SUMMERTIME – SUMMERLOOK

ALOHA. I dag har vært en lang, rask og flott dag. Jeg sluttet tidligere i norsken i dag, noe som var kjempe digg så jeg fikk tatt helgen tidligere. Martine kom til meg litt før vi skulle til frisørtimen hennes. Vi tok derfor en tur på Gobua for å ta en pølse der. Klokken tikket, det nærmet seg 17:00. Martine var endelig på plass i stolen og klar for sommerlooken. Hun skulle kjøre på med lilla dipdye. Men det var lettere sagt enn gjort. Det skulle egentlig kun ta 2 timer, men de måtte bleke håret hennes to ganger for å få festet lillafargen ordentlig i håret. Vi begge var utrolig  spente på hva resultatet ble. Til slutt endte vi opp medå arbeidet i et stengt senter, damen måtte jobbe overtid, noe hun ikke hadde noe i mot og hun gjorde derfor jobben ferdig. På slutten var hun så hyggelig å ønsket å krølle håret til Martine. Det ble helt rått. Vi ble der til litt over klokken 21:00, men det var verdt det. Martine stråler og er storfornøyd!


Topp her (sponset) Shorts Batoko

– Nei, jeg har ikke lappen. Jeg bare poserer :*:*

Ikke glem fredagskonkurransen på junkyard her.

ÅÅÅÅÅÅH

Hei. Unnskyld altså, men jeg forstår ikke hva jeg skal gjøre for å ordne kameraet. Det har helt mistet fokuset, umulig å ta ordentlig bilder. På HDMI er den på auto, ISO følsomhet er på auto, bildekvalitet er på basic, utløser AE-L er av, fargerok er sRGB, høy ISO-verdi er low. What have I done? Blir så irritert nåååå. Men gidder ikke å syte på bloggen nå. Jeg skal kjapt få i meg litt mat før Martine henter meg før vi skal til frisøren for å ordne håret til Martine. Det blir så råååååått! Skal selvfølgelig ta med kameraet så dere får sett, men så dritt som kameraet er nå blir det nok ikke bra eller kanskje jeg ikke gidder. Hehe, siste sytingen for i dag. Loverrrrrr.

LITT NYTT

Hallo. Håper alt står bra til med mine kjære lesere? Konkurransen jeg holder skal bli avsluttet i morgen, og allerede på søndag starter jeg en ny en som dere vil like GODT. Jeg har vært en tur på Posten i dag. Hentet pakken min fra Nelly og en sponset pakke fra Sheinside. Jeg skal vise dere produktene fra Sheinside bedre, det skal jeg selvfølgelig gjøre det de andre produktene også. Men bare så dere er informert, haha. Jeg har også vært i byen med Martine litt. Hun har bestilt frisørtime i morgen, striping av hår og lilla dipdye. Gleder meg til å være med hun i morgen og se resultatet! Jeg kjøpte meg concealer/ eye brightener og rush/ blush, vet ikke hva som er forskjell, fra bareMinerals. Aldri kjøpt sånn type sminke før, haha. Var litt gøy. Jeg har ganske synlige blodårer rundt øynene mine som jeg i blant irriterer meg grenseløst over. Uansett, veldig fornøyd med innkjøpet. Og ikke minst det jeg bestilte fra Nelly, skrivebordet mitt ble plutselig mye finere nå.

Siden sist jeg klusset med kamera til søsteren min, Nikon D5000, har jeg fremdeles ikke klart å fikse det. Kvaliteten er mye dårligere, og fremdeles trist og grått. Jeg aner ikke hvordan jeg endrer på det. Så om noen av dere hadde klart å forklare litt bedre til meg så hadde jeg satt veldig stor pris på det. Nesten trist å se bildene da dem er så grå. Ufattelig dårlig kvalitet. Hva har jeg gjort?! Dumme dumme meg.


