ETTERLENGTET SPA DAG

Energien min er så bra om dagen og det er derfor så kjekt å ha folk rundt deg som bare får deg til å ville gjøre enda mer på kort tid. Det er rart, men Martina og jeg ender alltid opp med å gjøre spontane ting som blir spontant planlagt om dere forstår. Denne søndagen, etter vi hadde gått tur på Alby, dro vi på cafè for å unne oss noe godt etter en fin tur i naturen. Der satt vi og allerede tenkte at klokken var så lite men at vi likevel hadde fått gjort mye ut av dagen. Det tok ikke mange minutter før vi plutselig var inne på tanken om at en spa dag hadde vært helt fantastisk på en dag som dette. Da snakker vi ikke hjemmespa bare, men vi dro bokstaveligtalt til Støtvig Hotell og koste oss der en hel dag. Det er sjeldent man setter av tid til å kunne unne seg noe slikt i måneden, bare det å kose seg med å svømme, slappe av i boblebadet og avslutte med badstuebesøk. Det var så etterlengtet at jeg sa høyt til Martina at dette må vi bli flinkere til å gjøre for oss selv. Det er så billig å bare betale for å få tilgang til bademulighetene, så det er lett å sette av penger til. Droppe alkohol på byen for eksempel, og heller prioritere noe litt kjekkere, som spa.

Omgivelsene rundt hotellet i Larkollen er ubeskrivelig vakkert. Man finner en indre ro man ikke har kjent på evigheter, og den roen var alt jeg trengte den dagen.

SØNDAGSTUR

Nå er det rett før øynene mine lukker seg etter en veldig lang, men koselig dag. Jeg hadde planlagt å sove over hos Martina i kveld, men jeg fikk en telefon fra henne tidligere i dag om at det var noen endringer i planene. Til tross for en sleepover senere på kvelden, ble jeg invitert med på en hyggelig gåtur på Alby. Jeg har ikke gått tur der på vinteren før, og etter å ha sett naturen på sitt beste i dag er jeg sikker på at jeg skal tilbake dit mens snøen fremdeles ligger. Dette stedet er like fint uansett årstid, det forstod jeg i dag. Det er noe med å bare gå i skogen, uten å helt vite hvor du ender opp hen som gjør at du ender opp på de fineste stedene. Alle stiene ser så like ut, og hukommelsen kan derfor streike en gang iblant men vi kom frem til slutt! Den utsikten man har på toppen der, det er helt vannvittig. Bare veien opp dit er også helt nydelig, men det er vanskelig å det på bilder siden det er noe man bare må oppleve. Vi har vært så aktive i dag at vi ligger døde på sofaen begge to og er fornøyde med dagens innsats.

Klokken er ikke mye selvom det føles sånn, så nå skal vi få på oss en ansiktmaske hver, bleke tenner og sette på en hyggelig film. Kan det bli en bedre søndag enn dette? Det tviler jeg sterkt på.

ET MÅL SOM JEG IKKE GJENNOMFØRTE

Vel… Jeg er litt skuffet over meg selv, men likevel ikke. Det er vanskelig å forklare. Jeg gjorde som sagt en avtale med meg selv om å ha shoppestopp fra januar til april, og ja det er mange måneder. Men jeg har faktisk ikke hatt noe problemer med å ikke shoppe noe i denne perioden som jeg har kommet til nå. Til og med de rundt meg har blitt litt sjokkert over at jeg ikke har kjøpt meg noe nytt, ikke at jeg var avhengig av det før. Jeg har bare ikke hatt lysten til det, så shoppestoppet har vært ganske enkelt for min del. Jeg har gjort riktige prioriteringer på kort tid, og det merker jeg veldig på. Jeg kunne få meg selv til å tro at jeg virkelig trengte det plagget, men den stemmen i hodet mitt er borte og takk gud for det. Det kjennes som en mestringsfølelse. Kontoen min har vært så balansert takket være mitt shoppestopp og det har gjort at jeg kan slappe av i hverdagen og ikke føle meg begrenset med hva jeg kan gjøre.

