IBIZA ON FILM

Aj aj aj…. Jeg er litt i feriemodus og glemmer litt å oppdatere bloggen når jeg er aktiv på Instagram. Det er jo der alle gjennom bloggen også følger meg, så jeg får ikke sååå dårlig samvittighet akkurat nå. For jeg oppdaterer dere bare ikke overalt, og det sier jeg meg fornøyd med. MEN herregud så mye jeg har å dele på bloggen. Det er nå som det har skjedd mye at jeg kjenner motivasjonen er på topp igjen – mye innhold, tekst, tanker og planer jeg kan lufte med dere tiden fremover. Og da kan jeg også trenge litt råd angående noe jeg straks skal nevne i et senere innlegg.

Det er snart 2 uker siden jeg kom hjem fra Ibiza, og en slik tur var så etterlengtet at dere aner ikke. Det er en av de øyeblikkene der du legger deg ned i solsengen og tenker “oh yes, dette har jeg fortjent” mens du smiler. Jeg visste ikke hva jeg kunne forvente av Ibiza, annet enn at jeg helt ærlig har hørt det er partyøya. Det var ikke derfor Martina og jeg bestemte oss for å dra dit. Vi ville gi Ibiza en sjanse, og oppleve øya selv. Det viste seg å være et godt valg, da jeg allerede savner stedet. Det er så mange fantastiske perler å oppleve der om man bare googler. Steder som rett og slett gjør deg målløs, og passe svett siden det var himla varmt der. Solen steker på en helt annen måte der, enn hva jeg har kjent på før. Så på denne turen var solfaktor 50, 30 og aloe vera mine bestevenner. Det er ikke alt for mye å fortelle om denne reisen ettersom vi tok det veldig med ro, og ikke hadde store planer. Men jeg har derimot mange koselige bilder å dele med dere gjennom mitt analoge kamera nok en gang.

Jeg har forstått at mange av dere er nysgjerrig på kameraet jeg bruker. Så jeg skal lage et enkelt innlegg om det veldig snart, det ER så enkelt at dere kommer til å si lol senere.

GEIRANGER & HODDEVIK

EVENTYR

Okei dere…. Hvor mye tenker dere over filmen Bølgen, på de første bildene i dette innlegget? Så fort jeg gikk ut av bilen og gikk nedover, fikk jeg gåsehud. Jeg likte den filmen så godt, og jeg husker at etter første gang jeg så den filmen sa jeg at jeg ville dra til Geiranger. Det er derfor så sprøtt å stå der, og se den flotte utsikten. Det er ganske kjekt å vite at jeg kan krysse det av på ting jeg vil oppleve, samt mye annet på denne turen. Det ble flere pauser på veien hvor vi kjørte litt drone, stoppet på cafe for å spise god kanelbolle og et par tissepauser. Veien etter Geiranger ble mot Hoddevik, og der skulle vi overnatte på Stad Surfing som viste seg å være veldig kos. Alle menneskene der var så chille, og man fikk den viben man så for seg å få på en slik plass. Planen vår den kvelden vi kom var å steke to Grandiosa pizza, drikke vin og spille kort frem til solen begynte å gå ned. Den ville vi se fra stranden mens vi tok oss en pils, men dessverre ble det overskyet så da holdt vi oss inne, og hygget oss i flere timer før vi la oss i køyesengene. Bare det i seg selv var kjempegøy!

ÅLESUND – FJELLTUR

Eeendelig har jeg litt tid til å skrive om Ålesund turen før jeg setter meg på flyet til Ibiza senere i kveld. Jeg har så mye innhold og bilder jeg kan dele med dere, og det stresser meg at jeg ikke får delt det før neste eventyr er her. Planleggingen av roadtripen til Ålesund føltes så langt vekke, at brått forstod jeg at jeg måtte pakke og komme meg til Kristoffer for å ta flyet til Ålesund. Du vet du skal vekk, men det er så lenge siden man planla turen at det virker så fjernt når det nærmer seg. De vi reiste til heter Christoffer og Lovise, er superfint par som er venner av Kristoffer. Vi har feiret nyttårsaften med de, og jeg har fått møtt de flere ganger i Oslo. Jeg var derfor forberedt på at denne turen skulle bli morsom og lærerik på flere måter. Allerede første dagen vi kom, ville vi se solnedgangen med utsikt utover Ålesund. Og den utsikten var alt jeg trengte den dagen, før jeg mentalt måtte forberede meg på at jeg skulle gå min første topptur på et fjell neste morgen.

Solen var fremme, gradestokken viste at det kom til å bli en varm og fin dag mens vi pakket med oss brødskiver til turen. Jeg hadde med meg de behageligste skoene jeg eier, og følte at jeg var kjempeklar for turen. Terrenget var veldig enkelt i starten, men desto høyere opp vi kom ble det mer grusvei, flere fluer som skulle feste seg som en klegg på deg, både små og store stener som var ustabile. Og der begynte høydeskrekken min å komme frem, til da det lenger ikke var mulig å gjøre annet enn å klatre på store stener. Jeg ville så inderlig på toppen for å se utsikten fra Skårasalen, men kroppen min skalv i høyden og jeg måtte si stopp før jeg lot det gå lenger. Vi stoppet på et bratt, men litt tryggere sted og jeg hatet at jeg skuffet resten av turfølget mitt. Å vite at jeg var grunnen til at vi ikke nådde toppen, det er fremdeles surt nå i dag. Men jeg hadde ikke en sjanse til å gå høyere. Så vi tok lunsjen på stopp-plassen og slappet litt av, før vi gjorde oss klare for turen nedover.

Dette var meg mesteparten av tiden med fluene rundt oss. Heldigvis ble det færre fluer desto høyere opp du kom.

Vi avsluttet den lange dagen med grillmat, vin og kortspill. Det er noe av det beste jeg vet om, så sosialt og koselig!

 

 

 

SHOT WITH ANALOG

Jeg har så vidt turt å se når jeg sist blogget, for jeg vet at det er en stund siden. Det har aldri gått 1 uke siden sist jeg publiserte noe, og allerede i skrivende stund har jeg savnet det så mye. Jeg har ledd, grått fordi jeg har vært sliten, vært sint og vært hakket mer stresset enn på lenge. Alt fordi jeg vil være med på alt, og kroppen ikke orker mer. Jeg vet ikke hvor mange hviledager denne kroppen har hatt den siste tiden, men det har fått meg til å slappe mer av. Og få tid til å ta inn alt det gode som skjer rundt meg om dagen. Jeg er lykkelig, samtidig redd for mange ting, men mest av alt takknemlig. Det er bare så merkelig å ikke ha hatt en dialog med dere på lenge, og at jeg skal til Paris i morgen – uten å ha nevnt det til dere tidligere, jeg føler meg slem (?). Juni og juli har vært og kommer til å bli de mest hektiske månedene så langt i år. Det er så mye som skjer rundt meg, og før jeg vet ordet av det sitter jeg på flyet til Ibiza om bare èn uke. Jeg har ikke rukket å innse at jeg har 2 reiser på under en uke, men det forstår jeg nok heller ikke før jeg har satt min fot utenfor flyet på destinasjonene.

Rett etter at jeg kom hjem fra Ålesund, ble bildene jeg hadde tatt med mitt analog kamera fremkalt. Så siden dere ikke har hørt noe fra meg på en liten stund, er det en perfekt anledning til å gi dere en liten recap på året mitt så langt gjennom bilder. Jeg skal også få blogget om Ålesund turen så fort jeg har fått roet meg ned noen hakk mellom slagene.