KONKURRANSE: VINN AZTEC SEKK FRA ASOS

Hallo dere. Nå er det jammen meg en stund siden jeg har kjørt en konkurranse på bloggen. Så nå er det godt å endelig kunne si at jeg skal kjøre en ny konkurranse. Som sagt skjedde det en feil ved bestillingen av julegaven min som var fra søsteren min. Det ble sendt to sekker som var helt like og derfor ønsket jeg å gi den ene bort. Sekken er både dame og herre, den ble bestilt på Asos. Helt fantastisk sekk, jeg bruker min egen hele tiden og jeg virkelig elsker den. Jeg betaler selvfølgelig frakten for å sende denne godbiten. Konkurransen avsluttes i løpet av helgen. Denne konkurransen er veldig enkel. Eneste du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er:

– Like fanpagen min HER
– Deler du innlegget mitt kan du kommentere 5 ganger når du selv ønsker. Dette er valgfritt!
– Legge igjen mailen din i kommentarfeltet slik at jeg får kontaktet deg om du er den heldige vinneren. 

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET


 

FERDIG MED ALLE TERMINPRØVER

Hei dere! Åh så glad jeg er for å endelig ha blitt ferdig med alle terminprøvene. Jeg hadde nynorsk i dag, noe jeg mener er noe dritt og ubrukelig. Ingenting er kjipere enn å dra på en prøve når du ikke er frisk. Det var så deilig da det var overstått. Nå er det kun eksamen igjen, jeg har 5 i vente og gjett om det skremmer meg og stresser meg til tusen. I dag er det russedåp, jeg dropper alkohol når jeg ikke er frisk så blir til at jeg kun ser på. Det er fest etter dåpen så jeg får se an formen, er den grei så tar jeg meg en tur dit og heller drar hjem tidligere. Fått et godt inntrykk av at mange av dere ikke tror jeg er russ kun fordi jeg ikke har lagt ut noe bilder her om det. Eneste grunnen er fordi jeg ikke har vært på noen treff enda, vi får ikke lov til å ha på russebuksen før 1.mai, men i dag er et unntak. Jeg har nå sminket meg litt og skiftet genser fordi vet ikke. Jeg orker sjeldent å sminke meg før skolen, fordi jeg alltid ønsker å sove så lenge som mulig. Hvordan er det med dere?


Verdens deiligste genser som er fra Carlings!

INSTAGRAM FAVORITES

ALOHA. Jeg sa for litt siden at jeg gjerne kunne skrive et innlegg om instagrambrukere jeg ønsker å anbefale til dere. Derfor passer det egentlig helt perfekt å gjøre det på en dag som dette! Det vil sikkert ikke komme som noen bombe at jeg anbefaler noen brukere som kun legger ut bilder av dyr. De er bare så nydelige alle sammen! Dette er fordi jeg elsker dyr, jeg følger mange slike brukere og liker nesten alltid bildene som blir lagt ut -med mindre jeg har likt dem fra en annen bruker fra før, haha. Har du noen instagrambrukere du vil anbefale, eller ønsker å legge igjen din egen instagrambruker? Legg dem igjen her da vel så tar jeg mer enn gjerne en titt!


fridagrahn


annijor


marenviks


elisebahia


creativelyrandom


adrienneeikrem


billabonggirls


juliaglimso


adaekrem


junkyardcom


puppiesforall♥ Følg gjerne insta_animallinsta_doginsta_animaldailypuppy 

DETT I DESA

Hei dere. I går etter Albyturen gikk det ikke lang tid før jeg begynte å bli dett i desa og hoste. Burde tatt på meg skjerf og jakke, men neida. For første gang på kjempe lenge tok jeg paracet i går, jeg hater å svelge slike piller, synes det er så ekkelt. Men men satser på at jeg blir frisk fort. Har nynorskterminprøve i morgen og den må jeg på uansett hvordan formen er. Derfor tror jeg det var lurt at jeg ble hjemme i dag. Er det noe jeg må få gjort i dag så er det å ta en tur på posten for å sende unna litt bestillinger, så slappe av og bli klar for i morgen. Det skal bli så deilig å bli ferdig med den siste terminprøven som er i morgen, virkelig! Er dere andre ferdig med terminprøvene eller holder dere på med det nå?

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

Hei og god kveld! Skrev litt om dette i går, men tenkte å dele det her på bloggen i samme slengen i tilfelle noen ikke har fått det med seg. Vi har fikset en BeachItClothing instagrambruker nå så dere kan følge oss for oppdateringer og mer. Hvis dere tagger #beachitclothing på bildene deres der dere har på dere et produkt fra kolleksjonen våres gir vi deg shoutout på brukeren vår. Singletten på bilde under er et av produktene vi har i vente i kolleksjonen vår. Vi venter disse singlettene i grå, hvit og svart med forskjellig mønster. Singlettene vil koste 149 kr!! En ting jeg kan garantere dere er at designet på singlettene vil bli drit fete og at dere burde glede dere. Det gjør i hvert fall vi!

