hits

Skjønnhet

SYV SMINKEPRODUKTER JEG BRUKER TIL HVERDAGS

Det er sjeldent jeg har så god tid før jeg skal på møter i Oslo, som det jeg hadde i dag. Det var skikkelig deilig, og ikke minst en avslappende morgen. Jeg hadde så god tid at jeg fikk spist to måltider før jeg gikk ut døren, og jeg fikk knipset bilder til i dag. Det er ikke ofte jeg har så god tid, så i dag kjente jeg at det var deilig å for en gangs skyld ikke stresse. Jeg hadde en helt grei dag med sminken min i dag, og tenkte derfor å dele med dere hvordan jeg sminker meg til hverdags. Det er ikke hver dag jeg putter på meg "alt" dette heller, men de dagene jeg har spesielt god tid, da kjører jeg på med litt ekstra for å føle meg fin som det jeg gjorde i dag. 

Produktene jeg skal vise dere nå er også hva jeg bruker til da jeg skal ut på byen, jeg kjører bare på med enda mer av det samme for å få litt mer wow look. Dette synes jeg er veldig fine produkter som både passer til en naturlig glødende look, men ikke minst til en party look også. Det handler bare om hvor mye du påfører, og til hverdags synes jeg det holder med en mer glødende og fresh look som dere skal få se nå. 

Her er mine sminkefavoritter:bareMinerals foundation pudder - Jeg forguder dette pudderet, og det tror jeg virkelig alle i hele verden vet nå. Dette bruker jeg i hele ansiktet mitt for å freshe det opp og for å få litt ekstra glød.theBalm bronzer - Jeg markerer kinnbena og pannen min med denne, men den er såpass mørk til huden min nå at jeg tar veldig lite.theBalm highlighter - Her bruker jeg den helt til venstre for å highlighte kinnene mine. Dette er den eneste highlighteren jeg noensinne har brukt, and i love it. Anastasia Beverly Hills øyenbrynspenn - Jeg fyller inn brynene mine med denne, men kun ytterst for å få dem til å se mer fyldigere ut. Maybelline Brow Mascara - Dette er absolutt en favoritt, og den redder meg hver dag. Den er så bra at jeg noen ganger ikke trenger annet enn den for å føle meg bra.L´Oreal Telescopic Mascara - Dette er den beste mascaraen jeg har prøvd, og det sier litt når jeg har brukt denne siden ungdomsskolen (!!!).Mac leppestift Viva Glam II - Jeg sliter med å ha veldig bleke lepper som nesten gjør at jeg ser dehydrert ut. Derfor bruker jeg alltid denne for å gi leppene litt naturlig farge.Min hverdagslook:Jeg blir litt stresset over å se brynene mine fotografert så nærme, altså... Når vokste de så mye? 

HUDPRODUKTENE JEG BRUKER DENNE SOMMEREN

Nå er ikke jeg den personen som er flinkest på hudpleie eller vet så veldig mye om det. Så jeg skal droppe å leke så profesjonell med produktene, og heller bare fortelle om hvorfor de er bra for meg. Det jeg vet er at dette er rette produkter til mitt ansikt, siden det har gitt langvarige resultater - og er det noe man elsker så er det resultater! Jeg har en normal hud, men om vinteren er den veldig tør. Så noen av produktene endres gjennom året, men de jeg holder meg til mesteparten av tiden er disse som jeg skal vise dere nå.
P R O D U K T E N E     J E G    B R U K E R: 
1 - Clarins Multi Active Jour SPF 20Jeg har brukt denne ansiktskremen i flere år, og det sier litt når jeg fortsetter å kjøpe den gang på gang. Den gir deg så mye fuktighet til huden, som gir deg en fin glød hele dagen.


2 - Clarins Hydro-Essentiel SerumDenne har jeg gått på i ca 2 år, av og på - kommer an på latheten før jeg legger meg. Denne kan du velge å bruke hver morgen og/ eller kveld. Jeg velger å påføre den før jeg legger meg, så serumet får jobbet ordentlig inn i huden mens jeg får skjønnhetssøvnen min. Du våkner opp med en glatt hud, og føler deg litt freshere allerede da.


3 - Swiss Clinic Hydrating Self-Tan Pads & Self-Tan DropsNoen husker kanskje at jeg reklamerte for dette på Instagram for en stund siden. Jeg må si at jeg er så overrasket over hvor mye denne har blitt brukt i sommer. Du tar noen dråper og blander det inn i hudkremen din (eller solkrem) - som en del av din morgenrutine. Før du legger deg går du gjennom ansiktet med en Self-Tan Pad, og dagen etter våkner du opp brunere uten noe søl eller klin. LOVE IT!


4 - GlamGlow SupermudVet ikke hva jeg skulle gjort uten denne! Den fjerner hudormer så raskt og du kan både se og kjenne at den jobber med huden din. Jeg gikk på den populære black peeling masken før som var et rent helvete å ta av. Denne er minst like bra spør du meg OG du slipper smertene, for her skyller du av masken etter den har stivnet. Den er litt dyr, men innholdet varer veldig lenge som gjør at den er verdt det.

HEMMELIGHETEN BAK MINE MARKERTE LEPPER

Vi har alle vært borte i leppestifter som ikke sitter mer enn et par timer før det ser ut som du har klinet 5 timer i strekk med en fyr. Leppestiften er over leppekanten, og det ser bare klinete ut. Det har irritert meg i årevis, for alt jeg ville ha var bare en leppestift som satt bra hele dagen. For 2 eller snart 3 år siden var jeg i Oslo for å ta en kaffe med en hyggelig dame, og hun åpnet øynene mine for et merke som heter Inglot. Det var så nytt i Norge på den tiden at jeg fikk med meg 2 matte liquid lipsticks hjem for å bare teste dem. Og jeg sverger på alt jeg har prøvd av leppeprodukter, at dette er det beste noensinne. Jeg følte meg nesten som et nytt menneske som kunne slippe stresset om at det så jævlig ut etter et par timer og behovet for å måtte påføre mer på leppene, for den satt hele dagen. Det har vært jenter som spør meg hvordan jeg får leppestiften til å sitte så bra hele tiden - og dette er hemmeligheten.


Jeg bruker kun Inglot Lip Tint HD Matte leppestiftene for de er så bra, og de markerer leppene på en måte du aldri har opplevd før. Du slipper å få merker på vinglasset, leppestift på sugerøret når du er på vors og du kan kysse/ kline uten av de smitter av og derfor kaller jeg disse for den ultimate hooke-leppestiften. Litt harry å si men jeg må bare få frem hvor bra de sitter. De mørkeste fargene, inkludert den røde jeg har på, er så sterk i fargene at jeg vil ikke anbefale å kline med de (thank me later) - for de kan få farge som kan se ut som en svak blush i ansiktet (haha). På grunn av hvor bra de sitter på leppene, så går de ikke av med vanlig sminkefjerner. Derfor bruker jeg en oljebasert sminkefjerner fra Inglot som er 10/10 og voilà så er fargen borte på sekunder. Jeg er ikke glad i å sminke leppene mine større, men for de som liker det, så er denne også bra til akkurat det.


Litt nyttig informasjon som jeg elsker å dele med de som spør om merke Inglot er at dette ikke er testet på dyr♥OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fargen jeg har på leppene her er 31! De andre fargene jeg bruker som er i brun-nyanser er 17, 36 & 37.

VLOG - MINE FAVORITTER FRA BOOTS APOTEK

(Annonse for Boots Apotek)


Jeg har vært så heldig og har fått æren til å teste ut noen av de nye produktene på Boots Apotek i sammenheng med deres Grand Opening her i Norge. De fleste av oss har vel besøkt et Boots Apotek for eksempel i London og sett at det er noe helt annet enn Apoteket her hjemme. Det blir det nå forandringer på nå som Nye Boots Apotek åpnes her også. Her er det spesielt fokus på beauty produkter, og jeg har fått velge ut mine favoritter som jeg nå skal snakke mer om i denne videobloggen som ligger under her. Det er fremdeles veldig nytt for meg å gjøre slikt, så vær litt snille mot meg please. (Hvis noen vet hvordan jeg får denne YouTube videoen større på bloggen, så kontakt meg - jeg finner ikke ut av det og trenger hjelp asap.)


Jeg kommer til å være på åpningen av det Nye Boots Apotek Ullensaker, på Jessheim Storsenter, tirsdag 13.mars. Der vil jeg være fra klokken 16:00 til 18:00 for å snakke med dere, sjekke ut spennende makeup- og beauty produkter og bare ha det gøy! Det hadde vært kjempegøy å møte noen av dere, så ikke nøl om å komme - jeg elsker å møte følgerne mine. Meld dere på HER, dette er et arrangement på Facebook. De 300 første handlende kundene får en goodiebag til en verdi av 350,-♥ SES DER!


Kjøpet må være på over 200,- på handelsvarer, og gjelder ikke legemidler.

ANSIKTSKREMEN JEG BRUKER

Jeg må bare starte med å si at jeg er så glad for alle tipsene dere kommer med for tiden. Det hjelper meg veldig til å være motivert og ikke stå stille med hva jeg kan blogge om. Det er veldig lett å få skrivesperre, så å ha dere som kommer med innspill er til stor hjelp. Senest i går kveld tror jeg at jeg leste en kommentar med mange gode tips, og dere må bare fortsette - for det noteres ned! Så takket være innspill og noe dere savner på bloggen skal jeg nå vise dere litt hudpleie som jeg bruker siden det var vært veldig etterspurt. Jeg har perioder der jeg er flink til å bruke serum, produkter å rense huden med - men når jeg går tom, eller bare blir sløv på det så er det alltid èn krem jeg påfører på huden min og det er Clarins Multi-Active Jour daycream. Akkurat nå har jeg den som går for tørr hud siden vi er i den årstiden jeg sliter med nok fuktighet uansett hva det er snakk om. Ellers bruker jeg den samme, bare for alle hudtyper og med solfaktor. Vi blir utsatt for strålinger som også ikke bare kommer fra solen, så det er viktig å beskytte huden med kremer som har faktor i seg.


Denne ansiktskremen bruker jeg samt noen flere som jeg lagde en video om i går og den blir publisert denne uken (!!!). Jeg er veldig spent på hvordan den blir, siden det ikke er jeg som redigerer den. Der prater jeg litt mer om andre produkter og hva som er bra med dem, men jeg hadde ikke med Clarins kremen på den videoen. Det er litt greit å få frem at jeg bruker denne i tillegg, siden det er en krem jeg har brukt i flere år fordi jeg er så fornøyd.

SMÅ GLEDER

« Annonse / pressegave »


Jeg har hatt en fæl hodepine som har vært veldig irriterende som har kommet og gått i snart en uke. Jeg har garantert tatt alt for mye paracet og ibux, men den hodepinen har vært så plagsom. Jeg har ikke kunnet nyte det å se på tv på grunn av strålingene, og det å sitte på mobilen har også vært irriterende. Jeg vet hvor jeg har vondt hen, så jeg søkte dette opp på nettet og fant ut hva dette kommer av. Stedet jeg har verking i er over øyelokkene og langs hele pannen min. Dette tyder på stress, og at du er veldig anspent - og at jeg har vært stresset er midt i blinken. Jeg leker all cool, men det er så mye som foregår oppe i hodet mitt som jeg bare ikke orker å snakke om høyt, så det forblir stressende fordi jeg ikke finner ut av ting. I dag derimot, er en mye bedre dag og dette er eneste fridagen min som er igjen før det er jul på søndag. Det blir jobbing på meg denne helgen, og det tror jeg blir kaos - men bra kaos fordi da går tiden fort.


I desember har det dukket opp gaver i hytt og pine, som jeg ikke har forventet at jeg skal få. Dette er fra kunder og byråer, så den gleden her har vært stor skal jeg fortelle dere. For litt siden mottok jeg en helt RÅ gave fra L'Orèal Paris x Balmain, og jeg trodde seriøst denne var sendt feil helt til det stod navnet mitt på et kort. Jeg er ikke så crazy på sminke generelt, men noe jeg virkelig elsker leppestifter. Så denne gaven gjorde meg så glad, spesielt da jeg så hvor flotte farger det var på alle leppestiftene. Altså 12 (!!!) leppestifter som jeg kan kose meg med og ha en lang tid fremover, it makes me so happy♥


Jeg har fått meldinger angående hvor man får kjøpt denne vakre boksen med alle leppestiftene, men jeg vet dessverre ikke. Hvis noen vet, let me know!
Dette har allerede blitt mine tre favoritter fra settet.

SLIM SHADY

Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det er å ha fått av seg jobbskoene etter en vill arbeidsdag på Urban. Det er på slike dager som dette, du skjønner at du burde klippet tåneglene... Beklager for denne informasjonen, men nå er det no shame. Selvom jeg startet 13, så ordnet jeg i stand til en post på Instagram for en samarbeidspartner - Makeup Mekka. Og det var så utrolig morsomt den ene delen der jeg fikk leke med ballonger og konfetti, ikke fullt så gøy å måtte rydde opp dette. Men heldige meg kom på riktig dag til Martina, da hun uansett skulle støvsuge.


