SOMMERANTREKK

I dag tok jeg meg en kjapp dusj, før jeg og søsteren min skulle overraske farmor som har bursdag i dag. Hun bor rett bort i gaten, så det er veldig deilig å tenke på at hun er nærme oss. Vi ble bedt inn på kake og drikke, sammen med søsteren til farfar. Farmor åpnet gavene og så ut til å være veldig fornøyd. Vi pratet og hygget oss en god stund, før vi måtte dra videre. Gratulerer så mye med dagen, farmor♥

Nå har jeg fått en av de siste pakkene mine fra Asos. Denne gangen hadde jeg bestilt hårstrikker med blomster på. Tenkte de ville bli så søte til frisyrer med dott. Så jeg gleder meg veldig til å prøve ut det, blir nok veldig sommerlig kan jeg tenke meg. Jeg ville derfor finne frem et sommerantrekk som hadde passet veldig godt til blomsterstrikkene. Jeg har enda ikke brukt den nye cardiganen fra River Island, så nå er det nesten så jeg begynner å bli litt rastløs her. Vil bare at det skal bli litt varmere ute, så blir det perfekt å bruke den ute. Men nå skal jeg prøve å redde et par sko her fra å bli totalt ødelagte, så skal se om jeg klarer å fikse dem så de blir fine. Ønsk meg lykke til!


 


Måtte bestille 2 i den hvite, ettersom jeg garantert klarer å ryke den ene på første forsøk..

Har dere hatt en fin dag hittil & hva er planene deres for resten av dagen?♥

FLATTOP PROSJEKT

I dag har jeg vært i Billingstad for å være med på et prosjekt i samarbeid med Urban, med merke Flattop. Det var ganske kaotisk og hektisk morgen for meg. Didrik kom seg ikke hjem fra Bergen i går fordi det skjedde noe med banken hans, han skulle derfor ta fly hjem i dag tidlig for å møte meg på Oslo S. Men som dere vet har vi veldig uflaks når det gjelder at vi skal gjøre ting sammen. Så flyet var selvfølgelig nesten 1 time forsinket. Jeg var derfor innstilt på å måtte dra inn dit alene. Men så heldig som jeg er og har fantastiske venner, kunne Ida stille opp, og sa at hun gjerne ble med meg. Vi kjørte derfor dit og kom litt for sent, siden vi rotet oss bort i Oslo. Tror vi sikkert tok 20 u-svinger. Kan ikke alltid stole på GPSen… 

Jeg og Kristin Gjeldsvik har blitt valgt ut til å være med på et ganske så stilig prosjekt i samarbeid med Urban. Vi har vært på hovedkontoret til Urban for å plukke ut våre vår/ sommer favoritter fra Flattop, og produktene vi har valgt ut vil få en tag med bilde av oss hvor det står “Flattop favoritt”, i tillegg vil det stå navnet mitt til bloggen og til min Instagrambruker. Det syke med dette prosjektet er at disse tagsene vil vises i alle Urban butikker i hele Norge. For meg var det utrolig enkelt å finne favorittene mine fra Flattop, og jeg vet så mange av dere vil elske klærne! Jeg har derfor fått lov til å vise dere hvilke produkter som er mine favoritter, så dere får en smakebit av den fantastiske kolleksjonen som kommer i Urban butikkene denne uken. Det har ikke helt gått opp for meg at jeg har blitt valgt ut til å være med på dette, og at det faktisk skjer. Men jeg er gira som bare pokker!!!


Utrolig fornøyd med produktene jeg valgte, gleder meg til de kommer i butikkene!

Hadde du en fin tirsdagsmorgen?♥

MIDTSKILL OG OBEY

Får jeg stående applaus for alle mine super gode overskrifter på hvert eneste innlegg? Ikke det? Nei, det forstår jeg dere veldig godt for. Men dette innlegget blir ikke mer interessant enn det. Jeg valgte å kjøre på med midtskill i dag, rett og slett fordi jeg var litt lei av å gå med sideskill som jeg alltid går med. Jeg tror jeg skal begynne å gå med håret slikt oftere, veldig deilig å ikke hele tiden få håret i øynene som jeg får når jeg går med sideskill. Siden jeg har sideskillen på høyre side, får dessverre ikke så veldig mye av håret plass bak operasjonsøret mitt – så det er en av grunnene til jeg liker midtskill bedre. 

Det er utrolig varmt ute, så i dag tar jeg meg litt fri fra solsteken for å fokusere litt på å rydde her hjemme. Didrik kommer hjem fra Bergen i dag, og da er det greit å komme hjem til et ryddig hus. Jeg må også en tur på butikken etterpå for å kjøpe meg nye roser. Jeg har blitt veldig glad i roser for tiden, som jeg har sagt tidligere til dere. Lurer på hvilken farge jeg skal gå for i dag! Men det kan jeg tenke på etterpå, for nå må jeg begynne å rydde her ♥


 


Noen har spurt hvilken rettetang jeg bruker og hva slags hårprodukter jeg bruker for tiden. Jeg bruker en rettetang som heter Philips, som koster under 1000 lappen & jeg bruker en olje på håret mitt fra Kevin Murphy som heter Young Again.

