OSLO

Hei lesere! Jeg har hatt veldig dårlig tid på å blogge i dag ettersom jeg har brukt flere timer på å fikse meg. Tok ca 30 minutter på å bare få på den dumme eyelineren jeg aldri klarer. Hvorfor orker jeg å prøve… Jeg fikk det til, men herlighet at det tar så lang tid på meg. Jeg har også krøllet håret, vært litt usikker på hva jeg skal ha på men det fant jeg ut av! Jeg blogger bedre i morgen, jeg rekker ikke i dag fordi vi jentene skal til Oslo på russefesten til Divinus2014.

CHRISTMAS SPIRIT

Selv om den kommer 1 mnd tidligere, er det deilig å ha fått julefølelsen. Jenta som ikke har hatt det siden hun var liten. Jeg har fått den uten snøen, men de mørke tidene har kommet og julen nærmer seg. Bare tanken på julen, desember, gjør at jeg gleder meg så innmari mye at jeg bare vil hoppe over november (unntatt bursdagen min) og starte rett på desember. Jeg vil at denne julen skal blir som jeg alltid har forestilt meg. Nærmest perfekt, som på bildene. Jeg mååå begynne med å lage julekaker, og få inspirasjonen til å lage det. Det hjelper ekstra på julefølelsen. Jeg har lovt meg selv at i år, da skal jeg få samlet jentene mine og få hatt en ordentlig julekveld med masse kos. Julestemning, den kommer i år.




300 KRONER AVSLAG PÅ ALLE SNOWBOARDJAKKER

Er det èn ting som har blitt nevnt flere ganger i kommentarfeltet mitt så er det vinterjakker. Om jeg kan tipse dere om nettbutikker med kule vinterjakker. Det passer derfor perfekt å skrive dette innlegget i dag. Junkyard kjører nå 300 kroner avslag på alle snowboardjakker. Det er ganske greit å få en jakke 300 kroner billigere, da er det 300 kr du kan bruke på noe annet. Jeg tok meg derfor litt tid til å sjekke ut alle disse snowboardjakkene og fant 4 stk som jeg likte veldig godt. Link under bildene!

TRYKK HER FOR Å KOMME TIL SNOWBOARDJAKKENE PÅ JUNKYARD 


Analog snowboard jakke her // Oakley snowboardjakke her


Saga snowboardjakke her // Neff snowboardjakke her

MANDAGSKVELD

Før vi dro til Cecilie måtte vi stoppe innom butikken for å handle litt godt der som vi kunne kose oss med. Det tok ikke mange minutter etter vi hadde kommet inn døren som vi satt inn en Ristorante pizza, de er så gode og jeg elsker den tynne bunnen, gjør dere? Jeg er helt forelsket i huset til Cecilie og moren hennes. Det er så moderne både utenifra og innenifra. Hvis jeg skal velge et favorittrom hos Cecilie så er det kjøkkenet uten tvil. Jeg har alltid likt kjøkken veldig godt, kanskje fordi jeg selv synes det er gøy å lage mat. Da er det jo helt fantastisk å kunne lage mat i et så pent, stort og ryddig kjøkken som dette. Dette er nok drømmekjøkkenet mitt faktisk, tenk at den lille røde veggen kan gjøre så mye forskjell.

Jeg kan faktisk ikke tro at jeg var hos Cecilie i litt over 6 timer i går, det gikk så vannvittig fort men herlighet. Så mye vi hadde å snakke om skulle det kanskje blitt flere timer. Men det ble ganske sent så det var greit å komme hjem til sengen sin – og et nytt ferdig montert skrivebord. Jeg er stor fornøyd! 

KOSEKVELD

Hei dere! Dessverre ble shooten i går brått avlyst etter at makeup stylisten hadde hatt et uhell. Så masse god bedring til Christine. Men da får jeg bare glede meg enda mer til neste gang, og det har jeg ingenting i mot. Ettersom jeg er inne på glede, tusen hjertelig takk for alle kommentarene i det siste. Dere har vært så snille mot meg og det vil jeg bare takke så mye for.


18:00 blir jeg hentet av Cecilie og da er vi klare for en jentekveld hos hun. Jeg gleder meg utrolig mye og det er fordi jeg ikke har vært hos hun på flere år faktisk!!! Tenk at det har gått så fort. I kveld skal vi jaggu meg kose oss mye og lage noe godt. Siste gangen jeg var hos hun tror jeg var den gangen jeg hoppet ned fra 2 eller 3 etasje ned i snøen på vinteren, men uheldige meg hoppet akkurat det stedet hvor det så ut til å være ganske mye snø, men landet hardt. Haltet vel i over 1 mnd, og har ødelagt noe i kjeven min  etter at jeg smalt det i snøen så det knaker hvis jeg gjesper og ler høyt. Lærepenge for livet! Har du fått deg en lærepenge for livet? Fortell! 


Bilde er ikke fra i dag.