Etter jeg la ut noen snaps på formiddagen i dag med looken, så var det sjokkerende mange som spurte hvordan jeg hadde fått til sveisen slik. Det gir meg så selvtillit at det er farlig. Det er vel fordi jeg føler meg skikkelig kul når jeg lowkey bare kan fortelle dere hvordan jeg gjorde det, som om det skulle vært vanskelig. Det var stikk motsatt, så derfor følte jeg meg ekstra kul og som en liten luring. Det eneste jeg behøvde var en hårbørste og myyyye hårspray for å få til denne frisyren. Det holder seg ikke i en evighet, så skal du se fab ut på bilder - knips bildene fort.


Jeg vet ikke om hårsprayen har noe å si, men jeg har alltid brukt en hårspray fra Got2Be som heter 2 Sexy Big Volume Push Up. Ganske spenstig navn med andre ord, men den funker som bare pokker so thank me later.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

N U D E

Jeg har ikke turt å ta meg tid til å lese ordentlig igjennom kommentarene på forrige innlegget mitt. For som regel er alltid lange kommentarer negative, hvert fall sånn jeg har opplevd det gjennom tidene. Men jeg har bladd raskt forbi kommentarene her på blogsoft, og har fått sett på noen av dem. Jeg har bare blitt litt sjokkert over den fine responsen, selv på et så negativt innlegg der jeg ikke har det så bra. Jeg forventet hat, og ikke forståelse. Det er grunnen til at jeg holder så mye for meg selv, og ikke skriver om følelser eller tanker på bloggen. Men det er kanskje på tide at jeg prøver å åpne meg litt mer for dere?


Jeg vet ikke hvor lenge jeg stod i dusjen i dag, men det var lenge nok til at jeg så på fingrene mine og virkelig skjønte at jeg måtte komme meg ut. Klokken var fremdeles ikke mye, i og med at jeg hadde mareritt i natt og aldri klarte å få sove ordentlig godt. Så da valgte jeg å stå opp tidlig, for å bare få litt mer ut av dagen. Jeg tok sol i går med en venninne, men før det kan jeg ikke huske sist jeg tok sol. Jeg har mistet så mye farge at jeg nå måtte ta frem mine lyseste farger i pudder for å unngå fjortis-skillen. I tillegg så har jeg en nude favoritt leppestift fra Inglot i fargenr 17, som alltid er for lys for meg på sommeren, mens nå passer den mye bedre til hudtonen min og det er faktisk godt å kunne bruke den igjen. Looken blir mye mer nude med denne fargen, og jeg liker det. Jeg er ellers veldig glad i mørke lepper i brune nyanser, men akkurat denne er superfin.


BTW; Jeg har utfordret meg selv til å ikke rette ut håret mer, eller hvert fall på en veeeldig god stund. Så nå får jeg ta i bruk hårføner, børste og krølltang som ikke sliter like mye på håret.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PRODUKTENE JEG BRUKER

Hvis det er noe jeg setter pris på, så er det når dere spør hva jeg bruker i ansiktet. For skal jeg være helt ærlig, så vet jeg liksom ikke helt hva jeg driver med i ansiktet mitt haha. Jeg prøver sjeldent ut nye produkter, fordi når jeg først finner et bra produkt, så holder jeg meg til det i mange år. De gangene jeg har prøvd ut nye ting, så har jeg alltid vendt tilbake til de samme gamle gang på gang. Så nå har jeg sluttet å lete, og får heller bare si meg fornøyd med det jeg bruker. For noe riktig gjør jeg, siden det er mange andre som også liker dem. Så helt på bærtur er jeg ikke, haha. Jeg liker ikke å bruke sminke som dekker hele ansiktet mitt, og bruker derfor heller kun pudder for å gi ansiktet ekstra glød - slik at huden også puster bra. Jeg har aldri likt flytende sminke, sååå nå skal dere få se min liste over "tørre" produkter.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


S K I N  P R O D U C T S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Aqua Derma sminkefjerner - Bare hvilken sminkefjerner du bruker kan avgjøre veldig mye, og denne har kommet best ut i test pga ingrediensene.


Clarins Multi-Active Jour  - Denne begynte jeg med for omtrent 2 år siden, og jeg elsker den.


JorgObe Peel Off Mask - Denne funker faktisk, jeg lover! Den er ikke helt for jævlig å få av heller, thank god.


S K I N  M A K E - U P

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


bareMinerals Original Foundation Powder - Dette har jeg brukt helt siden jeg oppdaget sminke omtrent. Varierer veldig mellom fargene medium beige & golden tan, hender at jeg blander litt av og til.


theBalm CabanaBoy Blush - Den er ganske rød/ rosa i fargen, så her slipper jeg å ta på så mye før det er markert nok.


theBalm The Luminizer - Elsker denne highlighten, og det er også den første jeg noensinne har eid. Enda ikke godt tom, SCORE.


L I P SInglot HD Lip Tint Matte Nr.36 - Dette er vel den leppestiften jeg har skrevet mest om, men jeg bare sier det; Kjøp den, og du vil ikke angre.


E Y E S  A N D  B R O W S

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


L'Oreal Paris Telescopic Mascara - Brukt den siden ungdomsskolen, trenger ikke å si mer enn det girls.


Anastasia Beverly Hills Brow Pencil - Jeg har i den lyseste fargen blonde og den er lett å påføre på brynene for å få en naturlig look på dem!


Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel - Jeg vet ikke hvordan jeg klarte å leve med brynene mine før jeg kjøpte meg denne. Endelig noe som holder dem på plass.


6 BEAUTY FAVORITES

// Annonse.


Denne helgen her har virkelig gått i ett kjør og jeg er så takknemlig for å ha denne søndagen hvor jeg bare kan være hjemme og gjøre absolutt ingenting. Meeen ingenting blir fort til å bli rastløs og ville gjøre noe likevel, så derfor tenkte jeg siden dere har lenge spurt om jeg kan dele noen favoritt produkter med dere - hvorfor ikke gjøre det nå? Jeg har derfor valgt ut 6 forskjellige beauty favorites som jeg skal skrive litt om, og også fortelle hvorfor jeg virkelig liker akkurat dette med åpne og egne meninger. Jeg forstår ikke hvorfor jeg egentlig gjør dette oftere, for jeg synes det faktisk er overraskende gøy å dele slikt med dere så dere kinda kan bli litt mer kjent med meg. Eller i det minste få et lite innblikk av hva jeg bruker i hverdagen min.
H E R E   W E   G OBeauty favorite number one: Neglelakk er et stort must for meg, nesten så jeg ikke klarer meg uten det. Jeg føler meg så ufin uten lakkerte negler, og jeg går faktisk aldri ut døren før jeg har tatt meg noen minutter til å ta på neglelakk.Beauty favorite number two: Victoria's Secret parfymen som aldri har fått meg til å lukte så himmelsk før. Jeg føler jeg går VS catwalk så fort jeg har på den her, for den gir deg selvtillit bare ved å lukte godt.Beauty favorites number three and four: Disse har jeg blogget om et par ganger nå, og nevnt litt på bloggen av egen vilje. Det er fordi jeg virkelig er fornøyd med hva det har gitt meg allerede etter å ha gått på disse tablettene en kort stund. Friskt hår og sommerbrun glød i huden er to av de tingene som er det viktigste for meg, for at jeg skal føle meg fresh. Da trenger jeg ikke sminke eller noen som helst ting, så lenge disse to tingene er i boks. Det er jeg på god vei til å ordne takket være hårtablettene fra Hair Luxious & Betakaroten Gold.
Ønsker dere å bestille disse tablettene fra Good For Me så bruk rabattkoden "madde20" for å få 20% rabatt♥ Enjoy!Beauty favorite number five: Clear Gel fra Anastasia. Dette har reddet meg så mange ganger fra øyenbryn som står til alle kanter. Med denne gjennomsiktige gelèn så får du flotte bryn på 1,2,3 uavhengig om det er med eller uten sminke.Beauty favorite number six: Okei girls, dette er leppestiften dere ALLE spør meg om. Denne bruker jeg så og si hver eneste dag, og jeg virkelig forguder den. Jeg bruker denne i fargenr 36.

OH HELLO

Noe dårlig har skjedd med meg for tiden, og det er at jeg klarer å rote bort mine favoritter på leppene. Dette er ting som aldri har hendt før fordi jeg er skikkelig kontrollfreak på tingene mine, you have no idea. Jeg legger merke til hvis noen bare har løftet på tingene mine, og prøvd å sette det tilbake på samme sted. Likevel har jeg klart å miste 2 av mine favoritter fra Inglot. Jeg har vært uten min number one favorite i èn uke, og det har holdt massevis. På torsdag etter jobben på Urban, stakk jeg en rask tur innom Inglot på Ski Storsenter for å kjøpe ny leppestift. Jeg endte opp med den, og en helt ny en som jeg ikke har sett før. Det er litt rart hvilken glede ny sminke kan gi deg, men jeg klager ikke akkurat. Jeg fikk testet den nye HD Lip Tint Matte i fargenummer 32 i dag, og den er veldig annerledes på leppene enn hva den er andre steder. På hånden kan den se brun ut (derfor jeg kjøpte den i utgangspunktet). Mens på leppene fikk den litt lillaskjær i seg, som jeg ikke helt vet hva jeg synes om enda. Jeg tror det hjelper litt hvis jeg fikser meg litt mer en annen gang og tester den da. Jeg gikk med den på jobben i dag, og den ble litt mørkere desto lenger den hadde sittet på leppene. Så til nå tror jeg at jeg har et litt hat og elsk forhold til den. Men om jeg likte den mer etter jobben? Ja, det gjorde jeg.


Jeg håper dere får en fantastisk lørdagskveld! Jeg skal ha kosekveld med mamsen i dag♥

← Fargenummer 17 & fargenummer 32 →


Her kan dere se hvordan den mørke fargen ser ut på hånden min, i forhold til hvordan fargen forandrer seg når den kommer på leppene mine under her:Hva synes dere om fargen?♥

HOW TO USE MASTER CAMO - STEP BY STEP

// I samarbeid med Maybelline New York.


Som alle andre jenter sikkert gjør, beundrer jeg de som mestrer disse sminkeferdighetene. En av grunnene til at jeg kanskje aldri har vært en av dem, er fordi jeg aldri har tatt meg tiden til å faktisk prøve godt nok. Jeg har prøvd mye forskjellig, men noen produkter har bare vært for avansert for meg. Derfor, da jeg fikk sjekket ut Master camo kittet til Maybelline New York tenkte jeg at dette burde jeg få til. Stegene står bra beskrevet bak, og takk gud for det!! I tillegg så sliter alle med sitt. Jeg har rødheter jeg ønsker å skjule og områder jeg ønsker å fremheve. Med dette lille steg for steg kittet kan du på få minutter fjerne rødheter, mørke ringer under øynene, uvelkomne flekker i ansiktet (perfekt til meg som alltid irriterer kvisene) og samtidig highlighte det du måtte ønske. Til dette steg for steg innlegget tar jeg i bruk det lyseste kittet light.


 ♦Steg 1: Correct♦


Jeg starter med å bruke den grønne fargen for å fjerne rødhetene jeg har i ansiktet. Deretter påfører jeg den gule fargen i de områdene huden min er litt misfarget i forhold til resten av ansiktet. Med andre ord; Den jevner ut fargen i ansiktet.
♦Steg 2: Conceal♦


Jeg har hatt dårlig erfaring med concealer før, på grunn av feil farge og dårlig produkter. Men med denne kan du selv blande begge fargene sammen, slik at du finner den perfekte fargebalansen til huden din for å skjule mørke ringer under øyenene eller urenheter i ansiktet.
♦Steg 3: Highlight♦


En siste touch up på sminken er å highlighte de områdene du ønsker å fremheve. På meg velger jeg å highlighte kinnben, nesen og litt i pannen.
♦Resultat♦

Ønsker dere å lese mer om produktet så trykk HER & hvis du ønsker å kjøpe dette flotte produktet så trykk HER.


Hva synes dere?♥

HOODIE KINDA DAY

Jeg trenger snart en ekstra hylle i klesskapet til flere hoodies, fordi nå begynner det virkelig å ta plass her i gården. Det høres kanskje litt negativt ut, men jeg? Jeg elsker hettegenserne mine overalt på jord. Hvis dere lurer på hvorfor jeg noen ganger ikke har antrekksbilder på bloggen, så er det fordi jeg har gått i samme hettegenseren i flere dager. Til og med kanskje fått noen matrester på seg, but heeey - det stopper ikke meg fra å gå rundt i favoritten. Jeg har multitasket til de grader i dag, knipset bilder til 2 forskjellige innlegg og knipset noen ekstra bilder som skal ut på IG om noen dager. Så akkurat nå er jeg møkklei av å se på meg selv på bilder og å ha et sterkt lys fra pcen som lyser opp hele ansiktet mitt. Det skal bli så deilig å lukke den pcen snart, men jeg har fremdeles noen ting å gjøre før jeg kan si adios.