ALBYTUR

Hei! I dag ble jeg plukket ut av noen sprudlende jenter fra klassen så var vi på vei til Alby. Der gikk vi en koselig tur med frisk luft og lukten av skikkelig natur. Vi bare gikk og snakket om alt mulig, møtte på veldig mange andre spreke mennesker som var ute og gikk tur. Noe utrolig tilfeldig var av jeg møtte på 3 gamle lærere fra både ungdomskolen og barneskolen. Den ene reaksjonen min var å peke på min gamle lærer som stod rett ved siden av meg mens jeg lagde lyd, samt dette uttrykket “:O”  Det må selvfølgelig ha sett bra ut. Etter turen gikk vi på cafè og spiste god mat mens stemningen var på topp. Vi var 4 jenter som lo hele tiden, smilet var på plass og da kunne det bare ikke bli noe bedre. Kjenner jeg er sliten i ansiktet av å smile. Dagens treningsøkt, check! Jeg har handlet inn to middager til i kveld, så dette skal bli ordentlig godt. Ha en super fin søndag!


Oakley solbrillene jeg bruker kan du kjøpe på junkyard HER.

WHAT A BEAUTIFUL DAY

God kveld! Hatt en super herlig dag med Didrik og familien hans. Vi spiste på Gudegården, kjempe koselig sted! Jeg bestilte kyllingfilè med urtesaus og poteter, samme gjorde Didrik. Det smakte absolutt fantastisk. Vi satt der vel i ca 3 timer med ekstrem god stemning til bords, før vi dro videre til kinoen for å se Iron Man 3. Jeg hadde høye forventninger til Iron Man 3, syntes absolutt den holdt seg godt til forventingene mine. Denne dagen har vært så fin og klarer knapt å vente til i morgen når jeg skal på Albytur med noen av jentene fra klassen.

DAGENS OUTFIT 27.APR.13

Hallo! Det er et helt vannvittig pent vær ute at jeg ikke har sett makan. Jeg og Didrik skal nå ned til byen for å spise middag med familien hans før jeg, Didrik og Theodor stikker videre til kinoen for å se Iron Man 3. Gleder meg skikkelig til å spise god middag med den koselige familien, og så dra videre for nok en koselig kino-opplevelse. Jeg foretrekker helst å se actionfilmer på kinoen, det digger jeg. Nå som Iron Man 3 er i vente tror jeg dette topper alt. Jeg er skikkelig i hundre, den har fått så bra på terningkast. Publikum ga terningkast 6, så dette ser jeg frem til. Har noen av dere sett Iron Man 3? Uansett, ønsker dere alle sammen en flott lørdag!


Skjorte Junkyard Bukse Nelly Sko Vans Klokke Larsson&Jennings (direktelink her)

BEACHIT SOLBRILLER

Hei alle sammen. Nå kan endelig jeg og Didrik fortelle dere at solbrillene er på vei hjem til oss. De vil være tilgjengelige på nettbutikken våres om ikke lenge. Vi er super fornøyde med resultatet på solbrillene. De vil koste 129 kr og glassene har full UV-beskyttelse. De vil være tilgjengelige i 4 farger, altså som dere ser på bildene under i blå, svart, gul og hvit. Vi gleder oss veldig til å få dem! Fremdeles venter vi på olaskjorter, tanktops, sekker, smykker og iphoneveske. Noen som gleder seg?
GOD MORGEN

God morgen kjære lesere! Jeg stod opp for litt siden og snek meg ned for å lage litt frokost til meg og Didrik. Didrik lå og sov så måtte være ekstra stille, han våkner av ingenting. Ville overraske han litt denne gangen med en god frokost. Vi hadde stappe i tacoform i går, noe som er vannvittig godt. Jeg varmet opp litt av det, ettersom han elsker den maten. Så fikk jeg hjelp av mamma til å lage røre til sånn mini-lapper fordi jeg måtte holde på med å gjøre i stand det andre. Det er super flott vær ute nå, mamma ligger i solseng og griller seg ute, mens jeg og Didrik nå har kost oss med god frokost. Toppen av kaka, så ser vi på Cake Boss på Netflix. Jeg elsker det programmet!

Og som veldig mange av dere vet, ryddet jeg rommet mitt i går. Det er spørsmål fra fler om jeg kan vise rommet mitt og jeg knipset derfor noen bilder i går som jeg egentlig skulle postet i går. Uansett, rommet mitt er ikke all verdens ting, lite men det er nok plass!