Jeg rakk å knipse noen inntil en vegg i håp om at det blåste mindre der, men hadde ikke så flaks. Minusgrader, storm og bloggshoot ute er en forferdelig miks. Jeg ble så obsessed med det antrekket jeg brukte i dag, at antrekksbilder i disse plaggene kommer ut på bloggen om ikke lenge, det lover jeg dere.


Jeg har en rabattkode som gir dere 10% ekstra det store vintersalget hos IvyRevel. Så bruk koden "MADDEP10" for å spare litt ekstra cashhh♥


Jakken er sponset og den finner du her. Den er på salg!


Hva synes du om jakken?♥

N E E D

Jeg er endelig ferdig med alle julegavene og det er helt vilt at det er 23.desember. Nå trenger jeg bare å få levert den siste julegaven så kan jeg sette meg ned med masse julegodt og se på filmer. Edward saksehånd står på menyen i kveld, og jeg gleder meg så mye til å se den filmen i år. Det er en av mange julefilmer jeg er nødt til å se. Blant den filmen er Grinchen, Hjemme Alene filmene og Polarekspressen favorittene. Julen er ikke den samme uten de filmene, og i år må jeg bare se mest mulig julefilmer for å få julestemning. Den er ikke med meg i år, og kanskje på grunn av at det er plussgrader og regn ute. Mange sier at snøen bare kan drite i å komme hvis den ikke er her på julaften, men for min del kan den komme anytime - jeg vil ha litt snø i løpet av denne vinteren.


De siste dagene har vært kaos, mye kos og en god del tid med venner. Sånn er det alltid i juletidene! Jeg var i Oslo på onsdag og der fikk jeg heldigvis litt julestemning på grunn av hvor pent de har pyntet med lys i alle gatene. For første gang i historien var jeg innom YME butikken og dit skulle jeg kanskje aldri gått... Nå sitter jeg og tenker på noen sko fra Nike i modellen Air Force jeg bare ikke klarer å glemme. Så siden jeg ikke har kjøpt noe til meg selv i desember bortsett fra alt for mye godteri, skal jeg unne meg selv et nytt par fra Nike i januar om de fremdeles er i butikken. Krysser både fingre og tær for at de venter på meg, for jeg må ha dem.


Atm sliter jeg med valg av julekjole, så mulig dere må hjelpe meg litt i morgen på bloggen!


Hvordan har de siste dagene deres vært & er dere klare for morgendagen?♥

SEE YOU NEXT WEEK

Åååh, det er så fantastisk godt å vite at jeg har fri fra jobben resten av uken. Jeg kan bare gå rundt og glede meg som bare pokker til julaften nå, uten mer stress. Forrige uke, denne mandagen og tirsdagen har det vært fullstendig kaos på Urban, kunder shopper som galinger. Dette kaoset har vært så morsomt å være med på, det er crazy hvor godt man takler dette julestresset på jobben. Det er nesten så jeg skulle ønske jeg kunne jobbe hele denne uken siden det har vært så flotte kunder innom og generelt gode dager i butikken. Selv om jeg har fri resten av uken, er det planer helt frem til julaften nå og det er gøy. Jeg skal inn til Oslo i morgen og forhåpentligvis kan jeg få litt ekstra julestemning, kanskje finne de siste julegavene jeg mangler til mamma. Det skulle visst bli vanskeligere enn man skulle trodd til den dama der. Gikk fra å ville ha alt ellers til å ville ha nada nå i jula. 


Jeg blogget jo om de nye leppestiftene fra Inglot her om dagen, og jeg har fått testet ut begge nå! Jeg er kjempefornøyd, men har ikke helt enda funnet den riktige fargen eller den jeg egentlig er ute etter. Jeg ønsker en uten orangeskjær i seg, og den jeg har på leppene i dag (fargenr 36) er det litt orange i. Av disse to jeg har prøvd nå, så er fargenr 37 favoritten - den er som Stone fra MAC.Overdelen og skjorta er fra Urban.


Er dere ferdige med julegaveshoppingen & har dere noen tips til hva jeg kan kjøpe til en mor som ikke finner noe hun vil ha?♥

I HAVE A CRUSH ON YOU

// I samarbeid med Kygo Life.


Dette innlegget skulle jeg egentlig vente litt med, men jeg klarte ikke å dy meg med tanke på hva jeg skal vise dere. Da jeg var hos Nettavisen for å hente esken med alle Kygo produktene, trodde jeg at jeg hadde pakket opp alt. Men nederst i bånn, der så jeg den ene tingen jeg var bombesikker på at jeg ikke skulle få. Der lå jakken jeg hadde siklet på, nemlig bikerjakken. Den er så pen og se på, og enda flottere på! Jeg har kun en svart bikerjakke fra før av, men den er dessverre blitt for liten. Så denne var midt i blinken!! Det jeg liker mest ved denne jakken er at den kan brukes på høsten, våren og vinteren siden den er ganske tykk. Så ikke bare er det en dødsfet bikerjakke, men det er en jakke som kan holde meg varm gjennom hele vinteren. Jeg valgte den først i størrelse x-small, men jeg liker å ha plass til hoodies under alle jakkene mine, så jeg endte til slutt opp med medium og det er jeg glad for. Den sitter akkurat som jeg ville at den skulle sitte.


Det var SÅ vanskelig å style denne, siden jeg ville style den opp med alt det kule jeg har i klesskapet. Valget mitt falt på kveldens antrekk jeg skal ha på meg på byen, en hvit baggy kjole, svarte boots og choker. Jakken har mange glidelås detaljer, og da synes jeg skoene matchet godt til med tanke på at detaljene er like. Kan ærlig innrømme at jeg crusher en del på jakken, og det er jeg ikke alene om.


Sjekk gjerne ut hele kolleksjonen til Kygo Life her.


Short Shearling jakken finner du her


Hva synes dere om jakken & hvordan ville dere stylet den?♥

THE PERFECT CHRISTMAS GIFT

// I samarbeid med Kygo Life.


Jeg er SÅ glad for å endelig kunne introdusere dere til mine nye samarbeidspartnere, Kygo Life. Dette er nok et av de kuleste samarbeidene, og ikke minst et av samarbeidene jeg var vært mest gira på. Jeg er kjempefan av Kygo og musikken han lager, så å kunne være med på å fronte det han har skapt er ganske kult. Å kunne teste ut produktene fra Kygo Life har hittil vært over mine forventninger og jeg skal nå fortelle dere hvorfor. Da jeg var på møtet i Oslo fikk jeg prøve produkter, og kjenne ordentlig på stoffet som er blitt brukt. Man kan kjenne at dette er kvalitetsmaterialer av blant annet bambus viskose, økologisk bomull, merino-ull og skinn. Kolleksjonen har en rød tråd i seg, som gjør at alle produktene passer inn fordi det er et stilrent design - som gjorde det enkelt for meg å takke ja til.


Julaften er rett rundt hjørnet, og ikke jeg er ikke halveis med julegavene enda som er ganske krise her i gården. Jeg har forstått at det er mange andre som ikke har kommet godt i gang med handelen enda, og da tenkte jeg å komme med ikke bare ett, men to julegavetips til dere. Jeg har funnet mine favoritter allerede, og disse finnes blant annet i Urban butikker rundt omkring i Norge.

♦Manilla Wool Baseball Cap♦


Denne capsen ga meg så mye følelser, og grunnen er ganske sjarmerende sånn egentlig. Da jeg var liten kledde moren min meg alltid opp i bukser i samme stoff som det er på denne bremmen, og selv om jeg kanskje hatet de buksene så elsker jeg capsen. Det stoffet gjør capsen unik, og får det lille ekstra som jeg falt for. Produktet finner du her.
♦A7/ 800 Bluetooth Headphones♦


Disse får man skyhøye forventninger til når man ser prisen, og fordi man vet hvem som har produsert disse. Jeg har trolig nok skaffet meg tidenes hodetelefoner som gir en fantastisk klar lyd og en helt amazing kvalitet. De sitter kjempegodt på og når man trykker på play så er det som om man kommer inn i sin egen musikkboble. Disse kan du koble til via Bluetooth om du ønsker, hvis ikke kan du velge å bruke aux-kabelen som følger med. Det absolutt beste med disse tror jeg må være varigheten på 23 timer (!!!) Jeg måtte så klart be faren min teste dem siden han er hodetelefon-spesialist, som jeg liker å kalle han siden han alltid har likt hodetelefoner. Han ble vel mer overrasket enn meg på hvor bra lyden var, og med det kan jeg fortelle dere at disse er verdt hver eneste krone. Produktet finner du her.Har du sjekket ut kolleksjonen til Kygo & hva synes du?♥

GOLD SNEAKER HEAVEN

Regnværet gjør meg litt irritert, blandet med litt gode følelser også. Jeg har et hat og elsk forhold til regn. Problemet med dårlig vær er at det ødelegger for meg når jeg vil ut å ta bilder, men da er man nødt til å få andre ideèr til innlegg - som egentlig er litt kjekt. Å sitte inne og se på en film med litt snacks til og bare høre på regnværet ute, gir meg en så god følelse i kroppen som er vanskelig å beskrive. En avslappet og beroligende følelse jeg liker. Men for å toppe det hele, er det digg med regn for da har man en unnskyldning til å være lat. Likevel kom jeg meg ut og deretter inn på treningssenteret, i'm so proud.


Har dere noengang cravet noen sko så mye at du bare ikke har fått dem ut av tankene? Det er vel de personene man kaller for skogal. Jeg har aldri siklet så mye etter et par sneakers som jeg gjorde da jeg først fikk øyet på Basket Platform Metall skoene fra Puma. Jeg måtte ha dem, og det skulle jeg sørge for også. De er så ekstreme, så crazy og så fine at jeg ikke fikk dem ut av tankene. De er ganske ekstreme som jeg sa, men derfor er det så kult når man har et all black antrekk og bare smeller på med disse for å gjøre det lille ekstra med looken. Jeg har testet ut skoene til noen baggy sommerkjoler, og jeg må bare si det - til sommeren vil det komme dødskule antrekk på bloggen. Det er vel litt sykt å ha planlagt sommerantrekk allerede, men jeg kunne ikke dy meg.

Skoene er sponset & de finner du her.


Hva synes du om disse skoene & har du noen favoritt sko?♥

WORK

Tjaaa, jeg kan vel takke meg selv for at jeg ikke så denne komme i går. Jeg kan ikke telle på fingrene på hvor mange kunder som sa "er vel ikke helt påske enda du?" eller noe i den duren. Så etter så mange bekreftelser på at jeg var kledd opp til påsken, var det bare å komme seg igjennom denne dagen uten å drepe meg selv på grunn av fargevalget haha. Det var heller ikke bare på jobben jeg hørte dette, men jeg må bare le - den hettegenseren er det helt umulig å gjemme seg i. Derfor måtte jeg bare gjøre det beste ut av det, haha. Jeg skulle egentlig ta antrekksbilder på jobben, altså ikke bilder i speilet men det er litt vanskelig å få til med kunder i butikken. Så jeg føler meg nesten som en fjortis som har 2 innlegg på rad med kun speilbilder. Men jeg kunne ikke vente med å vise dere den kule hettegenseren på, så noen bilder er vel bedre enn ingen bilder tenker jeg. Jeg synes kanskje antrekket hadde blitt kulest hvis det var all black med hvit t-skjorte under, men siden den var på vask så måtte jeg endre litt på antrekket. Så det ble veldig lyse og sterke farger, siden den hvite buksen bare gjorde genseren enda knallere.


Etter jeg har stengt på Urban i dag, skal jeg sette meg på toget til Oslo for å tilbringe kvelden min der. Så nå før jobb har jeg virkelig stresset med å ordne meg ferdig, og å få gjort andre ting som å blogge. Jeg får ikke tid til å gjøre dette senere i dag, så det er litt knapt med tid men jeg rakk det heldigvis. Ha en riktig god lørdag!!


Genseren er fra Weekday.


Hva er dine planer for i kveld?♥

BASIC BUT STILL NOT BASIC

Osloturen i går gikk kjempefort, og begge ble overrasket over hvor lenge vi brått hadde vært her. Med tanke på at vi regnet med at det bare ville ta noen få timer. Heldigvis, før vi dro hjemover igjen så rakk vi å være litt turister som tok bilder utenfor slottet, gikk igjennom julemarkedet og tittet litt på klær i Karl Johan. Jeg føler meg alltid som en drittunge i Oslo, fordi jeg blir gira på den minste tingen jeg ser. Så dere kan tenke dere hvordan jeg var da vi gikk igjennom gatene med alle bodene hvor det luktet jul og bare helt fantastisk. Jeg ville kjøpe alt det gode jeg så, men er litt glad for at jeg klarte å si nei til alle fristelsene. For til slutt var det en fristelse jeg ikke klarte å si nei til og den fant jeg inne på Weekday. Jeg skulle så gjerne bodd inne i det lokalet fordi det er så fint. Tenk å sovne til noe så pent, og våkne opp til noe som er like pent. Haha, neida herregud nå er jeg teit.


Det har ikke vært èn gang jeg har vært innom den butikken uten å ha funnet noe fint. De har alt det enkle alle vil ha, og har det lille ekstra mange ønsker å ha i skapet sitt. Jeg fant en helt amazing hettegenser som jeg bare måtte prøve med en gang, og falt ganske hardt for. Den er ganske basic, men likevel ikke basic på grunn av den fine fargen. Denne shoppet meg med god samvittighet, for jeg angrer aldri på kjøpene mine når det gjelder kosegensere. Kun fordi sånne gensere trenger vi alle, vi har godt av dem.


Hva er deres siste innkjøp?♥

KJOLER TIL JULEBORDSESONGEN

// Innlegget inneholder adlinks.


Energien min har vært borte de siste dagene, vet ikke hvor den har tatt veien men jeg vil ha den tilbake asap. Så for å få tilbake energien min har jeg prøvd å rydde det sinnsykt rotete rommet mitt, for å sjekke om det har tæret på energien min. Føles allerede bedre ut, men etter hva jeg tok i dag har jeg vært litt rolig av meg. Jeg dro ned på helsestasjonen i dag formiddag for å få tatt den viktige sprøyten HPV som er mot livmorkreft. Det gjorde ikke vondt i det hele tatt, og den er så ufattelig viktig å ta at jeg må bare nevne det til dere. Det er faktisk 70% kvinner som blir rammet av dette i løpet av livet sitt. Dette fant jeg ut senest rett før jeg skulle ta sprøyten og forstod først det virkelige alvoret da. For oss som er født etter 1991 får disse sprøytene gratis på helsekontoret, dette er en sprøyte du må ta 3 ganger for at den skal vare. Derimot påfører det kostnader for dere som er født før 1991, prisen ligger på 1300kr per sprøyte som betyr 3900kr for alle 3. Jeg synes dette er helt idiotisk eller med andre ord urettferdig, men de har nok sine grunner.


Jeg har vært på farten i hele dag, og lot kameraet ligge igjen hjemme for å heller planlegge et etterlengtet innlegg. Det er greit å være tidlig ute med å skaffe seg julebord kjolen, siden den sesongen straks er her! Derfor siden jeg er en jente som elsker å pynte meg med kjole når det først dukker opp en anledning til det, så tenkte jeg å vise dere noen fantastiske kjoler jeg gjerne skulle hatt til julebordsesongen selv. Forhåpentligvis faller de i smak hos dere også!


♦DEN LANGE♦1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


♦DEN KORTE♦7 HER //  8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


Hva synes dere?♥

BEIGE PUMA CAP

Det føles nesten ut som om jeg har vært mer ute av huset, enn hva jeg har vært i det. Men det er faktisk motsatt, uansett hvor mye jeg skulle ønske jeg hadde vært mer sosial i dag. Heldigvis har jeg fått gjort det viktigste som måtte gjøres, og det var å reservere bord til meg og jentene mine i morgen på en fin resturant. Jeg fyller nemlig år i morgen, og vil ikke gjøre noe biggie ut av det annet enn å bare samle godjentene for å spise noe godt. Jeg sluttet å feire bursdagen min da jeg var 15 eller 16 år, grunnen var bare fordi jeg liker på en måte ikke å feire meg (???). Kan ikke sette ord på det egentlig, men jeg gjør aldri mest mulig ut av det og droppet det derfor år etter år. Men i morgen skal det bli koselig med en liten feiring, og det gleder jeg meg veldig til. Det er så sjeldent man får samlet alle disse jentene, så i morgen skal det bli kos.


Den nye Puma capsen min har jeg blitt utrolig glad i, og den er bare så sinnsykt kul synes jeg. Fargen er litt hardere enn kun lys beige, men det var vanskelig å få frem den egentlige fargen på bildene, så derfor kaller jeg den for bare beige. Jeg har vært litt frossen i hele dag, så siden jeg tok på meg en hoodie kunne jeg like gjerne sette håret opp i en hestehale så capsen passet til hoodien. Det er så kjipt, for jeg skulle gjerne hatt denne hettegenseren på meg på alle bilder jeg tok, ikke kødd engang. Det er det beste kjøpet mitt fra London noensinne, skulle kjøpt den i alle fargene de hadde på Topshop -  men den tid kommer.
Bomber fra Hype // Hettegenser fra TopShop // Caps fra Asos


Hva synes dere?♥

NEW PAIR OF BOOTS

Enda en dag med feber er straks overstått, og jeg klager faktisk ikke. Å ha feber er mye bedre om jeg skal sammenligne det med de andre gangene jeg har vært syk. Så er jeg fornøyd med at jeg ikke har blitt smittet av søsteren min som fikk omgangssyken for omtrent 1 uke siden. Jeg låste meg nesten bokstaveligtalt inn på rommet mitt for å ikke møte på hun, søskenkjærlighet dette her! Alt for å ikke bli syk, for det hadde ødelagt litt for meg forrige uke siden jeg faktisk var på en date. Det var det eneste jeg tenkte på, at nå kan jeg ikke bli syk - og det skjedde ikke, thank god.


Sko, sko og mer sko. Hvorfor er det så vanskelig å si nei til sko, kan noen forklare meg dette? Av alt jeg kunne kjøpt meg, så falt det for sko som jeg allerede har plenty av. Unnskyldningen jeg brukte til meg selv for å handle disse med god samvittighet var at jeg ikke har slike sko. Det er heldigvis sant, men jeg er fremdeles usikker på hvor godt jeg liker dem - om jeg skal returnere dem eller ikke. Jeg ønsket de egentlig i svarte, siden jeg liker svart best. Men siden jeg alltid velger svart ellers på sånne type sko, kunne det være litt gøy med en liten forandring. Dette er sko man ikke kan bruke en hel dag, så her må det i så fall planlegges, for jeg klarer ikke å gå med så høye sko lenge. Helt vilt å tenke på at jeg kunne gå med pumps som hadde 13-15 cm høy hel før, mens jeg nå så vidt nailer å gå med noen boots. Kanskje det er på tide å øve seg på dette igjen. Hvis ikke er det bare å rydde i pumps-hyllen min og si farvel til mange par.


Skoene finner du her. - Adlink


Hva synes dere om skoene?♥

CHOKERS

Egentlig hadde jeg aldri trodd at jeg ville like disse smykkene, siden jeg synes de i starten så litt "billige" ut hvis dere forstår? Men så tenkte jeg meg litt om at det har jo litt med hvordan du kler deg opp også. Det er en så liten detalj på halsen, som likevel kan gjøre antrekket sinnsykt kult. Jeg er ikke fan av de store/ tykke smykkene, jeg har falt mer for de tynne og små, som har litt spesielle detaljer på seg. Jeg er nå oppi kun 4 stk nå, og tenkte å vise dere dem siden jeg har fått så sansen for de smykkene. Det jeg foretrekker å style de opp med er noe så enkelt som jeans og en oversized t-skjorte. Det er faktisk det eneste jeg har brukt dem til, frem til nå. De kan brukes sammen, eller hver for seg - for 3 stk av dem kjøpte jeg som et sett mens det i sølv kjøpte jeg på nettet. Det overrasket meg veldig at jeg kunne finne på å kjøpe ett sånt ett siden det skinner så mye, med andre ord vanskelig å ikke legge merke til. Men igjen; Med en så liten detalj og når den er så kul, må man bare kjøpe det og spesielt da det koster under 100-lappen. Jeg har 2 favoritter, det er det i sølv og det tynne i helsort. Jeg vil uten tvil finne meg flere lignende smykker. For jeg er overhodet ikke flink til å pynte meg til noen litt mer hverdagslige anledninger, men disse smykkene hjelper til litt!


Jeg skjønner hvorfor de blir kalt for chokers, for noen ganger føles det virkelig ut som om jeg blir kvelt av dem. The struggle is real, jenter haha.


Alle unntatt det sølve sykket som er fra Asos, er fra Gina Tricot.


Liker du disse smykkene?♥

ADIDAS NMD

Søndager for meg er så gull verdt, selv om jeg sikkert kan gjøre det jeg gjør på søndager alle andre dager - så bare elsker jeg søndager. Å ha absolutt ingen planer, sløve så mye du vil og ikke minst døtte i deg hva enn du sikler etter er amazing. Til tross for at det er søndagen jeg roser nå, har jeg hatt en fantastisk helg med gode venner. Noe som har sjokkert meg selv og vennene mine er hvor bestemt jeg er på å lære meg å like vin, for jeg har KUN prioritert vin denne helgen. Jeg har også slått en ny rekord på hvor mange glass jeg har klart å drikke, til nå er det 5 glass - og kan vel si jeg ble fin på vin (?). Jeg har ikke vært fyllesyk noen av dagene jeg har drukket hvitvin, og det er kjempedeilig. Men jeg har fremdeles ikke funnet en hvitvin jeg synes smaker supergodt, så hvis dere kan gi meg noen tips, så del de med meg. Eneste kravene jeg har til vinen er at den skal være veldig søt og ikke være så sterk i smaken.


Å ha en ting for sneakers er ganske tungt i seg selv, med tanke på at du craver etter nye nesten hele tiden. Nå har jeg blitt kvitt et par sko, så da var det på tide å ønske noen nye sneakers hjertelig velkomne. Over en lang periode har jeg ønsket med de populære NMD skoene fra Adidas. Det jeg ikke forventet var hvor fort disse skoene skulle være utsolgt nesten overalt, så det tok sin tid - men endelig fikk jeg tak i noen, og disse er fantastiske. Jeg har hatt en så stor kjærlighet til mine Nike Juvenate, men NMD skoene har klart å gå av med seieren for å være de diggeste skoene jeg har hatt på føttene.


Og en siste ting; Se på fargen!!!!


Skoene er sponset & de kan du sjekke ut her.


