INNSPILLING MED MAX FACTOR

I går hadde jeg klokken på ringing 07:00, jeg måtte fort opp for å pusse tennene, få på meg klær og rekke toget som gikk 08:02 til Oslo S. Innspillingen startet nemlig 09:00, så jeg hadde ca 10 minutter på meg å komme meg til stedet vi skulle jobbe denne dagen. Heldigvis kunne Tone, som jobber for Side2 hente meg på Oslo S – noe vi begge trodde vi kanskje sparte litt tid på, men endte opp med at vi kjørte feil flere ganger i denne forvirrende trafikken, haha. Så fort jeg fikk hilst på alle på settet, startet vi å filme introen med meg ute. Vi var utrolig heldige med været i går, sååå fint vær – dagen kunne ikke bli bedre da. Da introen var i boks, var det på tide å starte med det morsomme, nemlig tutorialen med Linda Wickmann. Det ble 4 forskjellige looker totalt, men som blir til 2 tutorials da de er ferdig redigerte. Første vi spilte inn, likte jeg veldig godt. For der skulle nemlig profosjonelle Linda fra Max Factor sminke den ene siden av ansiktet mitt, mens jeg skulle herme på andre siden – hvem tror dere vant? Ganske åpenbart, hahaha. Vi snakker sammen og ler mye under denne tutorialen, så det blir dritgøy å se seg selv drive med sminke hun ikke aner hvordan legges. Jeg lærte meg masse nytt, jeg stilte sikkert 50 spørsmål underveis – og 80% av dem, hadde jeg sminket meg feil. På den siste tutorialen, fikk jeg være med på noe veldig spennende, og ikke minst kult. Star Wars har snart premiere på den nye filmen sin, og i samarbeid med Max Factor har dem laget en egen sminkekolleksjon som er limited edition hvor det er en light side, og en dark side. Derfor sminket Linda meg først med the light side hvor vi brukte flotte gullfarger, mens på the dark side gikk vi for svart eyeliner og mørkblå øyenskygge med ekstra mye mascara for mer volum. I denne tutorialen, er det kun Linda som sminket meg.

Det var utrolig gøy å kunne være med på denne morsomme tutorialen med Star Wars, med tanke på at pappa og onklene mine er superfan av disse filmene. Jeg ble oppdratt med leker fra Star Wars, som vi barna alltid lekte med på barnerommet til farmor og farfar. Der kjedet vi oss aldri for å si det sånn! Dere skulle bare sett smilet til pappa da jeg fortalte hva vi gjorde i går og viste han bildene. Jeg kommer selvfølgelig til å dele disse tutorialene med dere + det følger med en liten konkurranse hvor dere kan vinne noen av produktene som har blitt brukt under innspillingene. Jeg gleder meg supermye!

Jeg var ikke hjemme før rundt 23:00 tiden i går, så da var jeg helt ferdig etter en lang dag og la meg rett til å sove i stedet for å blogge. Men de jeg jobbet med var så snille og tok mange behind the scenes bilder, så takket være dem har jeg mange flotte bilder å vise dere nå:


Hahahahahhaa åååh, gled dere sier jeg bare!

Hva synes dere om bildene?

EFFEKTIV START PÅ UKEN

Hele denne uken kommer til å være super effektiv for meg. Allerede i dag var det opp og hopp, for å gjøre seg klar til kjøretimer på trafikkskolen, og stoppe innom noen steder for å hente pakker. Det er så skummelt å kjøre i rushtrafikken, men samtidig elsker jeg å bare bli kastet ut i det. Da må jeg rett og slett bare ta meg sammen, for hvis ikke er jeg fucked. Enkelt og greit! Jeg har fremdeles en lang vei å gå, før jeg har lappen, men jeg har heldigvis kommer i gang. Det som gjenstår å gjøre i dag, er å pakke til jeg skal bort i morgen. Jeg skal nemlig til Oslo for å spille inn flere tutorials med MaxFactor som jeg gleder meg innmari mye til. Jeg vet faktisk ikke helt hvordan filmingen skal foregå annet enn at de vil teste ut noe nytt, så jeg er veldig spent. Kameraet skal selvfølgelig være med, så jeg skal sørge for at det blir litt behind the scenes bilder senere på bloggen. Jeg må stå opp 07:00, kanskje litt før også, så jeg legger meg derfor tidlig i dag og sørger for å ha fått i meg nok søvn til dagen i morgen. Jeg er sjeldent morgengretten, men jeg tar ingen sjanser der haha. Resten av uken jobber jeg på Urban, så jeg har fullt opp med planer hele denne uken, første gang på evigheter. Det er egentlig bare dritdigg! Men jeg skal selvfølgelig ikke glemme bloggen, nå som jeg har mitt kjære Olympus Pen kamera, er det med meg overalt

Jeg har ikke gjort noe spennende i dag, så eneste jeg har å by på i dag er noen selfies.
Hvordan ser din uke ut?

