TAKK FOR ALT

Annonse for LOUDS

Det føles litt uvirkelig å skulle skrive dette blogginnlegget, for ett år har gått så utrolig fort. Jeg husker det som om det var i går, at jeg satt i baksetet i bilen til Annette etter å ha vært i møte med LOUDS og Egmont. Vi ble sendt inn på et rom uviten om hvilken kunde det var siden det var så hemmelig. Der satt det 2 flotte damer, som du så gledet seg til å fortelle oss om hvem de var. De hadde allerede valgt oss, uten at jeg skjønte dette frem til jeg ble kjørt til Nydalen etter møtet var over. Jeg forstod ikke helt hva som foregikk, og jeg skjønte at jeg var den eneste. Alle hadde allerede feiret, men jeg satt usikker i bilen og sa til Annette “Jeg håper de vil jobbe med meg”, og hun sa “Madeleine, avtalen har gått igjennom. Du er nå ambassadør for Ghost”. Ghost var dekknavnet så ingen skulle forstå noe. Det var så gøy å holde dette hemmelig så lenge, før navnet LOUDS ble bestemt. Jeg husker Annette sa til meg at jeg burde feire, men det tok ikke mange sekunder før jeg begynte å gråte og hun sa “nå får du meg til å gråte også”. Jeg tenkte aldri at noen ville velge meg utifra alle bloggerne vi har i Norge. Jeg har aldri vært den heldige, alltid vært den som har tapt gang på gang. Så å få den siste bekreftelsen i bilen, det var et spesielt øyeblikk for meg. Lite visste jeg at dette året kom til å bli mitt beste.

Å ha vært ambassadør dette året har vært spennende, lærerikt og skummelt på samme tid. Tenk at jeg og Kristine var med på dette prosjektet nesten fra starten av. Vi var med på så mange beslutninger, inkludert å lande på navnet LOUDS (!!!). Det er stort, og så forbanna kult å kunne si til personer jeg møter på. Dette året med dem har vist meg hvor mye jeg egentlig klarer å levere til kunder, og ikke minst hvor mye jeg ønsker å levere videre til nye. Jeg må også fortelle hvor glad jeg er for at de valgte meg og Kristine. To helt forskjellige jenter, men likevel to jenter som kom så godt overens. Jeg kunne ikke hatt en bedre partner i LOUDS, så jeg vil takke alle for dette – for at dere valgte oss to til å være ambassadører. Og for at dere hadde troen på oss. Det blir så spennende å følge med på LOUDS til neste år, og se hvilke mål de når.

Nå vil jeg vise dere et  bildedryss av min reise med LOUDS, slik at dere kan se hvor gøy vi har hatt det.

København – Jeg var så heldig å fikk bli med på København fashionweek for første gang.

Showroom til Vans – Vi var på innkjøp.

Showroom til Ellesse – Vi var også på innkjøp her!

LOUDS fotoshoot – Vår aller første shoot.

Berlin – Jeg ble invitert av PUMA til å reise på et Highsnobiety release event på disse skoene.

LIVE – Nettbutikken ble endelig live!

Amsterdam – Vi dro på en business tur for å treffe personene bak Colourful Rebel.

Alnabru – Vi hadde mange, og lange dager i fotoboksen for å ta produktbilder til nettbutikken.

PUMA x KENZA – Lanseringsfest for PUMA sitt samarbeid med Kenza.

Takk for at jeg fikk være en del av LOUDS i 2018, og masse lykke til videre ♥

SES I MORGEN STAVANGER

Det er en sjelden gang i året vi jentene klarer å finne en dag til å møtes, men den dagen kommer alltid. Det blir litt vanskeligere enn normalt siden en av jentene jobber som sykepleier i Trondheim mens hun andre bor i California. Vi vet at de alltid er hjemme i julen, men det er også den mest hektiske perioden. Derfor ble det denne lørdagen som passet, og klokken 10:00, fordi flere måtte på jobb om bare få timer. Vi ble enige om å ta frokost på Moments i sentrum, og det var så koselig!! Du kan bare gjette hvor mye vi hadde å prate om og ta igjen når vi kun møtes èn gang i året, hvis ikke enda sjeldnere. Det er så koselig å se at ingenting er forandret. At man enda er den samme personen til tross for at det går lang tid mellom hver gang vi møtes. Man fortsetter liksom der man slapp, og sånn synes jeg det skal være.

