PÅSKEAFTEN

Jeg husker ikke sist jeg lot bloggen stå så lenge uten et pip fra meg, men jeg trengte det mer enn jeg turte å fortelle dere alle. Den gode nyheten er at jeg trengte en time-out og bare fokusere på å slappe av som jeg har gjort i flere dager nå. Det å kunne ta en pause fra sosiale medier for å bare være med familien til min kjære i Sauda, det var helt fantastisk. Man kan med andre ord si at pausen min ble en vellykket ferie da været har vært så flott på fjellet. Jeg trodde aldri jeg kom til å si dette, men å kjøre med slalombakken i et så fint påskevær som dette, det var en magisk følelse. Til og med magisk i de øyeblikkene da jeg hadde alt for stort fart til å kontrollere noe som helst, og det eneste jeg klarte å gjøre var å si fuck, fuck, fuck, fuck madeleine, til meg selv. Hvis jeg hadde tatt opp alt jeg sa nedover slalombakken så tror jeg folk hadde fått latterkrampe, for det kommer så mye rart ut av munnen min så fort jeg har ski på bena. Jeg er femdeles nybegynner, men jeg har det så gøy på slalom at det er noe jeg vil fortsette med – altså hva har skjedd med meg? Jenta som ikke var født med ski på bena, vil plutselig bli den jenta. Men det er lettere sagt enn gjort når det kommer til langrenn, for jeg er så dårlig at jeg blir flau over meg selv. Jeg har ikke kontroll over hvilken retning beina mine går i, og derfor sier jeg bare en STOR takk til familien til Kristoffer, for å ha gitt meg feller jeg kunne gå med. Siste dagen i Sauda dro vi på gården mange av dem har vokst opp med for å mate og hilse på dyrene – og jeg må si at jeg forelsket meg i en geit (????). Han var bare så kosete og snill at jeg nesten ikke ville dra derfra.

Vi fikk ikke vært på hytta så alt for lenge på grunn av jobb, så nå befinner jeg meg godt plantet i sengen min i Moss og er klar for dagens festligheter. Jeg håper dere har hatt en god påske til nå, og nyter den siste tiden♥

FINE DAGER I VENTE

På søndag, så bakfull som jeg var, dro jeg innover til Oslo for å gjøre meg klar for en uke i en koffert. Jeg har blitt så vant til å leve i en koffert nå, at jeg føler “vi to” er på eventyr hele tiden. Søndagen var en skikkelig typisk søndag. Du bare vandrer rundt i Oslo’s gater uten å egentlig ha noe mål. Siden det var så lite på agendaen tenkte typen og jeg bare hvorfor ikke dra på kino? Det er lenge siden vi har dratt på kino sammen, noe som er så koselig. Jeg elsker å se filmer hjemme i sofaen, men ingenting er som en helt egen kino-opplevelse med varm popcorn og brus i fanget. Så jeg vil uten tvil si at den søndagen var en typisk bra søndag, sånn som den skal være. Vi så Tomb Raider som jeg synes var ganske bra og spilt av en rå dame – men ingenting slår Angelina Jolie for min del.

I morgen skal jeg til Stavanger for å tilbringe påsken på hytten med min kjære og hans familie i Sauda. Jeg ser veldig frem til det siden jeg ikke kan huske sist jeg var på hyttetur i påsken. Å dra på hyttetur i påsken gjør noe med stemningen og man føler litt at det er sånn en påske skal være. Hvertfall for meg som ikke har gjort sånn på mange år. Jeg tror denne hytteturen blir bra for meg, bare det å kunne slappe av og kose ihjel med hunden deres, Bruno.

Ha en riktig god påske♥

MY DAILY ROUTINE – FACE THE CITY

(Annonse for NIVEA)

Over en lenger periode har jeg nå fått testet den nye NIVEA Urban Skin serien med tre produkter som består av en dagkrem, nattkrem og 1 minute detox maske. Jeg vet ikke med dere, men jeg bare elsker å prøve ut hudprodukter, for gleden blir ekstra stor når jeg ser at den er bra for huden min og at den gir resultater. Livet mitt har veldig fort endret seg fra å være normalt til å bare blitt at jeg er all over the place, og jeg befinner meg nesten daglig i storbyen Oslo. Det er lange dager med møter, aktiviterer og festligheter ute på byen som påvirker huden min til de grader. For meg er det derfor viktig at jeg ikke glemmer å ta vare på huden min, selv på hektiske dager, for huden kan reagere hvis den ikke får pleien den behøver – eller fortjener. Hudpleieserien fra NIVEA inneholder grønn te og antioksidanter som beskytter huden mot miljøpåvirkninger som man kanskje ellers ikke er klar over. Jeg som liten hadde en drøm om at det fantes en elv du kunne drikke av, så du hadde ung hud for alltid, siden jeg så det i en film. Men siden den ikke eksisterer, har du derfor hudpleie som stanser aldringen til å forekomme tidligere. Det er vel litt magi det her uansett?