GÅRSDAGEN

Ikke lenge etter at jeg våknet i går, fikk jeg en melding av Ida der hun lurte på om jeg ville bli med ned til byen med Malene siden det var salg. Jeg takker aldri nei til en tur ned til byen, hvertfall ikke når det er snakk om salg! Det var å bare slenge på seg sminke og finne noen klær som passet til det nydelige været vi hadde i går, så var jeg klar. I det vi kom til byen, var det bare noen minutter igjen til Crazy Shopping skulle starte på jobben, og selvom jeg hadde fri denne helgen, kunne jeg ikke gå glipp av det. Helt vilt hvor stappet det var med mennesker der inne, men kjempegøy å se at så mange kom! Etter vi hadde fått med oss dette tilbudet, gikk vi bort til Cafè Riis for å ta lunsjen der i sola. Det begynte brått å regne mens vi tok desserten ute, så da ble det å ta med alle tingene våres inn og nyte kaken der. Jeg har nevnt det tidligere på bloggen, men jeg er bare nødt til å nevne det igjen; gulrotkaken de har på Cafè Riis er så god. Favorittkaken min som aldri slår feil!

Etter en super dag i byen med jentene var det på tide å komme seg hjem for å finne ut av antrekket for kvelden. Vi skulle nemlig drikke hos Ida i går kveld, og deretter dra ut på byen som planlagt. Kvelden ble mye bedre enn forventet, mer kan jeg faktisk ikke si. Det er så innmari hyggelig å møte på kjente folk på byen, folk du har gått i klassen med osv, og bare høre hva de driver med i dag og hvordan det går med dem. Man har alltid så mye å se tilbake til og le av når man mimrer over gamledager. Jeg koste meg stortsett hele kvelden, unntatt de 4 gangene jeg brakk neglene mine. Sånn går det når man er klønete på fylla og ender opp med en kul i bakhodet i tillegg. Enda godt man ikke kjenner mye av smertene når man er full, for det gjør jeg i dag. Å være fyllesyk er i seg selv helt forferdelig, men når du i tillegg har skallet hodet i en hylle 2 ganger på samme sted, da kjenner du det litt ekstra i hodet dagen etter.

Jeg overnattet hos Ida i natt, og helt frem til nærmere 20:00 har vi bare ligget i sofaen med dynene over oss og sett på Sinnasnekker’n som Ida elsker. En ganske ålreit slutt på denne helgen

Hvordan har din helg vært?

ANTREKK: DENIM AND WHITE

Akkurat nå ligger Ida i sengen min og bare venter på at jeg skal gjøre meg ferdig på pcen, så jeg har derfor ikke all verdens med tid til å skrive dette innlegget. Jeg har tatt masse bilder fra i dag allerede, men enda mer bilder skal det bli tatt i kveld. Derfor venter jeg med å vise disse bildene til i morgen, og smeller derfor til med 2 antrekksinnlegg på rad. Håper ikke det gjør noe! Det var endelig litt sol å se i dag samt litt varmere ute, så da fikk jeg den perfekte muligheten til å bruke den hvite cardiganen min fra Urban, den har jeg faktisk i alle fargene vi har inne – så fine synes jeg dem er. Jeg elsker lengden på cardiganen, og overraskende nok liker jeg den meget godt i hvit. Det synes jeg ser så bra ut til denim bukser. Dette er favoritt fargen min fra Dr.Denim, nemlig light sky i Plenty modellen. Veldig mange har lurt på hvilke bukser jeg bruker, og det er kun Dr.Denim Plenty og TopShop buksene fra Joni Petite. Jeg er 1.65 så lengden jeg bruker i bena varierer alt fra 28 til 32! Håper dere fikk svar på det dere lurte på nå i hvertfall, hvis ikke er det bare å si ifra om det skulle være noe annet.

Dere får ha en super lørdag
Flat Top Cardigan & genser fra Urban // Bukse fra Dr.Denim HER (sponset) // Sko fra Nike // Veske fra River Island // Klokke fra Larsson&Jennings // Solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere om antrekket?