Etter en koselig frokost, var det rett hjem for å fortsette pakkingen. Jeg skal nemlig til Stavanger i morgen og bli der en uke, så det gleder jeg meg skikkelig til. Jeg er utrolig spent på hvordan nyttårsaften blir i år, siden jeg feirer den der. Men jeg vet at det blir koselig! Jeg er i tillegg litt stolt over meg selv for øyeblikket. Jeg har nemlig kjøpt meg en ny koffert som er mindre enn den store jeg har, men større enn håndkofferten min. Perfekt til en 7-dagers ferie. Grunnen er så enkel som at jeg ikke vil pakke med meg for mye til små reiser, men akkurat nok. Og det tror jeg at jeg har fått til denne gangen.

Ha en riktig god lørdag!!

Denne jakken er seriøst det BESTE kjøpet ever.

BRYNSLØFT OG VIPPELØFT

Reklame – sponset behandling

For nøyaktig 1 uke siden dro jeg på en behandling hos Avemo i Oslo. Det føles langt over 1 uke siden, men siden kalenderen sier så, så skal jeg ikke diskutere dette. Jeg ble kontaktet, og var så heldig å fikk denne behandlingen sponset – og det er faktisk drømmen. Å ha noen dyktige mennesker fikse vipper og øyenbryn på deg, og bare vite at det blir bra, det er fantastisk. Jeg har kun skrevet om at jeg har gjort noe slikt èn gang tidligere, men jeg har faktisk gjort det to ganger. Jeg ble så misfornøyd at jeg ville gråte, de hadde fucket opp brynene mine ved å fjerne lengden som jeg sa strengt ifra om at de ikke skulle røre. Jeg gikk derfra med korte bryn, de hadde gjort brynene mine mye rundere og til min ansiktsform så dette helt for jævlig ut. Jeg husker at jeg prøvde så hardt å være fornøyd med brynene mine, men til slutt akseptere jeg bare at de ikke var fine. Jeg kommer aldri til å gå tilbake hit mer, og vet at veldig mange andre er fornøyde etter å ha vært der. Så jeg velger å ikke gå ut med navn på stedet, og heller tenke at personen som utførte behandlingen på meg hadde uflaks med meg.

Jeg var derfor litt redd for å dra på behandling hos Avemo, men jeg sa ifra om at lengden ikke skulle røres og at hun heller kunne fjerne hår som absolutt ikke hørte hjemme rundt brynene. Underveis tok hun vippeløft på meg, noe jeg aldri har gjort før. Det var kjemperart, men utrolig deilig å bare ha øynene lukket så lenge og vite at noen skulle gjøre deg fin igjen. Marlene som jeg hadde, sa vi var ferdige og at jeg kunne se meg i speilet. Jeg ble helt paff for jeg visste at jeg hadde bryn og vipper, men ikke at et resultat kunne bli så bra. Det var en stor lettelse også, for endelig vet jeg om et sted som hører på hva jeg sier og jobber med det de kan.


De scoret allerede høyt så fort jeg skjønte at Avemo lå rett over trikken på Solli plass.

Dette er flinke Marlene som utførte behandlingen på meg.

Jeg synes dette ser så sykt ut!! Jeg blir så fascinert at jeg har zoomet inn på dette bildet sikkert 50 ganger nå.


FØR: 


ETTER:


Tenk at jeg ikke har noe på verken brynene eller vippene her (!!!).