Når det er sagt så var jo dette et mål jeg ikke klarte å holde på både godt og vondt. Det vonde er at jeg virkelig ville bevise meg selv om at jeg kunne ha shoppestopp i en så lang stund. Det gode er at jeg nå vet bedre hva jeg virkelig vil bruke pengene mine på, og hva som jeg personlig synes er verdt det. Så etter å ha solgt mine 2 designervesker synes jeg det var helt greit å unne meg en Acne genser. Jeg var for sent ute med å kjøpe t-skjorten i samme farge forrige gang siden den ble så raskt utsolgt. Så denne gangen tenkte jeg at det er verdt å ødelegge shoppestoppet på grunn av noe jeg virkelig liker. Det er en beige/ grønn crewneck som er litt oversized i størrelsen, akkurat sånn som jeg vil ha det.

Etter en handel på Acne Studios dro jeg videre til et PR-byrå for å snakke litt og bli mer kjent. Sånne ting synes jeg det er skikkelig koselig å bli invitert på. Så er det også så gøy å se hva en liten prat kan resultere til!

Ha en riktig god lørdag!♥

ANTREKK: RED AND PINK DETAILS

Jeg lengter etter varmere tider så mye at jeg får gåsehus av å tenke på været som er nå. Jeg er ikke glad i vinteren ellers, og nå synes jeg at den har vart ganske lenge. Det holder nå. Gi meg vår og varme – på den måten har jeg lenger utholdenhet og tålmodighet til å stå ute for å knipse bilder. Spesielt nå som jeg har kjøpt meg et nytt objektiv til kameraet mitt nå. Dette er til Sony A6000 og forskjellen med kitlinsen og 50mm linsen er helt vill. Jeg kjøpte den i går, og da var det rett ut på gaten for å teste den ut. Skarpeheten er mye bedre enn hva jeg har knipset bilder med før – men nå er det ofte kjæresten min som tar bilder av meg med sitt kamera som er bedre, så der også er forskjellen stor.

Det var litt ekstra kaldt i går, så jeg måtte kjøre på med en ziphoodie for å holde på varmen da jeg kun hadde en t-skjorte på meg. Jeg er så dårlig på å kle meg etter været når det er kaldt. Alt jeg bruker er nesten bare t-skjorter, for så enkel er jeg av meg. Men med kaldere tider så må det varmere klær til, så til en så unik kåpe som jeg har – er det bare rått med en hoodie under for å få en skikkelig streetlook som jeg er veldig fan av. Den kåpen er fremdeles det fineste jeg eier så jeg gru-gleder meg til da jeg må henge den bort mot sommeren. Det er heldigvis en stund til, så jeg skal rocke den jakken så lenge jeg kan frem til da.

Nå har jeg nesten levd et døgn uten Gossip Girl og må fortsette. Oh yes da, jeg er ho berta som ser den serien først nå. Allerede på sesong 5 og kjenner jeg gleder meg til å få tilbake det sosiale livet mitt.

Kåpe fra Acne Studios // Hettegenser fra BikBok // T-skjorte fra XX-XY // Bukse fra TopShop // Sko fra Vans // Sekk fra Zara

DETTE HAR JEG BLITT FLINKERE TIL

Jeg går nesten i surr på hva jeg skriver her på bloggen og hva jeg bare forteller til vennene mine for tiden. Det er så mye jeg har bablet om, og ting jeg har sagt jeg skal bli flinkere på som tidligere har vært et hverdagsproblem. Ofte har vi ting vi gjerne skulle ønske vi var flinkere på, uansett om det er noe stort eller lite. Jeg har sagt til meg selv kjempelenge nå at jeg skal bli flinkere til ditt og datt, men så vil man gjerne bekrefte forandringene når man først har klart de. Største løgnen jeg har fortalt meg selv og alle rundt meg er at jeg skal bli flinkere til å trene. For jeg er flink i perioder, men klarer ikke å holde det stabilt – det er skikkelig irriterende, men det er èn ting jeg ønsker å bli flinkere på. Det er litt kontraster på hva jeg ønsker å bli flinkere til. Når det gjelder treningen må jeg gi mer av meg selv, mens punktene under er noe jeg har jobbet med for å gi slipp på.

