DAGENS ANTREKK 300715

I dag våknet jeg av at jeg nesten svettet ihjel i sengen. Selvom det føltes helt forferdelig, føltes det så godt å dra opp rullgardinen og endelig se solen igjen. De siste dagene har det vært mye regn, og i forigårs var kanskje den verste regndagen på evigheter her i byen. Men jeg liker også at det regner, for da har jeg en god grunn til å bare være inne. Jeg har perioder hvor jeg kan være veldig på farten hele tiden, og andre perioder hvor jeg bare er på rommet mitt. Den perioden har jeg hatt i 2 uker nå, i dag var vel den første dagen jeg gikk ut sånn ordentlig på en god stund (matbutikken teller ikke). Det har skjedd mye i familien den siste tiden, men mer vil jeg ikke dele her på bloggen. Det er en av grunnene til at jeg har blogget veldig ustabilt de siste ukene. Jeg trengte en pause. Ting begynner å bli bedre og at det var fint vær i dag gjorde ting enda bedre akkurat nå. Noe som gjorde alt enda bedre igjen der, var at jeg og søsteren min dro på kino! Vi så den nye filmen Paper Towns, og jeg likte handlingen og slutten veldig godt. Jeg liker når ting er klisjè, men det er enda bedre når uventede ting skjer.

Så dere. Det var fint vær i dag, frem til klokken ble nærmere halv seks. Da begynte skyene å komme frem. Heldigvis fikk jeg tatt noen antrekksbilder i en ny playsuit i dag, som jeg forresten liker kjempegodt. Jeg har svært få klær i hvitt, og det er fordi jeg alltid klarer å søle på noe av det hvis jeg først bruker hvitt. Tror dere ikke at jeg klarte å søle leppestift på den? Vinden sin feil, alt bare blåste opp i ansiktet mitt og traff så klart leppene mine. Ikke en bra start, men bedre ble det da en søt pus ville være med på bildene mine. Den la seg ned etter hver halvmeter den gikk, og skulle så absolutt gjøre det rundt oss. Den var bare så søt og kosete!!! Jeg er ikke sånn veldig, veldig glad i katter iogmed at jeg ikke vet hvor jeg har dem, de gjør akkurat som de selv vil, så jeg er alltid litt pinglete med katter. Men denne pusen, den var super kosete♥


Playsuit fra IvyRevel (Sponset) // Sko fra Nelly // Ray-Ban fra Junkyard (Sponset) // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

VISSTE DU AT…

Jeg trenger vel ikke å skrive stort om hva dette innlegget skal handle om, så leggoo:

♥ Jeg har møtt Jason Derulo. Jeg møtte på han på Gardemoen da jeg og familien min skulle til Tyrkia. Mens jeg stod med pommes frites i hånden, skulle jeg bort for å ta meg litt ketchup, og da skumpet vi borte i hverandre og bare lo. Det var et romantisk øyeblikk, latter og øyekontakt. Jeg ville ikke spørre om å ta bildet med han, selvom jeg var supergira på det. Jeg tenkte han kanskje ville ha litt fred og ro med maten før han skulle fly. Så det var vårt lille magiske øyeblikk.

♥ Jeg har sikkert 50 truser/ g-strenger i skapet mitt. Hver eneste gang jeg går innom undertøysavdelingen går jeg aldri ut derfra tomhendt. Jeg elsker å shoppe undertøy.

♥ Jeg er en rar samler. Da jeg var liten sparte jeg på runde bokser i forskjellige farger. Senere gikk det over til blader/ magasiner (spesielt TOPP) til hyllen min ble ødelagt fordi det ble for tungt… Etter det, sparte jeg på nærmere 500 tyrkiske armbånd med øyet i miden som skal bringe lykke. Samtidig som denne armbånd-samlingen, fikk jeg en sprø smak for sære øredobber. Jeg gikk med jordbær, skilpadder, kaniner, terninger, bamser osv – dette da jeg var 16 eller 17 år. Deretter ble det neglelakker, skoesker (den samlemanien sliter jeg med å gi slipp på fremdeles) og nå parfymer. Hver eneste gang jeg går inn i en parfymebutikk, sier vennene mine, og spesielt èn person “Du skal IKKE kjøpe en ny parfyme”.

