PAKKE I POSTEN

Halla! Kom hjem fra skolen i går og var veldig nysgjerrig på om pakken hadde kommet eller ikke. Men så dæven, den hadde endelig kommet! Bestilte ett smykket fra pyntdeg.no her om dagen. Det var enda finere i virkeligheten så dette gleder jeg meg til å pakke inn å gi til en god person som heldigvis ikke leser bloggen min at all. Dagen i dag vil gå til referat oppgave, matte innlevering og nynorsk stil. Great!Hva syns du om bildene ?
Likte du smykket jeg bestilte ?

– Vi snakkes ! <3

DOING IT ON MY WAY

Calvin Harris – Feel So Close

Halla! Fikk besøk av Martine tv kjendisen som alle kaller ho nå. Etter en liten stund sovnet ho og jeg ble så gira på å kødde med ho mens ho sov. Klarte ikke å motstå fristelsen. Kjørte på med nøyaktig ingredienser: Pepsodent tannpasta fra Kiwi og Hello Kitty Body Lotion fra H&M.


Hårfrisyre laget av: Madeleine

Ble litt payback, hehe.

Fine sitatet hennes: Had a dream that I got toothpaste and bodylotion in my hair, woke up, still got it.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Digger du å kødde med vennene dine ?

– Vi snakkes ! <3

FAILERS GONNA FAIL

Minnesota – Hold Up (Credz til Didrik)

Halla! I går skjedde det noe helt latterlig teit med meg. Å være meg er enklere sagt enn gjort, haha. Forresten, hater dager hvor jeg har med cash på skolen og de ikke selver baktpotet. FML. Men mekka det hjemme i dag så no biggie. Tenkte jeg kunne fortelle dere hva som har skjedd. Hehe. Jeg var på vei hjem fra skolen hvor jeg plutselig ble tatt av vinden og ble slengt inn i en bil hvor personene ga meg det “wtf”. Det må ha sett så latterlig ut ettersom jeg vet det må ha sett teit ut. Haha! Failers gonna fail.


Klokken åtte om morran, trøttetrynet der.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Begynner du å bli dritt lei stormen Berit ?

– Vi snakkes ! <3

MY INSPO THIS WEEK

Halla! Jeg tok meg en powernap som varte i litt over to timer, ahhh. Føltes så godt! Startet på ett referat i norsken som må være ferdig til torsdagen pga vi får dronningbesøk på skolen til fredagen. Skal bli interessant, blir nok veldig gøy.  Forresten, på en gruppeoppgave fikk jeg 5’er i kk (kommunikasjon og kultur). Herregud trodde jeg ble lurt først. Veldig fornøyd! Nu er det tid for nye inspo bilder. Enjoy!Hva syns du om bildene ?
Hvilket bildet likte du best ?

– Vi snakkes ! <3

GO BLOOD

Dev Feat 50 Cent – In The Dark Remix (Credz til Endre)

Halla! Jeg var med Didrik og Martine i går og bare slappet av hjemme hos meg. Standar… Banket driten ut av Didrik så han begynte å blød neseblod. No biggie, skulle bare vise at han var sjangseløs mot meg. Fikk litt farge i ansiktet der, hehe. De siste dagene har jeg faktisk filmet litt på skolen, keene på å se hva vi driver med og hvordan man fester på skulen? Starter med å lære lyricsen så mekke dans. Forresten, at jeg banket Didrik var så bullshit at ikke engang toalettet ville ha spylt det ned. True story.


Jeg er meget in love i den nye hoodien min.

Her ser dere ritarden som blodet plutselig begynte å strømme ut av.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Keene på å se de korte filmene fra skuulen ?