Av alle steder jeg kunne knipset bilder, så endte jeg opp i stua for å vise frem den nye leppestiften min fra Inglot. Jeg klarte å miste den andre favoritten min for 1 uke siden ca, så takk og lov for at jeg raskt fant en ny favoritt derfra. Denne er litt mer nude, kan minne veldig om Velvet Teddy fra MAC - som jeg nå ikke bruker mer. Inglot er ikke testet på dyr, og det gjør meg litt glad å kunne fronte en ny favoritt sånn sett. Kanskje dere vil like den like mye som det jeg gjør? Denne heter HD Lip Tint Matte nr 17, and I reeeeeeeally love it.
Hettegenseren er fra Topshop til dere som lurer.


Likte dere leppestiften?♥

MY FAVORITE MAKEUP LOOK

Åååh, jeg hadde det så gøy i går! For meg var det ingen valentinsdag, men heller en helt normal dag. Jeg hadde lenge hatt lyst til å dra på Post Malone konserten på Rockfeller, men da jeg så klart fikk med meg konserten, da var billettene utsolgt. Av en ren tilfeldighet og noe jeg kaller skjebnen, fikk jeg varsel på Facebook om at det var noen få billetter igjen. Samme minuttene de billettene kom ut, hadde jeg kjøpt billetter og jeg kunne ikke tro at jeg skulle få dratt på konserten likevel. Jeg var skikkelig i lykkerus under hele konserten i går, og utrolig fornøyd med å endelig ha sett han live.


Jeg har fått litt ros for sminken jeg bruker, og det setter jeg så stor pris på. Jeg har brukt de samme sminkeproduktene i kanskje 6 år, og det sier litt om hvor fornøyd jeg er. På huden bruker jeg bareMinerals foundation pudder som gir litt ekstra glød i ansiktet, mens på kinnbena har jeg en blush fra theBalm samt highlighter fra samme merke. Det varierer veldig på hvilken farge jeg bruker i kinnene, siden jeg noen ganger er "blekere" enn andre ganger. Jeg har nylig farget brynene mine hjemme, og trenger derfor mindre sminke på dem som dagen noe som jeg elsker. Likevel har jeg spicet dem opp litt med en brynpensel fra Anastasia Beverly Hills i fargen blonde og avslutter med en gjennomsiktig Clear Gel fra samme merke. Spørsmålet som blir stilt mest er mascaraen jeg bruker, og nå for øyeblikket er det Telescopic i gull fra L'Oreal. Så over til siste finishen jeg er forelsket i, nemlig leppestiften Lip Tint fra Inglot i farge 36. Denne tørker ut og sitter en hel dag på leppene uten at noe forsvinner. Love it!Hva synes dere om denne looken?♥

INGLOT MAKEUP

Jeg sov så sinnsykt godt i natt, og våknet opp før alarmen på iPhonen ringte - da vet du at søvnen var bra. Det første jeg gjorde var å ta meg et drops fra den store glasskålen jeg kjøpte i Sverige. Besteforeldrene mine pleide alltid å kjøpe disse, så jeg måtte bare kjøpe den selv siden det minnet meg om dem. Så hver gang jeg ser på fruktdropsene, tenker jeg på dem. Med tanke på at jeg skulle stenge på Urban med sjefen i dag, måtte jeg kjappe meg opp på Posten for å hente noen siste julegaver jeg hadde bestilt i tillegg til en kjole jeg kjøpte på Asos som dere skal få se i morgen. Blant det jeg hentet, hadde bestillingen min fra Inglot kommet i postkassen - som bare gjorde denne starten på dagen amazing.


Jeg har skjønt at ikke så mange er kjent med sminkemerke Inglot. Jeg var det ikke før i sommer, men etter jeg testet ut noen matte lipglosser derfra ble jeg solgt. Dette er farger som sitter på leppene i nærmere et døgn, uten at du trenger å fylle på noe. Heaven on earth, yes!! Disse tester heller ikke på dyr, så det er litt ekstra godt å vite. Jeg mistet dessverre en av favorittene mine, og gud vet hvor den er hen nå... Så derfor var det på tide å bestille opp noen nye farger, og de jeg endte opp med er så pene. Jeg er veldig glad i brune toner på leppene, og disse var spot on. Skal ta på en av dem i morgen, så da får dere sett resultatet da. Det lå en liten overraskelse sammen med lipglossene mine, og der fikk jeg et sparklink dust i gull som jeg gleder meg til å prøve ut.Har du hørt om Inglot?♥

BED SELFIES WITH A NEW LIPSTICK COLOR

Assa jeg tok på alarm på mobilen til 09:30 i dag, bare for å se hvor mye lyst jeg hadde til å stå opp tidlig på en fridag. Det endte med at jeg lå i sengen i 2-3 timer før jeg i det hele tatt kom meg til badet. Jeg er garantert et b-menneske, men jeg kan til tider like å være a-menneske. Jeg har perioder hvor jeg elsker å stå opp tidlig for å få gjort mest mulig ut av dagen, mens i dag for eksempel da jeg ikke har gjort noe så er det greit å sove lenger synes jeg. Jeg hadde sikkert stirret i veggen og tenkt "skal det bli kveld snart?" om jeg hadde stått opp tidlig i dag. Heldiggvis fikk jeg noe å gjøre, så jeg sminket meg ikke for ingen grunn. Jeg er sånn at hvis jeg har sminket meg, og ikke skal noe - da er det waste of makeup og da angrer jeg sykt, noen som er enige der?


Før jeg skulle en tur til byen for å handle noen få gaver til helgen, så knipset jeg noen selfies med den nye leppestiften min fra Mac. Jeg fikk for litt siden en tilfeldig pakke hvor jeg fikk en sample prøve fra Mac, hvor jeg kunne teste ut en ny leppestift og den falt i smak. Den heter Strip Me Down, og er en kjempefin brunfarge på leppene synes jeg. Jeg bare elsker å ha brune lepper, så flaks at det ikke kom en annen crazy farge i posten. Jeg vet ikke om jeg er paranoid eller hva som er greia, men jeg synes leppestiften skifter farge etter noen timer. Den blir mørkere, og ikke like lys som det den er på bildene under. Det er nesten så jeg bør få noen andre til å prøve den, bare så jeg får bekreftet dette, haha.Kunne du brukt denne fargen selv?♥

KONKURRANSE: VINN MAKEUP REVOLUTION ADVENTSKALENDER + ET VALGFRITT PRODUKT

// I samarbeid med Makestyle.


I hele dag har jeg testet og hatt det gøy med denne kalenderen jeg skal vise dere nå. Så heldig som jeg er, skal jeg nå dele ut en adventskalender i samarbeid med Makestyle. Men for å toppe det hele med litt ekstra, skal dere få lov til å velge dere et valgfritt produkt fra hjemmesiden til Makestyle i tillegg til denne kalenderen hvor dere får 25 nye sminkeprodukter. Det er faktisk helt sinnsykt hvor mange fine produkter det er i denne kalenderen! Jeg åpnet alle lukene, og følte meg som et barn igjen siden jeg gledet meg til å se hva som var bak alle lukene. Og bare tenk dere den følelsen dere får i desember da! Denne konkurransen vil vare 2 uker fra nå.FOR Å DELTA:


♥ Like facebooksiden til Makestyle her.

♥ Følge @makestyle & @madeleinepedersenn på Instagram

♥ Gå inn på Makestyle & plukk ut et valgfritt produkt du vil ha i tillegg til adventskalenderen.

♥ Legge igjen mailen din & det valgfrie produktet du har valgt i kommentarfeltet slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


Likte dere denne konkurransen? ♥

FAVORITES FROM MAC

Et veldig etterspurt innlegg som det er på tide å dele med dere er mine favoritt leppestifter fra MAC. Det er litt gøy å tenke tilbake på hvordan jeg sminket meg før, for jeg brukte aldri noe på leppene untatt gjennomsiktig leppomade. Mens nå er jeg nesten avhengig av å ha noe på leppene mine, siden jeg synes det forandrer alt. For meg har lepper mye å si, og finner man riktige farger til sitt ansikt kan det ikke bli noe bedre. Jeg er stadig på leting etter nye farger jeg kan bruke på leppene mine, samtidig som at jeg er litt pinglete ved å ta litt risky valg av farger. Derfor har jeg funnet ut av brune toner på leppene, er noe jeg foretrekker og det jeg bruker mest. Ikke bare er det pent, men det går også til alle andre farger i motsetning til hvis jeg for eksempel kjører på med rosa lepper (noe jeg sjeldent gjør). Selv om brune toner er favoritten min, så er det spesielt èn farge til jeg bare elsker på absolutt alle jenter og det er røde, knalle lepper. Man får automatisk et hvitere smil, større lepper og en mer wow-faktor i sminken. Eneste jeg hater med røde lepper er at jeg alltid får høre at jeg er rød på tennene, sykt irriterende så jeg er derfor på utkikk etter en matt leppestift som ikke farger av - if you know what I mean.


Jeg sitter i leiligheten til Martina og må si jeg grugleder meg til hva denne kvelden har å by på. Jeg skal nemlig lære meg å like hvitvin eller tvinge meg selv til å like det. Jeg har alltid misunnet de som kan ta seg et glass og kose seg, så nå vil jaggu meg jeg klare det også. Jeg liker verken øl eller vin (alle får sjokk hver eneste gang de får vite det), og nå er jeg straks 22 år og det er på tide å steppe up gamet her haha. Jeg har kjøpt inn julebrus just in case det går dårlig med hvitvinen.

Hvilke farger likte du best?♥

MAKEUP ROUTINE - STEP BY STEP

Dere aner ikke hvor GIRA jeg blir når dere spør om jeg kan dele mine sminkerutiner med dere osv. Grunnen er fordi jeg alltid har vært hun som ikke har klart å sminke seg noe spesielt, så da er det ekstra gøy når noen jenter der ute spør om jeg kan blogge mer om sminke. Det er alltid jentene mine som har vært de flinkeste, og fremdeles er. Siden sist jeg hadde et slikt blogginnlegg har ikke mye forandret seg, men jeg har fått noen små teknikker og anbefalinger fra venninner som har hjulpet meg mye. Jeg har brukt hele dagen min på dette i tillegg til hundre pauser sikkert, men jeg håper dere liker dette innlegget♥
Step 1:Jeg bruker bareMinerals Original Foundation pudder i farge medium tan i hele ansiktet mitt. Denne dekker ikke like mye som det ser ut til på bildene, just so you know. Man ser fregnene mine in real fremdeles, hehe.


Step 2:Jeg bruker denne blushen fra theBalm på kinnbena, samt litt i pannen for å markere ansiktet litt mer og fader ut det med en sminkekost.


Step 3:Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne highlighteren.... Denne bruker jeg på kinnbena, nesen, haken og litt i pannen for en ekstra glød.


Step 4:En nude øyenskygge for å friske opp øynene litt fra Max Factor. Den glitterfargen som er markert av bruker jeg på hele øyelokket mens den mørkeste fargen bruker jeg i globallinjen.


Step 5:Jeg bytter veldig på hvilke mascaraer jeg bruker, men nå for øyeblikket har jeg brukt Telescopic fra Lorèal.


Step 6:Once you go Anastasia you never go back, bokstaveligtalt. Denne favoritten som er Dipbrow Pomade i fargen blonde har jeg brukt i flere år nå! Her fyller jeg kun på der jeg allerede har hår, hvis ikke blir fargen fort grå på visse steder.


Step 7:Altså girls; Har dere ikke denne gjennomsiktige gelèn fra Anastasia må dere kjøpe den nå. Bare se den store forskjellen fra steg 6 til steg 7. Den får brynene til å se fyldigere og lengre ut.


Step 8:Dette lyset gjorde favoritt leppestiften min nesten rosa, men det er min kjære Velvet Teddy som er brunere i virkeligheten jeg har brukt her.


Step 9:Mac Prep + Prime pudder bruker jeg på stedene jeg oftest blir svett eller klam, slik at sminken holder seg lenger på plass. Og ja, den FUNKER!


Resultat:


Hva synes dere og likte dere dette innlegget?♥

MAX FACTOR BEAUTY BREAKFAST

// I samarbeid med Max Factor.


