BEHIND THE SCENES FROM THE JUNKYARD SHOOT

Klokken 07:30 ringte alarmen på mobilen og noe av det første jeg gjorde på fredagen var å komme meg fort inn på badet for å rense ansiktet. Vi skulle være på stedet vi skulle ha shooten 09:00, i tillegg til å rekke å spise frokost på hotellet, pakke sammen sakene, sjekke ut og komme oss dit. Jeg trodde 1 time var nok, men det var litt stressende, men heldigvis var vi der tidsnok. Det beste med den morgenen var at jeg ikke skulle sminke meg eller ordne håret mitt, for det stod makeup-artisten for. Ingenting er bedre enn å få andre til å gjøre den kjedelige jobben for deg, haha. Studioet vi skulle være i var kjempestort, noe som var veldig deilig. Vi tok på musikk og startet morgenen med makeup og styling, og var klar for å starte shooten da klokken nærmet seg 11:30. Underveis var jeg litt stresset og hadde veldig smerter. Jo mer ejg tenkte over det, jo verre føltes det. Dagen før hadde jeg hatt feber som gikk opp og ned, den kom litt tilbake den morgenen samt de vondeste mensensmertene jeg hadde hatt ever. Det var som om noe spjæret inni meg. Heldigvis fikk jeg tatt noen piller mot smertene så jeg kunne forberede meg på shooten. Det var en liten periode der jeg satt helt gone og lurte på om jeg skulle besvime, men så langt gikk det ikke heldigvis.

Jeg legger fryktelig merke til at det tar tid for meg før jeg er vant til å stå og posere foran en fotograf, men kanskje etter 30 minutter så gikk det mye bedre. Sjenerte meg måtte åpne meg litt og prøve å imponere de jeg jobbet med, og teamworket var så bra synes jeg. Jeg skulle fotograferes i 6-7 forskjellige antrekk med da 6-7 forskjellig attitudes, og alle hjalp hverandre. Vi fant fort ut av hva som funket og hva som ikke funket fordi alle var veldig effektive. Vi kunne nemlig ikke få noen forsinkelser siden siste toget fra Gøteborg den dagen gikk 17:55. Så det var fullt kjør helt fra tidlig på morgenen til siste liten. Men en liten lunsjpause fikk vi tid til, samt noen pauser innimellom hvor jeg spiste sjokoladekake. Fantastisk miks; Står modell og spiser sjokoladekake i småpausene. Det beste med alle shooter er å høre “It’s a wrap people!!!”. Så fort jeg fikk høre det måtte jeg løpe bak for å skifte fort siden taxien var der om få minutter, og jeg og søsteren min begynte lure på om vi rakk toget hjem. Vi rakk det heldigvis og kunne slappe av på hjemreisen med musikk i ørene.

Jeg kan ennå ikke helt fortelle dere hva denne shooten er i forbindelse med, men her har jeg maaange behind the scenes bilder jeg kan tease dere litt med. Something big is happening with Junkyard!Hva synes du om bildene?

HOTEL FLORA

// Sponset opphold.

Gårsdagen var så crazy og lang at jeg ikke fant tid til å blogge, da det var fullt kjør hele veien. Men i dag derimot, så har jeg tid! Jeg tenkte å vise dere litt bilder av hotellet jeg og søsteren min sov på, siden jeg syns det var så kult. Jeg rakk dessverre ikke å ta bilder av resturanten/ cafèen som de hadde på hotellet, det var faktisk den som var det kuleste. Jeg er nesten litt sur på meg selv for at jeg ikke rakk det…. Hotellet vi bodde på heter Hotel Flora, og ligger veldig sentralt til i Gøteborg, vi kunne gå rundt ett hjørne bare og vips var vi å sentrum med alle butikkene overalt. Etter vi hadde lagt fra oss bagasjen på rommet, og bare slappet av litt, dro vi ut for å finne et sted å spise. Det endte opp med å bli vanskeligere sagt enn gjort. Vi fant til slutt et sted å spise på, hvor vi tok en rask matbit og dro tilbake på hotellet for å ikke legge oss så alt for sent. Men da vi skulle hjem igjen gikk vi i en sirkel 3-4 ganger, og var som en labyrint vi aldri kom oss ut av. Brått forstod vi hvor vi var og kom oss hjem, men ingen av oss skjønner hvordan vi kunne gå i en sirkel, da det føltes ut som om vi gikk rett hele veien haha.