Så… hva har jeg blitt flinkere på? Jeg er på bedringenes vei til å bli litt mer naturlig enn hva jeg har vært på lenge. Jeg lot meg selv bli påvirket av sosiale medier der man basically ble fortalt at man så bedre ut med sminke. U had me once, but not twice social media.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Jeg har blitt flinkere til å ikke bruke mye sminke i hverdagen. Det har vel aldri vært snakk om mye sminke akkurat. Men nå som jeg bruker mindre så har jeg innsett hvor unødvendig mye jeg brukte før. Det trengs ikke mye til for å bare se fresh ut. Jeg fikk en liten reality check og forstod at man ikke trenger flere lag med sminke for å bli sosialt akseptert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Jeg har blitt flinkere til å la øyenbrynene mine vokse i fred og ro. Prosjektet her er bare å se hvor tykke de kan bli, og de har allerede vokst en del da jeg sammenligner de med bilder tidligere – og det er gøy. Naturlige og tykke bryn er det fineste jeg vet om, så forhåpentligvis kan jeg snart spare enda mer tid på å fikse meg (!!!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

3. Jeg har blitt flinkere til å la håret være i fred. Jeg var helt RÅ på å rette ut håret mitt før da jeg måtte rette det nesten hver eneste dag. Men hvorfor? Med rettetangen forsvant glansen, volumet og den gode følelsen av å ha friskt hår. Venninner forstod aldri hvorfor jeg rettet håret, da jeg bare hadde litt fall i det ellers. Jeg lurer sterkt på hvorfor jeg ikke bare hørte på dem fra starten av. Det er sikkert snakk om et halvt år eller mer siden sist jeg rettet det og det er så gøy å tenke på.

TAKK FOR MEG SAUDA

..du har vært så fin.

Denne helgen som nå er over har jeg gledet meg til så lenge, men mest av alt gruet meg. Kristoffer og familien hans inviterte meg med på en hyttetur her i Sauda som er tre timer nord-øst for Stavanger for å stå på ski og kose oss. Alle som kjenner meg vet at jeg ikke er født med ski på bena, og det er vel nærmere 10 år (hvis ikke mer) siden jeg har stått ordentlig på ski. Typisk meg at jeg skulle finne meg en type som er så aktiv på ski som han her. Jeg har fått testet meg skikkelig denne helgen og funnet ut at jeg er flinkere på slalom enn hva jeg er på langrenn. Det hadde jeg aldri trodd. Det var på fredagen vi gikk langrenn og meg på en sånn tur var ikke annet enn klønete da vi skulle snu og gå tilbake. Lørdagen derimot med slalomski på bena, det gikk mye bedre og jeg ble overrasket over hvor gøy jeg hadde det – selv med ski på bena og det tror jeg vil sjokkere familien min å høre. Noe som nesten slo pusten ut av meg mens vi stod i bakken var hvor pene omgivelser det var rundt oss. Desto høyere vi kom med heisen, desto penere ble det. Jeg har høydeskrekk som kanskje ikke så mange vet, så det tok meg litt baller å våge å dra lenger opp med heisen, men jeg klarte det og med godt grunnlag. Jeg hadde allerede skuffet på langrenn, så jeg kunne ikke skuffe to dager på rad. Det er en stolthet jeg kommer til å bære med meg lenge vet jeg, så mine kjære og nære – dere kommer til å bli så lei av snakket mitt fremover.