Wii, jeg gledet meg sånn til i dag tidlig da jeg skulle inn til Oslo å være med på et event for Max Factor klokken 09:00. De skulle feire den nye lanseringen av deres False Lash Epic Mascara og i den anledningen lurte dem på om jeg ville stille opp som modell. Så nye meg sier ikke nei til ting, og som sagt var dette mitt første event og det gikk kjempebra! Jeg kom dit usminket og det første som traff meg var alle de vakre jentene som kom for å se på. Beauty frokosten var veldig koselig, og tror det var en av de beste startene jeg har hatt på morgenen. Vi fikk servert en sinnsykt god smoothie, og det minnet meg på at jeg virkelig må bli flinkere til å lage smoothier hjemme som jeg gjorde før. Det er jo så godt, og ikke minst sunt! Da alle hadde fått i seg frokosten sin, var det på tide å komme i gang med sminken. Flinke Linda Wickmann var hun som skulle legge sminken på meg. Hun har lagt sminke på meg flere ganger, og jeg synes hun er en så dyktig makeup-artist. Noe av det beste jeg vet om er å dra sminkefri til et sted, og bare bli sminket av noen andre - det gode liv kaller jeg det, haha. De la en ganske nude sminke på meg, men spicet det opp med en glamorøs farge på leppene mine.


Alle var så heldige og fikk med seg en fantastisk goodiebag fra Max Factor, og blant annet et crazy selfielys som vi lærte litt om i dag. Det var en fotograf der som heter Kristoffer Myhre og han ga oss mange tips om hvordan vi kan få til bedre selfies, og med det selfielyset vi jentene fikk med oss hjem så tror jeg mange instagramprofiler vil se smashing ut snart. Gleder meg til å teste det ut!!!Så noen før & etter bilder av makeupen Linda la på meg:

Bildene er tatt av dyktige Kristoffer Myhre.


Likte dere resultatet?♥

I N G L O T

Å stå opp av sengen min i dag var en kamp mot meg selv etter gårsdagens styrkeøkt. Hverken armer eller ben er veldig hjelpsomme i dag, så med solen som stekte på verandaen var det like greit å ta en liten day off og bare slappe av. Skyene kom dessverre litt utover dagen, og da tenkte jeg at det passet bra med å knipse litt bilder av et nytt sminkemerke jeg skal teste ut. Tydeligvis har mange hørt om merke Inglot, mens jeg henger veldig etter. Jeg kjenner flere som har byttet ut mange kjente sminkemerker med Inglot fordi det er bedre - sies det. Så jeg er ganske klar for å teste ut dette og se om jeg har funnet meg et nytt favorittmerke. Det var et produkt jeg ikke klarte å vente med å prøve, som er de matte liptint glossene deres som skal være kjent for å være bra. Jeg prøvde en i rosa og en i brun, begge overrasket meg positivt! Jeg har aldri testet ut matte lipglosser før nå og må si jeg skal skaffe meg flere. De sitter sinnsykt bra på leppene, og er vannfast - noe jeg forstod etter jeg prøvde å fjerne dem med en vanlig sminkefjerner. Så et tips; Skaff dere sminkefjerner for vannfast sminke. Nå gleder jeg meg til å teste ut resten av den nye sminken min. Viser det gjerne på bloggen hvis dere ønsker det!


Det er et innlegg dere har ventet lenge på, inkludert meg selv, som gjelder hvordan jeg klarte å gå opp i vekt. Innlegget er endelig ferdigskrevet, så det vil bli publisert i morgen hvis jeg tør. Det er skummelt å være så åpen på bloggen, siden jeg har vært lukket så lenge. Men det er på tide å åpne meg litt igjen kjenner jeg.
Har du testet ut dette merke?♥

ALLE MINE MAC PRODUKTER

Da er det endelig på tide å dele et svært etterspurt innlegg med dere. Først vil jeg bare si at jeg synes det er så koselig at dere spør om slike innlegg, for det hjelper spesielt meg som blogger. Da gleder jeg meg ekstra til å blogge, fordi jeg vet dere venter på akkurat det innlegget. Så hvis det er noe annet dere ønsker jeg skal skrive om eller dele - rop ut!


Det er ingen tvil om at jeg (og mange andre) er stor fan av MAC sine produkter. Jeg har ikke testet ut noe annet fra dette merke annet enn leppestiftene og lipglossene. Jeg er litt sånn som tenker at det er kjipt å bruke mye penger på sminke som du ikke vet om er bra for huden din. Flere som kjenner seg igjen akkurat der? Derfor har jeg holdt meg til det jeg vet er bra, og det er da leppeproduktene jeg skal vise dere nå. Mange av leppestiftene har jeg hatt i faktisk 1-2 år, og etter dem har jeg bare funnet nye favoritter som brukes mye oftere. Jeg har tre farger jeg er helt forelsket i, det er Viva Glam II, Velvet Teddy og Faux. Men min favoritt over alle favoritter kommer vel ikke som noen sjokk, det er selvfølgelig Velvet Teddy. Den dagen de slutter å produsere den, er den dagen jeg slutter å leve. Neida, joda.. Jeg bestilte Velvet Teddy for noen dager siden, sammen med noen andre nye farger jeg ikke hadde testet ut. Jeg har hørt så mye bra om Spirit og Stone, så det ble de to på meg i tillegg. Merkelig hvor bra man føler seg etter å ha handlet nye leppestifter, skummelt er det også. Hvis dere har noen andre leppestifter dere er fornøyde med, så gjerne del dem med meg.
Boundlessly♥Deelight♥Pagoda♥Right Image♥Loud & Lovely♥Double DareJapanese Maple♥ Myth♥Viva Glam II♥Freckle Tone♥Shanghai Spice♥Kinda Sexy♥Velvet Teddy♥Faux♥Brave♥Spirit♥Taupe♥Verve♥StoneSunny Seoul♥Speak Louder♥Girl About Town♥Captive♥Relentlessly♥So Chaud♥Ruby Woo♥Diva


Har vi noen av de samme leppestiftene?♥

MY FAVORITE IS BACK

Dette 17.mai rushet kjenner jeg tar innpå kroppen min om dagen, spesielt bare i dag. Sov så dårlig at jeg våknet tidligere i dag, og i tillegg våknet av at jeg hadde mareritt om en veps?? Egentlig ikke så tilfeldig, siden jeg for 2 dager siden dusjet med en veps på badet. Stod der som den redde ungen med barberhøvelen i hånden og shampoo i øyet, mens den fløy inn og ut av dusjen. I går fikk jeg slappet av som bare pokker helt fra klokken 10:00 på morgenen og frem til sent på kvelden. Det ble en Sverigetur med noen venner for å handle inn alkohol osv til 17.mai, og litt grillmat til senere på kvelden da det ble grillkos i Larkollen. Det var så koselig å se igjen så mange ansikter, noen nye mens det var mange gamle fra videregående. Mye latter og kos den dagen, og det skal det jammen meg bli mer av i dag med gode venninner.


Opp i dette har jeg endelig rukket å bestille min kjære MAC favoritt, Velvet Teddy på nytt etter jeg mistet min forrige... Jeg er den som aldri mister ting, roter bort ting og så skulle det selvfølgelig skje med leppestiften jeg var mest glad i. Fargen på denne leppestiften er noe helt for seg selv. Selv om den er brun, har den litt rosa og nude toner i seg som avgjør hvordan den blir på akkurat dine lepper. Det er et eller annet ved den som gjør at leppene dine ser større ut, og det er vel en av tingene jeg liker ganske godt med den. Den sitter godt på leppene, og blir ikke smørt utover linjene som jeg opplever med mange andre leppestifter. Dette er den perfekte hverdags OG partylooken jeg går for når det gjelder farge på leppene. Rart den er en favoritt?


Har du noen MAC favoritter?♥

MAKEUP FROM MAKESTYLE

// I samarbeid med Makestyle.


Forrige uke overnattet jeg hos bestevenninnen min Ida, og da tenkte vi begge å slå to fluer i èn smekk som vi alltid gjør. Det består av at vi koser oss mye, men også tar bilder til bloggen min så vi har fått gjort mer. Tro det eller ei, men det er alltid Ida som pusher meg til å gjøre mer med bloggen. Alt fra å si at NÅ skal jeg blogge til at NÅ skal jeg ha med kameraet ut. Det har hjulpet meg, og ikke minst bloggen min å vokse helt sinnsykt. Så jeg er veldig heldig som har hun som en motivasjon rett og slett.


Denne gangen hadde jeg ny sminke å teste ut, som jeg synes er så artig! Noen av tingene var helt nytt for meg, og derfor visste jeg ikke om dette ville bli et fint resultat eller helt på trynet. Hvis det er èn ting jeg gruet meg mest til så var det å tegne på øyenbrynene mine med en penn, det har jeg ikke gjort på flere år. Men over alle forventninger gikk det kjempebra, og det var så lett å påføre at denne skal bli brukt oftere. Noe annet dere ikke har sett meg med før er faktisk rosa rouge i kinnende mine. Ida likte det kjempegodt, mens jeg var veldig usikker fordi jeg føler det ser ut som jeg har malt meg i ansiktet. Men nye ting er skremmende, til og med sminke dere! Fordi det var litt nye ting for meg, tenkte jeg å vise dere før og etter bilder av påføringen av produktene jeg var så heldig og fikk testet ut.
LEGGO!


Steg 1: Det første jeg startet med var å markere øyenbrynene mine med pennen fra Billion Dollar Brows og avsluttet med browgel fra Anastasia.


Steg 2: Da var det på tide å markere kinnbena mine med en ny farge, nemlig rosa kittet fra Blushing Hearts, Triple Baked Blusher.


Steg 3: Etter å ha markert kinnbena, ønsket jeg å fremheve dem mer med highlighter fra theBalm. I tillegg highlightet jeg områder som nesen og overleppen.


Steg 4: Jeg avsluttet med mine to favoritter fra Mac, nemlig Viva Glam II og Deelight lipglossen for ekstra shine.
RESULTAT:


Hva synes dere & bruker dere noen av disse produktene?

JEG TESTER PRODUKTER FRA MAKESTYLE

// I samarbeid med Makestyle.

Hvis det er noe jeg elsker ved å være en blogger, så er det de gangene jeg får muligheten til å teste ut nye produkter. Og denne tirsdagen gikk til akkurat dette! Mange av dere har gjentatte ganger spurt meg om hvordan jeg får håret mitt til å skinne så mye, eller hvordan den naturlige glansen kommer frem i håret mitt. Det er kun èn ting jeg har tenkt her, og det må rett og slett ha noe med hvilken rettetang jeg bruker på håret. I over et halvt år, hvis ikke mer, har jeg brukt en lilla rettetang fra MAST som jeg fikk sponset av Makestyle for lenge siden. Noe jeg elsket ved den var at den ikke lugget håret mitt da jeg rettet det, noe jeg har opplevd med tidligere rettetanger. Jeg har vært så glad i den, at jeg nå fikk den sponset i fargen all black. Ingenting er som en ny rettetang, det må jeg bare få sagt. Noe som er kjempeartig ved denne er at du kan skru på en vibrasjon i Gizmo rettetangen som den heter. Denne vibrasjonen gjør at de pleieproduktene du allerede har tatt i håret blir bedre infiltert/ gnidd inn/ massert inn bedre i håret. Så for dere som er flinke til å bruke hårprodukter, så kunne denne rettetangen gjort susen. Noe annet tipp topp med dette produktet er at den har Premium Tourmalin plater i titanium som gjør det ekslusivt og den retter ut håret svært raskt enn hva jeg har opplevd med andre rettetanger.

Nå som jeg i tillegg har klippet håret mitt kortere, er det viktig for meg å bruke riktige hårprodukter som ikke sliter så alt for mye på håret. Å rette håret er ikke det beste da akkurat, men da gjør jeg det heldigvis med et godt produkt som beholder glansen. I tillegg til at jeg slipper lugging av hår som setter seg fast i rettetangen.

Resultat:


Så ser dere kanskje at jeg har brukt dipliner i dag, noe jeg aldri bruker lenger. Grunnen er så enkel som fordi jeg SLITER med å tegne på, og det blir bare et stort klin rundt ved øyet mitt fordi jeg alltid må fjerne litt og litt. I dag testet jeg ut en dipliner fra Makestyle som heter Iceliner Wintermark. Aldri i min villeste fantasi trodde jeg det skulle bli så lett som det var med dette produktet. Det var lett å påføre diplineren, enda lettere var det å fjerne det som kom utenfor. Av en merkelig grunn kunne man bare bruke litt av negelen for ta det av som en ansiktsmaske - dette er genialt så jeg slipper å få skorper rundt øynene for å ha brukt for mye q-tips, haha. Denne tåler vann, tørker fort og har langvarig hold. En ny favoritt her! PS: Den er heller ikke testet på dyr.

Hva syns du om produktene & resultatene?