♥ Så fort jeg kommer hjem fra et eller annet, hopper jeg rett inn i joggebukse. Virkelig den beste følelsen i verdaaaa! Jeg forstår ikke meg på jenter som klarer å ha på seg en stram jeans hele dagen, God bless you girls.

♥ Jeg er presis. Verste jeg vet er å komme for sent, men når det først hender at jeg er for sen, er det aldri pga meg. Jeg vet ikke om det er vanlig, men jeg planlegger tiden og alt dager i forveien slik at jeg VET jeg har god tid. Jeg fikser meg sjeldent med venninner, fordi jeg liker å ha tilgang til alt jeg trenger hjemme. Så.. Så fort jeg kommer på “før-vorset” hjelper jeg til med å rette håret til venninnene mine så de skal bli klare til vorset – I like it.

♥ Jeg elsket skrekkfilmer da jeg var mindre. Jeg kunne se på det alene i mørket uten å bli redd. Men nå? HAHHH! Aldri om jeg ser det alene. Hvis noen først foreslår at vi skal se skrekkfilm hender det at jeg faktisk prøver å overbevise den andre om at action er bedre.

♥ Jeg har vært forelsket 2 ganger i livet mitt. Det er både den beste og verste følelsen i verden. Men guuud hvor deilig det er å være forelsket! Sommerfugler i magen, det lille smilet man får når man tenker på den andre personen, ikke for å glemme den lille fnise latteren man får. Å være forelsket er virkelig noe alle fortjener å oppleve.

♥ Det er et eller annet med meg og en iphone som ikke er full ladet. Jeg går aldri ut døren hvis jeg ikke har ladet mobilen 100%. Da skal jeg hvert fall ha med meg en lader. Noe alle venninnene mine får seg en god latter av og sier sånn “shit madde du har sikkert sykt lite nå”, det er hver gang jeg sier “kan jeg lade iphonen?”. Jeg stresser veldig hvis jeg ser jeg har 50% igjen. Jeg frykter mobilen skal skru av seg og at jeg ikke får kommet meg hjem, eller at noe skjer mens mobilen min er av så jeg går glipp av noe viktig. Det kan være alt fra noe i familien, til at en venn i nød trenger hjelp med at noen holder håret mens de kaster opp. Med andre ord; Jeg overtenker alt for mye.

♥ Jeg sliter med å finne hatter som passer til hodet mitt. Til og med venninner har prøvd å hjelpe meg. Ikke engang XS/S passer. Jeg mener HVORDAN?!?!?!?! Helt sinnsykt at vi fikk inn hatter til jente på Urban bare for noen uker siden. Den var onesize, og de passer aldri. Men så dere…. Jeg bestemte meg for å prøve en for moroskyld og vise mine kollegaer at den ikke passer. Den passet!!! Jeg er i himmelen, 2 år har jeg slitet med å finne en hatt som passer. Here it is:

Visste du noe av dette & kan ikke dere lesere skrive ned noen litt morsomme fakta om dere selv?♥

MINE JULI FAVORITTER

Jeg er helt klar over at det er sommer, men sommerværet, hvor er det? Det pøser ned med regn, og det er så trist – selvom det er bra for naturen. Jeg kan ikke huske sist jeg var så her “blek” på sommeren. Og det er derfor vanskelig å holde seg til kun en hudsminke. Før da jeg var vanlig sommerbrun brukte jeg alltid Medium Tan eller enda mørkere foundation pudder, men den siste perioden har jeg brukt fargen Medium fra bareMinerals. Problemet med denne fargen er at den så veldig blek/ matt ut på min hudfarge, så jeg alltid måtte blande med en annen farge. Likevel følte jeg aldri at den passet til hudfargen min. I forigårs tenkte jeg å bare sjekke ut hvilke andre farger jeg hadde i denne samlingen. Jeg bestilte hele bareMinerals pakken for veldig lenge siden, så har mange ubrukte pudderet der. Blant dem, fant jeg en som het Medium Beige. Den så litt gul ut, men jeg ga den et forsøk! Den passet hudfargen min perfekt. Det ser ikke ut som jeg har på meg pudder i det hele tatt, for den gir meg bare en ekstra glød i stedet for å dekke til fregnene mine som fargen Medium gjorde. Ønsker jeg litt ekstra farge i ansiktet, uten at det blir toooo much, går jeg over ansiktet med fargen Medium Tan men med veldig lite på kosten. Å gå ut døren med angst for at andre skal si “oiii, du er litt brun i ansiktet eller”, det er forferdelig. Been there, done that. Aldri igjen!