YESTERDAY

I går var jeg med Ida, det er så deilig at hun har fått lappen for nå kan vi være mye oftere sammen. Vi var hjemme hos Ida og hun lagde utrolig god smoothie. Åh, jeg vil lage den smoothien i dag også. Den var med jordbær, bingebær, banan og yoghurt. Vi så litt på lørdagsfilmen, 50 first dates. Den er så fin og trist på en positiv måte. Vi kjøpte kebabtallerken senere på kvelden og storkoste oss med den. Jeg spiser sjeldent kebab, kanskje bare noen få ganger i året faktisk. Er ikke noe jeg er så veldig glad i, blir fort lei det. Men når jeg først spiser det etter noen mnd, da smaker det kjempe godt.

I dag maler pappa siste strøket på rommet mitt, han liker å gjøre det selv så jeg er ikke til hjelp noe jeg hater. Om bare noen timer skal jeg til Sarpsborg for å ha en shoot hos Jeanett Haslien. Jeg hadde en shoot der for litt siden, men hun ville fortsette på den i dag og det takket jeg ikke nei til. Så dette skal bli en artig søndag! Sjekk ut bloggen til Jeanett >HER<.

Nå som det er søndag regner jeg med at mange ikke har fått sett den nyeste videobloggen,  trykk >her< for å se den. 

GIRLSNIGHT

I går skulle jeg og Ida til Anni for å kose oss litt hos hun, koste oss mye for å si det sånn. Vi dro ned til byen for å handle inn varene vi trengte og startet med maten med en gang vi kom inn døren. Vi bestemte oss for å lage hjemmelagde gratinerte poteter med grønnsaker, viltsaus og kylling. Utrolig deilig å ha en så mektig middag egentlig. Jeg tror vi hadde pauser fra maten 3-4 ganger før vi satt oss ned ved bordet og spiste nok en gang. Alt ble borte, og det på kun 3 stk. 

Anni bor for seg selv, og de har shinet leiligheten helt sinnsykt de siste to dagene. Resultatet var vilt. Utrolig pent det har blitt og jeg bare elsker leiligheten hennes. Så hjemmekoselig og klassisk! Det er så enkelt, men likevel gjør detaljene det så pent. Hva gjorde dere i går?

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 1

I natt satt jeg og redigerte videobloggen, tok en stund før Didrik fant et nedlastningsprogram som faktisk fungerte med å convertere filene. Jeg aner ikke hva det er, men det må være noe med kameraet mitt. Får ta en tur ned på JapanPhoto og spørre om hjelp. Før kunne jeg overføre videoene direkte til pcen og legge dem rett inn i redigeringsprogrammet, men nå må jeg convertere hver eneste fil. Kvaliteten er drit bra mens jeg filmer, men når jeg overfører dem til pcen og spiller dem av blir kvaliteten helt forferdelig dårlig. 

Vil beklage for den utrolig dårlige kvaliteten, den ble jo bare enda verre på youtube og på bloggen. Herregud det er flaut å være blogger nå, klarer ikke engang å lage en film med god kvalitet. Må få hjelp med dette fortest mulig – men tven er heldigvis slått av denne gangen.

 

PHOTOSHOOT PART 2

Da har jeg fått bildene fra del 2 på fotoshooten jeg hadde i Oslo med >Gilan< og hennes mann. Jeg synes stedet vi tok disse bildene på var helt syyykt vakkert og det hjalp bildene mye ser jeg. Dino, mannen til Gilan, holder på med å redigere filmen som er en “behind the scenes” film. Så dette kommer til å bli veldig spennende, jeg har jo ikke sett noen klipp så det blir gøy å se hvordan jeg selv holder på. Jeg har fått noen sneakpeek bilder på det, og jeg er kjempe gira.


Diamant-playsuiten er herfra.
 

DAGENS ANTREKK 24.OKT.13

I dag er nesten alle speilbitene på veggen min borte, gjenstår kun de som er bak skrivebordet mitt nå så får jeg malt veggene hvite. Må selfølgelig fjerne alt fra veggene mine, hvorfor må jeg ha så mye dilldall?! Fikk en glad-melding i dag òg. Møblene mine har kommet, vet ikke om det er snakk om alle sammen men bedre enn null. Fikk beskjed om at det ville ta 3 uker, og nå har det gått mindre enn èn uke så det kan jeg virkelig ikke klage på. 


For første gang jeg har på meg lave converse sko, hvorfor jeg ikke har skaffet meg dette tidligere vet jeg ikke. Det må jo være det deiligste jeg har brukt på bena på kjempe lenge. Jeg tror jeg liker lave converse sko best nå. Mindre å knyte, kjappere å få dem på seg, ankelsokkene glir ikke av og det bare ser ganske bra ut synes jeg. Hva synes dere, lave eller høye converse sko?


Skjorte fra BikBok // Hettegenser fra Junkyard // Bukse fra GinaTricot // Sko fra Ellos // Klokke fra DanielWellington // Lue fra MadLady // Solbriller fra ShopZerouv