MIN FEIRING

Lite visste jeg at dette innlegget aldri ble publisert før jeg gikk inn nå, og blogge om en behandling jeg har tatt nylig. Så derfor får det innlegget vente til i morgen, så julebildene ikke blir mer forsinket her på bloggen haha… I år bestemte jeg meg for å ta det helt med ro, ikke stresse med å ta bilder, dokumentere alt eller være på sosiale medier. Jeg ville heller være til stedet, og ikke konstant føle at jeg måtte dokumentere til jobben min. På julaften ville jeg ha fri. Vi er en familie som ikke er så opptatt av å dokumentere alt. Det sier litt når nesten ingen i familien min er på sosiale medier, og det elsker jeg. De er holder fast til den gamle generasjonen, den generasjonen jeg skulle ønske jeg levde i. Jeg føler jeg lever i feil tid, det har jeg alltid sagt til søsteren min. Og det rare? Hun føler det samme. Vi er så forskjellige, men likevel så like når det kommer til verdier og syn på ting. Vi kan diskutere om så mange forskjellige temaer, og likevel føles det ut som om vi prater med oss selv pga enigheten. Det er rart, men også en stor lettelse å vite at noen tenker likt som deg.

Så til tross for en lite-dokumentert julaften i år – dokumenterte jeg noe. Rett og slett for å ha noe å vise dere, det er tross alt jobben min, til syvende og sist. Vi feiret julaften hos mommo, en intim feiring med 5 stykker inkludert meg selv og det var deilig. En rolig, koselig og avslappende dag. Vi så på julefilmer, spiste mye Twist (der daimen alltid er det første som blir spist opp), og spiste kalkun til middag. Man kjenner at ingen vil være den første til å nevne gavene, selvom det klør i fingrene etter å åpne dem. I år var det mamma som ikke klarte å holde ut lenger, og da var det i gang. For hver eneste jul som går, blir gavene bedre. Ikke dyrere, men vi blir mer kreative og forstår mer hva de andre har lyst på. Jeg gleder meg til å vise dere alt det fine jeg fikk, for det var mye!♥

Håper dere hadde en fin feiring, og at dere er klare for å kicke ass i 2019.

JUST MY LUCK

Annonse for LOUDS

Gårsdagen er vel overstått og det var SÅ koselig å feire med familien. Jeg tok litt, men ikke mange bilder – så de kommer på bloggen i morgen. Dette er første gang jeg ikke har postet noen julebilder på bloggen enda, og det føles så feil. Det er som om jeg bare kjenner at det mangler, så i morgen kommer det litt mer julestemning. Jeg skal innrømme at jeg har vært litt lat på denne fronten, til tross for at jeg har hatt så mye julestemning i går. Jeg ba om et julemirakel på lørdag, i håp om at jeg skulle være frisk på julaften, men frisk ble jeg ikke, den ble verken bedre eller verre. Og det var jeg ganske fornøyd med, slik at smaksløkene mine ikke forsvant midt i all den gode julematen. Det tror jeg er det verste med å bli syk i julen! Så flaks som jeg har, har formen blitt enda verre i dag og alle kan herved kalle meg Rudolf. Jeg er kronisk rød på nesen året rundt, men når jeg blir dårlig, da er det helt vilt hvor rød nesen min blir. Jeg skjønner ikke at det går an egentlig, haha. På grunn av en sår hals, rød nese og øyne som renner, skal jeg tilbringe hele denne dagen i sengen med julefilmer. Det er absolutt ikke det verste, så det er egentlig ganske ok å være syk i dag. Jeg håper bare på at jeg er frisk til i morgen, da jeg skal vorse med jentene mine og dra ut på byen. Det er virkelig ikke noe jeg vil gå glipp av, så i dag skal det jobbes med å bli frisk.

Jeg vil også bare tipse dere om romjulssalget LOUDS  har nå. De tjuvstartet for noen dager siden, men det er ennå sååå mange flotte produkter som er på salgs til en god pris. Flere av mine favoritter er også på salg, og det er litt stas. Noen av produktene er satt ned så mye at man nesten lurer på om det er gjort en feil, så her kan du gjøre flere kupp! Skulle du lure på noe angående noen av produktene, så er det bare å spørre.