Hva skal du i dag & har du noen anbefalinger av hårprodukter?♥

YUMMI

I går gikk det overraskende greit på varetellingen. Etter at så mange sa det var et rent helvete å være med på dette, psyket jeg meg opp til å grue meg til det verste. Men det var faktisk litt koselig, haha. Kjøpte med oss litt godteri og drikke, tok på litt musikk i bakgrunnen og begynte å scanne varene. Vi gikk derfra kjempe fornøyde og det var deilig å ta natten etter dette skal jeg si dere.

I dag har jeg endelig fått sovet litt ut. Da jeg våknet gikk jeg ned på kjøkkenet for å ta meg litt nesquik til frokost. Det er den heldige vinneren som blir tatt bilder av i dette innlegget nå. Ble ikke noe mer spennende i dag for å si det sånn… Jeg gikk rett inn i bikinien min etter at jeg hadde spist frokost og la meg ut på verandaen og stekte i flere timer, før jeg ville ha litt besøk. Derfor kom Anni og Ida til meg litt senere, tok på høy musikk og lå der og slappet helt av. Jeg ser jeg har fått veldig farge på bena, men resten av kroppen er ikke like brun. Jeg har alltid hatt det problemet med at bena alltid er der jeg blir brunest. Skulle gjerne ønske at jeg var brunest i ansiktet hvis jeg kunne valgt… Men men! Nå for øyeblikket er jeg med Ida, så skal vi straks finne på noe sprell. Dere får kose dere masse videre i kveld♥

 
Blir nesten sulten av å se på disse bildene.

Hva har du gjort i dag?♥

SATURDAY

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra tidligvakten på Urban. Martin tar over frem til Martina kommer 16:00, så kommer jeg 18:00 og da begynner moroa. Varetellingen starter etter stengetid i dag. Så derfor er jeg hjemme og slapper litt av nå, før jeg skal ned igjen og jobbe videre. Det er nesten så jeg gleder meg litt til varetellingen. Grunnen er vel fordi at for hver eneste jeg vare, så har vi èn mindre å scanne. Derfor litt nærmere målstreken! Men nå skal jeg gå ned å lage meg middag før jeg skifter inn i noe litt mer avslappende til jeg skal bli på Urban lenge i kveld. Jeg aner ikke hvor lang tid det vil ta, håper bare vi er ferdig før solen står opp ♥ Tar rundt 5-6 timer, så det skal bli forbanna godt å legge seg etter i kveld.


Håper det er godkjent å møte opp med joggebukse etterpå, for den går jeg ikke ut av i dag.

Hva er dine planer for i dag?♥

TRIANGL

Jeg har vært flink å jobbet i dag også, ikke som om det er så lett å slippe unna det. Men nå nærmer det seg endelig varetelling, alt i butikken er nesten under kontroll. Gjelder bare å finpusse på det litt i morgen. Jeg har jo blitt skoansvarlig på Urban i Moss, så det har vært ganske mye å gjøre for meg som gjør dette for første gang. Martina var heldigvis snill og hjalp meg med resten i dag. Blir en litt stressende dag i morgen, men skal bli deilig å bli ferdig. Vet jeg har skrevet dette sikkert 4 ganger allerede, men må jo ha noe å se frem til!!

Gjennom Instagram har jeg fått to nye bikinier fra Triangl. Jeg har vært så misunnelig på alle de som har kjøpt slike bikinier. De er så fantastisk fine og elsker at de er så knalle i fargene. Jeg valgte bikiniene i orange og turkis. Ville ha de så sterke som mulig i fargene, for da hjelper det meg litt med å se brunere ut på sommeren (haha). Tenk deg å være sommerbrun og bruke en så flott bikini som dette, det blir ikke annet enn bra. Trist at jeg ikke vet om jeg skal til syden i sommer eller ikke, men jeg håper virkelig på at jeg får ordnet noe veldig kjapt. Må jo få brukt disse bikiniene på et eller annet vis ♥


 

Den orange bikinien finner du her & den turkise bikinien finner du her.

Likte du dem?♥

THE IT DRESS

I dag har jeg jobbet tidligvakten sammen med Martin, hvor vi var ganske effektive frem til vi begge skulle hjem. Det nærmer seg varetelling som er nå til lørdagen, og derfor er det veldig mye å gjøre denne uken. Litt så jeg gleder meg til det er over, og å komme tilbake til gamle rutiner på jobben. Heldigvis er det kun varetelling to gang i året! Da jeg kom hjem fra jobb, hoppet jeg ut av shortsen og inn i joggebuksen, derretter sovnet jeg i sengen og våknet litt over 20:00. Veldig deilig å få sovet litt kjenner jeg. 