– Vi snakkes ! <3

BIRTHDAY PARTI

Halla! Kom akkurat på at dæven så mye jeg har begynt å skrive engelsk overskrift i stede for norske. Håper det går greit for dere? Kanskje litt sent å spørre om uansett egentlig. Haha. På lørdagen var jeg jo i bursdagen til Amalie og Susanne og hadde det veldig koselig. Men dessverre så fucka pcen seg opp nok en gang så jeg ikke fikk postet bildene. Tenkte jeg kunne gjøre det nå så er jeg ferdig med det!


Hadde det romantisk med stearinlysene på badet.

Gode Emilie jentami.

Anna, Beate, meg, Emilie og Stine.

Susanne bursdagsbarnet og Emilie. Se så fiiine!

Meg og danserinne proffen Cecilie.

Hva syns du om bildene ?
Så det ikke koselig ut & gratulere dem med dagen som var ?

– Vi snakkes ! <3

COMPETITION

Porter Robinson – Say My Name Original Mix (Credz til Isak)

Halla! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen og skal snart sette meg ned med nynorsk stilen som skal innleveres til fredagen. Skal leke med guttenmin senere i dag, møtte han på vei hjem  fra Trysil i går en kjapp tur. Godt å se igjen den tarden der!! Hadde ett teit veddemål på skolen i dag med Iselin. Vi skulle flette håret sammen og ikke løse den opp før skoledagen var over. Kan greit si at den fristelsen til å gi opp var der flere ganger. Haha! Nå skal jeg vise master chef skills @ the kitchen. See ya!
 
Jesper chiller i rettslære.

Fått meg en flette twin ser du vell.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hva er planene dine for i dag & hatt teite veddemål før ?
 
– Vi snakkes ! <3

KONKURRANSE: VINN VALGFRITT SMYKKET

Halla! Da har jeg vært så heldig og få holde en konkurranse i samarbeid med pyntdeg.no! Utrolig mange fine diverse smykker her inne. Jeg er sikker på at akkurat du kommer til å finne noe du vil like her. Ønsker alle sammen lykke til i denne konkurransen. Trekker ut vinneren i løpet av uken så stay tuned.

Dette må du gjøre for å delta i konkurransen:

1. Gå inn på pyntdeg.no og finn ett valgfritt smykket ring armbånd øredobber du har lyst på.
2. Legg igjen linken til det smykket du ønsker deg i kommentarfelter.
3. Husk å skrive mailen din slik at at vi får kontaktet deg hvis du vinner.
4. Lik fanpage siden til pyntdeg.no ved å trykke LIKE så er du med.


Hva syns du om bildet ?
Blir du med i denne konkurransen ?!

– KONURRANSEN ER AVSLUTET OG VINNEREN ER KÅRET! TAKK FOR ALLE SOM BLE MED!

DAGENS INNKJØP 27.NOV.11

Halla! Vet ikke hva det er med at jeg og kokende vann kommer så godt overens for tiden men.. Lagde mat i overigår og klarte å helde kokende vann over hånden min. Ble litt solbrent der!! På jobben åpnet jeg vaskemaskinen før den var ferdig så det kom de varme vann strålende i trynet på meg i tilegg til damp. Digg. Har vært i Sverige med familien og endelig fått kjøpt genseren jeg har siklet etter, på tide!


Hettegenser SportShopen 1400kr

Hva syns du om bildet ?
Likte du innkjøpet mitt & brent deg på kokende vann flere gangiiir ?

– Vi snakkes ! <3

DAGENS OUTFIT 26.NOV.11

Halla! Da er jeg hjemme fra bursdagen til Amalie og Susanne. Det var veldig koselig og så blide jenter er ikke dårlig. Hihi! Koste oss med musikk og munchis aka kaker osv.  Tusen takk for at jeg fikk komme. Jeg tenkte jeg kunne slenge ut bursdags outfiten siden det er lenge siden jeg har gjort det.


Genser Gina Tricot Smykket Vet Ikke Shorts BikBok Sko Dinsko

Hva syns du om bildene ?
Likte du outfiten min og hva har du gjort i dag ?

– Vi snakkes ! <3