Vi tok på oss pysjamasen, fant frem pcen og satte på The Shannara Chronicles mens vi bestilte en pizza opp til rommet for å få i oss litt kveldsmat. Men kvelden stoppet ikke der, ingen av oss var noe spesielt trøtte selvom vi skulle opp tidlig, så da ble det en thriller film på oss før vi tok kvelden. Det var virkelig deilig å sove i de sengene, så det var leit å måtte stå opp så tidlig da sengene nesten ikke ville la oss gå..

Jeg skal fortelle litt mer om hva jeg har gjort, og mer behind the scenes bilder i morgen!Gjorde du noe koselig i går?

GØTEBORG

I natt sov jeg nesten ingenting, jeg var for spent, for nervøs, for nysgjerrig og for gira til å klare å slappe av i kroppen. Men jeg sovnet til slutt, men kanskje ikke lenge nok. Litt søvn er bedre enn ingenting! Jeg startet morgenen med å ta meg en lang og varm dusj, deretter forsette pakkingen min. For i dag skulle jeg nemlig til Gøteborg med søsteren min. Vi skal bare være her for 1 natt, og trengte derfor ikke så å ha med oss så veldig mye bagasje. Det holdt med 1 sekk, 1 veske og 1 liten koffert for oss søstrene. Det er helt utrolig, men jeg klarer aldri å være effektiv med å pakke kofferten – for jeg må ta det rolig, ta den tiden jeg trenger slik at jeg ikke glemmer igjen noe hjemme. For da man har dratt, er det rett og slett for sent. Toget vårt fra Moss gikk 13:44 og grunnen til at vi tok dette tidlige toget er fordi vi uansett ikke var i Gøtebrorg før 17:00. Det er litt deilig å ha litt tid i denne byen når man først er her, men det eneste vi rakk før vi måtte til hotellet var å få i oss litt mat. Nå er det ny episode av The Shannara Chronicles som står for tur, litt nattmat og deretter natten på oss, før det er tidlig opp i morgen.

I morgen er det en spennende dag i vente, og jeg klarer knapt å vente med å fortelle dere om hva som foregår og hva som faktisk skal skje! Dette har jeg holdt hemmelig i over 1 halvt år, og det skal jammen meg bli godt å fortelle dere hva jeg har holdt på med den siste tiden. I mellomtiden får dere kose dere med litt bilder fra turen;
Kan du gjette hva det er som jeg skal fortelle dere i morgen?

SPILLELISTENE MINE PÅ SPOTIFY

Om dagene er det helt utrolig hvor mye musikk betyr for meg, som om det er det jeg trenger i hverdagen. Aldri før har jeg hatt en sånn avhengighet, I just can’t live without music atm. Jeg prøver å oppdatere listene mine så ofte jeg kan på Spotify, det er ikke alltid man finner den musikken man leter etter. Men jeg er på god vei, og jeg kjenner jeg blir glad da jeg bare tar frem øreproppene eller bare går inn på Spotify, for da er det tid for avkobling. Jeg drar til Gøteborg i morgen, og da har jeg masse med tid til å høre på listene mine. Jeg gleder meg til å sitte på toget, ha musikk i ørene og se ut på naturen.

Trykk på bildene for å komme direkte til spillelistene på Spotify!

Min Get wasted liste (denne er det litt mer fart i):

Min Good vibes liste (denne oppdaterer jeg oftest):

Min Close your eyes liste (min kjære soveliste):

Har du noen sanger du vil tipse meg om?