Hva synes du om skoene?♥

JUNKYARD FAVS

Vinneren av Junkyard konkurransen ble: Milli!!! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart♥


// Innlegget inneholder adlinks


Når det er blitt sagt, så tenkte jeg en ting; Hvorfor ikke lage et innlegg med Junkyard favs, når jeg gjør det stadig vekk med Nelly? Det ser ut til at Nelly innleggene mine blir tatt godt imot av dere, og med tanke på så mange av dere som deltat i Junkyard konkurransene som arrangeres på bloggen kan forhåpentligvis dette falle i smak også. De har absolutt alt fra A-Å når det gjelder streetwear, basics og sneakers. Faktisk så mye mer enn det jeg skriver her nå, så mye at dere bør sjekke det ut. Og siden jeg sjekker ut nettbutikken så ofte som jeg gjør, har jeg allerede favorisert en god del produkter derfra som jeg kan dele med dere nå. Dere vant kanskje ikke denne konkurransen, men tenk at dere har en sjanse neste måned og dere eventuelt da kan bruke gavekortet på noen av produktene jeg har delt med dere under her.


Jeg har hatt fri fra Urban i dag, men likevel svettet som en gris kan man si. Man skulle trodd jeg har vært på trening når jeg sier det, men jeg har faktisk bare rydder i klesskapet mitt. Jeg har funnet så mye jeg ikke bruker, og har derfor lagt det ut på Instagram for å selge det. Hvis du er nysgjerrig kan du gjerne ta en titt på @madeleinepsale.


EDIT: Linkene skal fungere nå!1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER


Hva sier dere til Nelly & Junkyard innlegg som dette 1 gang i måneden? - Og likte dere noen av produktene over?♥

U R B A N

Helgen er over, og det er kanskje kjedelig i og med at det gikk så fort! Men det er veldig deilig å starte uken med cafèbesøk og en herlig vakt på Urban. Jeg dro ned til byen tidligere for å møte en venninne og ta en iskaffe før jeg skulle på jobb. Det var overraskende behagelig å slappe av sånn før man gjorde det klar for stenging, kanskje jeg skal prøve å gjøre dette litt oftere. Da jeg gikk inn på Urban var det allerede mange mennesker der, og fra det øyeblikket tenkte jeg at dette ville bli en crazy start på uka. Det finnes ikke noe bedre enn de kundene du bare kan slappe skikkelig av med, og snakke om alt mulig. Jeg elsker da kunder går derfra med et smil, og selvfølgelig en Urbanpose i hånden. Det var virkelig DE flotte kundene innom i dag, og jeg gikk fra jobben med et smil - the best feeling in the world.


Det som ikke er like kult er å stå flere timer oppreist, og se på alt det fine vi har i butikken for tiden. Nå kommer det bare bedre og bedre varer inn nå som høsten nærmer seg. Det betyr fattige ansatte men en fornøyd garderobe. Vi fikk inn en strikkegenser fra Adidas forrige uke, og den er amazing på alle måter. Jeg har lagt den av til meg selv, og gleder meg til jeg får lønning så jeg kan kjøpe den. Det er en sånn sjelden genser man ikke klarer å si nei til, og når det er Adidas i tillegg blir det hvert fall umulig.


Jeg håper dere har hatt en strålende start på uken♥
Jeg måtte selvfølgelig teste ut den nye Dr.denim buksa vi fikk inn, hva synes dere om den?♥

I WANT IT ALL

// Innlegget inneholder adlinks.


Fredagen gikk til å gjøre så sykt mye, at når jeg endelig fikk litt ro som var på kvelden endte jeg opp med å bare se på filmer på tven. Jeg tror kroppen min trengte en liten hviledag, før jeg i kveld skal på innflyttningsfesten til Martina. Tror det kommer til å bli så morsomt!!! Jeg har frem til nå pakket med meg en bag jeg må ta med på Urban, siden jeg skal stenge der i kveld. Etter det blir jeg kjørt rett til festen, og må fikse meg ganske raskt før alle andre kommer. Det er ikke første gangen jeg har hatt dårlig tid på å fikse meg til slike ting som dette, men har man dårlig tid klarer man alltid å få det til på kort tid. Det er en litt sånn ond sirkel, for hvis du har god tid bruker du forbanna lang tid på badet... Hva som gjenstår nå før jeg skal på jobb er å lage meg noe mat og pakke ned noen siste ting så er jeg ready to go.


Men først tenkte jeg å dele noen goodies med dere! Jeg la ut et bildet på Instagram i går, hvor mange jenter kontaktet meg og lurte på hvor den var fra. Siden den kjolen er sååå fantastisk, tenkte jeg å dele noen av disse kjolene på bloggen men også legge til noe annet fint jeg fant på Nelly. Kjolen finnes i mange fine farger, og er en kjempefin passform på dem. De er litt sånn baggy i størrelsen, så selv om jeg har XS er den ikke akkurat tettsittende men akkurat slik jeg elsker den.


Håper dere har en kjempefin lørdag!♥1 HER // 2 HER // 3 HER4 HER // 5 HER // 6 HER7 HER // 8 HER // 9 HER10 HER // 11 HER // 12 HER


Likte dere noen av kjolene & hva er deres planer for kvelden?♥

MY WEAKNESS

Dette har overhodet ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg har fliret av dette flere ganger etter hendelsen som skjedde i går. Jeg våknet av at jeg hadde slått til meg selv med knyttneven i nesa. Jeg lå i 20 minutter og ikke skjønte hva som hadde skjedd, jeg husket ingenting av drømmen heller. Lurer på hva som fikk meg til å slå til meg selv, for det var fader meg ikke et løst slag heller, haha. I dag kjenner jeg at nesen min har blitt slått, men thank god for at det ikke er noen blåmerker å se.


I dag våknet jeg tidlig av meg selv, femte dagen på rad - noe stort har skjedd, jeg er ikke lenger et sovemonster?? Det elsker jeg, for nå føler jeg virkelig at jeg får gjort mer ut av dagen, selv om dagene mine med fri fra jobben går til å se på filmer og serier, og ikke minst lage god mat. Jeg har en sminkefri dag, og i den anledningen tenkte jeg å droppe selfies i dag og heller vise dere noe annet. Det har vært en stor forespørsel om jeg kan vise frem alle Adidas jakkene mine, og skrive hvor dem er fra, siden jeg vet jeg har mange Adidas lovers her på bloggen inkludert meg selv. Gjennom årene har det blitt en liten samling av disse jakkene, og man kan godt forstå hvorfor! Det er aldri et feil valg av jakke og jeg personlig synes jeg har fått tak i de fiiiineste. Jeg lurer på om jeg kommer til å skaffe meg flere, men det kommer nok til å bli en stund til. For den jeg lette etter i måneder, kunne jeg endelig krysse av på listen da jeg var på shoppingtur i London og fant den der.

Fra Junkyard - Den svarte finner du her & den hvite er dessverre utsolgt.Fra Junkyard - Den blå er dessverre utsolgt mens den røde finner du her.Fra Adidas butikken i London.Fra Urban.


Jeg sjekket for sikkerhetsskyld ut hjemmesiden til Junkyard, og de har disse jakkene inne i noen andre freshe farger. Trykk her for å komme til den i gul & trykk her for å komme til den i svart med militærarmer. Thank me later!!


Hva synes dere om jakkene & hvilken likte dere best?♥

PERFECT PARTY DRESS

Hvis det er èn ting jeg er dårlig på, så er det å vise dere innkjøpene mine. Jeg viste det på bloggen hele tiden før, men da skulle jeg til og med vise at jeg hadde kjøpt sminkefjerner - dette er sånn ca 4/ 5 år siden haha. Grunnen til at jeg nevner dette er fordi det er sprøtt å tenke tilbake på... Og rart hvordan det har utviklet seg til å fokusere mer på helheten og bildene, i forhold til da. Jeg klager overhodet ikke, og er ganske fornøyd med at det har skjedd en utvikling her. Mens jeg var i Spania med jentene mine, var vi på det store kjøpesenteret Habaneras to ganger. Første gangen fant jeg ingenting, men andre gangen klarte jeg ikke å slutte å tenke på en kjole jeg så på Zara. Kjolen er overhodet ikke noe jeg kunne valgt ut til vanlig å gå med, men noe ved den likte jeg så godt. Så godt at jeg til slutt bestemte meg for å kjøpe den, og det var det eneste jeg kjøpte under denne ferien.


Kjolen har en ganske vill utringning, og det er plagg jeg aldri går med siden jeg ikke er komfortabel med å vise brystene mine. Derfor kom jeg på en annen løsning, slik at jeg faktisk kunne bruke kjolen og føle meg vel i den. Det har blitt inn å bruke hvite t-skjorter under kjoler med stropper, og dette er noe jeg har fulgt med på. Det kan gjøre en festkjole over til et hverdagsantrekk og det liker jeg! Kjolen jeg kjøpte på Zara er full av paljetter og glitter, så denne kjolen er kun til en fest anledning. Den blir litt too much til hverdags hvis du spør meg. Men jeg gleder meg til å feste i denne rålekre kjolen, kanskje anledningen dukker opp nå til helgen.

Likte du kjolen & er det noe du kunne gått i selv?♥

BEIGE BOMBER FOR THIS FALL

Denne uken jobber jeg en del på Urban, og må derfor planlegge blogginnleggene mine godt. Så det som skal skje denne uken er at rett etter jeg er ferdig på jobb, hopper jeg rett uti den andre jobben (bloggen) som er å knipse bilder så fort jeg er utenfor butikken. Beste tiden jeg kan knipse bildene på er selvfølgelig midt på dagen, men når jeg stenger på Urban blir bildene som oftest knipset på kveldstidene. Det var da jeg hadde tid nok i dag, for eksempel! Det er ingen som stiller opp så mye som det Ida gjør når det kommer til bilder til bloggen, og det er jeg fader meg heldig med. Uten hun vet jeg ikke hvor få bilder jeg hadde hatt til bloggen, eller hvor dårlige de hadde vært. Med bare 30 minutter, måtte vi finne et location å ta bilder på før det mørknet til. Det vil dere også se på bildene hvor fort lyset endret seg, men det er også litt pent synes jeg.


Jeg har skaffet meg drømmejakken denne høsten og den kunne jeg ikke vente med å vise dere. Jeg er kjempeglad i bomberjakker, men har liksom aldri funnet den ene jeg bare mååå ha, før jeg så denne. En beige bomber som er perfekt til alle anledninger, og en farge som går til alt. Når det er sagt, ville jeg ha basic farger under jakken i dag, og gikk for en oversized t-skjorte som jeg bare digger. Den er lang foran, men enda lengre bak og går litt opp på sidene slik at den gir hoftene litt ekstra former som jeg liker. Jeg fant også frem noen gamle favoritt sneakers som jeg tror kommer til å bli brukt mye denne høsten og det kommer ikke som noen sjokk at de er fra Nike.

Bomberen & t-skjorten er sponset & de finner du her // her.


Likte du jakken?♥

WANTIES

// Innlegget inneholder adlinks.


Jeg skulle kanskje tenkt at å ha litt nye sommerklær innen jeg dro på ferie hadde gjort susen, men det har jeg helt glemt og blir derfor ikke noe nytt på meg under denne turen. Det er jo et kjempestort shoppingsenter i Spania, så kanskje jeg finner noe der. Jeg fant så mye fint på Nelly nå at det er litt irriterende at jeg ikke sjekket opp dette tidligere... Men likevel er det deilig å ha droppet denne sommershoppingen - har jo spart litt penger på grunn av det skjønner jeg, haha. Denne sommeren har jeg fått blitt skikkelig dilla på mønstrete klær, uansett om det er med få farger eller er en fargebombe. Viktigste for meg er at det skal være behagelig å gå med, og når jeg sier det betyr det ikke tettsittende plagg. Svetteringene kommer fort og det å alltid måtte dra ned/ opp ting for at det skal holde seg på plass orker ikke jeg. Så baggy klær har utentvil vært en stor favoritt hos meg, og det i flere år! Nelly synes jeg har stor variasjon av baggy klær og tettsittende klær, og derfor er det på min topp 3 liste over favoritt butikker på nett. Noe jeg vet flere tenker på er jo at nettbutikker skal være trygge å handle på og der scorer Nelly ganske høyt.


Nå skal jeg få i meg en alt for sen middag etter dagens kveldsvakt på Urban. Ha en fortsatt fin kveld!1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER


19 HER // 20 HER // 21 HER


22 HER // 23 HER // 24 HER


Likte du noen av produktene over - i så fall hvilke?♥

K H A K I

Første morgenen på lenge jeg ikke har våknet av alarmen på mobilen, og det føles så godt! Jeg har som sagt endelig langhelg, noe jeg har sett veldig frem til for nå skal jeg kose meg med fri så lenge jeg kan. Blant annet skal jeg møte jentene straks, så skal vi vorse litt før vi tar veien videre ned til Mikroen. Hver eneste torsdag er det quiz der og det har vi blitt ganske rutta på nå. Etter quizen er ferdig fortsetter den koselige stemningen med mye musikk som alltid, og i dag er vi flere enn til vanlig, så satser på ekstra stemning i kveld.


Det er et antrekk jeg har hatt i hodet i en all evighet etter jeg var i London, og det har vært med en av de nye jakkene mine fra Adidas. Jeg kjøpte en som var knallgrønn og så fant jeg senere drømmejakken jeg hadde lett etter så lenge som er i khaki farge, eller som man også kan kalle det for - military. Men været har ikke vært så pent den siste uken så jeg rakk derfor bare å knipse noen kjappe bilder med den jakken på. Jeg tok den i størrelse large i herremodellen, selv om jeg ønsket meg en i medium. Siden jeg hadde ønsket meg den så lenge skulle ikke en størrelse stoppe meg, så den er litt oversized but I like it. Den er kjempekul til baggy kjoler og til tighte jeans som jeg bruker den mest til. Hvis noen av dere skulle lure så har jeg nesten kun disse jakkene i herremodellene fordi jeg liker passformen og lengden bedre, enn hva jeg gjør med damemodellen. Jeg får ofte spørsmål om disse jakkene, så hvis det er ønskelig kan jeg gjerne lage et innlegg med alle jakkene jeg har fra Adidas og skrive hvor dem er fra?Likte dere fargen på jakken?♥

PUMA: THE PERFECT DETAIL

Jeg må bli flinkere til å takke nei til å være med på ting når resultatet blir null blogging. Men for øyeblikket må jeg nesten bare gripe mulighetene mens jeg kan, nå som jeg snart drar på ferie og en av venninnene våres snart flytter til utlandet. Heldigvis i dag så stenger jeg på Urban, og etter 20:00 har jeg fri resten av uken!!! Gleder meg så mye til litt fri og ro slik at jeg kan fokusere mer på bloggen. Jeg skulle egentlig ut med Veronica i går for å knipse bilder, men på 2 sekunder haglet det ned med store mengder regn så da gikk den planen i dass. Bortsett fra det så ble det en fin kveld uansett, avsluttet kvelden med kino hvor jeg så filmen Lights Out. Tenkte at hvis jeg turte å se The Conjuring på kino, tør jeg å se denne også. Jeg føler meg ganske tøff som har sett 2 skrekkfilmer på kino i år, men det kan holde for i år egentlig..


Neste søndag reiser jeg til Spania, og jeg har allerede begynt å planlegge hva jeg må pakke ned til turen og hva jeg må handle inn for å ha alt klart. Men det hender at jeg må ta litt pauser å få fokuset over på noe annet, for eksempel på de nyeste skoene mine fra Puma som er fra Urban. Jeg har siklet på dem i 2 uker etter vi fikk dem inn i butikken, og endelig ble dem mine med god samvittighet! Jeg har hatt shoppestopp den siste tiden og heller blitt kvitt klær, men et nytt par med sko kunne jeg unne meg. Jeg har så lenge lett etter sneakers med gulldetaljer som virkelig synes, og det gjør dem på disse skoene. Men jeg leter fremdeles etter drømmeskoene mine som er Adidas Superstar skoene i helt gull - så hvis noen av dere vet om noen nettsider de har dem på, skrik ut. Jeg har lett i 1 år snart.Modellen på skoene heter Puma Suede Platform Gold.


Hva synes du om skoene & hva er ditt siste innkjøp?♥

SUNNY DAYS IN MY NEW DENIM DRESS

Før jeg la meg i går bestemte jeg meg for å ta på alarm i dag tidlig så jeg kunne ha god tid før jobb. Jeg tok meg en lang dusj, lagde meg makaroni og bearnaise til frokost just because I love it og satt meg ute på hverandaen. Det er virkelig ikke tull når jeg sier at hver eneste gang jeg skal jobbe, så er det tidenes sommervær ute. Derfor slappet jeg av 1 time ute med resten av familien min, og søte Lana. Dere husker kanskje for en liten stund tilbake så hadde Lana blitt dårlig. Hun ville ikke spise, og var overhodet ikke seg selv i flere dager så vi tok hun med til dyrlegen. Hun gikk på medisiner, og har nå lenge vært den Lana vi kjenner og ler så mye av. Tror jeg kunne skrevet et evig innlegg om denne kaninen, men jeg skal holde det kort; Hun er den kuleste kaninen vi noensinne har hatt og hun legger seg alltid ned ved siden av deg på kveldene for å kose med deg før man legger seg. Jeg kan ikke kalle meg den ultimate toppbloggeren uten en hund, men Lana er my kind of dog kan man vel si. Hun oppfører seg mer som en hund enn som en kanin, og jeg digger det.


På grunn av det fine været kjørte jeg på med min nye denim kjole. Jeg har flere slike kjoler i klesskapet mitt og måtte bare skaffe meg denne òg. Den var sååå behagelig å jobbe med i dag på Urban. Når det er sagt så endte jeg opp med gnagsår og vannblemmer på føttene fordi jeg gikk til byen i splitter nye sko i dag. Du kan kalle meg smart!

Kjolen min er sponset & den finner du her.


Likte du kjolen & hva har du gjort i dag?♥

CLOSER LOOK AT MY DW'S

Denne dagen har startet så bra at jeg nå er sliten av å gå rundt å smile for meg selv. Da vet du at du er lykkelig. Ida, Nadine og jeg har lenge snakket om å dra til syden sammen i august og den gode nyheten er at den endelig er booket!! Vi skal ta oss en liten ferie på litt over 1 uke i Spania, som da blir en perfekt avslutning på sommeren. Jeg har ikke vært på ferie i syden på over 2 år, så jeg kommer til å trenge denne ferien vet jeg. Så etter den gode nyheten, var humøret og energien på topp så jeg bestemte meg for å dra på treningssenteret for å ta en styrkeøkt der. Jeg har ikke trent på over 2 måneder, fordi jeg har fokusert så mye på maten og nesten glemt treningen. Så nå skal jeg jobbe med å finne den perfekte balansen, så er jeg noen skritt nærmere målet mitt.


Etter mitt opphold i Portugal og etter at jeg fortalte om mitt hemmelige oppdrag, har dere vært så snille mot med med alle de fine tilbakemeldingene. Det vil jeg virkelig takke for! Betyr så mye for meg å høre dette, siden denne opplevelsen forandret meg. Bloggpostene fra Portugal fikk mye oppmerksomhet, og spesielt tilbehøret mitt fra Daniel Wellington. Flere av dere har spurt om hvilke modeller de forskjellige klokkene er, og da tenkte jeg at det passet bra med et eget innlegg hvor dere kan ta en nøyere titt på klokkene og sjekke de ut på hjemmesiden deres. Jeg er veldig glad i begge modellene, men den minste klokken er min favoritt rett og slett fordi den er bitteliten.


Classy Sheffield finner du her & Dapper Sheffield finner du her - denne har jeg mørkebrun reim på.


Hvilken modell likte du best?♥

WANTIES FROM NELLY

// Innlegget inneholder adlinks


I går hadde min kjære bestevenninne bursdag og jeg tilbringte kvelden min sammen med hun og Victoria. Vi skal ta en ordentlig feiring til helgen som jeg gleder meg fryktelig mye til!! Da skal vi synge for full hals skal jeg si dere. Torsdagen min derimot har vært veldig kjedelig, det har vært grått vær ute og derfor ikke vært så mange aktiviteter å finne på ute. Så resten av familien min tenkte seg en tur til Sverige som jeg da slang meg med på. Evigheter siden sist vi tok en Sverigetur sammen, som vi alltid gjorde da vi var mindre. Det kommer ikke som noen sjokk at jeg var der for å handle godteri og mat, mens andre derimot skulle handle litt klær. Morsomt hvordan dette har forandret seg på noen år. Før dro jeg alltid dit for å kjøpe nye klær, mens det nå har blitt byttet ut med mat som jeg sier jeg greit fornøyd med, haha!


Siden jeg kun har vært med familien i dag, så har ikke kameraet blitt med meg rundt. Derfor tenkte jeg at jeg heller kan vise dere noen godbiter på Nelly. Jeg har ikke vært innom der på veldig lenge, og det er egentlig bare deilig for da har jeg sluppet å bli fristet til å kjøpe unødvendige ting. Jeg har ikke gjort annet enn å være i Sverige og se på Top Model USA i dag, og da ble det brått en liten tur innom Nelly for å sjekke ut nyhetene atter en gang. Denne gangen fant jeg mye fint synes jeg, og mye som kunne vært så pent å bruke nå på sommeren.1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER


Likte dere noen av produktene over?♥

O R A N G E

I jobbhelgen min fikk jeg nye produkter fra butikken Urban, som jeg også er ansatt i. Vi har fått inn så mye fint nå, og jeg var så heldig og kunne plukke ut noen favoritter som jeg kunne ta med meg hjem på fredagen. Overraskende nok bestemte jeg meg for å velge 2 nye farger jeg ikke har i klesskapet mitt. Nemlig knall orange og knall blå. De er så knæsje at jeg bør planlegge litt hvordan jeg styler dem opp før bruk. Men til tross for nye farger, kjørte jeg på med den lange orange genseren som har splitter på hver side av hoftene. Den stylet jeg veldig enkelt opp med en hvit bukse og hvite sneakers. Jeg følte nesten at jeg blendet mennesker med fargekomboen men det var også gøy å prøve ut noe nytt. Det synes jeg virkelig at jeg har blitt flink til i det siste, å teste ut nye ting i stedenfor det gode og gamle hele tiden. Jeg angrer veldig på at jeg ikke fikk tatt antrekksbilder den lørdagen, men siden antrekket var så kult og enkelt får jeg bruke det igjen veldig snart og sørge for noen bilder da.