Når jeg først skal sminke meg ordentlig, da bruker jeg litt forskjellige sminkeprodukter. Jeg har samlet mine juli favoritter som jeg veldig gjerne vil vise dere. Alt fra hva jeg bruker på huden, brynene, vippene og leppene. Men viktigste for meg, er virkelig hudsminken. Passer ikke den, ødelegges alt annet. Er dere enige?


♥ Det er vel ingen overraskelse om hvilken mascara jeg bruker. Det er så klart Max factor Masterpiece Glamour Extensions. Ikke bare forlenger den vippene, men vippene blir fyldigere og får derfor en litt mer dramatisk look.


♥ Dette er kostene jeg bruker. Den orange har jeg hatt i minst 2 år (elsker den så mye). Jeg husker dessverre ikke navnet på den, men den kjøpte jeg på Asos. Den bruker jeg til hele ansiktet. Deretter har vi Real Teechniques kosten som jeg bruker steder jeg vil markere litt ekstra. Sist men ikke minst min herlige øyenbrynsbørste fra Anastasia. Ene siden har børste og andre siden pensel.


♥ Dette er et vakkert syn dere. Her ser dere hvilke produkter jeg bruker til huden min fra bareMinerals. Medium Tan og Medium Beige er de jeg bruker i hele ansiktet. Warmth og Laugther bruker jeg på kinnbena. Varierer litt med hvilke av fargene jeg bruker, men bruker mest Warmth. Til slutt har vi min kjære elskede Dipbrow Pomade i fargen Blonde fra Anastasia. Den bruker jeg på brynene mine, og jeg må virkelig si at denne er fantastisk. så lett å påføre og resultatet holder seg kjempe lenge.


♥ Her er 2 anbefalinger jeg bare må komme med til dere. Jeg har veldig lange hår på brynene mine. Så selv om jeg bruker Dipbrow på brynene, vil jeg gjerne at hårene blir der de er ment til å være. Derfor er det utrolig kjekt å ha Clear Brow Gel og Tinted Brow Gel fra Anastasia. Jeg bruker ikke begge samtidig! Jeg bruker mest den gjennomsiktige, men til tider om jeg ønsker litt mørkere hår eller ekstra farge på brynene er Tinted å anbefale.


♥ Selv om jeg er en leppestift jente, har jeg fått en stor kjærlighet for Cremesheen Glass lipglossene fra MAC. Spesielt disse 2 fargene Right Image og Double Dare. Blant disse 2 har jeg en annen favoritt også, Deelight. Men den er dessverre tom, så må kjøpe meg ny asap.

Har du noen juli favoritter?♥

FLAWLESS

En ting er å legge seg nydusjet i en seng som nettopp er blitt skiftet på. Men enda bedre er det med nytt sengetøy! Det er rart den følelsen man får, hvertfall jeg, av å skifte på sengen med et helt nytt sengetøy. Jeg har en favoritt side som jeg har bestilt sengetøy fra tidligere, og som noen av dere allerede kjenner til, er det Ellos jeg snakker om. Jeg kjøpte et tropisk sengetøy med masse grønne blader på, som jeg forelsket meg i. Fikk den gode tropiske følelsen da jeg hadde på det sengetøyet, men man kan jo ikke bare ha ett sengetøy, jeg vil ha variasjon! Derfor tok jeg nok en titt på Ellos sin hjemmeside, og denne gangen ville jeg ha noe enkelt. Jeg likte et sengetøy som var i hvitt og grått. Tykke striper på den ene siden og tynne striper på andre siden. Derfor to sengetøy i ett! Merkelig at jeg kan snakke så mye om sengetøy. Virkelig 170 ord på bare det… Dere likte så godt mitt forrige sengetøy jeg skrev om, så kanskje dette også faller litt i smak?

Jeg mottok Det Nye bladet for bare noen dager siden, og første jeg kunne si var WOW! For ett forsidebildet de har tatt av nydelige Jamina. Nok en herlig utgave av Det Nye bladet. Blir så utrolig hekta på disse bladene når man først begynner å abonere. Så fort man har lest ferdig månedens utgave, blir man nesten i dårlig humør fordi man ikke får neste bladet før om 1 mnd. Men det er herlig å vente på noe godt. Nesten så jeg vurderer å abonere på ett nytt blad, men er så usikker på hvilket blad jeg bør velge..


