PEPPES

Da har vi kommet hjem fra en koselig kveld på Peppes. Vi skulle egentlig sitte ute på bryggen, men det blåste helt sinnsykt så vi ble derfor sittende inne i varmen. Noe vi ikke kan klage på! Vi spiste god pizza, halve B’N’B som består av biff, pommes frites og bearnaise- og halve med pepperoni og ananas som pappa er veldig glad i. Vi lot maten synke litt før vi bestilte oss oreokake. Kun jeg og Didrik orket dessert, men jeg vet alltid at mamma spiser litt og så det var like greit når jeg aldri orker en hel oreokake. Den er så ufattelig mektig, men så god! Jeg elsker å se at kjæresten min kommer så godt overens med mamma og pappa, de sitter og ler. Didrik og pappa snakker om uendelig mye de har til felles, så det er en herlig følelse. Didrik har bursdag om noen timer, og jeg klarer ikke å vente med å gi han gaven i morgen. Nesten så jeg vil gi den til han nå, men jeg må bare klare å vente. Jeg bare VET han vil bli sjokkert over hva jeg har kjøpt til han.

DAGENS ANTREKK 31.AUG.13

Nå har jeg litt dårlig tid på å blogge så det blir derfor ikke noe spesielt å skrive om nå. Jeg skal kun poste dette innlegget, så går veien til Peppes. Mamma, pappa, meg og Didrik skal feire litt på Peppes i dag. Søsteren min føler seg dessverre ikke så bra og blir derfor hjemme, men vi kjøper jo med kake til hun – haha. Håper dere har en veldig fin lørdag og kos dere masse!


Cardigan fra NecessaryClothing // Jumpsuit fra Tyrkia // Sko fra Ebay // Solbriller fra RayBan // Klokke fra DanielWellington
 

JOLLI TIME – TOO MUCH FUN

I noen av mine siste antrekksinnlegg har jeg postet bilder av Jolli klokker, som antrekksinnlegget i går for eksempel. Jeg skal nå fortelle dere hvorfor jeg elsker disse klokkene, disse er helt geniale og man har det for gøy. Klokkene kan du selv sette sammen til en klokke ved bruk av forskjellige farger, mikse og plutselig har du fått en ny favoritt klokke. Man kan bestille i flere farger. På nettbutikken til Jolli Time er det klokkene kombinert i forskjellige farger så du kan ikke få bestilt èn klokke pga de kommer i en eske med to farger. Etter du har bestilt den pakken med to stk, kan du da ha det gøy og velge andre farger. Denne gangen kan du da få velge èn eller hvor mange du ønsker, fordi du må ha med klokkeviseren. Det er veldig billig på denne siden og jeg har nå selv fått ny favoritt klokke derfra. Det har blitt den jeg hadde på i går hvor jeg mikset hvit, turkis og svart sammen. Jeg sitter skikkelig lenge for å prøve ut nye farger sammen og det er så moro. For å komme til nettbutikken kan du trykke her, de har også en video som viser hvordan du gjør dette tilfelle du er usikker. Dette er ikke et innlegg jeg må ha gjort i samarbeid med Jolli Time, dette er et eget innlegg jeg har valgt å skrive for å anbefale dere disse klokkene. For lite penger får du mye moro, perfekt!


Mine favoritter fra Jolli Time er disse du ser på bilde her. Men den jeg er mest glad i er den til høyre.
 