Det jeg rakk på lørdagen før jobb var noen selfies, og som kanskje noen av dere legger merke til så er bryna mine fikset. Jeg farget dem for noen dager siden, men lot fargen sitte på alt for lenge så bryna mine ble veldig mørke. Det er veldig uvant, men fargen forsvinner heldigvis litt og litt - selv om det tar tid. Noe annet nytt i ansiktet mitt er leppestiften jeg bruker. Jeg fikk anbefalt Spirit fra Mac av noen lesere, så jeg gamblet litt og bestilte den over nettet (Kicks) uten å ha sjekket fargen i virkeligheten. Jeg skal være ærlig; Det er nesten så jeg liker Spirit bedre enn Velvet Teddy og jeg kan ikke tro at jeg sier det der. Den er hakket mørkere enn min gamle favoritt, det er kanskje derfor jeg liker den så godt.

Genseren finner du her. - Sponset.


Likte du fargen på genseren?♥

JUVENATE SNEAKERS

Jeg var atter en gang på stranden i går selv om været var litt overskyet. Jeg og venninnene mine spiste god frokost der mens koste oss med musikk og mer frisbee kasting. Med tanke på været, dro vi senere hjem til Nadine og lagde tidenes største og diggeste middag med baktpotet som ble en fin avslutning på kvelden før vi dro hjem. I hele går hadde jeg lagt planer etter hvordan jeg jobber i dag på Urban. Jeg har faste vakter og tider, så jeg tenkte ikke noe mer på det etter jeg fikk tilsendt vaktlisten for noen uker siden. Men i det jeg skal legge meg tidlig for å være klar for åpningen i dag, dobbelsjekker jeg bare for å være 100% sikker på at det stemmer. Da får jeg litt sjokk, siden jeg skal stenge og ikke åpne. Men takk Gud for at magefølelsen min viste meg at det ikke var noe som stemte. Det hadde vært så kjipt å møte opp utenfor Urban og få høre "du åpner ikke i dag". Nesten bra jeg stenger, for jeg begynte å farge brynene mine ganske sent i går og fargen satt på litt for lenge kan man si.... Uansett, jeg er klar for jobbhelg og mye sprell denne helgen!


Dere vet jeg er skodilla og jeg har ikke fått blogget om de nyeste skoene mine som jeg har hatt en liten stund nå. Skoene jeg skal vise dere i dag et par jeg er kjempefornøyd med, så fornøyd at jeg har den i andre farger. Da jeg først så denne modellen inne på Urban i helt svart og helt hvit, tenkte jeg "fy søren å kule de hadde vært hvis de var hvite med svart Nike logo". Men siden vi ikke hadde akkurat den, kjøpte jeg den svarte som jeg har brukt nesten hver dag. Men for litt siden kom skoene inn, de jeg hadde drømt om (bokstaveligtalt). Jeg nølte ikke engang, for de skulle jeg ha. De sitter helt perfekt på føttene til oss som har smale føtter, de lufter godt og det er superstretch i skoene som gjør at du ikke trenger å knyte opp skoen for å få den på deg. Beste av alt; De ser dødsfine ut!Hva synes dere om skoene?♥

SHOCKING GREEN

Jeg tror dere har forstått at jeg tar meg litt fri i helgene, for å nyte de litt ekstra med vennene mine. Spesielt denne helgen har gått superfort. Den morsomme helgen min startet allerede på fredagen etter jeg var ferdig med åpningsvakt på Urban. Jeg og Linnea var bedt til Ingvild i Oslo som ble 21 år, vår kjære kollega på Urban. Dette kunne vi ikke takke nei til selv om vi alle jobbet på Urban dagen etter (noe som bare var lættis). Vi hadde det kjempekoselig på vors hos Ingvild, og når klokken nærmet seg midnatt dro alle sammen ut på byen hvor resten av moroa fortsatte. Jeg har sagt det til Ingvild, men deler det her også; Utrolig hvor mange herlige folk som var på samme sted, så håper virkelig alle kan bli samlet igjen veldig snart. Dagen derpå var ikke annet enn morsomt, alle jobbet på Urban men vi jobbet ræva av oss og fikk en super omsetning på kvelden! Etter jeg hadde stengt, dro jeg kjapt hjem for å ordne meg før jeg og Ida dro til Victoria. Der var også Anne-Berit som vi ikke hadde sett på å veeeeldig lenge endelig hjemme igjen. Så siden hun var hjemme, og vi jentene ville finne på noe gøy ble det selvfølgelig en girlsnight out.


Jeg skravler virkelig mye akkurat nå, og burde kanskje komme til poenget med dette innlegget. På fredagen hvor Mossedagene startet hadde jeg på meg et av de chilleste antrekkene jeg har hatt på. En koseshorts og enkel genser, men med den sykeste jakken fra Adidas. Dere har sett jeg elsker disse jakkene og har flere av den, men da jeg var i London falt jeg for jakken - men bare i en farge jeg aldri hadde trodd jeg kom til å vise meg i. Knallgrønn jakke som jeg forelsket meg i. Angrer ikke et sekund på dette kjøpet, for jeg elsker grønnfargen bare mer og mer.


Søndagen min blogger jeg om i morgen, siden den har vært sååå fin.


Likte dere fargen på jakken & har dere gjort noe gøy i helgen?♥

25% RABATT PÅ ALT FRA NLY TREND

Vinneren av Junkyardkonkurransen er: Amanda L. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart.


// Innlegget inneholder adlinks.


Hjemme hos familien Pedersen er det rent kaos nå. Vi holder på å rive vegger, selge alt av hvitevarer for å gjøre oss klare til et nytt kjøkken. Og vi har støtt på et par problemer som vi må holde ut med i 12-16 dager. Vi kommer nemlig til å være uten komfyr og kjøleskap så lenge, at jeg lurer på hva man kan lage uten å trenge dette? Vi har et lite kjøleskap nede i kjelleren, men det er ikke snakk om mye god plass der. Så til dere som er litt gode på sånt her, dere måååå hjelpe meg. Hva kan jeg lage til frokost, middag og kveldsmat uten tilgang til komfyr?? Flaks for meg som er borte 3 av disse dagene, og nyter dagene i London i forhold til resten av familien. Hørt at vi kommer til å leve på mye fastfood, men det takler jeg ikke i så mange dager altså..


Nå bryter jeg egentlig en regel jeg har lovet meg selv om å ikke bryte, men nå bryter jeg den likevel. Jeg har lovt meg selv om å ikke ha 2 reklameinnlegg etter hverandre, men jeg synes akkurat denne kampanjen får gå siden det er så bra tilbud. På Nelly, bare i dag, så får du 25% rabatt på alt fra Nly Trend og jeg vet det ikke bare er jeg som elsker klærne derfra. Jeg vet ikke om dere andre får mail om disse tilbudene Nelly har, men for dere som ikke får dem i hvert fall så er det jo kjekt å nevne det til dere. Jeg tok en liten titt på nettbutikken for å se etter noen godbiter å dele med dere, og her er de jeg fant;


Husk å legg inn rabattkoden: PINKTREND når du shopper her.1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER


Noe dere likte?♥

IT FEELS SO GOOD

Denne uken jobbet jeg kun èn gang på Urban, og det var i dag. En åpningsvakt som gikk kjempefort og kjempebra! Utrolig deilig å tenke på at jeg ikke jobber før neste helg, som spesielt betyr bedre blogging - noe jeg gleder meg masse til. Det er nemlig meldt pent vær fra og med i morgen, så nå har jeg bare ting å se frem til og det elsker jeg. Kanskje det endelige sommerværet kommer nå, for det har jeg virkelig lengtet etter. Jeg har så mye sommerklær som bare ligger urørt i skapet mitt som jeg sikler etter å bruke, forhåpentligvis får jeg brukt noe av dette denne uken.


Dere som har lest bloggen min en liten stund vet hvor høyt jeg elsker de bomberjakkene jeg har fra BikBok, som er i grønn og svart. Jeg har lenge spurt om de får dem inn i flere farger, siden jeg aldri har vært så fornøyd før faktisk. I går var dagen godnyheten kom, og en var bedre enn jeg hadde forventet. Den ene fargen jeg hadde mest lyst til å få en bomber i, den kom i butikken deres i går. Nemlig i hvit!!! Jeg har de andre 2 i small, men tok denne i x-small siden det egentlig passer bedre. Jeg er sååå fornøyd, og nå kan jeg si meg fornøyd med den lille shoppingen for nå. Jobber man i Varner, så er det ikke så leit å kjøpe noen ting i ny og ned siden vi får rabatter. Denne jakken kjøpte jeg derfor med god samvittighet! Neste på ønskelisten er en rød skinnjakke, men det er noe som kan vente. I mellomtiden skal jeg nyte den nye jakken, men allerede etter 1 dag har det kommet sminke på kragen fordi jeg beveger meg så mye med overkroppen at den har kommet borti ansiktet mitt. Så det er vel det eneste kjipe med at den er hvit.

Hva synes dere om hvit bomber & hvor jobber dere hen?♥

PUMA IS BACK

Før jeg begynner å skrive om det jeg egentlig skal, tenkte jeg å gi dere en liten update på hva som har skjedd denne helgen. Det har vært en bloggfri helg, og det kjenner jeg at jeg bare har godt av innimellom.


Fredag: På fredag hadde jeg fri, og den brukte jeg til å sove ut litt før jeg hadde en hel dag med koselige planer. Malene kom nemlig hjem denne helgen fra sjøforsvaret og vi bestemte oss derfor for å ta en koselig cafèdate med Ida på Cafè Riis. Atmosfæren der er så koselig, så det stedet slår aldri feil. Vi hadde sååå mye å snakke om, mye latter og ikke minst mye vi ville gjøre på kort tid. Å bare ha èn dag med Malene går fortere enn man tror, så det skal bli gøy å få hun hjem til sommeren, da skal vi 3 finne på mye tull.


Lørdag: På lørdag som var, var vi bedt bort på en b-day fest. Så en slik dag for oss jentene betyr å chille, spise digg middag, starte rolig med sminken og bruke evigheter på å bare somle for morroskyld. Vi fikk også festet med Nadine og Julie som kom fra Oslo, så det var kjempekoselig. Akkurat som gamledager, og flere av dem skal det bli til sommeren da de kommer tilbake til Moss.


Søndag: Er det virkelig noe å si om denne dagen? Selveste hangover dagen som betyr mye å ha. Vi startet dagen med en kebabrull på Campino, før Ida og Nadine kom til meg. Men etter å ha fikset sengen sovnet alle 3, og det var vel stort sett det som skjedde den dagen.


Nå over til hva jeg VIRKELIG vil vise dere! Det begynner å bli en liten stund siden jeg var på Urban Kick-offet. Mens vi var der den helgen, så fikk vi med oss noen godsaker hjem. Og jeg ble målløs for å si det sånn! Vi fikk splitter nye Puma sko, som var kjempefine. En modell til guttene, og en modell til oss jentene. Vi fikk sneakers med en babygrønn farge på seg og før den dagen, innså jeg ikke hvor pen fargen faktisk er. Jeg tror dette er de nye favoritt skoene mine, men jeg er så redd for å bruke dem siden de er så fine å se på. Jeg husker jeg brukte Puma da jeg var liten, men at det en god stund forsvant fra å være populært til å nesten bli litt ukjent. Men Puma er tilbake, og det med store skritt.Hva synes dere om skoene?♥

I JUST HAD TO

Jeg vet ikke helt hva jeg har surret med den siste tiden, men jeg hadde fått for meg at disse bildene hadde blitt publisert på bloggen i forrige uke. Noe som overhodet ikke stemmer da jeg fant det lagret som utkast i arkivet mitt. Det sier derfor bare hvor mye jeg har hatt å gjøre, ikke minst hvor mye jeg har hatt i tankene. Jeg liker egentlig ikke å publisere bilder som er "gamle" men denne gangen får det bare gå! I morgen har jeg et innlegg på lur som jeg tror flere av dere kommer til å sette pris på, så følg med i morgen - jeg kan garantere deg at du ikke vil gå glipp av det.


Min kjærlighet for Adidas tror jeg kommer til å være en evig romanse. Eneste som kan få vondt av det er kanskje lommeboken - men det får bare gå. Jeg er til vanlig veldig glad i disse bomberjakkene, og har fått en ekstra stor smak for de fra Adidas. Det er på grunn av lengden, designet og stoffet som er på de jakkene. Eneste minuset er vel at det kun er damemodellen i disse jakkene som har glidelås på begge sider. Det hadde jo bare vært helt topp hvis herremodellen også hadde det, er dere ikke enige? Jeg har alltid med meg så mye dilldall, så derfor var det perfekt med en ny jakke fra Adidas som hadde alt jeg så etter, inkludert glidelås. Den er egentlig veldig enkel, men jeg har lenge ventet på en hvit modell og måtte derfor sikre meg en før de var utsolgt på Junkyard. Så heldig som jeg var, fikk jeg denne sponset og det er jeg veldig takknemlig for!


Trykk her for å komme til jakken.


Likte dere jakken?♥

IT TOOK ME ABOUT 40 MINUTES

I går kveld etter å ha sett ferdig episoden med Sex og Singelliv på TV3, var det på tide å sette på alarmen til i dag tidlig. Jeg bestemte meg for å stå opp ekstra tidlig i dag, for å fikse håret litt mer enn hva jeg pleier å gjøre. Det er ikke ofte jeg gjør dette, og det er fordi jeg synes søvnen er viktigere enn å ta seg god tid på badet. Men denne gangen ville jeg forandre på det! Det er sjeldnere enn 1 gang i måneden jeg orker å krølle håret på denne spesielle måten, og det er fordi det tar meg sinnsykt lang tid å få gjort. Denne morgenen brukte jeg lenger tid på å krølle håret enn å fikse meg, jeg brukte nærmere 40 minutter. Var det verdt det? Ikke vet jeg, men volum fikk jeg - og det sier jeg meg fornøyd med! Det er også litt ekstra stas å krølle håret litt annerledes, det er som å gå med nye klær hvis dere forstår, haha. Merkelig sammenligning, men en ny hårfrisyre er også stas. Jeg får dessverre ikke samme resultat hvis jeg sover med fletter, så da må man gjøre det på denne måten som tar en evighet.


Så hele 40 minutter på hår, og rundt 25 minutter på sminken. Alt dette for å bare dra på jobb. Men spør dere meg, så føler jeg en jobbdag blir bedre hvis man faktisk føler seg fresh og fikset enn når man ikke føler seg fikset. Jeg hadde en periode jeg var kjempelat på sminke og hårfronten, og da jeg tenker tilbake på den tiden vet jeg at det ikke var fett å stå på jobb. Så gjør man det beste ut av det, både før jobb og på jobb så kan man regne med en bra dag.
Pleier du å fikse håret ditt - isåfall hvordan?♥

SOMETHING NEW

Jeg tar virkelig ingenting forgitt lenger, og det har jeg lært av tidligere feil. Når det gjelder bloggen, så aner dere faktisk ikke hvor mye den har hjulpet meg til å utvikle meg. Jeg lærte meg sparing i en ung alder, og i dag så er min økonimiske situasjon noe jeg er veldig stolt over - og det er takket være bloggen. En av grunnene til at akkurat det går så bra, og har gått veldig bra en lang stund er fordi jeg lettere kan spare mer enn hva jeg kunne tidligere. Så har jeg også forstått hva penger betyr. Via bloggen har jeg noen av de mest fantastiske samarbeidspartnerne jeg kunne bedt om. Det er ingen tvil om hvem jeg snakker om da, som er Junkyard. De selv forstår kanskje ikke at de hjelper meg så mye som de gjør, men med tanke på at jeg får velge ut produkter i ny og ne fra dem, hjelper meg til å kunne spare mer. Jeg slipper å bruke mye penger på klær, sko, tilbehør osv når jeg har mulighet til å velge ut akkurat de samme klærne på deres hjemmeside, bare gratis (minus skatt). Tenk at ett av mine første samarbeid via bloggen var Junkyard, og vi nå har hatt ett samarbeid i over 5 år. Mer kunne jeg ikke bedt om! Det er jeg virkelig takknemlig for, mer enn dere kan forstå.


For dere som følger meg på Snapchat (Alohaamad), så fikk dere sikkert med dere at jeg la ut en snap av noen godbiter fra Junkyard. Siden det er veldig lenge siden jeg har laget et slikt innlegg, som er så enkelt, tenkte jeg å gjøre det nå. Jeg har lenge siklet etter 2 av produktene dere ser nedenfor. Det er de orange Ray-Ban solbrillene og Dr.Denim buksen i modellen Lexy med hull på knærne. I tillegg til disse produktene, fant jeg noen nyheter på Junkyard som jeg også var så heldig og fikk.


The Hundreds hoodie her // Dr.Denim bukse her // The Hundreds caps her // Ray-Ban sunnies her // Junkyard sunnies her (sponset)


Hva synes dere om produktene & er dere gira på en ny junkyardkonkurranse?♥

I JUST WANT IT ALL

Jeg fikk tilbakemeldinger på at flere av dere ønsket dette innlegget oftere enn kun 1 gang i måneden. Da snakker jeg om disse Nelly innleggene, hvor jeg plukker ut mine favoritter/ wanties og deler både bilder og direktelinker med dere. Det typiske innlegget for oss bloggere! For øyeblikket lever jeg på et litt stramt budsjett, rett og slett fordi jeg heller vil prioritere sparingen men fremfor unødvendige handel av klær jeg ikke trenger. Jeg foretrekker heller å bruke pengene på mat og sparing, fremfor noe annet for øyeblikket. Og det er nesten sjokkerende å si, med tanke på at jeg ALLTID har vært hun som har shoppet til hun har droppet. Det kommer bare en dag hvor du tenker "trenger jeg egentlig det?", "vil jeg virkelig ha dette så mye som jeg tror?" og du sier nei til deg selv. Så me, myself and I er ett veldig godt team for tiden. 


Selvom jeg ikke shopper noe for tiden, er det aldri galt å sjekke ut Nelly for å bare finne litt eyecandy som man kan kose seg med. Det er aldri feil! Så igjen har jeg funnet mange godbiter som jeg nå skal dele med dere. Forhåpentligvis faller de i smak hos dere også. Jeg så forresten at Nelly har litt salg på nettsiden, så derfor deler jeg opp innlegget litt med produkter som er på salg, og nyheter som er på fullpris♥


NEWS:


1 her // 2 her // 3 her


4 her // 5 her // 6 her


7 her // 8 her // 9 her


10 her // 11 her // 12 her


13 her // 14 her


15 her // 16 her // 17 her


ON SALE:18 her // 19 her // 20 her


21 her // 22 her // 23 her


24 her // 25 her // 26 her


27 her // 28 her // 29 her


30 her // 31 her // 32 her


Likte dere noen av produktene?♥

BEHIND THE SCENES PICTURES FROM THE XX-XY COLLAB

Klokken 12:00 var vi i studioet og gjorde oss klare for en morsom dag. Men før vi startet, brukte vi litt tid på å line opp det som skulle til og spiste lunsj så vi ikke jobbet med tom mage. Med null energi, blir det rett og slett ingen energi i bildene - enkelt og greit. Mens de andre jobbet med sitt, satte jeg meg i sminkestolen for å bli sminket av engelske Mia som er både sminkeartist og hårstylist. Looken de ville gå for var en festival-look, lite sminke men likevel glødende med røde lepper, som falt i smak hos meg. Da sminken var på plass, og antrekkene var klare - så var vi i gang og da var det fullt kjør frem til 17:20. Det var vel rundt 6 forskjellige antrekk som skulle fotograferes, og som dere sikkert forstår er dette da plagg fra min egen kolleksjon i samarbeid med XX-XY som skulle vises frem. Det er fremdeles sjokkerende å se på plaggene og bare tenke "dette er mitt arbeid". For det er sant, men likevel så uvirkelig - litt for godt til å være sant faktisk. Dette året har allerede vært spennende så langt, og jeg ser så frem til å se hva mer det kan by på. Nå er jeg kjempespent på å se resultatet av denne Gøteborg shooten. Jeg lover å dele bildene med dere så fort jeg har fått dem.


Gøteborg hadde virkelig ikke vært det samme uten Ida, alltid enige og alltid like teite når vi er på tur. That's how I like it! Tiden i Gøteborg gikk så fort, at det er nesten ikke føles ut som om vi har vært der. Sist men ikke minst; Tusen hjertelig takk til min flotte bestevenn Ida, som tok alle disse bildene! You did a good job. Over 300 bilder jeg måtte gå igjennom, og som du sa "du finner garantert noen som er brukbare" - Yes I did.

Hva synes dere om bildene?♥

F I L A

Nok en morgen startet med en åpningsvakt på Urban, og det gikk ganske raskt denne gangen som var knall! Nå skal jeg endelig ta meg en velfortjent helg, og en laaaang uke med fri siden jeg ikke jobber før til neste helg. Men selvom jeg har fri, så skal jeg reise bort på mandagen, så litt hektisk uke blir det. Jeg ser veldig frem til det, og gleder meg til å fortelle mer om hva jeg skal! Det får dere nesten vente til mandagen med å få vite. Mens nå har jeg ikke uendelig med tid å blogge siden jeg har to venninner som ligger i sengen min bak og venter på at jeg skal bli ferdig før vi kan komme oss videre. I kveld skal vi nemlig kose oss og bare ta det med ro, vet jo aldri hva det ender opp med men ender alltid opp med noe gøy!


Jeg har ikke vært så flink til å oppdatere dere med nye produkter jeg har mottatt i det siste fordi jeg har hatt så mye å gjøre, nesten vært for sosial si. Men med fridagen jeg hadde i går, knipset jeg igjen flere bilder til flere innlegg - de dagene er de beste. Så produktet jeg skal vise dere i dag, er fra det populære merke FILA. På shooten jeg hadde i Gøteborg i januar, så brukte jeg noen sko fra dette merke og de var fetere enn hva man skulle tro. Det endte til slutt opp med at jeg satt med disse skoene, og var ganske usikker på hva jeg syntes om dem. Men etter å ha testet dem, analysert dem grundig så er de egentlig fete. Det er bare veldig uvant å ha "klumpete" sko, i stedenfor en ganske smal passform som jeg har på alle skoene mine. Men det er noe ved dem som jeg bare virkelig liker.


Skoene er dessverre utsolgt for øyeblikket, men sjekk gjerne ut utvalget de har av FILA her.


Hva synes dere?

