“DU ER MYSTISK”

Jeg har alltid trodd at jeg er som en åpen bok, frem til en venn av meg fortalte at jeg er mystisk. Jeg spurte “hva mener du med at jeg er mystisk?”. Svaret jeg fikk forbauset meg litt, men jeg trengte å høre det. Jeg er mystisk fordi jeg lytter så godt til hva andre har på hjertet og fokuserer så mye på dem, istedenfor å åpne meg til dem. På en måte å gi litt tilbake. Det fikk meg til å tenke. Er jeg flink til å snakke om følelser, eller generelt å fortelle dype ting om meg selv? Jeg er flink med familien min, fordi de alltid er der, de ser alt og kjenner meg på en annerledes måte. Det som fikk meg til å tenke og forstå vennen min litt bedre er at jeg sjeldent sier det til venner. Veldig få så dem kanskje ikke helt vet hvor dem har meg.

Jeg er mystisk fordi jeg er redd og usikker. Der sa jeg det. Ikke hemmelighetsfull, men mystisk og det er en stor forskjell. Jeg må bare virkelig vite at du er en lojal venn, en som virkelig bryr seg om meg og ikke bare vil finne ut av ting om meg for å gjøre det om til gossip og et samtaleemne til andre. For jeg har så mye jeg holder skjult for mange, litt fordi jeg lurer på om de rundt meg kan takle det. Klare å holde det for seg selv, og ikke føle en tvang til å måtte si det videre. Det jeg ønsker er respekt av den jeg forteller det til. Og den respekten sliter jeg med å se hos mange. Jeg kan åpne meg, bare ikke nok. Jeg kan fortelle mennesker at jeg er følsom, gråter til filmer og blir emosjonell når jeg ser andre mennesker gråter rundt meg. Men jeg holder veldig mye annet for meg selv. Det som kanskje burde blitt sagt høyt, men som forblir i hodet mitt. Jeg er redd for reaksjonen til andre, hva dem tenker om meg og verste av alt; bryr dem seg? Jeg har opplevd så mange ganger å åpne meg, og bare få overfladiske svar tilbake. Det er hardt, det er det.

Jeg var veldig åpen før, faktisk for åpen og det slo tilbake på meg. Det såret meg enormt, fordi jeg viste følelser og fortalte hvordan jeg hadde det. Inkludert her på bloggen. Jeg er redd for at det skal skje igjen, for jeg spiller sterk, men på så mange måter er jeg veldig svak. Og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Men jeg har lukket meg litt for mye, og sliter med å åpne meg. Jeg vet at jeg vil puste bedre så fort jeg bare åpner meg mer, og jeg vil puste bedre nå.

ONSDAGEN MIN OPPSUMMERT

06:30: Jeg våkner opp i Oslo og er helt SYKT spent på dagen. Jeg hopper i dusjen, ordner meg og sørger for å ha noen minutter der jeg bare kan slappe av før jeg skal gå ut døren. Så tar jeg t-banen til Nydalen for å gjøre meg klar for 2 møter som jeg skal på denne dagen.

08:30: Jeg møter min flotte sjef fra Side2 for kaffe – men for min del varm kakao på Egmont for å gå igjennom dagen og for å roe nervene mine. Jeg har aldri vært så spent, klam, stresset, gal og nysgjerrig på en gang før. Jeg har ikke vært tilstede den siste tiden på grunn av nettopp dette, så den keep calm talken trengte jeg.

09:30: Jeg skal møte noen viktige og ikke minst flotte mennesker som jobber i Egmont, for nå (som noen av dere kanskje har fått med dere) har en del av Side2 teamet seg opp med Egmont for å virkelig sette en ny standard for hva dem driver med. Møtet går bra, jeg sitter der spent og føler meg klar for å snart kjøre på med det siste, viktige møte som jeg har denne dagen.

11:00: Det er lunsjtid!!!! Jeg går ned til kantinen og ansiktet mitt lyser opp i det jeg ser det er varme poteter man kan forsyne seg av. Jeg tenker at denne dagen begynner å bli preeetty good da det til og med serveres min favorittmat over alt på jord. Hvis jeg sier at jeg liker deg like godt som poteter, så er det noe av det beste du kan høre fra meg – for da liker jeg deg sykt godt. En god 10/10.