ANTREKK: BEIGE, BLACK AND DENIM

I dag hadde jeg og venninnene mine noen store planer for dagen. Det hele startet med at klokken ringte 08:40, og jeg bokstavelig talt spratt opp av sengen for å rense ansiktet mitt raskest mulig så det fikk puste litt før jeg la sminken. Hvis det er noe jeg bruker lang tid på å ordne, så er det øyenbrynene mine. Men i dag trengte jeg ikke å fikse dem siden jeg skulle nemlig inn til Oslo med jentene for å fikse bryna der. Det var ikke før senere på dagen, men vi tenkte å slappe litt av i Oslo når vi først var der. I det jeg satt meg inn i bilen klokken 10:00, fikk vi beskjed om at timene våres hadde blitt utsatt til en annen gang pga personlige grunner. Det var litt kjedelig, men absolutt forståelig! Da tok vi heller en dag her hjemme, hvor jeg også fikk tatt antrekksbilder til bloggen med hjelp av min bestie Ida.

Jeg har egentlig sinnsykt mange kåper/ jakker, men finner jeg èn favoritt er det den som blir brukt mest. Jeg har derfor lyst til å prøve å variere litt mer mens jeg kan, før det er for varmt ute til å bruke alle de fine kåpene. Da kommer jeg til å klikke på meg selv for å bare ha gått med svart og blå kåpe denne vinteren. Så nå er det bort med dem (forhåpentligvis) og inn med gamle favoritter. Kåpen jeg hadde på meg i dag kunne ikke engang Ida huske var så fin, så det sier litt om hvor dårlig jeg er på å variere på ytterjakkene. Den er veldig lys, så jeg ville derfor ha litt kontraster + det lille ekstra. Da endte jeg opp med all black, men med en liten smak av denim rundt hoftene og mine favoritt sko denne vinteren fra Nike. Disse skoene er faktisk noen av de varmeste skoene jeg har, og er mye tykkere enn vanlige sneakers – så ja, jeg overlever vinterkulden med disse.Kåpe fra Vivikes // Genser fra Urban // Skjorte fra Obey // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Veske fra River Island // Solbriller fra Asos // Klokke fra Triwa

Hva synes dere?

FØLG MEG PÅ SNAPCHAT

Hele denne uken har jeg fri fra Urban, eller tatt meg fri siden jeg reiser bort noen dager til helgen. Jeg har derfor i dag tatt meg en ekstra søndag for å varme opp til de neste dagene. Kanskje ikke helt en vanlig søndag siden jeg har snakket med businesspartnere, men alt som kan gjøres fra sengen klager jeg overhodet ikke på. Bortsett fra det, har jeg også noe annet spennende på gang. Jeg skal kanskje få meg en ekstra jobb til, så da har jeg 3 jobber og det synes jeg er kjempegøy. Mer kan jeg ikke si, før det har gått igjennom – men jeg krysser fingrene! Nå for øyeblikket sitter jeg foran pcen med Ida bak meg i sengen. Vi hadde avtalt i dag å lage middag sammen etter hun var ferdig i Oslo, så nå venter vi på at de hjemmelagde gratinerte potetene snart skal bli ferdig så vi kan fortsette på kylling, grønnsaker og viltsausen. Kjenner at magen min nesten rumler av å snakke om den middagen her… Det skal bli så godt!

Ellers tror jeg de fleste av dere har fått med dere at jeg har åpnet snapchaten min. Jeg legger ut noe der HVER eneste dag, og hadde vært kjempegøy hvis flere vil følge meg der for å få et ekstra innblikk av hva jeg driver med. Det er sikkert 2-3 år siden sist jeg hadde den åpen, så litt skummelt er det – men det er også dritgøy! Legg til Alohaamad om du ønsker

Slenger med noen bilder fra snapchat i dette innlegget;

Hva skal du denne uken?

IS IT REALLY OVER?

