INSTA TAKEOVER

Det føles ut som om jeg har gjort 100 forskjellige ting, fordi kroppen min er seriøst utslitt og verker i både rygg og føtter. Men jeg har faktisk kun gjort et par ting i dag, så nesten flaut å ha smerter i kroppen av å ha gjort så lite. Dagen min startet nok en gang med åpningsvakt på Urban, jeg vet ikke hva det er men alle vaktene går så fort for tiden – love it. Rett etter jobb måtte jeg kjøpe meg litt undertøy, noe jeg sikkert ikke har gjort på over 1 halvt år. Jeg hater å prøve bher, fordi jeg finner sjeldent noe som passer og da gir jeg ganske lett opp. MEN i dag hadde jeg en superopptur! Jeg fant hele 4-5 bher som satt bra på de ulike brystene mine og kan knapt vente med å få brukt dem. Aldri har det gått så bra i prøverommet før, så jeg gikk ut av butikken i lykkerus med kjøp av både bher og truser. Handelen var ikke ferdig der, for jeg måtte skaffe gavepapir for å pakke inn alle gavene til storesøsteren min som fyller 25 år nå 6.november. Etter hun har pakket opp gavene, kommer hun til å digge meg fremover (can’t wait for that to happen). Jeg er en sånn jente som bare elsker å pakke inn gaver og julegaver, og gjøre de skikkelig søte. Denne gangen ble det gullpapir og lilla hyssing eller hva det heter for noe. Synes resultatet ble så fint at det egnet seg for en liten shoot på badet. Så etter jeg var ferdig med maddes juleverksted, tok jeg meg et glass med juice, og nå sitter jeg her.

Denne helgen tar jeg over instagramen til @definehaircaire. Så hvis dere ønsker å følge meg der, så er det bare å følge i vei. Det vil komme noen hverdagsbilder, hårtips, selfies og rutiner denne helgen. Tenkte å kanskje kjøre en liten spørsmålsrunde på denne instagramen angående håret mitt i morgen. Så hvis noen av dere lurer på noe med håret mitt, hva slags produkter jeg bruker, til hvor ofte jeg klipper det – still meg spørsmålene i morgen så lover jeg å svare alle som spør

Forresten, disse skoene skal jeg ha innen 2016.


Har fredagen din vært bra så langt & hva har du gjort i dag?

OH MY ADIDAS

VINNEREN AV MAKESTYLE KONKURRANSEN BLE EMMA HASLE. Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart 🙂


Jeg beklager for null blogging i går, dette innlegget skulle egentlig blitt publisert i går kveld. Men på grunn av noen småting, holdt jeg det tilbake litt så alt kunne komme samlet i ett innlegg i stedet for 2 korte innlegg. Derfor kan jeg bare begynne å fortelle dere at jeg har vært så heldig og fått flere Adidas produkter fra Junkyard, som er Limited Edition. Det høres så ekslusivt ut, eller er det bare meg? Haha. Denne kolleksjonen har Adidas fokusert på fargen svart og blå med blomstrete print. Dette er sånt print som jeg virkelig elsker, spesielt når det ikke blir gjort på en veldig girly måte. Jeg har allerede en bomberjacket i dette printet, men nå har jeg også en hoodie, tights og t-skjorte. Det er jeg veldig fornøyd med, må jeg si! Plagget jeg liker best av alle jeg har fra denne LTD kolleksjonen, er faktisk hettegenseren. Jeg vet ikke hva det er med meg og hettegensere, men jeg har en stor kjærlighet for dem. Gleder meg til å bo i varme og gode hettegensere denne vinteren.

Over til en liten gladnyhet til mine kjære lesere: Jeg har fått en ekslusiv rabattkode som gir dere 15% på ALLE produkter på Junkyard.no. Rabattkoden “maddepaddee” er gyldig frem til 4 november klokken 23:59. Hvis du ikke er på utkikk etter noe selv, kanskje du kan begynne å tenke litt på julegaver? Aldri for tidlig å starte med å handle julegaver.

Direktelink til genseren finner du her.

Likte du genseren & har du begynt å tenke litt på julegaver enda?

VIDEOBLOGG: DEFINE REFRESHNING STYLING SPRAY + KONKURRANSE

// I samarbeid med Define.

Dere husker kanskje for en liten stund siden da jeg hadde Define på besøk hjemme hos meg? Da holdt vi på hele dagen siden tidlig på morgenen med å filme på forskjellige locations. Første stedet vi filmet, var hjemme hos meg så det var litt skummelt men gøy i og med at det er 2 gang det foregår hjemme hos meg. Define var med meg hele dagen for å se hvordan jeg holdt håret mitt like fresht og fremdeles hadde volum etter en lang dag, og nå får dere se hvordan denne dagen gikk på kortfilmen under her!

 

var s=document.createElement(“script”);s.type=”text/javascript”;s.src=”http://csp.picsearch.com/player?auth=UpWbI8pEenxjOTVQuop9V5lSdVQZdg0RwL7L1iHpJREfhEg6cB4VMoxf8HP2Xtlv3IvTSTWy8_3m2guR7GTr2xWXPdNl2pKX&jsonp=screen9.api.embed&screen9=”+typeof(screen9);document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);

>

Så her ser dere hvordan jeg har brukt denne nyheten fra Define, Refreshning Styling Spray gjennom en hel dag. Denne hårsprayen er en Styling Spray som gir deg real volumboost sammen med litt hold. Den har en liten tørrshampoo effekt i tillegg til at det er en hårspray, så for meg som ofte har lange dager både med jobb og er ute med venner, er dette et must for meg å ha. Med tanke på at jeg har så langt hår, kan håret ofte bare “falle” fremfor å gi meg litt naturlig volum, så da må andre produkter til for å hjelpe meg. Den er rett og slett perfekt for å gi frisyren din ekstra hold og løft, med andre ord; Perfekt for meg. Noe annet jeg også bare elsker med denne hårsprayen er at den er liten. Størrelsen på flasken er 100ml, noe som gjør det er kjempelett å kunne ha den med overalt uten at den skal ta for mye plass i vesken. Det er som regel vanlig at hårsprayer kommer i 300 ml, eller mer, og det tar for mine vesker alt for mye plass. Så denne 100 ml størrelsen gjør at jeg kan bruke den hvor som helst, når som helst og gjør at den passer like godt til å gi frisyren nytt liv på ettermiddagen, som en god start på morgenen.


KONKURRANSE:

For å gjøre lanseringen av denne nyheten enda bedre, har Define valgt å kjøre en liten konkurranse hvor du kan vinne denne Refreshning Styling Sprayen. Den lille tanken bak konkurransen er å få frem hvor godt egnet denne hårsprayen er på reiser. For å delta må du reposte deres bildet på instagram av hårsprayen (@definehaircare) og svare på dette spørsmålet: Hvor går din neste reise?

Vinneren trekkes av Define 31. oktober, masse lykke til!!

NEW DRESSES FROM NLY ONE BY ANNETTE HAGA

De fleste har vel fått med seg at fine Annette Haga har fått designe sin egen kolleksjon for NLY ONE? Hvis ikke, må du inn på Nelly for å se på de flotte produktene. Hun ville designe en kolleksjon som gjorde det lille ekstra, det å føle seg sexy og feminin, uten at det blir for mye. Jeg synes det er helt spot on!!!! Du får både paljetter, splitter, snøring og åpen rygg. Alt dette i en begrenset kolleksjon. Hun var så snill og ville la meg velge ut mine 2 favoritter, noe som ble litt vanskelig etter å ha sett hele kolleksjonen. Men jeg klarte til slutt å bestemme meg for 2 produkter fra kolleksjonen og endte opp med den blå flotte playsuiten med masse paljetter og åpen rygg, i tillegg til den søte beige kjolen med gullpaljetter og åpen rygg med knyting. Jeg valgte å være litt vågal denne gangen med valgene mine. Dere har nemlig aldri sett meg med åpen rygg før. Det er fordi jeg aldri har følt meg “trygg” på ryggen min eller hvordan jeg skal si det. I tillegg har jeg veldig ulike bryster som gjør det vanskelig for meg å kunne bruke bh’er uten push. Men for første gang i historien, kjørte jeg på med noe helt nytt og bestilte meg sånn freebra som de har mange av på Nelly. Jeg kan ikke nekte meg selv å gå med åpen rygg, før jeg har testet det ut. Det blir for dumt å gå glipp av noe som fint.

Jeg visste ikke hva jeg skulle forvente meg da jeg prøvde de nydelige produktene, for fokuset mitt var virkelig kun på brystene mine. Men jeg ble veldig overrasket og glad, for kjolen og playsuiten er ikke tettsittende hele veien, som gjorde mitt problem problemfritt. Etter at jeg fikk gått litt rundt, tatt litt bilder i de to forskjellige antrekkene, ble jeg virkelig forelsket. Jeg skjønner nå hvorfor alle jenter har minst èn kjole med åpen rygg, og jeg kan fortelle dere en ting; Dette blir ikke min siste.

Hvis dere lurer så har jeg begge i XS! Hvis du ønsker å sjekke ut kolleksjonen hennes, trykk gjerne her.
Playsuiten finner du her & kjolen finner du her. – Adlinks.

Hva synes dere?

TACOLØRDAG

Stengingen i går gikk såååå mye bedre enn forventet. Vi har hatt prisfestdager siden torsdag, og da har det vært masse tilbud i butikken. Jeg var derfor forberedt på en del mennesker, men altså WOW! Vannvittig gøy å se at så mange kom innom siste dagen med tilbud, og noen var så hyggelige og sa jeg gjorde en god jobb med alle kundene med tanke på hvor kaos det var ett kvarterstid. Veldig lenge siden jeg har opplevd så mye fart og effektiv jobbing som det jeg gjorde i går. Og etter å ha tatt dagen, og klart uken, tok jeg meg en velfortjent helg!!

Rett etter jobb hentet Ida meg, så kjørte vi bort på matbutikken for å handle inn litt mat osv til tacolørdagen vi skulle ha hos Linda. Brått har jeg begynt å elske taco, før da jeg var sånn 5 til jeg var rundt 10 år, likte jeg overhodet ikke taco (hvordan er det mulig?????). Ganske fornøyd med at jeg har kommet over den teite perioden der, haha. Det er jo bare sååå godt! Mens Ida og Linda lagde maten, ble jeg brått veldig opptatt med noe annet som jeg ikke klarte å ta øynene bort fra. Nemlig hennes søte chihuahua. Jeg synes egentlig ikke de hundene er så søte, men de med langt hår – de er skjønne. Den var bare så tam og la seg rett i fanget mitt bare minutter etter vi hadde kommet inn. Der ble jeg sittende omtrent til maten var klar til å bli servert. Det var utrolig godt å få mat i magen siden det eneste jeg rakk å spise på jobb var en banan. Linda var også så snill og lagde god strawberry daiquiri til oss. Dette er noe jeg uten tvil må lage neste gang jeg skal drikke, for det er så godt! Senere den kvelden hadde vi et par drikkeleker og bare kose oss med litt drikke og snacks ved siden av, før det var på tide å komme seg hjem til sengen sin.

Jentekvelder er gullverdt.
Hvordan har din helg vært?

ALL BLACK

Dette innlegget skulle egentlig blitt publisert før jeg dro på jobb, men det glemte jeg helt. Så nå har jeg en rask pause mens jeg stenger på Urban og tok meg derfor tid til å få publisert det nå i stedenfor. Jeg får nemlig ikke tid til å blogge senere i dag, siden rett etter stenging skal jeg videre til Linda med Ida for å ha en kosekveld. Så i stedet for å ta med blogg-jobben til Linda, er det litt greit å la den ligge igjen hjemme. Da kan jeg nemlig kun fokusere på å kose meg, og la jobben ligge igjen hjemme og heller ta igjen det på søndag. Alltid kjekt å planlegge litt, og i den anledningen har jeg pakket med en bag med forskjellige klær jeg skal ta bilder av i kveld, så får jeg ordnet forhåpentligvis bilder til 3 innlegg på èn dag. Da sier jeg meg veldig fornøyd.