11:50: En annen blogger og jeg blir fraktet videre til vårt siste møte for dagen, og vi er ikke annet enn megaspente på hva vi har i vente.

12:30: Møte jeg har ventet på er endelig her, og jeg prøver å skjule gliset mitt for å prøve å holde meg profesjonell – men det er bare for vanskelig og jeg klarer ikke å gjøre annet enn å glise under hele møtet. Jeg ble både fascinert og inspirert over å se hva man kan klare, så lenge man har troen på seg selv, er kreativ og har riktige mennesker bak seg.

15:48: Jeg setter meg på toget hjem til Moss og sitter der med nudler med kylling fra Deli De Luca som jeg bare ikke våger å spise. Jeg vet ikke hva det er, men jeg får så fort sosial angst for å spise foran folk når jeg vet at det lukter. Så jeg turte ikke å spise nudlene før jeg hadde sittet på toget en halvtime, og de fleste menneskene hadde gått av. Lenge leve kalde nudler og heia meg <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

YELLOW MEETS ORANGE

I mange år var jeg jenta som ikke likte å sove borte, ikke fordi jeg savnet foreldrene mine – eller jo det òg. Men jeg følte meg så trygg på rommet mitt, at jeg alltid fant på unnskyldninger til å ikke kunne sove over hos venner. Jeg likte å ha alt det jeg hadde rundt meg hele tiden. Men jo eldre jeg ble, desto lettere var det å gå ut av slike vaner og bli vant til å sove borte. Nå er det noe jeg elsker, og jeg gjør det gjerne hele tiden! Jeg sov hos Martina i natt, vi var alt for lenge oppe og så på Dexter som jeg ikke har sett på flere år og oh my…. Jeg elsker fremdeles den serien, så jeg skal fortsette der vi slapp i går. Denne morgenen stod vi opp og gjorde oss klare til en treningsøkt før jeg måtte komme meg hjem og ordne meg. For om ikke så alt for lenge skal jeg inn til Oslo, og sove over der. Hvor sprøtt – jeg har gått fra å ikke like å sove hos andre, til å elske det.

Grunnen til at jeg skal sove over i Oslo er fordi jeg skal i noen møter i morgen som er veldig tidlig på morgenen. Så jeg ønsker meg en god natts søvn og føle meg opplagt i morgen, og derfor slippe å tenke på pendlingen som ofte stresser meg unødvending mye. I morgen er en viktig dag, og jeg kan faktisk ikke sette ord på det. Jeg har tenkt så mye på den dagen at jeg har ordnet antrekk for flere dager siden – og siden jeg ikke har gjort annet enn å se trøtt og sliten ut i dag får dere se antrekket nå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne sennepsgule buksen har jeg også i tre andre farger. Kjærligheten jeg har for dem er virkelig stor, og jeg får ikke nok av dem. Jeg bruker x-small i dem, og det er en bukse som sitter amazing på rumpa. Jeg har aldri likt bakdelen min, men for en gangsskyld føler jeg ikke et behov for å måtte dekke den til i disse.

// ADLINKS 

Buksene finner du her ⇓

Sennepsgul her

Hvit her

Svart her

Burgunder her.

ANTREKK: THE PERFECT BALANCE

Hvis jeg skal oppsummere helgen min kort, så har det vært enda en helg med bare festligheter og god stemning. Men jeg kjenner at jeg vil ha en helg uten alkohol nå, for noen ganger bare kjenner du når det har vært for mye alkohol og du faktisk må ta en pause fra det. Jeg er der nå, og jeg ser frem til en rolig helg siden denne uken her kommer det til å være mye som skjer. Jeg velger å ikke fortelle noe denne gangen, for sist jeg gjorde det så snudde flaksen seg veldig fort og jeg mistet en avtale jeg håpet på å få. Noen ganger må man bare bite i det sure eplet og faktisk ta seg sammen. For det er slik denne bransjen fungerer, og man må faktisk være forberedt på alt som kan skje. Det er en av grunnene til at jeg har hatt det litt kjipt i det siste, for mange drømmer forsvant. Jeg er den personen som tenker at all nedgang skjer for en grunn, og derfor prøver jeg å ikke la det påvirke meg for mye men heller jobbe meg oppover til noe annet bra igjen.