Jeg kan ikke tro at denne helgen allerede er over. De 2 siste dagene har gått så fort at jeg virkelig trenger en liten hviledag denne søndagen. Det er èn ting som popper opp i hodet mitt på grunn av dager som dette som går så fort, og det er at jeg har storkost meg så mye at tiden har forsvunnet. Det er hva som skjedde denne helgen. På fredagen brukte jeg alt for lang tid til å finne ut av hva jeg skulle ha på meg før jeg skulle gjøre meg klar til stengevakten på Urban. Jeg trodde all black antrekket skulle bli stygt og ganske kjedelig, men det endte opp med å bli et av tidenes favorittantrekk (!!!!). Etter stengingen ble jeg hentet av Ida og Kinga for å ha en koselig kveld på Cafè Riis med iskaffe og gulrotkaken jeg har snakket så mye om. En veldig fin måte å avslutte en fin kveld på! Men den sluttet egentlig ikke der, for etter cafè besøket, dro jeg hjem til Ida hvor vi bare slappet av frem til klokken hadde blitt for mye og jeg måtte komme meg hjem for å få i meg litt søvn. Dagen etter skulle jeg åpne på Urban, altså i går på lørdagen. Det gikk virkelig fort den dagen, før jeg visste ordet av det hadde jeg bare hivd i meg middagen hjemme før jeg ble hentet av Ida og Kinga.

Planene for lørdagen var å dra på kino med resten av gjengen i Oslo for å se filmen The Revenant. Jeg ble helt sjokkert over hvor stor kinoen var på Grünerløkka, og ikke minst hvor mange mennesker som var der. Jeg tror jeg sa “wow, så mange det er her” sikkert 50 ganger, og ble helt drittunge da jeg så godteri utvalget der. Bare dette var en opplevelse i seg selv. Forventningene jeg hadde til filmen vi så var litt blandet, men den var mye bedre enn hva jeg trodde. Jeg håper virkelig Leo får sin Oscar nå, for den er fortjent skal jeg si dere.

Denne søndagen skal jeg slappe av så mye jeg kan, for uken som er i vente er det MYE som skal skje på få dager. Can’t wait!!

Cardigan, genser & caps fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Klokke fra Larsson&jennings

Hvordan har din helg vært?

– Ikke glem å legg meg til på snapchat; Alohaamad!

WHAT A GREAT DAY

Vinneren av Triwa konkurransen ble; Johanna E!! Gratulerer så mye til deg. Du vil bli kontaktet veldig snart.


Dagen i dag har vært kjempebra!! Jeg våknet til et iskaldt rom, med en varm dyne og pledd over meg mens jeg tenkte “her kan jeg ligge i flere timer i dag”. Det er så deilig med de dagene du våkner tidlig, og bare kan bli liggende i sengen. Jeg var så frossen at jeg tok meg en varm dusj før det ble makaroni med bearnaise til frokost mens jeg så på Ellen DeGeneres Show. Et av mine favorittshow uten tvil, derfor er det herlig at det går på formiddagen så jeg kan se på det mens jeg fikser meg. Planene mine for dagen var å være med Hao, og å finne et koselig sted å spise. Vi skulle egentlig ta det i Moss siden han var på vei hjem fra Oslo, men endte like gjerne med å dra til Fredrikstad sammen å spise der siden utvalget er så mye bedre der. Vi bestemte oss for å spise på Ocean, som jeg aldri hadde tenkt over var en resturant på dagtid, men kun en nattklubb. Siden jeg aldri hadde spist der, var jeg kjempespent på å se menyen og ikke minst å oppleve hvordan maten var. Det var virkelig 10/10!!! Vi hadde begge det samme til hovedrett, men til dessert tok vi noe forskjellig. Jeg måtte bare ha sjokoladefondanten siden han hadde snakket så mye om den. Den desserten gjorde meg rett og slett lykkelig. Selvom vi begge hadde tid til en middag, hadde vi det litt travelt likevel. Så det ble en rask, men koselig middag før vi begge måtte komme oss hjem. Jeg hadde dessverre ikke med kameraet mitt, så det eneste jeg har å by på i dag er noen selfies jeg tok raskt i dag.

Jeg har forresten åpnet snapchaten min, så hvis du ønsker å følge meg der legg gjerne til Alohaamad
Hva har du gjort i dag?

ANTREKK: A TASTE OF BLUE

Jeg ville i går ha kjempegod tid før jeg startet åpningsvakten min på Urban, og satte derfor alarmen på 07:25. Men likevel var det et eller annet som gjorde slik at jeg somlet meg igjennom morgenen frem til klokken hadde blitt så mye at jeg måtte dra. Det er så merkelig at jeg noen ganger kan fikse meg på rekordfart, mens andre ganger er jeg tregere enn en snegle. Før jeg dro, bestemte jeg meg for å slenge på meg en ny caps fra Adidas. Antrekket mitt manglet noe, og det var på hodet det ekstra tilbehøret skulle være i går. Sånn type antrekk jeg hadde på meg i går, man man nesten kalle for mitt signaturantrekk. Selvom jeg går i mye forskjellig, er denne type stilen favoritten. Jeg sørget for å ha med meg stort skjerf, varme sko og god jakke på vei til jobben, siden jeg skulle videre inn til Oslo rett etter jeg sluttet. I går kveld feiret vi nemlig Nadine som fylte 21 år på mandagen. Vi spiste ute på SüdØst Asian, som jeg faktisk har spist på èn gang tidligere. Det var så koselig at jeg ikke ville hjem, men nå er vi fast bestemt på at vi skal prøve å få til dette oftere, det å samle alle sammen og bare kose oss. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye som det jeg gjorde i går. Vi lo så mye at det gjorde vondt.

Forresten så har Junkyard STORT salg på hjemmesiden deres, hvor dere kan få tak i haugevis av godbiter til en billig pris. Sjekk det ut her.Jakke fra Vila // Genser fra BikBok // Skjorte & skjerf fra Urban // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Caps fra Junkyard (sponset)

Hva synes dere?

– Ikke glem å melde deg på konkurransen min hvor du kan vinne en valgfri TRIWA klokke her.

TING DU IKKE VISSTE OM MEG

Jeg så at dette falt litt i smak sist jeg hadde innlegg om ting dere trolignok ikke visste om meg. Det er nesten gøy å analysere seg selv, for brått sitter du der og syns så mye spesielt om deg selv, haha. Det tok meg kanskje 1 uke å komme på alt det jeg har skrevet ned, for man må virkelig gå inn for å finne ting som ikke er så åpenbart at andre vet. Det er vel kun de nærmeste som kanskje har lagt merke til disse tingene, og jeg etterhvert da jeg begynte å skrive ned disse notatene på iphonen. Jeg håper det faller like mye i smak denne gangen også!

 Jeg er ett skikkelig familiemenneske. Jeg elsker å bare være hjemme og ikke gjøre noe så lenge familien min også er der. Derfor elsker jeg at vi har en kanin. For den har liksom ført oss alle litt nærmere. Visste dere at da den første eller andre kaninen våres døde, tok pappa med oss til dyrebutikken for å kjøpe fisker siden han aldri ville ha en kanin igjen? Jeg og Caroline hadde valgt ut fiskene vi ville ha, så sier pappa “vi skal ikke bare kjøpe denne kaninen da?”. Siden den gang har vi alltid hatt kanin i huset, selvom han sier nei hver gang. Men innerst inne elsker han kaniner, det bare vet vi.

Jeg klarer aldri å skrive rett uten linjer. Det starter kjempebra, men ender i en katastrofe. Skal jeg skrive ned noe, må jeg ha linjer ellers lager jeg mine egne.

Jeg klør så hardt i hodet mitt at jeg begyner å blø. Dette skjer heldigvis ikke ofte, men jeg er ganske flink til å klø meg alt for hardt en sjelden gang. Det resulterer til skorper og flass, jeg hater det….

Jeg blir alltid super tørr på hendene mine om vinteren. Det er fryktelig irriterende! Men jeg har alltid med meg en håndkrem som jeg tar opp så ofte som jeg kan så huden min ikke sprekker og blir så tørr.

Jeg leser svært mye nyheter og holder meg oppdatert med alt som skjer her i verden. Dette resulterer til at jeg er veldig aktiv på like-knappen på Facebook da artikler popper opp.