ANTREKK: COAT YOUR STYLE

Jeg vet ikke om veldig mange av dere vet dette, men i tillegg til at jeg jobber i Urban er jeg også ambassadør for selveste Urban. Dette startet vel før jeg begynte å jobbe i denne butikken, hvor jeg fikk mer og mer peiling på dette merke. Så for meg, er det utrolig gøy å være en ansatt men også ha den som jobb på bloggen. Det er faktisk 2 fluer i èn smekk! Hadde dere blitt med meg inn i klesskapet mitt, hadde dere sett at nærmere 70% av alt jeg eier er fra Urban. Men under halvparten er spons, du handler faktisk så sykt mye mer i en butikk hvis du jobber i den. Det er hvertfall sånn med oss ansatte der jeg jobber, haha. Dere skulle bare sett permen våres med alle kvitteringene. Gjennom årene har Urban fått mer og mer fashion style, og mer kjente merker inn i butikken – noe jeg digger BIGTIME. Så å kunne samarbeide med Urban gjennom bloggen, det synes jeg er kjempeknall. For som dere sikkert vet, elsker jeg Urban.

Urban har et eget merke som heter Flat Top, som produserer utrolig mye pent til jente. Den siste tiden har Flat Top fått inn mange nye kåper til jente, og i den anledningen har de satt igang en konkurranse “Coat Your Style” hvor DU kan vinne den kåpen du ønsker. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å dra innom en Urban butikk, finne den kåpen du liker godt og ta et bildet av deg selv med kåpen på, legge bildet ut på instagram og tagge #UCYS så er du med i trekningen om en ny kåpe. Lykke til alle sammen!!!

Under ser dere min favoritt kåpe fra Flat Top som jeg har i xs, kanskje du finner en annen favoritt?Skjorte & Flat Top jakke fra Urban HER (sponset) // Genser fra Adidas // Bukse fra TopShop // Sko fra Nike // Solbriller fra Quay

Hva synes du om antrekket?

–> CRAZY SHOPPING <–

Nok en dag har det regnet ned her i Moss, og jeg begynner å bli greit lei alt regnet nå. Kan det snart komme litt bedre vær? Man blir nesten deprimert av å sitte i sengen og se ut av vinduet når det holder på slik. Det er så lett å bli usosial med dette været, og det hater jeg. Men jeg har heldigvis hatt litt planer og ting jeg har måttet ordne i dag likevel. Derfor var det opp og hopp, spise litt Nesquick til frokost og så komme seg ned til byen for å møte Ida. Det er litt travle dager i vente, fra og med i morgen av. Det er selvfølgelig snakk om Crazy Shopping på Amfi. Utrolig hvor fort tiden går og at det jammen meg er på tide med Crazy Shopping igjen, allerede. Jeg jobber på som sagt på Urban og vi har det siste året hatt helt syke tilbud å bidra med. Men denne gangen har vi de beste tilbudene ever å by på, så med tanke på hvor mye kule klær og sko vi har på Urban, anbefaler jeg deg å komme innom enten i morgen, men HVERTFALL på lørdag. Tilbudene vi har i butikken er nemlig jakker til 299 kr, kåper til 500 kr og en mengde med klær til kun 150 kr! På lørdag har vi helt Crazy tilbud, og grunnen til at det heter akkurat dette er fordi det KUN varer i 2 minutter og 23 sekunder. Da har vi syyyyyyke priser, noe dere absolutt ikke vil gå glipp av. Dette store tilbudet starter på lørdag rundt klokken 14:00, so be there!

Knipset litt bilder så dere kan se hva slags tilbud og hva dere allerede nå kan se kommer på tilbud fra og med i morgen. Det store bordet som er dekket til er massevis av varer som skal være med på lørdagen, hvis ikke du blir nysgjerrig så vet ikke jeg altså. Ses vi?Forresten så kommer det antrekksbilder fra i dag på bloggen i morgen, vi snakkes!

