TRANSFORMERS 3 MED JENTAMI I KVELD

Envy One Song (Credz til Alexander)

Halla! Jenta mi har endelig kommet hjem fra Sardinia!!! Jeg er så glad nå at det kunne ha strålt av meg. Trodde det hadde skjedd noe utrolig galt der nede ettersom ho ikke kom hjem etter en uke, men da fant jeg og Carsten ut at ho kun hadde vært borte i 4 dager… Hadde overhodet ingen anelse om at jeg virkelig kom til å savne ho så forbanna mye i løpet av kun 4 dager. Blir så deilig å se deg igjen, Kinga!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Skal du se Transformers 3 i kveld ?

– Vi snakkes ! <3

KOSELIG JENTEKVELD

Gabrielle – Ring Meg (Låta til Kristin, haha)

Halla! I går hadde jeg jentekveld hos meg og det var så utrolig koselig. Vi bestilte kebab pizza fra Campino så var det på med musikken og inn i magen med kake og snadder. Jeg har savnet de sene sommer kveldene hvor vi sitter ute på terrassen og bare snakker om alt fra gutter til å urinere på seg da man kjører scooter. Hahaha. Digger disse fine jentene!!! Tusen takk for at dere tok dere tid til å komme.


Du vet, jeg er jo litt flink da. Hihi.

Jordbær var helt klart ett av høydepunktene.

Ser ganske fristende ut ja. Det var veldig godt og.

Martine, Malin, Caroline, Martine, Kristin og Nathalie + Rebecca som kom senere. Fine jentene!

Nathalie, digger deg fjompen.

Malin sprudlende jentami.

Koser meg med to fine jenter i armkroken.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Så ikke det super koselig ut & hva er planene dine for i dag ?

– Vi snakkes ! <3

GJØR DET KLART FOR JENTEKVELD

Halla! I dag har jeg bedt over noen fine jenter på en liten jentekveld. Satser på at det blir en kjempe koselig kveld med masse latter og kos. Dessverre ikke alle som kan komme, men jeg får ha en ny jentekveld senere da vett. Gleder meg kjempe mye, dere får alle ha en fiiiin dag! Btw, jeg er stressa.

Hva syns du om bildet ?
Har du vært på noe jentekvelder i det siste ?

– Vi snakkes ! <3

JORDBÆR KOS

Halla! I går var jeg å trente med søstera mi på Spenst. Var en dude der som raget på ett trenings apparat. Klarte så vidt å holde tilbake lattern da han stod og slo på det. Haha. Så var det rett i dusjen før Martine kom. Vi koste oss med jordbær, det er så nam! Etter at vi hadde slappet av en god del hos meg dro vi til byen hvor vi tok sol med Kris og Dennis. Alle kom ut og brifa med skilla. Haha, 9ggahs 4 evah.


Serrr, jeg elsker beger is med bringebær smak.

Kooozer seg med Martine da vett.

Hva syns du om bildene ?
Er du glad i jordbær & hva gjorde du i går ?

– Vi snakkes ! <3

THIS WEEK’S INSPIRATION

Alexandra Stan – Mr. Saxo Beat

Halla! Hvis det er noe jeg savner så er det den varmen her hjemme, at det er så varmt at du begynner å sutre om at du skulle ønske det var vinter en kort periode. Merkelig det at man syter av kulda når det er vinter, og varmen når det er sommer. Hihi. Vi blir rett og slett aldri fornøyde med mindre vi hadde hatt en fjernkontroll hvor vi kunne styre været. Det hadde vært noe det, haha! Slår til med ukens inspirasjon.


Alle bildene er fra weheartit og fuckyesummer.tumblr.com

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvilket bildet likte du best & enig med at en fjernkontroll som styrte været hadde vært noe ?

– Vi snakkes ! <3

TAR DET LUNGT

Halla! Jeg sov helt til litt over tre i dag, hahaha. Hater at døgnrytmen min er ødelagt. Men det er jo ikke noe stress å få den fiksa. Carsten kom til meg toppen 10 min etter jeg hadde stått opp. Morgentrynet, hallaaa. Vi bare slappet av og nerda artige.no. Hahaha, begynner å digge den siden der. Ellers har jeg bare tatt det lungt i dag og pakka litt til Tyrkia. Går sinnsykt fort, under to uker til jeg reiser! Glæd mæ.