Å puste inn så frisk luft som det er her oppe, det har jeg ikke kjent på siden jeg kan huske. Det er noe med å være langt borte på en så flott hytte med en gjeng som bare ikke kan erstattes med noe annet. Det har vært så koselig i dette ski-paradiset og jeg forstår nå kunsten av å slappe av på fjellet. Vi er omgitt av en helt rå utsikt hvor enn vi ser, og å stå opp til noe slikt hver dag – det kan jeg leve med.

HEKTISK ONSDAG

(Annonse for Egmont Publishing)

Gårsdagen var vel en elsk og hatdag for veldig mange da man hyper opp valentinsdagen. Jeg skjønner at mange ikke liker denne dagen, men likevel liker jeg at man kan få èn dag bare for å vise litt ekstra kjærlighet. Jeg mener…. Skal man få roser hver dag og blakke seg på det? Heller koselig med en slik gest en sjelden gang, og for min del er det deilig å ha en dato der man kan være ekstra klisje. Jeg har selv vært singel på denne dagen før, og aldri hatt et behov for å måtte si min mening om hvor tåpelig det er med en slik dag. Jeg kunne egentlig ikke brydd meg mindre. Ja, så klart skal man vise sin kjærlighet til sin kjære hver dag, man trenger ikke en spesiell dag for å gjøre det. Men når det er sagt så synes jeg det er koselig å ha en ekstra dag i året man skjemmer hverandre bort med bare en bukett med roser og en herlig middag, akkurat som når vi viser vår kjærlighet på farsdag og morsdag. Mer trengs ikke – jeg har hvertfall ingen krav til denne dagen. Jeg ble derfor overrasket over å komme hjem til Kristoffer der han stod med hendene bak på ryggen og overrasket meg med en bukett med røde roser før han måtte på jobb. Det var litt koselig, siden jeg hadde også ordnet noen små overraskelser til da han kom hjem fra stenging. Etter hva ansiktsuttrykket hans viste, nailet jeg det ganske bra.

Tidligere på dagen gjorde jeg meg klar for et møte med kunden fra Ghost Project som var veldig produktivt. Vi kjører slike møter hver måned bare for å holde oss oppdaterte på kommende datoer, ideèr og reiser. Jeg har allerede sagt det, men det er så kult å kunne ha en stemme i dette samarbeidet og virkelig bli hørt. Det gjør meg hvertfall mer gira på å komme med ideèr og forslag til hva man kan gjøre fremover. Og uten å avsløre for mye så blir denne sommeren skikkelig bra på grunn av planene vi har satt – og det er ikke bare noe vi får nytte av dere! Gled dere sier jeg bare.

USMINKET SHOOT MED DET NYE MAGASINET

Sååå…. Jeg tror aldri jeg har hatt så mye å gjøre i løpet av en uke før, og nå er jeg litt inne i den sonen at jeg elsker det. Morsomste av alt, den har så vidt begynt og jeg har allerede gjort mye gøy! Jeg startet som sagt uken med en shoot for Svean, men allerede i går var det avtalt enda en shoot. Denne gangen for magasinet Det Nye. Jeg ble spurt av en av redaksjonssjefene for magasinet da jeg var på Premiere Pro kurs litt tilbake. Jeg ble tatt litt på sengen, men jeg svarte ja ganske fort. Det er som dere vet litt utenfor komfortsonen min, men jeg må bare utfordre meg selv for å bli en bedre utgave av meg selv. Dette er den absolutt første fotoshooten 100% usminket, så det er en første gang alt dere. Det er veldig stas å jobbe med Det Nye da jeg har kjøpt det bladet i flere år på rad, og nå skal jeg plutselig være i det. Vi ble stilt noen spørsmål for et lite intervju til denne usminket utgaven som kommer ut 19.mars – og jeg gleder meg til å se hvor flotte de andre jentene er på bildene! I tillegg sa jeg ja til å filme til 2 forskjellige klipp som skal komme ut litt senere, så jeg er ganske spent på resultatene. Jeg blacker helt ut så fort jeg blir filmet, så de minuttene jeg snakket husker jeg svært lite av haha.