KRØLLTANGEN JEG BRUKER PÅ HÅRET MITT

Et veldig etterspurt spørsmål er hvilken krølltang jeg bruker på håret mitt, spesielt den siste tiden. Så istedenfor å bare svare i kommentarfeltet (som jeg har gjort), er det litt kjekt å kunne lage ett eget innlegg om den. Krølltangen jeg bruker på håret mitt heter Rapunzel of Sweden og koster under 500 lappen. Denne har jeg brukt i kanskje 3 år, så min begynner å bli ganske slitt nå kjenner jeg - så det er vel på tide å bestille den på nytt veldig snart. Jeg synes det er helt latterlig at man skal bruke flere tusener av kroner på en krølltang, når man kan få en like bra en til en så billigere pris. Da snakker jeg faktisk om den jeg bruker, jeg har testet ut flere dyre krølltanger men jeg går alltid tilbake til den billige. Hemmeligheten bak de perfekte krøllene er selve stangen, hvis den er like tykk fra topp til tå får du de perfekte, store krøllene. Hvis den er tykkest nederst og blir smalere og smalere jo lenger opp på stangen du kommer, så kan krøllene bli veldig rotete. Dette slet jeg mye med før jeg fant den perfekte krølltangen for mitt hår. Selv om den fra Rapunzel of Sweden er favoritten, så kommer MAST krølltangene på en delt 2 plass. Disse har jeg hatt 1 år, og de har blitt brukt jevnlig! Med de krølltangene får du større volum på håret, mens den jeg bruker lager litt volum - som jeg synes holder til den hverdagslige looken jeg velger å gå for. Sammen med favoritt krølltangen, er det èn ting jeg er nødt til å gjøre for å få volumet. Nemlig å snu hodet opp ned, riste på håret som bare rakkern og deretter bruke hårspray for lengst mulig hold.


For å komme meg litt unna de vanlige hverdagslige klærne jeg bruker, stylet jeg opp frisyren min med en god blanding av pyntet og enkelt. Dere har nok kun sett meg i skinnbukser èn gang tidligere, men nå har jeg fått meg en ny en som jeg liker overraskende mye. Det må nok være fordi det så ut som jeg fikk mer former! Til skinnbuksen tok jeg på meg en deilig croptop med gull glidelås detaljer som matchet resten.

Bukse & genser fra IvyRevel (sponset) // Klokke fra Triwa


Hva synes dere?

MY LATEST OUTFITS PART II

Vinneren av Junkyardkonkurransen er: Victoria Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet på mail veldig snart.


Denne helgen var for meg bare vært kaos med tanke på at jeg har vært syk, det var vært mye jobb samt at jeg prøvde å være litt sosial i går. Den siste uken som jeg har vært syk, har jeg kun dratt på jobb og deretter dratt rett hjem for å legge meg og slappe av. Energien min har vært forsvunnet i alt for lang tid nå, at jeg i går ble rastløs etter å være litt sosial selvom jeg ikke har blitt helt frisk. Litt uggen i formen enda, og litt forskjølelse å fremdeles se men feberen er borte og det er jeg så glad for. Det endte opp med at jeg drakk med noen venner i går og hadde det veldig gøy, men til tross for at jeg ikke var helt frisk ble det litt tidligere natten på meg enn vanlig. Jeg er i hvert fall veldig glad for at jeg ble med ut i går, kroppen min hadde ikke klart å bli sengeliggende èn dag til. Nå til uken jobber jeg heldigvis bare 3 ganger på Urban, så da har jeg masse tid til å bli frisk og bli bra på bloggfronten igjen. Her er det nemlig halspastiller for alle penga! Helt vilt hvor mye man savner å være frisk og flink på bloggfronten da man først er syk, men det skal det bli orden på denne uken. Nå har jeg vært syk lenge nok synes jeg.


Jeg kom på at det er en liten stund siden sist jeg oppdaterte dere med mine siste antrekk. Det er et innlegg som faller veldig i smak når jeg leser blogger, så forhåpentligvis liker dere det også. Det er vanskelig å holde kikk på alle antrekkene jeg poster på bloggen, med tanke på at jeg ikke har en evig forside med mange innlegg. Derfor er det på tide med en ny runde hvor jeg har samlet alle de siste antrekkene mine. Håper noen av dem har falt i smak hos dere!


Ha en riktig god søndag Det vil komme en instagramkonkurranse på @madeleinepedersenn veldig snart, så følg med der.
Hvilke antrekk likte du best?

FAVORITES FROM NELLY

Vinneren av Junkyardkonkurransen er: Maylen. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart.


Jeg har dessverre blitt veldig syk, og har derfor ikke vært flink på bloggfronten. I går var den verste dagen, men den er heldigvis over - det var nesten så jeg ville grine av smerter. Jeg har fått forkjølelse, mistet stemmen, feberen er også på plass og i tillegg til alt dette har jeg generelt smerter i kroppen som kommer og går. Jeg sover fryktelig dårlig om nettene, våkner opp av at jeg er klam som bare rakkern.. Det er UTROLIG dårlig timing at dette skal skje nå, med tanke på at jeg jobber hver eneste dag denne uken, bortsett fra i morgen heldigvis. Det er ikke en mulighet engang å bytte bort vaktene, for nå er det kjempeviktig at jeg stiller opp for sjefen på Urban fordi vi har mye å gjøre frem til prisfest-dagene er over på mandag. Jeg kommer meg igjennom jobbdagene så lenge jeg lever på smertestillende og halspastiller. Opp i alt dette, så har nesten hele familien jeg bor under samme tak blitt syke bortsett fra storesøsteren min. Her er det alt fra omgangsyken til feber og kaldsvetting på nesten alle mann. Største frykten min denne uken er at jeg skal få omgangsyken, det kan bare ikke skje. Jeg har ikke tid...


Det er vel en selvfølge at man ikke tar selfies da man er syk, så da måtte jeg raskt finne noe annet å blogge om bare så dere ikke tror jeg har glemt dere. Det er første gangen jeg tar opp pcen på nesten 2 dager, og da jeg først tar den opp måtte jeg en liten tur innom Nelly. Fant utrolig mye fint, som sikkert faller i smak hos dere også.


Nå må jeg skifte til jobbantrekket mitt, så dere får ha en kjempefin dag!1 HER // 2 HER // 3 HER


4 HER // 5 HER // 6 HER


7 HER // 8 HER // 9 HER


10 HER // 11 HER // 12 HER


13 HER // 14 HER // 15 HER


16 HER // 17 HER // 18 HER


Så du noe du likte?


// Adlinks

MADELEINE PEDERSEN ❤ JUNKYARD XX-XY

// I samarbeid med Junkyard


Nok en drøm har gått i oppfyllelse, og det er nesten så tårene kommer.


Det er helt VILT at denne dagen endelig er kommet. Jeg kan endelig fortelle dere hva jeg har drevet med i sommer sammen med Junkyard. I all hemmelighet, har jeg og Junkyard XX-XY samarbeidet med å lage en vårkolleksjon sammen. Dette var helt nytt for dem, og også noe helt nytt for meg. Men dette takket jeg ja til uten å nøle, denne muligheten skulle jeg ta. Det har vært mye hardt arbeid, mange møter og reiser for å få dette til å skje - men som man alltid sier hardt arbeid lønner seg. Dette har resultert til det jeg aldri trodde kom til å skje. Jeg har designet min egen kolleksjon!!!! Noe av det beste med det hele er at jeg har designet den sammen med Junkyard XX-XY som har vært mine partnere i mange, mange år. Det betyr derfor veldig mye for meg, og det er en ære av å være samarbeidspartnere med dem.


Kolleksjonen vi valgte å gå for har absolutt alt. Vi designet 10 produkter som representerer meg og ikke minst Junkyard XX-XY, så det er 2 stiler i èn kolleksjon. Det er min personlige stil med en bit av streetstyle. Men i en slik kolleksjon kan man ikke glemme de cozy og basice produktene man bare må ha i klesskapet sitt. Det er derfor jentete, kosete og chill vi gikk for i denne stilen her. Alle disse produktene kan styles om hverandre, og jeg er sikker på at du finner noe du liker - det håper jeg i hvertfall! Plaggene er laget for og av meg, men det er passer perfekt til alle andre Junkyard Girls også.


For å se alle bildene og produktene jeg har designet trykk HER.


Hva synes dere?

LET'S TALK ABOUT JEANS

Jeg skulle egentlig lage dette innlegget i går, men jeg ble litt for sent ute med å ta bildene at da jeg endelig var klar så var det mørkt ute... Derfor planla jeg absolutt alt til punkt og prikke for å få det til i dag, selvom jeg har planer i dag. Dette er noe jeg har tenkt på lenge å blogge om, og det er fordi dere leserne har spurt om dette. For jeg skal love dere en ting; Det tok meg evigheter å finne de perfekte buksene for lave meg.

Jeg skal selvfølgelig tipse dere om bukser i dag, spesielt til oss som har litt kortere ben. Det er en evig kamp å finne bukser som passer benlengden min, det kom til et punkt der jeg bare ga opp letingen, frem til jeg dro til London med jentene for 2 år siden. På Topshop hadde de en hel avdeling med bare bukser som gikk i waist og length størrelser. Og for første gang elsker jeg bukse-shoppingen! Jeg tok med meg mange forskjellige størrelser og modeller inn i prøverommet, og der fant jeg modellen jeg hadde lett etter. Min perfekte bukse heter Joni Petite og er fra TopShop. Denne er perfekt til ALLE uavhengig av hvilken størrelse du bruker og hvilken lengde du trenger i bena. De har alle størrelsene, og er en litt høytlivsbukse som er det eneste minuset. Den går akkurat over navelen, som både kan være bra og dårlig. Men det beste med disse buksene er passformen, de er tighte, stretchy og finnes i veldig mange forskjellige farger. Jeg endte opp med svart, en svart med hull i, en mørkeblå, en lyseblå og en grå. Likevel etter 2 år, har et eller annet skjedd med bena mine. De har muligens vokst litt... Størrelsen 25/28 passet perfekt for 2 år siden, men nå i dag blir lengden 28 litt for kort på bena mine synes jeg. Jeg var derfor veldig smart den ene gangen jeg kjøpte buksene, for da bestemte jeg meg å ta en i lengden 30. Denne lengden passer perfekt på mine ben i dag, og jeg er 165 cm høy. Men ofte har ikke alltid høyden så mye å si, for noen er lenger i overkroppen eller motsatt - så ALLTID prøv. Det er bare kjedelig at man må over til London for å få tak i buksene...


TopShop buksene er desidert min favoritt, som jeg aldri kommer til å vende ryggen til. Men er det noen andre jeg har fått mer smak for så er det Dr.Denim buksene i modellen Plenty. For 1 år siden, var de alt for lange for meg i bena, men jeg tror Dr.Denim har gjort en liten endring på buksene. De er i dag ikke like lange, selvom de fremdeles er litt for lange. Men det funker, så jeg er ganske fornøyd! Jeg trodde jeg hadde funnet topp 2 buksemodellene jeg elsket, men for 2 uker siden fant jeg en ny (!!!!). Denne er også fra Dr.Denim, men modellen heter Domino. Denne er jeg ikke 100% sikker på hva lengden er i bena, men det er veldig nærme 30. Det som er helt fantastisk med denne buksen er at den er i Plenty modell i livet altså ikke for høy og ikke for lav, men nederst på bena er det glidelås, som gjør at den sitter kjempestramt og fint på. Sist men ikke minst, så synes jeg prisen på disse buksene er tipp topp!!Domino buksen er sponset og den funner du her.

Bruker du noen spesielle bukser?

THIS T-SHIRT IS EVERYTHING

Planene mine for i dag var å trene, vaske rommet mitt, ta oppvasken og vaske badet. Men jeg har gjort alt annet enn dette hittil, haha. Jeg vet ikke hva det er med denne dagen, men alt jeg planlegger blir ikke gjennomført fordi jeg er sykt surrete og treig. Til og med hodet mitt henger etter alt annet føles det ut som. This day is not my day.... Jeg skal få til alt bortsett fra treningen, siden jeg skal stenge på Urban i dag. Etter stengingen skal jeg stikke videre på jentekveld hos mine kollegaer fra jobben som jeg ser veldig frem til. De skal nemlig presentere noe nytt de har begynt med, så det skal bli kjempegøy å høre mer om dette!

For litt siden mottok jeg en sinnsykt kul t-skjorte fra Junkyard, som jeg bare måtte ha. T-skjorten er fra Eleven Paris, som flere av overdelene mine er fra. Mye av printet de bruker på klærne deres, går igjen i veldig mange av dem og det er derfor jeg elsker dette merke. Jeg har egentlig hatt planer om å ta bilder ute med den, men det har bare vært alt for kaldt til å stå med en t-skjorte ute, så da ble bildene inne istedenfor. For hvis det er èn ting jeg hater over alt på jord, så er det å fryse. Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker produktene fra Eleven Paris, men en ting er sikkert og det er at t-skjorten min har alt jeg ser etter. Den er veldig lik den grå jeg har, om noen av dere husker den. Derfor artig med en med mye farger og en uten, perfekte variasjonen. Den er dessverre utsolgt for øyeblikket, men de har masse annet kult som dere kan sjekke ut her.


Likte du t-skjorten & hva er planene dine for i dag?

FAVORITES FROM NELLY

Nå begynner det snart å bli 1 mnd siden sist jeg la ut godbiter fra Nelly, og jeg har tenkt at det er nok å gjøre det kun èn gang i mnd og ikke flere. Jeg husker jeg hadde en periode der jeg tok helt av med disse innleggene med Nelly, at det ble så mye at jeg kuttet det ut. Men de har så mye fantastisk fint der at det MÅ vises frem. Så en avtale med meg selv, og til dere; Ikke mer enn èn gang i mnd. Mye kan skje på 1 mnd og det har det jaggu meg gjort på nettbutikken deres. Jeg følger dem på Instagram, og fikk med meg at de får TopShop på Nelly i Danmark, Sverige og i en til - men ikke Norge. Hvor irriterende er ikke det??? Ikke nok med at TopShop ikke sender til Norge fra før av, men når det dukker opp en liten mulighet via Nelly, dropper de Norge. Innmari kjedelig for oss som liker mye av det dem har på TopShop, men sånn er det haha. Det er kanskje like greit de ikke får inn det i Norge, for da hadde jeg gått bananas tror jeg. Det gjorde jeg nemlig de gangene jeg var i London...

For å ikke bable for mye nå, så tenkte jeg å vise frem favorittene mine fra nettbutikken deres. Mens jeg sjekket det ut, dukket det opp et tilbud de har satt i gang med fra og med klokken 18:00 i dag. Det er nemlig at hvis du trykker deg inn på nettbutikken deres her så får du 20% rabatt på alle NLY Brands ved bruk av rabattkoden "NLYBRANDS". Litt greit å dele den med alle, i tilfelle noen ikke har fått det med seg :-)


1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

Noe dere likte?

// Adlinks

MINE FAVORITT TRENINGSSKO

Vinneren av Junkyardkonkurransen ble Hannah P. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart.


Jeg skal helt ærlig innrømme at jeg skulle ønske jeg trente hver uke og hadde rutinene på plass, men nei. Jeg har ikke gått innenfor ett treningstudio på snart nærmere 2 måneder, før i dag. Jeg har perioder hvor jeg er kjempeflink, men de dagene jeg blir støl forsvinner motivasjonen helt siden kroppen min er død. Jeg må bare komme meg inn i treningen så er det ingenting som kan stoppe meg. Det er nesten deprimerende å tenke på at eneste som kan endre på dette er meg selv, men jeg skal klare det. Jeg har klart det flere ganger, og skal klare det igjen og i tillegg holde motivasjonen oppe.

Er det noe som er spesielt viktig innenfor trening, så er det sko. Jeg har vært borti så mange sko som er dårlige for meg, at det ofte har hendt at jeg har hatt smerter i føttene mine i flere dager. Jeg har prøvd free run sko fra Nike, vanlige air max thea fra Nike, joggesko fra Adidas som jeg ikke husker navnet på og mange flere, men det har bare aldri fungert på meg. En av grunnene er fordi jeg trenger sko med skikkelig demping i. Etter jeg fant de perfekte treningsskoene for meg, har jeg aldri gått over til noen andre. Det er bare ingen som er like bra som dem, og sånn er det. Dere har sett skoene, sikkert hørt meg skrive om dem før, men jeg gjør det igjen. Mine Nike Lunarglide 5 sko er mine favoritter som har passet perfekt til både kondisjon og styrketrening. Jeg har hatt dem i 3 år, eller kanskje 4 og er fremdeles kjempegode å bruke. Det skal bli deilig å bruke dem igjen, etter en liten lang pause.

Har du noen favoritt treningssko?

FAVORITES FROM NELLY

// Innlegget inneholder adlinks.

I natt traff minusgradene her jeg bor, og jeg kan ikke huske sist jeg så det var så mange minusgrader ute enn hva det er i dag. Det viser 12 minusgrader ute, og alle i huset går med varme klær, ovner er på og stearinlys er tent for å holde varmen. Da jeg skulle legge meg i natt, var det så kaldt på rommet mitt at jeg la meg med en genser, joggebukse, sokker, teppe og dyne. Det er helt fryktelig å våkne opp i ett kaldt rom, så å våkne opp med lag på lag med stoff var så deilig. Siden det er så kaldt ute har jeg holdt meg inne i hele dag, jeg er ikke ett vintermennesket... Verste humøret jeg kan komme i er hvis jeg er kald, eller er sulten hahaha. For mitt eget beste, og andre, så ble jeg inne i dag. Det er ikke så ille med dager som dette heller, gå i tøfler og drikke varm kakao mens man ser på filmer fra sengen.

Derfor med lag på lag med klær og tepper, har jeg sittet ved skrivebordet mitt og sjekket ut nyhetene på Nelly. Siden sist har de fått inn så mye fint som jeg tenkte å vise dere nå! For mitt eget beste har jeg holdt meg mest mulig borte fra nettbutikker i og med at det er januar og det er så mye nytt, for å ikke snakke om tilbud man kommer over. Et av mine mål for 2016 er nemlig å spare enda mer enn hva jeg gjorde i fjor, og det har allerede startet bra. I begynnelsen nå, får det holde med å se på flotte klær, istedenfor å kjøpe dem òg. Jeg har alt jeg trenger, jeg vil bare ha mer (girlsproblem), så nå skal jeg sette grenser. Sparing over nye klær fremover, det skal bli gøy!


1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER

10 HER // 11 HER // 12 HER

13 HER // 14 HER // 15 HER

Likte dere noen av mine favoritter?

NEW PURSE: MATT RED

Første uken i 2016 er i gang, og jeg er så klar til å komme godt i gang etter en avslappet og fin ferie med familien min. Noe av det første jeg må komme i gang med er virkelig å ordne på døgnrytmen min. I dag satte jeg klokken på alarm 11:30, men tro det eller ei, for første gang i historien, har jeg klart å skru den av i søvne (?). Jeg er den som alltid våkner av alarmen min, og aldri legger meg til å sove igjen. Så døgnrytmen min er visst mer fucked up enn hva jeg trodde, haha. Bare døgnrytmen blir fikset, så er det ingenting som skal stoppe meg fra god blogging fremover. Jeg har sååå mye fint jeg har lyst til å vise dere. Alt fra julegavene jeg fikk i år, til et par godbiter jeg har kjøpt til meg selv. Jeg har virkelig aldri fått så mye fint før, og har knapt fått brukt noe av det òg. Levd i pysjamas hele julen, men nå er det tilbake til gamle rutiner.

Noe av det første jeg veldig gjerne vil vise dere i dag, er en av julegavene mine som jeg har siklet på helt siden den kom i butikk. Denne vesken er rett og slett et must have!! For meg som bare har svarte skuldervesker, så er dette noe nytt for meg, som jeg bare digger til de grader. Jeg er veldig glad i fargen rød, men jeg har dessverre ikke så mye klær i denne fargen. Derfor passet det perfekt med en skulderveske, som jeg bruker hver dag når jeg er ute på farten for å gi antrekkene mine litt mer farger. Størrelsen på vesken passer kjempebra til hva jeg alltid drasser med meg rundt omkring. Alt fra mitt lille kamera til iphone, og mye annet unødvendig som kan få plass. Skuldervesken er verken for stor eller for liten, med andre ord; Den perfekte hverdagsvesken.

Hva synes dere om vesken?

MERRY CHRISTMAS WITH DANIEL WELLINGTON

// I samarbeid med DanielWellington.

Det er nå 4 dager igjen til den store dagen, nemlig julaften. Jeg som jobber i klesbutikk har ofte opplevd de som dukker opp helt i siste liten for å få tak i de siste julegavene. Men det er ikke alltid like lett å finne gaver til dine nærmeste. Ofte sier de "jeg har alt jeg trenger" eller "jeg vet ikke". Man får virkelig ikke alltid noen tips, og da får man ta saken i egne hender. For 2 år siden, på julaften kjøpte jeg klokke i julegave til noen av mine nærmeste og de fikk seg en fin overraskelse. Selvom de ikke sa de trengte eller ønsket seg en klokke, var det midt i blinken. Så til de som har alt, er ett godt tips å kjøpe noe pent de kan ha rundt håndleddet. Daniel Wellington har ett veldig rent design på sine klokker som faller i smak hos de fleste. Jeg er en stor elsker av disse klokkene og har selv sikret meg mine favoritter hos dem denne julen. Jeg falt for modellene Dapper, som er en av deres nyeste klokker og Classy Sheffield i den minste modellen. Jeg vet ikke hva det er, men jeg har fått en smak for bittesmå klokker på håndleddet. Men selvom det var disse klokkene jeg falt for, må jeg skryte for den nydelige gaveinnpakningen klokkene kom i. Det er nesten en gave i seg selv. De har i tillegg fått ett nytt design på eskene klokkene kommer i, mer cleant og classy.

Dessverre måtte dere ha bestilt senest i går for å motta klokken før 24.desember, men hvis det er en liten trøst så kan dere bruke rabattkoden min "MADDE" for å få 15% rabatt på alt fra hjemmesiden til Daniel Wellington frem til 15.januar. Så synes du dette er den perfekte julegaven til han eller henne, så er det verdt ventetiden. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves right?


Dapper Bristol klokken finner du her & Classy Sheffield klokken finner du her.

Likte du klokkene?

THE PERFECT BLACK SNEAKERS

I disse dagene som det nærmer seg julaften, føles det ut som om jeg aldri blir helt ferdig med julegavene. Senest i går var jeg og handlet julegaver i Sverige med Ida og Linda. Jeg manglet noen småting som jeg bare var nødt til å fikse der, så tanken på at jeg er veldig nære på å ha alt i boks nå er superdeilig. Noe jeg bare er ekstra fornøyd med er å endeig vite at godteskålen min er stappfull av mye godteri, og ikke minst skuffen min med potetgull. Da jeg kom hjem etter Sverige turen, satt jeg nede i kjelleren med søsteren min til sent på kvelden og pakket inn flere gaver. Nå har jeg og søsteren min fyllt opp hele stuebordet vårt med pakker som bare ligger der og frister alle som går forbi. Jeg elsker å gjøre folk nysgjerrig og vil alltid sette gavene foran ansiktene deres, så de bare lurer mer og mer. Dessverre har det slått tilbake litt, og jeg kjenner på pakker og rister litt på dem for å se om jeg skjønner hva det er inni.