DAGENS ANTREKK 30.AUG.13

Hei mine lesere! I dag spurte jeg søsteren min om vi skulle trene på Spenst – jeg foretrekker å trene med andre, det gir meg mer konkurranseinstinkt og motivasjon. Men hun kunne ikke i dag, så vi skal derfor trene i morgen i stedet. Jeg må få strammere rumpe, etter jeg ga opp treningen helt i flere mnd ser jeg selv at jeg må stramme den opp igjen. Siden det ikke ble noe trening i dag, ble det sol med Carsten i stedet! Det er så morsomt å se alle fregnene jeg får, haha. Jeg var så varm da jeg kom hjem, heldigvis hadde jeg handlet inn mer fryste jordbær så jeg lagde smoothie med Didrik. Jeg har ingen planer i dag, men kanskje det blir noe senere så vi får se! I morgen og på søndag er det bursdagsplaner for gutten min så det gleder jeg meg veldig til. Vil si tusen takk til dere som har delt tumblrsidene deres, og hvis dere har noen favoritt tumblr vær så snill å del dem med meg. Jeg er desperat etter nye å følge på tumblr!


Sponset genser fra Junkyard // Bukse fra Junkyard // Sponset sko fra Junkyard // Klokke fra JolliTime
 

THIS WEEKS INSPIRATION

Når jeg føler jeg har gjort alt jeg pleier å gjøre på pcen som å sjekke facebook, bloggen, twitter, moss-avis & vg, er det alltid tid for tumblr. Det er så inspirerende å se hva andre mennesker blir inspirerte av, og noen ganger har man den samme inspirasjonen. Jeg har ikke så veldig mange følgere der, jeg har rundt 3000 men det går jo bare oppover så det er gøy! Jeg er fremdeles på leting etter nye tumblr jeg kan følge, så skriv ned din her med hele linken så jeg får kommet direkte inn på den i ny fane. Takk på forhånd til alle som skriver ned sin tumblr 

FØLG MEG PÅ TUMBLR HER


FILMKOS MED KJÆRESTEN

Hahahahahaha, nesten akkurat blitt ferdig med å se Identify Thief. Før vi startet filmen gikk vi ned og lagde oss smoothie. Måtte selvfølgelig finne fram nammenam også. Jeg har blitt så glad i popcorn etter jeg var i Bergen. Ble sittende å smile flere ganger etter de forskjellige scenene fordi jeg ikke kom over dem. To av mine favoritt scener må være fra da dem sitter i bilen og hun begynner å synge mens han prøver å skifte sang til en hun ikke kan, dessverre kan hun alle. Den andre er hvor hun snakker så ufattelig mye at han til slutt begynner å svinge på rattet mens han skylder på at det var grevlinger i veien mens hun sitter der og tror på det han sier. Dette synes jeg var en ordentlig morsom film, det er mange jeg synes er artige men ikke så veldig mange jeg faktisk kan sitte å le av. Men denne filmen var virkelig morsom! Hvis dere vet om flere slike filmer så må dere gi dem til meg. Didrik er ute en kjapp tur nå så blir det enda en film når han kommer hjem. Kos dere videre i kveld!


Det var dessverre noe jordbærsaus inne i disse så heldige Didrik fikk spise begge to, jeg liker ikke når det er ting inne i dem..
 

DAGENS ANTREKK 29.AUG.13

I dag har jeg og Didrik sendt utrolig mange pakker ut fra BeachIt, vi begynner allerede å gå tom for deksler så vi må nok snart bestille mer. Helt vannvittig hvor mange som har bestilt, så dette er vi veldig glade for. På vei hjem fra Posten tok vi turen innom Ica for å handle inn litt middag til i dag. Det blir kyllingfilè med peppersaus og pommes frites. Mens vi handlet fant jeg filmen Identify Thief som jeg egentlig skulle se på kino men aldri skjedde. Derfor kjøpte jeg den i dag og gleder meg til å se den etterpå. Den ser jo så morsom ut! Vi kjøpte donuts også, må jo ta en så kalt DonutCompany dag hjemme i stede. Hahaha, herregud – og ja, det blir smoothie også. Jeg er litt slapp i dag dessverre, men blir nok kvikkere etter litt middag og smoothie senere i dag tenker jeg. Hvordan står det til med dere?