Link til sengetøyet finner du her.

Hvilke blader abonerer du på?♥

KONKURRANSE: VINN MAST PACK FRA MAKESTYLE TIL EN VERDI AV 4000 KRONER

I samarbeid med Makestyle.no

Jeg er så heldig og får holde en super konkurranse i samarbeid med Makestyle.no. Denne konkurransen har jeg gledet meg SÅ mye til å kunne poste her på bloggen. Kanskje fordi premien er helt vilt rå? Du kan nemlig vinne Mast Pack, som består av Mast rettetang, Mast Vol.1 og Mast Vol.2 krølltangene. Dette er produkter som jeg bruker fast, det kommer litt an på hvilken look jeg skal gå etter. Men uansett så har jeg alle 3, så hadde det ikke vært herlig å ha alle disse 3 selv? Verdien av denne premien er på hele 3765 kroner. Stor premie, og er derfor en av de beste konkurransene jeg har hatt på bloggen. For å vise dere hvor bra disse produktene er, har jeg tatt bilder av resultatet etter å ha brukt dem. Det er veldig vanskelig å velge en favoritt, med tanke på hvor forskjellige resultatene blir. Men i dag ble det Mast Vol.1, som er på det nederste bildet. Jeg elsker volum!!!!!!

Konkurransen vil vare frem til 4.august, og eneste dere trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er:

♥ Følge Makestyle på Facebook her.
♥ Følge @makestyle på Instagram.
♥ Følge meg på Instagram, @madeleinepedersenn.
♥ Legge igjen mailen din slik at jeg får kontaktet den heldige vinneren.
♥  PS: Deler du konkurransen på sosiale medier, kan du melde deg på flere ganger.

Sist men ikke minst svare på dette spørsmålet; Hvor mye har Makestyle i frakt?

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET!

Likte du denne konkurransen?♥

DAGENS ANTREKK 210715

Dette innlegget ble postet mye senere enn jeg hadde forventet. Slik går det når man finner alt annet så mye mer interessant, enn å sitte på stumpen med pcen. Da jeg startet å redigere bildene, ville jeg plutselig rydde rommet, plutselig smake på tyggiser og brått lakke neglene. Haha, at det går an… Er ikke bare bare å gå igjennom 119 bilder, når så og si alle er ganske like. Man blir nesten syk i hodet. Men er det noe som virkelig gjør en gal, så er det når nettet henger seg. Just perfect!

I dag følte jeg for å gå med joggebukse og null sminke, men jeg følte ikke for å se ut som en slask nok en gang. Så etter å ha tatt på meg litt sminke, fikk jeg en bedre idè. Jeg kom på at hvis jeg finner en sort t-skjorte, som matcher til joggebuksen, kan jeg style det om til en jumpsuit. Jumpsuit er bare såå behagelig, pent og enkelt! Jeg lagde da bare min egen hjemmelagde jumpsuit for en dag. Det har vært litt overskyet og kaldt i dag, så siden jeg allerede var inne på fargen svart, ville jeg gå all in. Svart bukse, svart t-skjorte, svart jakke og svart veske. Eneste som var i en annen farge var nemlig skoene mine, de var kritt-hvite! Hvite skinnsko er desidert en favoritt hos meg nå for tiden, eller generelt hvite sko. Ganske risky å bruke hvite sko, men man klarer jo ikke å motstå det heller.

Hvis håret mitt har en god dag i morgen, blir det litt av en konkurranse her på bloggen. Så kan dere gjette hva den innebærer?♥


Jakke fra BikBok // T-skjorte, bukse & sko fra Urban // Veske fra River Island // Solbriller fra Triwa // Klokke fra Larsson&Jennings