NEW FAVORITES FROM MAC

I disse juletidene som er så er det fryktelig vanskelig å finne tid til å blogge. Hvertfall for meg. Det blir derfor litt ubalansert blogging denne perioden, for jeg vet virkelig ikke når jeg har tid til å sette meg ned med pcen når det er så mye annet som foregår. Jeg kan jo ikke gå glipp av det! Men nå som jeg sitter med nydusjet hår, kan jeg blogge litt i mellomtiden til det blir ledig på badet. Mormor, eller mommo som vi kaller hun kommer til oss på julemiddag i dag. Det ser jeg veldig frem til! Vi skal kose oss med julemat, og deretter masse godt. Men jeg får ikke all verdens med tid siden jeg skal videre til Ida på vors der med flere. Det er nemlig dagen hvor alle skal ut, så da må nesten vi sjekke ut det. Jeg sitter i en liten krise nå, og det er selvfølgelig hva jeg skal ha på meg. Det står mellom skjørt og kjole, basic eller crazy. Kan ikke være en discokule alene heller, så jeg får nesten vente å se hva de andre skal ha på hahaha.

Jeg er veldig på farta nå, så jeg har ikke rukket å ta noen særlige bilder. Men kom på noe jeg hadde veldig lyst til å vise dere. Nemlig en av gavene mine fra julaften, som er fra bestevenninnen min Ida. Vi sendte begge hverandre en liste på ting som vi ønsket oss, og jeg er heeeeelt forelska i hva jeg fikk. Jeg fikk lipgloss og leppestifter fra MAC. Og jeg må bare fortelle dere at disse fargene er SÅ mye finere i virkeligheten enn på Kicks sin side. Jeg er forelska i begge fargene. Kinda Sexy er en litt lysere og mykere versjon av min favoritt Velvet Teddy. Jeg er snart tom for den sistnevnte og derfor perfekt med en ny farge! Til å like lyse brune toner, falt jeg veldig hardt for Verve som er ganske mørk. Jeg har ikke fått testet den ut på leppene enda, men den tror jeg kommer til å bli brukt mye. Den siste jeg må rose er lipglossen Cremesheen Deelight. Denne har jeg kjøpt sikkert 3-4 ganger, og den blir fort brukt opp siden det er min store favoritt. Den er veldig nude, men har en veldig pen brunfarge i seg. Den er verken for tykk eller seig på leppene, helt perfekt faktisk.Likte du fargene?

FESTSMINKE - STEP BY STEP

Endelig fikk jeg tatt bildene til dette innlegget i dag, som egentlig skulle blitt gjort i går. Men èn dag forsinkelser er bedre enn å vente enda lenger! Jeg skal nå vise dere hvordan jeg sminker meg og hvilke produkter jeg bruker når jeg skal på fest, julebord, bursdager osv. Jeg bruker mye av denne sminken til vanlig, men det handler om det lille ekstra som bare gir deg mer glød. Er det èn ting jeg har blitt glad i å bruke da jeg skal noe spesielt, så er det min nye highlighter som jeg fikk i gave av Ida til bursdagen min. Ufattelig hvor mye highlighteren kan gjøre med ansiktet ditt. Jeg er ingen jente som kjører på med skikkelig smokey eyes og mye annet, jeg liker å holde det enkelt med nude toner. Derfor skal jeg nå vise dere hvilke produkter som er mine favoritter, og hvilken look jeg skal gå for nå i desember da jeg skal ut.

Step 1:

Første jeg starter med er å legge foundation pudder fra bareMinerals i hele ansiktet mitt. Dette har vært en favoritt i 2 år nå, eller kanskje mer.Step 2:

Nå skal jeg begynne å markere og fremheve kinnbena mine, i tillegg til å ta litt i pannen med pudderet fra bareMinerals òg.Step 3:

Nå starter jeg rolig med å highlighte kinnbena mine, litt på nesen og forsiktig på leppene for å fremheve dem og for å markere dem mer. Her bruker jeg en fra TheBalm.Step 4:

Det neste jeg gjør er å ta frem en pensel og markere øyenbrynene mine med DipBrow Powder fra Anastasia.Step 5:

Etter at jeg har tegnet på øyenbrynene mine, gjør jeg de enda finere og markere med en gjennomsiktig gel fra Anastasia. Deretter starter jeg med å highlighte med en penn fra Anastasia under øyenbrynene mine med først en matt farge, deretter en som har mer shimmer i seg.Step 6:

Jeg er ikke flink til å legge øyenskygge, derfor finner jeg en farge som er veldig nude, bare for å gjøre øynene mine litt mer "våkne". Etter en nude tone, legger jeg en farge med litt mer glitter i og avslutter med min favoritt mascara.Step 7:

For å avslutte looken valgte jeg å gå for favoritten min fra MAC, nemlig Velvet Teddy. Å slå til med røde lepper hadde heller ikke slått feil på julebord.Resultat:

Hva synes dere om looken?

SMINKE TUTORIAL

Nå er det ikke så alt for lenge til det er jul og nyttår, og i den sammenhengen er det alltid julebord med kollegaer og venner. For meg er det nesten krise, for jeg vet hverken hva jeg skal ha på meg eller hvordan jeg skal sminke meg. Derfor har jeg startet litt tidlig med å vurdere forskjellige sminke looks til julebord osv, selvom ingenting er planlagt enda, haha. Man kan aldri være for tidlig ute med å planlegge! Jeg er ingen mester i sminke, og jeg har ingen smarte teknikker. Eneste jeg vet er at jeg har sminke jeg er kjempefornøyd med og som gir det resultatet jeg ønsker av produktene. Så etter å ha lest igjennom kommentarer her på bloggen, er det mange som stiller de samme spørsmålene; Nemlig hva slags sminke jeg bruker i ansiktet. For meg er det fryktelig gøy å høre at noen er interesserte i å vite det, siden jeg knapt vet noe som helst om sminke. Istedenfor å bare skrive ned produktene jeg bruker, tenkte jeg å kanskje lage en liten sminke tutorial her på bloggen hvor jeg viser hvordan jeg legger min festsminke step by step. Dette har jeg gjort før, og det fikk jeg mange gode tilbakemeldinger på. Derfor lurer jeg på om det kanskje er på tide å kjøre på med et nytt innlegg? Legg gjerne igjen en kommentar på om dette er noe du kunne likt å se på bloggen min, så skal jeg få ordne dette i løpet av denne uken hvis mange ønsker det. Etter å ha tatt disse bildene kom jeg på at jeg hadde glemt å tegne på øyenbrynene mine, men shit au.

Ha en riktig god torsdagskveld!

Ønsker du at jeg skal lage ett sminkeinnlegg step by step på bloggen?

VIDEOBLOGG: TUTORIAL MED MAX FACTOR - THE LIGHT SIDE AND THE DARK SIDE

// I samarbeid med Max Factor.

Denne dagen har jeg gledet meg så utrolig mye til! Det er vel fordi jeg har ventet en liten stund på å få den siste tutorialen jeg gjorde med Max Factor og Linda Wickmann. Tidligere har dere sett tutorialen hvor jeg hadde en dagmakeup og en kveldsmakeup. Etter vi var ferdig med den innspillingen av første tutorialen, skulle vi endelig spille inn den tutorialen jeg hadde gledet meg mest til. Nemlig en tutorial inspirert av The Light Side & The Dark Side, fra Star Wars TM. Det første jeg tenkte da jeg skulle være med på dette var at pappa kom til å synes det var dødskult. Pappa vokste opp med Star Wars TM leker, og det ble nesten en tradisjon å videreføre det til barnebarna til farmor og farfar. Det var fullt av leker og Star Wars TM filmer overalt husker jeg. Jeg hadde ingen anelse om hva slags makeup som skulle bli lagt på meg, annet enn at den ene looken skulle være lys og den andre mørk. Så jeg satt i stolen kjempespent på å få se resultatet! Den første looken som ble lagt var The Light Side, og jeg tror den ble min favoritt. Øyeskyggen og den gull-glitrende leppestiften var bare så nydelig. Men jeg ble veldig svak for looken nr 2, The Dark Side. Måten eyelineren hadde blitt lagt på både under og over øynene mine, og de sterke kontrastene på både leppene og øynene mine gjorde looken veldig unik.

Disse Star Wars TM produktene er Limited Edition, som betyr at de kun er i butikk/ nettbutikk i en begrenset periode. Så her gjelder det å skynde seg hvis du vil få tak i dine favoritter! I den anledningen kan du få sikret deg produktene på tilbud hos Vita.no og i Vita butikkene. De kjører nå Black Friday med -25% på HELE nettbutikken frem til i natt. Alle de 3 produktene, mascaraen og leppestiftene kan også kjøpes hos Lindex og hos H&M fra og med 30.november. Men som sagt, det er Limited Edition så sikre deg din favoritt før den er utsolgt.

 KONKURRANSE:
Du kan nå vinne alle disse produktene og 2 gavekort på kinobilletter (ikke premierebilletter)  til STAR WARS: THE FORCE AWAKENS som har Norgespremiere 16.desember. Eneste du trenger å gjøre er å fortelle hvilken look du likte best; The Light Side eller The DarK Side? Husk å legg igjen mailen din i kommentarfeltet

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

OCTOBER FAVORITES

Nå er oktober over, og det føles ut som om jeg gikk inn i denne mnd i går. Det er helt utrolig hvor fort denne måneden gikk, det er nesten rekordfart. Skummelt, gøy og spennende på en gang. Jeg ville prøve å teste ut noe litt nytt her på bloggen, nemlig blogge om produktene jeg har brukt mye i den forrige måneden, som nå da blir oktober. Slår det an, skriver jeg gjerne et lignende innlegg i desember om november. Det er visse ting man legger merke til at man bruker ekstra mye, for eksempel en farge på leppene du bruker mye oftere enn en annen, eller kanskje bare en duft du liker litt bedre denne måneden enn ellers. Det er litt gøy å bare sette seg ned, stirre på produktene du har og stille deg spørsmålet "hva har jeg brukt mye av denne måneden?". Jeg skal derfor legge skrive litt kort fortalt om produktene og kanskje skrive litt om hvorfor akkurat det produktet ble månedens favoritt. Håper dere liker det!Define Refreshning Styling Spray. Denne nyheten har nesten akkurat kommet på markedet, men allerede blitt en stor favoritt hos meg. Jeg får endelig volumet jeg ønsker på håret mitt og det er ikke lenger flatt - it's like heaven on earth.


Victoria's Secret, Secret Charm. Jeg er en storbruker av bodylotion. Jeg kan virkelig ikke leve uten fuktighet på kroppen, og må smøre meg hver eneste dag før jeg kan gjøre noe som helst annet. Duften i seg selv er bare en bonus!!


Victoria's Secret, Sheer Love. Huff, denne er snart tom ser jeg.... Altså bodyspray er noe super genialt, føler du at du ikke lukter så mye, men ikke vil lukte for sterkt? Min største frykt. Derfor veldig kjekt å kunne spraye seg med noe uten at det fort kan bli for mye!


Nok en ting jeg er en storbruker av. Jeg har med meg Antibac overalt, så lenge jeg får plass til det. Denne er også med en godlukt, og det gjør den bare enda bedre.


Victoria's Secret Noir Tease. Denne parfymen har jeg hatt veldig lenge, og brukt en gooood del som dere ser. Den har en så beroligende, men forførende duft at det nesten er vilt. Definitivt en av de beste duftene fra VS, spør du meg.


Clarins Cleansing Milk & Toning Lotion. Jeg vet faktisk ikke så veldig mye om hvordan man skal ta vare på huden sin, men er det en som har gitt meg gode resultater i ansiktet så er det denne. Jeg prøver å rense hver morgen og kveld, men hender at jeg hopper over det noen ganger fordi det er SÅ KJEDELIG...


Clarins Cream-Gel. I alle år har jeg dessverre brukt vanlig bodylotion fra Nivea i ansiktet, noe som ikke er lurt. Jeg har derfor prøvd ansiktskremer som har blitt for tykke for min hud, og som aldri har trukket seg ordentlig inn. Så denne ansiktskremen er spot-on for meg og min hud, den er tynn og gir huden min massevis av fuktighet.


♥ Clarins Natt Serum. Noe som er veldig bra med natt serum er at selvom du ligger og sover, så jobber dette serumet fremdeles med huden din for å gjøre den fin. Denne bruker jeg kun om jeg husker på å rense ansiktet mitt, ellers sparer jeg litt på den.


♥ Mac, Velvet Teddy. Denne leppestiften er det SÅÅÅ mange som lurer om hva heter. Dette er favoritten min fra alle fargene fra Mac. Den fremhever leppene dine, gjør dem så de ser større ut og er bare en helt fantastisk brunfarge på leppene. Den går til absolutt alt!


Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-IN-1 Volumising Mascara. My one and only!! Dette er den eneste mascaraen jeg bruker. Tidligere hadde de Masterpiece Transform, som jeg brukte hele tiden, men dette er da en forbedret versjon - så jeg klager ikke!