T-skjorte fra Choies // Shorts fra Batoko // Sko fra Footway // Caps fra Ridestore // Klokke fra Larsson&jennings
 

DAGENS ANTREKK 28.AUG.13

Jeg kommer faktisk ikke over at jeg har vært så heldig å få ha gitt ut en Daniel Wellington klokke til en av mine lesere, det er sykt… Men nå skal jeg snakke litt om dagen i dag! Jeg våknet rundt klokken syv i dag tidlig etter å ha hatt et mareritt som jeg nå har hatt to ganger. Drømmer om at noen menn prøver å kidnappe meg, så prøver jeg å skaffe hjelp av politiet men de kommer alltid når vi har forsvunnet til et nytt sted. Det var blant annen Didrik som stakk fra meg mens mennene prøvde å ta meg og ja, åh.. Hater den drømmen så forferdelig mye. Etter vi hadde fått spist litt nesquick til frokost, gikk jeg i dusjen og fikset meg. Vi skulle til mormoren til Didrik for å spise middag der. Vi spiste koteletter med poteter og brunsaus, det var kjempe godt. Må komme dit oftere å spise! Vi tok en tur innom Amfi for å titte litt, men fant egentlig ikke noe spesielt bortsett fra at jeg tok meg en tur innom Nille og kjøpte nærmere 150 shake tyggiser. Det er jo 1.50 kr for èn tyggis, sinnsykt billig. Jeg måtte derfor kjøpe mange så jeg har en stund. Jeg vet allerede nå at mamma kommer til å snike seg inn flere ganger for å ta tyggis av meg. Før jeg dro til Bergen hadde jeg nemlig kjøpt 2/3kg melon tyggiser i Sverige. Da jeg og Didrik kom hjem fra Bergen var det ingen melontyggiser igjen. Jeg hadde mer enn halvparten igjen før jeg dro, så mamma er helt crazy når det kommer til tyggis.


T-skjorte fra Hollywood // Shorts fra Junkyard // Sko fra Ebay // Solbriller fra MadLady // Klokke fra DanielWellington
 

VINNEREN AV VALGRI DANIEL WELLINGTON KLOKKE BLE…

ANJA EDVARDSEN TUVEN!!!!! Gratulerer så utrolig mye med din nye Daniel Wellington klokke. Håper du blir fornøyd med din nye Classic Sheffield klokke fra DW. Jeg er utrolig sjokkert over hvor mange som ønsket å delta i denne konkurransen. Tusen virkelig takk til alle som meldte seg på, nå er både jeg og Daniel Wellington som jeg har vært i samarbeid veldig fornøyde for en slik respons. Kanskje det blir flere slike herlige konkurranser? Det venter allerede en konkurranse om ikke lenge så hold dere oppdaterte! Men til dere som ikke vant, ikke vær skuffet. Jeg er så heldig og får gi ut en rabattkode til alle dere som ønsker å kjøpe en litt billigere Daniel Wellington klokke. Dere vil få 15% avslag på Daniel Welington bare dere bruker koden: Madeleine. Håper noen av dere får en nytelse av å handle en billigere Daniel Wellington. Ha en strålende onsdag videre!


Denne klokken heter Classic St Andrews Lady & den finner du her.

DAGENS ANTREKK 27.AUG.13

Vet dere hva som nettopp gikk opp for meg? August er nå snart over og september er rett rundt hjørnet. Det er altså snart kun 4 mnd igjen til jul??? Noen ganger synes jeg tiden går for fort, som om den prøver å se om jeg kan henge med. Didrik har bursdag 1.september og jeg har allerede gaven i boks – noe han ikke vet. Vi skal ut og spise på lørdagen på Peppes med familien min og Didrik for å feire. På søndag er han bare min, da får han sin flotte bursdagsgave og så skal vi ut å spise i Oslo. Det jeg gleder meg mest til er å se ansiktet hans når han ser gaven.


Sponset genser fra Junkyard // Sponset bukse fra Junkyard // Sko fra StylePit // Solbriller fra MadLady // Klokke fra Larsson&Jennings