Jeg er faktisk sjenert når det gjelder nye mennesker. For jeg overtenker alt for mye og føler at hvis jeg ikke sier noe bra eller imponerende er det over og ut. Jeg er redd for at folk ikke skal like meg som person, og derfor sitter jeg med munnen igjen, smiler litt og kanskje sier noen ord i ny og ned for å være en del av samtalen. Hender også at jeg ler, så folk hører at jeg er tilstede. Men etter 1 time kanskje, så åpner jeg munnen myyyyyyyyye mer. Rart det der.

Jeg elsker å dra på kino. Det har jeg gjort helt siden jeg var liten. Jeg elsker den følelsen man får av å sitte i en sal og bare se en bra film på storskjermen og høy lyd, med masse godteri og brus. Kunne jeg valgt selv, hadde jeg dratt på kino nesten hver dag, kanskje også alene.

Jeg donerer bort klær og sko så ofte jeg kan til mennesker som trenger det. Jeg har så mye som jeg ikke bruker, så istedenfor at det bare blir liggende ubrukt, er det greit å gi til noen som trenger det.

Jeg hater høyden min. Jeg er 165 og steller meg nesten alltid på tå for å virke høyere på bilder. Og ellers prøver jeg å strekke på meg mest mulig for å virke høyere.

Jeg skulle ønske jeg ble sponset med mat. Altså det er noe jeg har drømt om og jeg håper det en gang skjer. Hahaha.

Noe av det ekleste jeg vet om er å sove med sminke. Jeg klarer det overhodet ikke uansett hvor trøtt og sliten jeg er. Edru eller beruset, sminken SKAL av.

Dette er noe flere har kommentert, som jeg etterhvert la merke til selv. Hver eneste gang jeg smører på pålegg, skal det være perfekt og det skal dekke alle kanter og være like mye overalt. Alt skal være dekket til før jeg spiser det. Jeg bruker derfor lenger tid på å smøre maten min enn hva andre gjør. Og jeg vil alltid smøre selv, ikke la andre gjøre det for meg.

Er det en ting jeg skulle ønske jeg kunne så er det å se meg selv igjennom andres øyne. Gløder jeg når jeg smiler? Smitter det over på andre? Er jeg blek når jeg er såret og trist? Jeg tror ofte jeg er flink til å skjule ting, men hva om alle andre ser det, men bare ikke meg selv?

Jeg klarer ikke å drikke alkohol til mat. Jeg klarer ikke å nyte det til maten selvom jeg så veldig gjerne skulle ønske jeg kunne det.

Jeg svelger aldri tyggis. Jeg gjorde det veldig ofte for noen år tilbake, men så ville jeg bare endre på den vanen. Jeg får nesten angst av å måtte svelge den nå i dag.

Da jeg gikk i 9-10.klasse ønsket jeg meg regulering selvom jeg hadde helt rette tenner. Jeg synes det var så fint på alle andre, og spesielt de som hadde farger på reguleringen.

Jeg er kontrollfreak når det kommer til tingene jeg eier. Jeg vet hvor alle tingene mine er, hvordan de skal stå osv. Jeg legger fort merke til at noen har vært på rommet mitt for det er alltid en parfyme, neglelakk eller sminkekost som er satt feil tilbake. Fersker ofte mamma i dette, selvom hun nekter frem til jeg legger fram bevisene på bordet.

Det er ofte jeg skulle ønske jeg ikke var kjent. For jeg lurer på om det er grunnen til at mye har skjedd. Jeg skulle ønske jeg kunne gå igjennom en gate uten at folk så på meg. Jeg lurer ofte på hvordan jeg hadde hatt det uten bloggen og instagram. Hadde jeg hatt det bedre? Det får jeg aldri vite.

Jeg har høydeskrekk, men mest i rulletrapper. Jeg vet ikke hva det er, men jeg grøsser virkelig av rullestrapper som er lange. Spesielt den som er på kinoen her jeg kommer fra. Jeg holder meg så hardt fast at jeg blir klam i hendene og lener nesten all vekten min fremover så jeg ikke skal ramle bakover.

Jeg har begynt å samle på skoesker igjen…………… Jeg skjønner ikke hvorfor, men de er så fine haha.


Genseren er sponset og den finner du her.

Visste du noe av dette om meg & kan du fortelle noe om deg selv?