OSLOTUR MED JENTENE

I går avtalte jeg og resten av kollegaene mine om å ta oss en liten tur over til Oslo. Sjefen våres på Urban skal nemlig slutte som sjef den 10.oktober, så vi måtte bare kjøpe en avskjedsgave til hun da. Passet derfor perfekt å ta en koselig tur i Oslo hvor vi tittet på gaver til sjefen og litt selv ikke minst, haha. Overraskende nok dro jeg hjem fra Oslo tomhendt, tomhendt dere!!! Nesten litt deilig at jeg ikke fant noe spesielt, da får det bli til en annen gang. Vi ville gjerne treffe Ingvild, som fremdeles er ekstrahjelp hos oss på Urban, men har flyttet til Oslo for å studere, så da ble det litt ekstra kos å se henne igjen også. Vi gikk gjennom hele Karl Johan, mens vi delte paraply og bare hadde det jæskla gøy rett og slett. Med tanke på at jeg hadde jobbet siden 09:00 tidligere den dagen, kjente jeg at det var på tide å få i seg ordentlig middag, før sulten gikk over til kvalme av sult. Verste følelsen ever dere! Vi bestemte oss derfor å gå mot Aker Brygge og spise på Olivia der. Siden det var varmelamper ute, slo vi til og satte oss ute. Det var kjempekoselig å sitte ute og spise god mat med jentene. Jeg er veldig glad i pasta carbonara, så igjen spiste jeg det samme på Olivia. Kanskje på tide å prøve ut noe nytt der snart. Jeg er alltid så pingle når det gjelder å teste ut ny mat, det hater jeg. Etter vi hadde spist, tok vi en siste tur innom Oslo City før vi tok veien videre hjem. Jeg har faktisk aldri vært på Oslo City, det er litt sykt med tanke på at jeg kun bor 40 min unna Oslo. Sjeldent jeg drar til Oslo for å kose meg og slappe av, er som regel jobb da – så å tilbringe en hel dag i Oslo og bare ta det med ro, det trengte jeg nå. Jeg var helt utslitt etter i går med tanke på at jeg hadde vært på farten siden 07:30 at jeg la meg så fort jeg kom hjem.

Knipset litt bilder mens vi var i Oslo, så her kommer det et lite bildedryss til dere

Gjorde du noe koselig i går?

ANTREKK: SVEA FUSKEPELS

Jeg er helt dø etter helgen, og det kjenner jeg på en mandag dere. Skal fortelle litt mer om helgen min i et annet innlegg, akkurat nå skal jeg vise frem min nye jakke fra Svea. Sjokkerende nok vurderte jeg å ta antrekksbilder i går, altså dagen etter fylla. Men det var ikke snakk om engang, alle ville bare hjem og sove inkludert meg selv. Etter jeg og de andre søte bloggjentene var i Oslo i samarbeid med Junkyard og Svea, var de så utrolig snille at de ville gi oss en Svea jakke fra deres nyeste kolleksjon. Hvor snilt er ikke det? Åååh, jeg er så fornøyd med samarbeidet jeg har med Junkyard. Mitt lengste og beste samarbeid, som har vart i nå snart 5 år. Jeg ville egentlig ha en svart Svea jakke, men jeg begynte å tenke litt for meg selv at jeg skulle være litt yolo (hehe) og kjøre på med en farge jeg aldri bruker. Jeg falt derfor overraskende nok på den burgunderrøde jakken. Jeg synes det har en litt mørk romantisk farge, så hvorfor ikke? Jeg har stått modell i speilet med denne jakken på, i en veldig god stund nå for å se om jeg liker fargen eller ikke, og jeg liker den, veldig! Det er så deilig å ha litt variasjon i alle jakkene mine, og burgunderrød? Første plagget jeg har i den fargen tror jeg. Men det blir overhodet ikke det siste plagget. Det har allerede begynt å bli 15 grader her, så denne jakken varmer utrolig godt i disse tidene! I tillegg til jakken, har jeg endelig fått meg nye hvite converse sko, det var jammen på tide.

Noe jeg ønsker å informere dere om er at disse nye høstjakkene til Svea er med fuskepels. Veldig mange har veldig ofte lett for å tro det er ekte pels uten å ha lest et eneste ord, derfor var det likegreit å ha det med i overskriften så ingen misforstår. Jeg har størrelse x-small i jakken hvis noen lurer.


Sponset Svea jakke fra Junkyard HER // Genser fra Urban // Bukse fra TopShop // Converse fra Junkyard HER // Solbriller fra Rayban

Så over til et magisk øyeblikk for meg. Her fikk jeg nettopp øye på noe, og får et lurt glis:

Så kom det enda nærmere, og jeg fikk forelska-masken på mens jeg spurte om jeg kunne klappe den:
Jeg blir seriøst som en liten drittunge så fort jeg ser en hund, bokstaveligtalt.

Hva synes dere om antrekket?

VINNEREN AV MISS VEET 2015

// I samarbeid med Veet.

