BESTILLINGER FRA PYNTDEG.NO

Halla! Det har kommet masse nye fint og så mye som er på tilbud nå. Så dere burde sjekke raskt før det aller fineste blir utsolgt fort! Anledningen var jo perfekt så da bestilte jeg meg noe fra pyntdeg.no og er super fornøyd. Gleder meg skikkelig til å få det i posten. Skal forresten holde ny konkurranse på søndag så stay tuned. Da kan dere vinne noe veldig fint! Garanterer dere at dere vil like det svært godt. Ha en fin kveld!


Smykke 187kr Hodeskalle ring 96kr Kors ring 59kr Øredobber 56kr

FAVORITT SHORTSENE MINE

Hei dere! Da tenkte jeg at jeg kunne starte med å legge ut favoritt plagg osv. Ettersom mange er veldig gira på å se dem kan jeg gjøre det nå frem til jeg er tom for favoritt ting. Hvis dere ønsker at jeg skal blogge om noe annet er det bare å komme med forslag! Syns det bare er veldig koselig og gøy å se hva dere vil se mer av. Forresten: Følg meg påå twitter @alohamad, det er der det skjer!!!!!


Badeshortser & olashortsen er fra Quicksilver, nagle shortsen er fra Gina Tricot & siste shortsen er fra BikBok.

SKJELL I HÅRET – VIDEOBLOGG

Hei dere! Det er fortsatt mange av dere som sender meg mailer om hvordan jeg fester skjell i håret. Det ligger allerede video om hvordan jeg gjør det ute på youtube. Men kan legge den inn her igjen så dere ikke trenger å slite med å finne den. Jeg klarer seriøst aldri å holde kjeft når jeg filmer. Veldig irriterende. Har dere lyst til at jeg skal lage enda en hårvideo? Om hvordan jeg krøller håret med rettetang kanskje? Hihi!


Da mener jeg altså disse krøllene, blir kanskje en videoblogg i løpet av denne mnd hvis dere ønsker det!
 

SVART/ HVITT

Alohaa! Tok jo litt flere bilder enn kun de jeg la ut i stad. Tenkte å legge ut resten av dem med litt variasjon. Nemlig i svart/ hvitt. Ofte blir bilder bedre i de fargene, enige? Som for eksempel bilder jeg blir misfornøyd med prøver jeg et siste forsøk i svart/ hvitt. Så ble de plutselig mye bedre!

NOROFF OPPGAVE

Halla! I dag ventet jeg på Malin fra Noroff skolen som skulle komme til meg i dag for å ta noen bilder av meg. Grunnen til det er fordi hun har en oppgave om å skrive en histore om hobbyen sin så derfor syns jeg det var kjempe søtt gjort av hun og spørre meg! Jeg hadde det kjempe gøy, den jenta der utstråler masse glede og det er umulig at vi ikke ler av hverandre. Nå skal jeg slappe av litt før det blir junkfood til middag!!!!

MUCH LOVE

Boyaa! Tusen takk for alle de positive tilbakemeldingene på forrige innlegg. Dere er så snille og gode! Vet ikke hva jeg skal si tilbake egentlig…. Da kan jeg bare fortelle dere en ting at jeg snart skal holde enda en konkurranse hvor dere kan vinne noe veldig fint. Nå sitter jeg og deprimerer meg selv med dette “eksemen” eller hva det er. Etter jeg lekteslåss med kjæresten ble det plutselig helt for jævlig. Nå er det virkelig ille. 

SKOLEDAGER SOM DETTE

Alohaaa! I dag sluttet jeg 12:15, slike skoledager som dette elsker jeg. I norsken hadde to grupper foredrag og skuespill. Synes de var veldig flinke og det var kjempe gøy å se på! På skolen i dag gikk jeg med hestehale etter friminuttet. Det er for meg en stor forbedring ettersom jeg syns operasjons-øret mitt ligner på smeltet stearinlys. Beste måten jeg klarte å beskrive det på, haha. Men er vel litt stolt av meg selv at jeg turte!


Jeg ligger forresten på 20.plass på topplisten i dag!!!!

OLD TIMES

Boyaaa! I dag har jeg vært en kjempe flink husmor. Mens jeg ryddet fant jeg gamle bilder av meg selv og ting jeg hadde tegnet. Herregud så gøy det er å tenke tilbake. Kan si jeg savner det veldig. Men når jeg først har sett noen bilder kan jeg like godt bare vise dere noen av dem!


Kunst & håndtverk oppgaver. (8.klasse)


1.klasse og 7.klasse! 

Konfirmasjonsbildene.

Hahahahahahahahahahahaha, herregud for noen bilder.

FOR FØRSTE GANG

Hallo! I går la jeg plutselig merke til at jeg hadde fått nupper på armene. Tenkte at det ikke var noe spesielt før det kom mer og mer på kvelden. Da ble jeg litt urolig. I dag tidlig våknet jeg med utslett over hele kroppen min og i ansiktet. Mamma har aldri sett noe lignende før og heller ikke pappa. Vet ikke hva det er men går på hydrokortison nå for å se om det roer seg. Kan være pga varmen. Derfor kommer jeg til å tilbringe de neste 24 timene innendørs. Aldri følt meg mer jævlig enn det jeg føler meg nå. Hvis det ikke blir bedre, får jeg bare dra til legen. Yolo XD


Fotograf: Jeanett Haslien

SUMMERTIME

Halla! I dag stakk jeg ut med Viktor for å cruise litt på longboard og skateboard ned til byen. Det var utrolig deilig! Så tok vi en tur innom Campino siden jeg var litt sulten, he-he. Veien tok videre til bryggen hvor jeg og Viktor bare slappet av og kjente på vannet. Etter det møtte vi Endre og Didrik og bare cruiset enda mer. Hatt en knall deilig dag meg bra guttær. Nå tar veien videre ut for å kaste litt frisbee! Kos dere masse i kveld!