THE IT DRESS

I dag har jeg jobbet tidligvakten sammen med Martin, hvor vi var ganske effektive frem til vi begge skulle hjem. Det nærmer seg varetelling som er nå til lørdagen, og derfor er det veldig mye å gjøre denne uken. Litt så jeg gleder meg til det er over, og å komme tilbake til gamle rutiner på jobben. Heldigvis er det kun varetelling to gang i året! Da jeg kom hjem fra jobb, hoppet jeg ut av shortsen og inn i joggebuksen, derretter sovnet jeg i sengen og våknet litt over 20:00. Veldig deilig å få sovet litt kjenner jeg. 

Det kom en pakke fra Asos til meg i dag, venter på 2 til – en kjole og noe tilbehør til håret. Denne kjolen kaller jeg The It Dress. Grunnen til det er at dette er en kjole jeg bare MÅ ha. Den har alt jeg drømmer om, den er ikke tight på kroppen, men ligger helt perfekt “løst” på kroppen og for å ikke snakke om designet på denne kjolen. Jeg må virkelig rydde i kjolene mine og kanskje si farvel til noen av dem siden jeg ikke har mer plass til flere nå. Er det èn ting jeg vet, så er det at jeg ikke kommer til å slutte å kjøpe kjoler. Merke på denne kjolen er Ginger Fizz og har kun 8 kjoler på Asos. Men alle kjolene de har fra dette merke er helt supre! Venter på en annen fra det merke faktisk, woho♥  Kjolen finner du her & trykk her for å komme til alle 8 kjolene.

Lyset på rommet mitt var super dårlig da jeg skulle ta bilder av hele kjolen, så derfor tok jeg kun bilder av designet på kjolen så dere heller kan se de beste bildene på nettbutikken.

Hva synes du?♥

15 kommentarer

Siste innlegg