Fra Nelly

Fra Nelly

Fra H&M

Fra SheInside

Fra SheInside

Fra SheInside

Fra SheInside

UPDATE

Hei! Snart helg og det er kjempe deilig å tenke på. I går var jeg en tur i butikken og handlet inn hva vi trengte. Jeg, Caroline og Didrik er fremdeles alene hjemme mens mamma og pappa er i Tyrkia. Vi har fått et budjsett å leve etter på disse 2 ukene. Allerede gått i minus ettersom Caroline måtte til dyrlegen med kaninen vår, som dessverre har blitt syk og trengte medisin. Vi har funnet en merkelig skorpe på ryggen til kaninen ved øret, dette har vi aldri sett før. Så vi er redd det er tegn på kreft… Så budsjettet går i minus der, ettersom vi må til dyrlegen på nytt. Litt merkelig at dyrlegen ikke så denne skorpen da vi først var der. Den er unormalt stor. Noen som har hatt lignende hendelse med sin kanin eller har en tanke om hva det kan være? Kaninen er 8-9 år gammel så den har levd en stund, trist hvis det er kreft som vi er redde for at det kan være.

I denne perioden er det eksamenstid, derfor har jeg andre ting å prioritere mer enn bloggen. Men det lille jeg blogger håper jeg er bedre enn ingenting. Dere er fremdeles de beste, og unnskylder virkelig for mitt fravær. Det er snart over og da kommer bloggtiden min godt på plass igjen.

 

BESTILT NY JUMPSUIT

Hallo! Ettersom jeg drar til Kreta i juni har jeg alltid hatt lyst til å skaffe meg en ny jumpsuit. Grunnen er fordi det er så pent og enkelt, topp og shorts sammensatt. Ett veldig enkelt antrekk, men likevel nydelig. Jeg var innom en nettside jeg sjeldent er på, Bubbleroom. Jeg hadde ikke noe forventninger til å finne noe spesielt der fordi produktene som er der ikke er helt min stil. Men gjett om jeg fant en nydelig jumpsuit likevel, jeg elsket fargene på den. Så det tok ikke lang tid før jeg overtalte meg selv til å bestille den. Tenk å være sommerbrun i denne flotte jumpsuiten, wow. Hvis dere har tips til noen andre butikker som har slike type jumpsuit, gjerne si ifra 🙂

– Dette skulle egentlig blitt publisert mye tidligere, dumme meg som trykket på feil ved publiseringen. Unnskyld!


Direktelink til den her.
 

SLEEPYHEAD

Hei dere! Norskeksamen er overstått, og enda lykkeligere blir jeg fordi det nærmer seg slutten på den siste innspurten. Resten av uken har jeg ingenting, så nå skal jeg slappe ordentlig av. Jeg kom hjem litt før Didrik og lå i sengen til jeg til slutt sovnet. Da jeg våknet ligger det en søt gutt på brystet mitt med hånden på magen min. Det er så nydelig av han, fordi hver gang han sover så må han nesten alltid ha hånden på magen min. Didrik kom hjem fra Bergen i går, han har vært der og besøkt familien sin, jeg skulle gjerne blitt med men dessverre hadde jeg eksamen. Vi skal på ferie til Bergen i sommerferien, dette er noe jeg gleder meg veldig til. Bergen er et så fantastisk sted. Som jeg har sagt før, hvis Norge var en kropp ville Bergen vært hjertet. Familien der oppe stråler av energi, det er så koselig å bo der den lille stunden vi er der. 