Trykk HER for å komme til salget♥
Min fine kosegenser finner du HER.

FRISK PUST

Det er helt utrolig hvor fort dagene går, bare for noen dager siden føltes så uendelig lenge til julaften, men nå er den plutselig her. Det er en periode i desember som bare står helt stille, og så begynner julerushet for fullt. Det jeg har stresset mest med er å klare å holde det ryddig mens det er gaver overalt, pakkepapir, teip og alt mulig dilldall. Vi har vært på en liten kjøretur i dag for å levere alle julegaver til resten av familien, og siste stoppet var nede hos mormor. Vi feirer nemlig julaften hos henne i år, akkurat som i fjor og det var den største gaveleveringen. Jeg blir like sjokkert hvert år over å se hvor mange gaver det virkelig er, og det synes jeg er så koselig. Det er først da jeg begynner å legge gavene under juletreet, at jeg virkelig kjenner på julefølelsen, og den er god. Etter besøket hos mommo, som vi kaller hun, dro jeg rett hjem for å se på julefilmer og det er stort sett det eneste jeg har gjort i dag. Jeg har blitt litt forkjølet, som jeg kjente på da jeg våknet i dag morges, så det er et mirakel som det er helt borte i morgen. Men jeg krysser fingrene!

Her som dagen gikk jeg og Martina en tur i skogen, bare får å få litt frisk luft og en litt avlastning for kroppen. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke gjør dette mye oftere, når det er så bra for meg. Det er så kjekt, og litt ekstra gøy når man har med Hope på turen òg. Noe annet som var kjekt, var at jeg endelig fikk brukt den nye fleece genseren min fra Patagonia. Altså GUD som jeg elsker den genseren. Et av mine beste kjøp på leeeenge.
I morgen har nok alle det ganske hektisk, og ikke sjekker mobilen så mye – så jeg vil derfor bruke denne anledningen til å si riktig god jul til dere alle♥

TJUVSTART PÅ ROMJULSSALGET

Annonse for LOUDS

Denne helgen tilbringer jeg med Kristoffer siden han endelig er ferdig med alt av eksamener og jeg endelig kan få mer oppmerksomhet igjen. Så siden det var min tur til å ordne en datenight, tok jeg han med på en romantisk middag på Delicatessen på Aker Brygge i går. Han har aldri vært der før, og det er nesten sprøtt å tenke på, siden han elsker sånn tapas plasser der du bestiller flere forskjellige retter. Til neste gang har jeg lært at det holder å bestille maks 3 retter per person, og ikke 4. Det blir akkurat for mye, når du hiver ned på brød med aioli ved siden av. Og mitt problem her; Jeg elsker brød og aioli, jeg klarer nesten ikke å slutte å spise før det er tomt. Vi begge trengte denne kvelden, bare kose oss skikkelig og være oss to igjen. Vi satt der til klokken ble nærmere 22:30, og så bestemte vi oss for å gå på Vèritè, som ligger rett ved, for å ta en god drink. Og så komme oss i sengs da jeg måtte stå opp tidlig i dag for å få gjort unna litt ting.

LOUDS tjuvstarter romjulssalget allerede nå i dag, og dere aaaaner ikke hvor mye jeg elsker salg. Nå er det dessverre ikke en sjanse å få det før 24.desember, men unn deg en ekstra gave denne julen – for salget blir bare bedre og bedre desto lenger du blar. Personlig ble jeg sjokkert selv over hvilke varer de har satt ned, for det er over 700 varer som er på salg mellom alt fra 25%-70%. Og enda sykere, så er det flere av mine favoritter som er satt ned ganske mye i pris også, da mener jeg mye. Så derfor tenkte jeg å slenge inn mine favoritter som er på salg, slik at dere har muligheten til å kapre disse produktene før de er utsolgt.

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL ROMJULSSALGET♥


Samsøe jakke HER. Før: 1999 kroner – Nå: 1500 kroner.
Puma sko HER. Før: 1000 kroner – Nå: 600 kroner.