Veldig mange av dere vet om min store kjærlighet for sko. Det startet for omtrent 4 år siden, da jeg allerede fikk min lille sko-samling. Men på 4 år har den jaggu meg vokst, selvom jeg har solgt og donert flere par med sko. Går noen sko ut, kommer noen nye inn! Jeg er klar over at jeg har overdrevent mange sko, og sko jeg bruker mye mindre enn andre. Blant alle disse skoene, finner man noen favoritter og mine topp favoritt merker innenfor sko er uten tvil Nike og Reebok. Converse er de dårligste skoene jeg kan bruke, siden de har en helt flat såle og overhodet ikke gjør noe for føttene mine, imotsetning til hva Nike og Reebok gjør. Før var det bare viktig for meg å ha sko som så bra ut, mens nå er det mye viktigere for meg å ha sko som er gode å gå i. Siden jeg har blogget såååå mye om Nike sko, tenkte jeg å vise frem ett par av mine Reebok sko. Dette er selvfølgelig de klassiske Reebok skoene, bare i all black. Jeg har hatt sans for helt hvite sko en veldig god stund, men jeg begynner å bli møkklei av å måtte rengjøre dem nesten hele tiden, at jeg har fått en stor kjærlighet for helt sorte. De svarte Reebok skoene er nok de beste skoene jeg noensinne har gått med. Det er som å ha puter på føttene mine, no joke.


Skoene er fra Urban hvis noen skulle lure.

Har du noen favoritt sko?

FREDAGSKOS

I dag har jeg jobbet og faktisk fått gjort sinnsykt mye på mitt lille rom. Det har vært veldig mange viktige mail å svare på, samt handle gaver til min storesøster som snart har bursdag, så det er deilig å kunne krysse av mye av dette fra To Do listen min. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten notatene mine. Dere skulle bare sett den lange listen min over blogg-relaterte ting som jeg skal gjøre. Nesten så jeg vurderer å vise den til dere! Uten notater, hadde jeg ikke hatt styr på en eneste ting for å være helt ærlig. Litt kontrollfreak er jeg, men jeg er faktisk veldig fornøyd med å være det.

Etter at jeg fikk ordnet opp i mye hjemme, gikk turen videre til byen for å møte Ida og Julie over en iskaffe. Hahaha, ville føle meg litt voksen i den forrige setningen her, did it work? Vi satt nede på bryggen og pratet i flere timer, og spesielt mye om jobb fordi det er noe vi alle 3 fokuserer veldig på om dagen. Julie bor nemlig i Oslo, så vi får ikke sett henne like ofte som før, og det ble derfor myyyyyye snakk å ta igjen siden sist vi møttes. Hun måtte dessverre rekke et tog som gikk bare et par timer etter vi møttes, så vi får heller ta en weekend sammen om ikke alt for lenge. Kanskje en dag etter lønningen har kommet inn så får vi ta en koselig shoppingtur i Oslo med en god middag. Det slår aldri feil! Litt senere etter vi kjørte Julie til togstasjonen, fikk jeg bare helt sinnsykt lyst på Bredsand hamburger med den deiligste dressingen, og da endte jeg og Ida opp på en romantisk middag der.

Nå ligger Ida i sengen bak meg og er vel drittlei av å høre fingrene slå på tastaturet, så nå er det av med pcen & frem med snacks. Ha en super helg!
Har du hatt en fin fredag?

KJOLER TIL UNDER 400 KRONER

// Innlegget inneholder adlinks.

Rett før salget på Nelly startet, eller det kanskje allerede hadde startet men jeg var for blind til å se det, kjøpte jeg meg en ny veske. Jeg har tenkt til å vise dere den veldig snart, men jeg vil bare få tak i en lenger skulderreim ettersom jeg trodde den var lengre på vesken. Så hvis noen av dere vet om steder de selger skulderreimer, please let me know! Den må være i enten gull eller svart, ellers passer den ikke til vesken.

Så siden Nelly har deres største Mid Season Sale ever, måtte jeg jo bare sjekke ut alle varene de hadde. Det er altså hele 53 sider med produkter som er satt ned, og dere kan bare se for dere hvor lang tid det tar å gå igjennom alle de sidene. Det ga jeg opp. Derfor var jeg mer nysgjerrig på å sjekke ut hva som var på tilbud til under 500 lappen. Det var nesten så jeg lo, for da var det hele 47 sider hahaha. Jeg blir for utålmodig til å sjekke ut så mange sider at jeg sa meg ganske fornøyd med de skattene jeg fant! Det er nesten så jeg er litt gira på å slå til med å shoppe noe av det jeg legger ut her på bloggen. For jeg vet aldri når det ellers blir utsolgt, eller vil komme på tilbud igjen. Det har dessverre hendt før at jeg har ventet for lenge til å kjøpe produkter der før, at de har blitt usolgt og aldri kommet inn igjen. Da blir man litt furt, men samtidig tenker man innerst inne at da sparte man jaggu meg litt penger likevel! Heldigvis fikk jeg kjøpt den skuldervesken jeg skrev om lenger oppe her før den ble solgt ut, og thank god for det. Perfekt på alle måter! Men nå skal jeg vise dere noen herlige godbiter jeg forelsket meg i på dette store salget.