I dag skulle jeg stenge på Urban sammen med en kollega av meg, men siden det var stille nok til å kun være èn på jobb ble jeg hjemme. Så selvom det ikke ble jobb på meg, ble det litt julehandel med mamma og pappa. Derfor har jeg vært i full fart i dag og ikke rukket å ta så mange bilder på farten. Men heldigvis hadde jeg noen andre godbiter å by dere på i dag. Hvis det er èn ting alle jenter bør ha, så er det de perfekte sorte. Da snakker jeg som sneakers. Jeg har ENDELIG funnet de svarte Adidas skoene jeg har lett etter i nærmere 2 år nå. Jeg har dem i grå og har vært så fornøyd med de skoene at de har blitt litt for mye brukt til å kunne brukes så mye nå... Derfor smilte jeg av lykke da jeg endelig fikk tak i de svarte. De er virkelig noen gode sko å gå i, så er de dritfine i tillegg. De er litt store i størrelsen, i forhold til hva de var for noen år siden. Derfor har jeg nå de svarte parene i 36,5 og de grå i 37,5.

Disse skoene er faktisk på salg og du kan nå få de litt billigere her. (Sponset)

Hva synes du om skoene?

YOU JUST GOTTA DO IT

De siste månedene med konkurranser i samarbeid med Junkyard, har vi bestemt oss for å lage flere konkurranser enn kun den på bloggen min. Derfor har jeg nå kjørt i gang en ny konkurranse på Instagram på @madeleinepedersenn hvor du kan vinne et gavekort på 1500 kroner der også. Det er litt andre ting du må gjøre for å delta der, men det håper jeg går fint. Det er bare litt greit å informere dere om denne konkurransen, med tanke på at en del av dere meldte dere på her på bloggen. Det kan kun bli en vinner, men du har en litt større vinnersjanse når det kommer en etter-konkurranse på Instagram. Så det var kanskje ikke så kjipt å ikke vinne her likevel? Husk å melde dere på før det er for sent, vinneren trekkes på Instagram om ca 1 uke.

Jeg klarer aldri å bestemme meg for hvilke type t-skjorter jeg liker best. Liker jeg de enkle eller liker jeg de helt insane t-skjortene med masse print på? Ja takk both! I garderoben min har jeg en hylle med enkle t-skjorter og en annen hylle med t-skjortene som har print på seg. Det varierer veldig på hva jeg går i, men i det siste har det vært veldig mye basic. Alle har vel sånne perioder kan jeg tenke meg. Den nyeste t-skjorten jeg mottok fra Junkyard ble denne godbiten fra Nike, en helt enkel hvit t-skjorte med logoen deres i svart. Jeg har allerede lyst på den i svart, men akkurat nå sier jeg meg veldig fornøyd med denne hvite - det var den jeg ønsket meg mest og heldig var jeg som fikk den. Hvis du også likte denne t-skjorten, så anbefaler jeg deg på det sterkeste å melde deg på konkurransen jeg nevnte over her. Da kan du både få plukke ut denne godbiten OG masse mer til 1500 kroner.
T-skjorten er sponset og den finner du her.

Likte dere t-skjorten & hva går dere mest i; Enkle t-skjorter eller t-skjorter med mye print?

PINK AND FLUFFY START

Bloggingen min denne helgen ble alt annet enn hva jeg hadde planlagt. Jeg hadde jobbhelg og det har vært litt stressende med Black Friday i tillegg, men brått skulle jeg drikke på lørdagen og dette ble avtalt mens jeg var på jobb da jeg skulle stenge. Tenk, man skal hjem å dusje, sminke seg, få i seg mat - og hvor får man tid til å ta "pause" i 1 time for å ta bilder og blogge? Denne helgen her har gått så innmari fort at jeg sitter i sengen nå og er stresset. Det er nesten så jeg skulle ønske at ett døgn hadde 48 timer, så man fikk gjort alt det man ville. Så derfor; Stor applaus til de store bloggerne som har funnet balansen mellom flere jobber og hygge. Det har fremdeles ikke jeg funnet helt ut av enda, men jeg prøver.

Etter en lang og stressende helg, med fyll og fanteri skulle det nesten eksistert en ekstra søndag. Men heldigvis har jeg fri fra Urban i dag, og tar meg en day off i sengen for å gjøre meg klar for jobb og personalmøtet i morgen. Mange av dere som fulgte meg på snapchat takeoveren for noen helger tilbake, fikk med dere at jeg elsker å gå i tøfler. Til bursdagen min som var 18.november ønsket jeg meg nemlig ett par forskjellige tøfler fra Asos, som jeg forelsket meg helt i. Jeg ble så fornøyd da jeg fikk begge to, og de var superbillige i tillegg. Etter at jeg fikk disse i bursdagsgave, går jeg aldri rundt i sokkene hjemme, tøflene er med meg på bena overalt. De lilla hundetøflene er fra deres eget brand på Asos, mens de brune med diamanter er fra River Island. Jeg elsker dem begge så mye at jeg vet ikke hvilke jeg liker best. Så lenge føttene mine holder seg varme, skal jeg sørge for å ha begge disse som favoritter.

En annen ting jeg bare må få dyttet inn her, er en av mine nye favoritt dufter fra YSL. Det var virkelig et mirakel at jeg kom over denne parfymen. Jeg var på Kicks i Sverige og skulle kjøpe nytt Anastasia Dipbrow Powder da jeg brått kom over hvor fin flasken på YSL parfymen var. Jeg hadde aldri luktet på noen av de duftene fra det merke før, men tenkte bare why not. Ikke lenge etterpå var denne min, og jeg føler meg dritbra så fort jeg har sprayet meg med dette. Hvor rart er ikke det, at man kan føle seg så mye bedre av å lukte så godt?Var ikke tøflene fine & hvordan har din helg vært?

SO FRESH

Et av mine favoritt sko har over en lenger periode vært Nike Air Force All White skoene. Av alle skoene jeg har, er det de jeg har brukt konstant den siste tiden. Disse har funket så bra som hverdagssko, festsko og jobbsko. Jeg trodde ærligtalt det ikke ville være sko som skulle være gode for føttene mine, men jeg har tatt så feil, nok en gang. Det endte opp med å bli ett av mine favoritter. Jeg har vært så fornøyd med de hvite skoene, at jeg nå endelig bestemte meg for å få dem i svarte òg. Det er faktisk skremmende å ha favoritt sko som er helt hvite, man går rundt og bare venter på at de skal skal bli ripet opp, eller få en skikkelig stygg flekk som er nesten umulig å få bort. Derfor kan jeg nesten glise stort over at jeg nå liker dem bedre i svart, for her er det lett å skjule "skader" på skoene, haha. Men jeg skal ikke droppe å impregnere dem uansett hvilken farge det er på dem, det har jeg lært meg på jobben for å si det sånn. Dette er sko jeg kommer til å bruke i vinter, i stedenfor tynne Converse og Vans sko. Disse skoene varmer overraskende mye, og for første gang skal jeg bruke sneakers som faktisk varmer i vinter. Endelig slipper jeg å fryse på tottene mine! Det er litt rart, for jeg har nesten bare sett de hvite Nike skoene på sosiale medier, de svarte er på en måte mye mindre populære. Men jeg skal kanskje ikke si så mye akkurat der, for jeg måtte nesten ha dem foran meg for å innse hvor flotte de virkelig er selv. Jeg gleder meg SÅ mye til å bruke disse til mine hvite hullete jeans fra Dr.Denim.

Black is the new black


Skoene er sponset og de finner du her.

Liker du dem best i hvite eller svarte?

MY LATEST OUTFITS

I dag har jeg vært ute av huset siden tidlig i morges. Jeg hadde dobbeltime på trafikkskolen min i dag, hvor jeg følte alt gikk kjempebra frem til bakkestarten i byen som virkelig drepte meg innvendig. Jeg har så lyst til å klare bakkestart uten problemer, men jo mer jeg tenker på det, desto dårligere gjør jeg det haha... Jeg kan alt ellers, det er bare det dumme gripepunktet som ikke sitter enda. Men øvelse gjør mester, snart er det endelig jeg som har lappen si! Rett etter jeg var ferdig med kjøretimene, skulle jeg ned på treningssenteret for å møte på Ida for å ta ukas 2 styrkeøkt. Jeg vet ikke hva det er med verken meg eller kroppen, men jeg vil faktisk trene om dagen og det er helt fantastisk. Jeg får krysse fingrene for at det bare fortsetter slik!

Jeg blir nesten litt lei meg av å se på antrekksbildene jeg har tatt. For jeg kan se den store forskjellen på stil og glød etter de kaldere tidene kom. Jeg har best stil på sommeren, jeg blogger best på sommeren og tar de beste bildene på sommeren. På denne tiden av året mister jeg så innmari mye blogglyst siden jeg ikke får tatt de bildene jeg ønsker, siden det er for kaldt. Man må ta på seg varmere sko, jakker, luer og skjerf og der er ikke jeg egentlig, haha. Det verste humøret jeg kan komme i, er enten hvis jeg er sulten eller om jeg er kald. Og lysten til å gå ut for å ta antrekksbilder da det er minusgrader er veeeeeldig liten. Derfor skulle jeg ønske vi hadde sommer året rundt, bortsett fra på julaften og nyttårsaften, blir ikke det samme uten snø. Men det blir jo egentlig ikke disse vintermånedene heller! Jeg prøver å tenke ut andre spennende måter å blogge på denne vinteren, og jeg kunne trengt litt hjelp av dere, eller veldig mye hjelp. Det er som om vinterdepresjonen har kommet, og den slo til skikkelig i år. Men jeg vil komme meg ut av den depresjonen, og heller få mer lyst!! Så har dere tips, råd eller hva som helst å gi meg - pliiiis si ifra. Jeg kunne trengt det akkurat nå.
Noen av antrekkene dere likte spesielt godt?

URBAN LAZY MOMENT

// I samarbeid med Urban

I går startet dagen min allerede med massevis av snapchats på urbannorge sin bruker. Jeg har aldri hatt snapchat takeover før, så for meg var det ganske uvanlig å legge ut så mange snaps på èn dag. Men innmari gøy å se responsen jeg fikk av dere! Jeg var så usikker på om jeg gjorde det riktig at jeg måtte sende en melding og høre om det var godkjent hittil, så usikker var jeg faktisk. Men overraskende nok gikk det kjempebra og vi jentene knipset masse forskjellige videoer og bilder. Det er litt gøy å kunne ha med seg følgerne bak pc skjermen hvis dere skjønner? Så jeg begynner å lure på om jeg kanskje skal åpne min private snapchat for at dere kan få et litt bedre innblikk av hva jeg gjør.  En av oppgavene denne fredagskvelden var å snappe mye, men en annen oppgave vi fikk var å kjøpe godteri for 1000 kroner. Først tenkte jeg at det kom til å bli skikkelig enkelt, bare å hamstre alt vi ville ha, men så var det å virkelig gjennomføre det. Jeg tror vi var i butikken kanskje 30-40 minutter, det ble så mye å velge mellom at vi bare tok med for mye av det gode. Jeg klager ikke på det altså, haha. Det var nesten å være i himmelen eller å være 5 år igjen og kunne peke ut hva du ville ha så fikk du det. Vi klarte ikke å nå 1000 lappen, så derfor bestilte vi en stor kebabpizza.

Før kvelden så vidt hadde begynt, ble jeg med Ida hjem for å rydde og ordne i stand til jentekvelden. Jeg ble så overgira at jeg ba om 3 madrasser så vi kunne lage hjemmemekka kinosal. Det kommer ikke til å bli siste gangen jeg lager sånn seng, for det var sinnsykt deilig å bare legge seg ned under dyna og spise godteri til du ble kvalm. Vi klarte ikke å spise opp alt godteriet og jeg skal derfor tilbake til Ida i kveld for å spise opp mer. Can't wait! Snapchaten blir selvfølgelig med på moroa, så følg oss gjerne.

Alle klærne vi har på oss er fra Urban. Du finner direktelink til produktene under bildene!


Linda sitt antrekk finner du her, her & her // Mitt antrekk finner du her, her & her // Ida sitt antrekk finner du her, her & her.
Hvilket antrekk likte du best?♥

- Husk å følg urbannorge på snapchat denne helgen, I'm in charge!

LET IT SNOW

Det er helt utrolig at hver eneste gang snøen legger seg på bakken, tar alle av på sosiale medier. Likevel har vi opplevd dette hvert år, èn dag kommer snøen og denne gangen kom snøen i går. På en side er jeg veldig fornøyd, for det betyr at det er lysere ute hele tiden i steden for grått - derfor bedre lys til å ta bilder. Men det jeg ikke er fornøyd med er slushen som oppstår når det blir varmere ute igjen, og det brått fryser til is. Dere aner ikke hvor klønete jeg er på denne perioden, gruer meg like mye hvert år til denne tiden av året fordi jeg er bambi på isen. Nesten litt skuffene, i og med at jeg var kjent for å ha blitt født med skøyter på bena. Da jeg var 4 år tror jeg, stod jeg på skøyter på ishallen og havnet i Moss Avis. Gode gamle tider! Rart hvordan man forandrer seg gjennom årene. Men over til snøen; Jeg måtte bare gripe sjansen mens snøen fremdeles er her, og få Ida til å komme til meg for å ta noen bilder ute i snøen. Denne gangen var det ikke dagens antrekk som stod på listen, men heller bare ett cozy antrekk. Genseren jeg har på meg, hadde vi faktisk på Urban i fjor. Men vi sendte den fra oss før jeg noensinne rakk å kjøpe den. Derfor ble jeg så utrolig glad da dette var en av bursdagsgavene jeg fikk fra bestevenninnen min, Ida. Mer fluffy genser skal du lete lenge etter!

Denne helgen har jeg nemlig snapchat takeover på urbannorge, og disse bildene er bare en smakebit på ett av mange cozy antrekk dere vil se i løpet av helgen. Jeg har fått i oppgave om å spamme ned snapchaten til urbannorge. Dersom du vil være med på moroa bør du legge oss til.


Jeg bor i disse tøflene om dagen, så det skulle bare mangle at de ble med på shooten.

Er det snø hos dere? 

MY LATEST RIVER ISLAND BUYS

En liten stund tilbake fortalte jeg dere om noen vesker jeg hadde sett på hos Nelly. Men den jeg valgte å bestille hadde en anerledes skulderreim enn jeg trodde. Jeg ville ha skulderveske, men skulderreimen var for kort og da kom jeg opp med en annen teit idè. Nemlig å kjøpe en annen River Island veske med lenger skulderreim, så jeg kunne bruke den på den egentlige vesken. Jeg sitter derfor nå med 2 vesker, som trenger samme skulderreimen. Men det er ikke akkurat slik at jeg kommer til å bruke begge veskene på en gang, den har klyper på seg så den er lett og ta av og på. Den beige vesken stod det ikke størrelser på, den som jeg ønsket meg mest. Jeg kontaktet derfor kundeservicen som fortalte meg at de ikke hadde størrelse på vesken. Jeg sendte derfor en ny melding og spurte om de hadde mulighet til å finne ut av størrelsen, og da sa dem nei. Enkelt og greit. Da bestemte jeg meg for å bare bestille vesken og finne ut av størrelsen på egenhånd. Størrelsen på vesken er jeg fornøyd med, den har i tillegg 3 rom som gir plass til mye. Jeg kan ha mitt kjære Olympus Pen kamera i vesken, og det var målet mitt med den handelen. Å ha en veske som er liten nok til kameraet, slik at jeg ikke trenger en stor veske å drasse med meg rundt overalt.

Den andre vesken jeg bestemte meg for å kjøpe, er den perfekte lille sorte. Perfekt ltien størelse som får plass til både mobil og diverse saker. Har et par små rom inni seg som gjør at man kan skille mellom kort, nøkler og iphone - altså unngå unødvendige riper. Jeg sitter nå med 2 nye vesker, og er ganske spent på hvem jeg kommer til å bruke mest. Jeg trodde det kom til å bli den beige med slangeskinn, men man klarer aldri å si nei til den lille sorte. Jeg elsker virkelig River Island for deres priser på vesker, man får så flotte vesker til en billig krone og med god kvalitet. Jeg har hatt en annen veske i nærmere 2-3 år nå som jeg betalte 249 kroner for. Den begynner først nå i dag å bli ødelagt. Det er vel en av grunnene til at jeg liker veskene fra River Island så godt.

Den beige finner du her og den sorte finner du her. - Adlinks.

Hvilken veske likte du best?

PINK MONDAY

Det er ett svært sjeldent syn å se meg i noe rosa, rett og slett fordi jeg aldri har følt noe spesielt for denne fargen. Den er bare sykt jentete, og jeg føler den er litt i overkant av hva jeg passer til. Det tar meg egentlig helt tilbake til ungdomstiden min da jeg var 14 år ca, da ville jeg være en av gutta. Da var det ikke snakk om å bruke rosa klær, bortsett fra fargerike bukser hvor det da var godkjent å bruke knall rosa. Men etter at jeg utviklet meg ble det ikke lenger fargerike bukser på meg, og heller ikke sååå fargerike klær. Jeg tonet veldig ned på bruk av farger, fordi jeg ville se mer voksen ut. Jeg klarte ikke å gå i masse fargerike klær og føle meg voksen, føltes ut som jeg var en levende slikkepinne. Så egentlig tror jeg rosafargen skremmer meg. Det er en veldig pen farge på alle andre synes jeg, men meg og rosa har aldri vært en fin match. Jeg har maks 3 truser, 2 treningssko, 1 genser & 1 cardigan som er rosa. Alle andre farger digger jeg, men rosa er bare så rosa?? Hahaha...

Det var frem til jeg så det store salget på Nelly, at jeg kom over en super sjarmerende kjole jeg bare ble helt paff over. Jeg likte en rosa kjole, og den var knallrosa. Det var et eller annet som bare gjorde at jeg ikke klarte å la være å tenke på den. Jeg sendte den til og med til bestevennen min Ida, for å spørre om den var fin eller om jeg hadde slått meg hardt i hodet. Selv hun ble litt sjokkert over valget mitt, blant annet på grunn av fargen. Det var jo ikke meg i det hele tatt. Men den var så fin i mine øyne at jeg bestemte meg for å bestille den, og heller bare prøve den ut hjemme for å se om jeg likte den like godt da. Jeg likte den bedre. Etter å ha hatt den på meg i dag under shooten til bloggen, elsker jeg den. Og jeg elsker faktisk rosafargen. Kjolen har hyssing overalt, den faller pent på kroppen din og jeg som er ganske spinkel uten former klarer å få litt mer former rundt hoftene takket være knytingen. I love it!!!!!

Forresten, en liten skryt til meg selv; Jeg har gått flere dager uten å tegne på øyenbrynene mine og begynner endelig å godta hvordan de ser ut, usminket.Kjolen er fremdeles på salg og den finner dere her. - Adlink

Likte dere kjolen?

DO YOU BELIEVE IN LOVE AT FIRST SIGHT?

Cause I do...

Dette året fikk jeg min store kjærlighet for hvite sko. De første helt hvite skoene jeg noensinne kjøpte var mine første par med Nike Air Max Thea. Alt ved disse skoene er perfeksjon, alt fra fargene og de små limegrønne hintene du får, til hvordan skoen er designet. Helt siden jeg kjøpte dem der jeg jobber, brukte jeg dem hver dag, dag inn og dag ut. De tok seg virkelig bra ut på føttene mine, og det var det ikke bare jeg som syntes. Før man visste ordet av det, var dem utsolgt overalt. Og der begynte jeg å få problemer. Det er rart hvordan man er flinke til å gi råd til andre, men å aldri klare å følge dem selv. Jeg selger mye sko, og jeg anbefaler kundene om å alltid kjøpe med impregnering for å beskytte skoene. Dette er spesielt viktig for hvite sko. Tror dere ikke jeg ga faen i å impregnere mine hvite, før jeg begynte å bruke dem? Før jeg visste ordet av det, kom det møkk og flekker som ble vanskeligere og vanskeligere å få av, på grunn av at det kom på stoffet i skoen. Jeg prøvde alt for å få bort flekkene, men ingenting så ut til å fungere. X antall med Vanish, vaskemaskinen, pussing av skoene med hendene og ja... Det verste ble borte, men så fort noen flekker kom, dukket bare flere opp. De ble til slutt så flekkete at det ikke var pent å bruke dem lenger, for hvite sko skal være hvite.

Jeg har ventet i en all evighet på at det skulle komme påfyll av Nike Air Max Thea skoene. Jeg hoppet av glede da jeg endelig fikk mine nye og ferske sko fra Junkyard, sponset. Men denne gangen skal jeg være mer forsiktig enn noensinne med dem. Jeg har fremdeles ikke tatt dem på føttene mine, for det FØRSTE jeg skal gjøre nå er å impregnere dem med SneakerLab, og det minst 3 ganger. Da går ikke bare impregneringen inn i skoen, men den får flere lag med beskyttelse også utenpå skoen. Jeg har virkelig aldri vært så glad i noen sko, som jeg er i disse. Så glad, at jeg trengte dem 2 ganger.

Mine favoritt sko finner du her. - Sponset sko.

Hva synes du om skoene & har du noen favoritt sko?

ANTREKK: STRIPES AND MORE STRIPES

Denne helgen har det faktisk vært så mye å gjøre at jeg har ikke hatt så god tid til å blogge dessverre. Heldigvis er det en mer avslappende uke i vente, og jeg får derfor fokusert bedre på bloggen. I helgen som var hadde jeg jobbhelg og rett etter jeg var ferdig på jobb, dro jeg til Ida for å slappe litt av der. Det ble ikke noe halloween feiring på meg i år, men håper på å få feiret det neste år! Har allerede så mange idèer om hva jeg vil være, at Halloween nesten skulle vært flere ganger i året, haha. Søndag var en ordentlig hviledag for meg, og bare varme opp til en ny uke. Notere litt ned i boka om hva jeg må få gjort denne uken, og hva jeg vil gjøre denne uken hvis jeg får tid. Alt blir planlagt til punkt og prikke, er det ikke det man ofte sier? Med tanke på at jeg nesten har vært ute av huset hele helgen, fikk jeg kun knipset et par bilder på jobb. Ellers har kameraet ligget trygt hjemme til lading. Jeg elsker prøverommene våres på Urban Moss, bildene som er i prøverommene er det en fotograf som har tatt av naturen rundt i Moss sentrum. Prøverommet jeg tok bildene i denne gangen, jobbet faren min på før det ble lagt ned. Jeg har så mange fine minner fra dette stedet, at det er rart å se at det står tomt.