Triwa Gold Chrono. Jeg elsker virkelig alt ved denne klokken, fargen, uret og ja virkelig alt. Jeg som har et veldig lite håndledd, må bruke maks størrelse 38 mm for at det ikke skal bli for stort.


Ray-Ban. Disse pilotbrillene er vel en av de som passer ansiktsformen min best, og er vel derfor jeg liker dem så godt som det jeg gjør. Pilotbriller kan fort bli for stort for meg, men disse er en helt grei størrelse synes jeg!

Likte dere dette innlegget & hva er dine topp 5-10 produkter i hverdagen?

VIDEOBLOGG: TUTORIAL MED MAX FACTOR

// I samarbeid med Max Factor.

Åh, dere aner virkelig ikke hvor deilig det er å kunne poste andre ting enn kun bilder på bloggen. Jeg bør virkelig motivere meg selv til å starte oftere med videoblogger! Nå skal jeg endelig få vise dere den første makeup tutorialen jeg hadde med Max Factor for litt over 1 måned siden. I videoen jeg skal vise dere i dag, får dere se hvordan man lett kan gå fra å legge enkel dag-makeup, til å gå over til kvelds-makeup. Det er veldig ofte at jeg stikker rett fra jobben og så videre for å møte venner, og da har jeg knapt med tid til å legge helt ny sminke på huden. Derfor er det veldig kjekt gjennom bare et par trinn, å kunne gå over til kvelds-makeup. Det var veldig gøy å se hvor lett Linda Wickmann la denne dag-makeupen på meg, for så å bare forvandle det over til en kjempe rå kveldslook!

Litt kort fortalt om tutorialen før dere trykker play; Linda Wickmann sminker kun halve ansiktet mitt, mens jeg sminker den andre siden for å kunne lære meg det lettere. Jeg er overhodet ingen god sminkør, og var derfor bare artig å skulle herme etter den profosjonelle makeup-artisten. Under innspillingen mens jeg sitter i sminkestolen, stiller jeg litt spørsmål underveis for å ikke bomme helt på sminken, som jeg personlig lurer på, kanskje det er noe du har lurt på også? Noe jeg fikk bekreftet denne dagen, er i hvertfall at jeg har sminket kinnbena mine feil hele tiden, at det ikke er så vanskelig å legge øyenskygge så lenge man duser den ut og at jeg virkelig bør skaffe meg den berømte highlighteren alle jenter bruker nå.

Håper dere liker tutorialen! Legg gjerne igjen en kommentar på hva dere synes om videoen

 


KONKURRANSE:
Jeg er så heldig og får dele ut noen av produktene vi brukte under disse lookene. Det eneste du trenger å gjøre for å delta er å kommentere dette innlegget, og huske å legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren. Vinneren annonseres på bloggen om ikke alt for lenge. Lykke til! Ønsker du å ta en nøyere titt på produktene du kan vinne, eller du vil se utvalget av Max Factor produktene på Vita, kan du trykke her.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

INNSPILLING MED MAX FACTOR

I går hadde jeg klokken på ringing 07:00, jeg måtte fort opp for å pusse tennene, få på meg klær og rekke toget som gikk 08:02 til Oslo S. Innspillingen startet nemlig 09:00, så jeg hadde ca 10 minutter på meg å komme meg til stedet vi skulle jobbe denne dagen. Heldigvis kunne Tone, som jobber for Side2 hente meg på Oslo S - noe vi begge trodde vi kanskje sparte litt tid på, men endte opp med at vi kjørte feil flere ganger i denne forvirrende trafikken, haha. Så fort jeg fikk hilst på alle på settet, startet vi å filme introen med meg ute. Vi var utrolig heldige med været i går, sååå fint vær - dagen kunne ikke bli bedre da. Da introen var i boks, var det på tide å starte med det morsomme, nemlig tutorialen med Linda Wickmann. Det ble 4 forskjellige looker totalt, men som blir til 2 tutorials da de er ferdig redigerte. Første vi spilte inn, likte jeg veldig godt. For der skulle nemlig profosjonelle Linda fra Max Factor sminke den ene siden av ansiktet mitt, mens jeg skulle herme på andre siden - hvem tror dere vant? Ganske åpenbart, hahaha. Vi snakker sammen og ler mye under denne tutorialen, så det blir dritgøy å se seg selv drive med sminke hun ikke aner hvordan legges. Jeg lærte meg masse nytt, jeg stilte sikkert 50 spørsmål underveis - og 80% av dem, hadde jeg sminket meg feil. På den siste tutorialen, fikk jeg være med på noe veldig spennende, og ikke minst kult. Star Wars har snart premiere på den nye filmen sin, og i samarbeid med Max Factor har dem laget en egen sminkekolleksjon som er limited edition hvor det er en light side, og en dark side. Derfor sminket Linda meg først med the light side hvor vi brukte flotte gullfarger, mens på the dark side gikk vi for svart eyeliner og mørkblå øyenskygge med ekstra mye mascara for mer volum. I denne tutorialen, er det kun Linda som sminket meg.

Det var utrolig gøy å kunne være med på denne morsomme tutorialen med Star Wars, med tanke på at pappa og onklene mine er superfan av disse filmene. Jeg ble oppdratt med leker fra Star Wars, som vi barna alltid lekte med på barnerommet til farmor og farfar. Der kjedet vi oss aldri for å si det sånn! Dere skulle bare sett smilet til pappa da jeg fortalte hva vi gjorde i går og viste han bildene. Jeg kommer selvfølgelig til å dele disse tutorialene med dere + det følger med en liten konkurranse hvor dere kan vinne noen av produktene som har blitt brukt under innspillingene. Jeg gleder meg supermye!

Jeg var ikke hjemme før rundt 23:00 tiden i går, så da var jeg helt ferdig etter en lang dag og la meg rett til å sove i stedet for å blogge. Men de jeg jobbet med var så snille og tok mange behind the scenes bilder, så takket være dem har jeg mange flotte bilder å vise dere nå:


Hahahahahhaa åååh, gled dere sier jeg bare!

Hva synes dere om bildene?

DAYS LIKE THIS

I dag er det nok en regnfull dag der jeg bor, og det er så irriterende nå som jeg vil ut og ta antrekksbilder hver dag. Er det ikke typisk? Så fort jeg kjøpte meg det nye kameraet, har været blitt snudd helt på hodet. Men på disse dagene, får jeg gjort unna andre viktige ting. Som for eksempel bloggjobbing bak kameraet som består av å sjekke fakturaer, skatt, mailer, produkter, avtaler, møter, planlegging osv. Det som jeg elsker spesielt ved denne jobben, er at jeg kan jobbe fra sengen min. Man må ikke alltid stå opp klokken 07:00, for å dra ned til byen for så å komme seg på kontoret sitt, jeg har mitt eget lille kontorhjørnet, nemlig i sengen min. Jeg har null planer i dag, selvom det føles kjempegodt vil jeg utnytte det mens jeg kan. Derfor passer det bra til å planlegge innlegg fremover her på bloggen. Jeg vil legge mye mer fokus på antrekksbilder, for dette er noe både jeg og dere har savnet. Så da kan jeg jo bare starte med å planlegge litt antrekk, det høres enkelt ut, men fyttikatta å vanskelig det er egentlig, haha. Det er så rart, men jeg legger så merke til at etter jeg kjøpte meg nytt kamera, vil jeg seriøst knipse bilder hele tiden. Det er rart å si, men for første gang på veldig, veldig lenge motiverer jeg meg selv. Det føles så godt å si det.

Jeg har kjøpt meg litt nytt på sminkefronten, rett og slett fordi jeg har gått tom. Men jeg har også hatt lyst til å prøve ut noe nytt, som for eksempel lipliner. Tydeligvis er dette noe alle jenter skriker etter, men er det virkelig så bra som alle skal ha det til? Det skal jeg finne ut av. Jeg kjøpte derfor en lipliner fra MAC i en nude tone som heter Subculture, starter rolig og så kanskje jeg går over til litt sterkere farger etter hvert. Så noe annet jeg synes virker så enkelt, men likevel vanskelig er highlighter under øyenbryn. Jeg kjøpte i går da jeg var i Sverige en highlighter fra Anastasia i fargen Camille/ Sand som jeg skal prøve ut, kanskje det er noe for meg, kanskje ikke. Det ser bare så pent ut å ha rene linjer rundt øyenbrynene og ikke skygger etter Dipbrow Powder. Det kan vel ikke være så vanskelig å gjøre det riktig tenker jeg. Practice makes peerfect, right? Ellers har jeg kjøpt meg gamle favorittene mine; Clear Brow Gel fra Anastasia og Mac Chremesheen Gloss i fargen Deelight. Verdens peneste nudefarge på leppene! Bruker denne svært ofte, nesten litt for ofte.


Hva ønsker dere å se mer av på bloggen min & har du kjøpt deg noe nytt den siste tiden?♥

FRESH MAKEUP

// Sponset.

Ingenting er bedre enn å skaffe seg ny sminke og koster. Det er vel kanskje litt ekkelt å si, men jeg har sikkert ikke vasket den ene sminkekosten min på 1 år... Jeg bruker den virkelig hele tiden, så jeg vil liksom aldri vaske den. Men tror kanskje både kosten og huden min hadde fått godt av det. Vasker man den bare med vanlig såpe eller shampoo, hvis jeg ikke husker feil? Og så skal det kun stå over natten på et håndkle ellernoe.. Uansett, jeg har heldigvis en annen kost hvis det skulle vært nød. Jeg husker jeg så de nye Real Techniques kostene på H&M, og jeg bare forelsket meg på få sekunder. Ja, utseendet har noe å si. For jeg synes virkelig det var fancy med gullkoster. Det er alltid gøy med nye kolleksjoner og design, uavhengig av hva det er. Er dere enige? Det er sjeldent en liten forandring skader. Nå som jeg endelig har fåt 2 av disse kostene, så gleder jeg meg til å sminke meg pen med nye ferske koster, haha.

Hvert fall jeg har et spesielt lys jeg bare MÅ sminke meg i. Jeg bøyer meg i støvet for dere jenter og gutter som klarer å sminke dere i hvilket som helst lys. Jeg derimot? Gurimalla.... Jeg må alltid sminke meg på badet siden jeg verken har sminkespeil eller det perfekte lyset på rommet mitt. Men jeg har funnet et sånn sminkespeil som faktisk har innebygd lys i seg, så jeg er gira på å teste ut dette på kvelden når det ikke er så mye lys på rommet mitt og se hvordan jeg får sminket meg. Kanskje jeg endelig får sminket meg på rommet, enn å måtte drasse med meg alt frem og tilbake. Opp i alt dette, fant jeg endelig den riktige lipglossen fra Clarins. Jeg har 2 andre lipglosser fra dette merke og jeg er kjempefornøyd med hvordan de er. Denne gangen fant jeg en mer nude farge på leppene i 03. Det hender jeg ikke er i humør til å ha på leppestift, og heller ikke lipgloss med sterke farger, da passer disse nude lipglossene perfekt. Jeg må alltid ha noe på leppene, så for å slippe å tenke på at det blir krasj i looken, slår det aldri feil med nude look.


Jeg vurderer å kjøre en instagramkonkurranse hvor dere kan vinne 2 av produktene på bildene over. Hadde det vært interessant? I så fall, hvilke produkter ville du valgt?♥

MINE JULI FAVORITTER

Jeg er helt klar over at det er sommer, men sommerværet, hvor er det? Det pøser ned med regn, og det er så trist - selvom det er bra for naturen. Jeg kan ikke huske sist jeg var så her "blek" på sommeren. Og det er derfor vanskelig å holde seg til kun en hudsminke. Før da jeg var vanlig sommerbrun brukte jeg alltid Medium Tan eller enda mørkere foundation pudder, men den siste perioden har jeg brukt fargen Medium fra bareMinerals. Problemet med denne fargen er at den så veldig blek/ matt ut på min hudfarge, så jeg alltid måtte blande med en annen farge. Likevel følte jeg aldri at den passet til hudfargen min. I forigårs tenkte jeg å bare sjekke ut hvilke andre farger jeg hadde i denne samlingen. Jeg bestilte hele bareMinerals pakken for veldig lenge siden, så har mange ubrukte pudderet der. Blant dem, fant jeg en som het Medium Beige. Den så litt gul ut, men jeg ga den et forsøk! Den passet hudfargen min perfekt. Det ser ikke ut som jeg har på meg pudder i det hele tatt, for den gir meg bare en ekstra glød i stedet for å dekke til fregnene mine som fargen Medium gjorde. Ønsker jeg litt ekstra farge i ansiktet, uten at det blir toooo much, går jeg over ansiktet med fargen Medium Tan men med veldig lite på kosten. Å gå ut døren med angst for at andre skal si "oiii, du er litt brun i ansiktet eller", det er forferdelig. Been there, done that. Aldri igjen!