Hvit kjole her // Mørk rosa kjole her // Lys rosa kjole her


Rosa kjole her // Hvit kjole her // Mønstret kjole her


Mønstret kjole her // Grå kjole her // Gull kjole her


Burgunderrød kjole her // Svart kjole her // Lilla kjole her


Hvit kjole her // Rosa kjole her // Hvit kjole her


Hvit kjole her // Beige kjole her // Hvit kjole her

Ønsker du å sjekke ut hele salget så kan du trykke her.

Likte du noen av kjolene & har du shoppet på salget enda?

KONKURRANSE: VINN PRODUKTER FRA MAKESTYLE TIL EN VERDI AV 2000 KRONER

I samarbeid med Makestyle er jeg så heldig og får holde en stor giveaway på bloggen min. Jeg kjørte en Instagram giveaway for bare noen dager siden med Makestyle, og siden det var så mange som meldte seg på, tenkte vi å kjøre en veldig lik en på bloggen! Så selvom du kanskje ikke vant på Instagram, kan du nå få en ny mulighet. Og en enda bedre en! Premien er større, du kan nå vinne en krølltang fra MAST Vol.2, Ricci Grande Hair Brush fra MAST & tidenes julekalender fra MakeUp Revolution til en verdi av over 2000 kroner. Denne julekalenderen er så populær at man må forhåndsbestille for å få tak i den, og nå holdes èn av til en av dere heldigere vinnere. Konkurransen vil vare i ca 1 uke, og du kan melde deg på så mange ganger du vil.

For å delta i konkurransen må du:

Like Makestyle på Facebook her.
Like min fanpage på Facebook her.
Følge @Makestyle på Instagram.
Følge @Madeleinepedersenn på Instagram.
Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at vi får kontaktet deg hvis du er den heldige vinneren.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Her ser dere hvordan håret mitt ser ut etter bruk av MAST Vol.2:

Likte dere denne konkurransen?

JUST ANOTHER DAY AT WORK

Jeg har jobbet snart 2 år på Urban, og det er vannvittig hvor fort det har gått. Jeg har blitt kjent med helt supre mennesker som har blitt mine kollegaer, og vi har liksom blitt en liten god gjeng. Så siden jeg har jobbet her så lenge, har jeg fått visse vaner på jobben som jeg tenkte å fortelle dere litt om. Hver morgen som jeg åpner, har jeg en liten To Do List som vi selv skriver på morgenen. Dette er alt fra å vaske gulv, til å ringe kunder angående varer. Men i tillegg til dette, så er det noe jeg bare DIGGER at vi kan gjøre på Urban. Det er nemlig at vi kan spille av egen musikk fra mobilen. Hver eneste morgen spiller jeg av sovelisten min Close Your Eyes, og ingenting slår Coldplay på en stille morgen dere. Coldplay fikk jeg sansen for i en veldig ung alder i og med at min pappa hørte mye på dem før. Da klokken nærmer seg 12:00, endrer jeg litt på den rolige stemningen og kjører på med Good Vibes listen min som består av veldig mye hiphop. Men i mellomtiden, er jeg nødt til å ha noe på morgenkvisten og det er iskaffe med karamellsirup fra Norli. Jeg har blitt så hekta på denne iskaffen at det ikke er bra. I tillegg til iskaffe, kjøper jeg enten karbonadebaguett fra Finbakeriet eller boller, banan & yoghurt på matbutikken. Ender alltid opp med noe godteri i tillegg til maten, men det er jo bare bra å holde blodsukkeret oppe på jobb (hehe, god unnskyldning).

7 timer på jobb kan fort høres veldig mye ut, spesielt siden man står oppreist hele dagen. Men overraskende nok går tiden innmari fort når det er kunder innom, og man faktisk har en del å gjøre på jobb. Jeg kan ikke akkurat klage på jobben jeg har, jeg stirrer på fine varer hele dagen.
Hele antrekket bortsett fra klokken og buksen er fra Urban, mens buksen er fra Topshop og klokken er fra Triwa.

Har du noen vaner på jobben din & liker dere at jeg tar litt bilder på jobben?