HA EN FIN KVELD

Wadduuup! Jeg har helt ærlig ikke gjort en dritt i dag. De fleste stikker vel på fester nå ettersom det er natt til 1.mai? Hadde egentlig tenkt selv, men sengen min ville ikke at jeg skulle dra. Derfor kommer Didrik til meg senere i kveld så skal vi se film og kose oss med brownies osv langt utover natten.


Fotograf: Jeanett Haslien
 

PAKKE FRA JUNKYARD.NO

Halla! I dag hadde jeg termin i matte, det gikk helt greit. Dropper å forvente noe slik at jeg ikke blir skuffet! Jeg fikk melding på mobilen om at varene fra junkyard.no hadde kommet frem, så da dro jeg rett fra skolen og opp til posten for å hente pakken. Jeg pakket det opp med en gang jeg kom inn døren og jeg er helt speechless. Jeg elsker capsen, lua og genseren. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd enn det jeg er nå. Sjekk ut nettsiden deres junkyard.no -Du vil ikke angre ett sekund!FARGET TUPPENE ROSA

Alohaa! Nå har jeg kommet hjem fra bursdagen til farmor som var på Afrodite. Maten der er helt fantastisk!! Etter vi hadde spist oss gode og mette, tok veien videre til farmor og farfar hvor vi ble servert masse gode kaker og frukt. Så er det noen her hjemme som har farget tuppene rosa, nemlig sis!
 

FOTO OPPGAVE

Halla! Nå har jeg kommet hjem fra en dag med Thomas og gutta. Startet dagen med å dra til Larkollen hvor jeg skulle stå modell for Thomas som har en foto oppgave som skal være ferdig til tirsdagen. Etter vi var ferdig dro vi ned på Campino med resten av gutta og bare slappet av mens vi spiste oss mette på usunn mat! – Dette skulle ha blitt postet i går. Men blogg.no har vært helt i klikk hos meg i hele går så fikk ikke gjort noe med det, dessverre. Men håper dere i hvertfall har hatt en fin helg!

Sneakpeak av bildene som er uredigerte:

GOD HELG

Halla! Ønsker alle sammen en riktig god helg. Didrik overnattet hos meg i natt, noe som jeg elsker. Ingenting søtere enn å våkne opp til det søte ansiktet hans og den hese stemmen. Bare meg eller er det ganske deilig å høre stemmen til gutter når de er trøtte om morningen? Didrik og Sondre kommer snart, og da skal vi nok ut å spise! Håper på Moss sushi eller kebab mat. Jeg er så sunn i grunn, hihi.BOARDSHOP.NO

Alohaaa! Åh det er så deilig med fri ettersom andre elever har termin prøver osv. Jeg har termin prøve nå til mandag og jeg vet allerede hvor dårlig det kommer til å gå. Jeg sov til litt over to i dag, det var ganske deilig. Så har jeg siklet litt over noen klær på boardshop.no og tenkte jeg kunne vise dere dem!!
DAGENS INNKJØP 26.APR.12

Halla! I dag var det 30% salg på Mosseporten så da lurte pappa på om jeg og Caroline ville bli med dit for å se på litt klær. Jeg syns egentlig ikke det var så mye bra der, men kjøpte en genser jeg har likt en kort stund nå og svart bukse som jeg har vært keen på ganske lenge i tilegg til litt undertøy, hihihi.


Genser Carlings 139kr Bukse Cubus 209kr
 

VINN 4 VALGFRIE PRODUKTER FRA DOBB.NO

Halla! I samarbeid med dobb.no skal jeg nå holde en utrolig stilig konkurranse hvor du kan gå inn på siden deres dobb.no og velge ut hele 4 valgfrie produkter og legg dem inn på kommentar på innlegget. Alt du trenger å gjøre for å kunne delta i denne konkurransen er å gå inn på facebooksiden og like den. I tilegg til at du skriver at du har likt siden og legger igjen navn og mail. Masse lykke til alle sammen!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET