TOPSHOP WANTS

Alohaa! Jeg har lagt ut nye ting til salgs på salgsbloggen min nå. Sjekk det ut ved å trykke på DENNE linken. Har satt av denne dagen til å bare slappe av og se på tv siden jeg skal på jobb i kveld. Jobben kan være ganske stressende til tider. Hvertfall på lørdager så derfor prøver jeg å unngå med å bli utslitt før jeg skal på jobb. Smarta! Tenkte jeg kunne la dere sikle litt på noen godbiter fra Topshop.com!


Hva syns du om bildene ?
Hvilken vare likte du best ?
 
– Vi snakkes ! <3

WORK OUT

Halla! Jeg stod opp halv tolv i dag for å trene med søsteren min på Spenst. Veldig lenge siden jeg har trent nå igjen på grunn av litt private ting osv. I tilegg til at det ligger veldig mye latskap bak dette. Det var ekstremt deilig å trene igjen, føler deg alltid så mye bedre når du har trent enn når du avslår en treningsøkt. Nå har jeg vært i dusjen og sitter å spiser frokosten min akkurat nu. Ha en fin dag dere!!

Hva syns du om bildene ?
Trener du, i så fall hvor ofte ?

– Vi snakkes ! <3

PROUD

Boyaaa! Våknet opp til verdens søteste trynet ved siden av meg. Kunne lagd hva som helst til han der, fuck yea mer enn kun en sandwichhh. Lagde god middag så kom Martine og plukket oss opp. Svippet en kjapp tur innom Gobua fordi jeg er fast kunde der, hehe. Kjørte Didrik hjem for å pakke litt til vi kjørte han ned til togstasjonen fordi han skal bort i ferien. Jeg har sittet på med Martine to dager på rad nå og legger svært godt merke til at hun er mye sikrere og roligere i trafikken nå. Er så stolt over den jenta!

Hva syns du om bildene ?
Hva har du gjort i dag & skal du bort i påsken ?

– Vi snakkes ! <3

PÅSKEFERIE

Alohaaa! Jeg syns det er litt merkelig at det allerede er påskeferie. Føles ikke ut som det, men jeg har ingenting i mot litt ferie nå. Den skulle gjerne vært litt lenger!  Det skal bli så deilig! Jeg har ingen planer for denne ferien så tar det som det kommer. Ønsker absolutt alle sammen en riktig god påskeferie!


Fotograf: Jeanett Haslien

Hva syns du om bildet ?
Hva er dine planer for påskeferien ?

– Vi snakkes ! <3

CONGRATZZZ

CONGRATZZZZ TIL MARTINE SOM ENDELIG HAR FÅTT LAPPEN!!! Herregud, jeg er så stolt av deg Martine. Hun fikk lappen i dag og vi feiret med å råne rundt sammen med Anders og Didrik. Hadde det utrolig koselig. Vi dro til Halmstad og var litt der så dro vi til Mcdonalds fordi gutta ville ha hamburger. Så typisk meg og Martine som ville ha pølse fra Gobua. Hehe! Hatt en veldig fin dag med disse folka!

Hva syns du om bildene ?
Vil du gratulere Martine med bil lappen ?

– Vi snakkes ! <3

VINN IPHONE DEKSEL

Halla! Da kjører jeg i gang med nok en konkurranse for noen klasse venninner som står bak Lykkelabben UB som er en elev bedrift ved Malakoff skole. De har igjennom et prosjekt på skolen bestemt seg for å gjøre en god ting. Å lage Iphone 4 deksel med dyrepring og gi alt overskuddet til WWF. WWF sitt arbeid i Norge har som mål å beskytte og bevare naturverdiene og det biologiske mangfoldet i hav- og kystområder, på land og i ferskvann. Om det er noe mer du lurer på om WWF sitt arbeid, kan du gå inn på hjemmesiden deres wwf.no!

Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å gå inn på Lykkelabben på facebook og like siden. Dermed skriver du at du har likt og føyer på navn og mail adressen din. Masse lykke til 🙂


KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

TRØTTULFEN

Wadduuup! I dag har jeg vært hos Malla aka Malin som er kusinen min. Er så glad for at vi har ett så nært forhold ettersom vi er i familie. Veldig glad i den jenta der! Jeg hadde foredrag i en IT klasse i dag, helt ærlig hadde jeg ikke forberedt meg noe særlig. Det var første gang jeg tok alt på sparket. Men å møte den frykten er det bare evig deilig da du beseirer den. Overrasket over meg selv at jeg turte det egentlig… Jeg har vært kjempe trøtt de siste dagene. Så tror jeg legger meg nå faktisk. Sleep tight!

Hva syns du om bildet ?
Når pleier du å legge deg i hverdagen ?

– Vi snakkes ! <3

WANTS FROM JUNKYARD.NO

Halla! Tenkte jeg kunne slenge inn litt deilige godsaker fra junkyard.no ettersom det er favoritt butikken min. Det beste med den nettbutikken er at det kommer nye varer hver eneste dag. Vår kolleksjonene har allerede begynt å sprenge ut på junkyard.no og jeg er serr i lykkerus. Det er alt for mye digg der.

Hva syns du om bildene ?
Hvilken vare likte du best ? 

– Vi snakkes ! <3 

GOOD DAYS

Boyaaa! Jeg har vært med Patti, Didrik og Martine i hele dag. Det har vært ganske deilig ettersom vi har munchet en del på Gobua. Jeg elsker pølsene der, herregud dere er best pølsene mine<3<3 Avsluttet selvfølgelig med softis da. Nå sitter vi alle usosiale hos meg, elsker livet. Dere får sove godt i natt!

Hva syns du om bildene ?
Har du gjort noe koselig i dag ?

– Vi snakkes ! <3

CAPSENE MINE

Wadduuup! Fyfan i dag har det vært skikkelig sommervær. Jeg dro serr på meg bikinien og solte meg. Didrik la allerede da merke til at fregnene mine begynte å komme frem skikkelig. Har bare kost meg i hele dag faktisk. Flere av dere har spurt om jeg kan vise bildet av alle capsene mine. Jeg har faktisk kun to stk dere, haha. Men kan godt si hvor dem er fra osv. Jeg er i hvertfall sykt fornøyd med dem begge!


DC capsen er fra Junkyard.no og jeg husker dessverre ikke størrelsen.

L.A Lakers capsen er fra Junkyard.no og det er one size.

Hva syns du om bildene ?
Har du handlet på junkyard.no før ?

– Vi snakkes ! <3