På tirsdag hadde jeg med meg kameraet gjennom en hel dag fra morgen til kveld, og det var en lang dag for meg med møter og hygge. Akkurat den dagen trengte huden min ekstra pleie, så følg med på hvordan jeg gjorde meg klar til å møte byen med NIVEA:

CHAPTER ONE – FACING THE DAY.

En lang dusj og deretter påføre NIVEA dagkremen med solfaktor 20 som gjør meg fresh er det lite som kan slå.

CHAPTER TWO – GET READY WITH ME

Ingenting er som å påføre sminken på en silkeglatt hud – I’m loving it!

CHAPTER THREE – STROLLING AROUND IN THE CITY

Man har alltid tid til en kaffedate med venninner etter å ha snakket business på jobb.

CHAPTER FOUR – QUICK DETOX

Dager jeg vet blir lange, pleier jeg alltid huden litt ekstra med å påføre en maske i ansiktet. Derfor er 1 Minute Urban Detox Mask fantastisk da den ikke behøver å sitte på lenge.

CHAPTER FIVE – AFTER A LONG DAY

Jeg avslutter dagen med NIVEA nattkremen som er viktig for at huden kan forsterkes og gjøres klar for neste dag.

KONKURRANSE:

Legg igjen mailen din i kommentarfeltet så kan du vinne pakke med NIVEA produkter til verdi av 500 kroner! Ønsker du å lese litt mer om produktene så klikk deg inn her

Advertisement

CAFÈ KOS

Denne uken har vært så turbulent for meg at jeg ikke henger med på noe føler jeg. Det har vært tøft og gøy på samme tid, for opp i det hele vil jeg se flest mulig så fort jeg er i Oslo en dagstur bare. Tirsdagen som var dro jeg på cafè med Lisa for å bare snakke litt og catche up! Vi har ikke hengt så mye tidligere, men det er en søt jente som jeg stortrives rundt. Jeg synes det er sprøtt hvordan Instagram kan føre til et vennskap, men likevel er det noe så fint ved det. Det gir meg et lite push i ryggen når andre snakker fint om noen jeg kunne tenkt meg å bli mer kjent med. Jeg møter aldri folk på nettet som jeg ikke har noen kjennskaper til, det har alltid vært noen i min vennekrets som da har visst hvem den personen er. På den måten der har jeg fått meg mange nye vennskap det siste året, og det er så koselig å tenke over!

Jeg blir borte hele neste uke, så jeg vil så klart få sett jentene mine når jeg endelig har en frihelg og er hjemme i Moss. Vi skal til Martina i kveld for å lage taco og gjøre oss klare for en koselig kveld der, før vi drar ut på byen. Jeg kan ikke huske sist jeg var ute og drakk på byen med venner, så det ser jeg litt ekstra frem til i dag.

ANTREKK: NEVER TOO MUCH DENIM

Jeg har så vidt tørt å lese kommentarene i forrige innlegg, rett og slett fordi jeg var vært redd for hva folk har skrevet. Men jeg gjorde det til slutt, og det ble en god del tårer – men gode tårer denne gangen. Bare det å se hva dere skriver, ikke minst hvor mye, og at dere bryr dere – det er mer enn jeg kunne bedt om. Jeg klarer ikke å svare hver og en av dere, for jeg vet jeg ønsker å si akkurat det samme til dere alle. Jeg setter så stor pris på det, og dere har alle så rett i hva dere skriver. Jeg må ta tid til meg selv, og jeg har glemt meg selv den siste tiden. Så dette skal snus på, og jeg tror det blir noen fine uker fremover selvom det kan bli hektisk. Men jeg må lære meg å si nei til ting, og være så ærlig og si at jeg trenger en fridag til å gjøre absolutt ingenting. Spørsmålet er om jeg tør å si det som det er, eller om jeg finner på en unnskyldning, vi får se.

Jeg var på Strømmen Storsenter i dag med Nora som jobber i Det Nye for å snakke litt om produktene vi begge har testet fra Boots Apotek. Det er helt sinnsykt hvor mye man påvirker hverandre til å gjøre teite ting, men fyfaen som jeg trengte å være barnslig i dag – så mye har jeg ikke ledd på lenge, og jeg elsket det. Siden det skulle være en koselig hang-out slang jeg på meg noen gamle denim favoritter som det aldri kan bli for mye av. Det var kanskje hakket for kaldt, men det var verdt det.