Hva syns du om bildet ?
Hva har du gjort i dag & har du vært i Tyrkia før ?

– Vi snakkes ! <3

PEPPES KOS OG SCARY PIKE

Maroon 5 Feat Christina Aguilera – Moves Like Jagger (Credz til Carsten)

Halla! Som dere allerede vet dro jeg på Peppes med Martine og koste oss der med oreokake. Mens vi spiste fløy en måke i full fart og satt seg på bordet rett ved siden av meg. Lett om jeg skrek… Vi dro videre til Lysthuset og spiste der. Jeg var så sulten. Og da vi skulle bli henta la jeg plutselig merke til en liten pike med en hvit kappe som passerte forbi oss. Trodde jeg så syner sånn helt seriøst. Scary shit.

Da vi hadde dratt hjem til meg stakk vi bort til Endre en liten tur hvor vi bare slappet av, må si vi var veldig sosiale. He-he. Veldig random det jeg skal si nå men døgnrytmen min er allerede helt snudd.


Thihihihi, se på kaka. Martine liker ikke sjokoladehhh, hehehe.

Mens jeg derimot, maat<3<3<3

Jeg kan se bakken her jeg står.

When you see it, you shit bricks.

Slappera med fine jentaami!

Hva syns du om sangen og bildene ?
Hva gjorde du i går & er døgnrytmen din ødelagt ?

– Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 26.JUN.11

Halla! I dag har jeg grilla meg ute på terrassen med musikk. Zupahdupah digg. Soler meg med en Hawaii olje som gjør at du får farge ekstremt kjapt. Allerede fått nok en ny skille, hiahaiahaho. Etter jeg hadde solt meg stakk jeg på Spenst for å trene. En ting: Har du smørt deg med olje og ikke fjerner det mens du trener drukner du i din egen swette. Derfor trente jeg bare en time og dro hjem for å fikse meg. Haha. Elsker da jeg gir dere så digg informasjon. Om ikke så lenge stikker jeg på Peppes med Martine!


Tshorte Quicksilver (du får kjøpt den på SportShopen og) Shorts BikBok Sko Junkyard

Håret mitt blir alltid så fyldig etter jeg dusjer. Og så eksploderer det til krøller bølger.

Sminkefri og blid!

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & vært på Peppes i det siste ?

– Vi snakkes ! <3

EN LITEN SAMMENKOMST HOS AMUND

Halla! I går var det en liten sammenkomst hos Amund med gamle klassen vår stuc1 som nå er over. Dumt at ikke alle var ledige til å komme, dessverre. Det var kjempe koselig. Men jeg var helt utslitt etter forrige dagen med festing. Fikk kun 5 timers søvn så var det fest hos Amund. Haha. Viktig med noen chille dager i mellom! Jeg var ikke den eneste som var utslitt. Haha. Tusen takk for at jeg fikk komme!


Helena og Malin, søte jentene.

Pornoblikk, hehehe.

Arne, Martine og Rebecca.

Martine og Arne.

Meg, Vilde, Anine og Malin.

Fiiiine Martine!

Flinka som tryna på scootern…..

Meg, Andreas, Malin og Sara.

Amund joooo!

Hva syns du om bildene ?
Hadde du en bra kveld i går ?

– Vi snakkes ! <3

GÅRSDAGENS OUTFIT 25.JUNI.11

Halla! I går trodde jeg at jeg hadde sinnsykt bra tid så jeg ble med pappa på jobben hans som er  Peterson. Jeg fikk lov til å bli med i de høye tårnene. Noia som ffffff. Drit langt ned. Etterpå tok vi en tur på Campino og spiste. Så fikk jeg dårlig tid på å fikse meg men jeg kom meg til Rygge takket været pappa som fikk kjørt meg. Hihi. Skal hilse fra fyllesvinet Arne btw. Haha.


Topp BikBok Tights H&M Sko Eurosko Øredobber GinaTricot

Fugl med fjær i øra, he-he!

Smiiiiiil.

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min & hva gjorde du i går ?

– Vi snakkes ! <3