Wesc skjorte HER. Før: 1200 kroner – Nå 600 kroner.
Puma sko HER. Før: 999 kroner – Nå: 600 kroner.

Samsøe jakke HER. Før: 2499 kroner – Nå: 1800 kroner.

Helly Hansen t-skjorte HER. Før: 399 kroner – Nå: 200 kroner.

ANTREKK: TURTLENECK

Jeg skal gi meg selv en velfortjent klapp på skulderen for at jeg klarer å slå to fluer i smekk om dagen, det er ikke ofte. Men i jobbsammenhengen, så har jeg begynt å tenke litt mer kreativt. Litt utenfor boksen, så jeg faktisk får dokumentert mer innhold til sosiale medier. I disse triste, grå og kalde dagene der man så vidt rekker å oppleve dagen mens det ennå er lyst, så er det spesielt viktig for oss influencere å gripe dagen mens vi enda kan, og det enda er lyst ute. Det er like kjipt og hardt hvert år synes jeg, og jeg blir ikke klok på det. Heldigvis har jeg kommet inn i en liten rutine nå, som gjør det lettere for meg å få gjort unna bilder og slikt, så jeg kan slappe litt mer av. Og dette gjorde jeg senest i går, takket være litt hjelp! Jeg trengte å få knipset noen bilder for en kunde, der deadlinen var samme dagen. Litt stressende kan man si! Det skjer veldig sjeldent at jeg er så sent ute, men med så mange annonseposter som skal ut i desember, blir det litt sånn nå. Noen dager får du til alt (som i går), mens andre dager går alt til helvete. Den dagen kom i dag, skal jeg fortelle dere. Noen dårlige nyheter, men det ordner seg alltid. Uansett hva.

Jeg kan ikke telle hvor mange ganger dere ser meg i denne genseren med høy hals. Den er bare så god og myk! Jeg slenger den på meg om jeg skal ha på en hettegenser, college genser eller oversized t-skjorte. Den går faktisk til absolutt alt med sin fine off-white farge, som jeg elsker. Men i går var den så pen alene, til en av mine nyeste bukser.

Nesten sprøtt at gåsehuden min ikke synes igjennom denne genseren, for FY det var kaldt.Genser fra Riccovero // Bukse fra Zara // Sko fra Acne Studios

EN LITEN SKATT

De siste nettene har jeg sovet dårlig, og det skyldes formen min som har vært midt på treet i det siste. Energien min er sporløst forsvunnet igjen, min uvanlige hodepine har kommet tilbake og det passer ganske dårlig at dette skal komme rett før jul. Heldigvis håper jeg at denne formen er bedre snart, nå som jeg prøver å bli frisk ved å være hjemme og bare slappe av. Samt å ikke overbooke meg selv med ting og tang, som jeg ellers er veldig flink til å gjøre. Derfor, mens jeg er hjemme, så ser jeg på julefilmer, romantiske filmer, morsomme filmer og you name it – kun så jeg kan føle meg litt bedre og være glad mens formen prøver ødelegge litt for meg. Jeg har sett så uendelig mange filmer på Netflix den siste tiden, nesten så mange at jeg kan si at jeg har rundet alle julefilmene som ligger ute der. Men jeg er ikke helt i mål enda, men veldig veldig snart haha.

I november hadde jeg bursdag, og jeg fikk så mange flotte gaver jeg knapt klarer å vente med å få prøve ut nærmere våren.  Men til da, skal jeg storkose meg med en av de andre flotte gavene jeg også fikk – nemlig den søte vesken fra Moschino fra mamma og pappa. Gjennom livet mitt har jeg gått fra å elske vesker, til å hate og selge alle jeg har, til å nå elske vesker igjen. Jeg kan ikke forstå hva jeg har tenkt med alle de gangene jeg har solgt mange av skattene mine, men èn ting er sikkert. Min nye lille skatt skal ingen steder. Og apropos vesker; Jeg sjekker daglig ut Zalando for nyheter der, for utvalget deres på vesker er helt sinnsykt rett og slett. Jeg kan bla i evigheter, og likevel finne nye skatter hele tiden. Så det er et lite tips til dere som er på utkikk etter nye vesker