Uansett, enten liker jenter striper, eller så digger de ruter. Mens jeg? Jeg liker begge deler, så godt at jeg faktisk ikke klarte å velge mellom hva jeg skulle ha på denne lørdagen. Derfor ble det en av favorittgenserne mine og en enkel skjorte rundt livet for å få litt mer "liv" i antrekket. Angrer fryktelig på at jeg tok på meg converse sko på denne stengevakten, for fyttikatta og vondt bena mine hadde det senere på kvelden. Utrolig viktig å ha på seg gode sko når man står oppreist i så mange timer uten pauser, så heretter blir det enten Nike eller Reebok. I morgen skal jeg åpne på Urban, men kan hende at jeg skal stenge også - litt usikkert. Men det blir en lang dag i hvertfall, så derfor har jeg allerede skrevet et annet innlegg som skal postes i morgen tilfelle det blir veldig sent. Det er nemlig en ny videoblogg på vei, og den lover jeg å publisere i morgen. Så hååååper dere vil ta turen innom bloggen for å se sminkevideoen i morgen kveld.
Genser & skjorte fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Converse // Klokke fra Triwa.

Hvordan har din helg vært & likte du antrekket?

OH MY ADIDAS

VINNEREN AV MAKESTYLE KONKURRANSEN BLE EMMA HASLE. Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart :-)


Jeg beklager for null blogging i går, dette innlegget skulle egentlig blitt publisert i går kveld. Men på grunn av noen småting, holdt jeg det tilbake litt så alt kunne komme samlet i ett innlegg i stedet for 2 korte innlegg. Derfor kan jeg bare begynne å fortelle dere at jeg har vært så heldig og fått flere Adidas produkter fra Junkyard, som er Limited Edition. Det høres så ekslusivt ut, eller er det bare meg? Haha. Denne kolleksjonen har Adidas fokusert på fargen svart og blå med blomstrete print. Dette er sånt print som jeg virkelig elsker, spesielt når det ikke blir gjort på en veldig girly måte. Jeg har allerede en bomberjacket i dette printet, men nå har jeg også en hoodie, tights og t-skjorte. Det er jeg veldig fornøyd med, må jeg si! Plagget jeg liker best av alle jeg har fra denne LTD kolleksjonen, er faktisk hettegenseren. Jeg vet ikke hva det er med meg og hettegensere, men jeg har en stor kjærlighet for dem. Gleder meg til å bo i varme og gode hettegensere denne vinteren.

Over til en liten gladnyhet til mine kjære lesere: Jeg har fått en ekslusiv rabattkode som gir dere 15% på ALLE produkter på Junkyard.no. Rabattkoden "maddepaddee" er gyldig frem til 4 november klokken 23:59. Hvis du ikke er på utkikk etter noe selv, kanskje du kan begynne å tenke litt på julegaver? Aldri for tidlig å starte med å handle julegaver.

Direktelink til genseren finner du her.

Likte du genseren & har du begynt å tenke litt på julegaver enda?

NEW DRESSES FROM NLY ONE BY ANNETTE HAGA

De fleste har vel fått med seg at fine Annette Haga har fått designe sin egen kolleksjon for NLY ONE? Hvis ikke, må du inn på Nelly for å se på de flotte produktene. Hun ville designe en kolleksjon som gjorde det lille ekstra, det å føle seg sexy og feminin, uten at det blir for mye. Jeg synes det er helt spot on!!!! Du får både paljetter, splitter, snøring og åpen rygg. Alt dette i en begrenset kolleksjon. Hun var så snill og ville la meg velge ut mine 2 favoritter, noe som ble litt vanskelig etter å ha sett hele kolleksjonen. Men jeg klarte til slutt å bestemme meg for 2 produkter fra kolleksjonen og endte opp med den blå flotte playsuiten med masse paljetter og åpen rygg, i tillegg til den søte beige kjolen med gullpaljetter og åpen rygg med knyting. Jeg valgte å være litt vågal denne gangen med valgene mine. Dere har nemlig aldri sett meg med åpen rygg før. Det er fordi jeg aldri har følt meg "trygg" på ryggen min eller hvordan jeg skal si det. I tillegg har jeg veldig ulike bryster som gjør det vanskelig for meg å kunne bruke bh'er uten push. Men for første gang i historien, kjørte jeg på med noe helt nytt og bestilte meg sånn freebra som de har mange av på Nelly. Jeg kan ikke nekte meg selv å gå med åpen rygg, før jeg har testet det ut. Det blir for dumt å gå glipp av noe som fint.

Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente meg da jeg prøvde de nydelige produktene, for fokuset mitt var virkelig kun på brystene mine. Men jeg ble veldig overrasket og glad, for kjolen og playsuiten er ikke tettsittende hele veien, som gjorde mitt problem problemfritt. Etter at jeg fikk gått litt rundt, tatt litt bilder i de to forskjellige antrekkene, ble jeg virkelig forelsket. Jeg skjønner nå hvorfor alle jenter har minst èn kjole med åpen rygg, og jeg kan fortelle dere en ting; Dette blir ikke min siste.

Hvis dere lurer så har jeg begge i XS! Hvis du ønsker å sjekke ut kolleksjonen hennes, trykk gjerne her.
Playsuiten finner du her & kjolen finner du her. - Adlinks.

Hva synes dere?

ALL BLACK

Dette innlegget skulle egentlig blitt publisert før jeg dro på jobb, men det glemte jeg helt. Så nå har jeg en rask pause mens jeg stenger på Urban og tok meg derfor tid til å få publisert det nå i stedenfor. Jeg får nemlig ikke tid til å blogge senere i dag, siden rett etter stenging skal jeg videre til Linda med Ida for å ha en kosekveld. Så i stedet for å ta med blogg-jobben til Linda, er det litt greit å la den ligge igjen hjemme. Da kan jeg nemlig kun fokusere på å kose meg, og la jobben ligge igjen hjemme og heller ta igjen det på søndag. Alltid kjekt å planlegge litt, og i den anledningen har jeg pakket med en bag med forskjellige klær jeg skal ta bilder av i kveld, så får jeg ordnet forhåpentligvis bilder til 3 innlegg på èn dag. Da sier jeg meg veldig fornøyd.

Veldig mange av dere vet om min store kjærlighet for sko. Det startet for omtrent 4 år siden, da jeg allerede fikk min lille sko-samling. Men på 4 år har den jaggu meg vokst, selvom jeg har solgt og donert flere par med sko. Går noen sko ut, kommer noen nye inn! Jeg er klar over at jeg har overdrevent mange sko, og sko jeg bruker mye mindre enn andre. Blant alle disse skoene, finner man noen favoritter og mine topp favoritt merker innenfor sko er uten tvil Nike og Reebok. Converse er de dårligste skoene jeg kan bruke, siden de har en helt flat såle og overhodet ikke gjør noe for føttene mine, imotsetning til hva Nike og Reebok gjør. Før var det bare viktig for meg å ha sko som så bra ut, mens nå er det mye viktigere for meg å ha sko som er gode å gå i. Siden jeg har blogget såååå mye om Nike sko, tenkte jeg å vise frem ett par av mine Reebok sko. Dette er selvfølgelig de klassiske Reebok skoene, bare i all black. Jeg har hatt sans for helt hvite sko en veldig god stund, men jeg begynner å bli møkklei av å måtte rengjøre dem nesten hele tiden, at jeg har fått en stor kjærlighet for helt sorte. De svarte Reebok skoene er nok de beste skoene jeg noensinne har gått med. Det er som å ha puter på føttene mine, no joke.


Skoene er fra Urban hvis noen skulle lure.

Har du noen favoritt sko?

KJOLER TIL UNDER 400 KRONER

// Innlegget inneholder adlinks.

Rett før salget på Nelly startet, eller det kanskje allerede hadde startet men jeg var for blind til å se det, kjøpte jeg meg en ny veske. Jeg har tenkt til å vise dere den veldig snart, men jeg vil bare få tak i en lenger skulderreim ettersom jeg trodde den var lengre på vesken. Så hvis noen av dere vet om steder de selger skulderreimer, please let me know! Den må være i enten gull eller svart, ellers passer den ikke til vesken.

Så siden Nelly har deres største Mid Season Sale ever, måtte jeg jo bare sjekke ut alle varene de hadde. Det er altså hele 53 sider med produkter som er satt ned, og dere kan bare se for dere hvor lang tid det tar å gå igjennom alle de sidene. Det ga jeg opp. Derfor var jeg mer nysgjerrig på å sjekke ut hva som var på tilbud til under 500 lappen. Det var nesten så jeg lo, for da var det hele 47 sider hahaha. Jeg blir for utålmodig til å sjekke ut så mange sider at jeg sa meg ganske fornøyd med de skattene jeg fant! Det er nesten så jeg er litt gira på å slå til med å shoppe noe av det jeg legger ut her på bloggen. For jeg vet aldri når det ellers blir utsolgt, eller vil komme på tilbud igjen. Det har dessverre hendt før at jeg har ventet for lenge til å kjøpe produkter der før, at de har blitt usolgt og aldri kommet inn igjen. Da blir man litt furt, men samtidig tenker man innerst inne at da sparte man jaggu meg litt penger likevel! Heldigvis fikk jeg kjøpt den skuldervesken jeg skrev om lenger oppe her før den ble solgt ut, og thank god for det. Perfekt på alle måter! Men nå skal jeg vise dere noen herlige godbiter jeg forelsket meg i på dette store salget.


Hvit kjole her // Mørk rosa kjole her // Lys rosa kjole her


Rosa kjole her // Hvit kjole her // Mønstret kjole her


Mønstret kjole her // Grå kjole her // Gull kjole her


Burgunderrød kjole her // Svart kjole her // Lilla kjole her


Hvit kjole her // Rosa kjole her // Hvit kjole her


Hvit kjole her // Beige kjole her // Hvit kjole her

Ønsker du å sjekke ut hele salget så kan du trykke her.

Likte du noen av kjolene & har du shoppet på salget enda?

JUST ANOTHER DAY AT WORK

Jeg har jobbet snart 2 år på Urban, og det er vannvittig hvor fort det har gått. Jeg har blitt kjent med helt supre mennesker som har blitt mine kollegaer, og vi har liksom blitt en liten god gjeng. Så siden jeg har jobbet her så lenge, har jeg fått visse vaner på jobben som jeg tenkte å fortelle dere litt om. Hver morgen som jeg åpner, har jeg en liten To Do List som vi selv skriver på morgenen. Dette er alt fra å vaske gulv, til å ringe kunder angående varer. Men i tillegg til dette, så er det noe jeg bare DIGGER at vi kan gjøre på Urban. Det er nemlig at vi kan spille av egen musikk fra mobilen. Hver eneste morgen spiller jeg av sovelisten min Close Your Eyes, og ingenting slår Coldplay på en stille morgen dere. Coldplay fikk jeg sansen for i en veldig ung alder i og med at min pappa hørte mye på dem før. Da klokken nærmer seg 12:00, endrer jeg litt på den rolige stemningen og kjører på med Good Vibes listen min som består av veldig mye hiphop. Men i mellomtiden, er jeg nødt til å ha noe på morgenkvisten og det er iskaffe med karamellsirup fra Norli. Jeg har blitt så hekta på denne iskaffen at det ikke er bra. I tillegg til iskaffe, kjøper jeg enten karbonadebaguett fra Finbakeriet eller boller, banan & yoghurt på matbutikken. Ender alltid opp med noe godteri i tillegg til maten, men det er jo bare bra å holde blodsukkeret oppe på jobb (hehe, god unnskyldning).

7 timer på jobb kan fort høres veldig mye ut, spesielt siden man står oppreist hele dagen. Men overraskende nok går tiden innmari fort når det er kunder innom, og man faktisk har en del å gjøre på jobb. Jeg kan ikke akkurat klage på jobben jeg har, jeg stirrer på fine varer hele dagen.
Hele antrekket bortsett fra klokken og buksen er fra Urban, mens buksen er fra Topshop og klokken er fra Triwa.

Har du noen vaner på jobben din & liker dere at jeg tar litt bilder på jobben?

GIVEAWAY - TRIWA CHAMPAGNE SKALA

Mine kjære faste lesere vet at jeg er en skikkelig klokkejente! Jeg går ikke ut døren med mindre jeg har husket på å ta på meg en klokke. Jeg liker bare ikke å føle meg "naken" på venstre arm, og hvorfor skal man føle seg naken, hvis man kan pynte håndleddet sitt med en nydelig klokke a dere? For meg er en klokke en veldig viktig detalj, det er med på å bygge antrekket og det ser bare skikkelig bra ut. Beste av alt, føler man at antrekket sitt er kjedelig, kan noe så lite som en klokke være med på å gjøre antrekket mer spennende og classy. Jeg har kommet til det punktet at jeg føler antrekket mitt ikke er helt gjennomført, med mindre jeg har på meg en klokke.

Jeg holder nå en konkurranse på instagram i samarbeid med TRIWA som jeg er ambassadør for i 2015. Veldig spennende for min del, men nå er den litt spennende for dere også. Jeg har snakket litt med dem om konkurranser osv, og de var så snille som ville la meg holde en super konkurranse på instagram. Jeg har valgt ut klokken dere kan vinne, og det er også en klokke jeg selv eier. Den er fantastisk! Modellen er Champagne Skala, og størrelsen på uret er 36 mm, som da er perfekt for oss med lite håndledd. Verdien på denne klokken er 1 995 kroner, så spør du meg er dette en super premie å vinne. Stikk innom instagramen min @madeleinepedersenn for å sjekke ut hvordan DU kan vinne denne klokken.  Så siden dette er en konkurranse som foregår på instagram, lurer jeg på om dere kanskje ville vært interesserte i en slik konkurranse på bloggen min? Hvis dere har lyst til dette, så skal jeg se hva jeg kan få til med TRIWA i og med at jeg nå er ambassadør for dem. Jeg kan ikke love noe, men jeg skal prøve så godt jeg kan. Jeg bare virkelig elsker å holde konkurranser for dere, haha dere aner ikke. Jeg er så takknemlig for at jeg har dere, så at jeg kan være med på å gi ut slike premier til dere, det er en ubeskrivelig god følelse å sitte med. Det handler om å gi og ta, gjør det ikke?

Er den ikke fin? Husk at du kan vinne den på instagramen min!

ADIDAS X LIMITED EDITION

Jeg har for en veldig god stund vært bitt av denne Adidas basillen. Det startet vel uten at jeg selv visste det da jeg var bitteliten og fikk mine kule Adidas og Nike sneakers, av mamma og pappa. Finner jeg dem, så skal jeg med glede vise dere dem for fysøren for en stil altså. Etter mange år med lite lyd fra Adidas, slo dem tilbake, ganske hardt. Og helt siden da, har Adidas bare overrasket gang på gang med ubeskrivelige print og varer. Det er dødskult å tenke på at Adidas har eksistert i over 60 år, og fremdeles går som det suser. Jeg gikk fra å kun elske de basic t-skjortene, til å elske alt med print på. Adidas har virkelig ingen grenser for fantasien, og jeg digger at de tar sjanser. Mens de tar sjanser med å produsere crazy produkter med print på, tar vi sjansene på å gå med dem. Der har jeg virkelig overgått meg selv. Jeg blir bare mer og mer fristet til å kjøpe produktene med masse print på, i stedet for å ta noe helt basic. Men en god blanding av basic og crazy, der har du meg. Noen ganger føler jeg for å være basic, mens andre dager vil jeg være crazy, men med stil.

På Junkyard har de nå fått en Limited Edition kolleksjon fra Adidas, og jeg må fortelle dere at den kolleksjonen elsker jeg. De har gått all-in med zebraprint og blått blomsterprint i både sko, underdeler og overdeler, også tilbehør. Heldige meg, fikk tak i mine favoritter fra denne LTD kolleksjonen før den er utsolgt. For meg å høre at noe er limited edition, da sikler jeg litt ekstra siden det kun er ett fåtall med mennesker som du da kommer til å se med disse produktene. Jeg er kjempefornøyd med det jeg fikk fra Adidas. Jeg bestemte meg for å kjøre på med enkel strandveske, stilfull genser og matchende sneakers. Jeg har allerede testet ut disse skoene som heter ZX Flux Smooth, og for å være litt teit nå skal jeg virkelig si at de er smoothe å gå i. De veier bokstaveligtalt ingenting, og har god demping som passer veldig for meg som står mye oppreist når jeg er på jobb.Genseren finner du her & skoene finner du her. Produktene er sponset.

Liker du den nye Limited Edition kolleksjonen fra Adidas?

NELLY FAVORITES

// Innlegget inneholder adlinks.

Søndagen i går trengte jeg virkelig for en liten avkobling. Sånn forkjølet som jeg er nå, gjør at jeg nesten kun er sengeliggende, reiser meg kun opp for å gå på do eller når jeg skal spise noe mat. Heldigvis hjalp avkoblingen i går, og jeg føler meg friskere i dag men fremdeles ikke helt frisk. Så denne mandagen skal jeg gjøre akkurat det samme som jeg gjorde i går, nemlig å være lat og heller bruke all energien på jobben i morgen. Eneste grunnen til at jeg skal ut av huset i dag, er for å fylle opp kjøleskapet med masse digg, og ikke minst snacks-skålen som er på rommet mitt. Første gangen på sikkert 1 år at den er tom, fordi jeg vasket den i forigårs. Da er det på tide å fylle den opp igjen!

Jeg er ikke modell nok for bloggen i dag, tro meg. Derfor tenkte jeg å poste et innlegg med mine favoritter fra Nelly som jeg ikke har gjort på en veldig god stund. Ser at Nelly har fått masse nytt, og veldig mye som jeg liker! Nå som det går mot kaldere tider, er det jo bare rått å kle seg godt og varmt med stil. Jeg falt helt sinnsykt for en poncho folkens, en poncho dere. Jeg eier ingen, aldri hatt en og det er fordi jeg aldri har likt det. Men den fra Only så bare så innmari fin og god ut, med den søte hetten. Kanskje jeg skal kjøpe den? Må tenke litt på det, før jeg brått handler uten å tenke. En annen ting jeg aldri blir lei er vesker. Det kommer stadig vekk inn nye flotte vesker på nettbutikken deres, og jeg er alltid på utkikk etter en liten skulderveske. Jeg ble så fornøyd med den skuldervesken fra River Island, at jeg er veldig interessert i en lignende. Jeg synes en veske kan gjøre så mye med et antrekk, og for meg er det virkelig et must med tanke på hvor mye dilldall jeg tar med meg rundt. Selvom jeg kun har nevnt et par få ting over, er det likevel mye fint jeg fant, bare sjekk her;


1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER

11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER

15. HER // 16. HER

17. HER // 18. HER

Noe dere likte?

SVEA ♥ XX-XY

// I samarbeid med Junkyard.

Tidligere i sommer var jeg, Aurora, Lea og Åshild på en shoot med Junkyard i Oslo hvor vi virkelig koste oss både foran og bak kameraet. Junkyard XX-XY & SVEA har inngått et samarbeid med ny høstkolleksjon som består av så mange flotte plagg. Det er en god blanding av en sporty og veldig urban stil, med en liten dose av the cozy-look. Første dagen vi fotograferte, startet vi med en rolig frokost på hotellet vi overnattet på, Comfort Hotel Grand Central, og deretter snakket vi med designerne som hadde vært med på å lage denne kolleksjonen og for å bare bli litt mer kjent. Etter det møtet, var det med en gang opp i suiten hvor vi skulle bli stylet og sminket. Mens noen ble sminket, fikk andre prøve ut antrekkene vi skulle ha på. Klokken 11:00-12:00 var vi endelig klare til å dra av sted til første location vi skulle fotograferes i, som var på et fitnessgym. Gud hvor gøy vi hadde det der, mye latter å huske derfra for å si det sånn. Siden vi var veldig opptatte med å være foran kameraet, var det vanskelig å se for seg hvordan bildene ble. Det er derfor så deilig å endelig ha mottatt de første bildene fra treningsshooten. Tror vi alle har ventet i spenning på å få bildene, og jaggu meg var det verdt ventingen.

Treningskolleksjonen til Junkyard XX-XY & SVEA er nå tilgjengelig på Junkyard og ønsker du å se flere bilder fra første fotoshooten vår kan du trykke HER. Trykk på bildene for å komme direkte til produktene, ellers er det bare å bla helt ned på siden så er alle produktene lagt til der. Gotta love them!


Fotograf: Emil Sollie - Makeup: Tatjana Weddegjerde.

Likte du bildene?♥

A CLOSER LOOK AT MY PURSES AND WALLETS

Jeg husker for en stund siden at jeg blogget om alle skoene mine, som veldig mange av dere likte så jeg. Derfor tenkte jeg å ta nok en slik en, bare denne gangen med veskene og lommebøkene mine. Lommebøker har jeg alltid likt. De tar ikke mye plass, men likevel får du plass til kortet, mobilen og eventuelt leppestift. Mer trengte jeg ikke på den tiden. Men likevel holdt det ikke med èn lommebok, jeg ville ha litt variasjon. Lommebøkene jeg endte opp med kan brukes til hverdag og til fest. Klassiske, men likevel så spesielle. Etterhvert begynte jeg å innse at jeg trengte noe større, for jeg prøvde virkelig ALT for å få plass til så mye som mulig. Det slet ut lommebøkene mine for å si det sånn. Jeg begynte å bruke dem som veske (som skal kunne ha flere ting i seg) og ikke til det den egentlig var laget til. Glidelåsene spratt opp, det var lommebøkenes måte å si "det er ikke plass til mer". For 2 år siden, var jeg overhodet ikke en veske-jente. Jeg forstod ikke hvordan folk orket å ha noe som skumpet borti dem hele tiden, om det så var på hoftene eller lenger ned og bare hang på en skulder - hvor irriterende var ikke det i lengden? Jeg følte aldri behovet for å trenge en veske til å ha masse dilldall i, men det var faktisk før jeg fikk masse dilldall som jeg tok med meg overalt. Etter min første veske, ble jeg allerede en veske-jente. Jeg elsker å kunne ha med meg alt nødvendig og å kunne bruke vesken som et ekstra tilbehør til antrekket. Så etter jeg kjøpte min første veske, ble jeg bare mer og mer interessert i vesker.

"A women can never have too many shoes". Ikke bare stemmer det, men en jente kan aldri ha for mange vesker etter min mening heller.