Hva synes dere?♥

DEN LILLE SORTE

Jeg fortalte dere for omtrent 1 uke siden at en av mine nyeste skuldervesker gikk i stykker veldig fort. Men den kostet heldigvis under 150 kroner, så det var ikke verdens undergang, selvom jeg likte den godt. Siden den gikk i stykker, måtte jeg da på utkikk etter en ny en. Da kom jeg på et av mine favoritt merker i lommebøker og vesker, nemlig River Island. Jeg har hatt en stor veske fra dette merke i over 1 år, og den er fortsatt så god som ny – og den har gått igjennom mye folkens, tro meg. Jeg har 2 eller 3 lommebøker fra samme merke, og de har holdt seg utmerket godt. Så jeg tok derfor turen innom Asos som har verdens BESTE utvalg av vesker/ lommebøker osv, for å finne meg en ny skulderveske. Det tok meg maks 10 minutter før jeg fant den perfekte vesken, enda mer perfekt enn det jeg hadde tenkt meg. Den var helt perfekt i størrelsen, pene detaljer med en super kombinasjon av sort og gull. Skuldervesken har 3 forskjellige rom, jeg kan ha det minste til husnøkler, det mellomstore rommet til for eksempel lipgloss, neglfil, eller noe lite du ikke vil skal blandes med noe annet og til slutt det største rommet til parfyme, mobil, lader osv. Den har alt! Og jeg elsker den geniale løsningen på flere rom. Jeg er imponert, og prisen jeg kjøpte vesken for? Kun 179 kr, siden den var på salg!! Den originale prisen var uansett ikke mye, under 300 kroner. Det er nettopp det jeg elsker med River Island. Man får alltid så himla mye flott for pengene. Så jeg har fått alt jeg var ute etter; En veske med stor nok plass, perfekte farger og som går til hverdagsantrekk (som på bildene under) eller et mer pyntet antrekk som jeg skal vise dere veldig snart her på bloggen.

Vesken er dessverre utsolgt, som ikke kommer som noen sjokk, men sjekk den gjerne ut her hvis dere ønsker♥


Skjorten er sponset og den finner du her.

Har du noen favoritt merker på vesker/ lommebøker?♥

NYE SOMMERSKO

Jeg er så utrolig glad nå. Jeg hadde time på sykehuset i Kalnes 08:40, og jeg har knapt sovet i natt. Så spent og nervøs har jeg vært. Så fort jeg satte meg i stolen og legen kom bort til meg, sa han “det er ikke noe farlig du har, så bare slapp av”. Det var så godt at det var det første han sa. Etter at de har fått undersøkt prøvene de tok, kom de frem til at det var lymfeknuter over spyttkjertelen, og det er grunnen til at det kan være vondt og kulen har vært så synlig de 2-3 siste ukene. I løpet av helgen har den blitt mindre og mindre synlig, og i dag er den på sitt minste. Bare litt til nå, så er den helt borte! Men jeg skal på kontroll etter sommeren, bare for å sjekke for sikkerhetsskyld. Har kulen blitt større igjen i mellomtiden, må jeg kontakte dem så blir det nok en operasjon for å få den fjernet. Uansett; Jeg er så glad for at det ikke var noe mer alvorlig. Fjohhh…

Jeg har faktisk GLEMT at jeg har kjøpt meg nye sko, siden etter jeg mottok dem gravde jeg dem ned med resten av klærne mine så jeg ikke så esken mer. Må nesten le av hvor sykt det egentlig er. Glemme å ha kjøpt nye sko liksom! Men da jeg kom på at jeg faktisk hadde kjøpt dem, da ble jeg veldig glad fordi disse er helt nydelige. Tror jeg må kjøpe meg ett annet lignende par snart, i en annen fin farge. Det er de ultimate sommerskoene. Så flotte til å bare gå til stranden med, eller jentekvelder og ikke minst bare å bruke til ett pent hverdagsantrekk. Jeg har sett for meg ett antrekk som består av en nydelig playsuit og disse skoene. Må nesten få til noen antrekksbilder snart med disse skoene, så man kan se dem stylet til ett antrekk.


Skoene er fra Nelly, men er dessverre utsolgt for øyeblikket.

Likte dere dem & har du kjøpt deg noen nye sommersko?♥

THROUGH MY IPHONE

I dag stod jeg opp 08:30 for å gjøre meg klar til en ny dobbeltime på trafikkskolen jeg kjører på. Jeg er faktisk redd for å kjøre i trafikken, noe jeg fant ut av første gangen jeg satte meg bak rattet. Men det er vel noe kanskje alle kjente litt på i starten? Jeg får det liksom ikke til å gå over, men det blir vel bedre etterhvert jo mer jeg lærer. Jeg svetter nesten når jeg kjører, da lurer jeg på hvor gjennomvåt jeg kommer til å være på oppkjøringen hahaha… Neida, må ikke være slem mot meg selv nå. Han sa jeg har blitt mye bedre siden sist, og det var godt å få ro i sjela si litt si!