Når jeg først skal sminke meg ordentlig, da bruker jeg litt forskjellige sminkeprodukter. Jeg har samlet mine juli favoritter som jeg veldig gjerne vil vise dere. Alt fra hva jeg bruker på huden, brynene, vippene og leppene. Men viktigste for meg, er virkelig hudsminken. Passer ikke den, ødelegges alt annet. Er dere enige?
♥ Det er vel ingen overraskelse om hvilken mascara jeg bruker. Det er så klart Max factor Masterpiece Glamour Extensions. Ikke bare forlenger den vippene, men vippene blir fyldigere og får derfor en litt mer dramatisk look.


♥ Dette er kostene jeg bruker. Den orange har jeg hatt i minst 2 år (elsker den så mye). Jeg husker dessverre ikke navnet på den, men den kjøpte jeg på Asos. Den bruker jeg til hele ansiktet. Deretter har vi Real Teechniques kosten som jeg bruker steder jeg vil markere litt ekstra. Sist men ikke minst min herlige øyenbrynsbørste fra Anastasia. Ene siden har børste og andre siden pensel.


♥ Dette er et vakkert syn dere. Her ser dere hvilke produkter jeg bruker til huden min fra bareMinerals. Medium Tan og Medium Beige er de jeg bruker i hele ansiktet. Warmth og Laugther bruker jeg på kinnbena. Varierer litt med hvilke av fargene jeg bruker, men bruker mest Warmth. Til slutt har vi min kjære elskede Dipbrow Pomade i fargen Blonde fra Anastasia. Den bruker jeg på brynene mine, og jeg må virkelig si at denne er fantastisk. så lett å påføre og resultatet holder seg kjempe lenge.


♥ Her er 2 anbefalinger jeg bare må komme med til dere. Jeg har veldig lange hår på brynene mine. Så selv om jeg bruker Dipbrow på brynene, vil jeg gjerne at hårene blir der de er ment til å være. Derfor er det utrolig kjekt å ha Clear Brow Gel og Tinted Brow Gel fra Anastasia. Jeg bruker ikke begge samtidig! Jeg bruker mest den gjennomsiktige, men til tider om jeg ønsker litt mørkere hår eller ekstra farge på brynene er Tinted å anbefale.


♥ Selv om jeg er en leppestift jente, har jeg fått en stor kjærlighet for Cremesheen Glass lipglossene fra MAC. Spesielt disse 2 fargene Right Image og Double Dare. Blant disse 2 har jeg en annen favoritt også, Deelight. Men den er dessverre tom, så må kjøpe meg ny asap.

Har du noen juli favoritter?♥

NEW IN FROM MAC

Her om dagen så jeg over Mac samlingen min og savnet litt lettere leppestifter. Jeg har veldig mange mørke og knalle, men ikke mange som fungerer som nude eller gir en naturlig look på leppene. Derfor slo det meg at nei, jeg får ikke dratt til London nå med det første, men på Kicks nettbutikken har de et ganske stort utvalg. Eneste som er skummelt er jo at du ikke helt vet om de passer leppene dine, siden du kun ser fargen på nettet, og ikke på deg selv. Jeg ble så usikker på så mange farger, at jeg endte opp med flere enn jeg hadde planer om. De jeg bare skulle ha var i hvert fall Brave og Faux, alle de andre ble ganske spontant - but still, jeg fant de perfekte leppestiftene synes jeg. Virkelig fine og nøytrale! Selv om jeg ikke trengte alle disse leppestiftene, går det fort tomt for mine gamle og derfor kjekt med noe nytt. Jeg gleder meg fryktelig mye til å kunne rocke alle disse leppestiftene. Nå som det nærmer seg sommer, vil jeg gå for litt roligere farger på leppene - hvert fall nå. Jeg synes det er HOT med ganske mørke lepper også, men nå er det en lysere tid i vente si, haha.

I morgen kommer det forresten antrekksbilder på bloggen!♥


Denne leppestiften som heter Japanese Maple og lipglossen Boundlessy Beige er perfekt til den nude looken. Eneste negative med denne lipglossen er at den er litt seig, i forhold til min andre lipgloss favoritt fra Mac - nemlig Cremesheen.


Denne fargen heter Shanghai Spice og er også helt nydelig til looken nude. Denne gir bare litt mer glans på leppene!


Denne fargen heter Freckle Tone, og den synes jeg en perfekt om man ønsker litt farge på leppene men ikke mye. Tror denne kommer til å bli brukt mye fremover, nye favoritten.


Denne fargen heter Brave, som er Kylie Jenner sin favoritt gjennom tidene. Den har vært utsolgt hver eneste gang jeg har forsøkt å kjøpe den, og nå er den endelig min. Denne leppestiften får leppene til å se fyldigere ut, gotta love it. - Litt lysere i virkeligheten.


Denne fargen heter Faux. Etter at jeg så min kjære bestevenn med denne på leppene, var jeg bare nødt til å få tak i den. Den er veldig lik Brave, men igjen litt mørkere. Den er ikke like mørk som på bildene, som det den er på leppene. Den er litt matt rosa/ brun på leppene, og det er virkelig tommel opp her.


Denne fargen heter Matte So Chaud. Jeg bare ELSKER rød leppestifter som er matt i fargen. Jeg har 2 andre røde leppestifter fra Mac, men denne her - WOW. Perfekte røde lepper får du med denne.

Har du noen Mac favoritter & hadde du noen av de over?♥

INNSPILLING FOR DET NYE OG MAX FACTOR

Tidligere nevnte jeg at jeg skulle inn til Oslo for en innspilling med Max Factor og Det Nye, men det ble utsatt til i dag. Jeg stod opp klokken 07:00, pusset tennene, rettet håret og så pakke med noen greier. That's it! Jeg skulle komme til Oslo sminkefri, og dere aner ikke hvor deilig det var å kunne blåse i å fikse seg tidlig på morgenen. Sovnet på toget gjorde jeg også, så den 50 minutters turen inn til Oslo ble brått mye raskere. Innspillingen skulle ta sted på Egmont huset i Nydalen, så jeg satte meg i en taxi for å ikke rote meg bort i store Oslo. Litt greit å velge sikkert når man har viktige avtaler og møter som dette.

Innspillingen jeg skulle være med på i dag var en sminketutorial med Max Factor for Det Nye. Flotte Linda Wickmann som er makeup artist for Max Factor var den som skulle legge sminken på meg i dag. Looken vi gikk for var smokey eyes i brune toner. Dette er en look jeg selv sliter med å få til, så det var veldig gøy å bli sminket samtidig som jeg fikk lære meg det litt bedre. Er det noe jeg virkelig elsker, så er det å bli dullet med. Alt fra å bli stryket i håret, til at andre legger sminken på meg. Det er jo bare så herlig å sitte der, kjenne kostene på huden og vite at nå skal jeg bli fin! Resultatet av sminken synes jeg ble så bra, og har fått noen tips om hvordan jeg skal kunne legge dette på meg selv uten å forminske øynene mine. Det er et problem mange opplever når de prøver seg på smokey eyes, inkludert meg selv. Tiden gikk så fort under innspillingen og vips var vi ferdige! Denne sminketutorialen vil være ute den 11. juni og da skal jeg selvfølgelig dele videoen her på bloggen. Gleder meg super masse til å se resultatet!♥Vil du se sminketutorialen når den kommer ut & klarer du å legge smokey eyes på deg selv?♥

NYTT FRA MAKESTYLE

// I samarbeid med Makestyle.no

I dag da jeg stod opp tenkte jeg at i dag, da skal jeg ta meg en lang dusj og skifte på sengen til mitt nye dynetrekk. Dette har jeg gledet meg sååå mye til og herregud så fint det var på sengen min. Lever i en tropisk hage på sengen min føles det ut som, haha. Men, før jeg hoppet i dusjen tenkte jeg å bare få tatt litt bilder til bloggen så jeg kunne bruke lang tid i dusjen, selv om jeg skal ut om ikke alt for lenge.

Jeg har fått masse nytt fra Makestyle som jeg har gledet meg til å vise dere! Jeg er jo så fan av å teste ut nye ting for tiden, så sikkert halvparten av alle skuffene jeg har på rommet mitt er fullt av produkter som jeg tester ut. Mesteparten kommer fra Makestyle, og jeg har aldri blitt skuffet over de produktene jeg har testet ut. Både mamma og søsteren min, Caroline, bruker de samme produktene som meg og får bare ros av dem. Så det er veldig gøy å dele med andre, hvert fall når det funker like bra på oss alle tre. Hadde det kanskje vært noe å holde en konkurranse for dere i samarbeid med Makestyle? De har sååå mye fint altså♥1 - Body Scrub By Sara Happ. Ikke bare er denne super god på kroppen, men den lukter så ufattelig godt også. Jeg er en vaniljejente, og har vært det helt siden jeg kom til verden. Så å kunne skrubbe deg inn i noe som lukter vanilla bean, det er prikken over i'en. Denne er fuktighetsgivende og ikke fet, men silky.2 - The Lip Scrub Crème Bulee, Sparkling Grapefruit & One Luxe Balm By Sara Happ. Jeg har sett så mange andre teste ut disse leppe-skrubbene, men jeg har aldri gjort det før. Så det var derfor spennende å teste ut disse! Jeg er avhengig av fuktige lepper hver eneste dag, så å ta litt ekstra godt vare på dem - det takker jeg ikke nei til. Disse etterlater ikke farge på leppene, men gir leppene en naturlig glans. Påfør litt på leppene, skrubb i sirkulær bevegelse og deretter fjerner du skrubben med papir.3 - Shell Lip Balm White Frangipani & Mocha. Jeg kan ikke gå ut døren uten en leppepomade, så å få en leppepomade i et så stilig design som dette - det er bare dødskult. De er så søte disse skjellene! Disse leppepomadene er økologiske og er så lette å ta i bruk. Får stadig vekk høre "hva er det der?". Jo, et nydelig strandskjell med leppepomade.4 - Pomarium Face Cleanser. Dette er en økologisk ansiktsrens som passer til alle hudtyper. Den renser huden, fjerner sminken og etterlater huden ren og myk. Denne lukter super godt, så godt at jeg kunne spist det.5 - Flash Tattoo. Disse har jeg i Hawaii, Miami og Tahiti. Husker ikke helt om jeg brukte alle på bena, men den jeg brukte mest av var Hawaii tatoveringene. Jeg har ikke testet ut dette før, bare hjulpet andre - så det var veldig gøy og ikke minst pent å se på. Utrolig hvor pene føttene kan bli ved bruk av Flash Tattoo. Det som er veldig kjekt med disse er at det er lett å fjerne dette ved bare vann og litt myk skrubbing. Så hvis du brått angrer, eller det ble satt på litt feil - er det bare å starte på nytt igjen.Likte dere noe av dette & har dere testet ut noen av produktene selv?♥

BEAUTY DAY WITH BANGERHEAD

// I samarbeid med Bangerhead.no

Goood lørdag mine kjære lesere! Denne dagen har jeg brukt god tid på å slappe av og få tatt noen bilder til bloggen, før det er på tide med varetelling. Derfor har jeg funnet på noe litt moro å vise dere i dag. Nemlig makeup step by step, som har vist seg å falle i smak hos dere. I dag er det produkter fra Bangerhead jeg skal vise dere, og dette er produkter jeg selv har valgt ut. Jeg er såå fornøyd med hva jeg har valgt, for sminken la seg så pent på huden min. En av favorittene mine ble desidert øyenskyggen og leppestiften. Hvis dere ser på bildene så forstår dere sikkert hvorfor disse falt best i smak hos meg♥

Jeg vet det er veldig mange som forventer rask levering og null toll når de handler på nett. Dette får du på Bangerhead, og ikke bare det, men du får også bonuspoeng på alle kjøp fra nettsiden deres. Noen sier man ikke kan få i både pose og sekk, men det er bare tull! Nå har de også 20% på ALL sminke, og dette tilbudet varer frem til 11. mai - så utnytt det på det fulleste girls! For å komme til kampanjen kan du trykke her.


Kostene jeg har tatt i bruk i dag er også fra Bangerhead og de finner du her. De 3 leppestiftene til venstre er dessverre utsolgt, men ta gjerne en nærmere titt på dem her.


Det første jeg begynner med er å påføre concealer fra theBalm der jeg ønsker å skjule litt mørke ringer under øynene og spesielt røde områder. Deretter påfører jeg Bronzing Powder fra Max Factor i hele ansiktet, og litt ekstra på kinnbena for å markere dem litt ekstra.


Her bruker jeg Beauty Express Set fra Anastasia. Først tar jeg på voksen som er det første du skal gjøre, for at brynene skal holde seg på plass før man setter på lappen over brynet. Da det er riktig plassert, begynner du å farge brynene dine inne i området til du har oppnådd resultatet du ønsker. Resultatet mitt ser du på høyre bilde.