Den perfekte balansen mellom feminint og maskulint er stilen jeg valgte å gå for denne gangen. Å blande en klassisk look med en av de mest trendy jakkene om dagen ble en perfect match. Det er helt sykehus at jeg følte meg fresh nok til å ta på meg all white, og dra innover til Oslo på en søndag for å knipse litt bilder der på formiddagen til tross for at jeg drakk kvelden før. Men det handler om balanse her, som jeg nevnte. Jeg har gått litt bort fra trange jeans, og heller fokusert mer på bukser som både ser fine ut og er behagelige på – og da mener jeg behagelige selv etter et stort måltid hvor magen er ti ganger så stor men forstatt får plass i buksa. Noen som føler’n?

Jakke HER (sponset) // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra Nelly // Sko fra Vans

METAL BOX

Jeg har gledet meg så mye til denne lørdagen i flere måneder. Min kjære Martina fyller 25 år i dag, og i den anledning skal vi feire henne bigtime i kveld med 50 andre mennesker. Ho vil så klart ikke ha en helt normal fest, så det har blitt en temafest og temaet er 90-tallet. Så jeg er i en liten krise der, siden jeg enda ikke har funnet ut hva jeg skal ha på. Nødhjelpen er min mor og far, så forhåpentligvis får de ut fingeren og finner frem noe vintage jeg kan bruke på bursdagsfesten. Jeg har funnet buksen og skoene jeg skal bruke, men kommer ikke så langt med det hvis jeg ikke har en overdel haha… Jeg skal kreppe håret mitt og gjøre det ganske stort for så å bare sette en tilfeldig dott på hodet ett eller annet sted. Jeg husker et gammelt bildet av moren min der hun hadde stort hår og dott på hodet, så det er inspirasjonen min i dag.

Noe jeg skrev om ofte på bloggen før var hvor glad jeg var i duftlys – noe jeg fremdeles er. Jeg har en hel skuff som er full av duftlys som lukter helt himmelsk. Men jeg har nylig fått et nytt duftlys som jeg bare elsker, ikke kun for hvor godt det lukter. Jeg digger designet, fordi duftlyset er i en metallboks som er dritrå. Etter å ha fått dette i gave, så ser jeg hvor mye en liten detalj kan forandre en ellers så kjedelig hylle på veggen min. Den boksen er alt for meg nå, og det er sprøtt å si. Den gir meg bare så mye, og det enkle men stilige designet gjør at den glir rett inn i hvilket som helst interiør. Når jeg skal flytte ut skal jeg absolutt hamstre med meg mange metallbokser som ligner på denne, det skal bli min greie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Duftlyset er fra Kid hvis noen skulle lure.

SLIM SHADY

Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det er å ha fått av seg jobbskoene etter en vill arbeidsdag på Urban. Det er på slike dager som dette, du skjønner at du burde klippet tåneglene… Beklager for denne informasjonen, men nå er det no shame. Selvom jeg startet 13, så ordnet jeg i stand til en post på Instagram for en samarbeidspartner – Makeup Mekka. Og det var så utrolig morsomt den ene delen der jeg fikk leke med ballonger og konfetti, ikke fullt så gøy å måtte rydde opp dette. Men heldige meg kom på riktig dag til Martina, da hun uansett skulle støvsuge.

Etter jeg la ut noen snaps på formiddagen i dag med looken, så var det sjokkerende mange som spurte hvordan jeg hadde fått til sveisen slik. Det gir meg så selvtillit at det er farlig. Det er vel fordi jeg føler meg skikkelig kul når jeg lowkey bare kan fortelle dere hvordan jeg gjorde det, som om det skulle vært vanskelig. Det var stikk motsatt, så derfor følte jeg meg ekstra kul og som en liten luring. Det eneste jeg behøvde var en hårbørste og myyyye hårspray for å få til denne frisyren. Det holder seg ikke i en evighet, så skal du se fab ut på bilder – knips bildene fort.