Ellers i dag la jeg meg nedpå etter kjøretimene jeg hadde, og så gjorde meg menneskelig nok til å dra på en harrytur til Sverige med Ida. Man blir liksom så glad for å dra til Sverige, for jeg drar dit ikke for å shoppe klær osv, men mat og godteri! Det er så mange gode minner fra Sverige siden da jeg var liten, og det var liksom så stort å gjøre det med familien. I hvertfall, det blir mye god mat fremover og jeg har hamstret inn med favoritt nudlene mine så jeg har det en god stund nå òg. Blir jo ikke bedre enn det! Må ha noe å spise på før jeg skal dra på sykehuset i morgen for å få svar på hva kulen min er. Jeg har time 08:40, så jeg kan knapt vente med å endelig få bekreftet hva jeg har. Det er ikke gøy å gå rundt uten å vite hva jeg har på kjeven min, så bare èn natt til så kan jeg forhåpentligvis slappe av.

Jeg har ikke tatt noe særlig bilder med kameraet den siste tiden, så hvorfor ikke slå til med enda en through my iphone?♥

Hva synes du om bildene?♥

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

// I samarbeid med Veet.

Det er ingen tvil om hva jeg bruker på bena mine denne sommeren. Sommeren er den årstiden man viser frem bena mest, og man vil jo helst ikke ha tørre og hårete legger da. Det har vært tider hvor jeg har hatt så dårlig tid, at rett før jeg har gått ut døren i shorts eller kjole, har jeg kommet på at jeg ikke har barbert bena. For meg er det krise, for jeg liker ikke å vise frem bena mine hvis de ikke er nybarberte og har babyhud. Jeg er med andre ord veldig opptatt av myke og nybarberte ben. En av grunnene til det er vel fordi jeg føler meg super fresh når bena mine skinner og andre også legger merke til dette. Da er det ikke bare jeg selv som føler at de faktisk skinner, men andre ser det òg!

Jeg får veldig ofte spørsmål om hva jeg bruker på bena mine, hvordan jeg får disse silkemyke leggene osv. Jeg er stolt over å kunne si at jeg er en av blogg-ambassadørene for merke Veet. Det har jeg vært i hele 2015, og jeg er fremdeles veldig fornøyd med produktene! De har utrolig mange supre produkter som fjerner hår, både korte og lange på maks 6 minutter. Jeg bruker overraskende nok en krem på bena mine som fjerner hårene og etterlater de silkemyke og rikelig med fuktighet. For å gjøre det hele litt bedre, så kan man faktisk fjerne hårene sine uten å kutte seg. Det hender jeg har dårlig tid, og da kan det ofte bli et par kutt her og der. Men med denne kremen, så følger det med en spatel (plastisk blad så dere forstår litt bedre) som gjør at du umulig kan kutte deg mens du fjerner kremen. Denne kremen kan brukes til under armene, ved truselinjen, armene og på bena dine. Den lukter veldig godt og den er så lett å ta i bruk. Jeg har testet den både på armene og på leggene mine, og jeg har bokstaveligtalt fått babyhud.

Hvordan du bruker dette produktet er veldig enkelt. Men uansett, alltid les bruksveiledningen før bruk! Det første du gjør er å la denne Veet-kremen være på huden i 3 minutter. Ta tiden nøyaktig, og så bruker du forsiktig en liten del av spatelen (på venstre bilde under) for å teste på et lite området. Fjernes håret lett, kan du fortsette med å fjerne resten av kremen fra der du ønsker å fjerne hår. Hvis ikke det går av etter 3 minutter, lar du kremen være på litt lenger men IKKE lenger enn 6 minutter. Etter å ha fjernet all kremen skyller du grundig huden med vann etter bruk og deretter tørker den – så har du silkemyk hud.


Ønsker dere mer informasjon om Veet produktene, samt følge med på hvem vinnerne blir – følg dem på Facebook HER.

KONKURRANSE:
Miss Veet 2015 skal kåres og DU kan få denne supre tittelen. Premien er 5 vax og 5 kremer til vinnerne. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i denne konkurransen er å poste en video på Instagram med temaet “What beauty feels like to me”. Du må huske på å hashtagge # Missveet2015NO og # whatbeautyfeelsliketome – vips så er du med i konkurransen. Lykke til dere!♥