Øyenskygger fra IsaDora i fargen Khaki Green. Her begynner jeg fra venstre side og bygger meg innover. Jeg starter med den lyseste fargen innerst i øyekroken, deretter soter jeg ut med fargen i midten og avslutter med litt smokey eyes med den mørkeste fargen.En siste finish er leppestiften fra Clarins i fargen Hibiscus så er det ferdig med min beauty dag med Bangerhead:

Hva synes dere?♥

DR.HAUSCHKA

// I samarbeid med Dr. Hauschka

Gooood tirsdag mine kjære lesere! I dag har jeg fått gjort unna litt ting, som jeg egentlig burde fått gjort i går. En av disse tingene jeg har fått gjort unna nå i dag, er å endelig få tatt bilder til bloggen med Dr. Hauschka produktet jeg fikk for litt siden. Det jeg likte godt her, var at jeg fikk dette produktet for et par uker siden, så jeg fikk testet dem ut litt før jeg skrev om dem. Det er kun 1 produkt jeg skal vise dere i dag, det er en øyekrem som heter Daily Hydrating Eye Cream. Jeg og mamma bytter veldig på å bruke denne øyekremen etter jeg fikk den, så er jo helt supert at flere liker den i huset! Alltid koselig å dele♥

Dr. Hauschka er kjent for veldig fine og rene produkter, speselt hvor friskt de lukter. Da jeg fikk pakken, åpnet jeg hver og en av produktene for å lukte på dem. ALLE, og da mener jeg alle, luktet kjempe godt. Det er ikke ofte hudprodukter og slikt lukter så veldig mye, men det gjorde jaggu meg disse! Lukten kan jeg vel beskrive som (hvis luktesansen min nå ikke streiker) en lukt av sitron blandet med en annen lukt jeg ikke klarer å sette fingeren på. Men godt luktet det, og det synes jeg bare gjorde det hele enda artigere. Jeg har på ingen måter vært flink til å ta vare på huden min, jeg bruker faktisk bodylotion i ansiktet mitt (ikke smart). Derfor, når jeg innser hvor viktig det egentlig er å ta vare på seg selv, passe på at huden får nok næring og fuktighet - da setter jeg ned foten og gjør noe med det.ØYEKREM: Nå til denne populære Daily Hydrating Eye Cream i huset. Denne øyekremen passer til alle hudtyper. Det sier kanskje seg selv, men området rundt øynene er myyye tynnere enn de andre hudpartiene våres fordi den ikke har underhudsfett. Derfor, med hjelp av rosevann, ananas, legestrokkrose og ringblomst - gjør den huden rundt øynene våres fuktig, beroliger huden og ikke minst gjør huden glatt.

Måten du bruker denne øyekremen på er veldig enkelt. Du bruker den hver morgen etter rens med eventuelt ansiktsrensekrem/ vann/ rensemelk (you know it). Deretter påfører du kremen på tuppen av fingertuppene dine og legger den forsiktig på huden rundt øynene.


Hudpleieproduktene kan du få kjøpt her.Hvilke produkter bruker du på huden din?♥

VEIEN TIL PERFEKTE BRYN

I dag stod jeg opp tidlig for å komme meg ned til helsestasjonen for å endelig få tatt vaksinen jeg må ta. Jeg skal som sagt snart på ferie og da var det en vaksine jeg trengte for å unngå smitte osv der nede. Så da har jeg endelig fått tatt Hepatitt A og det føles goooooodt å kunne stryke det fra må gjøre listen. Snille Ida var med meg ned og holdt meg med selskap, men hun har sprøyteskrekk så jeg måtte sette meg inne i en krok så hun ikke så sprøyten dakar. Jeg har faktisk ikke noe sprøyteskrekk i det hele tatt, men grunnen til dette må nok være fordi jeg er oppvokst med mye sprøyter og samt smerte med tanke på alt jeg har vært igjennom. Det var en periode da jeg var litt mindre, som jeg ikke taklet noe som minnet meg om sykehuset, så da jeg skulle rotfylle tannen min, måtte jeg faktisk ha full narkose. Men den skrekken har jeg endelig kommet over, og den kommer mest sannsynlig aldri tilbake igjen.

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg fikser brynene mine. Jeg har vist dere det tidligere, men jeg har fått kjøpt meg den mest geniale måten på å få perfekte bryn. Jeg som veldig mange andre, har lange hår på brynene mine og derfor kan de raskt leve sitt eget liv og stå til alle kanter. Når jeg tegner på brynene, er det ikke som regel der de blir, men nå har jeg endelig funnet ut en måte å få brynene til å bli på plass og se like fikset ut hele dagen. Jeg har aldri vært noe særlig fornøyd med brynene mine, men etter jeg kjøpte Anastasia Clear Brow Gel har jeg begynt å like dem svært godt. Brynene mine kommer aldri til å bli brows on point greiene som tar av nå, men bare tanken på at jeg har blitt fornøyd selv, det er jo kjempe bra! Og kanskje dette kan løse problemene deres også? Det skader aldri å anbefale ting man selv har testet ut, så kanskje dette passer perfekt for deg/ dere♥

Uten sminke på brynene:

Det første jeg starter med å gjøre er å fylle forsiktig ut til kanten av brynene med litt BrowGel fra Anastasia i fargen chocolate, for å markere dem litt ekstra:Deretter fortsetter jeg med å markere litt ekstra helt innerst på brynene der jeg har liiiiitt hår. Etter jeg er ferdig med dette, tar jeg frem selveste Clear Brow Gel fra Anastasia, som ser slik ut:Da blir resultatet slikt med før og etter bilder:
Kosegenseren er sponset og den finner du her.

Hva synes dere & hva bruker du på brynene?♥

BEAUTY DAY WITH MAKESTYLE

I dag som jeg har fri fra jobben, måtte jeg bare prioritere den nye sminken min som jeg har vært så gira på å teste ut! I samarbeid med Makestyle var de så snille og sendte meg mange sminkeprodukter og dere skal tro jeg gliste bredt da. Dette er produkter/ merker jeg aldri har testet ut før og visste derfor ikke hva jeg hadde i vente. Jeg testet ut flytende foundation på meg selv, dette er første gang jeg legger det på selv så det var veldig uvant. Samt gjorde jeg noe litt gammelt nytt med mascaraen jeg testet ut, nemlig å påføre på vippene oppe og nede. Jeg kan fort få litt for drastiske og litt for edderkopp vipper hvis jeg påfører mascara på begge delene, men til denne looken synes jeg det funket. Jeg ble veldig overrasket over hvordan resultatet ble, og hvor pent sminken la seg. Derfor, siden jeg fikk så mange nye produkter, hvorfor ikke lage step by step innlegg igjen?

FØR:

Her er jeg helt usminket.

STEP 1:


Nilens Jord Velvet Perfection Foundation fra Makestyle i fargen medium.


Som dere ser er den litt for lys til min hud, men heldigvis kommer jeg til bronzingen nå.

STEP 2:

Hot Makeup Hot Bronzing Kit fra MakeStyle.
Fra samme Bronzing Kit tar jeg en liten all face over bronzing og markerer kinnbena mine.

STEP 3:

Hot Makeup Hot Shaddow Collection fra Makestyle.


Jeg bruker de 2 fargene ved siden av hverandre, som jeg har pekefingeren min på. Den lyeste bruker jeg innerst, mens jeg skyggelegger bittelitt med den mørkere fargen.

STEP 4:

Arteco All in One Panoramic Mascara fra Makestyle.STEP 5:

Hot Makeup Eyebrow Box fra Makestyle.


Dette er digg. Her følger det faktisk med øyenbrynslapper - som er lik formen på brynene dine så det tar deg 30 sekunder å tegne på. Fantastisk!STEP 6:

Nilens Jord Lipstick Soft Rose fra Makestyle.

RESULTAT:Likte dere det?♥

// Sponset via Instagram

MAC ME UP

Gooooood lørdag! I dag skal jeg vise dere alle mine kjære MAC leppestifter og lipglosser som har blitt etterspurt om. Jeg innså vel ikke hvor mange jeg hadde før jeg faktisk satt dem opp på rekke og rad på badet i dag. Men jeg må jammen meg fortelle dere at jeg har en herlig samling. Jeg har blitt så fornøyd med lipglossen jeg kjøpte i NYC at jeg bestilte 3 stk på Kicks forrige uke. Jeg har ikke fått testet ut alle dem enda, men uansett er jeg veldig glad for at jeg valgte disse fine fargene. Ikke for sterke, men perfekte til å få litt ekstra farge og glans på leppene. Når det kommer til leppestifter får jeg aldri nok, selv om det burde bli en stopp på dette. Jeg elsker leppestifter generelt, og MAC leppestiftene er så vannvittig fine at jeg bare måtte hamstre da jeg først kunne mens jeg var i New York. Angrer jeg? HAHA, så klart ikke♥
I rekkefølgen heter fargene; Deelight, Right Image, Lound & Lovely og Double Dare.


Cremesheen Sunny Seoul, Cremesheen Speak Louder, Amplified Girl About Town, Retro Matte Relentlessly og Retro Matte Ruby Woo.


Satin Viva Glam II, Satin Twig, Matte Taupe, Satin Captive og Matte Diva.

Likte du noen av dem?♥

MY MAKEUP ROUTINE - STEP BY STEP

Goooood onsdag, mine kjære lesere! I dag tok jeg meg sammen og tenkte, vettu hva? I stedet for å utsette det, stod jeg opp litt tidligere i dag for å gjøre klart forberedelser og passe på at jeg hadde tid nok foran lyset på rommet mitt. Det er her kun til 14:00, så jeg måtte starte med shooten allerede 13:00. Jeg ville i dag vise dere min sminkerutine som jeg faktisk har hver eneste dag. Jeg har brukt noe av denne sminken i nærmere 2 år, så det betyr at jeg er meget fornøyd med disse produktene. Jeg har hørt at flere av dere ikke liker måten jeg tegner på brynene mine, så for å kanskje møtes på halveien - prøvde jeg å tegne på litt roligere i dag. Kanskje det faller litt mer i smak både hos meg og hos dere?♥LET'S GOO!


Hellooo there pretty! Her ser dere meg 100% uten sminke. Jeg har hatt så flaks og fått mye urenheter på bare 2 dager, så det passet jo veldig bra egentlig HEHE. Den røde prikken under mitt venstre øyet er en sprengt blodåre jeg har hatt siden jeg var liten og kommer til å være der for alltid. Dette er en av hovedgrunnene til at jeg begynte med concealer osv under øynene.

STEP 1.


Radiant Touch penn fra Yves Saint Laurent i farge nr 3. bruker jeg til å dekke over alle urenhetene i ansiktet mitt.


STEP 2:


My favorite: bareMinerals Original Foundation i farge Golden Tan. Denne bruker jeg i hele ansiktet for å gi huden en ekstra glød - det funker drit bra.


STEP 3:


bareMinerals All-over Face i farge Warmth. Denne bruker de fleste til å markere hele ansiktet, som et slags solpudder. Men jeg bruker det til å markere mine kinnben.


STEP 4:


Øyenbrynsgel fra Anastasia i farge Chocolate. Den er utrolig mørk, så det behøver ikke mye gel på penselen og helst ha litt dopapir ved siden av som du drar av litt av gelèn fra penselen.


STEP 5:


Verdens beste mascara fra Max Factor som heter Masterpiece Transform.


STEP 6:


En siste finish; Litt lipgloss på leppene fra Mac i farge Deelight.

RESULTAT:
T-skjorten er fra Adidasbutikken i New York, i Soho.

Håper dere likte innlegget?♥

MY NEWEST LIPSTICKS FROM MAC

Da jeg var i New York shoppet jeg inn litt nye leppestifter fra Mac. Rett og slett fordi fargene på leppestiftene er så fine, og hvordan de legger seg på leppene er helt fantastisk. For å ikke snakke om hvor lenge leppestiften sitter, det er jo nesten magisk for jenter. Jeg viste alle disse leppestiftene på videobloggen, men for at dere skal få tatt en nøyere titt på alle sammen, tenkte jeg å lage et eget innlegg med alle de jeg kjøpte i New York. Da får jeg også fortalt dere navnene på alle, i riktig rekkefølge. Fargene på lepestiftene er helt like i virkeligheten, som de er på bildene under. Rart jeg kjøpte disse montro??♥

Er det en ting jeg vil anbefale til dere som liker nude lipstick så er det at dere bør kjøpe enten Satin Viva Glam II eller Satin Twig og lipglossen som heter Deelight. Etter du har påført en av disse leppestiftene, gjør et lite trøkk på leppene ved å påføre litt lipgloss for et superfint resultat av nude lipstick på leppene. Resultatet blir så pent!


Fargene på leppestiftene er: Satin Viva Glam II, Satin Twig, Matte Taupe, Cremesheen Speak Louder, Satin Captive, Matte Diva (denne hadde jeg på meg på videobloggen) & lipglossen heter Deelight.

Hvilken leppestift likte du best?♥