Det kom en pakke fra Asos til meg i dag, venter på 2 til – en kjole og noe tilbehør til håret. Denne kjolen kaller jeg The It Dress. Grunnen til det er at dette er en kjole jeg bare MÅ ha. Den har alt jeg drømmer om, den er ikke tight på kroppen, men ligger helt perfekt “løst” på kroppen og for å ikke snakke om designet på denne kjolen. Jeg må virkelig rydde i kjolene mine og kanskje si farvel til noen av dem siden jeg ikke har mer plass til flere nå. Er det èn ting jeg vet, så er det at jeg ikke kommer til å slutte å kjøpe kjoler. Merke på denne kjolen er Ginger Fizz og har kun 8 kjoler på Asos. Men alle kjolene de har fra dette merke er helt supre! Venter på en annen fra det merke faktisk, woho♥  Kjolen finner du her & trykk her for å komme til alle 8 kjolene.

Lyset på rommet mitt var super dårlig da jeg skulle ta bilder av hele kjolen, så derfor tok jeg kun bilder av designet på kjolen så dere heller kan se de beste bildene på nettbutikken.

Hva synes du?♥

KVELDSKOS I FREDRIKSTAD

I går måtte jeg og jentene utnytte det fine været. Vi tok derfor en liten tur til Fredrikstad og spiste ute alle sammen. Utrolig koselig var det! Satt ved bryggen på en resturante og hadde teppet rundt oss. Maten vi spiste var helt super, vil så absolutt dra tilbake der å spise en gang til – eller flere ganger. Vi hadde det såå gøy, at ved et blunk hadde det blitt kjempe mørkt ute. 

I dag har jeg ikke fokusert på bloggen før akkurat nå, på grunn av det fine været. Jeg, mamma og Caroline satte oss på verandaen og solte oss i noen timer, før veien tok videre til Mosseporten med ho mor. Jeg var så og si slaven til mamma da det gjaldt hvem som skulle bære posene. Jeg kjøpte meg 2 fine ting på Kremmerhuset, en søt ugleboks og en bilderamme med skriftbilde. Det er helt forbanna gøy å være med mamma på shopping. Hver eneste butikk hun er i, går hun til damen i kassen og spør “kan jeg prøve denne?”. Så må alle komme ned i stuen og se på hva hun har kjøpt, etter hun har kommet hjem. Sånn er det hver eneste gang, litt søtt.
 

Har dere hatt en fin dag?♥

EN DAG FRI, SÅ PÅ’N IGJEN

Dette er en litt hektisk uke for meg, og at den startet så dårlig gjør den ikke noe særlig bedre. Jeg slet virkelig med å sove i natt, våknet nesten hver eneste time – og da overdriver jeg ikke engang. Av den minste vibrasjon fra mobilen våknet jeg. Det var alt for varmt, kjentes ut som om jeg kokte. Men etter å ha jobbet i dag, ble denne dagen kjempe bra. Jeg slo budjsettet alene i dag, som jeg har gjort 2 ganger på rad nå. Det er en veldig deilig følelse av å gå ut av butikken å vite at du har gjort en god jobb. Litt kjipt å jobbe når det er pent vær, men jeg har heldigvis fri i morgen og krysser fingrene for pent vær da og. Hvis det er stygt, ler jeg. Jeg har fri i morgen, så jobber jeg resten av uken. Kommer til å ta meg en velfortjent rolig søndag etter dette vet jeg. Det er så mye nå som det nærmer seg varetelling, blir jaggu meg godt å bli ferdig!

Etter jobben tok jeg bussen hjem med søsteren min, Caroline. Det tok ikke lang tid før jeg var på Posten for å sende noe for Didrik, alltid litt godt å kunne hjelpe til! Så nå skal jeg snart døtte i meg litt mat før turen går videre ut med venninnene mine♥ 

 

Deilig å være tilbake på jobb/ skolen, eller lengter du allerede etter ferie?♥

VINNEREN AV LAPOINTKONKURRANSEN BLE

Vinneren ble allerede trukket for noen dager siden, men ikke alle har fulgt med på facebook og fått med seg vinneren. Vinneren ble Maja Fjeld Eriksen og hun vant 1 uke for 2 i Bungalow på Lapoint surfcamp Bali, som er verdt 10.000 nok. Håper du får en helt fantastisk uke på Bali og tusen hjertelig takk til alle som meldte seg på ♥


 

Ellers har jeg ligget ute i solen sammen med søsteren min i sikkert nærmere 4 timer. Utrolig hvor varmt det var i dag, over 21 grader!!! Åh, er meldt fint fremover men jeg vet det ikke vil vare så alt for lenge. Derfor er det kjempe kjekt å utnytte det fine været så lenge du kan. Vi tok med kaninen til Caroline ut, og den koste seg kjempe mye. Sovnet i skyggen med solen i ansiktet sitt, han var så søt der han lå. Etter å ha ligget i solsteken så lenge, begynte vi å tenke på middagen og gikk derfor rett opp på Kiwi for å handle. Nå gleder jeg meg til å lage middag om ikke alt for lenge, skal bli så gøtt!♥

Hva har du gjort i dag?♥