Håper alle single og ikke single har en fin dag ♥

STARTER UKEN MED EN FOTOSHOOT

Jeg valgte å ta en bloggfri helg da kjæresten min kom for å tilbringe tid med meg og familien min. Det å koble ut en helg for å prioritere det, det synes jeg er veldig greit. Spesielt når han ikke har møtt familien min så mange ganger enda. Det var veldig hyggelig i helgen, og spesielt da man ser at alle har det gøy – det betyr veldig mye for meg. Lørdagen tilbringte vi hele kvelden på bowlingen der vi bokstaveligtalt ble til det stengte. Jeg har ikke sett foreldrene mine ha det så gøy på lenge, så den helgen her kommer jeg til å huske i en lang tid fremover.

Så nå som jeg er tilbake etter en liten frihelg, har jeg allerede noe nytt å fortelle dere. Jeg skulle egentlig ikke innover til Oslo før på i dag, men siden jeg ble spurt om jeg ville stille opp på en shoot i Oslo i går så kunne jeg ikke takke nei. Dere som har fulgt meg en stund vet at jeg synes det er kjempegøy å stille opp på slikt. Så derfor dro jeg innover på søndagen for å få en god natt søvn før det var opp tidlig i går for å gjøre meg klar til en shoot. Typen min og kameraten hans Christian er de som knipset bildene for en ny kolleksjon som har kommet i butikk på Svean. Det er så mye fint at det er farlig å ha shoppestopp og gå inn i den butikken å vite at du ikke kan kjøpe noe. Jeg er stolt og sjokkert over at jeg klarte å motstå fristelsene, for der er det alltid mange fristelser. Hvis jeg ikke kjøper noe i New York, så vet jeg hvor jeg kommer til å brenne alle pengene mine for å si det sånn.

Dette skulle blitt publisert i går, men med trøblete nett var det lettere sagt enn gjort.

DEN LILLE RØDE

Denne helgen her har jeg gledet meg til helt siden den ble spikret. Jeg har skiftet på sengen, støvsugd huset og tørket støv for at det skal være klart til kjærestebesøk i morgen med familien min. Men før det skal jeg på sleepover i Oslo hos min kjære Nora i kveld, som også ga meg den flotte røde sekken i julegave. Hvor flott er den ikke?! Rødfargen gjorde meg forelsket, og jeg vil begynne å gå med mer rødt kjenner jeg. Det er så tøft, pent og majestetisk synes jeg. Jeg har allerede blitt dilla på å lakke neglene mine røde, og OM jeg har fått ros for den fargen. Kanskje rød er fargen min uten at jeg egentlig har visst det? Den går jeg i hvertfall med på å teste ut. Men først skal jeg kvitte meg mer litt mer godbiter jeg har i klesskapet mitt, så følg med på Tise – @madeleinepedersenn. Jeg har blitt avhengig av å selge klær, men det er en avhengighet jeg elsker.

Forresten, denne morgenen har vært et rent kaos. Satt og kom inn på Ticketmaster 09:05 for å kjøpe Eminem billetter men “kom ingen treff” what so ever. Så leste jeg på nettet at en ny rekord er satt på at billettene ble utsolgt 09:06. Altså hvor uheldig kan man være? Men jeg hadde flaks i uflaks når jeg har så fine følgere på SnapChat, så jeg har fått ordnet billetter likevel så nå kan jeg ta meg helg! Til dere andre som var uheldige; Følg med på facebooksiden til Ticketmaster, for der er det konkurranser hvor de deler ut billetter. I tillegg har jeg hørt og lest at det ikke er umulig for at det blir lagt ut flere billetter for salg nærmere konserten. Så følg med♥

Sekken er fra Zara.