SUMMER FEELING AT THE WRONG TIME

Halla! Denne sangen får meg til å få så sommerfølelse at jeg blir irritert siden snøen enda ikke har truffet bakken. Kan den ikke bare falle ned og forsvinne kjapt som f. Please, jeg hater snø med mindre jeg dynker mine kjære gode snille venner. Hater payback time med mindre det er jeg som gir payback. Hihi!

Hva syns du om sangen ?
Fikk du sommerfølelse & gleder du deg til snøen kommer ?

– Vi snakkes ! <3

HAIR INSPIRATION

Surf And Turf – Damo

Halla! Sangen over (Surf and Turf) kommer til å bli årets rappe låt. Just sayin! I de siste ukene har jeg blitt mer og mer inspirert av hår farger og frisyrer. Herregud så fristende det er å gjøre noe sprøtt med håret mitt noen ganger. Synd jeg ikke har baller nok til det, jeg er så pingle og kresen da det gjelder hår.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Hvilket bildet likte du best & gjør du en god del med håret ditt ?

– Vi snakkes ! <3

TRUE STORY BRO

If they can’t do their part, they don’t deserve your heart.
♥ Life is like a roller coaster. You can either scream every time there is a bump or you can throw your hands up and enjoy the ride.
The naked truth is always better than the best-dressed lie.
If plan A doesn’t work. Just remember there are 25 more letters in the alphabet.
Rumors are carried by haters, spread by fools, and accepted by idiots.
Don’t cheat. If you’re unhappy. Just leave!
♥Smiling doesn’t always mean you’re happy. It simply means that you are a strong person.

Hva syns du om bildet ?
Hvem av sitatene likte du best ?

– Vi snakkes ! <3

DAMN

Rihanna Ft Calvin Harris- We Found Love

Halla! Nå har jeg akkurat kommet hjem og er nydusjet. Nå gjelder det kun å få frem outfiten og sminke meg så stikker jeg til Sarp med Kinga. Får håpe pappa finner fram ellers er jeg litt ferdig kan man si… Oj, magen min rumler igjen. Wopsiiii, brb kjøkkenet kaller! Ha en fiiin søndag alle sammen.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du noen planer for denne søndagen ?

– Vi snakkes ! <3

MY BOYFRIEND’S CRIB

Halla! Det er egentlig sykt deilig å være slask i helgene når jeg tenker meg om. Du bruker så mye energi i hverdagen at da helga kommer blir du kanskje veldig stoka på å gjøre noe, men samtidig sykt sløv fordi du heller bare vil loke hjemme. Kjenner du deg igjen? Det gjør nemlig jeg, æddabædda.Om ikke så lenge skal jeg opp til gutten min og bare slappe av. Digger den gutten der! Og han er zøt, hihi.

Hva syns du om bildet ?
Er du som regel stoka eller slask da det gjelder helger ?

– Vi snakkes ! <3

BACK ON TRACK

Cir.Cuz – Diva (Credz til Håkon)

Halla! Veldig stolt over meg selv nå faktisk. Jeg dro på Spenst med Caroline og trente i dag tidlig. Det er flere mnd siden sist jeg gjorde det pga øret mitt osv. Men fy søren så deilig det er å være tilbake!!! Jeg dropper Halloween party i dag, kjører heller loner party siden jeg er så i chill out mood i dag. Skulle mekke en gresskar kjole, men dere vet… Jeg har ikke the designer spirit. Hihaho. Tar en lang og varm dusj så tar turen videre ned på kjøkkenet for å lage god middag. Kjenner at det er world war III i magen.

Hva syns du om sangen & bildet ?
Planene dine for i dag & er du flink til å trene ?

– Vi snakkes ! <3

I LOVE GIRLS NIGHT

Halla! I går var jeg sammen med Karoline som jeg fortalte dere, fikk smålig hjelp av ho til å finne antrekk til senere. For da stakk jeg nemlig til Anine med andre fine jenter. Deilig å komme til taco som middag, desserten var jo greit digg. Sjokoladekake, sjokolade mousse med vanilje saus og muffins. Elsker den dårlige samvittigheten man får etter å ha vært så mæd usunn. Ironisk ment. Takk for en fin fin kveld!!!


Meg og Anine bursdagsbarnet.

Anine og Jenny, gode jenter det er det ingen tvil om.

Jentene gjør seg klare til å hive innpå desserten.

Malin, meg og Martine.

Hva syns du om bildene ?
Hva gjorde du i går & er du glad i sjokolade ?

– Vi snakkes ! <3

TGI FRIDAY

Travie McCoy – After Midnight

Halla! Dagen min startet greit bra da jeg startet halv elleve som jeg sjekket i går kveld men glemte det totalt og var på skolen tidligere. Jeg skal ut med Karoline senere i dag, lenge siden jeg har vært med ho hvis vi ser bort ifra skoletiden. I kveld er bursdagen til Anine, gleder meg kjempe masse og blir nok veldig koselig. Ser ekstra godt frem til maten, og selfølgelig å tilbringe tid med jentene. GOD HELG!!!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du noen bra planer for helga ?

– Vi snakkes ! <3

IT’S FINALLY OVER

Halla! Endelig er jeg ferdig med OD-dagen. Har vært hjemme med sis og vasket alle etasjer. I tilegg tok vi en tur inn til helvete. Nemlig klesskapet til ho mor. Tror vi til sammen med mamma har kastet over tre svære sekker med klær som vi skal levere inn til fretex ellernoe. Makan til tull å hive så mye klær da man tenker på barn som fryser i andre land. Da gjorde vi en dobbel god gjerning i dag, ikke dårlig!!!


Ida Marie, Kinga, Isak og Didrik. Bra folk!

Liten jakke, yeah.. Totally.

Hva syns du om bildene ?
Jobbet du på OD-dagen & med hva ?

– Vi snakkes ! <3

TWEET IS SWEET

WADDUUUP! Har tydeligvis hatt twitter i en evighet. Nice at jeg ikke husker passordet ellernoe som helst på den andre. Så derfor lagde jeg meg en ny twitter bruker i stad. Lmao. Meg på twitter, herregud jeg stalker folk over alt for tiden. Elsker sitatet mitt på twitter “Im a stalker okay.. So you better watch out. I should name myself for stalkeleine instead of madeleine.” Følg meg på twitter, alohamad.

Hva syns du om bildet ?
Vil du følge meg på twitter & hva er din twitter ?

– Vi snakkes ! <3