Veske fra Louis Vuitton.Veske fra Versace.Bag/ veske fra Adidas.Veske fra River Island.Veske fra River Island.Veske fra Nly Trend.Veske fra River Island.Lommebok fra River Island.Lommebok fra Pauls Boutique.Lommebok fra River Island.

Noen du likte?♥

JUNKYARD

Vinneren av Junkyardkonkurransen her på bloggen ble Julia Elise. Gratulerer så mye til deg! Du vil bli kontaktet veldig snart, så sjekk mailen din.


Siden det var så utrolig mange som meldte seg på junkyardkonkurransen her på bloggen, smeller jeg til med en konkurranse på Instagram òg. Den vil være akkurat lik, samme premiepott som gavekort på 1500 kroner. Eneste du trenger å gjøre der er å like bildet jeg har lagt ut på @madeleinepedersenn i samarbeid med Junkyard, følge @junkyardnorge og kommentere "Gjort" under bildet på instagram. Vinneren trekkes om ca 1 uke, og denne konkurransen er som alltid får både gutter og jenter. Good luck!

Over halvparten av klesskapet mitt består av produkter fra Junkyard, og det er overhodet ikke rart når de har så mye fint. De startet med å være en skate/ streetstyle nettbutikk, men har fått inn så mye mer fashion i løpet av dem siste årene. Jeg kan umulig tro at ingen finner noe de liker der, for de har stort sett alt. Favoritt merkene mine fra nettbutikken deres er Nike, Ray-Ban, Adidas, Converse, Reebok, Dr.Denim, Svea, Triwa and so on. Det er så mye å velge mellom, at jeg nesten blir gal. Det siste jeg fikk sponset fra Junkyard er disse herlige genserne fra Nike, som dere ser under. Den lysegrå er baggy, mens den mørkegrå er litt mer tettsittende - but still, I love them both. Den mørkegrå har vært på ønskelisten min i en god stund, og nå er den endelig miiiiiiin.

Nike SB Hoodie finner du her & Nike Just Do It finner du her.

Hvis du finner gavekort på 1500 kroner fra Junkyard, hva vil du handle da?♥

NIKE

// Innholder annonselenker

Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal få sagt dette uten å høres ut som en person uten ett liv. Men dere husker jeg ble hekta på Pretty Little Liars? På under 2 uker så jeg ferdig alle 6 sesongene som har ca 25 episoder i hver sesong, og som varer i ca 45 minutter. Jeg klarte ikke å skru av etter jeg hadde sett èn episode, for i hver eneste slutt så må du virkelig bare se neste episode and so on... Det er virkelig galskap, men altså fy så trist det er å måtte vente en god stund før slutten av sesong 6 kommer ut. Hva skal jeg gjøre nå? De siste ukene har bare handlet om Pretty Little Liars, og nå er det ferdig. Selvom jeg nå vet hvem A er, må jeg vite hvem denne mannen på slutten er av sesong 6. Det er så slemt å slutte en episode sånn der og ikke slippe ut hele sesong 6. Det har kun vært èn annen serie jeg har vært så her hekta på, og det er selvfølgelig Dexter. Jeg hater fremdeles slutten på den serien, men likevel kan man forstå hvorfor. Men åhhhh, så mye følelser haha!

I dag har jeg vært litt på farten men likevel fått noen timer ute i solen. Det sies at sommerværet endelig har kommet for å bli, men det blir sagt så fort det er 1 dag med knallvær. Vi får ta 1 dag av gangen og bare nyte det mens vi kan. Jeg vil helst unngå å bli solbrent som jeg ble sist, derfor smører jeg meg heller med høy faktor enn å risikere noe annet. Likevel poppet det frem en solbrent nese i dag med 2 cm brun stripe, som faktisk er fregnene mine. De har ikke giddet å spre seg og heller blitt til en brun stripe midt på nesa mi. Det ser veldig rart ut, ser ut som en sjokoladeflekk. Etter jeg kom meg inn og fikk dusjet av meg solkremen som lukter himmelsk, hoppet jeg rett inn i koseklær fra Nike. Jeg har nemlig mottatt en ny topp fra Nike som jeg liker kjempe godt. Måtte bare mikse den opp med favoritt shortsen min fra samme merke da òg. Kan jo aldri bli for mye av det?


Toppen er sponset og den finner du her.

Likte du den?♥

MUST HAVE DENNE HØSTEN

// Innlegget inneholder adlinks.

I går ga jeg opp å blogge. Jeg kan ikke skryte så mye av Get når vi mister nettet hver eneste dag. Sånn har det vært helt siden vi oppgraderte til "bedre" nett fordi vi hadde så dårlig fra før, heh. Etter vi oppgraderte til bedre nett, har det blitt dårligere mens vi betaler mer (?). Jeg kan ikke telle på fingrene på hvor mange ganger vi har hatt folk her for å løse problemet. Men en ting er sikkert, problemet er fortsatt ett problem. Hvert fall meg som har bloggen som jobb. Verste som kan skje for en blogger, er jo faktisk det å miste nettet. Det begynner jeg å bli møkk lei av for å si det sånn. Jeg vet aldri når på døgnet vi har stabilt nett, og i går hadde jeg uflaks hele dagen. Det kommer til et punkt der du ikke gidder å vente lenger, og heller håper på bedre nett dagen etter. Noe som irriterer meg grenseløst er at det vanligvis skal være mulig å dele nett via mobilen til pcen, men av en merkelig grunn funker det ikke lenger. Tro meg, jeg har prøvd utallige ganger. Noen ganger har det vært så dårlig nett at jeg må ha dratt til en venninne for å få nett. I går ble jeg så irritert og rastløs at jeg heller prøvde å kose meg med Pretty Little Liars. Jeg har blitt så hekta.

Jeg har nådd over 100 favorites på Nelly. Jeg må faktisk spørre dere; Er dette normalt? Haha, hjelpes... Når du tror Nelly ikke kan få inn finere plagg, så vips kommer dem ut av det blå. Selv om ikke sommeren er helt over enda, er det uansett greit å være tidlig ute med å skifte ut sommerfavorittene med litt høst-nyheter. Jeg er allerede godt i gang med å rydde i klærne mine og det skal bli godt å bli kvitt en del, tro meg. Plagg jeg sparte fra i fjor, som jeg trodde jeg kom til å bruke denne sommeren - som aldri skjedde for eksempel. Det er på tide å si farvel til de plaggene for godt. Men en godnyhet er jo det at når noe skal bort, får man plass til noe nytt! Det er aldri feil å freshe opp klesskapet sitt med litt høstnyheter. Av over de 100 plaggene jeg har lagret på Nelly, så har jeg funnet mine topp 23. favoritter. Det går i jakker, boots, sunnies og ikke minst luer. Jeg liker egentlig ikke høsten så godt, men jeg kan ikke sette ord på hvorfor jeg ikke gjør det. Så kanskje jeg bør gi den en sjanse?


1. her // 2. her // 3. her


4. her // 5. her // 6. her


7. her // 8. her // 9. her


10. her // 11. her // 12. her


13. her // 14. her // 15. her


16. her // 17. her // 18. her


19. her // 20. her


21. her // 22. her // 23. her

Likte du noen av produktene - hvilke?♥

DETAILS X MAGAZINE

De 2 siste dagene har det varme og fine været begynt å komme tilbake, er ikke helt høst enda - heldigvis. Jeg var for opptatt i går til å sole meg på verandaen, men i dag fikk jeg heldigvis 2 timer ute i solen. Jeg ble veldig utålmodig at jeg til slutt ikke klarte å sole meg lenger. Det er så rart, for før kunne jeg ligge ute i timesvis og bare slappe av, mens nå takler jeg så vidt 2 timer. Jeg fikk ikke så veldig mye farge iogmed at solen ikke stekte sååå mye, kanskje været er enda bedre i morgen. Da skal jeg jaggu meg slappe av på verandaen med en kald cola. Jeg solte meg med joggebukse og bikini, why? Jo, det har seg slik at jeg blir mye fortere brun på bena enn det jeg gjør på resten av kroppen. Så derfor tror jeg og håper jeg at jeg kanskje kan ta igjen brunfargen på bena hvis jeg dekker dem til, haha. Satser på finvær i morgen, så kanskje jeg har en sjans til å få mer farge i ansiktet. Det er en så stor forskjell på ansiktet og bena mine at jeg ikke kan gå i shorts/ kjole. Dritt lei av å høre "oi, du er sykt brun på bena i forhold til ansiktet ditt". Jada, jeg er klar over det. Jeg ser det erryday.

Jeg har tatt en liten rydderunde i sko-hyllene mine og skal i løpet av helgen få lagt ut litt sko for salg på instagram @madeleinepsale. Dette er sko jeg faktisk ikke har brukt, og sko jeg så vidt har hatt føttene mine i. En av grunnene til at jeg selger noen av skoene er fordi noen av dem brått ikke passer??? Jeg ble så lei meg da jeg skulle prøve de nye Adidas Superstar med blomster på, og de ikke passet. Det er et par andre som også ikke passer, det er surt altså. Men opp i denne ryddigen, fikk jeg noen nye favs og de har jeg på meg på bildene under. Disse skoene kaller jeg tupp-meg-i-ræva-sko.
Ny favoritt lakk fra Essie og gamle favoritt sunnies fra Quay.

Likte dere noen av detaljene?♥

TRIWA - BLUSH SKALA

Jeg elsker at noen av dere lesere elsker klokker like mye som meg. Det var èn klokke dere ikke hadde fått sett så gode bilder av, og det var klokken min fra Triwa. Jeg la kun ut ett bilde av denne klokken, og det begynner å bli en veldig god stund siden. Jeg har nesten ikke fått beundret denne skjønnheten selv. Først bestilte jeg en klokke i en annen modell, men den var alt for stor for det lille håndleddet mitt. Derfor måtte jeg returnere den og bestemte meg like gjerne for å ta en annen godbit derfra. Denne gangen måtte jeg lese litt nøyere på informasjonen om klokkene, så jeg ikke valgte en stor en. Det er ikke alltid lett å avgjøre størrelsen utifra bilder og jeg tok litt feil pga den lille feilen jeg gjorde der. Heldigvis fikk jeg øye på en annen herliget, og denne gangen leste jeg nøye om informasjonen på klokken. Klokken jeg valgte heter Blush Skala, og det som fikk meg til å falle for den modellen var rett og slett hvor ren den var på designet. Den lyse beige fargen med ett så rent ur til, det var alt jeg ville ha. Jeg kunne så klart valgt en annen fin modell, men jeg vil heller ha ulike klokker enn mange like. Uret er 36 mm mens stroppen er 18 mm. Jeg kan faktisk ikke ha noe særlig større enn dette. Det er veldig kjedelig, for jeg sliter med å finne klokker og armbånd som passer til håndleddet mitt. Jeg skulle kjøpe meg ett nytt Hermes armbånd da jeg var i New York, men ingen passet meg... Da kom furteleppa frem skal jeg si dere, haha. De hadde ingen andre størrelser enn onesize. Det er vel rart å si, men jeg skulle ønske jeg hadde større håndledd (?). Vi jenter har mye rart for oss...

By the way, jeg er forelsket i plakaten jeg har brukt på disse bildene.

Likte du klokken?♥

SOMETHING NEW

Herreguuuuud, jeg kan ikke tro det er lørdag i dag. De siste dagene har gått så fort unna, helt ærlig trodde jeg det var fredag i dag. Jeg har èn ting jeg kan skylde på, en god grunn også. Jeg har blitt helt oppslukt i Pretty Little Liars. Søsteren min satt på en episode her om dagen, så jeg kunne gi serien en sjanse. Brått hadde vi sett ferdig sesong 1, eller jeg hehh. Det blir bare mer og mer spennende for hver episode og jeg får ikke nok. Jeg har sett så mye på det at jeg faktisk lå etter med en dag. Det er ikke ofte jeg tar feil av hvilken dag det er pga jeg har vært oppslukt i en serie. Men det er så verdt det, haha. Jeg har noen andre favoritt serier og, Dexter på nr 1 og Choosen på nr 2. Heldigvis ikke lenge igjen til Chosen slipper den nye sesongen!!!! Can't wait.

Ellers denne uken har jeg handlet litt nye klær, god terapi med andre ord. Jeg visste allerede før jeg dro til byen hva jeg skulle ha, og det tok jaggu meg ikke lang tid før jeg hadde flere plagg i hendene mine og stod ved kassen for å betale. Ganske bra fangst og jeg gleder meg så mye til å bruke de nye klærne. Den stripete genseren jeg kjøpte i rød og svar, har jeg allerede i grå og den er favoritt genseren min. Går til alt, den er så god og ha på og jeg elsker lengden på den. Jeg tok large i alle de genserne iogmed at jeg gjør alt for å dekke til rumpa mi. De er veldig fine å ha til skjorter rundt livet, gir antrekket et ekstra pluss etter min smak. De 3 andre plaggene jeg kjøpte var den røde genseren med høy hals, den har jeg i grå og svart fra før av - og at den kom inn i rød var litt sånn vågalt for meg. Bruker sjeldent rødt, så alltid litt gøy å teste ut noe nytt! Samme med den svarte toppen, jeg må lære meg å bruke litt mer topper og ikke bare oversized t-skjorter og gensere. Litt kjekt å kunne ha på shorts uten at folk tror du bare går med en overdel, if you know what I mean. Så gjenstår det siste genseren, nemlig den grå. Den er helt enkel, men less is more right?


Alt er fra Urban.

Likte du noen av plaggene?♥

DEN LILLE SORTE

Jeg fortalte dere for omtrent 1 uke siden at en av mine nyeste skuldervesker gikk i stykker veldig fort. Men den kostet heldigvis under 150 kroner, så det var ikke verdens undergang, selvom jeg likte den godt. Siden den gikk i stykker, måtte jeg da på utkikk etter en ny en. Da kom jeg på et av mine favoritt merker i lommebøker og vesker, nemlig River Island. Jeg har hatt en stor veske fra dette merke i over 1 år, og den er fortsatt så god som ny - og den har gått igjennom mye folkens, tro meg. Jeg har 2 eller 3 lommebøker fra samme merke, og de har holdt seg utmerket godt. Så jeg tok derfor turen innom Asos som har verdens BESTE utvalg av vesker/ lommebøker osv, for å finne meg en ny skulderveske. Det tok meg maks 10 minutter før jeg fant den perfekte vesken, enda mer perfekt enn det jeg hadde tenkt meg. Den var helt perfekt i størrelsen, pene detaljer med en super kombinasjon av sort og gull. Skuldervesken har 3 forskjellige rom, jeg kan ha det minste til husnøkler, det mellomstore rommet til for eksempel lipgloss, neglfil, eller noe lite du ikke vil skal blandes med noe annet og til slutt det største rommet til parfyme, mobil, lader osv. Den har alt! Og jeg elsker den geniale løsningen på flere rom. Jeg er imponert, og prisen jeg kjøpte vesken for? Kun 179 kr, siden den var på salg!! Den originale prisen var uansett ikke mye, under 300 kroner. Det er nettopp det jeg elsker med River Island. Man får alltid så himla mye flott for pengene. Så jeg har fått alt jeg var ute etter; En veske med stor nok plass, perfekte farger og som går til hverdagsantrekk (som på bildene under) eller et mer pyntet antrekk som jeg skal vise dere veldig snart her på bloggen.

Vesken er dessverre utsolgt, som ikke kommer som noen sjokk, men sjekk den gjerne ut her hvis dere ønsker♥
Skjorten er sponset og den finner du her.

Har du noen favoritt merker på vesker/ lommebøker?♥

NYE SOMMERSKO

Jeg er så utrolig glad nå. Jeg hadde time på sykehuset i Kalnes 08:40, og jeg har knapt sovet i natt. Så spent og nervøs har jeg vært. Så fort jeg satte meg i stolen og legen kom bort til meg, sa han "det er ikke noe farlig du har, så bare slapp av". Det var så godt at det var det første han sa. Etter at de har fått undersøkt prøvene de tok, kom de frem til at det var lymfeknuter over spyttkjertelen, og det er grunnen til at det kan være vondt og kulen har vært så synlig de 2-3 siste ukene. I løpet av helgen har den blitt mindre og mindre synlig, og i dag er den på sitt minste. Bare litt til nå, så er den helt borte! Men jeg skal på kontroll etter sommeren, bare for å sjekke for sikkerhetsskyld. Har kulen blitt større igjen i mellomtiden, må jeg kontakte dem så blir det nok en operasjon for å få den fjernet. Uansett; Jeg er så glad for at det ikke var noe mer alvorlig. Fjohhh...

Jeg har faktisk GLEMT at jeg har kjøpt meg nye sko, siden etter jeg mottok dem gravde jeg dem ned med resten av klærne mine så jeg ikke så esken mer. Må nesten le av hvor sykt det egentlig er. Glemme å ha kjøpt nye sko liksom! Men da jeg kom på at jeg faktisk hadde kjøpt dem, da ble jeg veldig glad fordi disse er helt nydelige. Tror jeg må kjøpe meg ett annet lignende par snart, i en annen fin farge. Det er de ultimate sommerskoene. Så flotte til å bare gå til stranden med, eller jentekvelder og ikke minst bare å bruke til ett pent hverdagsantrekk. Jeg har sett for meg ett antrekk som består av en nydelig playsuit og disse skoene. Må nesten få til noen antrekksbilder snart med disse skoene, så man kan se dem stylet til ett antrekk.


Skoene er fra Nelly, men er dessverre utsolgt for øyeblikket.

Likte dere dem & har du kjøpt deg noen nye sommersko?♥

TRIANGL SWIMWEAR

På mandagen fikk jeg endelig hentet pakken jeg har ventet på. Det skjedde noe surr i leveringstiden at den ble sendt i retur, men heldigvis sendte de den ut igjen til meg og da gikk det kjempe raskt. Det er så vanskelig å vite når Fedex er på døren din med tanke på at de sjeldent ringer før de er på vei, for brått har de forsøkt å levere den uten at noen har vært hjemme. Men som alle andre, vi er jo også på jobb eller har ting å gjøre? Jeg fikk da gitt dem adressen til arbeidaplassen min, så da visste jeg at noen hadde mulighet til å ta imot pakken. Da løste det seg ganske lett likevel!

Jeg er en liten jente, med lite former og det er derfor litt vanskelig å finne bikinier som jeg liker. Spesielt siden brystene mine ikke er like. Jeg har i alle år brukt sånn bikini som går tvers over med frynser og masse annet på, for å skjule mest mulig. Men etter at jeg mottok min første Triangl bikini i en annen passform, ble jeg forelsket. Altså ja, jeg får ikke brukt den før jeg har fått ordnet på brystene mine, men den satt overraskende pent på! Og det ser ut til at man har mer pupper enn man egentlig har - så det nøyer jeg meg med. Heretter skal jeg begynne å handle bikinier som har denne formen, for det ser dødsbra ut og det føles herlig å kunne si at jeg faktisk ble litt fornøyd på bryst-fronten. Triangl bikiniene er svært populære, og man forstår hvorfor. De har ett utrolig bra utvalg av bikinier og farger, de har designet nye kolleksjoner som ser amazing ut i tillegg. Bikinien jeg valgte denne gangen, er ikke deres nyeste kolleksjon, men en av de nyeste. Veldig søt og fin, og elsker fargene på bikinien. Denne kommer til å se så bra ut på en sommerbrun kropp!
Denne bikinien fikk jeg sponset via Instagram.

Likte dere bikinien?

HVORDAN KLIPPE HULL I BUKSENE DINE PÅ 1,2,3

Endelig har jeg fått funnet frem alle buksene jeg ønsker å klippe opp. Jeg sitter igjen med et stort sjokk, og det er over hvor mange bukser jeg egentlig har?! Trodde ikke jeg hadde så mange bukser som jeg hadde, men jaggu meg ble jeg overrasket nok en gang. Jeg skal i dag vise dere hvordan dere kan klippe hull i deres egne bukser på bare 1,2,3. Det er super enkelt, men er ganske skummelt hvis man ikke har gjort det før! Man vil jo overhodet ikke ødelegge noen av buksene man eier, så selv jeg lærte et lite triks på hvordan jeg kunne klippe hull i dem uten at det ble for stort og for lite. Det viktigste er å finne en bukse du ikke bruker så ofte, som du med andre ord ikke liker så godt. Da kan du nemlig ha denne som en liten test, før du går over til buksene du virkelig liker.

Det du trenger for å lage hull i buksene dine er så klart et par bukser, en saks og deg selv som skal ha på buksen mens du klipper. Ja, litt skummelt men det kan bli helt feil om du klipper i buksen uten å ha målt den på deg selv. Derfor, hvordan kan man måle bedre enn å måle mens man har den på seg? Da velger du selv hvor du ønsker at hullene skal starte på kneskålene, og blir derfor lettere å gjennomføre det.


De to første buksene til venstre er fra Junkyard XX-XY og de til høyre er fra Dr.Denim.

Steg 1: Ta på deg buksen, gå den til og start med å napp ut en liten stoffbit ved kneskålen der du ønsker at snittet (hullet) skal gå.Steg 2: Når du har funnet ut av hvor du ønsker å klippe ut stoffbiten, ta frem saksen mens du holder i stoffet og klipp forsiktig i en rett linje over til andre siden av sømmen.Steg 3: Stoffbitene du skal ha klippet av skal være på ca samme størrelsen under. Men det kommer litt an på om du ønsker store eller små hull i buksene dine. Har du klippet litt skeivt (noe som skjer iblant), rett opp ved å klippe litt ekstra på de områdene som er skeive.Resultat:

Til slutt gjelder det kun å gjøre èn viktig ting, og det er å gå dem inn! Da får de en litt mer naturlig look på hullene, og tråder osv begynner å komme frem. Da har du den perfekte hullete jeansen.Et godt eksempel er å se på denne Dr.Denim buksen som jeg klippet opp for kanskje 2 mnd siden:
Likte du dette innlegget?

15% RABATT PÅ ALLE PRODUKTER PÅ NELLY

// Innlegget inneholder adlinks.

På søndager tar jeg alltid den store sjekken innom mange nettbutikker bare for å se på nyhetene og bestselgerne. I stad fant jeg ut av at Nelly har 15% rabatt på HELE nettbutikken akkurat nå, og da spratt jeg veldig raskt opp fra sengen og bort på pcen min. Det passet meg veldig bra at de kjører rabatt på alle produktene der, da min svarte skulderveske som jeg kjøpte på BikBok har begynt å bli ødelagt - selvom jeg lukker glidelåsen så åpner den seg og det er litt skummelt når jeg går med litt verdi saker. Jeg har holdt et øye til en Love Moschino veske, men jeg bare synes det er litt drøyt å betale nesten 2000 kroner for en liten skulderveske. Jeg hadde derfor litt flaks og fant en lignende veske hos Nelly fra ett av deres egne merker til under 500 lappen. Likte den utrolig godt, men så fikk jeg øye på mange andre flotte skuldervesker. Jeg forholder meg likevel til svart veske, siden det går til absolutt alt. Så jeg vurderer sterkt å kjøpe denne lille vesken, så jeg kan ha litt mer i den, enn i den jeg allerede eier. Vet aldri når neste gang jeg vil få tilgang til litt rabatter på denne vesken, så skal jeg eller skal jeg ikke slå til???