Nå som sommeren er over, kan det bety sjeldnere fjerning av hår på leggene – eller hva mener dere? Jeg derimot MÅ fjerne hårene på leggene mine så fort jeg dusjer. Jeg bare elsker følelsen av nybarberte ben og silkemyk hud. Det er kjempedeilig på sommeren, men også om vinteren. Nå som vinteren nærmer seg, blir det stadig vekk kaldere og da synes jeg det er veldig avslappende og koselig å sitte i sofaen eller i sengen, nydusjet og nybarbert med en god kakao mens du drukner i en av de oversized genserne dine. Det er sånne typiske ting jeg gjør for å kose meg i eget selvskap. Noe som kan toppe det hele, det er å ta en ordentlig ansiktspleie og manikyr + pedikyr på deg selv, eller eventuelt med venninner også. Det er min måte å føle meg flott på! Da er det om å gjøre å ha de glatteste leggene, og for å få de glatteste leggene må du selvfølgelig bruke de riktige produktene for å få et slikt resultat.

En barberhøvel kan ofte gjøre at jeg er litt slurvete i dusjen, mens med VEET’s Hair Removal Cream gjør at jeg ikke kan overse en eneste flekk. Det er rett og slett fordi kremen fjerner hårene dine, den gjør all jobben. Eneste du må gjøre er bare å fjerne kremen på en litt spesiell måte. Denne kommer i 2 forskjellige farger, som også betyr 2 forskjellige dufter (woho). Den rosa har Lotusmelk og Jasmine duft, mens den grønne har sheasmør og lilje duft. Hvordan du bruker dette produktet er veldig enkelt. Men uansett, alltid les bruksveiledningen før bruk! Det første du gjør er å la kremen være på huden i 3 minutter. Ta tiden nøyaktig, og så bruker du forsiktig den bredeste delen av spatelen for å teste på et lite område. Fjernes håret lett, kan du fortsette med å fjerne resten av kremen. Hvis ikke, lar du kremen være på litt lenger men IKKE lenger enn 6 minutter. Etter å ha fjernet all kremen skyller du grundig huden med vann etter bruk og deretter tørker den – så har du silkemyke legger. Denne kremen kan du bruke til å fjerne hår på legger, på armer og i armhulen.

Ønsker du å lese mer om Veet og produktene deres – følg dem gjerne på facebook HER.

VINNEREN:
Etter mange måneder med konkurranse i samarbeid med Veet, er vinneren nå endelig trukket. Vinneren av Miss Veet konkurransen 2015 ble; @TINSSA på instagram, gratulerer så mye! Du vil få supre produkter fra Veet. Til alle dere andre, tusen takk for alle som meldte seg på denne konkurransen♥

WERK MODE

Denne helgen har jeg nok en jobbhelg, og åpningen i dag er allerede unnagjort. Da jeg kom på jobb i dag, stod det flere store esker ute i butikken som jeg ble veldig nysgjerrig på. Jeg spurte derfor hvor disse eskene skulle til og da fikk jeg høre at disse klærne skal til de millioner av flyktninger fra Midtøsten og Nord-Afrika. Hjertet mitt smeltet. I disse store eskene får man plass til vannvittig mye klær, og det er fantastisk godt å tenke på at flyktningene skal få noen gaver som er deres. Varner gruppen har vist et stort engasjement for denne katastrofen som foregår ved å samarbeide med Redd Barna og UNICEF. Det er derfor så deilig, ikke minst et stolt øyeblikk å være en del av denne gruppen siden jeg jobber på Urban.

Jeg ødela BIGTIME for meg selv i går, da jeg sov til over nesten 12:00. Jeg tenkte ikke før jeg våknet “pokker”. Det er ikke bare bare å bli trøtt innen klokken er 00:00, når du vet du skal opp 07:30 for å gjøre deg klar til jobb dagen etter. Kjente virkelig på hele meg at jeg kunne trengt noen ekstra timer søvn i dag, men heldigvis gikk det kjempebra på jobb. Regnet har roet seg veldig siden i dag morges, som betyr flere mennesker på senteret som igjen betyr mer liv! Tiden går absolutt fortere når man har mer å gjøre, og denne dagen gikk for meg superraskt. For at tiden skulle gå litt fortere på jobb, tok jeg med Olympus Pen for å knipse et par bilder på jobben. Det var flere på jobben som ble fascinert over dette lille kameraet. Jeg kommer fortsatt ikke over hvordan det er mulig for et så lite kamera å ta så gode bilder. Jeg er så forelsket i kameraet, jeg får ikke sagt det nok. Noe annet jeg har forelsket meg helt i, er den nye genseren min fra Nike. Jeg har holdt meg litt unna print den siste tiden, men så fort jeg tok på meg denne hoodien så var jeg tilbake til print. Jeg tok genseren i small, men den er likevel baggy – akkurat som jeg liker det.
Nike genseren er sponset og den finner du her.


Har din dag vært bra?♥