ÆÆÆÆÆÆÆÆÆH

ENDELIG FERDIG MED MATTEEKSAMEN – utenom den til nærmere jul da. Ååååh, sinnsykt deilig følelse jeg sitter igjen med nå. Satt i går og regnet ferdig hele boken. Jeg tør ikke å si om det gikk bra eller ikke på eksamen i dette faget pga jeg har vært så uheldig med det før. Men jeg er stolt av meg selv om tok den tiden jeg trengte, satt der til nesten hele tiden var ferdig. Jeg svarte på nesten alle oppgavene bortsett fra 2 stk som var sånn d og en annen… Jeg er sååå lykkelig akkurat nå! Har kun norskeksamen i morgen, så KK eksamen 5. juni så er jeg ferdig med skriftlig og muntlig er det eneste som er igjen da. Tiden flyr virkelig i mai mnd. Hvordan står det til med dere, klare for å ta ferie snart?

Ettersom jeg er så gira på ferie akkurat nå slenger jeg på med et bilde som gir meg sååå sommerfølelse, lyset og bare alt. Bilde er tatt av fantastiske fotografen Jeanett Haslien. 

INSPIRASJON

BOYAA! Det er en svensk blogger som jeg har falt pladask for i det siste, nemlig TheCaroline. Jeg er forelsket i smilet hennes, alt er så perfekt ved det. Det er virkelig mitt drømmesmil. Ellers gir hun meg veldig mye inspirasjon, bare med måten hun tar bildene, redigeringen og helheten i alt. En blogger med mye futt i. Hun har varierende bilder, som er fantastisk for meg. Eneste jeg ikke liker er at hun ikke smiler så ofte, hun som har et så flott smil. Drømmer meg bort i henne, tolk fritt. Men hun er litt av en dame skal jeg si dere. Ettersom jeg har skrevet litt om denne dama Caroline, synes jeg andre bloggere fortjener litt ros nå og. Dette er virkelig bloggere som fortjener flere lesere! Jeg har 11 andre favorittbloggere som er Auroramohn  Annais ♥ Krisssy ♥ Matholck ♥ Explode ♥ Ssbk ♥ Annijor ♥ Emmaward ♥ Adriennee ♥ Fridagrahn  Livingdoll.  
 

TIE DYE

Hallo. I dag har jeg hatt en helt grei dag, hvis jeg ser bort i fra at jeg måtte tilbringe tiden min inne i dag pga matteeksamen som er i morgen. Jeg har jobbet en del nå, og håper virkelig det går bra i morgen. I det jeg pakker sakene på skolebenken i morgen, går ut fra skolen kommer jeg til å smile bredt for meg selv. Jeg kan endelig senke skuldrene, det verste er over. Onkel var hos meg tidligere og hjalp meg med matte, utrolig flink lærer. Skulle ønske Malakoff hadde slike lærere som han, da hadde alle moret seg på skolen. Han har mye humør, og utrolig flink til å lære bort. Han gjør det på dem enkleste måtene, ikke de avanserte som jeg ble lært opp med. Jeg har nettopp spist god middag med søsteren min, og vi skal nå ta en rask tur på Kiwi fordi jeg må handle inn litt mat til i morgen. Er det noe jeg gruer meg mest til på prøver, tentamen og eksamen så er det at magen min skal rumle. Det er noe jeg faktisk er redd for, er ufattelig rar med det der. Forresten, jeg føler meg bedre, mye bedre. Det kan jeg se på hele meg, er ikke lenger like blek som jeg var på den verste dagen. Kjenner jeg har mer energi nå og, fantastisk!


Singletten er fra Ebay som jeg har klippet opp selv.
 

BREAKFAST

Hei og god morgen! Jeg føler meg litt bedre i dag, og det er kjempe godt. Jeg stod opp for toppen 30 minutter siden og er fremdeles ganske trøtt. Skal ta meg en forfriskende dusj etter denne gode frokosten. Jeg er ikke flink til å spise frokost, har aldri lyst på noe på morningen. Men ettersom medisinen jeg går på er så sterk anbefalte legen min å ta det ved siden av frokost/ lunsj. Jeg hater å svelge piller, innbiller meg at de skal sette seg fast i halsen min. Er så flink til å skremme meg selv. Håper i hvert fall dere andre har en god morgen og våknet opp til like flott vær som her.