GONNA GET DOWN ON FRIDAY

Flo Rida – Good Feeling

Halla! Nå ligger jeg i senga og slappera med Kinga. Vi har vært i butikken for å hamstre inn det vi trenger for å overleve denne fredagen. På vei hjem kom det en gutt syklende som ikke så forover så han holdt på å sykle rett på meg. Endte opp med at han fikk refleks og svingte unna mens jeg og Kinga brøt sammen i latter. Trodde serr jeg skulle bli sykla ned. Haha, fyttikatta…. Kos dere videre i kveld!


Bolle på Ica Maxi!

<3

En litt trøtt jente.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Har du fått en bra start på høstferien ?

– Vi snakkes ! <3

ALOHA VACATION

Miike Snow – Silvia Robotberget Remix (Credz til Kasper)

You know what day it is, it’s friday!!! Enda bedre, det er endelig høstferie. Husker med en gang sommerferien var over gleda jeg meg allerede til høstferien like a boss, haha. Det er kung det! Jeg er så klar til å bare slappe av, sove lenge og ahhh. Elsker ferie. Har ingen planer, tar det som det kommer. Ps! Kinga kommer en tur senere i dag, glæd mæ. DERE FÅR HA EN HÆFTIG BRA HØSTFERIE!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du noen planer for hva du skal gjøre i høstferien ?

– Vi snakkes ! <3

LEGENDARISK HÅRFRISYRE

Halla! På skolen i dag hadde jeg ett av mine flotteste øyeblikk. Jeg lagde nemlig en legendarisk hårfrisyre. Helt sant. Fikk så mange fine komplimenter om at jeg kommer til å bli en profosjonell frisør. Ett bildet sier mer enn tusen ord, dette sa ett tusen og ett ord. Bare sjekk ut frisyren selv!!


Modell: Christine Jokkerud

Hva syns du om bildet ?
Hva syns du om min legendariske hårfrisyre ?

– Vi snakkes ! <3

I FEEL HAPPINESS

Jae-R – My X (Credz til Kasper)

Halla! Jeg er så glad og fornøyd for tiden. Alt er så bra, ingen problemer, kun positive tanker som svever rundt omkring. Lol, skal slutte å være poetisk. Haha. Men en liten hake, har dere lagt merke til at så fort alt er perfekt tar det kun noen få øyeblikk før det snur? I’m not gonna let that happend this time, just watch me. Jeg har det for bra til at noe skal skje. Nå skal jeg slappe av med Home And Away! XOXO

Hva syns du om sangen & bildet ?
Hvordan har du det for tiden & følger du med på noen serier ?

– Vi snakkes ! <3

DAGENS INNKJØP 28.SEP.11

LMFAO Feat Natalia Kills – Champagne Showers

Halla! Ahhhhhhhh, fant den digge jakka. Var ingen tvil om at jeg visste jeg kom til å kjøpe den. Jeg tok turen innom Laundry først, men der var det kun tynne snowboard jakker. Derfor anbefalte pappa puzenmin om å stikke en tur innom Anton. Og halla! Der fant jeg jakka mi. En ganske blid og fornøyd jente her nå. Enda bedre, den var på tilbud. Gleder meg veldig til da jeg kan starte å bruke den. Hihi.


Jakke Anton 1249kr (orginal pris 2499kr) Bukse Cubus 199kr

Hva syns du om sangen & bildet ?
Likte du det nye innkjøpet mitt & hva syns du om jakka ?

– Vi snakkes ! <3

VINTERJAKKE

Two Door Cinema Club – Eat That Up , It’s Good For You

Halla! Nå har jeg fått snakket med pappa og vi skal snart ut å se på en ny vinterjakke til meg. Mamma har lenge sagt at den gule dc jakka mi er støgg som juling og at ho vil at jeg skal ha en ny. Snille mamma… Men jeg har sagt at jeg ikke trenger det, før nå. Håper jeg finner noen digge jakker. Hvis ikke får jeg vel ta en harry tur til Sverige. Hadde ikke vært gærnt det heller, favoritt butikken min er jo der!

Hva syns du om sangen & bildet ?
Har du begynt letingen etter vinterjakke ?

– Vi snakkes ! <3

POKEMÒN NAILS

Halla! Jeg har vært litt kvalm i dag så har tatt det litt med ro. Kom plutselig på at det er evigheter siden jeg har postet innlegg hvor jeg mekker noe på neglene mine. Derfor satte jeg meg ned i stad og prøvde meg på pokemòn nails. Det ser helt noob ut, kanskje fordi det faktisk er første gangen. Haha!

Hva syns du om bildene ?
Likte du pokemòn neglene mine ?

– Vi snakkes ! <3

I WISH MY DREAM CAME TRUE

Frank Ocean – Nature Feels

Halla! Jeg har hatt denne drømmen siden…. lenge i hvertfall. Drømmen min er å få sjangsen til å lære meg å surfe. Surfe på bølgene og bare høret vannet i ørene dine. Ahh! Den dagen jeg lærer meg det eller får sjangsen, det smilet kommer til å sitte stuck der. Faren min var en surfer før, og det er sinnsykt tøft å tenke på! Han måtte gi seg pga han fikk lungebetennelse og andre problemer. Vi skal til syden neste år, og hele familien er greit lei Tyrkia. Nå har jeg endelig sjangsen til å komme med noen forslag, hihi.

Forslagene vil selfølgelig innebære ett sted med mulighet til surfing. Portugal, Hawaii og California er fristende. Men mamma liker ikke å reise langt… Har dere noen forslag så gjerne kom med dem!!!

Hva syns du om sangen & bildene ?
Noen forslag til hvor vi kan dra neste år & hva er drømmen din ?

– Vi snakkes ! <3

ANBEFALING AV TO FILMER

Halla! For noen dager siden så jeg to filmer jeg likte. Tenkte jeg kunne vise dere trailerne. Den første filmen heter Hanna, er en action film om en jente som har levd i skogen siden ho kan huske det og blitt trent opp til en slags kriger. Sykt spennende film, enda fetere at det er en tenåring som har hovedrollen. Caged heter den andre filmen, det er en skrekk thriller hvor noen voksne venner kjører seg bort i skogen og blir tatt som gisler. Kan ikke avsløre mer, men anbefaler dere å se de to filmene.

Haha, må bare fortelle at dere vil bli hekta på den plystre sangen som er på slutten av filmen.

Filmen er basert på en sann historie, vil bare informere dere om at denne filmen er litt blodig.

Hva syns du om videoene ?
Har du sett filmene & noen filmer å anbefale ?

– Vi snakkes ! <3

SØNDAGSKOS MED BESTE

Jason Derulo – It Girl

Halla! I går dro jeg og Kinga til Kiwi, det er søndags oppe. Heldige som vi er å ha kiwi oppe når vi trenger den mest. Haha! Vi brukte evigheter på å finne ut va vi skulle ha før vi fant ut at vi skulle slå til med melkesjokolade kake. Den var driiit god. Ellers slappet vi av og så på tv, søndags kos det!!


En litt fornøyd jente, hihi.

Hva syns du om sangen & bildene ?
Syns du ikke den kaka så passe god ut ?

– Vi snakkes ! <3