Jakke & genser fra Flat Top // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Nike // Belte fra H&M

MIN KJÆRE KROPP – HVA HOLDER DU PÅ MED?

Jeg vet ikke hva som skjedde med meg så fort jeg kom inn døren og gikk opp på rommet mitt i dag. Jeg la fra meg alt jeg hadde, la meg ned i sengen, så opp i taket og tårene bare rant. Jeg er ingen psykolog, men er dette vanlig? Jeg har begynt å få mental breakdown ofte og jeg kan ikke styre det. Jeg må si til meg selv at jeg må ta det med ro, og puste rolig fordi jeg er redd jeg snart besvimer. Det verste av alt er at jeg skremmer meg selv, fordi jeg vet ikke hva som foregår med kroppen min. Jeg vil ikke engang si det til mine nærmeste, men velger å skrive det her? Som om det gir noen mening… Jeg har det så bra for tiden, nesten litt for bra, så… får jeg disse øyeblikkene fordi jeg frykter at alt vil ta en slutt snart? Jeg var på fotoshoot med Ghost forrige uke og jeg tok meg selv i å nesten få en mental breakdown på settet. Det var så nære at jeg til slutt ikke klarte å se fordi øynene fylte seg opp med tårer og jeg så uklart. Jeg kunne kjenne på hele meg og de rundt meg at de så at et eller annet hadde skjedd, siden humøret mitt plutselig endret seg. Jeg hater meg selv for at jeg ikke klarte å skjule det, men den masken klarte jeg bare ikke å ta på meg. Senest i stad var jeg på et møte på Egmont, og jeg kjente nok en gang at øynene mine begynte å fylle seg opp med tårer. Dette er så unormalt, og langt ifra normalt til å være meg det er snakk om.

I skrivende stund sitter jeg skjelven og funderer over hvorfor jeg deler det her med dere, og ikke mine nærmeste. Hva er det som skjer med meg? Spør noen meg om det går bra med meg nå, så kjenner jeg at jeg kommer til å knekke sammen, uten å vite hvorfor.

NOE DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

Jeg har aldri likt leopard printet – jeg vet ikke hva det er, men blæh.


Jeg har en uvane med å kun spise eggeplommen. Jeg har gjort det siden jeg var et lite barn, men jeg prøver å endre på det.


Når jeg skriver på et tastatur bruker jeg kun pekefingrene mine. Tydeligvis er det ikke normalt, så hjelp? Venner ler og blir nærmest sjokkerte over hvordan jeg klarer å taste så raskt med bare to fingre.


Jeg har en tendens til å dra i vippene mine uten at jeg enser det selv.


Første jobben min med en inntekt var på et utested som ryddehjelp. Jobb fra 23 til 03 i helgene og jeg var SÅ fornøyd med det. Jeg sluttet fordi jeg begynte å se at dette ikke ble gjort på riktig måte blant personalet og loven. Jeg fikk nok av fulle mannfolk som var kåte, hadde null respekt for deg, og tenkte det var helt greit å ta meg på rumpa mens jeg bar på tårn av ølglass og følte meg hjelpesløs.


Jeg er ikke noe spesielt glad i hamburger. Hvis jeg har spist det en gang, så frister det ikke å spise det på flere måneder. Hamburger gir meg ingenting, buuuuut potatoes do <3


Jeg liker ikke brunost.


Jeg er et skikkelig smørmenneske og kan ha smør på brødskiven, så være ganske fornøyd med det.


Jeg er veldig glad i servelat på brødskiven.


Jeg velger potetgull over godteri, sjokolade osv anytime – it’s tha best!


Jeg har veldig lyst til å dra til Lofoten, Island og Bali. Det er mine neste drømmedestinasjoner.


Jeg har ofte mareritt om maskerte menn med kniv og øks som kommer seg inn i huset, og er ute etter å ta alle i familien min. Det verste er at når jeg er i den drømmen, vet jeg allerede hva som kommer til å skje men jeg klarer ikke å komme meg ut av den og det er jævlig. Det starter alltid med at jeg ser ut av soveromsvinduet mitt og møter blikket til en maskert mann langt unna og skriker for full hals til familien min at vi må komme oss ut.


Jeg er overtroisk, men ikke sånn at jeg tror på alt jeg hører. Jeg tror på noe mer enn hva vi kan se, og føler at det er bedre å tro på noe enn ingenting.

BESTE MÅTEN Å VÅKNE OPP PÅ

Å se at solen titter frem, da vet du at det blir en bra dag.