Jeg vet ikke om hårsprayen har noe å si, men jeg har alltid brukt en hårspray fra Got2Be som heter 2 Sexy Big Volume Push Up. Ganske spenstig navn med andre ord, men den funker som bare pokker so thank me later.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SLIKE BOOTS BØR ALLE HA ET PAR AV

Jeg våknet opp til mye snø, og til å være en jente som ellers ikke liker vinteren så var det koselig å se all snøen. Selv på de mørkeste dagene gjør snøen dagen lysere, og akkurat det liker jeg godt. For en blogger så er dette en litt vinn-situasjon, når det ellers er skikkelig mørkt ute. Snøen blir en så fin kontrast på bilder, så jeg håper på å få knipset noen fine bilder ute snart. Jeg håper også på å få litt mer julestemning i år, så forhåpentligvis kan snøen ligge frem til nyåret. Det hadde ikke gjort meg noen ting.

Nå som det bare snør og snør, og ikke slutter så må jeg begynne å tenke over hvilke sko jeg kan bruke. Jeg er en sneaker jente, som egentlig vil bruke sneakers året rundt. Men den perioden der det er mye snø, så må jeg dessverre la dem bli igjen på hyllen og heller ta frem noen som er mer aktuelle for været. Det er spesielt et par boots jeg synes alle burde ha, og det er fordi de THE BOMB! Slike sko gir meg selvtillit, det krydrer opp et ellers så enkelt antrekk og man blir litt høyere. For meg er det noe av det beste jeg vet om, når jeg føler meg litt høyere. Boots som dette som nesten er like høye bak som foran, er for meg mye lettere å gå i – enn sko som kun er høye bak. Der mister jeg litt av det komfortable jeg ser etter i sko. Derimot er disse alt jeg ser etter når jeg vil handle nye boots, og til tross for at disse er fra den utenlandske nettbutikken Asos, så er ikke tollen så dyr i og med at skoene i seg selv ikke koster så mye.

De har utrolig mange fine boots til en god pris på denne nettbutikken, so go for it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ØRERINGER PÅ BUDSJETT

Vinneren av Junkyardkonkurransen er Madelen. Gratulerer så mye! Du vil bli kontaktet på mailen din veldig snart.


Jeg vet ikke med dere, men jeg er veldig glad i å bruke øreringer for å bare føle meg litt ekstra stelt. Hvis jeg ikke engang orker å fikse meg med sminke, så føler jeg den lille detaljen i ørene kan ha mye å si. Men det er ikke det eneste, prisen har for min del veldig mye å si – for jeg er ikke interessert eller villig til å bruke mange hundrelapper på noe som bare skal henge i ørene mine. Så klart kan jeg falle for mange i en drøy prisklasse, men det hadde aldri falt meg inn å i det hele tatt vurdere dem. Jeg har funnet så mange fine til en billig penge, og jeg får seriøst en indre ro av å tenke på at jeg så vidt har brukt noe penger på dem men likevel elsker dem. Å bestille dette over nett har jeg bommet på flere ganger fordi de enten er større eller mindre i virkeligheten, og derfor ikke hva jeg så for meg. Så de øreringene jeg bruker i hverdagen nå, alle disse har jeg funnet i butikker og jeg har en liten boks med alle favorittene mine som jeg tenker å vise dere. Jeg er veldig glad i å variere med både sølv og gull, men har nylig funnet noen i stål – og dette er desidert favorittene på grunn av størrelsen og hvordan de ser ut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WHERE DID I BUY THESE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjøpte disse for 198 kroner på Bjørklund. Dette er øreringer i stål, og de nyeste i den lille samlingen min. Det her vil jeg si er en størrelse som passer dem som ønsker litt mer synlige øreringer, enn bittesmå som resten over her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Alle disse er kjøpt på H&M, til en veldig billig penge. De tynneste i gull, som også er de største OG minste kommer i en pakke med mange flere som er mye større. Men størrelsen på disse er akkurat perfekt for å unngå en Khloe Kardashian look he-he.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse er kjøpt på Glitter for mange, mange år siden. Men jeg har nylig vært innom, og de har veldig fine øreringer til en billig pris – så sjekk gjerne ut den butikken for fine og små øreringer. Alt trenger jo ikke å koste for å se bra ut?