L O V E      M O S C H I N O

SHOE SHAME

Annonse for LOUDS

For meg som er en sneaker jente, og konstant møkker de til, er det veldig viktig å ha riktig skopleie for å oppbevare fargen og følelsen av nye, hvite sneakers. Ingenting er som en kompliment fra venner som høres slik ut “skoene dine er alltid rene, hvordan får du det til?”. Det er ingen snarveier til rene sko, og alt handler om hvordan du behandler skoene dine. Jeg skal innrømme at det skjærer i hjertet mitt av å se andre sneakers nærmest ugjenkjennelige siden de er så møkkete. Og som oftest får jeg som svar at eierne ikke vet hva de kan gjøre for å få de rene igjen. Det eneste jeg tenker da er rett og slett latskap, for det tar deg bare noen minutter å gjøre de rene igjen – men det spørs også helt på hvilken skopleie du velger. Jeg har vært borte i mye forskjellig innen skopleie, men det jeg har savnet er å få alt jeg behøver hos et og samme merke. Det var derfor så artig å få forslag om å skrive om en ny skopleie jeg ikke har hørt om før, Shoe Shame. Jeg fikk beskjed om at pakningen (utseendet) på skopleien var sexy – og da ble jeg med en gang nysgjerrig. Jeg klarte ikke å forstå hvordan noen kunne få dette til å se sexy ut, før jeg faktisk åpnet esken alt kom i og jeg med en gang forstod hvorfor. Pakningen er så kul at det glir rett inn som interiør hos meg. Det stilrene designet og gulfargen som gjør mye, gjør også veldig mye på bilder OG i hjemmet. Vanligvis er dette noe man helst legger bort i en skuff for å ikke synes, men dette er noe jeg absolutt kunne satt frem på hyllene mine slik at de alltid er synlige. 

Jeg tenkte det kunne være litt gøy å bare dele litt steg for steg med dere, om hvordan dere bruker de forskjellige produktene – så dere kanskje lettere vet hva dere trenger. Så nå skal jeg vise dere alle produktene fra Shoe Shame.

S H O E   S H A M E

Lose the dirt HER

Har du fått flekker på skoene, så er denne en god redning. Her påfører du gel på sko-børsten, dypper den i vann og deretter skrubber skoen til du ser flekkene går av. Ta så en serviett (eller håndkle), tørk av overflaten og la skoen lufttørke.

Remember white HER

Denne er min personlige redning til alle mine hvite sko som har fått riper/ møkk som sitter dønn fast. Her rengjør du først skoen for det du klarer å få av, rister flasken og påfører dette på områdene som trengs å finpusses. Denne skal også lufttørkes, så er skoene så gode som nye. Denne bruker jeg spesielt på yttersålen som alltid blir møkkete og slitt.

Shoe Shield  HER

Dette er vanlig impregnering som de fleste kjenner til. Rist flasken og spray på skoen, gjenta dette etter 30 minutter for best resultat. Og la skoene tørke i 24 timer før bruk.

 

Sweet feet HER

Sko deo er så undervurdert at jeg får ikke sagt det nok!!! Dette bruker jeg på alle mine sko, fordi jeg liker at skoene mine lukter godt og føles rene. Her sprayer du på innsiden av skoen, og lar den lufttørke – og så er du good to go. Kjempeenkelt!

Wipe and walk HER & Brush it off HER

Å ha cleaning wipes til sko er ganske lurt å ha, så du slipper å bruke tørkepapir som flasser av og håndkler du helst vil bruke til kroppen din. Noe som også er lurt å ha er en børste, slik at du får skrubbet skoen ordentlig for møkk.


Lose the dirt Kit HER

Det kommer også et Kit hvor det følger med det du trenger for å holde skoene rene.