Det er skummelt å tenke på hvor mye jeg blir påvirket av at det er pent vær ute, det endrer alt inkludert planene for dagen. Jeg er så klar for å se snøen forsvinne for siste gang dette året, og ikke våge å komme tilbake. Jeg ser frem til mildere vær, tanken på å ikke måtte bekymre seg for å ikke ha på seg varme nok klær, men heller motsatt og endelig få høre fuglene synge igjen som et tegn på at våren er her. Vinteren har vart lenger enn jeg håpet på, og som det sommer-menneske jeg er, får jeg et hint av våren så fort solen titter frem. Det er så mye jeg vil gjøre, så mange steder jeg vil dra til – men det må bli varmere ute for at man skal få en like fin opplevelse som det jeg vet andre har hatt. For meg blir det så veldig begrenset med hva man kan gjøre på denne årstiden, siden jeg ikke er glad i vinteren. Venner kan prøve så mye de vil på å endre det, men det går bare ikke. Gi meg sol og varme, så hører dere ikke meg klage!

Denne lørdagen skulle jeg egentlig inn til Oslo, men det ble litt endringer og den har blitt flyttet til tirsdag istedenfor. Det passer egentlig perfekt siden jeg vil gripe denne dagen, og komme meg på trening for å booste opp energien min. Jeg er ikke flink til å sette av tid til trening når det gjelder dager som allerede er hektiske. Så den kommende uken har jeg mer tid til meg selv, og tid til å fokusere på å trene nok siden jeg har litt å ta igjen.

Ha en riktig god helg!♥

SHOOTING DAY

(Annonse for Egmont Publishing)

I går sørget jeg for å legge meg “tidlig” slik at jeg fikk mest mulig søvn. Hver eneste gang jeg sier at jeg skal legge meg tidligere enn normalt, så skjer det aldri. Men likevel stod jeg opp tidlig, uten noe slumring på telefonen og gjorde meg klar for en lang dag. Jeg måtte huske på å pakke ned alt i håndkofferten som er med jeg overalt, siden jeg skulle hjem til Moss i dag. Så kofferten ble med meg på dagens fotoshoot sammen med Ghost Project. Dette er første og STORE shoot vi har hatt med dem, og det var så gøy å se på alt som foregikk under dagen. Spesielt det å bare se hvor mye tid det faktisk krever. Jeg må også nevne hvor rått location vi var på, det var så enkelt men unikt. Jeg sa rett ut til Kristine at det her kunne vært leiligheten min siden jeg likte den så godt. Det tok tross alt over 1 time å kjøre dit fra Oslo sentrum, så det kunne ikke annet å være rått på stedet vi skulle tilbringe hele dagen.

Det hadde blitt booket inn to andre flotte jenter som så helt amazing ut – så det var skikkelig girlpower under shooten som var gøy. Dagen i dag var veldig viktig for meg, for det fikk meg til å konstant innse hvor mye moro jeg kommer til å ha det med den nye kunden. Jeg får ikke sagt det nok, men å ha fått denne muligheten det er så vilt for en som kommer fra en liten by som meg.

Det ble knipset litt backstage bilder som jeg vil dele med dere, bare for at dere kan få en smakebit av hva som kommer; Men jeg lover dere, dette er bare starten på noe mye større.

22:56

Og årets dårligste overskrift hittil i 2018 går til meg <3

Jeg har skikkelig skrivesperre i dag, og det går så sykt utover humøret mitt at jeg ikke klarer å ta noe seriøst. Sånn er jeg ikke til vanlig, og det har flere merket i dag. Jeg er meg selv, men det er bare den siden som oftest ikke kommer frem. Du skjønner at humøret ditt er annerledes da andre kommenterer at du er rar i dag. Jeg vet selv at jeg ikke har vært rar på en bra måte i dag, jeg har vært stille og bare ikke vært til stede. Jeg liker det overhodet ikke, og er derfor glad for at klokken er så mye nå at jeg bare kan be om en bedre dag i morgen, for den er viktig og spesielt viktig å ha humøret på plass. Det mest frustrerende med dager som dette er at du ikke kan kontrollere humøret ditt. Det eneste du kan håpe på er at det går over fort, men jeg har vært rar i hele dag unntatt èn time da jeg ble intervjuet av noen flotte jenter på BI i dag ettermiddag. Der sjokkerte jeg meg selv med å være normal, og ikke rar som jeg ellers har vært.

Jeg har så mye å være glad for om dagen, så at dette humøret som kom ut av ingen steder skal ødelegge er ganske fucked up. Skjønnhetssøvn er noe jeg trenger nå, for i morgen er det en laaang dag ettersom jeg skal på en fotoshoot.

Vi snakkes mer i morgen, og satser på at det gode humøret er tilbake da!