HELGEN SOM HAR VÆRT

Jeg er så glad, takknemlig og fullstendig sjokkert over hvor bra denne helgen har vært. Jeg fylte år på lørdag, og det var en kjip følelse å våkne opp og bare føle man stod opp på feil side av sengen. Ingenting gikk som det skulle 07:45 på morgenen, men kanskje fordi det var så tidlig og jeg hadde fått i meg alt for lite søvn fordi jeg var så gira. Så fort jeg ble hentet av en kollega og vi skulle kjøre innover til Oslo til Varner, da forandret alt seg. Kanskje det var sangene, eller kanskje det bare var solen som fikk meg på riktig side av sengen likevel. Hele dagen var timet og ganske tight med tanke på hvor mange leverandører vi skulle igjennom denne lørdagen. Det startet allerede 10:15 og varte helt frem til klokken 21:00. Det er en lang dag, men det fine er at det hele avsluttes med festligheter på kvelden, noe som motiverer veldig. I tillegg er det leverandører som vet hvordan man skal holde stemningen på topp, så det var både lærerikt og gøy. Etter prisutdelingen som var siste tingen på skjemaet, var det på tide å gå opp i toppetasjen for å feste til vi ikke orket mer. Det å bare være i et rom fylt med kollegaer, venner, nye ansikter og at alle har det så forbanna bra er vanskelig å sette ord på. Men vibbene som var i det rommet var bare så utrolig, og det varte helt frem til alle måtte si natta for å holde ut på søndagen da foredragene skulle fortsette til 15:00.

Dagen derpå merker man at stemningen er dempet, fordi alle er slitne men det gjør det hele litt morsomt da man er så mange som har det like dritt. Uansett så kom vi oss igjennom dagen, og det var ikke lenge etter jeg la meg på sofaen hos min kjære at jeg sovnet. Jeg har hatt en så fin helg, men dessverre tatt lite bilder fordi vi ikke har hatt lange pauser – så jeg skal steppe up gamet denne uken♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan vel si at en av grunnene til at dette er alle bildene jeg deler er fordi det ble en god del alkohol :)))

23

Dette innlegget er forhåndsskrevet.

Jeg befinner jeg nå på Kickoff med Urban som skal vare til 15:00 i morgen, og jeg skal være i Oslo helt frem til mandag for å bare ha det veldig gøy. Dagen startet allerede 07:00, og tidskjemaet i dag er ganske tight, så jeg har ingen tid til å blogge. Derfor måtte jeg forhåndsskrive dette innlegget, slik at dere hører fra meg denne lørdagen. Vi skal høre på de forskjellige leverandørene i Urban holde foredrag om brands, og da kvelden nærmer seg er det duket for prisutdeling og fest. Jeg skal ikke feire bursdagen min, så at kickoffet er på samme dag som da jeg fyller år er egentlig bare helt perfekt. Jeg skal i hvert fall late som om alle er her for å feire meg i kveld, it’s gonna be lit.

Jeg vet ikke helt hvordan det føles å fylle år denne gangen, det betyr på en måte bare mindre og mindre for meg. Men jeg skal ikke tenke for dypt på det siden jeg rett og slett bare vil ha det gøy denne helgen. Det er bursdagen min ja, men det er faktisk litt deilig å ha andre ting å fokusere på enn akkurat det. Det å bare kunne tilbringe dagen min blant flotte kollegaer og venner, det skal bli så bra. Det er en så fin gjeng, og jeg er veldig glad for å kunne være her på bursdagen min da jeg ellers ikke gjør stort på bursdagen min. Det er alltid feiring med familien, men jeg har egentlig bare begynt å droppe alt det andre selv om jeg elsker når venner feirer bursdagen sin. Jeg er bare ikke heeelt lik der. Føler bare et sinnsykt press og stress som jeg helst vil slippe å føle på, noen andre som kjenner seg igjen her? Jeg har med meg kamera, så jeg skal prøve å få knipset like mange bilder på kick-offet i år som det jeg gjorde i fjor. Kanskje også satse på å bli like dritings. Haha neida, joda, kanskje.

HA EN RIKTIG GOD HELG♥

Bildene er tatt av flinke @ganeshfoto på Instagram.