Ha en strålende (shopping) søndag


1. HER // 2. HER // 3. HER


4.  HER // 5. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER


10. HER  (Denne jeg vurderer å kjøpe) // 11. HER // 12.HER

Noen produkter du liker spesielt godt på Nelly? Show me and tell me why

RIVER ISLAND LOVE

Jeg er målløs og nærmest så lykkelig som det er mulig å bli etter litt nettshopping nå. For under 1 uke siden, tok jeg en liten tur innom Asos som jeg gjør hver eneste kveld. Hvorfor? De har et så stort utvalg av klær, tilbehør, sko osv - jeg blir helt in loooove i tingene dem har på nettbutikken. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sikkert har over 100 lagrede favoritter på siden min derfra. Dere kan derfor bare se for dere hvor vanskelig det var fra å gå fra 100 favoritter og ned til 3 favoritter. Nummer 1 favorittene ble uten tvil disse flotte sandalene fra River Island. Det er faktisk et av mine favoritt merker, og har vært det i nærmere 3 år. Jeg har en stor kjærlighet for dette merke fordi dem har et svært godt utvalg av crazy og basic. Over lenger periode har jeg hatt slike sandaler i hodet mitt, men jeg har kun sett for meg de populære hvite. Etter å ha skrollet nedover siden og ha fått øye på disse sandalene var jeg solgt. De var litt unike i forhold til de andre sandalene jeg har kikket på, med gull tilbehør og små flotte detaljer.

Så fort jeg fikk åpnet pakken min med 3 nye godbiter, var det å prøve dem alle. Favorittene gikk fra å være 3 til å kun bli 2. Jeg skal vise dere det andre jeg handlet litt senere, men nå skal disse herlighetene komme i spotlight. De er veldig lette å style opp, de er både fine til kjoler, shorts, jumpsuit, playsuit og ikke minst perfekte til tighte jeans. Jeg stod i en evighet foran speilet for å se hva som passet til skoene, og det er så og si alt! De kostet litt under 500 kroner og er virkelig verdt den gode prisen. Jeg har fått nye favoritter, igjen♥Likte dere dem?♥

SOMETHING NEW, MESSY AND CLEAN

Det første jeg gjorde da jeg våknet i dag var å løpe ned for å sette på rundstykker i ovnen. Jeg hadde planlagt min morgendag veldig godt. Og hvordan den så ut var slik; Spise rundstykker og gulrotkake til dessert mens jeg ser på Pitch Perfect 2. Elsker slike musikalske filmer! Blir jo bare i så godt humør av å se på det, er dere ikke enige? Dette er uten tvil en av de beste morgenene jeg har hatt på lenge. Ikke bare var morgenen bra, men jeg sov også kjempe godt i natt! Jeg lagde gulrotkake fra bunnen av her om dagen. Jeg bare fikk sånn kick en dag og bare tenkte til meg selv at i dag skal jeg lage gulrotkake. Det er favorittkaken min, spesielt kremosten som er på toppen! Er vel nærmere 2 cm krem, men hører ingen klage så haha.

I dag har jeg fått hentet 2 pakker som jeg har ventet på. Blant annet pakken min fra Nelly hvor jeg kjøpe 2 ting som jeg lover å vise dere veldig snart! Den andre pakken er en sponset pakke fra Junkyard, hvor jeg fikk tidenes genser. Den er så fin og enkel, så liker jeg at den er litt oversized. Jeg har blitt bitt av Adidas-basillen som jeg har hatt en veldig god stund. Litt vanskelig å bli kvitt den, når det stadig vekk kommer inn mer fint fra Adidas. Men, så er det dette luksusproblemet som jeg kaller det. Kommer noe nytt inn, må noe gammelt ut. Ikke bare det, men man må også få plass til det nye. Derfor måtte jeg ta en liten rydding i klesskapet mitt igjen. Jeg er så fæl til å bare brette det sånn stygt for å bli kvitt rotet på bakken raskt. Men i dag måtte alt ut og brettes pent på nytt, så nå er skapet mitt finere og ryddigere! Er det fint vær i morgen, lukter jeg antrekksbilder på bloggen - I promise you that♥
Direktelink til genseren her. (Sponset)


Alle disse klistremerkene distraherer meg så vannvittig mye om dagen at jeg satte i gang med å fjerne dem i stad. Gjett om jeg angrer på at jeg satt dem på med det første a. Er ikke halveis med å ha fått dem av engang...

Likte du genseren & rydder du i klærne dine ofte?♥

MINE TOPP 20 FAVORITTER

Hvis det er en nettbutikk jeg er innom faktisk hver eneste dag så er det Nelly! Ikke fordi jeg handler der hver uke, men jeg finner alltid noen skjulte skatter. Jeg fikk hentemelding på en pakke fra Nelly i dag, som jeg skal vise dere når jeg får hentet den i morgen. Men siden jeg ikke skal vise dere det jeg har handlet, tenkte jeg å kunne vise dere mine topp 20 produkter fra Nelly. Alle disse produktene har jeg lagret i "Mine Favoritter". Om jeg kunne, hadde jeg gjerne kjøpt alt dette men det blir vel litt for mye av det gode, selv om jeg pleier å si at man aldri kan få for mye av det gode. Her er det derfor et godt eksempel på hvorfor man kan få litt for mye av det gode - bare SE hvor mange godbiter jeg har på siden min. Jeg holder veldig igjen på handelen min siden jeg sikkert er en av tusenvis som tenker "det kommer inn noe finere snart" og vips når det har gått et par uker/ mnd gjentar den setningen seg om og om igjen. Liten boble man aldri kommer seg ut av for å si det sånn haha!

Ellers er jeg blitt frisk igjen, sitter med bare litt forkjølelse men nå er det på tide med bedre blogging igjen altså. Det gleder jeg meg til! Derfor lurer jeg på om det er noe spesielt dere ønsker å se/ lese om på bloggen min? Tar imot alle tips her altså♥ Har lest at flere av dere ønsker innlegg om håret mitt og kjolene mine. Det skal jeg få ordnet veldig raskt. Men ellers, noe annet dere er nysgjerrige på?


1. HER // 2. HER


3. HER // 4. HER // 5. HER


6. HER // 7. HER // 8. HER


9. HER // 10. HER


11. HER // 12. HER


13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER


17. HER // 18. HER


19. HER // 20. HER

// Adlinks

Likte dere noen av favorittene mine?♥

SOMMERENS MUST HAVE

Formen min i dag føles allerede bedre, gjelder bare å få bort hosten og tårene som kommer i øynene mine hele tiden. Jeg har sovet veldig dårlig den siste tiden, så å i tillegg slite med forskjølelse denne perioden er så slitsomt. Jeg våkner 05:00 hver eneste dag, og siden den timen våkner jeg nesten hver time frem til jeg faktisk ikke orker å prøve mer. I dag lå jeg våken fra klokken var 05:30 til klokken ble noe med 08:00. Så selv om jeg har fått sovet, er det noe som bare ikke stemmer på kroppen min føles det. Det er så leit, for jeg elsker å kunne sove. Det er liksom den lille pausen fra verden som vi alle trenger.

På sommeren kan det bli veldig varmt med sneakers, og det er jo nesten pinlig å ta dem av blant andre når det faktisk lukter! Men, igjen... Jeg er veldig opptatt av at alt jeg eier skal lukte godt, så jeg har sko-deodorant som gjør at jeg slipper unna slike situasjoner hvor skoene kan lukte veldig. Jeg har sikret meg noe av det jeg tror kommer til å bli sommerens must have! Disse har jeg hatt en stund nå, men har ikke fått tatt noen særlig gode bilder av dem. Derfor, på en så rolig søndag som dette ble det bilder. Skoene jeg mener vil bli sommerens must have er selvfølgelig disse Birkenstock skoene. Bare de jeg har er billigere, men like fine etter min mening! Disse skoene er supersøte på, kjempe gode å gå i og så synes jeg disse bare er super lekre til tighte jeans! Jeg tror disse er super fine til et avslappene antrekk bestående av et litt fluffy skjørt, og en fin baggy genser/ t-skjorte til, så avslutte det hele med en fin hestehale eller dott. Jeg får vise dere dette antrekket jeg har i hodet om litt, bare vente til varmegradene kommer seg♥

Ellers er jeg fryktelig aktiv på spotify om dagene. Mens andre puster etter oksygen, puster jeg etter nye sanger (lol). Når man jobber i en klesbutikk og spiller av egne lister, er det SYKT kjipt å ikke ha noen nye sanger. Derfor prøver jeg å oppdatere listene mine så ofte som mulig. Jeg har 3 forskjellige lister; Good vibes her, rolig musikk her og party musikk her.Liker du disse skoene & hvilke sko tror du kommer til å bli populære denne sommeren?♥

LET'S PLAY IN THIS JUMPSUIT

Altså WOW! For omtrent 2 år siden hadde jeg en liten greie for jumpsuits og playsuits. Det var så deilig å bare måtte tenke på et plagg - så hadde du et helt antrekk på deg. Denne lille greien begynner nå å komme tilbake, og hvert fall nå som det blir varmere og varmere ute. Et plagg, likevel kan man få flere forskjellige antrekk ut av det. Mye moro man kan ha med klær altså! Jeg har sikkert 4-5 playsuits/ jumpsuits, og jeg gleder meg til å bruke dem igjen. Jeg fikk nettopp en ny i samlingen min, og dette er desidert den mest kosete og deiligste jumpsuiten jeg nå eier. Ikke bare er stoffet lett, men den sitter som et skudd! Elsker at den har knyting i hoftene, da kan jeg jukse på meg litt former her og der. Overraskende nok, var ikke denne for lang til meg som er 165, så det gjorde det bare enda lettere for meg å like den. Men uansett, om den skulle vært litt lang kunne jeg bare heiset den litt lenger opp takket være knytingen i livet, som jeg skrev. Denne tror jeg at jeg skal bruke med noen converse eller sandaler til, og freshe antrekket opp med en fin skjorte rundt livet når finværet kommer. Jeg har mange valgmuligheter, med tanke på hvor enkel den er.

Hva er det man ikke sier; keep it simple♥


Direktelink til playsuiten HER. (Sponset)

Likte dere den & hva har du mye av i klesskapet ditt?♥

NEW IN

Det ble null blogging i går, og det er så greit som fordi jeg kun rakk å ordne meg før jeg måtte rekke toget sammen med Ida til Oslo i går. Vi skulle nemlig inn for å besøke Julie som har fått seg leilighet i Oslo! Siden Julie ikke sluttet på jobb før 14:00, bestemte vi oss for å dra inn litt tidligere så vi kunne titte mens Julie da kunne få tatt seg en liten powernap før vi kom. Jeg vet ikke hva som har skjedd med meg den siste tiden, men jeg har bare ikke hatt lyst på noen som helst ting. Eneste som står på ønskelisten min er Olympus Pen kameraet og selfiestick fra Nelly, men det har kunnet vente. Brått da vi var innom Zara, fant jeg den fiiiiineste skinnjakken jeg har sett på lenge til en så billig pris. Jeg gruet meg nesten til å vri om prislappen og lese at det sikkert stod 3000 kr, men å nesten få den 2500 kr billigere - da var det ingen tvil om at jeg skulle ha den. Jeg har en annen skinnjakke også, som dere har sett litt til, men den er ganske kort og stram nederst rundt livet. Derfor var det fint å få seg en til skinnjakke, som det er mulig å få lukket igjen uten å føle seg most haha.

Jeg tenkte at dette ville bli det første og siste innkjøpet mitt i går, siden jeg ikke egentlig var i shoppinghumør i det hele tatt. Så ender vi opp med å ta en rask tur innom Louis Vuitton, og så får jeg øye på noe jeg blir helt forelsket i. Versace vesken min er ganske crazy med både knall gul farge og mønster på seg, så jeg har en liten stund tenkt at det hadde vært fint å ha en annen veske ved siden av som har god plass, og er litt mer dempet i både farger og mønster. Så i løpet av 5 minutter tok jeg valget, jeg skulle ha den Speedy vesken. Den er litt større enn Versace vesken min, så med tanke på at det blir litt reising til Oslo fremover, er det godt å ha litt ekstra plass i vesken til diverse ting.

Jeg er ganske overrasket over meg selv at de 2 dyreste tingene jeg eier er vesker????? Men når jeg tenker meg om, er det faktisk det tilbehøret jeg har med meg nesten overalt. Så dette var ikke bare et kjøp for å kjøpe, men noe jeg faktisk bruker mye. Vesken kostet halvparten så mye som Versace vesken min, så det lettet også litt på trykket om jeg skulle kjøpe den eller ikke. Og kjære mamma og pappa, som koser seg i Tyrkia. Jeg vet dere begge sitter sjokkerte og sier "Madeleine...." Men mamma, denne er like mye din som min heretter♥

Ha en riktig god pinseaften!
Jakke fra Zara til 699 kr.


Enkel og kosete t-skjorte fra BikBok til 149 kr.


Veske fra Louis Vuitton 6450 kr.

Likte dere innkjøpet mitt?♥

FLOWERPOWER

Etter i går, ville jeg ha et ganske likt antrekk på meg i dag. Derfor tok jeg på meg en av mine fineste jakker fra Vila, som også er det mest fargerike plagget jeg eier. Det er så godt å føle seg god og varm hele tiden, og enda bedre om man gjør det på jobb. Der har jeg virkelig vansker med å holde meg like varm, i et sekund er jeg kald og i et annet sekund er jeg varm. Så uansett hvilken dag det er, uansett hvor varmt det er, tar jeg alltid med noe ekstra. De siste dagene har jeg gått hjem fra jobben, bare for å få luftet tankene litt. Det har jeg trengt. Det er veldig deilig å bare ta frem øreproppene, sette på høy musikk, og bare være i sin egen verden for en liten stund. I dag kom jeg hjem til bakt potet, som søsteren min hadde gjort i stand mens jeg var på jobb. Det var ufattelig digg!! Nå sitter vi og ser på Blackhat, som til nå er ganske bra. Må nesten legge bort pcen for å ikke gå glipp av filmen dere.

Ha en super lørdag♥Flotte behind the scenes bilder ble det i dag også:


Hahahaha er det ikke nå man skal si MOOD?

Har du noen filmer å anbefale meg?♥ Liker action og fantasy ganske godt.

NEW SUNNIES

Denne dagen har gått til å handle litt sammen med pappa, og ikke minst handle litt nye ting til rommet mitt. Rommet mitt har ikke plass til mer, som jeg vet!!! Men jeg klarer bare ikke å slutte å handle ting til interiør når det er så mye fint. Jeg har tenkt til å vise dere disse produktene litt senere denne helgen, for er så mye annet jeg må vise dere nå. Det som står for tur å vise dere nå, er mine nye solbriller.

Jeg har et veldig smalt ansikt, hvertfall der solbrillene skal sitte. Jeg sliter med å finne solbriller som sitter på hodet mitt, og ikke sklir nedover. Drømmen min er å kunne dra solbrillene opp på hodet mitt, å kunne bruke dem som hårbånd (hvis dere skjønner). Derfor tenkte jeg at jeg kanskje burde gå en annen vei i valget om nye solbriller denne gangen. Velge noe jeg ikke har fra før av, kanskje teste ut noe nytt. Jeg har alltid hatt Ray-Ban og Oakley solbriller, men noen sitter bare ikke helt som jeg ønsker. Magefølelsen min landet på noen solbriller fra TRIWA av alle merker. Noe jeg falt for, er at de har små detaljer som jeg ikke klarer å sette fingeren på. De er både gjennomsiktige og er svarte, det ser nesten ut som en svart røykgranat som bare har blitt holdt fast i solbrillene. Bedre forklart får jeg ikke til, annet enn å legge til at jeg elsker dem. De sitter sååå bra på ansiktet mitt, sklir ikke ned og sitter perfekt på hodet mitt da jeg bruker dem som hårbånd. Jeg mottok de i posten i dag, og jeg har ikke tatt dem av siden da jeg pakket dem opp. Dere vet jo også hvordan jeg er med esker, jeg klarer ikke å kaste eskene når de er så fine...


Disse er ikke sponset via bloggen.

Likte dere dem & hvilke solbriller er dine favoritter?♥

NOEN AV BILDENE FRA SHOOTEN FOR PROJECTFASHIONBYOLAV

I dag har jeg hatt det super fint! Det hele startet med at jeg satt på med sjefen min ned til Urban, siden vi startet med å telle lagret i dag før alt er klar for den store varetellingsdagen. Hvis jeg har effektiv og flink (altså fikk telt ferdig alt jeg skulle), fikk jeg fri i morgen og på fredag. Og dere kan tro jeg ble glad da jeg fikk fri! Godt å høre man har gjort en bra nok jobb til å få fri, så da er det bare å gjøre seg klar til lørdag som er varetellingsdagen. Rett etter jobben dro jeg og typen til Alby for å gå en liten tur i det fine været, før vi besøkte noen fra familien hans for å bare så av en liten prat. På denne tiden ble jeg ganske sulten, med tanke på at jeg ikke fikk spist sp mye på jobb, så da ble det toast og pølse i lompe på Go'bua. Beste pølsene, tuller virkelig ikke. Det er noe med å kjøpe pølse fra en kiosk og ikke lage det selv. Rekorden min er 7 pølser på rad, og det er faktisk sykt. Siden det var såååå fint vær, bestemte vi oss for å kjøre til et annet sted for å gå tur. Da satt vi oss på fjellet og bare så utover mot havet, så det var kjempe deilig å bare nyte været på det fulleste!

Med tanke på en veldig travel dag, har jeg heldigvis fått noe annet gøy å vise dere. Jeg har nemlig fått noen av bildene fra shooten for projectfashionbyolav. Som jeg hadde shoot med for litt over 1 uke siden. Med tanke på at bildene skulle være veldig "rene" og la klærne snakke for seg, likte jeg de veldig godt. Og jeg har aldri brukt en så stram hestehale før, men etter å ha sett disse bildene burde jeg teste ut dette en gang selv. Det gjorde seg godt ut på bildene iallefall. På disse bildene ser dere også en hvit jakke, den er min favoritt - den er sååå ufattelig stilig! Alle disse klærne som jeg bruker på bildene kan du finne i Olav Aleksander Pop up Store, som lanseres torsdag 23. april klokken 18:00 på STEEN & STRØM MAGASIN, 4 etg.

Sjekk gjerne ut nettsiden Olavaleksander.no og bloggen projectfashionbyolav.blogg.no

© Copyright 2015 Marion Hansen  -  www.marionhansen.no
Likte dere noen av bildene og har dere vært flinke til å være ute i det fine været?♥

NEW SPRING JACKET

I går sa jeg lå og sov, ringte det plutselig på døren. Og det er ingen andre enn fedex, så jeg løp ned trappen i bare t-skjorten og skrev under på pakken. Hva som ligger i pakken jeg fikk, skal jeg vise dere nå. Denne dagen har jeg faktisk bare beundret klærne mine, det er vel lov det? Jeg har ryddet rommet, tatt meg en lang dusj og spist pasta med fløte til frokost. Nå gjenstår det å ta en siste finish i klesskapet så det blir mer organisert nå og tørke støv. Jeg blir gal av hvor fort støvet kommer tilbake, men jobben må jo bare gjøres. Jeg må også ta et lakk til med nude på neglene mine, bare så fargen skal synes ENDA bedre. Om dagen går det veldig mye hvit og nude neglelakk på meg, det er så enkle farger som ikke krasjer med andre farger på antrekket - så jeg velger ganske sikkert, heh.

Jeg har endelig fått min nye vår-jakke!!!! Den er fra IvyRevel og er helt crazy. Denne jakken er fra deres nyeste kolleksjon og resten av kolleksjonen tror jeg gjør de fleste greit blakke. De har brukt så mye flotte print på både topper, skjørt, jakker osv at øynene mine nesten poppet ut da jeg sjekket den ut. Jeg venter litt mer derfra, men jakken var et MUST å ha. Den skiller seg virkelig ut, og denne jakken kommer til å se så bra ut til mine høytlivskjørt som går mer og mer utover. Skjørt som ser fluffy ut er desidert min favoritt. Jakken tror jeg også vil se rå sprek ut om sommeren, brune ben og brunt ansikt til denne jakken? Yes please! Jeg har ikke tatt sol på en liten stund nå, og lengter virkelig etter våren og sommeren nå. Nå vil jeg pakke bort alle de tykke jakkene mine og ta frem mine vår-jakker, er det en jakke som skal ligge øverst og alltid være synlig er det nemlig min nye jakke fra IvyRevel. Jeg får virkelig ikke nok av slike jakker som dette♥


Jakken er sponset og den finner du her.

Likte du jakken?♥

NYTT FRA NELLY

I går fikk jeg endelig hentet Nelly pakken på posten som jeg hadde ventet en stund på. Jeg bestilte 4 produkter, og tightsen jeg hadde bestilt var den jeg gledet meg mest til å motta. Den var dessverre litt for stor rundt hoftene på meg og satt derfor ikke så godt som den skulle ha gjort. Men mamma likte tightsen veldig godt, og hun tok derfor den i stedet for at jeg trengte å returnere den tilbake. Det vil si at jeg fremdeles er på utkikk etter en grå tights. Jeg synes de er så fine og vil ha en så alle tightsene jeg har ikke er helt crazy haha. Heldigvis passet alt det andre jeg kjøpte! Jeg kjøpte meg en rosa treningsgenser fra Adidas, som jeg faktisk har i svart også. Jeg fryser så fort på treningen at det er greit å ha flere gensere å velge mellom. På treningen er det også greit å alltid ha en vannflaske, så da kjøpte jeg like så godt min egen fra Nike. Det som desidert ble favorittene mine fra innkjøpet er NLY skoene. Jeg har lett etter sorte sko med lave heler en god stund og kom brått på at Nelly alltid har et godt utvalg av sånne sko. Skoene satt som et skudd på føttene mine, og var så behagelige å gå inne med den litte stunden jeg prøvde dem. Gleder meg super mye til å kunne bruke disse til våren med hullete jeans - først må det bare bli en god del varmere ute før jeg våger å gå ut døren uten sokker.


Genser HER // Sko HER // Vannflaske HER - Adlinks


Likte dere det?♥